Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o."

Transkript

1 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 3 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) a v souladu s Pravidly pro výběr dodavatelů č.j. MPO 33321/15/61100, v rámci projektu s názvem Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o., Olomoucká 116, Prostějov spolufinancovaného z Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, prioritní osa 1.3 Účinné nakládání energií, rozvoj energetické infrastruktury a obnovitelných zdrojů energie, podpora zavádění nových technologií v oblasti nakládání energií a druhotných surovin, Výzva I, registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_010/ Zadavatel Obchodní firma: GLOBE SERVIS CZ s.r.o. Sídlo: Olomoucká 3897/116, Prostějov Zastoupen: Ing. Markem Pořízkou, jednatelem IČ: DIČ: CZ Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka Osoba zastupující zadavatele: Obchodní firma: Erste Grantika Advisory, a.s. Sídlo: Jánská 448/10, Brno IČ: DIČ: CZ Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka Kontaktní osoba: Ing. Radek Hlaváček Telefon: Kontaktní hlavacek@grantika.cz Ve věci shora označené zakázky zadavatel poskytuje v souladu s čl. XII odst. 1 zadávací dokumentace dodatečné informace k zadávacím podmínkám. I. Dne byla zadavateli k výše uvedené zakázce elektronickou poštou doručena žádost o dodatečné informace k zadávacím podmínkám zakázky následujícího znění:

2 Dotaz č. 25: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na položku rozpočtu č. 214 Požární hlásič bytový ks a související položku č. 213 Montáž atypických zámečnických konstrukcí hmotnosti do 5 kg kg (list VD CÍL - SO2, SO3 - Stav. úpr. - nezpůs. výdaje). Nejde o stejný hlásič jako v soupisu SO2, SO3 slaboproud - list EPS - Autonomní optokouřový detektor 9V... 20ks, kde se taktéž uvádí cena montáže? K dotazu č. 25 zadavatel uvádí následující: Položka je v rozpočtu zdvojena. Ve stavební části rozpočtu ponecháno tak jak bylo původní. V rozpočtové části slaboproudu byla položka vynulována (tzn. položka zde byla ponechána a množství požárních hlásičů změněno na 0). Dotaz č. 26: Uchazeč žádá o zaslání výkresu rozvaděče RV, který chybí v PD. K dotazu č. 26 zadavatel uvádí následující: Jedná se o rozvaděč výtahu, který bude součástí dodávky samotného výtahu. Součástí výběrového řízení je pouze stavbní příprava pro tento výtah. Rozvaděč bude napojen kabelem CYKY-5x25 z RH2 v 1.NP + CY 16mm2 z HOP v 1.NP (tento připojovací kabel včetně montáže je součástí výkazu výměr). Dotaz č. 27: Ve výkresové dokumentaci jsou zakreslené skříňky v šatnách v nadzemním patře (šatní skříň 250/500 2x4 = 8 ks) uvedeno například ve výkrese 01 PůDORYS 1.NP, NOVE A BOURANE KONSTRUKCE tyto ale nejsou součásti výkazu výměr. Má je uchazeč nacenit? Bude nový výkaz výměr který již tyto skříňky bude obsahovat? K dotazu č. 27 zadavatel uvádí následující: Výkaz výměr nebude obsahovat šatní skříňky (skříňky jsou zakresleny pouze z důvodů stavebního povolení stavby). Dotaz č. 28: V části elektroinstalace silnoproud je navržena UPS pro zajištění větrání CHÚC, v PD není tato UPS blíže specifikována. Je možno doplnit požadované parametry UPS? K dotazu č. 28 zadavatel uvádí následující: Zodpovězeno v dotazu č. 7 (dodatečné informace č. 2). Dotaz č. 29: Je k dispozici specifikace svítidel případně kniha svítidel a je možno ji poskytnout? K dotazu č. 29 zadavatel uvádí následující: Kniha svítidel k dispozici není, svítidla včetně požadované svítivosti a krytí jsou ve výkresové dokumentaci (část elektro).

