Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o."

Transkript

1 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) a v souladu s Pravidly pro výběr dodavatelů č.j. MPO 33321/15/61100, v rámci projektu s názvem Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o., Olomoucká 116, Prostějov spolufinancovaného z Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, prioritní osa 1.3 Účinné nakládání energií, rozvoj energetické infrastruktury a obnovitelných zdrojů energie, podpora zavádění nových technologií v oblasti nakládání energií a druhotných surovin, Výzva I, registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_010/ Zadavatel Obchodní firma: GLOBE SERVIS CZ s.r.o. Sídlo: Olomoucká 3897/116, Prostějov Zastoupen: Ing. Markem Pořízkou, jednatelem IČ: DIČ: CZ Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka Osoba zastupující zadavatele: Obchodní firma: Erste Grantika Advisory, a.s. Sídlo: Jánská 448/10, Brno IČ: DIČ: CZ Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka Kontaktní osoba: Ing. Radek Hlaváček Telefon: Kontaktní hlavacek@grantika.cz Ve věci shora označené zakázky zadavatel poskytuje v souladu s čl. XII odst. 1 zadávací dokumentace dodatečné informace k zadávacím podmínkám. I. Dne byla zadavateli k výše uvedené zakázce elektronickou poštou doručena žádost o

2 Dotaz č. 6: Položka 42,44,45 v ELEKTRO silnoproud jsou kusy nebo metry? Tyto žlaby jsou dvoumetrové a třimetrové K dotazu č. 6 zadavatel uvádí následující: Je to v metrech. Dotaz č. 7: Prosím o bližší specifikaci pro níže uvedenou UPS. 146 M Náhradní zdroj UPS záložní zdroj k požárnímu ventilátoru včetně montáže a zapojení kus 1,000 PP UPS záložní zdroj k požárnímu ventilátoru včetně montáže a zapojení Položka se nachází na listu Elektroinstalace -... v souboru SO2,SO3 Administrativn objekt - celkov naklady-uprava zaluzie K dotazu č. 7 zadavatel uvádí následující: Zadavatel k této položce uvádí následující minimální technické požadavky: Záložní zdroje řady SRG - PS 5000 VA / 3 f Rozměry: 1800x600x kg Doba zálohy 35 minut, Záložní zdroje řady SRG Zdroje řady SRG jsou obecně určené pro zařízení, jejichž motor nelze plynule rozběhnout. pro zařízení, které nemají předřazený frekvenční měnič (FM) a motor je svázán s elektronikou pro případy, kdy je výhodné napájet jedním zdrojem více rozdílných zařízení, v různou dobu Finanční úspora Zdroje řady SRG eliminují rozběhový proud (přetížení) v jednom modulu. Nemusí být předimenzovaný celý zdroj. Proto dochází k významné finanční úspoře. Dotaz č. 8: V dodaném výkaze výměr pro části 0182 VD CÍL SO2, SO3 Stavební úpravy nezpůsobilé výdaje, je v oddíle 766 Konstrukce truhlářské položka č. 200 Kuchyňská linka s pracovní deskou a dřezem, horní skříňky, kusů 20. Položka je bez bližší technické a materiálové specifikace, bez rozměrů pro spodní a horní skříňky i bez výkresové dokumentace. Není uvedena barva dvířek, korpusů, pracovní desky, není uveden povrch dřezu. Není uvedeno, zda součástí kuchyňských linek je sporák, lednice, myčka. Dotaz: Prosíme o zaslání podrobné výkresové a materiálové specifikace pro kuchyňské linky, případně i pro elektrospotřebiče, pokud jsou součástí této soutěže.

