DUBEN Dne 5. dubna 2019, bylo ukončeno kolektivní vyjednávání mzdové části kolektivní smlouvy.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DUBEN Dne 5. dubna 2019, bylo ukončeno kolektivní vyjednávání mzdové části kolektivní smlouvy."

Transkript

1 DUBEN 2019 Dne 5. dubna 2019, bylo ukončeno kolektivní vyjednávání mzdové části kolektivní smlouvy. Předmětem dohody, platné od 1. dubna 2019, jsou následující body: Nárůst tarifů u zaměstnanců v DL kategorii o 4,5 % Nárůst základních mezd u IL a THP zaměstnanců v průměru o 4,5 % Zavedení pozice DL 4 senior od Výše tarifu bude ve středu mezi třídou DL4 a DL5 Dále dochází k zavedení měsíčního docházkového bonusu za nulovou absenci u zaměstnanců v kategorii DL a IL ve výši 900 Kč dle stávajících podmínek Mzdové rozpětí pro kategorie IL a THP bude od 1. dubna 2019 navýšeno o dohodnutý nárůst mezd Další části uzavřené dohody jsou: Obě strany se zavázaly ke společnému cíli na neustálém zlepšování v programu Kaizen pro období od 1. dubna 2019 do 31. prosince 2019 v počtu návrhů přinášejících úsporu nákladů následovně: 550 kaizenů v závodě Nový Jičín 550 kaizenů v závodě Hluk Toto odpovídá novému ročnímu cíli ve výši 750 Kaizenů na závod. 2) Docházkový bonus za nulovou absenci U zaměstnanců v kategorii DL a IL bude vyplácen měsíční docházkový bonus za nulovou absenci ve výši 900 Kč. Zaměstnanci, kteří ve sledovaném období odpracují plný fond pracovní doby bez jakýchkoliv absencí (nemoc, OČR, neplacené volno na žádost zaměstnance, návštěva lékaře, doprovod k lékaři, čerpání otcovské dovolené, čerpání dlouhodobého ošetřovného), mají nárok na vyplacení jednorázové odměny ve výši 900 Kč. Všechna ostatní ustanovení mzdové části kolektivní smlouvy zůstávají i nadále v platnosti. Platnost mzdové části kolektivní smlouvy je pro období od do Po dokončení tisku předáme nové kolektivní smlouvy úsekovým důvěrníkům jednotlivých středisek.

2 Stupnice mzdových tarifů pro kategorii DL od Třída: DL (sazba v Kč/hod.) Třída není uplatňována Třída není uplatňována , , senior 118, , , , ,70 Příklad navýšení v 5 DL třídě (pozn. největší počet zaměstnanců) Hodinový nárůst od 1.4. o 5,40 Kč x 163 (prům.počet pracovních hodin) = 880 Kč za měsíc PÁR VĚT PŘEDSEDY k ukončenému kolektivnímu vyjednávání Výsledek již všichni znáte, nárůst mezd o 4,5% od 1. dubna. Dále zavedení měsíčního docházkového bonusu ve výši 900 Kč, což je dalších v průměru 4,1%, které si každý zaměstnanec svým přístupem může ovlivnit. Uzavřením dohody je nejen nárůst mezd, ale i udržení všech stávajících nadstandardů, která kolektivní smlouva zaměstnancům přináší. Novinkou je zavedení pozice DL 4 senior od , do které se budou mít možnost zaměstnanci posunout na základě splněných požadavků pro tuto pozici. Všichni bychom se měli přičinit, aby byly výsledky naší firmy co nejlepší. Nejen svou každodenní dobře odvedenou prací, svým přístupem, ale i neustálým zlepšováním, proto vznikla dohoda s vedením o počtu podaných Kaizenů, které povedou k úspoře nákladů. Děkujeme všem zaměstnancům-odborářům za podporu!

3 KONFERENCE ZO OS KOVO HANON SYSTEMS Termín konání byl Výborem ZO stanoven na 11. dubna 2019 v 15:00 hod. v jídelně závodu na ulici Lužická PROGRAM KONFERENCE: 1. ZAHÁJENÍ 2. SCHVÁLENÍ PROGRAMU 3. VOLBA NÁVRHOVÉ A MANDÁTOVÉ KOMISE 4. - NÁVRH ROZPOČTU PRO ROK NÁVRH ZMĚN DO HOSPODÁŘSKÉHO ŘÁDU 6. ZPRÁVA DOZORČÍ A REVIZNÍ KOMISE 7. ZPRÁVA MANDÁTOVÉ KOMISE 8. ZPRÁVA O ČINNOSTI ZO 9. VYSTOUPENÍ ZÁSTUPCŮ VEDENÍ FIRMY, HOSTŮ, DISKUZE 10. NÁVRH USNESENÍ KONFERENCE ZO Hosty konference budou zástupci vedení společnosti a také zástupci Klubu seniorů.

4 ZMĚNY TERMÍNŮ VE VIZI Od února dochází k dočasné změně přítomnosti předsedy odborů v kanceláři v hale Vizi. Nově bude k dispozici v úterý a ve čtvrtek. KAIZEN Účelem drobných zlepšení (Kaizenů) je vytvářet podmínky, které odstraní plýtvání (např. zbytečná manipulace s materiálem, vady, neefektivní manipulace a pohyby, prostoje apod.) nebo řeší kvalitu bezpečnost, ergonomii a požární ochranu. Požádejte o více informací jak návrhy podávat své vedoucí. Za každý schválený návrh zlepšení vyplatí firma zaměstnanci částku 300,-Kč. Pokud návrh zlepšuje oblast bezpečnosti práce & EHS nebo kvality, vyplatí odměnu 600,-Kč. Navíc každé čtvrtletí proběhne vyhodnocení schválených Kaizenů, kdy 2 zaměstnanci s nejvíce návrhy a 2 navrhovatelé vylosovaní ze všech Kaizenů, získají věcné ceny. Výbor ZO chce podpořit zájem jednotlivých zaměstnanců k aktivnějšímu navrhování těchto drobných zlepšení. Neváhejte a vylepšete si své pracovní prostředí drobným zlepšením!!! BOWLINGOVÝ TURNAJ - FINÁLE Místo konání: úterý herna Bowling Bar - OD MAJNL Nový Jičín od 16,00 hod. Účastníci finále: Škárka Radislav, Zemánek Jiří, Grossmann Robert, Bajer Lukáš, Chalupa Tomáš, Smolarčík Jaromír, Škárková Lenka, Skálová Kateřina, Barošová Monika S pozdravem "HODU ZDAR" se těšíme na Vaši účast.

