CSS Prostějov, rekonstrukce budovy 6F zřízení odlehčovací služby a denního stacionáře vnitřní vybavení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CSS Prostějov, rekonstrukce budovy 6F zřízení odlehčovací služby a denního stacionáře vnitřní vybavení"

Transkript

1 hejtman Ing. Jiří Rozbořil Jeremenkova 40a Olomouc tel.: fax: VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/TEL OLOMOUC KÚOK/89230/2014/OIEP/7551 č.j.: KUOK 89230/2014 Ing. Lenka Jílková tel: Olomoucký kraj Jeremenkova 40a, PSČ , Olomouc v rámci VZMR IV. kategorie vyzývá dodavatele k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: CSS Prostějov, rekonstrukce budovy 6F zřízení odlehčovací služby a denního stacionáře vnitřní vybavení Identifikační údaje zadavatele: Název zadavatele: Olomoucký kraj Sídlo: Olomoucký kraj, Jeremenkova 40a, Olomouc Statutární zástupce: Ing. Jiří Rozbořil - hejtman Olomouckého kraje Kontaktní osoba Ing. Lenka Jílková oddělení veřejných zakázek Odboru investic a evropských programů Krajského úřadu Olomouckého kraje IČ: DIČ: CZ Právní forma: Územně samosprávní celek Jedná se o zadání veřejné zakázky malého rozsahu, na které se nevztahují ustanovení zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

2 Výzva je zpracována v souladu s Metodickým pokynem Zadávání zakázek a veřejných zakázek v programovém období pro zadávání zakázek pro projekty realizované v rámci ROP Střední Morava a v souladu se Směrnicí č. 4/2012 Olomouckého kraje Postup pro zadávání veřejných zakázek Olomouckého kraje. Předpokládaná cena zakázky: Veřejná zakázka je realizována v rámci projektu CSS Prostějov, rekonstrukce budovy 6F - zřízení odlehčovací služby a denního stacionáře, číslo projektu: CZ.1.12/2.2.00/ , spolufinancovaného z ROP Střední Morava. Předpokládaná cena zakázky je ,00 Kč bez DPH. Předmět díla: Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení budovy 6F v CSS Prostějov. Vnitřním vybavením se rozumí dodávka nábytku a spotřebičů, které jsou blíže specifikovány v projektové dokumentaci zpracované v červnu 2013 (část A Vybavení) firmou Atris, s.r.o., Prokopa Velikého 699/5, Ostrava Vítkovice, IČ: a výkazu výměr. Projekt vnitřního vybavení řeší nově vzniklé prostory v 1.NP, 2.NP rekonstruované budovy 6F v CSS Prostějov. Budova je rozdělena dle typu poskytovaných služeb. Jedná se o denní stacionář (senioři ve věku nad 65 let se sníženou soběstačností), odlehčovací službu (dospělé osoby ve věku nad 27 let, které mají sníženou soběstačnost) a chráněné bydlení (ženy ve věku od 27 let s chronickým duševním onemocněním). V 1.NP v levé části objektu je umístěna ergoterapie, kdy tato místnost bude využívána všemi klienty nově poskytovaných služeb a uživateli stávajícího domova se zvláštním režimem. V pravé části tohoto podlaží dojde k vybudování denního stacionáře s denní kapacitou 20 klientů. Cílovou skupinou pro denní stacionář jsou senioři se sníženou soběstačností, jejich situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné osoby při zvláštní péči o vlastní osobu. Je to služba, do které senior ráno přijde sám nebo s doprovodem, den stráví různými aktivitami. V odpoledních hodinách odchází senior sám nebo s doprovodem zpět k sobě domů. Denní stacionář je služba, kterou senior navštěvuje pravidelně. V 2.NP v levé části bude situováno chráněné bydlení s kapacitou 3 klientů. Jsou vybudovány 3 samostatné bytové jednotky (1 + KK). Každý pokoj bude vybaven postelí, stolem se židlí, kuchyňským koutem, vstupní chodbou s úložným prostorem a samostatným sociálním zařízením. V pravé části tohoto podlaží bude situována odlehčovací služba s kapacitou 6 klientů. Jsou vybudovány 3 dvoulůžkové pokoje, každý se samostatným sociálním zázemím. Každý pokoj bude vybaven dvěma lůžky pro imobilní osoby, stolem se židlí, samostatným sociálním zázemím. Pokud jsou v dokumentaci použity názvy výrobků nebo konstrukcí, které jsou pro určitého výrobce příznačné, umožňuje zadavatel použití i jiných kvalitativně a Strana 2 (celkem 7)

