pro život

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "pro život"

Transkript

1 Stvořeno pro život Bosch je předním světovým poskytovatelem technologií a služeb zaměřených na zlepšení kvality života. Více než zaměstnanců Bosch působících na celém světě ve čtyřech obchodních oblastech Mobility Solutions, Průmyslová technika, Spotřební zboží a Energetika a technika budov pracuje na inovativních řešeních každý den. Naše výrobky vzbuzují nadšení, zlepšují kvalitu života a přispívají k ochraně přírodních zdrojů.

2 Stvořeno pro život Díky svým obchodním oblastem Mobility Solutions, Průmyslové technice, Spotřebnímu zboží a Energetice a technice budov poskytuje společnost Bosch inovativní řešení v široké škále produktů a služeb. Domácnosti Komerční budovy Průmysl Servisy vozidel Divadla

3 Bosch Interactive Stáhněte si bezplatnou aplikaci Bosch Interactive do svého telefonu a naplno tak využijte všechny možnosti, které vám tato interaktivní brožura nabízí! 1. Stáhněte si aplikaci Bosch Interactive z Apple App Store nebo z Obchodu Google Play. 2. Spusťte aplikaci a vyberte možnost Rozšířená realita. 3. Zaměřte svůj telefon na obrázek s logem Bosch Interactive a nahlédněte do interaktivního světa Bosch! Vyzkoušejte si Bosch Interactive na obrázku vlevo stačí ho zaměřit aplikací Bosch Interactive a mělo by se vám objevit rotující logo Bosch. Aplikace je podporována na zařízeních s operačním systémem ios 7.x a vyšší nebo Android 4.x a vyšší.

4 pro domácnosti Budoucnost je na dosah s produkty Bosch a širokou škálou inteligentních řešení, která maximálně využívají konektivitu. Domácnosti jsou stále chytřejší. Můžete komunikovat se systémy pro vytápění a výrobu teplé vody, s domácími spotřebiči i nejinovativnějšími produkty pro domácí kutily a zahrádkáře.

5 pro domácnosti Domácí spotřebiče, které usnadňují každodenní život Vysoká kvalita, efektivita, flexibilita a veškeré výhody propojení, které vám umožní nejen nastavovat programy, kontrolovat jejich stav nebo personalizovat nabídky, ale nabízí také spoustu praktických rad a tipů na míru danému spotřebiči nebo informace o vhodném příslušenství, stavu vašich zařízení a technické podpoře v případě závady. Bosch ebike, mozek elektrokola Pohonná jednotka, akumulátor a cyklopočítač Bosch jsou dokonale integrováné a harmonizované s ostatními komponenty pro systém s obrovským potenciálem. Bosch Car Service V rámci sítě autoservisů Bosch Car Service jsme schopni zajistit odbornou péči a špičkový servis pro vaše osobní vozidlo. Jednoduché revoluční systémy vytápění Od kondenzačních kotlů, přes tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperaci a větrání, až po elektrokotle a kotle na tuhá paliva, vás Bosch překvapí svým designem, účinností a jednoduchostí použití. Pomocí chytrých regulátorů můžete ovládat svůj domov i na dálku a bez starostí. Servisní služby jsou pro nás samozřejmostí. Díky vlastní servisní a havarijní službě se na nás můžete spolehnout v každé situaci. Elektrické nářadí a měřicí technika domů i na zahradu Komunikují se smartphony a tablety prostřednictvím aplikací, čímž usnadňují práci domácím kutilům i řemeslníkům. Například robotickou sekačku můžete ovládat na dálku ze své kanceláře a data nashromážděná při práci s měřicí technikou využít při plánování a rekonstrukci vašeho domu nebo bytu. Bosch Interactive Systémy vytápění Domácí spotřebiče Ponořte se do světa rozšířené reality! Zaměřte aplikaci Bosch Interactive na jeden z obrázků vpravo a nahlédněte do interaktivního světa Bosch!

6 pro komerční budovy Díky výzkumu, vývoji a výrobě technologií a systémů orientovaných na budoucnost nabízí Bosch svým zákazníkům inteligentní a inovativní řešení přizpůsobené pro komerční, rezidenční, hotelové, zdravotní a rekreační budovy. Od bezpečnostních systémů přes termotechniku až po profesionální elektrické nářadí pomáhá Bosch firmám optimalizovat náklady.

