Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. děkan FVZ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. děkan FVZ"

Transkript

1 Vědecká rada aklamací schválila u s n e s e n í : 1. Vědecká rada schválila bez připomínek zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ ze dne 26. listopadu Současně schválila bez připomínek program dnešního jednání rozšířený v bodě 11 Různé Projednání Smlouvy o společné vědecko výzkumné činnosti mezi FVZ UO a MV, Generálním ředitelstvím záchranného hasičského sboru ČR. 2. Vědecká rada aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. RNDr. Jiřina Vávrová, CSc., prof. RNDr. Pavel Anzenbacher, DrSc. 3. Vědecká rada se seznámila se Stanoviskem komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Lékařská mikrobiologie s panem MUDr. Pavlem Čermákem, CSc. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Čermáka k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Laboratorní diagnostika mykobakteriálních onemocnění současné trendy 4. Vědecká rada na základě tajného hlasování schválila složení komisí pro obhajobu disertační práce a komisí pro složení státní doktorské zkoušky u studentů DSP Vojenská hygiena MUDr. Miloslava Kubíčka, MUDr. Miriam Schejbalové a MUDr. Aleny Slámové. 5. Vědecká rada souhlasí s výročními zprávami o výsledcích řešení výzkumných záměrů FVZ UO za rok 2008 s tím, že zprávy odpovědní řešitelé doplní o souhrnné sjednocující zhodnocení VZ. 6. Vědecká rada na základě tajného hlasování navrhuje děkanovi FVZ udělit Cenu děkana FVZ za vědeckou práci za rok 2008 panu PharmDr. Kamilu Musílkovi, Ph.D. a dále na základě tajného hlasování navrhla pana prof. MUDr. Aleše Macelu, DrSc. jako kandidáta FVZ na udělení Ceny rektora UO za vědeckou práci za rok Vědecká rada vzala na vědomí informaci o řešení a financování projektů VaV a o nákupu zdravotnického materiálu a techniky pro účely zabezpečení řešení výzkumných projektů na FVZ v roce Vědecká rada vzala na vědomí informace o ediční činnosti za rok 2008 a plán edice FVZ na rok Vědecká rada vzala na vědomí informaci o nově pořízené didaktické technice z institucionálních prostředků a stav zabezpečení výukových a výcvikových aktivit fakulty materiálem v roce Vědecká rada projednala a aklamací schválila Smlouvu o společné vědecko výzkumné činnosti mezi FVZ UO a MV, Generálním ředitelstvím záchranného hasičského sboru ČR. Závěr: Předseda VR poděkoval za účast a ukončil jednání. Zasedání VR bylo ukončeno v hodin. Další zasedání VR se bude konat dne 30. března 2009 od hodin. plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D.

2 Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ) v Hradci Králové dne 30. března 2009 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení VR FVZ na úřední desce a webových stránkách FVZ Hradec Králové: 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu Vědecká rada aklamací schválila u s n e s e n í v tomto znění: 1. Vědecká rada odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR dne 26. ledna 2009 a aklamací schválila program dnešního jednání. 2. Vědecká rada aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. MUDr. Arnošt Pellant, DrSc. doc. MUDr. Leo Klein, CSc. 3. Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování rozhodla doporučit děkanovi FVZ postoupit návrh na jmenování pana MUDr. Pavla Čermáka, CSc. docentem pro obor Lékařská mikrobiologie rektorovi UO. 4. Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o zahájení habilitačního řízení v oboru Toxikologie s panem Ing. Kamilem Kučou, Ph.D. a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: prof. MUDr. Josef Fusek, DrSc. (proděkan pro vědeckou činnost, FVZ UO v Hradci Králové) členové : prof. RNDr. Pavel Anzenbacher, DrSc. (Ústav farmakologie, LF UP v Olomouci) prof. MUDr. Vladimír Geršl, CSc. (proděkan pro rozvoj, LF UK v Hradci Králové) doc. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. (děkan, FaF UK v Hradci Králové) plk. prof. MUDr. Jiří Kassa, CSc., (katedra toxikologie, FVZ UO v Hradci Králové) s panem RNDr. Peterem Ondrou, CSc. a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: členové : prof. RNDr. Pavel Anzenbacher, DrSc. (Ústav farmakologie, LF UP v Olomouci) prof. MUDr. Josef Fusek, DrSc. (proděkan pro vědeckou činnost, FVZ UO v Hradci Králové) doc. MUDr. Milan Grundmann, CSc. (Ústav klinické farmakologie, FN v Ostravě) prof. MUDr. Miroslav Hirt, CSc. (Ústav soudního lékařství a medicínského práva, Společná pracoviště s FN U Svaté Anny, LF MU v Brně) doc. MUDr. Svatopluk Loyka, CSc. (Ústav soudního lékařství a medicínského práva, UP Olomouc) 5. Vědecká rada vzala na vědomí výsledky vyhodnocení evaluace pracovišť FVZ za rok 2008 a doporučuje předat výsledky hodnocení na jednotlivá pracoviště FVZ.

