Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll Omluveni Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. arch. P. Trambová PROGRAM 1) Přehled pohledávek města Písek k ) Návrh zadání veřejné zakázky Snížení energetické náročnosti 1. a 2. stupně ZŠ Svobodná Písek a Přístavba učeben technik a řemeslných praktik k budově 1. stupně ZŠ 3) Věcná břemena 4) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 5) Návrh na pronájmy nebytových prostor 6) Záměr výkupu nemovitostí Pražská ul. č. p. 232 včetně přilehlých pozemků 7) Využití objektu č. p. 85 Alšovo náměstí 8) Letní kino Písek odstranění střechy 9) Řešení nájemních vztahů k bytům 10) Návrh na řešení bytových záležitostí 11) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 12) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku 13) Návrh na změnu počtu zaměstnanců Městského úřadu Písek 14) Informace o čerpání Záštity starostky ) Dotace na kulturu z programu Záštita starostky 16) Dotace na sport z programu Záštita starostky 17) Dotace na volnočasové a společenské akce z programu Záštita starostky 18) Dotace na volnočasové aktivity dětí a mládeže na rok 2018, vzorová smlouva 19) Záměr podání žádosti o dotaci z dotačních programů Jihočeského kraje Podpora oslav 100 let české státnosti 20) Přijetí finančního daru pro základní školy v Písku 21) Smlouvy o dílo na realizaci programu Pískoviště ) Kupní smlouva na dodávku a instalační práce na akci Kamerový bod městského kamerového systému města Písek v ul. Žižkova

2 23) Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek 24) Smlouva a dodatek ke smlouvě s Komerční bankou a. s. 25) Dohoda o provedení práce pana Mgr. M. Machače 26) Udělení plné moci pro Ing. V. Zámečníka, jednatele společnosti Lesy města Písku s. r. o. 27) Uhrazení nákladů na odbornou přípravu a praktický výcvik členů JSDH města Písek 28) Záměr výsadby ovocného sadu na pozemku města Písek 29) Zpráva o činnosti Městské policie Písek za rok ) Výjimky z vyhlášky 31) Informace z jednání komisí 32) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Demolice objektu č. p na p. č. 4786/1 a 4848 k. ú. Písek 33) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna Písek 1. etapa 34) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Modernizace a rozvoj lyžařského svahu v Písku 35) Tvorba koncepčních dokumentů pod patronací organizace Svazek obcí regionu Písecko, určení pracovní skupiny, kofinancování 36) Vyhodnocení projektu o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města II. etapa, průběžná zpráva 37) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností OHL ŽS, a. s. na akci Městská knihovna a centrum vzdělávání 38) Zapojení města Písku do projektu City Change v rámci Výzvy evropské komise v programu HORIZON ) Pilotní ověření možností internetu věcí v oblasti smart meteringu a sledování prostředí 40) Projekt otevřené platformy pro mobilní platby za parkovné 41) Administrace žádosti o dotaci z 26. výzvy z Integrovaného regionálního operačního programu 42) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Přehled pohledávek města Písek k Rada města projednala materiál. K bodu 2) Návrh zadání veřejné zakázky Snížení energetické náročnosti 1. a 2. stupně ZŠ Svobodná Písek a Přístavba učeben technik a řemeslných praktik k budově 1. stupně ZŠ Usnesení č. 124/18 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Snížení energetické náročnosti 1. a 2. stupně ZŠ Svobodná Písek a Přístavba učeben technik a řemeslných praktik k budově 1. stupně ZŠ a souhlasí se zapracováním případných připomínek poskytovatele dotace k zadávacím podmínkám do zadávací dokumentace a souvisejících dokumentů, stránka 2 (celkem 23)

3 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Eva Vanžurová (starostka), Mgr. Miloslav Machač (ředitel ZŠ Svobodná), Libor Hejpetr (projektant), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), člen JHK, Náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Ing. Ivana Bibzová (zástupce ředitele ZŠ Svobodná), Ing. Petr Kasík (projektant), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku), člen JHK. Ing. M. Cibulková K bodu 3) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek K Peckám, par. 492/36 Usnesení č. 125/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na částech pozemků parc. č. 748/1 a parc. č. 748/2 k. ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek nemocnice, RSP: NN přip. kab. Usnesení č. 126/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelu NN s kabelovým pilířem na částech pozemků parc. č. 1543/13 a parc. č. 1543/14 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Putim. Vysoká, p. Vyhlídka: NN přip. kab. Usnesení č. 127/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN s uzemněním na částech pozemků parc. č. 496/6 a parc. č. 670/3 vše k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši stránka 3 (celkem 23)

