PŘEDSTAVUJEME NOVÝ KONCEPT VÝŽIVY PSŮ KVALITA KVALITA TECHNOLOGIE ROZDÍL VÝROBA NAŠICH KRMIV JE ZALOŽENA NA TŘECH ZÁKLADNÍCH PRINCIPECH:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘEDSTAVUJEME NOVÝ KONCEPT VÝŽIVY PSŮ KVALITA KVALITA TECHNOLOGIE ROZDÍL VÝROBA NAŠICH KRMIV JE ZALOŽENA NA TŘECH ZÁKLADNÍCH PRINCIPECH:"

Transkript

1

2 PŘEDSTAVUJEME NOVÝ KONCEPT VÝŽIVY PSŮ NAŠE HODNOTY Naše společnost Visán vyrábí krmivo pro domácí zvířata už po několik desetiletí. V roce 2011 jsme otevřeli výrobní závod vybavený nejvyspělejší evropskou technologií a s nejpokročilejším vývojem v oblasti výroby krmiv pro domácí zvířata. VÝROBA NAŠICH KRMIV JE ZALOŽENA NA TŘECH ZÁKLADNÍCH PRINCIPECH: KVALITA TECHNOLOGIE ROZDÍL KVALITA Všichni naši dodavatelé jsou certifikováni a spolupracují s námi již několik desítek let. Používáme kvalitní a přírodní suroviny od místních dodavatelů. Čerstvé ryby pochází z Atlantického oceánu a Kantaberského moře. Čerstvé maso pochází z farem vybraných z těch nejlepších ve Španělsku. Veškeré čerstvé ryby a maso, které používá naše společnost, pochází od firem dodávajících potraviny pro lidskou spotřebu.

3 TECHNOLOGIE ROZDÍL Není možné vyrobit super prémiové krmivo bez pořádné kuchyně. Máme unikátní systém vstřikování čerstvého masa (ne zmrazeného) přímo v rámci výrobního procesu. Granule sušíme při nízké teplotě prostřednictvím exkluzivního systému, čímž zabraňujeme denaturaci mnoha živin citlivých na vysoké teploty. Vyrábíme naše vlastní přírodní ochucovadla, která produktu dodávají jedinečnou, zcela nezaměnitelnou a přírodní chuť. Vytvořili jsme řadu produktů Optimanova, kterou jsme přizpůsobili požadavkům na výživu v závislosti na věku a velikosti psa. Oproti jiným výrobcům, jejichž nutriční hodnoty jsou stejné pro různé produkty, se naše krmivo přizpůsobuje podle velikosti, věku a specifických potřeb každého jedince.

4 DOMÁCÍ PRODUKCE EXKLUSIVNÍ KUCHYNĚ VISÁN Všechny produkty se vyrábí v naší vlastní high-tech kuchyni vybavené nejmodernějšími technologiemi. Veškeré zařízení bylo navrženo k vývoji produktů s vysokým obsahem čerstvého masa, to je pro zvířecí mazlíčky nejvhodnější, protože suroviny jsou zpracovány přirozeně. Jsme připraveni vyvíjet produkty s obsahem čerstvého masa až 50%. My sami nakupujeme vlastní suroviny ke zpracování a maso se vaří ve vlastní šťávě z čerstvého masa nebo ryb. Následně se krmivo nechá odstát při pokojové teplotě, aby byly zachovány všechny nutriční hodnoty v každé granuli.

5 ŘADA PRODUKTŮ Optimanova Vytvořili jsme řadu produktů Optimanova, abychom uspokojili i ty nejnáročnější jazýčky našich nejlepších přátel. Tato řada sestává z produktů přizpůsobených věkové kategorii a typologii zvířecího mazlíčka, přičemž nabízíme rozmanitost a rozdíl. Jednotlivé složky, použité pro tuto řadu produktů, přispívají k blahobytu, kráse a zdraví Vašich zvířat. Tato krása se bude navíc odrážet v jejich chování, lesku a struktuře srsti. Produkty ve velikosti 400g, 800g a 2kg jsou balené pomocí inertního plynu, aby byla prostřednictvím technologie Fresh-Pack zachována ještě lepší kvalita různých složek. Balení o 12 kg jsou vybaveny hermetickým systémem otevírání a uzavírání Top-Zip, který pomáhá zachovat čerstvost produktu po delší dobu. HOLISTICKÉ INGREDIENCE Jednotlivé složky použité pro produkty řady Optimanova byly pečlivě vybrány, zkontrolovány a schváleny k zachování funkční rovnováhy vnitřních orgánů. Kromě toho, že jsou všechny použité složky 100 % přírodní, byly také připraveny přírodním procesem, aby se dosáhlo co nejlepší rovnováhy pro metabolismus Vašeho zvířete. Kombinace těchto faktorů se odrazí v jeho kráse. BEZ GMO Žádná ze složek používaných pro přípravu produktů Optimanova neobsahuje geneticky modifikované organismy, tím pomáhá zachovat přirozený řád.

6 VSTŘIKOVACÍ SYSTÉM ČERSTVÉHO MASA Unikátní vstřikovací systém čerstvého masa (F.M.I.S.- fresh meat injection system), díky němuž mohou naše produkty obsahovat až 50 % čerstvých surovin. Tento systém je řízen počítačem a propojen s naším procesním centrem zajišťujícím 100 % optimální promíchání. Vaření probíhá ve dvou fázích: Příprava a samotné vaření, stejně jako příprava chutného domácího jídla. Ostatní suroviny, které jsou součástí receptury a které se pomalu smíchávají s čerstvými surovinami, byly pečlivě vybrány a jsou 100 % přírodní. NAŠE PRODUKTY NEOBSAHUJÍ ŽÁDNÁ UMĚLÁ DOCHUCOVADLA, KONZERVANTY ANI BARVIVA.

7 KUŘE KRÁLÍK LOSOS POUŽÍVÁNÍ ČERSTVÉHO MASA MÁ OPROTI VÝHRADNÍMU POUŽÍVÁNÍ MASOVÝCH MOUČEK MNOHO VÝHOD. ČERSTVÉ MASO Jako hlavní suroviny používáme při výrobě produktů této řady čerstvé (nikdy zmražené) kuřecí, lososí a králičí maso. Tyto 3 základní suroviny jsou velmi kvalitní a získávají se prostřednictvím procesu mechanického získání masa z výrobního řetězce potravin pro lidi. Postup získávání je vysoce kvalitní, podobný mechanické extrakci olivového oleje. Používání čerstvého masa má oproti výhradnímu používání masových mouček mnoho výhod. Zaprvé, před proměnou v samotnou granuli prochází čerstvé maso pouze jedním tepelným zpracováním, zatímco masová moučka prochází dvěma tepelnými zpracováními; prvním při proměně v moučku a druhou při proměně v granuli pro Vašeho zvířecího mazlíčka. Čerstvé maso a ryby jsou zdrojem mnoha nutričních hodnot, které masové moučky nedodávají, tudíž vyrábíme produkty s méně denaturovanými bílkovinami, tuky s nižším okysličením a vyšším obsahem vitamínů z masa. Čerstvé maso je navíc mnohem chutnější než masová moučka.

8 KONCEPT MONOPROTEIN HYPOALERGENNÍ Mnoho zvířat trpí potravinovými alergiemi a intolerancemi. Naše krmivo bylo vyvinuto tak, aby tento problém, který v některých případech může být vážný, nevznikl. To je důvod, proč v každém produktu používáme pouze jeden zdroj živočišných proteinů. Využíváme 3 zdroje proteinů, které jsou obsaženy v různých produktech: kuře, losos a králík. KOMBINACE RŮZNÝCH PROTEINŮ ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU V JEDNOM JEDINÉM PRODUKTU KOMPLIKUJE STRAVITELNOST A ZHORŠUJE CHUTNOST POKRMU. Když pokrm obsahuje pouze jeden zdroj proteinů, je chutnější a pro vašeho zvířecího mazlíčka zajímavější a chutě můžete střídat.

9 NAŠE VLASTNÍ DOCHUCOVADLA Všechny produkty na trhu obsahují jednu základní složku, tj. složku dochucovací. Dochucovací složka může být přirozená nebo umělá. Kvalitní krmivo je obvykle vyrobené z přirozených dochucovacích složek, které se získávají od dodavatelů jako kterékoli další suroviny obsažené v receptuře. Konečným výsledkem je, že mnoho produktů na trhu chutná a voní stejně, protože různí výrobci krmiv nakupují stejné dochucovací složky. My již několik let vyvíjíme, prostřednictvím hydrolýzy čerstvého masa, naše vlastní 100 % přirozené dochucovací složky. Díky tomu mají naše produkty jedinečnou a lákavou chuť a Vaše zvíře je dokonale rozpozná. TO JE DŮVOD, PROČ OPTIMANOVA LZE ZÍSKAT POUZE V PŘÍPADĚ, ŽE BYLA PŘIPRAVENA V EXKLUZIVNÍ KUCHYNI VISÁN.

10 PŘÍNOSY HLAVNÍCH SLOŽEK KUŘE Je velmi dobře stravitelná surovina a základní složka podporující různé hlavní metabolické funkce, mezi které patří funkce štítné žlázy, systémů antioxidační ochrany a funkce imunitní. LOSOS Je prospěšný pro oběhový systém a pomáhá předcházet srdečním onemocněním. Navíc je bohatý na vitamín B3 nebo niacin a pomáhá snižovat cholesterol. Obsahuje velké množství vitamínu D, a proto se konzumace této ryby doporučuje ke zpevnění kůže a kostí. Její olej je bohatý na mastné kyseliny omega-3, DHA a EPA. KRÁLÍK RÝŽE ŘEPNÁ DUŽINA Jeho konzumace se doporučuje, protože má nízký obsah cholesterolu a tuku. Obsahuje důležité minerály jako železo, zinek a hořčík. Je to velmi dobře stravitelné maso s nízkým kalorickým obsahem Velmi dobře a lehce stravitelná složka. Bohatá na minerály: vápník, fosfor a železo. Bohatá na vitamíny: niacin, thiamin, riboflavin a vitamín D, které jsou prospěšné pro kůži, zrak a srst. Podporuje trávení a reguluje střevní peristaltiku. Díky svému poměru zkvasitelné a nezkvasitelné vlákniny je jedním z nejzajímavějších zdrojů vlákniny a to jak díky svému stimulačnímu účinku střevní peristaltiky, tak schopnosti regulace zažívací flóry prospěšné pro organizmus (laktobacily, bifidus atd.). Podporuje detoxikaci organismu.

