Zápis č. 8/2015. z jednání finančního výboru ZMČ Praha 8 (FV ZMČ) dne 14. září 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 8/2015. z jednání finančního výboru ZMČ Praha 8 (FV ZMČ) dne 14. září 2015"

Transkript

1 Zápis č. 8/2015 z jednání finančního výboru ZMČ Praha 8 (FV ZMČ) dne 14. září 2015 Přítomní členové: Omluveni: Tajemnice: Ing. et Ing. E. Vejchodská, Ph.D. Mgr. Vít Céza Mgr. T. Pavlů Mgr. J. Petelík T. Slabihoudek Doc. Ing. B. Garlík, CSc. M. Fišer, MBA Ing. I. Židovská Jednání zahájila a řídila předsedkyně E. Vejchodská. 1. Schválení minulého zápisu hlasováno: pro 6 proti 0 zdržel se 0 Zápis byl schválen. 2. Finanční plán I.Židovská seznámila členy se změnami ve finančním plánu. hlasováno: pro 5 proti 0 zdržel se 1 Stanovisko FV: Materiál doporučen RMČ ke schválení 3. Návrh rozpočtových opatření I. Židovská seznámila členy s návrhy jednotlivých rozpočtových opatření. hlasováno: pro 4 proti 0 zdržel se 2 Stanovisko FV: Materiál doporučen RMČ ke schválení 4. Návrh rozpočtu 2016 E. Vejchodská přizvala na jednání jednotlivé vedoucí odborů k projednání převážně kapitálových výdajů. Výhled požadavků jednotlivých odborů na provozní výdaje byl projednáván na červnové schůzi finančního výboru. Zdůraznila, že aktuální materiál je vytvořen z rozpočtových požadavků odborů. Bude se ještě upravovat tak, aby byl naplněn rozpočtový výhled na dok 2016, který počítá se snížením provozních výdajů. Dotazy a odpovědi k jednotlivým položkám rozpočtu jsou shrnuty níže.

2 Odbor kanceláře tajemníka (OKT) Ing. Reitspies Petelík: Vznesl dotaz, co přesně si představit pod položkou Vybudování informačního centra Karlín a proč byla vybraná právě tato lokalita. Odpověděla I. Židovská místo pana tajemníka, protože se zatím jedná o projekt jejího oddělení. Jedná se o vybudování nové kanceláře infocentra, o důvodech výběru místa obeznámena není, požadavek teď zastřešuje radní Kroutil. Vejchodská: Požádala o vysvětlení položky interaktivní úřední deska ve výši 1 mil. Kč Jedná se o nahrazení stávajících papírových úředních desek u Bílého domu, tato deska umožňí mj. i měnit velikost písma, vyvěšování na dálku. Pavlů: Bude tato deska použitelná i po případném stěhování radnice na Palmovku? Deska je přemístitelná a bude možno ji opětovně využít. Odbor školství (OŠK) Mgr. Svoboda Pavlů: Chtěl vědět, jestli požadavek na Interaktivní tabule s příslušenstvím (v celkové výši 715 tis. Kč) vzešel na základě požadavků jednotlivých škol? Byl zaslán dotaz školám, a ty které projevili zájem, a nemají na to vlastní prostředky v investičním fondu, jsou v materiálu zahrnuty. Céza: Existuje databáze aktuálního stavu vybavenosti jednotlivých šk. zařízení v souvislosti s interaktivními tabulemi? OŠK podrobný přehled nemá, ale vypracuje ho a zašle písemně. Petelík: Požádal o doplnění tohoto přehledu i o informaci o dalších větších investicích. Petelík: Dochází k poklesu běžných výdajů u MŠ, kdy dle jeho informací mělo současně dojít k mírnému navýšení u ZŠ, žádal o vysvětlení. Metodika rozdělení finančních prostředků mezi ZŠ a MŠ je ve fázi rozpracovanosti. Odbor sociální věcí (OSV) Janků Vejchodská: Požádala o objasnění nárůstu o 12 mil. Kč na provoz DSS II oproti původnímu návrhu OSV. V částce jsou zahrnuty mzdy a provozní výdaje objektu, budou sem přecházet i zaměstnanci DSS I. Ekonom došel předběžně k této částce. Pavlů: Diskutoval položky týkající se rekonstrukce polikliniky Mazurská (v celkové výši 13,235 mil. Kč), dotázal se na zvedání nájmů v tomto objektu a na důvod přiřazení správy pod OSV? Vejchodská: V souvislosti s tímto dotazem zažádala o vypracování rozboru finanční politiky provozu Mazurské od r (bilance návratnosti investic a provozních výdajů ve vztahu k příjmům z pronájmu) OSV vypracuje rozbor a zašle písemně. Slabihoudek: Dotaz týkající se elektroinstalace Bulovka za 50 tis. Kč projekt odložen z r. 2015, podle původního ocenění nešlo realizovat. Garlík: Vznesl dotaz, zda li položka PD rekonstukce slaboproudých elektrorozvodů souvisí s položkou Telefonní ústředny OÚSS, případně čeho přesně se týká? OSV informaci doplní a zašle písemně. Petelík: Proč u položky Pobyty dětí a mládeže je nulová částka? Toto bude nově zahrnuto do nové přísp. org. Osmička pro rodinu.

