PX100. Digitální klávesy. Uživatelský manuál AUDIO PARTNER s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PX100. Digitální klávesy. Uživatelský manuál AUDIO PARTNER s.r.o."

Transkript

1 PX100 Digitální klávesy Uživatelský manuál AUDIO PARTNER s.r.o.

2 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 1. Čtěte tyto pokyny. 2. Uchovejte si tyto pokyny. 3. Věnujte pozornost všem varováním. 4. Následujte všechny pokyny. 5. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. 6. Čistěte pouze suchým hadrem. 7. Nezakrývejte větrací otvory. Umísťujte v souladu s pokyny výrobce. 8. Neumísťujte do blízkosti zdrojů tepla jako jsou např. radiátory a trouby nebo jiná zařízení (např. zesilovače), které vytvářejí teplo. 9. Nerozebírejte napájecí kabel, byl navržen pro vaši bezpečnost. 10. Chraňte napájecí kabel před pošlapáním a před možným přeštípnutím. 11. Používejte pouze s příslušenstvím určeným výrobcem. 12. Používejte pouze s vozíkem, stojanem nebo trojnožkou doporučenými výrobcem nebo prodávaným s tímto výrobkem. Pokud převážíte zařízení na vozíku, dejte pozor, abyste nezakopli. 13. Při bouřce nebo při dlouhodobějším nepoužívání zařízení odpojte od elektrické sítě. 14. Veškeré opravy svěřte pouze autorizovanému opraváři. Opravy je třeba, pokud je poškozen napájecí kabel, do zařízení vtekla tekutina nebo do něho spadly nějaké předměty, pokud bylo zařízení vystaveno dešti nebo vlhkosti, pokud zařízení nepracuje normálně nebo pokud spadlo. VAROVÁNÍ: Nevystavujte zařízení dešti nebo vlhkosti, zabráníte tak riziku požáru nebo elektrického šoku. POZOR! RIZIKO ELEKTRICKÉHO ŠOKU! NEOTVÍREJTE! VAROVÁNÍ: NEODSTRAŇUJTE ŠROUBY, ZABRÁNÍTE TAK VZNIKU POŽÁRU NEBO ELEKTRICKÉHO ŠOKU. UVNITŘ NEJSOU ŽÁDNÉ SOUČÁSTKY, KTERÉ MŮŽE OPRAVIT UŽIVATEL. OPRAVU NECHTE NA KVALIFIKOVANÉM ODBORNÍKOVI. VAROVÁNÍ: NEVYSTAVUJTE ZAŘÍZENÍ DEŠTI NEBO VLHKOSTI, ZABRÁNÍTE TAK VZNIKU POŽÁRU NEBO ELEKTRICKÉHO ŠOKU AUDIO PARTNER s.r.o.

3 Prvky předního panelu 1. Vypínač 17. Tlačítko Setup (Nastavení) 2. Knoflík celkové hlasitosti 18. Tlačítko Chord Dictionary 3. Tlačítko hlasitosti doprovodu 19. Tlačítko Demo/Play (Ukázky) 4. Tlačítko Tempo 20. Tlačítko 3 Steps (Výuka) 5. Tlačítko Trans./Tune (Transpozice) 21. Tlačítko Record (Nahrávání) 6. Tlačítko KBD. Mode (Režim kláves) 22. Tlačítko Play (Přehrávání) 7. Tlačítko Touch (Dotyk) 23. Displej 8. Tlačítko Sustain (Dozvuk) 9. Tlačítko Effect (Efekt) Zadní panel 10. Tlačítko Chord (Akord) 24. Sluchátková zdířka 11. Tlačítko Synchro/Fill In (Výplň) 25. Zdířka pro napájecí adaptér DC 12 V 12. Tlačítko Start/Stop 13. Tlačítko Intro/Ending (Předehra/Zakončení) 14. Tlačítko Metronome (Metronom) 15. Tlačítko Voice/Style (Left/Right) (Hlas/Styl, Levý/Pravý) 16. Tlačítka [+] a [-] Tlačítka [0] až [9] AUDIO PARTNER s.r.o.

4 Prvky předního panelu AUDIO PARTNER s.r.o.

5 Displej DISPLEJ 1. ZVUK/STYL/UKÁZKOVÁ SKLADBA (DEMO) 2. ČÍSLO ZVUKU, STYLU, UKÁZKOVÉ SKLADBY NEBO HODNOTY VYBRANÉ FUNKCE 3. TEMPO 4. UKAZATEL RYTMU 5. METRONOM 6. TYP AKORDU 7. FUNKCE: CHORD (AKORD), SPLIT (ROZDĚLENÍ), DUAL (DRUHOTNÝ ZVUK), TOUCH (DOTYK), EFFECT (EFEKT), SUSTAIN (DOZVUK), VIBRATO 8. VOICE (ZVUK) 9. STYLE (STYL) 10.SONG (SKLADBA) AUDIO PARTNER s.r.o.

6 Základní ovládání Základní ovládání 1. Ujistěte se, že je přístroj během zapojování adaptéru do elektřiny vypnutý a že je jeho hlasitost nastavena na nulu. 2. Zapojte přiložený napájecí adaptér do elektrické sítě a potom do kláves. Pak zapněte přístroj vypínačem. POZNÁMKA: Během bouřky nebo pokud nebudete přístroj používat, vytáhněte z bezpečnostních důvodů napájecí adaptér z elektrické sítě. Sluchátková zdířka Do této zdířky zapojte stereofonní sluchátka. Vestavěné reproduktory se po zapojení sluchátek odpojí, můžete tak potichu cvičit. POZNÁMKA: Chraňte svůj sluch a nikdy nenastavujte hlasitost sluchátek na příliš vysoké hodnoty. Stojánek na noty Stojánek na noty umístěte podle obrázku níže: AUDIO PARTNER s.r.o.

7 Základní ovládání Nastavení celkové hlasitosti Celkovou hlasitost přístroje nastavujte pomocí knoflíku na levé straně předního panelu. Přehrávání ukázkových skladeb V paměti přístroje je uloženo 10 ukázkových skladeb a 100 výukových skladeb, které lze přehrávat. Následuje postup, jak tyto skladby vybrat a přehrát: 1. Stiskněte tlačítko [DEMO/PLAY], tím se spustí postupné přehrávání všech ukázkových skladeb. 2. Konkrétní skladby vybírejte pomocí tlačítek s čísly [0] až [9] nebo tlačítky [+] a [-]. ukázky 01 až 09: stiskněte tlačítka 01 až 09 ukázky 10 až 99: stiskněte tlačítka 11 až 99 ukázky 100 až 110: podržte tlačítko [1], pokud se na displeji nezobrazí nápis 1_ a potom vložte desítky a jednotky požadované skladby. 3. Opětovným stiskem tlačítka [DEMO/PLAY] přehrávání ukázek ukončíte AUDIO PARTNER s.r.o.