3 Dotaz č. 30: V technické zprávě je uvedeno, že požadavky na požární ochranu jednotlivých konstrukcí jsou součástí požárně bezpečnostního řešení stavby, která je samostatnou přílohou této dokumentace. Žádáme o zaslání požárně bezpečnostního řešení stavby. K dotazu č. 30 zadavatel uvádí následující: Požárně bezpečnostní řešení je samostatnou přílohou projektové dokumentace doplněno do přílohy č. 3 zadávací dokumentace, která tvoří přílohu č. 1 těchto dodatečných informací. II. Dne byly zadavateli k výše uvedené zakázce elektronickou poštou doručeny žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám zakázky následujícího znění: Dotaz č. 31: Dobrý den, žádáme o poskytnutí dodatečných informací k veřejné zakázce - bližší specifikaci k níže uvedeným položkám z výkazů výměr: 0183 Zdravoinstalace 78 M Komplet D soubor 20,000 Dle specifikace v seznamu zařizovacích předmětů se pod označením D má jednat o přípravu pro napojení dřezu - pouze zátky. Předpokládáme, že dodávka dřezu je součástí dodávky kuchyňské linky, ale jak je to s dodávkou baterie, průtokového ohřívače a sifonu? Skutečně nemáme oceňovat ani dodávku ani montáž těchto prvků? K dotazu č. 31 zadavatel uvádí následující: V seznamu zařizovacích předmětů, který je součástí projektové části 0183 Zdravoinstalace je v položce Komplet D upraven text na: napojení dřezu včetně dodávky a napojení sifonu DN40 (dřez a baterie jsou součástí kuchyňské linky). Dotaz č. 32: Dobrý den, žádáme o poskytnutí dodatečných informací k veřejné zakázce - bližší specifikaci k níže uvedeným položkám z výkazů výměr: 0184 Vytápění Výkaz výměr neobsahuje položku uvedení kondenzačních kotlů do provozu (5 souborů). Máme oceňovat? Dále tam není koutový výztužný pásek, který se vkládá do hydroizolace v koupelnách mezi stěnu a podlahu a v koutech ve stěnách. K dotazu č. 32 zadavatel uvádí následující: Uvedení kotlů do provozu je součástí položky montáže těchto kotlů. Ve výkazu výměr v části 0184 Vytápění byl v položce č. 8 doplněn text: montáž kotle včetně uvedení kotle do provozu.