3 Odbor dopravy (OD) Mgr. Moulis Pavlů: Zajímal se, jestli má občan možnost podávat podněty k rekonstrukcím / opravám chodníků a podle čeho se vybírají chodníky určené k opravám? Podněty se shromažďují na OD, TSK jako správce monitoruje nejpostiženější místa a podle toho se pak stanovují opravy. Garlík: Objasnění položky Pořízení bezpečnostích prvků ve výši 8 mil. Kč, je to na základě konkrétní analýzy? Analýza byla provedena, jedná se o pokračování řešení problematických míst (např. nákup radarů, řešení problémových křižovatek). Petelík: Žádal o vysvětlení nárůstu v běžných výdajích u položky za činnost odboru, která se zvýšila na 4 mil. Kč a o vysvětlení položky čištění komunikací nad rámec TSK za 11 mil. Kč? Co se týká sml. na čištění chodníků, ta je uzavřena až do roku 2018, tato částka je každoroční, pokud se smlouva nevypoví. Proběhla diskuse k možné výpovědi smlouvy. P. Moulis si možnostmi výpovědi smlouvy není jist. Položka na činnost odboru zahrnuje veškeré ad hoc akce jako jsou konzultační, poradenské a právní služby, analýzy a studie. Odbor správy majetku (OSM) Ing. Eliáš Pavlů: V rámci PD rekonstrukce objektu OKC Draháň ve výši 6 mil. Kč, co přesně se tam zamýšlí dělat? Budova je ve špatném techn. stavu a neobsazená, proto se zpracovává PD, aby se s objektem začalo něco dělat. Petelík: V souvislosti s položkou PD výstavby startovacích bytů ve výši 3,5 mil. Kč se dotázal, o kolik bytů se přesně jedná? OSM vytipoval prozatím jen 2 vhodné pozemky na výstavbu, neví se nyní, o kolik bytů by se mohlo jednat. Céza : Požádal o rozšíření informace k této problematice. Slabihoudek: Co si máme představit pod položkou Techn. vybavení parkoviště Bulovka za 3,7 mil. Kč? MČ chce toto parkoviště provozovat sama, proto jsou nutné investice např. do závor Pavlů: Zajímal se, jestli je k provázání tohoto parkoviště vypracovaná nějaká finanční studie. Studie zpracovaná není, odhadnuto na základě současného provozu, návratnost očekávána do 10let. Vejchodská: V souvislosti s tímto zažádala o zpracovaní stručného finančního ohodnocení návratnosti dotyčné investice. Garlík: Dotázal se na položku Technické zhodnocení bytů (v celkové výši 2,4 mil. Kč) a proč je pasportizace bytů zahrnuta pod odbor OURV? Techn. zhodnocení nesouvisí s pasportizací bytů. Technickým zhodnocením se rozumí drobné zásahy, např. výměna vany za sprchový kout. Pavlů: Žádal o vysvětlění položky Nákup ½ objektu Vítkova 130 ve výši 22 mil. Kč Řeší se dlouhodobě, MČ tímto nákupem získá 10 bytů a bude jediným vlastníkem nemovitosti. Odbor územního rozvoje a výstavby (OÚRV) Ing. Kryštof Vejchodská: Dotázala se, k čemu přesně bude sloužit pořízení databáze pasportizace budov ve výši 10 mil. Kč? Jedná se o projekt sloužící především pro strategické rozhodování, protože dnes žádná taková data v souhrnné podobě neexistují.

4 Garlík: Proč pasport řeší OÚRV a ne OSM? Protože se jedná o pasport všech budov na území P8 bez ohledu na vlastnictví. Odbor právních služeb (OPS) Mgr. Poslušná Vejchodská: Zaměřila se na zvýšení provozních výdajů oproti letošnímu roku z 3,9 mil. Kč na 7,3 mil. Kč a žádala o krátké vysvětlení. Částka byla stanovena s ohledem na skutečné výdaje dle 1. pololetí letošního roku, navíc je v ní zahrnuté i převzetí oddělení Evropských fondů. Dále také požadavky dalších odborů na právní poradenství a využívání externích kanceláří pro nezávislá stanoviska. Servisní středisko pro správu pro správu svěřeného majetku MČ P8 (SeS) Ing. Zlatohlávek Petelík: Zajímal se o spolufinancování akcí, zda se již ví, které budou realizovány a které jsou prioritní? MHMP ještě nevypsal výzvu na operační program; u prvních 7 objektů dle pořadí je rekonstrukce důležitá, zbylé akce dle fin. možností. Garlík: Dotázal se na průkazy energ. náročnosti budov, proč nejsou zahrnuty v návrhu rozpočtu? Průkazy byly zpracovány v r. 2013, nové se budou dělat až po zateplení objektů. Garlík: Co si máme představit pod položkou Projektová příprava za 5 mil. Kč? Je to položka na projekty malého rozsahu. Vejchodská: Pozastavila se nad nepoměrem sumy za investiční akce na projekty malého rozsahu (8 mil. Kč) ve srovnání s finančními prostředky věnovanými na jejich projektovou přípravou (5 mil. Kč). Pavlů: Vznesl dotaz k rekonstrukcím gastroprovozů (v celkové výši 124,5 tis. Kč), zda li se nepřemýšlelo o nakoupení jídel jinde bez nutnosti investovat? Spíše naopak, zamýšlí se, jak rozšířit provoz o doplňkový prodej atd. směrem ven ze škol. Odbor kanceláře starosty (OKS) Mgr. Vaněčková Petelík, Garlík: Položka nákupu 2ks motocyklů ve výši 100 tis. Kč, kdo požádal o zahrnutí do rozpočtu? Mgr. Vaněčková nevěděla, odkup požadavek vzešel, možná od OŽP. Odkázala na pana starostu. Vejchodská: Jak se evidují požadavky odborů na pořízení drobného hmotného majetku? Veškeré požadavky jsou kontrolovány z hlediska účelnosti vynaložení. Vejchodská: Zajímala se položku rekonstrukce Löwitův mlýn ve výši 2,5 mil. Kč, co přesně se s objektem plánuje? Informace byly předány organizační komisi, Mgr. Vaněčková k tomu více nedodala. Garlík: Požádal o upřesnění, kterých pozemků okolo Löwitova se bude týkat revitalizace. Vejchodská: Přešla k provozním výdajů, k navýšené položce za nákup materiálu a požádala o vysvětlení. V minulých letech byla tato položka snížena a teď v ní prostředky chybí, částka byla stanovena s ohledem na požadavky odborů.