3 K dotazu č. 8 zadavatel uvádí následující: Kuchyňská linka (oddíl 766 Konstrukce truhlářské položka č. 200) - Kuchyňská linka celkové délky 2,4m ve složení (rozměry jsou orientační a mohou se mírně lišit): - spižní skříň, šířka 600mm, hloubka 600mm, výška cca 2100mm - sestava spodních skříněk (3ks) včetně pracovní desky s vestavěným dřezem včetně baterie a přípravou na varnou deskou (elektrická). Rozměry (3x) - šířka 600mm, hloubka 600mm, výška 850mm (horní hrana prac. desky). - sestava 3 horních skříněk, hloubka mm, výška cca 700, šířka 3 x 600mm + příprava na osazení digestoře. - barva šedá (dvířka) + bílá (kurpus), materiál LTD, - Sestava dodávána bez spotřebičů (pouze příprava pro samostatně stojící lednici a varnou desku) Dotaz č. 9: V dodaném výkaze výměr pro části 0182 VD CÍL SO2, SO3 Stavební úpravy nezpůsobilé výdaje, je v oddíle 767 Konstrukce zámečnické položka č. 204 Nůžková zvedací plošina 2500x2500, kus 1. Položka není blíže technicky a materiálově specifikována, není zadána nosnost a zdvih. Chybí výšková kóta dna jímky pro určení výškového osazení. Dotaz: Prosíme o zaslání bližší technické a materiálové specifikace nosnost, zdvih, výškovou kótu dna jímky, včetně výkresové dokumentace. K dotazu č. 9 zadavatel uvádí následující: Nůžková zvedací plošina (oddíl 767 Konstrukce zámečnické položka č. 204) - nosnost 2t - zdvih 1,2m (měřeno od úrovně komunikace u rampy) - plošina určená pro venkovní prostředí, rozměry 2,5 x 2,5m - pohon umístěn na rámu pod plošinou (deskou), pohon elekrohydraulický - rampa musí umožňovat nakládání a vykládání zboží z korby nákladních aut různých výšek na nákladní rampu (tzn. musí umožňovat zastavení v jakémkoli místě zdvihu v rozmezí cca 0,5-1,2m). Umístění je v úrovni komunikace, nakládání přímo z komunikace u rampy není zapotřebí. - výkresy pro stavební připravenost jsou zpracovány viz výkres SO2-14a, b, c Dotaz č. 10: V dodaném výkaze výměr pro části 0181 VD CÍL SO2, SO3 Stavební úpravy způsobilé výdaje, je v oddíle 767 Konstrukce zámečnické položka č. 78 vrata rolovací zateplená lamelová 2500/3630, kusů 5. Žádáme o upřesnění, zda se jedná o vrata rolovací ( podle popisu) nebo sekční, protože rolovací vrata potřebují cca mm v nadpraží a podle výkresu tam tento prostor není. Rovněž požadované velikosti parametru k= min 1,3 nelze u rolovacích vrat dosáhnout. Dotaz: Prosíme o upřesnění typu vrat, zda vrata rolovací nebo sekční. Pokud bude investor trvat na rolovacích vratech, prosíme o sdělení, jak bude upraveno nadpraží a jak bude upraven parametr k= 1,3 K dotazu č. 10 zadavatel uvádí následující: Vjezdová vrata (oddíl 767 Konstrukce zámečnické položka č. 78) - změna na vrata sekční, k = 1,3.

4 II. Dne byly zadavateli k výše uvedené zakázce elektronickou poštou doručeny žádosti o Dotaz č. 11: V PD není uvedena nosnost a zdvih nůžkové plošiny. V soupisu prací 0182, položka 203, 204. Prosíme o upřesnění. K dotazu č. 11 zadavatel uvádí následující: Dotaz č. 12: V soupisu prací není obsažen výrobek č plastové okno. Je součástí dodávky? K dotazu č. 12 zadavatel uvádí následující: Výrobek č.9 je součástí počtu položek plastových oken č.1, velikost totožná, okno č.9 je specifické svoji protipožární ochranou, proto je samostatně označeno, práce na protipožární ochraně jsou zahrnuty v části pro VZT a Slaboproud. III. Dne byly zadavateli k výše uvedené zakázce elektronickou poštou doručeny žádosti o Dotaz č. 13: Ještě prosím o informaci: Technické parametry Nákl.nůžkové plošiny K dotazu č. 13 zadavatel uvádí následující: Dotaz č. 14: Pro zpracování nabídky je nutná návaznost na stávající zařízení (PZTS, EKV, DT). Z tohoto důvodu bychom potřebovali informaci o jaké systémy se jedná, která servisní organizace tato zařízení spravuje, popřípadě jejich požadavky, které z rozšíření systémů vyplynou. K dotazu č. 14 zadavatel uvádí následující: Stávající zařízení: EZS - systém GALAXY 520 D, EKV systém Hub Pro, DT systém Legrand Správcovská a servisní firma na vedlejším objektu v areálu : CM security system s.r.o., pobočka Prostějov, Sportovní 1, Prostějov, info@pv.cm-sec.cz.