4 Výztužný koutový pásek pro stěrkové hydroizolace byl zamýšlen jako součást položky hydroizolace a v rámci rozpočtu je nutné jej i takto nacenit. Vzhledem k neúplným údajům byly upraveny položky č. 239 a 264 stavební části rozpočtu. Položka 239: Název položky byl změněn na: Stěrková hydroizolace podlah včetně těsnících pásek rohů a dále byl u této položky doplněn text Hydroizolační stěrka pro izolaci podlah - celková plocha 209,52m2. Součástí dodávky stěrkové hydroizolace je polyesterový pogumovaný pás k utěsnění spár v přechodové oblasti stěna/podlaha - celková délka těsnících pásků pro celou řešenou plochu dlažby je 421,4mb. Plocha navrhované izolace zůstala zachována (tzn. 209,52m2). Položka 264: Název položky byl změněn na: Stěrková hydroizolace stěn včetně těsnících pásek rohů a dále byl u této položky doplněn text Hydroizolační stěrka pro izolaci stěn - celková plocha 209,5m2. Součástí dodávky stěrkové hydroizolace je polyesterový pogumovaný pás k utěsnění spár v přechodové oblasti stěna/stěna - celková délka těsnících pásků pro celou řešenou plochu obkladu je 320,1mb. Plocha navrhované izolace zůstala zachována (tzn. 209,536m2). III. Dne byly zadavateli k výše uvedené zakázce elektronickou poštou doručeny žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám zakázky následujícího znění: Dotaz č. 33: V položkovém rozpočtu stavbení části pod záložkou VD CÍL-SO2,SO3-Stavební úpravy - nezpůs.výdaje, se vyskytuje položka s číslem fólie hydroizolační střešní pro renovace FATRAFOL 807 tl 2,6 mm š 1300 mm šedá. Jedná se PVC folii na střešní pláštˇ budovy. V technické zprávě a na výkresech je pouze uvedeno použití PVC foliíe, bez uvedení tloušt ky materiálu. PVC střešní folie se běžně vyrábějí v tloušt kách 2 mm, nebo 3 mm. Na našem trhu žádný výrobce nenabízí PVC folii tl. 2,6 mm. Prosím o upřesnění nebo vysvětlení. K dotazu č. 33 zadavatel uvádí následující: Ve výkazu výměr byl upraven text v položce 114 na: Fólie hydroizolační střešní vhodná pro renovace střech. Střešní folie na bázi PVC. tl. 1,5mm, vhodná pro stabilizaci k podkladu přitížením kamenivem.. Dotaz č. 34: V položkovém rozpočtu stavbení části pod záložkou VD CÍL-SO2,SO3-Stavební úpravy - nezpůs.výdaje, se vyskytuje položka s číslem Sanitní box WC -lamino tl.25mm, kovový nosný systém, dveře 700/1970. Bohužel, tohle je jediná specifikace Sanitního boxu WC, která se v celém projektu nachází. Není známa technická specifikace, rozměry, barva ani typ výrobku pro přiblížení technického standartu výrobku. Prosíme o bližší specifikaci výrobku, nebo jeho doplnění do výpisu prvků. K dotazu č. 34 zadavatel uvádí následující: Ve výkazu výměr byl upraven text položky č.170 na: Montované dělící stěny pro 16 ks WC, kovový nosný sytém, výplň lamino, výška stěny cca 2,1m, celková délka stěn včetně osazených dveří 26,8m, součástí dělících stěn celkem 16ks dveří 700/1970mm, barva stěn světle šedá.

5 Dotaz č. 35: V položkovém rozpočtu stavbení části pod záložkou VD CÍL-SO2,SO3-Stavební úpravy - nezpůs.výdaje, se vyskytuje položka s číslem Kuchyňská linka s prac. deskou a dřezem,horní skříňky. Bohužel, tohle je jediná specifikace kuchyńské linky, která se v celém projektu nachází. Není známa technická specifikace, rozměry skříněk, rozměry kuchyńské desky, barva ani materiál skříněk, dvířek, barva ani materiál pracovní desky nebo dřezu. Připomínáme, že se jedná o 20 ks kuchyńských linek. Prosíme o bližší specifikaci linky, nebo jeho doplnění do výpisu prvků. K dotazu č. 35 zadavatel uvádí následující: Zodpovězeno v dotazu č.8 (dodatečné informace č.2). Dotaz č. 36: V položkovém rozpočtu stavbení části pod záložkou VD CÍL-SO2,SO3-Stavební úpravy - nezpůs.výdaje, se vyskytuje položka s číslem Nůžková zvedací plošina 2500x2500. Bohužel, tohle je jediná specifikace plošiny, která se v celém projektu nachází. Není známa technická specifikace,nosnost, výška zdvihu, materiál. Prosíme o bližší specifikaci nůžkové plošiny, nebo jeho doplnění do výpisu prvků. K dotazu č. 36 zadavatel uvádí následující: Zodpovězeno v dotazu č.9 (dodatečné informace č.2). Dotaz č. 37: Dobrý den, Jako uchazeč o výše uvedenou zakázku jsme zjistili, že výkazy části SO 02, SO 03 neodpovídají standartu výkazů výměr dle 4 Vyhlášky č. 230/2012 Sb. Dle 44 zákona č. 137/2006 zodpovídá za výkaz výměr výhradně zadavatel a uchazeč jej nesmí měnit, ani upravovat. Tento slepý rozpočet neobsahuje výkazy výměr, ze kterých je patrné, k jaké části projektové dokumentace jsou položky vztaženy a následně neobsahuje ani vzorečky pro výpočet na materiál a montáž. S ohledem na citaci výše uvedených paragrafů Zákona č. 137/2006 a Vyhlášky č. 230/2012 Sb. proto požadujeme, aby tento výkaz výměr byl řádným způsobem dopracován a doplněn. Děkujeme. K dotazu č. 37 zadavatel uvádí následující: Zadavatel má za to, že jednotlivé položky jsou ve výkazu výměr dostatečně popsány v podrobnostech vymezujícících obsah stavebních prací a dodávek tak jak požaduje vyhláška č. 230/2012 Sb. a dostatečné míře umožňují nacenění obsahu dodávky. Dle 7 výše zmínění vyhlášky je postup výměry uveden s popisem odkazujícím na příslušnou grafickou nebo textovou část dokumentace tak, aby umožnil celkovou kontrolu. Dodaný výkaz výměr tento požadavek respektuje a u jednotlivých položek je uveden odkaz, kde se daná položka nachází (což je pro potřeby kontroly rozpočtu dostatečné). V případě, že uchazeč není schopen u některé z položek specifikovat způsob výpočtu případně polohu, kde se daná položka nachází, nechť tyto položky ve svém dotazu specifikuje přesnějším způsobem.

