luxusní interiéry pro rezidence

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "luxusní interiéry pro rezidence"

Transkript

1 luxusní interiéry pro rezidence

2 1 ALNUS návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce Zabývá se zakázkovou výrobou luxusních kuchyní a bytových moderních interiérů na míru. Díky nejmodernějším technologiím, které užívá při výrobě, a díky precizní práci zaměstnanců patří dnes k nejvýznamnějším firmám u nás. Důraz na nejvyšší kvalitu a špičkový, originální design nás řadí mezi mistry oboru. Alnus je středně velká firma. Naše velikost je pro nás předností, nikoliv nevýhodou, umožňuje vysokou míru flexibility, ať už v reakcích na trh, aktuální designové trendy, nebo technologický vývoj. Alnus vyrábí nábytek na zakázku. To znamená, že jakékoliv přání zákazníka, jakoukoliv jeho potřebu je možné uspokojit. To patří k základním pravidlům firmy již od doby jejího založení. Vše je možné, vše jsme schopni vytvořit, zkombinovat a vyřešit. Dalším důležitým bodem je, že u nás si zákazník kupuje komplexní dílo. Jsme schopni perfektně propojit jednotlivé části interiéru, dořešit jednotlivé detaily i celkovou barevnost vytváříme kompletní a jednotný design interiérů. Rozhodnete-li se i Vy spolupracovat s firmou Alnus, očekávejte maximální profesionalitu a zároveň flexibilitu. Máte právo požadovat plně individuální přístup a očekávat komplexní dílo ušité konkrétně Vám na míru. Nebojte se snít. Nebojte se čekat to nejlepší. Vědění je poklad, ale praxe je klíč k němu. Fuller Thomas

3 2 Návrhy a realizace kompletních interiérů

4 Našim zákazníkům jde často o zajímavý design jejich budoucích interiérů. Při vytváření návrhu a následné realizaci nezapomínáme však na to, že místo pro bydlení má být zároveň funkční, nábytek by měl splňovat princip ergonomie a praktičnosti. 3 Činnost naší firmy je založená na kolektivní práci interiéroví designéři diskutují mezi sebou, objeví se více nápadů, ale vše je hned konzultováno s výrobními techniky, aby byly navržené varianty realizovatelné. Při navrhování bereme v potaz Vaše požadavky ohledně materiálů, barev, ale také respektujeme Vaše finanční možnosti. Návrhy interiérů jsou podmíněny vlastní realizací interiéru. Tím zajistíme, že návrh bude proveden přesně tak, jak bylo naplánováno například použití konkrétního materiálu, zajímavé detaily, technické vychytávky apod. Může jít pouze o dílčí dodávku (jen výroba nábytku), nebo kompletní realizaci (včetně osvětlení, maleb, tapet apod.). Návrhy od nás jsou realizovatelné. Splňují všechny požadavky vyrobitelnosti, ergonomie a nadčasového designu.

5 4 Od stavebních prací po pověšení záclon

6 Nemáte čas v dnešní uspěchané době na všechny starosti spojené se zařízením nového interiéru? Nerozumíte jednotlivým řemeslům a koordinaci mezi nimi? Nemáte čas obíhat všechna studia a vybírat podlahy, dveře, světla, tapety, nábytek, sedačky, záclony, koupelny atd.? 5 A hlavně - nevíte si rady s tím jak vše sladit dohromady? Rádi Vás provedeme celou realizaci od hrubé stavby po finalizaci dekorací. Bude Vám k dispozici náš tým specialistů s mnohaletými zkušenostmi na jednotlivé oblasti tvorby interiérů. Jenom interiér, který má koncepci a tvůrce od začátku do konce, může aspirovat na označení dokonalý interiér.

7 6 Pohodlí domova bez zbytečných starostí Základní potřeby vrcholového manažera - nezatěžovat zbytečnými starostmi a úkoly. Proto se snažíme na Vás přenášet jen klíčová rozhodnutí, vše ostatní zařídíme za Vás.

8 7

9 8

10 9 VLASTNÍ ZAKÁZKOVÁ VÝROBA Často se nás lidé ptají: Jste tedy architektonická a designová, nebo stolařská a výrobní firma? Můžeme hrdě odpovědět: Jsme tohle všechno dohromady. Výroba nábytku na míru je náš nosný program. Alnus zodpovídá za interiérovou zakázku od prvního do posledního bodu, to znamená od architektonických návrhů přes výrobu nábytku na míru až po výslednou montáž na místě. Zdůrazňujeme, že jsme firma zakázková, což znamená, že nedodáváme žádné prefabrikované výrobky a předem vyrobená řešení. To, co vyrobíme, si zvolíte Vy. Od designu přes materiál až po výsledek v konkrétním prostoru. Velmi přitom lpíme na špičkové kvalitě. Používáme své vlastní technologie a výrobní postupy, jež po léta zdokonalujeme. Kontrolujeme vše, co s procesem tvorby Vašeho bydlení souvisí, nic nenecháme náhodě. Vybíráme vždy konkrétní materiál a ověřujeme jeho kvalitu, což platí i pro sebemenší detaily, jimiž výsledek doplňujeme (designové doplňky, koberce, vázy, nádobí). Špatně provedená realizace interiéru degraduje vynaloženou energii, čas a peníze za kvalitní návrh.

11 10 Dokonalost v každém detailu

12 11 S kvalitou souvisí i snaha o co nejdelší trvanlivost našich výrobků, což například znamená používání prvků, jako je speciální kování s doživotní zárukou (kování Blum či Hettich). Na poli integrovaných technologií, ať už elektrospotřebičů, osvětlení, nebo audiovizuální techniky, spolupracujeme s mistry oboru a sledujeme nejnovější trendy. K tomu, co vyrobíme a z čeho stvoříme Váš útulný domov, poskytujeme plný servis. Zárukou kvalitní realizace je tým lidí, kteří Váš interiér vyrábějí a zároveň následně také montují. Takový přístup zaručuje nejvyšší péči, neboť všichni naši zaměstnanci znají skutečnou hodnotu výrobku, s nímž přicházejí do styku. Neprodáváme nábytek, prodáváme útulné a krásné bydlení, místo pro Váš život. A za proces, který k tomu vede, ručíme od A do Z. Onyx - drahokam, který vytvoří ve Vašem inteiréru neopakovatelnou atmosféru.