8 Zvuky Váš nástroj obsahuje 129 zvuků (včetně 128 standardní zvuků formátu GM). Jejich seznam najdete na konci tohoto manuálu. Výběr zvuku Zvuk můžete vybrat tlačítky [+] a [-] nebo pomocí tlačítek s čísly. zvuky 01 až 09: stiskněte tlačítka 01 až 09 zvuky 10 až 99: stiskněte tlačítka 11 až 99 zvuky 100 až 110: podržte tlačítko [1], pokud se na displeji nezobrazí nápis 1_ a potom vložte desítky a jednotky požadovaného zvuku. Tlačítko Voice/Style (Zvuk/Styl) Tlačítkem Voice/Style přepínejte mezi režimu Voice (Zvuk) a Style (Styl). V režimu tří kroků pomocí tlačítka Voice/Style přepínejte mezi pravou a levou částí. POZNÁMKA: Při stisknutí tlačítka Voice/Style prosím čtěte nápis na displeji AUDIO PARTNER s.r.o.

9 Zvuky Tlačítko KBD.Mode (Režim kláves) 1) Režim Split (Rozdělení klaviatury) Klaviaturu lze rozdělit na dvě části, z nichž každé můžete být přiřazen jiný zvuk. Výběr zvuku v režimu rozdělení klaviatury: Stiskněte tlačítko KBD.MODE, na displeji se zobrazí číslo a název zvuku. Pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek vyberte požadovaný zvuk (od 01 do 129). Opakovaně tiskněte tlačítko KBD.MODE, dokud jeho ikona na displeji nezhasne. Nastavení hlasitosti režimu rozdělení klaviatury Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji nezobrazí nápis S.Volume. Změna bodu rozdělení klaviatury Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji nezobrazí nápis S.Point. 2) Režim Dual (Dva zvuky) Tato funkce umožňuje zkombinovat dva zvuky dohromady a vytvořit tak vrstvený zvuk. To se hodí např. u bohatých orchestrálních zvuků jako je např. piano a smyčce. Když je tato funkce vypnutá, zvuk je označen jako VOICE R1. Když je funkce zapnutá zvuk je označen jako VOICE R AUDIO PARTNER s.r.o.

10 Výběr druhého zvuku Dvojitým stiskem tlačítka KBD.MODE vstupte do režimu Dvou zvuků. Číslo a název druhotného zvuku se objeví na displeji. Pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek vyberte požadovaný zvuk (od 01 do 129). Nyní lze hrát dva zvolené zvuky najednou stiskem jedné klávesy. Zvuky Opakovaným stiskem tlačítka KBD.MODE ukončete režim dvou hlasů, jeho ikona zhasne. Nastavení hlasitosti režimu dvou zvuků Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji nezobrazí nápis D.Volume. POZNÁMKA: Pokud po vstupu do režimu rozdělení klaviatury nebo do režimu dvou zvuků nestisknete po dobu tří vteřin žádné tlačítko, režim se automaticky ukončí AUDIO PARTNER s.r.o.

11 Efekty Digitální efekt Tento nástroj je vybaven vestavěným kvalitním digitální signálovým procesorem (DSP), který zvuku kláves přidává na opravdovosti. Reverb (Ozvěna) Tato funkce umožňuje přidání ozvěny k celkovému zvuku. K dispozici je osm druhů ozvěny (základní ozvěna je č. 02). Do režimu Reverb (Ozvěna) vstupte opakovaným stiskem tlačítka SETUP. Nastavení hloubky ozvěny Nastavení hloubky ozvěny proveďte podle postupu uvedeného v kapitole Hloubka ozvěny. Chorus Na výběr máte z osmi druhů efektu chorus (základní je č. 00). Mihotavý a zahušťující efekt. Režim spustíte opětovným stiskem tlačítka SETUP. Nastavení hloubky efektu chorus Nastavení hloubky efektu chorus proveďte podle postupu uvedeného v kapitole Hloubka efektu chorus. Tlačítko pro nastavení tempa Tlačítko TEMPO se používá k nastavení rychlosti automatického doprovodu a rychlosti ukázek a nahrávek. Do režimu nastavení tempa vstupte stiskem tlačítka TEMPO. Zde nastavte požadovaneou hodnotu (od 20 do 280). Nastavená hodnota v jednotkách úderů za minutu se zobrazí na displeji. Současným stiskem tlačítek [+] a [-] obnovíte základní nastavení tempa. K nastavení tempa použijte číselná tlačítka nebo tlačítka [+] a [-] AUDIO PARTNER s.r.o.

12 Efekty Tlačítko Transpose (Transpozice) Toto tlačítko vám umožňuje posouvat ladění po půltónových krocích maximálně od 12 půltónů (o jednu oktávu nahoru nebo dolů). Stiskněte tlačítko TRANS./TUNE a na displeji se ukáže: TRANS. Potom můžete pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavit požadovanou transpozici. Základní nastavení je 00. Tlačítko Tune (Ladění) Tato funkce umožňuje jemné doladění kláves pro hru s ostatními nástroji. Škála se pohybuje od -50 k 50 centům, tedy 100 centů neboli jeden půltón ve 128 krocích (-64 až 63), což odpovídá asi 0,8 centů v jednom kroku. Stiskněte dvakrát za sebou tlačítko TRANS./TUNE, na displeji se zobrazí nápis TUNE. Potom můžete pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavit požadovanou transpozici. Základní nastavení je 00. POZNÁMKA: Pokud po vstupu do režimu transpozice nebo ladění nestisknete po dobu tří vteřin žádné tlačítko, režim se automaticky ukončí AUDIO PARTNER s.r.o.

13 Efekty Tlačítko Touch (Dotyk) Tato funkce umožňuje nastavení citlivosti klaviatury na různé druhy hraní. K dispozici jsou tři různé citlivosti odezvy na dotyk. Stiskněte tlačítko TOUCH. Na displeji se zobrazí? FixTouch 100. Potom můžete pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavit citlivost odezvy klaviatury. Znovu stiskněte tlačítko TOUCH, na displeji se ukáže nápis T:Normal (základní nastavení). Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou citlivost: 01. Low (nízká), 02. Normal (běžná) a 03: High (vysoká). POZNÁMKA: Pokud po vstupu do režimu dotyku nestisknete po dobu tří vteřin žádné tlačítko, režim se automaticky ukončí AUDIO PARTNER s.r.o.

