Usnesení č. 1: VH SOP schvaluje program v uvedeném znění. Hlasování: pro 10, proti 0, zdržel se 0

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Usnesení č. 1: VH SOP schvaluje program v uvedeném znění. Hlasování: pro 10, proti 0, zdržel se 0"

Transkript

1 ZÁPIS z 5. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší , Kocbeře Přítomni: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, R. Cermanová, E. Rezková, L. Grega, E. Havrdová, M. Linková, P. Červený, M. Klapka, Bohuslava Wolfová, Vladimír Lukeš M. Halík, J. Bischof L. Žďárská MAS KJH, o.p.s. (zápis), J. Balcar MAS KJH, o.p.s. Prezenční listina (příloha č.1) Program: 1. Schválení programu 2. Jmenování zapisovatele 3. Schválení ověřovatelů 4. Představení nových zástupců členů SOP 5. Zpráva předsedy SOP - Hrubý 6. Zpráva o hospodaření Linková 7. Zpráva ředitele MAS - Balcar 8. Volba orgánů Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší předseda a místopředseda 9. Volba do správní rady a dozorčí MAS Království Jestřebí hory, o.p.s. 10. Diskuse 11. Závěr 1. Schválení programu Předseda SOP Petr Hrubý se představil novým členům SOP a spolu s hostitelkou Evou Rezkovou pozdravili přítomné a zahájili schůzi. Valná hromada SOP odsouhlasila předem navržený program. Usnesení č. 1: VH SOP schvaluje program v uvedeném znění. 2. Jmenování zapisovatele Předseda SOP jmenoval Lucii Žďárskou jako zapisovatelku. Usnesení č. 2: VH SOP schvaluje zapisovatelkou Lucii Žďárskou. 3. Schválení ověřovatelů Předseda SOP navrhl jako ověřovatele E. Rezkovou a P. Červeného. M. Linková se přihlásila jako 3. ověřovatelka.

2 Usnesení č. 3: VH SOP schvaluje jako ověřovatele Evu Rezkovou, Petra Červeného a Marcelu Linkovou. 4. Představení nových zástupců členů SOP P. Hrubý nejprve představil novým členům SOP omluvené starosty Jiřího Bischofa a Milana Halíka. Následovalo vzájemné představování nových (Bohuslava Volfová obec Vlčkovice v Podkrkonoší, Vladimír Lukeš obec Chotěvice a Miroslav Klapka město Pilníkov) a staronových starostů SOP a také zástupců MAS KJH, o.p.s. Jana Balcara a Lucie Žďárské. Během seznamování se s novými členy, byly sděleny a upřesněny kontakty na nové členy. P. Hrubý popřál na závěr tohoto bodu všem starostům hodně zdaru do nového volebního období. 5. Zpráva předsedy SOP doplní Petr Hrubý P. Hrubý obeznámil přítomné o pořízeném hmotném majetku z POV (lavice, stan, pódium, ozvučení, aj.). Informoval o předauditu v Horní Olešnici, který byl původně naplánován na a následně byl posunut KÚ na Dále poděkoval M. Linkové a účetní SOP za zajištění podkladů a požádal ji o zhodnocení předauditu. Znovu poděkoval za realizaci kalendáře SOP a dodal, že by se měly vymyslet nové aktivity či projekty na nadcházející rok. Zdůraznil nezbytnou účast všech starostů na Venkovské konferenci MAS KJH, o.p.s. v Havlovicích, dne Dále informoval o žádosti charity ze Dvora Králové nad Labem o půjčení majetku SOP z POV, konkrétně stanu a 2 ohřívačů na akci Noc venku. Obec Vítězná poskytne servis dovoz, stavbu, složení a odvoz charitě zdarma. Technický servis zajistí technické služby Dvůr Králové n./l. a samotné půjčení bude zdarma, na čemž se shodli všichni starostové SOP. Zapůjčení zařízení je podloženo objednávkou. Usnesení č. 4: VH SOP schvaluje bezplatné zapůjčení stanu a 2 ks topidel pořízených z POV charitě ze Dvora Králové nad Labem na akci Noc venku dne Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 1 6. Zpráva o hospodaření M. Linková podala informace ke stavu na BÚ ke dni ,- a poděkovala všem starostům za zaslání příspěvků včas. Předložila návrh rozpočtového opatření č. 1 (příloha č. 2) a rozpočtového opatření č. 2 (příloha č. 3) a sdělila potřebu schválení obou opatření informace o potřebě provedení rozpočtového opatření byla předsedovi zaslána dne Usnesení č. 5: VH SOP schvaluje rozpočtové opatření č. 1 Společenství obcí Podkrkonoší.

