SIMU profesionální pohony a řízení. pro Vaše stínění. Pořiďte si rolety a markýzy s motory Simu. Přejete si příjemné klima V interiéru i na terase?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SIMU profesionální pohony a řízení. pro Vaše stínění. Pořiďte si rolety a markýzy s motory Simu. Přejete si příjemné klima V interiéru i na terase?"

Transkript

1 Přejete si příjemné klima V interiéru i na terase? Potřebujete uspořit náklady na vytápění v zimě a na chlazení v létě? Chcete zlepšit kvalitu svého spánku bez rušivého světla a zvuku zvenčí? Chcete lépe ochránit svůj dům před nezvanými hosty? SIMU profesionální pohony a řízení pro Vaše stínění Pořiďte si rolety a markýzy s motory Simu Předokenní lamelové rolety s pohony Simu Vám zajistí soukromí před zvědavými pohledy zvenčí a zvýší úroveň bezpečnosti proti násilnému vniknutí. Nespokojte se s kompromisy. Pouze s inteligentními motory Simu bude Vaše stínění plnit všechny své funkce. Zvažujete pořízení markýzy do prodejny nebo restaurace? Využijte ji i jako reklamní plochu. Dopřejte svým zákazníkům příjemné posezení ve stínu Vaší markýzy. Lamelové rolety výrazně zvýší ochranu Vašich oken a výkladních skříní před poškozením a neoprávněným vniknutím. Víte, že Vaše rolety s motory Simu se mohou zavírat automaticky při západu slunce a snížit tak tepelné ztráty oknem během chladných nocí? Stačí k motorům doplnit časové ovladače. Časové ovladače si můžete nastavit, aby otevíraly a zavíraly rolety každý den v týdnu přesně podle Vašich zvyklostí. Dopřejte si nerušený spánek! Se slunečními senzory Simu Vaše rolety i markýzy automaticky zastíní interiér při zvýšeném slunečním svitu a udrží tak ve Vaší domácnosti příjemný chládek i bez drahé klimatizace. Spolehlivost i dlouhou životnost výrobků Simu jsme ověřili za více než 60 let praxe v oboru.

2 ŘEŠENÍ SIMU PRO VAŠE PŘEDOKENNÍ ROLETY Už žádná ruční manipulace roletami klikou nebo popruhem. Ovládejte rolety pohodlně dálkovým ovladačem nebo nástěnným spínačem SIMU. Je to velice jednoduché, zvládnou to i děti, senioři nebo tělesně postižení. Inteligentní motory Simu T5 EHz Jsou určeny pro předokenní lamelové rolety s napájením 230 V. Vestavěný radiový přijímač umožňuje komfortní dálkové ovládání bez nutnosti vstát z křesla. Motory EHz dokáží rozpoznat překážku v dráze pohybu rolety i její přimrznutí k parapetu v zimním období a šetrně zastavit, aby předešly poškození rolety. Můžete si nastavit i oblíbenou polohu, do které vždy roleta dojede po stisku tlačítka vysílače. Tato funkce je vhodná pro částečné přistínění. Inteligentní motory Simu T3,5 Auto a T5 Auto Jsou určeny pro předokenní lamelové rolety s napájením 230 V. Není potřeba nic nastavovat. Inteligentní motor sám rozpozná koncové polohy rolety. Motory Auto dokáží rozpoznat překážku v dráze pohybu rolety i její přimrznutí k parapetu v zimním období a šetrně zastavit, aby předešly poškození rolety. Ovládání motorů Auto se provádí pomocí běžných žaluziových a podobných spínačů, které je nutné připojit k přívodnímu napájení 230 V. Motory lze ovládat samostatně, nebo po doplnění dalších řídicích prvků i po skupinách a centrálně. Záleží na konkrétním elektro rozvodu v budově. Solární sada AUTOSUN Nemáte u okna napájení 230 V? Máte již hotový interiér a nechcete dělat stavební úpravy? Žádný problém, vše vyřeší naše solární sada Autosun napájená z baterie a solárního článku. Motor má vestavěný přijímač dálkového ovládání Hz, takže k němu postačí přihlásit některý z našich dálkových ovladačů Simu. MICRO PŘIJÍMAČ Máte doma již nainstalované rolety s ovládáním po kabelu a chtěli byste je ovládat dálkově? Žádný problém. Stačí zakoupit dálkově ovládaný Micro přijímač a doplnit jej ke každému motoru nebo do krabice pod omítku ke každému lokálnímu spínači. Díky Micro přijímači lze pak motor ovládat jak dálkově, tak drátově. Stačí si již jen vybrat dálkový ovladač z naší nabídky. Ochraňte svůj majetek před nezvanými hosty S pevnými závěsy lamel EASYLINK budou Vaše rolety odolné proti neoprávněnému nadzdvihnutí zvenčí. Upozornění: Pohony a přijímače smí zapojovat pouze kvalifikovaný odborník.

3 ŘEŠENÍ SIMU PRO VAŠE TERASY A BALKONY Vychutnejte si posezení na své terase v horkém slunečném létě. O příjemný stín se postarají markýzy a textilní rolety s pohony Simu. Už žádná namáhavá a zdlouhavá manipulace s markýzou pomocí kliky. Ovládejte markýzy pohodlně dálkovým ovladačem SIMU. Je to velice jednoduché, zvládnou to i děti, senioři nebo tělesně postižení. Pohony Simu Vám přináší: Komfortní ovládání dálkovým ovladačem. Spolehlivost a dlouhou životnost mechanismu markýzy i rolety. Obrovský rozsah výkonů pro všechny velikosti markýz i rolet. Ochranu markýzy před poškozením větrem díky větrným senzorům. Automatické stínění při zvýšené sluneční intenzitě díky slunečním senzorům. Motory Simu řady ESP Hz Jsou určeny pro kazetové markýzy, které vždy dokonale uzavřou, aby do kazety nezatékalo a markýzy netrpěly ve vlhku. Dokáží rozpoznat překážku v dráze pohybu markýzy a šetrně vypnout, aby se markýza nepoškodila. Umožňují uživateli nastavit oblíbenou polohu, do které vždy markýza nebo roleta dojede po stisku tlačítka vysílače. Tato funkce je vhodná pro částečné přistínění. Motory Simu řady Hz.02 Jsou určeny pro výsuvné markýzy a textilní rolety. Umožňují uživateli nastavit oblíbenou polohu, do které vždy markýza nebo roleta dojede po stisku tlačítka vysílače. Tato funkce je vhodná pro částečné přistínění. Motory Simu řady DMI Hz.01 Jsou určeny pro výsuvné markýzy a textilní rolety. V případě přerušení dodávky elektrické energie můžete markýzu či roletu zavřít ručně pomocí nouzové kliky.

