U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni Pí Kudrlová, MUDr. Turek PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny 3) Návrh rozpočtu města Písek na rok ) Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu, schválení zadávací dokumentace 5) Žádost o přiznání podpory Mezinárodnímu festivalu studentských filmů Písek 6) Poskytnutí dotací z Programu na podporu kultury a cestovního ruchu v roce 2018 a vzorová veřejnoprávní smlouva 7) Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Sladovně Písek o. p. s. 8) Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok ) Odpis nevymahatelných pohledávek vedených v evidenci DBS 10) Záměry prodejů 11) Jiné dispozice s majetkem města 12) Výkupy majetku do vlastnictví města 13) Konečné schválení smluv 14) Prodej bytů, záměry prodejů a změny prohlášení vlastníka 15) Informace z výborů 16) Parkurové hřiště Písek na Jiráskově nábřeží 17) Odměny, náhrada ušlého výdělku a příspěvky členů zastupitelstva 18) Návrh pojmenování nové komunikace 19) Zásady pro udělování ceny města Písek a Zásady pro udělování čestného občanství 20) Akční plán sociálních služeb ORP Písek ) Plán zasedání zastupitelstva a rady města na rok ) Kontrola plnění usnesení 23) Různé, interpelace

2 24) Připomínky občanů 25) Závěr JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1)a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu U s n e s e ní č. 257/17 Zastupitelstvo města schvaluje ověřovatele zápisu Ing. Václava Gavlasze a Ing. Zdeňka Kuliče. K bodu 1)b) Schválení programu jednání U s n e s e n í č. 258/17 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání dle předloženého návrhu s doplněním bodu 2) o rozpočtovou změnu č. 97/17 a bodu 23a) Návrh Obecně závazné vyhlášky č. 3/2017 o místních poplatcích ve městě Písku. K bodu 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny U s n e s e n í č. 259/17 Zastupitelstvo města rozpočtová opatření rozpočtové změny č , 86 97/17 schvaluje. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 3) Návrh rozpočtu města Písek na rok 2018 U s n e s e n í č. 260/17 I. Zastupitelstvo města schvaluje návrh rozpočtu města Písek na rok 2018 s navýšením položky Cyklistická stezka Hradiště + lávka o částku 5 mil. Kč a celkově zahrnující příjmy ve výši tis. Kč, výdaje ve výši tis. Kč, financování splátek úvěrů ve výši tis. Kč a schodek rozpočtu ve výši tis. Kč, který bude kryt z přebytků minulých let. II. Zastupitelstvo města schvaluje 1) zmocnění rady města k provádění jednotlivých rozpočtových opatření do výše Kč včetně, které nemají dopad na saldo rozpočtu 2) zmocnění rady města bez omezení výše finančních prostředků zařadit do příjmové i výdajové strany rozpočtu dotace poskytnuté městu. Zodpovídá: Ing. Toman stránka 2 (celkem 14)

3 K bodu 4) dokumentace Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu, schválení zadávací U s n e s e n í č. 261/17 1/ Zastupitelstvo města schvaluje realizaci projektu nového plaveckého bazénu pod lesnickou školou v rozsahu Vnitřní plavecký bazén vč. venkovního areálu a wellness části s limitní realizační cenou do Kč bez DPH, v návaznosti na usnesení zastupitelstva města č. 35/17, dle prováděcí projektové dokumentace (pro realizaci díla) zpracované společností PROJEKTIL ARCHITEKTI s.r.o. s připomínkou zařazení částky Kč do výdajů rozpočtu na rok 2018 kapitoly 740 investic a rozvoj. 2/ Zastupitelstvo města schvaluje textovou část dokumentace zadávacího řízení na výběr zhotovitele stavby Vnitřní plavecký bazén vč. venkovního areálu a wellness části vypracovanou administrátorem výběrového řízení advokátní kanceláří JUDr. Michal Štekl, jak uvedena v příloze materiálu pro jednání zastupitelstva města s limitní realizační cenou do Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 5) Žádost o přiznání podpory Mezinárodnímu festivalu studentských filmů Písek U s n e s e n í č. 262/17 Zastupitelstvo města zapojení částky 800 tis. Kč do první rozpočtové změny roku 2018 a pověření finančního odboru vypracováním veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace neschvaluje. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 6) Poskytnutí dotací z Programu na podporu kultury a cestovního ruchu v roce 2018 a vzorová veřejnoprávní smlouva U s n e s e n í č. 263/17 Zastupitelstvo města I. schvaluje vzorovou Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města v rámci Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu VÍCELETÁ DOTAČNÍ PODPORA v roce výzva, uvedenou v příloze č. 1 materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy; II. poskytnutí dotace z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu VÍCELETÁ DOTAČNÍ PODPORA v roce výzva, opatření 1 - Zlatý fond města Písek, s možností žádat o víceletou podporu, dle návrhu hodnotící komise a s připomínkami rady města ze dne na akci: 1. schvaluje Multižánrová scéna DPČ pro Pod čarou, Pražská 163, Písek, IČO , ve výši Kč, bez požadované víceleté podpory do roku 2019; 2. schvaluje Big air in the city pro Prostor pro všechny o.s., Komenského 87/16, Písek, IČO , bez dotace, jedná se o akci převážně sportovního charakteru; III. poskytnutí dotace z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu VÍCELETÁ DOTAČNÍ PODPORA v roce výzva, opatření 2 - stránka 3 (celkem 14)