13 12 Vizualizace jako skutečnost

14 13 Na začátku tvůrčího procesu je zadání zákazníka. Přijdete za našimi designéry, kteří Vám na půdorys Vašeho bytu a dle Vašich požadavků vytvoří několik dispozičních variant. Spolu vybereme tu nejlepší variantu. Následuje tvorba 3D modelu interiéru, který je možné upravovat a měnit. Ten, který si vyberete, Vám pak ještě nabídneme ve vizualizaci ve více barevných a materiálových kombinacích. Moderní počítačové programy nabízejí tak reálné modely, že mezi vizualizací a realitou je jen minimální rozdíl. Navíc dnes už můžeme vytvořit v počítači denní i večerní atmosféru interiéru (reálný sluneční svit, výhled z okna, interiérové osvětlení, začlenit Vaše obrazy atd.). Vizualizace provádíme ke každému návrhu interiéru, a to i ve více barevných kombinacích.

15 14 Vše je možné vidět předem Co více dodat? Již žádné nemilé rozčarování z realizace.

16 15

17 16 Kuchyň a obývací pokoj v jednotném stylu

18 17 Naše firma dbá na to, aby veškeré interiéry působily celistvým dojmem. Doporučujeme Vám, abyste minimálně předsíň, kuchyň a obývací pokoj zařídili v jednotném stylu předsíň totiž už při vstupu udává určitý charakter domu či bytu. Ať už si vyberete jakýkoli designový styl (moderní, art deco, funkcionalismus, rustikální aj.), důležité je, aby sjednocující prvky (design, hmota, detaily, doplňky, barvy, tapety) nenarušovaly ráz interiéru. Navazující kresba dýhy Vyrábíme také interiérové dveře a obklady stěn. A protože jsme schopni vytěžit až 1500 m 2 dýhy z jednoho stromu, nestane se, že některé kusy nábytku budou mít různou kresbu (hustší, řidší) či odstín. Naše dlouholetá praxe nás naučila využít materiál tak, aby výsledný design nenarušoval čisté linie.

19 18 Kuchyň a obývací pokoj v jednotném designu

20 Propojení kuchyně a obývacího pokoje je v současné době hodně preferováno, proto doporučujeme realizovat kuchyň a obývací pokoj v jednotné barevné kombinaci. 19 Zajímavý a také praktický detail jsou knihovny s posuvnými skly či skryté bary s vnitřním osvětlením. Čisté linie pomohou dotvořit atypické konferenční stolky s integrovanými šuplíky na ovladače, časopisy atd. Ty je možné otvírat na dotyk, není třeba instalovat vyčnívající úchytky. Sjednotit kuchyni s obývacím pokojem umíme, neboť máme skutečnou zakázkovou výrobu.

21 20 TECHNICKÉ MOŽNOSTI A VYCHYTÁVKY Aby byl zachován jednotný design, je třeba si poradit s moder-ními přístroji, aby nenarušovaly celkový dojem. K tomu mohou pomoci různé technické vychytávky, např. výsuvná TV plně skrytá v nábytku. Ovládat ji můžete dálkovým ovladačem nebo mobilem. Po zasunutí TV se zavře krycí deska a čistý design komody opět dostane původní podobu. Přitom před zasunutou televizí zůstávají plně funkční zásuvky a další využitelný úložný prostor. Podobně je to s další technikou. Do zdi i nábytku Vám můžeme nainstalovat vestavné reproduktory, krycí mřížky splynou s okolím díky požadované barvě (malba, tapety nebo nábytek). Hi-fi komponenty jsou skryté v nábytku, ale samozřejmě se postaráme o to, aby byly plně odvětrávané. Součástí této sestavy může být i subwoofer zabudovaný do nábytku. Design interiéru Vám pak nenaruší žádná viditelná kabeláž, kolem se neusazuje žádný prach.

22 21 Nic není nemožné, jen je třeba vědět, jak na to, a mít chuť to vyrobit Při realizaci se snažíme pojmout interiér kompletně v jednotném designu. Některé části nábytku nevyrábíme, ale můžeme je doplnit o stejné detaily, např. područky na židle z nerezi či chromu mají stejnou dýhu (kresbu či odstín dřeva), z jaké je vyroben stůl. Tyto luxusní maličkosti sjednocují celkový dojem. Některé detaily z nerezi a chromu si necháváme vyrobit na zakázku. Bezlubová konstrukce stolu pak umožní zasunout židle s područkami. Technické vychytávky ve svém interiéru určitě oceníte. Elektricky výsuvný bar může mít různý design: vypadá jako komoda, velká nábytková sestava, nebo můžete zvolit průhledný bar či skříňky se zrcadly apod. Vnitřní osvětlení při vysunutí je nejen praktické, ale působí také efektně. Ovládání je možné dálkovým ovladačem či mobilem. Nejnáročnější zákazníci doladí i luxusní detaily, např. použití kůže, čílka na pokos úhel 45 apod.

23 22 Klasika v supermoderním kabátě

24 23 I moderní byt může nabídnout klasický design interiéru. Podle Vašeho původního návrhu dotváříme interiér na klíč, sami zajišťujeme stavební práce, sádrokartony, podhledy, ale také veškeré další detaily, např. osvětlení, podlahy, dveře, tapety, malby, záclony, závěsy, abychom lépe zajistili sjednocení a doladění všech prostor Vašeho nového bytu (domu). Vaši zakázku můžeme realizovat na území České republiky, ale také v zahraničí. Vyrábíme vlastní nábytek i doplňky, ale dodáváme také značkový nábytek předních světových výrobců. Řešíme akustiku prosklených interiérů (které jsou v tomto ohledu velmi specifické) tak, aby působily útulným dojmem. Mistrovským kouskem je spojit dva rozdílné styly v jeden harmonický celek.

25 24 INTERIÉR PRVOREPUBLIKOVÉ VILY

26 Naše firma se orientuje také na rekonstrukce starých bytů s atraktivní adresou. Takoví zákazníci za námi přicházejí zdánlivě s protichůdnými požadavky vyrobit v moderním bytě historický design interiéru, např. styl art deco tzv. v novém kabátě. Jsme schopní zhotovit interiéry prvorepublikových vil, kterým nechybějí nejmodernější technické vymoženosti. 253 Dodáváme interiéry na klíč, tedy kompletní dodávky od stavebních prací až např. po textilní tapety. Kouzlo klasického stylového nábytku nevymizí. Zvláště v případech realizace rekonstrukce starých prvorepublikových vil, kdy se patří či vyžaduje dodržet styl.