4 5.386 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek centrum: NN úprava vedení Usnesení č. 128/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva umístění kabelového pilíře s výměnou stávajícího kabelového vedení na části pozemku parc. č. 1 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Úpravna vody: VN, NN překl. vedení TS Usnesení č. 129/18 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení VN s rozvaděčem VN a kabelového vedení NN dle přílohy č. 2 na částech pozemků parc. č. 867/1, parc. č. 867/4 a parc. č. 877/3 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. 2. schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení VN a kabelového vedení NN s uzemněním dle přílohy č. 3 na částech pozemků parc. č. 652/31, parc. č. 694/2 a parc. č. 694/5 vše k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) Konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení kanalizační přípojky a telekomunikačního kabelu ve prospěch žadatele Usnesení č. 130/18 Rada města Písku po projednání: stránka 4 (celkem 23)

5 1. ruší usnesení č. 11/18 ze dne schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení kanalizační přípojky a telekomunikačního kabelu na částech pozemků parc. č. 405/4 a parc. č. st. 5737/1 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby kanalizační přípojky a telekomunikačního kabelu, dále práva provádět na kanalizační přípojce a telekomunikačním kabelu úpravy za účelem jejich modernizace nebo zlepšení jejich výkonnosti ve prospěch žadatele, za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Sedláčkova, Habeš NN rekonstrukce vedení Usnesení č. 131/18 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN, uzemnění dle přílohy č. 2 na částech pozemků parc. č. 2216/8, parc. č. 2218/1, parc. č. 2203/4, parc. č. 1611/8, parc. č. 1603/34, parc. č. 1603/33, parc. č. 2202/3, parc. č. 2202/1 a parc. č. 1561/54 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. 2. schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN dle přílohy č. 3 na části pozemku parc. č. 1750/2 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 4) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Teplárna Písek, a. s. dodatek ke smlouvě o výpůjčce částí pozemků v k. ú. Písek v rámci realizace připravované akce Písek Horkovod Východ Usnesení č. 132/18 Rada města Písku po projednání: 1. neschvaluje výpůjčku částí pozemků parc. č. 1544/16 o výměře 175 m 2, parc. č. 1549/14 o výměře 240 m 2, parc. č. 1545/28 o výměře 35 m 2, parc. č o výměře 70 m 2, parc. č. 1567/1 o výměře 875 m 2, parc. č. 1568/1 o výměře 175 m 2, parc. č. 2190/1 o výměře 112 m 2 a parc. č. 1530/25 o výměře 28 m 2 vše k. ú. Písek dle situačních zákresů v příloze na dobu určitou do za účelem realizace připravované akce Písek Horkovod Východ pro Teplárnu Písek, a. s., IČO , sídlem Písek, U Smrkovické silnice stránka 5 (celkem 23)

6 2263, s tím, že zhotovitelem akce je TENZA, a. s., IČO , sídlem Brno, Svatopetrská ukládá vedoucímu finančního odboru předložit zastupitelstvu města novelu OZV o místních poplatcích ve městě Písku. b) Návrh na zrušení usnesení č. 642/17 ze dne a č. 775/17 ze dne Bod byl stažen z programu jednání. c) Návrh na zrušení usnesení č. 58/18 ze dne Usnesení č. 133/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zrušení usnesení č. 58/18 ze dne d) Lesy města Písku, s. r. o. úprava předmětu nájmu Usnesení č. 134/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemků parc. č. 286/3 o výměře 2249 m 2, parc. č. 286/4 o výměře 3504 m 2, parc. č. 286/5 o výměře 4595 m 2 a parc. č. 286/10 o výměře 1274 m 2 vše k. ú. Semice u Písku pro Lesy města Písku, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Flekačky Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu. e) Portyč Písek, s. r. o. žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2090/13 k. ú. Písek a pronájem části pozemku parc. č. 2090/12 k. ú. Písek Usnesení č. 135/18 Rada města Písku po projednání: 1. neschvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2090/13 o výměře 15 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění lešení před domem čp. 144 Drlíčov na dobu určitou od do za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /rok pro Portyč Písek, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Pražská neschvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2090/12 o výměře 120 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění lešení před domem čp. 144 Drlíčov na dobu určitou od do za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /rok pro Portyč Písek, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Pražská 467. f) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc. č. 1 k. ú. Písek na nového nájemce (pozemek pod novinovým stánkem) Usnesení č. 136/18 Rada města Písku po projednání: stránka 6 (celkem 23)