6 Dotaz č. 38: Mám dotaz ohledně akce: Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. Ve výkazu výměr soubor: SO2,SO3 AdministrativnTí objekt -celkovôçü naklady.xls, Na listu Zdravoinstalace Položka: čerpadlo cirkulační, časový spínač, armatury D 724 Zdravotechnika - strojní vybavení 0,00 80 K R Montáž oběhového čerpadla kus 4,000 0,00 PP 81 M R čerpadlo cirkulační,časový spínač,armatury kus 4,000 0,00 Nikde není uvedeno dimenze čerpadla, výkon, jaké armatury. Můžete tuto položku upřesnit? K dotazu č. 38 zadavatel uvádí následující: Ve výkazu výměr v části Zdravoinstalace byl v položce 81 doplněn text: Připojení RP 1/2, příkon 2-4,5W, Qmax=0,4m3/h, H=0,9m, integrovaný kulový kohout,zpětná klapka, spínací hodiny Dotaz č. 39: V položkovém rozpočtu stavbení části pod záložkou VD CÍL-SO2,SO3-Stavební úpravy - způs.výdaje, se vyskytují položky 48,49 - montáž a dodávka kazetového podhledu. V technické zprávě není bližší specifikace. Prosím o upřesnění typu nebo obchodního názvu pro přiblížení technického standartu výrobku. Stejné položky se také vyskytují v rozpočtu způsobilých výdajů pod čísly 157,158. Podhledu je cca 1400 m2, proto je nutná alespoň nějaká specifikace, než je pouze rozměr. K dotazu č. 39 zadavatel uvádí následující: Do výkazu výměr byl v položce č. 49 doplněn text: Minerální kazetový podhled pro interní použití, rozměry rastru 600x600mm, tl. 12mm. Barva desek bílá. Nosný rošt podhledu kovový, systém přiznaný Dotaz č. 40: Ve výpisu prvků a v technické zprávě jsou klempířské prvky popsány jako prvky z pozinkovaného plechu. Bohužel ve výkazu výměr je u některých položek klemířských prací uveden pozinkovaný plech s povrchovou úpravou tzv. poplastovaný pozink. Prosím o upřesnění, co platí? Jsou všechny prvky z pozinku, nebo z poplastovaného pozinku, nebo jsou některé prvky z pozinku a jiné z poplastovaného pozinku? K dotazu č. 40 zadavatel uvádí následující: Klempířské prvky jsou navrženy z pozinkovaného plechu. Ve výkazu výměr byl chybně uveden plech s povrchovou úpravou. Ve stavebním rozpočtu byla v části 0181 (způsobilé výdaje) v položkách č a v části 0182 (nezpůsobilé výdaje) v položce č. 163 provedena změna textu na PZ plech

