Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr."

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček Omluveni PROGRAM 1) Návrh na rozpočtové opatření č. 81/18 2) Informace o změnách rozpisu rozpočtu města ve 4. čtvrtletí roku ) Návrh rozpisu schváleného rozpočtu města Písek na rok ) Žádost Diakonie Broumov o poskytnutí finančního daru 5) Věcná břemena 6) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 7) Návrh na pronájmy nebytových prostor 8) Řešení nájemních vztahů k bytům 9) Návrh na řešení bytových záležitostí 10) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 11) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení 12) Smlouva o zajištění náhradního plnění se společností SU-servis s. r. o. 13) Smlouvy vztahující se ke změně č. 1 regulačního plánu Písek - Hradiště 14) Nájemní smlouva s Okresním soudem v Písku na umístění a provozování kamerového bodu 15) Příkazní smlouva se spolkem Písecké kočky z. s. na zajištění péče o opuštěné a nalezené kočky na území města Písek 16) Darovací smlouva od společnosti EKO-KOM a. s. 17) Darovací smlouva od Nadace Charty 77 pro příspěvkovou organizaci Městské středisko sociálních služeb 18) Darovací smlouva s Národním technickým muzeem na podporu technického vzdělávání 19) Dodatek ke smlouvě o dílo na svoz odpadů, úklid prostranství, údržbu zeleně, parkových laviček a cest, studní a dětských hřišť s Městskými službami Písek s. r. o. 20) Dodatek ke smlouvě se společností FT Technologies a. s. na dodávku Informačního systému pro řízení procesů Městské policie Písek

2 21) Dodatek ke smlouvě o zajištění veřejného osvětlení a provozu světelně signalizačního zařízení s Městskými službami Písek s. r. o. 22) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností EUROVIA CS, a. s. na akci Parkoviště v ulici K. Čapka v Písku 23) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností Compo Praha interiéry s. r. o. na akci Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry 24) Dodatek ke smlouvě o dílo na grafickou úpravu, tisk a distribuci Zpravodaje města Písku se společností Strategic Consulting, s. r. o. 25) Dohoda o ukončení smlouvy o poskytování služby incity s firmou Intelis s. r. o. 26) Návrh na udělení plné moci k podpisu protokolů pro nákup zemního plynu 27) Plná moc pro zmocnění při zastupování v projektu Asistent prevence kriminality 28) Schválení kontaktních osob smluv projektu Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy a Rozvoj konceptu eculture ve městě Písek 29) Otevřená data města Písek 30) Zajištění provozu organizační složky Smart Písek 31) Projekt EUKI (European Climate Initiative) a spolupráce s projektovým partnerem 32) Potvrzení o finanční účasti na projektu Segmentové koncepční dokumenty pro obce na Písecku 33) Vyhodnocení projektu o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro objekt Budovcova ul. č. p. 207 průběžná zpráva I. období 10/ / ) Informace o podaných žádostech na podporu kultury do dotačního programu Jihočeského kraje pro rok ) Informace o podaných žádostech projektů ZŠ do dotačního programu Jihočeského kraje pro rok ) Záměr podání žádostí ZŠ do výzvy Operačního programu Životní prostředí na snížení energetické náročnosti veřejných budov 37) Umístění stolpersteinů na území města Písku 38) Pasport místních komunikací aktualizace za rok ) Organizační řád Městského úřadu Písek, stanovení počtu zaměstnanců úřadu, dohody mimo pracovní poměr 40) Jednací řád pro činnosti komisí rady města 41) Návrh přílohy 4 Pravidel pro poskytnutí informací 42) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 43) Informace z jednání komisí 44) Kontrola plnění usnesení 45) Udělení souhlasu města Písek s podnájmem pozemku pro umístění dobíjecí stanice 46) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Návrh na rozpočtové opatření č. 81/18 Usnesení č. 1/19 Rada města schvaluje rozpočtové opatření č. 81/18. Ing. L. Toman stránka 2 (celkem 21)

3 K bodu 2) Informace o změnách rozpisu rozpočtu města ve 4. čtvrtletí roku 2018 Rada města projednala materiál. K bodu 3) Návrh rozpisu schváleného rozpočtu města Písek na rok 2019 Usnesení č. 2/19 Rada města schvaluje rozpis schváleného rozpočtu na rok 2019 dle přílohy. Ing. L. Toman K bodu 4) Žádost Diakonie Broumov o poskytnutí finančního daru Usnesení č. 3/19 Rada města neschvaluje poskytnutí finančního daru ve výši Kč společnosti Diakonie Broumov, sociální družstvo, IČO , se sídlem Husova 319, Broumov, zastoupené Ing. Pavlem Hendrichovským, předsedou družstva. Ing. L. Toman K bodu 5) Věcná břemena b1) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch žadatelů umístění vrtané studny a vodovodu na části pozemku parc. č. 1059/1 k. ú. Oslov Usnesení č. 4/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v právu umístění vrtané studny a vodovodu na části pozemku parc. č. 1059/1 k. ú. Oslov a právu přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této vrtané studny a tohoto vodovodu, dále v právu provádět na vrtané studni a vodovodu úpravy za účelem jejich modernizace nebo zlepšení jejich výkonnosti ve prospěch žadatelů, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 218 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch obce Albrechtice nad Vltavou uložení kanalizačních přípojek v k. ú. Jehnědno a Chřešťovice Usnesení č. 5/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v právu uložení kanalizačních přípojek na částech pozemků parc. č. 715/2 k. ú. Jehnědno a parc. č. 670/1 k. ú. Chřešťovice a v právu přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby těchto přípojek, dále v právu provádět na kanalizačních přípojkách úpravy za účelem jejich modernizace nebo zlepšení jejich výkonosti ve prospěch obce Albrechtice nad Vltavou, IČO: , se sídlem Albrechtice nad Vltavou 79, Albrechtice nad Vltavou, a to bezúplatně. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 3 (celkem 21)