4 Velké projekty, bez možnosti žádat o víceletou podporu, dle návrhu hodnotící komise na akci: 1. schvaluje Neobyčejný festival loutkových divadel pro Loutkový spolek Nitka, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , ve výši Kč; 2. schvaluje Otevřené brány kostelů na Písecku pro YES o.s., Erbenova 1547, Písek, IČO , ve výši Kč; 3. schvaluje Písecké kulturní léto pro Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO , ve výši Kč; 4. schvaluje Švejkova padesátka 2018 pro Ekologické centrum Elektrárna královského města Písku, o.p.s., U Vodárny 934, Písek, IČO , ve výši Kč; 5. schvaluje Duhové divadlo 13. ročník mezinárodní divadelní přehlídky waldorfských škol pro W sdružení Písek z. s., Dr. M. Horákové 1720, Písek, IČO , ve výši Kč; 6. schvaluje Slavnosti piva Písek pro Prostor pro všechny o.s., Komenského 87/16, Písek, IČO , ve výši Kč; 7. schvaluje OMČR Otevřené mistrovství ČR v Line dance pro Taneční country soubor Louisiana, Putim 59, Písek, IČO , ve výši Kč; 8. schvaluje Let s Dance taneční pohár pro Taneční centrum Z.I.P., Lipova alej 1807, Písek, IČO , bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů; 9. schvaluje Letnice 2018 pro Oblastní charitu Písek, Bakaláře 43, Písek, IČO , bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů; 10. schvaluje Setkání infocenter karlovských a přemyslovských měst v Písku pro Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO , bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů; 11. schvaluje Písecké maškary 2018 pro Ekologické centrum Elektrárna královského města Písku, o.p.s., U Vodárny 934, Písek, IČO , bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů; IV. poskytnutí dotace z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva, opatření 3 Celoroční činnost s možností žádat o víceletou podporu, dle návrhu hodnotící komise na: 1. schvaluje Celoroční činnost dětského folklorního souboru Písečánek pro DFS Písečánek, Dr. M. Horákové 1641, Písek, IČO , ve výši Kč a víceletou podporu do roku 2019 ve výši Kč; 2. schvaluje Koncertní činnost Píseckého komorního orchestru v roce 2018 pro Sdružení Píseckého komorního orchestru, Jeronýmova 410, Písek, IČO , ve výši Kč; 3. schvaluje Hudba má schopnost uzdravovat pro Sonitus Písek, z.s., Čížová 152, Čížová, IČO , ve výši Kč; stránka 4 (celkem 14)

5 4. schvaluje Udržení živé dechové hudby, nácvik a veřejná prezentace pro Spolek Dechová hudba města Písek, Třída Přátelství 1999, Písek, IČO , bez dotace, protože žádost byla vyřazena pro překročení limitu maximální požadované výše dotace; 5. schvaluje Prácheňská scéna 2018 pro Divadelní spolek Prácheňská scéna v Písku, Tylova 68, Písek, IČO , ve výši Kč; 6. schvaluje Kamenný most žije pro Přátelé Kamenného mostu Písek, tř. Národní svobody 158, Písek, IČO , ve výši Kč a víceletou podporu do roku 2019 ve výši Kč. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 7) Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Sladovně Písek o. p. s. U s n e s e n í č. 264/17 Zastupitelstvo města schvaluje veřejnoprávní smlouvu mezi Městem Písek a Sladovnou Písek o. p. s. o poskytnutí (provozní) dotace ve výši tis. Kč z rozpočtu města na úhradu nákladů na správu majetku města, revize a opravy, na náklady na kulturní činnost a na náklady na provoz Turistického informačního centra. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 8) Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok 2018 U s n e s e n í č. 265/17 Zastupitelstvo města po projednání schvaluje variantu č. 2 Návrhu kalkulace ceny pro vodné a stočné pro město Písek na rok 2018 (ČEVAK a. s. Návrh ceny vodného a stočného na rok 2018 pro město Písek). Zodpovídá: Ing. Honzík K bodu 9) Odpis nevymahatelných pohledávek vedených v evidenci DBS U s n e s e n í č. 266/17 Zastupitelstvo města schvaluje odpis nevymahatelných pohledávek vedených v evidenci Domovní a bytové správy města Písku v celkové částce Kč. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 10) Záměry prodejů z1) záměr prodeje pozemků parc. č. 47/15 a č. 47/17 vše k. ú. Údraž žadatel - lokalita Údraž, Nad ovčínem U s n e s e n í č. 267/17 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje pozemků parc. č. 47/15 o výměře 76 m 2 a parc. č. 47/17 o výměře 328 m 2 vše k. ú. Údraž do vlastnictví žadatele za cenu 100 Kč/m 2, cena v čase a místě obvyklá. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. stránka 5 (celkem 14)

