V Poličce dne 16. dubna 2014 Věc: Dodatečná informace k zadávacím podmínkám č. 5

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "V Poličce dne 16. dubna 2014 Věc: Dodatečná informace k zadávacím podmínkám č. 5"

Transkript

1 Zájemcům o veřejnou zakázku Podnikatelský inkubátor kolínský zámek V Poličce dne 16. dubna 2014 Věc: Dodatečná informace k zadávacím podmínkám č. 5 Z pověření zadavatele výše uvedené nadlimitní veřejné zakázky zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, Vám zasíláme na dotazy některých ze zájemců tyto dodatečné informace k uvedené zakázce: Dotaz č. 1 V dokumentu Výkaz výměr stavební část máte v oddíle položku č. 6 Deska izolační minerální tvrzená - celková tloušťka 150mm, dodávka pro skladbu S2. V dokumentu A_1_1_technická_zpráva máte uvedeno v této skladbě tuto položku o tloušťce 250mm. S kterou hodnotou máme počítat pro nacenění? Platí 250 mm. Dotaz č. 2 V dokumentu Výkaz výměr stavební část v oddíle položka č. 1 Kuchyňská linka F1 a v dokumentu A_1_5_výpis máte uvedenou délku kuchyňské linky 2,3m. V dokumentu A_1_5_skice_f1_f2_f3 a A_1_2_SO01 SO02_013_1NP, ale máte rozměr jiný. Ve stejných dokumentech je nesoulad pro kuchyňskou linku F2.Mezi výkazem výměr, kde je uvedena délka 4,3m a výpisem a výkresy, v kterých je uvedena délka 2,9m. Které z těchto rozměrů platí pro linku F1 a F2?

2 Platí skice. Kuchyňská linka má jinou délku spodní skřínky a horní skřínky. Lednice je volně stojící a tím se mění délka kuch. linky. Platí to u všech třech f1, f2, f3. Dotaz č. 3 V dodatečných informacích, dotaz č. 6 jste podle mého neodpověděli dostatečně na otázku. Proto se chci zeptat, kam má být vložena okapnice, kterou jste specifikovali v odpovědi? V případě vložení nového řádku do výkazu výměr se změní i vzorec pro součet položek. Nebude tato změna považována za porušení podmínek zadávacího řízení? Podle kapitoly 12.5 v dokumentu Zadávací dokumentace by změny vyvolané Vašimi odpověďmi neměly být porušením podmínek zadávacího řízení. Zadavatel v zájmu přehlednosti a jednoznačnosti vydává nové výkazy výměr, do nichž jsou zapracovány dopady veškerých dosud vydaných dodatečných informací. Dotaz č. 4 U kancelářského SW je uvedeno: CorelDRAW Graphics Suite X6 CZE Bundle Adobe Photoshop CS žádný takový Bundle není. Jak je to tedy myšleno? Corel Draw, Adobe Photoshop aktuální verze. Dotaz č. 5 Z dosavadních dodatečných informací vyplývá, že si uchazeči mají upravovat a doplňovat spoustu položek a jednotlivých výměr, různě propojovat části výkazů a rekapitulace apod. Doporučujeme zadavateli, aby zaslal všem uchazečům jasné a platné výkazy výměr tak aby nedocházelo k omylům a tím špatnému srovnávání nabídek. Zadavatel v zájmu přehlednosti a jednoznačnosti vydává nové výkazy výměr, do nichž jsou zapracovány dopady veškerých dosud vydaných dodatečných informací.

