WELLNESS. Drnovice 115, , Recepce tel.: , Masérka: Mgr. et Mgr. Simona Skoupá,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "WELLNESS. Drnovice 115, 683 04, Recepce tel.: 517 330 553, recepce@hotelallvet.cz, Masérka: Mgr. et Mgr. Simona Skoupá, wellness-inspire@seznam.cz."

Transkript

1 WELLNESS Drnovice 115, , Recepce tel.: , Masérka: Mgr. et Mgr. Simona Skoupá, Je naším potěšením, že využíváte služeb hotelu Allvet. Abychom umocnili Váš pobyt ještě příjemněji, dovolujeme si nabídnout nadstandardní služby v našem w e l l n e s s centru. Terapie je zaměřená na masáže ztuhlých svalů podél krční páteře a k odstranění svalových spasmů, vzniklých opakovaným přetěžováním tělesné schránky při sedavé práci u počítače a nedostatkem přirozeného přiměřeného pohybu. Svalové spasmy v oblasti krční páteře vznikají při trvalém statickém napětí svalů zajišťujících držení a postavení hlavy. Horní krční páteř představuje klíčové místo v regulaci pohybů celého osového orgánu, který se orientuje podle polohy hlavy. Práce v sedě je spojena s upřeným pozorováním stránek textu, monitoru počítače s malým zorným úhlem. Hlava se při této práci většinou nachází v předsunuté poloze, která způsobuje vznik ohybového napětí v oblasti krční páteře. Tato poloha přispívá ke zkracování šíjových svalů a k ochabování hlubokých ohýbačů krku. Tyto potíže, projevující se většinou bolestmi krční páteře a hlavy, mohou souviset i se zrakovými potížemi. Uvolněním svalů a svalových spazmů dochází k vylučování škodlivých látek z těla, k vyplavování kyseliny mléčné ze svalů a celkovému pročištění a nastartování organismu. Při masáži se zároveň uvolňují energetické dráhy a bloky, díky kterým se revitalizuje tělo a je zajištěna správná funkce vnitřních orgánů. Věříme, že si z našich služeb vyberete dle Vašeho přání a jako poděkování za Vaši důvěru Vám bude odměnou wellness dárek.

2 RELAXAČNÍ - uvolňující masáž olivovým olejem 45min. Kč 380,- 1. Masáž působí především proti stresu. Masáže stimulují krevní a mízní oběh, tím se zmírňuje hromadění krve a mízy v některých orgánech dochází tak k lepšímu proudění energie. Masáž vyvolá stejnosměrné prokrvení celého těla. Uvolňuje rovněž svalové napětí. Účel není jen fyziologický. Jemné masírování navodí pocit bezpečí a proto jsou relaxační masáže ideálním prostředkem v boji proti nepříznivým následkům stresu. min.rekonvalescenční regenerační masáž po námaze 45 min. Kč 420,- 2. Mechanický účinek masáže podporuje se návrat odkysličené krve směrem k srdci, urychluje se regenerace organismu. Masáž napomáhá k rozpohybování lymfatického systému. Doporučuje se v rekonvalescenci po těžkých chorobách, při chronických revmatických onemocněních, při chronických onemocnění dýchacího systému, u chorob pohybového aparátu, po některých úrazech a operacích urychluje se vstřebávání výronů krve a hojení ran. LÁVOVÉ KAMENY stimulace lymfatického systému 60min. Kč 590,- 3. Stimuluje krevní oběh a lymfatický systém, napomáhá detoxikaci organismu a vyrovnává energii v těle, zvyšuje mikrocirkulaci a tím přívod kyslíku pro zrychlení buněčného metabolismu, stimuluje krevní oběh, podporuje imunitní systém, přispívá ke zmírnění spasmů ve svalech. Teplo reguluje trávení, zrychluje metabolismus, pomáhá při premenstruačním syndromu, odstraňuje bolesti a otevírá kožní póry pro odvod škodlivin.

3 BAŇKOVÁNÍ- masáž skleněnými baňkami.. 60min. Kč 570,- 4. Baňkování je přikládání skleněných kulovitých nádobek s nahřátým vzduchem, v nichž se při ochlazování vytvoří podtlak, jenž způsobí jejich přisátí na pokožku. Je to metoda velmi stará, známá již ve starověku a používaná nejen k potlačování bolesti pohybového aparátu, ale i k mírnění vnitřních potíží. Baňkami se dá i masírovat. Po baňkování by měl klient relaxovat.musí počítat s modřinami, které jsou viditelné i několik dní. Baňkování je velmi efektivní ošetření akutních stavů přinášející téměř okamžitou úlevu. BYLINNÉ PĚSTI- esenciální masáž z bylinek.. 60min. Kč 590,- 5. Tento speciální typ thajské masáže je založený na použití malých sáčků se směsí 10 bylin s přidanými vonnými esencemi. Tyto balíčky se po zahřátí párou přiloží na kůži tam, kde se koncentruje napětí a bolest, a nechají se působit, aby tělo mohlo přijmout tyto léčivé látky. Součástí masáže je bylinkový zábal. BIO KONOPNÁ - masáž z konopného oleje.. 60min. Kč 550,- 6. Masáž konopnými bio oleji se stává stále oblíbenější a slibuje vskutku výjimečný zážitek. Dodá tělu obrovské množství vitamínů, udržuje pokožku mladou a dokáže zmírnit i příznaky alergií. Navíc uvolní namožené svaly i bolavé klouby a šlachy. Konopí a jeho účinky na zdraví byly nedávno znovuobjeveny. Výjimečnost konopných preparátů spočívá v bohatství vyživujících látek, které tělu dodávají. Obsahují esenciální omega 6 a omega 3 mastné kyseliny a spoustu vitamínů (A, B1, B2, B3, B6, C, D, E) a minerálních látek (vápník, hořčík, draslík, železo). Masáž tak může výrazně pomoci při nejrůznějších zdravotních problémech. Je ideální na suchou stárnoucí pokožku, rozpraskanou kůži i na popáleniny, puchýře, opary, ekzémy, lupénku. Součástí masáže je konopný zábal.

4 ZKLIDŇUJÍCÍ EUKALYPT - masáž olejem z eukalyptových listů min. Kč 540,- 7. Éterická aromatická látka označovaná jako eukalyptus pochází z australského stromu blahovičníku. Éterický eukalyptový olej je již odedávna používán domorodými obyvateli pro celkovou dezinfekci těla. V rámci aromaterapie se ochráníme proti vzniku nejrůznějších viróz.eukalyptový olej má antibakteriální, uklidňující, hojivé a povzbuzující účinky. Masáž je vhodná při nachlazení, usnadňuje vykašlávání, zmírňuje bolesti v krku, zpříjemňuje dýchání, snižuje horečku (eukalyptové zábaly lýtek), pomáhá při léčbě zánětu nosních dutin, napomáhá zacelení ran. Blahodárně působí na mastnou, problematickou až aknózní pleť. Pomáhá na ztuhlé, unavené svaly a klouby po námaze, cvičení atd. Má chladivé, deodorační, prokrvující a stimulační účinky. Eukalyptová masáž pozitivně ovlivňuje nejen tělo, ale i psychiku, kdy nám pomáhá uspořádat myšlenky, posiluje koncentraci, zlepšuje logické myšlení, tlumí záchvaty úzkosti a panického strachu a působí antidepresivně.součástí masáže je zábal z eukalyptového oleje. KOŘENĚNÉ UVOLNĚNÍ - masáž zázvorovým olejem min. Kč 560,- 8. Domovem zázvoru jsou exotické země zejména Čína a Indie, avšak i Evropanům jsou jeho pozitivní účinky známy již po celá staletí. Masáž ze zázvorového má antibakteriální účinky, zmírňuje nevolnosti v době těhotenství, zklidňuje bolesti hlavy. Pomáhá při plynatosti a při zánětech kloubů. Zázvorový olej zahřívá organismus a vlivem toho dochází ke zrychlování metabolismu a efektivnímu spalování přijaté energie. Zvyšuje krevní tlak a celkově organismus stimuluje. Prokrvuje pokožku, rozjasňuje ji a působí proti celulitidě. Zlepšuje imunitní systém, pomáhá tlumit příznaky nachlazení, zmírňuje projevy chřipky, pomáhá uvolnit ucpaný nos, usnadňuje vykašlávání a snižuje horečku. Působí protizánětlivě a analgeticky. Je vhodný při osteoporóze a artritidě. Zázvorová masáž působí jako afrodisiakum a je výbornou prevencí proti stresu. Součástí masáže je olejový zábal ze zázvoru.

