15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu"

Transkript

1 v Hradci Králové dne pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í : 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 29. listopadu 2010 a aklamací schválila program dnešního jednání 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: Ing. Jaromír Cmíral, DrSc. prof. MUDr. Ladislav Jebavý, CSc. 3. se seznámila se Stanoviskem habilitační komise v habilitačním řízení v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie s panem MUDr. Stanislavem Plíškem, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení MUDr. Plíška k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Možnosti neodkladné post-expoziční profylaxe při možné infekci virem HIV 4. na základě tajného hlasování rozhodla o zahájení řízení ke jmenování plk. doc. MUDr. Romana Chlíbka, Ph.D. profesorem v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie a na základě tajného hlasování schválila hodnotící komisi ve složení: předseda: prof. MUDr. Miroslav Špliňo, DrSc., Fakulta vojenského zdravotnictví, katedra epidemiologie členové: prof. MUDr. Vladimír Bencko, DrSc., Ústav hygieny a epidemiologie, 1. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze a Všeobecná fakultní nemocnice v Praze prof. MUDr. Henrieta Hudečková, CSc. Univerzita Komenského v Bratislave, Ústav verejného zdravotníctva, Jesseniova lekárska fakulta v Martine prof. MUDr. Petr Husa, CSc., Lékařská fakulta Masarykovy univerzity a Fakultní nemocnice Brno, přednosta Kliniky infekčních chorob prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D., ředitel Fakultní nemocnice Hradec Králové Současně stanovila termín profesorské přednášky na den 28. března 2011, kdy doc. Chlíbek přednese přednášku na téma, které je dáno zákonem č. 111/1998 Sb. 74 odst. 5 zák. o vysokých školách Koncepce vědecké práce a výuky v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie.

2 na základě tajného hlasování rozhodla o zahájení řízení ke jmenování doc. MUDr. Pavla Boštíka, Ph.D. profesorem v oboru Lékařská mikrobiologie a na základě tajného hlasování schválila hodnotící komisi ve složení: předseda: prof. MUDr. Miroslav Špliňo, DrSc., Fakulta vojenského zdravotnictví, katedra epidemiologie členové: prof. MUDr. Milan Kolář, Ph.D. Lékařská fakulta UP Olomouc, Ústav mikrobiologie prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D., ředitel Fakultní nemocnice Hradec Králové prof. MUDr. Vladimír Vonka, DrSc. Ústav hematologie a krevní transfúze, Praha, oddělení experimentální virologie prof. MUDr. Miroslav Votava, CSc. Lékařská fakulta MU Brno, Mikrobiologický ústav Současně stanovila termín profesorské přednášky na den 28. března 2011, kdy doc. Boštík přednese přednášku na téma, které je dáno zákonem č. 111/1998 Sb. 74 odst. 5 zák. o vysokých školách Koncepce vědecké práce a výuky v oboru Lékařská mikrobiologie 5. schvaluje žádost o prodloužení akreditace habilitačního řízení a řízení ke jmenování profesorem v oboru Lékařská mikrobiologie a souhlasí s předložením žádosti VR UO a poté zaslání AK MŠMT Praha 6. na základě tajného hlasování navrhuje děkanovi FVZ udělit Cenu děkana FVZ za vědeckou práci za rok 2010 paní Mgr. Lucii Balonové a dále na základě tajného hlasování navrhla pana doc. Ing. Kamila Kuču, Ph.D. jako kandidáta FVZ UO na udělení Ceny rektora UO za vědeckou práci za rok souhlasí s výročními zprávami o výsledcích řešení výzkumných záměrů FVZ UO za rok 2010 a souhlasí s předložením výročních zpráv k oponentnímu řízení po doplnění o připomínky z diskuse 8. projednala a schválila návrh členů komisí pro státní rigorózní a závěrečné zkoušky pro bakalářské a magisterské studijní programy 9. vzala na vědomí informace o ediční činnosti za rok 2010 a plán edice FVZ na rok vzala na vědomí informaci o nově pořízené didaktické technice z institucionálních prostředků a stav zabezpečení výukových a výcvikových aktivit fakulty materiálem v roce 2010 a plánovaný výhled na rok vzala na vědomí vyhodnocení zahraničních cest a návštěv za rok vzala na vědomí informace o nákupu zdravotnického materiálu a techniky pro účely zabezpečení řešení výzkumných projektů na FVZ v roce 2010 Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 28. března 2011 od hodin.