5 Odbor životního prostředí a speciálních projektů (OŽP) Ing.Pondělíček Slabihoudek: Dotázal se na položku vybudování lanového centra ve výši 25 mil. Kč V současné době je podána žádost na HMP o svěření pozemku, poté je záměr vybudovat lanové centrum generující i výnos pro MČ. Petelík: U běžných výdajů se zajímal o zvýšení u položky údržba zeleně o 500 tis. Kč oproti letošnímu roku? Částka byla stanovena odhadem a byla také navýšena s přihlédnutím na zvýšení plochy území o 2 nové lokality. Pavlů: U položky obnova pěších cest Thomayerovy sady ve výši 20 mil. Kč se dotázal na přesný počet km cest. Informace bude zaslána dodatečně. Pavlů: U položky instalace podzemních kontejnerů ve výši 29 mil. Kč se zajímal, o kolik kontejnerů se přesně jedná. 29 stanovišť po 3 kontejnerech. Petelík: Navrhl zvážit rozšířit počty kontejnerů o jiné druhy odpadu. V současné době jsou dotační tituly nastaveny tak, že pokrývají pouze 3 druhy odpadu. Ostatní druhy by si musela MČ zaplatit ze svého. Pavlů: Zajímal se o velikost ploch revitalizace zeleně u metra Florenc za 6 mil. Kč Jedná se o malé plochy, cca 3ha. Vejchodská: Požádala o vysvětlení položky Infostojany ve výši 1 mil. Kč Budou se muset pořídit nové informační tabule s ohledem na novu vyhláška MHMP/psi. Pavlů: Požádal o počet instalovaných veřejně přístupných knihovniček za 800 tis. Kč? Odhadem 30ks. Odbor kultury, sportu a komunikace s veřejností (OKSK) Kálmán Petelík: Požádal o vysvětlení navýšení položky běžných výdajů na 3,783 mil. Kč: Osmička pro rodinu. Dětské kluby spadají od září nově do příspěvkové organizace Osmička pro rodinu, přibyl tam klub Mapa a mzdové náklady přesunuté z OKT, proto nárůst. Pavlů: Pozastavil se nad vysokou cenou (1 mil. Kč) za rekonstrukci kapličky v Čimicích. Restaurátor odhadl na tuto cenu, bude se dělat kompletní rekonstrukce i se střechou, vč. sošky uvnitř. Garlík: Zaujala ho položka restaurování soch andělů, cena (500 tis. Kč) se mu zdála vysoká a chtěl vědět, o kolik soch se jedná. Jedná se o 2 sochy, částka je vyšší, než bude skutečná rekonstrukce stát. Pavlů: Zajímal se o rekonstrukce pomníku v ul. Fr. Kadlece za cenu 400 tis. Kč. Na pomníku něco chybí, proto nyní jsme ve fázi dohledávání, co tenkrát na hřebech přesně bylo umístěno, až poté se zahájí rekonstrukce, částka je opět nadhodnocena, oprava by měla být levnější. OKS/ICT Hložanka Petelík: Požádal o informace k položce rozvoje městského kamerového systému ve výši 10 mil. Kč. Krizové odd. má letos v plánu předání 180 kamer magistrátu, zatím se tak procesně nestalo, druhý záměr byl předat celý projekt magistrátu, zatím se také tak nestalo. Pokud ale MČ zůstane kamerový systém, musí se obnovovat technické i morální opotřebení, neplánují se žádné nové instalace kamer. Vejchodská Dotázala se na možnost získání dotace na tuto akci. Počítá se žádáním o evropské peníze, pokud to bude možné. Pavlů: Dotázal se na položku licence microsoft ve výši 10 mil. Kč? Letos připravujeme infrastrukturu, zkouška terminálových přístupů k aplikacím je nyní na cca 50 klientech, již

