ROZHODNUTÍ. integrované povolení. právnické osobě TAKENAKA EUROPE GmbH - organizační složka, se sídlem Národní 138/10, Praha 1, IČ:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROZHODNUTÍ. integrované povolení. právnické osobě TAKENAKA EUROPE GmbH - organizační složka, se sídlem Národní 138/10, Praha 1, IČ:"

Transkript

1 Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc Č.j.: KUOK 75155/2012 V Olomouci dne SpZn: KÚOK/24283/2012/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak: V/10 Vyřizuje: Pavel Chrást tel.: fax: p.chrast@kr-olomoucky.cz ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje, odbor životního prostředí a zemědělství (dále jen krajský úřad ), jako orgán státní správy, příslušný dle 67 písm. g) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích a jako příslušný správní úřad podle ustanovení 28 písm. e) a 33 písm. a) zákona č. 76/2002 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném registru znečišťování a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o integrované prevenci ), obdržel dne žádost společnosti TAKENAKA EUROPE GmbH - organizační složka, se sídlem Národní 138/10, Praha 1, IČ: (dále jen provozovatel ), o vydání integrovaného povolení podle ustanovení 13 zákona o integrované prevenci pro zařízení CZG-1 - Výroba tiskových desek. Krajský úřad po provedeném řízení tímto vydává podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci integrované povolení právnické osobě TAKENAKA EUROPE GmbH - organizační složka, se sídlem Národní 138/10, Praha 1, IČ: Identifikační údaje: Název zařízení: Provozovatel zařízení: Kategorie zařízení: CZG-1 - Výroba tiskových desek TAKENAKA EUROPE GmbH - organizační složka, se sídlem Národní 138/10, Praha 1, IČ: Zařízení pro povrchovou úpravu látek, předmětů nebo výrobků používající organická rozpouštědla, zejména provádějící apreturu, potiskování, pokovování, odmašťování, nepromokavou úpravu, úpravu rozměrů, barvení, čištění nebo impregnaci, o spotřebě 1 (celkem 12)

2 organického rozpouštědla větší než 150 kg za hodinu nebo větší než 200 t za rok. Umístění zařízení: Kraj: Olomoucký Okres: Prostějov Obec: Prostějov Katastrální území: Prostějov Parcely č.: 7423/2 k provozování zařízení dle zákona o integrované prevenci, přílohy č. 1, bodu 6.7) - CZG-1 - Výroba tiskových desek. Popis zařízení a s ním přímo spojených činností: a) Technické a technologické jednotky podle přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci: CZG Výroba tiskových desek pro bezvodý ofset - s plánovanou celkovou projektovanou kapacitou m 2 plochy tiskových desek/rok a o plánované celkové roční spotřebě nanášených hmot cca 953,5 t bude sestávat z linky s technologickými uzly: myčka hliníkového pásu (operace 1. mytí - oplach 3% roztokem povrchově aktivní látky; operace 2. mytí - oplach horkou vodou; operace 3. mytí - oplach DEMI vodou; sušení teplým vzduchem), nanášení 1. vrstvy (nanášení roztoku P; sušení 1-2 až 1-6 horkým vzduchem), nanášení 2. vrstvy (nanášení roztoku K; sušení 2-1 až 2-5 horkým vzduchem), nanášení 3. vrstvy (nanášení roztoku S; sušení 3-1 až 3-5 horkým vzduchem), přikládání folie, automatická kontrola povrchu, vkládání krycího papíru. b) Technické a technologické jednotky mimo rámec přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci: Zařízení pro termickou oxidaci RTO (dopalovací jednotka) - bude sloužit pro spalování par těkavých organických látek vznikajících v průběhu nanášení a sušení jednotlivých nanášených vrstev. Palivo bude zemní plyn. Projektovaná kapacita bude m 3 odsávané vzdušiny/h. c) Přímo spojené činnosti: Doprava a manipulace se surovinou, pomocnými látkami, materiály a výrobky Skladování vstupních surovin (sklad hliníkových svitků, sklad nanášených hmot), pomocných látek, materiálů a výrobků (sklad hotových výrobků) Odvíjení hliníkového pásu Příprava nanášených hmot (2 ks nádrží pro pracovní roztok P o objemu 2 x 2 m 3, 2 ks nádrží pro pracovní roztok K o objemu 2 x 0,5 m 3, 2 ks nádrží pro pracovní roztok S o objemu 2 x 1,7 m 3, 1 ks nádrže pro pracovní roztok N o objemu 0,5 m 3, 1 ks nádrže pro vytěsňování vody dusíkem o objemu 2,5 m 3, 13 transportních obalů se surovinami o objemu 13 x do 0,2 m 3 ) 2 (celkem 12)

3 Stříhání na požadovaný rozměr (ořez 1 - stříhání hliníkového pásu po ukončení povrchových úprav a ořez 2 - stříhání do finálních formátů určených k expedici) Balení a expedice Výroba DEMI vody (projektovaná kapacita bude 2 m 3 DEMI vody/h) Čištění vstupního větracího vzduchu - vzduchotechnika (filtrační jednotky osazené HEPA filtry, jednotky pro ohřev vzduchu o výkonu 5 x 37 kw) Rozvod zemního plynu a elektrické energie Nakládání s vodami (odběr pitné vody z vodovodního řadu pro pitné, sociální a technologické účely; odvod dešťových, splaškových a technologických odpadních vod do kanalizace společnosti Toray Textiles Central Europe s.r.o. na základě smlouvy) Nakládání s nebezpečnými chemickými látkami a přípravky Nakládání s odpady Měření a monitorování Krajský úřad stanovuje právnické osobě TAKENAKA EUROPE GmbH - organizační složka, se sídlem Národní 138/10, Praha 1, IČ: , jako provozovateli výše uvedeného zařízení dle 13 odst. 3 písm. d) zákona o integrované prevenci. I. EMISNÍ LIMITY 1. OVZDUŠÍ Závazné podmínky provozu zařízení Krajský úřad stanovuje emisní limity dle 13 odst. 4 písm. a) zákona o integrované prevenci. A) Linka na výrobu tiskových desek pro bezvodý ofset Tab. č. 1 Emisní zdroje a emisní limity Emisní zdroj Látka nebo ukazatel Emisní limit (mg/m 3 ) Výduch I/6 (6. stupeň sušení I. vrstvy), zdroj č. 2 Výduch II/5 (5. stupeň sušení II. vrstvy), zdroj č. 3 Výduch III/234 (2. až 4. stupeň sušení III. vrstvy), zdroj č. 4 Výduch III/5 (5. stupeň sušení III. vrstvy), zdroj č. 5 TZL 3 1) TOC 30 1) R61 (Dimethylformamid) 1) Vztažené podmínky B - koncentrace příslušné látky ve vlhkém plynu při normálních stavových podmínkách (tlaku 101,325 kpa a teplotě 0 o C). 2 1) 3 (celkem 12)