14 Efekty Tlačítko Sustain Funkce sustain má stejný efekt jako damper pedál. Zahrané tóny znění i po tom, co hráč uvolnil klávesy. Funkci sustain spustíte stiskem tlačítkem SUSTAIN, na displeji se zobrazí ikonka této funkce. Opakovaným stiskem tlačítka SUSTAIN tento režim ukončete, jeho ikona zhasne. Tlačítko Effect (Efekt) Tato funkce vám umožňuje vypnout a zapnout efekty reverb a chorus. Pokud je nástroj zapnutý, je zároveň aktivovaný i základní efekt, to je znázorněno rozsvícenou ikonou EFFECT na displeji. Když je funkce Effect zapnutá, můžete nastavovat efekty reverb a chorus. Opakovaným stiskem tlačítka EFFECT tento režim ukončete, jeho ikona zhasne AUDIO PARTNER s.r.o.

15 Efekty Tlačítko Chord (Akord) Stiskem tlačítka CHORD vstupte do režimu akordů, na displeji se zobrazí ikona CHORD. Levá strana klaviatury bude až do bodu rozdělení hrát automatický doprovod. Různé akordy se automaticky určí podle zahraného tónu. Opakovaným stiskem tlačítka CHORD tento režim ukončete, jeho ikona zhasne AUDIO PARTNER s.r.o.

16 Automatický doprovod Klávesy mají v paměti 100 doprovodných zvuků. Po zapnutí režimu automatického doprovodu (Auto Accompaniment) dotváří nástroj k tónům hraým levou rukou až do bodu rozdělení kompletní doprovod včetně basy a akordů. Pravou rukou můžete hrát normálně. Základním bodem rozdělení je klávesa F#2. Automatický doprovod se týká všech kláves nalevo od ní. Výběr stylu Stiskněte tlačítko VOICE/STYLE, na displeji se zobrazí nápis STYLE. Potom můžete pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavit požadovanou transpozici. styly 01 až 09: stiskněte tlačítka 01 až 09 styly 10 až 99: stiskněte tlačítka 11 až 99 styly 100 až 110: podržte tlačítko [1], pokud se na displeji nezobrazí nápis 1_ a potom vložte desítky a jednotky požadovaného stylu. POZNÁMKA: Stiskem tlačítka VOICE/STYLE můžete přepínat mezi režimy zvuků (VOICE) a stylů (STYLE) AUDIO PARTNER s.r.o.

17 Automatický doprovod Spuštění stylu Okamžité spuštění Stiskněte tlačítko START/STOP, styl se ihned spustí. Synchronní spuštění Stiskněte tlačítko SYNCHRO/FILL IN. Tím přepnete klávesy do čekacího režimu - automatický doprovod se spustí v momentu, kdy se poprvé dotknete klaviatury. Spuštění doprovodu s předehrou Stiskem tlačítka INTRO/ENDING lze spustit jakýkoliv nástrojový doprovod s příslušnou předehrou. Pokud nejprve stisknete tlačítko SYNCHRO/FILL a potom tlačítko INTRO/ENDING, doprovod včetně předehry se spustí v momentu, kdy se poprvé dotknete klaviatury AUDIO PARTNER s.r.o.

18 Automatický doprovod Zastavení stylu Doprovodný styl můžete zastavit dvěma způsoby. Okamžité zastavení Doprovod lze kdykoliv vypnout stiskem tlačítka START/STOP. Zastavení se zakončením Stiskem tlačítka INTRO/ENDING se doprovod zastaví až po dokončení zakončující sekce. Tlačítko Intro/Ending 1. Intro (Předehra) Pokud stisknete tlačítko INTRO/ENDING, doprovod se spustí předehrou. 2. Ending (Zakončení) Pokud stisknete tlačítko INTRO/ENDING, doprovod se ukončí zakončením AUDIO PARTNER s.r.o.

19 Automatický doprovod Tlačítko Fill In (Vyplnění) Během přehrávání stylu můžete tlačítkem SYNCHRO/FILL IN spustit jeden takt, který se vyplní bicím doprovodem. Po přehrání výplně bude pokračovat hlavní styl. Tlačítko Acc Volume (Hlasitost doprovodu) Hlasitost automatického doprovodu lze nastavit na škále od 00 do 31. Stiskněte tlačítko ACC.VOLUME, na displeji se zobrazí nápis Acc.Vol. Potom můžete pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavit požadovanou hlasitost. POZNÁMKA: Pokud po vstupu do režimu hlasitosti doprovodu nestisknete po dobu tří vteřin žádné tlačítko, režim se automaticky ukončí AUDIO PARTNER s.r.o.

20 Automatický doprovod Metronom Metronom je praktickou pomůckou pro cvičení nebo pro nahrávání. Zvuk metronomu lze vypnout a zapnout pomocí tlačítka METRONOME. Druhy taktů Takt: 2/2, 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8. Základní takt: 4/4. Po stisku tlačítka METRONOME máte tři vteřiny na nastavení požadovaného rytmu pomocí tlačítek [+] a [-] AUDIO PARTNER s.r.o.

21 NASTAVENÍ Stiskem tlačítka SETUP vstoupíte do menu pro nastavení funkcí. První položkou tohoto menu je M.VOLUME. Opakovaným stiskem tlačítka SETUP vybírejte další položky, tlačítky [+] a [-] nastavte parametr. Následuje tabulka funkcí a jejich parametrů: Funkce Nápis na displeji Škála Základní hodnota Hlasitost hlavního zvuku M.Volume 0 až Hlasitost režimu rozdělení S.Volume 0 až Hlasitost druhého zvuku D.Volume 0 až Panorámování hlavního zvuku M.Pan -64 až 63 0 Panorámování režimu rozdělení S.Pan -64 až 63 0 Panoramování druhého zvuku D.Pan -64 až 63 0 Oktáva hlavního zvuku M.Octave -3 až 2 0 Oktáva režimu rozdělení S.Octave -3 až 2 0 Oktáva druhého zvuku D.Octave -3 až 2 0 Vibrato Vibrato ON/OFF OFF (vypnuto) Rytmus Tick:4/4 2/2, 1/4, 2/4, 3/4 4/4, 5/4, 6/4, 3/8 6/8, 7/8, 9/8, 12/8 4/4 Bod rozdělení S.Point 0 až Druh reverbu (ozvěny) Reverb 0 až 8 2 Míra reverbu (ozvěny) R.Level 0 až Typ efektu chorus Chorus 0 až 8 0 Míra efektu chorus C.Level 0 až Ekvalizér basů EQ:Bass -6 až 6 0 Ekvalizér výšek EQ:Treble -6 až 6 0 POZNÁMKA: Pokud po vstupu do režimu nastavení funkcí nestisknete po dobu tří vteřin žádné tlačítko, režim se automaticky ukončí AUDIO PARTNER s.r.o.