7 pro komerční budovy Bezpečnostní řešení a konferenční systémy Společnost Bosch zajišťuje ochranu a bezpečnost majetku a osob pomocí integrovaných bezpečnostních řešení. Tato řešení zastřešuje výkonná softwarová integrační a vizualizační nadstavba Building Integration System (BIS). Integrovaná bezpečnostní řešení obsahují kamerový systém vybavený inteligentní video analýzou (CCTV), systémy detekce vniknutí (PZTS), kontroly vstupu (EKV), elektrické požární signalizace (EPS) a evakuační rozhlas (ER). Dále dodáváme diskuzní, tlumočnická a konferenční řešení pro potřeby jakéhokoli rozsahu, od soukromých neformálních schůzek až po významné vícejazyčné konference. Řešení pro vytápění a energetickou účinnost S námi můžete kombinovat libovolný zdroj tepla a chladu do jednoho vysoce účinného systému. Ať už máte jakýkoliv požadavek na dodávku tepla, teplé vody, větrání či chlazení, náš tým najde vždy optimální řešení právě pro vaše potřeby. Poradíme vám s technickým návrhem, realizací i následnou optimalizací provozu díky vlastnímu chytrému regulačnímu systému a dálkovému monitoringu. Servisní služby jsou pro nás samozřejmostí. Díky vlastní servisní a havarijní službě se na nás můžete spolehnout v každé situaci. Bosch Car Service V rámci vybraných autoservisů Bosch Car Service jsme schopni zajistit odbornou péči a špičkový servis pro vaši firemní flotilu vozidel. Architektura v pohybu Bosch Rexroth s využitím svých jedinečných technologií pohonů a řídicích systémů, nabízí a realizuje systémy pro pohyblivé části budov, jeviště, tribuny, střechy budov a dokonce i střechy sportovních zařízení! Elektrické nářadí stále více a více propojené Nové elektrické nářadí a řešení Bosch usnadňují a zrychlují práci profesionálů a řemeslníků a mají celou řadu nových funkcí, která umožňují konektivitu. Chytré parkování Řízení oblastí parkování je díky řešením Bosch jednoduché a efektivní! Bosch Interactive Bezpečnostní řešení Bosch Car Service Ponořte se do světa rozšířené reality! Zaměřte aplikaci Bosch Interactive na jeden z obrázků vpravo a nahlédněte do interaktivního světa Bosch!

8 pro průmysl Od nejmodernějších technologií pro řízení a průmyslovou automatizaci až po Průmysl 4.0 je jen krůček ke společnosti Bosch, která investuje značné prostředky do výzkumu a vývoje řešení orientovaných na budoucnost. Společnost nabízí inteligentní a inovativní řešení a služby také v odvětví energetiky a bezpečnosti.

9 pro průmysl Drive & Control Bosch Rexroth zajištuje vše pro pohon a pohyb vašich strojů a zařízení. Navrhujeme řešení a služby pro průmyslové podniky z oblasti strojírenství, energetiky, průmyslové automatizace či mobilních strojních zařízení. Zákazníkům připravujeme produkty na míru, komplexní aplikace z oblastí průmyslové hydrauliky, mobilní hydrauliky, elektrických pohonů a řízení a lineární a montážní techniky, včetně komplexního zajištění servisu. Průmysl 4.0 SW a HW řešení, díky nimž je výroba ještě více flexibilní a umožňuje správu velkého množství dat, což poskytuje uživateli možnost profitovat například z prediktivní údržby strojů, která minimalizuje náklady na prostoje ve výrobě. Řešení pro bezpečnost Známe specifická rizika a hrozby u jednotlivých průmyslových odvětví a poskytujeme našim zákazníkům spolehlivá inovativní řešení. Naše systémy řeší potřeby v oblastech elektrické požární signalizace (EPS), evakuačního rozhlasu (ER), dohledových video systémů s inteligentní video analýzou (CCTV), systémů detekce vniknutí (PTZS) a elektrické kontroly vstupu (EKV). Tyto jednotlivé systémy spolu integrujeme pomocí softwarové nadstavby Building Integration System (BIS), která umožňuje nastavení automatických interakcí a efektivní vizualizaci systémových stavů. Služby a řešení pro energetickou účinnost Zajistíme vám energetickou nezávislost s moderními technologiemi nejvyšší účinnosti. Díky ucelenému produktovému portfoliu a službám zaměřeným na průmyslové zákazníky vám dokážeme nejen poradit s výběrem technologií, ať už se jedná o využití tepla, chladu, horké vody, páry, elektrické energie a tlakového vzduchu, ale také s jejich provozem díky vlastnímu chytrému regulačnímu systému a dálkovému monitoringu. Servisní služby jsou pro nás samozřejmostí. Díky vlastní servisní a havarijní službě se na nás můžete spolehnout v každé situaci. Bosch Car Service V rámci vybraných autoservisů Bosch Car Service jsme schopni zajistit odbornou péči a špičkový servis pro vaši firemní flotilu vozidel. Profesionální elektrické nářadí pro průmysl Elektrické nářadí a nástroje a měřicí přístroje jsou navrženy tak, aby splňovaly nejpřísnější požadavky na přesnost, robustnost a produktivitu. Bosch Interactive Průmyslová technika Profesionální nářadí Ponořte se do světa rozšířené reality! Zaměřte aplikaci Bosch Interactive na jeden z obrázků vpravo a nahlédněte do interaktivního světa Bosch!