5 Dotaz č. 15: Prosím o upřesňující informace k nůžkové plošině. Konkrétně: - jaká má být nosnost plošiny - zda na čelní straně mají být sklopné nosy - zda plošina bude čistě nákladní nebo má být počítáno i se spolujízdou osob na plošině K dotazu č. 15 zadavatel uvádí následující: Dotaz č. 16: V soupisu prací není obsažen výrobek č. 15 L - interiérové požární dveře. Je součástí dodávky, pokud ano, prosím o sdělení, jakým způsobem je máme zahrnout do nabídkové ceny, když není dle ZD povoleno měnit soupis prací? K dotazu č. 16 zadavatel uvádí následující: - položka dveří 15/L včetně navazujících konstrukcí (zárubně, kobvání, kliky) byla přidána do rozpočtu - změna se projevila v položkách číslo 69, 70, 178, 182, 191 a u všech těchto částí se zvětšil počet o 1ks. Dotaz č. 17: V technické zprávě je uvedeno, že kolem oken bude dodrženo protipožární řešení včetně použití speciálních rohovníků. Ve výkazu výměr - způsobilé údaje však nikde tyto rohovníky nejsou v dodávce specifikovány. K dotazu č. 17 zadavatel uvádí následující: Položka 8 - bude složena ze dvou typů rohovníků - viz. položka 7 - Montáž omítkových plastových nebo pozinkovaných rohových profilů - a to 822,7 bm speciálních rohovníků pro protipožární řešení a 182,292 bm standardních rohovníků pro rohy zdí. Položka 10 - budou naceněny speciální rohovníky s okapničkou pro protipožární řešení v kompletní výměře. IV. Dne byly zadavateli k výše uvedené zakázce elektronickou poštou doručeny žádosti o Dotaz č. 18: Ve VV dveří oddíl 766 konstrukce truhlářské jsme nenašli položku dveří označených jako pozice 15/L, 1 ks. Prosíme o doplnění do VV. K dotazu č. 18 zadavatel uvádí následující: Viz odpověď na dotaz č. 16 těchto dodatečných informací.

6 Dotaz č. 19: Ještě prosím o informaci: Výplně oken a vstupních dveří jsou stanoveny z dvojskla či trojskla? K dotazu č. 19 zadavatel uvádí následující: - Výplně oken jsou dvojskla, kmin = 1,2 Dotaz č. 20: V projektové dokumentaci a výkazu výměr není uvedena nosnost nůžkové zvedací plošiny. Žádáme o doplnění nosnosti. K dotazu č. 20 zadavatel uvádí následující: Dotaz č. 21: Ve výpise PSV jsou uvedeny vnitřní parapety z plastu, ve výkazu výměr jsou dřevěné. Jaké parapety máme ocenit? K dotazu č. 21 zadavatel uvádí následující: Plastové parapety ve VV bylo chybně, upraven text v položkách výkazu výměr č. 67, 68, 70, 71 a 73 (text změněn na parapet plastový ). Dotaz č. 22: Ve výkaze výměr chybí zábradlí k mezonetům a dřevěným schodištím. Žádáme o doplnění zábradlí do výkazu výměr. K dotazu č. 22 zadavatel uvádí následující: Chybějící zábradlí k mezonetům doplněn text do položky výkazu výměr č. 171 a 172 do textové části přidány parametry schodiště a parametry zábradlí. Dotaz č. 23: Schodiště k mezonetům jsou ve výkresech nakresleny se zalomenými ocelovými schodnicemi, ve výkaze výměr je požadováno celodřevěné schodiště. Co platí? K dotazu č. 23 zadavatel uvádí následující: Schodnice u schodišť k mezonetům přidán text do položky č. 172 Dotaz č. 24: U systémů PZTS, EKV a DT se jedná o rozšíření stávajících systémů, nicméně nikde není popsán výrobce ani typové označení těchto systémů. PZTS stávající typ ústředny (dle popisů ostatních komponent by se mohlo jednat o GALAXY Dimension). EKV typ systému (dle popisů ostatních komponent by se mohlo jednat o HUB Pro). DT typ stávajících dveřních panelů instalovaných v areálu (rozklíčování položky,,sprint AUDIOTEL.PRO PŘÍS.2V).

7 K dotazu č. 24 zadavatel uvádí následující: Viz odpověď na dotaz č. 14 těchto dodatečných informací. V. Zadavatel na základě těchto dodatečných informací vydává nový soupis stavebních prací, přílohu č. 4 zadávací dokumentace. Každý uchazeč je povinen ve své nabídce použít tuto aktualizovanou přílohu zadávací dokumentace. Nepoužití této aktualizované přílohy bude považováno za nesplnění zadávacích podmínek. Příloha dodatečných informací č. 2: - Příloha č. 4 Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr_aktualizovaná podoba V Brně dne Za zadavatele GLOBE SERVIS CZ s.r.o.: podepsáno uznávaným elektronickým podpisem... Ing. Radek Hlaváček poradce pro výběrová řízení Erste Grantika Advisory, a.s. na základě plné moci

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o.