3 Dotaz č. 6 Znění dotazů: Dotaz č. 1: V dodatečných informacích č. 4 na dotaz č.1 odpovídá zadavatel: Vnitrostaveništní přesun hmot má být opravdu v tunách (ve výkazu výměr je překlep m2). Vzhledem k tomu, že není jasné, co se s touto položkou má udělat zadavatel to jednoznačně nestanovil a ani neupravil stávající výkaz výměr došli jsme k názoru, že byl porušen 44 odst. 1 ZVŘ, kde se hovoří o tom, že za správnost a úplnost odpovídá zadavatel. Vzhledem k tomu, že je v položce chyba, žádáme zadavatele o nápravu a vydání opraveného výkazu výměr. Dotaz č. 2: V dodatečných informacích č. 3 na dotaz č.11 odpovídá zadavatel: Doplňte systémovou okapnici a V dodatečných informacích č. 4 na dotaz č.6 a žádost o doplnění položky do výkazu výměr odpovídá zadavatel pouze: Okapnice systémová: materiál měď, r.š. 250 mm, celkem 71 bm. Uchazeč usuzuje, že byl porušen 44 odst. 1 ZVŘ, kde se hovoří o tom, že za správnost a úplnost odpovídá zadavatel. Vzhledem k tomu, že položka nebyla do výkazu výměr doplněna, žádáme zadavatele o nápravu a vydání opraveného výkazu výměr. Dotaz č. 3: V dodatečných informacích č. 4 na dotaz č. 7 odpovídá zadavatel: Položku.vložte do a Vedlejší rozpočtové náklady do.uchazeč usuzuje, že byl porušen 44 odst. 1 ZVŘ, kde se hovoří o tom, že za správnost a úplnost odpovídá zadavatel. Vzhledem k tomu, že položky nebyly do výkazu výměr doplněny, žádáme zadavatele o nápravu a vydání opraveného výkazu výměr. Dotaz č. 4: V dodatečných informacích č. 4 na dotaz č. 8 odpovídá zadavatel: Omlouváme se. Vzorec v buňce je, opravte si na. Uchazeč usuzuje, že byl porušen 44 odst. 1 ZVŘ, kde se hovoří o tom, že za správnost a úplnost odpovídá zadavatel. Vzhledem k tomu, že položka nebyla ve výkazu výměr opravena, žádáme zadavatele o nápravu a vydání opraveného výkazu výměr. Dotaz č. 5: V dodatečných informacích č. 4 na dotaz č. 13 odpovídá zadavatel: Přidat do REKAPITULACE na konec.uchazeč usuzuje, že byl porušen 44 odst. 1 ZVŘ, kde se hovoří o tom, že za správnost a úplnost odpovídá zadavatel. Vzhledem k tomu, že položka nebyla do výkazu výměr (rekapitulace) doplněna, žádáme zadavatele o nápravu a vydání opraveného výkazu výměr (rekapitulace). Dotaz č. 6: V dodatečných informacích č. 4 na dotaz č. 15 odpovídá zadavatel: Ano opravte si sami. Uchazeč usuzuje, že byl porušen 44 odst. 1 ZVŘ, kde se hovoří o tom, že za správnost a úplnost odpovídá zadavatel. Vzhledem k tomu, že položka nebyla ve výkazu výměr opravena, žádáme zadavatele o nápravu a vydání opraveného výkazu výměr. Dotaz č. 7: V dodatečných informacích zadavatel jednou uvádí, že součástí nabídky má být soubor 16-Vykaz_vymer_-_stavebni_cast.xlsm, na jiném místě, že máme ocenit soubor Vykaz_vymer_-_stavebni_cast.xlsx. Odpovědi zadavatele se tak stávají dosti nepřehledné či nejednoznačné. Z tohoto důvodu žádáme zadavatele, aby vydal kompletní výkazy výměr

4 vč. rekapitulací (se zapracováním všech dodatečných informací v souladu s 44 odst. 1 ZVŘ), které mají být součástí nabídky, aby tak předešel mylným či nepřesným interpretacím. Společná odpověď pro sedm výše uvedených dotazů: Zadavatel v zájmu přehlednosti a jednoznačnosti vydává nové výkazy výměr, do nichž jsou zapracovány dopady veškerých dosud vydaných dodatečných informací. Dotaz č. 7 V souboru A Technická zpráva a v souboru A Výkresová část jsou odlišné technické popisy pro výrobu recepce. Dle které technické specifikace máme zboží nacenit? Dle sdělení projektanta je popis konstrukcí obou recepcí ve výkresové části detailnější, ale podle jeho názoru není v rozporu s popisem uvedeným v technické zprávě. Proveďte tedy nacenění dodávky dle Výkresové části, kde je zároveň konstrukce rozkreslena a přesně specifikována. Popis v technické zprávě je obecnější a stručnější, pro výrobu bude stěžejní právě výkresová část dokumentace. Dotaz č. 8 Znění dotazů: V dokumentu Zadávací dokumentace, v kapitole 4.3, se zmiňujete, že součástí předmětu plnění této části zakázky je zajištění pravomocných dokladů umožňujících řádné užívání díla. Chtěl bych se zeptat, jaké dokumenty jsou myšleny pod pojmem - pravomocné doklady? Jde-li o kolaudační souhlas, tak ten není pravomocným dokladem, jelikož není správním rozhodnutím a nenabývá tedy právní moci. Smlouva o dílo v kapitole II. Předmět díla, oddíl 2.7 neobsahuje požadavek na zajištění kolaudace zhotovitelem, naopak z čl. 2.7 odrážka první vyplývá, že zhotovitel pouze objednateli předá podklady pro kolaudaci a kolaudaci zajišťuje sám objednatel. Prosíme o úpravu buď SoD, či textu zadávací dokumentace, tak aby bylo jednoznačné, zda zajištění povolení užívání předmětné stavby je zahrnuto do předmětu díla zhotovitele či nikoliv. Kolaudační rozhodnutí zajišťuje zadavatel sám. Doklady zmiňovanými v ZD bylo míněno předání podkladů certifikátů, prohlášení o shodě apod., které bude zadavatel ke kolaudaci potřebovat.