4 b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Přeložka STL Písek, Čížovská Usnesení č. 6/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění distribuční soustavy STL plynovodu na částech pozemků parc. č. 2654/1 a 2654/6 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Rek. STL Písek, ul. Topělecká Usnesení č. 7/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění distribuční soustavy STL plynovodu a přípojek na částech pozemků parc. č. 2105/8 a 2125/3 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru dopravy a upozornění odboru výstavby a územního plánování ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy po doložení splnění podmínek odboru výstavby a územního plánování. b5) konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a. s. Rekonstrukce teplovodních rozvodů z VS Jih III trasa B Usnesení č. 8/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v právu uložení teplovodního potrubí včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 1258/24, 1258/29, 1258/30, 1258/67, 1258/98, 2185/1 a 2185/6 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby teplovodního potrubí, dále provádět na teplovodním potrubí úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 4 (celkem 21)

5 b6) konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek, a. s. akce: Horkovodní přípojka pro objekt Roháčova ulice čp Usnesení č. 9/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v právu uložení teplovodního potrubí včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 1560/8, 1560/21 a 1560/32 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby teplovodního potrubí, dále provádět na teplovodním potrubí úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) konečné schválení smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a. s. Horkovod Statua Aura Usnesení č. 10/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v právu uložení horkovodu včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 369/1, 366/1, 365/14, 365/13, 233/3, 370/1, 370/2 a 362/19 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby tohoto horkovodu, dále provádět na horkovodu úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek. Jednorázová náhrada ve výši Kč + DPH byla již uhrazena. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b8) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Na Ptáčkovně, p. Šatava: NN přip. kab. Usnesení č. 11/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 1898/2 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b9) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Hůrka: VN, NN rekonstrukce vd, TS. stránka 5 (celkem 21)

6 Usnesení č. 12/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN, kabelové skříně a uzemnění na částech pozemků parc. č. 1/5, 9/1, 9/6, 580, 581/1, 587/15, 589/6, 674/1, 677, 678/3 vše k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b10) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek V Koutě, čp. 90: NN přip. kab. Usnesení č. 13/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN a uzemnění na části pozemku parc. č. 2090/4 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b11) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Sedláčkova, parc. 2897/5: VN přip. kab. Usnesení č. 14/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení venkovního vedení VN a telekomunikační sítě na části pozemku parc. č k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b12) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch žadatele odpadní kanalizace na části pozemku parc. č. 773/5 k. ú. Semice u Písku Usnesení č. 15/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v právu umístění odpadní kanalizace na části pozemku parc. č. 773/5 k. ú. Semice u Písku a v právu přístupu za účelem provádění oprav a údržby této odpadní kanalizace, dále v právu provádět na odpadní kanalizaci úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonosti ve prospěch žadatele za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. stránka 6 (celkem 21)

7 Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b13) konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a. s. Horkovodní připojení CZT objektů APEX, Harantova a čp Písek Usnesení č. 16/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v právu uložení horkovodu včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 1560/21, 1560/31, 1560/32 a 2202/4 vše k. ú. Písek a v právu přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby tohoto horkovodu a dále provádět na horkovodu úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b14) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Simelon, s. r. o. Písek, sídliště Jih I. etapa optický kabel a Písek, sídliště Jih II. etapa optický kabel Usnesení č. 17/19 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě dle přílohy č. 3. Předmětem smlouvy je uložení optického kabelu včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 2185/1, 951/33, 1258/97, 1258/98, 1258/107, 1258/96, 1258/111, 1258/35, 1258/31, 1258/104, 1258/102, 1258/105, 1258/99 a 1258/106 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby optického kabelu, dále provádět na optickém kabelu úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch SIMELON s. r. o., IČO , Ant. Barcala 1446/26a, České Budějovice za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. 2. schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě dle přílohy č. 6. Předmětem smlouvy je uložení optického kabelu včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 2185/1, 2185/6, 1258/24, 1258/35, 1258/33, 1258/36, 1258/111, 1258/96, 1258/98, 2171/3, 2171/8, 1258/34, 1258/6, 951/31, 1258/20, 1258/62, 1258/42, 1258/29, 1258/67 a 1258/77 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby optického kabelu, dále provádět na optickém kabelu úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch SIMELON s. r. o., IČO , Ant. Barcala 1446/26a, České Budějovice za jednorázovou úhradu ,50 Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 7 (celkem 21)