27 26 Moderní barvy dnešní doby

28 27 Velmi důležitá pro velký prostor je správná volba, nebo kombinace barev v interiéru. Bílá zvětšuje prostor, dodává mu dynamičnost a ještě větší otevřenost. Bílá zvětšuje a dává prostoru dynamičnost a ještě větší otevřenost. Pocitu neútulnosti zabrání použití doplňkových prvků dřeva ať už ve světlých odstínech, nebo s kontrastní tmavou dýhou. Zajímavé je použití více barevných tónů, které ve správném výběru působí vyváženě. Hnědá v mnoha odstínech a v různém stupni lesku dodá interiéru nejenom atraktivní vzhled, ale působí také útulně. Vyvážeností barev interiéru docílíme harmonie prostoru

29 28 PROSTOR ZNÁSOBENÝ VÝHLEDEM

30 Atraktivní poloha nemovitosti, jeho orientace ke světovým stranám a fantastický výhled patří k poža-davkům těch nejnáročnějších. Zajímavé řešení prostoru interiéru tyto atributy ještě umocní. 293 Specifickou pozornost ale musíme věnovat ozvučení prostoru. Víme, jak vyřešit akustiku místností s velkými prosklenými plochami, aby se od nich zvuk příliš neodrážel, ale naopak působil dojmem přívětivého domova. Máme zkušenosti také s tím, že v prosklených prostorách nesmíme podcenit kvalitní osvětlení různé činnosti vyžadují odlišné nasvícení, čímž místnosti získají navíc na určité útulnosti. Velkorysé prostory pro ty, kteří vědí, proč si je pořídili.

31 30 Značkový nábytek do luxusní rezidence

32 31 K luxusní rezidenci patří luxusní interiér. Naše firma kromě vlastní výroby nábytku na zakázku navrhuje a dodává kusový nábytek světových značek. Tento značkový nábytek instalují naši zaměstnanci - odborně vyškolený personál. Vyrobíme různé obklady stěn s podhledy. Interiér dotvoříme značkovými luxusními doplňkami jako jsou lustry, lampy, koberce, polštáře, dekorace a další doplňky. Sedací soupravy a židle dodáváme od předních světových výrobců ve velké škále a v různých cenových relacích. Punc originálnímu interiéru vtiskne doplněk od světoznámých firem luxusních značek.

33 32 výroba, interiérové studio Strážnice Jiřího z Poděbrad Strážnice tel.: obchod@alnus.cz interiérové studio Praha Radlická Praha 5 tel.: obchod@alnus.cz Infolinka: V případě vážného zájmu je nutné domluvit si schůzku předem. Kontaktujte nás, rádi Vás osobně navštívíme.

34

interiéry v klasickém stylu

interiéry v klasickém stylu interiéry v klasickém stylu 1 ALNUS návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce 1993. Zabývá se zakázkovou výrobou luxusních kuchyní a bytových moderních interiérů na míru. Díky

Více

moderní interiéry pro každého

moderní interiéry pro každého moderní interiéry pro každého ALNUS - návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce 1993. Zabývá se zakázkovou výrobou kuchyní a bytových moderních interiérů na míru. Díky nejmodernějším

Více

projekt interiéru "Villa City View" ALNUS, Radlická 14, Praha 5, tel: 604 230 509, 604 272 004

projekt interiéru Villa City View ALNUS, Radlická 14, Praha 5, tel: 604 230 509, 604 272 004 projekt interiéru "Villa City View" ALNUS, Radlická 4, Praha 5, tel: 604 0 509, 604 7 004 www.alnus.cz pùdorysné øešení prostoru Hlavní obytný prostor bytu B5 o velikosti 5m, je koncipován jako spojení

Více

NÁVRH INTERIÉRU. řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní. červenec 2013. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.

NÁVRH INTERIÉRU. řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní. červenec 2013. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r. NÁVRH INTERIÉRU řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní červenec 2013 Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice

Více

NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE

NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE KRISTÍNA FILOVÁ / MICHAL JAKUBEC / LUCIA PLEVOVÁ / VERONIKA VOJTKOVÁ / VERONIKA ZELEZNÍKOVÁ UVT FMK UTB ZLÍN / 3D DESIGN / 2013 ZADÁNÍ - kompletni rekonstrukce

Více

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu tato strana Obývací pokoj je oddělen od ložnice posuvnými skleněnými dveřmi. V místnosti se našlo místo pro odpočinek a relaxaci pohovka POLSTRIN, kávový stolek KARE, koberec MAT a tapety MARBURG vše pod

Více

WENGE B2 B3 B4 D12 O12 B5 B6 B71 D72 O72 B72 B8 B9 B13 D10 O10 B10 B12 B13 VZORNÍK BAREV WENGE

WENGE B2 B3 B4 D12 O12 B5 B6 B71 D72 O72 B72 B8 B9 B13 D10 O10 B10 B12 B13 VZORNÍK BAREV WENGE K A T A L O G WENGE WENGE B0 B1 D0 O0 VZORNÍK BAREV B2 B3 B4 B5 B6 B71 D1 D12 O1 O12 B72 B8 B9 D72 O72 2 B10 B12 B13 Nábytek z masivního bukového dřeva má svoje kouzlo a vysokou užitnou a estetickou hodnotu,

Více

návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář

návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář Rekonstrukce bytů bývá zaměřena především na zlepšení technického stavu a výměnu již dosluhujících prvků za nové, moderní. U řady dispozic

Více

pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch.

pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. NÁVRH INTERIÉRU pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Dětský a obývací pokoj v přírodním stylu Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8,

Více

INTERIA MOST s. r. o.

INTERIA MOST s. r. o. INTERIA MOST s. r. o. Báňská 287 tel. +420 476 206 843, fax 476 208 091 mob. +420 602 446 481, 602 446 482 E mail : info@interiamost.cz http://www.interiamost.cz aše společnost Vám nabízí : kancelářský

Více

Návrh - kuchyò/obýv. pokoj

Návrh - kuchyò/obýv. pokoj Návrh - kuchyò/obýv. pokoj Praha - kuchyò - tv stìna, obývák Kuchyòská pracovní deska (Keramika) Kuchyò doplòky a spotøebièe Obývací pokoj doplòky Konferenèní stolek + police se sklenìným obkladem 13 800

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

Návrh interiéru bytu Stodůlky

Návrh interiéru bytu Stodůlky www.csukas.com obsah 2 identifikační údaje stavby 3 průvodní zpráva 4 dispozice bytu a barevné řešení... 1:100 5 vybavení interiéru 6 NÁSTĚNNÉ MALBY 7 obytný prostor 8 obytný prostor 9 ložnice 10 pracovna

Více

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla září 2013 Kulkova 8, Brno - Židenice Tel: +420 724 209 441, e-mail: brno@aretti.cz www. zakazkoveinteriery.cz Zpracovala: Ing. arch. Lucie

Více

...ladí ke všem stylům. www.obzor.cz. Průvodce domovní elektroinstalací respektující styl vašeho interiéru

...ladí ke všem stylům. www.obzor.cz. Průvodce domovní elektroinstalací respektující styl vašeho interiéru ...ladí ke všem stylům www.obzor.cz Průvodce domovní elektroinstalací respektující styl vašeho interiéru NEWS 50 let na dosah... Od vzniku výrobního družstva uplynulo již padesát let. Během této doby se