7 Dotaz č. 41: V projektu je navrženo přitížení střešní folie kamenivem. V technické zprávě je popsáno pouze přitížení kamenivem a v položkovém rozpočtu je položka kamenivo hrubé drcené Jedná se o běžné drcené kamenivo, nebo o kačírek, který se běžně na přitížení střešních folií používá, protože nemá ostré hrany jako drcené kamenivo?prosíme o objesnění. K dotazu č. 41 zadavatel uvádí následující: Ve výkazu výměr bylo chybně uvedeno drcené kamenivo. Jedná se o kačírek vhodný pro tyto účely. Ve výkazu výměr u položky č. 119 provedena změna textu na : Kamenivo vhodné pro stabilizaci střešní fólie. IV. V souvislosti s vydáním těchto dodatečných informací k zadávacím podmínkám se zadavatel rozhodl prodloužit lhůtu pro podání nabídek a čl. X odst. 2 a čl. XIV odst. 1 zadávací dokumentace se nahrazují zněním: X. POŽADAVKY NA ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDKY 2. Nabídka bude doručena na adresu sídla osoby zastupující zadavatele, tj. na adresu Erste Grantika Advisory, a.s., Jánská 448/10, Brno, nejpozději do 10:00 hod. Uchazeč může nabídku na výše uvedenou adresu zaslat poštou nebo ji podat osobně v pracovní dny od 8:00 do 15:00 hod. a v poslední den lhůty pro podání nabídek od 8:00 do 10:00 hodin. XIV. INFORMACE O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK S NABÍDKAMI 1. Zadavatelem ustanovená hodnotící komise otevře neprodleně po uplynutí lhůty pro podání nabídek doručené obálky s nabídkami a provede jejich kontrolu na svém veřejném zasedání konaném v sídle osoby zastupující zadavatele dne v 10:00 hodin. V. Zadavatel na základě těchto dodatečných informací vydává tyto nové dokumenty: projektovou dokumentaci, přílohu č. 3 zadávací dokumentace a soupis stavebních prací, přílohu č. 4 zadávací dokumentace. Každý uchazeč je povinen ve své nabídce vycházet z těchto nebo použít tyto aktualizované přílohy zadávací dokumentace. Nepoužití těchto aktualizovaných příloh bude považováno za nesplnění zadávacích podmínek. Příloha dodatečných informací č. 3: - Příloha č. 1 DI Příloha č. 3 Projektová dokumentace - Příloha č. 2 DI Příloha č. 4 Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr_aktualizovaná podoba V Brně dne

8 Za zadavatele GLOBE SERVIS CZ s.r.o.: podepsáno uznávaným elektronickým podpisem... Ing. Radek Hlaváček poradce pro výběrová řízení Erste Grantika Advisory, a.s. na základě plné moci

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o.

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 publicita VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 k zakázce na stavební práce s názvem: Výrobní areál HAUSER CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM publicita DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Rekonstrukce interiérů administrativní budovy C - Technologie zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

Rozšíření Domova sv. Josefa v Žirči

Rozšíření Domova sv. Josefa v Žirči DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM SADA Č. 2 k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Rozšíření Domova sv. Josefa v Žirči zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006

Více

Dostavba a nové využití objektu "Střelnice" Liberec

Dostavba a nové využití objektu Střelnice Liberec k zadávacím podmínkám č. 2 k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Realizace úspor energií ve výrobní hale společnosti zateplení objektu II

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Realizace úspor energií ve výrobní hale společnosti zateplení objektu II DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Realizace úspor energií ve výrobní hale společnosti zateplení objektu II zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 10 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XII.

DODATEČNÉ INFORMACE XII. V Praze dne 2. května 204 DODATEČNÉ INFORMACE XII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. zákona č. 37/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly zástupci

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK vydaná v souladu se Závaznými postupy pro zadávání zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v programovém

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 1

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Stavební práce budovy Agrodům Vyškov Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 518574 Ing.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o.