8 b15) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Simelon, s. r. o. Písek, Portyč Dukla ulice optický kabel Usnesení č. 18/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě dle přílohy č. 3. Předmětem smlouvy je uložení optického kabelu včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 205/2, 205/4, 355/24, 360/21, 2096/1, 353/8, 355/1, 355/53, 235/7, 235/12, 362/19, 235/5, 235/10, 233/3, 205/16, 235/2 a 362/3 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby optického kabelu, dále provádět na optickém kabelu úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch SIMELON s. r. o., IČO , Ant. Barcala 1446/26a, České Budějovice za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b16) konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Simelon s. r. o. akce: Písek, Harantova ulice optický kabel Usnesení č. 19/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v právu uložení optického kabelu včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 1561/53, 1595/31, 1740/41, 2202/4 a 2203/1 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby optického kabelu, dále provádět na optickém kabelu úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch SIMELON s. r. o., IČO , se sídlem Antonína Barcala 1446/26a, České Budějovice za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 6) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Lesy města Písku, s. r. o. úprava předmětu nájmu Usnesení č. 20/19 Rada města po projednání schvaluje pronájem pozemků parc. č. 1643/1 o výměře 4335 m 2 (rybník Beran), parc. č o výměře 6248 m 2 (rybník Tichávek), parc. č. 1629/1 o výměře 3392 m 2 (rybník Trubka) vše k. ú. Písek od a pronájem pozemku parc. č. 1634/2 o výměře 7838 m 2 k. ú. Písek od pro Lesy města Písku, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Flekačky Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu pozemku. b) Žádost o pronájem okna na budově čp. 111 Karlova ulice na pozemku parc. č. st. 143/1 k. ú. Písek stránka 8 (celkem 21)

9 Usnesení č. 21/19 Rada města po projednání neschvaluje pronájem okna o výměře 2,56 m 2 v přízemí budovy čp. 111 Karlova ulice v Písku na pozemku parc. č. st. 143/1 k. ú. Písek za účelem umístění reklamního poutače na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců za nájemné ve výši Kč + DPH pro žadatele. c) Oprava přílohy k usnesení č. 699/18 ze dne identifikační údaje nájemce Usnesení č. 22/19 Rada města po projednání schvaluje opravu přílohy materiálu k usnesení č. 699/18 ze dne ve smyslu opravy identifikačních údajů nájemce (IČO a zastupující osoba). K bodu 7) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Výpůjčka prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 2272, Mírové náměstí v Písku ukončení smlouvy dohodou Usnesení č. 23/19 Rada města schvaluje ukončení smlouvy o výpůjčce č dohodou ke dni s vypůjčitelem Městské středisko sociálních služeb, nábřeží 1. máje 2142, Písek, IČO na výpůjčku prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 2272, Mírové náměstí v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek, a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem dohody o ukončení smlouvy o výpůjčce. 2) Žádost o udělení souhlasu s uzavřením smlouvy o podnájmu prostoru sloužícího podnikání č. 5A 511 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku Usnesení č. 24/19 Rada města schvaluje podnájem části prostoru sloužícího podnikání č. 5A 511 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku, jehož nájemcem jsou na základě smlouvy o nájmu prostoru sloužícího podnikání ze dne žadatelky, pro podnájemce. 3) Dodatek ke Smlouvě o nájmu objektu Sladovna Písek o.p.s. Usnesení č. 25/19 Rada města schvaluje prodloužení Smlouvy o nájmu objektu ze dne včetně dodatků č. 1 4 s nájemcem - Sladovna Písek o. p. s., Velké náměstí 113, Písek, IČO od na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok s tím, že v případě porušení povinností vyplývajících z této smlouvy nájemcem může pronajímatel smlouvu vypovědět s výpovědní lhůtou 3 měsíce, jeho nárok na náhradu škody způsobené nájemcem tím nebude dotčen. Rada města pověřuje starostku města podpisem dodatku č. 5. stránka 9 (celkem 21)

