Vítězný návrh bude vyhlášen v průběhu výstavy. Zdeněk Rykr a Továrna na čokoládu,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vítězný návrh bude vyhlášen v průběhu výstavy. Zdeněk Rykr a Továrna na čokoládu,"

Transkript

1

2 Tradiční česká čokoládovna ORION stála u základů reklamní grafiky díky spolupráci s vystudovaným kunsthistorikem, umělcem, průkopníkem reklamní grafiky a černým svědomím avantgardy Zdeňkem Rykrem. Ten stojí za její hvězdou i symbolem tyčinky KOFILA: v kávě si libujícím mouřenínem. Společnost Nestlé Česko s.r.o. navazuje na více než stoletou historii a na prvorepublikovou spolupráci a vyhlašuje soutěž pro grafické designéry na nový obal této čokoládové tyčinky s kávovou příchutí, vyjde ve speciální limitované edici. Vítězný návrh bude vyhlášen v průběhu výstavy Zdeněk Rykr a Továrna na čokoládu, která se uskuteční v době od do v Národní galerii v Praze, a následně bude uveden do prodeje v limitované edici.

3 obsah soutežních podmínek Předmět soutěže Podmínky účasti Zaměření a průběh soutěže Termíny Odměny Porota Cílová skupina soutěže Požadavky na návrh obalu Formát odevzdávání práce a adresy pro doručení Autorsko-právní ujednání Kontakty

4 4 predmet souteže Nestlé Česko s.r.o. (dále jen Nestlé nebo vyhlašovatel ), majitel značky ORION, vyhlašuje jednokolovou soutěž pro grafické designéry, jejímž předmětem je návrh obalu na čokoládovo-kávovou tyčinku KOFILA. Vítězný návrh, realizovaný v limitované edici v odhadovaném počtu 2 milióny kusů, bude v prodeji do vyprodání zásob na území České republiky a Slovenské republiky a stane se pokračovatelem tradice spolupráce KOFILY s designérem. Garantem a organizátorem soutěže je CZECHDESIGN.CZ, z. s. (dále jen CZECHDESIGN nebo organizátor ), organizace dlouhodobě prosazující design do praxe. Podmínky úcasti Soutěže se může zúčastnit každý grafický designér, ilustrátor, malíř, student na vysoké/vyšší odborné umělecko-průmyslové školy starší 18 let či designové studio působící v České či Slovenské republice s neomezeným počtem grafických návrhů.

5 5 zamerení a prubeh souteže Soutěž je vypsána jako otevřená, jednokolová. Z přihlášených návrhů zaslaných do soutěže vybere odborná porota tři nejlepší. Jejich autoři obdrží finanční ocenění v souvislosti s pořadím jejich umístění. Autor vítězného návrhu, tj. oceněného na prvním místě, se dočká realizace svého návrhu v odhadovaném počtu 2 miliony kusů spotřebního balení. Výsledky soutěže budou vyhlášeny u příležitosti retrospektivní výstavy Zdenka Rykra v Národní galerii v Praze (vyhlášení proběhne ve vyhrazených prostorách Veletržního paláce, přesný termín bude upřesněn a zveřejněn na Následně proběhne spolupráce autora vítězného návrhu se specialisty ze společnosti Nestlé, jejímž výsledkem bude přizpůsobení navrženého obalu všem povinným náležitostem, které musí obal splňovat (zejména zákonem dané informace na zadní straně obalu), a jeho uvedení do výroby v roce 2017.

6 6 termíny Termín odevzdání přihlášky a soutěžního návrhu v elektronické i vytištěné podobě je stanoven ode dne vyhlášení soutěže, tj. od , do do 22:00 na adresu organizátora soutěže. Autoři tří vítězných návrhů budou o tomto informováni em do Výsledky soutěže budou veřejnosti oznámeny v průběhu výstavy Zdeněk Rykr a továrna na čokoládu v NG v Praze a následně na (Termín bude upřesněn do ) Po veřejném vyhlášení výsledků soutěže proběhne úprava vítězného návrhu do formátu finálního obalu, který půjde do výroby v roce Autor vítězného návrhu na tomto spolupracuje se zaměstnanci Nestlé, přičemž společnost Nestlé je oprávněna činit úpravy nezbytné k zachování obchodní strategie tyčinky KOFILA a její značky. Přesný termín bude upřesněn po domluvě.