3 technicky srovnatelných řešení. Veškeré použité materiály se požadují dodat v minimálně standardním provedení. Doba a místo plnění: Lhůta dodání: 04/ /2015 Místem plnění je objekt: pavilon 6F v areálu bývalé nemocnice v Prostějově. Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů: Zadavatel požaduje v nabídkách doložit výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán, a to ve formě prosté kopie; výpis z živnostenského rejstříku či jiného dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu zakázky, a to ve formě prosté kopie; čestné prohlášení uchazeče o splnění základních kvalifikačních předpokladů - dle Přílohy č. 2 zadávací dokumentace; seznam obdobných zakázek uskutečněných uchazečem v posledních 3 letech, s uvedením názvu, objednatele (včetně kontaktních údajů), ceny a lhůt realizace, přičemž alespoň 3 zakázky budou s finančním rozsahem minimálně ,- Kč bez DPH. Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být starší 90 dnů. Jiné kvalifikační předpoklady zadavatel nepožaduje. Způsob hodnocení nabídek: Nabídky budou hodnoceny podle nejnižší nabídkové ceny včetně DPH. Požadavky na jednotný způsob zpracování ceny: Nabídková cena zakázky bude zpracována formou položkového rozpočtu, který musí být součástí nabídky a musí být uveden ve struktuře: Popis položky - měrná jednotka - počet m. j. - jednotková cena - cena celkem Samostatně budou uvedeny souhrnnou položkou nazvanou Ostatní náklady náklady související s realizací díla, ale nezahrnuté v položkovém rozpočtu (např. realizační projektovou dokumentaci, veškeré poplatky, zkoušky, skládkovné apod.). Tato souhrnná položka musí být uchazečem v nabídce podrobně specifikována. Náklady na dopravní a montážní práce budou rozúčtovány k jednotlivým dodávaným předmětům zvlášť. Celková nabídnutá cena musí být v návrhu smlouvy definována jako nejvýše přípustná a musí obsahovat veškeré náklady nutné k realizaci předmětu zakázky (tj. základní náklady dle položkového rozpočtu, vedlejší náklady, ostatní náklady). Strana 3 (celkem 7)