4 B) Zařízení pro termickou oxidaci RTO - dopalovací jednotka Tab. č. 2 Emisní zdroje a emisní limity Emisní zdroj Látka nebo ukazatel Emisní limit (mg/m 3 ) 1) TZL 3 Dopalovací jednotka RTO zdroj číslo 1 TOC 20 NO x vyj. jako NO CO 200 R61 2 1) Vztažené podmínky B - koncentrace příslušné látky ve vlhkém plynu při normálních stavových podmínkách (tlaku 101,325 kpa a teplotě 0 o C). C) Výroba tiskových desek pro bezvodý ofset Tab. č. 3 Emisní zdroje a emisní limity Emisní zdroj Výroba tiskových desek pro bezvodý ofset Látka nebo ukazatel Emisní limit (%) Fugitivní emise 5 2. HLUK 1) Provozovatel má za povinnost dodržovat platný emisní limit pro venkovní chráněné prostory staveb ve smyslu 30 odst. 3 zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví ve znění pozdějších předpisů. 3. PODMÍNKY PRO NAKLÁDÁNÍ S ODPADY 1) V zařízení lze v souladu se zákonem o integrované prevenci nakládat s nebezpečnými odpady, které vznikají z provozu zařízení. Jedná se o následující druhy odpadů zařazených dle vyhlášky MŽP č. 381/2001 Sb., kterou se stanoví Katalog odpadů, Seznam nebezpečných odpadů a seznamy odpadů a států pro účely vývozu, dovozu a tranzitu odpadů a postup při udělování souhlasů k vývozu, dovozu a tranzitu odpadů (Katalog odpadů), v platném znění: tab.4 Seznam nebezpečných odpadů s nimiž lze v zařízení nakládat * Nechlorované minerální motorové, převodové a mazací oleje * Jiná rozpouštědla a směsi rozpouštědel * Obaly obsahující zbytky nebezpečných látek nebo obaly těmito látkami znečištěné * Kovové obaly obsahující nebezpečnou výplňovou hmotu (např. azbest) včetně prázdných tlakových nádob * Absorpční činidla, filtrační materiály (včetně olejových filtrů jinak blíže neurčených), čisticí tkaniny a ochranné oděvy znečištěné 4 (celkem 12)

5 nebezpečnými látkami * Olověné akumulátory * Zářivky a jiný odpad obsahující rtuť Baterie a akumulátory, zařazené pod čísly , nebo * pod číslem a netříděné baterie a akumulátory obsahující tyto baterie a) Provozovatel ohlásí jako změnu nové nebezpečné odpady, které nelze zařadit pod katalogová čísla uvedená v tabulce č. 12. b) Provozovatel je povinen pravidelně sledovat množství odpadů formou bilancí a vážením. Založí a bude pravidelně aktualizovat databázi o množství vznikajícího odpadu. 4. VODA 1) Odpadní vody splaškové a technologické odpadní vody ze zařízení CZG- 1 - Výroba tiskových desek jsou odváděny do technologie předčištění odpadních vod fy. Toray Textiles Central Europe s.r.o., se sídlem Průmyslová 4, Prostějov, IČ ) V rámci výstavby nových objektů bude projektovou dokumentací přednostně řešena možnost vsakování dešťových vod ze střech předmětných objektů. II. OPATŘENÍ K VYLOUČENÍ RIZIK MOŽNÉHO ZNEČIŠŤOVÁNÍ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A OHROŽOVÁNÍ ZDRAVÍ ČLOVĚKA POCHÁZEJÍCÍCH ZE ZAŘÍZENÍ PO UKONČENÍ JEHO ČINNOSTI Po ukončení činnosti provede provozovatel odčerpání a zneškodnění médií, odpadů, vyčištění zařízení, a to v termínu do 6 měsíců od ukončení činnosti. Odstranění či případná likvidace zařízení bude provedena v termínu do 18 měsíců od ukončení činnosti. Dále provozovatel provede zkušební rozbory půdy a podzemní vody z hlediska možné kontaminace v termínu do 6 měsíců od ukončení provozu. V případě zjištění kontaminace horninového prostředí, vod a stavebních konstrukcí pocházející z provozu zařízení, provede provozovatel na vlastní náklady dekontaminaci zasažené lokality s použitím vhodných sanačních metod. Provozovatel se bude řídit Metodickým pokynem odboru ekologických škod MŽP - Analýza rizik kontaminovaného území, zveřejněného ve Věstníku MŽP 3/2011 a metodickým pokynem MŽP č. 13 Metodický pokyn MŽP pro průzkum kontaminovaného území zveřejněného ve Věstníku MŽP č. 9/2005, popřípadě jejich novelizovaným zněním. V termínu do 5 let od ukončení výroby odstraní objekty nebo pro ně najde další komerční využití. Po celou dobu provozovatel odpovídá za takový stav objektů, aby nebyl rizikem pro životní prostředí nebo zdraví obyvatel. III. PODMÍNKY ZAJIŠŤUJÍCÍ OCHRANU ZDRAVÍ ČLOVĚKA A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PŘI NAKLÁDÁNÍ S ODPADY 1) V případě, že bude některý druh odpadu znečištěný nebezpečnými látkami, nemůže být zahrnutý pod odpad směsný komunální odpad (O), 5 (celkem 12)