6 mají kompletní licenční pokrytí, bude sloužit k odhadu chyb a problému; příští rok se pak rozšíří na dalších 300 klientů. Vejchodská: Požádala o výhled provozních a investičních výdajů na celé volební období Je zpracované, bude zasláno. Garlík: Chtěl vysvětlit položku vybudování jednotného garantovaného úložiště (požadavek ve výši 4 mil. Kč). Dnes jsou povinné archivační lhůty, garance naprosté shody papírové podoby s elektronickou podobou. 5. Různé E. Vejchodská informovala členy, že na říjnové zasedání bude přizván nový jednatel společnosti Správa tepelného hospodářství s.r.o. Ing. Tomáš Novotný. Termín příštího jednání FV ZMČ 12.října 2015 od 15:00 hod v zasedací místnosti Libeňského zámečku č. 2. tajemnice Ing. Iveta Židovská předsedkyně FV ZMČ Ing. et Ing. Eliška Vejchodská, Ph.D. zapsala: L. Nádvorníková

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE PRO ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE PRO ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE PRO ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Den a místo jednání komise: 5. 11. 2015, Libeňský zámeček - místnost č. 2 Zasedání bylo: zahájeno 15:02 ukončeno 17:11 Komisi předsedal: Mgr. Vít Céza Tajemník

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 106. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 14. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis z 6. jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 1. června

Zápis z 6. jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 1. června Zápis z 6. jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané dne 1. června Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík, CSc. Ověřovatel:

Více

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 24. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 29. května 2019 od 10:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 108. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 28. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis č. 1/2018. Ing. et Ing. E. Vejchodská, Ph.D. Doc. B. Garlík, Csc. Mgr. T. Pavlů M. Fišer, MBA Mgr. V. Céza.

Zápis č. 1/2018. Ing. et Ing. E. Vejchodská, Ph.D. Doc. B. Garlík, Csc. Mgr. T. Pavlů M. Fišer, MBA Mgr. V. Céza. Zápis č. 1/2018 z jednání finančního výboru ZMČ Praha 8 (FV ZMČ) dne 19.2. 2018 Přítomní členové: Tajemnice: Hosté: Ing. et Ing. E. Vejchodská, Ph.D. Doc. B. Garlík, Csc. Mgr. T. Pavlů M. Fišer, MBA Mgr.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé : paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Dudek, Macourek, Sedlák L.,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 102. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 24. ledna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis č.14 z Finančního výboru konaného dne 7.10.2013

Zápis č.14 z Finančního výboru konaného dne 7.10.2013 Zápis č.14 z Finančního výboru konaného dne 7.10.2013 Členové: Omluveni: Přítomni: Pozvaní hosté: Došlí: dle presenční listiny Ing. Kocmánek Krejčí MBA, Ing. Kovářík, as.němečková, Bc. Mlejnková Bc. Macháček

Více

Omluveni: pp. Nepil (= 1 radní MČ), JUDr. Vašák, právník OOZ OKS ÚMČ.

Omluveni: pp. Nepil (= 1 radní MČ), JUDr. Vašák, právník OOZ OKS ÚMČ. Z á p i s ze 75. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 15. března 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis z 66. zasedání RMČ, které se konalo dne 4. 9. 2013 od 15,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice

Zápis z 66. zasedání RMČ, které se konalo dne 4. 9. 2013 od 15,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Zápis z 66. zasedání RMČ, které se konalo dne 4. 9. 2013 od 15,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Omluven: viz Prezenční listina Ing. Eliška Machačová, pan Aleš

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 03. 12. 2014

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 03. 12. 2014 M ě s t s k á č á s t P r a h a 1 3 Zastupitelstvo městské části Zápis z 2. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 03. 12. 2014 od 10.00 hodin v zasedací síni radnice MČ Praha 13 Zvukový záznam průběhu

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 116. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 25. července 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

10. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

10. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 10. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 6. února 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

Zápis z jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro Prahu bezbariérovou a otevřenou ze dne 6. 4. 2016

Zápis z jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro Prahu bezbariérovou a otevřenou ze dne 6. 4. 2016 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Komise Rady hl. m. Prahy pro Prahu bezbariérovou a otevřenou Zápis z jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro Prahu bezbariérovou a otevřenou ze dne 6. 4. 2016 Přítomni: Předsedkyně: Ľubica

Více

13. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

13. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 13. schůze Rady městské části Praha 8, konané v úterý dne 26. února 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 23. schůze Rady městské části Praha 8, konané v úterý dne 28. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

Zápis z 10. zasedání Výboru pro kulturu a památkovou péči ZHMP konaného dne 12. 10. 2011 ve 13:00 hod

Zápis z 10. zasedání Výboru pro kulturu a památkovou péči ZHMP konaného dne 12. 10. 2011 ve 13:00 hod Zápis z 10. zasedání Výboru pro kulturu a památkovou péči ZHMP konaného dne 12. 10. 2011 ve 13:00 hod Přítomni: členové - Bc. O. Pecha (předseda), Bc. F. Adámek (místopředseda), J. Liška (místopředseda),

