JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša PROGRAM Od hodin se uskutečnila výjezdní rada města návštěva Purkratic. 1) Informace o změnách rozpisu rozpočtu města v 1. čtvrtletí roku ) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek 3) Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ E. Beneše a J. K. Tyla 4) Návrh zadání veřejné zakázky Komplexní úklid v objektech Městského úřadu Písek, ) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Nákup nového osobního elektromobilu 6) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Rekonstrukce elektroinstalace na 2. stupni ZŠ T. G. Masaryka v Písku 2. etapa 7) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Kino Portyč rekonstrukce sociálního zařízení 8) Věcná břemena 9) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 10) Návrh na pronájmy nebytových prostor 11) Řešení nájemních vztahů k bytům 12) Návrh na řešení bytových záležitostí 13) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 14) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci 15) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku 16) Investiční záměr společnosti T-Mobile Czech Republic a. s. 17) Sladovna revize hasicího zařízení + doplnění hasiva 18) Smlouva o užití státního mapového díla v digitální formě, Data200 a Ortofota ČR se Zeměměřickým úřadem

2 19) Smlouva o poskytnutí reprodukčních práv k archiváliím se Státním oblastním archivem v Třeboni 20) Smlouva o společném postupu smluvních stran při provozování elektrokol v rámci projektu Rozšíření sítě elektrokol v Jihočeském kraji 21) Licenční smlouva na programové produkty Elektronické testy odborné způsobilosti s firmou YAMACO Software s. r. o. 22) Dodatek smlouvy o dílo a poskytování služeb s firmou RENTEL a. s. 23) Přijetí finančního daru pro Centrum kultury města Písek 24) Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku Centra kultury města Písek 25) Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ze základních škol v Písku 26) Vyřazení dlouhodobého majetku Domovní a bytové správy města Písku 27) Neuplatnění inflační doložky 28) Návrh odstranění nedostatků zjištěných při řešení krizové situace Narušení dodávek elektrické energie velkého rozsahu 29) Směrnice o ochraně osobních údajů, postup implementace Nařízení GDPR 30) Pověření starostky města k vydávání vyjádření obce k potřebnosti sociální služby za účelem zařazování sociálních služeb do sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji 31) Svazek obcí regionu Písecko navýšení členského příspěvku 32) Vytvoření dobrovolného svazku obcí Svazek obcí lávka Hladná 33) Projekt pro seniory a handicapované osoby Taxík Maxík 34) Jmenování velitele Jednotky sboru dobrovolných hasičů Semice 35) Změna pracovního poměru ředitele příspěvkové organizace 36) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst 37) Zastavení řízení o povolení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/ ) Výjimky z vyhlášky 39) Informace z jednání komisí 40) Návrh na zrušení veřejné zakázky Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry a ICT a návrh na zadání tří veřejných zakázek Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry a Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání ICT a Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiérová zařízení 41) Návrh na zrušení veřejné zakázky Modernizace a rozvoj lyžařského svahu v Písku 42) Výběr zpracovatele návrhu urbánního řešení areálu bývalých Žižkových kasáren se začleněním areálu víceúčelové sportovní haly 43) Příkazní smlouva zastoupení zadavatele veřejné zakázky 44) Memorandum o spolupráci v oblasti městské hromadné dopravy 45) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností ZNAKON, a. s. na stavbu Sběrný dvůr Svatý Václav, Písek 46) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Informace o změnách rozpisu rozpočtu města v 1. čtvrtletí roku 2018 Rada města projednala materiál. K bodu 2) Písek Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem stránka 2 (celkem 23)

3 Usnesení č. 230/18 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů: 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek, 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy, 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek, 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek, 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek, 6) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek, 7) Centra kultury města Písek, 8) Městské knihovny Písek, 9) Městského střediska sociálních služeb. Ing. L. Toman K bodu 3) Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ E. Beneše a J. K. Tyla Usnesení č. 231/18 1. Rada města schvaluje použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy E. Beneše a MŠ Písek na akci Výměna dlažby na části chodby 3. poschodí a na chodbě 2. poschodí v budově 1. stupně ve výši 250 tis. Kč. 2. Rada města schvaluje použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy J. K. Tyla a MŠ Písek na akci Zabezpečení mateřských škol - spolufinancování ve výši 50 tis. Kč. Ing. L. Toman K bodu 4) Návrh zadání veřejné zakázky Komplexní úklid v objektech Městského úřadu Písek, Usnesení č. 232/18 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Komplexní úklid v objektech Městského úřadu Písek, a pověřuje administrací veřejné zakázky odbor správy majetku. 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Ing. Jiří Votýpka (odbor vnitřních věcí), Ing. Petr Fojtík (odbor vnitřních věcí), Ing. Roman Koc (finanční odbor), Ing. Petr Matoušek (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), Náhradníci: Ing. Vladimír Pokorný (odbor vnitřních věcí), Ing. Jan Veselý (odbor vnitřních věcí), Ing. Ladislav Toman (finanční odbor), Bc. Rudolf Koraba (odbor investic a rozvoje), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku). Ing. J. Votýpka K bodu 5) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Nákup nového osobního elektromobilu Usnesení č. 233/18 Rada města: stránka 3 (celkem 23)