5 Dotaz č. 9 Žádáme o upřesnění povrchové úpravy ocelové svařované vazníkové konstrukce (položka č RX0 Ocelová svařovaná vazníková konstrukce krovu kompletní provedení včetně povrchové úpravy hmotnost bez rezervy na prostřih a spojovací materiál ,4 kg.) Dle technické zprávy a dle požárně bezpečnostního řešení mají být ocelové vazníky opatřeny požárním transparentním nátěrem. Prosíme o upřesnění a specifikaci nátěru. Požadované specifikace jsou připojeny v příloze této dodatečné informace. Dotaz č. 10 V soupisu prací a dodávek chybí požární ucpávky v oddíle elektroinstalace silnoproud. Prosíme o doplnění jaké typy a kolik požárních ucpávek se bude provádět. Požární ucpávky jsou v řádku 107. Dotaz č. 11 Část 3 Dodávka informačních a komunikačních technologií - Obsahuje Standard PC komplet (uvedeno ve výkazu výměr) také LCD monitor? Dotazujeme se z důvodu rozdílu v počtu kusů požadovaných PC a počtu kusů požadovaných LCD. Standard PC komplet je kompletní sestava i s monitorem uvedeným jako LCD standard. Grafická stanice: 1 ks LCD standard a 1ks LCD pro grafickou stanici. Upravte, prosíme počty podle toho. Dotaz č. 12 Část 3 Dodávka informačních a komunikačních technologií - V doplňujících informacích ze dne 21. března 2014 je uvedeno, že přídavná VGA karta HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro K2000 2GB 2xDP 1xDVI je součástí grafické stanice HP Z420 a přídavná VGA karta HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro K600 1GB 1xDP 1xDVI je součástí stanice HP Z230. Ve výkazu výměr je dále uvedena samostatně Speciální VGA pro PC. Požaduje zadavatel dodání 2ks separátních Speciální VGA pro PC? Prosíme o přesnou specifikaci Speciální VGA pro PC.

6 Zadavatel tento dotaz zodpověděl v rámci dodatečné informace č. 2. Dotaz č. 13 Část 3 Dodávka informačních a komunikačních technologií - V dodatečných informacích k zadávací dokumentaci ze dne 21. března je uvedeno, že SW = Kancelářský balík: Microsoft Office. Aktuální verze. Kancelářský SW = Graficky? balík: Corel Draw, Adobe Photoshop - aktuální verze. Požaduje tedy zadavatel (dle výkazu výměr) dodání celkem 5ks kancelářského balíku Microsoft Office - aktuální verze? Požaduje tedy zadavatel (dle výkazu výměr) dodání celkem 14ks grafického balíku Corel Draw, Adobe Photoshop - aktuální verze? Dotazujeme se z důvodu rozdílu v počtu kusů požadovaných PC a počtu kusů požadovaných licencí MS Office. Kancelářský balík Microsoft Office se týká všech PC včetně grafických, CorelDRAW Graphics Suite X7 DVD Box CZ bude jen na grafických stanicích. Adobe Photoshop doporučuji vynechat, protože v době realizace bude možné nakoupit jen verzi Adobe Creative Cloud for Teams kde se platí nájem na jeden rok. Dotaz č. 14 Část 3 Dodávka informačních a komunikačních technologií V zadávací dokumentaci v bodu 4. Specifikace kancelářské techniky a IT je uvedeno Kancelářský balík MS Office 2013 profi. Ve výkazu výměr je software uveden pod následujícími označeními - SW, Kancelářský SW, Kancelářský Office Kolik kusů licence MS Office a v jaké verzi zadavatel celkem požaduje? Dodavatel požaduje pro každý pc a notebook včetně grafických stanic aktuální verzi MS Office. Dotaz č. 15 Část 3 Dodávka informačních a komunikačních technologií Ve smlouvě o dílo v bodu II. Předmět díla je uvedeno: Dílo spočívá v dodávce výpočetní a multifunkční techniky a poskytování servisních služeb v rozsahu stanoveném technickou částí zadávací dokumentace a zahrnuje provedení všech prací a dodávek nutných k řádnému provedení

