Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1,"

Transkript

1 Třebešská 1575, Hradec Králové 1, v Hradci Králové dne 26. ledna 2015 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 13. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í : 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 24. listopadu 2014 a aklamací schválila program dnešního jednání. 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. Ing. Lenka Hernychová, Ph.D. prof. MUDr. Ladislav Jebavý, CSc. 3. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla podle 72 odst. 11 zák. č. 111/1998 Sb. postoupit návrh na jmenování pana pplk. MUDr. Jana SMETANY, Ph.D. docentem pro obor Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie rektorovi UO. 4. se seznámila se Stanoviskem habilitační komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Vojenská radiobiologie vedené s panem mjr. MUDr. Jaroslavem PEJCHALEM, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Pejchala k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Léčebně odsunový systém při radiačních událostech Termín přednášky: řádné zasedání VR FVZ dne 30. března aklamací schválila průběžné zprávy dlouhodobého záměru rozvoje organizace ZHN a KO za rok schvaluje žádost o prodloužení akreditace habilitačního řízení a řízení ke jmenování profesorem v oboru Lékařská mikrobiologie a souhlasí s předložením žádosti k podpisu rektorovi UO a poté zaslání AK MŠMT Praha. 7. na základě tajného hlasování navrhuje děkanovi FVZ udělit Cenu děkana FVZ za vědeckou práci za rok 2014 PharmDr. Juraji LENČOVI, Ph.D. 8. na základě tajného hlasování navrhla pana pplk. doc. RNDr. Miroslava POHANKU, Ph.D., DSc. jako kandidáta FVZ UO na udělení Ceny rektora UO za vědeckou práci za rok projednala a schválila navrhovanou rozšířenou komisi pro obhajoby disertačních prací a komise pro státní doktorské zkoušky v DSP Epidemiologie a v DSP Lékařská mikrobiologie ve složení: Epidemiologie doc. RNDr. Vanda Boštíková, PhD. prof. Ing. Zdeněk Fiala, CSc. plk. prof. MUDr. Roman Chlíbek, Ph.D. doc. MUDr. Vilma Marešová, CSc. LF UK v Hradci Králové, Ústav hygieny a prev. lékařství FN Bulovka Praha, Infekční klinika

2 doc. MUDr. Stanislav Plíšek, Ph.D. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. doc. MUDr. Olga Ryšková, CSc. pplk.mudr. Jan Smetana, Ph.D. prof. MUDr. Miroslav Špliňo, DrSc. MUDr. Vlasta Štěpánová, Ph.D. prof. MUDr. Pavel Boštík, Ph.D. prof. MUDr. Petr Pazdiora, CSc. doc. MUDr. Helena Žemličková, Ph.D. Fakultní nemocnice Hradec Králové, Klinika infekčních nemocí ředitel FN HK Fakultní nemocnice Hradec Králové, Ústav klinické mikrobiologie Fakultní nemocnice Hradec Králové, Ústav klinické mikrobiologie LF UK a FN Plzeň, Ústav epidemiologie FN HK, Ústav klinické mikrobiologie Lékařská mikrobiologie prof. MUDr. Miroslav Špliňo, DrSc. plk. prof. MUDr. Roman Chlíbek, Ph.D. prof. MUDr. Pavel Boštík, Ph.D. FVZ UO, Centrum pokročilých studií prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. ředitel FN HK doc. MUDr. Olga Ryšková, CSc. katedra mikrobiologie LF UK HK prof. MUDr. Milan Kolář, Ph.D. FN Olomouc doc. RNDr. Vanda Boštíková, Ph.D. pplk.mudr. Jan Smetana, Ph.D. RNDr. Irena Hanovcová, CSc. MUDr. Vlasta Štěpánová, Ph.D. Fakultní nemocnice Hradec Králové, Ústav klinické mikrobiologie MUDr. Otakar Nyč, Ph.D. 2. LF UK a FN v Motole, Ústav lékařské mikrobiologie, Praha doc. MUDr. Stanislav Plíšek, Ph.D. Fakultní nemocnice Hradec Králové, Klinika infekčních nemocí doc. MUDr. Pavel Čermák, CSc. Thomayerova nemocnice Praha Oddělení klinické mikrobiologie doc. MUDr. Helena Žemličková, Ph.D. FN HK, Ústav klinické mikrobiologie 10. vzala na vědomí vyhodnocení zahraničních cest a návštěv za rok vzala na vědomí přehled obhájených disertačních prací za období prosinec 2014 leden Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 30. března 2015 od hodin. Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. doc. MUDr. Jiří PÁRAL, Ph.D.