6 z2) záměr prodeje části pozemku parc. č. 948/3 k. ú. Smrkovice žadatel lokalita Smrkovice, ulice Za Humny U s n e s e n í č. 268/17 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 948/3 o výměře cca 31 m 2 k. ú. Smrkovice do vlastnictví žadatele za cenu 100 Kč/m 2, dle čl. VII. zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. K bodu 11) Jiné dispozice s majetkem města d1) bezúplatný převod pozemků a výpůjčka pozemků pro Povodí Vltavy, státní podnik a schválení smluv potřebných pro vybudování stavby Protipovodňová opatření města Písek, levý břeh Otavy, sídliště Portyč, ústí potoka Jiher U s n e s e n í č. 269/17 Zastupitelstvo města: 1. ruší své usnesení č. 241/17 ze dne si vyhrazuje dle 102 odst. 3) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích schválení všech majetkoprávních věcí týkajících se akce Protipovodňová opatření města Písek, levý břeh Otavy, sídliště Portyč, ústí potoka Jiher. Zastupitelstvo města schvaluje 3. bezúplatný převod části pozemku parc. č. 368/4 o výměře 10 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 368/18), části pozemku parc. č. 205/13 o výměře 41 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 205/24), části pozemku parc. č. 205/15 o výměře 57 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 205/20), části pozemku parc. č. 205/15 o výměře 40 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 205/22), části pozemku parc. č. 2095/2 o výměře 98 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 2095/6), části pozemku parc. č. 2095/3 o výměře 35 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 2095/5), části pozemku parc. č. 2251/25 o výměře 8 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 2251/31), části pozemku parc. č. 2251/26 o výměře 10 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 2251/32), části pozemku parc. č. 207/1 o výměře 2 m 2, části pozemku parc. č. 205/7 o výměře 34 m 2, části pozemku parc. č. 205/2 o výměře 1 m 2 (oddělených geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 205/19), části pozemku parc. č. 205/2 o výměře 28 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 205/25), části pozemku parc. č. 207/1 o výměře 15 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 207/2), části pozemku parc. č. 2251/10 o výměře 174 m 2, části pozemku parc. č o výměře 4 m 2 a části pozemku parc. č o výměře 67 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 2251/30) vše k. ú. Písek pro vybudování stavby Protipovodňová opatření města Písek, levý břeh Otavy, sídliště Portyč, ústí potoka Jiher do vlastnictví Povodí Vltavy, státní podnik, IČO , se sídlem Praha 5, Holečkova 3178/8, PSČ Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení darovací smlouvy. 4. výpůjčku částí pozemků parc. č. 368/4 o výměře 131 m 2, parc. č. 367/11 o výměře 2 m 2, parc. č. 366/1 o výměře 73 m 2, parc. č. 2252/3 o výměře 17 m 2, parc. č. 370 o výměře 31 m 2, parc. č. 2095/1 o výměře 190 m 2, parc. č. 2095/2 o výměře 215 m 2, parc. č. 2095/3 o výměře 171 m 2, st. parc. č. 2617/1 o výměře 66 m 2, parc. č. 2251/10 o výměře 246 m 2, parc. č stránka 6 (celkem 14)

7 o výměře 890 m 2, parc. č. 207/1 o výměře 143 m 2, parc. č. 2251/23 o výměře 10 m 2, parc. č. 205/2 o výměře 113 m 2, parc. č. 205/4 o výměře 93 m 2, parc. č. 205/9 o výměře 1 m 2, parc. č. 205/12 o výměře 22 m 2, parc. č. 205/7 o výměře 26 m 2, parc. č. 205/14 o výměře 24 m 2, parc. č. 205/1 o výměře 147 m 2, parc. č. 205/5 o výměře 2 m 2, parc. č. 205/15 o výměře 70 m 2, parc. č. 205/13 o výměře 369 m 2, parc. č. 2251/25 o výměře 79 m 2, parc. č. 2251/26 o výměře 65 m 2 a parc. č. 205/6 o výměře 90 vše k. ú. Písek pro Povodí Vltavy, státní podnik, IČO , se sídlem Praha 5, Holečkova 3178/8, PSČ Pozemky budou při realizaci stavby Protipovodňová opatření města Písek, levý břeh Otavy, sídliště Portyč, ústí potoka Jiher sloužit jako plochy pro zařízení staveniště, přístupové plochy, staveništní komunikace či jako dočasná mezideponie materiálů, strojů a zařízení potřebných pro realizaci stavby. 5. konečné znění darovací smlouvy dle přílohy č. 3 předmětem smlouvy je bezúplatný převod části pozemku parc. č. 368/4 o výměře 10 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 368/18), části pozemku parc. č. 205/13 o výměře 41 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 205/24), části pozemku parc. č. 205/15 o výměře 57 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 205/20), části pozemku parc. č. 205/15 o výměře 40 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 205/22), části pozemku parc. č. 2095/2 o výměře 98 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 2095/6), části pozemku parc. č. 2095/3 o výměře 35 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 2095/5), části pozemku parc. č. 2251/25 o výměře 8 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 2251/31), části pozemku parc. č. 2251/26 o výměře 10 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 2251/32), části pozemku parc. č. 207/1 o výměře 2 m 2, části pozemku parc. č. 205/7 o výměře 34 m 2, části pozemku parc. č. 205/2 o výměře 1 m 2 (oddělených geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 205/19), části pozemku parc. č. 205/2 o výměře 28 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 205/25), části pozemku parc. č. 207/1 o výměře 15 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 207/2), části pozemku parc. č. 2251/10 o výměře 174 m 2, části pozemku parc. č o výměře 4 m 2 a části pozemku parc. č o výměře 67 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 a označené jako parc. č. 2251/30) vše k. ú. Písek pro vybudování stavby Protipovodňová opatření města Písek, levý břeh Otavy, sídliště Portyč, ústí potoka Jiher do vlastnictví Povodí Vltavy, státní podnik, IČO , se sídlem Praha 5, Holečkova 3178/8, PSČ s tím, že z návrhu darovací smlouvy v příloze se vypouští pozemek parc. č. 205/21 k. ú. Písek. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy č konečné znění smlouvy o výpůjčce dle přílohy č. 4 předmětem smlouvy je výpůjčka částí pozemků parc. č. 368/4 o výměře 131 m 2, parc. č. 367/11 o výměře 2 m 2, parc. č. 366/1 o výměře 73 m 2, parc. č. 2252/3 o výměře 17 m 2, parc. č. 370 o výměře 31 m 2, parc. č. 2095/1 o výměře 190 m 2, parc. č. 2095/2 o výměře 215 m 2, parc. č. 2095/3 o výměře 171 m 2, st. parc. č. 2617/1 o výměře 66 m 2, parc. č. 2251/10 o výměře 246 m 2, parc. č o výměře 890 m 2, parc. č. 207/1 o výměře 143 m 2, parc. č. 2251/23 o výměře 10 m 2, parc. č. 205/2 o výměře 113 m 2, parc. č. 205/4 o výměře 93 m 2, parc. č. 205/9 o výměře 1 m 2, parc. č. 205/12 o výměře 22 m 2, parc. č. 205/7 o výměře 26 m 2, parc. č. 205/14 o výměře 24 m 2, parc. č. 205/1 o výměře 147 m 2, parc. č. 205/5 o výměře 2 m 2, parc. č. 205/15 o výměře 70 m 2, parc. č. 205/13 o výměře 369 m 2, parc. č. 2251/25 o výměře 79 m 2, parc. č. 2251/26 o výměře 65 m 2 a parc. č. 205/6 o výměře 90 vše k. ú. Písek pro Povodí Vltavy, státní podnik, IČO , se sídlem Praha 5, Holečkova 3178/8, PSČ Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy č konečné znění smlouvy o převodu práv a povinností dle přílohy č. 5 předmětem smlouvy je předání a převzetí práv a povinností, které město Písek získalo v přípravném období pro územní rozhodnutí a stavební povolení k provedení stavby Protipovodňová opatření města Písek, levý břeh Otavy, sídliště Portyč, ústí potoka Jiher ve prospěch Povodí stránka 7 (celkem 14)