5 DIVADLO POD ŠIRÝM NEBEM Pátek 31. května na Skalkách v Novém Jičíně Kolik zaplatíte Odborář 200,- Kč Jeho rod. příslušník 300,-Kč Neodborář 360,- Kč Jeho rod. příslušník 399,-Kč Přihlášky na rezervaci přijímáme telefonicky na kl.2833, 2300 nebo na mobil: , nebo v kanceláři odborů do 30. dubna.

6 OSLAVTE S NÁMI DEN DĚTÍ Dino Park a ZOO PARK Vyškov představují ideální spojení, jak poznat dávno vyhynulé druhohorní obry a současnou faunu se zaměřením na domácí domestikovaná zvířata. Desítky modelů v životních velikostech, 4D Kino s panoramatickým filmem v ceně vstupenky, absolutně ojedinělá visutá lanová dráha DinoBike, která vám umožní pohled na DinoPark z ptačí perspektivy, a to výčet atrakcí teprve začíná, přijďte se přesvědčit. Ze zooparku a zpět vás zdarma převeze unikátní silniční vláček DinoExpres. V ceně vstupenky je zahrnuto: doprava, vstupné do DinoParku, vstupné do ZOO PARKU, jízda DinoExpresem ze ZOO PARKU do Dino Parku a zpět, vstupné do 4D Kina. Kolik zaplatíte Odborář 100,- Kč Jeho rod. příslušník 150,-Kč Neodborář 200,- Kč Jeho rod. příslušník 250,-Kč DĚTI zaměstnanců ZDARMA Přeprava dětských kočárků je v DinoExpresu možná. Odjezd v 8.30 hod. z ulice Jugoslávská /parkoviště u vody/. Předpokládaný návrat v 16 hod. Přihlášky na rezervaci přijímáme telefonicky do 24. května 2019 na kl.2833, nebo na mobil: p. Rajnochová nebo osobně v kanceláři odborů.

7 LEGENDY 10 sobota 1. června na Skalkách v Novém Jičíně Kolik zaplatíte Odborář 300,- Kč Jeho rod. příslušník 420,-Kč Neodborář 500,- Kč Jeho rod. příslušník 555,-Kč Přihlášky na rezervaci přijímáme telefonicky na kl.2833, 2300 nebo na mobil: , nebo v kanceláři odborů do 30. dubna.

8 Michal David - Open Air Tour 2019 pátek 20. září v Novém Jičíně na Skalkách v 19:00 hod. Všichni diváci se určitě mohou těšit na nezapomenutelnou show. Zazní jak prověřené úspěšné hity tohoto zpěváka, tak i písně "z archivu" Open Air TOUR 2019 proběhne bez dalšího hosta. Fanoušky tak čeká téměř dvouhodinový koncert bez přestávky. Kolik zaplatíte Odborář 330,- Kč Jeho rod. příslušník 450,-Kč Neodborář 540,- Kč Jeho rod. příslušník 599,-Kč Přihlášky na rezervaci přijímáme telefonicky na kl.2833, 2300 nebo na mobil: , nebo v kanceláři odborů do 30. dubna.

9 Chata se nachází cca 500 m od Hotelu Ráztoka v Trojanovicích a 1 km od lanovky na Pustevny. Ubytování je ve třech pokojích, 2 x dvoulůžkový a 1 x třílůžkový + společenská místnost s TV. Kuchyňka má standartní vybavení (lednice s mrazákem, mikrovlnka, el. sporák, rychlovarná konvice apod.). Samozřejmostí je sociální zařízení se sprchovým koutem. Součástí chaty je parkoviště, antukové hřiště, ohniště, ruské kuželky, pro děti pískoviště. Děti mohou navštívit i nedalekou Tanzanii. Upozornění: Přísný zákaz vodění domácích zvířat do rekreačního zařízení! Cena za objekt/noc: Odborář: 600 Kč Neodborář: 1000 Kč Termíny pobytů Víkendové: Červen , , , , Červenec Týdenní: Červenec - Srpen , Bližší informace zájemcům podá Pavel Čapka v kanceláři odborů nebo na tel Zájemci mohou přihlášky do 10. května odevzdávat v kanceláři odborů nebo vhodit do schránky ZO OS KOVO. Výběr rekreantů bude probíhat dle stejných pravidel jako u zahraničních rekreací. V červnových materiálech pro ÚsD vydáme seznam účastníků.

10 PŘEDPLATNÉ DO BESKYDSKÉHO DIVADLA NEDĚLE 28.dubna v 16:00 sk. ROLNIČKA Bratři Grimové a K. J. Erben OBUŠKU Z PYTLE VEN NABÍDKA PŘEDSTAVENÍ Příběh o třech kouzelných darech o stolečku, který se sám prostírá, o oslíkovi, který setřásá ze sebe zlaťáky a o obušku, který když vyskočí z pytle, trestá nepravosti... Scéna Bajka Český Těšín NEDĚLE 12 května v 16:00 sk. ČTYŘLÍSTEK Ulrich Hub TUČŇÁCI NA ARŠE Příběh o třech tučňácích a jedné moc upracované holubici je plný humoru i laskavého poučení. Přesně tak, jak to má ve správné pohádce být. Aspoň tučňáci to tak říkají a ti mají... Městské divadlo Zlín Pondělí 13. KVĚTNA v 18,00 sk. S Lenka Smrčková, Pavel Khek DEBURAU Životní příběh nejslavnějšího mima s českými kořeny. Jean Gaspard Deburau, muž, který rozdával smích a štěstí, a sám zůstával smutným králem ticha... AUTOR: Lenka Smrčková, Pavel Khek REŽIE: Pavel Khek HRAJÍ: Radim Madeja, Svatava Milková, Malvína Pachlová, Milan Ligač, Petr Prokeš, Ivo Theimer, Lucie Matoušková, Oldřich Vízner j.h. a další Městské divadlo Mladá Boleslav Permanentky do divadla si můžete rezervovat od od 6:30 hod. telefonicky na kl.2833, nebo na mobil: p. Rajnochová