10 pro divadla Již více než tři desítky let je Rexroth na celém světě symbolem pro individuální řešení jevištní techniky přesně podle požadavků zákazníků od zcela nových projektů, přes citlivé sanace až po modernizace prováděné během divadelních prázdnin. Bosch Rexroth jako jediná firma nabízející jevištní techniku vyvíjí a vyrábí vlastní elektrické a hydraulické pohony včetně jejich ovládání. To zákazníkovi zaručuje objektivní poradenství bez ohledu na zvolenou technologii a umožňuje optimálně spojit výhody různých technologií do jednoho funkčního celku.

11 pro divadla Řešení pro vytápění a energetickou účinnost Bosch Termotechnika dokáže zajistit nejen tepelnou pohodu, teplou vodu a větrání. Pro veřejné objekty, které vyžadují zajištění nouzového pokrytí elektrické energie a tepla v případě výpadku sítí, zajišťujeme pokrytí veškerých potřeb, aniž by si toho někdo všimnul. Naše systémy jsou plně automatizované a díky čidlům neustále vyhodnocují požadavky či potřeby objektu. Také díky tomu vám zajistíme bezstarostný provoz. Servisní služby jsou pro nás samozřejmostí. Díky vlastní servisní a havarijní službě se na nás můžete spolehnout v každé situaci. Rexroth Stage System Bosch Rexroth nabízí komplexní dodávku systému jevištní techniky, strojního zařízení pro horní a dolní sféru s hydraulickými a elektrickými pohony, skladové hospodářství a speciální dekorace. Nedílnou součástí dodávky je kompletní řídicí systém s důrazem na nejvyšší možnou bezpečnost provozu kategorie SIL 3. Architektura v pohybu Bosch Rexroth s využitím svých jedinečných technologií pohonů a řídicích systémů, nabízí a realizuje systémy pro pohyblivé části budov, jeviště, tribuny, střechy budov a dokonce i střechy sportovních zařízení! Bezpečnostní řešení Společnost Bosch zajišťuje ochranu a bezpečnost majetku, návštěvníků, účinkujících a dalších zaměstnanců divadel pomocí integrovaných bezpečnostních řešení. Tato integrovaná bezpečnostní řešení obsahují kamerový systém vybavený inteligentní video analýzou (CCTV), systémy detekce vniknutí (PZTS), kontroly vstupu (EKV), elektrické požární signalizace (EPS) a evakuační rozhlas (ER) s profesionální kvalitou zvuku. Chytré parkování Řízení oblastí parkování je díky řešením Bosch jednoduché a efektivní! Bosch Interactive Divadelní systémy Bezpečnostní řešení Ponořte se do světa rozšířené reality! Zaměřte aplikaci Bosch Interactive na jeden z obrázků vpravo a nahlédněte do interaktivního světa Bosch!

12 pro servisy vozidel Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než autoservisy Bosch Car Service jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů. Využíváme know-how a technologie předního dodavatele náhradních dílů a diagnostiky pro automobilový průmysl. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service se svým vyškoleným personálem zajistit profesionální servis všem majitelům vozidel.

13 pro servisy vozidel Bosch Car Service Pokud dokážete ocenit odborný servis a špičkovou kvalitu vyměňovaných dílů, budete se v autoservisech Bosch Car Service cítit jako doma. Tato síť autoservisů má po celém světě více než poboček a nabízí servis vozidel všech značek, takže se můžete spolehnout, že zajistí vašemu vozidlu mnoho ujetých kilometrů bez dalších reklamací a oprav. Nabízíme kompletní servis vozidla od mechanických oprav až po servis elektroniky a diagnostiku řídícího systému. Pro všechny klienty servisní sítě Bosch Car Service nabízíme ve spolupráci s ÚAMK záruku mobility. Bosch Rexroth Service Partners Program Bosch Rexroth pro rychlé opravy axiálních pístových čerpadel, motorů a dalších elektrohydraulických dílů stavebních a zemědělských strojů. Všechny opravy částí a sestav hydraulických pohonů a ovládání se provádějí výhradně s použitím originálních náhradních dílů a s využitím testovacího standu. Výsledky jsou porovnány s údaji podle katalogu. Charakteristiky jsou zaznamenány a archivovány. Zákazník obdrží pro svůj stavební nebo zemědělský stroj zcela funkční axiální jednotku nejvyšší kvality. Profesionální elektrické nářadí Elektrické nářadí a nástroje a měřicí přístroje jsou navrženy tak, aby splňovaly nejpřísnější požadavky na přesnost, robustnost a produktivitu. Řešení pro vytápění a energetickou účinnost S námi můžete kombinovat libovolný zdroj tepla a chladu do jednoho vysoce účinného systému. Ať už máte požadavek na dodávku tepla, teplé vody, větrání či chlazení, náš tým najde vždy optimální řešení právě pro vaše potřeby, poradíme vám s technickým návrhem, realizací i následnou optimalizací provozu díky vlastnímu chytrému regulačnímu systému a dálkovému monitoringu. Servisní služby jsou pro nás samozřejmostí. Díky vlastní servisní a havarijní službě se na nás můžete spolehnout v každé situaci. Bezpečnostní řešení Společnost Bosch zajišťuje ochranu a bezpečnost majetku, zákazníků a zaměstnanců autoservisů pomocí integrovaných bezpečnostních řešení. Tato integrovaná bezpečnostní řešení obsahují kamerový systém vybavený inteligentní video analýzou (CCTV), systémy detekce vniknutí (PZTS), elektrické kontroly vstupu (EKV) a elektrické požární signalizace (EPS). Bosch Interactive Bosch Car Service Aplikace Bosch Car Service Assistant Ponořte se do světa rozšířené reality! Zaměřte aplikaci Bosch Interactive na obrázek vpravo a nahlédněte do interaktivního světa Bosch! Google Play App Store

