ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne"

Transkript

1 Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Projednání žádosti o schválení převodu hospodářského výsledku za rok 2009 Základní školy a mateřské školy Moravské Bránice, okres Brno venkov, příspěvková organizace. 3. Projednání žádosti o finanční prostředky na rok 2010 na provoz Základní školy a mateřské školy Moravské Bránice, okres Brno venkov, příspěvková organizace. 4. Seznámení rady se zápisem č. 1/10 z jednání finančního výboru ze dne Projednání návrhu rozpočtu obec na rok Projednání rozpočtového výhledu na rok 2011 a Projednání závěrečného účtu obce za rok Seznámení rady s výroční zprávou o poskytování informací za rok Projednání a schválení Směrnice č. 3/2010 Účtování dlouhodobého majetku a zásob. 10. Projednání Zprávy o bezpečnostní situaci ve služebním obvodě PČR, územního odboru vnější služby Brno-venkov, OOP Ivančice za rok Projednání účasti obce na Svatogothardských vinařských slavnostech Projednání upozornění Krajské veterinární správy pro Jihomoravský kraj na pořádání veřejných zabíjaček. 13. Projednání žádosti o pomoc při řešení dopravní situace na silnici u domu č.p Projednání a schválení programu na veřejné zasedání ZO dne Diskuse, připomínky, dotazy. 16. Rekapitulace přijatých usnesení RO. 17. Ukončení zasedání. Průběh jednání rady obce: K bodu 1: Zahájení: Omluven: v hod žádný Schválení navrženého programu rady Usnesení č /10: RO schvaluje navržený pořad jednání. Projednání námitek členů rady obce proti zápisu z minulého jednání rady: nebyly vzneseny žádné K bodu 2: Rada obce projednala žádost ředitelky školy Mgr. Milady Kudelové o schválení převodu hospodářského výsledku za rok 2009 Základní školy a mateřské školy Moravské Bránice, okres Brno venkov, příspěvková organizace ve výši 45,12 Kč do rezervního fondu příspěvkové organizace. Strana 1 (celkem 5)

2 Usnesení č /10: RO schvaluje převod hospodářského výsledku za rok 2009 Základní školy a mateřské školy Moravské Bránice, okres Brno venkov, příspěvková organizace ve výši 45,12 Kč do rezervního fondu příspěvkové organizace. K bodu 3: Rada obce projednala žádost ředitelky školy Mgr. Milady Kudelové o finanční prostředky na rok 2010 na provoz Základní školy a mateřské školy Moravské Bránice, okres Brno venkov, příspěvková organizace v celkové výši ,- Kč. Usnesení č /10: RO schvaluje zařazení do rozpočtu obce na rok 2010 finanční prostředky v celkové výši ,- Kč na provoz Základní školy a mateřské školy Moravské Bránice, okres Brno venkov, příspěvková organizace. K bodu 4: RO byla seznámena se zápisem č. 1/10 z jednání finančního výboru ze dne v jehož bodech bylo: - v bodě 1 - zahájení - v bodě 2 - návrh rozpočtu na rok ve výši: příjmy ,- Kč financování (příjmy) ,- Kč výdaje ,- Kč financování (výdaje) ,- Kč celkem ,- Kč ,- Kč - v bodě 3 - návrh Rozpočtového výhledu na rok 2011 a 2012 v celkové výši: Rok 2011 Rok 2012 příjmy ,- Kč ,- Kč financování příjmy 0,- Kč 0,- Kč výdaje ,- Kč ,- Kč financování výdaje ,- Kč ,- Kč - v bodě 4 dle výkazu Fin 2-12 M bylo vypracováno vyúčtování hospodaření obce příjmy, výdaje a financování za rok 2009, a to Schválený Upravený Skutečnost rozpočet rozpočet Daňové příjmy , , ,40 Nedaňové příjmy , , ,07 Kapitálové příjmy , , ,00 Přijaté transfery , , ,00 Příjmy celkem , , ,47 Běžné výdaje , , ,46 Kapitálové výdaje , , ,00 Výdaje celkem , , ,46 Financování příjmy , , ,99 Financování výdaje , , ,00 Strana 2 (celkem 5)