Více

Zadavatel očekává nabídky Hotel Holiday Inn Praha. Rekonstrukce a oprava hotelových pokojů a chodeb 5. - 6. patro. Dokumentace pro poptávkové řízení

Zadavatel očekává nabídky Hotel Holiday Inn Praha. Rekonstrukce a oprava hotelových pokojů a chodeb 5. - 6. patro. Dokumentace pro poptávkové řízení Zadavatel očekává nabídky Hotel Holiday Inn Praha Rekonstrukce a oprava hotelových pokojů a chodeb 5. - 6. patro Dokumentace pro poptávkové řízení Průvodní zpráva 1. Úvod Předmětem poptávkového řízení

Více

Autorem a zároveň majitelem je mladý

Autorem a zároveň majitelem je mladý PB NOVOSTAVBA Hra světel a vody Tento způsob bydlení zdá se mi velmi šťastný, chtělo by se říci při pohledu na vodní hladinu odklopující členitý dům. Molo vybízí k procházkám, meditaci a posezení, interiér

Více

V hlavní roli zebrano

V hlavní roli zebrano Na náv tûvû V hlavní roli zebrano Neobvyklý interiér zdobený exotickým dřevem měl podle představ majitelky původně zářit v dominantní červené. Ale názory se mění. Stačil jediný pohled věnovaný pruhovanému

Více

Patchwork frčíííííí... Nové sedačky Comfy 6.548,- 4.876,- 2.531,- www.domajedoma.cz. Nové zboží každý měsíc! Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč

Patchwork frčíííííí... Nové sedačky Comfy 6.548,- 4.876,- 2.531,- www.domajedoma.cz. Nové zboží každý měsíc! Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč 6.548,- Nové sedačky Comfy 4.876,- Patchwork frčíííííí... 2.531,- Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč Objednávky do 12:00 hodin expedujeme tentýž den. Nové zboží každý měsíc! ISO 9001 www.domajedoma.cz Sedací

Více

Je nám potěšením pro Vás pracovat. KYPR kuchyně a interiéry

Je nám potěšením pro Vás pracovat. KYPR kuchyně a interiéry BYTOVÝ NÁBYTEK Vážení zákazníci, představujeme Vám ukázku z výrobního programu nábytku. Naším cílem je vyrábět nábytek vysoké kvality poctivým řemeslným zpracováním za použití moderních technologií. Na

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň. Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň. Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o NÁVRH INTERIÉRU Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Návrh 724 interiéru 209 441, e-mail:

Více

Obytná hala. Získala díky změnám v dispozici velmi zajímavé proporce a prostor tím nabral zcela jiný rozměr. Členitost je v případě takto prostorného

Obytná hala. Získala díky změnám v dispozici velmi zajímavé proporce a prostor tím nabral zcela jiný rozměr. Členitost je v případě takto prostorného Obytná hala. Získala díky změnám v dispozici velmi zajímavé proporce a prostor tím nabral zcela jiný rozměr. Členitost je v případě takto prostorného bytu výhodou. Na jedné straně haly je vedena galerie

Více

KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ

KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ Historie firmy a její vývoj Prokázané kořeny firmy sahají do roku 1897, kdy na základě živnostenského listu, vydaného CK okresním hejtmanstvím v Tišnově, začal jako truhlář

Více

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY 2012 1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY PŘÍRODĚ NABLÍZKU PŘI VÝROBĚ NÁBYTKU POUŽÍVÁME PRAVOU DŘEVĚNOU DÝHU A MASIVNÍ DŘEVO. DÍKY NIM JSTE DOMA PŘÍRODĚ NABLÍZKU. Pozor na napodobeniny. Lamino či fólie jsou pouhou

Více

návštěva Dokonalý interiér Tentokrát vás zveme na návštěvu krásného interiéru v developerském projektu Tulipa Rokytka. Projektován byl jako vzorový byt, dnes už ale má svého spokojeného majitele. Je navržený

Více

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou

Více

11. Stavebnictví, architektura a design interiérů. Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby

11. Stavebnictví, architektura a design interiérů. Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby 11. Stavebnictví, architektura a design interiérů Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby Daniel Veselý, 3.ročník SOŠ a SOU stavební Kolín Pražská 112, Kolín okres Kolín Středočeský kraj Anotace

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro rodinu Kleinerovu, Žešov. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch.

NÁVRH INTERIÉRU. pro rodinu Kleinerovu, Žešov. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. NÁVRH INTERIÉRU pro rodinu Kleinerovu, Žešov Obytný prostor s kuchyňským koutem + předsíň Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice

Více

SLEVA 149.- 7 ks mix dezénů 37% POHODA 66% 50% 70% za příplatek. Rohová sedací souprava,

SLEVA 149.- 7 ks mix dezénů 37% POHODA 66% 50% 70% za příplatek. Rohová sedací souprava, * R POHODA Rohová sedací souprava, ekokůže hnědá sedák a polštáře látka rozměry: 248 162 90 cm, rozklad na lůžko plocha lůžka: 204 128 cm 5000712-00 15. 37% 9. Rozkládací na lůžko 135 200 cm Sedák na židle,

Více

Dny volna v Tyrolsku. text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová

Dny volna v Tyrolsku. text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová Dominantním prvkem obývacího pokoje je kožená sedací souprava Moule (Brühl) s polohovatelnými podhlavníky v jemném odstínu béžové. Béžové jsou i stolky v designu

Více

Výprodej -46 -50 AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE. člen skupiny. Sleva je odečítána z původních cen. Platnost od úterý 7. 1. do pondělí 13. 1. 2014.

Výprodej -46 -50 AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE. člen skupiny. Sleva je odečítána z původních cen. Platnost od úterý 7. 1. do pondělí 13. 1. 2014. O102 Výprodej 33 člen skupiny ** Sleva je odečítána z původních cen. Platnost od úterý 7. do pondělí 1 20 ozdobte Váš interiér novou stěnou kvalitní pohovka s praktickým lůžkem původní cena 11 119. 121009/01

Více

Soustřeďte se na design

Soustřeďte se na design Soustřeďte se na design Předstěnové instalační systémy 2010 Předstěnové instalační systémy Čistota prostoru, elegance, harmonie, smysl pro detail, dokonalost. Už ve chvíli, kdy se koupelna vyčlenila z

Více

Týdny akčních cen. Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm

Týdny akčních cen. Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm Extra kupóny na zadní straně. Týdny akčních cen Nabidka platí od 15.02.2016 do 28.02.2016 Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm místo 16.999,-* 6.999,- 9.499,- -44% Postel cca 180/200 cm a 2 noční

Více

proměna Opravdu důkladná Na malém bytě 2+1 se všemi

proměna Opravdu důkladná Na malém bytě 2+1 se všemi Opravdu důkladná proměna Na malém bytě 2+1 se všemi stěnami z betonu původní majitelé za léta užívání nezměnili vůbec nic, a tak ještě před nastěhováním proběhly první, spíš estetické úpravy. Čistily a