4 Uváděné ceny a celková nabídková cena musí být uvedeny v členění cena díla v Kč bez DPH, hodnota DPH a cena díla v Kč včetně DPH. Obchodní a platební podmínky: Obchodní podmínky stanovené pro veřejnou zakázku jsou vymezeny ve formě a struktuře návrhu smlouvy o dílo. Uchazeč do obchodních podmínek doplní údaje nezbytné pro vznik návrhu smlouvy (vlastní identifikaci, nabídkovou cenu a další údaje) a takto doplněné obchodní podmínky předloží jako svůj návrh smlouvy. Zhotovitel je povinen mít uzavřenou pojistnou smlouvu na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou vlastní činností včetně škod způsobených pracovníky zhotovitele s tím, že výše pojistné částky je minimálně sjednaná ve výši 500 tis. Kč. Objednatel může po zhotoviteli požadovat předložení pojistné smlouvy před uzavřením smlouvy o dílo. Zadavatel neposkytuje zálohy. Uchazeči jsou oprávněni nabídnout i výhodnější platební podmínky. Platby budou probíhat výhradně v českých korunách, rovněž veškeré cenové údaje budou uváděny v této měně. Ostatní obchodní podmínky jsou obsaženy v návrhu smlouvy o dílo. Podmínky, za kterých je možné překročit výši nabídnuté ceny: Nabídkovou cenu je možné překročit pouze v případě, že v průběhu realizace zakázky dojde ke změnám sazeb DPH nebo ke změnám jiných daňových předpisů majících vliv na cenu díla. Jiné podmínky pro překročení nabídkové ceny zadavatel nepřipouští. Lhůta pro podání nabídek: Lhůta pro podání nabídek počíná běžet dnem následujícím po dni obdržení výzvy a končí dne v 10:00 hodin. Otevírání obálek s nabídkami proběhne bez přítomnosti zástupců uchazečů. Způsob a místo pro podávání nabídek: Nabídka bude zpracována v českém jazyce v písemné formě a bude podepsána osobou oprávněnou uchazeče. Nabídky se podávají v neprůhledných uzavřených obálkách zabezpečených proti neoprávněné manipulaci přelepením, označených nápisem: Veřejná zakázka CSS Prostějov, rekonstrukce budovy 6F zřízení odlehčovací služby a denního stacionáře vnitřní vybavení NEOTEVÍRAT Strana 4 (celkem 7)

5 a opatřených na uzavření razítkem, případně podpisem uchazeče, je-li fyzickou osobou, či jeho statutárního zástupce, je-li právnickou osobou. Nabídky je možno: a) podat osobně na podatelně Krajského úřadu Olomouckého kraje, Jeremenkova 40a, Olomouc, a to v pracovní dny: v pondělí od 8:00 do 16:00 hodin, v úterý a středu od 8:00 do 15:00 hodin, ve čtvrtek a pátek od 8:00 do 14:00 hodin. nebo b) doručit doporučeně na adresu: Krajský úřad Olomouckého kraje Jeremenkova 40a Olomouc před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Jako další podmínky soutěže zadavatel vymezuje: a) Kompletní zadávací dokumentace je uveřejněna na profilu zadavatele. Profil zadavatele se nachází na této elektronické adrese b) Kontaktní osobou je Ing. Lenka Jílková, tel.: ; l.jilkova@krolomoucky.cz. c) Uchazeč je oprávněn po zadavateli písemně nebo elektronicky požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o dodatečné informace musí být doručena alespoň 2 dny před koncem lhůty pro podání nabídek. Vzhledem ke krátkým lhůtám pro doručení žádosti bude pro poskytnutí dodatečných informací využito elektronických prostředků. d) Prohlídka místa plnění není oficiálně organizována. Objekt je v tuto chvíli ve výstavbě. K případnému doměření budou prostory připraveny v 03/2015. e) Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit zadávací řízení do okamžiku podpisu smlouvy, a to bez udání důvodu. f) Zadavatel nepřipouští varianty nabídek. g) Každý uchazeč může předložit pouze jednu nabídku. h) Zadavatel je oprávněn nehodnotit nabídku uchazeče, která je z hlediska požadavků stanovených zadavatelem neúplná nebo neobsahuje po obsahové stránce podmínky uvedené v zadání. i) Zadavatel je oprávněn si při posuzování nabídky ověřit, příp. vyjasnit informace deklarované uchazečem v nabídce. j) Zadavatel nebude vracet uchazečům podané nabídky. k) Uchazeč nemá nárok na úhradu nákladů vzniklých s jeho účastí v tomto zadávacím řízení. l) Nabídka a veškeré ostatní doklady a údaje budou zpracovány v českém jazyce (listiny v jiném než českém jazyku budou doplněny úředním překladem do Strana 5 (celkem 7)