5 JAPONSKÝ SEN - masáž zeleným čajem min. Kč 590,- 9. Aroma zeleného čaje je mimořádně osvěžující, lehké, ideální pro hydrataci a dodává energii. Masáž ze zeleného čaje má pročišťující a hydratující funkci a chrání člověka před oxidačním stresem. Japonci říkají, že zelený čaj udržuje člověka mladým. Žádné překvapení, neboť obsah kalcia, železa, fluoridu, draslíku, magnézia, sodíku, fosforu, zinku a vitamínů A, B, C a E je pro tělo velkým životním elixírem - zpomaluje proces stárnutí, posiluje imunitní systém. Tato masáž je vhodná i pro alergiky a lidi trpící na ekzémy. Posílená pokožka s vyrovnanou látkovou výměnou září a je pružná. Současně ke skvělému pocitu pomáhá i příjemné aroma. Součástí masáže je zábal ze zeleného čaje. MODRÁ VŮNĚ Z FRANCIE - éterická masáž z levandule...60 min. Kč 540,- 10. Tato masáž láká omamnou vůní levandule, která je označována královnou aromaterapie. Levandule je jedním z nejcennějších pokladů, který nám příroda nabízí k péči o zdraví a krásu těla, ale i duše. Účinně působí na psychiku, tělo i emoce. Relaxační levandulová masáž je vhodná při psychických a citových problémech, je to povzbuzující prostředek pro celé tělo. Pomáhá při kožních onemocněních, popáleninách, poraněních a regeneruje citlivou pokožku. Přináší úlevu při bolestivé menstruaci, stejně jako při bolestech hlavy. Je vhodná pro relaxaci a přináší zdravý, osvěžující spánek. Doporučuje se všem lidem se sedavým zaměstnáním a při nerovnoměrném nebo jednostranném zatížení svalů. Součástí masáže je levandulový-zábal.

6 TAJEMSTVÍ TAJGY - masáž z cedrového oleje min. Kč 580,- 11. Již v dávných dobách lidé cítili záhadnou sílu, která z cedrového stromu vychází. Vzduch v cedrových hájích je možno bez nadsázky nazvat léčebným, neboť likvidují bakterie způsobující různá onemocnění. Masáž s použitím cedrového oleje odstraňuje únavu, zlepšuje oběh krve, lymfatickou cirkulaci, zmírňuje potíže spojené s křečovými žilami dolních končetin, zvyšuje elastičnost pokožky, omlazuje ji, hojí její případná poranění. Sladce dřevitá vůně s kafrovým nádechem šišky sibiřského cedru zrychluje procesy obnovení a využití energie, pomáhá znovu navrátit sílu po prodělaných nemocech, nadměrném zatížení a stresu. Další jeho využití je na ekzémy, akné, lupénku a mastnou pleť. Součástí masáže je zábal cedrového oleje. KOKOSOVÝ ZÁZRAK - masáž z kokosového oleje min. Kč 600,- 12. Kokosový olej je získáván lisováním za studena šetrnou mechanickou metodou z dužiny čerstvě sklizených kokosových ořechů. Je složen z mastných nasycených kyselin, které obsahují velké množství antioxidantů. Díky tomu je schopen narušit lipidové membrány bakterií, virů a kvasinek, a působí tak jako přírodní antibiotikum. Jedním z úžasných prostředků jak unavenému organismu ulevit a pomoci je relaxační masáž právě z kokosovéhooleje. Masáž z panenského kokosového oleje je úžasný přírodní zázrak, napomáhá ke zklidnění organismu, přináší hluboké uvolnění a celkovou duševní očistu. Krásně se vstřebává do pokožky a zanechává ji pružnou a hladkou bez mastného filmu. Je vhodný pro sušší, citlivou nebo popraskanou kůži. Má léčivé účinky na atopický ekzém, vyrážky, alergie a má protizánětlivé účinky, což dokáže urychlit jak léčbu akné, tak hojení jizviček po něm. Jemnější, klidnější tahy uvolní celé tělo a pečuje o pokožku celého těla, obličeje a blahodárně působí na vlasy. Součástí masáže je zábal z kokosového oleje.

7 VANILKOVÉ KOUZLO - masáž z vanilkového oleje min. Kč 560,- 13. Masáž vzbuzuje velmi příjemné pocity klidu a pohody. Zklidňuje nervovou soustavu, pomáhá při nespavosti, dodává optimismus a skvělou náladu. Vanilka je jednou z nejoblíbenějších vůní jak pro ženy, tak pro muže. Vanilkové aroma úzce souvisí s lidskými feromony, protože zvyšuje erotickou přitažlivost. V současné době je vanilka využívána jako afrodiziakum. Masáž z vanilkového oleje povzbuzuje mozkovou činnost a působí také proti horečce. Jemná vůně vanilky harmonizuje celé tělo a její teplé tóny Vás připraví na příjemné sladké snění. Vanilková masáž je ukončena zábalem z vanilkového oleje. VOŇAVÁ REGENERACE - masáž z jasmínového oleje min. Kč 550,- 14. Jasmínový olej patří mezi nejluxusnější masážní oleje. Získává se z jasmínových květů v oblastech Tunisu a Maroka. Omlazuje, rozveseluje a probouzí Vaše tělo. Tvoří základ vysoce kvalitní masážní směsi. Je bohatý na vitamín A, E a esenciální mastné kyseliny. Blahodárně působí při potížích s akné a ekzémy. Je vhodný pro všechny typy pleti i pro velmi citlivou pokožku. Ošetřuje a regeneruje kůži, ale i bolestivé revmatické stavy. Pokožku zvláčňuje, pomáhá proti křečím, velkým významem je jeho síla v oblasti regenerace kůže. Dále podporuje růst buněk, zvyšuje elasticitu pokožky, pomáhá při léčbě strií, jizev, popálenin a ekzémů. Jasmínová vůně působí afrodiziakálně a antidepresivně. Tradiční čínská a ájurvédská medicína doporučuje jasmínovou silici pro snadné zmírnění premenstruačních symptomů, menstruační bolesti a křeče nebo menopauzální potíže. Jasmín je bylina lásky a bohatství s blahodárnými účinky pro tělo i mysl. Součástí masáže je zábal z jasmínového oleje.