4 INTELIGENTNÍ OVLÁDÁNÍ SIMU PRO VAŠE MARKÝZY A TEXTILNÍ ROLETY Větrný a sluneční senzor Simu EOSUN Hz Poskytuje markýzám a textilním roletám ochranu před poškozením větrem. Při zvýšení rychlosti větru vydá okamžitě povel k zasunutí markýzy nebo rolety i během Vaší nepřítomnosti. Lze použít s radiovými motory Simu Hz. Dálkovým ovladačem Color+SUN můžete zapnout vestavěné sluneční čidlo, které markýze automaticky vydá povel k zastínění vždy při zvýšeném slunečním svitu. Není nutné připojení k motoru, komunikuje bezdrátově. Může ovládat několik markýz a textilních rolet najednou. Stačí přivést jen napájení 230 V. Otřesové čidlo Simu Windy Accel Hz Windy Accel Hz Poskytuje markýzám ochranu před poškozením větrem. Při zvýšení rychlosti větru vydá okamžitě povel k zasunutí markýzy i během Vaší nepřítomnosti. Lze použít s radiovými motory Simu Hz. Není nutná žádná kabeláž. Čidlo je napájeno z baterie a s motorem komunikuje bezdrátově. Montáž na přední výsuvný profil markýzy. Dálkový ovladač Simu COLOR+SUN Umožňuje ovládat stínicí techniku, osvětlení i další doplňkové příslušenství s radiovým přijímačem Simu Hz. Vyberte si 1kanálové provedení pro ovládání 1 zařízení, nebo 5kanálové provedení pro nezávislé ovládání 5 samostatných zařízení nebo i většího počtu skupinově. Dokáže zapnout a vypnout sluneční funkci (automatické stínění při zvýšeném slunečním svitu) na senzoru Eosun Hz.

5 OVLÁDEJTE ROLETY A MARKÝZY Z POHODLÍ svého KŘESLA Color Multi 16 S tímto 16kanálovým ovladačem můžete nezávisle ovládat až 16 samostatných rolet, markýz, žaluzií, vrat, osvětlení nebo jiných spotřebičů s přijímačem Simu. Případně lze ovládat i větší počet skupinově. Každý ovládací kanál si můžete nazvat vlastním názvem pro intuitivní ovládání. Timer easy 1 Dálkové spínací hodiny 1kanálové S ovladačem Timer Easy bude Vaše stínění každý den automaticky stínit v časech, které si jednoduše nastavíte. Ovladač dokáže pracovat i v nepravidelném režimu, aby simuloval Vaši přítomnost v domě a odradil tak případné zloděje. Color+ Dálkové ovladače v moderním designu Přenosné dálkové ovladače Timer Multi 6 Dálkové spínací hodiny 6kanálové Ovládejte nezávisle až 6 samostatných rolet, markýz, žaluzií, vrat, osvětlení i jiných spotřebičů s přijímačem Simu. Případně i větší množství ve skupinách. Každý ovládací kanál si můžete nazvat vlastním názvem pro intuitivní ovládání. Na každý den si můžete nastavit různé časy sepnutí pro každý kanál. Celý dům Vás tak bude poslouchat na povel a respektovat Vaše časové zvyklosti. Stínění lze ovládat i podle západu slunce včetně automatické sezónní aktualizace časů. Nastavení je jednoduché, podívejte se na animovaný návod: Nástěnné dálkové ovladače NOVINKA Interiérové sluneční čidlo INTERIÉROVÝ SLUNEČNÍ SENZOR HZ Víte, že Vaše rolety dovedou stínit automaticky? Stačí na okenní tabuli do Vámi zvolené polohy připevnit Sluneční senzor Hz (přísavkou) a přiladit ho k motorům s přijímačem Hz pohánějícím Vaše rolety. Při zvýšeném slunečním svitu rolety sjedou do Vámi zvolené polohy a eliminují přehřívání Vaší domácnosti v letních měsících i během Vaší nepřítomnosti. Můžete tak zajistit dostatečný přísun světla pro Vaše okenní květiny a současně snížit teplotu v interiéru až o 9 C i bez pořízení drahé klimatizace. V létě ochrání interiér před přehřátím až o 9 C

6 Pro bližší informace kontaktujte svého prodejce: Vydání 9/2014

Řešení SIMU. pro Vaše garážová vrata NOVÉ POHONY OD SIMU

Řešení SIMU. pro Vaše garážová vrata NOVÉ POHONY OD SIMU Řešení SIMU pro Vaše garážová vrata NOVÉ POHONY OD SIMU Nedělejte kompromisy! Už nemusíte před vjezdem do garáže vystupovat z auta na frekventovanou silnici nebo do nepřízně počasí. Využívejte naplno všech

Více

POHONY A ŘÍZENÍ. Zvyšují komfort užívání a prodlužují životnost celé rolety. Specialisté na rolovací systémy

POHONY A ŘÍZENÍ. Zvyšují komfort užívání a prodlužují životnost celé rolety. Specialisté na rolovací systémy POHONY A ŘÍZENÍ Zvyšují komfort užívání a prodlužují životnost celé rolety Specialisté na rolovací systémy Co jsme schopni Vám nabídnout? Kompletnínabídka trubkových pohonů pro roletovou techniku NABÍZÍME