11 PŘÍSPĚVKY NA ZIMNÍ POBYTY DĚTÍ Vyplácení příspěvků na lyžařské výcviky proběhne od v kanceláři odborů. Příspěvek pro odboráře bude vyplacen poměru 1/3 ze zaplacené částky, ale max. 1000,- Kč za kalendářní rok na člena ZO. ZMĚNY PRO ODBORÁŘE Výbor ZO na své schůzi konané dne projednal změny benefitů pro odboráře pro rok Tyto změny byly následně schváleny úsekovými důvěrníky dne Nové benefity pro odboráře: Příspěvek na nákup brýlí ve výši 500 Kč pro odboráře nad 50 let příspěvek lze čerpat 1x ročně na základě dokladu pro pořízení brýlí od lékaře Navýšení finančního daru pro odboráře při životním jubileu 50 let na 1000 Kč Zvýšení příspěvku na činnost Klubu seniorů o Kč Připomínáme všem zaměstnancům, že mají dle Kolektivní smlouvy, bod C.6 Zdravotní péče, bod 1., možnost zdarma využít služeb léčebných rehabilitací, které se nově nachází v bývalé školící vile firmy Varroc. Preventivní rehabilitace a masáže pro zaměstnance Hanon Systems Autopal a Services jsou plně hrazené zaměstnavatelem!!! Mgr. Jana Minářová a kolektiv Léčebná rehabilitace Suvorovova 195 (tel ), Máchova 30 (tel ) Nový Jičín, Neváhejte a využijte benefitu pro zaměstnance v kolektivní smlouvě. Nečekejte na bolesti a myslete na své zdraví!!! Budete své tělo k práci ještě pár let potřebovat.

12 PRÁVNÍ PORADNA PRO ODBORÁŘE je zajišťována v době hodin v kanceláři odborové organizace Varroc ve vile (bývalá školící budova) a to vždy první středu v měsíci, nejbližší termín je 2. května. Právní služby bude zajišťovat právník RP OS KOVO Zájemci o tyto služby se mohou přihlásit u p. Pavla Čapky/kl.2300/, mobil: NAROZENÍ DÍTĚTE. Pokud se odboráři narodí dítě, dostane dar z odborů v hodnotě 1000 Kč. Pokud jsou v odborech matka i otec, dostane každý 1000,- Kč oproti originálu paragonu (s razítkem a podpisem prodejce) na zakoupené zboží pro dítě, který si přinesete s rodným listem dítěte. PŘI NÁVŠTĚVĚ DLOUHODOBĚ NEMOCNÉHO ZAMĚSTNANCE, (tj. více než 2 měsíce) člena naší odborové organizace lze zakoupit pozornost. Před návštěvou nemocného si vyzvedněte formulář po telefonické domluvě /kl.2833/,u p. Rajnochové. Na základě paragonu s razítkem a podpisem prodejce bude vyplacena hotovost do výše 250,- Kč, (nesmí být zakoupen alkohol a tabákové výrobky). Žádosti předávejte po telefonické domluvě /kl.2833/, mobil: u p. Rajnochové. PŘEDÁVÁME VÁM: - Kovák - přihlášky chata Další aktiv úsekových důvěrníků se bude konat v pátek 3. května 2019 v hodin v BUNKRU závodu REFLEXE Výbor ZO OS KOVO Hanon Systems

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ 1. TURISTICKÝ ZÁJEZD ČERVEN 2016 Sportovní komise připravila třídenní turistický zájezd do Vysokých Tater Roháče.

Více

1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ

1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ ZO OS KOVO TEL: 556 623 304 556 623 395 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS BŘEZEN 2015 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ V současné době máme za sebou 3. kolo vyjednávání. Jednáme o Mzdové a benefitové části kolektivní

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, VOLBY 2018

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, VOLBY 2018 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ČERVENEC-SRPEN 2018 1. VOLBY 2018 Pokud máte zájem a odhodlání zastupovat své kolegy, zvažte kandidaturu do

Více

UZÁVĚRKA REGISTRACE KANDIDÁTEK JE V PÁTEK VE 14,00 HODIN.

UZÁVĚRKA REGISTRACE KANDIDÁTEK JE V PÁTEK VE 14,00 HODIN. ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ZÁŘÍ 2018 1. VOLBY do ZV a DaRK PRO OBDOBÍ 2018-2022 Čas neúprosně ubíhá a končí čtyřleté volební období našich

Více

ZÁŘÍ 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE

ZÁŘÍ 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE ZÁŘÍ 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE Na základě uzavřené dohody mzdové části Kolektivní smlouvy z března letošního roku dojde od 1.10.2018 k nárůstu tarifů u zaměstnanců v DL kategorii

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ČERVEN 2017 1. TURNIKET JIŽ V PROVOZU Kancelář odborů je již přístupná přes nový turniket z areálu podniku

Více

ČERVENEC-SRPEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE

ČERVENEC-SRPEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE odstávka přívodu elektřiny v obou závodech odstávka přívodu elektřiny v obou závodech odstávka systému QAD odstávka systému QAD 16.7.2018 17.7.2018 18.7.2018 19.7.2018 20.7.2018 21.7.2018 22.7.2018 23.7.2018

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS ČERVENEC, SRPEN 2015 1. TENISOVÝ TURNAJ V sobotu 20. 6. 2015 se uskutečnil TENISOVÝ TURNAJ O PŘEBORNÍKA

Více

ČERVEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE

ČERVEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE ČERVEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE Na základě výsledků společnosti Hanon Systems Autopal a Hanon Systems Autopal Services za období od listopadu 2017 do konce dubna 2018 bude vyplacen

Více

KOMISE BOZP INFORMUJE

KOMISE BOZP INFORMUJE ČERVEN 2019 VÝPLATA 13. PLATU Na základě výsledků společnosti Hanon Systems Autopal a Hanon Systems Autopal Services za období od listopadu 2018 do konce dubna 2019 bude vyplacen 13. plat ve výši 94,4%.

