ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne"

Transkript

1 Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Karel Kršňák, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Seznámení rady se zápisem č. 4/08 z jednání finančního výboru ze dne Projednání a schválení zrušení smluv o využití systému zavedeného obcí pro nakládání s komunálním odpadem právními subjekty. 4. Projednání a schválení Směrnice č. 8 pokladna Dodatek č Projednání a schválení Účtového rozvrhu na rok Seznámení rady se zápisem kontrolního výboru z Kontroly vybírání a placení místních poplatků a pronájmů obecního majetku za rok Projednání Obecně závazné vyhlášky č. 1/2008 kterou se stanoví jeden místní koeficient výpočtu daně pro všechny nemovitosti na území celé obce Moravské Bránice. 8. Projednání Obecně závazné vyhlášky č. 2/2008 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. 9. Projednání a schválení žádosti o přiznání mimořádné finanční odměny ředitelce Základní školy a mateřské školy Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace. 10. Projednání a schválení přiznání mimořádné finanční odměny pro správce obecních lesů. 11. Projednání podnikatelského záměru firmy CESA ENERGO a.s. na výstavbu fotovoltaické elektrárny na pozemcích v katastru obce Moravské Bránice. 12. Projednání seznamu nemovitostí v obci Moravské Bránice dosud nepřipojených na vybudovanou splaškovou kanalizaci. 13. Seznámení rady obce se zápisem č. 03/08 z jednání komise zemědělské ze dne 26. listopadu Projednání žádosti č.j. 530/08 o prodej části pozemku č KN - PUFL, tj. části parcely č. 395/3 PK zapsané na LV pro k.ú. a Obec Moravské Bránice. 15. Projednání žádosti č.j. 566/08 o odkoupení části parcely č. 253 PK o výměře cca 250 m 2, dle parcely č. 1054/1 KN pozemek určený k plnění funkce lesa, zapsané na LV pro k.ú. a obec Moravské Bránice. 16. Projednání žádosti č.j. 567/08 o odkoupení parcely č. 1359/141 KN o výměře 2341 m 2, vinice, zapsané na LV pro k.ú. a obec Moravské Bránice. 17. Projednání a schválení rozpočtového opatření č. 8/ Projednání a schválení žádosti č.j. 599/08 o ukončení nájemního vztahu dle smlouvy č. 10/ Projednání a schválení žádosti č.j. 600/08 o pronájem pozemku č. 1359/86 dle PK, vinohrad, výměra 0,3516 ha, zapsaný na LV pro k.ú. a obec Moravské Bránice. 20. Projednání a schválení prodejní ceny kalendáře Mikroregionu Ivančičko na rok Projednání a schválení programu na veřejné zasedání ZO dne Diskuse, připomínky, dotazy. 23. Rekapitulace přijatých usnesení RO. 24. Ukončení zasedání. Průběh jednání rady obce: K bodu 1: Zahájení: Omluven: v hod žádný Schválení navrženého programu rady Usnesení č /08: RO schvaluje navržený pořad jednání. Strana 1 (celkem 7)

2 Projednání námitek členů rady obce proti zápisu z minulého jednání rady: nebyly vzneseny žádné K bodu 2: RO byla seznámena se zápisem č. 4/2008 z jednání finančního výboru ze dne v jehož bodech bylo: - v bodě 1 - Zahájení - v bodě 2 Rozpočtové provizorium na rok 2009 předložit ke schválení ZO - v bodě 3 Projednání veřejnosprávní kontroly ze dne v příspěvkové organizaci nebyly zjištěny žádné nedostatky - v bodě 4 Plán činnosti FV na rok 2009 v bodě 5 Stanovení místního koeficientu na výpočet daně pro nemovitosti FV se nedohodl na výši koeficientu projednat v ZO - v bodě 6 Místní poplatek za svoz komunálního odpadu na rok 2009 navrhuje sjednotit výši poplatku na 480,- Kč na občana - v bodě 7 Ukončení Usnesení č /08: RO bere na vědomí zápis č. 4/08 z jednání finančního výboru dne K bodu 3: RO projednala zrušení smluv o využití systému zavedeného obcí pro nakládání s komunálním odpadem právními subjekty k Usnesení č /08: RO schvaluje zrušení smluv o využití systému zavedeného obcí pro nakládání s komunálním odpadem právními subjekty. Usnesení č /08: RO pověřuje starostu obce k vypovězení smluv o využití systému zavedeného obcí pro nakládání s komunálním odpadem právními subjekty. K bodu 4: RO projednala a schválila Směrnici č. 8 pokladna Dodatek č. 1. Usnesení č /08: RO schvaluje Směrnici č. 8 pokladna Dodatek č. 1. K bodu 5: RO projednala a schválila Účtový rozvrh na rok Usnesení č /08: RO schvaluje Účtový rozvrh na rok Strana 2 (celkem 7)