3 v Hradci Králové dne pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 13. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í : 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 31. ledna 2011 a aklamací schválila program dnešního jednání. 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. RNDr. Jiřina Vávrová, CSc. prof. RNDr. Pavel Anzenbacher, DrSc. 3. na základě diskuse a výsledku tajného hlasování rozhodla podle 74 odst. 6 zák. č. 111/1998 Sb. postoupit návrh na jmenování plk. doc. MUDr. Romana Chlíbka, Ph.D. profesorem v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie k projednání Vědecké radě Univerzity obrany v Brně. 4. na základě diskuse a výsledku tajného hlasování rozhodla podle 74 odst. 6 zák. č. 111/1998 Sb. postoupit návrh na jmenování doc. MUDr. Pavla Boštíka, Ph.D. profesorem v oboru Lékařská mikrobiologie k projednání Vědecké radě Univerzity obrany v Brně. 5. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla podle 72 odst. 11 zák. č. 111/1998 Sb. doporučit děkanovi FVZ postoupit návrh na jmenování pana MUDr. Stanislava Plíška, Ph.D. docentem pro obor Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie rektorovi UO. 6. vzala na vědomí informace o zasedáních Oborových rad pro řízení vědecké práce za 2. pololetí 2010 a přehled nejvýznamnějších výsledků dosažených při řešení vědeckých projektů za rok vzala na vědomí výsledky vyhodnocení evaluace pracovišť FVZ za rok 2010 a doporučuje předat výsledky hodnocení na jednotlivá pracoviště FVZ. 8. vzala na vědomí návrh na přerozdělení finančních prostředků z RIV. 9. souhlasí s vyjmutím přílohy: Kritéria pro jmenovací a habilitační řízení z Jednacího řádu VR FVZ a s vydáním těchto kritérií formou Směrnice děkana FVZ UO Kritéria pro habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem. Obsah kritérií zůstává v platnosti tak, jak byl schválen na zasedání VR FVZ dne 20. září Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 30. května 2011 od hodin.

4 v Hradci Králové dne pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í v tomto znění: 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 28. března 2011 a aklamací schválila program dnešního jednání rozšířený v bodě 11 o předložení žádosti o prodloužení akreditace habilitačního řízení v oboru Vojenská chirurgie. 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. MUDr. Aleš Ryška, Ph.D. doc. Ing. Lenka Hernychová, Ph.D. 3. na základě tajného hlasování rozhodla o zahájení řízení ke jmenování doc. Ing. Kamila Kuči, Ph.D. profesorem v oboru Toxikologie a na základě tajného hlasování schválila hodnotící komisi ve složení: předseda: členové: plk. prof. MUDr. Jiří Kassa, CSc., DrSc., Fakulta vojenského zdravotnictví, katedra toxikologie prof. RNDr. Pavel Anzenbacher, DrSc., Lékařská fakulta Univerzity Palackého, Ústav farmakologie, Olomouc pplk. prof. Ing. Jiří Cabal, CSc., Fakulta vojenského zdravotnictví, katedra toxikologie prof. MUDr. Vladimír Geršl, CSc., Lékařská fakulta UK v Hradci Králové, Ústav farmakologie prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc., Zdravotně sociální fakulta JU, katedra radiobiologie a toxikologie, České Budějovice Současně stanovila termín profesorské přednášky na den 26. září 2011, kdy doc. Kuča přednese přednášku na téma, které je dáno zákonem č. 111/1998 Sb. 74 odst. 5 zák. o vysokých školách Koncepce vědecké práce a výuky v oboru Toxikologie. 4. vzala na vědomí informace o činnosti pedagogické komise FVZ UO v Hradci Králové za ak.r. 2010/ schválila návrh na změnu složení Oborové rady doktorského studijního programu Toxikologie takto: předseda: členové: plk. prof. MUDr. Jiří Kassa, CSc. - FVZ UO HK, katedra toxikologie doc. MUDr. Jiří Bajgar, DrSc. pplk. prof. Ing. Jiří Cabal, CSc. prof. MUDr. Josef Fusek, DrSc. prof. MUDr. Vladimír Geršl, CSc. - LF UK HK doc. MUDr. Josef Herink, DrSc. FaF UK HK prof. MUDr. Radek Hrdina, CSc. FaF UK HK doc. Ing. Kamil Kuča, Ph.D. plk. doc. Ing. Zdeněk Skaličan, CSc. - Ú OPZHN UO doc. RNDr. Rudolf Štětina, CSc.