6 českého jazyka) v písemné formě a nabídka bude podepsána osobou oprávněnou za uchazeče jednat a podepisovat podle výpisu z Obchodního rejstříku popřípadě statutárním orgánem zmocněnou osobou, jejíž plná moc musí být součástí nabídky. m) Součástí nabídky musí být i návrh smlouvy, včetně všech jejích relevantních příloh, koncipovaný dle vzoru, který je součástí zadávací dokumentace, podepsaný oprávněnou osobou a opatřený razítkem uchazeče. Zadavatel si vyhrazuje právo o obsahu smlouvy dále jednat a upřesnit její konečné znění. Zadávací dokumentace, která slouží jako podklad pro zpracování nabídky, obsahuje: Příloha č. 1 - projektová dokumentace zpracovaná v 06/2013 Atris, s.r.o., Prokopa Velikého 699/5, Ostrava Vítkovice, IČ: , včetně výkazu výměr; Příloha č. 2 - vzor čestného prohlášení dodavatele o splnění základních kvalifikačních předpokladů; Příloha č. 3 - formulář Krycí list nabídky (pro vyplnění uchazečem); Příloha č. 4 - obchodní podmínky formou vzoru smlouvy. Požadovaná struktura nabídky: Písemná nabídka musí být členěna do samostatných příloh v následujícím členění: Příloha č. 1 Základní údaje k nabídce Tato příloha musí obsahovat: - vyplněný formulář Krycí list nabídky, který je součástí zadávací dokumentace (obsahující název, adresu uchazeče s označením pověřeného zástupce, telefonické spojení, cenu za dílo v Kč bez DPH); - doklady prokazující kvalifikaci uchazeče. Příloha č. 2 Cenová nabídka Tato příloha musí obsahovat: - celkovou rekapitulaci ceny s uvedením ceny bez DPH, DPH a ceny celkem - položkový rozpočet v rozsahu a členění podle předloženého výkazu výměr - jiné údaje vztahující se k ceně nabídky Příloha č. 3 Návrh smlouvy o dílo Tato příloha musí obsahovat: - návrh smlouvy, který musí být v souladu s podmínkami soutěže a musí být zpracován dle vzoru, který je součástí zadávací dokumentace a případně musí Strana 6 (celkem 7)

7 být doplněn o přílohu se specifikací částí veřejné zakázky, které má uchazeč v úmyslu zadat jednomu či více subdodavatelům. Návrh smlouvy musí být podepsán oprávněnou osobou uchazeče a opatřen razítkem. Práva zadavatele: Zadavatel si vyhrazuje právo: poptávkové řízení zrušit odmítnout veškeré předložené nabídky neuzavřít smlouvu s žádným z uchazečů Ing. Jiří Rozbořil hejtman Olomouckého kraje Strana 7 (celkem 7)

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

Zpracování návrhu Plánu odpadového hospodářství Olomouckého kraje

Zpracování návrhu Plánu odpadového hospodářství Olomouckého kraje hejtman Ing. Jiří Rozbořil Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 848 fax: +420 585 508 851 e-mail: hejtman@kr-olomoucky.cz www.kr-olomoucky.cz KUOLX00TFXK9 VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA

Více

Olomoucký kraj, Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

Olomoucký kraj, Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Hejtman Ing. Jiří Rozbořil Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 848 fax: +420 585 508 851 e-mail: hejtman@kr-olomoucky.cz www.kr-olomoucky.cz KUOLX00U17NH VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA

Více

Vlastivědné muzeum v Šumperku, příspěvková organizace

Vlastivědné muzeum v Šumperku, příspěvková organizace 1. QUICK, s r. o., Lhotecká 793/3, 140 00 Praha 4 2. AVE MEDIA, a. s., Pražská 63, 102 00 Praha 10 3. SCREEMRENTAL, s.r.o.,havlíčkova 661/11, 779 00 Olomouc 4. Aleš Pachner, Lipová 322, 431 01 Spořice

Více

Střední průmyslová škola Hranice

Střední průmyslová škola Hranice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Sociální zařízení a výdejna obědů na Střední průmyslové škole Hranice, pracoviště Teplická Střední průmyslová škola Hranice se sídlem:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.kr-olomoucky.cz/opvk pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory globálních grantů Olomouckého kraje v OP VK, které se vztahují na případy, pokud

