NABÍDKOVÁ A VÝROBNÍ PŘÍPRAVA DODAVATELE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NABÍDKOVÁ A VÝROBNÍ PŘÍPRAVA DODAVATELE"

Transkript

1 NABÍDKOVÁ A VÝROBNÍ PŘÍPRAVA DODAVATELE 126EMM - Ekonomika a management letní semestr 2011/2012 Ing. Eduard Hromada, Ph.D. eduard.hromada@fsv.cvut.cz

2 NABÍDKOVÁ PŘÍPRAVA DODAVATELE Příklad obsahu nabídky: - Průvodní dopis nabídky - A. Dokladová část: - Identifikační údaje uchazeče - Organizační struktura firmy - Čestná prohlášení představenstva dle zadávacích podmínek - Bankovní záruka - Dokumenty prokazující splnění kvalifikace - Dokumenty prokazující finanční a ekonomickou způsobilost - Dokumenty prokazující technickou způsobilost - Dokumenty prokazující jakost a splnění požadavků systému řízení podniku - Návrh SOD - Návrh časového harmonogramu prací - Systém BOZP, PO a OŽP - Další požadované dokumenty - B. Cenová část: - Rekapitulace - Oceněný výkaz výměr - C. Přílohy - elektronická podoba: - Návrh SOD - Cenová část

3 NABÍDKOVÁ PŘÍPRAVA DODAVATELE Nabídkové ceny ve stavebnictví: Pevná cena: předběžně dohodnutá celková suma, která je uhrazena po skončení výstavby bez ohledu na provedená množství konstrukcí a skutečné náklady výstavby Skladebná cena: smlouva o jednotkových cenách produkce dohodnutých pro jednotlivé stavební konstrukce a práce, výsledná cena = součin skutečně provedeného množství konstrukcí a prací a jejich jednotkových cen Pohyblivá cena: dvousložková cena: náklady výstavby + přirážka k těmto nákladům Cílová cena: sestavena jako pevná cena, ale sledují se skutečné přímé náklady (dohoda o podílu dodavatele na úsporách nákladů)

4 NABÍDKOVÁ PŘÍPRAVA DODAVATELE Znaky úspěšné nabídky: Reálná Konkurenceschopná Posouzení zpracování nabídky Soulad s podmínkami soutěže Výběrové řízení: prováděné investorem, prováděné dodavatelem.

5 VÝROBNÍ PŘÍPRAVA DODAVATELE Zahajuje se po podpisu smlouvy o dílo. Navazuje na nabídkovou přípravu. Primárním vstupem je realizační dokumentace. Zpracovává a aktualizuje podklady do podrobností nutných k provádění stavby. Zpracovává např. úsek výrobní přípravy. Hlavní úkol: vytvoření předpokladů (podkladů) k tomu, aby na staveništi byli: lidé ve správný čas materiál na správném místě stroje v dostatečném množství subdodávky v potřebné kvalitě.

6 VÝROBNÍ PŘÍPRAVA DODAVATELE Plán organizace výstavby (POV): - základní řešení zařízení staveniště - návrh rozmístění montážních mechanismů - dodavatelský systém - podmínky bezpečnosti práce a vazby na ŽP a skládky - časový plán stavby - atd. Zpřesnění rozsahu prací na zakázce Zabezpečení jakosti Výrobní kalkulace Plánování personálních potřeb Řízení rizik atd.

7 Smlouvy FIDIC Nová červená kniha Smlouva na dodávku stavby na stavební a inženýrské práce vyprojektované objednatelem (investorem) Nová žlutá kniha Smlouva na dodávku výrobní jednotky a pro Vyprojektuj-Postav elektrické a strojní zařízení a pro stavební a inženýrské práce vyprojektované zhotovitelem Stříbrná kniha Smlouva pro dodávku na klíč Zelená kniha Jednoduchá smlouva

8 Inženýring Pojem není právně definován. = kompletace pro přípravu a realizaci projektů spojených s výstavbou. = řízení výstavby na staveništi v souladu s dokumentací projektu. Inženýring: - Investorský, - Dodavatelský.

9 Inženýring Investorský: - je vykonávaný investorem, popřípadě obstaravatelem - vyhovuje spíše pro menší a jednodušší stavby - Činnosti: formulace zadání ze strany investora rozhodnutí o typu a rozsahu stavby pozemek posouzení efektivnosti, návratnosti zajištění financování zajištění dokumentace projektu podle potřebných stupňů zajištění územního řízení či územního souhlasu zajištění stavebního povolení či ohlášení realizace zajištění kolaudačního souhlasu.

10 Inženýring Dodavatelský: - je vykonávaný vyšším dodavatelem stavby - největší rozsah inženýringu - funkce vyššího dodavatele na klíč - nejmenší - funkce vyššího dodavatele kompletované dodávky na úrovni poddodávky pro jiného vyššího dodavatele.