3 - v bodě 5 dle plánu činnosti FV na rok 2010 bude provedena veřejnosprávní kontrola hospodaření s majetkem a finančními prostředky v Základní škole a mateřské škole Moravské Bránice, okres Brno venkov, příspěvková organizace - v bodě 6 ukončení Usnesení č /10: RO bere na vědomí zápis č. 1/10 z jednání finančního výboru dne K bodu 5: RO projednala návrh rozpočtu obce na rok 2010 zpracovaný finančním výborem a doporučuje jej předložit ZO ke schválení. Usnesení č /10: RO doporučuje předložit návrh rozpočtu obec na rok 2010 ZO ke schválení. K bodu 6: RO po projednání doporučuje předložit ZO ke schválení rozpočtový výhled na rok 2011 a 2012 zpracovaný FV na svém zasedání dne Usnesení č /10: RO doporučuje předložit rozpočtový výhled na rok 2011 a 2012 ZO ke schválení. K bodu 7: RO projednala návrh na závěrečný účet obce za rok 2009 obsahující: 1) Přílohu účetní závěrky za rok 2009 zpracovanou dle 18 a 19 zákona o účetnictví a 24 vyhlášky ) Plnění příjmů a výdajů za kalendářní rok 2009 (výkaz FIN 2-12) 3) Hospodaření s majetkem zápis ústřední inventarizační komise k Usnesení č /10: RO bere na vědomí Závěrečný účet obce za rok 2009 včetně zápisu ústřední inventarizační komise ke dni a doporučuje jej předložit ZO ke schválení. K bodu 8: Rada byla seznámena se zněním výroční zprávy o poskytování informací za rok 2009 a doporučuje s jejím obsahem seznámit i ZO. Usnesení č /10: RO bere na vědomí znění výroční zprávy o poskytování informací za rok K bodu 9: RO projednala a schválila Směrnici č. 1/2010 Účtování dlouhodobého majetku a zásob. Výše uvedená směrnice nahrazuje směrnici č. 3/2007, kterou RO současně zrušuje. Usnesení č /10: RO schvaluje zrušení Směrnice č. 3/2007 Účtování dlouhodobého majetku a zásob, zúčtovacích vztahů a nákladů. Strana 3 (celkem 5)

4 Usnesení č /10: RO schvaluje Směrnici č. 3/2010 Účtování dlouhodobého majetku a zásob. K bodu 10: RO projednala Zprávu o bezpečnostní situaci ve služebním obvodě PČR, územního odboru vnější služby Brnovenkov, OOP Ivančice za rok Usnesení č /10: RO po projednání bere na vědomí Zprávu o bezpečnostní situaci ve služebním obvodě PČR, územního odboru vnější služby Brno-venkov, OOP Ivančice za rok K bodu 11: RO projednala informaci o plánovaném průběhu a předběžném rozpočtu Svatogothardských vinařských slavností plánovaných na za spoluúčasti okolních obcí na náměstí v Dolních Kounicích. Usnesení č /10: RO schvaluje účast obce na pořádání Svatogothardských vinařských slavností plánovaných na K bodu 12: RO projednala upozornění Krajské veterinární správy pro Jihomoravský kraj na pořádání veřejných zabíjaček tiskového mluvčího SVS ČR pana Josefa Dubena s ohledem na veterinární legislativu. Z uvedené zprávy vyplývá, že výroba tzv. zabíjačkových specialit za účelem uvedení do oběhu je možná pouze ve schválených prostorách (např. jatek) nebo v registrované prodejně (řeznictví). Možná je v této souvislosti pouze domácí porážka v hospodářství chovatele, přičemž maso a produkty jsou určeny k využití v jeho domácnosti. Usnesení č /10: RO bere na vědomí upozornění Krajské veterinární správy pro Jihomoravský kraj na pořádání veřejných zabíjaček. K bodu 13: RO projednala žádost č.j. 103/10 o pomoc při řešení dopravní situace na silnici u domu č.p.186 v Moravských Bránicích s přiloženou přílohou, kterou žadatel pan Stanislav Slezáček, Moravské Bránice 328 zaslal na Městský úřad v Ivančicích, odbor regionálního rozvoje. Výše uvedená žádost byla projednána dne Ke dni sepsání opětovné žádosti nedošlo k žádné nápravě. Pan Slezáček žádá Městský úřad v Ivančicích o znovupřezkoumání této závažné situace a prověření dalšího postupu při odstraňování této závady. Usnesení č /10: RO bere na vědomí žádost o pomoc při řešení dopravní situace na silnici u domu č.p.186. K bodu 14: Rada projednala návrh programu na veřejné zasedání ZO dne do velkého sálu Restaurace u Kališů se začátkem v v následujícím znění: 1. Zahájení organizační zajištění. 2. Výsledek ověření zápisu z minulého zasedání ZO. 3. Projednání námitek členů ZO proti zápisu z minulého zasedání. 4. Souhrnná zpráva o vyřízení připomínek a dotazů. Strana 4 (celkem 5)