8 CITRÓNOVÉ POVZBUZENÍ - masáž z citrusového oleje min. Kč 540,Tato masáž je pro milovníky citrusových plodů, kteří se nechávají rádi hýčkat. Citrusy svojí podmanivou vůní působí regeneračně, zbavují mysl stresu, nabijí tělo energií a přivanou dobrou náladu. Při masáži se nejprve jemným citrónovým 15. peelingem odstraní odumřelé částečky kůže, po očištění následuje masáž svěžím citrónovým olejíčkem. Tato masáž působí při duševní námaze, má antiseptické účinky, je účinná při bolestech hlavy, má blahodárné účinky při infekci dýchacích cest, snižuje krevní tlak, povzbuzuje trávení, působí příznivě na mastnou pleť. Po masáži Vás čeká úžasné prohřátí z citrusového oleje. zad v podobě zábalu

9 HOJIVÝ ČERNÝ PÍSEK - celotělová masáž léčivým mořským pískem 90 min. Kč 690,- 16. Typicky černý jemný písek pouze z nejjižnějších břehů Černé Hory blahodárně působí na revma, kloubní, kožní onemocnění. Tento druh písku můžeme používat jako doplňkovou léčbu všech kožních onemocnění lupénky, ekzémů, akné, mykóz, zánětů, podráždění i alergií. Má totiž schopnost rychlého vstřebávání, neutralizace kyselosti a stimulaci účinků, což je podstatné pro zahájení hojivého procesu. Lehce rozetřená vrstva léčivého písku s éterickým olejem okamžitě pohlcuje všechny povrchové systémy kůže.součástí masáže je zábal z černého písku. Po masáži je vhodné důkladné osprchování. SOLNÝ MOŘSKÝ DETOX - celotělový peeling se solným zábalem. 90 min. Kč 630,- 17. Masáž olejem a 100% čistou solí z Mrtvého moře se postupně vstřebává do těla a minerály (hořčík, draslík a vápník) obsažené v soli pronikají pod kůži. Dochází k rychlejší obnově kožních buněk, pokožka je čistější a jasnější. Sůl odstraňuje odumřelé buňky, prokrví masírované partie, přitom podpoří látkovou výměnu, je rozpohybován lymfatický systém a odvod odpadních látek a toxinů je intenzivnější. Dochází k celkové detoxikaci pokožky. Má blahodárný vliv na celý organismus, uvolňuje, působí regeneračně, povzbuzuje krevní oběh. Při masáži vstřebáváte mořskou sůl nejen pokožkou, ale také dýcháním, která působením tepla při masírování uvolňuje mikroskopické částečky soli do ovzduší. Po této masáži se budete cítit jako po koupeli v Mrtvém moři.

10 ČOKOLÁDA - celotělová masáž s čokoládovým zábalem. 90 min. Kč 700,- 18. Čokolády si, pro její výjimečné složení a působení na organizmus, vysoce cenili již staří Aztékové. Čokoládová masáž je známá svými omlazovacími, antidepresivními a afrodiziakálními účinky. Díky obsahu jedinečné kompozice aminokyselin, minerálů, vitamínů, alkaloidů a antioxidantů stimuluje a současně zklidňuje organizmus. Čokoláda vyživuje tělesné buňky, uvolňuje svaly, působí proti bolesti (hlava, záda), zahřívá a pomáhá udržovat tělesnou teplotu, rozšiřuje cévy a napomáhá tak lepšímu prokrvení. Její schopnost aktivovat látkovou výměnu, působit proti zadržování vody (otoky) a detoxikovat organizmus, pomáhá i při snižování váhy a formování postavy. Luxusní čokoládová masáž pokožku vyživuje, změkčuje, čistí, napíná a rozzařuje. Chrání ji před volnými radikály, které způsobují stárnutí, a eliminuje celulitidu a strie. Čokoláda příjemně uvolňuje stres a přináší pocit dokonalé pohody a štěstí. Procedura začíná čokoládovým peelingem, poté následuje masáž teplou čokoládou a končí zábalem z horké čokolády. MED - celotělová masáž z pravého včelího medu.. 90 min. Kč 720,- 19. Medová masáž je nejen příjemným prostředkem a relaxací po náročném a stresujícím dni, ale také prostředkem, který dokáže lidské tělo zbavit škodlivých toxinů. Tato masáž využívá výborných účinků medu především detoxikačních, reflexních a kompresních masérských hmatů. Dochází tak k odstranění starých usazenin a jedů až z hloubi tělesných tkáních. Působí proti stárnutí pleti, prokrvuje pokožku a čistí póry. Přes důležité reflexní zóny zad je stimulována činnost orgánů těla a silně oživen celý organismus. Svým detoxikačním působením osvobozuje celý organismus od usazenin, které v průběhu let se nahromadily z životního prostředí, potravy a léků. Medová masáž se osvědčila v především v léčbě civilizačních chorob, jako jsou revmatická onemocnění svalů a kloubů, žaludeční a střevní poruchy, chronicky únavový syndrom, bolest hlavy a migrénové stavy, deprese, jaterní choroby, slabost ledvin, kožní problémy, neplodnost či menstruační potíže. Po kvalitně provedené medové masáži se klient cítí lehce, příjemně, uvolněně a mírně unaven, pokožka vykazuje známky jemnosti, hladkosti a příjemné medové vůně. Součástí masáže je medový zábal.

11 KOFEIN - celotělová kofeinová masáž pro štíhlou linii. 90 min. Kč 700,- Zatímco v podobě horké kávy má pro naše tělo (a kůži) spíše negativní účinky, kofein aplikovaný zevně patří mezi nejúčinnější ingredience v boji proti tukovým polštářkům. Kofeinová masáž je zaměřená pro ty, kteří mají problémy s formováním postavy. Tuto novinku si 20. oblíbily zejména ženy, které mají pomerančovou kůru v oblasti bříška, boků, hýždí a stehen. Jedná se o hloubkový kofeinový peeling, který zabraňuje zhoršování stávajícího stavu. Speciálními masážními hmaty se uvolní tukové buňky, zlepší se podkožní metabolismus, krevní oběh a zrychlí se odtok toxických látek z těla. K jejímu výskytu přispívá mnoho faktorů jako např. stres, špatné stravovací návyky, nedostatek pohybu, nesprávně nastavený pitný režim a hormonální antikoncepce. Kofeinová masáž představuje také prevenci, kdy chrání kůži před vznikem pomerančové kůry a blokuje proces vzniku tukových polštářků. Tento postup má výborné výsledky nejen v samotném formování postavy, ale i ve zlepšení kvality pokožky, v povzbuzení lymfatického systému a v odstranění únavy nohou. Součástí masáže je kofeinový zábal. SKOŘICOVÉ ZAHŘÁTÍ - celotělová masáž proti celulitidě...90 min. Kč 690,- Masáž skořicovým olejem uvolňuje křeče a svalové napětí, pomáhá odstranit a odplavit škodliviny z těla vzniklé látkovou výměnou. Skořice prohřeje pokožku a podpoří krevní oběh a proudění lymfatického systému. Skořicová masáž je také velmi účinná při tvarování postavy, proti celulitidě a popraskaným žilkám. Provádí se hlavně na nohách, zádech a hýždích teplým 21. skořicovým olejem, který způsobuje místní prohřátí tkání. Skořicová masáž rozšiřuje cévy a tím zvyšuje odbourávání tukové tkáně. Skořicový olej se používá zejména v místech výskytu příznaků celulitidy. Aktivní látky ve skořicovém oleji zvyšují elasticitu a rozpouští drobné jizvičky v podkoží. Tato masáž účinně podporuje krevní oběh a napomáhá k detoxikaci (stimuluje odvod toxických látek z těla. Skořicová silice navíc působí silně desinfekčně a tlumí bolest. Aroma použitých silic stimuluje, působí jako afrodiziakum. Po masáži skořicovým olejem se doporučuje určené partie těla procvičit, čímž násobíme účinek skořicové silice a tím urychlíme likvidaci tukových buněk. Součástí masáže jsou skořicové prohřívací zábaly.