11 INULIN BRAMBORY KVASNICE Zdroj FOS. Inulin pomáhá zlepšovat zažívání. Stimuluje množení bifidobakterií ve střevech. Posiluje imunologický systém a pomáhá při syntéze vitamínů B. Zdroj sacharidů s nízkou pravděpodobností vyvolání alergické reakce. Podporuje činnost slinivky břišní při trávení, výrazně zlepšuje chutnost potravy a má vysokou energetickou hodnotu. Skvělý zdroj vitamínů skupiny B. Přispívá k tomu, aby byla kůže zvířete zdravější a srst lesklejší. Pomáhá posilovat imunitní systém. Jejich vysoký obsah kyseliny listové podporuje reprodukci a stimuluje růst. Mají skvělé detoxikační účinky pro organizmus a podporují obnovu střevní mikroflóry. KUŘECÍ OLEJ Je skvělým zdrojem energie a zlepšuje chuť pokrmu. Bohatý na mastné kyseliny Omega 6, posiluje svaly, obnovuje tkáně a dodává energii, která pomáhá udržovat dobrý stav imunitního systému. RYBÍ OLEJ Doporučuje se pro psy s kožními alergiemi, pomáhá léčit různá kožní onemocnění. Bohatý na mastné kyseliny Omega 3. Prospěšný pro srst, kůži a klouby. Zlepšuje imunitu. EXTRAKT Z JUKY Pomáhá vytvářet ochrannou vrstvu na střevních stěnách, a tak zabraňuje jejich poškození. Reguluje střevní kvašení a podporuje produkci prospěšných mastných kyselin, čímž zabraňuje vzniku amoniaku.

12 PŘIDALI JSME SACHARIDY, KTERÉ JSOU LÉPE STRAVITELNÉ JEDINÝ ZDROJ ŠKROBU A/NEBO BEZ OBILOVIN Některé druhy rostlin vyvolávají u zvířat alergické reakce nebo hyperimunní poruchy. Takové složky, jako pšenice nebo sója, se nedoporučují pro přípravu krmiv. Ačkoli je to pravda, neznamená to, že by snad všechny obiloviny byly škodlivé, ani to, že by všechny druhy zeleniny nebo ovoce byly přínosné. Vybrali jsme rýži jako jediný zdroj škrobu a v některých produktech jsme ji dokonce nahradili bramborami, nicméně obě složky jsou zcela vhodné pro výživu zvířat, stejně jako pro výživu člověka. PROČ BRAMBORY? Brambory jsou zdrojem snadněji stravitelnějších sacharidů než obiloviny. Podporují činnost slinivky břišní při trávení, výrazně zlepšují chutnost potravy a mají vysokou energetickou hodnotu. STEJNĚ JAKO RÝŽE JSOU VHODNÉ V PŘÍPADĚ PŘÍZNAKŮ PODOBNÝCH GASTROENTERITIDĚ.

13 PROČ RÝŽE? Rýže je nejsnadněji stravitelná obilovina a poskytuje sacharidy s nejlepší absorpcí; ty jsou významným zdrojem energie potřebné pro zvířecí mazlíčky, proto má jejich přítomnost v krmivu zásadní význam především pro aktivní zvířata. Jedná se o velmi dobře a lehce stravitelnou složku. Je bohatá na minerály: vápník, fosfor a železo, na vitamíny: niacin, thiamin, riboflavin a vitamín D, které jsou prospěšné pro kůži, zrak a srst. PODPORUJE TRÁVENÍ A REGULUJE STŘEVNÍ PERISTALTIKU. Díky své vynikající stravitelnosti je vhodná pro obnovení střevní sliznice po prodělání gastroenteritidy (adstringentní účinek).

14 OMEZENÉ SACHARIDY Rýže a brambory řádně hydrolyzované nebo rozštěpené na řetězce mnohem menší a stravitelnější pro trávicí ústrojí psů a koček, představují také nejrychlejší a nejúčinnější zdroj glukózy. Omezené množství obsažených sacharidů, mezi 15 až 20 %, představuje vhodné, dostatečné a přiměřené množství pro správnou výživu našich mazlíčků. Je třeba mít na paměti, že zvyky, aktivita a život našich zvířecích mazlíčků se liší od života jejich divokých předků, se kterými se někdy srovnávají. BRAMBORY Všechny produkty z řady Optimanova obsahují větší množství přírodních antioxidantů (tokoferolů, vitamínů A, E a C) s ochranou proti škodlivému účinku volných radikálů. PŘÍRODNÍ SUROVINY Produkty řady Optimanova jsou vyrobeny ze 100 % přírodních surovin. Při jejich výrobě nepoužíváme žádná umělá barviva, ochucovadla ani antioxidanty.

15 PUPPY MINI CHICKEN & RICE KOMPLETNÍ KRMIVO PRO ŠTĚŇATA MALÝCH PLEMEN, OD 2 DO 10 MĚSÍCŮ VĚKU. NATURAL DEFENSE SYSTEM: Extra dávka zinku, vitamínu A a biotinu přispívá ke správnému fungování imunitního systému, udržuje zdravou srst, kůži a také plicní a střevní sliznice. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. HIGH PALATABILITY: Díky vysoké kvalitě a čerstvosti surovin, společně s vynikající kombinací oleje a kuřecího masa, se dosahuje vynikající chuti, která stimuluje konzumaci krmiva. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. BOOST ENERGY DENSITY: Obsah karnitinu stimuluje spalování tuků, čímž dosahuje vyšší účinnosti energetický systém. Chondroitin a glukosamin posilují kloubní chrupavku a zabraňují opotřebení. SLOŽENÍ: Čerstvé kuřecí maso (35 %), kuřecí moučka (25 %), rýže (15%), kuřecí olej, hydrolyzát z kuřecích jater (5 %) rýžový protein, kvasnice (3 %), řepná dužina, rybí olej, monokalcium fosfát, chlorid sodný, inulin (500 mg/kg-fos), manan-oligosacharidy (130 mg/kg), hexametafosforečnan sodný, extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 30,00 %, hrubý olej a tuky 20,00 %, EPA+DHA 830 mg/kg, hrubá vláknina 1,85 %, hrubý popel 8,00 %, vápník 1,50 %, fosfor 1,20 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 450 mg/kg. Vitamín C 150 mg/kg. Biotin 4,6 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid) 135 mg/kg. Selen (seleničitan sodný) 0,1 mg/kg. Taurin 30 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). MALÁ PLEMENA 0,8kg/2kg

16 ADULT MINI CHICKEN & RICE KOMPLETNÍ KRMIVO PRO DOSPĚLÉ PSY MALÝCH PLEMEN, OD 10 MĚSÍCŮ VĚKU. HIGH DIGESTIBILITY: Vysoká stravitelnost živin umožňuje jejich maximální absorpci a využití nutričních prvků, zároveň také stimuluje střevní zdraví. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. HIGH PALATABILITY: Díky vysoké kvalitě a čerstvosti surovin, společně s vynikající kombinací oleje a kuřecího masa, se dosahuje vynikající chuti, která stimuluje konzumaci krmiva. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. SKIN & COAT: Přítomnost zinku napomáhá regeneraci kůže a udržuje ji zdravou a pevnou. Mastné kyseliny dodávají sílu srsti, která je pak pevná a lesklá. SLOŽENÍ: Čerstvé kuřecí maso (35 %), kuřecí moučka (25 %), rýže (15%), hydrolyzát z kuřecích jater (5 %), kuřecí olej, kvasnice (3 %), řepná dužina, rybí olej, rýžový protein, chlorid sodný, monokalcium fosfát, chlorid draselný, inulin (500 mg/kg-fos), mananoligosacharidy (130 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 27,00 %, hrubý olej a tuky 17,00 %, EPA + DHA 750 mg/kg, hrubá vláknina 2,00 %, hrubý popel 8,00 %; vápník 1,20 %; fosfor 1,00 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 400 mg/kg. Vitamín C 125 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid zinečnatý) 135 mg/kg. Selen 0,1 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). MALÁ PLEMENA 0,8kg/2kg/12kg

17 PUPPY MEDIUM CHICKEN & RICE KOMPLETNÍ KRMIVO PRO ŠTĚŇATA STŘEDNÍCH PLEMEN, OD 2 DO 12 MĚSÍCŮ VĚKU. NATURAL DEFENSE SYSTEM: Extra dávka zinku, vitamínu A a biotinu přispívá ke správnému fungování imunitního systému, udržuje zdravou srst, kůži a také plicní a střevní sliznice. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. MINERALS OPTIMAL BALANCE: Rovnováha minerálních látek a vitamínů (vápník/ fosfor/vitamín D) podporují maximální růst štěňat a optimální vývoj kostí a svalů. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. BOOST ENERGY DENSITY: Obsah karnitinu stimuluje spalování tuků, čímž dosahuje vyšší účinnosti energetický systém. Chondroitin a glukosamin posilují kloubní chrupavku a zabraňují opotřebení. SLOŽENÍ: Čerstvé kuřecí maso (35 %), kuřecí moučka (25 %), rýže (15%), kuřecí olej, hydrolyzát z kuřecích jater (5 %), rýžový protein, kvasnice (3 %), řepná dužina, lněné semínko (1 %), rybí olej (0,5 %), monokalcium fosfát, chlorid sodný, chlorid draselný, inulin (500 mg/kg-fos), manan-oligosacharidy (130 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 30,00 %, hrubý olej a tuky 19,00 %, EPA+DHA 530 mg/kg, hrubá vláknina 1,85 %, hrubý popel 8,00 %, vápník 1,35 %, fosfor 1,15 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 425 mg/kg. Vitamín C 125 mg/kg. Biotin 4,6 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid) 135 mg/kg. Selen (seleničitan sodný) 0,1 mg/kg. Taurin 30 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). STŘEDNÍ PLEMENA 2kg /12kg

18 ADULT MEDIUM CHICKEN & RICE KOMPLETNÍ KRMIVO PRO DOSPĚLÉ PSY STŘEDNÍCH PLEMEN, OD 12 MĚSÍCŮ VĚKU. NATURAL DEFENSE SYSTEM: Extra dávka zinku, vitamínu A a biotinu přispívá ke správnému fungování imunitního systému, udržuje zdravou srst, kůži a také plicní a střevní sliznice. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. ORALCARE: Kombinace dietetické vlákniny a minerálů (vápník/fosfor) má čisticí účinek na zuby. Snižuje se tvorba zubního kamene a bakteriálního povlaku, která způsobuje nepříjemný zápach dechu. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. SKIN & COAT: Přítomnost zinku napomáhá regeneraci kůže a udržuje ji zdravou a pevnou. Mastné kyseliny dodávají sílu srsti, která je pak pevná a lesklá. SLOŽENÍ: Čerstvé kuřecí maso (35 %), kuřecí moučka (25 %), rýže (15%), kuřecí olej, hydrolyzát z kuřecích jater (5 %), rýžový protein, kvasnice, řepná dužina, rybí olej, chlorid sodný, polyfosfát sodíku (0,3 %), chlorid draselný, inulin (500 mg/kg-fos), manan-oligosacharidy (130 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 26,00 %, hrubý olej a tuky %, EPA + DHA 770 mg/kg, hrubá vláknina 2,50 %, hrubý popel 8,00 %, vápník 1,35 %, fosfor 0,95 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 250 mg/kg. Vitamín C 100 mg/kg. Biotin 3,4 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid) 135 mg/kg. Selen (seleničitan sodný) 0,1 mg/kg. Lkarnitin 70 mg/kg. Taurin 30 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). STŘEDNÍ PLEMENA 2kg/12kg