5 5. Zpráva o činnosti finančního výboru ZO. 6. Zpráva o činnosti kontrolního výboru ZO. 7. Projednání a schválení zápisu o výsledku řádné inventarizace hospodářských prostředků podle stavu ke dni Projednání a schválení Zápisu likvidační komise ze dne Projednání a schválení Zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2009 obce Moravské Bránice, okres Brno-venkov. 10. Projednání a schválení Závěrečného účtu obce za rok Projednání žádosti o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu obce na rok 2010 pro T. J. Sokol Moravské Bránice a její schválení. 12. Projednání a schválení návrhu rozpočtu obce na rok Projednání a schválení rozpočtového výhledu na roky 2011 a Projednání záměru smluvního zajištění výkonu pečovatelské služby městem Ivančice pro obec Moravské Bránice. 15. Projednání a schválení Výroční zprávy o poskytování informací za rok Zpráva o bezpečnostní situaci ve služebním obvodě za rok 2009 Policie ČR. 17. Záležitosti organizační povahy. 18. Diskuse, připomínky a dotazy. 19. Ukončení zasedání. Usnesení č /10: RO schvaluje navržený program veřejného zasedání ZO plánovaný na den K bodu 15: Diskuse k jednotlivým bodům zasedání rady proběhla během jejich projednávání. Další diskusní příspěvky, připomínky a dotazy nebyly vzneseny. K bodu 16: Výsledkem jednání rady je Rekapitulace usnesení č. 03/10 přijatých na 3. zasedání rady obce Moravské Bránice v roce 2010 konaném dne , jež je přílohou tohoto zápisu. K bodu 17: Starosta obce v hod zasedání rady ukončil. V Moravských Bránicích dne Ověřovatelé: starosta obce Přílohy: - presenční listina - rekapitulace usnesení č. 03/10 rady obce Moravské Bránice ze dne Strana 5 (celkem 5)

ZÁPIS č. 02/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 02/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Lubomír Němec, Karel Kršňák Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1.

Více

ZÁPIS č. 01/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 01/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Místo schůze: Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: budova Obecního úřadu Moravské Bránice dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Kršňák

Více

ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Karel Kršňák, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 03/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 03/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Místo schůze: Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: budova Obecního úřadu Moravské Bránice dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Němec

Více

ZÁPIS č. 05/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 05/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Lubomír Němec, Karel Kršňák Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 04/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 04/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda - starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Kontrola plnění usnesení ZO č.

Více

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 04.04.2016 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin Zaplatílek host Omluveni: Předsedající:

Více

ZÁPIS č. 04/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 09. 04. 2008

ZÁPIS č. 04/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 09. 04. 2008 Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Lubomír Němec, Miroslava Pouchlá Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 03/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 03/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení organizační zajištění, presence. 2. Kontrola plnění usnesení ZO č. 01/12

Více

ZÁPIS č. 10/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 10/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Lubomír Němec, Miroslava Pouchlá Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

ZÁPIS č. 12/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 12/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne ZÁPIS č. 12/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 25.11.2013 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Ing. Jan Černý Ing. Iveta Ruibarová Karel Rathouzský

Více

ZÁPIS č. 08/11 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/11 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda - starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Projednání žádosti p. manželů

Více

ZÁPIS č. 05/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 05/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda - starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Kontrola plnění usnesení RO č.