12 ( Lze kombinovat s jakoukoli následnou tělovou masáží. ) ANTI STRESS - protistresová masáž hlavy se zábalem 30min. Kč 290,- 22. Pomáhá při odstranění depresí, úzkosti, podrážděnosti a mentální únavy. Zbavuje stresu a napětí. Napomáhá od bolesti hlavy, při obtížích typu migréna, při poruchách spánku, nespavosti, hučení v uších, zmírňuje oční napětí, zlepšuje zrak. Šetrně uvolňuje ztuhlé svaly, ulevuje od bolesti, zlepšuje cirkulaci krve ve ztuhlých svalech, vrací sílu a vitalitu. Obnovuje kloubní pohyblivost krku a ramen. Zlepšuje funkci imunitního systému. Okysličuje mozek, zlepšuje koncentraci, působí jako prevence stárnutí, podporuje činnost nervového systému. Výrazně vylepšuje stav pokožky hlavy, vlasy jsou po pravidelné masáži hustší, lesklejší a celkově kvalitnější, dochází k povzbuzení růstu vlasů. Pomáhá zklidnit hyperaktivní děti, navodit harmonii, pohodu a rovnováhu. Možnost mytí hlavy po masáži. ANTI AGE OMLAZENÍ- masáž obličeje olejem z Aloe Vera...30min. Kč 320,- 23. Lilie pouště, jak bývá aloe vera také nazývána, ukrývá ve svých masitých listech přes 300 látek důležitých pro člověka. Šťáva z dužniny listů je extrémně citlivá na kyslík a musí se zpracovat během několika málo hodin. Extrahováním listů v geneticky neupravovaném sojovém oleji se získává nejjemnější olej. Díky vysokému obsahu vitamínů, aminokyselin, minerálů a kyseliny salicylové má aloe vera hydratující, hojivé a zjemňující účinky. Masáž z Aloe Vera je vhodná pro péči o citlivé typy pokožky. Jeho používání se již po krátké době projeví svěžestí a zjemněním pleti. Blahodárně působí i na povadlou pokožku, lze jej považovat za účinný hydratační faktor. Má uklidňující a chladivé účinky (po epilaci), jeho aplikace se osvědčila i při péči o pokožku s výskytem ekzematické projevů, alergií a akné. Přípravek díky použitým složkám může pomáhat aktivovat látkovou výměnu a udržovat pleť vláčnou a pružnou. Účinné složky mají antiseptický a dezodorační účinek. Unavené pleti vrací mladistvý vzhled a působí proti tvorbě vrásek. Komplexně chrání před škodlivými vlivy životního prostředí. Masáž s tímto olejem představuje dlouhodobé působení hydratačního faktoru.

13 POHLAZENÍ ZE SIBIŘE - masáž nohou z jedlového oleje min. Kč 400,- 24. Po náročném dni či sportovním zatížení se mohou v nohách objevit bolesti, tlak, křeče, či nepříjemné pocity tíhy a únavy. Proto bychom jim mněli dopřát dostatečnou péči neobyčejným éterickým olejem známým již přes tisíc let, získávaným ze sibiřské jedle. Dodá energii celému organismu, jeho vůně povzbudí k činnosti a osvěží mysl. Masáž z jedle sibiřské je vhodná při křečích v lýtkách, pro unavené a bolavé svaly, zánět kůže, kloubů, nervů, revmatismus, slabé prokrvení končetin, otoky nohou. Masáž dolních končetin zahrnuje masáž prstů, chodidla, nártu, kotníků, bérce, lýtka, stehna a svalů kyčelního kloubu. Součástí masáže je zábal z jedlového oleje.

14 ZÁZRAK Z MRTVÉHO MOŘE - celotělový zábal z bahna Mrtvého moře min. Kč 600,- 25. Minerální bahno z Mrtvého moře je unikátní přírodní produkt. Tradičně se využívá pro zkrášlení a omlazení pokožky. Kožními lékaři je doporučováno pro mnoho kožních potíží. Bahno z Mrtvého moře je jedinečné díky silné koncentraci soli a minerálních látek. Kombinace a vysoký obsah minerálů v jejich přírodní formě je naprosto unikátní a dosahuje tak skvělých výsledků v péči o pleť, pokožku celého těla i celý organizmus. Bahno obsahuje 26 druhů minerálů a prvků v takové kombinaci, která se nenacházejí v žádných jiných vodách oceánů a moří. Bahno dodává pokožce nezbytnou výživu, odstraňuje odumřelé kožní buňky, vyrovnává PH kůže. Pokožku výrazné zjemňuje, zpevňuje a omlazuje, pleť projasňuje a tónuje. Vyhlazuje pokožku s projevy celulitidy, kůži zpevňují, omlazují a celkově revitalizují. Uvolňuje a posiluje celý organismus, podporuje krevní oběh, blahodárně působí proti lupence, ekzému, akné a má detoxikační schopnosti. Spojením účinků zábalů s působením tepla má zábal výrazný účinek na všechny chronické patologické stavy pohybového aparátu, svalů i kloubů. Bahenní zábaly rozproudí lymfatický oběh, zlepšují krevní oběh. Urychlují regenerační procesy v buňkách, urychlí rozklad a spalování buněk v podkožní tukové vrstvě, detoxikují kožní buňky. Aplikace zábalů s bahnem Mrtvého moře zlepšují fungování imunitního systému. Během zábalu tělo vstřebává a přijímá velké množství účinných látek minerálů, vitamínů. Kožní buňky se vyživují cennými minerály, regenerují se a zvyšuje se jejich obranyschopnost a imunita. Bahno působí jako silný biostimulátor, který aktivuje všechny vnitřní orgány a tím pomáhá nastartovat organismus k ozdravným procesům. Součástí zábalu je vybraná aromaterapie. RAŠELINA - terapie rašelinovým zábalem 30min. Kč 340,- 26. Rašelinový zábal je podpůrný prostředek při syndromech svalového přetížení při sportu, pracovním zatížení apod. Patří mezi nejuznávanější formu tepelné terapie, při které dochází k uvolnění svalových kontrakcí, detoxikaci organismu a příjemné relaxaci celého těla. Obsahuje velké množství organických látek, které se za pomoci tepelné podpory dostávají do našeho těla, mají rovněž blahodárný vliv na pokožku.

15 PARAFÍN S PROPOLISEM - parafínový zábal.. 45min. Kč 360,- 27. Pod vrstvou parafínového zábal s propolisem dochází k účinnému a dlouhodobému prohřátí a prokrvení pokožky a k výraznému pocitu úlevy a uvolnění svalů a kloubů. Parafínový zábal je rovněž velmi vhodný při stejném způsobu použití k odstraňování nežádoucích tukových polštářků. Lze ji ale aplikovat i na celé tělo takto působí na uvolnění a snížení bolesti celého pohybového aparátu. Zvýšením prokrvení kůže lépe absorbuje minerály obsažené v parafínu. Pravidelné opakování dokonalého prohřátí pokožky pomáhá dosáhnout příznivého účinku na požadovaných místech.působí blahodárně na nervovou soustavu, cítíte se po nichuvolněně a relaxovaně. A R O M A T E R A P I E - součást wellness procedur Aromatické oleje louhované z květů, plodů, listů, kůr, pryskyřic a kořenů se využívají už po staletí pro své léčivé účinky a nádherné vůně. Vonné oleje mají širokou paletu způsobů, jimiž se dají využívat (v koupelích, obkladech, pleťových preparátech apod.). Nejdůležitější metodou léčby je masáž esenciálními oleji, protože kombinuje účinky samotného oleje s důležitým prvkem lidského kontaktu.