3 Hlasování: K bodu 6: RO byla seznámena se zápisem kontrolního výboru z Kontroly vybírání a placení místních poplatků a pronájmů obecního majetku za rok 2007 ze dne Usnesení č /08: RO bere na vědomí zápis kontrolního výboru z Kontroly vybírání a placení místních poplatků a pronájmů obecního majetku za rok 2007 ze dne Usnesení č /08: RO doporučuje se zápisem kontrolního výboru z Kontroly vybírání a placení místních poplatků a pronájmů obecního majetku za rok 2007 ze dne seznámit ZO. K bodu 7: RO projednala znění Obecně závazné vyhlášky č. 1/2008, kterou se stanoví jeden místní koeficient výpočtu daně pro všechny nemovitosti na území celé obce Moravské Bránice. Usnesení č /08: RO doporučuje v ZO projednat a schválit Obecně závaznou vyhlášku č. 1/2008, kterou se stanoví jeden místní koeficient výpočtu daně pro všechny nemovitosti na území celé obce Moravské Bránice. K bodu 8: RO projednala znění Obecně závazné vyhlášky č. 2/2008 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů jejíž nedílnou součást tvoří příloha č. 1 (Sazba poplatku pro poplatníky pro kalendářní rok 2009, Rozúčtování skutečných nákladů na sběr a svoz netříděného komunálního odpadu na jednu fyzickou osobu poplatníka za rok 2007), příloha č. 2 (Prohlášení plátce místního poplatku fyzické osoby s trvalým pobytem v obci) a příloha č. 3 (Prohlášení plátce místního poplatku fyzické osoby vlastnící rekreační objekt v obci). Usnesení č /08: RO doporučuje v ZO projednat a schválit Obecně závaznou vyhlášku č. 2/2008 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů včetně jejích příloh č.1 až 3. K bodu 9: RO projednala a schválila žádost o přiznání mimořádné finanční odměny ve výši ,- Kč Mgr. Miladě Kudelové ředitelce Základní školy a mateřské školy Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace vyplacenou z finančních prostředků školy v souladu s nařízením vlády ČR č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů a dle 134 Zákoníku práce a s odvoláním na kritéria pro udělování mimořádných odměn. Usnesení č /08: RO schvaluje návrh přiznání mimořádné finanční odměny pro ředitelku školy Mgr. Miladu Kudelovou vyplacenou z finančních prostředků školy. Strana 3 (celkem 7)