7 díla. Prosíme o přesnou specifikaci prací nebo přesnou specifikaci požadovaného cílového stavu. Je míněno dodání na místo, instalace na místě a poskytování záručního servisu. S ohledem na množství vydaných dodatečných informací zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek, a to do 6. května 2014, 13:00 hodin. Místo pro podání nabídek zůstává v platnosti. Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční ihned po uplynutí lhůty pro podání nabídek. Tato dodatečná informace obsahuje přílohu dle textu soubor s názvem Příloha DI 5.rar. S pozdravem Mgr. Jaromír Kašpar AREA 2000 s.r.o. zplnomocněný zástupce zadavatele

Slezská diakonie 73701 Český Těšín, Na Nivách 259/7

Slezská diakonie 73701 Český Těšín, Na Nivách 259/7 Slezská diakonie 73701 Český Těšín, Na Nivách 259/7 Věc: Dodatečné informace č. 4 k veřejné zakázce Stavení práce projektu Diakonické a vzdělávací centrum Zadavatel: Slezská diakonie, se sídlem: 73701

Více

Věc: Zadávací řízení - Mateřská škola v Hevlínské dodatečné informace

Věc: Zadávací řízení - Mateřská škola v Hevlínské dodatečné informace V Boskovicích dne 14. ledna 2016 Věc: Zadávací řízení - Mateřská škola v Hevlínské dodatečné informace V rámci podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadané v otevřeném řízení dle ust. 27 zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce mimo režim zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, a dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

Dodatečné informace č. 2

Dodatečné informace č. 2 Dodatečné informace č. 2 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Rekonstrukce sníženého přízemí a 1.PP budovy na adrese Žerotínovo náměstí 1, Brno, PSČ 601 82 evidenční číslo zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 521280 (dále

Více

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám Zakázka: Zadavatel: Evropské domy v krajích stavební úpravy objektu Nový Hluchák budova bez č.p. v areálu Pospíšilova 365, Hradec Králové Královéhradecký

Více

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 10 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky Obec Nová Ves I Václavské náměstí 22, 280 02 Kolín --------------------------------------------------------------------------- Věc: Výběrové řízení Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu "OPRAVA

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na realizaci zakázky OPRAVY CHODNÍK VE STUDÉNCE

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na realizaci zakázky OPRAVY CHODNÍK VE STUDÉNCE ZADÁVACÍ PODMÍNKY na realizaci zakázky P íloha.1 1. ZADAVATEL ZAKÁZKY OPRAVY CHODNÍK VE STUDÉNCE m sto Studénka na adrese: nám. Republiky 762, 742 13 Studénka zastoupené: Lubomírem Šobichem I : 00298441

Více

Rámcová smlouva na nákup propagačních předmětů

Rámcová smlouva na nákup propagačních předmětů Dodatečné informace k podlimitní veřejné na služby s názvem Rámcová smlouva na nákup propagačních předmětů Zadavatel Název: Fond dalšího vzdělávání Sídlo: Na Maninách 20, 170 00 Praha 7 Právní forma: příspěvková

Více

Regenerace zahrady MŠ Neděliště

Regenerace zahrady MŠ Neděliště 1 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP (dále jen Pokyny ), účinnými od 20.06.2014 Zadavatel: Název zadavatele: OBEC

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek .j. 0323/2012 Výzva k podání nabídek (pro ú ely uve ejn ní na www.msmt.cz nebo www stránkách kraj ) Název programu: Opera ní program Vzd lávání pro konkurenceschopnost Registra ní íslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0029

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku Centra technických služeb Kuřim, s.r.o. dle Vnitřní směrnice Rady města Kuřimi č.1/2009/rm o veřejných zakázkách Města Předmět (název) zakázky: Dodávka kancelářských kontejnerů

Více

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města Oznámení o zahájení zadávacího řízení a základní údaje Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce: Letní stadion Chotěboř rekonstrukce běžecké

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem Oprava veřejných WC Masarykovo náměstí, Nová Paka (dále jen zakázka) Jedná se o stavební zakázku malého rozsahu mimo režim

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1.1. Název veřejné zakázky: Vsetínská nemocnice rekonstrukce tepelného hospodářství dodávka stavby 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: 477407 1.3. Identifikační

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Fotovoltaická elektrárna Cítov Identifikační údaje zadavatele: Obec Cítov Cítov 203 277 04 Cítov IČ: 00236764 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Ing. Marie

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky Datum zveřejnění: 3.3.2014 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem 1. Specifikace zadavatele

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na stejnokroj pánský a dámský je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XXIII.