16 HADÍ OMLAZENÍ - zmírnění vrásek látkou SYNAKE.. 30 min. Kč 400,- 28. Hadí jed se vytváří v jedových žlázách, což jsou v podstatě pozměněné slinné žlázy. Složení jedu je z cca 90 % voda a cca 5 15 % to jsou enzymy, proteiny, peptidy a aminokyseliny. Účinky hadího jedu byly známé už ve starověku, jed se používal jako léčivo nebo byl součástí různých zkrášlujících přípravků. I v dnešní době se využívá účinků hadího jedu v medicíně a v kosmetickém průmyslu, kde se vyrábí syntetický hadí jed, látka zvaná SYN-AKE, která napodobuje paralyzující účinky pravého hadího jedu a je hlavní složkou nejrůznějších pleťových přípravků. Syntetický peptid vznikl na základě poznatků účinků paralyzujícího jedu Chřestýšovce Waglerova, jeho paralyzující jed není smrtelně jedovatý. Tento hadí jed v malých dávkách působí jako slabé anestetikum, uvolňuje obličejové svaly, a tak předchází vzniku vrásek. Mezi rokem života jsou vrásky převážně tvořeny trvalým napětím obličejových svalů, které vzniká především stresem při řešení každodenních problémů. Hadí jed má podobné účinky jako Botox, ale na rozdíl od Botoxu umožňují přípravky s hadím jedem pohyb obličejových svalů a mimiku, ale zároveň zmenšují vrásky a paralyzují svaly, které ke vzniku vrásek vedou. Klinické testy prokázaly, že při aplikaci 4% SYN-AKE po dobu jednoho měsíce dochází k redukci vrásek na čele o 52%, k redukci vrásek způsobených napětím obličejových svalů o 82% a k redukci očních vrásek o 24%. Součástí aplikace hadího jedu je působení aromaterapie dle výběru. LÉČIVÉ PAPRSKY - ozdravění infračerveným světlem během masáže. + Kč 100,- 29. Infralampa vyzařuje tzv. infračervené světlo,které proniká hluboko do pokožky a ohřívá tkáň daleko intenzivněji než jiné metody. Tím dochází k rychlému uvolnění ztuhlostí a blokád. Současně zrychluje přenos látek v krevním oběhu, které jsou nutné k obnově a výživě tkání. Infračervené světlo rovněž urychluje odstranění odpadních látek, a proto se hojně využívá léčbu kostí, hlubokých svalových tkání a kloubů. Výrazně zvyšuje účinky zdravotní masáže, napomáhá uvolnění svalstva a rychlejší úleva od bolesti, prokysličuje a vyživuje tkáně, zrychluje lymfatické odvodnění, výrazně zpomaluje stárnutí kůže, léčí kožní obtíže, má pozitivní vliv na psychiku. Další indikace pro užívání infračerveného záření při péči o zdraví, při rehabilitaci a regeneraci organismu jsou degenerativní onemocnění kloubů, svalů a šlach, bolestivé zkrácení svalů spasmy, akutní svalové či funkční bolesti pohybového aparátu, degenerativní onemocnění kloubních pouzder, bolesti způsobené ztuhlostí svalů ležících podél páteře v oblasti horních zad a krku, kam patří i bolesti hlavy vyvolané těmito obtížemi, menstruační bolesti, regenerace svalů po zátěži, podpůrná terapie při redukci hmotnosti, zlepšení prokrvení periferních tkání při jeho zhoršení, chronické poúrazové stavy - vhodné jako příprava na aktivní cvičení, chronická zánětlivá onemocnění dýchacích cest, chronické urologické obtíže chronické prostatitidy, chronické cystitidy, záněty močového měchýře, chronické gynekologické záněty děložních obalů, děložních vazů a okolo děložního vaziva. Aplikace infračerveného světla lze kombinovat s vybranou masáží a aromaterapií.

17 KONTRAINDIKACE (je stav, kdy masáž nelze uskutečnit či ji nelze provádět na některých částech těla) (Svým podpisem před masáží stvrzujete, že jste byli seznámeni s kontraindikacemi a berete na sebe plnou zodpovědnost v rámci účinků masáže vzhledem ke svému zdravotnímu stavu) CELKOVÁ KONTRAINDIKACE při srdečních onemocněních při generalizovaných nádorových onemocněních při arterosklerotických onemocněních při onemocněních dutiny břišní, spojených se záněty nebo krvácením (appendicitis, adnexitis, cholecystitis, žlučníkový vřed, dvanácterníkový vřed, nádory zažívacího traktu) při poraněních dutiny břišní při závažnějších krvácivých stavech (hemofilie, leukémie) při horečnatých, infekčních nebo akutně zánětlivých onemocněních při stavech vyžadujících klid na lůžku a po nedávných operacích při celkové tělesné vyčerpanosti nebo sešlosti při selhání životně důležitých orgánů při akutních psychózách a stavech pod vlivem alkoholu, drog a psychotropních látek bezprostředně po jídle MÍSTNÍ KONTRAINDIKACE v místech hnisavých nebo plísňových onemocnění v místech zanícených kloubů (akutní revmatismus, dekompenzované artrózy, akutní ataka, dny) v místech krvácejících poranění, otevřených ran nebo rozsáhlejších zhmožděnin a zlomenin v místech pokousání zvířetem či uštknutí hadem v místech popálenin, opařenin nebo poleptaných ploch na kůži v místech křečových žil (varixů), zánětu žil nebo bércových vředů v místech otoků nejasného původu v místech zvětšených místních uzlin, nádorů, bradavic, mateřských znamének, zanícených nebo vředových afekcí břicho u těhotných žen a šestinedělek a u žen při menstruaci břicho při akutních onemocněních žlučníku břicho při úporné zácpě, při průjmech nebo při nevyprázdněném močovém měchýři genitálie, prsní bradavky u mužů a celá prsa u žen Kontraindikace celkové masáže - celotělové Cukrovka Epilepsie Kolísavý tlak Při zdravotních obtížích je třeba vyhledat odborné lékařské vyšetření a masáž odložit!! V případě nejasností o vhodnosti masáže je třeba poradit se předem s lékařem! Po masáži! PIJTE HODNĚ NEPERLIVÉ VODY, ABY LEDVINY LÉPE VYLOUČILY TOXINY Z VAŠEHO TĚLA. ALESPOŇ DVANÁCT HODIN PO MASÁŽI JE LÉPE SE NEKOUPAT A NESPRCHOVAT, ÚČINKY OLEJŮ BUDOU DÉLE PŮSOBIT. NEJLEPŠÍ JE KLIDOVÝ REŽIM A SPÁNEK. PO MASÁŽI SE VYHNĚTE, ALESPOŇ DO DRUHÉHO DNE, KONZUMACI ALKOHOLU.

18 Pozn.: Wellnessservice vyžaduje především informovanost o kontraindikacích nejúčinnější vliv masáže je před spaním v doprovodu relaxační hudby masáž se nesmí vykonávat bezprostředně po jídle či požití alkoholických nápojů před každou masáží je vhodná zejména sauna, vířivka či sprcha masáž pro těhotné ženy se může provádět v od počátku 4. do konce 8. měsíce těhotenství, reflexní masáže chodidel se v těhotenství neprovádějí, masáž pro ženy po porodu se může provádět od 4. týdne po porodu, doporučujeme však vyčkat až do konce šestinedělí po masáži je nutný dostatečný pitný režim (nejlépe 1l čisté neperlivé vody), vyvarování se kouření, alkoholu, pobytu v chladném prostřední a zvýšené fyzické zátěži všechny masáže lze na vyžádání provést i za polovinu uváděné doby, kdy se hradí ¾ ceny z celkové masáže! poskytujeme firemní, množstevní a dárkové poukazy.

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE WELLNESS MASÁŽE INDICKÁ ANTISTRESOVÁ MASÁŽ MASÁŽ HLAVY, ŠÍJE, RAMEN A HORNÍ ČÁSTI PAŽÍ Tradiční indická masáž hlavy (champi) je stará více než tisíc let a praktikovala se jako součást ayurvédského učení.