4 K bodu 10: RO projednala a schválila vyplacení mimořádné finanční odměny za příkladné plnění povinností při správě obecního lesa panu Tomáši Kiliánovi ve výši 7.200,- Kč. Usnesení č /08: RO schvaluje panu Tomáši Kiliánovi za příkladné plnění povinností při správě obecního lesa vyplacení mimořádné finanční odměny. K bodu 11: RO projednala podklady podnikatelského záměru firmy CESA ENERGO a.s. na výstavbu fotovoltaické elektrárny na pozemcích v katastru obce Moravské Bránice předložené spolu s průvodním dopisem naše č.j. 591/08 dne jejím zástupcem panem Vladimírem Tulkem. RO nemá námitek proti uvedenému podnikatelskému záměru a doporučuje ho předložit ZO k projednání a schválení. Usnesení č /08: RO doporučuje v ZO projednat a schválit podnikatelský záměr firmy CESA ENERGO a.s. na výstavbu fotovoltaické elektrárny na pozemcích v katastru obce Moravské Bránice. K bodu 12: RO projednala seznam nemovitostí v obci Moravské Bránice dosud nepřipojených na vybudovanou splaškovou kanalizaci a doporučuje vlastníky výše uvedených nemovitostí za účelem zjednání nápravy kontaktovat. Usnesení č /08: RO doporučuje po projednání seznamu dosud nepřipojených nemovitostí na splaškovou kanalizaci kontaktovat za účelem zjednání nápravy jejich vlastníky. K bodu 13: RO byla seznámena se zápisem č. 03/08 z jednání zemědělské komise ze dne v jehož bodech bylo: - v bodě 1 zahájení - v bodě 2 žádost o odkoupení cca 256 m 2 z pozemku p.č.1069 KN(žadatelé Luděk a Ing. Blanka Sobotkovi, Moravské Bránice 206) - v bodě 3 - žádost o odkoupení pozemku z p.č. 253 PK dnešní KN 1054/1(žadatelé Petr a Petra Kotolánovi Moravské Bránice 297) - v bodě 4 - žádost o odkoupení pozemku 1359/141 KN o výměře 2341 m 2 - v bodě 5- ukončení Usnesení č /08: RO bere na vědomí zápis č. 03/08 z jednání zemědělské komise ze dne K bodu 14: RO znovu projednala žádost č.j. 530/08 o prodej části pozemku č KN pozemek určený k plnění funkce lesa, tj. části parcely č. 395/3 PK zapsané na LV pro k.ú. a obec Moravské Bránice. Dle žadatele se jedná cca o 256 m 2. RO se přiklání k doporučení zemědělské komise, která po seznámení se s podklady žádosti s odprodejem části požadovaného pozemku z p.č. 395/3 PK souhlasí. K uskutečnění prodeje by si žadatel musel nechat vypracovat geometrický plán. Prodejní cena bude stanovena úředním odhadem. Strana 4 (celkem 7)

5 Usnesení č /08: RO doporučuje odpovědět žadateli o odkoupení části pozemku o výměře cca 256 m 2 z parcely č KN pozemek určený k plnění funkce lesa, tj. části parcely č. 395/3 PK zapsané na LV pro k.ú. a obec Moravské Bránice, že RO souhlasí a doporučuje žadateli nechat si na své náklady vypracovat geometrický plán na oddělení předmětné části pozemku, po kterém teprve bude moci být vyvěšen záměr na prodej konkrétního pozemku a bude moci tento prodej být projednán v ZO. Prodejní cena bude stanovena úředním odhadem. K bodu 15: RO projednala žádost č.j. 566/08 o odkoupení části parcely č. 1054/1 KN pozemek určený k plnění funkce lesa, tj. parcely č. 253 PK zapsané na LV pro k.ú. a obec Moravské Bránice. Dle žadatele se jedná cca o 250 m 2. RO se přiklání k doporučení zemědělské komise, která po seznámení se s podklady žádosti s odprodejem části požadovaného pozemku z p.č. 253 PK souhlasí. K uskutečnění prodeje by si žadatel musel nechat vypracovat geometrický plán. Prodejní cena bude stanovena úředním odhadem. Usnesení č /08: RO doporučuje odpovědět žadateli o odkoupení části pozemku o výměře cca 250 m 2 z parcely č. 1054/1 KN pozemek určený k plnění funkce lesa, tj. parcely č. 253 PK zapsané na LV pro k.ú. a obec Moravské Bránice, že RO souhlasí a doporučuje žadateli nechat si na své náklady vypracovat geometrický plán na oddělení předmětné části pozemku, po kterém teprve bude moci být vyvěšen záměr na prodej konkrétního pozemku a bude moci tento prodej být projednán v ZO. Prodejní cena bude stanovena úředním odhadem. K bodu 16: RO projednala žádost č.j. 567/08 o odkoupení parcely č. 1359/141 KN o výměře 2341 m 2, vinice, zapsané na LV pro k.ú. a obec Moravské Bránice. RO se přiklání k souhlasnému doporučení zemědělské komise s podmínkou zajištění lepší průchodnost dalšího schvalovacího zákonného procesu prodeje, požadovat po žadateli ještě před konečným rozhodnutím a vyvěšením záměru na prodej nabídnout obci jiný pozemku v jeho vlastnictví k případné směně. Prodejní cena bude stanovena úředním odhadem. Usnesení č /08: RO doporučuje odpovědět žadateli o odkoupení parcely č. 1359/141 KN o výměře 2341 m 2, vinice, zapsané na LV pro k.ú. a obec Moravské Bránice, že před vyvěšením záměru na prodej požaduje po žadateli ještě nabídnout obci jiný pozemku v jeho vlastnictví k případné směně. Prodejní cena bude stanovena úředním odhadem. K bodu 17: Rada projednala a schválila návrh rozpočtového opatření č. 8 na rok 2008, ve kterém z důvodu změn v hospodaření s finančními prostředky dochází ke změně výše jednotlivých paragrafů (výdaje: převody na položkách dle potřeb obce, ponížení 3113 ve výši ,- Kč, čerpání 3631 ve výši ,- Kč) a současně nedochází k celkovému navýšení rozpočtu. Usnesení č /08: RO schvaluje rozpočtové opatření č. 8/2008 a doporučuje ZO ke schválení. K bodu 18: Rada projednala a schválila žádost č.j. 599/08 o ukončení nájemního vztahu dle smlouvy č. 10/1999 ze dne v souladu s článkem 8, odst. 8.1., písm. a) dohodou o zániku a ukončení nájemního vztahu na pozemek PK 1359/86 k datu Strana 5 (celkem 7)