Více

12. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

12. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 12. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. února 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis č. 2/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 2/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 2/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 25. 02. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:18 hodin Konec jednání:

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 122. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 17. října 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17. Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.30 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš,

Více

Zápis z 5. mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Slivenec ze dne 11. 5. 2011

Zápis z 5. mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Slivenec ze dne 11. 5. 2011 Zápis z 5. mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Slivenec ze dne 11. 5. 2011 Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hod. Přítomni: Ing. Petr Andres, Ing. Petr Harna, Milena Hollmannová, Mgr. Lenka

Více

Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014

Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014 Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014 Přítomni: p. Vladislav Beran, p. Zbyněk Blaheta, p. Ladislav Bohuslav, JUDr. Antonín Bórik, pí. Lenka Boudová,

Více

Zápis z Výboru pro zdravotnictví ZHMP, ze dne 15.2. 2011

Zápis z Výboru pro zdravotnictví ZHMP, ze dne 15.2. 2011 Zápis z Výboru pro zdravotnictví ZHMP, ze dne 15.2. 2011 Zápis ze dne 15. února 2011, 15.00, MHMP, č. dv. 430 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Schválení programu a ověřovatele zápisu II. zasedání

Více

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 2/2014 konaného dne 6. 3. 2014

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 2/2014 konaného dne 6. 3. 2014 Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 2/2014 konaného dne 6. 3. 2014 Přítomni: 1. Ladislav Nechvátal 7. Vítězslav Schrek (předseda) 2. Jaromír Pospíchal

Více

27. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

27. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 27. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 19. června 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Ludková, Vítek; Slabihoudek,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Libeř konaného dne 09. 03. 2015

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 118. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 29. srpna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 14. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 6. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise)

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) konané dne 7.1.2015 od 15:45 v kanceláři vedoucího OSNMM Přítomni: MUDr. Ondřej Štěrba František Kadeřábek Ing. Zdeněk Bezděka Ing. Zdeněk

Více

Zápis z 58. zasedání RMČ, které se konalo dne 17. 4. 2013 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice

Zápis z 58. zasedání RMČ, které se konalo dne 17. 4. 2013 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Zápis z 58. zasedání RMČ, které se konalo dne 17. 4. 2013 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Přítomni: viz Prezenční listina Ověřovatelé zápisu: Ing. Eliška Machačová, Ing. Martin Turnovský

Více

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pavlíková, Mgr. J. Hrušková, J. Přibylová, M. Fiala, E. Procházková Omluveni: Ing. J. Sehnal,

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 117. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 8. srpna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE STAVEBNÍ A DOPRAVY MČ PRAHA - LIBUŠ

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE STAVEBNÍ A DOPRAVY MČ PRAHA - LIBUŠ ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE STAVEBNÍ A DOPRAVY MČ PRAHA - LIBUŠ 11. 9. 2015, 7:45 9:50 Místo: kancelář starosty MČ Přítomni: předseda komise Mgr. R. Řezanka Členové komise: Mgr. Markéta Jedličková, Mgr. Václav

Více

Zápis ze 14. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim

Zápis ze 14. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim Zápis ze 14. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim Datum a místo konání: 12. září 2012 ve 14.00 hod., zasedací místnost tajemníka MěÚ, budova ul. Pardubická 67 Přítomní: viz prezenční

Více

1. Smlouva o umístění reklamní plochy Technické muzeum (Předkladatel: Ing. Oldřich Štarha, zpracovatel: Mgr. Dagmar Montagová)

1. Smlouva o umístění reklamní plochy Technické muzeum (Předkladatel: Ing. Oldřich Štarha, zpracovatel: Mgr. Dagmar Montagová) Z á p i s ze schůze Rady města Kuřimi č. 34/2014 konané dne 30. 09. 2014 Přítomni: Mgr. Ing. Drago Sukalovský starosta Ing. Oldřich Štarha místostarosta, PaedDr. David Holman, Zdeněk Kříž členové rady

Více

112. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 13:40 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

112. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 13:40 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 112. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 05.02.2014

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 05.02.2014 M ě s t s k á č á s t P r a h a 1 3 Zastupitelstvo městské části Zápis z 18. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 05.02.2014 od 10.00 hodin v zasedací síni radnice MČ Praha 13 Zvukový záznam průběhu

Více

100. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:35 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

100. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:35 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 100. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. prosince 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu.

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. Pan starosta zahájil 3. zasedání zastupitelstva v 18.05 hodin. Zkonstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno, byli

Více

Zápis z 33. zasedání RMČ, které se konalo dne 21. 3. 2012 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice

Zápis z 33. zasedání RMČ, které se konalo dne 21. 3. 2012 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Zápis z 33. zasedání RMČ, které se konalo dne 21. 3. 2012 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Ing. Eliška Machačová, Aleš Rubek Ověřovatelé zápisu:

Více

109. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

109. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 109. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 11. dubna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 107. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pátek dne 23. března 2018 od 9:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; MgA. Vilgus, Ph.D., Nepil;

Více

17. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

17. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 17. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 27. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2965/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 31. ledna 2014 Zápis

Více

3. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

3. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 3. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 28. listopadu 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr.