11 ISO normy ČSN EN ISO 9001 Systémy managementu jakosti ČSN EN ISO Systémy environmentálního managementu OHSAS Systémy managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

12 PPP projekty Představují zpravidla dlouhodobý, smluvně upravený vztah mezi veřejným sektorem a soukromým sektorem, na jehož základě dochází k přípravě, financování, realizaci a provozování projektu soukromým sektorem výměnou za budoucí příjmy z veřejných zdrojů. Charakteristické rysy PPP projektů: - Dosažení vyšší užitné hodnoty za stejné peníze. - Dlouhodobý smluvní vztah. - Rozdělení či přenesení rizik mezi veřejný a soukromý sektor podle toho, která strana je schopna efektivněji tato rizika řídit. Sektory: doprava, justice, zdravotnictví, atd.

13 ŘÍZENÍ ZHOTOVOVÁNÍ STAVBY, OPERATIVNÍ PLÁN, STAVBYVEDOUCÍ, STAVEBNÍ DENÍK, ZMĚNY, PŘEDÁNÍ A PŘEVZETÍ STAVBY 126EMM - EKONOMIKA A MANAGEMENT letní semestr 2011/2012 Ing. Eduard Hromada, Ph.D. eduard.hromada@fsv.cvut.cz

14 Zařízení staveniště Místo určené k realizaci stavby nebo udržovacích prací. Účel - zajistit co nejhospodárnější realizaci stavby v daných podmínkách, určeném čase a požadované kvalitě. Objekty zařízení staveniště: - sociální - např. ubytovny, kuchyně, jídelny, šatny a umývárny, WC - provozní - např. staveništní dočasné komunikace, zpevněné plochy, oplocení, kanceláře, sklady a skládky, údržbářské dílny - výrobní - např. betonárny, armovny, jeřábové dráhy Ocenění - nejčastěji procentní sazbou (NUS) Převzetí - investor předává staveniště, zhotovitel přebírá staveniště

15

16

17 Stavbyvedoucí Manažer stavby, který komplexně řídí stavbu podle platných předpisů, ověřené projektové dokumentace, výrobní přípravy a uzavřených smluv. Odpovědný pracovník za provedení stavby po stránce technické i ekonomické (včetně jakosti). Je podřízen řediteli firmy nebo divize, příp. manažerovi projektu. Činnosti stavbyvedoucího: - řídí stavbu - jedná s investorem, dodavateli materiálu, subdodavateli - vypracovává operativní přípravu, fakturaci - organizuje nasazení pracovníků a mechanizace - dbá dodržování BOZP - vede stavební deník - vypracovává závěrečné vyhodnocení stavby - atd.

18 Mistr Organizuje pracovní proces na svěřeném úseku z hlediska technického i ekonomického. Je odpovědný za množství, kvalitu a bezpečnost práce. Základním úkolem mistra je přímé řízení stavebních prací a dělníků. Činnosti mistra: - organizuje a zadává práci - dohlíží na jakost - eviduje dělníky - sleduje materiál (nutnost objednání, hospodaření) - dbá na BOZP a PO - atd.

19 Operativní plán Hlavní nástroj přímého řízení stavební výroby. Představuje rozvržení činností do času a z nich odvozený rozvrh nákladů a potřeb v čase. Sestavuje stavbyvedoucí příslušné akce či přípravář přidělený stavbě (středisku, provozní jednotce, divizi,...). Výstupem operativního plánu je přehled úkolů a vybilancovaných potřeb v čase. Aktualizace týdně. Hlavní podklady pro sestavení OP: - (aktualizovaná) projektová nebo realizační dokumentace, - (aktualizované) časové plány objektů a staveb, - výrobní kalkulace včetně dodatků, - stav disponibilních kapacit (vlastních i externích), - přehled dosud provedených prací (např. výrobní faktura).

20 Výrobní faktura Udává plánované vlastní náklady a potřeby na skutečně provedený objem produkce za určité období. K nim se připojují skutečné náklady a potřeby podle účetní evidence. Podkladem pro zpracování VF je zpravidla přehled všech provedených prací. Zahrnuje soupis provedených prací (na který dále navazuje např. splátkový list) a nefakturované popř. i nefakturovatelné práce. Pomocí VF můžeme průběžně získávat komplexní informaci o průběhu realizace výstavby objektů a staveb. Představuje tedy významnou zpětnou vazbu mezi realizací objektů a jejich přípravou. Kalkulace výrobní x kalkulace výsledná. Zpracovává se vnitropodnikově.

21 Stavební deník Dokument, který slouží k evidenci dokumentace stavby a všech dokladů, týkajících se stavby a k dennímu provádění záznamů všech důležitých okolností, týkajících se stavby a jejího průběhu. Obsahuje úvodní listy, listy denních záznamů a přílohy. Vede stavbyvedoucí stavební firmy, jež je zhotovitelem stavby. Zapisuje: stavbyvedoucí, investor, autorský dozor, technický dozor, orgány státní správy. Je to průběžně zapisovaný doklad o provádění prací, zakrývání konstrukcí, zkouškách... Vede se ode dne předání a převzetí staveniště do dne dokončení stavby, popřípadě do odstranění vad a nedodělků zjištěných při kontrolní prohlídce stavby. Musí být na stavbě přístupný kdykoli v průběhu práce na staveništi všem oprávněným osobám. V případě, že všechny zúčastněné osoby jsou vlastníky elektronického podpisu, lze SD vést elektronickou formou. Archivace - 10 let.