3 Usnesení č. 6: VH SOP schvaluje rozpočtového opatření č. 2/2014 Společenství obcí Podkrkonoší. Dle úkolu z minulého zasedání VH SOP byla provedena kalkulace na mulčovač a štěpkovač na rok 2013 a 2014 (příloha č. 4 a 5) a následné rozúčtování pro jednotlivé uživatele (obec Vlčice, obec Chotěvice, obec Čermná, obec Horní Olešnice a obec Dolní Olešnice). Náklady byly rozpočítány podle počtu hodin užívání. Podotkla, že byla velká chyba v tom, že nebyly stanoveny rezervy. P. Hrubý otevřel diskuzi k tomuto tématu, zda se mulčovač a štěpkovač odprodá obcím a nebo zůstane v majetku SOP. Starostové SOP se shodli, že uvedený majetek zůstane ve vlastnictví SOP a pouze dojde ke změně umístění mulčovače: z Chotěvic do Vlčic a z Hajnice do Kohoutova. Jeden ze štěpkovačů se přemístí z Hajnice do Vlčkovic. Druhý štěpkovač zůstává v Pilníkově. Usnesení č. 7: VH SOP schvaluje přemístění komunálních strojů: - mulčovač FL 190, ev.č. VII.22 z Hajnice do Kohoutova - mulčovač FL 190, ev.č. II.22 z Chotěvic do Vlčic - štěpkovač B2/14, ev.č.v.22 z Hajnice do Vlčkovic v Podkrkonoší - štěpkovač B2/14, ev.č.vi.22 zůstává v Pilníkově M. Linková vyjmenovala provedené úhrady z účtu SOP: - fa. č , V.Najman, Holovousy ( Kč) - oprava mulčovače - fa. č ,J. Cerman, D. Olešnice (6 104 Kč) - oprava mulčovače - fa. č , J. Janovský Dvůr Králové n. L. (3.831 Kč) a č , Inzat D.K. (2.240 Kč) za pořízení vozíku vč. palet a lan na jednodušší přemisťování stanu a lavic - fa. č. 2, MAS KJH o.p.s., Úpice ( Kč) - Manažerská činnost leden srpen fa. č. 3, MAS KJH o.p.s., Úpice ( Kč) - Zpravodaj SOP - fa. č , Obec Horní Olešnice Kč - ceny nohejbal - fa. č , Ing. Skutil, Pilníkov (1 718 Kč) - Občerstvení VH SOP - fa. č , Generali Pojišťovna a.s. (4 128 Kč) - pojištění majetku Usnesení č. 8: VH SOP bere na vědomí výrobu, pořízení a zakoupení obslužného zařízení na POV 2014 (vozíku vč. palet a lan na jednodušší přemisťování stanu a lavic) dle návrhu. Usnesení č. 9: VH SOP ukládá obci Horní Olešnice zapracovat nově pořízené obslužné zařízení (vozík vč. palet a lan na jednodušší přemisťování stanu a lavic) do majetku SOP. M. Linková vznesla dotaz, zda bude tvořena rezerva na opravy vybavení pořízeného z POV 2013.

4 Usnesení č. 10: VH SOP pověřuje M. Linkovou zpracováním pravidel ohledně vytváření rezervy na opravy vybavení pořízeného z POV P. Hrubý informoval, že bylo zajištěno pojištění vybavení majetku získaného z POV 2013 ( Kč) a mulčovače a štěpkovače ( Kč). Zpráva o kontrole hospodaření SOP: (příloha č. 6). Při dílčím přezkoumání hospodaření byly přezkoumány: - návrh rozpočtu, potvrzení o vyvěšení na úředních deskách obecních webů. Je třeba průkazně doložit vyvěšení - při kontrole hospodaření na web. stránkách jednotlivých obcí, písemné potvrzení pomocí funkce PRINT SCREEN - provedení rozpočtového opatření - rozpočtový výhled - předsedou předložený Rozpočtový výhled SOP na rok (příloha č. 7) nedopovídal schválenému rozpočtu. Platí stávající rozpočtový výhled na období Závěrečný účet za rok 2013, Protokol o schválení účetní závěrky - bankovní výpisy, rozvaha včetně příloh, výkaz Fin 2-12 k , Výkaz zisku a ztrát - smlouvy a další materiály - neinvestiční příspěvek SOP pro MAS KJH, o.p.s. ve výši Kč (schváleno VH SOP dne ) - příspěvek není podchycen žádným smluvním dokumentem - neinvestiční dotace od KHK ve výši Kč - nebyla předložena žádost, nebylo možné zkontrolovat - nebyla předložena směrnice o vnitřním kontrolním systému. M. Linková upozornila, že k auditu předložené zápisy neobsahovaly žádné přílohy uvedené v zápisech. Dále M. Linková připravila návrh rozpočtového výhledu SOP na rok (příloha č. 8) a vysvětlila jednotlivé příjmové a výdajové položky. Úkol: J. Balcar vytvoří smlouvu o poskytnutí příspěvků MAS KJH, o.p.s. Usnesení č. 11: VH SOP schvaluje odepsání zmařené investice ve výši ,-Kč (nedokončený dlouhodobý majetek účtu zpracování projektové dokumentace a ekonomické rozvahy projektu Výroba biopelet z místních zdrojů, zpracovatel Petr Kulíšek, Kostelecké Horky 25, , fa. č. FV z ), dle přílohy č. 9 Inventurní soupis. Přítomní diskutovali formu členských příspěvků pro rok 2015 zda zachovat mimořádný a členský příspěvek, případně roční. Usnesení č. 12: VH SOP ukládá předsedovi SOP vytvořit návrh na úpravu nebo změnu členských příspěvků jednotlivých obcí pro rok zda zachovat mimořádný a členský příspěvek, případně roční.