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ 1. VOLBY 2018 ČERVEN 2018 Po schválení termínu voleb konferencí ZO, dopracoval výbor ZO tzv. Rozhodnutí k

Více

1. VÝSLEDEK KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ

1. VÝSLEDEK KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ ZO OS KOVO TEL: 556 623 304 556 623 395 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS DUBEN 2015 1. VÝSLEDEK KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ VŠECHNY PŘÍPLATKY POSKYTOVANÉ DLE MZDOVÉ ČÁSTI KOLEKTIVNÍ SMLOUVY SE NÁM PODAŘILO UDRŽET,

Více

ZO OS KOVO TEL: MIMOŘÁDNÁ KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC LIGHTING SYSTEMS ŠENOV U NOVÉHO JIČÍNA

ZO OS KOVO TEL: MIMOŘÁDNÁ KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC LIGHTING SYSTEMS ŠENOV U NOVÉHO JIČÍNA ZO OS KOVO TEL: 556 623 304 556 623 395 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS LEDEN 2015 Vážení odboráři, chtěl bych Vám jménem ZV popřát mnoho úspěchů v pracovním i osobním životě,zdraví, štěstí a splněná přání v

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ PROSINEC 2017 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ K vyjednávání mezi zaměstnavatelem Varroc Lighting Systems a odborovými

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS KVĚTEN 2015 1. KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN VE STŘEDU 29. 4. 2015 SE KONALA DŮLEŽITÁ KONFERENCE

Více

ŘÍJEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE

ŘÍJEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE ŘÍJEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE Akce Do práce na kole se zúčastnilo 90 cyklistů, kteří ujeli celkem 38 707 km. Ze všech účastníků této akce, vylosovala manažerka HR Radka Kozáková,

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ DUBEN 2016 1. VÝSLEDEK KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ PO 6. KOLE NELEHKÉHO VYJEDNÁVÁNÍ, V DOBĚ S VELICE NÍZKOU INFLACÍ,

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ZÁŘÍ 2017 1. ZVÝŠENÍ ČÁSTEK NA PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ Na základě připomínek a argumentů zástupců odborů při

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ČERVENEC-SRPEN 2017 1. VII. SJEZD OS KOVO NEJVÝZNAMĚJŠÍ UDÁLOST ODBORŮ ROKU 2017 Ve dnech 15.-17.6.2017 proběhl

Více

1. KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC Nový Jičín

1. KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC Nový Jičín ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ KVĚTEN 2017 1. KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC Nový Jičín V úterý 25.4.2017 se konala konference ZO. Konferenci

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ ZÁŘÍ 2016 Vážení spolupracovníci, odboráři. Letošní dovolená je již za námi a věřím, že jste ji prožili podle

Více

2. DAŇOVÉ ZVÝHODNĚNÍ

2. DAŇOVÉ ZVÝHODNĚNÍ ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ÚNOR 2017 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ ZAČALO Dne 25. ledna 2017 se sešly vyjednávací týmy zástupců odborů Nový

Více

3. TURISTICKÝ ZÁJEZD - ROHÁČE 4. BOWLING PODZIMNÍ TERMÍNY

3. TURISTICKÝ ZÁJEZD - ROHÁČE 4. BOWLING PODZIMNÍ TERMÍNY ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ ČERVENEC - SRPEN 2016 1. TENISOVÝ TURNAJ Tenisový turnaj, který se uskutečnil v sobotu 3. června má své vítěze.

Více

DUBEN NÁVRH VOLEBNÍHO ŘÁDU PRO VOLBY DO VZO OS KOVO a DOZORČÍ A REVIZNÍ KOMISE 9. VYSTOUPENÍ ZÁSTUPCŮ VEDENÍ FIRMY, HOSTŮ, DISKUZE

DUBEN NÁVRH VOLEBNÍHO ŘÁDU PRO VOLBY DO VZO OS KOVO a DOZORČÍ A REVIZNÍ KOMISE 9. VYSTOUPENÍ ZÁSTUPCŮ VEDENÍ FIRMY, HOSTŮ, DISKUZE DUBEN 2018 Termín konání byl Výborem ZO stanoven na 19. dubna 2018 v 15:00 hod. v jídelně závodu na ulici Lužická Žádáme tímto úsekové důvěrníky, aby na pracovišti určili delegáty odboráře v poměru 1:10

Více

1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ UKONČENO

1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ UKONČENO ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ DUBEN 2017 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ UKONČENO PO 6. KOLE NELEHKÉHO VYJEDNÁVÁNÍ, DOŠLO K DOHODĚ MEZI VEDENÍM

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS ÚNOR 2016 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ Dne 26.1.2016 proběhlo druhé kolo kolektivního vyjednávání mezi vedením

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ŘÍJEN 2017 1. MOTIVACE NA DOSAŽENÉM ZISKU SPOLEČNOSTI Děkujeme všem zaměstnancům za odvedenou práci, vynaložené

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ BŘEZEN 2018 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ UKONČENO Letos již po třetím kole se podařily dohodnout obě části kolektivní

Více

KONFERENCE ZO OS KOVO HANON SYSTEMS

KONFERENCE ZO OS KOVO HANON SYSTEMS KVĚTEN 2019 KONFERENCE ZO OS KOVO HANON SYSTEMS Dne 11. dubna proběhla konference naší základní organizace, kde delegáti jednotlivých středisek schválili rozpočet ZO pro rok 2019 a změny v hospodářském