22

23 Technický dozor investora FO pověřená objednatelem stavby výkonem technického dozoru. Kontrolní činnost směřující k tomu, aby dodavatel provedl stavbu v souladu s právními předpisy, projektem a rovněž ve shodě s ustanoveními smlouvy uzavřené mezi investorem a dodavatelem. Činnost vykonává pro: stavbu budovanou, rekonstruovanou, modernizovanou, upravovanou ale i odstraňovanou. Základní povinnosti - prověřuje: - dodržování podmínek stanovených v územním rozhodnutí a stavebním povolení - soulad realizace a postupu výstavby se všemi stupni dokumentace - kontroluje umístění, prostorové polohy - soulad s legislativou, s technickými pravidly a požadavky - soulad s technickými požadavky na výrobky - dodržování BOZ

24 Technický dozor investora Cíl: - realizovat stavbu v potřebné jakosti a ekonomičnosti, - akceptovat požadavky a předpisy vztahující se k výstavbě a k podmínkám stanoveným ve správních řízeních, - zabezpečení bezpečnosti, hygieny, ochrany zdraví osob, ochrany životního prostředí, - soulad realizace a postupu výstavby se všemi stupni dokumentace.

25 Předání a převzetí stavby V procesu předání a převzetí stavby předává dokončenou stavbu (popř. její ucelenou část) zhotovitel (stavební firma) objednateli (investorovi), který ji přejímá. Postup a lhůty předání a převzetí stavby mají být dohodnuty ve smlouvě o dílo. Před předáním stavby zhotovitel písemně oznámí odběrateli nejpozději ve smluvené lhůtě, kdy bude stavba připravena k předání. Probíhá komisionelně, na místě, za účasti především zástupců dodavatelů a investora.

26 Předání a převzetí stavby O předání a převzetí stavby se pořídí zápis: - Datum zahájení přejímacího řízení - Při předání zastupuje zhotovitele - Při převzetí zastupuje objednatele - Název stavebního díla - Místo stavby, popis díla - Objednatel, zhotovitel - Číslo smlouvy o dílo - Číslo stavebního povolení - Datum zahájení realizace díla, datum dokončení díla - Vady, nedodělky - Přístup do objektu - Cena - Pozastávka - Záruka - Datum skončení přejímacího řízení - Datum a podpisy - Přílohy

27 Průběžné a závěrečné vyhodnocení staveb A/ Průběžně - výrobní fakturou. B/ Po skončení výstavby - závěrečným vyhodnocením. Představuje zpětnou vazbu zejména mezi realizací a výrobní i nabídkovou přípravou. Obsahem vyhodnocení je zachytit, zdokumentovat a zhodnotit: - ekonomické výsledky stavby, - konkrétní kladné i záporné zkušenosti z přípravy a realizace stavby v oblasti technické, technologické, organizační, ekonomické, životního prostředí a smluvní, - úroveň spolupráce s jednotlivými subdodavateli, - úroveň spolupráce s investorem.

28 Průběžné a závěrečné vyhodnocení staveb Závěrečné vyhodnocení má sloužit: - jako podklad k projednání výsledků objektů a staveb z hlediska nejen ekonomického, ale i technického, - k rozšíření dobrých zkušeností, - zabránit opakování špatných zkušeností, - k podnětům pro marketing a další vnitropodnikové útvary, - pro zkvalitnění smluv, - pro tvorbu firemních ukazatelů.

VÝROBNÍ PŘÍPRAVA DODAVATELE, ŘÍZENÍ ZHOTOVOVÁNÍ STAVBY, PŘEDÁNÍ A PŘEVZETÍ STAVBY, BEZPEČNOSTNÍ MANAGEMENT, RIZIKA

VÝROBNÍ PŘÍPRAVA DODAVATELE, ŘÍZENÍ ZHOTOVOVÁNÍ STAVBY, PŘEDÁNÍ A PŘEVZETÍ STAVBY, BEZPEČNOSTNÍ MANAGEMENT, RIZIKA VÝROBNÍ PŘÍPRAVA DODAVATELE, ŘÍZENÍ ZHOTOVOVÁNÍ STAVBY, PŘEDÁNÍ A PŘEVZETÍ STAVBY, BEZPEČNOSTNÍ MANAGEMENT, RIZIKA 126EMM - Ekonomika a management letní semestr 2012/2013 Ing. Eduard Hromada, Ph.D. eduard.hromada@fsv.cvut.cz

Více

ŘÍZENÍ ZHOTOVOVÁNÍ STAVBY, BEZPEČNOSTNÍ MANAGEMENT

ŘÍZENÍ ZHOTOVOVÁNÍ STAVBY, BEZPEČNOSTNÍ MANAGEMENT ŘÍZENÍ ZHOTOVOVÁNÍ STAVBY, BEZPEČNOSTNÍ MANAGEMENT 126EKMN - Ekonomika a management letní semestr 2013/2014 Ing. Eduard Hromada, Ph.D. eduard.hromada@fsv.cvut.cz Evropský sociální fond Praha a EU Investujeme