5 6. vzala na vědomí způsob rozdělení finančních prostředků z RIV na rok projednala a hlasováním aklamací schválila návrh Plánu práce VR FVZ na akademický rok 2011/2012. Schválený plán práce je přílohou zápisu z dnešního jednání. 8. schvaluje žádost o prodloužení akreditace habilitačního řízení v oboru Vojenská chirurgie a souhlasí s předložením žádosti VR UO a poté zaslání AK MŠMT Praha. Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 26. září 2011 od hodin.

6 v Hradci Králové dne 28. listopadu 2011 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í v tomto znění: 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 26. září 2011 a aklamací schválila aktualizovaný program dnešního jednání takto: - bod č. 4 přednesení Stanoviska komise pro habilitační řízení s panem pplk. MUDr. Jiřím Páralem Ph.D. bude projednán na příštím zasedání VR FVZ dne ; - rozšíření bodu č. 8: o projednání a schválení doplněných zkušebních komisí pro AR u magisterského studijního programu Vojenská farmacie a u bakalářského studijního programu Vojenský zdravotnický management o projednání a schválení žádosti na prodloužení doby akreditace bakalářského studijního programu B5345 Specializace ve zdravotnictví, studijní obor R021 Zdravotnický záchranář 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: Ing. Jaromír Cmíral, DrSc. prof. MUDr. Josef Fusek, DrSc. 3. se seznámila se Stanoviskem habilitační komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Vojenské vnitřní lékařství vedené s panem pplk. MUDr. Janem Horáčkem, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Horáčka k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Prognostické markery a jejich využití při individualizované terapii v hematoonkologii. Termín přednášky: řádné zasedání VR FVZ dne 30. ledna na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o zahájení habilitačního řízení s panem mjr. RNDr. Miroslavem Pohankou, Ph.D. v oboru Toxikologie a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: plk. prof. MUDr. Jiří Kassa, CSc. (Fakulta vojenského zdravotnictví v Hradci Králové, katedra toxikologie) členové: prof. RNDr. Pavel Anzenbacher, DrSc. (Lékařská fakulta UP v Olomouci, Ústav farmakologie) prof. MUDr. Miloslav Kršiak, DrSc. (3. lékařská fakulta UK v Praze, Farmakologický ústav) doc. MUDr. Stanislav Mičuda, Ph.D. (Lékařská fakulta UK v Hradci Králové, Ústav farmakologie) prof. PharmDr. František Štaud, Ph.D. (Farmaceutické fakulta UK v Hradci Králové, katedra farmakologie a toxikologie)