Více

POHONY A ŘÍZENÍ PRO PŘEDOKENNÍ ROLETY

POHONY A ŘÍZENÍ PRO PŘEDOKENNÍ ROLETY POHONY A ŘÍZENÍ PRO PŘEDOKENNÍ ROLETY 1 Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro rolety Bezpečný dům: simulace přítomnosti v domě V případě delší nepřítomnosti se mohou rolety pohybovat, jako

Více

Pohony a řízení pro předokenní rolety. Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy

Pohony a řízení pro předokenní rolety. Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy Pohony a řízení pro předokenní rolety Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy Pohony a řízení pro předokenní rolety Dopřejte si komfort s automatickým ovládáním rolet Komfort každý den Jedno

Více

Venkovní žaluzie ZETTA 70 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie ZETTA 70 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

POHONY A ŘÍZENÍ PRO VENKOVNÍ ŽALUZIE

POHONY A ŘÍZENÍ PRO VENKOVNÍ ŽALUZIE POHONY A ŘÍZENÍ PRO VENKOVNÍ ŽALUZIE 3 Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro žaluzie Komfortní ovládání K ovládání žaluzie stačí pouze jeden stisk tlačítka na dálkovém ovladači nebo krátké

Více

Venkovní žaluzie SETTA 65 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie SETTA 65 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako další

Více

Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro žaluzie

Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro žaluzie POHONY A ŘÍZENÍ PRO VENKOVNÍ ŽALUZIE > KOMFORTNÍ OVLÁDÁNÍ ŽALUZIÍ > ÚSPORA ENERGIE > OCHRANA ŽALUZIÍ > OCHRANA INTERIÉRU PŘED SLUNEČNÍMI PAPRSKY 3 Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro žaluzie

Více

STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI

STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI DOMÁCÍ AUTOMATIZACE STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI DANIEL MATĚJKA PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI LG SYSTEM (DIVIZE DOMÁCÍ AUTOMATIZACE) DOMÁCÍ AUTOMATIZACE Zpracování elektoprojektů, domovní fotovoltaické systémy,

Více

DC RTS - kompletní nabídka pro motorem poháněné a dálkově ovládané interiérové clony

DC RTS - kompletní nabídka pro motorem poháněné a dálkově ovládané interiérové clony POHONY A ŘÍZENÍ PRO INTERIÉROVÉ STÍNĚNÍ Vdechněte interiérovému zastínění život! 6 DC RTS - kompletní nabídka pro motorem poháněné a dálkově ovládané interiérové clony Univerzální, praktické a pohodlné

Více

Venkovní žaluzie CETTA 50 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie CETTA 50 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako další

Více

dálkové ovladače Somfy Telis 16 RTS Telis 6 Chronis RTS

dálkové ovladače Somfy Telis 16 RTS Telis 6 Chronis RTS dálkové ovladače Somfy Telis 16 RTS Telis 6 Chronis RTS 1 Dopřejte si komfort centrálního ovládání Ovládejte své předokenní rolety, markýzu, venkovní žaluzie, osvětlení, garážová vrata nebo vjezdovou bránu

Více

předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie

předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie Pořiďte si předokenní rolety, přinášejí mnoho výhod. Je to konstrukčně dobře promyšlený a léty ověřený systém. Využijte jejich pozitivních vlastností

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a také nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako

Více

Automatizace: úspora energie. a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení. Jde to tak jednoduše.

Automatizace: úspora energie. a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení. Jde to tak jednoduše. Automatizace: úspora energie a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení. Váš domov je opravdu něco mimořádného. Doma můžete být sami sebou, chcete se tu cítit dobře, chcete si

Více

motor SOMFY motor SOMFY 50 Hz 50 Hz CENTRALIS UNO IB 50 Hz CENTRALIS UNO IB

motor SOMFY motor SOMFY 50 Hz 50 Hz CENTRALIS UNO IB 50 Hz CENTRALIS UNO IB motor SOMFY motor SOMFY motor SOMFY motor SOMFY motor SOMFY 4(3)x1,5 3x0,8 3x1,5 síť 230 V 50 Hz CENTRALIS IB centr. tlačítko CENTRALIS UNO IB síť 230 V 50 Hz CENTRALIS UNO IB síť 230 V 50 Hz CENTRALIS

Více

úèinná tepelná ochrana budov

úèinná tepelná ochrana budov VENKOVNÍ ŽALUZIE Venkovní žaluzie Venkovní žaluzie představují moderní a efektivní způsob stínění. V současné době jsou nejpoužívanějším způsobem venkovního stínění. Umožňují větrání otevřeným oknem a

Více

Automatizace: úspora energie a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení.

Automatizace: úspora energie a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení. Automatizace: úspora energie a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení. Váš domov je opravdu něco mimořádného. Doma můžete být sami sebou, chcete se tu cítit dobře, chcete si

Více

Opatření proti nežádoucím tokům tepelné energie a jejich začlenění do systému řízení

Opatření proti nežádoucím tokům tepelné energie a jejich začlenění do systému řízení Opatření proti nežádoucím tokům tepelné energie a jejich začlenění do systému řízení Stínící systémy, ať již interiérové nebo exteriérové významně ovlivňují tepelnou pohodu v interiéru ať se jedná o administrativní

Více

Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro markýzy

Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro markýzy POHONY A ŘÍZENÍ PRO MARKÝZY > KOMFORT BEZ NÁMAHY > OCHRANA MARKÝZY PŘED VĚTREM > OCHRANA PŘED SLUNEČNÍMI PAPRSKY > VÍC ČASU STRÁVENÉHO NA TERASE 3 Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro markýzy

Více

úèinná tepelná ochrana budov

úèinná tepelná ochrana budov VENKOVNÍ ŽALUZIE Venkovní žaluzie Venkovní žaluzie jsou moderním a efektivním způsobem stínění. V současné době představují nejpoužívanější způsob venkovního stínění. Jsou účinnou tepelnou ochranou budov.