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. DODATEČNÉ INFORMACE Č. 3 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM publicita DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Rekonstrukce interiérů administrativní budovy C - Technologie zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01BDGBL* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 21838/2014 Sp. zn.: KŘ/462/2014/Sche 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Ondřej Schenk Odbor. Odbor

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK vydaná v souladu se Závaznými postupy pro zadávání zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v programovém

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 publicita VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 k zakázce na stavební práce s názvem: Výrobní areál HAUSER CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ

Více

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 1

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek

Více

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

Rozšíření Domova sv. Josefa v Žirči

Rozšíření Domova sv. Josefa v Žirči DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM SADA Č. 2 k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Rozšíření Domova sv. Josefa v Žirči zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006

Více

Dostavba a nové využití objektu "Střelnice" Liberec

Dostavba a nové využití objektu Střelnice Liberec k zadávacím podmínkám č. 2 k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Realizace úspor energií ve výrobní hale společnosti zateplení objektu II

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Realizace úspor energií ve výrobní hale společnosti zateplení objektu II DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Realizace úspor energií ve výrobní hale společnosti zateplení objektu II zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Stavební úpravy objektu bývalé fary čp. 9 Chřibská za účelem změny užívání na informační centrum

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Stavební úpravy objektu bývalé fary čp. 9 Chřibská za účelem změny užívání na informační centrum DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen jako ZVZ ), ve znění

Více

Poutní pivovar Neratov

Poutní pivovar Neratov PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Poutní pivovar Neratov zadávané ve zjednodušeném

Více

*MVCRX01SOF9M* MVCRX01SOF9M prvotní identifikátor

*MVCRX01SOF9M* MVCRX01SOF9M prvotní identifikátor *MVCRX01SOF9M* MVCRX01SOF9M prvotní identifikátor ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČ: 00007064, DIČ: CZ00007064 Zastoupená Mgr. Zdeňkem Cvejnem, ředitelem odboru veřejných

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XII.

DODATEČNÉ INFORMACE XII. V Praze dne 2. května 204 DODATEČNÉ INFORMACE XII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. zákona č. 37/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly zástupci

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 10 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO:

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO: Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 7. 3. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (14 až 18) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 2

Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení část 2 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Podnikatelský inkubátor Kolínský zámek IT vybavení

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 1. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 1. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 1 vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Inovace ve společnosti

Více

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE JIHOMORAVSKÉHO KRAJE varu Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 Dodatečné informace XVI. k zadávacím podmínkám veřejné zakázky - odpověď na dotazy

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále také ZVZ) s názvem Práh - rekonstrukce

Více

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 122/PJ/OVZ/2015 dne: 20. března 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 1 K podlimitní veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 Název veřejné zakázky: Řídící se zákonem: OPRAVA DOMU č. p. 60 - NEČTINY O veřejných zakázkách č. 137/2006 sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Druh veřejné zakázky:

Více

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg.

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 30. 3. 2017 a č. 03 ze dne 30. 3. 2017 v souladu s ust. 98 odst. 1 a 3 a ust. 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4 vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Inovace ve společnosti

Více

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné.

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Dodatečné informace Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Domníváme se, že množství u této položky je chybné. Žádáme tedy

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE 6.8.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414 MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414 Č.j.: MV-18161-16/PO-PSM-2014 V Praze 24. února 2015 Počet listů:

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO ŘEDITELSTVÍ držitel akreditace DIAS a certifikace ISO 9001 Jihlavská 20, 625 00 Brno IČO: 652 697 05 MUDr. ROMAN KRAUS, MBA Sekretariát: Tel.:532 232 000 Naše zn.: 2017/118903/FNBRNO

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/265119/16/VZKÚ/Bit Sp. zn.: S-SMO/176146/16/VZKÚ/19 Vyřizuje: Ing. Martina Bittová Telefon: +420 599 442 074 E-mail: mbittova@ostrava.cz

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Stavební práce budovy Agrodům Vyškov Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 518574 Ing.