3 6. Vědecká rada vzala na vědomí informace o zasedáních Oborových rad pro řízení vědecké práce za 2. pololetí 2008 a přehled nejvýznamnějších výsledků dosažených při řešení vědeckých projektů za rok Vědecká rada vzala na vědomí Dlouhodobý záměr činnosti a rozvoje Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany s výhledem do roku 2010 aktualizaci pro rok Závěr: Předseda VR poděkoval za účast a ukončil jednání. Zasedání VR bylo ukončeno v hodin. Další zasedání VR se bude konat dne 25. května 2009 od hodin. plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D.

4 Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ) v Hradci Králové dne 25. května 2009 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení VR FVZ na úřední desce a webových stránkách FVZ Hradec Králové: 12. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu Vědecká rada aklamací schválila u s n e s e n í v tomto znění: 1. Vědecká rada odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR dne 30. března 2009 a aklamací schválila program dnešního jednání. 2. Vědecká rada aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. RNDr. Miloš Tichý, CSc. prof. MUDr. Jiří Stulík, CSc. 3. Vědecká rada se seznámila se Stanoviskem komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Toxikologie s panem Ing. Kamilem Kučou, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení Ing. Kuči k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Drug Design racionální přístup k vývoji nových léčiv 4. Vědecká rada se seznámila se Stanoviskem komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Toxikologie s panem RNDr. Peterem Ondrou, CSc. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Ondry k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Drogová scéna v České republice z pohledu analytického toxikologa 5. Vědecká rada na základě tajného hlasování rozhodla o zahájení řízení ke jmenování doc. Ing. Zdeňka Fialy, CSc. profesorem v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie a na základě tajného hlasování schválila hodnotící komisi ve složení: předseda: prof. MUDr. Miroslav Špliňo, DrSc., katedra epidemiologie, Fakulta vojenského zdravotnictví UO v Hradci Králové členové: prof. MUDr. Milena Černá, DrSc., přednostka Ústavu obecné hygieny, 3. Lékařská fakulta UK v Praze prof. MUDr. Drahoslava Hrubá, CSc., zástupkyně přednosty Ústavu preventivního lékařství, Lékařská fakulta MU v Brně prof. MUDr. Vladimír Bencko, DrSc., přednosta Ústavu hygieny a epidemiologie, 1. Lékařská fakulta UK v Praze plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc. Ph.D., děkan Fakulty vojenského zdravotnictví UO v Hradci Králové 6. Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o zahájení habilitačního řízení v oboru Vojenské vnitřní lékařství s panem pplk. MUDr. Luďkem Hamanem, Ph.D. a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: prof. MUDr. Ladislav Jebavý, CSc., katedra válečného vnitřního lékařství, FVZ UO Hradec Králové

5 členové: prof. MUDr. Jaroslav Kačerovský, CSc., katedra válečného vnitřního lékařství, FVZ UO Hradec Králové prof. MUDr. Petr Dítě, DrSc., Interní klinika FN a LF MU Brno prof. MUDr. Jaroslav Malý, CSc., II. interní klinika FN a LF UK Hradec Králové prof. MUDr. Václav Monhart, CSc., Interní klinika ÚVN Praha s panem mjr. MUDr. Ladislavem Slováčkem, Ph.D. a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: prof. MUDr. Ladislav Jebavý, CSc., katedra válečného vnitřního lékařství, FVZ UO Hradec Králové členové: prof. MUDr. Jaroslav Kačerovský, CSc., katedra válečného vnitřního lékařství, FVZ UO Hradec Králové prof. MUDr. Petr Dítě, DrSc., Interní klinika FN a LF MU Brno prof. MUDr. Stanislav Filip, Ph.D., Klinika onkologie a radioterapie FN a LF UK Hradec Králové prof. MUDr. Václav Monhart, CSc., Interní klinika ÚVN Praha 7. Vědecká rada na základě tajného hlasování schválila složení komisí pro obhajobu disertační práce a pro složení státní doktorské zkoušky studenta DSP Vojenská radiobiologie kpt. MUDr. Jaroslava Pejchala. Vědecká rada nehlasovala o složení komisí pro obhajobu disertačních prací a pro složení státní doktorské zkoušky u studentů DSP Vojenská radiobiologie Mgr. Jiřího Havránka a MUDr. Ivany Bustové a u studentů DSP Vojenská hygiena Ing. Jany Kučerové a mjr. Mgr. Zdeňka Hrstky. Důvodem byl požadavek přepracování seznamu publikovaných prací doktoranda v autoreferátech disertačních prací, který by měl zahrnovat pouze práce vztahující se k řešenému tématu a publikované v časopisech s recenzním řízením (full texty), tedy v časopisech s IF a recenzovaných neimpaktovaných periodicích vycházejících v ČR. 8. Vědecká rada vzala na vědomí informace o činnosti pedagogické komise FVZ UO v Hradci Králové. 9. Vědecká rada projednala a hlasováním aklamací schválila předložený návrh Plánu práce VR FVZ na akademický rok 2009/ Závěr: Prof. Fusek poděkoval za účast, za aktivitu v diskuzi při projednávání jednotlivých bodů a ukončil jednání. Zasedání VR FVZ bylo ukončeno v 16:30 hodin. Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 21. září 2009 od hodin. plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D.