8 Vltavy, státní podnik, IČO , se sídlem Praha 5, Holečkova 3178/8, PSČ Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy č konečné znění smlouvy o smlouvě budoucí o výpůjčce, podmínkách provozu a údržbě protipovodňového opatření dle přílohy č. 6 předmětem smlouvy je budoucí výpůjčka vybudovaného protipovodňového opatření na levém břehu Otavy, sídliště Portyč, včetně pozemků pro město Písek od Povodí Vltavy, státní podnik, IČO , se sídlem Praha 5, Holečkova 3178/8, PSČ , a to nejdéle na dobu 10 let a zajištění provozu a údržby vybudovaného protipovodňového opatření na levém břehu Otavy, sídliště Portyč na náklady města poté, kdy bude stavba Protipovodňová opatření města Písek, levý břeh Otavy, sídliště Portyč, ústí potoka Jiher dokončena a zkolaudována. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy č konečné znění smlouvy o smlouvě budoucí darovací dle přílohy č. 7 předmětem smlouvy je budoucí bezúplatný převod pozemků, na kterých bude vybudována stavba Protipovodňová opatření města Písek, levý břeh Otavy, sídliště Portyč, ústí potoka Jiher spolu se stavebními objekty, technologií a náhradní výsadby z vlastnictví Povodí Vltavy, státní podnik, IČO , se sídlem Praha 5, Holečkova 3178/8, PSČ do vlastnictví města. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy č. 7. K bodu 12) Výkupy majetku do vlastnictví města k1) výkup části pozemku parc. č. 393/5 k. ú. Smrkovice z vlastnictví žadatelů Smrkovice, ul. Polní U s n e s e n í č. 270/17 Zastupitelstvo města schvaluje výkup části pozemku parc. č. 393/5 o výměře cca 121 m 2 k. ú. Smrkovice ze spoluvlastnictví žadatelů za kupní cenu ve výši 100 Kč/m 2 dle čl. VII. zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. k2) výkup pozemku parc. č. 2545/5 k. ú. Písek z vlastnictví Správy železniční dopravní cesty, s. o. akce: Chodník obchodní zóna - ŽP Hradiště, Písek U s n e s e n í č. 271/17 Zastupitelstvo města schvaluje výkup pozemku parc. č. 2545/5 ostatní plocha - dráha o výměře 55 m 2 k. ú. Písek z vlastnictví ČR Správa železniční dopravní cesty, s. o., IČO , se sídlem Dlážděná 1003/7, Praha 1 Nové Město za cenu dle znaleckého posudku. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. k3) výkup částí pozemků parc. č. 808/1, 808/5 a 1067/5 vše k. ú. Písek z vlastnictví Správy železniční dopravní cesty, s. o. akce: Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna Písek 1. etapa U s n e s e n í č. 272/17 Zastupitelstvo města schvaluje výkup částí pozemků parc. č. 808/1 ostatní plocha - dráha o výměře cca 268 m 2, parc. č. 808/5 ostatní plocha - dráha o výměře cca 91 m 2 a parc. č. 1067/5 ostatní plocha - dráha o výměře cca 83 m 2 vše k. ú. Písek z vlastnictví ČR Správa stránka 8 (celkem 14)