7 5. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o zahájení habilitačního řízení s panem pplk. PharmDr. Danielem Junem, Ph.D. v oboru Toxikologie a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: plk. prof. MUDr. Jiří Kassa, CSc. (Fakulta vojenského zdravotnictví v Hradci Králové, katedra toxikologie) členové: prof. RNDr. Pavel Anzenbacher, DrSc. (Lékařská fakulta UP v Olomouci, Ústav farmakologie) prof. MUDr. Miloslav Kršiak, DrSc. (3. lékařská fakulta UK v Praze, Farmakologický ústav) doc. MUDr. Stanislav Mičuda, Ph.D. (Lékařská fakulta UK v Hradci Králové, Ústav farmakologie) prof. PharmDr. František Štaud, Ph.D. (Farmaceutické fakulta UK v Hradci Králové, katedra farmakologie a toxikologie) 6. vzala na vědomí metodiku zpracování Annual Report vzala na vědomí informace o stavu v oblasti Studentské tvůrčí činnosti na FVZ za rok 2010/2011 a výsledky výběrového řízení na ak.r. 2011/ aklamací schválila žádost o prodloužení doby akreditace bakalářského studijního programu B5345 Specializace ve zdravotnictví, studijní obor R021 Zdravotnický záchranář a předložení žádosti AK MŠMT Praha 9. po diskusi aklamací schválila zkušební komisi pro AR u magisterského studijního programu Vojenská farmacie a u bakalářského studijního programu Vojenský zdravotnický management 10. vzala na vědomí rozbor studijních výsledků v magisterských, bakalářských a doktorských programech za akademický rok 2010/2011 Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 30. ledna 2012 od hodin.

V ý p i s. habilitační přednášky: Možnosti zneužití průmyslových škodlivin a agrochemikálií v terorismu.

V ý p i s. habilitační přednášky: Možnosti zneužití průmyslových škodlivin a agrochemikálií v terorismu. v Hradci Králové dne 30. ledna 2012 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í : 1. odsouhlasila

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1,

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1, Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1, e-mail: pavel.bostik@unob.cz v Hradci Králové dne 26. ledna 2015 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 13. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké

Více

Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. děkan FVZ

Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. děkan FVZ 26. 1. 2009 Vědecká rada aklamací schválila u s n e s e n í : 1. Vědecká rada schválila bez připomínek zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ ze dne 26. listopadu 2008. Současně schválila bez připomínek

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 v Hradci Králové dne 26. května 2014 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na

Více

USNESENÍ Akademického senátu Fakulty vojenského zdravotnictví

USNESENÍ Akademického senátu Fakulty vojenského zdravotnictví UO) na svém zasedání konaném dne 19. ledna 2016 v Hradci Králové: Změnu ve Statutu FVZ UO Termín příštího zasedání AS FVZ UO dne 22.3.2016 v 12.00 hodin V Hradci Králové 19. ledna 2016 UO) na svém zasedání

Více

V ý p i s. 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu

V ý p i s. 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ) v Hradci Králové

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ UO) v Hradci

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26.4. 2004, kterou se mění vyhláška č. 343/2002Sb.

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Alexej

Více

Doc. RNDr. Josef Hynek, MBA, Ph.D. Prof. MUDr. RNDr. Vilím Šimánek, DrSc. Prof. RNDr. Jitka Ulrichová, CSc.

Doc. RNDr. Josef Hynek, MBA, Ph.D. Prof. MUDr. RNDr. Vilím Šimánek, DrSc. Prof. RNDr. Jitka Ulrichová, CSc. Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 28. března 2006 Přítomni: Omluveni: Hosté: Doc. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc.

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26.4. 2004, kterou se mění vyhláška č. 343/2002Sb.

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Alexej

Více

Prof. RNDr. Emil Havránek, Ph.D. Prof. Ing. Karel Vytřas, DrSc

Prof. RNDr. Emil Havránek, Ph.D. Prof. Ing. Karel Vytřas, DrSc Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. prosince 2006 Přítomni: Omluveni: Hosté : Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc. Prof. MUDr. Jaroslav Dršata, CSc.

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany v Brně

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany v Brně Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany v Brně Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, podplukovník Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne Zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni dne 14. 6. 2018 Univerzita Karlova Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne 14. 6. 2018 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni:

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 12. 6. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ UNIVERZITY OBRANY K HABILITAČNÍM ŘÍZENÍM A ŘÍZENÍM KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM

SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ UNIVERZITY OBRANY K HABILITAČNÍM ŘÍZENÍM A ŘÍZENÍM KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ REGISTROVANÝ VNITŘNÍ DOKUMENT Hradec Králové 1. března 2019 Počet listů: 4 SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ

Více

Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany

Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany červen 2013 O zahájení hodnocení doktorských studijních programů (dále

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 13. 06. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013 ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

Z Á P I S dne 14. dubna 2009 od 13:30 hod. neveřejné zasedání Vědecké rady v zasedací místnosti děkanátu Program:

Z Á P I S dne 14. dubna 2009 od 13:30 hod. neveřejné zasedání Vědecké rady v zasedací místnosti děkanátu Program: Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 14. dubna 2009 Přítomni: Doc. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc.