6 Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ) v Hradci Králové dne 19. října 2009 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení VR FVZ na úřední desce a webových stránkách FVZ Hradec Králové: 13. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu Vědecká rada aklamací schválila všemi přítomnými členy VR FVZ u s n e s e n í v tomto znění: 1. Vědecká rada odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 25. května 2009 a aklamací schválila program dnešního jednání rozšířený v bodě 12 o hlasování o návrhu na jmenování emeritního profesora. 2. Vědecká rada aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. PhDr. Martin Bílek, Ph.D. prof. MUDr. Ladislav Jebavý, CSc. 3. Vědecká rada na základě diskuse a výsledku tajného hlasování rozhodla na základě 74 odst. 6 zák. č. 111/1998 Sb. postoupit návrh na jmenování doc. Ing. Zdeňka Fialy, CSc. profesorem v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie k projednání Vědecké radě Univerzity obrany v Brně. 4. Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování rozhodla doporučit děkanovi FVZ postoupit návrh na jmenování pana Ing. Kamila Kuči, Ph.D. docentem pro obor Toxikologie rektorovi UO. 5. Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování rozhodla doporučit děkanovi FVZ postoupit návrh na jmenování pana RNDr. Petera Ondry, CSc. docentem pro obor Toxikologie rektorovi UO. 6. Vědecká rada se seznámila se Stanoviskem habilitační komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Vojenské vnitřní lékařství vedené s panem pplk. MUDr. Luďkem Hamanem, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Hamana k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Terapie srdečního selhání od farmak ke kardiostimulátorům 7. Vědecká rada se seznámila se Stanoviskem komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Vojenské vnitřní lékařství vedené s panem mjr. MUDr. Ladislavem Slováčkem, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Slováčka k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Management kvality života nemocných ve vnitřním lékařství 8. Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o zahájení habilitačního řízení: s panem MVDr. Vladimírem Ostrým, CSc. v oboru Toxikologie a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: prof. MUDr. Josef Fusek, DrSc. (Fakulta vojenského zdravotnictví UO Hradec Králové, proděkan pro vědeckou činnost) členové: prof. MUDr. Milena Černá, DrSc. (3. lékařská fakulta UK Praha, Centrum preventivního lékařství)