4 1. schvaluje účastníka ROTO Plzeň s. r. o., Folmavská 4, Plzeň, IČO za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Nákup nového osobního elektromobilu a pověřuje starostku města podpisem kupní smlouvy, 2. schvaluje účastníka ČEZ ESCO, a. s., Duhová 1444/2, Praha 4, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. J. Votýpka K bodu 6) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Rekonstrukce elektroinstalace na 2. stupni ZŠ T. G. Masaryka v Písku 2. etapa Usnesení č. 234/18 Rada města uděluje předběžný souhlas k zakázce Rekonstrukce elektroinstalace na 2. stupni ZŠ T. G. Masaryka v Písku - 2. etapa s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky uchazeče společnost DV stav s. r. o., IČO: , Riegrova 1782/31, České Budějovice za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH) jako nejvýhodnější podle základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny a společnost MONTEA CZ s. r. o., IČO: , Bakaláře 43/6, Písek za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH) jako druhého v pořadí a pověřuje ředitele školy podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, podpisem smlouvy o dílo a podpisem písemné zprávy zadavatele. Ing. M. Cibulková K bodu 7) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Kino Portyč rekonstrukce sociálního zařízení Usnesení č. 235/18 Rada města uděluje předběžný souhlas k zakázce Kino Portyč rekonstrukce sociálního zařízení s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky účastníka ROBRO s. r. o., Jana Mukařovského 2663, Písek, IČO za cenu Kč bez DPH jako nejvýhodnější podle hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny a pověřuje ředitele Centra kultury města Písek podpisem oznámení o výběru zhotovitele a podpisem smlouvy o dílo. Mgr. J. Kašpar K bodu 8) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Šumavská, p. Chmela: NN přip. kab Usnesení č. 236/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 895/1 k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. stránka 4 (celkem 23)

5 Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Sedláčkova, parc. č. 2897/5: VN přip. kab. Usnesení č. 237/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva kabelu VN a telekomunikační sítě na části pozemku parc. č k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení služebnosti inženýrské sítě SIMELON, s. r. o. Písek Logry optický kabel Usnesení č. 238/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě práva umístění podzemního optického vedení na částech pozemků parc. č. 1719/9, 1719/11, 1719/13, 1719/39, 1719/70, 1719/71, 1719/75, 1722/1, 1722/47, 1722/70, 1722/73, 1722/88, 1722/122, 1722/123, 1722/130, 1722/132, 1722/133, 1722/151, 1724/2, 1724/9, 1728/4, 1733/5, 1733/6, 1733/7, 1733/8, 1734/11 a 2712 vše k. ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby za dodržení podmínek odboru dopravy ve prospěch SIMELON s. r. o., IČO , Ant. Barcala 1446/26a, České Budějovice za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti inženýrské sítě bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) zřízení služebnosti inženýrské sítě SIMELON, s. r. o. Písek, Hradiště optický kabel Usnesení č. 239/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě práva umístění podzemního optického vedení na částech pozemků parc. č. 630/9, 631/1 631/2, 631/18, 640/6, 640/7, 640/15, 640/17, 640/20, 640/24, 640/25, 640/26, 640/27, 640/28, 640/29, 648/6, 648/16, 650/11, 650/15 a 657/1 vše k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby za dodržení podmínek odboru dopravy ve prospěch SIMELON s. r. o., IČO , Ant. Barcala 1446/26a, České Budějovice za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti inženýrské sítě bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 5 (celkem 23)

6 b5) konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Česká telekomunikační infrastruktura, a. s. akce: RVDSL1770 C C PISK1HR OK Usnesení č. 240/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě práva umístění podzemního komunikačního vedení veřejné komunikační sítě na části pozemku parc. č. 89/2 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch České telekomunikační infrastruktury, a. s., IČO , Olšanská 2681/6, Žižkov, Praha 3, za jednorázovou úhradu dle ustanovení 16b zák. 151/1997 Sb. o oceňování majetku ve výši 500 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Stavební úpravy rekonstrukce STL Písek, ul. Na Spravedlnosti Usnesení č. 241/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení STL propoje a STL plynovodu na částech pozemků parc. č. 2225/2, 1822/29, 1789/1 a 1767/4 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru dopravy, odboru životního prostředí a Městských služeb Písek, s. r. o. ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Rek. STL Písek, Pod Portyčskými skalami Usnesení č. 242/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu a přípojek na částech pozemků parc. č. 405/4 a parc. č. st. 5737/1 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 6 (celkem 23)

7 b8) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a.s. akce: Příp. STL Písek, Václavské nám. č.p. 94 Usnesení č. 243/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení přípojky STL na části pozemku parc. č. 321/5 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b9) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Příp. STL Písek, Alšova č. p Usnesení č. 244/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení přípojky STL na části pozemku parc. č. 1804/9 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b10) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Za Nádražím: VN, NN rek. vd, úpr. TS Usnesení č. 245/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 2167/75 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 200 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b11) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a. s. Horkovodní přípojka pro bytový dům ul. Vladislavova Usnesení č. 246/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení horkovodní přípojky včetně obslužného zařízení na části pozemku parc. č. 331/1 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této horkovodní přípojky, dále provádět na horkovodní přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo stránka 7 (celkem 23)