7 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc. č. 1 o výměře 7 m 2 k. ú. Písek dohodou ke dni pro žadatelku, bytem Písek za podmínky převedení pronájmu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1 o výměře 7 m 2 k. ú. Písek za účelem užívání jako pozemek pod novinovým stánkem na dobu určitou 2 roky od do za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka pro nového nájemce, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. g) Dodatek č. 1 ke smlouvě o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti užívacího práva ve prospěch ČR Ministerstva obrany - část parc. č. 1847/1 k. ú. Oldřichov u Písku (bývalý vojenský areál Oldřichov) Usnesení č. 137/18 Rada města Písku po projednání schvaluje změnu rozsahu služebnosti užívacího práva na části pozemku parc. č. 1847/1 o výměře cca m 2 k. ú. Oldřichov u Písku za účelem výcviku Armády ČR, ve prospěch České republiky Ministerstva obrany, IČO , se sídlem Tychonova 221/1, Praha 6 a uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti užívacího práva. Služebnost bude zřízena bezúplatně, na dobu neurčitou. Rada města pověřuje starostku podpisem Dodatku č. 1 dle přílohy. h) Smlouva o právu provést stavbu na pozemku ve spoluvlastnictví Jihočeského kraje parc. č. 2171/10 k. ú. Písek akce: Cyklostezka Písek Smrkovice dokončení Usnesení č. 138/18 Rada města Písku po projednání schvaluje smlouvu o právu provést stavbu dle přílohy na pozemku parc. č. 2171/10 k. ú. Písek ve spoluvlastnictví Jihočeského kraje v rámci akce: Cyklostezka Písek Smrkovice dokončení. Smlouva bude uzavřena mezi Jihočeským krajem, Správou a údržbou silnic Jihočeského kraje, Nemanická 2133/10, České Budějovice jako spoluvlastníkem pozemku a městem Písek jako investorem. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 5) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Radio Proglas s. r. o. - oznámení o fúzi - uzavření dodatku ke smlouvě Usnesení č. 139/18 Rada města schvaluje uzavření dodatku ke Smlouvě o umístění vysílače a anténního systému uzavřenou dne ve znění dodatku č. 1 ze dne na umístění anténního systému na objektu vodojemu Hradiště I na parc. č. st. 244 k. ú. Hradiště u Písku, kterým dochází ke změně identifikačních údajů na straně nájemce pro RADIO PROGLAS s. r. o., se sídlem Barvičova 85, Brno, IČO Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 2 ke smlouvě dle přílohy. stránka 7 (celkem 23)

8 2) Informace o investicích v areálu Purkratice společnost B a K production, s. r. o. Usnesení č. 140/18 Rada města schvaluje předložený materiál týkající se informace společnosti B a K production, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Purkratice 18 ve věci realizace investic v areálu Purkratice. 3) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 141/18 Rada města schvaluje podnájem objektu čp. 2537, V Podskalí v Písku průmyslového objektu malé vodní elektrárny včetně pozemku st. parc. č. 386/3 k. ú. Písek, jehož nájemcem je na základě nájemní smlouvy ze dne vč. dodatku č. 1 ze dne a dodatku č. 2 ze dne žadatel, pro podnájemce AMEX Co s. r. o. Tyršova 681/38, Písek, IČO a EKOLOGICKÉ CENTRUM ELEKTRÁRNA KRÁLOVSKÉHO MĚSTA PÍSKU, o. p. s, U Vodárny 934, Písek, IČO K bodu 6) pozemků Záměr výkupu nemovitostí Pražská ul. č. p. 232 včetně přilehlých Usnesení č. 142/18 Rada města doporučuje zastupitelstvu města zahájit vyvlastňovací řízení poté, co nedojde k dohodě s vlastníky předmětných nemovitostí a podat poté podnět odboru výstavby a ÚP k zahájení vyvlastňovacího řízení z důvodu, že se jedná o veřejně prospěšnou stavbu. K bodu 7) Využití objektu č. p. 85 Alšovo náměstí K tomuto bodu nebylo přijato žádné usnesení. K bodu 8) Letní kino Písek odstranění střechy Usnesení č. 143/18 Rada města schvaluje odstranění střechy u letního kina v Písku a doporučuje zastupitelstvu města schválit navýšení neinvestičního příspěvku Centru kultury města Písek p. o. na financování demolice střechy letního kina v Písku ve výši Kč. K bodu 9) Řešení nájemních vztahů k bytům Usnesení č. 144/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 133, Hradební II, Písek pro žadatelku, Hradební II 133, Písek o 1 rok. stránka 8 (celkem 23)