19 PUPPY LARGE CHICKEN & RICE KOMPLETNÍ KRMIVO PRO ŠTĚŇATA VELKÝCH PLEMEN, OD 2 DO 15 MĚSÍCŮ VĚKU. NATURAL DEFENSE SYSTEM: Extra dávka zinku, vitamínu A a biotinu přispívá ke správnému fungování imunitního systému, udržuje zdravou srst, kůži a také plicní a střevní sliznice. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. HARMONIZED GROWTH: Vyvážený příjem proteinů a energie bez zvýšeného ukládání tuku pomáhá dosáhnout harmonického růstu, rozvoje kostí a svalů. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. JOINT DEVELOPMENT: Dokonalý vývoj, zachování a rekonstrukce kloubní chrupavky jako důsledek dodání základních aminokyselin ve složkách produktu. SLOŽENÍ: Čerstvé kuřecí maso (35 %), kuřecí moučka (25 %), rýže (15 %), drůbeží olej, hydrolyzát z kuřecích jater (5 %), rýžový protein, kvasnice, řepná dužina, rybí olej, monokalcium fosfát, chlorid sodný, inulin (500 mg/kg-fos), manan-oligosacharidy (130 mg/kg), glukosamin (500 mg/kg), chlorid draselný, chondroitin (100 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 28,00 %, hrubý olej a tuky 17,00 %, EPA + DHA 650 mg/kg, hrubá vláknina 1,95 %, hrubý popel 7,00 %, vápník 1,30 %, fosfor 1,10 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J/kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 400 mg/kg. Vitamín C 100 mg/kg. Biotin 3,4 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid zinečnatý) 135 mg/kg. Selen (seleničitan sodný) 0,1 mg/kg. Taurin 30 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). VELKÁ PLEMENA 2kg/12kg

20 ADULT LARGE CHICKEN & RICE KOMPLETNÍ KRMIVO PRO DOSPĚLÉ PSY VELKÝCH PLEMEN, OD 15 MĚSÍCŮ VĚKU. CARDIOVASCULAR & VISUAL HEALTH: Přítomný taurin stimuluje srdeční kontrakce a pomáhá přecházet srdečním chorobám. Lutein podporuje správný rozvoj zrakových funkcí a jeho antioxidační účinek chrání sítnici. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. BONE AND JOINT EXTRA PROTECTION: Ochranný účinek chondroitinu a glukosaminu u na chrupavky se kombinuje s protizánětlivým účinkem mastných kyselin ω3 a ω6.. Chrání klouby a zabraňují jejich opotřebení. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. INTESTINAL PROTECTION: Ochranný účinek L-glutaminu na buňky střevní sliznice, společně se stimulačním účinkem zázvoru pro produkci trávicích enzymů mimořádnýmm způsobem usnadňují trávení živin. SLOŽENÍ: Čerstvé kuřecí maso (35 %), kuřecí moučka (25%), rýže (15%), kuřecí olej, hydrolyzát z kuřecích jater (5 %), rýžový protein, kvasnice, řepná dužina, rybí olej, chlorid sodný, monokalcium fosfát, chlorid draselný, inulin (500 mg/kg-fos), glukosamin (350 mg/kg), manan-oligosacharidy (130 mg/kg), chondroitin (70 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 25,00 %, hrubý olej a tuky 16,00 %, mastné kyseliny ω 6 3,60 %, EPA + DHA 920 mg/kg, hrubá vláknina 2,75 %, hrubý popel 8,00 %, vápník 1,35 %, fosfor 1,05 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 250 mg/kg. Vitamín C 100 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid zinečnatý) 135 mg/kg. Selen (seleničitan sodný) 0,1 mg/kg. Taurin 270 mg/kg. L-karnitin 70 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). VELKÁ PLEMENA 12kg

21

22 PUPPY DIGESTIVE RABBIT & POTATO KOMPLETNÍ KRMIVO PRO ŠTĚŇATA VŠECH PLEMEN S CITLIVÝM TRÁVENÍM. OD 2 DO 15 MĚSÍCŮ VĚKU. HIGH DIGESTIBILITY: Vysoká stravitelnost živin umožňuje jejich maximální absorpci a využití nutričních prvků, zároveň také stimuluje střevní zdraví. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. HIGH PALATABILITY: Díky vysoké kvalitě a čerstvosti surovin, společně s vynikajícíí kombinací oleje a kuřecího masa, se dosahuje vynikající chuti, která stimuluje konzumaci krmiva. GASTRIC PROTECTION: Speciální směs složek umožňuje rychlé trávení s minimálním působením na žaludek. PREBIOTIC EFFECT: Složky s prebiotickým účinkem (FOS- MoS, rezistentní škrob) stimulují růst/bujení bakterií v trávicím traktu a ty zlepšují střevní zdraví (bifidus efekt). SLOŽENÍ: Čerstvé králičí maso (40 %), králičí moučka (25 %), dehydratované brambory (20 %), olej, hydrolyzát z králičího masa (5 %), proteiny z bramborových hlíz, kvasnice (2 %), řepná dužina, rybí olej (5 %), monokalcium fosfát, chlorid sodný, chlorid draselný, inulin (FOS mg/kg), zázvor (1 000 mg/kg), manan-oligosacharidy (260 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 29,00 %, hrubý olej a tuky 22,00 %, EPA+DHA 530 mg/kg, hrubá vláknina 2,50 %, hrubý popel 7,00 %, vápník 1,20 %, fosfor 1,05 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 425 mg/kg. Vitamín C 125 mg/kg. Biotin 4,6 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid) 135 mg/kg. Selen 0,1 mg/kg. Taurin 30 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). VŠECHNA PLEMENA 0,8kg /2kg /12kg

23 ADULT DIGESTIVE RABBIT & POTATO KOMPLETNÍ KRMIVO PRO DOSPĚLÉ PSY VŠECH PLEMEN S CITLIVÝM TRÁVENÍM OD 10 MĚSÍCŮ VĚKU. HIGH DIGESTIBILITY: Vysoká stravitelnost živin umožňuje jejich maximální absorpci a využití nutričních prvků, zároveň také stimuluje střevní zdraví. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. ORALCARE: Kombinace dietetické vlákniny a minerálů (vápník/fosfor) má čisticí účinek na zuby. Snižuje se tvorba zubního kamene a bakteriálního povlaku, která způsobuje nepříjemný zápach dechu. GASTRIC PROTECTION: Speciální směs složek umožňuje rychlé trávení s minimálním působením na žaludek. PREBIOTIC EFFECT: Složky s prebiotickým účinkem (FOS- MoS, rezistentní škrob) stimulují růst/bujení bakterií v trávicím traktu a ty zlepšují střevní zdraví (bifidus efekt). SLOŽENÍ: Čerstvé králičí maso (40 %), králičí moučka (25 %), dehydratované brambory (20 %), proteiny z bramborových hlíz, hydrolyzát z králičího masa (5 %), oleje, řepná dužina, kvasnice, chlorid sodný, polyfosfát sodíku (0,3 %), chlorid draselný, inulin (FOS mg/kg), zázvor (1 000 mg/kg), manan-oligosacharidy (260 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein %, hrubý olej a tuky %, EPA + DHA 400 mg/kg, hrubá vláknina 2,50 %, hrubý popel 7,00 %, vápník 1,10 %, fosfor 0,80 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 250 mg/kg. Vitamín C 100 mg/kg. Biotin 4,0 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 83 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,9 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 11 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 8,3 mg/kg. Zinc (óxido de zinc) 165 mg/kg, Selenio 0,17 mg/kg, L-carnitina 70 mg/kg. Taurin 30 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). VŠECHNA PLEMENA 0,8kg/2kg/12kg

24 PUPPY SENSITIVE SALMON & POTATO KOMPLETNÍ KRMIVO PRO ŠTĚŇATA VŠECH PLEMEN S CITLIVOU POKOŽKOU A ZAŽÍVÁNÍM OD 2 DO 15 MĚSÍCŮ VĚKU. INTESTINAL PROTECTION: Ochranný účinek L-glutaminu na buňky střevní sliznice, společně se stimulačním účinkem zázvoru pro produkci trávicích enzymů mimořádným způsobem usnadňují trávení živin. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. GASTRIC PROTECTION: Speciální směs složek umožňuje rychlé trávení s minimálním působením na žaludek. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. SKIN & COAT: Přítomnost zinku napomáhá regeneraci kůže a udržuje ji zdravou a pevnou. Mastné kyseliny dodávají sílu srsti, která je pak pevná a lesklá. SLOŽENÍ: Čerstvý losos (40 %), lososová moučka (25 %), dehydratované brambory (20 %), proteiny z bramborových hlíz, olej, hydrolyzát z lososa (5 %), kvasnice (4 %), řepná dužina, lněné semínko (1 %), rybí olej (0,2 %), monokalcium fosfát, chlorid sodný, chlorid draselný, inulin (FOS mg/kg), zázvor (1 000 mg/kg), manan-oligosacharidy (260 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 29,00 %, hrubý olej a tuky 22,00 %, EPA+DHA mg/kg, hrubá vláknina 2,70 %, hrubý popel 8,00 %, vápník 1,20 %, fosfor 1,05 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 425 mg/kg. Vitamín C 125 mg/kg. Biotin 4,6 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid) 135 mg/kg. Selen (seleničitan sodný) 0,1 mg/kg. Taurin 30 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). VŠECHNA PLEMENA 0,8kg /2kg /12kg