10 K bodu 8) Řešení nájemních vztahů k bytům Usnesení č. 26/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 230, Ke Střelnici, Písek pro žadatelku, Ke Střelnici 230, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 381, Třebízského, Písek pro žadatele, Třebízského 381, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 382, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 382, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 410, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 410, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 26 v čp. 432, Na Pěníku, Písek pro žadatele, Na Pěníku 432, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 435, Na Pěníku, Písek pro žadatelku, Na Pěníku 435, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 948, Jeronýmova, Písek pro žadatelku, Jeronýmova 948, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 1379, Kollárova, Písek pro žadatele, Kollárova 1379, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp. 1781, Nádražní, Písek pro žadatele, Nádražní 1781, Písek o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 1848, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1848, Písek o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 2024, tř. Přátelství, Písek pro žadatelku, tř. Přátelství 2024, Písek o 1 rok. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 22 v čp. 400, Přemyslova, Písek pro žadatelku, Přemyslova 400, Písek o 1 rok. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 419, Jeronýmova, Písek pro žadatelku, Jeronýmova 419, Písek o 1 rok. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 437, Jablonského, Písek pro žadatele, Jablonského 437, Písek o 1 rok. 18. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 1801, Kollárova, Písek pro žadatele, Kollárova 1801, Písek o 1 rok. 19. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 20. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1364, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 21. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 336, Dvořákova, Písek pro žadatele, Dvořákova 336, Písek o 1 rok. 22. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Ing. Z. Šartnerová stránka 10 (celkem 21)

11 K bodu 9) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného Usnesení č. 27/19 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 23 v budově čp. 399 o velikosti 1+1, Přemyslova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 10 v budově čp o velikosti 1+1, Truhlářská ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 1 v budově čp. 288 o velikosti 2+1, Lesnická ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. 2) Výběrové řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci Usnesení č. 28/19 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci: č. 12 v budově čp o velikosti 1+1, Dr. M. Horákové v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. 3) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 29/19 Rada města neschvaluje povolení podnájmu bytu č. 17 v objektu čp. 230, Ke Střelnici v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatel, na dobu 1 roku pro podnájemce. 4) Žádost o výměnu bytů Usnesení č. 30/19 Rada města schvaluje výměnu bytů mezi žadateli s tím, že jeden žadatel bude mít uzavřenou nájemní smlouvu na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení z důvodu opakovaného porušování dobrých mravů v domě, za nájemné ve výši Kč/měsíc a druhý žadatel nájemní smlouvu na dobu neurčitou za nájemné ve výši Kč/měsíc. K bodu 10) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 3 ul. Erbenova čp. 949 v Písku stránka 11 (celkem 21)

12 Usnesení č. 31/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 3 o velikosti 1+0 v budově čp. 949, ul. Erbenova, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 2) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 7 ul. Jablonského čp. 394 v Písku Usnesení č. 32/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 7 o velikosti 1+1 v budově čp. 394, ul. Jablonského, která je součástí pozemku stavební parcely č. 5225/1 v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 3) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 11 ul. Čechova čp. 342 v Písku Usnesení č. 33/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 11 o velikosti 2+1 v budově čp. 342, ul. Čechova, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 4) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 9 ul. Dvořákova čp. 336 v Písku Usnesení č. 34/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 9 o velikosti 2+1 v budově čp. 336, ul. Dvořákova, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2521/1 v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 5) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 9 ul. Na Stínadlech čp. 363 v Písku Usnesení č. 35/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 9 o velikosti 3+1 v budově čp. 363, ul. Na Stínadlech, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 11) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení stránka 12 (celkem 21)

13 Usnesení č. 36/19 Rada města: 1. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 2 v domě č. 1497, nábřeží 1. máje s žadatelkou na základě pořadníku. 2. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 43 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadateli na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 8 v domě č. 424, ulice Topělecká s žadateli na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Mgr. M. Baslerová K bodu 12) Smlouva o zajištění náhradního plnění se společností SU-servis s. r. o. Usnesení č. 37/19 Rada města schvaluje smlouvu o zajištění náhradního plnění na rok 2019 uzavřenou se společností SU-servis, s. r. o., Hraniční 6, České Budějovice, IČO za úhradu rezervačního poplatku ve výši Kč 4.964,--. Ing. J. Votýpka K bodu 13) Smlouvy vztahující se ke změně č. 1 regulačního plánu Písek - Hradiště Usnesení č. 38/19 Rada města 1) schvaluje příkazní smlouvu o zajištění (obstarání) záležitosti zpracování návrhu změny regulačního plánu Písek Hradiště uzavřenou mezi Kočí Holding, a. s., IČO , sídlem K Lipám 132, Písek a městem Písek, IČO , sídlem Velké náměstí 114/3, Písek. 2) schvaluje smlouvu o dílo změna č. 1 regulačního plánu Písek - Hradiště a související služby uzavřenou mezi městem Písek, IČO , sídlem Velké náměstí 114/3, Písek a Ing. arch. Petrem Vávrou Studio KAPA, IČO: , sídlem Na Petynce 88, Praha 6. Ing. J. Jambura K bodu 14) Nájemní smlouva s Okresním soudem v Písku na umístění a provozování kamerového bodu Usnesení č. 39/19 Rada města schvaluje nájemní smlouvu uzavřenou mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek a Okresním soudem v Písku, Velké náměstí 121/17, Písek na pronájem půdních prostor a části pláště budovy za účelem provozování kamerového bodu městského kamerového monitorovacího systému. PhDr. Mgr. J. Rapant stránka 13 (celkem 21)