7 prof. RNDr. Luděk Jahodář, CSc. (Farmaceutická fakulta UK Hradec Králové, katedra farmaceutické botaniky a ekologie) plk. prof. MUDr. Jiří Kassa, CSc. (Fakulta vojenského zdravotnictví UO Hradec Králové, katedra toxikologie) prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc. (Zdravotně sociální fakulta JČU České Budějovice, katedra radiologie a toxikologie) s paní mjr. MVDr. Zuzanou Šinkorovou, CSc. v oboru Vojenská radiobiologie a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: členové: prof. RNDr. Jiřina Vávrová, CSc. (FVZ UO Hradec Králové, katedra radiobiologie) prof. MUDr. Stanislav Filip, Ph.D., DSc. (FN Hradec Králové, Klinika onkologie a radioterapie) doc. MUDr. Michal Hofer, CSc. (Biofyzikální ústav AV ČR, Brno) prof. MUDr. Leoš Navrátil, CSc. (Zdravotně sociální fakulta JČU, České Budějovice, katedra radiobiologie a toxikologie) pplk. prof. MUDr. Jan Österreicher, Ph.D. (Nemocniční základna Hradec Králové, VÚ 6900) 9. Vědecká rada na základě tajného hlasování schválila složení komisí pro obhajobu disertační práce a komisí pro složení státní doktorské zkoušky u studentů: - RNDr. Vandy Boštíkové, Mgr. Petry Lyskové DSP Lékařská mikrobiologie; - mjr. Mgr. Zdeňka Hrstky, Ing. Jany Kučerové DSP Vojenská hygiena; - Mgr. Jiřího Havránka, MUDr. Ivany Bustové, kpt. Mgr. Zdeňky Vilasové DSP Vojenská radiobiologie. 10. Vědecká rada aklamací schválila návrh na jmenování prof. MUDr. Jaroslava Kačerovského, CSc. emeritním profesorem a souhlasí s postoupením tohoto návrhu rektorovi UO. 11. Vědecká rada odsouhlasila, že autoreferát dizertační práce bude obsahovat seznam publikovaných prací vztahujících se k řešenému tématu disertační práce a publikované v časopisech s recenzním řízením, tedy v časopisech s IF a v recenzovaných neimpaktovaných periodicích vycházejících v zahraničí a recenzovaných neimpaktovaných periodicích vycházejících v ČR, které jsou uvedeny na seznamu Rady vlády pro výzkum, vývoj a inovace. U publikací, kde je dizertant spoluautorem, bude uveden jeho podíl na publikaci v procentech. Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 30. listopadu 2009 od hodin. pplk. doc. MUDr. Roman Chlíbek, Ph.D.

8 Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ) v Hradci Králové dne 30. listopadu 2009 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení VR FVZ na úřední desce a webových stránkách FVZ Hradec Králové: 13. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu Vědecká rada aklamací schválila všemi přítomnými členy VR FVZ u s n e s e n í v tomto znění: 1. Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování zvolila do předsednictva VR FVZ UO pana Ing. Kamila Kuču, Ph.D. a pana prof. MUDr. Josefa Fuska, DrSc. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla, že místopředsedou VR FVZ UO se stává pan Ing. Kamil Kuča, Ph.D.. 2. Vědecká rada odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 19. října 2009 a aklamací schválila program dnešního jednání rozšířený v bodě Různé o návrh na jmenování prof. RNDr. Miloše Tichého, CSc. emeritním profesorem Univerzity obrany. 3. Vědecká rada aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. RNDr. Pavel Anzenbacher, DrSc. prof. MUDr. Jiří Stulík, CSc. 4. Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování rozhodla doporučit děkanovi FVZ postoupit návrh na jmenování pana pplk. MUDr. Luďka Hamana, Ph.D. docentem pro obor Vojenské vnitřní lékařství rektorovi UO. 5. Vědecká rada na základě výsledku tajného hlasování rozhodla doporučit děkanovi FVZ postoupit návrh na jmenování pana mjr. MUDr. Ladislava Slováčka, Ph.D. docentem pro obor Vojenské vnitřní lékařství rektorovi UO. 6. Vědecká rada se seznámila se Stanoviskem habilitační komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Toxikologie vedené s panem MVDr. Vladimírem Ostrým, CSc. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Ostrého k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Potraviny nového typu role toxikologa při hodnocení jejich zdravotní bezpečnosti. 7. Vědecká rada se seznámila se Stanoviskem komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Vojenská radiobiologie vedené s paní mjr. MVDr. Zuzanou Šinkorovou, CSc. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Šinkorové k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma habilitační přednášky: Současné přístupy v biodozimetrii. 8. Vědecká rada vzala na vědomí metodiku zpracování Annual Report Vědecká rada vzala na vědomí rozbor studijních výsledků v magisterských, bakalářských a doktorských programech za akademický rok 2008/ Vědecká rada aklamací schválila návrh na jmenování prof. RNDr. Miloše Tichého, CSc. emeritním profesorem a souhlasí s postoupením tohoto návrhu rektorovi UO. Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 25. ledna 2010 od hodin. pplk. doc. MUDr. Roman Chlíbek, Ph.D.

15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu

15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu v Hradci Králové dne 31.1.2011 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1,

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1, Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1, e-mail: pavel.bostik@unob.cz v Hradci Králové dne 26. ledna 2015 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 13. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké

Více

V ý p i s. habilitační přednášky: Možnosti zneužití průmyslových škodlivin a agrochemikálií v terorismu.