3 Třebešská 1575, Hradec Králové 1, v Hradci Králové dne 30. března 2015 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 11. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í v tomto znění: 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 26. ledna 2015 a aklamací schválila program dnešního jednání. 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. MUDr. Stanislav FILIP, Ph.D. prof. MUDr. Jiří KASSA, CSc. 3. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla podle 72 odst. 11 zák. č. 111/1998 Sb. postoupit návrh na jmenování pana mjr. MUDr. Jaroslava PEJCHALA, Ph.D. docentem pro obor Vojenská radiobiologie rektorovi UO. 4. vzala na vědomí výsledky vyhodnocení evaluace pracovišť FVZ za rok 2014 a doporučuje předat výsledky hodnocení na jednotlivá pracoviště FVZ. 5. vzala na vědomí aktualizaci Plánu dlouhodobého rozvoje FVZ UO na rok vzala na vědomí informace o vyhodnocení ediční činnosti za rok 2014 a plán ediční činnosti na rok Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 25. května 2015 od hodin. Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. doc. MUDr. Jiří PÁRAL, Ph.D.

4 Třebešská 1575, Hradec Králové 1, v Hradci Králové dne 25. května 2015 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 11. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í v tomto znění: 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 31. března 2014 a aklamací schválila program dnešního jednání. 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. MUDr. Jiří STULÍK, CSc. prof. MUDr. Arnošt PELLANT, DrSc. 3. na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: pro habilitační řízení s panem MUDr. Daliborem PASTUCHOU, Ph.D., MBA: předseda: plk. prof. MUDr. Roman CHLÍBEK, Ph.D., vedoucí katedry epidemiologie, FVZ UO Hradec Králové členové: prof. MUDr. Miroslav ŠPLIŇO, DrSc., katedra epidemiologie, FVZ UO Hradec Králové doc. RNDr. Ivanka MATOUŠKOVÁ, Ph.D., Ústav preventivního lékařstvím LF UP v Olomouci doc. MUDr. Alena ŠANTAVÁ, CSc., Ústav pro studium odborných předmětů a praktických dovedností, FZV UP v Olomouci doc. MUDr. David KARÁSEK, Ph.D., zástupce přednosty pro LPprimář- III. Interní klinika FN a LF UP v Olomouci pro habilitační řízení s panem pplk. MUDr. Vladimírem PAVLÍKEM, Ph.D.: předseda: prof. MUDr. Ladislav JEBAVÝ, CSc., katedra vojenského vnitřního lékařství a vojenské hygieny, FVZ UO Hradec Králové členové: prof. Ing. Zdeněk FIALA, CSc., Ústav hygieny a preventivního lékařství přednosta, LF UK Hradec Králové prof. MUDr. Drahoslava HRUBÁ, CSc., Ústav ochrany a podpory zdraví LF MU Brno doc. MUDr. Jiří CHALOUPKA, CSc., Klinika pracovního lékařství Fakultní nemocnice Hradec Králové doc. MUDr. Karel DOHNAL, CSc., Univerzita Karlova v Praze 2. lékařská fakulta, Ústav veřejného zdravotnictví a preventivního lékařství 4. vzala na vědomí informace o činnosti pedagogické komise FVZ UO v Hradci Králové za ak.r. 2014/ schvaluje žádosti o prodloužení akreditace habilitačního řízení a řízení ke jmenování profesorem v oboru: Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie; Toxikologie, Vojenské vnitřní lékařství, Infekční biologie; habilitačního řízení v oboru Vojenská radiobiologie a souhlasí s předložením žádostí Akreditační komisi MŠMT Praha cestou Univerzity obrany. 6. projednala a hlasováním aklamací schválila návrh Plánu práce VR FVZ na akademický rok 2015/2016. Schválený plán práce bude přílohou zápisu z dnešního jednání.

5 7. vzala na vědomí způsob rozdělení finančních prostředků z RIV na rok hlasováním aklamací schválila složení Oborové rady DSP Vojenská chirurgie: předseda: plk. doc. MUDr. Jiří Páral, Ph.D. UO, vedoucí Katedry vojenské chirurgie, FVZ UO HK členové: doc. MUDr. Miloš Broďák, Ph.D. Urologická klinika, FN Hradec Králové prof. MUDr. Jan Dominik, CSc. Kardiochirurgická klinika, LF UK Hradec Králové prof. MUDr. Viktor Chrobok, CSc., Ph.D. Klinika otorinolaryng. a chirurgie hlavy a krku, FN Hradec Králové doc. MUDr. Leo Klein, CSc. Katedra vojenské chirurgie, FVZ UO HK doc. MUDr. Jiří Náhlovský, CSc. Neurochirurgická klinika, LF UK Hradec Králové prof. MUDr. Arnošt Pellant, DrSc. děkan Fakulty zdravotnických studií, Univerzita Pardubice prof. MUDr. Miroslav Ryska, CSc. náměstek ředitele pro vědu a vzdělávání, ÚVN Praha doc. MUDr. Dušan Šimkovič, CSc. Chirurgická klinika, LF UK Hradec Králové doc. MUDr. Pavel Šponer, Ph.D. Ortopedická klinika, FN Hradec Králové pplk. doc. MUDr. Zdeněk Šubrt, Ph.D. Katedra vojenské chirurgie, FVZ UO HK pplk. MUDr. Petr Lochman, Ph.D. - FVZ UO, katedra vojenské chirurgie MUDr. Jaromír Kočí Ph.D. doc. MUDr. Jiří Šiller, Ph.D. - Fakultní nemocnice HK, oddělení urgentní medicíny - Pardubická krajská nemocnice, a.s., Chirurgická klinika 9. neschválila předložený návrh komise pro obhajoby disertačních prací a pro složení státních doktorských zkoušek v doktorském studijním programu Vojenská chirurgie s tím, že návrh bude projednán na dalším zasedání VR FVZ. Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 21. září 2015 od hodin. Za správnost výpisu: Mgr. Veronika Floriánová prof. MUDr. Pavel Boštík, Ph.D. místopředseda VR FVZ S přijatým usnesením souhlasím. V Hradci Králové dne 8. června 2015 plk. doc. MUDr. Jiří Páral, Ph.D.