5 Usnesení č. 13: VH SOP ukládá M. Linkové předložit návrh rozpočtového výhledu SOP na příštím zasedání VH SOP. Usnesení č. 14: VH SOP bere na vědomí zprávu z dílčího přezkoumání konaného dne v Horní Olešnici. Usnesení č. 15: VH SOP schvaluje nápravná opatření o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů: - provádění změn rozpočtu rozpočtovým opatřením v souladu se zákonem č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů - úpravu rozpočtového výhledu v souladu se zákonem č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v znění pozdějších předpisů, zejména dlouhodobé závazky a pohledávky, finanční zdroje a potřeby dlouhodobě realizovaných záměrů podle stanovených pravidel. Usnesení č. 16: VH SOP bere na vědomí zprávu o hospodaření SOP za období Usnesení č. 17: VH SOP ukládá účetní SOP připravit rozpočet SOP na rok 2015, a to do konce listopadu včetně následného rozeslání jednotlivým členům SOP k vyvěšení na úředních deskách jednotlivých členských obcí. Usnesení č. 18: VH SOP ukládá E. Rezkové předložit aktualizaci směrnice SOP. Usnesení č. 19: VH SOP ukládá manažerce Lucii Žďárské připravit granty pro NNO SOP 2015.

6 Usnesení č. 20: VH SOP bere na vědomí vyhlášení inventur za rok 2014, příkaz předsedy k provedení inventur (příloha č. 10). 7. Zpráva ředitele MAS J. Balcar poděkoval SOP za zaslání neinvestičního příspěvku pro MAS KJH, o.p.s. na rok Přítomným navrhl, že MAS KJH, o.p.s. připraví zápis ze zasedání VH SOP, poté jej zašle předsedovi SOP, účetní SOP a zároveň i ověřovatelům. Tento proces hromadného rozeslání zápisu ke korektuře uspíší celý proces ověřování. Informoval o tom, že pro letošní rok nebyl vyhlášen DT3 POV pro DSO. Místo toho se bude připravovat Podpora svazků. Kalendáře SOP k dnešnímu dni byly všechny kalendáře ze strany obcí uhrazeny a navrhl, že zbytek kalendářů by mohl být darován partnerům na Venkovské konferenci. SOP uhradilo náklady za služby odvedené MAS KJH, o.p.s. v období od ledna do srpna Činnost za období září prosinec bude fakturována do první poloviny prosince Podrobně popsal program Venkovské konference MAS KJH, o.p.s. a znovu pozval přítomné. Novým starostům byla nabídnuta individuální schůzka v kanceláři MAS KJH (v případě nejasností s chodem a činností MAS). 8. Volba orgánů Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší předseda a místopředseda Na základě stanov v letošním roce končí mandát Petru Hrubému (předseda SOP) a Jiřímu Hakenovi (místopředseda SOP). P. Hrubý otevřel diskuzi k tomuto bodu. L. Grega navrhl změnu stanov. Dále byla diskutována otázka, zda by nebylo praktické, aby se účetnictví vedlo v místě, kde sídlí předseda. Usnesení č. 21: VH SOP ukládá předsedovi SOP vypracovat návrh změn stanov, konkrétně těchto témat: a) změna funkčního období předsedy a místopředsedy SOP, b) výše a výpočet příspěvku jednotlivých členů SOP. Do funkce předsedy SOP byl znovu navržen Petr Hrubý. Usnesení č. 22: VH SOP volí do funkce předsedy na další funkční Petra Hrubého. Do funkce místopředsedkyně byla navržena Eva Rezková.

7 Usnesení č. 23: VH SOP volí do funkce místopředsedy na další funkční období Evu Rezkovou. 9. Volba do správní rady a dozorčí MAS Království Jestřebí hory, o.p.s. V letošním roce vypršely mandáty některým členům SR a DR. Je nutné, aby zakladatelé (SOJH a SOP) jmenovali nové členy nebo obnovili mandát stávajícím. V roce 2014 končí mandát za SOP ve správní radě Petrovi Hrubému a Marcele Linkové. V dozorčí radě skončil mandát Pavlu Dvořáčkovi (za SOJH). Podle zakladatelské smlouvy nominuje člena dozorčí rady SOP. Usnesení č. 24: VH SOP volí do funkce člena správní rady za Společenství obcí Podkrkonoší Petra Hrubého. Usnesení č. 25: VH SOP volí do funkce členky správní rady za Společenství obcí Podkrkonoší Marcelu Linkovou. Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 1 Usnesení č. 26: VH SOP volí do funkce člena dozorčí rady za Společenství obcí Podkrkonoší Petra Červeného. Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se Diskuze 12:33 odchod P. Červený. E. Havrdová informovala přítomné o možnosti prezentování dětí ve svých aktivitách. 11. Závěr V závěru jednání P. Hrubý poděkoval hostitelce E. Rezkové a připomněl, že na příštím setkání VH SOP se sejdeme v průběhu prosince, a to v Hajnici. Příští setkání se uskuteční v Hajnici a termín bude a čas bude upřesněn. Zapsala: Lucie Žďárská Přílohy: Příloha č. 1: prezenční listina Příloha č. 2: návrh rozpočtového opatření č. 1 Příloha č. 3: rozpočtového opatření č. 2