Více

02 URBAN 03 NATURAL 04 SOFT DESIGN 05 New Classic 06 SQUARE METROPOLITNÍ INTERIÉR S CHARAKTEREM KADEŘNICKÝ NÁBYTEK AKČNÍ NABÍDKA MODERNÍ STYL

02 URBAN 03 NATURAL 04 SOFT DESIGN 05 New Classic 06 SQUARE METROPOLITNÍ INTERIÉR S CHARAKTEREM KADEŘNICKÝ NÁBYTEK AKČNÍ NABÍDKA MODERNÍ STYL KADEŘNICKÝ NÁBYTEK AKČNÍ NABÍDKA PŘÍCHUŤ MINULOSTI 02 URBAN 03 NATURAL 04 SOFT DESIGN 05 New Classic 06 SQUARE METROPOLITNÍ INTERIÉR S CHARAKTEREM PŘÍRODNÍ LINIE I TEXTURY MODERNÍ STYL NADČASOVÁ KLASIKA

Více

cca 170cm misto 4.999,-*

cca 170cm misto 4.999,-* Nabídka platí do 31.03.2013 NOVINKY 1000 novinek k začátku jara Výhodně na splátk 4. cca 170cm 0% navýšení Příklad splácení pro kuchně: cena zboží 10 000 Kč s přímou platbou 0 Kč. Výše úvěru 10 000 Kč,

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Návrh interiéru historického domu. Aretti CZ, s.r.o

NÁVRH INTERIÉRU. Návrh interiéru historického domu. Aretti CZ, s.r.o NÁVRH INTERIÉRU Návrh interiéru historického domu Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Návrh 724 interiéru 209 441, historického e-mail: brno@aretti.cz

Více

Barvy 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA DŘEVĚNÁ STAVBA ROKU SVÍCENÍ LEDKAMI VITRÁŽE BYDLÍME SE ZVÍŘETEM MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU VÍTĚZOVÉ ANKETY

Barvy 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA DŘEVĚNÁ STAVBA ROKU SVÍCENÍ LEDKAMI VITRÁŽE BYDLÍME SE ZVÍŘETEM MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU VÍTĚZOVÉ ANKETY DESIGN / STYL / ARCHITEKTURA 2 / 2016 ÚNOR 2016/49 Kč/2,90 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU SVÍCENÍ LEDKAMI ÚSPORA A DLOUHÁ ŽIVOTNOST DÁREK PRO PŘEDPLATITELE SVĚTELNÝ LED ZDROJ DŘEVĚNÁ

Více

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer LUXURY PANELS Dovolte, abychom Vám představili značku Luxury Panels, která nabízí především širokou škálu luxusních dekorativních interiérových prvků. Výrobky ze dřeva a z umělého kamene přinášejí rozmanité

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro princeznu. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro princeznu. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o NÁVRH INTERIÉRU Pokoj pro princeznu Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Pokoj 724 pro 209 princeznu 441, e-mail: Zpracovalo: brno@aretti.cz

Více

Týdny akčních cen. Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm 9.499,-

Týdny akčních cen. Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm 9.499,- Vše za 279,Ḵč na zadní straně Týdny akčních cen Nabidka platí od 15.02.2016 do 28.02.2016 Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm místo 16.999,-* -44% Postel cca 180/200 cm a 2 noční stolky místo 11.999,-*

Více

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Kuchyně a vybavení interiérů Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Firma Dřevonábytek zahájila činnost v roce 1999 v menších

Více

D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K

D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K svěžím designem. Nechte se unášet JITONA Design Collection, to je český designový nábytek a koncept bydlení jako dělaný právě pro vás. Klidně dejte všem najevo svůj názor:

Více

9 999.ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA. mix barev. 499.Sleva 60% 129.POLŠTÁŘ

9 999.ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA. mix barev. 499.Sleva 60% 129.POLŠTÁŘ * SLEVA Rohová sedací souprava, bílá umělá kůže v kombinaci s látkou, rozměry rohu: 5 75 9 cm, rozklad na lůžko: 00 50 cm, 8 polštářů v ceně, 00544-0, 04 včetně polštářů včetně lůžka P/L varianta 00% 4

Více

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Brno - Líšeň. Obývací pokoj navazující na stávající kuchyni. Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o

NÁVRH INTERIÉRU. Brno - Líšeň. Obývací pokoj navazující na stávající kuchyni. Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o NÁVRH INTERIÉRU Obývací pokoj navazující na stávající kuchyni Brno - Líšeň Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Obývací 724 209

Více

POSILOVNA LOCHOVICE. Karolína Pánková ;-)

POSILOVNA LOCHOVICE. Karolína Pánková ;-) POSILOVNA LOCHOVICE Karolína Pánková ;-) Klient Karolína Pánková posilovna Lochovice I. Posilovna 2 patra + fasáda II. Návrhy, řešení barev materiálů a stylu bez nacenění III. Klient již veškeré vybavení

Více

KDO JSME, CO DĚLÁME. 4 obchodní centra 18 let zkušeností 8 VYBRANÝCH ZNAČEK. www.dveresapeli.cz

KDO JSME, CO DĚLÁME. 4 obchodní centra 18 let zkušeností 8 VYBRANÝCH ZNAČEK. www.dveresapeli.cz KDO JSME, CO DĚLÁME 4 obchodní centra 18 let zkušeností 8 VYBRANÝCH ZNAČEK 14000 REALIZOVANÝCH ZAKÁZEK www.dveresapeli.cz OBSAH PORTFOLIO PRODUKTŮ 18 LET ZKUŠENOSTÍ 4 OBCHODNÍ CENTRA 14 000 REALIZOVANÝCH

Více

INTERIÉR RODINNÉHO DOMU

INTERIÉR RODINNÉHO DOMU INTERIÉR RODINNÉHO DOMU LOŽNICE ložnice půdorys, pohledy 1:50 A-A tapeta jemný bílý nebo smetanový vzor police smetanová lesklá lakovaná zabudovaný led diodový pásek osvětlující prostor pod policí zaslepení

Více

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné nespecifikovanému

Více

PREZENTAČNÍ PŘEHLED OBSAH: BYTOVÉ PROSTORY

PREZENTAČNÍ PŘEHLED OBSAH: BYTOVÉ PROSTORY PREZENTAČNÍ PŘEHLED OBSAH: BYTOVÉ PROSTORY OBÝVACÍ POKOJE Úloţné prostory Sedací soupravy a křesla Konferenční stolky JÍDELNY Jídelní stoly Jídelní ţidle LOŢNICE Postele, noční stolky, komody Šatní skříně,