6 Třebešská 1575, Hradec Králové 1 v Hradci Králové dne 21. září 2015 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 9. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu aklamací schválila všemi přítomnými členy VR FVZ u s n e s e n í v tomto znění: 1. odsouhlasila zápis, v kterém na došlý podnět byl opraven na str. 2 a 3 název Směrnice, podle které je vedeno habilitační řízení dr. Pastuchy a dr. Pavlíka. Nesprávně bylo uvedeno Směrnice rektora UO č. 4/2015 k habilitačnímu řízení a řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany (S R UO k HŘ a ŘJP), opraveno na Směrnice děkana FVZ UO pro habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem vedená před vědeckou radou FVZ UO (S D UO k HŘ a ŘJP) a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne a aklamací schválila program dnešního jednání. 2. schválila skrutátory ve složení: prof. RNDr. Pavel Anzenbacher, DrSc. prof. Ing. Kamil Kuča, Ph.D. 3. se seznámila se Stanoviskem habilitační komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie vedené: s panem MUDr. Daliborem Pastuchou, Ph.D., MBA na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Pastuchy k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Testování genetických predispozic ke sportovní aktivitě. Termín přednášky: řádné zasedání VR FVZ dne 30. listopadu 2015; s panem pplk. MUDr. Vladimírem Pavlíkem, Ph.D. na základě tajného hlasování rozhodla, že řízení se zastavuje. Odůvodnění: Návrh na postoupení řízení k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce nezískal nadpoloviční většinu hlasů všech členů VR FVZ (podle Jednacího řádu VR FVZ čl. 6 odst. 5 a 6). 4. vzala na vědomí informace o vyhodnocení přijímacího řízení pro ak.r. 2015/2016 do doktorských studijních programů a zprávy předsedů Oborových rad DSP o činnosti za ak.r. 2014/ aklamací schválila oborové rady doktorských studijních programů ve složení: Oborová rada DSP Epidemiologie: Předseda: Členové: plk. prof. MUDr. Roman Chlíbek, Ph.D. (vedoucí katedry epidemiologie, FVZ UO Hradec prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. (ředitel Fakultní nemocnice Hradec prof. MUDr. Miroslav Špliňo, DrSc. (katedra epidemiologie, FVZ UO Hradec prof. Ing. Zdeněk Fiala, CSc. (Ústav hygieny a preventivního lékařství, LF UK Hradec doc. MUDr. Vilma Marešová, CSc. (Klinika infekčních, parazitárních a tropických nemocí, Nemocnice Na Bulovce, Praha)