8 zlepšení její výkonosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu 848 Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b12) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Rek. STL Písek, Erbenova, Denisova I. etapa Usnesení č. 247/18 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy č. 2 - práva uložení STL plynovodu a přípojek na částech pozemků parc. č. 1757/3 a 1757/14 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy č schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy č. 3 - práva uložení STL plynovodu na částech pozemků parc. č. 2216/20, 1755/2 a 1740/23 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy č. 3. b13) Záměr vybudování cesty pro pěší a zřízení věcného břemene chůze po částech pozemků parc. č. 357/4 a parc. č oba k. ú. Písek ve prospěch pozemku parc. č. st. 427/1 k.ú. Písek v současné době ve vlastnictví společnosti KUPLOVNA, s. r. o. Usnesení č. 248/18 Rada města Písku po projednání schvaluje záměr vybudování cesty pro pěší a zřízení věcného břemene chůze na částech pozemků parc. č. 357/4 a parc. č vše k. ú. Písek ve prospěch pozemku parc. č. st. 427/1 k. ú. Písek, který je nyní ve vlastnictví společnosti KUPLOVNA, s. r. o., IČO: , se sídlem Pražská 467, Písek. b14) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Rek. STL Písek nábř. 1. máje Usnesení č. 249/18 Rada města Písku po projednání: 1. ruší usnesení č. 196/18 ze dne stránka 8 (celkem 23)

9 2. schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu na částech pozemků parc.č.147/1, 147/5, 147/7, 147/14, 156/1, 156/7, 2094/6, 2094/10, 2094/12 a parc. č vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b15) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a. s. Teplovodní rozvody z VS ZŠ Tylova, Písek Usnesení č. 250/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení teplovodního potrubí včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. st. 276/1, parc. č. st. 279/1, parc. č. st. 280/1, parc. č. 126/3, parc. č. 130/7, parc. č. 132/1, parc. č. 1801/81, parc. č. 2094/4, parc. č. 2094/5, parc. č. 2221/4, parc. č. 2978, parc. č. 154/6, parc. č. 156/1, parc. č. 1801/73, parc. č. 1801/74, parc. č. st. 255, parc. č. st. 5492/1, parc. č. st. 5493, parc. č. 133/2, parc. č. 139/1, parc. č. 1796/1, parc. č. 1796/4, parc. č. 1797/6, parc. č. 2864, parc. č. 1801/84, parc. č. 1806/22, parc. č. 1808/1, parc. č. 2094/7, parc. č. 2224/1, parc. č. 2224/3 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby tohoto teplovodního potrubí, dále provádět na teplovodním potrubí úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b16) Souhlas vlastníka pozemků parc. č. 1077/4 a parc.č. 951/33 vše k. ú. Písek s provedením drenáží kolem objektu čp třída Přátelství ve prospěch společnosti Intesta CZ, s. r. o. Usnesení č. 251/18 Rada města Písku po projednání schvaluje souhlas vlastníka s provedením drenáží kolem objektu čp třída Přátelství na pozemcích parc. č. 1077/4 a parc. č. 951/33 vše k. ú. Písek ve prospěch společnosti Intesta CZ, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Táborská 2177, Rada města pověřuje starostku města podpisem souhlasu vlastníka dle přílohy. K bodu 9) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Lesy města Písku, s. r. o. návrh na navýšení nájemného pro rok 2018 stránka 9 (celkem 23)

10 Usnesení č. 252/18 Rada města Písku po projednání schvaluje navýšení nájemného pro rok 2018 na částku Kč bez DPH pro Lesy města Písku, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Flekačky 2641 a pověřuje starostku podpisem dodatku k nájemní smlouvě. b) Zemědělsko-obchodní družstvo MÁJ Kestřany žádost o pacht pozemků parc. č. 566, parc. č. 567 a parc. č. 569 vše k. ú. Nepodřice Usnesení č. 253/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pacht pozemků parc. č. 566 o výměře 4264 m 2, parc. č. 567 o výměře 155 m 2 a parc. č. 569 o výměře m 2 vše k. ú. Nepodřice za účelem zemědělské činnosti na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 12 měsíců s tím, že smlouva může být ukončena vždy ke konci pachtovního roku tj. k běžného roku s pachtovným ve výši Kč/ha/rok pro Zemědělsko-obchodní družstvo MÁJ Kestřany, IČO , sídlem Kestřany čp Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 2 k pachtovní smlouvě. c) Žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č.st. 1395/2 k. ú. Písek (pozemek pod novinovým stánkem) Usnesení č. 254/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č.st. 1395/2 o výměře 12 m 2 k. ú. Písek za účelem užívání jako pozemek pod novinovým stánkem na další 2 roky, tj. do , za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka pro žadatele, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. d) PONTES Písek, s. r. o. žádost o prodloužení pronájmu pozemku parc. č. st k. ú. Písek (pozemek pod objektem Skleník ) Usnesení č. 255/18 Rada města Písku po projednání schvaluje záměr pronájmu pozemku parc.č.st o výměře 79 m 2 k. ú. Písek za účelem užívání jako pozemek pod objektem Skleník na nábřeží 1. máje na dobu určitou do za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka s tím, že nájemné je sníženo o 50% z celkového ročního nájemného po dobu, kdy bude společnost zaměstnávat handicapované občany pro PONTES Písek, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Fügnerovo náměstí Rada města ukládá odboru správy majetku zveřejnit záměr na úřední desku. e) Žádost o ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc. č. 235/1 k. ú. Písek dohodou stránka 10 (celkem 23)