22 NASTAVENÍ Celková hlasitost hlavního zvuku V této funkci můžete nastavit hlasitost hlavního zvuku. Stiskem tlačítka SETUP vyberte funkci M.Volume. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála 0 až 127 (základní nastavení: 127). Hlasitost v režimu rozdělení V této funkci můžete nastavit hlasitost v režimu rozdělení. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis S.Volume. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála 0 až 127 (základní nastavení: 127) AUDIO PARTNER s.r.o.

23 NASTAVENÍ Hlasitost druhého zvuku V této funkci můžete nastavit hlasitost druhého zvuku. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis D.Volume. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála 0 až 127 (základní nastavení: 100). Panorámování hlavního zvuku V této funkci můžete nastavit stereofonní pozici jednotlivých zvuků tak, abyste dosáhli požadovaného stereofonního obrazu. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis M.Pan. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála -64 až 63 (základní nastavení: 00). POZNÁMKA: Čísla od -64 do -1 nelze nastavit pomocí číselných tlačítek AUDIO PARTNER s.r.o.

24 NASTAVENÍ Panorámování v režimu rozdělení V této funkci můžete nastavit stereofonní pozici jednotlivých zvuků tak, abyste dosáhli požadovaného stereofonního obrazu. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis S.Pan. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála -64 až 63 (základní nastavení: 00). POZNÁMKA: Čísla od -64 do -1 nelze nastavit pomocí číselných tlačítek. Panorámování druhého zvuku V této funkci můžete nastavit stereofonní pozici jednotlivých zvuků tak, abyste dosáhli požadovaného stereofonního obrazu. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis D.Pan. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála -64 až 63 (základní nastavení: 00). POZNÁMKA: Čísla od -64 do -1 nelze nastavit pomocí číselných tlačítek AUDIO PARTNER s.r.o.

25 NASTAVENÍ Oktáva hlavního zvuku V této funkci můžete nastavit oktávu hlavního zvuku. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis M.Octave. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála -3 až 2 (základní nastavení: 00). POZNÁMKA: Čísla od -3 do -1 nelze nastavit pomocí číselných tlačítek. Oktáva režimu rozdělení V této funkci můžete nastavit oktávu zvuku v režimu rozdělení. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis S.Octave. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála -3 až 2 (základní nastavení: 00). POZNÁMKA: Čísla od -3 do -1 nelze nastavit pomocí číselných tlačítek AUDIO PARTNER s.r.o.

26 NASTAVENÍ Oktáva druhého zvuku V této funkci můžete nastavit oktávu druhého zvuku. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis D.Octave. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála -3 až 2 (základní nastavení: 00). POZNÁMKA: Čísla od -3 do -1 nelze nastavit pomocí číselných tlačítek. Vibrato Tato funkce umožňuje vypnutí a zapnutí efektu vibrato. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis Vibrato\. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] vibrato zapněte (ON) nebo vypněte (OFF). Základní nastavení je OFF (vypnuto) AUDIO PARTNER s.r.o.

27 NASTAVENÍ Takt V této funkci můžete nastavit požadovaný takt. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis Tick: 4/4. Potom pomocí číselných tlačítek nastavte požadovaný takt: 2/2, 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8 (základní nastavení: 4/4). Bod rozdělení V této funkci můžete nastavit bod rozdělení. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis S.Point. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou klávesu, která rozdělí klaviaturu. Škála 0 až 60 (základní nastavení: 19) AUDIO PARTNER s.r.o.

28 NASTAVENÍ Reverb (ozvěna) Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis Reverb. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála 0 až 8 (základní nastavení: 02). Pokud nastavíte hodnotu na 00, reverb vypnete. Hloubka reverbu V této funkci můžete nastavit podíl efektu ozvěny v signálu. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis R.Level. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála 0 až 127 (základní nastavení: 80) AUDIO PARTNER s.r.o.

29 NASTAVENÍ Efekt chorus Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis Chorus. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála 0 až 8 (základní nastavení: 00). Pokud nastavíte hodnotu na 00, efekt chorus vypnete. Hloubka efektu chorus V této funkci můžete nastavit podíl efektu chorus v signálu. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis C.Level. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála 0 až 127 (základní nastavení: 36) AUDIO PARTNER s.r.o.

30 NASTAVENÍ Ekvalizér basů V této funkci můžete nastavit ekvalizér basových frekvencí. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis EQ Bass. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála -6 až 6 (základní nastavení: 00). POZNÁMKA: Čísla od -6 do -1 nelze nastavit pomocí číselných tlačítek. Ekvalizér výšek V této funkci můžete nastavit ekvalizér výškových frekvencí. Opakovaně tiskněte tlačítko SETUP, dokud se na displeji neukáže nápis EQ Trebl. Potom pomocí tlačítek [+] a [-] nebo pomocí číselných tlačítek nastavte požadovanou hodnotu. Škála -6 až 6 (základní nastavení: 00). POZNÁMKA: Čísla od -6 do -1 nelze nastavit pomocí číselných tlačítek AUDIO PARTNER s.r.o.

31 NASTAVENÍ Váš nástroj umožňuje nahravání a přehrávání nahraných skladeb včetně akordových postupů vytvořených pomocí funkce automatického doprovodu a melodie. Nahrávání Spuštění nahrávání Stiskněte tlačítko RECORD, na displeji se zobrazí nápis Record. Stiskem libovolné klávesy zahájíte nahrávání. Ukončení nahrávání Opětovným stiskem tlačítka RECORD nahrávání ukončíte a na dipleji se zobrazí nápis End. Poslech vytvořené nahrávky Stiskem tlačítka PLAY spustíte poslech vámi vytvořené nahrávky. Na displeji se zobrazí nápis Playing. Doprovod a přehrávání melodie automaticky skončí, jakmile jsou všechna zaznamenaná data přehrána. Stiskem tlačítka PLAY můžete přehrávání záznamu kdykoliv ukončit AUDIO PARTNER s.r.o.