Více

v moderním duchu Osvědčená kvalita stavba návštěva

v moderním duchu Osvědčená kvalita stavba návštěva stavba návštěva Osvědčená kvalita v moderním duchu Maloměstská vilka z třicátých let 20. století po rekonstrukci prokoukla novou fasádou a moderně řešeným interiérem. Celková stavebně-technická obnova

Více

kalimero dětské a studentské pokoje

kalimero dětské a studentské pokoje dětské a studentské pokoje kalimero Vhodný pro vybavení: pokoje... Ložnice... Obývací pokoje... Pracovny a stoly... Knihovny... Předsíně... kalimero DESEN Smrk MATERIÁL Základním materiálem je laťovka

Více

Mistrovské slevy Nabidka platí od 02.05.2016 do 15.05.2016

Mistrovské slevy Nabidka platí od 02.05.2016 do 15.05.2016 Mistrovské slevy Nabidka platí od 02.05.2016 do 15.05.2016 místo 10.121,-* Balkonová sada 3.699,- -63% i v barvě cappuccino BALKONOVÁ SADA, antracit, plast, vč. polštářů, 1x stůl, cca 39/43/39 cm, 2x židle,

Více

Jak správně vybrat osvětlení pro váš domov

Jak správně vybrat osvětlení pro váš domov www.fulgur.cz Jak správně vybrat pro váš domov Jak správně vybrat a na co si dát pozor? Tyto i jiné otázky vám zodpoví náš e-book. Aby vám světla sloužila, jak mají a vy navíc zbytečně neplatili za elektřinu,

Více

1,-Kč. Dodání & montáž 44.444,- EXTRA NABÍDKY. Nový Möbelix Plzeň 13.990,- Nový Möbelix. na všechny plánovatelné kuchyně, do 31.03.

1,-Kč. Dodání & montáž 44.444,- EXTRA NABÍDKY. Nový Möbelix Plzeň 13.990,- Nový Möbelix. na všechny plánovatelné kuchyně, do 31.03. Plzeň EXTRA NABÍDKY Dodání & montáž na všechny plánovatelné kuchyně, do 31.03.2016 1) Nabidka platí od 07.03.2016 do 20.03.2016 1,-Kč Znáte z TV reklamy V CENĚ dřez chladnička varná deska vestavná trouba

Více

obývací pokoj půdorys 1:25

obývací pokoj půdorys 1:25 OBÝVACÍ POKOJ zavěšená TV STROPNÍ SVÍTIDLO PŘISAZENÉ - čtvercové B obývací pokoj půdorys 1:25 krbová vložka taburet (oblý tvar) STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté A stolek

Více

Byt. mladého muže. Oslovil nás čtenář, kterému je 29 let, pracuje. proměny bytu

Byt. mladého muže. Oslovil nás čtenář, kterému je 29 let, pracuje. proměny bytu proměny bytu Byt Text a vizualizace: Kateřina Mlejnková mladého muže Do redakce dochází stále více žádostí od lidí, kteří se rozhodli renovovat svůj byt, abychom jim poradili při jejich úvahách o rekonstrukci

Více

velký 6 999.- ZdArMA 53% metr ku+chyně kuchyní na ložnice, ŠAtní skříně, postele, konferenční A tv sleva stolky, komody, předsín montáž a doprava

velký 6 999.- ZdArMA 53% metr ku+chyně kuchyní na ložnice, ŠAtní skříně, postele, konferenční A tv sleva stolky, komody, předsín montáž a doprava výpro d e j velký NÁBYTEK PRO VŠECHNY * až 99.Sleva Rozkládací na lůžko: cm Levá a pravá varianta 999.- Rohová sedací souprava, korpus: umělá kůže hnědá, polštáře a sedák: tkaná látka sivá, 8 cm, - na

Více

kalimero obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM

kalimero obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM 845 95 % zboží SKLADEM obývací pokoje kalimero Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 187 Ložnice... 369 Obývací pokoje.... 845 Pracovny a stoly.... 959 Knihovny...1087 Předsíně....1155 kalimero

Více

POVRCHOVÉ ÚPRAVY VÝPLNĚ DVEŘÍ DESATERO PRO VÝROBKY SAPELI

POVRCHOVÉ ÚPRAVY VÝPLNĚ DVEŘÍ DESATERO PRO VÝROBKY SAPELI POVRCHOVÉ ÚPRAVY / VÝPLNĚ DVEŘÍ / DESATERO SAPELI 2 POVRCHOVÉ ÚPRAVY DÝHA je kvalitní přírodní materiál s přirozenou texturou dřeviny. Dýha je charakteristická možnými odchylkami v barvě a kresbě, které

Více

Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně

Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně Provázaná strategie LAGO je všudypřítomná, zaměřená na přetvoření toho, jak žijeme v našich domácnostech. Tato myšlenka se dá

Více

ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE

ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE WWW.MAKURA.CZ Najdete nás i na O NÁS Představujeme Vám zbrusu nové dřevěné stavebnice a hračky MAKURA. Na českém trhu, není jednoduché najít kvalitní a originální dřevěné hračky,

Více

11.999,- Masivní dřevo z akácie. domov na celý život. Exkluzivně v kika. Nová řada nábytku v nabídce kika!

11.999,- Masivní dřevo z akácie. domov na celý život. Exkluzivně v kika. Nová řada nábytku v nabídce kika! VITRÍNA Obývací a jídelní program Bandon masivní dřevo akácie., š/v/h: 50 x 180 x 45 cm. 13.999 Kč Vitrína, š/v/h: 70 x 190 x 38 cm. 11.999 Kč Příborník, š/v/h: 160 x 210 x 45 cm. 39.999 Kč Přístavní stolek,

Více

Oáza na vsi. 58 rodinné domy

Oáza na vsi. 58 rodinné domy 58 rodinné domy Oáza na vsi Úzkou dlouhou parcelu lemuje podél jižní strany bariéra, kterou tvoří skalka, zídka ze štípaného místního kamene, opěrná betonová stěna a plné dřevěné oplocení. Kompaktní hmota

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Odbor veřejných zakázek Č.j PPR-26528-17/ČJ-2014-990656 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Praha 26. listopadu 2014 Počet listů:

Více

Největší výběr domácích potřeb v kika! Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992)

Největší výběr domácích potřeb v kika! Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992) Největší výběr domácích potřeb v kika! Keramický hrnek různé barvy. (např.10785858, 10604256) Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992) Proutěné koše různé velikosti a barvy, materiál proutí.