6 ale bude vždy nebezpečný (N) a jako s nebezpečným s ním bude tak nakládáno. IV. PODMÍNKY PRO HOSPODÁRNÉ VYUŽÍVÁNÍ SUROVIN A ENERGIE 1) Sledovat 1x měsíčně specifické spotřeby energií a vody v jednotlivých provozech výroby. O výsledcích vést dokumentaci a jedenkrát ročně provést vyhodnocení. V případě zvyšování měrných spotřeb, energie a vody navrhnout a realizovat opatření vedoucí ke snížení měrných spotřeb surovin. O uvedených krocích vést záznamy. V. PODMÍNKY ZAJIŠŤUJÍCÍ OCHRANU ZDRAVÍ ČLOVĚKA, ZVÍŘAT A OCHRANU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 1) Veškerá manipulace s nátěrovými hmotami mimo objekt míchárny bude probíhat výhradně v uzavřených obalech. Při výměně prázdných a plných nádob na výdejním místě nebudou nátěrové hmoty přelévány ani s nimi nebudou prováděny žádné manipulace, při kterých by mohlo docházet k emisi VOC do ovzduší. 2) Provoz zařízení pro likvidaci emisí VOC - RTO bude řízen automatikou, která bude udržovat provoz na optimálních podmínkách. Zařízení bude pravidelně servisováno a udržováno dle pokynů výrobce. 3) Všechna zařízení pro výrobu tepla budou pravidelně servisována a udržována dle pokynů výrobce. 4) Zpevněné plochy budou pravidelně zametány a případně i oplachovány kropícím vozem. 5) Plochy zeleně budou pravidelně udržovány a sečeny. 6) Veškeré zásahy do zemního krytu při stavebních úpravách budou omezeny na nezbytně krátkou dobu a po ukončení zásahu bude plocha neprodleně rekultivována osetím, případně položením předpěstovaného travního krytu. 7) Kolem rozšiřované části parkoviště bude provedena výsadba vzrostlé zeleně. VI. OPATŘENÍ PRO PŘEDCHÁZENÍ HAVÁRIÍM A OMEZOVÁNÍ JEJICH PŘÍPADNÝCH NÁSLEDKŮ 1) Dle ustanovení 13 odst. 4 písm. h) zákona o integrované prevenci krajský úřad schvaluje plán opatření pro případ havárie látek závadných vodám Havarijní plán. a. Provozovatel bude schválený Havarijní plán dodržovat. b. Provozovatel předloží krajskému úřadu Havarijní plán aktualizovaný ve smyslu tohoto rozhodnutí v dostatečném termínu před podáním žádosti o užívání stavby dle stavebního zákona. Havarijní plán bude předložen v listinné podobě a el. podobě na datovém nosiči. Havarijní plán bude předložen ve dvou tištěných originálech a jednou v el. podobě v původním znění a v aktuálním znění s barevně vyznačenými změnami (formát *.doc). c. Z každé havárie musí být sepsán zápis a musí o ní být vyrozuměny příslušné orgány a instituce. d. Havarijní plán bude obsahovat všechny reálné scénáře havárií, včetně havárií zapříčiněných lidským faktorem. 6 (celkem 12)

7 e. Havarijní plán bude v případě rozhodnutí o plánované změně, která se textu provozního řádu dotýká, aktualizován a předložen k vyznačení souladu s platným zněním integrovaného povolení, a to v termínu do 1 měsíce od nabytí právní moci rozhodnutí o plánované změně. Havarijní plán bude předložen ve dvou tištěných originálech a jednou v el. podobě na datovém nosiči s vyznačením změn. f. V případě, že provozovatel sám zjistí skutečnost, pro kterou by bylo možno havarijní plán doplnit a zvýšit tak jeho funkčnost či snížit riziko vzniku nebo následků havárie, učiní tak bezodkladně postupem dle předchozího bodu. g. Veškeré odpady vzniklé při řešení havárie budou likvidovány v souladu s platnými předpisy v oblasti životního prostředí (vodní zákon, zákon o odpadech a související předpisy). h. Provozovatel vypracuje Havarijní plán pro fázi výstavby, který bude postihovat rizika vznikající při výstavbě. Tento havarijní plán předloží krajskému před zahájením stavebních prací a bez souladu s tímto rozhodnutím, vyznačeném na Havarijním plánu, nelze zahájit stavební práce. 2) Provozovatel zajistí, aby všechny osoby pohybující se v objektu bez doprovodu byly řádně seznámeny s podmínkami a opatřeními zajišťujícími ochranu před vznikem a minimalizaci následků případné havárie a bezpečnostními předpisy. 3) Dle ustanovení 13 odst. 4 písm. h) zákona o integrované prevenci krajský úřad schvaluje Soubor technickoprovozních parametrů a technickoorganizačních opatření k zajištění provozu stacionárního zdroje, včetně opatření ke zmírňování průběhu a odstraňování důsledků havarijních stavů Soubor technicko-provozních parametrů a organizačních opatření (PROVOZNÍ ŘÁD) 501 Odštěpný závod, Prostějov (dále jen Provozní řád). a. Provozovatel bude schválený provozní řád dodržovat. b. Provozovatel předloží krajskému úřadu provozní řád aktualizovaný ve smyslu tohoto rozhodnutí v dostatečném termínu před podáním žádosti o užívání stavby dle stavebního zákona. Provozní řád bude předložen v listinné podobě a el. podobě na datovém nosiči. Provozní řád bude předložen ve dvou tištěných originálech a jednou v el. podobě v původním znění a v aktuálním znění s barevně vyznačenými změnami (formát *.doc). c. Provozní řád bude v případě rozhodnutí o plánované změně, která se textu provozního řádu dotýká, aktualizován a předložen k vyznačení souladu s platným zněním integrovaného povolení, a to v termínu do 1 měsíce od nabytí právní moci rozhodnutí o plánované změně. Provozní řád bude předložen ve dvou tištěných originálech a jednou v el. podobě na datovém nosiči s vyznačením změn. 4) Provozovatel zajistí, aby všechny osoby pohybující se v objektu byly řádně seznámeny s podmínkami a opatřeními zajišťujícími ochranu před vznikem a minimalizaci následků případné havárie, bezpečnostními předpisy a hygienickými požadavky, popřípadě aby byly neustále doprovázeny osobami takto poučenými a pověřenými provozovatelem. 7 (celkem 12)