7 7 odmeny 1. místo Autor vítězného návrhu obdrží jednorázovou odměnu Kč zahrnující licenci k využití vítězného návrhu na 2 miliony vyrobených kusů tyčinky (odhadovaný počet). Hodiny víceprací při dopracování vítězného návrhu do výroby ve spolupráci se společností Nestlé budou vítězi hrazeny sazbou 1000 Kč / hod. Maximální počet hodin víceprací nepřesáhne 10 hodin. 2. místo Autorovi návrhu, který se umístí na druhém místě, náleží odměna Kč 3. místo Autorovi návrhu, který se umístí na třetím místě, náleží odměna Kč Vítězné návrhy budou zároveň vystaveny v rámci výstavy Zdeněk Rykr a továrna na čokoládu v Národní galerii v Praze (přesný termín jejich vystavení bude dodatečně upřesněn).

8 8 porota Aleš Najbrt, grafický designér Iva Knobloch, kurátorka a teoretička grafického designu Jana Vinšová, manažer CZECHDESIGN Zástupce společnosti Nestlé Zástupce společnosti Nestlé Hlavními kritérii poroty jsou: originalita, inovativnost návrhu a aktualizace tématu zachování rozpoznatelnosti tyčinky KOFILA ve smyslu zachování takových vizuálních prvků, které ji odlišují od ostatních běžně prodávaných cukrovinek (důležité s ohledem na plánovanou realizaci produktu) soulad s tradicí obalu tyčinky KOFILA dané roku 1923 Zdeňkem Rykrem uzpůsobení obalu dané cílové skupině, pro kterou je obal určen realizovatelnost, vyrobitelnost cílová skupina, pro kterou je návrh urcen Cílovou skupinou limitované edice tyčinky KOFILA, pro kterou je návrh určen, jsou primárně ženy ve věku let. Žijí aktivním životem (rodina, práce, koníčky, sport) převážně ve městě, zajímají se o kulturní život. Návrh by měl oslovit nejvíce právě tuto skupinu obyvatel.

9 9 požadavky na návrh obalu tycinky kofila Odevzdávejte pouze vizualizaci přední strany a bočnic obalu tyčinky. Zadní strana obsahující povinné informace bude doladěna ve spolupráci se specialisty z Nestlé. Obal bude vyroben z materiálu: potravinová folie Rozměry obalu: 14,5 x 3 x 1 cm Hmotnost a rozměry čokoládovo-kávové tyčinky uvnitř obalu: 35 g Oceněn může být pouze takový návrh, jehož realizace je technicky a technologicky možná a vhodná pro sériovou výrobu. Nutné náležitosti, které obal MUSÍ obsahovat na přední straně: nápis KOFILA (písmo není specifikováno) převládající žlutá barva (její použití je důležité z důvodu zachování vizuálního obrazu tyčinky KOFILA u stávajících zákazníků) symbolika komunikující benefit produktu: jedná se o jedinou tyčinku na trhu, která obsahuje pravou kávu Náležitosti, které obal MŮŽE obsahovat na přední straně: logo ORION (v nemodifikované verzi) vyobrazení mouřenína pijícího kávu (je možná aktualizace tématu) Logo ORION naleznete ke stažení na stránkách soutěže na