Více

1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ

1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ ZO OS KOVO TEL: 556 623 304 556 623 395 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS ÚNOR 2015 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ Jak jsme již informovali, zaměstnavatel předal 6. 1. 2015 odborům návrh Mzdové a benefitové části KS

Více

ODBORY INFORMUJÍ LEDEN 2019

ODBORY INFORMUJÍ LEDEN 2019 ODBORY INFORMUJÍ LEDEN 2019 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN, TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 Vážení odboráři, Zdravím všechny s přáním co nejlepšího roku 2019. Věřím, že jste spolu se svými

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ PROSINEC 2018 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ K vyjednávání o nové Kolektivní smlouvě mezi zaměstnavatelem Varroc

Více

Základní organizace FN2: Preambule:

Základní organizace FN2: Preambule: Zásady pro čerpání odborových prostředků Základní organizace FN2: Preambule: a) Zásady pro čerpání odborových prostředků základní organizace FN2 vychází z programu činnosti ZO FN2 a slouží k rozhodování

Více

Dodatek č.3. ke Kolektivní smlouvě společnosti Hyundai Dymos Czech, s.r.o., uzavřené dne a účinné od a následných dodatků

Dodatek č.3. ke Kolektivní smlouvě společnosti Hyundai Dymos Czech, s.r.o., uzavřené dne a účinné od a následných dodatků Dodatek č.3 ke Kolektivní smlouvě společnosti Hyundai Dymos Czech, s.r.o., uzavřené dne 30.3.2012 a účinné od 1.4.2012 a následných dodatků V souladu s bodem 2 části III. Kolektivní smlouvy Hyundai Dymos

Více

ZÁKLADNÍ ODBOROVÉ ORGANIZACE FN 2. Richard ZACH Ing. Marie VOŽECHOVÁ

ZÁKLADNÍ ODBOROVÉ ORGANIZACE FN 2. Richard ZACH Ing. Marie VOŽECHOVÁ FINANČNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ODBOROVÉ ORGANIZACE FN 2 Richard ZACH Ing. Marie VOŽECHOVÁ razítko odborové organizace, podpis předsedy výboru a dozorčí rady odborové organizace Finanční řád ZO FN2 OS ZSP ČR schváleno

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

Za odvedenou práci a za pracovní pohotovost náleží zaměstnanci hrubá mzda (rozumíme tím mzdu i plat)

Za odvedenou práci a za pracovní pohotovost náleží zaměstnanci hrubá mzda (rozumíme tím mzdu i plat) Za odvedenou práci a za pracovní pohotovost náleží zaměstnanci hrubá mzda (rozumíme tím mzdu i plat) Hrubá mzda se skládá z několika složek: základní mzda pobídkové složky mzdy náhrady mzdy příplatky ke

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ ŘÍJEN 2016 1. MOTIVACE NA DOSAŽENÉM ZISKU SPOLEČNOSTI Děkujeme všem zaměstnancům za odvedenou práci, vynaložené

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ LEDEN 2018 Vážení odboráři, Dovolte mi Vás úvodem roku 2018 všechny pozdravit a popřát vše nejlepší v novém

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ BŘEZEN 2016 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ Mezi odbory KOVO a firmou Varroc Lighting Systems s.r.o. pokračuje kolektivní

Více

Pravidla pro poskytování příspěvku ze sociálního fondu

Pravidla pro poskytování příspěvku ze sociálního fondu Pravidla pro poskytování příspěvku ze sociálního fondu platnost od 1.1. 2013 Chomutově dne 17. 12. 2012 Za zaměstnavatele: Za odborové organizace: ing. Josef Molek p. Vladimír Bergerhof p. Luboš Jankůj

Více

1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ PROBÍHÁ

1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ PROBÍHÁ ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ BŘEZEN 2017 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ PROBÍHÁ Mezi zástupci odborů KOVO Varroc Nový jičín a Rychvald a zástupci

Více

KOMISE BOZP INFORMUJE

KOMISE BOZP INFORMUJE ČERVENEC-SRPEN 2019 informujeme vás o provozu závodních jídelen, kantýn a doplňování automatů na chlazenou stravu v závodech v Novém Jičíně v období červenec srpen: Jídelny v závodě Vize a Reflexe 30.

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ DUBEN 2018 1. KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC KONFERENCE SE BUDE KONAT VE STŘEDU 25. 4. 2018 OD 15 HODIN V ZÁVODNÍM

Více

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016 Životický portál Od 25. dubna do 1. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 Oznámení

Více

KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ

KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ LEDEN 2018 1. DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ V souladu s ustanovením 8, odst. 1., zákona č. 2/1991 Sb. O Kolektivním vyjednávání (ve znění pozdějších dodatků, změn a

Více

Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŽ Ostrava pro rok 2013, 2014

Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŽ Ostrava pro rok 2013, 2014 Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŽ Ostrava pro rok 2013, 2014 Veškerá plnění jsou nenároková a vztahují se pouze na členy ZO OSŽ Ostrava a v některých případech i na rodinné příslušníky

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ KVĚTEN 2016 1. KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC Nový Jičín Ve čtvrtek 28.4.2016 se konala konference ZO. Konferenci

Více

BŘEZEN právo na spolurozhodování.