Více

Zápis č. 04/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného v pátek 26. srpna 2016 v Restauraci u Kraba

Zápis č. 04/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného v pátek 26. srpna 2016 v Restauraci u Kraba Zápis č. 04/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného v pátek 26. srpna 2016 v Restauraci u Kraba Zasedání zahájil v 18 05 hodin předsedající - starosta obce Ing. Kamil Ferda

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017 , okr. Znojmo za rok 2017 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky: Sídlo účetní jednotky: Vevčice

Více

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018 Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky:

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

OBEC Nové Dvory Nové Dvory okres Žďár nad Sázavou. ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE za rok

OBEC Nové Dvory Nové Dvory okres Žďár nad Sázavou. ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE za rok OBEC Nové Dvory 59212 Nové Dvory okres Žďár nad Sázavou http://www.novedvory.eu email: nove.dvory-zr@seznam.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE za rok 2016 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012 Svazek obcí Moravia, 671 38 Višňové 212, okres Znojmo, IČ: 70947121, tel./fax: 515 339 130, e-mail: vladimir.korek@visnove.cz NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012 (dle 17 zákona č. 250/2000

Více

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013.

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013. Zápis číslo 23/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 10.4.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. Jaroslav Řezáč, Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 18,15 hod Přítomni: Ing. František Neužil, Michael Horáček, Jan Vebr, František Vosmik, František

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne , od hodin.

Zápis č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne , od hodin. Obec Radimovice u Tábora Zastupitelstvo obce Radimovice u Tábora Zápis č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne 26. 6. 2016, od 19.30 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Návrh závěrečného účtu obce Prosiměřice za rok 2005

Návrh závěrečného účtu obce Prosiměřice za rok 2005 Návrh závěrečného účtu obce Prosiměřice za rok 2005 (v rozpočtovém hospodaření) Účetní závěrka - výsledek hospodaření obce za rok 2005 Přijaté dotace Neinvestiční přijaté dotace ze SR v rámci souhrnného

Více

Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015

Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015 Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky:

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 3 / 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 21. 6. 2015 Zapsal : Josef Klíma 21. 6. 2015 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 21. 6. 2015

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/23946/2008/KŘ-K/7131 Č.j.: KUOK 4635/2009 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 5 Přílohy: 1 Návrh zprávy o výsledku

Více

Závěrečný účet obce Nový Jáchymov za rok 2013

Závěrečný účet obce Nový Jáchymov za rok 2013 Závěrečný účet obce Nový Jáchymov za rok 2013 Dle ustanovení zákona 250/2000Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů jsou údaje o ročním hospodaření územního samosprávného celku po ukončení kalendářního

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis č. 04/17 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 20. září 2017 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 04/17 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 20. září 2017 v Hospodě u zastávky Zápis č. 04/17 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 20. září 2017 v Hospodě u zastávky Zasedání zahájil v 18 05 hodin předsedající - starosta obce Ing. Kamil Ferda

Více

ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 08.08.2018 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 22. května 2014 od 15:00 do 15:50 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Závěrečný účet Obce Bratčice za rok 2013

Závěrečný účet Obce Bratčice za rok 2013 Závěrečný účet Obce Bratčice za rok 2013 Účetní závěrka výsledek hospodaření obce za rok 2013 Rozpočet a jeho plnění : schválený : upravený : skutečnost : Daňové příjmy 13.970.800,-- 13.618.800,-- 12.466.515,31

Více

Návrh závěrečného účtu obce Žerotice za rok 2016

Návrh závěrečného účtu obce Žerotice za rok 2016 Návrh závěrečného účtu obce Žerotice za rok 2016 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Žerotice Název účetní jednotky: Sídlo

Více

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Přítomni: Petr Malecha, Jan Hešík, Pavla Malecová, Jaroslav Malec, Josef Špírek, Jiří Košina, Ladislav Kopačka, viz prezenční

Více

Obec Jinačovice, Jinačovice 83, Kuřim telefon: ,

Obec Jinačovice, Jinačovice 83, Kuřim telefon: , Obec Jinačovice, Jinačovice 83, 664 34 Kuřim telefon: 608 887 704, e-mail: obec@obecjinacovice.cz Závěrečný účet obce Jinačovice za rok 2017 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Závěrečný účet a účetní závěrka Městské části Brno Královo Pole za rok 2018