14 Automobilová technika Robert Bosch odbytová s.r.o. Radlická 350/107d Praha 5 Telefon: automobilova.technika@cz.bosch.com aa.bosch.cz Elektrické nářadí Robert Bosch odbytová s.r.o. Radlická 350/107d Praha 5 Telefon: infopt@cz.bosch.com Security and Safety Systems Robert Bosch odbytová s.r.o. Radlická 350/107d Praha 5 Telefon: marketing.st@cz.bosch.com Průmyslová technika Bosch Rexroth, spol. s.r.o. Těžební 1238/ Brno Telefon: info@boschrexroth.cz Domácí spotřebiče BSH domácí spotřebiče s.r.o. Radlická 350/107c Praha 5 Telefon: bosch.spotrebice@bshg.com Termotechnika Bosch Termotechnika s.r.o. Průmyslová 372/ Praha 10 Call Centrum Call Centrum Call Centrum

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Systém know-how od firmy Bosch Moderní vysokotlaké dieselové vstřikovací systémy daly v posledních několika letech

Více

Bosch Rexroth v České republice. Produktová brožura

Bosch Rexroth v České republice. Produktová brožura Bosch Rexroth v České republice Produktová brožura 2 Bosch Rexroth, spol. s r. o. Rexroth v České republice PŘEDSTAVENÍ Od roku 1990 zastupujeme Bosch Rexroth AG, tohoto čelního světového výrobce komponentů

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS ELVAC a.s. Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ STROJNÍ INŽENÝRING ŘEŠENÍ, PRODUKTY A SLUŽBY ROBOTIKA Poskytujeme inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti jednoúčelových

Více

Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál. www.bosch.cz

Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál. www.bosch.cz Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál www.bosch.cz Vstřikovací systémy: příležitosti pro všechny Technologie Inovace firmy Bosch se neomezují pouze na systémy vznětových motorů. Přímé vstřikování

Více

Komponenty řetězového pohonu: Perfektně připraveny pro váš úspěch

Komponenty řetězového pohonu: Perfektně připraveny pro váš úspěch Komponenty řetězového pohonu: Perfektně připraveny pro váš úspěch Obsah této brožury je právně nezávazný a je určen výhradně k informačním účelům. Pokud je to právně přípustné, tak je vyloučeno ručení

Více

Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream. Efektivní řešení zítřka

Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream. Efektivní řešení zítřka Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream Efektivní řešení zítřka Moderní kondenzační technika se vyznačuje efektivním využíváním energie: díky zvýšenému odvádění tepla ze spalin

Více

Inovace a efektivita jsou naším měřítkem Systémy pro průmyslová zařízení v tepelné technice

Inovace a efektivita jsou naším měřítkem Systémy pro průmyslová zařízení v tepelné technice Inovace a efektivita jsou naším měřítkem Systémy pro průmyslová zařízení v tepelné technice 2 Systémy pro průmyslová zařízení v tepelné technice Vše má jeden cíl: Efektivní využívaní energie Efektivní

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

Environment monitoring systems

Environment monitoring systems Environment monitoring systems Hlavní strategií společnosti ENVItech Bohemia s. r. o. je poskytnout zákazníkovi co nejkompletnější sortiment zboží a služeb v co nejvyšší kvalitě. Našimi zákazníky jsou

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame

Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame 3 Maximální startovací výkon s akumulátory Bosch Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla Jasné, jednoduché a kompaktní: řada akumulátorů společnosti

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností

Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností Zvýšená flexibilita a jednoduchost pro projektování, montáž a uvedení HVAC zařízení do provozu Answers for infrastructure. Acvatix kombiventily

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky

Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky KLÍČOVÉ VLASTNOSTI SYSTÉMU POPIS SOUČASNÉHO STAVU 1. Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky 2. Jednotlivé panely interaktivního

Více

Nejvyšší výkony podmíněné provozem

Nejvyšší výkony podmíněné provozem 12345 Zajistit provoz Nejvyšší výkony podmíněné provozem Je to tak jednoduché. 12 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min www.almig.cz Šroubové kompresory Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min 2 INTELIGENTNĚ STLAČENÝ VZDUCH MADE IN GERMANY ALMiG KOMPRESORY s. r. o. je dceřiná společnost tradičního německého výrobce zařízení

Více

PROENERGY KONTEJNEROVÉ KONDENZAČNÍ KOTELNY. Modelová řada ProGAS 90-840. ProSun - alternative energy systems s.r.o.