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 22. března 2011

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 22. března 2011 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 22. března 2011 Přítomni: Omluveni: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. Prof. MUDr. RNDr. Miroslav Červinka,

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc Zápis č. 2/2014

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc Zápis č. 2/2014 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 1. 12. 2014 Zápis č. 2/2014 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 1. prosince 2014 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké rady

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 7. června 2011

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 7. června 2011 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 7. června 2011 Přítomni: Omluveni: Host: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. Prof. MUDr. RNDr. Miroslav Červinka,

Více

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 21. Přítomni:

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 12. 12. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu Zápis č. 2/2015

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu Zápis č. 2/2015 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 30. listopadu 2015 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č.

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 20. Přítomni:

Více

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne 5. 12. 2018 Přítomno: 26 členů z 31 (viz prezenční listina, k jednání se připojili: 13:04 doc. Soušek a doc.

Více

JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ

JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ U n i v e r zita o brany v B r n ě F a kulta vojenského zdravotnictví Třebešská 1575, Hradec Králové, PSČ 500 01, datová schránka hkraife JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 14. 03. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2012 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2013 Výroční zpráva o činnosti za rok 2012

Více

Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne

Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 21. 1. 2016 Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 21. 1. 2016

Více

Zápis z 1. zasedání VR ze dne

Zápis z 1. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Vědecká rada Zápis z 1. zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 17. 4. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012 Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012 1. Úvod Děkan fakulty prof. Ing. Pavel Poledňák, PhD. zahájil zasedání VR, přivítal přítomné. Předal jmenovací dekrety nově jmenovaným členům VR FBI,

Více

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Čj.: VSPJ/02221/2018 Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Účast: dle prezenční listiny z 28 členů Akademické rady VŠPJ (dále též AR VŠPJ ) na zasedání

Více

ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004

ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004 ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004 1. 10. 2004, 6. 10. 2004, 19. 10. 2004, 4. 11. 2004, 2. 12. 2004 Zápis z jednání Akademického senátu - 2. 12. 2004 ÚČAST: pplk. MUDr. Roman CHLÍBEK, PhD.,

Více

Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne

Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 19. 4. 218 Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 19. 4. 218

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 13. 4. 2015 Čas:

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 23. 10. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

V Praze 01. 10. 2014 Č.j. 12-6/2014-UK3LF počet listů: 6

V Praze 01. 10. 2014 Č.j. 12-6/2014-UK3LF počet listů: 6 V Praze 01. 10. 2014 Č.j. 12-6/2014-UK3LF počet listů: 6 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 1. října 2014 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 13. 6. 213 Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 13. 6. 213 Vědecká rada Zápis ze 3. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 6. listopadu 2014 ve 14 hodin na 3. LF UK

Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 6. listopadu 2014 ve 14 hodin na 3. LF UK V Praze 06. 11. 2014 Č.j. 12-7/2014-UK3LF počet listů: 6 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 6. listopadu 2014 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr.

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 14

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 14 UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 15. dubna 2015 OBĚŽNÍK č. 14 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/fakulta/dokumenty/obezniky-lf/ 1. Oznámení s gratulací

Více

Zápis z jednání Vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 17. 3. 2010

Zápis z jednání Vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 17. 3. 2010 Zápis z jednání Vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 17. 3. 2010 Přítomni: viz prezenční listina /Příloha 1/ Program: 1. Zahájení 2. Habilitační řízení RNDr. Kamily Olševičové, Ph.D. 3.

Více

Zápis č. 27 z jednání Vědecké rady Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně dne

Zápis č. 27 z jednání Vědecké rady Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně dne Zápis č. 27 z jednání Vědecké rady Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně dne 4. 4. 2013 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: prof. Ing. Jindřich Neruda, CSc., Ing. Jiří Novák, prof.