Více

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 3. Zateplení bytových domů v obci Milín I. etapa stavební práce

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 3. Zateplení bytových domů v obci Milín I. etapa stavební práce VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 3 dle 54 a 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek vydaná k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Zateplení bytových domů v obci Milín

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9 GRANTIKA České spořitelny, a.s.. Jakubské nám. 127/5 60200 Brno Tel.: +420 542210148 Fax: +420 542210242 E-mail: bielak@grantikacs.com Vyřizuje: Ing. Roman Bielak Projekt je spolufinancován ERDF prostřednictvím

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o.

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce na stavební práce s názvem: Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Otázka č. 2:,, Můžete prosím uvést z jakého vzorníku jsou číselná označení maleb? Případně prosím o nejbližší RAL "

Otázka č. 2:,, Můžete prosím uvést z jakého vzorníku jsou číselná označení maleb? Případně prosím o nejbližší RAL Dodatečná informace č. 1 V Brně dne 9. 11. 2015 Vážení, v zastoupení zadavatele, jímž je Pardubický kraj, se sídlem Krajský úřad Pardubického kraje, Komenského nám. 125, 532 11 Pardubice, zasíláme odpovědi

Více

Dostavba a nové využití objektu "Střelnice" Liberec

Dostavba a nové využití objektu Střelnice Liberec k zadávacím podmínkám č. 3 k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Zadavatel: KRONOSPAN OSB, spol. s r.o. se sídlem: Jihlava, Na Hranici 6, PSČ: 587 04 IČO: 269 36 364 Název veřejné zakázky: Snížení emisí VOC z procesu sušení - elektroinstalace pro technologická zařízení

Více

Revitalizace zeleně v Hýskově

Revitalizace zeleně v Hýskově Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Podlimitní veřejná zakázka na služby zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust. 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Dotaz č. 2: Objekt č. 4- Stavební objekt U položky č. 178 Dveře vnitřní se zvýšenou odolností je ve výkazu výměr uvedeno celkové množství 3 Ks.

Dotaz č. 2: Objekt č. 4- Stavební objekt U položky č. 178 Dveře vnitřní se zvýšenou odolností je ve výkazu výměr uvedeno celkové množství 3 Ks. MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414 Č.j.: MV-18161-12/PO-PSM-2014 V Praze 17. února 2015 Počet listů:

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Dostavba a nové využití objektu "Střelnice" Liberec opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Dostavba a nové využití objektu Střelnice Liberec opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Dostavba a nové využití

Více

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám. Multifunkční areál pro volnočasové aktivity - dolnobřežansko

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám. Multifunkční areál pro volnočasové aktivity - dolnobřežansko Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v užším řízení podle ust. 28 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI ZADAVATEL: Obec Moravany Sídlem: Vnitřní 49/18, 664 48 Moravany Zastoupený: RNDr. Marií Barešovou, starostkou IČO: 00282120 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Moravany dostavba

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/457786/15/ZFUN/Měk Sp. zn.: S-SMO/259931/15/ZFUN/32 Profil zadavatele Vyřizuje: Ing. Petr Měkýš Telefon: +420 599 442 356 E-mail: pmekys@ostrava.cz

Více

Odpověď GP na doplňující informace č.1

Odpověď GP na doplňující informace č.1 Odpověď GP na doplňující informace č.1 Akce: Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1.stupeň, Rumburk Dne 31.5.2016 a dne 1.6.2016 byla GP doručena žádost o poskytnutí doplňujících informací ze strany uchazeče ve

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Č.j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 18. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/13

Č.j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 18. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/13 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPU-237234-3/ČJ-2016-0400VZ Ústí nad Labem 18. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/13 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 430/PJ/OVZ/2015 dne: 25. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 7 K nadlimitní veřejné

Více

Úspora energie opakované řízení

Úspora energie opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle

Více

Dostavba a nové využití objektu "Střelnice" Liberec

Dostavba a nové využití objektu Střelnice Liberec k zadávacím podmínkám č. 6 k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Č.j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy

Č.j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPU-234309-3/ČJ-2016-0400VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/000911/18/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/11 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Dodatečné informace č. 1 Název veřejné zakázky: ČOV Týnec nad Sázavou, dostavba dosazovací nádrže II Identifikační údaje

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE Dotaz č.1: Lze Vám nabídnout okna s otevřenou ocelovou pozinkovanou výztuhou tl. 1,5 mm 3 mm (v závislosti na velikosti oken) za předpokladu dodržení statiky a tuhosti oken? Poznámka

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3. K veřejné zakázce na stavební práce s názvem. "Sběrný dvůr odpadu Jedovnice"

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3. K veřejné zakázce na stavební práce s názvem. Sběrný dvůr odpadu Jedovnice DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 K veřejné zakázce na stavební práce s názvem "Sběrný dvůr odpadu Jedovnice" veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

Jednoduchá montáž: speciálním lepidlem přímo na zeď.