PROENERGY KONTEJNEROVÉ KONDENZAČNÍ KOTELNY. Modelová řada ProGAS 90-840. ProSun - alternative energy systems s.r.o. PROENERGY ProSun - alternative energy systems s.r.o. Přes 17let zkušeností v oboru tepelné a elektrické energie využíváme v oblasti dodávky a instalace plynových kondenzačních kotelen, tepelných čerpadel,

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

TCE Jednoduchá výměna pneumatik bez námahy

TCE Jednoduchá výměna pneumatik bez námahy TCE 4550 Jednoduchá výměna pneumatik bez námahy TCE 4550: Automatická montovačka pneumatik bez montážních pák Nová TCE 4550 je automatická 30 montovačka pneumatik, která zaručuje snadnou a rychlou výměnu

Více

Chráníme reputaci na trhu Minimalizujeme náklady na záruční opravy

Chráníme reputaci na trhu Minimalizujeme náklady na záruční opravy STEMAN Sensors s.r.o. Chráníme reputaci na trhu Minimalizujeme náklady na záruční opravy Přehled snímačů tlaku www.steman.cz Dokonalý snímač vyrobený s odborným know-how Typický snímač tlaku obsahuje tři

Více

Sika Industry Inventing the Future

Sika Industry Inventing the Future Sika Industry Inventing the Future Segmenty trhu pro potřeby našich zákazníků: automobilový průmysl automotive Aftermarket transportation spotřebiče & komponenty nástroje & kompozity Vyvíjíme řešení pro:

Více

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario Novinky v CONSTRUCTU Nové vedení společnosti Nové produkty řady Vario Aktualita NOVÉ VEDENÍ SPOLEČNOSTI Společnost CONSTRUCT, působící na českém trhu více než 20 let, prošla zásadní personální změnou.

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service

Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service U skupiny Bosch Car Service naleznete mnoho výhod. Obzvláště našich 6 pilířů pro trvalý úspěch na dílenském trhu. 1. Naše široká paleta servisních služeb: Kompletní

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2310201319 Investor: pan Peter Kovalčík RD Ruda 15, Velké Meziříčí email: peter.kovalcik@seznam.cz

Více

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Řešení pro automatizaci a digitalizaci Jakožto expert v průmyslové konektivitě

Více

PROSUN KOGENERAČNÍ JEDNOTKY ESS. alternative energy systems s.r.o.

PROSUN KOGENERAČNÍ JEDNOTKY ESS. alternative energy systems s.r.o. PROSUN alternative energy systems s.r.o. Přes 17let zkušeností v oboru tepelné a elektrické energie nyní využíváme v oblasti instalace solárních systémů, plynových kondenzačních kotelen, tepelných čerpadel

Více

Cenově zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků. Teplo je náš živel. Buderus Family komplety. Family Komplet GB162. Family Komplet GB172

Cenově zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků. Teplo je náš živel. Buderus Family komplety. Family Komplet GB162. Family Komplet GB172 Buderus Family komplety Cenově zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků Family Komplet GB162 Family Komplet GB172 Family Komplet GB072 Family Komplet U152 / U154 Logamax plus GB172 T Teplo je náš živel Family

Více

Global Brand Local Services

Global Brand Local Services Global Brand Local Services TEDOM Group je skupina firem majetkově spjatá se společností TEDOM, která se zabývá vývojem, výrobou, instalací a provozováním kogeneračních jednotek a dalších vysoce účinných

Více

Dopravní množství: 3.58 71.15 m 3 /min

Dopravní množství: 3.58 71.15 m 3 /min www.almig.cz ŠROUBOVÉ KOMPRESORY Dopravní množství: 3.58 71.15 m 3 /min 2 INTELIGENTNĚ STLAČENÝ VZDUCH MADE IN GERMANY ALMiG KOMPRESORY s. r. o. je dceřiná společnost tradičního německého výrobce zařízení

Více

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu 2 Modulární stropní reproduktor Navrženo s ohledem na montážní pracovníky Skvěle se hodí do prakticky libovolného stropu Inovativní

Více

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Role technologií v čisté mobilitě 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Obsah 1. Trendy v oblasti automotive a monitoringu vozidel 2. Řešení O2 Car Control a reference 3. Obchodní příležitosti.

Více

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům.

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Vize Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Mise Zpřístupňujeme zákazníkům moderní výrobní technologie,

Více

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění.