V ý p i s. habilitační přednášky: Možnosti zneužití průmyslových škodlivin a agrochemikálií v terorismu. v Hradci Králové dne 30. ledna 2012 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í : 1. odsouhlasila

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 v Hradci Králové dne 26. května 2014 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na

Více

USNESENÍ Akademického senátu Fakulty vojenského zdravotnictví

USNESENÍ Akademického senátu Fakulty vojenského zdravotnictví UO) na svém zasedání konaném dne 19. ledna 2016 v Hradci Králové: Změnu ve Statutu FVZ UO Termín příštího zasedání AS FVZ UO dne 22.3.2016 v 12.00 hodin V Hradci Králové 19. ledna 2016 UO) na svém zasedání

Více

V ý p i s. 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu

V ý p i s. 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ) v Hradci Králové

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ UO) v Hradci

Více

Doc. RNDr. Josef Hynek, MBA, Ph.D. Prof. MUDr. RNDr. Vilím Šimánek, DrSc. Prof. RNDr. Jitka Ulrichová, CSc.

Doc. RNDr. Josef Hynek, MBA, Ph.D. Prof. MUDr. RNDr. Vilím Šimánek, DrSc. Prof. RNDr. Jitka Ulrichová, CSc. Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 28. března 2006 Přítomni: Omluveni: Hosté: Doc. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc.

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 13. 06. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26.4. 2004, kterou se mění vyhláška č. 343/2002Sb.

Více

Prof. RNDr. Emil Havránek, Ph.D. Prof. Ing. Karel Vytřas, DrSc

Prof. RNDr. Emil Havránek, Ph.D. Prof. Ing. Karel Vytřas, DrSc Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. prosince 2006 Přítomni: Omluveni: Hosté : Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc. Prof. MUDr. Jaroslav Dršata, CSc.

Více

Zápis z 1. zasedání VR ze dne

Zápis z 1. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Vědecká rada Zápis z 1. zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 12. 12. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 22. března 2011

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 22. března 2011 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 22. března 2011 Přítomni: Omluveni: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. Prof. MUDr. RNDr. Miroslav Červinka,

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 6. března 2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26.4. 2004, kterou se mění vyhláška č. 343/2002Sb.

Více

SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ UNIVERZITY OBRANY K HABILITAČNÍM ŘÍZENÍM A ŘÍZENÍM KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM

SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ UNIVERZITY OBRANY K HABILITAČNÍM ŘÍZENÍM A ŘÍZENÍM KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ REGISTROVANÝ VNITŘNÍ DOKUMENT Hradec Králové 1. března 2019 Počet listů: 4 SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Alexej

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 12. 6. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013 ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 10. prosince 2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Alexej

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany v Brně

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany v Brně Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany v Brně Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, podplukovník Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav

Více

Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne

Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 19. 4. 218 Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 19. 4. 218

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. března 2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr.

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 7. června 2011

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 7. června 2011 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 7. června 2011 Přítomni: Omluveni: Host: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. Prof. MUDr. RNDr. Miroslav Červinka,

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 13. 4. 2015 Čas:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2012 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2013 Výroční zpráva o činnosti za rok 2012

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne Zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni dne 14. 6. 2018 Univerzita Karlova Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne 14. 6. 2018 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni:

Více

Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany

Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany červen 2013 O zahájení hodnocení doktorských studijních programů (dále

Více

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 16. 4. 2009 Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 16. 4. 2009 Vědecká rada Zápis ze 3. zasedání

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 15. 04. 2013 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 15. 04. 2013 Čas: 13:00 hod. Přítomni: Omluveni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. prof.

Více

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 21. Přítomni:

Více

Z Á P I S dne 14. dubna 2009 od 13:30 hod. neveřejné zasedání Vědecké rady v zasedací místnosti děkanátu Program:

Z Á P I S dne 14. dubna 2009 od 13:30 hod. neveřejné zasedání Vědecké rady v zasedací místnosti děkanátu Program: Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 14. dubna 2009 Přítomni: Doc. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc.

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu Zápis č. 2/2015

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu Zápis č. 2/2015 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 30. listopadu 2015 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 14. 03. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení zápisu ze zasedání Vědecké rady UK FHS, které se uskutečnilo 21. června 2012 - zápis byl Vědeckou radou

Více

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Místo konání: zasedací místnost rektora, budova rektorátu, 3.NP, Studentská 95, Pardubice. Přítomni: z 9 členů rady přítomno

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018 Praha, 18. 6. 2018 č.j.: UKFHS/57666/2018-2 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018 Projednané body programu: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 14. června 2018

Více

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne

Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne Zápis z jednání Vědecké rady Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice konaného dne 5. 12. 2018 Přítomno: 26 členů z 31 (viz prezenční listina, k jednání se připojili: 13:04 doc. Soušek a doc.