8 Příloha č. 4: kalkulace na mulčovač na rok 2013 a 2014 Příloha č. 5: kalkulace na štěpkovač na rok 2013 a 2014 Příloha č. 6: zápis z dílčího přezkoumání hospodaření DSO Podkrkonoší Příloha č. 7: rozpočtový výhled SOP na rok Příloha č. 8: návrh rozpočtového výhledu SOP na rok Příloha č. 9: inventurní soupis Příloha č. 10: příkaz předsedy k provedení inventur. Eva Rezková Petr Červený Marcela Linková P. Hrubý

9 USNESENÍ z 5. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší , Kocbeře Přítomni: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, R. Cermanová, E. Rezková, L. Grega, E. Havrdová, M. Linková, P. Červený, M. Klapka, Bohuslava Wolfová, Vladimír Lukeš M. Halík, J. Bischof L. Žďárská MAS KJH, o.p.s. (zápis), J. Balcar MAS KJH, o.p.s. Usnesení č. 1: VH SOP schvaluje program v uvedeném znění. Usnesení č. 2: VH SOP schvaluje zapisovatelkou Lucii Žďárskou. Usnesení č. 3: VH SOP schvaluje jako ověřovatele Evu Rezkovou, Petra Červeného a Marcelu Linkovou. Usnesení č. 4: VH SOP schvaluje bezplatné zapůjčení stanu a 2 ks topidel pořízených z POV charitě ze Dvora Králové nad Labem na akci Noc venku dne Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 1 Usnesení č. 5: VH SOP schvaluje rozpočtové opatření č. 1 Společenství obcí Podkrkonoší. Usnesení č. 6: VH SOP schvaluje rozpočtového opatření č. 2/2014 Společenství obcí Podkrkonoší. Usnesení č. 7: VH SOP schvaluje přemístění komunálních strojů: - mulčovač FL 190, ev.č. VII.22 z Hajnice do Kohoutova - mulčovač FL 190, ev.č. II.22 z Chotěvic do Vlčic - štěpkovač B2/14, ev.č.v.22 z Hajnice do Vlčkovic v Podkrkonoší - štěpkovač B2/14, ev.č.vi.22 zůstává v Pilníkově

10 Usnesení č. 8: VH SOP bere na vědomí výrobu, pořízení a zakoupení obslužného zařízení na POV 2014 (vozíku vč. palet a lan na jednodušší přemisťování stanu a lavic) dle návrhu. Usnesení č. 9: VH SOP ukládá obci Horní Olešnice zapracovat nově pořízené obslužné zařízení (vozík vč. palet a lan na jednodušší přemisťování stanu a lavic) do majetku SOP. Usnesení č. 10: VH SOP pověřuje M. Linkovou zpracováním pravidel ohledně vytváření rezervy na opravy vybavení pořízeného z POV Usnesení č. 11: VH SOP schvaluje odepsání zmařené investice ve výši ,-Kč (nedokončený dlouhodobý majetek účtu zpracování projektové dokumentace a ekonomické rozvahy projektu Výroba biopelet z místních zdrojů, zpracovatel Petr Kulíšek, Kostelecké Horky 25, , fa. č. FV z ), dle přílohy č. 9 Inventurní soupis. Usnesení č. 12: VH SOP ukládá předsedovi SOP vytvořit návrh na úpravu nebo změnu členských příspěvků jednotlivých obcí pro rok zda zachovat mimořádný a členský příspěvek, případně roční. Usnesení č. 13: VH SOP ukládá M. Linkové předložit návrh rozpočtového výhledu SOP na příštím zasedání VH SOP. Usnesení č. 14: VH SOP bere na vědomí zprávu z dílčího přezkoumání konaného dne v Horní Olešnici. Usnesení č. 15: VH SOP schvaluje nápravná opatření o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů: - provádění změn rozpočtu rozpočtovým opatřením v souladu se zákonem č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů - úpravu rozpočtového výhledu v souladu se zákonem č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v znění pozdějších předpisů, zejména dlouhodobé závazky

11 a pohledávky, finanční zdroje a potřeby dlouhodobě realizovaných záměrů podle stanovených pravidel. Usnesení č. 16: VH SOP bere na vědomí zprávu o hospodaření SOP za období Usnesení č. 17: VH SOP ukládá účetní SOP připravit rozpočet SOP na rok 2015, a to do konce listopadu včetně následného rozeslání jednotlivým členům SOP k vyvěšení na úředních deskách jednotlivých členských obcí. Usnesení č. 18: VH SOP ukládá E. Rezkové předložit aktualizaci směrnice SOP. Usnesení č. 19: VH SOP ukládá manažerce Lucii Žďárské připravit granty pro NNO SOP Usnesení č. 20: VH SOP bere na vědomí vyhlášení inventur za rok 2014, příkaz předsedy k provedení inventur (příloha č. 10). Usnesení č. 21: VH SOP ukládá předsedovi SOP vypracovat návrh změn stanov, konkrétně těchto témat: a) změna funkčního období předsedy a místopředsedy SOP, b) výše a výpočet příspěvku jednotlivých členů SOP. Usnesení č. 22: VH SOP volí do funkce předsedy na další funkční Petra Hrubého. Usnesení č. 23: VH SOP volí do funkce místopředsedy na další funkční období Evu Rezkovou. Usnesení č. 24: VH SOP volí do funkce člena správní rady za Společenství obcí Podkrkonoší Petra Hrubého.