Více

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy ROLETY Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům Specialisté na rolovací systémy ODPOVÍDÁ EN 13659 P O Ž A D AV K Ů M Možnosti ovládání rolet Popruhem, šňůrou nebo klikou Každá

Více

2.1 Sluneční automatika - spínací hodiny Chronis Uno L / IB L / RTS L

2.1 Sluneční automatika - spínací hodiny Chronis Uno L / IB L / RTS L Sluneční pro spínací hodiny Chronis NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností slunečního čidla pro spínací hodiny řady Chronis / Chronis Comfort, přečtěte si prosím pečlivě tento návod

Více

VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem.

VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem. VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem. Rodinná firma Plas pomáhá klientům najít vhodné řešení v oblasti zastínění exteriérů

Více

VENKOVNÍ ROLETY A ROLOVACÍ VRATA

VENKOVNÍ ROLETY A ROLOVACÍ VRATA VENKOVNÍ ROLETY A ROLOVACÍ VRATA O FIRMĚ UNIVERS TECH s.r.o. Naše firma působí na českém trhu od roku 1990 a v roce 2004 byla transformována na společnost Univers Tech s.r.o. Sídlo Společnosti a výroba

Více

Inteligentní elektroinstalace. vidí slyší komunikuje. ABB s.r.o. Elektro-Praga

Inteligentní elektroinstalace. vidí slyší komunikuje. ABB s.r.o. Elektro-Praga Inteligentní elektroinstalace vidí slyší komunikuje ABB s.r.o. Elektro-Praga Pro nové stavby a rekonstrukce inteligentní elektroinstalace Ego-n A v čem je inteligentní elektroinstalace lepší oproti běžné?

Více

1. Technické údaje. 2. Montáž a instalace NÁVOD K POUŽITÍ GPS V. Skupinová řídící jednotka. GPS V DC obj. č.

1. Technické údaje. 2. Montáž a instalace NÁVOD K POUŽITÍ GPS V. Skupinová řídící jednotka. GPS V DC obj. č. Skupinová řídící jednotka GPS 1020 24 V NÁVOD K POUŽITÍ Řídící jednotka GPS 1020 je určená k řízení skupiny SOMFY 24 V pohonů. Skupinu pohonů (řídící jednotku GPS 1020) můžete ovládat lokálním tlačítkem,

Více

Domácí automatizace. Bezdrátově ovládané systémy

Domácí automatizace. Bezdrátově ovládané systémy Domácí automatizace Bezdrátově ovládané systémy Systémy s bezdrátovým ovládáním Domácí automatizace nabízí řešení zjednodušeného ovládání a automatizaci elektrických spotřebičů přináší pohodlí, bezpečnost

Více

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU Inteligentní dům komplexní řešení pro ovládání světel a žaluzií, regulaci teploty a zajištění bezpečí reálné snížení provozních nákladů intuitivní ovládání pomocí telefonů a tabletů automatizace chodu

Více

Pohony a řízení pro venkovní žaluzie. Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy

Pohony a řízení pro venkovní žaluzie. Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy Pohony a řízení pro venkovní žaluzie Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy Pohony a řízení pro venkovní žaluzie Dopřejte si komfort s automatickým ovládáním žaluzií Komfortní ovládání

Více

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete Devilink BezdrátovéF ovládání I G H T Vašeho I N G pohodlí FOR www.devi.cz BARE FEET D E V I L I N K B E Z D R ÁT O V É O V U nás v DEVI jsme hrdí, že nenabízíme

Více

POHONY A ŘÍZENÍ PRO INTERIÉROVÉ ZASTÍNĚNÍ Nový rozměr komfortu pro váš domov...

POHONY A ŘÍZENÍ PRO INTERIÉROVÉ ZASTÍNĚNÍ Nový rozměr komfortu pro váš domov... POHONY A ŘÍZENÍ PRO INTERIÉROVÉ ZASTÍNĚNÍ Nový rozměr komfortu pro váš domov... Vše, co potřebujete vědět o motorizaci interiérového zastínění Užívejte si každodenní komfort! Rozlučte se s neustálým stahováním

Více

váha 290 g/m 2 Šířka (mm)

váha 290 g/m 2 Šířka (mm) FETUNA Boční uchycení Popis standardního výrobku Horizontální kazetová markýza s kloubovými rameny a nosným profilem. Konstrukci tvoří celohliníková kazeta, konzoly, nosný profil, kloubová ramena, válec

Více

Pohony a řízení pro markýzy. Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy

Pohony a řízení pro markýzy. Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy Pohony a řízení pro markýzy Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy Pohony a řízení pro markýzy Automatizací vaší markýzy využijete svou terasu na maximum Komfort bez námahy Jedno stisknutí

Více

Nebývale Intuitivní Neuvěřitelně Atraktivní. Nina & Nina Timer Dvojitá přitažlivost

Nebývale Intuitivní Neuvěřitelně Atraktivní. Nina & Nina Timer Dvojitá přitažlivost Nebývale Intuitivní Neuvěřitelně Atraktivní Nina & Nina Timer Dvojitá přitažlivost Krásná a intuitivní, s funkcí spínacích hodin či bez... Stačí přirozený pohyb, při kterém vás vede intuice. Ovládejte

Více

Centralis UNO IB Centralis UNO IB VB Řídicí jednotka pohonu

Centralis UNO IB Centralis UNO IB VB Řídicí jednotka pohonu Abyste mohli optimálně využít všech výhod lokální ovládací jednotky Centralis UNO IB, přečtěte si pozorně následující návod k provozu. Řídicí jednotka Centralis UNO IB / je určena k přímému ovládání jednoho