32 Výuková funkce Váš nástroj je vybaven výukovou funkcí, která začátečníkům pomůže s hraním skladby. Výuka hraní skladby se skládá za tří kroků (3 STEPS). Krok 1 Stiskněte tlačítko 3 STEPS, na displeji se zobrazí nápis Lesson1R. Jakmile zahrajete na libovolnou klávesu, spustí se výuková skladba tón po tónu. Krok 2 Tiskněte opakovaně tlačítko 3 STEPS, dokud se na displeji nezobrazí nápis Lesson2R. Výuková skladba bude pokračovat, jakmile stisknete správnou klávesu. díky tomu můžete rychle zvládnout celou skladbu AUDIO PARTNER s.r.o.

33 Výuková funkce Krok 3 Tiskněte opakovaně tlačítko 3 STEPS, dokud se na displeji nezobrazí nápis Lesson3R. Nyní můžete hrát skladbu s doprovodem. Pokud na pět vteřin přerušíte hraní, aktuální výuková melodie začne hrát automaticky. Displej Když je zapnutá výuková funkce, displej zobrazuje noty právě hraných tónů. Pokud hrajete správné tóny podle not zobrazených na displeji, název tónu vždy z displeje zmizí. Levá/Pravá Stiskněte tlačítko 3 STEPS. Na displeji se zobrazí nápis Lesson 1R. Dalším stiskem tlačítka 3 STEPS přepínejte na další výukové lekce. Poté stiskněte tlačítko LEFT/RIGHT, kterým vyberete výuku hry pro levou nebo pravou ruku: R : Výuka hry pravou rukou. L : Výuka hry levou rukou. Stiskem tlačítka DEMO/PLAY pak spustíte výukový režim AUDIO PARTNER s.r.o.

34 Funkce přehledu akordů slouží k rychlému zobrazení toho, jak se hraje vybraný akord, na displeji. Stiskněte tlačítko CHORD DICTIONARY. Přehled akordů Vyberte hlavní tón akordu. Stiskněte hlavní tón akordu, který chcete zobrazit na displeji. Vyberte typ akordu Potom, co stisknete základní tón akordu, můžete vybrat typ akordu zvoleného tónu - durový, mollový a další. K zobrazení ostatních typů použijte klávesy klaviatury, viz obrázek níže AUDIO PARTNER s.r.o.

35 Příloha Prstoklad automatického doprovodu 1. Režim hraní jedním prstem Pomocí tohoto režimu můžete hrát krásné plné akordy pouze jedním prstem. O doplnění dalších tónů, které tvoří akord se postará funkce automatického doprovodu. Doprovod skvěle odpovídá zvolenému stylu. 2. Durové akordy Pokud stisknete klávesu C na levé straně klaviatury, doprovod zahraje celý akord C dur. Stiskem další klávesy na levé straně klaviatury přidejte další akord. Vámi zahraný tón vždy určí, jaký akord bude doplněn (po zahrání tónu C to bude akord C). 3. Mollové akordy Stiskněte najednou hlavní tón a libovolnou černou klávesu nalevo od tohoto tónu. 4. Dominatní septakordy Stiskněte najednou hlavní tón a libovolnou bílou klávesu nalevo od tohoto tónu. 5. Malé mollové septakordy Stiskněte najednou hlavní tón a libovolnou černou a bílou klávesu nalevo od tohoto tónu AUDIO PARTNER s.r.o.

36 Příloha 6. Režim prstokladu Režim prstokladu je ideální, pokud už umíte hrát akordy. Umožňuje vám doplnit vámi zahrané akordy funkcí automatického doprovodu. Nástroj sám rozpozná následující typy akordů: AUDIO PARTNER s.r.o.

37 Specifikace Klaviatura: 61 kláves standardních kláves s citlivostí na dotyk Displej: Vícefunkční displej Polyfonie: 32 tónů Zvuky: 129 zvuků Ovládání zvuků: Hlasitost, sustain, vibrato, ladění, transpozice, oktáva Efekty: Reverb (8 typů), chorus (8 typů) Ekvalizér: Basový a výškový Styly: 100 Funkce stylů: Synchronizace, Start/Stop, Předehra/Zakončení, Hlasitost doprovodu Ovládání kláves: Normální, akordy, rozdělení,dva zvuky, 3 stupně citlivosti na dotyk Ukázky: 10 ukázkových skladeb, 100 výukových skladeb Výuková funkce: Výuka ve třech krocích s levou a pravou stranou Nahrávání skladeb: Nahrávání v reálném čase Ostatní funkce: Metronom, přehled akordů Rozhraní: DC 12 V, sluchátka Reproduktory: Yd120: 2 6 W/4 Ω Rozměry: mm Hmotnost: 4,3 kg AUDIO PARTNER s.r.o.

MK 20 Přenosné klávesy

MK 20 Přenosné klávesy MK 20 Přenosné klávesy Uživatelský manuál 2015 AUDIO PARTNER s.r.o. 1 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A POKYNY POZOR! RIZIKO ELEKTRICKÉHO ŠOKU! NEOTVÍREJTE! VAROVÁNÍ: NEODSTRAŇUJTE ŠROUBY, ZABRÁNÍTE TAK VZNIKU POŽÁRU

Více

AMPLIFi 75/AMPLIFi 150! UŽIVATELSKÝ MANUÁL

AMPLIFi 75/AMPLIFi 150! UŽIVATELSKÝ MANUÁL AMPLIFi 75/AMPLIFi 150 UŽIVATELSKÝ MANUÁL VÝSTRAHA: DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Neodstraňujte žádný kryt přístroje, zabráníte tak riziku elektrického šoku. Uvnitř se nenacházejí žádné součásti nastavitelné

Více

Návod na používání CARNEGY-61, ELEKTRONICKÝ KLAVÍR

Návod na používání CARNEGY-61, ELEKTRONICKÝ KLAVÍR Návod na používání 10009094 CARNEGY-61, ELEKTRONICKÝ KLAVÍR Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození, prosíme Vás,

Více

Abyste předešli úrazům osob nebo poškození nástroje nebo připojených zařízení, dodržujte zejména následující zásady:

Abyste předešli úrazům osob nebo poškození nástroje nebo připojených zařízení, dodržujte zejména následující zásady: i Pozor! Abyste předešli úrazům osob nebo poškození nástroje nebo připojených zařízení, dodržujte zejména následující zásady: Varování Napájecí adaptér: Používejte jen adaptér odpovídající specifikacím,

Více

Fox 2175. elektronické klávesy NÁVOD K POUŽITÍ

Fox 2175. elektronické klávesy NÁVOD K POUŽITÍ Fox 2175 elektronické klávesy NÁVOD K POUŽITÍ UPOZORNĚNÍ Prosíme, dodržujte následující pravidla pro používání, abyste sebe nebo osoby ve vaší blízkosti nezranili a rovněž, abyste nepoškodili okolní zařízení.