BŘEZEN právo na spolurozhodování. BŘEZEN 2019 Vyjádření Výboru ZO k bonusovému schématu pro rok 2019. Předně je třeba poznamenat, že odborová organizace nemá u směrnice Výkonnostní odměny právo na spolurozhodování. V úterý 22.1.2019 byla

Více

DDM a ZpDVPP Vila Doris Šumperk 17. listopadu 2, Šumperk 787 01 tel.: 0649-21 42 12,13,14 fax: 0649 214214 e-mail: vila@doris.cz

DDM a ZpDVPP Vila Doris Šumperk 17. listopadu 2, Šumperk 787 01 tel.: 0649-21 42 12,13,14 fax: 0649 214214 e-mail: vila@doris.cz DDM a ZpDVPP Vila Doris Šumperk 17. listopadu 2, Šumperk 787 01 tel.: 0649-21 42 12,13,14 fax: 0649 214214 e-mail: vila@doris.cz Strana 1 (celkem 5) http://www.doris.cz SMĚR ICE k nakládání s prostředky

Více

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu 24. - 25. 1. 2016 Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill a.s. + ČHSF OPEN PŘEBOR HZS ČR a MISTROVSTVÍ

Více

ROK 2018 ROZPOČET A PRAVIDLA PRO ČERPÁNÍ FKSP. Období od 1. ledna 2018 do 31. prosince 2018 Úprava rozpočtu FKSP pro

ROK 2018 ROZPOČET A PRAVIDLA PRO ČERPÁNÍ FKSP. Období od 1. ledna 2018 do 31. prosince 2018 Úprava rozpočtu FKSP pro ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA PhDr. ZBYŇKA MRKOSE, BRNO, DOŠLÍKOVA 48, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Č.j.: Doš 2/2018 ROZPOČET A PRAVIDLA PRO ČERPÁNÍ FKSP ROK 2018 Období od 1. ledna 2018 do 31. prosince 2018 Úprava

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ÚNOR 2018 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ ZAČALO Dne 25. 1. 2018 se konalo první kolo kolektivního vyjednávání mezi

Více

Tento dárkový poukaz do Šiklova mlýna obdrželi návštěvníci např. od svého zaměstnavatele.

Tento dárkový poukaz do Šiklova mlýna obdrželi návštěvníci např. od svého zaměstnavatele. PRAVIDLA PRO DRŽITELE DÁRKOVÝCH POUKAZŮ Dárkový poukaz 2 000 Kč Tento dárkový poukaz do Šiklova mlýna obdrželi návštěvníci např. od svého zaměstnavatele. Vstupenka ZDARMA Platí jako volná vstupenka pro

Více

1. Předseda seznámil přítomné, VZO projednal - předseda podal informace o výsledcích kolektivního vyjednávání pro rok 2018

1. Předseda seznámil přítomné, VZO projednal - předseda podal informace o výsledcích kolektivního vyjednávání pro rok 2018 VZO - OS STAVBA ČR, LB MINERALS, a.s Pracoviště - vedení, provoz, servis, sklady, prodej, expedice, těžba, laboratoře, Kaznějov, Horní Bříza a Kyšice e-mail: karel.hnilicka@cz.lasselsberger.com, fax:373

Více

ANALÝZA KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ. Zpracovali:

ANALÝZA KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ. Zpracovali: ANALÝZA KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ Zpracovali: Mgr. Jan Brádler JUDr. Libuše Brádlerová Stanislav Filip JUDr. Jitka Hejduková, CSc. JUDr. Stanislav Klimeš JUDr. Bořivoj Šubrt leden 2010 OBSAH ÚVOD... 4 1.

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-ÚNOR

Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-ÚNOR Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-ÚNOR 1. pátek 12.00-19.00, 19.00-20.00 2. sobota 14.00-20.00 3. neděle 13.00-19.00 4. pondělí 8.00-20.00 5. úterý 6.00-20.00 6. středa 6.00-20.00 7. čtvrtek 6.00-20.00

Více

JAZYKOVÁ ŠKOLA ECO Velké Meziříčí Mlýnská 6, Velké Meziříčí, tel. 602 325 108, www.eco-vyukajazyku.cz

JAZYKOVÁ ŠKOLA ECO Velké Meziříčí Mlýnská 6, Velké Meziříčí, tel. 602 325 108, www.eco-vyukajazyku.cz Vybírat si můžete ze široké nabídky různých typů kurzů: - intenzivní týdenní - víkendové - měsíční - celoprázdninové - individuální - nebo můžete využít některý z vypsaných kurzů viz. níže Proč letní kurzy?

Více

Formulář: VYZVEDÁVÁNÍ DÍTĚTE ZE ŠKOLKY

Formulář: VYZVEDÁVÁNÍ DÍTĚTE ZE ŠKOLKY Formulář: VYZVEDÁVÁNÍ DÍTĚTE ZE ŠKOLKY Tímto prohlašuji, že mé dítě mohou vyzvedávat osoby níže uvedené 1 OSOBA OP: Popis osoby: Příjmení: Adresa: 2 OSOBA OP: Popis osoby: Příjmení: Adresa: 3 OSOBA OP:

Více

OPEN MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2020

OPEN MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2020 OPEN MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2020 XIX. ročník mezinárodního šachového festivalu součást seriálu CZECH TOUR 2019 / 2020 Mariánské Lázně 18. - 25. 1. 2020 Místo konání: Hotel Continental, Hlavní třída 81, Mariánské

Více

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016 Životický portál Od 18. dubna do 24. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

NOSDDPP. Nezávislých odborů strojvedoucích, dozorčích dep a provozních pracovníků Praha 4, Sliačská 1 INFORMACE (

NOSDDPP. Nezávislých odborů strojvedoucích, dozorčích dep a provozních pracovníků Praha 4, Sliačská 1 INFORMACE ( NOSDDPP Základní organizace Odborového svazu pracovníků dopravy, silničního hospodářství a autoopravárenství Čech a Moravy (16-7003-6201) Závodní výbor Nezávislých odborů strojvedoucích, dozorčích dep

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují pomoc nebo celodenní

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ LISTOPAD 2017 1. BOWLING TURNAJ JEDNOTLIVCŮ 14. ročník BOWLINGOVÉHO TURNAJE JEDNOTLIVCŮ ŽENY MUŽI MÁ SVÉ VÍTĚZE.