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce na stavební práce s názvem: Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Stavební úpravy objektu bývalé fary čp. 9 Chřibská za účelem změny užívání na informační centrum

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Stavební úpravy objektu bývalé fary čp. 9 Chřibská za účelem změny užívání na informační centrum DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen jako ZVZ ), ve znění

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01BDGBL* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 21838/2014 Sp. zn.: KŘ/462/2014/Sche 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Ondřej Schenk Odbor. Odbor

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 1. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 1. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 1 vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Inovace ve společnosti

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9 GRANTIKA České spořitelny, a.s.. Jakubské nám. 127/5 60200 Brno Tel.: +420 542210148 Fax: +420 542210242 E-mail: bielak@grantikacs.com Vyřizuje: Ing. Roman Bielak Projekt je spolufinancován ERDF prostřednictvím

Více

*MVCRX01SOF9M* MVCRX01SOF9M prvotní identifikátor

*MVCRX01SOF9M* MVCRX01SOF9M prvotní identifikátor *MVCRX01SOF9M* MVCRX01SOF9M prvotní identifikátor ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČ: 00007064, DIČ: CZ00007064 Zastoupená Mgr. Zdeňkem Cvejnem, ředitelem odboru veřejných

Více

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 2

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 2 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné.

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Dodatečné informace Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Domníváme se, že množství u této položky je chybné. Žádáme tedy

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

Vážená paní / Vážený pane,

Vážená paní / Vážený pane, Dodatečné informace k zadávacímu řízení s názvem Zhotovitel stavebních prací u projektů Energetické úspory MNO centrální sklad/sklad oddělení zásobování, energetické úspory MNO centrální laboratoř OKH

Více

Poutní pivovar Neratov

Poutní pivovar Neratov PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Poutní pivovar Neratov zadávané ve zjednodušeném

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4 vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Inovace ve společnosti

Více

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg.

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 30. 3. 2017 a č. 03 ze dne 30. 3. 2017 v souladu s ust. 98 odst. 1 a 3 a ust. 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné

Více

Dostavba a nové využití objektu "Střelnice" Liberec

Dostavba a nové využití objektu Střelnice Liberec k zadávacím podmínkám č. 3 k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 430/PJ/OVZ/2015 dne: 25. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 7 K nadlimitní veřejné

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO:

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO: Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 7. 3. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (14 až 18) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE JIHOMORAVSKÉHO KRAJE varu Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 Dodatečné informace XVI. k zadávacím podmínkám veřejné zakázky - odpověď na dotazy

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/457786/15/ZFUN/Měk Sp. zn.: S-SMO/259931/15/ZFUN/32 Profil zadavatele Vyřizuje: Ing. Petr Měkýš Telefon: +420 599 442 356 E-mail: pmekys@ostrava.cz

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 614/MS/OVZ/2014 dne: 11. 9. 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 6 K nadlimitní veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 3. Zateplení bytových domů v obci Milín I. etapa stavební práce

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 3. Zateplení bytových domů v obci Milín I. etapa stavební práce VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 3 dle 54 a 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek vydaná k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Zateplení bytových domů v obci Milín

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

Úspora energie opakované řízení

Úspora energie opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414 MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414 Č.j.: MV-18161-16/PO-PSM-2014 V Praze 24. února 2015 Počet listů:

Více

REKONSTRUKCE GASTROPROVOZU ZŠ LIBČICKÁ

REKONSTRUKCE GASTROPROVOZU ZŠ LIBČICKÁ BYSONA s.r.o. Klimentská 1216/46, Nové Město, 110 00 Praha 1 Mobil: 603 534 539, email: jirka@bysona.cz Datová schránka: ufjehnw (preferovaný způsob zasílání písemností) V Praze dne 6. 4. 2016 Č.j.: Věc:

Více

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Obec Valašská Bystřice, Valašská