Více

Elektronické klávesy FOX série 16/17

Elektronické klávesy FOX série 16/17 Elektronické klávesy FOX série 16/17 UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1 2015 AUDIO PARTNER s.r.o. Tento manuál je určen pro všechny následující modely kláves. Před použitím manuálu se nejprve podívejte, jestli je pro

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. UŽIVATELSKÝ MANUÁL DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY VÝSTRAHA NEBEZPEČÍ ELEKTRICKÉHO ŠOKU, NEOTVÍREJTE SYMBOL BLESKU SE ŠIPKOU V ROVNOSTRANNÉM TROJÚHELNÍKU SLOUŽÍ K UPOZORNĚNÍ UŽIVATELE NA PŘÍTOMNOST NEIZOLOVANÉHO

Více

Ovládací prvky a funkce

Ovládací prvky a funkce E-Piano 10006324 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

61klávesové multifunkční digitální elektronické klávesy. Návod k obsluze

61klávesové multifunkční digitální elektronické klávesy. Návod k obsluze XTS-6888 61klávesové multifunkční digitální elektronické klávesy Návod k obsluze Děkujeme vám, že jste si vybrali XTS-6888! Přečtěte si prosím pozorně tento návod a uchovejte ho na místě uživateli kdykoli

Více

FunKey 61 Keyboard Uživatelský manuál

FunKey 61 Keyboard Uživatelský manuál Upozornění Před použitím čtěte pozorně Prosím všimněte si následujících základních pokynů týkajících se používání elektronických varhan, abyste se tak vyhnuli případnému poškození vašeho nástroje a mohli

Více

Návod k použití ELEKTRONICKÝ KLAVÍR

Návod k použití ELEKTRONICKÝ KLAVÍR Návod k použití 10006325 ELEKTRONICKÝ KLAVÍR Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození, prosíme Vás, abyste si pozorně

Více

Digitální piana série SLP UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Digitální piana série SLP UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitální piana série SLP UŽIVATELSKÝ MANUÁL SLP- 100/SLP- 200/SLP- 300 Dynatone SLP série 1 2011 Audio Partner s.r.o. Vítejte Děkujeme a gratulujeme vám k zakoupení digitálního piana Dynatone série SLP.

Více

XTS klávesové elektronické varhany s velkým LCD displejem Návod k obsluze

XTS klávesové elektronické varhany s velkým LCD displejem Návod k obsluze XTS-988 61klávesové elektronické varhany s velkým LCD displejem Návod k obsluze Děkujeme, že jste si vybrali XTS-988! Přečtete si prosím pozorně tento návod a uchovejte ho na místě kdykoli přístupném uživateli.

Více

PROFESIONÁLNÍ KLÁVESY

PROFESIONÁLNÍ KLÁVESY PROFESIONÁLNÍ KLÁVESY NÁVOD K OBSLUZE Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku. Před prvním použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Důležité bezpečnostní symboly:

Více

Digitální klávesy RK-61. Obj. č.: 119 60 94

Digitální klávesy RK-61. Obj. č.: 119 60 94 Účel použití Výrobek generuje zvuky, které uživatel přehrává přes zabudované reproduktory pomocí kláves. Lze k němu připojit sluchátka nebo externí zesilovač. Přístroj je vybaven USB portem pro připojení

Více

USB klávesy MC37A. Obj. č.: Popis a ovládací prvky

USB klávesy MC37A. Obj. č.: Popis a ovládací prvky Popis a ovládací prvky a) Horní strana USB klávesy MC37A Obj. č.: 127 61 66 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup USB kláves Renkforce MC37A. Tento návod k obsluze je součástí výrobku.

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

Bezpečnostní pokyny a záruka

Bezpečnostní pokyny a záruka 10030409 10030410 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

XTS klávesové multifunkční digitální elektronické klávesy Uživatelská příručka

XTS klávesové multifunkční digitální elektronické klávesy Uživatelská příručka XTS-5888 54klávesové multifunkční digitální elektronické klávesy Uživatelská příručka Děkujeme 54 standardně velkých dotykových kláves Vám, že Digitální LED displej jste si 128 standardních barev tónu

Více

AK klávesový elektronický keyboard UŽIVATELSKÝ MANUÁL

AK klávesový elektronický keyboard UŽIVATELSKÝ MANUÁL AK 140 61 klávesový elektronický keyboard UŽIVATELSKÝ MANUÁL Informace pro vaši bezpečnost Toto zařízení bylo testováno a shledáno vyhovujícím omezením pro třídu B digitálních zařízení, na základě oddílu

Více

BALENÍ OBSAHUJE hlavní jednotku dětského hudebního centra přenosný přehrávač dětského hudebního centra osobní manuál sluchátka.

BALENÍ OBSAHUJE hlavní jednotku dětského hudebního centra přenosný přehrávač dětského hudebního centra osobní manuál sluchátka. ÚVOD Děkujeme za zakoupení Vtech dětské hudební centrum. Jedná se o jedinečné klávesy navržené speciálně pro mladší děti. Můžete nahrávat vlastní písničky a melodie. Jestli se chcete podělit o své vlastní

Více

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití Pro bezpečné používání Varování Nerozebírejte, nepokoušejte se opravit nebo manipulovat s tímto metronomem, mohlo by dojít ke zkratu. Nepoužívejte tlačítka,

Více

Digitální diktafon Esonic MR-250

Digitální diktafon Esonic MR-250 Návod k obsluze Digitální diktafon Esonic MR-250 Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Ze

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

Digitální piano. Mc CRYPT DP-263. Obj. č.: Obj. č.: Obsah

Digitální piano. Mc CRYPT DP-263. Obj. č.: Obj. č.: Obsah Digitální piano Mc CRYPT DP-263 Obj. č.: 30 43 03 Obj. č.: 30 48 54 Obsah 1. Úvod 2. Účel použití 3. Rozsah dodávky 4. Vysvětlení symbolů 5. Bezpečnostní pokyny 6. Popis jednotlivých dílů 7. Sestavení

Více

resident dj 4-kanálový mixážní pult

resident dj 4-kanálový mixážní pult resident dj 4-kanálový mixážní pult 10028788 10028789 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Tříkanálový kytarový zesilovač s digitálním signálovým procesorem a funkcí Channel Tracking. Uživatelský manuál. 2011 Audio Partner s.r.o.