Více

Výsledky z šetření Informace o pracovních podmínkách

Výsledky z šetření Informace o pracovních podmínkách Výsledky z šetření Informace o pracovních podmínkách 1. Úvod Šetření Informace o pracovních podmínkách (IPP) každoročně sleduje pracovní a mzdové podmínky u zaměstnavatelů v České republice na základě

Více

OPEN MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2018

OPEN MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2018 OPEN MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2018 XVII. ročník mezinárodního šachového festivalu součást seriálu CZECH TOUR 2017 / 2018 Mariánské Lázně 20. - 27. 1. 2018 Místo konání: Hotel Polonia, Hlavní třída 50, Mariánské

Více

Příloha č. 3. Zásady tvorby a čerpání sociálního fondu

Příloha č. 3. Zásady tvorby a čerpání sociálního fondu Příloha č. 3 Zásady tvorby a čerpání sociálního fondu Zásady tvorby a čerpání sociálního fondu I. Zmocňovací ustanovení Sociální fond je účelový peněžní fond, který město Hranice zřizuje dle 5 zákona č.

Více

30. středa , , kondiční plavání (2 dráhy),

30. středa , , kondiční plavání (2 dráhy), Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-LEDEN 1. úterý STÁTNÍ SVÁTEK-ZAVŘENO 2. středa SANITÁRNÍ DEN 3. čtvrtek 6.00-7.30, 10.00-12.00, 14.30-20.00 4. pátek 12.00-19.00, 19.00-20.00 5. sobota 14.00-20.00

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

23. pátek 12:00-19:00 19:00-20:00 kondiční plavání

23. pátek 12:00-19:00 19:00-20:00 kondiční plavání T.E.S. s.r.o. Provozovatel služeb Plavecký bazén se saunou, Nádražní 775,Polička Provoz plaveckého bazénu listopad 2018 Veřejnost Veřejnost Veřejnost Kurzy 1. čtvrtek 6:00-7:30 14:30-20:00 2. pátek 12:00-19:00

Více

KONFERENCE ZOOFNHK 23.5.2014

KONFERENCE ZOOFNHK 23.5.2014 KONFERENCE ZOOFNHK 23.5.2014 Složení Závodního výboru 2013-2017 Předseda Ing. Michaela Špinová 1. místopředseda Zuzana Kačerová Hospodář Zdeňka Říčařová Členové Dana Šramová Zdeněk Hak Jana Josefová Jaroslav

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

Více

KOLEKTIVNÍ SMLOUVA. PÉROVNA s. r. o. K Pérovně 740, Praha 10 jednatelem, panem - Ing. Václavem Závackým (dále jen zaměstnavatel)

KOLEKTIVNÍ SMLOUVA. PÉROVNA s. r. o. K Pérovně 740, Praha 10 jednatelem, panem - Ing. Václavem Závackým (dále jen zaměstnavatel) 1 KOLEKTIVNÍ SMLOUVA PÉROVNA s. r. o. K Pérovně 740, 102 11 Praha 10 jednatelem, panem - Ing. Václavem Závackým (dále jen zaměstnavatel) a Základní organizace OS PÉROVNA HOSTIVAŘ K Pérovně 740, 102 11

Více

INFORMÁTOR PROSINEC 2018

INFORMÁTOR PROSINEC 2018 INFORMÁTOR PROSINEC 2018 Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR, z. s. Oblastní odbočka OPAVA Časopis vychází pro vnitřní potřebu členů Oblastní odbočky SONS ČR, zapsaný spolek OPAVA a jejich

Více

Pozvánka na 15. ročník. Mezinárodní rychnovský šachový festival seniorů 17. 25. srpna 2013

Pozvánka na 15. ročník. Mezinárodní rychnovský šachový festival seniorů 17. 25. srpna 2013 Pozvánka na 15. ročník Mezinárodní rychnovský šachový festival seniorů 17. 25. srpna 2013 1) O šachového krále seniorů nad 50 let 2) Mistrovství ČR seniorů nad 60 let 3) O šachového krále seniorů nad 70

Více

24. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 5. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ

24. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 5. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ 24. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 5. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p. 24. 27. 1. 2019 NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ Pořadatel : Zaměstnanci Lesů ČR, s. p., KŘ Jihlava a LS Nové Město

Více

INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE

INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE LEDEN 2019 INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE NOVINKY V ROCE 2019 S novým rokem přichází i čas změn, které se mohou týkat nás všech. Tady je přehled těch nejdůležitějších První tři dny nemoci možná znovu

Více

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení Místo jednání: Hospoda U Růžičků, Čunín Datum jednání: 10. 3. 2018 Zahájení jednání: 15.00h Ukončení jednání: 18.00h Přítomni: Omluveni: Účast: dle presenční listiny dle presenční listiny Členské schůze

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

MZDOVÝ PŘEDPIS O B S A H. 1. MZDOVÝ PŘEDPIS, CHARAKTERISTIKA A POJMY 1.1 Závaznost mzdového předpisu 1.2 Základní pojmy

MZDOVÝ PŘEDPIS O B S A H. 1. MZDOVÝ PŘEDPIS, CHARAKTERISTIKA A POJMY 1.1 Závaznost mzdového předpisu 1.2 Základní pojmy PŘÍLOHA KOLEKTIVNÍ SMLOUVY: MZDOVÝ PŘEDPIS O B S A H 1. MZDOVÝ PŘEDPIS, CHARAKTERISTIKA A POJMY 1.1 Závaznost mzdového předpisu 1.2 Základní pojmy 2.Ostatní složky mzdy, příplatky a odměny 2.1 Mzda a příplatek

Více

PLÁNOVANÉ AKTIVITY SRPEN 2015. nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov

PLÁNOVANÉ AKTIVITY SRPEN 2015. nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov PLÁNOVANÉ AKTIVITY SRPEN 2015 nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov tel. 581 204 437 kancelář sociálních pracovnic 777 92 92 15 soc. pracovnice Ing. Klára Elšíková 777 92 92 16 soc. pracovnice Mgr.