11 Usnesení č. 256/18 Rada města Písku po projednání schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc. č. 235/1 o výměře 8 m 2 k. ú. Písek dohodou ke dni pro žadatelku, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. f) Centrum kultury města Písek žádost o užití Kamenného mostu v Písku Usnesení č. 257/18 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje užití a uzavření Kamenného mostu v Písku pro program historických střeleb v rámci konání městské slavnosti Dotkni se Písku dne v době od 13:50 hod do 15:00 hod pro Centrum kultury města Písek, IČO , sídlem Písek, nábřeží 1. máje Souhlas rady města nenahrazuje povolení příslušného správního orgánu ke zvláštnímu užívání dle platných předpisů. 2. schvaluje prominutí poplatku za užití a uzavření Kamenného mostu v Písku pro program historických střeleb v rámci konání městské slavnosti Dotkni se Písku dne v době od 13:50 hod do 15:00 hod pro Centrum kultury města Písek, IČO , sídlem Písek, nábřeží 1. máje g) Střední zemědělská škola Písek záměr pronájmu pozemků parc. č. 588/3, parc. č. 588/2, parc. č. 588/1, parc. č. 587/1 a parc. č. 590/3 vše k. ú. Písek Usnesení č. 258/18 Rada města Písku po projednání schvaluje záměr pronájmu pozemků parc. č. 588/3 o výměře 1345 m 2, parc. č. 588/2 o výměře m 2, parc. č. 588/1 o výměře m 2, parc. č. 587/1 o výměře m 2 a parc. č. 590/3 o výměře m 2 vše k. ú. Písek pro Střední zemědělskou školu Písek, IČO , sídlem Písek, Čelakovského 200. Rada města ukládá odboru správy majetku zveřejnit záměr na úřední desku. h) Zpětvzetí výpovědi z pachtu pozemků parc. č. 155/4 a parc. č. 155/6 vše k. ú. Topělec Usnesení č. 259/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zpětvzetí výpovědi z pachtu pozemků parc. č. 155/4 a parc. č. 155/6 vše k. ú. Topělec pro Zemědělské družstvo Čížová, IČO , sídlem Čížová 85, která byla podána na základě usnesení č. 538/17 ze dne i) TJ Sokol Písek uzavření dodatku k nájemní smlouvě Usnesení č. 260/18 Rada města Písku po projednání neschvaluje odstranění betonových patek včetně ocelové konstrukce na pozemcích parc. č. 126/3, parc. č. 125 a parc. č. 130/7 vše k. ú. Písek na náklady města Písek. stránka 11 (celkem 23)

12 j) Návrh na zrušení usnesení č. 10/17 ze dne Usnesení č. 261/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zrušení usnesení č. 10/17 ze dne k) Návrh na zrušení usnesení č. 55/18 ze dne Usnesení č. 262/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zrušení usnesení č. 55/18 ze dne K bodu 10) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Pronájem nebytových prostor č. 5A 511 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku Usnesení č. 263/18 Rada města schvaluje pronájem nebytových prostor č. 5A 511 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek o výměře 57,5 m 2, pro žadatelky za účelem provozování kadeřnictví na dobu neurčitou za úplatu ve výši 800 Kč/m 2 /rok a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. 2) Žádost o slevu z nájmu a prodloužení nájemní smlouvy Usnesení č. 264/18 Rada města schvaluje záměr prodloužení nájemní smlouvy se společností Restaurace Ostrov s. r. o., se sídlem Praha 4 Hodkovičky, Na Lysinách 457/20, IČO , zastoupenou jednatelem společnosti p. Michalem Polodnou, bytem Písek, ul. 17. listopadu 1717 na dobu určitou do s možností opce na dalších 10 let, s výpovědní lhůtou 1 rok a pověřuje odbor správy majetku zveřejněním záměru města na úřední desku na dobu 15dnů. Smluvní nájemné zůstává stejné a činí Kč za letní období (měsíců květen říjen) + zákonem stanovená sazba DPH (nájemné za nemovitost) a Kč měsíčně + zákonem stanovená sazba DPH (nájemné za pronajaté zařízení) a Kč za zimní období (měsíců listopad duben) + zákonem stanovená sazba DPH (nájemné za nemovitost) a Kč měsíčně + zákonem stanovená sazba DPH (nájemné za pronajaté zařízení). Rada města si vyhrazuje schválení dodatku nájemní smlouvy. K bodu 11) Řešení nájemních vztahů k bytům stránka 12 (celkem 23)