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel obec Všechovice, oznamuje provedení zadávacího řízení na stavební práce a dodávku: Předmět zakázky stavební práce a dodávka v rámci projektu: Výběrové řízení proběhne jako

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Gymnázium Chodovická 2250, Praha 9 - Horní Počernice

Gymnázium Chodovická 2250, Praha 9 - Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.kr-olomoucky.cz/opvk pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory globálních grantů Olomouckého kraje v OP VK, které se vztahují na případy, pokud

Více

VZMR - Oprava-rekonstrukce návesního rybníka v Dolních Chrášťanech na pozemkové parcele KN č. 483/5 a 483/6 v k.ú. Dolní Chrášťany

VZMR - Oprava-rekonstrukce návesního rybníka v Dolních Chrášťanech na pozemkové parcele KN č. 483/5 a 483/6 v k.ú. Dolní Chrášťany MĚSTYS LHENICE obec@lhenice.cz, starosta@lhenice.cz www: www.lhenice.cz Školní č. 124 384 02 Lhenice Okres Prachatice Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky mimo režim zákona č.137/2006 Sb. pro

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

MŠ Ratibořická 2299, Praha 9 Horní Počernice

MŠ Ratibořická 2299, Praha 9 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Olomoucký kraj Jeremenkova 40a, PSČ , Olomouc. IMPLEMENTACE A PÉČE O ÚZEMÍ SOUSTAVY NATURA 2000 V OLOMOUCKÉM KRAJI - II.

Olomoucký kraj Jeremenkova 40a, PSČ , Olomouc. IMPLEMENTACE A PÉČE O ÚZEMÍ SOUSTAVY NATURA 2000 V OLOMOUCKÉM KRAJI - II. hejtman Ing. Jiří Rozbořil Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 848 fax: +420 585 508 851 e-mail: hejtman@kr-olomoucky.cz www.kr-olomoucky.cz KUOLX00TTCYC VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA

Více

Vlastivědné muzeum v Šumperku,

Vlastivědné muzeum v Šumperku, 1. MY DVA group a.s., Osadní 28, 170 00 Praha 7 2. Beg Bohemia, spol. s r.o., Ledárenská 25, 620 00 Brno 3. Regály Ing. Zdeněk Bláha, Vraný 113, Vraný, 273 73 4. ORGATEC, spol. s r.o., K rybníku 610/2,

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č.

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel Město Osečná tímto vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zateplení obvodového pláště Mateřské školy Osečná Zadávací řízení je organizováno formou výzvy

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel Obec Svojetice Zastoupené Mgr. Martinou Vedralovou, starostkou

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro občany obce Libhošť Dodávky

Více

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU, OSTRAVA-ZÁBŘEH, příspěvková organizace Gurťjevova 8, Ostrava-Zábřeh 700 30 vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna ležatých

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Lhůta

Více

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení na stavební práce Název zakázky: Stavební úpravy sportovního hřiště Zadavatel Martínkov 29, 675 44 Martínkov IČ: 00378151 Tato

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

Zadavatel: Název zakázky:

Zadavatel: Název zakázky: Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) Zadavatel: Název zadavatele: Odborný léčebný ústav Jevíčko Sídlo zadavatele: 56943 Jevíčko, TRN-Léčebna 508 IČ: 00193976 Osoba oprávněná jednat:

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m Praha Zbraslav dne 4. 5. 2015 VÝZVA k podání nabídky dle ustanovení 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Živičářské práce běžné údržby komunikací

Více

Obec Úholičky Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, Úholičky Okres Praha - západ tel , fax:

Obec Úholičky Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, Úholičky Okres Praha - západ tel , fax: Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, 252 64 Úholičky Okres Praha - západ tel. 220930641, fax: 220930088 Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje v Úholičkách dne 26.7.2012 VZ 4/2012 Věc: Výzva k podání

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (dále jen OP VK )