Více

Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011

Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011 Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011 Přítomno: 24 členů VR dle presenční listiny. Program zasedání VR 1. Zahájení 2. Volba skrutátorů pro tajné hlasování 3. Habilitační řízení Ing.

Více

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 16. 4. 2009 Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 16. 4. 2009 Vědecká rada Zápis ze 3. zasedání

Více

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 22.5.2013 1. Úvod Děkan fakulty prof. Ing. Pavel Poledňák, PhD. zahájil zasedání VR, přivítal přítomné. Předal jmenovací dekret nově jmenované člence VR FBI,

Více

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 27.2.2013 1. Úvod Děkan fakulty prof. Ing. Pavel Poledňák, PhD. zahájil zasedání VR, přivítal přítomné. Vyzval je k uctění památky zesnulého člena VR FBI doc.

Více

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 23. Přítomni:

Více

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 17. 4. 28 Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 17. 4. 28 Vědecká rada Zápis ze 4. zasedání

Více

Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne

Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne 13. 6. 2013 Zápis ze zasedání VR chemické sekce Přítomni: Omluveni: Hosté: doc. Obšil, prof. Hudeček, prof. Zima, doc. Coufal,

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 22. 02. 2017 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. PhDr. Martin Doktor prof. PaedDr.

Více

UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2. Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve hod.

UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2. Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve hod. UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2 Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve 14.00 hod. Přítomni: (bez titulů): Zima, Drbohlav, Dzúrová, Fatka,

Více

V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9

V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9 V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 5. března 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, Opava

Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, Opava Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, 746 01 Opava Zápis z 9. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 19. června 2002 Přítomni: Ger, Klapka, Lenc, Marvan, Mikeš, Smítal, Smítalová,

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 15. 04. 2013 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 15. 04. 2013 Čas: 13:00 hod. Přítomni: Omluveni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. prof.

Více

Řád habilitačního řízení a řízení ke jmenování profesorem

Řád habilitačního řízení a řízení ke jmenování profesorem Účinnost dokumentu od: 3.10.2014 Řád habilitačního řízení a řízení ke jmenování profesorem Řízená kopie č.: Razítko: Není-li výtisk tohoto dokumentu na první straně opatřen originálem razítka 1/7 Čl. 1

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 21. 10. 2015 Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (pozdější příchod až po třetím bodu programu)

Více

V Praze Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5

V Praze Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5 V Praze 04. 06. 2015 Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 4. června 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

ŘÁD HABILITAČNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM NA UNIVERZITĚ HRADEC KRÁLOVÉ

ŘÁD HABILITAČNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM NA UNIVERZITĚ HRADEC KRÁLOVÉ ŘÁD HABILITAČNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM NA UNIVERZITĚ HRADEC KRÁLOVÉ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy registrovalo podle 36 odst. 2 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách

Více

Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové Univerzity Karlovy v Praze

Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové Univerzity Karlovy v Praze Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové Univerzity Karlovy v Praze Zápis z 8. zasedání Akademického senátu konaného ve středu dne 23. září 2015 od 13:30 hodin v zasedací místnosti děkanátu

Více

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Přítomni: doc. Beránek, doc. Beran, doc. Cudlínová, doc. Holečková, prof. Hron, doc. Faltová Leitmanová, doc. Kapounek, RNDr. Klufová,

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení zápisu ze zasedání Vědecké rady UK FHS, které se uskutečnilo 21. června 2012 - zápis byl Vědeckou radou

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 16. 4. 2012 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkanky Datum: 16. 4. 2012 Čas: 14.00 hod Přítomni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. Mgr. et Mgr. Petra

Více

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Místo konání: zasedací místnost rektora, budova rektorátu, 3.NP, Studentská 95, Pardubice. Přítomni: z 9 členů rady přítomno

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března Zápis č. 1/2015

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března Zápis č. 1/2015 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března 2015 Zápis č. 1/2015 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 30. května 2015 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké rady

Více

Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta tropického zemědělství. Zápis z jednání Vědecké rady

Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta tropického zemědělství. Zápis z jednání Vědecké rady Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta tropického zemědělství Zápis z jednání Vědecké rady 8. 4. 2016 Dne 8. dubna 2016 proběhlo zasedání Vědecké rady FTZ. Přítomni byli níže uvedení členové. Přítomní

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP v Olomouci 20. listopadu Zápis č. 1/2017

Zasedání Vědecké rady FTK UP v Olomouci 20. listopadu Zápis č. 1/2017 Zasedání Vědecké rady FTK UP v Olomouci 20. listopadu 2017 Zápis č. 1/2017 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 20. listopadu 2017 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 29. 03. 2017 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek prof.