9 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 331, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 331, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 378, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 378, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 399, Přemyslova, Písek pro žadatelku, Přemyslova 399, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 409, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 409, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 410, Třebízského, Písek pro žadatele, Třebízského 410, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 1573, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 1573, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 1576, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 1576, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12 v čp. 1781, Nádražní, Písek pro žadatele, Nádražní 1781, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 1835, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1835, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13 v čp. 1848, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1848, Písek o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 1950, třída Přátelství, Písek pro žadatelku, třída Přátelství 1950, Písek o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 1950, třída Přátelství, Písek pro žadatelku, třída Přátelství 1950, Písek o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 16 v čp. 1973, třída Přátelství, Písek pro žadatelku, třída Přátelství 1973, Písek o 1 rok. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13 v čp. 2287, třída Přátelství, Písek pro žadatelku, třída Přátelství 2287, Písek o 1 rok. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp. 400, Přemyslova, Písek pro žadatele, Přemyslova 400, Písek o 1 rok. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 424, Topělecká, Písek pro žadatele, Topělecká 424, Písek o 1 rok. 18. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 33 v čp. 432, Na Pěníku, Písek pro žadatelku, Na Pěníku 432, Písek o 1 rok. 19. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 433, Na Pěníku, Písek pro žadatelku, Na Pěníku 433, Písek o 1 rok. 20. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12 v čp. 1088, Mírové náměstí, Písek pro žadatele, Mírové náměstí 1088, Písek o 1 rok. 21. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Ing. Z. Šartnerová K bodu 10) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného Usnesení č. 145/18 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 15 o velikosti 1+0 v budově čp. 2165, Truhlářská ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 3 o velikosti 1+1 v budově čp. 415, Vinařického ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, stránka 9 (celkem 23)

10 č. 1 o velikosti 3+1 v budově čp. 399, Přemyslova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. 2) Výběrové řízení na přidělení bytu se státní dotací Usnesení č. 146/18 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na obsazení bytu se státní dotací za nájemné ve výši Kč/měsíc na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení bez použití inflační doložky: č. 14 o velikosti 1+1 v budově čp. 1836, nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. 3) Žádost o schválení převodu členských práv a povinností Usnesení č. 147/18 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. A 7, ul. Za Pazdernou čp v Písku s firmou JIRI MODELS Reality, s. r. o., se sídlem Vladislavova 250, Písek, IČO , zast. jednatelem Ing. Robertem Žofkou místo nájemce. 4) Žádost o přechod práv a povinností z nájmu bytu Usnesení č. 148/18 Rada města schvaluje na výjimku přechod práv a povinností z nájmu bytu č. 10 v domě čp. 1402, nábřeží 1. máje v Písku od na žadatele. Nájemní smlouva se převádí na dobu určitou 1 rok za nájemné ve výši 45 Kč/m 2 /měsíc. 5) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 149/18 Rada města schvaluje povolení podnájmu bytu č. 4A v objektu čp. 449/14, Čechova ulice v Písku, jehož nájemci jsou na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelé, na dobu 1 roku. 6) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 150/18 Rada města neschvaluje povolení podnájmu bytu č. 6 v objektu čp. 332, Dvořákova ulice v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatel. stránka 10 (celkem 23)

11 K bodu 11) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 2 ul. Na Pěníku čp. 435 v Písku Usnesení č. 151/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 2 o velikosti 1+1 v budově čp. 435, ul. Na Pěníku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 2) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 6 ul. Kollárova čp v Písku Usnesení č. 152/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 6 o velikosti 2+1 v budově čp. 1576, ul. Kollárova, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 3) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 8 ul. Kollárova čp v Písku Usnesení č. 153/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 8 o velikosti 2+1 v budově čp. 1576, ul. Kollárova, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 4) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 6 ul. Na Stínadlech čp. 360 v Písku Usnesení č. 154/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 6 o velikosti 3+1 v budově čp. 360, ul. Na Stínadlech, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 5) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 13 ul. Na Stínadlech čp. 361 v Písku Usnesení č. 155/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 13 o velikosti 3+1 v budově čp. 361, ul. Na Stínadlech, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. stránka 11 (celkem 23)

12 K bodu 12) Písku Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Usnesení č. 156/18 Rada města: 1. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 7 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadatelem na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. ruší usnesení č. 88/18 bod 13, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 46 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 46 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadateli na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 65 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 4. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 67 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadateli na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 5. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 51 v domě č. 425, ulice Topělecká s žadateli na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 6. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 8 v domě č. 1497, nábřeží 1. máje s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. 7. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 45 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelem na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Mgr. M. Baslerová K bodu 13) Návrh na změnu počtu zaměstnanců Městského úřadu Písek Usnesení č. 157/18 Rada města stanovuje celkový přepočtený stav zaměstnanců Městského úřadu Písek na 166 osob s účinností od a ukládá tajemnici města zaslat ministerstvu vnitra žádost o příspěvek na výkon státní správy pro tyto 2 zaměstnance. Ing. Z. Hofmanová K bodu 14) Informace o čerpání Záštity starostky 2017 Usnesení č. 158/18 Rada města 1. projednala informaci o čerpání dotací z programu Záštita starostky města Písek na podporu kulturních aktivit/akcí v roce 2017, stránka 12 (celkem 23)