Více

Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může. pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků

Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může. pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků dochází ke zlepšení prokrvení masírovaných oblastí. Okysličují

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz VSTUP DO VODNÍHO SPA A SAUNOVÉHO SVĚTA Doporučená doba vstupu je 120 až 180 minut. Areál je určen pro dospělé a osoby vyšší než 145 cm.

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu THAJSKÉ MASÁŽE Tradiční thajská masáž Temple Classic 30 min 490 Kč 60 min 950 Kč 90 min 1 290 Kč 120 min 1 690 Kč Tradiční thajská chrámová masáž

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

Masérská a lázeňská péče

Masérská a lázeňská péče Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_240 AUTOR: Mgr. Andrea Továrková ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s dalšími druhy masáží současné trendy. KLÍČOVÁ SLOVA: Medová masáž, čokoládová masáž, aroma

Více

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub.

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub. vánoční KATALOG MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády Klub www.promenaklub.cz Klub Proměna 2015, změny vyhrazeny. Na všechny služby

Více

WELLNESS MASÁŽE MANALI. Rozsah masáže: (hlava, šíje, ramena, paže, prsty, dlaně) částečná. Doba aplikace: 50 min.

WELLNESS MASÁŽE MANALI. Rozsah masáže: (hlava, šíje, ramena, paže, prsty, dlaně) částečná. Doba aplikace: 50 min. MANALI INDICKÁ ANTISTRESOVÁ MASÁŽ HLAVY A ŠÍJE, MASÁŽ OBLIČEJE, MASÁŽ RUKOU V dnešní době, kdy žijeme ve velkém napětí a stresu, který je původcem mnoha potíží, nám na pomoc přichází tato báječná masáž.

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Tužebník nať řezaný. www.steza.cz. www.steza.cz

Tužebník nať řezaný. www.steza.cz. www.steza.cz Tužebník nať řezaný Tato léčivá bylina je výborným protirevmatickým prostředkem, napomáhá látkové výměně, zvyšuje vylučování solí a kyseliny močové z organizmu. Je vhodným antipyretikem,tj. snižuje teplotu

Více

Ceník wellness služeb

Ceník wellness služeb Ceník wellness služeb AROMA KOUPEL Z KAČENČINÝCH HOR voňavá lázeň v přírodní dřevěné vaně, při svíčkách a se zdravým občerstvením 20 minut.. 250 Kč HORSKÁ KOZÍ SAUNA Pro ubytované v Kozím chlívku 60 minut

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Klasické relaxační, rekondiční a sportovní masáže (60min. - 650 Kč) Masáž vždy patřila mezi výborné regenerační prostředky. Bylo zjištěno, že masáž pomáhá při léčení

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy

Návod k použití Iontový nástroj krásy Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 (ULTRABEAUTY) Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

Multifunkční vanové boxy. SPA-OCEANA tm SPA-JET tm

Multifunkční vanové boxy. SPA-OCEANA tm SPA-JET tm Multifunkční vanové boxy SPA-OCEANA tm SPA-JET tm BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157 mobil: +420 777 920 282 4 obchod@btl.cz

Více

POLÁRIUM, CHLADOVÁ TERAPIE, LÉČBA MRAZEM, CRYSAUNA, KRYOTERAPIE

POLÁRIUM, CHLADOVÁ TERAPIE, LÉČBA MRAZEM, CRYSAUNA, KRYOTERAPIE Vážení přátelé, u příležitosti 1. narozenin provozu naší solné jeskyně SOLANKA, si Vám dovolujeme představit nové zařízení, o jehož provoz budou rozšířeny naše služby tato revoluční regenerační metoda

Více

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA!

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Luxusní péče za skvělou cenu BIO DIVOKÁ RŮŽE PRO UVOLNĚNÍ A REGENERACI Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

Amethyst BioMat. Infračervený Regenerační Systém zlepšení bazálního metabolismu celkové uvolnění a prohřátí organismu. www.richwayeu.

Amethyst BioMat. Infračervený Regenerační Systém zlepšení bazálního metabolismu celkové uvolnění a prohřátí organismu. www.richwayeu. Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém zlepšení bazálního metabolismu celkové uvolnění a prohřátí organismu www.richwayeu.com Jak Amethyst BioMat pracuje? Amethyst BioMat systém generuje: přírodní

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Relaxační klasická masáž

Relaxační klasická masáž Relaxační klasická masáž Masáže jsou považovány za jeden z vůbec nejstarších osvědčených léčebných prostředků užívaných již o tisíciletí k odstranění bolesti zad, šíje, k nastolení dobré nálady a k uvolnění

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+

KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+ 4 - denní zájezd Léčivé a zážitkové hotelové lázně Kehida s vodní plochou 2 400 m2, patří mezi vůbec nejoblíbenější lázně našich klientů a to díky profesionálním

Více

Úvod...11 Co je homeopatie?...12 Jakou léčbu zvolit?...13 Tři pilíře homeopatie...14 Homeopatie léčí příčiny potíží...15 Podávání homeopatických přípravků...16 Krátkodobé zhoršení...17 Podávání homeopatik

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC -

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Hroznovy olej WELLNESS KOSMETIKA KULINÁŘSTVÍ DOPLŇKY STRAVY - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Naše filozofie Při výrobě hroznového oleje zúročujeme dlouholetou praxi z výroby kvalitních vín, kdy se snažíme přenést

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

Svíčky a mýdla. Katalog 2016. Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla. Katalog určený pro velkoobchodní partnery

Svíčky a mýdla. Katalog 2016. Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla. Katalog určený pro velkoobchodní partnery Svíčky a mýdla Katalog 2016 Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla Katalog určený pro velkoobchodní partnery Svíčky z palmového vosku Svíčky vyrábíme z čistého palmového vosku Je

Více

Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie

Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie Kvintesencí dnešní doby jsou bezesporu zelené potraviny, někdy označované jako superpotraviny. Pocházejí z čistě přírodních

Více

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN,

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, CHRÓM, Calcium, Magnesium Organické Minerály ORGANICKÉ MINERÁLY Zásadní zvláštností všech přípravků linie «Organické minerály»

Více

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha JEMNÁ PÉČE O OBLIČEJ Olej pro rozzáření obličeje (30 ml) Tento obličejový olej je nazýván malým zázrakem. Vaše pleť znovu objeví svůj přirozený

Více

Období slinivky a žaludku 15.7. 14.9.

Období slinivky a žaludku 15.7. 14.9. Období slinivky a žaludku 15.7. 14.9. Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová Servisní centrum Hradec Králové www.tiandeservis.cz Základní informace: Starejme se o slinivku, slezinu a žaludek právě v období

Více

ÚVOD. Působení obkladu

ÚVOD. Působení obkladu ÚVOD Pro většinu z nás je zdraví a dlouhověkost hlavním cílem našeho snažení. V závislosti na úrovni svého podvědomí se o něj staráme méně či více aktivně. Abychom mohli začít s úvahami na dané téma, musíme

Více

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES PRODUKTY FIRMY LAVYLITES - jsou to 100% přírodní produkty, které v sobě obsahují účinné látky shromážděné z několika tisíců léčivých bylin - blahodárný efekt je posílen nanotechnologickým zpracováním,

Více

Velikost magnetického pole je určena magnetickou indukcí. Jejími jednotkami jsou gauss (G) a tesla (T).

Velikost magnetického pole je určena magnetickou indukcí. Jejími jednotkami jsou gauss (G) a tesla (T). MAGNETIZMUS Co víme o magnetech? Magnetizmus - síla, která udržuje řád ve vesmíru Magnetizmus - síla působící na každou buňku živého organizmu Magnetická síla - síla, která udržuje život na Zemi Magnetická

Více

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o.