9 železniční dopravní cesty, s. o., IČO , se sídlem Dlážděná 1003/7, Praha 1 Nové Město za cenu dle znaleckého posudku. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. K bodu 13) Konečné schválení smluv 1) Konečné znění darovací smlouvy bezúplatný převod pozemků parc. č. 1478/6, č. 1478/7, č. 1478/8, č. 1478/116, č. 1507/20, č. 1508/12, č. 2844/18 a č. 2844/19 vše k. ú. Písek z vlastnictví společnosti PRIMA Develop, s. r. o. obytný komplex Amerika II v lokalitě U Hřebčince Písek U s n e s e n í č. 273/17 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění darovací smlouvy dle přílohy předmětem smlouvy je bezúplatný převod pozemků parc. č. 1478/6, orná půda o výměře 1142 m 2, parc. č. 1478/7, ostatní plocha - zeleň o výměře 2878 m 2, parc. č. 1478/8, ostatní plocha - zeleň o výměře 1015 m 2, parc. č. 1478/116, ostatní plocha - zeleň o výměře 634 m 2, parc. č. 1507/20, ostatní plocha zeleň o výměře 264 m 2, parc. č. 1508/12, ostatní plocha zeleň o výměře 1716 m 2, parc. č. 2844/18, ostatní plocha zeleň o výměře 117 m 2 a parc. č. 2844/19, ostatní plocha zeleň o výměře 1 m 2 vše k. ú. Písek z vlastnictví společnosti PRIMA Develop, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Velké náměstí 116, PSČ Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (sml. č D) 2) Konečné znění kupní smlouvy výkup pozemků parc. č. 286/3, č. 286/4, č. 286/5 a č. 286/10 vše k. ú. Semice u Písku z vlastnictví žadatelky lesní pozemky v k. ú. Semice u Písku U s n e s e n í č. 274/17 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy výkup pozemků parc. č. 286/3, lesní pozemek o výměře 2249 m 2, parc. č. 286/4, lesní pozemek o výměře 3504 m 2, parc. č. 286/5, lesní pozemek o výměře 4595 m 2 a parc. č. 286/10, lesní pozemek o výměře 1274 m 2 vše k. ú. Semice u Písku z vlastnictví žadatelky za celkovou kupní cenu ve výši Kč (cena požadovaná vlastníkem). Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (sml. č V) 3) Konečné znění kupní smlouvy prodej pozemků parc. č. 857/8, č. 857/9 a č. 857/2 vše k. ú. Písek do vlastnictví manželů žadatelů a Klubu sportovních potápěčů NEKTON, p. s. lokalita Písek, vedle restaurace Šumava U s n e s e n í č. 275/17 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 857/8, ostatní plocha zeleň o výměře 85 m 2 (odděleného geometrickým plánem č /2017 z pozemku parc. č. 857/2) vše k. ú. Písek do vlastnictví Klubu sportovních potápěčů NEKTON, p. s., IČO , se sídlem Písek, Václavská 1, PSČ , dále prodej pozemku parc. č. 857/2, ostatní plocha zeleň o výměře 229 m 2 (odděleného geometrickým plánem č /2017 z pozemku parc. č. 857/2) vše k. ú. Písek do vlastnictví žadatelů a prodej pozemku parc. č. 857/9, ostatní plocha zeleň o výměře 14 m 2 stránka 9 (celkem 14)