Více

Dostavba a nové využití objektu "Střelnice" Liberec

Dostavba a nové využití objektu Střelnice Liberec k zadávacím podmínkám č. 6 k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3. K veřejné zakázce na stavební práce s názvem. "Sběrný dvůr odpadu Jedovnice"

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3. K veřejné zakázce na stavební práce s názvem. Sběrný dvůr odpadu Jedovnice DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 K veřejné zakázce na stavební práce s názvem "Sběrný dvůr odpadu Jedovnice" veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná

Více

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I Identifikační údaje o veřejné zakázce a zadavateli VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Modernizace přírodovědných učeben a laboratoří II. evidenční číslo zakázky

Více

Název zakázky: Brněnská 1462 oprava bytových jednotek č. 56, 57 a 61. Kydlinovská 1521, Hradec Králové IČ:

Název zakázky: Brněnská 1462 oprava bytových jednotek č. 56, 57 a 61. Kydlinovská 1521, Hradec Králové IČ: Správa nemovitostí Hradec Králové, příspěvková organizace Kydlinovská 1521, 500 02 Hradec Králové, telefon 495 774 111 e-mail info@snhk.cz, www.snhk.cz IČ 64811069, DIČ CZ64811069, Bankovní spojení 27-315020217/0100

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále také ZVZ) s názvem Práh - rekonstrukce

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 Název veřejné zakázky: Řídící se zákonem: OPRAVA DOMU č. p. 60 - NEČTINY O veřejných zakázkách č. 137/2006 sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Druh veřejné zakázky:

Více

Dodatečná informace č. 12

Dodatečná informace č. 12 Dotaz uchazeče 1) ze dne 3.2.2015: Dodatečná informace č. 12 Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky strana, bod 15.2 Zadavatel píše, že nabídková cena bude prokázána Položkovými rozpočty, tj. oceněným

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Revitalizace zeleně v Hýskově

Revitalizace zeleně v Hýskově Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Podlimitní veřejná zakázka na služby zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust. 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace

Vysvětlení zadávací dokumentace Vysvětlení zadávací dokumentace Dodatečné informace č. 1 k Zadávací dokumentaci Zadavatel: Obec Šenov u Nového Jičína se sídlem: Dukelská 245, 742 42 Šenov u Nového Jičína IČ: 60798432 Název veřejné zakázky:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Dostavba a nové využití objektu "Střelnice" Liberec opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Dostavba a nové využití objektu Střelnice Liberec opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Dostavba a nové využití

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Vsetínská nemocnice a. s. - interní pavilon - dodávka Evidenční číslo veřejné

Více

VYSVĚTLENÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 5

VYSVĚTLENÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 5 VYSVĚTLENÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 5 k zakázce na stavební práce s názvem: Úspory energie výrobního objektu společnosti DRAPS s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace V

Vysvětlení zadávací dokumentace V Zadavatel: Statutární město Brno se sídlem: Dominikánské nám. 196/1, 601 67 Brno IČO: 44992785 Veřejná zakázka: Rekonstrukce bazénů koupaliště Riviéra veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v otevřeném

Více

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE 6.8.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k nadlimitní

Více

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XIV.

DODATEČNÉ INFORMACE XIV. V Praze dne 14. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XIV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

Otázka č. 2:,, Můžete prosím uvést z jakého vzorníku jsou číselná označení maleb? Případně prosím o nejbližší RAL "

Otázka č. 2:,, Můžete prosím uvést z jakého vzorníku jsou číselná označení maleb? Případně prosím o nejbližší RAL Dodatečná informace č. 1 V Brně dne 9. 11. 2015 Vážení, v zastoupení zadavatele, jímž je Pardubický kraj, se sídlem Krajský úřad Pardubického kraje, Komenského nám. 125, 532 11 Pardubice, zasíláme odpovědi

Více

Tělocvična při ZŠ Kobeřice

Tělocvična při ZŠ Kobeřice OBEC KOBEŘICE OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE: Tělocvična při ZŠ Kobeřice DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 Identifikační údaje veřejného zadavatele Základní

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského 1. Rozdělení projektu na části

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Tato Výzva k podání nabídky je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6 a 27 zákona č.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE II. Název veřejné zakázky: Sběrný dvůr-centrum pro odpady Hostivice - stavební část.