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (dále jen OP VK ) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Heřmanice Orlovská 670/35, poštovní přihrádka 2, 713 02 Ostrava 13 Tel.: 595 220 111, Fax: 595 220 289, ISDS: ysud4wq VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-SVZ 6/35/2012-8/2012/stav./540

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Vybudování a provoz datového centra Faster CZ spol. s r.o. dodávka UPS, generátorů a trafostanice Zadavatel Faster CZ spol. s r.o. Jarní 1064/44g, Maloměřice,

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace Zadavatel: Obec Kostelec u Křížků, IČ: 00240354 Sídlo: Kostelec u Křížků 73, 25168 Kamenice Statutární zástupce: Zdeněk Králík, starosta Tel: + 420 323 672 743

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) Veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (ZZVZ) Název veřejné zakázky: Obnova alejí v katastru

Více

Revitalizace hygienického zázemí Základní škola Stříbro, Gagarinova 1039, příspěvková organizace

Revitalizace hygienického zázemí Základní škola Stříbro, Gagarinova 1039, příspěvková organizace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Zadavatel: Základní škola Stříbro, Gagarinova 1039, příspěvková organizace zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, spisová

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: POČET LISTŮ DOPISU: VYŘIZUJE: Zdeněk Konečný TEL: 596 803 322 FAX:

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel:

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby dle pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP NUTS II Severovýchod Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Ve Špindlerově Mlýně dne 15.02.2012

Více

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ 180 48 Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Projektová dokumentace Chrastava, multifunkční hřiště

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení drtiče se štěpkovačem Dodávky 42990000-2

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK SPISOVÁ ZNAČKA: ČÍSLO JEDNACÍ: MMHK/000201/2014 VYŘIZUJE: Radka Šanderová TELEFON: 495 707 301 EMAIL: Radka.Sanderova@mmhk.cz DATUM: 2.1.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KANCELÁŘSKÝ

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

MČ Praha 20 Horní Počernice

MČ Praha 20 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU - VÝZVA K PODÁNí NABíDKY

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU - VÝZVA K PODÁNí NABíDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU - VÝZVA K PODÁNí NABíDKY Obec Lelekovice se sídlem Hlavní 75/7,66431 Lelekovice zastoupená Jaroslavem Divišem, starostou obce IČ: 00281999 DIČ: CZ00281999 e-mail: lelekovice@gmail.com

Více

VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s ustanovením zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky: Obnova místních komunikací v obci Milešov Obnova místních komunikací v obci Milešov Stavební práce 1) Identifikace zadavatele Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku

Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku Město Nejdek Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku nám. Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Karlovarský kraj VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: OISM/7488/2013-6 Dle rozdělovníku VYŘIZUJE: Volná TELEFON:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb.,o veřejných zakázkách ( dále jen "zákon") PIVOŇ statické zajištění

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Rozšíření technologických a kapacitních možností společnosti JaNo, s.r.o. - dodávka mostových jeřábů Zadavatel JaNo, s.r.o. Mlýnská 453/65, Trnitá, 602 00 Brno

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, 517 54 VAMBERK

MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, 517 54 VAMBERK MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, 517 54 VAMBERK vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Oprava místních komunikací v obci Borovnice

Oprava místních komunikací v obci Borovnice OBEC BOROVNICE Přestavlky čp. 1, 517 41 Kostelec nad Orlicí vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a Zásadami zadávání veřejných zakázek

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) ve smyslu ust.

Více

OBEC OHNIŠOV. vyhlašuje

OBEC OHNIŠOV. vyhlašuje OBEC OHNIŠOV vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít o předmětné zakázce

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Rekonstrukce vnitrobloku na p.p.č.3413/1, 3412/3 Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov Ing. Rudolf Mašek, ředitel

Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov Ing. Rudolf Mašek, ředitel Tišnov dne 30. 4. 2018 Věc: VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A ODPADŮ Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 000 53 198 bankovní spojení: Komerční

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: VOP vozovek, Chodová Planá lokalita Slovany Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016 Sb.,

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více