DODATEČNÉ INFORMACE XXIII. V Praze dne 6. června 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XXIII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ),

Více

Obec Raduň, Poštovní 239, 747 61 VÝZVA. k podání nabídek na dodavatele stavebních prací dílapod

Obec Raduň, Poštovní 239, 747 61 VÝZVA. k podání nabídek na dodavatele stavebních prací dílapod Obec Raduň, Poštovní 239, 747 61 VÝZVA k podání nabídek na dodavatele stavebních prací dílapod názvem NOVOSTAVBA HYGIENICKÉHO A SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ PRO SPORTOVNÍ A SPOLEČENSKÝ AREÁL V RADUNI a k prokázání

Více

Provedené změny. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám 8D2DD

Provedené změny. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám 8D2DD 8D2DD Novostavba tělocvičny v MČ Brno-Tuřany Registrační číslo projektu: CZ.1.11/3.1.00/41.01679 Předmět zakázky: stavební práce Oblast podpory: 3.1 - Rozvoj urbanizačních center Druh zadávacího řízení:

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 619 72 690

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 619 72 690 Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 22. 2. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (8 až 12) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

145 905 R01 Hzs-revize provoz.souboru a st.obj. - Revize otopného systému viz.tz kč 1,00

145 905 R01 Hzs-revize provoz.souboru a st.obj. - Revize otopného systému viz.tz kč 1,00 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI, ORGANIZAČNÍ ODBOR, JÍROVA 2, 628 00 BRNO VÁŠ DOPIS ČJ.: ZE DNE: NAŠE ČJ.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: XX/000/0000 20/2013 Alexandra Černá 544 42 48 40, 724 925 260

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 02

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 02 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 02 Zadávací řízení na stavební práce vyhlášené dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění. Druh zadávacího řízení: Limit: Název veřejné

Více

Čelakovského 487 - opravy volných bytových jednotek. Kydlinovská 1521, 500 02 Hradec Králové IČ: 64811069

Čelakovského 487 - opravy volných bytových jednotek. Kydlinovská 1521, 500 02 Hradec Králové IČ: 64811069 V Hradci Králové dne 12.05.2015 Veřejná zakázka č. 1524 výzva k předložení nabídky Název zakázky: Zadavatel zakázky: Čelakovského 487 - opravy volných bytových jednotek Správa nemovitostí Hradec Králové,

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na Dodávku nábytku

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na Dodávku nábytku Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na Dodávku nábytku Obecné zadání: Střední škola technická, Most Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace vypisuje výběrové řízení na Dodávku nábytku pro

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 4. 12. 2014 Písemná výzva k předložení nabídky k veřejné zakázce na zhotovitele stavby Chodníky od ul. Plavební až do Frýdku Zadavatel:

Více

ROZVOJ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V UHERSKÉM BRODU - REKONSTRUKCE PROSTOR POLIKLINIKY PRO DENNÍ STACIONÁŘ

ROZVOJ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V UHERSKÉM BRODU - REKONSTRUKCE PROSTOR POLIKLINIKY PRO DENNÍ STACIONÁŘ Městský úřad, odbor investic VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: MÍSTO: OI/0051/10 54580/2010/MUUB Hana Šmídová 572615232 oi@ub.cz 2010-08-19 Uherský Brod

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 1.1. Název veřejné zakázky: Tělocvična, ZŠ Dolní Břežany 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: VZ 512860 1.3. Identifikační údaje o zadavateli Název: Obec Dolní Břežany Sídlo:

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci se sídlem Studentská 1402/2, 461 17 Liberec, IČ: 467 47 885 (dále jen zadavatel ), po posouzení veškerých předběžných nabídek doručených ve lhůtě

Více

Dodatečné informace č. 6-11

Dodatečné informace č. 6-11 Č.j.: MCLISEN 00367/2014/2600/PET V Brně dne 13.1.2014 Dodatečné informace č. 6-11 Vážení uchazeči, sdělujeme dodatečné informace č.6-11 k veřejné zakázce Modernizace a rekonstrukce bytů v bytových domech

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA TRANSPORTNÍCH VENTILÁTORŮ zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel:

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky Datum zveřejnění: 13.1.2014 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem 1. Specifikace

Více

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ.