6 Usnesení č /08: RO schvaluje žádost č.j. 599/08 o ukončení nájemního vztahu dle smlouvy č. 10/1999 na pozemek PK 1359/86 k datu K bodu 19: Rada projednala a schválila žádosti č.j. 600/08 o pronájem pozemku č. 1359/86 dle PK, vinohrad, výměra 0,3516 ha, zapsaný na LV pro k.ú. a obec Moravské Bránice. Před uzavřením smlouvy bude vyvěšen záměr, po uplynutí požadované doby pro jeho zveřejnění bude uzavřena na dobu neurčitou s roční výpovědní lhůtou za nájemní cenu 3000 Kč / ha / rok. Usnesení č /08: RO schvaluje vyvěsit záměr na pronájem nemovitého majetku obce pozemku p. č. 1359/86 dle PK zapsaného na LV pro k.ú. a obec Moravské Bránice Usnesení č /08: RO schvaluje pronajmout nemovitý majetek pozemek p. č. 1359/86 dle PK, vinohrad, výměra 0,3516 ha na dobu neurčitou s roční výpovědní lhůtou za nájemní cenu 3.000,- Kč / ha / rok. K bodu 20: Rada projednala a schvaluje: - nákup 100 ks kalendářů 2009 Mikroregionu Ivančicko v ceně 35 Kč/ks - prodejní cenu kalendáře 2009 Mikroregionu Ivančicko ve výši 40 Kč/ks Současně rada souhlasí s poskytnutím části těchto kalendářů na reprezentační účely obce zdarma. Usnesení č /08: RO schvaluje prodejní cenu kalendáře 2009 Mikroregionu Ivančicko ve výši 40,- Kč/ks a s poskytnutím části těchto kalendářů na reprezentační účely obce zdarma. K bodu 21: Rada projednala návrh programu na veřejné zasedání ZO dne do velkého sálu Restaurace u Kališů se začátkem v v následujícím znění: 1. Zahájení organizační zajištění. 2. Výsledek ověření zápisu z minulého zasedání ZO. 3. Projednání námitek členů ZO proti zápisu z minulého zasedání. 4. Souhrnná zpráva o vyřízení připomínek a dotazů. 5. Zpráva o činnosti finančního výboru ZO. 6. Zpráva o činnosti kontrolního výboru ZO. 7. Projednání a schválení rozpočtového opatření č. 7 a 8 na rok Seznámení se zápisem z dílčího přezkoumání hospodaření obce za rok 2008 (předaudit). 9. Pravidla rozpočtového provizoria na rok Projednání žádosti (pí. Žedková) o odprodej pozemků (p. č. 1054/6 dle KN, o výměře 30 m 2 a p.č. 1054/5 o výměře 5 m 2 dle KN, které vznikly dle geometrického plánu č /2007 oddělením z parcely p.č. 1054/5 dle KN v k.ú Moravské Bránice. 11. Projednání žádosti (manželé Dužíkovi) o odprodej pozemků (p. č. 1054/6 dle KN, o výměře 30 m 2 a p.č. 1054/5 o výměře 5 m 2 dle KN, které vznikly dle geometrického plánu č /2007 oddělením z parcely p.č. 1054/5 dle KN v k.ú Moravské Bránice. 12. Projednání a schválení OZV č. 1/2008, kterou se stanoví jeden místní koeficient výpočtu daně pro všechny nemovitostí na území celé obce Moravské Bránice. Strana 6 (celkem 7)