7 doc. MUDr. Stanislav Plíšek, Ph.D. (Klinika infekčních nemocí, Fakultní nemocnice, Hradec prof. MUDr. Petr Pazdiora, CSc. (Univerzita Karlova Praha, Lékařská fakulta v Plzni, vedoucí Ústavu epidemiologie) pplk. doc. MUDr. Jan Smetana, Ph.D. (katedra epidemiologie, FVZ UO Hradec Oborová rada DSP Lékařská mikrobiologie: Předseda: Členové: prof. MUDr. Miroslav Špliňo, DrSc. (katedra epidemiologie, FVZ UO Hradec plk. prof. MUDr. Roman Chlíbek, Ph.D. (vedoucí katedry epidemiologie, FVZ UO Hradec prof. MUDr. Pavel Boštík, Ph.D. (katedra epidemiologie, FVZ UO Hradec prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. (ředitel Fakultní nemocnice Hradec prof. MUDr. Milan Kolář, Ph.D. (Lékařská fakulta Univerzity Palackého, Olomouc) doc. MUDr. Olga Ryšková, CSc. (Ústav klinické mikrobiologie, LF UK a FN Hradec doc. RNDr. Vanda Boštíková, Ph.D. (katedra epidemiologie, FVZ UO Hradec doc. MUDr. Helena Žemličková, Ph.D. (Ústav klinické mikrobiologie, LF UK a FN Hradec 6. aklamací schválila návrh na rozšíření komise u doktorského studijního programu Vojenská chirurgie pro složení státní doktorské zkoušky a komise pro obhajobu disertační práce. Komise bude pracovat v tomto složení: doc. MUDr. Miloš BROĎÁK, Ph.D. urologická klinika, FN HK MUDr. Tomáš DĚDEK, Ph.D. chirurgická klinika, FN HK prof. MUDr. Jan DOMINIK, CSc. kardiochirurgická klinika, FN HK prof. MUDr. Jan HARRER, CSc. kardiochirurgická klinika, FN HK prof. MUDr. Viktor CHROBOK, CSc., Ph.D. Nemocnice Pardubice doc. MUDr. Leo KLEIN, CSc. KVCH, FVZ UO doc. MUDr. Jiří NÁHLOVSKÝ, CSc. neurochirurgická klinika, FN HK plk. doc. MUDr. Jiří PÁRAL, Ph.D. KVCH, FVZ UO prof. MUDr. Arnošt PELLANT, DrSc. Univerzita Pardubice plk. prof. MUDr. Miroslav RYSKA, CSc. ÚVN Praha prof. MUDr. Svatopluk ŘEHÁK, CSc. neurochirurgická klinika, FN HK doc. MUDr. Dušan ŠIMKOVIČ, CSc. chirurgická klinika, FN HK doc. MUDr. Pavel ŠPONER, Ph.D. ortopedická klinika, FN HK pplk. doc. MUDr. Zdeněk ŠUBRT, Ph.D. KVCH, FVZ UO doc. MUDr. RNDr. Milan KAŠKA Lékařská fakulta UK HK MUDr. Jaromír KOČÍ, Ph.D. FN HK, KVCH FVZ UO pplk. MUDr. Petr LOCHMAN, Ph.D. KVCH FVZ UO prof. MUDr. Jiří MANĎÁK, Ph.D. kardiochirurgická klinika FN HK doc. MUDr. Jiří ŠILLER, Ph.D. Nemocnice Pardubice 7. aklamací schválila návrh na jmenování prof. RNDr. Jiřiny Vávrové, CSc. emeritní profesorkou Univerzity obrany a souhlasí s postoupením tohoto návrhu rektorovi UO. Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 30. listopadu 2015 od hodin. Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. doc. MUDr. Jiří Páral, Ph.D.

8 Třebešská 1575, Hradec Králové 1 v Hradci Králové dne 30. listopadu 2015 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 14. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í v tomto znění: 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 21. září 2015 a aklamací schválila program dnešního jednání. 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: plk. doc. PharmDr. Daniel Jun, Ph.D. plk. gšt. prof. MUDr. Jan Österreicher, Ph.D. 3. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla podle 72 odst. 11 zák. č. 111/1998 Sb. postoupit rektorovi UO návrh na jmenování pana MUDr. Dalibora PASTUCHY, Ph.D., MBA docentem pro obor Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie. 4. na základě výsledku tajného hlasování schválila pro habilitační řízení vedené s panem MUDr. Vladislavem HYTYCHEM, Ph.D. habilitační komisi ve složení: předseda: prof. MUDr. Jan DOMINIK, CSc. - Kardiochirurgická klinika FN Hradec Králové a Lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Hradci Králové členové: prof. MUDr. Ivan ČAPOV, CSc. - I. chirurgická klinika FN sv. Anny a Lékařské fakulty Masarykovy Univerzity Brno prof. MUDr. Miloslav DUDA, DrSc. - Fakultní nemocnice Olomouc, II. chirurgická klinika plk. doc. MUDr. Jiří PÁRAL, Ph.D. - Fakulta vojenského zdravotnictví UO, Katedra vojenské chirurgie pplk. doc. MUDr. Zdeněk ŠUBRT, Ph.D. - Fakulta vojenského zdravotnictví UO, Katedra vojenské chirurgie 5. vzala na vědomí rozbor studijních výsledků v magisterských a bakalářských programech za ak.r. 2014/ vzala na vědomí podmínky přijímacího řízení do doktorských studijních programů pro ak.r. 2016/2017, včetně témat disertačních prací, které byly schváleny Akademickým senátem FVZ UO dne 24. listopadu vzala na vědomí informace o stavu v oblasti Studentské tvůrčí činnosti na FVZ za ak.r. 2014/2015 a výsledky výběrového řízení na ak.r. 2015/ vzala na vědomí metodiku zpracování Annual Report byla informována o konání obhajob a státních doktorských zkoušek za období září listopad Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 25. ledna 2016 od hodin. Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. doc. MUDr. Jiří Páral, Ph.D.