10 (odděleného geometrickým plánem č /2017 z pozemku parc. č. 857/2) vše k. ú. Písek do podílového spoluvlastnictví Klubu sportovních potápěčů NEKTON, p. s., IČO , se sídlem Písek, Václavská 1, PSČ a žadatelů za celkovou kupní cenu ve výši ,50 Kč, dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Kupní cena bude navýšena o DPH v zákonné výši. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem kupní smlouvy. (sml. č P) 4) konečné znění darovací smlouvy bezúplatný převod pozemků parc. č. 1545/44, č. 1545/42, č. 1545/40, č. 1545/41 a č. 1545/43 vše k. ú. Písek do vlastnictví Nemocnice Písek, a. s. a konečné znění smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení práva stavby stavba neveřejné účelové komunikace ve prospěch města Písek v rámci investičního záměru revitalizace lokality Nástupní prostor Nemocnice Písek U s n e s e n í č. 276/17 Zastupitelstvo města schvaluje 1. konečné znění darovací smlouvy dle přílohy předmětem smlouvy je bezúplatný převod pozemku parc. č. 1545/44, ost. plocha - zeleň o výměře 309 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 z pozemku parc. č. 1545/1), pozemku parc. č. 1545/42, ost. plocha - zeleň o výměře 80 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 z pozemku parc. č. 1545/8), pozemku parc. č. 1545/40, ost. plocha jiná plocha o výměře 39 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 z pozemku parc. č. 1545/15), pozemku parc. č. 1545/41, ost. plocha jiná plocha o výměře 76 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 z pozemku parc. č. 1545/15) a pozemku parc. č. 1545/43, ost. plocha ost. dopravní plocha o výměře 3 m 2 (oddělené geometrickým plánem č /2017 z pozemku parc. č. 1545/29) vše k. ú. Písek do vlastnictví Nemocnice Písek, a. s., IČO , se sídlem Písek, Karla Čapka 589, PSČ Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. Město Písek případnou odchylku od obvyklé ceny odůvodňuje takto: společnou sdruženou investicí mezi městem Písek, Nemocnicí Písek, a. s. a Jihočeským krajem dojde k revitalizaci předmětné lokality, obě etapy budou realizovány na dnes nevyužívaných a zanedbaných pozemcích, darováním pozemků dojde k narovnání majetkových vztahů ve smyslu budoucího užívání v návaznosti na vložení finančních prostředků všech tří stran na tuto investiční akci, která bude vybudována ve veřejném zájmu. (sml. č D) 2. bezúplatné zřízení práva stavby ve prospěch města Písek na stavbu neveřejné účelové komunikace včetně parkovacích ploch vybudované v I. etapě revitalizace lokality Nástupní prostor Nemocnice Písek na pozemcích parc. č. 1545/13, č. 1545/44, č. 1545/42, č. 1545/40, č. 1545/41 a č. 1545/43 vše k. ú. Písek ve vlastnictví povinného, tj. Nemocnice Písek, a. s., IČO , se sídlem Písek, Karla Čapka 589, PSČ Právo stavby bude zřízeno na dobu určitou, a to do Po zániku práva stavby bude povinným, tj. Nemocnicí Písek, a. s. zaplacena oprávněnému, tj. městu Písek náhrada za stavbu, a to ve výši 40,2% městem skutečně vynaložený nákladů na stavbu účelové komunikace včetně parkovacích ploch vybudované v I. etapě revitalizace lokality Nástupní prostor Nemocnice Písek, nejvýše však v celkové výši Kč bez DPH (náhrada dle 1255 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník). 3. konečné znění smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení práva stavby dle přílohy předmětem smlouvy je budoucí zřízení práva stavby ve prospěch města Písek na stavbu neveřejné účelové komunikace včetně parkovacích ploch vybudované v I. etapě revitalizace lokality Nástupní prostor Nemocnice Písek na pozemcích parc. č. 1545/13, č. 1545/44, č. 1545/42, č. 1545/40, č. 1545/41 a č. 1545/43 vše k. ú. Písek ve vlastnictví budoucího povinného, tj. Nemocnice Písek, a. s., IČO , se sídlem Písek, Karla Čapka 589, PSČ Právo stavby bude zřízeno na dobu určitou, a to stránka 10 (celkem 14)

11 do Po zániku práva stavby bude budoucím povinným, tj. Nemocnicí Písek, a. s. zaplacena budoucímu oprávněnému, tj. městu Písek náhrada za stavbu, a to ve výši 40,2% městem skutečně vynaložený nákladů na stavbu účelové komunikace včetně parkovacích ploch vybudované v I. etapě revitalizace lokality Nástupní prostor Nemocnice Písek, nejvýše však v celkové výši Kč bez DPH (náhrada dle 1255 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník). Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. 5) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene - zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek na části pozemku Správy železniční dopravní cesty, státní organizace parc. č. 2544/1 k. ú. Písek v rámci stavby Oprava vodovodů Zborovská ulice Písek U s n e s e n í č. 277/17 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění smlouvy zřízení věcného břemene dle přílohy - oprava vodovodních řadů ET 250 a Li 300 v délce cca 12 m na části pozemku parc. č. 2544/1 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu na tento pozemek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek jako oprávněným a Správou železniční dopravní cesty, státní organizace se sídlem Dlážděná 1003/7, Praha 1, IČO: jako povinným za částku ve výši Kč + DPH. Věcné břemeno bylo vyznačeno geometrickým plánem pro vymezení rozsahu věcného břemene k části pozemku parc. č. 2544/1 k. ú. Písek zhotoveného Geodetickou kanceláří Plavec Michalec, Budovcova 2530, Písek ze dne Geometrický plán byl vyhotoven na náklady oprávněného. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 14) Prodej bytů, záměry prodejů a změny prohlášení vlastníka U s n e s e n í č. 278/17 1. Zastupitelstvo města schvaluje prodej jednotky č. 1953/3 v čp. 1953, 1954, Truhlářská, Písek se stavební parcelou č. 3723, k. ú. Písek, žadatelům, Truhlářská 1953, Písek. Cena byla stanovena znaleckým posudkem na Kč + fond oprav. 2. Zastupitelstvo města schvaluje zrušení usnesení č. 223/17 z důvodu odstoupení od žádosti o koupi bytu jednotky č. 2162/14 v čp. 2162, Truhlářská, Písek se stavební parcelou č. 4349, k. ú. Písek. 3. Zastupitelstvo města schvaluje prodej jednotky č. 2218/33 v čp. 2218, Smrkovická, Písek se stavební parcelou č. 4375, k. ú. Písek, Společenství vlastníků jednotek domu čp ve Smrkovické ulici v Písku zastoupené Miloslavem Prokopem, předsedou společenství. Cena byla stanovena znaleckým posudkem na Kč + fond oprav. 4. Zastupitelstvo města schvaluje prodej jednotky č. 2035/16 v čp. 2035, 2036 Kollárova, Písek se stavební parcelou č. 834/1, k. ú. Písek, žadateli, třída Národní svobody 146/21, Písek. Cena byla stanovena znaleckým posudkem na Kč + fond oprav. 5. Zastupitelstvo města neschvaluje záměr prodeje jednotky č. 1560/2 o výměře 80,36 m 2 v čp. 1559, 1560, 1561 Kollárova, Písek se stavební parcelou č. 2479, k.ú. Písek, žadatelům, Kollárova 1560, Písek. stránka 11 (celkem 14)