7 13. Projednání a schválení OZV č. 2/2008 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. 14. Projednání výroční zprávy ZŠaMŠ Moravské Bránice, příspěvkové organizace za školní rok 2007/ Záležitosti organizační povahy. 16. Diskuse, připomínky a dotazy. 17. Ukončení zasedání. Usnesení č /08: RO schvaluje navržený program veřejného zasedání ZO plánovaný na den K bodu 22: Diskuse k jednotlivým bodům zasedání rady proběhla během jejich projednávání. Další diskusní příspěvky, připomínky a dotazy nebyly vzneseny. K bodu 24: Výsledkem jednání rady je Rekapitulace usnesení č. 11/08 přijatých na 11. zasedání rady obce Moravské Bránice v roce 2008 konaném dne , jež je přílohou tohoto zápisu. K bodu 25: Starosta obce v hod zasedání rady ukončil. V Moravských Bránicích dne Ověřovatelé: starosta obce Přílohy: - presenční listina - rekapitulace usnesení č.11/08 rady obce Moravské Bránice ze dne Strana 7 (celkem 7)

ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 03/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 03/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Místo schůze: Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: budova Obecního úřadu Moravské Bránice dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Němec

Více

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1.

Více

ZÁPIS č. 02/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 02/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Lubomír Němec, Karel Kršňák Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 01/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 01/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Místo schůze: Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: budova Obecního úřadu Moravské Bránice dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Kršňák

Více

ZÁPIS č. 03/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 03/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení organizační zajištění, presence. 2. Kontrola plnění usnesení ZO č. 01/12

Více

ZÁPIS č. 05/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 05/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Lubomír Němec, Karel Kršňák Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 04/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 04/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda - starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Kontrola plnění usnesení ZO č.

Více

ZÁPIS č. 12/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 12/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne ZÁPIS č. 12/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 25.11.2013 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Ing. Jan Černý Ing. Iveta Ruibarová Karel Rathouzský

Více

ZÁPIS č. 05/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 05/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Místo schůze: Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: budova Obecního úřadu Moravské Bránice dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Oldřich

Více

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 04.04.2016 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin Zaplatílek host Omluveni: Předsedající:

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

ZÁPIS č. 05/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 05/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda - starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Kontrola plnění usnesení RO č.

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

ZÁPIS č. 10/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 10/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Lubomír Němec, Miroslava Pouchlá Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 08/09 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 01. 07. 2009

ZÁPIS č. 08/09 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 01. 07. 2009 Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Kojetín, konaného dne 10. prosince 2002 v 15:00 hodin v sále Informačního a vzdělávacího centra Kojetín,

Více

Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov Čížkov

Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov Čížkov Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov 21.12.2016 Čížkov Bod 01. 1. Zahájení 2. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola unesení z minulého zasedání 4. Zpráva starosty 5. Žádost o odkoupení

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 14. 01. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

ZÁPIS č. 12/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 12/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne ZÁPIS č. 12/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 03.12.2012 Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení organizační

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

8 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Ing. Josef Klíma Stránka 1

8 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Ing. Josef Klíma Stránka 1 8 / 2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 20 12 2013 Zapsal : Ing Josef Klíma 20 12 2013 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č p 28 Termín konání: 20 12 2013

Více

ZÁPIS č. 08/11 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/11 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda - starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Projednání žádosti p. manželů