8 VII. ZPŮSOB MONITOROVÁNÍ ZAŘÍZENÍ A JEDNOTLIVÝCH SLOŽEK ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 1. OVZDUŠÍ a. Linka na výrobu tiskových desek pro bezvodý ofset U zdrojů Výduch I/6 - zdroj č. 2, Výduch II/5 - zdroj č. 3, Výduch III/234 - zdroj č. 4 a Výduch III/5 - zdroj č. 5 zajistit autorizované jednorázové měření emisí TZL, TOC, R61 (Dimethylformamid) s četností 1 x za rok, ne dříve než po uplynutí 6 měsíců od data předchozího měření. b. Zařízení pro termickou oxidaci RTO - dopalovací jednotka Zajistit autorizované jednorázové měření emisí TZL, TOC, NO x, CO a R61 (Dimethylformamid) s četností 1 x za rok, ne dříve než po uplynutí 6 měsíců od data předchozího měření. SOUHRNNÉ PODMÍNKY VIII. POSTUP VYHODNOCOVÁNÍ PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ 1. Provozovatel má za povinnost provozovat zařízení v souladu s identifikačními údaji, popisem zařízení a závaznými podmínkami provozu zařízení tak, že bude řádně plnit podmínky a limity tohoto rozhodnutí. O tomto je provozovatel povinen vést záznamy. 2. Z důvodu kontroly dodržování vydaného integrovaného povolení má držitel tohoto povolení za povinnost závazně a pravdivě informovat příslušný krajský úřad o plnění emisních limitů a podmínek stanovených rozhodnutím o integrovaném povolení, a to vždy v termínu 1 x ročně za uplynulý rok k poslednímu dni třetího měsíce běžného kalendářního roku. Toto se nazývá Informace o plnění podmínek. Tento dokument bude podáván ve formě přehledných tabulek v elektronické podobě na CD nebo datovou zprávou. Emisní limity jednotlivých ukazatelů znečištění stanovené předmětným rozhodnutím, jednotlivé podmínky a jejich plnění budou zpracovány do tabulky a porovnány s naměřenými hodnotami a doloženy protokoly o měření popřípadě jinými dokumenty. Uvedené údaje budou sloužit také pro informování veřejnosti na její žádost, a to jako celek, případně mohou být informace poskytovány zčásti dle jednotlivých konkrétních požadavků. Odůvodnění Průběh správního řízení Krajský úřad obdržel dne žádost společnosti TAKENAKA EUROPE GmbH - organizační složka, se sídlem Národní 138/10, Praha 1, IČ: (dále jen provozovatel ), o vydání integrovaného povolení podle 8 (celkem 12)

9 ustanovení 13 zákona o integrované prevenci pro zařízení CZG-1 - Výroba tiskových desek v listinné i elektronické podobě. Krajský úřad dopisem ze dne pod č.j. KUOK 28755/2012 oznámil zahájení řízení ve věci žádosti o integrované povolení, účastníkům řízení a dotčeným správním úřadům, současně byla žádost rozeslána v elektronické podobě na CD a zároveň byla stanovena lhůta pro vyjádření se k žádosti do 30 dnů. Stručné netechnické shrnutí spolu s oznámením o zahájení řízení ve věci vydání integrovaného povolení (IP) bylo zveřejněno po dobu 30 dnů na úřední desce Krajského úřadu Olomouckého kraje od do , dále byly výše uvedené údaje zveřejněny způsobem umožňujícím dálkový přístup na internetových stránkách a Sdělením krajského úřadu č.j.: KUOK 70964/2012 ze dne byl provozovatel vyzván k zaplacení správního poplatku ve smyslu zákona 634/2004 Sb., o správních poplatcích v platném znění ve výši Kč. Krajský úřad v průběhu lhůty stanovené v oznámení obdržel od účastníků řízení a dotčených správních úřadů tato stanoviska a vyjádření k předmětnému řízení: 1. Vyjádření ČIŽP, Oblastního inspektorátu Olomouc ze dne pod č.j. ČIŽP/48/IPP/ /12/OAJ 2. Stanovisko Krajské hygienické stanice Olomouckého kraje se sídlem v Olomouci ze dne pod č.j. KHSOL/4726/2012 Podáním ze dne obdržel krajský úřad vyjádření odborně způsobilé osoby k předmětné žádosti. Úřad zaslané vyjádření vyvěsil na své úřední desce a na internetových stránkách Dokument byl vyvěšen dne a sejmut Krajský úřad usnesením za dne pod č.j. KUOK 48238/2012 přerušil řízení z důvodu nedodání stanoviska k posuzování vlivů na životní prostředí. Současně účastníkům řízení a příslušným správním úřadům sdělil, že ústní projednání žádosti se uskuteční po obnovení řízení v termínu, který úřad následně stanoví po doložení stanoviska k posuzování vlivů na životní prostředí. Dne obdržel krajský úřad stanovisko k posuzování vlivů na životní prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí. Na základě tohoto krajský úřad dopisem ze dne pod č.j. KUOK 67706/2012 oznámil pokračování řízení a na nařídil ústní projednání žádosti. Odůvodnění výroku rozhodnutí Krajský úřad v rámci správního řízení posoudil žádost provozovatele a vydal integrované povolení se závaznými podmínkami provozu zařízení. Ve výrokové části jsou stanoveny identifikační údaje zařízení, popisující umístění technologie, její činnost a technologickou skladbu. V závazných podmínkách provozu zařízení krajský úřad povolil výstavbu a provoz zdrojů znečišťování ovzduší, které tvoří součást technologie. Jedná se o zdroje Linka na výrobu tiskových desek pro bezvodý ofset, Zařízení pro termickou oxidaci RTO - dopalovací jednotka a obecně zdroj Výroba tiskových desek pro bezvodý ofset. V případě všech zdrojů krajský úřad vycházel z návrhu odborně způsobilé osoby, která zhodnotila návrh provozovatele, vyjádření účastníků řízení, 9 (celkem 12)