13 2. projednala informaci o čerpání dotací z programu Záštita starostky města Písek na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí v roce 2017, 3. projednala informaci o čerpání dotací z programu Záštita starostky města Písek na podporu sportovních aktivit/akcí v roce Ing. M. Cibulková K bodu 15) Dotace na kulturu z programu Záštita starostky Usnesení č. 159/18 Rada města: 1. schvaluje vzorovou Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města uvedenou v příloze materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, 2. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Americké jaro 2018 pro společnost Ústav pro česko-americké vztahy, z. ú., Šumavská 1081/10, Praha, IČO ve výši Kč schvaluje, 3. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Taneční pohár Let s Dance pro spolek Taneční centrum Z.I.P. Písek, Lipová alej 1807, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 4. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Kroměřížské partitury pro spolek Junák-český skaut, středisko Gáhál Písek, Mírové náměstí 1303, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 5. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci O Putovní pohár starostky města Písku pro spolek ŠACHklub Písek, z. s., Jablonského 392/9, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 6. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Adventní MARIKA SINGERS pro církevní organizaci Domácí hospic Athelas středisko Diakonie a misie Církve československé husitské, Budějovická 204, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 7. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Slavnosti svobody 2018 pro spolek 1. ETALON, z. s., Pražská 155, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 8. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Mistr Jan Hus následníkům 2018 pro spolek 1. ETALON, z. s., Pražská 155, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 9. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Projekt 100 let republiky v Městské knihovně Písek pro příspěvkovou organizaci Městská knihovna Písek, Alšovo náměstí 85, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 10. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Ladná klasika v písecké Trojici-Flute Quartissimo pro fyzickou osobu podnikající Pavlu Ondřichovou Trefnou, Třebízského 407, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 11. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Slavnostní setkání král. přemyslovských měst spojené s výstavou,,česká státnost a Odkaz PO II pro společnost Studio JR s. r. o., Kněžská 411/6, České Budějovice, IČO ve výši Kč schvaluje, 12. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Oblastní slet pro spolek Tělocvičná jednota Sokol Písek, Tyršova 395/3, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 13. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Pískoviště pro fyzickou osobu podnikající Alenu Dubskou, Stroupežnického 106, Mirotice, IČO ve výši Kč schvaluje, stránka 13 (celkem 23)

14 14. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Vánoční večer plný tance 5. ročník pro spolek T-Dance, z. s., Stroupežnického 1493/4, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 15. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Promenádní koncert v Palackého sadech pro Spolek přátel domu U Slona, Budovatelská 2033, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 16. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Bitva u Sudoměře pro spolek Plzeňský Landfrýd, z. s., Lidická 104/805, Plzeň, IČO ve výši Kč schvaluje, 17. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Slavnostní koncert 10. výročí písecká Nocturna pro společnost LUPULUS, spol. s. r. o., Pod novým lesem 9/408, Praha 6, IČO ve výši Kč schvaluje, 18. udělení finanční Záštity starostky na podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Letnice 2018 pro církevní organizaci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje. Ing. M. Cibulková K bodu 16) Dotace na sport z programu Záštita starostky Usnesení č. 160/18 Rada města: 1. schvaluje vzorovou Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města uvedenou v příloze materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, 2. udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Soutěž Team Gym Junior 2018 pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek, Tyršova 395, Písek , IČO konanou dne ve výši Kč schvaluje, 3. udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Závod jihočeského žebříčku v orientačním běhu pro Orientační sporty Písek z. s., Harantova 1198/38, Písek , IČO konanou dne ve výši Kč schvaluje, 4. udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Krajské soutěže v požárním sportu pro SH ČMS Okresní sdružení hasičů Písek, Sedláčkova 472, Písek , IČO konanou ve dnech ve výši Kč schvaluje, 5. udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Kočí Algorit streetball cup 2018 pro ALGORIT CZECH s. r. o., Roháčova 2572, Písek , IČO konanou dne ve výši Kč schvaluje, 6. udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Cyklistický závod dětí a mládeže 2018 pro 1. ETALON, z. s., Pražská 155, Písek , IČO , konanou dne ve výši Kč schvaluje, 7. neudělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci MTB Junior cup 2018 pro Junior cycling projekt team, z. s., nábřeží 1. máje 1820, Písek , IČO konanou dne schvaluje, 8. udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci MEZ MČR a Přebor ČR/motocykly/Miniracing 2018 pro AUTO KLUB Hradiště v AČR, Jablonského 383, Písek , IČO konanou ve dnech ve výši Kč schvaluje, stránka 14 (celkem 23)