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 19. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 12. 10. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla, Marie Šedivá

Více

Obec Bítovany. Zastupitelstvo obce SCHVALUJE : 1. Program zasedání. ( viz Příloha )

Obec Bítovany. Zastupitelstvo obce SCHVALUJE : 1. Program zasedání. ( viz Příloha ) Obec Bítovany Usnesení č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2009 v 18. 00 hodin v sále Oú Přítomni : Čechlovská Jana, RNDr. Mohl Jiří, Sehnalová Hana, Dvořáková Olga, Procházková

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 3. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy, které se uskutečnilo dne 31. března 2015 v době od 17:00 do 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Dolní Nivy Přítomno: Omluveni: Neomluveni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne

U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. 2. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 19.2.2015 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

USNESENÍ č. 3/2013. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. září 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2013. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. září 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2013 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. září 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 Přítomni: Martin Roman, Jaromír Honsa, ing. Martin Kubíček, Ladislava Šonková, Karel Tomandl, ing. Pavla Zahrádková, Jiří Hruška

Více

Novotný M,. Jarůšek M., ing. Kakáč Z., ing. Mikulášek M., ing. Opustil J., Fabiánek J., Švancara R., Slezáková M., Němec L., Nečas M.

Novotný M,. Jarůšek M., ing. Kakáč Z., ing. Mikulášek M., ing. Opustil J., Fabiánek J., Švancara R., Slezáková M., Němec L., Nečas M. Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Vavřinec, které se konalo dne 29. listopadu 217, ve Víceúčelové budově ve Veselici, se začátkem v 19. hod. Přítomni: Novotný M,. Jarůšek M., ing. Kakáč Z., ing.

Více

Obec Chrášťany. Veřejné zasedání zastupitelstva obce č. 7/2017. ze dne

Obec Chrášťany. Veřejné zasedání zastupitelstva obce č. 7/2017. ze dne Obec Chrášťany Veřejné zasedání zastupitelstva obce č. 7/2017 ze dne 19.12.2017 Účast: Ing. Hruška Pavel, Mgr. Petra Papírníková, Vilímek Jiří, Zídková Lenka, Vratislav Balcar, Zdeněk Šubrt, Ludvík Miroslav

Více

Zápis,usnesení. Přítomní : p. Miroslav Kadlec, pí Helena Přikrylová, pí Miloslava Krönerová, p. Václav Lakomý. p. Bc. Igor Crha, pí.

Zápis,usnesení. Přítomní : p. Miroslav Kadlec, pí Helena Přikrylová, pí Miloslava Krönerová, p. Václav Lakomý. p. Bc. Igor Crha, pí. Zápis,usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Skřípov konaného dne 17.09.2015 v 18:00 hod. v místnosti obecního úřadu / kulturního sálu/. Zasedání zastupitelstva obce bylo řádně svoláno podle

Více

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Zpráva o činnosti

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Usnesení ze 7. schůze Zastupitelstva obce Vavřinec,

Usnesení ze 7. schůze Zastupitelstva obce Vavřinec, Usnesení ze 7. schůze Zastupitelstva obce Vavřinec, která se konala v pátek, dne 20. února 2004, v místnosti OV Suchdol. Usnesení č. 1 Zastupitelstvo obce schvaluje program jednání 7. schůze ZO. Usnesení

Více

Výpis usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 30.12.2013 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 30.12.2013 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 22. zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis ze 14. veřejného zasedání OZ dne

Zápis ze 14. veřejného zasedání OZ dne Zápis ze 14. veřejného zasedání OZ dne 3.3.2017 Zahájeno v 19:05 hodin Přítomni : Prexl, Voráček, Johánek, Frančík, Kotlan Omluven : Plánička 1) Zahájení s odkazem na ustanovení 92 odst. 3) zákona č. 128/2000

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní úřad

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne

Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 23. 10. 2016 Přítomni: M. Bláha, V. Kuchta, G. Šafaříková, M. Zíka, Z. Jestřábová Omluveni: Přítomno 5 členi z 5 členů zastupitelstva obce,

Více

Zápis č. 04/17 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 20. září 2017 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 04/17 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 20. září 2017 v Hospodě u zastávky Zápis č. 04/17 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 20. září 2017 v Hospodě u zastávky Zasedání zahájil v 18 05 hodin předsedající - starosta obce Ing. Kamil Ferda

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/66/15/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program:

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 21.listopadu 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 17.00 hodin Přítomno: 9 členů (dle přiložené prezenční

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

ZÁPIS č. 11/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 11/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne ZÁPIS č. 11/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 05.11.2012 Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda - starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 54. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 3. prosince 2001 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín. 2. Kontrola plnění

Více

Zápis a Usnesení č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Býkov Láryšov, konaného dne v 19. hod.