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. dodává Dezinfekce pokožky je často nezbytnou součástí hygienických postupů. Potřeba antibakteriálního účinku vyvstává zvláště v podmínkách zvýšené zátěže,

Více

CENÍK 2014. maloobchodní. aromaterapeutické kosmetiky éterických olejů rostlinných olejů

CENÍK 2014. maloobchodní. aromaterapeutické kosmetiky éterických olejů rostlinných olejů CENÍK 2014 maloobchodní aromaterapeutické kosmetiky éterických olejů rostlinných olejů ceník je platný od 1. 9. 2014 a ruší všechny předešlé výtisky ceníků a jejich doplňků OBSAH novinky - inovované výrobky...4

Více

Intenzivní péče o nohy

Intenzivní péče o nohy Servisní centrum Hradec Králové Intenzivní péče o nohy Texty z webináře Tento webinář obsahoval navíc mluvené slovo. Na stránkách najdete jeho filmový záznam. Přednáší Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz

Více

prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy

prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy My slavíme a Vy od Nás dostáváte dárky Důvody, proč nám můžete věřit: ČESKÝ VÝROBEK Jsme ryze česká firma, všechny naše produkty vyrábíme

Více

Jarní detoxikace jater

Jarní detoxikace jater Jarní detoxikace jater Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Servisní centrum Hradec Králové www.tiandeservis.cz Detoxikace v jarním období 15.2.-15.5. Podle tradiční čínské medicíny platí, že abychom

Více

ZÁZRAČNÉ HOUBY V KOSTCE - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicín

ZÁZRAČNÉ HOUBY V KOSTCE - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicín REISHI-MRL T90, REISHI-MRL P250, REISHI VŠE - Ganoderma lucidum, lesklokorka lesklá, reishi lingzhi, 灵 芝. Velmi vhodné pro podporu imunity, k posílení kloubů, šlach a kostí, obnovuje síly po fyzickém či

Více

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA KATALOG SLUŽEB M ULTIFUNČKNÍ VANA NEOQI O D 1. 1 0. 2 0 1 3 / D O 3 1. 3. 2 0 1 4 MULTIFUNKČNÍ VANA NEOQI CENÍK NÁZEV ČAS CENA HYDROTERAPIE HYDROTERAPIE + aromaterapie TERMOTERAPIE

Více

Ceny v EUR jsou pouze orientační

Ceny v EUR jsou pouze orientační W E L L N E S S - B I O D R O G A Anticelulitidní program z mořských řas Pro zpevnění kontur těla a mírné projevy celulitidy Peeling, kosmetická masáž, zábal s mořskou řasou, thermo folie, zpevňující gel

Více

TAJEMSTVÍ KRÁSY. smyslná. prírodní komplexní. 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin

TAJEMSTVÍ KRÁSY. smyslná. prírodní komplexní. 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin TAJEMSTVÍ KRÁSY GREEN LUXURY prírodní komplexní smyslná 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin Vázené zákaznice, Vázení zákazníci, Rostliny mohou zpùsobit skuteèný zázrak

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

AURA Medical Clinic BIOIDENTICKÁ HORMONÁLNÍ TERAPIE Dotazník. / / Praktický lékař: Tel. Číslo: Poslední preventivní prohlídka

AURA Medical Clinic BIOIDENTICKÁ HORMONÁLNÍ TERAPIE Dotazník. / / Praktický lékař: Tel. Číslo: Poslední preventivní prohlídka BIOIDENTICKÁ HORMONÁLNÍ TERAPIE Dotazník Datum: PŘÍJMENÍ KŘESTNÍ JMÉNO Datum narození VĚK Muž/Žena / / Praktický lékař: Tel. Číslo: Poslední preventivní prohlídka Výška Váha Pro pacienty s nadváhou: Cílová

Více

AROMATERAPIE /z řečtiny - péče pomocí vůně/ Tento pojem se poprvé objevil ve Francii, kdy jej použil francouzský vědec René Maurice Gattefossé.

AROMATERAPIE /z řečtiny - péče pomocí vůně/ Tento pojem se poprvé objevil ve Francii, kdy jej použil francouzský vědec René Maurice Gattefossé. AROMATERAPIE /z řečtiny - péče pomocí vůně/ Tento pojem se poprvé objevil ve Francii, kdy jej použil francouzský vědec René Maurice Gattefossé. Ale aromaterapie je stará několik tisíc let. Nejen že ji

Více

predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy

predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy My oslavujeme a rozdávame Vám darčeky Dôvody prečo nám môžete veriť: ČESKÝ VÝROBOK Sme česká firma, všetky naše produkty vyrábame v Českej

Více

Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických,

Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických, Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických, masérských, pedikérských a dalších salonech profesionálů.

Více

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy.

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. FENOLAX EUCARBON TASECTAN CARBO MED. MULTILAC DOBEXIL H OmegaDefend BAYFLEX EMOXEN GEL CandyS PŘESNÉ DÁVKOVÁNÍ FENOLAX Projímadlo v tabletách 5 mg 30 tablet FENOLAX www.fenolax.cz Pomáhá při akutní zácpě

Více

O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS

O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS KATALOG 2016 O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS Infrasauny a tradiční finské sauny od předního evropského výrobce France Sauna nabízí možnost vychutnat si saunování přímo u Vás doma. Díky neustálému sledování

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00 HŘEJIVÝ 250 g 224,79 272,00 éterické oleje rozmarýnový, eukalyptový, kafrový a 500 g 401,65 486,00 borovicový Uvolnění ztuhlého svalstva a kloubů po námaze. KAKAO 250 g 224,79 272,00 Vyživuje pokožku,

Více

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK Ceník Rehabilitačního centra TeamPrevent-Santé MASÁŽE KLASICKÉ MASÁŽE (lze masírovat šíji, záda, horní a dolní končetiny, plosky nohou či celé tělo) Klasická masáž (30 min.)

Více

CZ.1.07/1.4.00/21.3489

CZ.1.07/1.4.00/21.3489 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Wernerová Název materiálu: VY_52_INOVACE_Pr.8.We.19_Vylucovani_ledviny_kozni_soustava Datum: 23. 3. 2013 Ročník: osmý

Více

Každodenní ochrana pro svěží a zdravou pleť

Každodenní ochrana pro svěží a zdravou pleť Každodenní ochrana pro svěží a zdravou pleť Dovozce do ČR: IQ event s. r. o. Za Rybníkem 711 252 42 Jesenice www.dermobio.cz info@dermobio.cz tel.: 602 211 651 K A T A L O G neobsahuje paraben objevitel

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY Následující text podává informace o základních minerálních a stopových prvcích, jejich výskytu v potravinách, doporučených denních dávkách a jejich významu pro organismus. Význam

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně - kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00 Základ tvoří směs přírodních olejů kokosový a slunečnicový, estery cukru a vitamíny A a E. Jednotlivé druhy masážních olejových gelů se liší obsahem dalších složek éterických olejů a extraktů. Dle těchto

Více

katalog služeb Vaše krása v našich rukou dermic fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová

katalog služeb Vaše krása v našich rukou dermic fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová Vaše krása v našich rukou dermic 2010 katalog služeb fotodepilace fotoomlazení fotoomlazení Expres kavitace fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová novinka

Více

Název aktivity: O nemocné myšce.

Název aktivity: O nemocné myšce. Název aktivity: O nemocné myšce. Cíl: Prohlubovat u dětí zvídavost. Vést děti k pozorování, poznávání a zpracování bylinek. Podpořit rozvoj jemné i hrubé motoriky. Oslovit ke zdravému životnímu stylu i

Více

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence Bambucké máslo, také známé jako shea butter, se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu shea tree. Obsahuje mimo jiné účinné pěstící a zkrášlující složky v podobě vitamínu A, E a F, stejně jako

Více

Kompresivní terapie je výhradně v rukách sestry

Kompresivní terapie je výhradně v rukách sestry Kompresivní terapie je výhradně v rukách sestry Langová M., Nováková B., Oddělení klinické farmakologie FN PLZEŇ Kompetentní personál Druh, způsob a dobu přiložení bandáže vždy určuje lékař! Všeobecná

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

Vhodnost. Je vyráběna ve Švýcarsku firmou Puris AG. Pro více informací navštivte www.puris.ch.