15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu

15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu v Hradci Králové dne 31.1.2011 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady

Více

V ý p i s. habilitační přednášky: Možnosti zneužití průmyslových škodlivin a agrochemikálií v terorismu.

V ý p i s. habilitační přednášky: Možnosti zneužití průmyslových škodlivin a agrochemikálií v terorismu. v Hradci Králové dne 30. ledna 2012 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í : 1. odsouhlasila

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 v Hradci Králové dne 26. května 2014 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na

Více

Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. děkan FVZ

Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. děkan FVZ 26. 1. 2009 Vědecká rada aklamací schválila u s n e s e n í : 1. Vědecká rada schválila bez připomínek zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ ze dne 26. listopadu 2008. Současně schválila bez připomínek

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ UO) v Hradci

Více

V ý p i s. 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu

V ý p i s. 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ) v Hradci Králové

Více

USNESENÍ Akademického senátu Fakulty vojenského zdravotnictví

USNESENÍ Akademického senátu Fakulty vojenského zdravotnictví UO) na svém zasedání konaném dne 19. ledna 2016 v Hradci Králové: Změnu ve Statutu FVZ UO Termín příštího zasedání AS FVZ UO dne 22.3.2016 v 12.00 hodin V Hradci Králové 19. ledna 2016 UO) na svém zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 12. 6. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 13. 06. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne Zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni dne 14. 6. 2018 Univerzita Karlova Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne 14. 6. 2018 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni:

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 24. 10. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 12. 12. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Alexej

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Alexej

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany v Brně

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany v Brně Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany v Brně Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, podplukovník Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26.4. 2004, kterou se mění vyhláška č. 343/2002Sb.

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 13. 4. 2015 Čas:

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 23. 10. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26.4. 2004, kterou se mění vyhláška č. 343/2002Sb.

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 17. 4. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne

Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 19. 4. 218 Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 19. 4. 218

Více

Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne

Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 21. 1. 2016 Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 21. 1. 2016

Více

SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ UNIVERZITY OBRANY K HABILITAČNÍM ŘÍZENÍM A ŘÍZENÍM KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM

SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ UNIVERZITY OBRANY K HABILITAČNÍM ŘÍZENÍM A ŘÍZENÍM KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ REGISTROVANÝ VNITŘNÍ DOKUMENT Hradec Králové 1. března 2019 Počet listů: 4 SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č.

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 20. Přítomni:

Více

Doc. RNDr. Josef Hynek, MBA, Ph.D. Prof. MUDr. RNDr. Vilím Šimánek, DrSc. Prof. RNDr. Jitka Ulrichová, CSc.

Doc. RNDr. Josef Hynek, MBA, Ph.D. Prof. MUDr. RNDr. Vilím Šimánek, DrSc. Prof. RNDr. Jitka Ulrichová, CSc. Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 28. března 2006 Přítomni: Omluveni: Hosté: Doc. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc.

Více

OPATŘENÍ DĚKANA č. 17/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK. Článek 1 Úvodní ustanovení

OPATŘENÍ DĚKANA č. 17/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK. Článek 1 Úvodní ustanovení V Praze dne 29. 6. 2018 Č.j.: UK3LF/14959/2018-16 Počet listů: 2 Počet příloh: 1 OPATŘENÍ DĚKANA č. 17/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK Článek 1 Úvodní ustanovení

Více

JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ

JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ U n i v e r zita o brany v B r n ě F a kulta vojenského zdravotnictví Třebešská 1575, Hradec Králové, PSČ 500 01, datová schránka hkraife JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 14

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 14 UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 15. dubna 2015 OBĚŽNÍK č. 14 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/fakulta/dokumenty/obezniky-lf/ 1. Oznámení s gratulací

Více

Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají

Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají 13. konferenci pod záštitou ředitele Agentury vojenského zdravotnictví

Více

OPATŘENÍ DĚKANA č. 30/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK. Článek 1 Úvodní ustanovení

OPATŘENÍ DĚKANA č. 30/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK. Článek 1 Úvodní ustanovení V Praze dne 29. 10 2018 Č.j.: UK3LF/14959/2018-29 Počet listů: 2 Počet příloh: 1 OPATŘENÍ DĚKANA č. 30/2018, kterým se vydává příkaz, kterým se mění Organizační řád 3. LF UK Článek 1 Úvodní ustanovení

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 14. 03. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Prof. RNDr. Emil Havránek, Ph.D. Prof. Ing. Karel Vytřas, DrSc

Prof. RNDr. Emil Havránek, Ph.D. Prof. Ing. Karel Vytřas, DrSc Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. prosince 2006 Přítomni: Omluveni: Hosté : Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc. Prof. MUDr. Jaroslav Dršata, CSc.