Více

Svět výrobků dálkového ovládání firmy SOMMER

Svět výrobků dálkového ovládání firmy SOMMER Svět výrobků dálkového ovládání firmy SOMMER SOMMER Home Automation řešení pro Váš každodenní komfort Téměř nekonečné možnosti techniky dálkového ovládání SOMMER: Vaše aplikace Home Automation mohou být

Více

Nebývale Intuitivní Neuvěřitelně Atraktivní. Nina & Nina Timer Dvojitá přitažlivost

Nebývale Intuitivní Neuvěřitelně Atraktivní. Nina & Nina Timer Dvojitá přitažlivost Nebývale Intuitivní Neuvěřitelně Atraktivní Nina & Nina Timer Dvojitá přitažlivost Krásná a intuitivní, s funkcí spínacích hodin či bez... přirozeně atraktivní Stačí přirozený pohyb, při kterém vás vede

Více

inteo Soliris Sensor RTS

inteo Soliris Sensor RTS Sluneční a větrná bezdrátová automatika Soliris Sensor RTS NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností sluneční a větrné automatiky s bezdrátovým přenosem povelů, přečtěte si prosím

Více

Eolis RTS. Větrná automatika s dálkovým ovládáním. 1. Technické údaje

Eolis RTS. Větrná automatika s dálkovým ovládáním. 1. Technické údaje Abyste mohli optimálně využít všech vlastností větrné automatiky Eolis RTS, přečtěte si pozorně následující návod k montáži a obsluze. Eolis RTS je větrná automatika s bezdrátovým dálkovým ovládáním, určená

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (FM-MASTER 1) Obj. č.: (FM-MASTER 2) Obj. č.: (FM-MASTER 3) Obj. č.: (4 zásuvky)

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (FM-MASTER 1) Obj. č.: (FM-MASTER 2) Obj. č.: (FM-MASTER 3) Obj. č.: (4 zásuvky) NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 57 20 19 (FM-MASTER 1) Obj. č.: 57 20 20 (FM-MASTER 2) Obj. č.: 57 20 30 (FM-MASTER 3) Obj. č.: 57 20 21 (4 zásuvky) 2 Úvod Spolehlivé a pohodlné řešení připojení různých spotřebičů

Více

Ceník pro rok 2016 ALARIS Czech Republic s.r.o.

Ceník pro rok 2016 ALARIS Czech Republic s.r.o. Ceník pro rok 2016 Komponenty ELERO GmbH Vážený zákazníku, děkujeme za projevený zájem a důvěru ve výrobky ALARIS s osazenými produkty ELERO Uvedená cenová nabídka je časově omezena s platností do 31.12.2016.

Více

Vyladěné předokenní rolety... venkovní žaluzie...

Vyladěné předokenní rolety... venkovní žaluzie... Vyladěné předokenní rolety... venkovní žaluzie... Vyberte si takové předokenní rolety a žaluzie, které jsou vyladěny na míru Vašim představám. Uvědomujeme si, že každý z Vás má vlastní pohled na svět,

Více

UNICA AirLink. Komfort na dosah P103369

UNICA AirLink. Komfort na dosah P103369 UNICA AirLink Komfort na dosah P103369 Jak změnit nebo rozšířit vaši elektrickou instalaci bez nutnosti stavebních úprav Máte pocit, že vypínače nejsou umístěny tam, kde je opravdu potřebujete? Nechcete

Více

Praktický návod. Inteligentní elektroinstalace obytného domu Ego-n

Praktický návod. Inteligentní elektroinstalace obytného domu Ego-n Praktický návod Inteligentní elektroinstalace obytného domu Ego-n 1. Vytvoření nového projektu 2. Nastavení komunikace Informace o projektu Nastavení domu (rozsáhlé projekty) 1. 2. 3. 4. Přidání elementu

Více

SCREENOVÉ CLONY O c h r a n a v n i t ř n í h o p r o s t ř e d í z a s t á l é h o k o n t a k t u s o k o l í m

SCREENOVÉ CLONY O c h r a n a v n i t ř n í h o p r o s t ř e d í z a s t á l é h o k o n t a k t u s o k o l í m SCREENVÉ CLNY c h r a n a v n i t ř n í h o p r o s t ř e dí z a s t á l é h o k o n t a k t u s o k o l í m 2 3 jedinečný produkt s velkým architektonickým potenciálem Příjemná pohoda v interiéru Zachování

Více

POHONY. Kvalita Odolnost Dlouhá životnost Hospodárnost

POHONY. Kvalita Odolnost Dlouhá životnost Hospodárnost POHONY Kvalita Odolnost Dlouhá životnost Hospodárnost POHONY SEKČNÍCH GARÁŽOVÝCH VRAT DoorHan stropní pohony sekčních garážových vrat slouží k automatickému ovládání při normální intenzitě provozu a to

Více

BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO

BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO BIOKLIMATICKÁ PERGOLA VARIO Vario je pergolový systém, který umožňuje využívat venkovní prostory, restaurace a hotely po celý rok. Dodatečné stavební práce nejsou nutné a montáž se provede během 1 až 2

Více

inteo Soliris Sensor RTS

inteo Soliris Sensor RTS Sluneční a větrná bezdrátová automatika Soliris Sensor RTS NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností sluneční a větrné automatiky s bezdrátovým přenosem povelů, přečtěte si prosím

Více

CHYTRÝ DOMOV bez sekání či bourání s inels RF Control!

CHYTRÝ DOMOV bez sekání či bourání s inels RF Control! CHYTRÝ DOMOV bez sekání či bourání s inels RF Control! Bez drátů Bez zbytečných nákladů Bez časových prodlev Bez stavebních úprav CO MŮŽU VŠECHNO OVLÁDAT? Osvětlení Jednoduché spínání i stmívání světel

Více

Abyste mohli optimálně využít všech vlastností řídicí jednotky pohonu CD 1 x 4 P6 / P8, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k použití.