10 příslušných správních úřadů a parametry nejlepších dostupných technik. Pouze v případě stanovení emisního limitu NO x u zdroje Zařízení pro termickou oxidaci RTO - dopalovací jednotka krajský úřad na žádost provozovatele navýšil navrhovaný emisní limit ze 100 mg/m 3 na 200 mg/m 3. Požadavek byl vznesen provozovatelem při ústním projednání a odůvodněn provozní neodzkoušeností technologie. Krajský úřad v budoucnu posoudí v procesu přezkumu rozhodnutí dle 18 zákona o integrované prevenci a případně zpřísní s ohledem na technické charakteristiky zařízení a naměřené údaje. V oblasti emisí hluku krajský úřad stanovil obecnou podmínku pro plnění zákonem stanovené emisní zátěže ve venkovním chráněném prostoru staveb. Krajská hygienická stanice Olomouckého kraje, se sídlem v Olomouci, může požadovat předložení měření hluku před zahájením užívání stavby. V oblasti nakládání s odpady krajský úřad ve výrokové části vyjmenoval nebezpečné odpady, které v zařízení vznikají a se kterými má provozovatel povoleno nakládat. Současně byly stanoveny doplňující podmínky pro nakládání s odpady. V oblasti nakládáním s vodami krajský úřad v souladu se žádostí provozovatele stanovil povinnost předávat odpadní vody společnosti Toray Textiles Central Europe s.r.o., se sídlem Průmyslová 4, Prostějov, IČ , v jejichž areálu se zařízení nachází. Společnost Toray Textiles Central Europe s.r.o. bude uvedené průmyslové vody přebírat a vypouštět po předchozím předčištění spolu se svými odpadními vodami. Současně bude provozovatel v rámci přípravy stavby věnovat pozornost řešení možnosti vsakování dešťových vod ze střech předmětných objektů. V části V. Podmínky zajišťující ochranu zdraví člověka, zvířat a ochranu životního prostředí krajský úřad uvedl relevantní podmínky, vycházející ze stanoviska k posuzování vlivů na životní prostředí č.j /ENV/12 ze dne vydané Ministerstvem životního prostředí ČR. V této části jsou uvedeny podmínky z části I. Podmínky pro fázi přípravy, podmínka č. 5. Obecně jsou do výrokové části rozhodnutí zapracovány podmínky z části I. Podmínky pro fázi přípravy, podmínka 2, 3, 4, 6, části II. Podmínky pro fázi realizace, podmínka č. 8 a III. Podmínky pro fázi provozu, podmínka č. 10. Další podmínky (podmínky č. 1, 7, 9, a 11) jsou v rozhodnutí neakceptované pro jejich zaměření, případně vyplývají z platné legislativy. Krajský úřad v další výrokové části schválil Havarijní plán, jako plán opatření pro případ úniku látek závadných vodám dle vodního zákona a Provozní řád jako soubor technickoprovozních parametrů a technickoorganizačních opatření k zajištění provozu stacionárního zdroje, včetně opatření ke zmírňování průběhu a odstraňování důsledků havarijních stavů. Oba dokumenty byly součástí žádosti o vydání integrovaného povolení a s ohledem na stanovení dalších podmínek v tomto rozhodnutí vyžadují další aktualizaci. Krajský úřad stanovil provozovateli povinnost předložit aktualizovaný Havarijní plán a Provozní řád v dostatečné lhůtě pro jejich posouzení. Na těchto dokumentech bude následně vyznačen souhlas s tímto rozhodnutím. Bez vyznačeného souladu s tímto rozhodnutím nelze považovat tyto dokumenty za schválené. Ve výrokové části VII. Způsob monitorování zařízení, a jednotlivých složek životního prostředí krajský úřad stanovil podmínky pro monitoring látek znečišťujících ovzduší. Byly stanoveny frekvence a rozsah dle platné legislativy a současně dle návrhu CENIE 10 (celkem 12)

11 V následující části výroku krajský úřad stanovil podmínky pro zasílání informace o plnění podmínek integrovaného povolení tak, jak vyplývá ze zákona o integrované prevenci. Správní poplatek ve smyslu zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích ve znění pozdějších předpisů, položky 96 sazebníku, ve výši Kč, byl bankovním převodem poukázán na bankovní účet Olomouckého kraje dne Poučení o odvolání Proti tomuto rozhodnutí mají účastníci řízení dle 81 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., Správní řád právo podat odvolání k Ministerstvu životního prostředí ČR ve lhůtě 15 dnů ode dne jeho doručení. Odvolání se podává u krajského úřadu, který rozhodnutí vydal. Otisk úředního razítka Mgr. Radomír Studený vedoucí oddělení integrované prevence Odboru životního prostředí a zemědělství Krajského úřadu Olomouckého kraje 11 (celkem 12)

12 Rozdělovník : Účastníci řízení: TAKENAKA EUROPE GmbH - organizační složka, Národní 138/10, Praha 1 Město Prostějov Olomoucký kraj Toray Textiles Central Europe s.r.o. Dotčené správní úřady: Krajský úřad Olomouckého kraje, odbor životního prostředí a zemědělství Městský úřad Prostějov, odbor životního prostředí, nám. T.G.Masaryka 12-14, Prostějov Krajská hygienická stanice Olomouckého kraje se sídlem v Olomouci, územní pracoviště Prostějov, Šafaříkova 49, Prostějov ČIŽP OI Olomouc, Tovární 41, Olomouc Odborně způsobilá osoba CENIA, česká informační agentura životního prostředí, Agentura integrované prevence, Litevská 1174/8, Praha 10 Na vědomí: (v kopii po nabytí právní moci) Ministerstvo životního prostředí ČR, odbor posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence, Vršovická 65, Praha 10 Ministerstvo životního prostředí ČR, OVSS VIII., Krapkova 3, Olomouc 12 (celkem 12)