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 6. listopadu 2014 ve 14 hodin na 3. LF UK

Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 6. listopadu 2014 ve 14 hodin na 3. LF UK V Praze 06. 11. 2014 Č.j. 12-7/2014-UK3LF počet listů: 6 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 6. listopadu 2014 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr.

Více

Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany

Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany červen 2013 O zahájení hodnocení doktorských studijních programů (dále

Více

Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011

Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011 Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011 Přítomno: 24 členů VR dle presenční listiny. Program zasedání VR 1. Zahájení 2. Volba skrutátorů pro tajné hlasování 3. Habilitační řízení Ing.

Více

Děkan: prof. MUDr. Zdeněk Kolář, CSc. Úřední hodiny: Út: 13:00 14:00 hod Čt: 13:00 15:00 hod

Děkan: prof. MUDr. Zdeněk Kolář, CSc.   Úřední hodiny: Út: 13:00 14:00 hod Čt: 13:00 15:00 hod Cíl: seznámit nové studenty Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci (dále LF UP) se základními informacemi, souvisejícími se studiem na LF UP. Prezentace: zásady kreditového systému základní normy

Více

Forma studia Kód Název studijního P Epidemiologie P Infekční biologie P Lékařská mikrobiologie

Forma studia Kód Název studijního P Epidemiologie P Infekční biologie P Lékařská mikrobiologie Děkan Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany vyhlašuje v souladu s 48 a 49 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách, ve znění pozdějších předpisů a se Statutem Fakulty vojenského zdravotnictví

Více

Forma studia Kód Název studijního P Epidemiologie P Infekční biologie P Lékařská mikrobiologie

Forma studia Kód Název studijního P Epidemiologie P Infekční biologie P Lékařská mikrobiologie Děkan Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany vyhlašuje v souladu s 48 a 49 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách, ve znění pozdějších předpisů a článkem 1 odst. 3 přílohy 1 Statutu Univerzity

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 26. 6. 2017 od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP Přítomni: Prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D., předseda RVH UP prof. Mgr. MgA.

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 15. 04. 2013 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 15. 04. 2013 Čas: 13:00 hod. Přítomni: Omluveni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. prof.

Více

Zápis z 1. zasedání VR ze dne

Zápis z 1. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Vědecká rada Zápis z 1. zasedání

Více

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 21. Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 16. 4. 2012 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkanky Datum: 16. 4. 2012 Čas: 14.00 hod Přítomni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. Mgr. et Mgr. Petra

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu Zápis č. 2/2015

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu Zápis č. 2/2015 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 30. listopadu 2015 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení zápisu ze zasedání Vědecké rady UK FHS, které se uskutečnilo 21. června 2012 - zápis byl Vědeckou radou

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2012 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2013 Výroční zpráva o činnosti za rok 2012

Více

Forma studia Kód Název studijního. 51-35-P Epidemiologie 0 1 2 0 51-82-P Infekční biologie 0 0 0 2 51-22-P Lékařská mikrobiologie 0 0 2 1

Forma studia Kód Název studijního. 51-35-P Epidemiologie 0 1 2 0 51-82-P Infekční biologie 0 0 0 2 51-22-P Lékařská mikrobiologie 0 0 2 1 Děkan Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany vyhlašuje v souladu s 48 a 49 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách, ve znění pozdějších předpisů a se Statutem Fakulty vojenského zdravotnictví

Více

Zápis ze 6. zasedání VR ze dne

Zápis ze 6. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 6. zasedání VR ze dne 15. 9. 2005 Zápis ze 6. zasedání VR ze dne 15. 9. 2005 Vědecká rada Zápis ze 6. zasedání

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc Zápis č. 2/2014

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc Zápis č. 2/2014 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 1. 12. 2014 Zápis č. 2/2014 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 1. prosince 2014 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké rady

Více

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne 5. 12. 2018 Přítomno: 26 členů z 31 (viz prezenční listina, k jednání se připojili: 13:04 doc. Soušek a doc.

Více

ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004

ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004 ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004 1. 10. 2004, 6. 10. 2004, 19. 10. 2004, 4. 11. 2004, 2. 12. 2004 Zápis z jednání Akademického senátu - 2. 12. 2004 ÚČAST: pplk. MUDr. Roman CHLÍBEK, PhD.,

Více

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 13. 6. 213 Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 13. 6. 213 Vědecká rada Zápis ze 3. zasedání

Více

JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu

JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu Ev.č. 120/6/16/2014-2994 UNIVERZITA OBRANY Fakulta vojenského leadershipu V Brně dne 2. 2. 2011 Výtisk jediný Počet listů: 7 JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu ve znění 1. změny Brno

Více

Z Á P I S dne 14. dubna 2009 od 13:30 hod. neveřejné zasedání Vědecké rady v zasedací místnosti děkanátu Program:

Z Á P I S dne 14. dubna 2009 od 13:30 hod. neveřejné zasedání Vědecké rady v zasedací místnosti děkanátu Program: Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 14. dubna 2009 Přítomni: Doc. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc.