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 30. 9. 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice

Více

Dodatečné informace č. 3

Dodatečné informace č. 3 Zadavatel: Masarykova univerzita, Žerotínovo nám. 9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 veřejná vysoká škola, nezapsaná v obchodním rejstříku zastoupená Mgr. Martinem Hadašem, LL.M., vedoucím odboru veřejných zakázek

Více

2. Vymezení předmětu veřejné zakázky

2. Vymezení předmětu veřejné zakázky K čj :372-4/2012/DP - ÚVN V Praze dne: 19.07.2012 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 11 Počet příloh: 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené, podlimitní zadávací řízení na zakázku zadávanou dle zákona č. 137/2006

Více

Univerzitní 2732/8, 306 14 Plzeň. doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČO: 49777513

Univerzitní 2732/8, 306 14 Plzeň. doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČO: 49777513 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Dodávky kancelářských potřeb 008-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému DNS na dodávky kancelářských potřeb Zadavatel: Název zadavatele: Západočeská univerzita

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikační údaje: Zadavatel: BONVER MORAVIA, s.r.o. se sídlem v Praze 1, Jakubská 647/2, PSČ: 110 00, IČ: 603 22 331, DIČ: CZ60322331, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace:

Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace: Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace: 1. na str. 3 požadujete: Volání a SMS mezi zaměstnanci zadavatele zdarma bez paušálního poplatku za tuto službu. Tento požadavek

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

Zadání neveřejného výběrového řízení Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění

Zadání neveřejného výběrového řízení Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Zadání neveřejného výběrového řízení Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název zakázky: Dodávka učebnic a odborné literatury Název

Více

V Hradci Králové dne 02.05.2016. Veřejná zakázka č. 1626 výzva k předložení nabídky

V Hradci Králové dne 02.05.2016. Veřejná zakázka č. 1626 výzva k předložení nabídky Správa nemovitostí Hradec Králové, příspěvková organizace, telefon 495 774 111 e-mail info@snhk.cz, www.snhk.cz IČ 64811069, DIČ CZ64811069, Bankovní spojení 27-315020217/0100 Organizace zapsána v obchodním

Více

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX003NQJT* HZSPX003NQJT Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa

Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa V Hradci Králové dne 17.09.2015 Veřejná zakázka č. 1552 výzva k předložení nabídky Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa Zadavatel zakázky:

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU vzduchotechnika a klimatizace depozitáře knihovny v objektu Novobranská 691/3, Brno"

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU vzduchotechnika a klimatizace depozitáře knihovny v objektu Novobranská 691/3, Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR ROZVOJE MĚSTA Oddělení přípravy a realizace investic VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE EVID. Č. NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/ LINKA V ÚSTÍ NAD

Více

ROZŠÍŘENÍ SKLÁDKY TKO PŘEROV ŽERAVICE II.ETAPA, 1 a 2. SEKCE SKLÁDKY

ROZŠÍŘENÍ SKLÁDKY TKO PŘEROV ŽERAVICE II.ETAPA, 1 a 2. SEKCE SKLÁDKY ZADAVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce Zadavatel: Technické služby města Přerova s.r.o. Na hrázi 3165/17 750 02 Přerov IČ: 278 41 090 Tato zadávací dokumentace je zpracována v souladu

Více

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Kácení stromů rostoucích mimo les, evidenční číslo: 20160007. Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu III. kategorie

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik Výzva k podání nabídek obsahující současně ZADÁVACÍ DOKUMENTACI k veřejné zakázce zadávané druhem zjednodušeného podlimitního řízení podle zákona č. 137/2006

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 6 Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, Liberec IČ: 467 47 885 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Mgr. Marie Křelinová DODATEČNÁ INFORMACE Č. 6 Zadavatel veřejné zakázky tímto podává podle

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty PRV ČR na období 2007-2013, Opatření IV.1.2 Realizace místní rozvojové strategie Název veřejné zakázky

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 k zadávacím podmínkám ve smyslu 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Místo veřejné zakázky: Druh řízení: Předmět

Více

Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky

Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: Název a sídlo zadavatele: veřejný zadavatel obec Městys

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 002 50 805

Více

Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu F na akci Obytný soubor Beranových, Praha 18 Letňany

Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu F na akci Obytný soubor Beranových, Praha 18 Letňany Dalkia Česká republika, a.s. Sídlo : Ostrava, 28. října 3123/152, PSČ 709 74 (dále jen zadavatel) vyzývá dodavatele (dále jen uchazeče) k podání nabídek na realizaci díla Dodávka a montáž výměníkové stanice

Více

Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. : Výměna stávajících koberců

Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. : Výměna stávajících koberců Státní úřad pro jadernou bezpečnost (dále jen SÚJB ) 110 00 Praha 1, Senovážné nám. č. 9 Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu Výměna stávajících