12 6. Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje jednotky č. 14/13 o výměře 79,80 m 2 v čp. 14, Kollárova, Písek se stavební parcelou č. 2351, k. ú. Písek, žadatelce, Kollárova 14, Písek. Cena nechť je stanovena znaleckým posudkem. 7. Zastupitelstvo města schvaluje Dohodu dotčených vlastníků jednotek o změně práv a povinností vyplývajících z Prohlášení vlastníka budovy čp. 1505, Budějovické Předměstí, v ulici Karla Čapka v Písku. 8. Zastupitelstvo města schvaluje Dohodu dotčených vlastníků jednotek o změně práv a povinností vyplývajících z Prohlášení vlastníka budovy čp. 1504, Budějovické Předměstí, v ulici Karla Čapka v Písku. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 15) Informace z výborů Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 16) Parkurové hřiště Písek na Jiráskově nábřeží U s n e s e n í č. 279/17 Zastupitelstvo města 1. přípravu a realizaci projektu Rozšíření turistické atraktivity Otavské cyklostezky - zážitkový park PARKUR na stávajícím sportovišti na Jiráskově nábřeží schvaluje; 2. projednalo informaci o možném způsobu financování této akce a podání žádosti o dotaci do Národního programu podpory cestovního ruchu v regionech na projekt Rozšíření turistické atraktivity Otavské cyklostezky - zážitkový park PARKUR schvaluje. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 17) Odměny, náhrada ušlého výdělku a příspěvky členů zastupitelstva U s n e s e n í č. 280/17 Zastupitelstvo města 1. výši odměn neuvolněných členů zastupitelstva včetně případných náhradníků od pro stávající funkční období zastupitelstva, způsob stanovení této odměny a termín účinnosti při změně výkonu funkce nebo změně právního předpisu dle návrhu uvedeného v důvodové zprávě schvaluje 2. stanoví neuvolněným členům zastupitelstva, kteří nejsou v pracovním nebo jiném obdobném poměru, na období od do ukončení stávajícího funkčního období zastupitelstva náhradu ušlého výdělku paušální částkou 340 Kč za hodinu času potřebnou k výkonu funkce neuvolněného člena zastupitelstva. Nejvyšší částka, kterou lze jako náhradu výdělku ušlého v souvislosti s výkonem funkce poskytnout v souhrnu za kalendářní měsíc, činí Kč. Dobu potřebnou k výkonu funkce neuvolněného člena zastupitelstva města pro účely náhrady ušlého výdělku stanoví usnesení zastupitelstva č. 226/14 odst. 2. Doporučuje se, aby náhrada ušlého výdělku byla uplatněna vždy za kalendářní měsíc do konce následujícího měsíce, přičemž úhrada bude provedena na základě faktury vystavené zastupitelem. stránka 12 (celkem 14)

13 3. poskytnutí příspěvků a odměny při významném životním výročí uvolněným členům zastupitelstva dle návrhu uvedeného v důvodové zprávě schvaluje. Zodpovídá: Mgr. Bc. Hanus K bodu 18) Návrh pojmenování nové komunikace U s n e s e n í č. 281/17 Zastupitelstvo města schvaluje pojmenování nové komunikace názvem Ke Kalčáku. Zodpovídá: Ing. Jambura K bodu 19) občanství Zásady pro udělování ceny města Písek a Zásady pro udělování čestného U s n e s e n í č. 282/17 Zastupitelstvo města 1. schvaluje Zásady pro udělování ceny města Písku s účinností od schvaluje Zásady pro udělování čestného občanství města Písek s účinností od Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 20) Akční plán sociálních služeb ORP Písek 2018 U s n e s e n í č. 283/17 Zastupitelstvo města schvaluje akční plán sociálních služeb ORP Písek Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 21) Plán zasedání zastupitelstva a rady města na rok 2018 Zodpovídá: Ing. Hofmanová K bodu 22) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 284/17 Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění usnesení a vyřazuje ze sledování úkoly č. 35/17, 232/17, 253/17. Zodpovídá: Ing. Hofmanová stránka 13 (celkem 14)

14 K bodu 23) Různé, interpelace a) Návrh Obecně závazné vyhlášky č. 3/2017 o místních poplatcích ve městě Písku U s n e s e n í č. 285/17 Zastupitelstvo města schvaluje vydání Obecně závazné vyhlášky č. 3/2017 o místních poplatcích ve městě Písku. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 24) Připomínky občanů K bodu 25) Závěr Písek stránka 14 (celkem 14)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 01.12.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.01.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 14.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o výsledku jednání hodnotící komise Programu pro poskytování dotací

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.10.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 14.02.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 02.03.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 04.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o čerpání dotací 2017 kultura a cestovní ruch NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.03.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

ZM z 22. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne

ZM z 22. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne Spis. zn.: 5440/2017 č. j.: 8385/2017 z 22. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 26. 1. 2017 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 15.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 20.04.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 16.01.2013 Přítomni Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne 15.01.2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Karel Vodička,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 31.03.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.09.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 příloha č. 1 ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 P Ř Í J M Y R O Z P O Č T U D A Ň O V É P Ř Í J M Y Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem 191 875 Daně ze zboží a služeb v tuzemsku celkem 141