Více

SWOT ANALÝZA, NABÍDKOVÁ PŘÍPRAVA DODAVATELE, VÝROBNÍ PŘÍPRAVA DODAVATELE

SWOT ANALÝZA, NABÍDKOVÁ PŘÍPRAVA DODAVATELE, VÝROBNÍ PŘÍPRAVA DODAVATELE SWOT ANALÝZA, NABÍDKOVÁ PŘÍPRAVA DODAVATELE, VÝROBNÍ PŘÍPRAVA DODAVATELE 126EKMN - Ekonomika a management letní semestr 2013/2014 Ing. Eduard Hromada, Ph.D. eduard.hromada@fsv.cvut.cz Evropský sociální

Více

STAVEBNÍ ZÁKON, SMLOUVA O DÍLO, INŽENÝRING, ISO NORMY, PPP PROJEKTY, MARKETING VE STAVEBNICTVÍ

STAVEBNÍ ZÁKON, SMLOUVA O DÍLO, INŽENÝRING, ISO NORMY, PPP PROJEKTY, MARKETING VE STAVEBNICTVÍ Evropský sociální fond Praha a EU Investujeme do vaší budoucnosti STAVEBNÍ ZÁKON, SMLOUVA O DÍLO, INŽENÝRING, ISO NORMY, PPP PROJEKTY, MARKETING VE STAVEBNICTVÍ 126EKMN - Ekonomika a management letní semestr

Více

Střední odborná škola stavební a Střední odborné učiliště stavební Rybitví. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu

Střední odborná škola stavební a Střední odborné učiliště stavební Rybitví. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Střední odborná škola stavební a Střední odborné učiliště stavební Rybitví Vzdělávací oblast: Organizace a řízení stavebního provozu Název: Vedení stavebního deníku Autor: ing. Iva Řežábková Datum, třída:29.9.2012,3.s-sp

Více

RIZIKA-pokračování, STAVEBNÍ ZÁKON, SMLOUVA O DÍLO, INŽENÝRING, ISO NORMY, PPP PROJEKTY, MARKETING VE STAVEBNICTVÍ

RIZIKA-pokračování, STAVEBNÍ ZÁKON, SMLOUVA O DÍLO, INŽENÝRING, ISO NORMY, PPP PROJEKTY, MARKETING VE STAVEBNICTVÍ RIZIKA-pokračování, STAVEBNÍ ZÁKON, SMLOUVA O DÍLO, INŽENÝRING, ISO NORMY, PPP PROJEKTY, MARKETING VE STAVEBNICTVÍ 126EKMN - Ekonomika a management zimní semestr 2015/2016 Ing. Eduard Hromada, Ph.D. eduard.hromada@fsv.cvut.cz

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ORGANIZACE VÝSTAVBY, STAVEBNÍ DENÍK Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci projektu "Integrace

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. .., IČ:., sídlo.(dále jen zhotovitel)

OBCHODNÍ PODMÍNKY. .., IČ:., sídlo.(dále jen zhotovitel) Město Sedlčany nám. T. G. Masaryka 32 264 80 Sedlčany e-mail: urad@mesto-sedlcany.cz http://mesto-sedlcany.cz/ Č.j. OI/8530/2014 V Sedlčanech dne 28.2014 OBCHODNÍ PODMÍNKY které ve smyslu ustanovení 273

Více

Vypracované otázky EMM LS 2007 / 2008

Vypracované otázky EMM LS 2007 / 2008 Vypracované otázky EMM LS 2007 / 2008 Verze 4.0, 29. května Změny oproti verzi 3.0 (Ať to nemusíte tisknout znova ;) ): 6. otázka: doplněny fixní náklady: elektrika, pojistka 8. otázka: zmínka o cenících

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D. návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany Smlouva o dílo (dále jen smlouva ) dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město

Více

Realizací technického dozoru při provádění stavby se rozumí zejména:

Realizací technického dozoru při provádění stavby se rozumí zejména: Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Ústav molekulární genetiky AV ČR, v. v. i. se sídlem: Vídeňská 1083, Praha 4, PSČ: 142 20 IČ: 68378050, DIČ: CZ68378050 jednající ředitelem Prof. RNDr. Václavem

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro zhotovitele

Všeobecné obchodní podmínky pro zhotovitele IDS-Olomouc, Albertova 21, 779 00 Olomouc Zpracoval Vydal: M SMJ, EMS, Ing. Petr Buchta SMBOZP a.s. MANAGEMENT SMJ, EMS a SMBOZP Příloha č.1.-smj_02_09 Všeobecné obchodní podmínky pro zhotovitele Schválil:

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro zhotovení Díla Obchodní korporace EPLcond a.s. Ke Smlouvě o dílo č. 1/2016