Více

POSKYTNUTÍ DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 3

POSKYTNUTÍ DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 3 Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: ZOO a zámek Zlín-Lešná, příspěvková organizace Lukovská 112, 763 14 Zlín 12 Ing.Roman Horský, ředitel 00090026 všem uchazečům IČ:, DIČ: Ve Zlíně dne 21.10.2013 POSKYTNUTÍ

Více

Zadávací dokumentace (dále také ZD) Oprava podlahových krytin

Zadávací dokumentace (dále také ZD) Oprava podlahových krytin 1 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PARDUBICKÉHO KRAJE Ekonomická ředitelka č. j. KRPE-49913-4/ČJ-2016-1700VZ Pardubice dne 13. června 2016 Počet stran: 4 Zadávací dokumentace (dále také ZD) veřejné zakázky

Více

Název zakázky: SESTAVY PRO PROFESIONÁLNÍ ANALÝZU SPORTOVNÍHO VÝKONU V REÁLNÉM ČASE

Název zakázky: SESTAVY PRO PROFESIONÁLNÍ ANALÝZU SPORTOVNÍHO VÝKONU V REÁLNÉM ČASE Datum 1.6.2010 Č.j. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme plátci

Více

Sev.en EC, a. s. (dříve Elektrárna Chvaletice a.s.) K Elektrárně 227 533 12 Chvaletice IČO: 28786009

Sev.en EC, a. s. (dříve Elektrárna Chvaletice a.s.) K Elektrárně 227 533 12 Chvaletice IČO: 28786009 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 6 ZADAVATEL: ZÁSTUPCE: Sev.en EC, a. s. (dříve Elektrárna Chvaletice a.s.) K Elektrárně 227 533 12 Chvaletice IČO: 28786009 PELIKÁN KROFTA KOHOUTEK advokátní

Více

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů:

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů: Městský úřad Kolín Odbor region. rozvoje a územ. plánování Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 251, fax: +420 321 748 257 e-mail: regionalni.rozvoj@mukolin.cz Vaše čj. (zn.): Číslo jednací:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE TECHNICKÉHO VYBAVENÍ + SW PRO PROJEKT Vzdělávání zaměstnanců firmy Iktus CZ.1.04/1.1.02/94.00205 Dotovaný zadavatel IKTUS, s. r. o. Zátor

Více

D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice.

D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice. D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle 12, odst.(3), zák. 137/2006

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum:

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík/ +420 732 837 223 Brno, 30. 4. 2014 Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na služby zadanou ve výběrovém

Více

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa Dalkia Česká republika, a.s. Sídlo : Ostrava, 28. října 3337/7, PSČ 709 74 (dále jen zadavatel) vyzývá dodavatele (dále jen uchazeče) k podání nabídek na realizaci díla Západní město Stodůlky, Administrativní

Více

Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh. pro účely výběrového řízení dále jen. z a d a v a t e l. z a s í l á

Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh. pro účely výběrového řízení dále jen. z a d a v a t e l. z a s í l á 02-2014 M Ě S T O Z Á B Ř E H Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh pro účely výběrového řízení dále jen z a d a v a t e l z a s í l á dle 6, 12 odst. 3) a 18 odst. 5) zákona č.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: EXPOZICE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU TECHNIKY

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU TECHNIKY VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU TECHNIKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU VÝPOČETNÍ A KANCELÁŘSKÉ TECHNIKY I. Název a stručný popis zakázky: Dodávka výpočetní techniky a kancelářské

Více

Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby

Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby DODATEČNÉ INFORMACE č. 6 Veřejná zakázka Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Zadavatel: Právní forma: Sídlem: IČ / DIČ: zastoupen: Osoba

Více

Metodika pro nákup kancelářské výpočetní techniky

Metodika pro nákup kancelářské výpočetní techniky Příloha č. 2 Metodika pro nákup kancelářské výpočetní techniky 1. Vymezení skupin výrobků Kancelářská výpočetní technika, jak o ni pojednává tento dokument, zahrnuje tři skupiny výrobků: počítače osobní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název programu: Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Modernizace výuky odborných předmětů s využitím ICT Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.12/02.0056

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami K U P N Í S M L O U V A uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupující: Název: Obec Baška Sídlo: Baška 420, 739 01 Baška Zastoupena:

Více

Město Chrast. Oprava místní komunikace v Chrasti - Nová Čtvrť. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě

Město Chrast. Oprava místní komunikace v Chrasti - Nová Čtvrť. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ: 00270199

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele 2) P esné vymezení p edm tu zakázky a požadavk zadavatele