Abyste mohli optimálně využít všech vlastností řídicí jednotky pohonu CD 1 x 4 P6 / P8, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k použití. Řídicí jednotka pohonu CD 1 x 4 P6 / P8 NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností řídicí jednotky pohonu CD 1 x 4 P6 / P8, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k použití. Řídící

Více

SCREENOVÉ CLONY. Ochrana vnitřního prostředí za stálého kontaktu s okolím

SCREENOVÉ CLONY. Ochrana vnitřního prostředí za stálého kontaktu s okolím SCREENOVÉ CLONY Ochrana vnitřního prostředí za stálého kontaktu s okolím 2 3 jedinečný produkt s velkým architektonickým potenciálem Příjemná pohoda v interiéru Představte si letní den zalitý sluncem.

Více

inteo Soliris Sensor RTS Aquatic

inteo Soliris Sensor RTS Aquatic Sluneční, větrná a dešťová bezdrátová automatika Soliris Sensor RTS Aquatic NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností sluneční, větrné a dešťové automatiky s bezdrátovým přenosem povelů,

Více

Ovládání, základní, senzory větru

Ovládání, základní, senzory větru Ovládání, základní, senzory větru RW Senzor větru Detail připojovacího konektoru Detail uchycení na konzolu Senzor větru, s možností připojení k, TF21/24, TF41/44 a TF33. RW je zařízení, které reguluje

Více

Dotazník poptávkový formulář realizace

Dotazník poptávkový formulář realizace Dotazník poptávkový formulář realizace ABB-free@home Vážený zákazníku, děkujeme za projevený zájem o realizaci moderní inteligentní elektroinstalace domovní automatizace systémem ABB-free@home. Cílem dotazníku

Více

Centralis Receiver RTS 2

Centralis Receiver RTS 2 Abyste mohli optimálně využít všech výhod rádiového přijímače Centralis Receiver RTS, přečtěte si pozorně následující návod k provozu. Centralis Receiver RTS je řídicí jednotka - přijímač dálkového ovládání

Více

Zimní zahrada může mít mnoho způsobů využití, je nutné si však předem rozmyslet, co od ní očekáváte.

Zimní zahrada může mít mnoho způsobů využití, je nutné si však předem rozmyslet, co od ní očekáváte. Zahrada ve skle Zimní zahrada může mít mnoho způsobů využití, je nutné si však předem rozmyslet, co od ní očekáváte. Zvětšit obrázek neděle 7. března 2010, 10:05 Základní otázka, kterou byste si měli položit,

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw NÁVOD K OBSLUZE Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw Základní údaje Bezdrátový podmítkový spínač Provozní napětí: 230 V/AC, 50Hz Parametry spínání: 2000 W (odporová zátěž) 600 W (induktivní zátěž)

Více

Chytré řešení! Nová automatizace domácnosti na rádiové bázi. Centrální, mobilní a bezpečná. Společně a snadněji.

Chytré řešení! Nová automatizace domácnosti na rádiové bázi. Centrální, mobilní a bezpečná. Společně a snadněji. Chytré řešení! Nová automatizace domácnosti na rádiové bázi. Centrální, mobilní a bezpečná. Společně a snadněji. B- Tronic rádiové y Trubkové y s integrovaným obousměrným rádiovým přijímačem Serie B01

Více

220... 240 V, 50... 60 Hz / 26 ma (bez pohonů) 3,15 A trubičková pojistka 3,15A/T 5 minut Krytí IP 20 Pracovní prostředí

220... 240 V, 50... 60 Hz / 26 ma (bez pohonů) 3,15 A trubičková pojistka 3,15A/T 5 minut Krytí IP 20 Pracovní prostředí animeo IB+ Motor Controller 4AC NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností řídicí jednotky Motor Controller 4AC, přečtěte si prosím pečlivě tento návod. Návod uschovejte pro pozdější

Více

LOCKSCREEN ROLETA SE ZIP SYSTÉMEM. 1. Charakteristika výrobku. 2. Použití. 3. Popis výrobku. Technické listy

LOCKSCREEN ROLETA SE ZIP SYSTÉMEM. 1. Charakteristika výrobku. 2. Použití. 3. Popis výrobku. Technické listy Technické listy LOCKSCREEN ROLETA SE ZIP SYSTÉMEM 1. Charakteristika výrobku Jedná se o předokenní vnější clonu s krycím boxem látky a vodícími lanky. Je určena do exteriéru, lze ji však použít i v interiéru.

Více

Żaluzje wewnątrzszybowe

Żaluzje wewnątrzszybowe Vnitřní žaluzie do oken Żaluzje wewnątrzszybowe Benátské žaluzie zabudované uvnitř izolačních skel Vnitřní žaluzie do oken bez vad Horizontální žaluzie byly nejrozšířenějším způsobem omezení nadměrného

Více

Sluníčka si užívám tak, jak se mi líbí.

Sluníčka si užívám tak, jak se mi líbí. Sluníčka si užívám tak, jak se mi líbí. swing L impuls alpha exclusive Žaluziové spínače time solo element 231 Řazení Název Barva Objednací číslo Jednot. bal. ks Přístroj spínače žaluziového kolébkového

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

TRADIČNÍ VÝROBA VÝSUVNÝCH MARKÝZ

TRADIČNÍ VÝROBA VÝSUVNÝCH MARKÝZ VÝSUVNÉ MARKÝZY TRADIČNÍ VÝROBA VÝSUVNÝCH MARKÝZ Výrobou výsuvných markýz se zabýváme od počátku existence naší společnosti tedy už přes 28 let. Máme mnohaleté zkušenosti a výroba markýz je pro nás srdeční

Více

VENKOVNÍ ŽALUZIE. zvyšují komfort vašeho bydlení

VENKOVNÍ ŽALUZIE. zvyšují komfort vašeho bydlení VENKOVNÍ ŽALUZIE zvyšují komfort vašeho bydlení Protal Z 90 Noval TYPY lamel Z 70 F 80 T 80 C 80 C 80 Vental C 60 EXT 50 2 3 4 5 STÍNÍ INTERIÉR a zároveň zachovávají možnost větrání CHRÁNÍ VAŠE SOUKROMÍ