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

Zastupitelstvo města Choceň PŘEHLED USNESENÍ. z 4. zasedání Zastupitelstva města Choceň, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Choceň PŘEHLED USNESENÍ. z 4. zasedání Zastupitelstva města Choceň, které se konalo dne . E" t i' Zastupitelstvo města Choceň PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Choceň, které se konalo dne 30.1.2019 44/4/ZM/2019 Zpráva o kontrole usnesení I. Zastupitelstvo města vyřazuje

Více

USNESENÍ. z 24. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 24. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 24. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 10. 2017 Usnesení - ZM 24 ze dne 12. 10. 2017 Informace pro občany města o činnosti orgánů obce 1. bere na vědomí informace pro

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.04.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Zastupitel města Písek 1.8.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.8.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyhlášení místního referenda NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města 1) rozhoduje o vyhlášení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Realizace projektu Protipovodňová opatření města Písek levý břeh Otavy,

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A I. schvaluje 104 Rozpočtové opatření č.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014 USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení . Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice Tel. 371 430 521, e-mail: urad@muhorazdovice.cz Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Informace o přijatých usneseních. z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016

Informace o přijatých usneseních. z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016 z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016 1) Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a rozhodlo: a) zvolit návrhovou komisi

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 2. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.12.2017 203/17/ZM/2017 Změna č.13 územního plánu Vrchlabí - doplněné pořízení Z13-2

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách. Město Jeseník Usnesení přijatá na 3. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.4.2019 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 113. Zastupitelstvo města bere na

Více

21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne

21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne 11.12.2017 332/21/ZM/2017 Zprávy o činnosti rady I. Zastupitelstvo města bere na vědomí usnesení z jednání rady ze dne 6. 9. 2017, 20.

Více

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 24. 2. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 10.82/2016-10.91/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 33. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Město Horažďovice. 19. zasedání zastupitelstva města. konané dne 8. 3. 2010 v 18.00 hod. v Kulturním domě v Horažďovicích.

Město Horažďovice. 19. zasedání zastupitelstva města. konané dne 8. 3. 2010 v 18.00 hod. v Kulturním domě v Horažďovicích. Město Horažďovice Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

Usnesení. ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září ) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav Vrhel.

Usnesení. ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září ) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav Vrhel. Usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září 2018 Zastupitelstvo města: a) s ch v á l i l o 1) Program dnešního jednání. 2) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 Zastupitelstvo města Frenštát pod Radhoštěm P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 21.09. 2017 378/23/ZM/2017 program 23. zasedání zastupitelstva

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 13.12.2012 Usnesení č. 187 /12-217 /12 187/12 Volba návrhové komise 188/12 Schválení programu 189/12 Kontrola usnesení zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne 20.3.2019 36/4/ZM/2019 Kontrola plnění úkolů kontrolu plnění úkolů ke dni 20.03.2019.

Více

2.2/8/2018 ZM schvaluje, že členové výborů, kteří nejsou členy ZM, vykonávají funkci bez nároku na odměnu

2.2/8/2018 ZM schvaluje, že členové výborů, kteří nejsou členy ZM, vykonávají funkci bez nároku na odměnu MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV Osvobození 470, 471 14 Kamenický Šenov, tel.: 487 712 012, fax: 487 712 000 Usnesení ze zasedání č. 2 Zastupitelstva města Kamenický Šenov 28. listopadu 2018 ve vzdělávacím centru

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku, DBS města Písku V Písku dne: 07.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna zásad prodeje nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY

ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY Příloha č. 1 ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY 2016-2018 PŘÍJMY Schválený rozpočet roku V ý h l e d jednotlivých roků v tis. Kč 2015 2016 2017 2018 Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem

Více

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 21.09.2016 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 12/1.1 Program 12.

Více

USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017

USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017 USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017 791/28/1/2017 Zahájení, schválení programu 28. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje program 28. zasedání Zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 21. září /2015/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 21. září /2015/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 21. září 2015 08/2015/ZM I. ZM bere na vědomí: 08.2015/41ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Město Trutnov zastupitelstvo města. U s n e s e n í ze 3. zasedání zastupitelstva města ze dne 22. června 2015

Město Trutnov zastupitelstvo města. U s n e s e n í ze 3. zasedání zastupitelstva města ze dne 22. června 2015 Město Trutnov U s n e s e n í ze 3. zasedání zastupitelstva města ze dne 22. června 2015 OBSAH Kontrola usnesení 2015-109/3 Kontrola plnění usnesení ZM Majetek města Nemovitosti - prodej 2015-110/3 Ulice

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 2 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu: Kontrola

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 15. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 16.2.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 731. Zastupitelstvo města bere

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 24. 9. 2012 Usnesení č. 1.: 1. Schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele 3. Podání

Více

U S N E S E N Í. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Bystřice, konaného dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bystřice

U S N E S E N Í. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Bystřice, konaného dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bystřice 1 U S N E S E N Í z 20. zasedání Zastupitelstva obce Bystřice, konaného dne 5. 12. 2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bystřice Zastupitelstvo obce Bystřice po projednání předložených návrhů přijalo

Více