13 Usnesení č. 265/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 133, Hradební II, Písek pro žadatelku, Hradební II 133, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 133, Hradební II, Písek pro žadatele, Hradební II 133, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 418, Vinařického, Písek pro žadatelku, Vinařického 418, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 437, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 437, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 1701, 17. listopadu, Písek pro žadatelku, 17. listopadu 1701, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 1962, Budějovická, Písek pro žadatele, Budějovická 1962, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 18 v čp. 2025, třída Přátelství, Písek pro žadatelku, třída Přátelství 2025, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 2030, Budovatelská, Písek pro žadatelku, Budovatelská 2030, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 229, Ke Střelnici, Písek pro žadatelku, Ke Střelnici 229, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Ing. Z. Šartnerová K bodu 12) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného Usnesení č. 266/18 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 7 v budově čp. 222 o velikosti 1+1, Ke Střelnici v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 334 v k. ú. Hradiště u Písku, č. 37 v budově čp o velikosti 1+1, Otavská ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 3 v budově čp. 400 o velikosti 1+1, Přemyslova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. 2) Výběrové řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci Usnesení č. 267/18 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci: č. 13 v budově čp o velikosti 3+1, ulice nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. stránka 13 (celkem 23)

14 3) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 268/18 Rada města schvaluje povolení podnájmu bytu č. 1 v domě čp. 1748, ulice Dr. M. Horákové v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatel, na dobu 1 roku pro podnájemce. 4) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 269/18 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 4 v domě čp. 1637, Dr. M. Horákové v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, na dobu 1 roku. 5) Žádost o schválení převodu členských práv a povinností Usnesení č. 270/18 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. D 2, ul. Za Pazdernou čp v Písku s žadatelem místo nájemkyně. K bodu 13) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 40 ul. Truhlářská čp v Písku Usnesení č. 271/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 40 o velikosti 1+0 v budově čp. 2165, ul. Truhlářská, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 8 ul. Třebízského čp. 381 v Písku Usnesení č. 272/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 8 o velikosti 1+0 v budově čp. 381, ul. Třebízského, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 22 ul. Ke Střelnici čp. 230 v Písku stránka 14 (celkem 23)

15 Usnesení č. 273/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 22 o velikosti 1+1 v budově čp. 230, ul. Ke Střelnici, která je součástí pozemku stavební parcely č. 341 v k. ú. Hradiště u Písku, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy 4. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 8 ul. Dr. M. Horákové čp v Písku Usnesení č. 274/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 8 o velikosti 2+1 v budově čp. 1637, ul. Dr. M. Horákové, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. K bodu 14) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci Usnesení č. 275/18 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt pro osoby v tíživé životní situaci, na byt č. 9 v budově čp. 1363, nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 34 m 2, za nájemné ve výši 45 Kč/m 2 za měsíc v prvním roce nájmu s žadatelem. Mgr. M. Baslerová K bodu 15) Písku Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Usnesení č. 276/18 Rada města: 1. ruší usnesení č. 88/18 bod 13, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 2 v domě č. 425, ulice Topělecká s žadateli, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 2 v domě č. 425 ulice Topělecká s žadateli na výjimku a v případě odmítnutí s žadateli na výjimku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. ruší usnesení č. 88/18 bod 13, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 1 v domě č. 1468, nábřeží 1. máje s žadatelkou, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 1 v domě č. 1468, nábřeží 1. máje s žadatelkou. 3. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 55 v domě č. 454 ulice Čechova s žadatelem na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 4. ruší usnesení č. 88/18 bod 13, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 56 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelkou, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 56 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelem na výjimku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. stránka 15 (celkem 23)

16 Mgr. M. Baslerová K bodu 16) Investiční záměr společnosti T-Mobile Czech Republic a. s. Usnesení č. 277/18 Rada města 1. projednala investiční záměr společnosti T-Mobile Czech Republic a. s., Tomíčkova 2144/1, Praha, IČO , 2. doporučuje dále jednat se společností T-Mobile Czech Republic a. s. o možnosti uložení sítí do pozemků města a současného využití vybudování vlastní optické sítě města. Ing. J. Votýpka K bodu 17) Sladovna revize hasicího zařízení + doplnění hasiva Usnesení č. 278/18 Rada města a) bere na vědomí informaci o přijatých opatřeních ve Sladovně, b) doporučuje společnost Fass s. r. o., technická ochrana objektů, se sídlem Kladenská 209, Buštěhrad , IČ jako dodavatele naplnění 8tlakových lahví hasicím plynem a revize 13tlakových lahví dle cenové nabídky ve výši Kč+DPH. K bodu 18) Smlouva o užití státního mapového díla v digitální formě, Data200 a Ortofota ČR se Zeměměřickým úřadem Usnesení č. 279/18 Rada města schvaluje smlouvu č /18 o užití státního mapového díla v digitální formě, Data200 a Ortofota ČR mezi Zeměměřickým úřadem, Pod sídlištěm 1800/9, Praha 8, IČ a městem Písek k výkonu práva užití státního mapového díla v digitální formě, Data200 a Ortofota ČR ve formě digitálního produktu, s časovým rozsahem trvání smlouvy do , za cenu poštovného ve výši 75 Kč v případě, že data přesáhnou velikost 500 MB. Ing. J. Jambura K bodu 19) Smlouva o poskytnutí reprodukčních práv k archiváliím se Státním oblastním archivem v Třeboni Usnesení č. 280/18 Rada města schvaluje smlouvu o poskytnutí reprodukčních práv k archiváliím mezi organizací ČR Státní oblastní archiv v Třeboni, Husova 143, Třeboň, IČO a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek. Ing. M. Cibulková stránka 16 (celkem 23)