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 62 20 14

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 62 20 14 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 62 20 14 Pomocí této sady bezdrátově (rádiově) ovládaných síťových zásuvek zapnete a vypnete pohodlně osvětlení, ventilátory a ostatní elektrické spotřebiče z křesla, ze židle

Více

. IQ dům, IT dům, chytrý dům, inteligentní domácnost, Smart House. Michal Kovařík, 3.S

. IQ dům, IT dům, chytrý dům, inteligentní domácnost, Smart House. Michal Kovařík, 3.S . IQ dům, IT dům, chytrý dům, inteligentní domácnost, Smart House. Michal Kovařík, 3.S Co to znamená? stavba, jejíž konstrukce a vybavení jsou od samého začátku zaměřeny na pohodlí a bezpečnost jejich

Více

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům 05/2007 RD Olymp; G servis s.r.o., Třebíč Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové

Více

Tepelná čerpadla. Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům.

Tepelná čerpadla. Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům. Tepelná čerpadla Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům Therma V je tepelné čerpadlo vzduch/voda od společnosti LG. Therma V je univerzální zdroj tepla a lze ji použít pro podlahové topení i radiátory

Více

Tepelná čerpadla. Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům.

Tepelná čerpadla. Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům. Tepelná čerpadla Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům www.therma-v.cz www.therma-v.cz Therma V je tepelné čerpadlo vzduch-voda od společnosti LG. Therma V je univerzální zdroj tepla a lze ji

Více

inteo Soliris Sensor RTS Aquatic

inteo Soliris Sensor RTS Aquatic Sluneční, větrná a dešťová bezdrátová automatika Soliris Sensor RTS Aquatic NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností sluneční, větrné a dešťové automatiky s bezdrátovým přenosem povelů,

Více

Centronic SensorControl SC811

Centronic SensorControl SC811 Centronic SensorControl SC811 cs Návod na montáž a obsluhu Rádiové čidlo intenzity slunečního záření a síly větru Důležité informace pro: montéry/ elektrikáře/ uživatele Prosíme o předání odpovídajícím

Více

Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB

Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB Klasické systémy elektroinstalace jsou v posledních letech stále častěji nahrazovány elektroinstalacemi v takzvaném inteligentním provedení, a to zejména

Více

24,5V DC 3,2Wp IP x 47 x 20 mm. 2,2 Ah. IP x 27 x 30 mm 790 g. Pohon AUTOSUN - T3,5 EHz DC 12V. 12V dc. Proud (A)

24,5V DC 3,2Wp IP x 47 x 20 mm. 2,2 Ah. IP x 27 x 30 mm 790 g. Pohon AUTOSUN - T3,5 EHz DC 12V. 12V dc. Proud (A) Autosun BATERIE 24,5V DC 3,2Wp IP 44 500 x 47 x 20 mm TYP Ni-MH ( nikl metal hydrid ) KAPACITA 2,2 Ah HMOTNOST IP 44 503 x 27 x 30 mm 790 g Pohon AUTOSUN - T3,5 EHz DC 2V 2V dc Omezeno na 3 minuty chodu

Více

TRADIČNÍ VÝROBA VÝSUVNÝCH MARKÝZ

TRADIČNÍ VÝROBA VÝSUVNÝCH MARKÝZ VÝSUVNÉ MARKÝZY TRADIČNÍ VÝROBA VÝSUVNÝCH MARKÝZ Výrobou výsuvných markýz se zabýváme od počátku existence naší společnosti tedy už přes 28 let. Máme mnohaleté zkušenosti a výroba markýz je pro nás srdeční

Více

Inteligentní dům. akreditovaný program 36-41-N/05 PŘÍPRAVA A REALIZACE STAVEB

Inteligentní dům. akreditovaný program 36-41-N/05 PŘÍPRAVA A REALIZACE STAVEB Inteligentní dům akreditovaný program 36-41-N/05 PŘÍPRAVA A REALIZACE STAVEB Co je inteligentní domácnost Inteligentní dům je takový dům, který zajišťuje optimální vnitřní prostředí pro komfort osob prostřednictvím

Více

S TaHoma je celý dům vždy k Vašim službám! Senzory: otevírání dveří / oken, požární signalizace, pohybová čidla, siréna, vnitřní a vnější kamery.

S TaHoma je celý dům vždy k Vašim službám! Senzory: otevírání dveří / oken, požární signalizace, pohybová čidla, siréna, vnitřní a vnější kamery. Connected home S TaHoma je celý dům vždy k Vašim službám! Senzory: otevírání dveří / oken, požární signalizace, pohybová čidla, siréna, vnitřní a vnější kamery. Ovladače a automatizované systémy Fasádní

Více

PŘÍKLADY ZAPOJENÍ PŘÍKLADY ZAPOJENÍ INTRONIC - DRÁTOVÉ PROVEDENÍ. Skupina 1. Skupina 2. Skupina 1. Skupina 2

PŘÍKLADY ZAPOJENÍ PŘÍKLADY ZAPOJENÍ INTRONIC - DRÁTOVÉ PROVEDENÍ. Skupina 1. Skupina 2. Skupina 1. Skupina 2 PŘÍKLADY ZAPOJENÍ INTRONIC - DRÁTOVÉ PROVEDENÍ Skupina 1 Skupina 2 Skupina 1 Skupina 2 06-242 PŘÍKLADY ZAPOJENÍ INTRONIC - DRÁTOVÉ PROVEDENÍ 06-243 PŘÍKLADY ZAPOJENÍ INTRONIC - DRÁTOVÉ PROVEDENÍ 06-244

Více

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům ABB s.r.o. Elektro-Praga Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové uživatele

Více

VOLO S. Klimatický senzor - Slunce / Vítr

VOLO S. Klimatický senzor - Slunce / Vítr Klimatický senzor - Slunce / Vítr Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. verze 1.0 www.technopark.cz

Více

Zatížitelnost spínacích kontaktů relé 3 A / 230 V / 50 Hz

Zatížitelnost spínacích kontaktů relé 3 A / 230 V / 50 Hz Řídící jednotka pro žaluzie s integrovaným přijímačem DO Centralis UNO RTS VB NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností řídící jednotky Centralis UNO RTS VB, přečtěte si prosím pečlivě

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

Žaluziové spínače. Komfortní ovládání žaluzií umožňuje jejich řízení i podle slunečního svitu. Vědí Vaši zákazníci, že obíhat okna není moderní?