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 12. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 12. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 12. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře Přítomni: Návrhový výbor: Mandátový výbor: Ověřovatelé zápisu: viz prezenční listina

Více

Zápis č. 6/2015 z 6. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 6/2015 z 6. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 6/2015 z 6. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 14. září 2015 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 303 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. Ing. Fr. Beneš, CSc., p.

Více

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 20. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 24. dubna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis. z 18. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 10 konaného dne 24. června 2013 v zasedací místnosti ÚMČ Praha 10

Zápis. z 18. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 10 konaného dne 24. června 2013 v zasedací místnosti ÚMČ Praha 10 P10-066037/2013 Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 10 konaného dne 24. června 2013 v zasedací místnosti ÚMČ Praha 10 Přítomní členové ZMČ: Jan Florián Ing. Martin Hejl Mgr. Tomáš Ján

Více

Z Á P I S. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.

Z Á P I S. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p. Z Á P I S z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.123 Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů. Krátkodobě omluveni:

Více

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS 7. Rozpočet Komentář k rozpočtu MČ Praha Libuš na rok 2009 Rozpočet MČ Praha Libuš se sestavuje zpravidla jako vyrovnaný (Zákon 250/2000 Sb. o

Více

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko.

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko. Pozn.: V souladu se Zákonem na ochranu osobních údajů č. 101/200 Sb. je zveřejněn zápis ze zasedání Zastupitelstva města Milevska v upravené podobě, plné znění zápisu je k dispozici v sekretariátu MěÚ

Více

Hosté: tajemník Úřadu MČ Praha - Ďáblice Vlastimil Fouček, Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný

Hosté: tajemník Úřadu MČ Praha - Ďáblice Vlastimil Fouček, Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 16. veřejného zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 11. 12. 2013 od 18.00 hod v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

poškozeného povodní v roce 2002. Diskuse:0 Zastupitelstvo bere informaci na vědomí.

poškozeného povodní v roce 2002. Diskuse:0 Zastupitelstvo bere informaci na vědomí. ZÁPIS Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ Praha - Suchdol dne 18.12 2003 Účast při zahájení zasedání: zastupitelů Omluveni: p. Ptáček, p. Pytlíček, Mgr. Halová Je přítomna nadpoloviční většina zastupitelů,

Více

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ.

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ. Z á p i s z 8. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Upravený program jednání:

Upravený program jednání: Z á p i s ze 17. jednání Výboru pro majetek Městské části Praha 3 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání : 25.2.2013

Více

Z á p i s. Jednání řídil předseda Výboru MUDr. Marek Zeman MBA.

Z á p i s. Jednání řídil předseda Výboru MUDr. Marek Zeman MBA. Z á p i s z 1. jednání Výboru pro majetek Městské části Praha 3 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání : 18.1.2011

Více

Zápis č. 7/2015 z 7. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 7/2015 z 7. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 7/2015 z 7. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 13. října 2015 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 303 od 16.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. R. Nepil, CSc., p. Ing.

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 103. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 7. února 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

18. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

18. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 18. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 10. dubna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis Komise výstavby a územního rozvoje

Zápis Komise výstavby a územního rozvoje Zápis Komise výstavby a územního rozvoje Číslo jednání: 10/2015 Datum konání: 19.10.2015 Předsedající: Karla Polydorová Přítomní: Ing. Markéta Čiperová, Jitka Dubová, Vladimír Hošek, Ing. Jindřich Jukl,

Více

Zápis z 8. zasedání. Výboru pro plán, rozvoj, investice a dopravu (dále jen VPRID)

Zápis z 8. zasedání. Výboru pro plán, rozvoj, investice a dopravu (dále jen VPRID) Zápis z 8. zasedání Výboru pro plán, rozvoj, investice a dopravu (dále jen VPRID) konané dne 21.4 2015 v 15:00 h v zasedací místnosti odboru ROZ Přítomni: Ing. Hermély Petr (předseda výboru), Ing. Draška

Více

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ).

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ). Z á p i s z 19. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pondělí dne 15. dubna 2019 od 11:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Vítek; Slabihoudek, Bc. Švarc,

Více

Hosté: pan Vít Masare, stálý host, Pavel Trešek Městská policie pro Prahu 7

Hosté: pan Vít Masare, stálý host, Pavel Trešek Městská policie pro Prahu 7 Zápis z 2 jednání, konané dne 18.02.2015 od 17.00 do 19.00 hod. v místnosti č. 225 Seznam členů komise: Michal Šperling Ing. Arch. Tomáš Cach Hana Holubkovová PhDr.Ing.arch. Lenka Burgerová Milan Tesař

Více

Zápis č. 02/2016 z výchozího jednání Místní komise Štěpnice ze dne 15.02.2016

Zápis č. 02/2016 z výchozího jednání Místní komise Štěpnice ze dne 15.02.2016 Zápis č. 02/2016 z výchozího jednání Místní komise Štěpnice ze dne 15.02.2016 Přítomni: Mgr. Martykánová, PhDr. Brázda, Mgr. Čoupek, PhD., Bc. Dostálek, Mgr. Pavlicová, p. Prachman, p. Střelcová, Bc. Víchová