15 9. udělení finanční Záštity starostky na podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci SULAN Běh kolem Otavy pro fyzickou osobu Dušana Bartoše konanou dne ve výši Kč schvaluje. Ing. M. Cibulková K bodu 17) Dotace na volnočasové a společenské akce z programu Záštita starostky Usnesení č. 161/18 Rada města: 1. schvaluje vzorovou Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města uvedenou v příloze materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, 2. udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci 73. BARÁČNICKÝ PLES pro spolek OB VITORAZ Písek, Sedláčkova 353, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 3. udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Hra Plamen 2018 pro spolek SH ČMS-Okresní sdružení hasičů Písek, Sedláčkova 472/6, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 4. udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Na kole jen s přilbou pro obecně prospěšnou společnost Bezpečně na silnicích o. p. s., Valdštejnská 381/6, Liberec, IČO neschvaluje, 5. udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Ve zdravém těle zdravá duše pro ústav FOKUS Písek, z. ú., Kollárova 485, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 6. udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Svatováclavské hody pro společnost Seniorský dům Písek a. s., Čelakovského 8/4, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 7. udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Seniorský sedmiboj pro akciovou společnost Seniorský dům Písek a. s., Čelakovského 8/4, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 8. udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Prácheňské přebory 2018 a Stokrát republice pro spolek 1. ETALON, z. s., Pražská 155, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 9. udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci Den válečných veteránů 2018 pro fyzickou osobu nepodnikající pplk. Ing. Josef Lanc ve výši Kč schvaluje, 10. udělení finanční Záštity starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na akci XVIII. písecká jízda historických vozidel pro spolek VETERAN CAR CLUB PÍSEK spolek, Zeyerova 2502, Písek, IČO neschvaluje. Ing. M. Cibulková K bodu 18) smlouva Dotace na volnočasové aktivity dětí a mládeže na rok 2018, vzorová stránka 15 (celkem 23)

16 Usnesení č. 162/18 I. Rada města schvaluje vzorovou smlouvu o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle článku IV. b) Zásad pro poskytování dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. II. Rada města: 1. poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. IV. b) na akci Zásad pro poskytování dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže pro Taneční country soubor LOUISIANA., Putim 59, Písek , IČO na akci Tábor taneční soustředění konanou v termínu ve výši Kč schvaluje, 2. poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. IV. b) na akci Zásad pro poskytování dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže pro T-Dance, z. s., Stroupežnického 1493, Písek , IČO na akci Večer plný tance V. ročník konanou dne neschvaluje, 3. poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. IV. b) na akci Zásad pro poskytování dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek, Tyršova 395/3, Písek , IČO na akci Stanový tábor TJ Sokol Písek oddíl všestrannosti konanou ve dnech ve výši Kč schvaluje, 4. poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. IV. b) na akci Zásad pro poskytování dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek, Tyršova 395/3, Písek , IČO na akci Chatkový letní tábor TJ Sokol Písek oddíl basketbalu konanou ve dnech neschvaluje, 5. poskytnutí dotace v roce 2018 dle čl. IV. b) na akci Zásad pro poskytování dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek, Tyršova 395/3, Písek , IČO na akci Florbalové soustředění mládeže 2018 konanou ve dnech ve výši Kč schvaluje. Ing. M. Cibulková K bodu 19) Záměr podání žádosti o dotaci z dotačních programů Jihočeského kraje Podpora oslav 100 let české státnosti Usnesení č. 163/18 Rada města: 1. schvaluje záměr odboru školství a kultury na podání žádosti o dotaci z dotačního programu Jihočeského kraje Podpora oslav 100 let české státnosti, 2. schvaluje záměr Centra kultury města Písek na podání žádosti o dotaci z dotačního programu Jihočeského kraje Podpora oslav 100 let české státnosti. Ing. M. Cibulková, Mgr. J. Kašpar K bodu 20) Přijetí finančního daru pro základní školy v Písku Usnesení č. 164/18 Rada města I. schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč od Pomáháme školám k úspěchu o. p. s. dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 1, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070, Písek, IČ: , II. schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle darovací smlouvy v příloze č. 2 pro příspěvkovou organizaci Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725, Písek, IČ: od společnosti s.n.o.p. cz a. s., Stanislava Maliny 452, Písek, IČ: , stránka 16 (celkem 23)