17 K bodu 20) Smlouva o společném postupu smluvních stran při provozování elektrokol v rámci projektu Rozšíření sítě elektrokol v Jihočeském kraji Usnesení č. 281/18 Rada města: 1. schvaluje smlouvu o společném postupu smluvních stran při provozování elektrokol v rámci projektu Rozšíření sítě elektrokol v Jihočeském kraji mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO a Jihočeskou centrálou cestovního ruchu, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice, IČO , 2. schvaluje smlouvu o společném postupu smluvních stran při provozování elektrokol v rámci projektu Rozšíření sítě elektrokol v Jihočeském kraji mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO a Sladovnou Písek o. p. s., Velké náměstí 113/1, Písek, IČO Ing. M. Cibulková K bodu 21) Licenční smlouva na programové produkty Elektronické testy odborné způsobilosti s firmou YAMACO Software s. r. o. Usnesení č. 282/18 Rada města: 1. ruší usnesení číslo 214/18 ze dne , 2. schvaluje licenční smlouvu na programové produkty Elektronické testy odborné způsobilosti s dodavatelem YAMACO Software s. r. o., Prostějovičky 79, Plumlov, IČO za cenu Kč bez DPH ročně. Ing. J. Votýpka K bodu 22) Dodatek smlouvy o dílo a poskytování služeb s firmou RENTEL a. s. Usnesení č. 283/18 Rada města schvaluje dodatek č. 1 smlouvy o dílo a poskytování služeb ze dne uzavřené s poskytovatelem RENTEL a. s., Pod Třešněmi 1120/18a, Praha 5 Hlubočepy, IČO Ing. J. Votýpka K bodu 23) Přijetí finančního daru pro Centrum kultury města Písek Usnesení č. 284/18 Rada města schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši 5.000,-- Kč dle darovací smlouvy uvedené v příloze tohoto materiálu pro příspěvkovou organizaci Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO od společnosti ROTARY CLUB PÍSEK, Gregorova 124, Písek, IČO Mgr. J. Kašpar K bodu 24) města Písek Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku Centra kultury stránka 17 (celkem 23)

18 Usnesení č. 285/18 Rada města: 1. neschvaluje přijetí dlouhodobého hmotného majetku uvedeného v důvodové zprávě od Centra kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek v celkové pořizovací ceně Kč pro město Písek, 2. schvaluje vyřazení dlouhodobého hmotného majetku uvedeného v důvodové zprávě od Centra kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek v celkové pořizovací ceně Kč. Mgr. J. Kašpar K bodu 25) Písku Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ze základních škol v Usnesení č. 286/18 Rada města: 1. neschvaluje přijetí majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola E. Beneše a Mateřská škola, Mírové nám. 1466, Písek v celkové výši Kč, 2. schvaluje vyřazení majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola E. Beneše a Mateřská škola, Mírové nám. 1466, Písek v celkové výši Kč, 3. neschvaluje přijetí dlouhodobého hmotného majetku z roku 1997, inventární číslo 17, keramická pec v pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720, Písek, 4. schvaluje vyřazení dlouhodobého hmotného majetku z roku 1997, inventární číslo 17, keramická pec v pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720, Písek. Ing. M. Cibulková K bodu 26) Vyřazení dlouhodobého majetku Domovní a bytové správy města Písku Usnesení č. 287/18 Rada města: 1. neschvaluje přijetí dlouhodobého hmotného majetku, inventární číslo osobní automobil Fiat Punto PIE v pořizovací ceně Kč (zůstatková cena 0 Kč) od příspěvkové organizace Domovní a bytové správy města Písek, Fügnerovo náměstí 42/6, Písek , 2. schvaluje vyřazení dlouhodobého hmotného majetku z roku 1997, inventární číslo , osobní automobil Fiat Punto PIE v pořizovací ceně Kč z majetku příspěvkové organizace Domovní a bytové správy města Písku, Fügnerovo nám. 42/6, Písek , 3. schvaluje odprodej osobního automobilu Fiat Punto PIE prostřednictvím autobazaru. Ing. Z. Šartnerová K bodu 27) Neuplatnění inflační doložky Usnesení č. 288/18 Rada města schvaluje, aby poplatek za správu jednotek, který je ve výši: stránka 18 (celkem 23)