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 22. dubna 2015

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 22. dubna 2015 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 22. dubna 2015 Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny p. Jelínek, p. Bauer Alena Dalecká Starosta zahájil jednání:

Více

Městská část Praha-Dolní Chabry Rada městské části. Zápis č. 029/08/RMČ ze dne 25.08.2008

Městská část Praha-Dolní Chabry Rada městské části. Zápis č. 029/08/RMČ ze dne 25.08.2008 Přítomni: 4 Omluveni: PhDr. Doušová Hosté: p.bartoš, p. Šimáček Ověřovatelé zápisu: MUDr. Dvořák, pan Vokáč Navržený program 29. zasedání Rady MČ: Městská část Praha-Dolní Chabry Rada městské části Zápis

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 121. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 3. října 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

Zápis ze 4. zasedání RMČ, které se konalo dne 17. 12. 2014 od 9:00 hodin v zasedací místnosti v 1. patře radnice

Zápis ze 4. zasedání RMČ, které se konalo dne 17. 12. 2014 od 9:00 hodin v zasedací místnosti v 1. patře radnice Zápis ze 4. zasedání RMČ, které se konalo dne 17. 12. 2014 od 9:00 hodin v zasedací místnosti v 1. patře radnice Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Omluveni: Viz Prezenční listina pan Jiří Knotek, Ing. Jiří

Více

21. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

21. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 21. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 15. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 16. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ70 konané dne 19.05.2010

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ70 konané dne 19.05.2010 Přítomni : Ověřovatel : Program jednání: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 2 dle prezenční listiny ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ70 konané dne 9.05.200 místostarosta - Ing. Petr Štulc Kontrola plnění úkolů 2

Více

Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013

Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013 R6 50/2013 Statutární město Brno Městská část Brno-Medlánky Rada MČ Brno-Medlánky Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013 Přítomni: JUDr. Marek Michal, Doc. Ing. Sedlák

Více

Zápis. z 3. zasedání roku 2014 Zastupitelstva městské části Praha Kolovraty konaného dne 27. března 2014

Zápis. z 3. zasedání roku 2014 Zastupitelstva městské části Praha Kolovraty konaného dne 27. března 2014 Zápis z 3. zasedání roku 2014 Zastupitelstva městské části Praha Kolovraty konaného dne 27. března 2014 Přítomní členové ZMČ: Ing. Michal Habart, starosta Ing. Petr Souček, Ph.D., zástupce starosty Ing.

Více

Zápis ze 17. zasedání RMČ, které se konalo dne 23. 6. 2011 od 10,30 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice

Zápis ze 17. zasedání RMČ, které se konalo dne 23. 6. 2011 od 10,30 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Zápis ze 17. zasedání RMČ, které se konalo dne 23. 6. 2011 od 10,30 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Milan Coller, Ing. Martin Turnovský Ověřovatelé

Více

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 9. jednání

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 9. jednání Zápis z 9. jednání Rady města Heřmanův Městec konané dne 25. 5. 2016 v 17:00hod. kancelář starosty Města Heřmanův Městec, Městský úřad Heřmanův Městec, Havlíčkova 801 Přítomni: Omluveni: Zapsal: Přizváni:

Více

Zápis z 19. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Hněvotín, konaného na 15. října 2009.

Zápis z 19. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Hněvotín, konaného na 15. října 2009. 1 Zápis z 19. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Hněvotín, konaného na 15. října 2009. 1. Zahájení : starosta přivítal zastupitele a občany obce na 18. zasedání zastupitelstva obce, zkontroloval přítomnost

Více

Zápis č. 4 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 09.04.2015 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám.

Zápis č. 4 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 09.04.2015 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám. Zápis č. 4 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 09.04.2015 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám. Přítomni: Ing. Adam Kalous, Ing. Libor Halas, Ing. Jiří

Více

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 4. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 5. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis ze 33. schůze rady města konané dne 4.11.2015

Zápis ze 33. schůze rady města konané dne 4.11.2015 Město Pohořelice Zápis ze 33. schůze rady města konané dne 4.11.2015 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Novák, DiS., Ing. Kudrna, Petr Hemala, Aleš Saitl, Mgr. Rouzek, Ing. Blecha tajemník a zapisovatelka Mgr. Babčanová

Více

Host: p. Mgr. Cibulka, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda finančního výboru ZMČ.

Host: p. Mgr. Cibulka, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda finančního výboru ZMČ. Z á p i s ze 7. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 120. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 12. září 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

Zpráva o hospodaření MČ Praha 10 k 30.9.2013 včetně informace o rozpočtových úpravách schválených Radou MČ Praha 10 v rámci zmocnění

Zpráva o hospodaření MČ Praha 10 k 30.9.2013 včetně informace o rozpočtových úpravách schválených Radou MČ Praha 10 v rámci zmocnění P10-127077/2013 Rada MČ Praha 10 21. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 10 Dne 10.2.2014 Zpráva o hospodaření MČ Praha 10 k 30.9.2013 včetně informace o rozpočtových úpravách schválených Radou MČ Praha 10

Více

Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva MČ Brno Medlánky, konaného dne 7. února 2011

Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva MČ Brno Medlánky, konaného dne 7. února 2011 Z6 04/2010 Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva MČ Brno Medlánky, konaného dne 7. února 2011 Přítomni: dle prezenční listiny (viz. příloha č. 1) Místo konání: zasedací místnost ÚMČ Brno-Medlánky,

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

SOUHRN USNESENÍ. Město Nové Město nad Metují

SOUHRN USNESENÍ. Město Nové Město nad Metují Pro schválení zápisu V řádné veřejné zasedání Zastupitelstva města Nové Město nad Metují ZM 109 (ve volebním období 7. zasedání) ze dne: 10.9.2015 přednáškový sál Městské knihovny Nové Město nad Metují

Více

Zápis z 27. zasedání RMČ, které se konalo dne 25. 11. 2015 od 9:00 hodin v zasedací místnosti v 1. patře radnice

Zápis z 27. zasedání RMČ, které se konalo dne 25. 11. 2015 od 9:00 hodin v zasedací místnosti v 1. patře radnice Zápis z 27. zasedání RMČ, které se konalo dne 25. 11. 2015 od 9:00 hodin v zasedací místnosti v 1. patře radnice 1 Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Omluven: Viz Prezenční listina Ing. Jiří Pařízek, Bc. Michal

Více

10 PŘÍLEŽITOSTÍ PRAHY 14 2015-2016 NA OBDOBÍ. Zpracovatel: KS OSPK ÚMČ Praha 14, Ing. P. George, KS OSPK

10 PŘÍLEŽITOSTÍ PRAHY 14 2015-2016 NA OBDOBÍ. Zpracovatel: KS OSPK ÚMČ Praha 14, Ing. P. George, KS OSPK 10 PŘÍLEŽITOSTÍ PRAHY 14 NA OBDOBÍ 2015-2016 Zpracovatel: KS OSPK ÚMČ Praha 14, Ing. P. George, KS OSPK 10 PŘÍLEŽITOSTÍ PRAHY 14 NA OBDOBÍ 2015-2016 OBSAH: Úvod a vznik dokumentu 2 Prioritní oblasti 3

Více

Z á p i s. z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, Ing. Kokeš, Mgr. Plíva,

Více

Zápis z 5. schůze osadního výboru Kojetín ze dne 6. 5. 2016

Zápis z 5. schůze osadního výboru Kojetín ze dne 6. 5. 2016 Zápis z 5. schůze osadního výboru Kojetín ze dne 6. 5. 2016 Přítomni: Ing. Lumír Zrník, Miroslav Rosa, Jitka Rakušanová, Jiří Holub, Ing. Ivo Miček, Lubomír Holub, Otto Drescher Omluveni: Petr Dousek,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová. (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová. (= 2 radní MČ). Z á p i s z 92. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 4. října 2017 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

Rozpočet 2010. K návrhu rozpočtu a finančního plánu zdaňované činnosti městské části Praha 20 na rok 2010. Předkladatel: Bc. Ivan Liška, starosta

Rozpočet 2010. K návrhu rozpočtu a finančního plánu zdaňované činnosti městské části Praha 20 na rok 2010. Předkladatel: Bc. Ivan Liška, starosta Rozpočet 2010 K návrhu a finančního plánu zdaňované činnosti městské části Praha 20 na rok 2010 Předkladatel: Bc. Ivan Liška, starosta Komentář k návrhu m.č. Praha 20 - Horní Počernice na rok 2010 městské

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 26.10.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 26.10.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 26.10.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Vimperk

Více

Zápis : 10. zasedání dne 7. prosince 2015 od 16.00 v zasedacím sále č. 205 historické budovy úřadu MČ v Nuslích, Táborská 500, Praha 4

Zápis : 10. zasedání dne 7. prosince 2015 od 16.00 v zasedacím sále č. 205 historické budovy úřadu MČ v Nuslích, Táborská 500, Praha 4 KOMISE ÚZEMNÍHO ROZVOJE A VÝSTAVBY RMČ Praha 4 Zápis : 10. zasedání dne 7. prosince 2015 od 16.00 v zasedacím sále č. 205 historické budovy úřadu MČ v Nuslích, Táborská 500, Praha 4 Přítomni dle prezenční

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1442-63/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1442-63/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1442-63/2012 o ceně nemovitostí obvyklé (tržní) ceně bytu č. 529/2 v bytovém domě č.p. 529 na pozemku parc.č. 528/5, 528/16, ul. Ryskova č.or. 4, katastrální území Vítkovice, obec Ostrava,

Více

Z Á P I S č. 3/2015. ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 29.4.2015 v Orli, od 19.00 hod.

Z Á P I S č. 3/2015. ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 29.4.2015 v Orli, od 19.00 hod. Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 29.4.2015 v Orli, od 19.00 hod. Přítomni: p. Havránek, Janoušková, Flídr, Žáčková, Jeníček, Brabec, Horník, Příhoda, Javůrková, Novák

Více

Zápis č. 3/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice.

Zápis č. 3/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice. Zápis č. 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice. Přítomni: p. Vaňhara, JUDr. Mokrá, Ing. Baťa, Ing. Bílek, Mgr. Voborská,

Více