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. VICARE App Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. ViCare: v přímém kontaktu s vaším topným systémem. 2/3 Člověk je jednoduše klidnější, když je o všechno postaráno

Více

Digitalizované řešení správy pracovních postupů v prostoru

Digitalizované řešení správy pracovních postupů v prostoru Digitalizované řešení správy pracovních postupů v prostoru PLATFORMA PRO PRŮMYSLOVOU ÚDRŽBU A CHYTROU SPRÁVU MAJETKU USA CZECH REPUBLIC ISRAEL HQ SINGAPORE AUSTRALIA + Průmyslová aplikace Aplikace údržby

Více

Servis pro trvalou a permanentní energii

Servis pro trvalou a permanentní energii Servis pro trvalou a permanentní energii Motive Power Systems Reserve Power Systems Special Power Systems Service Trvalé servisní řešení pro: Trakční systémy Motive Power všech technologií Bateriové nabíjecí

Více

Dopravní množství: 0.43 43.07 m 3 /min

Dopravní množství: 0.43 43.07 m 3 /min www.almig.cz ŠROUBOVÉ KOMPRESORY Dopravní množství: 0.43 43.07 m 3 /min 2 INTELIGENTNĚ STLAČENÝ VZDUCH MADE IN GERMANY ALMiG KOMPRESORY s. r. o. je dceřiná společnost tradičního německého výrobce zařízení

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

PROSUN PLYNOVÉ KONDENZAČNÍ KOTELNY. alternative energy systems s.r.o.

PROSUN PLYNOVÉ KONDENZAČNÍ KOTELNY. alternative energy systems s.r.o. PROSUN alternative energy systems s.r.o. Přes 17let zkušeností v oboru tepelné a elektrické energie nyní využíváme v oblasti instalace solárních systémů, plynových kondenzačních kotelen, tepelných čerpadel

Více

Energetický management Průkazy energetické náročnosti budovy (PENB) Energetické audity (EA) Termovizní snímkování

Energetický management Průkazy energetické náročnosti budovy (PENB) Energetické audity (EA) Termovizní snímkování Energetický management Průkazy energetické náročnosti budovy (PENB) Energetické audity (EA) Termovizní snímkování Nabízíme Vám kvalitní a odborné zpracování studií, posudků a jiných expertních dokumentů

Více

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech Výrobní program Vyspělé technologie Ekonomický provoz Maximální spolehlivost Maximální bezpečnost Vysoká účinnost provozu Certifikace a mezinár. normy Online podpora 24/7 Online monitoring Kompletní pozáruční

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tomáš Kabrhel 1 FLEET DAY 2012 1) CZ, spol. s r.o. 2) CAR FLEET SERVIS co to je? 3) CAR FLEET SERVIS nabízené služby 4) CFS systém 5) Servisní síť 6) Bloková výjimka 7) řešení

Více

Standing Ovations: Jevištní technika z jedné ruky

Standing Ovations: Jevištní technika z jedné ruky Standing Ovations: Jevištní technika z jedné ruky 2 Jevištní technika Komplexní přístup Komplexní přístup: Důležité jsou všechny parametry Hydraulická jevištní pódia ovládaná s pomocí moderní řídicí techniky

Více

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1 Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 2 Vývoj Od roku 1997 se společnost ZEPRIS specializuje na pokládku potrubí. V současnosti se spektrum naší činnosti

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590. Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic]

Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590. Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic] Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590 Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic] Nejmodernější diagnostika řídicích jednotek pro maximální efektivitu Nové robustní komunikační moduly KTS 560 a KTS

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

34% Snižte náklady na systém Přejděte na správnou technologii. STEMAN Sensors s.r.o.

34% Snižte náklady na systém Přejděte na správnou technologii. STEMAN Sensors s.r.o. STEMAN Sensors s.r.o. Snižte náklady na systém Přejděte na správnou technologii Přehled snímačů teploty 34% snížení nákladů Změňte svůj snímač spalin z termočlánku na sondu Danfoss Pt100 a využijte výhod

Více

BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA

BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA PROFIS one Group s.r.o. Vinohradská 184 130 52 Praha 3 Telefon: +420 723 120 130 Email: Info@profisgroup.cz www.profisgroup.cz Úvod: Představujeme Vám českou bezpečnostní agenturu

Více

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny světa.

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny světa. A Unique Imprint HSA Systems je předním výrobcem průmyslových inkoustových tiskáren. Společnost byla založena v Dánsku v roce 1993 a její hlavní činností je vývoj a výroba in-koustových tiskáren s vysokým

Více

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST.

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG PRODUKTY 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. Naše kompletní řada kladiv nabízí vysokou kvalitu a špičkové produkty, které jsou spolehlivé, odolné a zkonstruované pro optimální

Více

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu.

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu. Prvotřídní požární ochrana luxusního hotelu Hotel Kempinski Hotel The Dome v Turecku je kompletně vybaven systémem elektrické požární signalizace od společnosti Bosch. Kempinski 2 Komplexní špičkový systém

Více

Senzorově řízený odtah s přirozeným přívodem čerstvého vzduchu (Healthbox 3.0)

Senzorově řízený odtah s přirozeným přívodem čerstvého vzduchu (Healthbox 3.0) Senzorově řízený odtah s přirozeným přívodem čerstvého vzduchu (Healthbox 3.0) Systém je založen na principu přirozeného přívodu vzduchu do objektu přes samoregulační nadokenní ventilační mřížky a mechanickém

Více

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions DCU 220 Nový dílenský tablet Bosch 1 DCU 220 Convertible PC Použití jako Tablet PC s dotykovou obrazovkou......nebo jako Notebook s klávesnicí. 2 Hlavní vlastnosti DCU 220 jako centrální PC pro diagnostiku