Závěrečný účet a účetní závěrka Městské části Brno Královo Pole za rok 2018 Závěrečný účet a účetní závěrka Městské části Brno Královo Pole za rok 2018 Závěrečný účet a účetní závěrku za rok 2018 projednalo Zastupitelstvo MČ na svém zasedání dne 12.6.2019. Závěrečný účet obsahuje

Více

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 5 / 2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 26. 6. 2014 Zapsal : Josef Klíma 26. 6. 2014 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 26. 6. 2014

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

ZÁPIS č. 06/14 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 06/14 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 06/14 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 02.06.2014 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Ing. Jan Černý Karel Rathouzský host Omluveni:

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Hlasování o schválení navržených ověřovatelů zápisu: pro 7 proti 0 zdržel se 0

Hlasování o schválení navržených ověřovatelů zápisu: pro 7 proti 0 zdržel se 0 OBEC ČERNOUČEK Zápis z 03-15 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 29.5.2015. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování:

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování: U s n e s e n í z V. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 19. 6. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávy z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Program zasedání: 1. Schválení návrhu programu jednání. Podklad: RR , RR př. č. 1 Usnesení: ÚRR 58/01

Program zasedání: 1. Schválení návrhu programu jednání. Podklad: RR , RR př. č. 1 Usnesení: ÚRR 58/01 VÝPIS Z USNESENÍ z 58. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod konaného dne 22. 9. 2016 v Brně a v Jihlavě (formou videokonference) Program zasedání: 1. Schválení návrhu programu

Více

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2016

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2016 Obec Labuty, Labuty č. 30, 696 48 JEŽOV okres Hodonín KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2016 Obsah: 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 2. ROZPOČET ROKU 2016 3. ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ROKU 2016 4. ROZPOČOVÝ VÝHLED

Více

Usnesení FV ZMO Plzeň 2 - Slovany přijatá na jednání dne

Usnesení FV ZMO Plzeň 2 - Slovany přijatá na jednání dne Usnesení FV ZMO Plzeň 2 - Slovany přijatá na jednání dne 6. 3. 2019 Usnesení č. 3/2019 Finanční výbor ZMO P2 Slovany k návrhu Ing. Miroslava Němce, vedoucího Odboru ekonomického a poplatkového, po projednání:

Více

OBEC Nové Dvory Nové Dvory okres Žďár nad Sázavou ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE za rok 2015

OBEC Nové Dvory Nové Dvory okres Žďár nad Sázavou     ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE za rok 2015 OBEC Nové Dvory 59212 Nové Dvory okres Žďár nad Sázavou http://www.novedvory.eu email: nove.dvory-zr@seznam.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE za rok 2015 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Daniel Mikušík, Jaroslav Houba, Josef Jedlička, Miroslav Čonka,

Více

Návrh Závěrečného účtu obce Prštice za rok 2016

Návrh Závěrečného účtu obce Prštice za rok 2016 Návrh Závěrečného účtu obce Prštice za rok 2016 Závěrečný účet obce je zpracováván na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění. Jsou zde obsaženy údaje

Více

Obec Lovčovice, Lovčovice 12, Jemnice IČO: č.ú /7940

Obec Lovčovice, Lovčovice 12, Jemnice IČO: č.ú /7940 Obec Lovčovice, Lovčovice 12, 675 31 Jemnice IČO: 48527432 e-mail: lovcovice@email.cz č.ú. 7100009231/7940 Návrh závěrečného účtu Obce Lovčovice za rok 2014. Na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 27.03.2018 Ing. Václav Chroust, místostarosta města Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy: 1. Závěrečný účet města

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU SVAZKU OBCÍ DYJE ZA ROK 2014

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU SVAZKU OBCÍ DYJE ZA ROK 2014 Svazek obcí Dyje 671 27 Hrádek 16 IČ: 71201378 NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU SVAZKU OBCÍ DYJE ZA ROK 2014 Návrh závěrečného účtu Svazku obcí Dyje za rok 2014 je v souladu s ustanovením 17 odst. 6 zákona č. 250/2000

Více

Závěrečný účet obce Buková u Příbramě za rok 2017 (dle zákona č.250/2000 Sb.,o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, 17)

Závěrečný účet obce Buková u Příbramě za rok 2017 (dle zákona č.250/2000 Sb.,o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, 17) Závěrečný účet obce Buková u Příbramě za rok 2017 (dle zákona č.250/2000 Sb.,o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, 17) Zpracovala: Alena Bálková, účetní obce Vyvěšeno (i v elektronické podobě) dne:

Více

Závěrečný účet Obce Senohraby za rok 2016

Závěrečný účet Obce Senohraby za rok 2016 Závěrečný účet Obce Senohraby za rok 2016 Legislativa: - Obsah a náležitosti závěrečného účtu jsou dané paragrafem 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU obce Litobratřice za rok 2017

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU obce Litobratřice za rok 2017 NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU obce Litobratřice za rok 2017 V souladu s ustanovením 43 zák. č. 128/2000Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, 17 zák. č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Závěrečný účet obce Loděnice za rok 2016 IČ: sestavený ke dni ,

Závěrečný účet obce Loděnice za rok 2016 IČ: sestavený ke dni , Závěrečný účet obce Loděnice za rok 2016 IČ: 00233510 sestavený ke dni 31. 12. 2016, schválený Zastupitelstvem obce Loděnice dne 28. 6. 2017 (Obsah a náležitosti závěrečného účtu jsou dané 17 zákona č.

Více

Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni dle prezenční listiny příloha č. 2 Zasedání zastupitelstva obce Tuřany

Více

ZÁPIS č. 02/19 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 02/19 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 02/19 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 30.01.2019 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek Karel

Více

Závěrečný účet Obce Hodslavice za rok 2014

Závěrečný účet Obce Hodslavice za rok 2014 Závěrečný účet Obce Hodslavice za rok 2014 sestavený ke dni 31.12.2014, předložený v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů Údaje o organizaci Identifikační číslo

Více

ZÁPIS č. 08/09 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 01. 07. 2009

ZÁPIS č. 08/09 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 01. 07. 2009 Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE TVOŘIHRÁZ ZA ROK 2016

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE TVOŘIHRÁZ ZA ROK 2016 Obec Tvořihráz Tvořihráz 169 671 34 Horní Dunajovice IČ 00637068 NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE TVOŘIHRÁZ ZA ROK 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

OBEC Nové Dvory Nové Dvory okres Žďár nad Sázavou. ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE za rok

OBEC Nové Dvory Nové Dvory okres Žďár nad Sázavou. ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE za rok OBEC Nové Dvory 59212 Nové Dvory okres Žďár nad Sázavou http://www.novedvory.eu email: nove.dvory-zr@seznam.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE za rok 2017 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis z jednání: 1. Plnění rozpočtu 1-3/2018 Usnesení: Hlasování o usnesení: 2. Závěrečný účet za rok 2017, výsledky auditu hospodaření za rok 2017

Zápis z jednání: 1. Plnění rozpočtu 1-3/2018 Usnesení: Hlasování o usnesení: 2. Závěrečný účet za rok 2017, výsledky auditu hospodaření za rok 2017 Zápis z jednání finančního výboru Zastupitelstva Městského obvodu Ostrava-Hrabová Datum jednání: 28.5.2018 Přítomní členové finančního výboru: Květoslava Hrabovská Vladislava Kopitzová Nepřítomen omluven:

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne 17. 6. 2015 v místnosti knihovny. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Omluveni : Braun, Nesvadba Úvodem přivítal starosta

Více

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

Závěrečný účet Obce Senohraby za rok 2017

Závěrečný účet Obce Senohraby za rok 2017 Závěrečný účet Obce Senohraby za rok 2017 Legislativa: - Obsah a náležitosti závěrečného účtu jsou dané paragrafem 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 13. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 06. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem Skůpou.

ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem Skůpou. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem

Více

Pojištění majetku: KOOPERATIVA pojišťovna a.s.

Pojištění majetku: KOOPERATIVA pojišťovna a.s. O B E C Č Í Ž O V Á IČ 00249602 Závěrečný účet obce za rok 2012 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších úprav a doplňků Údaje o obci

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2012 obce HORNÍ SMRŽOV, okres Blansko

Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2012 obce HORNÍ SMRŽOV, okres Blansko Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor kontrolní a právní - oddělení přezkumu obcí Žerotínovo nám. 3/5 601 82 Brno SpZn.: S - JMK 52045/2012 OKP Č. j.: JMK 52045/2012 Z P R Á V A o výsledku přezkoumání

Více