14 K bodu 15) Příkazní smlouva se spolkem Písecké kočky z. s. na zajištění péče o opuštěné a nalezené kočky na území města Písek Usnesení č. 40/19 Rada města schvaluje příkazní smlouvu se spolkem Písecké kočky z. s., se sídlem Alšova 704/13, Písek, IČO týkající se zajištění péče o opuštěné a nalezené kočky na území města Písek uzavíranou na dobu neurčitou. Ing. M. Šatra K bodu 16) Darovací smlouva od společnosti EKO-KOM a. s. Usnesení č. 41/19 Rada města schvaluje darovací smlouvu od společnosti EKO-KOM, a. s., Na Pankráci 1685/17, Praha 4, IČ o poskytnutí finančních prostředků ve výši Kč. Ing. M. Šatra K bodu 17) Darovací smlouva od Nadace Charty 77 pro příspěvkovou organizaci Městské středisko sociálních služeb Usnesení č. 42/19 Rada města schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle darovací smlouvy v příloze č. 1 pro příspěvkovou organizaci Městské středisko sociálních služeb, nábřeží 1. máje 2142, Písek, IČ od Nadace Charty 77, Melantrichova 5, Praha 1, PSČ , IČ Bc. M. Průšová K bodu 18) Darovací smlouva s Národním technickým muzeem na podporu technického vzdělávání Usnesení č. 43/19 Rada města schvaluje poskytnutí finančního daru Národnímu technickému muzeu Praha, IČO ve výši Kč na základě darovací smlouvy. Ing. M. Cibulková K bodu 19) Dodatek ke smlouvě o dílo na svoz odpadů, úklid prostranství, údržbu zeleně, parkových laviček a cest, studní a dětských hřišť s Městskými službami Písek s. r. o. Usnesení č. 44/19 Rada města schvaluje dodatek č. 8 ke smlouvě o dílo o zabezpečení svozu komunálních odpadů, odstraňování nepovolených skládek odpadu, ruční úklid veřejných prostranství, údržba veřejné zeleně, parkových laviček, parkových cest, studní a dětských hřišť ve městě Písek, uzavřené mezi městem Písek a Městskými službami Písek s. r. o. dne , uzavíraný na dobu neurčitou. Ing. M. Šatra stránka 14 (celkem 21)

15 K bodu 20) Dodatek ke smlouvě se společností FT Technologies a. s. na dodávku Informačního systému pro řízení procesů Městské policie Písek Usnesení č. 45/19 Rada města schvaluje dodatek č. 2 ke kupní smlouvě na dodávku Informačního systému pro řízení procesů (IS MP MANAGER) Městské policie Písek ze dne , číslo centrální evidence MÚ Písek 694/15, rozšířený o práva k užití licencí včetně servisní podpory a servisních služeb k IS MP Manager o modul: Integrace s Rejstříkem trestů uzavřenou mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek a FT Technologies a. s. Chválkovická 82, Olomouc, PhDr. Mgr. J. Rapant K bodu 21) Dodatek ke smlouvě o zajištění veřejného osvětlení a provozu světelně signalizačního zařízení s Městskými službami Písek s. r. o. Usnesení č. 46/19 Rada města schvaluje dodatek č. 3 ke smlouvě o zajištění veřejného osvětlení a provozu světelně signalizačního zařízení, uzavřené mezi městem Písek a Městskými službami Písek s. r. o. dne , ve znění dle návrhu a pověřuje starostku podpisem. J. Hrádek K bodu 22) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností EUROVIA CS, a. s. na akci Parkoviště v ulici K. Čapka v Písku Usnesení č. 47/19 Rada města schvaluje návrh dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo uzavřené mezi městem Písek a společností EUROVIA CS, a. s., IČO: , se sídlem Praha 1 Nové Město, Národní 138/10, PSČ na akci Parkoviště v ulici K. Čapka v Písku. Ing. V. Filip K bodu 23) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností Compo Praha interiéry s. r. o. na akci Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry Usnesení č. 48/19 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne k veřejné zakázce Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry mezi městem Písek a společností Compo Praha interiéry s. r. o., IČO , se sídlem Růžová 1522/16, Praha 1. Ing. V. Filip K bodu 24) Dodatek ke smlouvě o dílo na grafickou úpravu, tisk a distribuci Zpravodaje města Písku se společností Strategic Consulting, s. r. o. Usnesení č. 49/19 Rada města schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na grafickou úpravu, tisk a distribuci Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku uzavřené dne mezi stránka 15 (celkem 21)