Tříkanálový kytarový zesilovač s digitálním signálovým procesorem a funkcí Channel Tracking. Uživatelský manuál. 2011 Audio Partner s.r.o. Tříkanálový kytarový zesilovač s digitálním signálovým procesorem a funkcí Channel Tracking Uživatelský manuál Shrnutí některých funkcí zesilovače FlexWave 65: - 65 W zesilovač - jeden 12 reproduktor -

Více

MOBILE KEYS 25 & 49 UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

MOBILE KEYS 25 & 49 UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. MOBILE KEYS 25 & 49 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Blahopřejeme vám k zakoupení Line 6 Mobile Keys! Díky kvalitnímu designu, malé spotřebě elektřiny a široké kompatibilitě s ostatními zařízeními jsou kontrolery Mobile

Více

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH Uživatelská příručka 33040 Při používání modelu 33040 se řiďte následuj ícími pokyny 1. Zařízení 33040 zapněte tlačítkem napájení umístěným na jeho spodní

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Verze 08/02 MC Crypt MC-110 Obj. č.: 30 05 76 V tomto přístroji jsou sdruženy všechny vlastnosti moderního klávesového hudebního nástroje. Zvláště vynikající je u tohoto nástroje dynamika

Více

WRW 206 Cvičný metronom

WRW 206 Cvičný metronom Návod k použití WRW 206 Cvičný metronom Děkujeme vám a gratulujeme k zakoupení cvičného metronomu WRW 206 od firmy Cherub. Udělejte si prosím čas k pročtení tohoto manuálu abyste výrobek co nejlépe využili.

Více

Fox 8890. digitální piano NÁVOD K POUŽITÍ

Fox 8890. digitální piano NÁVOD K POUŽITÍ Fox 8890 digitální piano NÁVOD K POUŽITÍ UPOZORNĚNÍ Prosíme, dodržujte následující pravidla pro používání, abyste sebe nebo osoby ve vaší blízkosti nezranili a rovněž, abyste nepoškodili okolní zařízení.

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. Mobilní ozvučovací sestava s výkonem 2 100 W UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. Drahý zákazníku, nejprve nám dovolte vám poděkovat za to, že jste zakoupili výrobek společnosti Soundsation.

Více

Náramek s diktafonem WR07

Náramek s diktafonem WR07 Náramek s diktafonem WR07 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Normální

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ CZ SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 2 2 3 4 5 8 NÁVOD K OBSLUZE 1 INFORMACE 1. Před uvedením do provozu si prosím přečtěte tento

Více

SEIKO Metronom a ladička se stopkami STH 100 Návod k použití

SEIKO Metronom a ladička se stopkami STH 100 Návod k použití SEIKO Metronom a ladička se stopkami STH 100 Návod k použití Zásady bezpečného používání Nerozebírejte, nepokoušejte se opravit nebo manipulovat s tímto přístrojem, mohlo by dojít ke zkratu. Nepoužívejte

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM NÁVOD K OBSLUZE POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Nevystavujte přístroj vlhku a

Více

Technická Data. Obecný popis

Technická Data. Obecný popis Obecný popis RDS Funkce Modul pro digitální rádio Napájení: Střídavý proud Provoz systému zajišťuje přesný krystal Interaktivní LCD displej nabízí uživatelsky přívětivý provoz Funkce hodin s označením

Více

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka AMERICAN AUDIO POCKET RECORD Uživatelská příručka POCKET RECORD POCKET RECORD POCKET RECORD INTRODUCTION NOTICE Popis ovladačů a funkcí Vstupy, ovladač, funkce 1. Levý kanál vestavěného mikrofonu Omni-kondenzátorový

Více

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U Bezpečnostní pokyny V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U VÝSTRAHA 1. Ke snížení rizika úrazu elektrickým proudem neodstraňujte kryt výrobku ani jeho zadní část.

Více

KAIFAT SÉRIE M! UŽIVATELSKÝ MANUÁL#!!! 2014 AUDIO PARTNER s.r.o.

KAIFAT SÉRIE M! UŽIVATELSKÝ MANUÁL#!!! 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. KAIFAT SÉRIE M UŽIVATELSKÝ MANUÁL# DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ VÝSTRAHA: Neodstraňujte vrchní nebo zadní kryt přístroje, zabráníte tak riziku elektrického šoku. Uvnitř se nenacházejí žádné součásti

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití.

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Překlad z originálního návodu. OBSAH: Zvuk se systéme

Více

Boombastic. Portabler BT Speaker

Boombastic. Portabler BT Speaker 10028933 10028934 10028935 Boombastic Portabler BT Speaker Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

!!!! UŽIVATELSKÝ MANUÁL! 2014 AUDIO PARTNER s.r.o.

!!!! UŽIVATELSKÝ MANUÁL! 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. UŽIVATELSKÝ MANUÁL Blahopřejeme vám ke koupi nového aparátu RANDALL SATAN z kolekce aparátů Oly Eglunda My ve společnosti Randall máme radost, že jste se rozhodli pro náš výrobek a přejeme vám tuny gainu,

Více

Srdečně blahopřejeme ke koupi nástroje YAMAHA PortaTone PSR 125

Srdečně blahopřejeme ke koupi nástroje YAMAHA PortaTone PSR 125 Srdečně blahopřejeme ke koupi nástroje YAMAHA PortaTone PSR 125 Jste nyní majiteli komfortního a kompaktního nástroje, vybaveného fantastickými funkcemi a špičkovým zvukem pro nejvyšší hudební požitky.

Více

;; OBSAH. Vážený zákazníku,

;; OBSAH. Vážený zákazníku, 1 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození přístroje. Jakékoliv selhání způsobené ignorováním uvedených

Více

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem P. 1 Popis obrázku: Figure 1: ENGLISH ČESKY Front View LED DISPLAY SET / MEMORY DIMMER DOWN MODE SNOOZE / LIGHT UP / NAP VOLUME SLEEP Pohled zepředu

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití

SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití Děkujeme za nákup kompaktního metronomu Seiko DM 90. Pečlivě si přečtěte tento návod před jeho použitím, pro zajištění dlouhé životnosti přístroje. Uložte

Více

Citlivý diktafon s aktivací hlasem

Citlivý diktafon s aktivací hlasem Citlivý diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody VOR/AVR nastavitelná citlivost u aktivace hlasem Čtyři úrovně kvality nahrávání Doba nepřetržitého nahrávání až 12 hodin na jedno nabití

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

FOX KeyControl 49 USB MIDI OVLADAČ UŽIVATELSKÝ MANUÁL. 2012 Audio Partner s.r.o.