Všeobecné obchodní podmínky pro zhotovení Díla Obchodní korporace EPLcond a.s. Ke Smlouvě o dílo č. 1/2016 EPLcond a.s. Purkyňova 2873/19a, 301 00 Plzeň www.eplcond.cz Zapsána v obchodním rejstříku Krajského soudu v Plzni, oddíl B, vložka 1787 IČO: 26346575 DIČ: CZ26346575 Všeobecné obchodní podmínky pro zhotovení

Více

Cena včetně DPH 24.000,- Kč 5.1.2.2. Cena za výkon Investorsko-inženýrské činnosti v průběhu provádění stavby je sjednána ve výši

Cena včetně DPH 24.000,- Kč 5.1.2.2. Cena za výkon Investorsko-inženýrské činnosti v průběhu provádění stavby je sjednána ve výši SMLOUVA NA SLUŽBY Správce stavby na realizaci projektu Přivaděč pitné vody Benešov Sedlčany uzavřená na základě výsledku otevřeného řízení, jehož oznámení o zakázce bylo uveřejněno prostřednictvím Věstníku

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO č. smlouvu o dílo: I. Předmět smlouvy

návrh SMLOUVA O DÍLO č. smlouvu o dílo: I. Předmět smlouvy návrh SMLOUVA O DÍLO č. Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 jednající Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou bankovní

Více

S M L O U V A O D Í L O uzavřena podle 536 a násl. zák. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

S M L O U V A O D Í L O uzavřena podle 536 a násl. zák. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřena podle 536 a násl. zák. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany OBJEDNATEL: Oderská městská společnost, s.r.o. Se sídlem: Radniční

Více

SMLOUVA O oúo. I. Předmět smlouvy

SMLOUVA O oúo. I. Předmět smlouvy I SMLOUVA O oúo uzavřená podle 2586 a násl. zák. Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "smlouva") Objednatel: Obec Pravčice Se sídlem: Pravčice 46, 768 24 Hulín Právní forma: územně samosprávný celek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBCHODNÍ PODMÍNKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBCHODNÍ PODMÍNKY Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon): Změna vytápění a zdroje tepla v objektu Klíčova 7 a

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411

ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411 ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411 Veřejná zakázka malého rozsahu podle 12 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů veřejná zakázka na dodávky Infrastruktura pro realizaci lékařských a souvisejících

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba Ing. Drahomíra Witoszová Telefon 595 391 036 Fax 595 391 037 E-mail witoszova.drahomira@dakol-karvina.cz Datum 12. 11. 2010 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

SMLOUVA O DÍLO na realizaci veřejné zakázky s názvem: Rekonstrukce knihovny v Třinci

SMLOUVA O DÍLO na realizaci veřejné zakázky s názvem: Rekonstrukce knihovny v Třinci Číslo smlouvy zhotovitele: Číslo smlouvy objednatele: SMLOUVA O DÍLO na realizaci veřejné zakázky s názvem: Rekonstrukce knihovny v Třinci uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 536 a následujících

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY hejtman Ing. Jiří Rozbořil Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 848 fax: +420 585 508 851 e-mail: hejtman@kr-olomoucky.cz www.kr-olomoucky.cz VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA KÚOK/70784/2013/OIEP/7551-r

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Podrobné podmínky zadávací dokumentace Zadávací řízení: Zjednodušené podlimitní zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění Podlimitní

Více

Ř Í Z E N Í. Stavba VII. etapy a dokončení IV. b) etapy zpevněných chodníků po obci Výrava

Ř Í Z E N Í. Stavba VII. etapy a dokončení IV. b) etapy zpevněných chodníků po obci Výrava V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Výzva zadávací dokumentace k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro zakázku malého rozsahu ( 12, odst.(3)) ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) na stavební práce

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel veřejné zakázky MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU se sídlem, vydává dokument: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu SKLAD

Více

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 6 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 0 č.j. KRPA- 397718-2/ČJ-2015-0000VZ-V

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 6 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 0 č.j. KRPA- 397718-2/ČJ-2015-0000VZ-V VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Zpracování projektové dokumentace na zateplení objektu KŘP hl. m. Prahy - Legerova

Více

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Vyzýváme Vás v souladu s 6 zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Městys Vranov nad Dyjí Náměstí 21, 671 03 Vranov nad Dyjí Jejímž jménem

Více

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Krajský úřad Pardubického kraje Smlouva o dílo č. KŘÚ142279 na zhotovení díla Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského náměstí

Více

Oprava střechy,,camelot Beseda mezi smluvními stranami:

Oprava střechy,,camelot Beseda mezi smluvními stranami: Příloha č. 4 závazný návrh Smlouvy k VZMR/2015/601 SMLOUVA O DÍLO číslo smlouvy objednatele: číslo smlouvy zhotovitele: uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2586-2651 a násl. zákona

Více

SMLOUVA O DÍLO dle obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů REVITALIZACE KLIMATIZACE V BUDOVĚ MĚSTKÉHO ÚŘADU SOKOLOV