25 ADULT SENSITIVE SALMON & POTATO KOMPLETNÍ KRMIVO PRO DOSPĚLÉ PSY VŠECH PLEMEN S CITLIVOU POKOŽKOU A ZAŽÍVÁNÍM OD 10 MĚSÍCŮ VĚKU. INTESTINAL PROTECTION: Ochranný účinek L-glutaminu na buňky střevní sliznice, společně se stimulačním účinkem zázvoru pro produkci trávicích enzymů mimořádným způsobem usnadňují trávení živin. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. GASTRIC PROTECTION: Speciální směs složek umožňuje rychlé trávení s minimálním působením na žaludek. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. SKIN & COAT: Přítomnost zinku napomáhá regeneraci kůže a udržuje ji zdravou a pevnou. Mastné kyseliny dodávají sílu srsti, která je pak pevná a lesklá. SLOŽENÍ: Čerstvý losos (40 %), lososová moučka (25 %), dehydratované brambory (20%), proteiny z bramborových hlíz, olej, hydrolyzát z lososa (5 %), kvasnice, řepná dužina, chlorid sodný, polyfosfát sodíku (0,3 %), chlorid draselný, inulin (FOS mg/kg), zázvor (1 000 mg/kg), mananoligosacharidy (260 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein %, hrubý olej a tuky %, EPA + DHA mg/kg, hrubá vláknina 2,75 %, hrubý popel 7,00 %, vápník 1,10 %, fosfor 0,85 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 250 mg/kg. Vitamín C 100 mg/kg. Biotin 4,0 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid) 135 mg/kg. Selen (seleničitan sodný) 0,1 mg/kg. L-karnitin 70 mg/kg. Taurin 30 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). VŠECHNA PLEMENA 0,8kg/2kg/12kg

26 ADULT OBESITY CHICKEN & RICE KOMPLETNÍ KRMIVO PRO PSY VŠECH PLEMEN TRPÍCÍCH NADVÁHOU. FAT BURNING SYSTEM: Dodatečný zdroj L-karnitinu pomáhá metabolizovat tuky, zatímco vysoký obsah proteinů přispívá k udržování svalové hmoty. SATIATING EFFECT: Použití rezistentního škrobu při zažívání umožňuje udržet stálou úroveň glukózy a cholesterolu v krmivu. Kontrolovaný zdroj energie přispívá k pocitu nasycení. CALORIE REDUCTION: Použití rezistentního škrobu při zažívání umožňuje udržet stálou úroveň glukózy a cholesterolu v krmivu. Kontrolovaný zdroj energie přispívá k pocitu nasycení. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. SLOŽENÍ: Čerstvé kuřecí maso (35 %), kuřecí moučka (25 %), rýže (10 %), hydrolyzát z kuřecích jater (5 %), kuřecí olej, řepná dužina, rostlinná vláknina, kvasnice, lněné semínko, rybí olej, chlorid sodný, chlorid draselný, inulin (500 mg/kg-fos), manan-oligosacharidy (130 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 34,00 %, hrubý olej a tuky 9,00 %, EPA + DHA mg/kg, hrubá vláknina 8,50 %, TDF (vláknina) 17,50 %, hrubý popel 8,00 %, vápník 1,15 %, fosfor 0,85 %, využitelná energie Kcal/kg. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 600 mg/kg. Vitamín C 200 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid) 135 mg/kg. Selen (seleničitan sodný) 0,1 mg/kg. Taurin 770 mg/kg. L-karnitin 270 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). VŠECHNA PLEMENA 2kg/12kg

27 ADULT MOBILITY CHICKEN & RICE KOMPLETNÍ KRMIVO PRO DOSPĚLÉ PSY VŠECH PLEMEN. POMÁHÁ UDRŽOVAT A ZLEPŠOVAT POHYBLIVOST KLOUBŮ. JOINT PROTECTION: Protizánětlivý účinek mastných kyselin ω 3 a ω 6 chrání klouby a zpomaluje jejich opotřebení. Dodatečná dávka glukosaminu a chondroitinu pomáhá udržovat správnou lubrikaci kloubu. BONE PROTECTION: Díky vitamínu D je tvorba a mineralizace kostí intenzivnější, reguluje se úroveň minerálů v krvi a podporuje jeho absorpce, přenos a ukládání v kostech. CALORIE REDUCTION: Použití rezistentního škrobu při zažívání umožňuje udržet stálou úroveň glukózy a cholesterolu v krmivu. Kontrolovaný zdroj energie přispívá k pocitu nasycení. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. SLOŽENÍ: Čerstvé kuřecí maso (35 %), kuřecí moučka (25 %), rýže (15%), hydrolyzát z kuřecích jater (5 %), kuřecí olej, kvasnice, řepná dužina, lněné semínko, monokalcium fosfát, rybí olej, chlorid sodný, chlorid draselný, glukosamin (770 mg/kg), methyl sulfonyl metan (500 mg/kg), inulin (500 mg/kg-fos), chondroitin (270 mg/kg), manan-oligosacharidy (130 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 27,00 %, hrubý olej a tuky 14,00 %, EPA + DHA mg/kg, hrubá vláknina 3,00 %, hrubý popel 8,00 %; vápník 1,35 %; fosfor 1,00 %, využitelná energie Kcal/kg. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 600 mg/kg. Vitamín C 200 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid zinečnatý) 135 mg/kg. Selen (seleničitan sodný) 0,1 mg/kg. Taurin 500 mg/kg. L-karnitin 170 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly). VŠECHNA PLEMENA 2kg/12kg

28 ADULT ACTIVE CHICKEN & RICE KOMPLETNÍ KRMIVO PRO DOSPĚLÉ PSY VŠECH PLEMEN S INTENZIVNÍ AKTIVITOU. CARDIOVASCULAR & VISUAL HEALTH: Přítomný taurin stimuluje srdeční kontrakce a pomáhá přecházet srdečním chorobám. Lutein podporuje správný rozvoj zrakových funkcí a jeho antioxidační účinek chrání sítnici. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. BOOST ENERGY DENSITY: Obsah karnitinu stimuluje spalování tuků, čímž dosahuje vyšší účinnosti energetický systém. Chondroitin a glukosamin posilují kloubní chrupavku a zabraňují opotřebení. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. MUSCULAR REINFORCEMENT: Zdroj aminokyselin potřebných pro tvorbu svalové bílkoviny přispívá k maximálnímu rozvoji, údržbě a obnově svalů. SLOŽENÍ: Čerstvé kuřecí maso (35%), kuřecí moučka (25%), rýže (15%), drůbeží olej, hydrolyzát z kuřecích jater (5 %), rýžový protein, kvasnice, řepná dužina, rybí olej, chlorid sodný, chlorid draselný, inulin (500 mg/kg-fos), manan-oligosacharidy (130 mg/kg), extrakt z juky. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 32,00 %, hrubý olej a tuky 22,00 %, EPA + DHA 400 mg/kg, hrubá vláknina 2,00 %, hrubý popel 8,00 %, vápník 1,25 %, fosfor 1,00 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 500 mg/kg. Vitamín C 200 mg/kg. Biotin 3,4 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid zinečnatý) 135 mg/kg. Selen (seleničitan sodný) 0,1 mg/kg. L-karnitin 170 mg/kg. Taurin 100 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly 350 mg/kg). VŠECHNA PLEMENA 12kg

29 ADULT MATURE CHICKEN & RICE KOMPLETNÍ KRMIVO PRO DOSPĚLÉ PSY VŠECH PLEMEN, OD 6 LET. ANTI-AGING EFFECT: Přidání mastné kyseliny EPA pomáhá zpomalit stárnutí kognitivních funkcí. Přírodní antioxidační látky (tokoferoly) chrání organismus s před účinkem volných radikálů. IMMUNITY CONTROL PROGRAM: Ochranný systém proti rakovině přispívá k rozvoji nervového systému, posiluje imunitní systém a kardiovaskulární zdraví. BONE PROTECTION: Díky vitamínu D je tvorba a mineralizace kostí intenzivnější, reguluje se úroveň minerálů v krvi a podporuje jeho absorpce, přenos a ukládání v kostech. DIGESTIVE HEALTH SYSTEM: Prebiotický účinek FOS stimuluje prospěšnou bakteriální flóru trávicího systému (bifidus efekt). MOS odstraňuje škodlivou flóru, čímž se dosáhne lepšího trávení. INCREASE INTESTINAL MOTILITY: Vláknina ve vyváženém rozpustném a nerozpustném poměru reguluje střevní fermentaci a stimuluje průchod potravy trávicí soustavou. SLOŽENÍ: Čerstvé kuřecí maso (35 %), drůbeží moučka (25 %), rýže (15%), kuřecí olej, hydrolyzát z kuřecích jater (5 %), rýžový protein, kvasnice, řepná dužina, lněné semínko, celulóza, rybí olej, chlorid sodný, chlorid draselný, inulin (500 mg/kg-fos), glukosamin (500 mg/kg), manan-oligosacharidy (130 mg/kg), extrakt z juky, chondroitin (100 mg/kg). ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 25,00 %, hrubý olej a tuky 15,00 %, EPA + DHA mg/kg, hrubá vláknina 4,00 %, TDF (vláknina 13 %), hrubý popel 7,00 %, vápník 1,10 %, fosfor 0,80 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY: NUTRIČNÍ: Vitamín A M.J./kg. Vitamín D M.J./kg. Vitamín E 600 mg/kg. Vitamín E 200 mg/kg. Biotin 3,4 mg/kg. Železo (síran železnatý monohydrát) 68 mg/kg. Jód (jodid draselný) 3,2 mg/kg. Měď (síran měďnatý pentahydrát) 9 mg/kg. Mangan (síran manganatý monohydrát) 6,8 mg/kg. Zinek (oxid zinečnatý) 135 mg/kg. Selen 0,1 mg/kg. Taurin mg/kg. L-karnitin 170 mg/kg. TECHNOLOGICKÉ: Přírodní antioxidanty (tokoferoly 350 mg/kg). VŠECHNA PLEMENA 2kg/12kg