Více

Koordinační oborová rada (KOR) pro specializační vzdělávání

Koordinační oborová rada (KOR) pro specializační vzdělávání Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Koordinační oborová rada (KOR) pro specializační Koordinační oborová rada (KOR) pro specializační STATUT Koordinační

Více

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 16. 4. 2009 Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 16. 4. 2009 Vědecká rada Zápis ze 3. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 1. 4. 2019 Místo konání: Velká zasedací místnost děkanátu UP v Olomouci, Hněvotínská 3, Olomouc Čas: 10

Více

Metodický pokyn děkana FZV UP pro podávání žádostí o akreditaci či prodloužení doby platnosti akreditace na FZV UP v Olomouci

Metodický pokyn děkana FZV UP pro podávání žádostí o akreditaci či prodloužení doby platnosti akreditace na FZV UP v Olomouci FZV-MPD-5/2014 FAKULTA ZDRAVOTNICKÝCH VĚD UP V OLOMOUCI PROVÁDĚCÍ NORMA Metodický pokyn děkana FZV UP pro podávání žádostí o akreditaci či prodloužení doby platnosti akreditace na FZV UP v Olomouci Obsah:

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2015

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2015 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2015 Informace o výsledcích přijímacího řízení pro akademický rok 2015/2016 dle vyhlášky 1 ( 1 vyhlášky

Více

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Č. j.: FZS/0284/16 PID: 372343 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Přítomni: dle

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března Zápis č. 1/2015

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března Zápis č. 1/2015 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března 2015 Zápis č. 1/2015 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 30. května 2015 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké rady

Více

POZVÁNKA KLINICKÉ MIKROBIOLOGIE, INFEKČNÍCH NEMOCÍ A EPIDEMIOLOGIE KONGRES VII. ročník. Hotel Flora, Olomouc

POZVÁNKA KLINICKÉ MIKROBIOLOGIE, INFEKČNÍCH NEMOCÍ A EPIDEMIOLOGIE KONGRES VII. ročník. Hotel Flora, Olomouc POZVÁNKA KONGRES KLINICKÉ MIKROBIOLOGIE, INFEKČNÍCH NEMOCÍ A EPIDEMIOLOGIE VII. ročník Společnost pro lékařskou mikrobiologii ČLS JEP Společnost infekčního lékařství ČLS JEP Společnost pro epidemiologii

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018 Praha, 18. 6. 2018 č.j.: UKFHS/57666/2018-2 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018 Projednané body programu: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 14. června 2018

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 21.února 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 21.února 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY PRO VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 21.února 2018 od 13:30 hod. ve Velké zasedací místnosti RUP Přítomni: prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D., předseda prof. Mgr. MgA. Vít

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 7. června 2016

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 7. června 2016 Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU konaného dne 7. června 2016 Čas konání: 14:00 14:30 hod. Místo konání: zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty MU Přítomni: 34 členů (dle prezenční

Více

UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ

UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 15. dubna 2019 OBĚŽNÍK č. 14 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/fakulta/dokumenty/obezniky-lf/ 1. Oznámení 2. Výběrová řízení

Více

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Č. j.: FZS/0055/17 PID: 0380490 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Přítomni: dle

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2012

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2012 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2012 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb., ze dne 26. 4. 2004, kterou se mění

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně v roce 2017

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně v roce 2017 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně v roce 2017 Informace o výsledcích přijímacího řízení pro akademický rok 2017/2018 dle vyhlášky 1 ( 1 vyhlášky

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 11. června 2015 - program zasedání byl Vědeckou radou FHS UK

Více

V Praze Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5

V Praze Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5 V Praze 04. 06. 2015 Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 4. června 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 17. 4. 28 Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 17. 4. 28 Vědecká rada Zápis ze 4. zasedání

Více

Habilitační řízení ke jmenování docentem na Univerzitě obrany

Habilitační řízení ke jmenování docentem na Univerzitě obrany Habilitační řízení ke jmenování docentem na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Pracoviště obor Řízení u F (UO) Col. Dr. Harald GELL, MSc, MSD, MBA Tereziánská vojenská akademie, Vídeňské Nové

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 22. 02. 2017 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. PhDr. Martin Doktor prof. PaedDr.

Více

UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2. Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve hod.

UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2. Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve hod. UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2 Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve 14.00 hod. Přítomni: (bez titulů): Zima, Drbohlav, Dzúrová, Fatka,

Více

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 2. 1. 211 Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 2. 1. 211 Vědecká rada Zápis ze 4. zasedání

Více

I. ÚPLNÉ ZNĚNÍ ŘÁDU HABILITAČNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM UNIVERZITY KARLOVY V PRAZE ZE DNE 28. DUBNA 2006

I. ÚPLNÉ ZNĚNÍ ŘÁDU HABILITAČNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM UNIVERZITY KARLOVY V PRAZE ZE DNE 28. DUBNA 2006 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy registrovalo podle 36 odst. 2 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), dne 17. června 1999

Více

V Praze Č.j. 12-4/2015-UK3LF počet listů: 6

V Praze Č.j. 12-4/2015-UK3LF počet listů: 6 V Praze 07. 05. 2015 Č.j. 12-4/2015-UK3LF počet listů: 6 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 7. května 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne

Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne 13. 6. 2013 Zápis ze zasedání VR chemické sekce Přítomni: Omluveni: Hosté: doc. Obšil, prof. Hudeček, prof. Zima, doc. Coufal,

Více

Zápis z 9. zasedání VR ze dne

Zápis z 9. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 9. zasedání VR ze dne 16. 11. 2006 Zápis z 9. zasedání VR ze dne 16. 11. 2006 Vědecká rada Zápis z 9. zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013 ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012 Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012 1. Úvod Děkan fakulty prof. Ing. Pavel Poledňák, PhD. zahájil zasedání VR, přivítal přítomné. Předal jmenovací dekrety nově jmenovaným členům VR FBI,

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 29. 03. 2017 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek prof.

Více

Oslovení Oslovení dopis Jméno Vážená paní Vážená paní doktorko MUDr. Adriana Stará Vážený pan Vážený pane doktore MUDr. Svatopluk Němeček, MBA Vážený

Oslovení Oslovení dopis Jméno Vážená paní Vážená paní doktorko MUDr. Adriana Stará Vážený pan Vážený pane doktore MUDr. Svatopluk Němeček, MBA Vážený Oslovení Oslovení dopis Jméno Vážená paní Vážená paní doktorko MUDr. Adriana Stará Vážený pan Vážený pane doktore MUDr. Svatopluk Němeček, MBA Vážený pan Vážený pane profesore prof. MUDr. Michal Michal

Více

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Č. j.: FZS/0129/17 PID: 388360 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Přítomni: dle prezenční

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 3

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 3 UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 30. října 2015 OBĚŽNÍK č. 3 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/fakulta/dokumenty/obezniky-lf/ 1. Oznámení 2. Ocenění

Více

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Přítomni: doc. Beránek, doc. Beran, doc. Cudlínová, doc. Holečková, prof. Hron, doc. Faltová Leitmanová, doc. Kapounek, RNDr. Klufová,

Více

Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, Opava

Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, Opava Matematický ústav v Opavě, Bezručovo nám. 13, 746 01 Opava Zápis z 9. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 19. června 2002 Přítomni: Ger, Klapka, Lenc, Marvan, Mikeš, Smítal, Smítalová,

Více

Zápis z 8. jednání Vědecké rady FA VUT v Brně dne

Zápis z 8. jednání Vědecké rady FA VUT v Brně dne Zápis z 8. jednání Vědecké rady FA VUT v Brně dne 16.10.2018 Přítomni: dle prezenční listiny 1. Zahájení a schválení programu, volba skrutátorů pro celé jednání VR Děkan FA VUT v Brně doc. Ing. arch. Jan

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2011

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2011 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2011 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26. 4. 2004, kterou se mění vyhláška

Více

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 19. 4. 2001 Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 19. 4. 2001 Vědecká rada Zápis ze 4. zasedání

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2015 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2016 Výroční zpráva o činnosti za rok 2015

Více

Postgraduální výuka na akreditovaných pracovištích a v IPVZ

Postgraduální výuka na akreditovaných pracovištích a v IPVZ Postgraduální výuka na akreditovaných pracovištích a v IPVZ Koordinátor: prof. RNDr. Libuše Kolářová, CSc. doc. MUDr. Filip Růžička, PhD V. Výroční zasedání společnosti pro lékařskou mikrobiologii České

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2014

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2014 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v roce 2014 Informace o výsledcích přijímacího řízení pro akademický rok 2014-2015 dle vyhlášky 1 ( 1 vyhlášky

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně v roce 2018

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně v roce 2018 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně v roce 2018 Informace o výsledcích přijímacího řízení pro akademický rok 2018/2019 dle vyhlášky 1 ( 1 vyhlášky

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 15. 10. 2015 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Čj.: VSPJ/02221/2018 Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Účast: dle prezenční listiny z 28 členů Akademické rady VŠPJ (dále též AR VŠPJ ) na zasedání

Více

Změna Statutu Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci

Změna Statutu Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci V N I T Ř N Í P Ř E D P I S P Ř F UP PřF-A-04/05-N10 Změna Statutu Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Obsah: Tímto předpisem se mění Statut Přírodovědecké fakulty UP v Olomouci. Garant:

Více