Více

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Přítomni: doc. Beránek, doc. Beran, doc. Cudlínová, doc. Holečková, prof. Hron, doc. Faltová Leitmanová, doc. Kapounek, RNDr. Klufová,

Více

Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011

Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011 Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011 Přítomno: 24 členů VR dle presenční listiny. Program zasedání VR 1. Zahájení 2. Volba skrutátorů pro tajné hlasování 3. Habilitační řízení Ing.

Více

Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají

Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají 13. konferenci pod záštitou ředitele Agentury vojenského zdravotnictví

Více

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012 Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012 1. Úvod Děkan fakulty prof. Ing. Pavel Poledňák, PhD. zahájil zasedání VR, přivítal přítomné. Předal jmenovací dekrety nově jmenovaným členům VR FBI,

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č.

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 20. Přítomni:

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 23. 10. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 17. 4. 28 Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 17. 4. 28 Vědecká rada Zápis ze 4. zasedání

Více

ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004

ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004 ZÁPISY Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU FVZ UO 2004 1. 10. 2004, 6. 10. 2004, 19. 10. 2004, 4. 11. 2004, 2. 12. 2004 Zápis z jednání Akademického senátu - 2. 12. 2004 ÚČAST: pplk. MUDr. Roman CHLÍBEK, PhD.,

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 22. 02. 2017 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. PhDr. Martin Doktor prof. PaedDr.

Více

UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2. Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve hod.

UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2. Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve hod. UNIVERZITA KARLOVA Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2 Zápis z 3. zasedání VRF dne 7. prosince 2017 Zasedání VRF bylo zahájeno ve 14.00 hod. Přítomni: (bez titulů): Zima, Drbohlav, Dzúrová, Fatka,

Více

Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne

Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne 13. 6. 2013 Zápis ze zasedání VR chemické sekce Přítomni: Omluveni: Hosté: doc. Obšil, prof. Hudeček, prof. Zima, doc. Coufal,

Více

JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ

JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ U n i v e r zita o brany v B r n ě F a kulta vojenského zdravotnictví Třebešská 1575, Hradec Králové, PSČ 500 01, datová schránka hkraife JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc Zápis č. 2/2014

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc Zápis č. 2/2014 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 1. 12. 2014 Zápis č. 2/2014 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 1. prosince 2014 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké rady

Více

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 22.5.2013 1. Úvod Děkan fakulty prof. Ing. Pavel Poledňák, PhD. zahájil zasedání VR, přivítal přítomné. Předal jmenovací dekret nově jmenované člence VR FBI,

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 17. 4. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 24. 10. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9

V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9 V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 5. března 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 1. 4. 2019 Místo konání: Velká zasedací místnost děkanátu UP v Olomouci, Hněvotínská 3, Olomouc Čas: 10

Více

Vymezení pracovních činností akademických a vědeckých pracovníků. vědeckých pracovníků

Vymezení pracovních činností akademických a vědeckých pracovníků. vědeckých pracovníků Strana 1 / 10 Vymezení pracovních činností akademických a Anotace: Účelem této směrnice je vymezit okruh činností pro jednotlivé funkce (druhy práce) vykonávané akademickými a vědeckými pracovníky v pracovněprávním

Více

Kvantifikovaná kriteria pro habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na FEM

Kvantifikovaná kriteria pro habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na FEM Kvantifikovaná kriteria pro habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na FEM ÚVOD Kvantifikovaná kriteria jsou pomocným podkladem pro zahájení habilitačních řízení a řízení ke jmenování profesorem

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 16. října 2012

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 16. října 2012 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 16. října 2012 Přítomni: Omluveni: Prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Prof. MUDr. RNDr.

Více

Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne

Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 21. 1. 2016 Zápis z 1. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 21. 1. 2016

Více

Z Á P I S z vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 23. 9. 2009

Z Á P I S z vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 23. 9. 2009 Z Á P I S z vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 23. 9. 2009 Přítomni: viz prezenční listina /Příloha 1/ Omluveni: prof. Ing. Jana Stávková, CSc. doc. Ing. Arnošt Motyčka, CSc., prof.

Více

JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu

JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu Ev.č. 120/6/16/2014-2994 UNIVERZITA OBRANY Fakulta vojenského leadershipu V Brně dne 2. 2. 2011 Výtisk jediný Počet listů: 7 JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu ve znění 1. změny Brno

Více

Postgraduální výuka na akreditovaných pracovištích a v IPVZ

Postgraduální výuka na akreditovaných pracovištích a v IPVZ Postgraduální výuka na akreditovaných pracovištích a v IPVZ Koordinátor: prof. RNDr. Libuše Kolářová, CSc. doc. MUDr. Filip Růžička, PhD V. Výroční zasedání společnosti pro lékařskou mikrobiologii České

Více

Zápis z jednání Vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 17. 3. 2010

Zápis z jednání Vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 17. 3. 2010 Zápis z jednání Vědecké rady FIM Univerzity Hradec Králové konané dne 17. 3. 2010 Přítomni: viz prezenční listina /Příloha 1/ Program: 1. Zahájení 2. Habilitační řízení RNDr. Kamily Olševičové, Ph.D. 3.