Více

Program přednostního dodání GoTo Europe

Program přednostního dodání GoTo Europe 2 Jakmile objednáte, hned expedujeme V globální konkurenci se počítá každý den. Rychlá reakce představuje pro výrobce strojů a zařízení rozhodující faktor úspěchu. Spolehlivá, přesná dodávka součástí strojů

Více

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Řešení vylepšení přizpůsobené řadě chladicích jednotek Trane RTAD Trane RTAC Provozní výhody Zisky díky energetické účinnosti

Více

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Nadstavbový systém pro sledování, správu a vyhodnocování elektronických systémů budov a rozlehlých objektů. Umožňuje efektivně

Více

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ www.simplesystem.cz Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C 2 Nakupujte zboží kategorie C snadno rychle & transparentně 3 Fakta, která vás přesvědčí: Nákupní

Více

Jan-Willem Storm. Jednatel spol. Wulf Johannsen KG GmbH & Co.

Jan-Willem Storm. Jednatel spol. Wulf Johannsen KG GmbH & Co. Jan-Willem Storm Jednatel spol. Wulf Johannsen KG GmbH & Co. Wulf Johannsen KG GmbH & Co. Kiel, Německo 2 Naše výrobní závody Kiel, Německo 3 Wulf Johannsen KG GmbH & Co. Předmět podnikání Datum založení

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2014852124 Montážní partner: Investor: Radek Kousko RD Pohoří, Dobruška email:

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

Plynové vytápění je ROBUR, BUDOUCNOST je ROBUR NEXT

Plynové vytápění je ROBUR, BUDOUCNOST je ROBUR NEXT N O V Á G E N E R A C E Plynové vytápění je ROBUR, BUDOUCNOST je ROBUR NEXT 5 let bezplatné pro každého zákazníka 5 LET BEZPLATNÉ PÉČE 0,- Kč ZA PRAVIDELNÉ ROČNÍ PROHLÍDKY JEDNOTEK SERVISNÍ ZÁSAHY A NÁHRADNÍ

Více

Komplexní řešení automatizované laboratoře nabízené firmou Abbott

Komplexní řešení automatizované laboratoře nabízené firmou Abbott Komplexní řešení automatizované laboratoře nabízené firmou Abbott Abbott Diagnostics Europe Radek Sluka 25.října 2018 Olomouc LABAUTO ADD-25102018CZ_Sluka ALINITY Clinical Chemistry Immunoassay Hematology

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2015090201 Montážní partner: Investor: David Kamenický Rajhrad email: Tel.:

Více

Představení BASE-ING. GmbH Člen skupiny BASE

Představení BASE-ING. GmbH Člen skupiny BASE Představení BASE-ING. GmbH Člen skupiny BASE Mnichov, Září 2009 Krátké představení skupiny BASE Začátek: Výchozí bod: Založení BASE CONSULT GmbH 1996 v Mnichově Vlastníkem řízená, samostatně financovaná

Více

VODNÍ ČERPADLA A SADY VODNÍCH ČERPADEL NOVINKY ROZŠÍŘENÍ SORTIMENTU

VODNÍ ČERPADLA A SADY VODNÍCH ČERPADEL NOVINKY ROZŠÍŘENÍ SORTIMENTU VODNÍ ČERPADLA A SADY VODNÍCH ČERPADEL NOVINKY ROZŠÍŘENÍ SORTIMENTU Poprvé v nabídce přibližně 100 vodních čerpadel pro užitková vozidla v osvědčené kvalitě. www.behrhellaservice.com BEHR HELLA SERVICE

Více

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Smooth Delší životnost Efficiency pro for vaše Tough deskové Environments výměníky tepla Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Delší životnost pro vaše

Více

Profesionální řešení Vaší regulace. regulátor Eko-Logix. Alter-eko s.r.o.

Profesionální řešení Vaší regulace. regulátor Eko-Logix. Alter-eko s.r.o. Profesionální řešení Vaší regulace regulátor Eko-Logix Profesionální řešení Vaší regulace Přemýšlíte nad regulací vašeho topného systému? ( tepelné čerpadlo, solární panely, ohřev TV, vytápění bazénu včetně

Více

Smart Prague - chytré město začíná infrastrukturou

Smart Prague - chytré město začíná infrastrukturou Smart Prague - chytré město začíná infrastrukturou Praze CLAM GALLASŮV PALÁC 2.10.2014 Koncept Smart Prahy Vytváření vzájemných synergií mezi různými síťovými odvětvími jako je doprava, energetika, bezpečnost,

Více

V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Teplo je náš živel. Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení. Logatherm WPLS Comfort

V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Teplo je náš živel. Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení. Logatherm WPLS Comfort [ Vzduch ] [ Voda ] Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení [ Země ] [ Buderus ] V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Logatherm WPLS Comfort Logatherm WPLS Light Teplo je náš živel Využijte

Více

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kdykoli a odkudkoli Do mobilních zařízení

Více

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu!