Více

Vážení zaměstnanci, vítá Vás televizní informační systém společnosti

Vážení zaměstnanci, vítá Vás televizní informační systém společnosti Vážení zaměstnanci, vítá Vás televizní informační systém společnosti Odstartujte letní prázdniny s MD ELEKTRONIK! Připravujeme zábavné soutěžní odpoledne pro celou rodinu Zveme Vás na dětský den a fotbalový

Více

Zásady pro čerpání a použití prostředků FKSP

Zásady pro čerpání a použití prostředků FKSP Zásady pro čerpání a použití prostředků FKSP Vnitřní předpis 1/2015 Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Rožkova 331 530 02 Pardubice IČ 48161071 Č. j. DM-020/0001/2015 Originál: Sekretariát Platnost

Více

R O Z P I S Z Á V O D U

R O Z P I S Z Á V O D U LYŽAŘSKÝ KLUB SLOVAN KARLOVY VARY ČESKÝ POHÁR STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH s mezinárodní účastí R O Z P I S Z Á V O D U ČESKÝ POHÁR STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH s mezinárodní účastí Pořadatel:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 516 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 516 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 516 ze dne 08.08.2018 Směrnice Rady městské části č. RMČ/2018/2 k čerpání Zaměstnaneckého fondu městské části Praha 3 na rok 2018 Rada městské

Více

Životický portál. od 15. května do 21. května 2017

Životický portál. od 15. května do 21. května 2017 Životický portál od 15. května do 21. května 2017 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 95 HIKEL Alois 130 84 KUNCOVÁ Amalie 27 81 GERYKOVÁ Jiřina 8

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, VOLBY do ZV a DaRK PRO OBDOBÍ

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, VOLBY do ZV a DaRK PRO OBDOBÍ ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ŘÍJEN 2018 1. VOLBY do ZV a DaRK PRO OBDOBÍ 2018-2022 Termín voleb se blíží, poznačte si do svých kalendářů

Více

NOSDDPP. Nezávislých odborů strojvedoucích, dozorčích dep a provozních pracovníků Praha 4, Sliačská 1 INFORMACE (

NOSDDPP. Nezávislých odborů strojvedoucích, dozorčích dep a provozních pracovníků Praha 4, Sliačská 1 INFORMACE ( NOSDDPP Základní organizace Odborového svazu pracovníků dopravy, silničního hospodářství a autoopravárenství Čech a Moravy (16-7003-6201) Závodní výbor Nezávislých odborů strojvedoucích, dozorčích dep

Více

23. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) KOUTY NAD DESNOU

23. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) KOUTY NAD DESNOU 23. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 4. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p. 18. 21. 1. 2018 KOUTY NAD DESNOU Pořadatel : Zaměstnanci Lesů ČR, s. p., KŘ Šumperk a LS Loučná nad Desnou

Více

Vážení zaměstnanci, vítá Vás televizní informační systém společnosti

Vážení zaměstnanci, vítá Vás televizní informační systém společnosti Vážení zaměstnanci, vítá Vás televizní informační systém společnosti Odstartujte letní prázdniny s MD ELEKTRONIK! Připravujeme zábavné soutěžní odpoledne pro celou rodinu Zveme Vás na dětský den a fotbalový

Více

SMĚRNICE č.1/2013 pro tvorbu a užití Sociálního fondu města Frýdlantu nad Ostravicí

SMĚRNICE č.1/2013 pro tvorbu a užití Sociálního fondu města Frýdlantu nad Ostravicí Město Frýdlant nad Ostravicí Náměstí 3, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí SMĚRNICE č.1/2013 pro tvorbu a užití Sociálního fondu města Frýdlantu nad Ostravicí Část I. Čl.1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Zastupitelstvo

Více

ŘÁDY ŠKOLY. Základní škola Slavkov u Brna, Komenského nám. 495, okr. Vyškov. část: 4. FKSP ZÁSADY ČERPÁNÍ. Vypracoval: Schválil:

ŘÁDY ŠKOLY. Základní škola Slavkov u Brna, Komenského nám. 495, okr. Vyškov. část: 4. FKSP ZÁSADY ČERPÁNÍ. Vypracoval: Schválil: Základní škola Slavkov u Brna, Komenského nám. 495, okr. Vyškov ŘÁDY ŠKOLY část: 4. FKSP ZÁSADY ČERPÁNÍ Vypracoval: Schválil: Mgr. Vladimír Soukop a Mgr. Miroslava Lónová Mgr. Vladimír Soukop a Mgr. Miroslava

Více

Směrnice č. 34. Pracovní řád. Příloha č.1 Pracovní doba, úřední dny Příloha č.2 Evidenční docházkový list

Směrnice č. 34. Pracovní řád. Příloha č.1 Pracovní doba, úřední dny Příloha č.2 Evidenční docházkový list Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51 Směrnice č. 34 Příloha č.1 Pracovní doba, úřední dny Příloha č.2 Evidenční docházkový list Pracovní řád 2014 1 Úvodní

Více

Rehabilitační pobyty v r. 2012

Rehabilitační pobyty v r. 2012 Všem základním organizacím ČMOSA Vážení přátelé, Rehabilitační pobyty v r. 2012 253001/13 Zabilanská/222713722 8.11.2011 vzhledem k velmi kladným ohlasům na rehabilitační pobyty našich členů v letošním

Více

Životický portál. Od 25. prosince do 5. ledna 2017

Životický portál. Od 25. prosince do 5. ledna 2017 Životický portál Od 25. prosince do 5. ledna 2017 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci prosinci oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk KUNCOVÁ Věra 33 92 KROUTILOVÁ Vlasta 23 65 ŽLEBEK Jindřich 148 60 CÁBOVÁ Růžena

Více

CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE. eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250.

CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE. eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250. CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250.000 CZK POŘADATEL: CZECH ONE, PROMOTÉR CZECH PGA TOUR. HŘIŠTĚ: GOLF MLADÁ BOLESLAV

Více

Pravidla tvorby a pokyny pro hospodaření se sociálním fondem Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod na rok 2014

Pravidla tvorby a pokyny pro hospodaření se sociálním fondem Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod na rok 2014 Příloha č. 2, bod 43-20/2013 Pravidla tvorby a pokyny pro hospodaření se sociálním fondem Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod na rok 2014 43. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti

Více