30 ŽIVINY Vlhkost (%) Hrubý protein (%) Hrubý tuk (%) Hrubá vláknina (%) Hrubý popel (%) Vápník (%) Fosfor (%) Sodík (%) Chloridy (%) Draslík (%) Hořčík (%) Železo (mg/kg) Měď(mg/Kg) Zinek (mg/kg) Mangan(mg/Kg) Jód (mg/kg) Selen(mg/Kg) Vitamín A (M.J./kg) Vitamín D3 (M.J./kg) Vitamín E (mg/kg) Vitamín C (mg/kg) Vitamín B1 (tiamin) (mg/kg) Vitamín B2 (riboflavin) (mg/kg) Vitamín B3 (niacin) (mg/kg) Vitamín B5 (kyselina pnatothenová) (mg/kg) Vitamín B6 (pyridoxin) ((mg/kg) Vitamín B8 (biotin) (mg/kg) Vitamín B9 (kyselina listová) (mg/kg) Vitamín B12 (kyanokobalamin) (mg/kg) Vitamín K3 Kyselina linolová (%) Kyselina arachidonová (%) Mastné kyseliny ω3 (%) Mastné kyseliny ω6 (%) EPA + DHA (mg/kg) Taurin (mg/kg) Karnitin (mg/kg) Lysin (%) Methioninin (%) Cholin (mg/kg) Manan-oligosacharidy (MOS) (mg/kg) Frukto-oligosacharidy (FOS) (mg/kg) VÝZNAM PRO ORGANISMUS Růst, svalová hmota, metabolismus Energie, kůže, srst Gastrointestinální motilita Zdroj minerálů MINERÁLNÍ LÁTKY Kosterní systém Kosterní a svalový systém, energetický metabolismus Acidobazická rovnováha. Nervový přenos. Vodní bilance. Acidobazická rovnováha. Vodní bilance. Acidobazická rovnováha. Nervový přenos. Kosterní systém. Chrup. Energetický metabolismus. Haemoglobin, myoglobin. Oxygen metabolization Funkce jater. Kůže a srst. Kůže, metabolismus proteinů, hojení ran. Kosterní a neuromuskulární systém. Aktivace enzymů. Metabolismus štítné žlázy Ochrana před oxidací. Imunitní odpověď a plodnost VITAMÍNY Zrak, růst, buněčná diferenciace a imunitní funkce Metabolismus kostí Antioxidant likvidující volné radikály, rozmnožování Hormonální syntéza, synéza kolagenu, ochrana před oxidací Metabolismus sacharidů a energetický metabolismus Buněčné dýchání, energetický metabolismus Hormonální syntéza. Energetický metabolismus. Energetický metabolismus. Syntéza mastných kyselin Enzymatická biosyntéza, nervová funkce, metabolismus sacharidů, imunitní odpověď Energetický metabolismus, metabolismus tuků a mastných kyselin Metabolismus proteinů, syntéza nukleových kyselin a plodnost Krve tvorba a tvorba nervových buněk Srážlivost krve, kosterní metabolismus MASTNÉ KYSELINY Zlepšení obranyschopnosti. Inmunologická funkce Reakce na zánět. Buněčný metabolismus Imunitní účinek. Snižuje cholesterol, protizánětlivý účinek. Snižuje cholesterol, zpomaluje stárnutí neuronů. Nervový metabolismus a protizánětlivý účinek. OSTATNÍ ŽIVINY Vývoj plodu, srdeční funkce, zrak, imunitní účinek. Energetický metabolismus tuků Syntéza kolagenu Energetický metabolismus a metabolismus proteinů Jaterní metabolismus. Nervová funkce Odstranění patogenních střevních bakterií Výživná látka prospěšná pro střevní flóru PUPPY MINI 9,00 30,00 20,00 1,85 8,00 1,50 1,20 0,37 0,50 0,63 0, ,25 0, , ,6 0,14 3 2,7 0,12 0,40 4, ,47 0, PUPPY MEDIUM 9,00 30,00 19,00 1,85 8,00 1,35 1,15 0,34 0,60 0,61 0, ,15 0, ,6 17, ,6 3,3 0,15 2,4 2,4 0,09 0,45 3, ,34 0, PUPPY LARGE 9,00 28,00 17,00 1,95 7,00 1,30 1,10 0,32 0,56 0,57 0, ,99 0, ,7 16, ,7 3,3 0,14 2,8 2,2 0,08 0,32 3, ,26 0, Využitelná energie (Kcal/Kg) Energetická úroveň

31 ADULT GIANT ADULT LARGE 9,00 25,00 16,00 2,75 8,50 1,35 1,05 0,35 0,46 0,46 0, ,71 0, ,2 14, ,7 3,1 0,11 2,5 2,2 0,07 0,40 3, ,05 0, ,00 27,00 18,00 2,50 8,00 1,60 1,30 0,39 0,63 0,51 0, ,93 0, ,2 15, ,7 3,1 0,13 2,5 2,3 0,08 0,45 3, ,19 0, ADULT ACTIVE ADULT SENIOR 9,00 32,00 22,00 2,00 8,00 1,25 1,00 0,42 0,50 0,46 0, ,10 0, ,3 15, ,7 3,1 0,15 2,5 2,6 0,09 0,46 4, ,38 0, ,00 25,00 15,00 4,00 7,00 1,10 0,80 0,35 0,47 0,46 0, ,42 0, ,6 14, ,3 2,9 0,10 2,5 1,6 0,07 0,91 2, ,99 0, ADULT OBESITY ADULT MOBILITY 9,00 34,00 9,00 8,50 8,00 1,15 0,85 0,45 0,52 0,61 0, ,01 0, ,0 15, ,0 3,0 0,14 2,5 1,3 0,07 0,44 1, ,38 0, ,00 27,00 14,00 3,00 8,00 1,35 1,00 0,40 0,59 0,46 0, ,96 0, ,6 15, ,5 3,0 0,13 2,4 1,9 0,10 1,18 2, ,23 0, ADULT DIGESTIVE RABBIT & POTATO PUPPY DIGESTIVE RABBIT & POTATO 9,00 29,00 22,00 2,50 7,50 1,25 1,05 0,31 0,50 0,63 0, ,33 0, ,4 14, ,6 3,3 0,07 3,0 2,1 0,05 1,01 3, ,22 0, ,00 27,00 16,00 2,50 7,00 1,10 0,80 0,39 0,57 0,72 0, ,67 0, ,5 13, ,3 3,1 0,07 2,7 1,5 0,05 0,45 2, ,07 0, ADULT SENSITIVE SALMON & POTATO PUPPY SENSITIVE SALMON & POTATO 9,00 29,00 22,00 2,70 8,00 1,20 1,05 0,33 0,56 0,77 0, ,59 0, ,8 15, ,0 3,4 0,08 3,0 2,0 0,05 1,07 4, ,04 0, ,00 27,00 16,00 2,75 7,00 1,10 0,85 0,55 0,85 0,84 0, ,60 0, ,0 13, ,0 3,2 0,08 2,7 1,6 0,04 0,53 3, ,95 0, ADULT MEDIUM 9,00 26,00 16,00 2,50 8,00 1,35 0,95 0,38 0,46 0,46 0, ,76 0, ,9 14, ,4 3,1 0,11 2,5 2,1 0,07 0,31 3, ,09 0, ,00 27,00 17,00 2,00 8,00 1,20 1,00 0,38 0,53 0,50 0, ,86 0, ,5 15, ,0 3,1 0,13 2,5 2,2 0,08 0,32 3, ,18 0, ADULT MINI

32 VISÁN INDUSTRIAS ZOOTÉCNICAS, S.L. Ctra. M-208, Km. 0, Arganda del Rey (Madrid) Tel: (+34) / / pet@visan.es

Příloha č. 1 Kupní smlouvy č. PPR-13552-32/ČJ-2012-990656 Specifikace krmiva

Příloha č. 1 Kupní smlouvy č. PPR-13552-32/ČJ-2012-990656 Specifikace krmiva Příloha č. 1 Kupní smlouvy č. PPR-13552-32/ČJ-2012-990656 Specifikace krmiva A.2.1. Granulované krmivo pro březí a kojící feny 1. Výrobce Royal Canin 2. Obchodní označení nabízeného krmiva Maxi Starter

Více

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA NÍZKÝ OBSAH OBILOVIN

Více

S M L XL. krmivo-brit.cz facebook.com/britcare

S M L XL. krmivo-brit.cz facebook.com/britcare S M L XL VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany 94, Rudná u Prahy Česká republika Tel.: +420 257 952 141 Fax: +420 257 952 141 brit@brit-petfood.com krmivo-brit.cz facebook.com/britcare S L M XL NA VELIKOSTI ZÁLEŽÍ

Více

CASA-FERA Puppy Štěně 3 KG 12,5 KG

CASA-FERA Puppy Štěně 3 KG 12,5 KG Puppy Štěně 12,5 KG CASA-FERA Puppy je přímo ušito na míru vysokým nárokům na živiny štěňat všech plemen: Malá plemena : od 4 do 21 týdnů Středně velká plemena: od 4 do 26 týdnů Velká plemena: od 4 do

Více

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

GRAIN FREE 75% 25% 0%

GRAIN FREE 75% 25% 0% 75% maso a ryby 25% 0% ovoce a zelenina bez obilovin HIGH MEAT Bezobilná krmiva s vysokým obsahem masa pro dospělé psy a štěňata všech plemen HIGH MEAT & Adult Turkey & Sweet Potatoes with Cranberry SUPER

Více

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium.

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium. PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY www.mojecalibra.cz Calibra je řada velmi kvalitních granulovaných krmiv, jež obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků tak, aby plně zabezpečily

Více

K ČEMU SLOUŽÍ VERSELE-LAGA UČEBNICE? studnice argumentů pro úspěšný prodej koncovému zákazníkovi

K ČEMU SLOUŽÍ VERSELE-LAGA UČEBNICE? studnice argumentů pro úspěšný prodej koncovému zákazníkovi K ČEMU SLOUŽÍ VERSELE-LAGA UČEBNICE? studnice argumentů pro úspěšný prodej koncovému zákazníkovi Vždy máme radost z toho, když se náš zákazník rozhodne pro některý z našich produktů. Touto radostí to ale

Více

MINI SUPER PREMIUM DOG FOOD

MINI SUPER PREMIUM DOG FOOD MINI SUPER PREMIUM DOG FOOD PREVENCE VÝŽIVOU PRO MALÉ VELKÉ LÁSKY KOMPLETNÍ SORTIMENT BEZ OBILOVIN NEODOLATELNÁ CHUŤ ČERSTVÉ JEHNĚČÍ, ČERSTVÝ LOSOS, TUŇÁK, KRÁLÍK A ZVĚŘINA PODPORA IMUNITY, ZDRAVÍ A KONDICE

Více

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření Novinka GARANCE 60% masa brambor a bylinek původu surovin Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření NOVÁ, VYLEPŠENÁ RECEPTURA! Puppy All Breeds Puppy Mini Chicken&Potatoes

Více

Zdravý život začíná dobrou výživou

Zdravý život začíná dobrou výživou Zdravý život začíná dobrou výživou SANIMED OBSAH Proč SANIMED? SANIMED pro psy Preventivní řada Léčebná řada str. 6 8 SANIMED pro kočky Preventivní řada Léčebná řada str. 38 39 4 SANIMED pro psy Preventivní

Více

Krmiva pro psy. Distributor ČR a SK: CANDY, s.r.o. Hradčanská 403, Pardubice 530 06 www.nutram.cz www.candy.cz email: candy@candy.cz tel.