SMLOUVA O DÍLO dle obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů REVITALIZACE KLIMATIZACE V BUDOVĚ MĚSTKÉHO ÚŘADU SOKOLOV SMLOUVA O DÍLO dle obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů REVITALIZACE KLIMATIZACE V BUDOVĚ MĚSTKÉHO ÚŘADU SOKOLOV I. SMLUVNÍ STRANY č. I.1 OBJEDNATEL : MĚSTO SOKOLOV sídlo: Rokycanova

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Tyto všeobecné smluvní podmínky jsou nedílnou součástí smlouvy o dílo, ke které jsou připojeny, a strany jsou povinny se jimi řídit, pokud smlouva výslovně nestanoví jinak. I.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Č. 21108 zakázka zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon s názvem Mateřská škola Proseč zateplení

Více

Vzor smlouvy o dílo. Smlouva o dílo

Vzor smlouvy o dílo. Smlouva o dílo Vzor smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále jen smlouva ) uzavřená dle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) 1.1. Objednatel:

Více

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby)

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) Platné číslo smlouvy zhotovitel Platné číslo smlouvy objednatel SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

Více

R Á M C OVÁ S M LO U VA N A P ROVÁ D Ě N Í STAV E B N Í C H P R A C Í

R Á M C OVÁ S M LO U VA N A P ROVÁ D Ě N Í STAV E B N Í C H P R A C Í R Á M C OVÁ S M LO U VA N A P ROVÁ D Ě N Í STAV E B N Í C H P R A C Í Smluvní strany: Česká republika Státní pozemkový úřad se sídlem: Husinecká 1024/11a, Praha 3, PSČ: 130 00 IČ: 013 12 774, DIČ: CZ 01312774

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název projektu: Management kvality Registrační číslo projektu: CZ.04.1.03/4.1.13.2/2951 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního

Více

SMLOUVA O DÍLO návrh

SMLOUVA O DÍLO návrh SMLOUVA O DÍLO návrh Uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. (dále jen Smlouva ) 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město Třemošná zastoupené

Více

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce. NDA, výběrové řízení na technický dozor investora, záložní pracoviště

Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce. NDA, výběrové řízení na technický dozor investora, záložní pracoviště Zadávací dokumentace k veřejné zakázce NDA, výběrové řízení na technický dozor investora, záložní pracoviště 1 Všeobecné informace 1.1 Úvodní informace Zakázka je součástí projektu Národní digitální archiv

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Zadavatel: Město Rýmařov, nám. Míru 1, 795 01 Rýmařov zastoupené Ing. Petrem

Více

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy SML/1804/2015. uzavřená dle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi uvedenými smluvními stranami

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy SML/1804/2015. uzavřená dle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi uvedenými smluvními stranami SMLOUVA O DÍLO číslo smlouvy SML/1804/2015 uzavřená dle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi uvedenými smluvními stranami 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Statutární město Přerov

Více

SMLOUVA O DÍLO návrh

SMLOUVA O DÍLO návrh SMLOUVA O DÍLO návrh Uzavřená podle ustanovení 536 a 565 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v souladu se zněním pozdějších novel na stavební zakázku 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel:

Více

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu (dle ust. 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů dále jen,,zákon ) Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací

Více

Mandátní smlouva - návrh uzavřená podle 566 a násl., Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění

Mandátní smlouva - návrh uzavřená podle 566 a násl., Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění KUJIP00XB2OK číslo smlouvy mandanta: 61093 číslo smlouvy mandantáře: KOO/38/2012 Mandátní smlouva - návrh uzavřená podle 566 a násl., Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění pro výkon koordinátora

Více

Smlouva o dílo c. 203-012. na verejnou zakázku. 1. SMLUVNí STRANY

Smlouva o dílo c. 203-012. na verejnou zakázku. 1. SMLUVNí STRANY 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111II11I1111111111 MUCTP004KBD0 Smlouva o dílo c. 203-012 na verejnou zakázku 1. SMLUVNí STRANY Objednatel: Mesto Ceský Tešín adresa: námestí CSA 1/1,

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku 1 Název veřejné zakázky Pokládka PVC Základní škola, Masarova 11, Brno Líšeň, PSČ

Více

Rekonstrukce prostor prodejny na školní šatnu v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1

Rekonstrukce prostor prodejny na školní šatnu v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1 Stavební firma na základě přihlášení Ulice čp. PSČ Město Č.j. Vyřizuje / linka Datum 166/2012 Ing. Jaromír Matocha 13.3.2012 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební

Více

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Výzva k podání nabídky Statutární město Brno, Dominikánské

Více

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Rekonstrukce komunikace ul. Západní a ul. Sokolská

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Rekonstrukce komunikace ul. Západní a ul. Sokolská Naše čj.: MUSP 54782/2015 Naše sp. zn.: 54777/2015 RUI/EMLO Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Rekonstrukce komunikace ul. Západní a ul. Sokolská 1. Zadavatel:

Více

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 zastoupena: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.,

Více

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku 1) Název zakázky Rekonstrukce výukového a školicího střediska pro barmany, baristy a barliery