Žaluziové spínače. Komfortní ovládání žaluzií umožňuje jejich řízení i podle slunečního svitu. Vědí Vaši zákazníci, že obíhat okna není moderní? Komfortní ovládání žaluzií umožňuje jejich řízení i podle slunečního svitu. Vědí Vaši zákazníci, že obíhat okna není moderní? Time Swing Tango carat Neo alpha exclusive 244 ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační

Více

Exclusively made in Germany.

Exclusively made in Germany. Exclusively made in Germany. HEATSTRIP PŘÍJEMNÉ TEPLO HEATSTRIP je založený na inovativní koncepci tepelného vyzařování, vyvinuté a vyráběné výlučně v Německu. Ve srovnání s běžnými infračervenými topidly

Více

11.27 Centralis Uno RTS

11.27 Centralis Uno RTS Abyste mohli plně využít všech vlastností, které Vám nabízí řídicí jednotka Centralis Uno RTS, přečtěte si prosím pozorně následující návod k použití. Řídící jednotka s integrovaným přijímačem dálkového

Více

Vyladěné předokenní rolety... Vyladěné venkovní žaluzie...

Vyladěné předokenní rolety... Vyladěné venkovní žaluzie... Vyladěné předokenní rolety... Vyladěné venkovní žaluzie... Vyberte si takové předokenní rolety a žaluzie, které jsou vyladěny na míru Vašim představám. Uvědomujeme si, že každý z Vás má vlastní pohled

Více

Vyladěné předokenní rolety... Vyladěné venkovní žaluzie...

Vyladěné předokenní rolety... Vyladěné venkovní žaluzie... Vyladěné předokenní rolety... Vyladěné venkovní žaluzie... Vyberte si takové předokenní rolety a žaluzie, které jsou vyladěny na míru Vašim představám. Obsah Uvědomujeme si, že každý z Vás má vlastní pohled

Více

Centronic UnitControl UC52

Centronic UnitControl UC52 Centronic UnitControl UC52 cs Návod na montáž a obsluhu Samostatná řídicí jednotka s ovládacím prvkem Důležité informace pro: montéry/ elektrikáře/ uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. 1. Technické údaje. Centralis UNO RTS VB v. 2008. www.somfy.cz 1. Řídící jednotka pro žaluzie s integrovaným přijímačem DO

NÁVOD K POUŽITÍ. 1. Technické údaje. Centralis UNO RTS VB v. 2008. www.somfy.cz 1. Řídící jednotka pro žaluzie s integrovaným přijímačem DO Řídící jednotka pro žaluzie s integrovaným přijímačem DO Centralis UNO RTS VB v. 2008 NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností zařízení, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k použití.

Více

Centronic SensorControl SC711

Centronic SensorControl SC711 Centronic SensorControl SC711 cs Návod na montáž a obsluhu Čidlo větru Důležité informace pro: montéry elektrikáře uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být uchováván uživatelem.

Více

Příslušenství Roto. Přehled vnitřních a vnějších doplňků

Příslušenství Roto. Přehled vnitřních a vnějších doplňků Příslušenství Roto Přehled vnitřních a vnějších doplňků Chci soukromí a stín Světlopropustná roleta Standard ZRS / Basic ZRB účinná ochrana před slunečními paprsky a pohledy zvenčí průsvitná textilie zajistí

Více

Společně zjednodušujeme svět, ve kterém bydlíte. Automatizace a řízení roletových a stínících zařízení: s výrobky společnosti BECKER.

Společně zjednodušujeme svět, ve kterém bydlíte. Automatizace a řízení roletových a stínících zařízení: s výrobky společnosti BECKER. Společně zjednodušujeme svět, ve kterém bydlíte. Automatizace a řízení roletových a stínících zařízení: s výrobky společnosti BECKER. Společně a snadněji. Přijít domů znamená cítit se příjemně... Jednoduché

Více

RF 868 MHz Elektro-Praga Systém bezdrátového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda

RF 868 MHz Elektro-Praga Systém bezdrátového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda RF 868 MHz Elektro-Praga Systém bezdrátového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda RF 868 MHz Systém bezdrátového dálkového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda. Řešení rozvodů elektroinstalace

Více

Centronic VarioControl VC421

Centronic VarioControl VC421 N N Centronic VarioControl VC421 230V/50Hz/8VA Centronic VarioControl VC421 4034 200 008 0 Ind. Ind. Zentral Zentral cs Návod na montáž a obsluhu Podmítkový rádiový vysílač Důležité informace pro: montéry/

Více

Centralis Indoor RTS2

Centralis Indoor RTS2 Abyste mohli optimálně využít všech výhod rádiového přijímače Centralis Indoor RTS2, přečtěte si pozorně následující návod k použití. V případě nejasností nebo dotazů kontaktujte svého dodavatele nebo

Více

Ceník Maximální šíře samostatná markýza. výsuv markýzy minimální šíře mm mm mm mm mm mm mm mm

Ceník Maximální šíře samostatná markýza. výsuv markýzy minimální šíře mm mm mm mm mm mm mm mm Výsuvná markýza ARLON rozměr 150 200 250 300 Držák/šrouby 250 12 684 Kč 13 486 Kč X X 2/4 275 13 146 Kč 14 012 Kč X X 2/4 300 13 607 Kč 14 537 Kč 15 569 Kč X 2/4 325 14 069 Kč 15 063 Kč 16 159 Kč X 2/4

Více