Krmiva pro psy. Distributor ČR a SK: CANDY, s.r.o. Hradčanská 403, Pardubice 530 06 www.nutram.cz www.candy.cz email: candy@candy.cz tel. Krmiva pro psy NUTRAM Puppy - Pro štěňata menších a středních plemen... 2 NUTRAM Large Breed Puppy - Pro štěňata velkých plemen... 3 NUTRAM Adult - Pro dospělé psy... 4 NUTRAM Large Breed Adult - Pro dospělé

Více

Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016

Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016 Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016 exkluzivní formule ve dvou variantách Meat & Fish Fish bez obilovin pro všechny velikosti psů pro všechny věkové kategorie vyjímečně chutné a stravitelné

Více

HIGH MEAT GLUTEN FREE

HIGH MEAT GLUTEN FREE HIGH MEAT Bezlepková krmiva s vysokým obsahem masa pro dospělé psy a štěňata všech plemen HIGH MEAT & Chicken & Rice HIGH MEAT & Lamb & Rice HIGH MEAT & SBT - Chicken Úvod HIGH MEAT & GRAIN FREE Chicken

Více

Příval energie v krmivech bez alergie

Příval energie v krmivech bez alergie www.calibra-krmivo.cz hypo-allergenic Superpremium dog food Příval energie v krmivech bez alergie lamb & rice chicken & rice salmon & potato SUROVINY A VÝŽIVOVÉ SLOŽKY Výživa psů a její vývoj zaznamenal

Více

CAT FOOD PREMIUM PREVENCE VÝŽIVOU. krmivo-brit.cz

CAT FOOD PREMIUM PREVENCE VÝŽIVOU. krmivo-brit.cz PREMIUM CAT FOOD PREVENCE VÝŽIVOU VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany 94, Rudná u Prahy Tel.: +420 257 952 141 Fax: +420 257 952 141 brit@brit-petfood.com krmivo-brit.cz PREMIUM QUALITY CAT FOOD PREMIUM QUALITY

Více

CHicopee. Krmivo pro psy

CHicopee. Krmivo pro psy CHicopee Krmivo pro psy REJSTRÍK Naše společnost 4 Naše záruka 5 Správná volba 6 Analýza krmiva 8 Classic - Nature - Line 10 Speciální vlastnosti 12 Mini Puppy Lamb & Rice 14 Puppy Lamb & Rice 16 Maxi

Více

JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA...

JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA... JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA... P S Í K R M I V O L I S O V A N É Z A S T U D E N A Dali jste nám již "To se mi líbí" na Facebooku? FACEBOOK.COM/IMPRESSYOURDOG POZNEJTE DOBRÉ KRMIVO! Kompletní krmivo, může

Více

STRANA 1: VŽDY O CHLUP NAPŘED STRANA 2: Monge Italská rodina

STRANA 1: VŽDY O CHLUP NAPŘED STRANA 2: Monge Italská rodina STRANA 1: VŽDY O CHLUP NAPŘED STRANA 2: Monge Italská rodina Uběhlo již více než 50 let, kdy si Baldassare Monge uvědomil potřebu poskytnout našit čtyřnohým mazlíčkům stravu uspokojující jejich specifické

Více

for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky

for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky w w w. c a l i b r a - k r m i v o. c z Přednosti krmiv Calibra Kočky provázejí člověka tisíce let. Za tuto dobu se výrazně

Více

Seznam krmiv / ceník

Seznam krmiv / ceník Seznam krmiv / ceník kód název balení cena cena pro členy BHA012000 PUPPY DAYS (Chicken & Salmon Puppy) 20 kg 2 252,00 1779,00 BHA011200 PUPPY DAYS (Chicken & Salmon Puppy) 12 kg 1 480,00 1169,00 BHA010600

Více

nemoc úraz operace síla energie vitalita Ensure Plus Advance Výživa nové generace Chrání a obnovuje Vaše svaly

nemoc úraz operace síla energie vitalita Ensure Plus Advance Výživa nové generace Chrání a obnovuje Vaše svaly nemoc úraz operace síla energie vitalita Ensure Plus Advance Výživa nové generace Chrání a obnovuje Vaše svaly Ztráta tělesné hmotnosti a svalu Delší nemoc, úraz, operace, pobyt v nemocnici vede ke ztrátě

Více

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN,

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, CHRÓM, Calcium, Magnesium Organické Minerály ORGANICKÉ MINERÁLY Zásadní zvláštností všech přípravků linie «Organické minerály»

Více

Superprémiové krmivo pro vaše miláčky. lamb & rice chicken & rice salmon & potato.

Superprémiové krmivo pro vaše miláčky. lamb & rice chicken & rice salmon & potato. Superprémiové krmivo pro vaše miláčky lamb & rice chicken & rice salmon & potato www.mojecalibra.cz SUROVINY A VÝŽIVOVÉ SLOŽKY Výživa psů zaznamenala během posledních let neuvěřitelný posun vpřed. Již

Více

ALLKRAFT Naturprodukte ZA STUDENA LISOVANÝ LNĚNÝ OLEJ A POKRUTINY V KVALITĚ POTRAVINY

ALLKRAFT Naturprodukte ZA STUDENA LISOVANÝ LNĚNÝ OLEJ A POKRUTINY V KVALITĚ POTRAVINY ZA STUDENA LISOVANÝ LNĚNÝ OLEJ A POKRUTINY V KVALITĚ POTRAVINY Vlastní výroba a ruční stáčení Lisování za studena při teplotě max. 40 C 100% pro potravinářský průmysl Žádné geneticky modifikované suroviny

Více

Fitmin puppy kaše 3 kg. Fitmin puppy kaše 850g. KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY. Hmotnost: 3,000

Fitmin puppy kaše 3 kg. Fitmin puppy kaše 850g. KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY. Hmotnost: 3,000 KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY Fitmin puppy kaše 3 3,000 instantní doplňkové krmivo s probiotikem a antioxidanty pro odstavovaná štěňata všech plemen ve stáří 6-8 týdnů. Bílkoviny 15 %,

Více

SUPER PREMIUM LINE CD

SUPER PREMIUM LINE CD 32/18 50-130 135-250 255-360 365-450 460-540 CD ADULT MAXI 32/18 CD ADULT MAXI KOMPLETNÍ KRMIVO PRO AKTIVNÍ PSY VELKÝCH PLEMEN Speciální receptura tohoto krmiva splňuje moderní požadavky na výživu dospělých

Více

bez obilovin bez brambor & nove prichute

bez obilovin bez brambor & nove prichute bez obilovin bez brambor & nove prichute je kromě své lahodné chuti nejlepším zdrojem snadno stravitelných bílkovin a obsahuje živiny nejvyšší možné kvality. Fresh Meat DÝNĚ Dýně je přirozeným zdrojem

Více

Complete Food for Dogs

Complete Food for Dogs Complete Food for Dogs CD Healthy Line Delikan Na Kopečku 1431 751 31 Lipník nad Bečvou Tel/fax:+420 581 771 270 www.krmivo-pro-psy.blue4net.cz DELIKAN 16 let zkušeností v extruzi a výživě psů výroba krmiv

Více

PREVENTION BY NUTRITION SUPER PREMIUM DOG FOOD

PREVENTION BY NUTRITION SUPER PREMIUM DOG FOOD PREVENTION BY NUTRITION SUPER PREMIUM DOG FOOD Brit care Prevence výživou Psi jsou stejně citliví na negativní vlivy moderní civilizace jako lidé. Stres je častou příčinou mnoha vážných onemocnění jako

Více

56% masa. Receptura Wild. Ultra Premium CEREALS

56% masa. Receptura Wild. Ultra Premium CEREALS Glucosamina y Condroitina Receptura Wild Ultra Premium Všechny věkové kategorie všechna plemena 2 kg / 12 kg RECEPTURA WILD - Výborná hypoalergenní receptura bez obilovin pro uspokojení nutričních potřeb

Více

Cena bez DPH: 95,59 Kč Cena s DPH: 109,93 Kč. Skladem: ANO

Cena bez DPH: 95,59 Kč Cena s DPH: 109,93 Kč. Skladem: ANO Objednací číslo:-101 Směs pro králíky granule 10Kg Kompletní krmivo pro výkrm králíků obohacené o přírodní látky se specifickými účinky.krmivo je určeno pouze pro výkrm králíků. Cena bez DPH: 95,59 Kč

Více

MEAT KATALOG PRODUKTŮ MEAT MEAT MEAT

MEAT KATALOG PRODUKTŮ MEAT MEAT MEAT PREMIUM PET FOOD 60 32 3 MEAT MEAT MEAT MEAT CZ KATALOG PRODUKTŮ Skutecné krmivo je Vám na dosah Visán, výrobce krmiv pro psy a kočky, představuje Visán Optima, novou řadu krmiv pro psy nejvyšší kvality.

Více

Více rozmanitosti, více vitality

Více rozmanitosti, více vitality Více rozmanitosti, více vitality Happy life, den za dnem. Pro mého psa vybírám a kupuji jen to nejlepší. Obsahuje výborné drůbeží a jehněčí maso a k tomu denní porci ovoce a zeleniny. To se přece líbí

Více

Ceník produktů Brit VAFO PRAHA s.r.o. 1.1.2013

Ceník produktů Brit VAFO PRAHA s.r.o. 1.1.2013 Ceník produktů Brit VAFO PRAHA s.r.o. 1.1.2013 Podmínky pro odběr za cenu: nákup nad 2 500,- Kč v našich provozovnách a kopie výpisu OR či ŽL. kód položky Brit Care Superpremium 100 % HYPOALERGENNÍ SLOŽENÍ

Více

Hill s Nature s Best produkty pro psy

Hill s Nature s Best produkty pro psy Hill s Nature s Best produkty pro psy Doporučené produkty Pro zdravé psy: ŠTĚŇATA ( DO 1 ROKU VĚKU ) Doporučené produkty Štěňata malých a středních plemen o i do 25 kg v dospělosti Štěňata velkých a obřích

Více

TR90 M-Bars & M-Shakes

TR90 M-Bars & M-Shakes TR90 M-Bars & M-Shakes Vyberte si, co vám nejvíc vyhovuje! POSTAVENÍ PRODUKTU NA TRHU Žijeme ve světě, kde čas jsou peníze. V náročných dnech, kdy se snažíme vyvážit péči o rodinu, práci, společenské akce

Více

Za závažnou dehydrataci se považuje úbytek tekutin kolem 6%. Dehydratace se dá rozdělit na:

Za závažnou dehydrataci se považuje úbytek tekutin kolem 6%. Dehydratace se dá rozdělit na: Pitný režim Lidské tělo obsahuje 50-65% vody, samotné svaly obsahují až 70%. Už jen tento fakt snad dostatečně vypovídá o důležitosti vody v těle. Obyčejný pracující a nesportující člověk by měl přijmout

Více

Katalog produktů 2014/2015

Katalog produktů 2014/2015 Katalog produktů 2014/2015 Objevte s námi skutečné příběhy lidí, kteří celý svůj život zasvětili lásce ke zvířatům. Více na www.vimcimkrmim.cz. www.fitmin.cz www.vimcimkrmim.cz OBSAH Kompletní suchá krmiva

Více

86% masa. Receptura Wild Instinct. Ultra Premium. Kočky a koťata všechna plemena

86% masa. Receptura Wild Instinct. Ultra Premium. Kočky a koťata všechna plemena Urinary care Urinary care con omega 3 y omega 6 Receptura Wild Instinct Ultra Premium Kočky a koťata všechna plemena 600 g/ 2 kg / 6 kg WILD INSTINCT- vynikající hypoalergenní receptura pro uspokojení

Více

Značka Calibra. Obsah

Značka Calibra. Obsah www.mojecalibra.cz www.calibra-krmivo.cz Obsah Calibra Dog Superpremium 7 Calibra Dog Superpremium konzervy 31 Calibra Dog Premium 39 Calibra Dog Premium konzervy 47 Calibra Dog Joy 57 Calibra Cat Superpremium

Více

Vhodný pro dospělé psy a štěňata všech plemen. exkluzivní formule ve dvou variantách Made in UK 02

Vhodný pro dospělé psy a štěňata všech plemen. exkluzivní formule ve dvou variantách Made in UK 02 75% maso a ryby 25% 0% ovoce a zelenina bez obilovin Vhodný pro dospělé psy a štěňata všech plemen Truline Meat & Fish Truline Fish Úvod Meat & Fish složení Meat & Fish složení Meat & Fish 75% maso a ryby

Více

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY Následující text podává informace o základních minerálních a stopových prvcích, jejich výskytu v potravinách, doporučených denních dávkách a jejich významu pro organismus. Význam

Více

Výživa psů podle jejich potřeb

Výživa psů podle jejich potřeb Výživa psů podle jejich potřeb autor: MVDr. Eva Štercová, Ph.D. Estercova@email.cz Správná výživa psů je oblíbené a mezi chovateli často diskutované téma. Názory na to, jak psa krmit co nejlépe, nejsou

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

ZÁZRAČNÉ HOUBY V KOSTCE - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicín

ZÁZRAČNÉ HOUBY V KOSTCE - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicín REISHI-MRL T90, REISHI-MRL P250, REISHI VŠE - Ganoderma lucidum, lesklokorka lesklá, reishi lingzhi, 灵 芝. Velmi vhodné pro podporu imunity, k posílení kloubů, šlach a kostí, obnovuje síly po fyzickém či

Více

OBSAH PSI KOČKY KONĚ PTACTVO HLODAVCI AQUA. Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61

OBSAH PSI KOČKY KONĚ PTACTVO HLODAVCI AQUA. Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61 OBSAH Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61 KOČKY Kompletní suchá krmiva 86 Kompletní mokrá krmiva 93 Pochoutky 99 Doplňky pro kočky 101

Více

Vitaminy. lidský organismus si je většinou v vytvořit. Hlavní funkce vitaminů: Prekurzory biokatalyzátor hormonů kových. Hypovitaminóza Avitaminóza

Vitaminy. lidský organismus si je většinou v vytvořit. Hlavní funkce vitaminů: Prekurzory biokatalyzátor hormonů kových. Hypovitaminóza Avitaminóza Vitaminy Vitaminy lidský organismus si je většinou v nedovede sám s vytvořit musí být přijp ijímány stravou Hlavní funkce vitaminů: Prekurzory biokatalyzátor torů - součásti sti koenzymů, hormonů Antioxidační

Více

Proces výroby PURE NUTRITION

Proces výroby PURE NUTRITION Příprava ve 100 páře po dobu 1 hodiny Vločkování Sušení Vločkování v páře Nejkvalitnější přísady Dvojité granulování Granulování Odstranění inhibitorů trypsinu Extrudování Míchání Naslouchat a vylepšovat

Více

Vitaminy. Autorem přednášky je Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D. Přednáška se prochází klikáním nebo klávesou Enter.

Vitaminy. Autorem přednášky je Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D. Přednáška se prochází klikáním nebo klávesou Enter. Vitaminy Tato přednáška pochází z informačního systému Masarykovy univerzity v Brně, kde byla zveřejněna jako studijní materiál pro studenty předmětu Fyziologie výživy. Autorem přednášky je Mgr. Lucie

Více

ZALOŽENO 1990. tradice a kvalita

ZALOŽENO 1990. tradice a kvalita ZALOŽENO 1990 tradice a kvalita KATALOG VÝROBKŮ 2012 krmiva a pochoutky pro hlodavce APETIT NEW GENERATION PRO ZAKRSLÉ KRÁLÍKY superprémiové extrudované krmivo - prevence ledvinových kamenů - obrušování

Více

Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie

Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie Kvintesencí dnešní doby jsou bezesporu zelené potraviny, někdy označované jako superpotraviny. Pocházejí z čistě přírodních

Více

LNĚNÝ OLEJ GLORD, PAMLSKY GLORDIES, MINERAL GLORD

LNĚNÝ OLEJ GLORD, PAMLSKY GLORDIES, MINERAL GLORD LNĚNÝ OLEJ GLORD GLORD.CZ Obchodní rodinná společnost založená v srpnu 2011 Zaměřená na vysoce kvalitní krmiva a doplňky pro koně a malá zvířata Výhradní zastoupení pro ČR a Slovensko německých firem AGROBS

Více

from our vets to your pets superpremium

from our vets to your pets superpremium from our vets to your pets superpremium www.mojecalibra.cz Kočičí strava jako výživa Úloha koček ve společnosti se značně změnila. Z šelem se stali domácí mazlíčci, ale přesto si ponechali svoji osobitou,

Více

from our vets to your pets superpremium

from our vets to your pets superpremium from our vets to your pets superpremium www.mojecalibra.cz Strava nemusí pouze nasytit! Výživa psů je velmi oblíbeným tématem nejen mezi profesionálními chovateli, ale i nadšenými páníčky. Jedná se o zcela

Více

milujeme maso... přirozeně navrženo pro masožravce CARNI LOVE facebook.com/carnilove www.carnilove.com SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO

milujeme maso... přirozeně navrženo pro masožravce CARNI LOVE facebook.com/carnilove www.carnilove.com SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO milujeme maso... přirozeně navrženo pro masožravce CARNI LOVE facebook.com/carnilove www.carnilove.com SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO CARNI LOVE PSI A KOČKY, STEJNĚ JAKO JEJICH DIVOCÍ PŘEDCI, JSOU PŘIROZENÝMI MASOŽRAVCI.

Více

Krmiva pro odchov lososa 2017

Krmiva pro odchov lososa 2017 Krmiva pro odchov lososa 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY

KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY KONCEPT KRMIV SMARTY DOG Značka SMARTY přináší širokou škálu výrobků, které vynikají maximální ekonomickou výhodností. Z hlediska použitých vstupních surovin jsou však dodrženy

Více

www.facebook.com/fifops

www.facebook.com/fifops Ekonomické a obchodní školství v Opavě existuje již od roku 1851, kdy byla zřízena Německá gremiální obchodní škola, která existovala jako samostatný ústav 43 let. Roku 1894 byla přejmenována na Slezskou

Více

Standard SANATORY č. 7 Výživa seniorů

Standard SANATORY č. 7 Výživa seniorů Standard SANATORY č. 7 Výživa seniorů Autoři: Jana Tichá, Lukáš Stehno V Pardubicích 1.1. 2016 Asociace penzionů pro seniory, z.s., K Višňovce 1095, Pardubice 530 02, www.appscr.cz Úvod do problematiky

Více

Nutrienty v potravě Energetická bilance. Mgr. Jitka Pokorná Mgr. Veronika Březková

Nutrienty v potravě Energetická bilance. Mgr. Jitka Pokorná Mgr. Veronika Březková Nutrienty v potravě Energetická bilance Mgr. Jitka Pokorná Mgr. Veronika Březková Energetická bilance energetický příjem ve formě chemické energie živin (sacharidů 4kcal/17kJ, tuků 9kcal/38kJ, bílkovin

Více

IREL Ostropestřcový panenský olej

IREL Ostropestřcový panenský olej IREL Ostropestřcový panenský olej Balení: 10L / 5L / 3L Typ: Krmný doplněk Popis produktu IREL Ostropestřcový panenský olej Jedná se o 100 % panenský olej z plodu ostropestřce mariánského (Silybum marianum

Více

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC -

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Hroznovy olej WELLNESS KOSMETIKA KULINÁŘSTVÍ DOPLŇKY STRAVY - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Naše filozofie Při výrobě hroznového oleje zúročujeme dlouholetou praxi z výroby kvalitních vín, kdy se snažíme přenést

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů Gerifit Doplněk stravy Energie plná zdraví na celý den! Kvalitní produkt z Dánska spojující: extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

Více

Složky potravy a vitamíny

Složky potravy a vitamíny Složky potravy a vitamíny Potrava musí být pestrá a vyvážená. Měla by obsahovat: základní živiny cukry (60%), tuky (25%) a bílkoviny (15%) vodu, minerální látky, vitaminy. Metabolismus: souhrn chemických

Více

Pavel Suchánek, RNDr. Institut klinické a experimentální medicíny Fórum zdravé výživy Praha

Pavel Suchánek, RNDr. Institut klinické a experimentální medicíny Fórum zdravé výživy Praha Jídelníček dorostenců, fotbalistů Pavel Suchánek, RNDr. Institut klinické a experimentální medicíny Fórum zdravé výživy Praha Program přednášky 1. Základní složky výživy 2. Odlišnosti ve stravě dorostenců

Více

VYBERTE KRMIVO ACANA ACANA CLASSICS ACANA HERITAGE

VYBERTE KRMIVO ACANA ACANA CLASSICS ACANA HERITAGE VYBERTE KRMIVO ACANA 50 % MASA 1/3 ČERSTVÉHO NEBO SYROVÉHO 3 DRUHY ČERSTVÝCH MAS NÍZKOGLYKEMICKÝ OVES ACANA CLASSICS 60 % - 75 % MASA 1/3 ČERSTVÉHO 3 DRUHY ČERSTVÝCH MAS NÍZKÝ OBSAH SACHARIDŮ ACANA HERITAGE