12 Usnesení č. 25: VH SOP volí do funkce členky správní rady za Společenství obcí Podkrkonoší Marcelu Linkovou. Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 1 Usnesení č. 26: VH SOP volí do funkce člena dozorčí rady za Společenství obcí Podkrkonoší Petra Červeného. Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 1 Přílohy: Příloha č. 1: prezenční listina Příloha č. 2: návrh rozpočtového opatření č. 1 Příloha č. 3: rozpočtového opatření č. 2 Příloha č. 4: kalkulace na mulčovač na rok 2013 a 2014 Příloha č. 5: kalkulace na štěpkovač na rok 2013 a 2014 Příloha č. 6: zápis z dílčího přezkoumání hospodaření DSO Podkrkonoší Příloha č. 7: rozpočtový výhled SOP na rok Příloha č. 8: návrh rozpočtového výhledu SOP na rok Příloha č. 9: inventurní soupis Příloha č. 10: příkaz předsedy k provedení inventur. Eva Rezková Petr Červený Marcela Linková P. Hrubý

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.: ZÁPIS z 6. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 29. 12. 2014, Hajnice Přítomni: Dorazili později: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, E. Rezková, L. Grega, E. Havrdová, P. Červený, M. Klapka, B.

Více

1. Schválení programu Předseda SOP pozdravil přítomné a zahájil schůzi. Valná hromada SOP odsouhlasila program.

1. Schválení programu Předseda SOP pozdravil přítomné a zahájil schůzi. Valná hromada SOP odsouhlasila program. ZÁPIS ze 4. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 3. 10. 2014, Pilníkov Přítomni: J. Haken, P. Hrubý, R. Cermanová, E. Rezková, L. Grega, J. Davidík, E. Havrdová, M. Linková, P. Červený,

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, 542 42 Pilníkov, IČO 70958441, tel.: 499 393 141

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, 542 42 Pilníkov, IČO 70958441, tel.: 499 393 141 ZÁPIS z 7. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 27. 2. 2015, Vítězná Přítomni: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, E. Rezková, L. Grega, E. Havrdová, P. Červený, M. Klapka, Vl. Lukeš, M. Linková,

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.: ZÁPIS z 1. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 26. 2. 2016, Hajnice Přítomni: P. Hrubý, E. Rezková, M. Klapka, V. Lukeš, M. Linková, R. Cermanová, M. Halík, M. Pecen, P. Červený Omluveni:

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.: ZÁPIS z 4. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 18. 12. 2015, Vlčkovice v Podkrkonoší Přítomni: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, E. Rezková, M. Klapka, V. Lukeš, M. Linková, R. Cermanová, B.

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.: ZÁPIS z 3. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 23. 9. 2016, Vítězná Přítomni: P. Hrubý, E. Rezková, M. Klapka, V. Lukeš, M. Linková, R. Cermanová, M. Pecen, B. Volfová Omluveni: M. Halík,

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, 542 42 Pilníkov, IČO 70958441, tel.: 499 393 141

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, 542 42 Pilníkov, IČO 70958441, tel.: 499 393 141 ZÁPIS z 2. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 29. 6. 2015, Vítězná Přítomni: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, E. Rezková, P. Červený, M. Klapka, Vl. Lukeš, M. Linková, R. Cermanová, B. Volfová

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, 542 42 Pilníkov, IČO 70958441, tel.: 499 393 141

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, 542 42 Pilníkov, IČO 70958441, tel.: 499 393 141 ZÁPIS z 2. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 15. 4. 2014, Kocbeře Přítomni: Omluveni: Hosté: M. Linková, J. Haken, P. Červený, J. Franc, P. Hrubý, M. Halík, R. Cermanová, E. Rezková,

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.: ZÁPIS z 2. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 7. 6. 2016, Vítězná Přítomni: P. Hrubý, E. Rezková, M. Klapka, V. Lukeš, M. Linková, R. Cermanová, M. Pecen, P. Červený, B. Volfová Omluveni:

Více

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček,

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Z Á P I S z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Sekretariát MSD, Hybernská 7, 110 00 Praha 1 Přítomní členové P MSD: L. Válová, K. Šircová, V. Havlíková, L. Peterová, T. Meisner, V.

Více

Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice

Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice Přítomni: Jiří Čoček, soukromý zemědělec Střítež n/l Libor Vykopal, obec Ústí Ludmila Juráňová, JUKO Rouské Miluše

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:02 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19.00 hodin. Přítomni: Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 09.12. 2015 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pavlíková, Mgr. J. Hrušková, J. Přibylová, M. Fiala, E. Procházková Omluveni: Ing. J. Sehnal,

Více

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Jana Boučková Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis Ze zasedání správní rady Svazku obcí Mikroregionu obcí Památkové zóny 1866, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 od 17 hod. Obec Benátky.