19 kompletní správa 213,00 Kč/měsíc, správa domů bez vyúčtování tepla a TV nebo bez vedení podvojného účetnictví 185,00 Kč/měsíc, správa domů, kde nevzniklo SV (bez vyúčtování tepla a TV) 158,00 Kč/měsíc, garáže 58,00 Kč/měsíc, ekonomická správa domů. 135,00 Kč/měsíc, nebyl valorizován o míru inflace od do Uvedené částky jsou včetně DPH. Ing. Z. Šartnerová K bodu 28) Návrh odstranění nedostatků zjištěných při řešení krizové situace Narušení dodávek elektrické energie velkého rozsahu Usnesení č. 289/18 Rada města: 1. projednala návrhy řešení nedostatků zjištěných při řešení krizové situace Narušení dodávek elektrické energie velkého rozsahu, 2. ukládá odboru vnitřních věcí a odboru finančnímu návrhy řešení zjištěných nedostatků při akci Blackout 2017 zapracovat do rozpočtů města dle termínů realizací jednotlivých akcí. Ing. J. Votýpka K bodu 29) GDPR Směrnice o ochraně osobních údajů, postup implementace Nařízení Usnesení č. 290/18 I. Rada města schvaluje Směrnici o ochraně osobních údajů. II. Rada města projednala postup implementace Nařízení GDPR na MÚ Písek. Ing. R. Svoboda, MBA K bodu 30) Pověření starostky města k vydávání vyjádření obce k potřebnosti sociální služby za účelem zařazování sociálních služeb do sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji Usnesení č. 291/18 Rada města schvaluje pověření starostky města k vydávání vyjádření obce k potřebnosti sociální služby za účelem zařazování sociálních služeb do sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji. Mgr. M. Baslerová K bodu 31) Svazek obcí regionu Písecko navýšení členského příspěvku Usnesení č. 292/18 Rada města projednala informaci o navýšení členského příspěvku Svazku obcí regionu Písecko na 6 Kč za obyvatele. Ing. J. Votýpka stránka 19 (celkem 23)

20 K bodu 32) Vytvoření dobrovolného svazku obcí Svazek obcí lávka Hladná Usnesení č. 293/18 Rada města nedoporučuje zastupitelstvu města schválit smlouvu o vytvoření dobrovolného svazku obcí Svazek obcí lávka Hladná a stanovy dobrovolného svazku obcí Svazek obcí lávka Hladná. Ing. J. Votýpka K bodu 33) Projekt pro seniory a handicapované osoby Taxík Maxík Usnesení č. 294/18 Rada města schvaluje zapojení města Písek do projektu Taxík Maxík. Ing. J. Votýpka, Bc. M. Průšová K bodu 34) Jmenování velitele Jednotky sboru dobrovolných hasičů Semice Usnesení č. 295/18 Rada města schvaluje návrh na jmenování nového velitele Jednotky sboru dobrovolných hasičů Semice pana Jaroslava Poskočila. Mgr. M. Hanus K bodu 35) Změna pracovního poměru ředitele příspěvkové organizace Usnesení č. 296/18 Rada města schvaluje změnu pracovního poměru Mgr. Josefa Kašpara, ředitele příspěvkové organizace Centrum kultury Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO na dobu neurčitou. Ing. M. Cibulková K bodu 36) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst Usnesení č. 297/18 Rada města vydání 1 kusu dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu vozidel do pěších zón pro žadatele společnost Aeskulab k. s. pro vozidlo R. Z. 6AS 0793 na období 1 roku neschvaluje s tím, že v případě nutnosti jednorázového vjezdu může žadatel využít krátkodobá (jednorázová) povolení k vjezdu vydávaná Městskou policií. Ing. M. Kovařík K bodu 37) Zastavení řízení o povolení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 Usnesení č. 298/18 Rada města po projednání zpětvzetí žádosti žadatele SDH Semice, Obecní 34, Písek, IČO , zastoupeného Milanem Smolou o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních stránka 20 (celkem 23)

21 záležitostí veřejného pořádku, zastavuje řízení a pověřuje odbor školství a kultury vyhotovením usnesení o zastavení řízení. Ing. M. Cibulková K bodu 38) Výjimky z vyhlášky Usnesení č. 299/18 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku: 1. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro kavárnu Čas nemám, ale,jungmannova 32, Písek, žadatel Času dost s. r. o., třída Přátelství 2367, Písek, IČO , zastoupen Martinou Kudrličkovou, třída Přátelství 2367, Písek v rozsahu pá-so do 24:00 h, 2. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro restauraci Papírák, U Vodárny 371/5, Písek, žadatelka Petra Cifreundová, K Háječku 216, Písek, IČO v rozsahu pá-ne do 02:00 h, 3. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 při akci Festival hudebníků COOL v plotě na nádvoří Prácheňského muzea, Sladovny, v Parkánech, v koncertní síni sv. Trojice, Pí Local klub, Vykulená sova, Až na půdu, žadatel spolek Meziprostor, IČO , zastoupen Ivo Voříškem, Pražská 298, Písek, vnitřní i venkovní prostor ve dnech (pá-ne) do 04:00 h, 4. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 při akci Charitativní sportovní den ve Sportovním areálu Semice, K Píseckým horám, Semice, žadatel SDH Semice, Obecní 34, Semice, IČO , zastoupen Milanem Smolou starosta SDH, Na Staré silnici 95, Semice, venkovní prostor dne (so-ne) do 02:00 h, 5. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 při akci Zahradní slavnosti ve Sportovním areálu Semice, K Píseckým horám, Semice, žadatel SDH Semice, Obecní 34, Semice, IČO , zastoupen Milanem Smolou starosta SDH, Na Staré silnici 95, Semice, venkovní prostor dne (so-ne) do 02:00 h. Ing. M. Cibulková K bodu 39) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 40) Návrh na zrušení veřejné zakázky Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry a ICT a návrh na zadání tří veřejných zakázek Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry a Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání ICT a Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiérová zařízení Usnesení č. 300/18 Rada města: 1. schvaluje zrušení zadávacího řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky s názvem Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry a ICT zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o zrušení výběrového řízení, 2. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky - Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry, stránka 21 (celkem 23)