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik GLYCONA s.r.o. tř. T. Bati 1635 areál Toma a.s., budova č. 39 765 82 OTROKOVICE datum oprávněná úřední osoba číslo jednací

Více

ROZHODNUTÍ. 50 20 TCM, BONARDI, SALDOFLEX, SOMAFLEX Pozn.: hmotnostní koncentrace těkavých organických látek vyjádřených jako celkový organický uhlík

ROZHODNUTÍ. 50 20 TCM, BONARDI, SALDOFLEX, SOMAFLEX Pozn.: hmotnostní koncentrace těkavých organických látek vyjádřených jako celkový organický uhlík MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ V Českých Budějovicích dne 24.2.2015 Č.j. 44/510/15 2002/ENV/15 Spisová značka: PŘ 1/2015 ROZHODNUTÍ Ministerstvo životního prostředí, odbor výkonu státní správy II (dále

Více

VEPASPOL Olomouc, a.s. Paseka Paseka ROZHODNUTÍ

VEPASPOL Olomouc, a.s. Paseka Paseka ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Čj.: KUOK 92757/2013 V Olomouci dne 25. 10. 2013 SpZn.: KÚOK/79799/2013/OŽPZ/7265 Sp. a skart. znak:

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí Spisová zn.: KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

Rozhodnutí. dle rozdělovníku

Rozhodnutí. dle rozdělovníku Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 78840/2010 V Olomouci dne 2.9.2010 SpZn: KÚOK/78840/2010/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak: 209.1

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ROZHODNUTÍ. integrované povolení. právnické osobě. MHM EKO s.r.o., se sídlem K Hutím 5/665, Praha 9, IČ:

ROZHODNUTÍ. integrované povolení. právnické osobě. MHM EKO s.r.o., se sídlem K Hutím 5/665, Praha 9, IČ: Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 80646/2013 V Olomouci dne 9.9.2013 SpZn: KÚOK/58613/2013/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak: 209.1

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ZPS SLÉVÁRNA, a.s. Třída 3. května 1172 763 02 Zlín, Malenovice datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 14.

Více

Rozhodnutí. A. v části závazné podmínky provozu zařízení, bodu I.EMISNÍ LIMITY, bodu 1. OVZDUŠÍ, bodu 1. Stávající zdroje se mění bod 1.

Rozhodnutí. A. v části závazné podmínky provozu zařízení, bodu I.EMISNÍ LIMITY, bodu 1. OVZDUŠÍ, bodu 1. Stávající zdroje se mění bod 1. Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 113204/2009 V Olomouci dne 12. 1. 2010 SpZn: KÚOK/113204/2009/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak:

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 2.12.2009 Číslo jednací: 081570/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_081570/2009/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí. Tabulka č. 4 emisní limity pro provoz 200 Formovna. Emisní limity (mg/m 3 ) Strana 1 (celkem 8)

Rozhodnutí. Tabulka č. 4 emisní limity pro provoz 200 Formovna. Emisní limity (mg/m 3 ) Strana 1 (celkem 8) Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 19361/2014 V Olomouci dne 18.2.2014 SpZn: KÚOK/104099/2013/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak:

Více

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01FVMMI* Čj: MSK 7923/2014 Sp. zn.: ŽPZ/3456/2014/Dub 245.1 V5 Vyřizuje: Ing. Lucie Dubnická

Více

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5.

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu 1. Emisní limity Ovzduší Velký zdroj znečišťování ovzduší Tabulka č.1 Emisní zdroj Znečišťující látka Emisní limit Četnost měření Zařízení chovu prasat amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/768/16 Spis. zn.: ZN/2585/ŽP/15 Počet listů: 3 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 34 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ENERGOINVESTMENT s.r.o. Hotel-lázně Kostelec 493 763 14 ZLÍN 12 IDS: va5vv2h datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 9.

Více

Statek Prostějov s.r.o. tel.: Určická 1749/94 ROZHODNUTÍ

Statek Prostějov s.r.o. tel.: Určická 1749/94   ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc V Olomouci dne 26. 8. 2016 SpZn.: KÚOK/73403/2016/OŽPZ/7265 Vyřizuje: Mgr. Vojtěch Cvek Statek Prostějov

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Krajský úřad Libereckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Adresátům dle rozdělovníku Liberec 21. 4. 2009 Č. j.: KULK 23709/2009 Sp. Zn.: OŽPZ 206/2009 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.:

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 7. 9. 2009 Číslo jednací: 058268/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_058268/2009/KUSK/9 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ROZHODNUTÍ. 1) v části Identifikační údaje, b) Technické a technologické jednotky mimo rámec přílohy č. 1 zákona č. 76/2002 Sb.