Zápis a Usnesení č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Býkov Láryšov, konaného dne v 19. hod. Zápis a Usnesení č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Býkov Láryšov, konaného dne 23.01. 2012 v 19. hod. Přítomni: 4 členové ZO pp. Marcela Nytrová,, Zdeňka Matyáštíková, Lubomír Veliký, Vladislav Tomoszek

Více

ZÁPIS č. 01/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 01/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 01/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 24.01.2018 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Ing. Jan Plaček Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

ZÁPIS č. 06/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 06/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne ZÁPIS č. 06/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 10.06.2013 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady host Omluveni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatel(ka): Ing. Kamil Ferda Ing.

Více

ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 08.08.2018 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 58. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 4.12. 2017 v 15:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

20. zasedání zastupitelstva obce Jamné Usnesení č. 20 ze dne

20. zasedání zastupitelstva obce Jamné Usnesení č. 20 ze dne 20. zasedání zastupitelstva obce Jamné Usnesení č. 20 ze dne 19.8.2010 Přítomni: Členové ZO: Pejcha Jiří ing., Weselý Aleš ing., Hrdinová Vladimíra, Seknička Pavel, Pavelka Stanislav, Záškoda Miroslav,

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Zastupitelstvo města Příbora. 10/1/2 Vložilo do programu bod č. 10/8/3 JSDH Příbor bezúplatný převod majetku. (hlasování č. 2)

Zastupitelstvo města Příbora. 10/1/2 Vložilo do programu bod č. 10/8/3 JSDH Příbor bezúplatný převod majetku. (hlasování č. 2) Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 05.11.2015 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16.00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 17. 8. 2015 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 17. 8. 2015 v 19.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 9-2008 z 9. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 17.7. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S č. 8/2013 ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne 20. 11. 2013 v 16,30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni : dle presenční listiny, 6 zastupitelů Program : 1.

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne 12.09.2013 Usnesení č. 01/06/2013 Zastupitelstvo

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne 10. 12. 2018 Č.j.: 29933/2018 66/2018 Hlasování pomocí elektronického systému Zastupitelstvo města Čáslavi schvaluje

Více

ZÁPIS č. 11/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 11/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 11/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 08.10.2018 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 19.12.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v kulturním domě Bohdalov

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v kulturním domě Bohdalov Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 27.12. 2012 v 18.00 hod. v kulturním domě Bohdalov Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, ing. Karel Mužátko, p Jiří Rosecký, Ing.

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod.

Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod. Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod. Přítomni: Ing. Josef Čížek, Jan Gerenda, Miloš Břeň, Lenka Hypešová, Karel Bárta a Josef Brom. Nepřítomni: Jiří Novák.

Více

ZÁPIS č. 10/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 10/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 10/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 05.09.2018 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Ing. Jan Plaček Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse Přítomni: Ing. Martin Cetkovský, Jaroslav Zoubek, Miroslava Holasová, Ing.

Více

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Roman Guráň, Marie Benýšková, Josef Zelinka

Více

Program veřejného zasedání

Program veřejného zasedání Program veřejného zasedání zastupitelstva obce Makotřasy konaného dne: 28.11. 2012 v 18. 30 hod. 1) Zahájení 2) Určení ověřovatelů a zapisovatele 3) Schválení programu 4) Informace o stavu finančního konta

Více

ZÁPIS č. 06/14 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 06/14 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 06/14 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 02.06.2014 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Ing. Jan Černý Karel Rathouzský host Omluveni:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE 2.12.2016 Datum a čas konání: 2.12.2016 18.30 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více