Více

JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu

JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu Ev.č. 120/6/16/2014-2994 UNIVERZITA OBRANY Fakulta vojenského leadershipu V Brně dne 2. 2. 2011 Výtisk jediný Počet listů: 7 JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu ve znění 1. změny Brno

Více

V Praze Č.j. 12-4/2015-UK3LF počet listů: 6

V Praze Č.j. 12-4/2015-UK3LF počet listů: 6 V Praze 07. 05. 2015 Č.j. 12-4/2015-UK3LF počet listů: 6 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 7. května 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 11. června 2015 - program zasedání byl Vědeckou radou FHS UK

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2015

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2015 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2015 Informace o výsledcích přijímacího řízení pro akademický rok 2015/2016 dle vyhlášky 1 ( 1 vyhlášky

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU DNE 2. BŘEZNA 2017 Přítomni dle prezenční listiny Ing. Vlastimil Mikšík, Ph.D., Ing. Matyáš Orsák, Ph. D., prof. Ing. Jan Vašák, CSc., Ing. Martin Pisarčik, Ing.

Více

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 2. 1. 211 Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 2. 1. 211 Vědecká rada Zápis ze 4. zasedání

Více

Zápis z 8. zasedání VR ze dne

Zápis z 8. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) Zápis z 8. zasedání VR ze dne 20. 11. 2008 Vědecká rada Zápis z 8. zasedání vědecké rady UK 2. LF ze dne 20. 11. 2008 Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 1. 4. 2019 Místo konání: Velká zasedací místnost děkanátu UP v Olomouci, Hněvotínská 3, Olomouc Čas: 10

Více

2. Jmenovacího řízení doc. Ing. Kataríny Monkové, Ph.D.

2. Jmenovacího řízení doc. Ing. Kataríny Monkové, Ph.D. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ Pracoviště Y VR FST V ZS Vědecká rada Fakulty strojní ZČU v Plzni Zaznamenal Ing. Milan Pinte, Ph.D. Funkce Tajemník FST Spojení Telefon: 377638003 E-mail: pinte@fst.zcu.cz Místo jednání

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 16. října 2012

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 16. října 2012 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 16. října 2012 Přítomni: Omluveni: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr. RNDr.

Více

Matematický ústav v Opavě, Na Rybníčku 1, Opava. Zápis z 27. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 15.

Matematický ústav v Opavě, Na Rybníčku 1, Opava. Zápis z 27. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 15. Matematický ústav v Opavě, Na Rybníčku 1, 746 01 Opava Zápis z 27. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 15. února 2012 Přítomni: Černohorský, Engliš, Ger, Kowalski, Mikeš, Sergyeyev,

Více

Lékařská fakulta. Ostravské university v Ostravě

Lékařská fakulta. Ostravské university v Ostravě Lékařská fakulta Ostravské Ostravská universita v Ostravě Založena 28. září 1991. Základy pro její vznik byly položeny již v roce 1953. Tehdy byla v Opavě otevřena Vyšší pedagogická škola. Její náplní

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 24. 10. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 3. prosince 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK

Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 3. prosince 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK V Praze 03. 12. 2015 Č.j. 12-8/2015-UK3LF počet listů: 7 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 3. prosince 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr.