ROZHODNUTÍ. 1) v části Identifikační údaje, b) Technické a technologické jednotky mimo rámec přílohy č. 1 zákona č. 76/2002 Sb. Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 62740/2016 V Olomouci dne 13. 6. 2016 SpZn: KÚOK/28231/2016/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak:

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í

č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í o změně č. 6 integrovaného

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01LLTQD* Čj: MSK 15698/2016 Sp. zn.: ŽPZ/4068/2015/Ště 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Mgr. Jana Štěpánková

Více

dle rozdělovníku Počet listů: 3 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 2

dle rozdělovníku Počet listů: 3 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 2 Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 32400/2018 V Olomouci dne 14. 3. 2018 SpZn: KÚOK/49068/2017/OŽPZ/140 Vyřizuje: Ing. Milan

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/1454/14 V Plzni dne 14. 2. 2014 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 5 integrovaného povolení

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 123071/2016 V Olomouci dne 29. 12. 2016 Sp.Zn: KÚOK/71842/2016/OŽPZ/140 Sp. a skart. znak:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01X5ZPG* Čj: MSK 40534/2018 Sp. zn.: ŽPZ/7616/2018/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik CS CABOT, spol. s r.o. Masarykova 753 757 27 Valašské Meziříčí datum 17. prosince 2007 vyřizuje Ing. Jan Blažek číslo jednací

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. podmínka : dodržet navržené emisní limity Tabulka 1 - Emisní zdroje a termíny dosažení závazného emisního limitu Emisní zdroj Kotelna K 001 - kotel č. K 011, K 012

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 R O Z H O D N U T Í

S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 Praha 17.03.2008 R

Více

SITA CZ a.s. tel.: Španělská 10/ ROZHODNUTÍ

SITA CZ a.s. tel.: Španělská 10/ ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc V Olomouci dne 23. 10. 2015 SpZn.: KÚOK/82598/2015/OŽPZ/7265 Vyřizuje: Mgr. Vojtěch Cvek SITA CZ a.s.

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 30559/2015 V Olomouci dne 30. 3. 2015 Sp. Zn. KÚOK/21929/2015/OŽPZ/7232 Vyřizuje: Ing.

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 00 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne 3. 3. 2009 Č.j.: 14723/ENV/09 podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í Praha: 22.6.2017 Číslo jednací: 063728/2017/KUSK OŽP/Hr Spisová značka: SZ_063728/2017/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

změna č. čj. ze dne nabytí právní moci Integrované povolení zrušeno ke dni 1. 5. 2015

změna č. čj. ze dne nabytí právní moci Integrované povolení zrušeno ke dni 1. 5. 2015 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ROZHODNUTÍ. změnu integrovaného povolení

ROZHODNUTÍ. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 47088/2012 Ing. Švecová/385 12. července 2012 OŽPZ 655/2012 pavlina.svecova@kraj-lbc.cz ROZHODNUTÍ Krajský úřad

Více

Dle rozdělovníku tel.:

Dle rozdělovníku tel.: Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 31542/2015 V Olomouci dne 31. 3. 2015 SpZn.: KÚOK/21280/2015/OŽPZ/414 Vyřizuje: Ing. Simona

Více

6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 R O Z H O D N U T Í

6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 R O Z H O D N U T Í Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 51922/2013 Čech/391 6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 petr.cech@kraj-lbc.cz R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého

Více

SZn: S-MHMP /2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: R o z h o d n u t í

SZn: S-MHMP /2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: R o z h o d n u t í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn: S-MHMP-342591/2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha 22.10.2008 Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: 236 004 386

Více

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Závěr zjišťovacího řízení záměru Stáj pro výkrm býků, k.ú. Kelčice

Závěr zjišťovacího řízení záměru Stáj pro výkrm býků, k.ú. Kelčice Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.:KUOK24823/2014 V Olomouci dne 10. 3. 2014 SpZn.: KÚOK/13070/2014/OŽPZ/414 Sp. a skart. znak:

Více

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení V Praze dne: 30.10.2009 Číslo jednací: 137937/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_137937/2009/KUSK/5 Vyřizuje: Bc. Eva Hrabovská l. 929 Dle rozdělovníku Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení Krajský

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IKV7E* Čj: MSK 73153/2015 Sp. zn.: ŽPZ/14569/2015/Pta 209.1 V50 Vyřizuje: Mgr. Petr Ptašek

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007):

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007): V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Vysvětlivky Rok uvést

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 128967/2009 S JMK 128967/2009 OŽP/Ns Mariana Nosilová/2678

Více

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP )

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP ) Spisová zn.: OZP 408/2013 Kle KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01WK9CD* Čj: MSK 20088/2018 Sp. zn.: ŽPZ/3586/2018/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

ROZHODNUTÍ. a) Popis technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 k zákonu o integrované prevenci

ROZHODNUTÍ. a) Popis technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 k zákonu o integrované prevenci Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 58341/2013 OŽPZ 1063/2013 Ing. Švecová/385 pavlina.svecova@kraj-lbc.cz 17. březen 2014 ROZHODNUTÍ Krajský úřad

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00Q3TML* Čj: MSK 82149/2010 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková Odbor: Odbor životního

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01C31GY* Čj: MSK 120307/2013 Sp. zn.: ŽPZ/6861/2014/Chla 245.1 V5 Vyřizuje: Ing. Michal Chlapek

Více

č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D N U T Í

č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne 11.5.2010 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D U T Í o změně č. 3 integrovaného

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 60504/2010 S JMK 60504/2010 OŽP/Ns Nosilová Mariana/2678

Více

R O Z H O D N U T Í. na základě uvedeného podání, se ve smyslu ustanovení 19a odst. 2 citovaného zákona m ě n í

R O Z H O D N U T Í. na základě uvedeného podání, se ve smyslu ustanovení 19a odst. 2 citovaného zákona m ě n í Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. Olomouc 30. 8. 2016 SpZn: KÚOK/77481/2016/OŽPZ/7232 Vyřizuje: Ing. Zdeňka Kotrášová, Ph.D. tel.:

Více

provozovateli zařízení: ŠKODA AUTO a.s., se sídlem Tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav IČ

provozovateli zařízení: ŠKODA AUTO a.s., se sídlem Tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav IČ V Praze dne: 10.4.2013 Číslo jednací: 003790/2013/KUSK OŽP/Dvk Spisová značka: SZ_003790/2013/KUSK/9 Vyřizuje: Ing. Klára Dvořáková, l. 655 Značka: OŽP/Dvk Rozhodnutí Dle rozdělovníku Krajský úřad Středočeského

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01PX5IX* Čj: MSK 147734/2016 Sp. zn.: ŽPZ/31243/2016/Bar 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Simona Bartečková

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP /2016/ Mgr. Zuláková / VIII/R-13/Zul Sp. zn. S-MHMP /2016 OCP

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP /2016/ Mgr. Zuláková / VIII/R-13/Zul Sp. zn. S-MHMP /2016 OCP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Dle rozdělovníku Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP 1015677/2016/ Mgr. Zuláková / 4384 08.06.2016 VIII/R-13/Zul Sp.