Jednoduchá montáž: speciálním lepidlem přímo na zeď. TABULKA TRUHLÁŘSKÝCH VÝROBKŮ - RD SKUPINOVÉ DOMÁCNOSTI POL. Č. MJ NÁZEV SPECIFIKACE POLOŽKY POZNÁMKA ILUSTRATIVNÍ OBRÁZEK 1 17,25 VNITŘNÍ PARAPET bm T/1 1 750MM T/2 1250MM T/3 19 1000MM Vnitřní parapet

Více

VYSVĚTLENÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 5

VYSVĚTLENÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 5 VYSVĚTLENÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 5 k zakázce na stavební práce s názvem: Úspory energie výrobního objektu společnosti DRAPS s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky

Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zadávací dokumentace veřejné zakázky Název veřejné zakázky: "Nástavba, přístavba a stavební úpravy Mateřské školy Nové Město na Moravě - část C vybavení" ve smyslu 12, odst.(3) zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Dodatečná informace č. 36

Dodatečná informace č. 36 Dodatečná informace č. 36 VD Šance převedení extrémních povodní Veškeré dotazy se týkají objektu SO 71.4 Provozní budova stavební část Dotaz uchazeče 1) ze dne 2.3.2015: Odkaz T 07 ve schématu je mřížka,

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/528312/17/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/6 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Tato Výzva k podání nabídky je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6 a 27 zákona č.

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 18924/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 5 Počet

Více

Hradec Králové-výměna oken trakt A (administrativní budova).

Hradec Králové-výměna oken trakt A (administrativní budova). VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Vazební věznice Hradec Králové Hradební 860, poštovní přihrádka62, 500 01 Hradec Králové Tel.: 495 758 111, Fax: 495 758 211, 210ISDS: tjfd4ke NAŠE č.j.: VS 88/002/002/2015-20/LOG/500

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 712/PJ/OVZ/2013 dne: 15. listopadu 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 13 K nadlimitní

Více

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k nadlimitní

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/18165 Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Identifikační údaje veřejného zadavatele: Název: Město Mikulov Sídlo: Náměstí 1, 692 20

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576. k zadávacím podmínkám na veřejnou zakázku Přístavba 4 učeben v ZŠ a MŠ Bělotín

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576. k zadávacím podmínkám na veřejnou zakázku Přístavba 4 učeben v ZŠ a MŠ Bělotín Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

CZ Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. času)

CZ Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. času) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4.

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. 016 PÍSEMNÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZ DODAVATELE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM (4, 5, 6) OU

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/039397/16/VZKÚ/Bit Sp. zn.: S-SMO/289773/15/ZFUN/79 Vyřizuje: Ing. Martina Bittová Telefon: +420 599 442 074 E-mail: mbittova@ostrava.cz

Více

: Přístavba učeben ZŠ Komenského v Dačicích - II. vysvětlení zadávací dokumentace

: Přístavba učeben ZŠ Komenského v Dačicích - II. vysvětlení zadávací dokumentace STAVONA Tender, spol. s r.o., Pražská 2230/8, 586 01 Jihlava IČO: 02850311, DIČ: CZ02850311 Zápis v obchodním rejstříku: Krajský soud v Brně Spisová značka: C 82705 Telefon: 567 300 128 E-mail: toscher@stavonatender.cz,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 V Praze dne 21. března 2014 k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: Dodávka a montáž laboratorního nábytku a vybavení k akci Rekonstrukce laboratoře pro organickou

Více

Evidenční číslo veřejné zakázky:

Evidenční číslo veřejné zakázky: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 7 dle ustanovení 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝSTAVBA DATOVÉHO CENTRA ZELENEČ Zadavatel: Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p. se

Více

Dodatečná informace č. 12

Dodatečná informace č. 12 Dotaz uchazeče 1) ze dne 3.2.2015: Dodatečná informace č. 12 Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky strana, bod 15.2 Zadavatel píše, že nabídková cena bude prokázána Položkovými rozpočty, tj. oceněným

Více

Vysvětlení zadávacích podmínek č. 5. Zadavatel obdržel žádost o vysvětlení zadávacích podmínek následujícího znění:

Vysvětlení zadávacích podmínek č. 5. Zadavatel obdržel žádost o vysvětlení zadávacích podmínek následujícího znění: STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX014BAB1* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 5106/2019 SP. ZN. 91.1

Více