Více

Habilitační řízení ke jmenování docentem na Univerzitě obrany

Habilitační řízení ke jmenování docentem na Univerzitě obrany Habilitační řízení ke jmenování docentem na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Pracoviště obor Řízení u F (UO) Col. Dr. Harald GELL, MSc, MSD, MBA Tereziánská vojenská akademie, Vídeňské Nové

Více

Zápis z 8. jednání Vědecké rady FA VUT v Brně dne

Zápis z 8. jednání Vědecké rady FA VUT v Brně dne Zápis z 8. jednání Vědecké rady FA VUT v Brně dne 16.10.2018 Přítomni: dle prezenční listiny 1. Zahájení a schválení programu, volba skrutátorů pro celé jednání VR Děkan FA VUT v Brně doc. Ing. arch. Jan

Více

Změna Statutu Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci

Změna Statutu Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci V N I T Ř N Í P Ř E D P I S P Ř F UP PřF-A-04/05-N10 Změna Statutu Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Obsah: Tímto předpisem se mění Statut Přírodovědecké fakulty UP v Olomouci. Garant:

Více

Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne Zápis ze zasedání VR chemické sekce

Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne Zápis ze zasedání VR chemické sekce Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne 11. 4. 2013 Zápis ze zasedání VR chemické sekce Přítomni: Omluveni: Hosté: doc. Obšil, prof. Hudeček, prof. Zima, doc. Coufal,

Více

ZÁPIS Č. 3 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 29. 11. 2005

ZÁPIS Č. 3 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 29. 11. 2005 ZÁPIS Č. 3 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 29. 11. 2005 Přítomno: 12 členů akademické komory AS FS (omluveni Ing. Petr Kočí, Ph.D., Ing. Jiří Fries, Ph.D., nepřítomen Ing. Michal Richtář), 5 členů studentské komory

Více

ZČU v Plzni, Fakulta strojní Zápis z jednání Vědecké rady FST Garant dokumentu: Děkan FST

ZČU v Plzni, Fakulta strojní Zápis z jednání Vědecké rady FST Garant dokumentu: Děkan FST ZÁPIS Z JEDNÁNÍ Pracoviště Vědecká rada Fakulty strojní ZČU v Plzni Zaznamenal doc. Ing. Jan Horejc, Ph.D. Funkce Proděkan FST Spojení Telefon: 377638429 E-mail: horejc@fst.zcu.cz Místo jednání UV 115

Více

Zápis z 9. zasedání VR ze dne

Zápis z 9. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 9. zasedání VR ze dne 16. 11. 2006 Zápis z 9. zasedání VR ze dne 16. 11. 2006 Vědecká rada Zápis z 9. zasedání

Více

Zápis z 8. zasedání VR ze dne

Zápis z 8. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 8. zasedání VR ze dne 24. 11. 2005 Zápis z 8. zasedání VR ze dne 24. 11. 2005 Vědecká rada Zápis z 8. zasedání

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2015 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2016 Výroční zpráva o činnosti za rok 2015

Více

I. ÚPLNÉ ZNĚNÍ ŘÁDU HABILITAČNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM UNIVERZITY KARLOVY V PRAZE ZE DNE 28. DUBNA 2006

I. ÚPLNÉ ZNĚNÍ ŘÁDU HABILITAČNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM UNIVERZITY KARLOVY V PRAZE ZE DNE 28. DUBNA 2006 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy registrovalo podle 36 odst. 2 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), dne 17. června 1999

Více

Zápis z 8. zasedání Vědecké rady FMV konaného dne 13. března 2019

Zápis z 8. zasedání Vědecké rady FMV konaného dne 13. března 2019 Zápis z 8. zasedání Vědecké rady FMV konaného dne 13. března 2019 Přítomni: dle prezenční listiny 1. Zahájení 2. Jmenování nového člena VR FMV Ing. Peter Drábik, Ph.D., děkan Obchodní fakulty Ekonomické

Více

FAKULTA TROPICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE. Jednací řád Vědecké rady Fakulty tropického zemědělství ČZU v Praze

FAKULTA TROPICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE. Jednací řád Vědecké rady Fakulty tropického zemědělství ČZU v Praze FAKULTA TROPICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Jednací řád Vědecké rady Fakulty tropického zemědělství ČZU v Praze Praha 2017 Akademický senát Fakulty tropického zemědělství České zemědělské

Více