Více

Smlouva o dílo Uzavřená v souladu se zákonem Č.8912012 sb.občanský zákoník ve zněních pozdějších předpisů

Smlouva o dílo Uzavřená v souladu se zákonem Č.8912012 sb.občanský zákoník ve zněních pozdějších předpisů Smlouva o dílo Uzavřená v souladu se zákonem Č.8912012 sb.občanský zákoník ve zněních pozdějších předpisů Objednatel: Město Bohumín Sídlo: Masaryková 158,735 31 Bohumín-Nový Bohumín Zastoupen: Ing.Petrem

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

Smlouva o dílo. na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno

Smlouva o dílo. na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno Smlouva o dílo na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno uzavřená podle ust. 536 a násl. obchodního zákoníku níže uvedené dne, měsíce a roku, mezi těmito

Více

MĚSTO VAMBERK. vyhlašuje

MĚSTO VAMBERK. vyhlašuje vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO / NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel Bankovní spojení: Číslo účtu IČ DIČ Statutární zástupce: Osoba pověřená jednáním ve věcech realizace stavby (stavbyvedoucí): Zapsán v obchodním rejstříku

Více

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

Návrh smlouvy o dílo č...

Návrh smlouvy o dílo č... Návrh smlouvy o dílo č... uzavřená v souladu se zněním 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jako občanský zákoník"), jeho platném znění. I. Smluvní strany. Město Šumperk se sídlem:

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace: Závazný návrh smlouvy o dílo

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace: Závazný návrh smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále SoD) č.. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb. nový občanský zákoník v platném znění (dále též NOZ ), konkrétně ustanoveními 2586 a následujícími I. Smluvní strany Objednatel: Obec

Více

VÝMĚNA A OPRAVA HISTORICKÝCH OKEN V HLAVNÍ BUDOVĚ

VÝMĚNA A OPRAVA HISTORICKÝCH OKEN V HLAVNÍ BUDOVĚ Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU STAVEBNÍCH PRÁCÍ PRO AKCI: NÁZEV AKCE: VÝMĚNA A OPRAVA HISTORICKÝCH OKEN V HLAVNÍ BUDOVĚ Zadavatel: Název: Domov pro seniory Sokolnice, příspěvková organizace

Více

Management staveb. Jaroslava Tománková Dana Cápová. FinEco

Management staveb. Jaroslava Tománková Dana Cápová. FinEco Management staveb Jaroslava Tománková Dana Cápová FinEco Management staveb Autoři: Jaroslava Tománková Dana Čápové Recenzenti: doc. Ing. František Kuda, CSc. (VŠB-TU Ostrava) Lig. Jiří Škabrada (výrobní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) SKTS 3/11 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce: MŠ Kytička realizace úspor

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I.

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I. Smlouva o dílo Příloha č. 2 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

Sada 2 Stavební provoz

Sada 2 Stavební provoz S třední škola stavební Jihlava Sada 2 Stavební provoz Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava šablony registrační číslo projektu:cz.1.09/1.5.00/34.0284 Šablona: III/2 - inovace a zkvalitnění výuky

Více

Příloha č. 14 usnesení 32. Rady města Stříbra ze dne 02.05.2012

Příloha č. 14 usnesení 32. Rady města Stříbra ze dne 02.05.2012 Příloha č. 14 k usnesení Rady města Stříbra 4 č. z 32. schůze konané dne 02.05.2012 obchodní podmínky OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen OP ) které ve smyslu ust. 273 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

SMLOUVA O DÍLO. č.j.: 225/2016 k provedení stavby. Generální oprava WC a přestavba bezbariérového WC v budově ZŠ Ružinovská

SMLOUVA O DÍLO. č.j.: 225/2016 k provedení stavby. Generální oprava WC a přestavba bezbariérového WC v budově ZŠ Ružinovská SMLOUVA O DÍLO č.j.: 225/2016 k provedení stavby Generální oprava WC a přestavba bezbariérového WC v budově ZŠ Ružinovská uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012

Více

Příloha č. III.2. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY MĚSTA Český Krumlov

Příloha č. III.2. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY MĚSTA Český Krumlov Příloha č. III.2. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY MĚSTA Český Krumlov OBSAH : PREAMBULE strana ČÁST I. OBECNÁ USTANOVENÍ 3 ČLÁNEK 1 : ÚVODNÍ USTANOVENÍ ČLÁNEK 2 : PRIORITA DOKUMENTŮ ČLÁNEK 3 : DEFINICE POJMŮ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rekonstrukce stáje pro výkrm krůt

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I.