Více

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 27.2.2013 1. Úvod Děkan fakulty prof. Ing. Pavel Poledňák, PhD. zahájil zasedání VR, přivítal přítomné. Vyzval je k uctění památky zesnulého člena VR FBI doc.

Více

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Č. j.: FZS/0055/17 PID: 0380490 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Přítomni: dle

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 11. června 2015 - program zasedání byl Vědeckou radou FHS UK

Více

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 11. zasedání Akademického senátu konaného 13. 2. 2019 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: dr. Babica Jan, Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, Jan Tomáš,

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 16. 4. 2012 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkanky Datum: 16. 4. 2012 Čas: 14.00 hod Přítomni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. Mgr. et Mgr. Petra

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března Zápis č. 1/2015

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března Zápis č. 1/2015 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března 2015 Zápis č. 1/2015 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 30. května 2015 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké rady

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 29. 03. 2017 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek prof.

Více

Hodnocení průběhu doktorského studia na Farmaceutické fakultě UK v Hradci Králové za akademický rok 2006/2007

Hodnocení průběhu doktorského studia na Farmaceutické fakultě UK v Hradci Králové za akademický rok 2006/2007 Hodnocení průběhu doktorského studia na Farmaceutické fakultě UK v Hradci Králové za akademický rok 2006/2007 Doktorské studium podléhá na UK-FaF HK průběžné kontrole a také každoroční souhrnné kontrole,

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu FVHE VFU Brno

Zápis ze zasedání Akademického senátu FVHE VFU Brno Zápis ze zasedání Akademického senátu FVHE VFU Brno dne 4. 12. 2017 od 13:00 hodin, Aula VFU Brno Počet přítomných členů AS FVHE VFU Brno: na začátku 21, později 22, na konci 23 1. Zahájení zasedání Zasedání

Více

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Čj.: VSPJ/02221/2018 Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Účast: dle prezenční listiny z 28 členů Akademické rady VŠPJ (dále též AR VŠPJ ) na zasedání

Více

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Č. j.: FZS/0129/17 PID: 388360 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Přítomni: dle prezenční

Více

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 23. Přítomni:

Více

Matematický ústav v Opavě, Na Rybníčku 1, Opava. Zápis z 27. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 15.

Matematický ústav v Opavě, Na Rybníčku 1, Opava. Zápis z 27. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 15. Matematický ústav v Opavě, Na Rybníčku 1, 746 01 Opava Zápis z 27. zasedání Vědecké rady Matematického ústavu v Opavě dne 15. února 2012 Přítomni: Černohorský, Engliš, Ger, Kowalski, Mikeš, Sergyeyev,

Více

Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta tropického zemědělství. Zápis z jednání Vědecké rady

Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta tropického zemědělství. Zápis z jednání Vědecké rady Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta tropického zemědělství Zápis z jednání Vědecké rady 8. 4. 2016 Dne 8. dubna 2016 proběhlo zasedání Vědecké rady FTZ. Přítomni byli níže uvedení členové. Přítomní

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 13. 04. 2016 (dále jen VR Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. PhDr. Martin Doktor prof. PaedDr.

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 6. prosince 2016

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 6. prosince 2016 Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU konaného dne 6. prosince 2016 Čas konání: 14:00 17:00 hod. Místo konání: zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty MU Přítomni: 35 členů (dle prezenční

Více

Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018

Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018 Č. j.: FZS/0027/18 PID: 406182 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018 Přítomni: dle

Více

Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové Univerzity Karlovy v Praze

Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové Univerzity Karlovy v Praze Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové Univerzity Karlovy v Praze ZÁPIS Zápis z 21. zasedání konaného dne 11. února 2014 od 10:00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF Přítomni: Hosté:

Více

Zápis z 9. zasedání VR ze dne

Zápis z 9. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 9. zasedání VR ze dne 16. 11. 2006 Zápis z 9. zasedání VR ze dne 16. 11. 2006 Vědecká rada Zápis z 9. zasedání

Více

U n i v e r zita o brany v B r n ě Kounicova 65, Brno, PSČ , datová schránka hkraife