16 městem Písek jako objednatelem a Strategic Consulting, s. r. o., IČ: , Pod Rapidem 10, Praha 10 jako zhotovitelem. Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 25) s. r. o. Dohoda o ukončení smlouvy o poskytování služby incity s firmou Intelis Usnesení č. 50/19 Rada města schvaluje dohodu o ukončení smlouvy o poskytování služby incity ze dne s firmou Intelis s. r. o., Národní svobody 209/23, Písek, IČ Ing. J. Votýpka K bodu 26) plynu Návrh na udělení plné moci k podpisu protokolů pro nákup zemního Usnesení č. 51/19 Rada města Písku po projednání schvaluje udělení plné moci k podpisu konfirmačních protokolů pro nákup zemního plynu dle Smlouvy o sdružených službách dodávky zemního plynu pro období dodávky Bc. Daně Jilečkové ze společnosti ENSYTRA s. r. o., Nám. Svobody 931/22, Mohelnice. Plná moc se uděluje na dobu určitou do K bodu 27) kriminality Plná moc pro zmocnění při zastupování v projektu Asistent prevence Usnesení č. 52/19 Rada města schvaluje udělení plné moci k zastupování organizační složky Městská policie Písek v projektu Asistent prevence kriminality pro p. Miloše Ťupu v činnostech podepisování žádosti o podporu, podepisování žádosti o platbu, podepisování zprávy o realizaci, podepisování zprávy o udržitelnosti, podepisování žádosti o změnu, podepisování žádosti o přezkum rozhodnutí, podepisování Informace o pokroku v realizaci projektu, podepsání Právního aktu/podmínek poskytnutí dotace, podepsání námitek proti rozhodnutí výběrové komise. PhDr. Mgr. J. Rapant K bodu 28) Schválení kontaktních osob smluv projektu Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy a Rozvoj konceptu eculture ve městě Písek Usnesení č. 53/19 Rada města schvaluje kontaktní osoby pro uzavírání a změnu smluv, fakturaci a věcné plnění a organizační zabezpečení v rámci projektu Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy prostřednictvím rozvoje využití a kvality systému IKT a Rozvoj konceptu eculture ve městě Písek. PhDr. M. Prokýšek stránka 16 (celkem 21)

17 K bodu 29) Otevřená data města Písek Usnesení č. 54/19 Rada města schvaluje záměr realizace potřebných opatření pro postupné otevření dat města Písku. Rada města ukládá pracovníkům organizační složky Smart Písek provést potřebné úkony za účelem zabezpečení tohoto záměru, ukládá vedoucím odborů MÚ Písek poskytnout nezbytnou součinnost pro zajištění procesu otevření a publikace jednotlivých datových sad. Rada města si vyhrazuje právo schválení jednotlivých investičních akcí souvisejících s realizací. PhDr. M. Prokýšek K bodu 30) Zajištění provozu organizační složky Smart Písek Usnesení č. 55/19 Rada města schvaluje - zajištění provozu organizační složky Smart Písek a stanovení vedoucího organizační složky, - vytvoření pracovní smlouvy s vedoucím organizační složky Smart Písek v rozsahu 0,1 plného pracovního úvazku. PhDr. M. Prokýšek K bodu 31) partnerem Projekt EUKI (European Climate Initiative) a spolupráce s projektovým Usnesení č. 56/19 Rada města: 1. bere na vědomí výběr města Písek k účasti na mezinárodním projektu EUKI, European Climate Initiative (tj. Iniciativa Evropské klima) a stav probíhající projektové spolupráce mezi základními školami a spolupráce vybraných měst v roce 2018; 2. schvaluje záměr prohloubení spolupráce města Písek v projektu Propojení evropských a národních opatření ochrany klimatu (BEACON) v rámci projektu EUKI, European Climate Initiative prostřednictvím městského projektového partnerství s městem Pirna (Německo) a ukládá odboru investic a rozvoje ve spolupráci s odborem školství a kultury navázat městské projektové partnerství; 3. schvaluje dokument Memorandum o porozumění, účast na projektu Propojení evropských a národních opatření ochrany klimatu (BEACON) doplněného o bod Podpory rozvoje městského projektového partnerství a zmocňuje starostku města jeho podpisem. Ing. V. Filip K bodu 32) Potvrzení o finanční účasti na projektu Segmentové koncepční dokumenty pro obce na Písecku Usnesení č. 57/19 Rada města 1. projednala informaci o splnění podmínek veřejné zakázky stanovených zadavatelem Svazek obcí regionu Písecko, IČ , k projektu Segmentové koncepční dokumenty pro obce na Písecku podpořeného dotačním titulem reg. č. stránka 17 (celkem 21)