Více

Potřeba živin pro drůbež

Potřeba živin pro drůbež Potřeba živin pro drůbež Energie Potřeba energie pro drůbež i obsah energie v krmivech se vyjadřuje v hodnotách bilančně metabolizovatelné energie opravené na dusíkovou rovnováhu (ME N ). Metabolizovatelná

Více

Nová řada superprémiového suchého krmiva

Nová řada superprémiového suchého krmiva OPEN HERE superpremium 2016 Nová řada superprémiového suchého krmiva From our vets to your pets Nová Calibra je tady! V čem je rozdíl? Jaké jsou novinky? Nová Calibra je tady! To nejlepší pro Vaše mazlíčky

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř. 17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř. 17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř. 17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: III/2 Přírodovědné

Více

C H i c o p e e D o g

C H i c o p e e D o g CHicopee Dog REJSTRÍK Naše společnost 4 Naše záruka 5 Správná volba Analýza krmiva 8 Holistic - Nature - Line Speciální vlastnosti Puppy Lamb & Potato 4 Adult Lamb & Potato 8 SOFT Adult Ostrich & Potato

Více

Vážení chovatelé pernaté zvěře,

Vážení chovatelé pernaté zvěře, Vážení chovatelé pernaté zvěře, Vzhledem k vysokým cenám surovin již určitě netrpělivě sledujete, jak budou pro letošní sezónu vypadat cenově prestarterové a starterové směsi pro bažanty a koroptve. Mám

Více

Program pro výživu psů

Program pro výživu psů Program pro výživu psů KAPITOLA I VYŽIVOVACÍ POŽADAVKY PSA Voda Energie Bílkoviny Karbohydráty Tuky Minerály Vitamíny VYŽIVOVACÍ POŽADAVKY PSA Psi i kočky jsou savci řádu Carnivora masožraví. Z tohoto

Více

milujeme maso... přirozeně navrženo pro masožravce CARNI LOVE facebook.com/carnilove www.carnilove.com

milujeme maso... přirozeně navrženo pro masožravce CARNI LOVE facebook.com/carnilove www.carnilove.com milujeme maso... přirozeně navrženo pro masožravce CARNI facebook.com/carnilove www.carnilove.com Superprémiové krmivo pro psy CARNI Pes stejně jako vlk jsou přirozenými masožravci. Proces trávení a anatomie

Více

Science Plan TM Canine Adult a Canine Adult Mini. Adult. INDIKACE Stfiedn aktivní dosp lí psi malªch a stfiedních plemen od 1 roku do 7 let v ku

Science Plan TM Canine Adult a Canine Adult Mini. Adult. INDIKACE Stfiedn aktivní dosp lí psi malªch a stfiedních plemen od 1 roku do 7 let v ku Dosp lí psi malªch a stfiedních plemen Canine Chicken Science Plan TM Canine a Canine Mini Canine Savoury Chicken, Delicious Beef a Savoury Turkey: Karton 12 konzerv 415g INDIKACE Stfiedn aktivní dosp

Více

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Vysoce atraktivní krmivo DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE Inovativní

Více

1 a 2 v Irském Greyhound Derby 2010

1 a 2 v Irském Greyhound Derby 2010 1 a 2 v Irském Greyhound Derby 2010 PJ Fahy (vlastník) se synem Nigelem a Derby vítězem Tyrur Mcguigan a syn Conor (trenér) s druhým v Derby Tyrur Big Mike Tajemství úspěchu tkví v kvalitním odchovu- Puppy

Více

RODIČOVSKÁ POPULACE Nutriční Specifikace. Červen 2007

RODIČOVSKÁ POPULACE Nutriční Specifikace. Červen 2007 08 RODIČOVSKÁ POPULACE Nutriční Specifikace 1 Úvod Tato příručka obsahuje specifikaci živin pro rodičovskou populaci Ross 308 a je třeba ji používat společně s příručkou Ross Parent Stock Management Manual.

Více

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčová slova: Metodika: Obor: Ročník: Autor: Zpracováno dne:

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčová slova: Metodika: Obor: Ročník: Autor: Zpracováno dne: ; Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_03 Název materiálu: Vitamíny. Tematická oblast: Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu nového učiva na téma Vitamíny. Očekávaný

Více

Premium quality Dry Dog

Premium quality Dry Dog ECOPET Premium quality Dry Dog Food Happy pet. Happy you. Puppy Formula ECOPET Alimento completo ed equilibrato per cuccioli e per cagne in gestazione o in allattamento Happy pet. Happy you. Farmina Pet

Více

SuperPremium quality Dry Dog

SuperPremium quality Dry Dog SuperPremium quality Dry Dog Food Happy pet. Happy you. Superpremium Quality Dry Dog Foods Happy Pet, Happy You! Happy pet. Happy you. Řada CIBAU tvoří kompletní řadu velice kvalitního krmiva pro psy všech

Více

Vysoce kvalitní přírodní krmivo pro pro psy a kočky skutečně zdravou výživu

Vysoce kvalitní přírodní krmivo pro pro psy a kočky skutečně zdravou výživu Vysoce kvalitní přírodní krmivo pro pro psy a kočky skutečně zdravou výživu NÁŠ PŘÍBĚH Domácí mazlíčci byli vždycky důležitými členy naší rodiny a součástí našeho rodinného podnikání. UŽ PŘES ČTYŘICET

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

síla zelených rostlin Neuveritelná ˇˇ

síla zelených rostlin Neuveritelná ˇˇ Ale ať jsou zelenina a saláty či dokonce hořké plané rostliny jakkoli zdravé, nejsou příliš oblíbené. Moc nechutnají. Jen málokdo dnes zkonzumuje denní doporučené množství. Saláty, zeleninu a ovoce bychom

Více

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo 2019 KRMIVA PRO TILAPIE Potápivé krmivo Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez proteinu ze suchozemských zvířat

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

Minerální látky, stopové prvky, vitaminy. Zjišťování vý.zvyklostí 6.10.

Minerální látky, stopové prvky, vitaminy. Zjišťování vý.zvyklostí 6.10. Minerální látky, stopové prvky, vitaminy Zjišťování vý.zvyklostí 6.10. Vápník 99% v kostní tkáni, 1% v ECT DDD 1mg průměrně vstřebá se cca 35-50% v proximální části tenkého střeva Vylučuje se ledvinami

Více

Jak se probrat po zimě? Zkuste jarní detox! Napsal uživatel redakce Úterý, 30 Duben 2013 00:00 -

Jak se probrat po zimě? Zkuste jarní detox! Napsal uživatel redakce Úterý, 30 Duben 2013 00:00 - Jaro je obdobím nových začátků. Nejen, že se probouzí příroda, ale procitá i naše tělo. Proto je tato doba nejvhodnější k nastartování nových sil a k přípravě na další dny plné energie. Nejprve bychom

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2019

Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Řada doplňků výživy Canvit pro zdravá zvířata podporuje zdraví a předchází tak nejčastějším zdravotním problémům našich mazlíčků.

Řada doplňků výživy Canvit pro zdravá zvířata podporuje zdraví a předchází tak nejčastějším zdravotním problémům našich mazlíčků. HEALTHY PETS Řada doplňků výživy Canvit pro zdravá zvířata podporuje zdraví a předchází tak nejčastějším zdravotním problémům našich mazlíčků. Typická onemocnění zvířat, zejména pak tzv. civilizační choroby,

Více

EU peníze středním školám

EU peníze středním školám EU peníze středním školám Název projektu Registrační číslo projektu Název aktivity Název vzdělávacího materiálu Číslo vzdělávacího materiálu Jméno autora Název školy Moderní škola CZ.1.07/1.5.00/34.0526

Více

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

KATALOG VITAMÍNŮ, MULTIVITAMÍNŮ A MINERÁLŮ

KATALOG VITAMÍNŮ, MULTIVITAMÍNŮ A MINERÁLŮ KATALOG VITAMÍNŮ, MULTIVITAMÍNŮ A MINERÁLŮ 1 O nás VitaZdrav s.r.o. Společnost VitaZdrav s.r.o. se zabývá vývojem a prodejem kvalitních přírodních potravinových doplňků. V našem portfoliu najdete vitamíny,

Více

TESTOVÁ PREZENTACE. Nutriční management psa a kočky. Katarína Kopálová Jiří Slavík

TESTOVÁ PREZENTACE. Nutriční management psa a kočky. Katarína Kopálová Jiří Slavík TESTOVÁ PREZENTACE Nutriční management psa a kočky Katarína Kopálová Jiří Slavík 1. Proč je zvýšený obsah hořčíku při kalcium-oxalátové urolitiáze? A) Váže se s oxaláty ve střevě a vznikají nevstřebatelné

Více

Yucca extract Váže čpavek Rozkládá dusíkaté látky Chrání játra

Yucca extract Váže čpavek Rozkládá dusíkaté látky Chrání játra Yucca extract Váže čpavek Rozkládá dusíkaté látky Chrání játra Bramborová vláknina V extrudované podobě Velmi jemná Perfektní pročištění střev Pomalé uvolňování cukrů Rajčata Silný antioxidant Chrání buňky

Více

CENOVĚ DOSTUPNÉ KVALITNÍ PRODUKTY PRO VAŠE ZDRAVÍ

CENOVĚ DOSTUPNÉ KVALITNÍ PRODUKTY PRO VAŠE ZDRAVÍ I N O V A T I V N Í CENOVĚ DOSTUPNÉ KVALITNÍ PRODUKTY PRO VAŠE ZDRAVÍ SRDCE A CÉVY Vítěz v průzkumu Lékárníci doporučují 2012 v kategorii Omega 3 mastné kyseliny na Slovensku 3-omega 1000 cps. 100 210,-

Více

DOG FOOD SUPERPREMIUM PREVENCE VÝŽIVOU. krmivo-brit.cz facebook.com/britcare

DOG FOOD SUPERPREMIUM PREVENCE VÝŽIVOU. krmivo-brit.cz facebook.com/britcare VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany 94, Rudná u Prahy Česká republika Tel.: +420 257 952 141 Fax: +420 257 952 141 brit@brit-petfood.com SUPERPREMIUM DOG FOOD PREVENCE VÝŽIVOU krmivo-brit.cz facebook.com/britcare

Více

PRO KOČKY EVOLUČNÍ PŘÍRODNÍ KRMIVO

PRO KOČKY EVOLUČNÍ PŘÍRODNÍ KRMIVO EVOLUČNÍ PŘÍRODNÍ KRMIVO O NÁS Důkazy naznačují, že předkové našich koček byli domestikováni z Africké divočiny asi před 9-10 000 lety, souběžně s rozvojem zemědělství a farmářství. Obiloviny pro další

Více