17 III. schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle darovací smlouvy v příloze č. 3 pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČ: od společnosti s.n.o.p. cz a. s., Stanislava Maliny 452, Písek, IČ: , IV. schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle darovací smlouvy v příloze č. 4 pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČ: od společnosti s.n.o.p. cz a. s., Stanislava Maliny 452, Písek, IČ: , IV. schvaluje přijetí věcného daru v celkové výši Kč dle darovací smlouvy v příloze č. 5 pro příspěvkovou organizaci Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466, Písek, IČ: od společnosti LOVATO Electric s. r. o., Čížovská 488, Písek, IČ: Ing. M. Cibulková K bodu 21) Smlouvy o dílo na realizaci programu Pískoviště 2018 Usnesení č. 165/18 Rada města: 1. schvaluje uzavření Smlouvy o dílo na realizaci kulturního programu Pískoviště 2018 mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO a Centrem kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO , 2. schvaluje uzavření Smlouvy o dílo na realizaci kulturního programu Pískoviště 2018 mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO a Sladovnou Písek o. p. s., Velké náměstí 113/1, Písek, IČO Ing. M. Cibulková K bodu 22) Kupní smlouva na dodávku a instalační práce na akci Kamerový bod městského kamerového systému města Písek v ul. Žižkova Usnesení č. 166/18 Rada města schvaluje kupní smlouvu na dodávku a instalační práce pod názvem Kamerový bod městského kamerového systému města Písek v ul. Žižkova uzavřenou mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek a firmou BaK systémy s. r. o., Purkratice 18, Písek, IČO: , za nabídkovou cenu Kč bez DPH ( ,45 Kč s DPH). Mgr. Bc. J. Rapant K bodu 23) Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek Usnesení č. 167/18 Rada města schvaluje uzavření nové smlouvy o provozování Sportovně komunitního centra Písek na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 2 měsíce a pověřuje starostku města podpisem Smlouvy o provozování Sportovně komunitního centra Písek dle přílohy č 2. K bodu 24) Smlouva a dodatek ke smlouvě s Komerční bankou a. s. stránka 17 (celkem 23)

18 Usnesení č. 168/18 Rada města: 1. schvaluje smlouvu o debetní kartě mezi městem Písek a Komerční bankou a. s., 2. schvaluje dodatek ke smlouvě mezi městem Písek a Komerční bankou a. s. Ing. L. Toman K bodu 25) Dohoda o provedení práce pana Mgr. M. Machače Usnesení č. 169/18 Rada města schvaluje Dohodu o provedení práce mezi Základní školou Svobodnou a Mateřskou školou Písek, Dr. M. Horákové 1720 a panem Mgr. Miloslavem Machačem na práce vedoucího projektu pro projekt s názvem Podpora vzdělávání - ZŠ Svobodná a MŠ Písek, registrační číslo CZ /0.0/0.0/16_022/ Mgr. Bc. Hanus, Ing. M. Cibulková K bodu 26) Udělení plné moci pro Ing. V. Zámečníka, jednatele společnosti Lesy města Písku s. r. o. Usnesení č. 170/18 Rada města schvaluje plnou moc k zastoupení města Písku ve věci vyklizení nemovitostí - rybářské bašty v Písku, Za Šarlákem 1563 pro Ing. Václava Zámečníka, jednatele společnosti Lesy města Písku s. r. o., IČO a zároveň souhlasí s tím, aby pověřil i dalšího zástupce advokáta s tím, že náklady spojené s právním zastoupením uhradí zástupce z vlastních prostředků. Rada města pověřuje starostku města podpisem plné moci dle přílohy č. 1. K bodu 27) města Písek Uhrazení nákladů na odbornou přípravu a praktický výcvik členů JSDH Usnesení č. 171/18 Rada města schvaluje uhrazení nákladů na odbornou přípravu a praktický výcvik členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Písek v hodnotě Kč včetně DPH. Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 28) Záměr výsadby ovocného sadu na pozemku města Písek Usnesení č. 172/18 Rada města schvaluje záměr výsadby ovocného sadu na pozemku města Písek bez nároku na finanční prostředky z rozpočtu města. Ing. M. Šatra K bodu 29) Zpráva o činnosti Městské policie Písek za rok 2017 stránka 18 (celkem 23)