18 CZ /0.0/0.0/16_058/ , prioritní osa 4 - Efektivní veřejná správa, prostřednictvím Ministerstva práce a sociálních věcí, 2. bere na vědomí časový harmonogramu tvorby a doby udržitelnosti dokumentů projektu Segmentové koncepční dokumenty pro obce na Písecku, předpoklad předání finální dokumentace v měs. 6/2020 zpracovatelem zadavateli; 3. schvaluje kofinancování tvorby dokumentů Plán udržitelné zeleně a plán udržitelné mobility, včetně generelu dopravy a generelu parkování města Písek a Pasportu účelových komunikací pro město Písek ve stanoveném podílu 5 %, tj. na zapojení zdrojů města Písek na financování způsobilých přímých a nepřímých výdajů projektu v celkové výši ,50 Kč vč. DPH a ukládá odboru investic a rozvoje města Písek zapojit částku ve výši ,50 Kč vč. DPH v roce 2019 z kapitoly 740 (z rozpočtu odboru IR), tj. nad rámec schválených výdajů s projektem dle usnesení č. 178/18 ze dne ; 4. schvaluje pověření 2. místostarostky zastupováním v roli koordinátorky pracovní skupiny za město Písek pro tvorbu koncepčních dokumentů Plán udržitelné mobility, Plán udržitelné zeleně a dokumentu Pasport účelových komunikací, vztahujících se na území města Písku, která bude spolupracovat se subjektem Svazek obcí regionu Písecku, IČ , a pověřuje 2. místostarostku výběrem stakeholderů, jejich oslovením a přizváním k aktivní účasti na tvorbě koncepčních dokumentů města, taktéž k jejich odvolání v případě potřeby. Ing. V. Filip K bodu 33) Vyhodnocení projektu o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro objekt Budovcova ul. č. p. 207 průběžná zpráva I. období 10/ /2018 Usnesení č. 58/19 Rada města projednala předloženou zprávu za první vyhodnocovací období projektu o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem (EPC) pro objekt budovy v majetku města Písek, IČ v rámci III. etapy, tj. Průběžná zpráva I. období 10/ /2018 vypracovanou společností ENESA a. s., IČO a vyhodnocení celkové dosažené úspory nákladů ve výši Kč s DPH s vykázáním nadúspory ve výši Kč s DPH v prospěch klienta (město Písek). Ing. V. Filip K bodu 34) Informace o podaných žádostech na podporu kultury do dotačního programu Jihočeského kraje pro rok 2019 Usnesení č. 59/19 Rada města 1. projednala podání žádosti o dotaci ve výši Kč odborem školství a kultury na projekt Sochy z písku v Písku do dotačního programu Jihočeského kraje pro rok 2019 Podpora kultury, 2. projednala podání žádosti o dotaci ve výši Kč příspěvkovou organizací Centrum kultury města Písek na projekt Dotkni se Písku 2019 do dotačního programu Jihočeského kraje pro rok 2019 Podpora kultury, 3. projednala podání žádosti o dotaci ve výši Kč příspěvkovou organizací Centrum kultury města Písek na projekt Vybavení Galerie Portyč do dotačního programu Jihočeského kraje pro rok 2019 Podpora muzeí a galerií. Ing. M. Cibulková stránka 18 (celkem 21)

19 K bodu 35) Informace o podaných žádostech projektů ZŠ do dotačního programu Jihočeského kraje pro rok 2019 Usnesení č. 60/19 Rada města projednala podání žádostí do projektů podporovaných z dotačního programu Jihočeského kraje pro rok 2019 podaných Základní školou T. G. Masaryka a Mateřskou školu Písek, Čelakovského 24 na tyto projekty: 1. Poznáváme Slepičí hory v rámci programu Rozvoj venkova a krajiny ve výši Kč, 2. Sportujeme hopem - skokem v rámci programu Podpora práce s dětmi a mládeží ve výši Kč Kč, a dále podání žádosti Základní školou Josefa Kajetána Tyla a Mateřskou školou Písek, Tylova 2391 na projekt Modernizace sportovního nářadí školních tělocvičen ZŠ J. K. Tyla Písek v rámci programu Podpora sportu ve výši Kč. Ing. M. Cibulková K bodu 36) Záměr podání žádostí ZŠ do výzvy Operačního programu Životní prostředí na snížení energetické náročnosti veřejných budov Usnesení č. 61/19 Rada města záměr podání žádostí o podporu do výzvy Operačního programu Životní prostředí včetně předfinancování dotační akce na energetická opatření pro 1. Základní školu Edvarda Beneše a Mateřskou školu Písek, Mírové nám pro objekt velké tělocvičny ZŠ schvaluje, 2. Základní školu Josefa Kajetána Tyla a Mateřskou školu Písek, Tylova 2391 pro objekt 5. MŠ, Fügnerovo nám. 47 schvaluje, 3. Základní školu T. G. Masaryka a Mateřskou školu Písek, Čelakovského 24 pro pavilon školní družiny schvaluje a ukládá OŠK nárokovat finanční prostředky na přípravu žádostí; v případě získání dotace její předfinancování a vlastní zdroje do rozpočtu města v letech Ing. M. Cibulková K bodu 37) Umístění stolpersteinů na území města Písku Usnesení č. 62/19 Rada města po projednání schvaluje záměr umístění stolpersteinů na území města Písku. Vhodné prostory navrhne realizační tým projektu a nechá je odsouhlasit příslušnými odbory MÚ. O konečném umístění těchto kamenů rozhodne rada města. K bodu 38) Pasport místních komunikací aktualizace za rok 2018 Usnesení č. 63/19 Rada města schvaluje změny v Pasportu místních komunikací města Písku dle návrhu. Ing. M. Kovařík stránka 19 (celkem 21)