Zápis Ze zasedání správní rady Svazku obcí Mikroregionu obcí Památkové zóny 1866, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 od 17 hod. Obec Benátky. Zasedání SR č.03/2014 Zápis Ze zasedání správní rady Svazku obcí Mikroregionu obcí Památkové zóny 1866, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 od 17 hod. Obec Benátky. Přítomni členové SR: T. Bouček (Benátky),

Více

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Místní akční skupina Pobeskydí zájmové sdružení právnických osob 739 53 Třanovice čp. 1 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze společného zasedání valné hromady a programového výboru, konaného ve školící

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2012, konaného dne 21. 11. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2012, konaného dne 21. 11. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2012, konaného dne 21. 11. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 8/2012 v 17.30 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 7.9.2005

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 7.9.2005 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 7.9.2005 Zasedání se zúčastnilo: 8 zastupitelů viz presenční listina omluveni: Baudyš Petr ověřovateli byli zvoleni: p.marelová

Více

Zápis ze zasedání valné hromady

Zápis ze zasedání valné hromady MAS PODBRDSKO, z.s. IČO: 270 51 935, sídlo: Hvožďany 80, 262 44 Zápis ze zasedání valné hromady konané dne 12.1.2016 od 17.00 hod. ve Společenském centru v Rožmitále pod Třemšínem Konání této valné hromady

Více

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. arch. Zuzana Menšíková,

Více

Krásná Hora nad Vltavou Zasedací místnost MěÚ Krásná Hora nad. Vltavou. Program : - začátek 14:00. Prezenční listina účastníků.

Krásná Hora nad Vltavou Zasedací místnost MěÚ Krásná Hora nad. Vltavou. Program : - začátek 14:00. Prezenční listina účastníků. Zápis z jednání Valného shromáždění členů MAS Sedlčansko, o.p.s. ze dne 4. 08. 2014 Místo konání: Vltavou Krásná Hora nad Vltavou Zasedací místnost MěÚ Krásná Hora nad Program : - začátek 14:00 1. Zahájení,

Více

Místo konání: Společenské centrum Lidečko

Místo konání: Společenské centrum Lidečko Zápis z Valné hromady MS Hornolidečska ze dne 25.6.2014 Místo konání: Společenské centrum Lidečko Program jednání: 1. Zahájení 2. Jmenování zapisovatele 3. Volba návrhové a mandátní komise 4. Schválení

Více

Zápis z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. prosince 2015

Zápis z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. prosince 2015 Zápis z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 16. prosince 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: - Ověřovatelé zápisu: p. Bauer, p. Roháč Zapisovatelka: Alena Dalecká Starosta

Více

Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápsis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Zlínského kraje

Zápsis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Zlínského kraje Krajské sdružení Národní sítě Místních akčních skupin České republiky Zlínského kraje kraje Zápsis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Zlínského kraje Termín: 3.2.2015 Místo: Slovácký dvůr Ostrožská Nová

Více

MAS Litomyšlsko o.p.s. Zápis z jednání Zakladatelů

MAS Litomyšlsko o.p.s. Zápis z jednání Zakladatelů V Proseči dne 23. 10. 2013 MAS Litomyšlsko o.p.s. Zápis z jednání Zakladatelů Datum: 23. 10. 2013 Místo konání: zasedací místnost ubytovna Toulovec, Proseč Přítomni: Viz prezenční listina Omluveni: Viz

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Omluveni: Vladimír Černý, Petr Holub, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař Michal

Více

Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009

Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009 Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, p. Ing. Kraus, pí. Vyletová, p. Krisman, p. Štaif, PhDr. Koubová, pí. Boudová,

Více

setkání zakladatelů MAS Království Jestřebí hory, o.p.s.

setkání zakladatelů MAS Království Jestřebí hory, o.p.s. ZÁPIS ze setkání zakladatelů MAS Království Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek 20. 11. 2014 od 9:00 Kulturní dům (obec Havlovice) Přítomni: L. Hozová, J. Vítková, E. Havrdová, J. Tomeš, T. Prouza, Vl. Diblík,

Více

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 23. února 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 23. února 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 23. února 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov. Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 17.12.2014

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov. Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 17.12.2014 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 17.12.2014 Zúčastnění členové ZO: Omluveni: Hosté na jednání: Jan Kreuz, Jaromír Steinberger, Petr

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 3. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 10. 12. 2014 Čas zasedání: 19:00 22:45 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: František Poláček,

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015,

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 2. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Obec Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Krčil, p. Čuchal p. Jaroš příchod 18.45 hodin Omluveni:

Více

Zápis č. 9/2015. z jednání Valné hromady Mikroregionu Žatecko, konané dne 20.11.2015 od 9.00 hod. v Blšanech

Zápis č. 9/2015. z jednání Valné hromady Mikroregionu Žatecko, konané dne 20.11.2015 od 9.00 hod. v Blšanech Zápis č. 9/2015 z jednání Valné hromady Mikroregionu Žatecko, konané dne 20.11.2015 od 9.00 hod. v Blšanech Přítomno: Nepřítomno: Hosté: 14 členů MRG (viz. presenční listina) 3 členi MRG (omluveni: p.bc.p.valenta,

Více

Zápis z jednání Rady MAS

Zápis z jednání Rady MAS Zápis z jednání Rady MAS Místo konání: Zasedací místnost MAS, Žamberk Dne: 12.2.2010 Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Ověřovatel: Ing. Oldřich Žďárský Ing. Josef Paďour Ing. Dana Hubálková Jan Vych Vladimír

Více

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015 Zahájení: Starosta přivítal přítomné na veřejném zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu jednání.