22 3. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky - Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání ITC, 4. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky - Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiérová zařízení, 5. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek na výše uvedené veřejné zakázky ve složení: Členové: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Bc. Rudolf Koraba (odbor IR), Ing. Michaela Michalcová (odbor SM), Ing. Jan Svoboda (projektant Studio A.B.S., spol. s r. o.), Mgr. Roman Dub (ředitel knihovny), Ing. Zdeněk Adámek (odborná komise), Arch. Vlastimil Teska (odborná komise), Ing. Jan Veselý (odbor IT), Náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Ing. Petr Jelínek (odbor IR), Ing. Petr Kouřimský (odbor SM), Bc. Michal Fiedler (odbor IR), Ing. Petr Matoušek (odbor IR), Václav Sloup (odbor IR), Josef Hrádek (Městské služby Písek, s.r.o.), Ing. Petr Fojtík (odbor IT). Ing. V. Filip K bodu 41) Návrh na zrušení veřejné zakázky Modernizace a rozvoj lyžařského svahu v Písku Usnesení č. 301/18 Rada města schvaluje zrušení veřejné zakázky Modernizace a rozvoj lyžařského svahu v Písku v souladu s ZZVZ dle 127 odst. 2 písm. d), v průběhu zadávacího řízení se vyskytly důvody hodné zvláštního zřetele, včetně důvodů ekonomických, pro které nelze po zadavateli požadovat, aby v zadávacím řízení pokračoval, bez ohledu na to, zda tyto důvody zadavatel způsobil či nikoliv a také dle 127 odst. 2 písm. e), zadavatel neobdržel dotaci, z níž měla být veřejná zakázka zcela nebo částečně uhrazena. Rada města pověřuje starostku podpisem rozhodnutí o zrušení zadávacího řízení. Ing. V. Filip K bodu 42) Výběr zpracovatele návrhu urbánního řešení areálu bývalých Žižkových kasáren se začleněním areálu víceúčelové sportovní haly Usnesení č. 302/18 Rada města projednala způsob výběru zpracovatele návrhu urbánního řešení areálu bývalých Žižkových kasáren se začleněním areálu víceúčelové sportovní haly a 1. schvaluje návrh zadání výběru zpracovatele Urbánního řešení areálu bývalých Žižkových kasáren se začleněním areálu víceúčelové sportovní haly formou kombinovaného výběru /developerská soutěž + poptávkové řízení/ s připomínkou upravení hodnotících kritérií: u developerské soutěže 50 % návrh urbánního řešení, 40 % návrh dalšího postupu, 10 % návrh dopravního řešení, u poptávkového řízení 90 % návrh urbánního řešení, 10 % návrh dopravního řešení, 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Eva Vanžurová (starostka) JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Ing. arch. Petra Trambová (předsedkyně komise pro architekturu urbanismus), Ing. arch. Josef Pleskot, Ing. Václav Filip (odbor IR), Ing. Michal Kovařík, stránka 22 (celkem 23)

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.4.2019 238/16/RM/2019 OÚP 01 - Výběr zhotovitele a uzavření smlouvy o dílo na akci "Rekonstrukce střechy BD na ulici Součkova v Bučovicích" výběr

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

5. zasedání Rady města Bučovice ze dne

5. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 5. zasedání Rady města Bučovice ze dne 7.1.2019 82/5/RM/2019 KZ 01 - Žádost o poskytnutí slev poskytnutí slev na kulturní akce pořádané městem Bučovice členům Spolku zdravotně postižených

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Informace o přijatých usneseních ze 112. schůze Rady města Šluknov konané dne 20. srpna 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 112. schůze Rady města Šluknov konané dne 20. srpna 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 1. jednání Rady města Žatce konané dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 1. jednání Rady města Žatce konané dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 1. jednání Rady města Žatce konané dne 9.5.2016 Usnesení č. 1 /16-24 /16 1/16 Schválení programu 2/16 Informace o investičních akcích 3/16 Nájem garáže v budově e. č. 2406 ul. Třebízského

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.3.2014 Usnesení č. 96/1678/14 Rozpis rozpočtu města Slavičína na rok 2014 b e r e n a v ě d o m í rozpis schválených ukazatelů

Více

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. schůze Rady města Rychvald, dne 17. 06. 2019 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 26/2. Rada města b e

Více

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 28.4.2014 v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku 4165. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 101/2014-109/2014, dle upravené

Více

Usn.č. 59/02 1) Usn.č. 59/02 2)

Usn.č. 59/02 1) Usn.č. 59/02 2) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 59. zasedání konaného dne 1. 2. 2017 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Výpis z usnesení 10. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 13. května 2019

Výpis z usnesení 10. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 13. května 2019 Výpis z usnesení 10. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 13. května 2019 1/ Kontrola usnesení 10/73 b e r e n a v ě d o m í a) provedenou kontrolu usnesení. b) zprávu o činnosti komise dopravy.

Více

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. zasedání Rady města Rychvald, dne 14. 09. 2015 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 26/2. Rada města b e

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 59. zasedání Rady města Bučovice ze dne 5.2.2014 368/59/RM/2014 SZSS 01 - Prodloužení nájemní smlouvy bytu - U Škol 954 Eva Lišková,, bytem k bytu č. 8 v budově čp. 954 v Bučovicích na

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více