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu! Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu Beast! šelmu! Kabeláž strojů a zařízení je více a více komplexním úkolem Využijte podpory profesionálů v konektivitě

Více

Vodní čerpadla. Spolehlivá. Efektivní. Snadná montáž.

Vodní čerpadla. Spolehlivá. Efektivní. Snadná montáž. Vodní čerpadla Spolehlivá. Efektivní. Snadná montáž. Schaeffler Automotive Aftermarket - více inovací, kvality i servisu Schaeffler Automotive Aftermarket - čtyři silné značky Když už vozidlo musí jet

Více

DIVIZE OIL & FEED TECH

DIVIZE OIL & FEED TECH DIVIZE OIL & FEED TECH PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Založení: 1992 Počet zaměstnanců: více než 450 OIL & FEED TECH moderní technologická zařízení pro získávání, zpracování rostlinných olejů a extruzi krmných

Více

K A M E R O V É S Y S T É M Y

K A M E R O V É S Y S T É M Y KAMEROVÉ SYSTÉMY V segmentu kamerových systémů jsme v roce 2012 udělali výrazný krok vpřed. Díky akvizici společnosti KH servis s více než 20 lety zkušeností jsme zkvalitnili služby a rozšířili své možnosti.

Více

NOVÁ ŘEŠENÍ. nás posouvají vpřed. Nová generace diagnostických řešení pro vozidla. ESI[tronic], KTS a DCU od společnosti Bosch

NOVÁ ŘEŠENÍ. nás posouvají vpřed. Nová generace diagnostických řešení pro vozidla. ESI[tronic], KTS a DCU od společnosti Bosch NOVÁ ŘEŠENÍ nás posouvají vpřed Nová generace diagnostických řešení pro vozidla ESI[tronic], KTS a DCU od společnosti Bosch Vše pro vaši diagnostiku vozidel Nová generace diagnostických testerů od společnosti

Více

Chytré bydlení TRIGEMA 11/2016 autor: Jan Vostoupal

Chytré bydlení TRIGEMA 11/2016 autor: Jan Vostoupal Chytré bydlení TRIGEMA 11/2016 autor: Jan Vostoupal OBSAH: A. Představení produktu 1) Obálka budovy v souvislosti s PENB 2) Větrání bytů v souvislostech 3) Letní stabilita bytů 4) Volba zdroje tepla pro

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2904201411 Investor: paní Klára Černá RD Veltrusy email: klara.cerna@rebo-n.cz

Více

Oprava motoru od výrobce

Oprava motoru od výrobce Oprava motoru od výrobce Ekonomicky výhodná alternativa k výměně motoru Oprava motoru u společnosti Liebherr-Stavební stroje CZ s.r.o. vám nabízí levnou alternativu k programu výměny motoru. Protože naše

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Teplo je náš živel. Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení. Logatherm WPLS Comfort

V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Teplo je náš živel. Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení. Logatherm WPLS Comfort [ Vzduch ] [ Voda ] Tepelná čerpadla [ Země ] [ Buderus ] V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Logatherm WPLS Comfort Logatherm WPLS Light Teplo je náš živel Využijte energii ze vzduchu pro příjemné

Více

Dopravní mnozství: ˇ m 3 /min

Dopravní mnozství: ˇ m 3 /min www.almig.cz SROUBOVÉ ˇ KOMPRESORY S PLYNULOU REGULACÍ Dopravní mnozství: ˇ 1.09 56.60 m 3 /min 2 INTELIGENTNĚ STLAČENÝ VZDUCH MADE IN GERMANY ALMiG KOMPRESORY s. r. o. je dceřiná společnost tradičního

Více

Nechte se vést světlem Nové LED trubice OSRAM SubstiTUBE pro použití kdekoliv Světlo je OSRAM

Nechte se vést světlem Nové LED trubice OSRAM SubstiTUBE pro použití kdekoliv Světlo je OSRAM www.osram.cz/substitube Nechte se vést světlem LED trubice OSRAM SubstiTUBE pro použití kdekoliv Světlo je OSRAM Přehled produktů Vaše úspory při osvětlení Zářivé osvětlení, singulární technologie: nové

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min Šroubové kompresory Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min 3 INTELIGENTNÍ STAVBA SYSTÉMU 11-22 11-22 PLUS * 37-55 75-160 * Varianta PLUS: Varianta O : s integrovanou kondenzační sušičkou, lze realizovat

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Tisková zpráva. Rychlé a účinné: každý hřebík dokonale nastřelený. Nové kompaktní pneumatické hřebíkovačky od firmy Bosch. leden 2010 PI 6779 PT MS

Tisková zpráva. Rychlé a účinné: každý hřebík dokonale nastřelený. Nové kompaktní pneumatické hřebíkovačky od firmy Bosch. leden 2010 PI 6779 PT MS Tisková zpráva Rychlé a účinné: každý hřebík dokonale nastřelený. Nové kompaktní pneumatické hřebíkovačky od firmy Bosch. leden 2010 PI 6779 PT MS S inovativní Full Force Technology pro dosažení maximálního

Více