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 29. 1. 2013 Č.j.: 6457/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 30. 8. 2011 Číslo jednací: 114186/2011/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_114186/2011/KUSK/14 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j. SpZn Vyřizuje/linka Brno dne: JMK 105469/2015 S- JMK 76612/2015 OŽP/Sme Mgr. Smetana /2636 13.08.2015

Více

B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o:

B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o: B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o: 1.1 Integrovaným povolením se vydává v souladu s ustanovením 11 odst. 2 písm. d) zákona č. 201/2012

Více

PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad

PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad odbor životního prostředí a zemědělství Dle rozdělovníku Váš dopis zn.: Ze dne: 29. 8. 2008 Číslo jednací: OŽPZ/39598-4/08/SY Vyřizuje: Sýkora Telefon: 466 026 356 E-mail:

Více

R O Z H O D N U T Í. m ě n í

R O Z H O D N U T Í. m ě n í Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 122767/2017 V Olomouci dne 19.12. 2017 Sp.Zn: KÚOK/69026/2017/OŽPZ/140 Sp. a skart. znak:

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2016/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2016/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku V Praze dne: 27. 9. 2016 Číslo jednací: 126184/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_121540/2016/KUSK/4 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka:

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: V Praze dne: 27.8.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: 089126/2013/KUSK OŽP/Vk SZ_089126/2013/KUSK/8 Tř. Václava Klementa 869 293 60 Mladá Boleslav Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková

Více

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik INTEGRA, a.s. Zemědělská č.p. 53 664 63 ŽABČICE datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 7. září 2010 Ing. et Ing. Ondřej

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 80180/2016 V Olomouci dne 5. 8. 2016 SpZn: KÚOK/80180/2016/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje

KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje odbor životního prostředí a zemědělství Váš dopis zn.: --- Ze dne: 22.01.2016 Spisová značka: SpKrÚ 7454/2016/OŽPZ/7 Číslo jednací: KrÚ 19593/2016/OŽPZ/CH Vyřizuje: Ing.

Více

Viz rozdělovník R O Z H O D N U T Í

Viz rozdělovník R O Z H O D N U T Í Viz rozdělovník 12759/ZP/2009-Mt-P 27.11.2009 Odbor životní prostředí a zemědělství Ing. Tomáš Morávek / 425 Oddělení EIA a IPPC tmoravek@kr-kralovehradecky.cz R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Královéhradeckého

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX017QRQK* Čj: MSK 35288/2013 245.1 V5 Vyřizuje: Ing. Lucie Koloničná, Ph.D. Odbor: Odbor životního

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004 Adresátům dle rozdělovníku Liberec 8. srpna 2011 Sp. Zn. OŽPZ 203/2010 Č. j. KULK 29223/2011 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485 226 391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP-25181/2015/OCP - Mgr. Zuláková/

Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP-25181/2015/OCP - Mgr. Zuláková/ HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Dle rozdělovníku Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP-25181/2015/OCP - Mgr. Zuláková/236 004 384 22.04.2015

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 16. 7. 2013 Č.j.: 50381ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-449547/2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 16.06.2010

Více

ROZHODNUTÍ. integrované povolení. právnické osobě REKLA spol. s r.o., Semtín 111, Pardubice, IČ Identifikační údaje:

ROZHODNUTÍ. integrované povolení. právnické osobě REKLA spol. s r.o., Semtín 111, Pardubice, IČ Identifikační údaje: Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 80410/2010 V Olomouci dne 3. 12. 2010 SpZn: KÚOK/80410/2010/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak:

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/434/16 Spis. zn.: ZN/2561/ŽP/15 Počet listů: 4 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 84 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Kapacita zařízení. Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW

Kapacita zařízení. Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW Název části zařízení Plynový a olejový kotel K5, Plynový kotel K6 Kapacita zařízení Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW Zařazení dle přílohy 1 zákona o integrované prevenci do kategorie průmyslových činností

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-1043810/2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 Podle rozdělovníku Praha 03.02.2011

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc ROZHODNUTÍ rozhodl mění

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc  ROZHODNUTÍ  rozhodl mění Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 55545/2016 V Olomouci dne 31.5.2016 Sp.Zn:KÚOK/89559/2014/OŽPZ/140 Sp. a sk. znak: 209.1

Více

Rozhodnutí. 103 Elektrická oblouková. pec. 20 pec. 102 Elektrická oblouková TZL

Rozhodnutí. 103 Elektrická oblouková. pec. 20 pec. 102 Elektrická oblouková TZL Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 83858/2013 V Olomouci dne 3.6.2013 SpZn: KÚOK/54788/2013/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak: 209.1

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: PK-ŽP/6819/18 Spis. zn.: ZN/1019/ŽP/18 Počet listů: 3 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 Vyřizuje: Ing.

Více

DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU V Chomutově dne 23.12.2015 Č.j.: 2270/530/15, 91921/ENV/15 Vyřizuje: Bc. Votoček Tel.: 267 123 414 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ ROZHODNUTÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU podle 7 odst. 6 zákona č. 100/2001

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: AVE Kralupy s.r.o. O. Wichterleho Kralupy nad Vltavou

R o z h o d n u t í. V Praze dne: AVE Kralupy s.r.o. O. Wichterleho Kralupy nad Vltavou V Praze dne: 22. 8. 2018 AVE Kralupy s.r.o. Číslo jednací: 054520/2018/KUSK OŽP/VITK O. Wichterleho 810 Spisová značka: SZ_054520/2018/KUSK 278 01 Kralupy nad Vltavou Oprávněná Ing. Kamil Vitner l. 441

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 29368/2012 V Olomouci dne 5. 4. 2012 SpZn.: KÚOK/22028/2012/OŽPZ/7411 Sp. a skart. znak:

Více