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I. SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi I. Smluvní strany Objednatel:

Více

Město Chrudim Odbor investic. Výzva k podání nabídky dle směrnice města Chrudim č. 4/2007, o veřejných zakázkách, v platném znění na zakázku

Město Chrudim Odbor investic. Výzva k podání nabídky dle směrnice města Chrudim č. 4/2007, o veřejných zakázkách, v platném znění na zakázku Město Chrudim Odbor investic Č.j.: CR 035329/2009 OIN/Ga V Chrudimi dne 28.08.2009 Výzva k podání nabídky dle směrnice města Chrudim č. 4/2007, o veřejných zakázkách, v platném znění na zakázku DŮM NA

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA

Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA uzavřená podle 566 a následujících Obchodního zákoníku číslo 513/ 1991 Sb. v platném znění I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

SMLOUVA O DÍLO návrh

SMLOUVA O DÍLO návrh SMLOUVA O DÍLO návrh Uzavřena podle ustanovení 2586 a násl. zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. (dále jen Smlouva ) 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město Třemošná zastoupené

Více

Relikvidace hlubinných průzkumných vrtů

Relikvidace hlubinných průzkumných vrtů hydrogeologie a ochrana životního prostředí Společnost AQD-envitest, s. r. o. je držitelem certifikátů ISO 9001 a ISO 14001. Odstranění nekontrolovaných výstupů zemních plynů z hlubinných průzkumných vrtů

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku na Bezpečnostní službu fyzickou ostrahu areálu ČTK Žirovnická 2389, 3124, 3138, Praha 10 Výzva k zakázce dle 1733 a 1772 a n. zákona č. 89/2012

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen

Více

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucím HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Zadavatel: Město Rýmařov, nám. Míru 1, 795 01 Rýmařov zastoupené Ing. Petrem

Více

SMLOUVA O DÍLO. Kořenského 1323/17, Ostrava Vítkovice Bc. Martinem Pražákem, DiS., objednatelem IČ: 44 94 09 98

SMLOUVA O DÍLO. Kořenského 1323/17, Ostrava Vítkovice Bc. Martinem Pražákem, DiS., objednatelem IČ: 44 94 09 98 SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Charita Ostrava Se sídlem: Kořenského 1323/17, Ostrava Vítkovice zastoupen: Bc. Martinem Pražákem, DiS., objednatelem IČ: 44 94 09 98 DIČ: CZ 44 94 09 98 (není plátce DPH)

Více

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany Příloha č. 5 Výzvy Smlouva - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Tisk výukových materiálů II I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 na adrese: U Hřiště 527

Více

K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění. Článek I. SMLUVNÍ STRANY.

K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění. Článek I. SMLUVNÍ STRANY. K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění Článek I. SMLUVNÍ STRANY IČ: xxx DIČ: xxx bankovní spojení: xxx č. účtu: xxx zastoupený: xxx společnost

Více

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 12 odst. 3 a 18odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Dům dětí a mládeže Uherské Hradiště Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku stavebních prací

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Dům dětí a mládeže Uherské Hradiště Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku stavebních prací DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE UHERSKÉ HRADIŠTĚ příspěvková organizace Purkyňova 494 686 06 Uherské Hradiště tel 572 525 111, fax 572 551 071 Veřejná zakázka malého rozsahu podle 12 zákona č137/2006 Sb,o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu s Pokyny pro zadávání zakázek v rámci Regionálního

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 733/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 672 ze dne 30.10.2013 Zpráva o otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné podlimitní zakázky na stavební práce realizovaná

Více

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II Takto označené údaje doplní zadavatel. Takto označené údaje povinně doplní uchazeč. SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II 1 TATO SMLOUVA O DÍLO (dále

Více

Návrh smlouvy o dílo č...

Návrh smlouvy o dílo č... Naše čj.: MUSP 63678/2014 Naše sp. zn.: 63672/2014 RUI/EMLO *MUSPX01DSFVY* Návrh smlouvy o dílo č... uzavřená v souladu se zněním 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jako občanský

Více

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ č. j. 362/SZ/11 ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany 1. Základní škola a Mateřská škola, Ostrava Poruba, Ukrajinská 19, příspěvková organizace Se sídlem: Ukrajinská 19, Ostrava Poruba, 708 00 Zastoupen: Mgr. Janou Heřmanovou,

Více

Příloha č. 2 ZD MÍSTO U ŘEKY - RADOTÍN Návrh smlouvy o dílo

Příloha č. 2 ZD MÍSTO U ŘEKY - RADOTÍN Návrh smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

Smlouva kupní - vzor

Smlouva kupní - vzor Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Smlouva kupní - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Vybavení pneu dílny obor Opravářské práce I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trhové

Více

I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I Příloha č. 1 Specifikace předmětu zakázky Stručný popis záměru ICT software (dále jen: ICT SW) na míru pro digitalizaci procesů, pro zavedení produktové inovace, procesní inovace, marketingové inovace

Více

Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové

Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové Telefon: 495 540 211 Fax: 495 533 973 E-mail: svatava.koubova@suskhk.cz IČ: 708 89 546 DIČ: CZ70889546 ROZDĚLOVNÍK Váš

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Vypracoval: Schválil: Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768 se sídlem Dr. Peška 768, 537 01 Chrudim ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 12. PRACOVNÍ NÁPLNĚ Mgr. Jaroslav Víšek, ředitel školy Mgr. Jaroslav Víšek,

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku 1. Smluvní strany Objednatel : Statutární město Brno, městská část Brno-střed Dominikánská 2 601 69 Brno Zastoupený : Martin

Více