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele 2) P esné vymezení p edm tu zakázky a požadavk zadavatele ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva k podání nabídek do zadávacího řízení na generálního dodavatele stavby Provozní a školicí středisko firmy Faster CZ spol. s r.o. v Brně Maloměřicích Nejedná se o zadávací řízení

Více

T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É

T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 115041 v Hradci Králové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava zastávka Termální lázně IČ : 00262871 Adresa

Více

Výběrové řízení zakázka na dodávku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výběrové řízení zakázka na dodávku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběrové řízení zakázka na dodávku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ NOTEBOOKŮ A PŘÍSLUŠNÉHO SOFTWARE NA SŠP, OLOMOUC, ROOSEVELTOVA 79 Název zakázky: Zakázka na dodání notebooků

Více

V Hradci Králové dne 29.12.2012. Veřejná zakázka č. 1248 výzva k předložení nabídky. Název zakázky: Brněnská 1462 - oprava domu

V Hradci Králové dne 29.12.2012. Veřejná zakázka č. 1248 výzva k předložení nabídky. Název zakázky: Brněnská 1462 - oprava domu V Hradci Králové dne 29.12.2012 Veřejná zakázka č. 1248 výzva k předložení nabídky Název zakázky: Brněnská 1462 - oprava domu Zadavatel zakázky: Správa nemovitostí Hradec Králové, příspěvková organizace

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Gymnázium, Brno, Vídeňská 47 se sídlem Vídeňská 47, 639 00 Brno IČ: 00558982 Veřejná zakázka: Dodávka ICT pro Gymnázium, Brno, Vídeňská 47 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006

Více

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.02/03.0012 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební

Více

Část I. Projektová dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Bardějovská:

Část I. Projektová dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Bardějovská: Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1.1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace 1. části VZ Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Bardějovská, Česká Lípa 1. Rozdělení

Více

Europrojekty s.r.o. Višňová 666/28, 434 01 Most Ing. Marií Harantovou jednatelkou společnosti IČ/ DIČ:

Europrojekty s.r.o. Višňová 666/28, 434 01 Most Ing. Marií Harantovou jednatelkou společnosti IČ/ DIČ: VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na zakázku malého rozsahu na služby, vyhlášené mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, s názvem Technický dozor Zadavatel: Název: Vzdělávací a rekreační

Více

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy.

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy. Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 15.1.2016 Věc: Výzva k podání nabídky (zadávací dokumentace) Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 1

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, podlimitní veřejná zakázka Střední škola průmyslová, hotelová a zdravotnická Uherské Hradiště

Více

Dodávka srubových staveb pro chov zvířat, dřevěného oplocení a návštěvnického inventáře. Předmět zakázky:

Dodávka srubových staveb pro chov zvířat, dřevěného oplocení a návštěvnického inventáře. Předmět zakázky: Výzva k podání nabídek v rámci VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Nejedná o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel postupuje v souladu s Vnitřní

Více

MĚSTO BRUNTÁL Městský úřad Bruntál, Nádražní 20, 792 01 Bruntál Odbor KANCELÁŘ TAJEMNÍKA

MĚSTO BRUNTÁL Městský úřad Bruntál, Nádražní 20, 792 01 Bruntál Odbor KANCELÁŘ TAJEMNÍKA MĚSTO BRUNTÁL Městský úřad Bruntál, Nádražní 20, 792 01 Bruntál Odbor KANCELÁŘ TAJEMNÍKA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK V SYSTÉMU PROe.biz elektronická aukce k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu:

Více

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Sekretariát ředitele Husova 2624, 580 01 Havlíčkův Brod tel.: 569 472 203, fax: 569 421 982 e-mail: lucie.mrkvickova@onhb.cz Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Havlíčkův Brod VZ / 10

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Otovice ve výběrovém řízení na realizaci akce - Rekonstrukce VO v obci Otovice Obec Otovice si Vás dovoluje vyzvat na základě níže popsaných údajů a požadavků a v souladu s

Více

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: Zadavatel: Římskokatolická farnost děkanství Skuteč Tyršova

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Koordinátor ODIS s.r.o., se sídlem Na Hradbách 1440/16, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava, IČ: 64613895,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. HSBM-432-03/2014 Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje Zubatého 14, 614 00 Brno ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ dle 27 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/431113/13/LPO/Smo/LPO/Smo Sp. zn.: S-SMO/178829/13/LPO/ /LPO/16 Vyřizuje: Ing. Smolík Tomáš Telefon: +420 599 442 399 Fax: +420 599 442

Více