FOX KeyControl 49 USB MIDI OVLADAČ UŽIVATELSKÝ MANUÁL. 2012 Audio Partner s.r.o. FOX KeyControl 49 USB MIDI OVLADAČ UŽIVATELSKÝ MANUÁL I. VLASTNOSTI - 49 kláves - přiřaditelný jezdec, pedál, kolečko ohýbání tónu, modulační kolečko, tlačítka nahoru/dolů, knoflíky - multifunkční klávesnice

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí UŽIVATELSKÝ MANUÁL Použití videokamery do auta -Tlačítko ON/OFF Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí Stiskněte opět tlačítko napájení OFF modrá kontrolka zhasne Upozornění:

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr. 5985452 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

5.1 Multimediální reproduktory

5.1 Multimediální reproduktory 5.1 Multimediální reproduktory Bezpečnostní opatření Funkce a výkon 1. Napájení: lze použít pouze napájení specifikované v návodu k použití nebo na štítku hlavní jednotky reproduktoru. 2. Ochrana napájecích

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

BeoSound Příručka

BeoSound Příručka BeoSound 9000 Příručka BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Obsah příručky 3 Pro tento produkt Bang & Olufsen jsou k dispozici dvě příručky. Základy používání systému BeoSound 9000 4 Koncept

Více

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní LCD TFT M2002 OBSAH Bezpečnostní pokyny 1 Základní charakteristika 1 1. Vybalení 1 2. Montáž 2 3. Nastavení monitoru 2 4. Specifikace LCD monitoru 6 5. Řešení problémů 7 6. Dodatek 8 Bezpečnostní pokyny:

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ RCD 1410 RCD 1420 MP3 ČESKY Přehled ovládacích prvků CD OFF RADIO ON VOLUME UBS 0 AC ~ Přepíná mezi přehráváním disků CD a příjmem rozhlasových stanic. Rovněž slouží k

Více

Kamera GT500. Uživatelský manuál

Kamera GT500. Uživatelský manuál Kamera GT500 Uživatelský manuál Popis tlačítek a kamery 1. Tlačítko POWER 5. Tlačítko UP 9. Přísvit 13. Mikrofon 2. Tlačítko OK 6. Parking monitoring 10. USB 14. Slot SD kartu 3. Tlačítko MODE 7. Tlačítko

Více

Uživatelský manuál. Digitální fotorámeček. Varování:

Uživatelský manuál. Digitální fotorámeček. Varování: Uživatelský manuál Varování: Prosím, vypněte při vkládání a vyjímání paměťové karty, abyste předešli poškození jednotky nebo karty. Bezpečnostní opatření 1) Nevystavujte přístroj do vody. 2) Vypněte před

Více

Diktafon s rotační kamerou

Diktafon s rotační kamerou Diktafon s rotační kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Malé rozměry Otočná kamera Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu Rewind - Zpětné přetáčení Microphone hole - Mikrofon Forward

Více

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY NÁVOD K POUŽITÍ Přenosný přehrávač zvukových CD a MP3 Digitální systém ochrany proti otřesům (vyrovnávací pamě 20 sek. pro CD a 60 sek. pro MP3) čte MMC/SD karty, vstup USB PCD313SU FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

Více

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR Děkujeme vám za zakoupení zařízení od naší společnosti. Před použitím si přečtěte prosím tento návod k obsluze. POPIS DOTYKOVÝCH TLAČÍTEK NA ČELNÍM PANELU: -

Více

GENERÁTOR HLASOVÝCH ZPRÁV INT-VMG. 1. Vlastnosti. 2. Specifikace. 3. Popis činnosti

GENERÁTOR HLASOVÝCH ZPRÁV INT-VMG. 1. Vlastnosti. 2. Specifikace. 3. Popis činnosti GENERÁTOR HLASOVÝCH ZPRÁV INT-VMG int-vmg_cz 06/17 Modul INT-VMG umožňuje hlasité přehrávání uložených zpráv, pokud nastane určitá událost. Může být použit ve spojení s ústřednami INTEGRA (jako výstupový

Více

T.Sonic 820. Uživatelský manuál

T.Sonic 820. Uživatelský manuál T.Sonic 820 Uživatelský manuál Představení produktu A B C D E F G H I J K L M N O P Q Mikrofon Zdířka na sluchátka Otvor na provlečení šňůrky na krk Line-In port audio vstup Vysokorychlostní mini USB2.0

Více

Uživatelský manuál PŘENOSNÝ REPRODUKTOR S KARAOKE, BLOOTOOTH FUNKCE

Uživatelský manuál PŘENOSNÝ REPRODUKTOR S KARAOKE, BLOOTOOTH FUNKCE Uživatelský manuál XF800 PŘENOSNÝ REPRODUKTOR S KARAOKE, BLOOTOOTH FUNKCE PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ Jedná se o citlivé elektronické zařízení. Vyhněte se jeho používání v těchto případech: - V blízkosti zdrojů

Více

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

AK klávesový elektronický keyboard UŽIVATELSKÝ MANUÁL

AK klávesový elektronický keyboard UŽIVATELSKÝ MANUÁL AK 280 61 klávesový elektronický keyboard UŽIVATELSKÝ MANUÁL Informace pro vaši bezpečnost Toto zařízení bylo testováno a shledáno vyhovujícím omezením pro třídu B digitálních zařízení, na základě oddílu

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

Digitální diktafon v karabině

Digitální diktafon v karabině Digitální diktafon v karabině Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu

Více

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta)

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Uživatelská příručka 1 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5 TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o NÁVOD 9901010 5. 12. 2011 Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem Popis tlačítek: Zdířka na SD/MMC karty Pracovní kontrolka (modrá) / nabíjecí kontrolka (červená) Mikrofon Nahrávání / zachycení

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Vestavěný hudební system

Vestavěný hudební system Vestavěný hudební system 10031947 10031948 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně Uživatelský manuál DB-100 DB-100B Indikátor úrovně Uchovejte tento manuál pro pozdější použití! Copyright Zákaz reprodukce! Tento manuál je platný pro čísla výrobků: 10453010, 10453010. Nejnovější verzi

Více

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-430DVR2 Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor T-400X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Tento produkt je bezdrátové dálkové ovládání, které umožňuje uživateli uvolnit závěrku fotoaparátu

Více

Elektronická bicí souprava NÁVOD K POUŽITÍ

Elektronická bicí souprava NÁVOD K POUŽITÍ Elektronická bicí souprava NÁVOD K POUŽITÍ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Elektronická bicí souprava splňuje požadavky Části 15 Pravidel FCC (Federální komise USA pro komunikaci). Při provozu soupravy jsou splněny

Více

Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD

Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD Návod k obsluze Hlavní výhody: Jednoduché ovládání podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Úvod Tento kamerový systém do auta slouží ke zaznamenávání průběhu

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu)

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) DS-430DVRB HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) Uživatelská příručka Obsah Předmluva...2 Funkce produktu, úvod...2

Více