Více

INFORMACE O PROJEKTU. Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice Návrh interiéru Rekonstrukce bytu v panelovém domě

INFORMACE O PROJEKTU. Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice Návrh interiéru Rekonstrukce bytu v panelovém domě INFORMACE O PROJEKTU PŮDORYS - STAVEBNÍ ÚPRAVY PŮDORYS - NOVÝ STAV PŮDORYS - ELEKTRO, STROPNÍ SVÍTIDLA PŮDORYS - KUCHYNĚ, JÍDELNA, OBÝVACÍ POKOJ SVÍTIDLA závěsné svítidlo nad jídelní stůl: Luminex, Trio

Více

str. 1/ 56 NÁVRH INTERIÉRU Rekonstrukce bytu v Praze Aretti CZ, s.r.o

str. 1/ 56 NÁVRH INTERIÉRU Rekonstrukce bytu v Praze Aretti CZ, s.r.o str. 1/ 56 NÁVRH INTERIÉRU Rekonstrukce bytu v Praze Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Návrh 724 interiéru 209 441, Rekonstrukce e-mail:

Více

11% EXTRA SLEVA 2DÍLNÝ -30%

11% EXTRA SLEVA 2DÍLNÝ -30% LÁSKA PROCHÁZÍ LOŽNICÍ! -44% NA LOŽNICE, MATRACE A NÁBYTEK CARRYHOME + 11% EXTRA SLEVA VČETNĚ» VÁLCOVÉHO POLŠTÁŘE» 2 OPĚRADLOVÝCH POLŠTÁŘŮ 2DÍLNÝ 999,- 2.132,-* ODKLÁDACÍ STOLEK, SADA 2 KS 32.550,-* 12.999,-

Více

Postel ORME LETO FAT 180x200 cm, látka, vč. roštů - vzorek

Postel ORME LETO FAT 180x200 cm, látka, vč. roštů - vzorek Postel ORME LETO FAT 180x200 cm, látka, vč. roštů - vzorek původní cena: 55.224,- Kč SLEVA -50% 27.612,- Kč Postel BRIK MEDEA 1925x2450/840mm, kůže 10csk, Atlantic 32430, lůžko 180x200cm, nohy nerez, vč.

Více

bolzano předsíně 95 % zboží SKLADEM

bolzano předsíně 95 % zboží SKLADEM 1137 95 % zboží SKLADEM předsíně bolzano Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje...71 Ložnice... 309 Obývací pokoje.... 795 Pracovny a stoly.... 921 Knihovny...1057 Předsíně....1137 bolzano MATERIÁL

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Heřmanovou. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Ing. arch. Lucie Matulová

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Heřmanovou. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU pro paní Heřmanovou Obytný prostor s kuchyňským koutem Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice - Židenice

Více

Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba. www.atrea.cz

Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba. www.atrea.cz Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba www.atrea.cz Představení společnosti ATREA ATREA s.r.o. je česká společnost založená již v roce 1990 se zaměřením na systémy řízeného větrání s rekuperací

Více

-20% Dálniční známka při nákupu nad 10.000,- Kč! * -38% RYCHLEJŠÍ BYDLENÍ. Platí 14.12.2013. Platí 20.12.2013. místo 19.494,-* Sedací souprava

-20% Dálniční známka při nákupu nad 10.000,- Kč! * -38% RYCHLEJŠÍ BYDLENÍ. Platí 14.12.2013. Platí 20.12.2013. místo 19.494,-* Sedací souprava RYCHLEJŠÍ BYDLENÍ navýšení na tento produkt*** Sedací souprava 11.990. Ḵč místo 19.494,-* -8% Rozkládací lůžko Úložný prostor Sedací souprava Mister potah látka, barva bílá/stříbrná, pravé potení zadní

Více

M E T O D I C K Ý P O K Y N

M E T O D I C K Ý P O K Y N M E T O D I C K Ý P O K Y N k umisťování restauračních zahrádek v Městské památkové zóně Český Těšín Restaurační zahrádky jsou významnou součástí uličního prostoru. Mnohdy výrazně ovlivňují kvalitu architektury

Více

Dovolte, abychom se Vám představili. Zabýváme se celoročně obyvatelnými stavbami srubových domů, srubových chat, rekreačních objektů, zahradních

Dovolte, abychom se Vám představili. Zabýváme se celoročně obyvatelnými stavbami srubových domů, srubových chat, rekreačních objektů, zahradních Dovolte, abychom se Vám představili. Zabýváme se celoročně obyvatelnými stavbami srubových domů, srubových chat, rekreačních objektů, zahradních domků, altánů, pergol a dalších srubových doplňků jakou

Více

DESIGNOVÁ AKCE - aktualizace 01.02.2011

DESIGNOVÁ AKCE - aktualizace 01.02.2011 DESIGNOVÁ AKCE - aktualizace 01.02.2011 SHAMA dvoulůžko, 179 x 220cm, pro matraci 160 x 200cm krémová kůže původní cena: 45.976,- cena po slevě: 35.900,- Kč ACTION stůl, 160 x 99cm ořech / matné sklo původní

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT B3 SLAVONÍN OBSAH: A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) Konstrukce a povrchové úpravy základy svislé

Více

Akční týdny 4.999,- Extra kupóny. na zadní straně. -58% místo 11.999,-* Nabídka platí od 18.05.2015 do 31.05.2015. Omezené množství! vč.

Akční týdny 4.999,- Extra kupóny. na zadní straně. -58% místo 11.999,-* Nabídka platí od 18.05.2015 do 31.05.2015. Omezené množství! vč. Extra kupóny na zadní straně. Akční týdny Nabídka platí od 18.05.2015 do 31.05.2015-58% místo 11.999,-* 4.999,- Omezené množství! vč. LED osvětlení OBÝVACÍ STĚNA, Š/V/H: cca 280/200/42 cm 4.999,- (26470060/01)

Více

24.639,-* UŠETŘÍTE 65% ODKLÁDACÍ STOLEK

24.639,-* UŠETŘÍTE 65% ODKLÁDACÍ STOLEK NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) ZDARMA DODÁNÍ A MONTÁŽ1) Dodáním a montáží zdarma ušetříte až 10.000 Kč! 11.999,- 24.639,-* POSTEL S NOČNÍMI STOLKY A SKŘÍŇ, Š. CCA 244 CM LAK S VYSOKÝM LESKEM

Více

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK Italská výroba s dlouholetou tradicí O NÁS ITALSKY INTERIER Vám přináší pojetí opravdu originálního moderního, stylového i barokního nábytku a vybavení. Svět plný

Více

Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze 1. 1. 2016. Pro subjekt...

Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze 1. 1. 2016. Pro subjekt... Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze.. 06 Pro subjekt.... Kvalita zařízení POČET KVĚTIN. Venkovní prostory.. Označení Jak jde subjekt najít? Např. s mapou, popisem trasy, informační

Více

Velké akční slevy. od 0% u Möbelix PO 12. NE 25. VÝHODNĚ NA SPLÁTKY. listopadu. listopadu. platba v hotovosti. délka splácení 5 až 25 měsíců

Velké akční slevy. od 0% u Möbelix PO 12. NE 25. VÝHODNĚ NA SPLÁTKY. listopadu. listopadu. platba v hotovosti. délka splácení 5 až 25 měsíců Velké akční slevy Nabídka platí do 2511.2012 u Möbelix PO 12. listopadu až NE 25. listopadu Kolik stojí 12.999,- toto zboží? 7.999,- 3.999,- OBÝVACÍ STĚNA, dekor dub Sonoma/barva bílá, Š/V/H: cca 240/185/45cm

Více

Velké otevření 11.499,- 4.699,- 1.000 otevíracích nabídek. Otevírací. nabídka 199,- 99,- 119,- v Plzni u NC Borská pole, 27.1. v 9:00. místo 23.

Velké otevření 11.499,- 4.699,- 1.000 otevíracích nabídek. Otevírací. nabídka 199,- 99,- 119,- v Plzni u NC Borská pole, 27.1. v 9:00. místo 23. 1.000 otevíracích nabídek Velké otevření Nabidka platí od 27.01.2016 do 07.02.2016 místo 23.999,-* Skříň šířka cca 315 cm -52% SKŘÍŇ S POSUVNÝMI DVEŘMI, Š/V/H: cca 315/225/61 cm 11.499,- POSTEL, 2 zásuvky,

Více

Valašská trefa. Originální vila vypadá futuristicky, ale s krajinou ladí

Valašská trefa. Originální vila vypadá futuristicky, ale s krajinou ladí Společnost AVG group dodala ORIGINÁLNÍ DESIGNOVOU FASÁDU AVG z hliníkových materiálů. Originální fasáda byla vyrobená z hliníkových kompozitních materiálů na CNC technologii a designových hliníkových panelů

Více

R I V E R - O U T R I V E R - I N R I VE R - P O X R I V E R - W A L L R I V E R - D E C O

R I V E R - O U T R I V E R - I N R I VE R - P O X R I V E R - W A L L R I V E R - D E C O R I V E R - O U T R I V E R - I N R I VE R - P O X R I V E R - W A L L R I V E R - D E C O RIVERSTONE CZ Společnost RIVERSTONE je jediným originálním licencovaným výrobcem a aplikátorem kamenných povrchů

Více

Luxfery stylově rozdělí byt a oživí stěny

Luxfery stylově rozdělí byt a oživí stěny 1 z 6 24.10.2011 9:41 Luxfery stylově rozdělí byt a oživí stěny Luxfery neboli skleněné tvárnice propouštějící světlo, používáme desítky let. V poslední době slaví návrat hlavně proto, že se rozšířila

Více

Postel ORME LETO FAT 180x200 cm, látka, vč. roštů - vzorek

Postel ORME LETO FAT 180x200 cm, látka, vč. roštů - vzorek Postel ORME LETO FAT 180x200 cm, látka, vč. roštů - vzorek původní cena: 55.224,- Kč SLEVA -50% 27.612,- Kč Postel BRIK MEDEA 1925x2450/840mm, kůže 10csk, Atlantic 32430, lůžko 180x200cm, nohy nerez, vč.

Více

Velké akční slevy. u Möbelix 49,- 49,- 49,- Po.22. Ne.05. duben. květen. Vychytávka. Vychytávka Vychytávka. Kolik stojí 13.999,- toto zboží? 8.

Velké akční slevy. u Möbelix 49,- 49,- 49,- Po.22. Ne.05. duben. květen. Vychytávka. Vychytávka Vychytávka. Kolik stojí 13.999,- toto zboží? 8. Velké akční slevy Nabídka platí do 05.05.2013 u Möbelix Kolik stojí 13.999,- toto zboží? 8.999,- pouze 5.999,- Po.22. duben až Ne.05. květen vč. osvětlení PŘEDNÍ PLOCHY S VYSOKÝM LESKEM OBÝVACÍ STĚNA,

Více

NÁVRH INTERIÉRU. paní Pernicová - RD Blažovice Obytný prostor s kuchyní

NÁVRH INTERIÉRU. paní Pernicová - RD Blažovice Obytný prostor s kuchyní NÁVRH INTERIÉRU paní Pernicová - RD Blažovice Obytný prostor s kuchyní Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice

Více

mirach NOVÁ SFÉRA KOMFORTU

mirach NOVÁ SFÉRA KOMFORTU Katalog postelí 2 mirach čela: 130 cm 10 cm 22 cm Postel MIRACH na první pohled zaujme lichoběžníkovým tvarem čela a výraznou linkou dotvářející její jedinečný design. Příjemný pocit, který z postele vyzařuje,

Více

Exkluzivitu, pokud jde o život!

Exkluzivitu, pokud jde o život! Exkluzivitu, pokud jde o život! OL1629-101 84561 Mehring Altoetting (okres) Bavorsko Služby Vaše kontaktní osoba : Pan Olav Lenk Lenk Nemovitost intramakler - Real-Estate-Business-Network Eichendorffstrasse

Více

Světový design za lidovku

Světový design za lidovku Světový design za lidovku ALFA 300 je český stůl světové úrovně. Důraz na detail jsme spojili s vynikající kvalitou a cenou, která vás opravdu překvapí. Do kanceláře vnáší lehkost, stabilitu a nadčasový

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Filovi - Dolní Kounice Obývací pokoj ve dřevostavbě. finální verze - 22.9.2014

NÁVRH INTERIÉRU. Filovi - Dolní Kounice Obývací pokoj ve dřevostavbě. finální verze - 22.9.2014 NÁVRH INTERIÉRU Filovi - Dolní Kounice Obývací pokoj ve dřevostavbě finální verze - 22.9.2014 Zpracovala: Ing. arch. Nela Gottvaldová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno

Více

PROGRAM PORTE. design Ing. Jan Sedláček

PROGRAM PORTE. design Ing. Jan Sedláček PROGRAM PORTE design Ing. Jan Sedláček PROGRAM PORTE PROGRAM PORTE Kvalita Variabilita Praktičnost Design Servis Masivní buk, přírodní buková dýha Tvrzené bezpečnostní sklo Materiály na přírodní bázi certifikované

Více

Testy z předmětu odborné kreslení II. ročník-obor Truhlář

Testy z předmětu odborné kreslení II. ročník-obor Truhlář Testy z předmětu odborné kreslení II. ročník-obor Truhlář 1. Jak vyjádříš podstatu barvy tělesa? barva tělesa je zrakový vjem vyvolaný odrážejícím se světlem určitých vlnových délek prochází-li sluneční

Více

vinyl pro pětihvězdičkový vinyl

vinyl pro pětihvězdičkový vinyl vinyl pro pětihvězdičkový vinyl vlastnosti KRÁSNÝ VZHLED A BEZPEČNOST Novilon je krásnou i bezpečnou podlahou současně. Matný povrch zaručuje zvýšenou úroveň protikluznosti R10. Novilon je tak bezpečný

Více