20 K bodu 39) Organizační řád Městského úřadu Písek, stanovení počtu zaměstnanců úřadu, dohody mimo pracovní poměr Usnesení č. 64/19 Rada města 1) schvaluje Organizační řád Městského úřadu Písek s účinností od , 2) potvrzuje schválený celkový přepočtený počet zaměstnanců Městského úřadu Písek na 165 osob, 3) zmocňuje k uzavírání dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr a smluv o zajišťování praxe studentů jménem města Písek tajemnici, a to s výjimkou organizační složky Smart Písek, u které k uzavírání veškerých pracovněprávních vztahů zmocňuje starostku města Písek. Ing. Z. Hofmanová K bodu 40) Jednací řád pro činnosti komisí rady města Usnesení č. 65/19 Rada města schvaluje Jednací řád pro činnosti komisí rady města. Ing. Z. Hofmanová K bodu 41) Návrh přílohy 4 Pravidel pro poskytnutí informací Usnesení č. 66/19 Rada města schvaluje Přílohu 4 Sazebník úhrad nákladů za poskytování informací, které jsou součástí Pravidel ke stanovení postupu orgánů města Písek při zajištění práva fyzických a právnických osob na poskytnutí informací, účinnou od Ing. Z. Hofmanová K bodu 42) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Usnesení č. 67/19 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro bar-club Divadelka music club, Tylova 69, Písek, žadatel Divadelka club s. r. o., Mírové náměstí 67, Písek, IČO , zastoupena Lukášem Zoubkem v rozsahu pone do 06:00 h, 2. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro Pivnici Výměník, Truhlářská 2674, Písek, žadatel 2M INVEST PRO s. r. o., Chudenická 1059, Praha 10, IČO , zastoupena Miroslavem Havlem v rozsahu po-ne do 02:00 h, 3. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro Dance club Kanál, Komenského 56, Písek, IČO , žadatel Martina Bystrická v rozsahu pá-so do 04:00 h, 4. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro bar Laguna Café & Bar s. r. o., Komenského 88/18, Písek, žadatel Laguna Café & Bar, s. r. stránka 20 (celkem 21)

21 o., Sokolská 1605/66, Praha 2, IČO , zastoupena Lucii Payerovou v rozsahu po-so do 04:00 h, 5. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro restauraci U Hrušků, U Hřebčince 1247, Písek, IČO , zastoupena Michaelem Hruškou v rozsahu út-so do 03:00 h, 6. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro cocktail bar Revolution cocktail bar, Heydukova 101, Písek, žadatel Revolution bar, s. r. o., Budějovická 274/18, Písek, IČO , zastoupena Pavlem Cicvárkem v rozsahu po-ne do 04:00 h, 7. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro akci Den otevřených dveří v provozovně BAIL+Q s. r. o., Lesnická 157, Písek, žadatel BAIL+Q s. r. o., K. Němce 971, Horažďovice, IČO , zastoupena Zdeňkem Tůmou, venkovní prostor od (pá-so) do 01:00 h. Ing. M. Cibulková K bodu 43) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 44) Kontrola plnění usnesení Usnesení č. 68/19 Rada města projednala materiál a vyřazuje ze sledování úkoly: 101/15, 391/17, 178/18, 182/18, 289/18, 302/18, 379/18, 430/18, 449/18, 450/18, 451/18, 468/18, 529/18, 642/18, 738/18, 741/18. Ing. Z. Hofmanová K bodu 45) Udělení souhlasu města Písek s podnájmem pozemku pro umístění dobíjecí stanice Usnesení č. 69/19 Rada města Písku po projednání schvaluje udělení souhlasu společnosti E.ON Česká republika, s. r. o., IČO , se sídlem České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 s podnájmem části pozemku parc. č. 283/4 o výměře 30 m 2 k. ú. Písek, na kterém je umístěna dobíjecí stanice pro elektromobily pro podnájemce společnost E.ON Energie, a. s., IČO , se sídlem České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6. Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasu dle přílohy. K bodu 46) Různé V Písku dne stránka 21 (celkem 21)

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 26.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.02.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 39. schůzi 09.01.2017 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne Řř. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne 10. 6. 2019 Usnesení č. 258/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330053899/001, mezi městem Brtnice,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.01.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 22.07.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 6. června 2012, ve 12:30 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Jmenování ředitele Základní

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.02.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 25.02.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 3.12.2018 69/6/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna ze 108. až 149. schůze RM z období 2014-2018 a

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.02.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.11.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 21. 9. 2016 od 16:00 hodin

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne 20. 3. 2017 (usnesení č. 58-73) USNESENÍ č. 58/05-17 R předložit na jednání zastupitelstva města návrh na prominutí pohledávky z titulu dlužného nájemného

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

Z á p i s. z 4. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 28. února 2018 od 16:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 4. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 28. února 2018 od 16:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

Výpis - Usnesení z 89. schůze Rady města Vsetín, konaného dne 23. října 2018

Výpis - Usnesení z 89. schůze Rady města Vsetín, konaného dne 23. října 2018 Výpis - Usnesení z 89. schůze Rady města Vsetín, konaného dne 23. října 2018 1/89/RM/2018 Program 89. schůze Rady města Vsetín program 89. schůze Rady města Vsetín, s následujícími změnami: - Doplnění

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více