Více

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 Přítomní: Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Kaloudová Lucie, Konečný Roman, Koutný

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 9, konaného dne 16. 9. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 2. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ

Zápis z 3. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 2. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ O b e c N í t k o v i c e Nítkovice 89, 768 13 Litenčice, tel/fax 573 374 057, email obec@nitkovice.cz, IČO 00544591 Zápis z 3. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 2. prosince

Více

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Obec Černíč Zastupitelstvo obce Černíč Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Černíč (dále též

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

Obec Žďár. Věc: Návratka

Obec Žďár. Věc: Návratka se sídlem 17. listopadu 138/14, 680 01 Boskovice dobrovolné sdružení obcí, založené zakladatelskou smlouvou, registrované o Okresního úřadu v Blansku pod číslem jednacím RVV/5/93/Mo dne 20.4.1993 Váš dopis

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

2) Návrh usnesení VH č.29/2011: VH schvaluje program zasedání Valné hromady. Hlasování: Pro 26, proti 0, zdrželi se 0. Usnesení č. 29/2011 přijato.

2) Návrh usnesení VH č.29/2011: VH schvaluje program zasedání Valné hromady. Hlasování: Pro 26, proti 0, zdrželi se 0. Usnesení č. 29/2011 přijato. Zasedání Valné hromady svazku obcí Mikroregion obcí Památkové zóny 1866,konané v pátek dne 2.12.2011 od 17.00 hodin v hostinci U Polních myslivců na Lípě. Přítomni: zástupci obcí: Benátky, Čistěves, Hořiněves,

Více

Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné

Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné Přítomni: Ing. Miloslav Rovný, Martin Pávek, Ing. Blanka Habrmanová

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 19. 3. 2014 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 19. 3. 2014 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 19. 3. 2014 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard a Návratová Dagmar, Říha Václav Do návrhové

Více

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 1 bylo schváleno.

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 1 bylo schváleno. Zápis z veřejného zasedání dne 21.11.2014 Zasedání Zastupitelstva města Rabí bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou města Miroslavem Kraucherem. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo

Více

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Nepřítomna: Ing. Jana Jersenská

Více

Schválení programu 29. zasedání zastupitelstva obce

Schválení programu 29. zasedání zastupitelstva obce Zápis číslo 29/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 16. 4. 2014 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Ing. Eva Dudová, Ing. Jaroslav Řezáč, Nepřítomni:

Více

Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva MČ Brno Medlánky, konaného dne 7. února 2011

Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva MČ Brno Medlánky, konaného dne 7. února 2011 Z6 04/2010 Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva MČ Brno Medlánky, konaného dne 7. února 2011 Přítomni: dle prezenční listiny (viz. příloha č. 1) Místo konání: zasedací místnost ÚMČ Brno-Medlánky,

Více

Zápis. Přítomni: Bc. P. Luska, JUDr. M. Antl, Ing. M. Součková, Ing. P. Louda, Ing. H. Masáková, F. Rázl, Ing. J. Sobotka, MUDr. P. Trpák, M.

Zápis. Přítomni: Bc. P. Luska, JUDr. M. Antl, Ing. M. Součková, Ing. P. Louda, Ing. H. Masáková, F. Rázl, Ing. J. Sobotka, MUDr. P. Trpák, M. Zápis z 20. jednání Výboru pro regionální rozvoj a cestovní ruch Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16. 9. 2014 v 9,30 hodin v zasedací místnosti N 2 903 v budově KÚ Přítomni: Bc. P.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zasedání se zúčastnilo: 8 zastupitelů viz presenční listina omluveni: Petera Jiří ověřovateli byli zvoleni: p.marelová

Více

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis č. 4 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 8.3.2011 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov

Zápis č. 4 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 8.3.2011 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Zápis č. 4 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 8.3.2011 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Přítomni: Bergmann, Eichnerová, Jakob, Klimentová, Malá, Pokorný, Semanský, Šoupal,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 16:00 16:40 hodin přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves, č. 1/II/2014 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 11.12.2014 v 18,30 hod. Počet

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích 1 Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích Technický bod Zahájení Pan starosta všechny přivítal na šestém zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 15 členů zastupitelstva Omluveni: -- Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací místnost

Více

o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11. 08. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina) Omluveni: - Program jednání:

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina) Omluveni: - Program jednání: Z á p i s z 8. jednání finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 15.10.2009 od 9:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: členové výboru (viz prezenční listina)

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Přítomni: viz. prezenční listina

Více

Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín

Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Zápis č.13/2014 z veřejného jednání Zastupitelstva města Týnec nad Labem, které se uskutečnilo ve středu 10. prosince

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 08/2015 dne 02. 12. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 08/2015 dne 2. prosince 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016 Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016 Čas konání: od 19:30 hod. do 23:05 hod. Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jana Šteffelová, Lenka

Více

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne 13. 4. 2015 od 8:00 v Milevsku

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne 13. 4. 2015 od 8:00 v Milevsku Přítomni: pí. Dolejšková, p. Češka, pí. Kašparová, p. Maksa, pí. Honzíková, p. Souhrada, pí. Bambuškarová Omluveni: p. Hroch, p. Třeštík Program: 1) Zahájení, prezence 2) Jmenování zapisovatele a ověřovatele

Více

Zápis ze schůzky Výboru MAS konané dne 16. září 2015 v zasedací místnosti kanceláře MAS

Zápis ze schůzky Výboru MAS konané dne 16. září 2015 v zasedací místnosti kanceláře MAS Zápis ze schůzky Výboru MAS konané dne 16. září 2015 v zasedací místnosti kanceláře MAS Přítomni: Filip Konečný, Ski klub Hranice Marcela Tomášová, MR Hranicko Jaroslav Šindler, Obec Partutovice Jana Černá,

Více

Program 11. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 15. 12. 2015 v 18.15 hod.