DODATEČNÉ INFORMACE II. Název veřejné zakázky: Sběrný dvůr-centrum pro odpady Hostivice - stavební část. DODATEČNÉ INFORMACE II (JEDNÁ SE O ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH) Název veřejné zakázky: Sběrný dvůr-centrum pro odpady Hostivice - stavební část. Ev.č. veřejné zakázky: 497926 Předmět

Více

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Oprava volných bytů 34A, 36A, 38A, 10C a 19C v domě Hladnovská 757/119a, Ostrava- Muglinov

Více

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Psychiatrická nemocnice

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/18165 Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Identifikační údaje veřejného zadavatele: Název: Město Mikulov Sídlo: Náměstí 1, 692 20

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na služby s názvem: HTS s.r.o. podporuje rozvoj zaměstnanců

Více

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F Rodinný dům - bez podlahových krytin (pouze WC + koupelna) - bez kuchyněké linky (pouze vývody), bez digestoře - bez dodávky světel (světelné vývody jsou zakončeny svorkovnicí) Venky - bez oplocení, bez

Více

Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek na plnění veřejné zakázky na stavební práce Zateplení a výměna oken pavilonu nukleární medicíny Nemocnice Kyjov Veřejná zakázka zadávaná v

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary Sídlo: Moskevská 21, 361 20 Karlovy Vary IČO: 00254657 Zastoupený: Ing. Petrem Kulhánkem, primátorem města Smluvní zastoupení

Více

Oprava vnitřních rozvodů v MŠ Purkyňova 21, Brno

Oprava vnitřních rozvodů v MŠ Purkyňova 21, Brno STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO KRÁLOVO POLE STAROSTKA Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na plnění veřejné zakázky na stavební práce Oprava vnitřních rozvodů v MŠ Purkyňova

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Neutralizační stanice BENECHEM spol. s r.o.

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/039397/16/VZKÚ/Bit Sp. zn.: S-SMO/289773/15/ZFUN/79 Vyřizuje: Ing. Martina Bittová Telefon: +420 599 442 074 E-mail: mbittova@ostrava.cz

Více

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám. Multifunkční areál pro volnočasové aktivity - dolnobřežansko

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám. Multifunkční areál pro volnočasové aktivity - dolnobřežansko Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v užším řízení podle ust. 28 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Zateplení objektu č. p. 255, Kulturní středisko Pečky

Zateplení objektu č. p. 255, Kulturní středisko Pečky Veřejná zakázka: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále též jen jako zákon ) na stavební práce s názvem: Název

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 21

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 21 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 21 k významné veřejné zakázce na stavební práce Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě uveřejněné ve Věstníku veřejných zakázek pod ev. č. 518660 zadávané

Více

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4.

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. 016 PÍSEMNÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZ DODAVATELE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM (4, 5, 6) OU

Více

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ v rámci veřejné zakázky ZLEPŠENÍ TEPELNĚ TECHNICKÝCH VLASTNOSTÍ OBVODOVÝCH KONSTRUKCÍ BUDOVY STŘEDNÍ ŠKOLY GASTRONOMIE A SLUŽEB, DVORSKÁ, LIBEREC - ODSTRANĚNÍ

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

KVALITATIVNÍ STANDARDY

KVALITATIVNÍ STANDARDY KVALITATIVNÍ STANDARDY RODINNÝCH DOMŮ OBSAH Konstrukce a povrchové úpravy Stavební prvky Vybavení RD tel.: +420 724 812 010, e-mail: info@gapabuilding.cz Strana 1 z 5 KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 425/PJ/OVZ/2015 dne: 12. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 5 K nadlimitní veřejné

Více