U n i v e r zita o brany v B r n ě Kounicova 65, Brno, PSČ , datová schránka hkraife U n i v e r zita o brany v B r n ě Kounicova 65, Brno, PSČ 662 10, datová schránka hkraife Čj. MO 170446/2017-2994 Počet listů: 4 Schvaluji: brigádní generál prof. Ing. Bohuslav Přikryl, Ph.D., v. r.,

Více

Článek 1 Základní ustanovení

Článek 1 Základní ustanovení UNIVERZITA PARDUBICE FAKULTA ELEKTROTECHNIKY A INFORMATIKY Směrnice č. 9/2014 Věc: Obhajoba disertačních prací v doktorském studijním programu P2612 Elektrotechnika a informatika na Fakultě elektrotechniky

Více

Zápis z 1. zasedání VRF dne

Zápis z 1. zasedání VRF dne UNIVERZITA KARLOVA v Praze Přírodovědecká fakulta Albertov 6, Praha 2 Přítomni: členové VRF podle presenční listiny Zápis z 1. zasedání VRF dne 23. 9. 2004 Z 29 členů vědecké rady Přírodovědecké fakulty

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 21. 10. 2015 Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (pozdější příchod až po třetím bodu programu)

Více

Zápis z 1. zasedání Akademického senátu

Zápis z 1. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 1. zasedání Akademického senátu konaného 7. 2. 2018 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, dr. Hošťálková Anna, Mgr.

Více

Forma studia Kód Název studijního P Epidemiologie P Infekční biologie P Lékařská mikrobiologie

Forma studia Kód Název studijního P Epidemiologie P Infekční biologie P Lékařská mikrobiologie Děkan Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany vyhlašuje v souladu s 48 a 49 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách, ve znění pozdějších předpisů a článkem 1 odst. 3 přílohy 1 Statutu Univerzity

Více

Účastníci jednání poř. Jméno Funkce Odd. Poznámka 1 dle prezenční listiny

Účastníci jednání poř. Jméno Funkce Odd. Poznámka 1 dle prezenční listiny ZÁPIS Z JEDNÁNÍ Pracoviště Y VR FST V ZS Vědecká rada Fakulty strojní ZČU v Plzni Zaznamenal Ing. Milan Pinte, Ph.D. Funkce Tajemník FST Spojení Telefon: 377638003 E-mail: pinte@fst.zcu.cz Místo jednání

Více

Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne Zápis ze zasedání VR chemické sekce

Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne Zápis ze zasedání VR chemické sekce Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne 11. 4. 2013 Zápis ze zasedání VR chemické sekce Přítomni: Omluveni: Hosté: doc. Obšil, prof. Hudeček, prof. Zima, doc. Coufal,

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 16. 11. 2016 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. PhDr. Martin Doktor doc. PaedDr.

Více

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 13. 6. 213 Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 13. 6. 213 Vědecká rada Zápis ze 3. zasedání

Více

Zápis ze zasedání VRGS dne

Zápis ze zasedání VRGS dne Zápis ze zasedání VRGS dne 18. 2. 2010 Přítomni:, doc. Dzúrová, doc. Drbohlav, doc. Janský, doc. Langhammer, doc. Matolín, prof. Pavlínek, Ing. Potůčková, prof. Rychtaříková, doc. Sýkora, doc. Vilímek

Více

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Č. j.: FZS/0284/16 PID: 372343 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Přítomni: dle

Více

Projednání návrhu na jmenování doc. RNDr. Tomáše Obšila, Ph.D. profesorem pro obor Fyzikální chemie

Projednání návrhu na jmenování doc. RNDr. Tomáše Obšila, Ph.D. profesorem pro obor Fyzikální chemie Zápis ze zasedání VR chemické sekce a rady programu PRVOUK P42 Chemie dne 17. 10. 2013 Zápis ze zasedání VR chemické sekce Přítomni: Omluveni: Hosté: doc. Obšil, prof. Hudeček, doc. Coufal, dr. Kotvalt,

Více

Řád habilitačního řízení a řízení ke jmenování profesorem

Řád habilitačního řízení a řízení ke jmenování profesorem Účinnost dokumentu od: 3.10.2014 Řád habilitačního řízení a řízení ke jmenování profesorem Řízená kopie č.: Razítko: Není-li výtisk tohoto dokumentu na první straně opatřen originálem razítka 1/7 Čl. 1

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 15. 10. 2015 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 21. října 2008

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 21. října 2008 Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 21. října 2008 Přítomni: Omluveni: Hosté: Doc. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. PharmDr. Aleš Berka Doc. RNDr.

Více