19 Usnesení č. 173/18 Rada města bere na vědomí Zprávu o činnosti Městské policie Písek na rok J. Liška K bodu 30) Výjimky z vyhlášky Usnesení č. 174/18 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku: 1. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro provozovnu Bar Monika, Heydukova 97, Písek, žadatelka Helena Oroszová, Heydukova 97, Písek, IČO v rozsahu po-so do 01:00 h, 2. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 na akci Posezení s hudbou v Hostinci Semice - zahrádka pro Hostinec Semice, Obecní 34, Písek, žadatel Petr Bernáth, Truhlářská 2162, Písek, IČO , venkovní prostor od v rozsahu pá-so do 01:00 h, 3. k udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 na akci Večery s hudbou ve Sportovním areálu Semice, Obecní 34, Písek, žadatel SDH Semice, Obecní 34, Písek, IČO , zastoupený Milanem Smolou, Ke Křížku 68, Písek, venkovní prostor od v rozsahu pá-so do 02:00 h nepřijala žádné usnesení, 4. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 na akci Pouťová zábava a pivní slavnosti ve Sportovním areálu Semice, Obecní 34, Písek, žadatel SDH Semice, Obecní 34, Písek, IČO , zastoupený Milanem Smolou, Ke Křížku 68, Písek, venkovní prostor dne v rozsahu so do 02:00 h, 5. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 na akci Jarní jízda Pantners MC v ulici Hradišťská 326, Písek, žadatel Alena Kašperová, Nemotice 74, Vyškov, IČO , zastoupena Miloslavem Kašperem, Hradišťská 326, Písek, venkovní prostor dne v rozsahu so do 24:00 h. Ing. M. Cibulková K bodu 31) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 32) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Demolice objektu č. p na p. č. 4786/1 a 4848 k. ú. Písek Usnesení č. 175/18 Rada města 1. schvaluje uchazeče POLANSKÝ GROUP a. s., se sídlem Přemyslova 529, Říčany, IČO , za nabídkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Demolice objektu č. p na p. č. 4786/1 a 4848 k. ú. Písek a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o výběru a smlouvy o dílo, 2. schvaluje uchazeče ANTISTAV s. r. o., se sídlem Studentská 78/25, Karlovy Vary, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH, stránka 19 (celkem 23)

20 3. schvaluje uchazeče společnost PENNANT PART s. r. o., se sídlem Lidická 700/19, Brno, IČO jako třetího v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 33) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna Písek 1. etapa Usnesení č. 176/18 Rada města: 1. schvaluje účastníka Metrostav a. s., Koželužská 2450/4, Praha 8 - Libeň, IČO za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle dílčího hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna Písek 1. etapa a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo, 2. schvaluje účastníka STRABAG a. s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu ,56 Kč bez DPH, 3. schvaluje účastníka Casta dopravní stavby s. r. o., Pražská 467, Písek, IČO jako třetího v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 34) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Modernizace a rozvoj lyžařského svahu v Písku Usnesení č. 177/18 Rada města: 1. schvaluje účastníka SMP CZ, a. s., Vyskočilova 1566, Praha, IČO za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle dílčího hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Modernizace a rozvoj lyžařského svahu v Písku a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o výběru a smlouvy o dílo, 2. schvaluje účastníka Metrostav a. s., Koželužská 2450/4, Praha, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu v ,07 Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 35) Tvorba koncepčních dokumentů pod patronací organizace Svazek obcí regionu Písecko, určení pracovní skupiny, kofinancování Usnesení č. 178/18 Rada města: 1. projednala informaci o udělení Rozhodnutí o poskytnutí dotace vztahující se k projektu Segmentové koncepční dokumenty pro obce na Písecku, reg. č. CZ /0.0/0.0/16_058/ , prioritní osa 4 - Efektivní veřejná správa, poskytnuté Ministerstvem práce a sociálních věcí subjektu Svazek obcí regionu Písecku, IČ , 2. schvaluje kofinancování tvorby dokumentů Plán udržitelné mobility, Plán udržitelné zeleně, Pasport účelových komunikací pro město Písek ve stanoveném podílu 5 %, stránka 20 (celkem 23)

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.03.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014 R 25/14 Změna finančního plánu společnosti Městské lesy Doksy za rok 2013 a) schvaluje změny finančního plánu společnosti Městské lesy Doksy, s.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 53. schůze Rady města konané dne 7.3.2017 893/53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. Hradiště program 53. schůze rady města. [Výsledek hlasování: Pro: 6, Proti:

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod.

U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod. U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod. v KD Svrčovec Zastupitelstvo obce 1. Vzalo na vědomí 1. Informace starosty o plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.02.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.03.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne 17. 1. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 14.03.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 18. mimořádného zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 25.07.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni:

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne Usnesení č. 11/301/05/2018

U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne Usnesení č. 11/301/05/2018 U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 30.05.2018 Usnesení č. 11/301/05/2018 Rada města projednala a s c h v a l u j e Program jednání RM 11. Program: 1) Program RM 11 2) Kontrola

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

Usn.č. 59/02 1) Usn.č. 59/02 2)

Usn.č. 59/02 1) Usn.č. 59/02 2) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 59. zasedání konaného dne 1. 2. 2017 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 26.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.02.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 7. srpna Veřejnosprávní kontrola v přísp. organizaci ZŠ K. H. Máchy Doksy

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 7. srpna Veřejnosprávní kontrola v přísp. organizaci ZŠ K. H. Máchy Doksy MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 7. srpna 2012 R 419/12 R 420/12 R 421/12 Veřejnosprávní kontrola v přísp. organizaci ZŠ K. H. Máchy Doksy schvaluje protokol o provedené veřejnoprávní kontrole

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více