Program 11. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 15. 12. 2015 v 18.15 hod. Program 11. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 15. 12. 2015 v 18.15 hod. 1 / 11 Zahájení zasedání zastupitelstva MČ Suché Lazce. 2 / 11 Volba ověřovatelů a zapisovatelky. 3 / 11

Více

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Obec Dymokury Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Zápis č. 6/2013 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 6. května 2013

Více

Zápis číslo 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 2.3.2011

Zápis číslo 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 2.3.2011 Zápis číslo 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 2.3.2011 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Kamil Zborovský, Ing. Jaroslav

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

L. Miler (zast. J. Hislchera), M. Šebestová (zast. M. Šebestu), J. Kollertová (zast. P. Kollerta), Tereza Kohlová (zast.

L. Miler (zast. J. Hislchera), M. Šebestová (zast. M. Šebestu), J. Kollertová (zast. P. Kollerta), Tereza Kohlová (zast. ZÁPIS z 1. zasedání členů Valné hromady občanského sdružení MAS Stolové hory, o. s. konané dne 21. ledna 2014 od 15 00 hodin na sále Pellyho domů v Polici nad Metují Přítomní členové: V. Vítek (obec Suchý

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 2.9.2014 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, J. Dvořák, V. Kocourek, J. Bron, M. Vnouček. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Býšť konaného dne 27. 4. 2015 v Bělečku

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Býšť konaného dne 27. 4. 2015 v Bělečku Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Býšť konaného dne 27. 4. 2015 v Bělečku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2015 ze dne 24. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2015 ze dne 24. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2015 ze dne 24. 11. 2015 Čas: 19.00-20.45 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

Z Á P I S č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 30.5.2016 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár

Z Á P I S č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 30.5.2016 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár Z Á P I S č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 30.5.2016 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva (omluven

Více

Ing. Alois Jirsák, Ing.Vojtěch Ledl, Mgr.Dagmar Nosková, Věra Jirková, Zdeněk Matuška, Vlastimil Hruška, Josef Machek (příchod v 18:40)

Ing. Alois Jirsák, Ing.Vojtěch Ledl, Mgr.Dagmar Nosková, Věra Jirková, Zdeněk Matuška, Vlastimil Hruška, Josef Machek (příchod v 18:40) Zápis č. 04/2016 z jednání_zastupitelstva obce Milovice u Hořic_ze dne 27.dubna 2016_ Přítomni : viz prezenční listina Ing. Alois Jirsák, Ing.Vojtěch Ledl, Mgr.Dagmar Nosková, Věra Jirková, Zdeněk Matuška,

Více

Olomoucké krajské sdružení ČSTV. ZÁPIS Č. 26 ze schůze krajské rady OLKS ČSTV, konané dne 31.1.2005 v Olomouci.

Olomoucké krajské sdružení ČSTV. ZÁPIS Č. 26 ze schůze krajské rady OLKS ČSTV, konané dne 31.1.2005 v Olomouci. 1 Olomoucké krajské sdružení ČSTV ZÁPIS Č. 26 ze schůze krajské rady OLKS ČSTV, konané dne 31.1.2005 v Olomouci. Přítomni: Vl.ŠIMÍČEK,Mgr.FRYČÁK,L.POSPÍŠIL,Ing.M.INDERKA,I.KUBA,J.NOVÁK, F.ŠEJBA,C.RYCHLÝ,Ing.VYPLELÍK

Více

Zápis č. 02/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov

Zápis č. 02/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov Zápis č. 02/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov Datum konání: 31.března 2011 Přítomni: dle prezenční listiny Nepřítomni: Mgr. Libor Vanko omluven Petr Semerád - omluven Zapisovatel: Blanka Chalupová

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

Zápis z jednání správní rady Svazku obcí Drahanská vrchovina, 16. srpna 2012 v Nových Sadech

Zápis z jednání správní rady Svazku obcí Drahanská vrchovina, 16. srpna 2012 v Nových Sadech Zápis z jednání správní rady Svazku obcí Drahanská vrchovina, 16. srpna 2012 v Nových Sadech Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Halas, D. Křížová, J. Šteflíček, Z. Chromý, J. Pořízek, Z. Preis, K. Ševčíková,

Více

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 1 Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, pí Horáková, Ing. Kovařík, Ing. Koţdoň, paní Rozkydalová,

Více

Zápis obsahuje usnesení č. 775 / 2010 793 / 2010

Zápis obsahuje usnesení č. 775 / 2010 793 / 2010 Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 5-2010 z 5. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 29. 4. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 1. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 1. 12. 2014 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 1. 12. 2014 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 19:15 hodin přítomni:

Více

Z á p i s ze 4. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 13.06.2011 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s ze 4. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 13.06.2011 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s ze 4. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 13.06.2011 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 19 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, 798 12 IČO: 27693058

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, 798 12 IČO: 27693058 ZÁPIS ze zasedání správní rady společnosti Prostějov venkov o. p. s., se sídlem v Kralicích na Hané, Masarykovo nám. 41, které se konalo 11.2.2016 v Kralicích na Hané. Program: 1. Zahájení 2. Projekt do

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou Novákovou

Více