Vhodnost. Je vyráběna ve Švýcarsku firmou Puris AG. Pro více informací navštivte www.puris.ch. O kúře CO JE DETOXIKACE? Detoxikace je proces, který tělo denně vykonává, kdy jsou toxiny uvolňovány a odstraňovány pomocí jater, plic, ledvin, lymfatického systému a kůže. Dnešní strava s vysokým obsahem

Více

Nabídka masáží hotelu Zadov

Nabídka masáží hotelu Zadov Nabídka masáží hotelu Zadov Relaxační masáž Relaxační masáž přináší pocity pohody a psychického uvolnění. Masáž je zaměřena na zklidnění, celkové ozdravění organismu, rozproudění energie a pozitivní naladění

Více

Jak pečovat o své srdce

Jak pečovat o své srdce Žijeme v době, která je uspěchaná. Často se stává, že ve shonu nebo ze svého pohodlí odsuneme péči o své srdce na,,druhou kolej, proto pečujme o své srdce, dříve než nás zastaví nemoc. Jak na to se dozvíte

Více

Beauty Energy. tajemství skryté uvnitř

Beauty Energy. tajemství skryté uvnitř Beauty Energy tajemství skryté uvnitř Pokud toužíme po dokonalé pleti, musíme nejdříve porozumět svému tělu! Naše pokožka je zrcadlem vzájemného působení a ovlivňování mezi vnějším světem a stavem našeho

Více

INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY

INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY Sliznice dutiny ústní a rtů je náchylná ke vzniku defektů. Toto lokální poškození sliznice může vést ke vzniku zánětů, nebo vytvořit prostředí, ke snazšímu

Více

Mléko a mléčné výrobky prospívají pokožce Je prokázáno, že až 50 % změn na kůži je ovlivněno nesprávným životním stylem.

Mléko a mléčné výrobky prospívají pokožce Je prokázáno, že až 50 % změn na kůži je ovlivněno nesprávným životním stylem. Je prokázáno, že až 50 % změn na kůži je ovlivněno nesprávným životním stylem. Zhruba z poloviny máme tedy za stav naší pokožky zodpovědnost. Výzkumy dokazují, že pleti velmi svědčí konzumace mléka a mléčných

Více

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Prevence Regenerace Relaxace www.richwayeu.com Feel Better - Heal Faster Amethyst BioMat systém ² Amethyst BioMat je infračervený systém určený pro každodenní

Více

Teplota vaporizace (uvedené teploty vaporizace jsou jen orientační, vždy se poraďte se svým lékařem) Bylina. Použití

Teplota vaporizace (uvedené teploty vaporizace jsou jen orientační, vždy se poraďte se svým lékařem) Bylina. Použití Bylina Teplota vaporizace (uvedené teploty vaporizace jsou jen orientační, vždy se poraďte se svým lékařem) Použití Aloe Vera 177 C - 204 C Aloe posiluje organismus, zlepšuje buňečnou regeneraci, působí

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022

Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez obav využívejte

Více

Doplňky výrobců Sinecura, Wanxi a MRL, používané k řešení průjmu v kostce:

Doplňky výrobců Sinecura, Wanxi a MRL, používané k řešení průjmu v kostce: Přípravky tradiční čínské medicíny na průjmová onemocnění v kostce - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vit Podle tradiční čínské medicíny může mít průjem - xiexie mnoho příčin. Hlavními orgány, zodpovědnými za

Více

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA Cucavé tabletky se šalvějí, vitaminem C a inulinem Dr. Heart Šalvěj lékařská imunita, rovnováha v dýchacích cestách Vitamín C imunita, ochrana buněk. Šalvěj lékařská

Více

Zdroj síly, zdraví a pramen mládí HEALTHIX

Zdroj síly, zdraví a pramen mládí HEALTHIX Zdroj síly, zdraví a pramen mládí HEALTHIX HEALTHIX Vyrobeno ze 100% přírodních ingrediencí. Program Healthix je dalším programem firmy Energetix, která tak pokračuje v naplňování svého základního motta:

Více

Střední odborné učiliště Domažlice

Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.08 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

sp. zn. sukls189078/2015

sp. zn. sukls189078/2015 sp. zn. sukls189078/2015 PŘÍBALOVÁ INFORMACE - INFORMACE PRO UŽIVATELE COLDREX MAXGRIP CITRON prášek pro perorální roztok v sáčku paracetamolum, phenylephrini hydrochloridum, acidum ascorbicum Přečtěte

Více

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 301 OPTOGEL 50 ml 85,83 Kč 20 103,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL - na unavené svaly 250 ml 74,17 Kč 20 89,00 Kč 328 ALPSKÝ

Více

- pokrývá tělo, odděluje vnitřní prostředí organismu od vnějšího prostředí - dospělý člověk 1,6 1,8 m 2

- pokrývá tělo, odděluje vnitřní prostředí organismu od vnějšího prostředí - dospělý člověk 1,6 1,8 m 2 Kůže (cutis) - pokrývá tělo, odděluje vnitřní prostředí organismu od vnějšího prostředí - dospělý člověk 1,6 1,8 m 2 funkce: 1) ochrana chemická, mechanická, fyzikální 2) udržování stálé tělesné teploty

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

katalog gelových matrací 2010 www.geltech.cz

katalog gelových matrací 2010 www.geltech.cz katalog gelových matrací 2010 www.geltech.cz Sen o zdravém spánku nikdy nebyl blíž Geltech. www.geltech.cz Švédsko Norsko Dánsko Finsko Německo Velká Británie Holandsko Belgie Francie Itálie Španělsko

Více

AKCE VITAKLUB (-15%)

AKCE VITAKLUB (-15%) A - Multivitamíny CentralVita Classic - 100 tbl., multivitaminy Komplexní složení od A do Z! Receptura složená ze 30 vitaminů a minerálů odpovídá místním výživovým poměrům. Jediná tableta denně zaručí

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ

VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ Kvalita vlasů, pleti a nehtů, je dána z velké části geneticky. Dlouhodobé nedostatky potřebných živin či špatná životospráva mohou mít negativní vliv na

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

Kontraindikace: kožní záněty a defekty, alergie na masážní krémy, akutní onemocnění.

Kontraindikace: kožní záněty a defekty, alergie na masážní krémy, akutní onemocnění. Masáže Klasická masáž částečná nebo celková Klasická masáž zahrnuje aplikaci specifických hmatů, které se provádí v přesném pořadí a působí na jednotlivé svalové skupiny. Přitom dochází k prokrvení a odstranění

Více

Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi. Existuje východisko z tohoto pekla?

Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi. Existuje východisko z tohoto pekla? Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi. Existuje východisko z tohoto pekla? 100% Přírodní produkt pro podporu zdraví a úlevu od jakékoliv bolesti. Patentovaná technologie bylin na

Více

VYSOKOVIBRAČNÍ OLEJE S VÝTAŽKY Z ČERSTVÝCH ROSTLIN KARAIMI

VYSOKOVIBRAČNÍ OLEJE S VÝTAŽKY Z ČERSTVÝCH ROSTLIN KARAIMI VYSOKOVIBRAČNÍ OLEJE S VÝTAŽKY Z ČERSTVÝCH ROSTLIN KARAIMI Představuji Vám transformační kompozice živých olejů, které ručně a s nadšením vyrábím v Haluzicích. Používám oleje v Bio kvalitě a Fair trade

Více