10 10 formát odevzdání práce a adresy pro dorucení Elektronicky i poštou odevzdávejte oba tyto 2 dokumenty (dohromady max. 10MB): 1) Soutěžní plachta formátu PDF A3, která celkově reprezentuje návrh a bude prezentována porotě: plachta obsahuje: název návrhu, vizualizace návrhu, popis návrhu v jednom odstavci (popis grafického zpracování, základních myšlenek, způsobu použití), popis použitého písma a informace o ceně za jeho licenci plachta neobsahuje jméno a kontakt, aby mohla být přihlášená práce posuzována anonymně 2) Přihláška a kontaktní údaje ve formátu PDF A4 na výšku, obsahující: název návrhu vaše jméno kontakt: , doručovací adresa a telefonní číslo krátké CV (datum narození, předchozí práce, vzdělání) číslo bankovního účtu Dokumenty v elektronické formě nahrajte pomocí formuláře, který se nachází na stránce soutěže Kofila v limitovaném obalu na Dokumenty zároveň vytiskněte a zašlete v obálce doporučeně poštou na adresu organizátora: Ludmila Boháčová, CZECHDESIGN, Vojtěšská 3, Praha 1, Za datum doručení návrhu je pokládáno datum podání zásilky na příslušné poště. V případě přihlášení více návrhů prosíme o odpovídající počet souborů PDF a obálek, každý návrh se bude hodnotit zvlášť. Soutěžící budou o obdržení elektronického dokumentu zpraveni em. Soutěžící souhlasí s komunikací pomocí elektronické pošty.

11 11 právní ujednání, zejména autorskoprávní Soutěžící odesláním soutěžního návrhu stvrzuje, že se seznámil s pravidly soutěže, souhlasí s nimi a zavazuje se je dodržovat. Soutěžící je oprávněn odeslat pouze takový soutěžní návrh, který je výsledkem jeho vlastní tvůrčí činnosti, případně tvůrčí činnosti kolektivu autorů, když při jeho zhotovení se zdržel jakýchkoli zásahů do práv třetích osob, zejména do práv autorských a jiných práv ve smyslu zák. č. 121/2000 Sb., autorský zákon ve znění pozdějších předpisů. Odesláním soutěžního návrhu soutěžící prohlašuje, že je oprávněn vykonávat veškerá práva související se zhotovením díla. Výjimkou je případ použití cizího písma v autorově návrhu, které je dovoleno za podmínky uvedení autora písma a informace o licenčních podmínkách jeho případného využití. V případě nepravdivosti tohoto prohlášení odpovídá soutěžící za veškerou újmu, která by tím vyhlašovateli vznikla. Vyhlašovatel se zavazuje k ochraně autorských práv a prohlašuje, že nezneužije žádný z návrhů, ani jeho části. Soutěžící je srozuměn s tím, že zaslaný soutěžní návrh (soutěžní dílo) může být vyhlašovatelem zveřejněn a dále užit k účelům výstavním, zpravodajským, archivním, propagačním a marketingovým, a to odpovídajícími způsoby užití, včetně sdělování prostřednictvím internetu. Toto oprávnění se uděluje jako opravňující, bezúplatné, pro všechny státy světa, bez časového, technologického a množstevního omezení. Soutěžní práce může být vyhlašovatelem dále poskytnuta ke stejným účelům užita třetí osobou. Veškeré dokumenty poskytnuté organizátorovi v rámci soutěže nebudou soutěžícímu vráceny. (zejména zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů). Účastí v soutěži uděluje soutěžící souhlas s přizpůsobením vítězného návrhu pro účely jeho výroby a prodeje. Tato modifikace bude probíhat ve spolupráci mezi autorem návrhu a vyhlašovatelem. Autor vítězného návrhu (1. místo) uzavře nejpozději v den předání výhry s vyhlašovatelem licenční smlouvu k užití vítězného návrhu (licenční smlouva bude zveřejněna na stránkách organizátora soutěže). Vyhlašovatel má právo oslovit autory návrhů oceněných na druhém a třetím místě s nabídkou jednání o využití jejich návrhů. Vyhlašovatel nenese odpovědnost v případě, kdy nebude možné vybrané finalisty a/nebo vítěze soutěže úspěšně kontaktovat na ové adrese a/nebo mobilním telefonním čísle, které byly uvedeny v přihlášce do soutěže z důvodů na straně této osoby, zejména pro nesprávnost či nefunkčnost ové adresy a/nebo mobilního telefonního čísla. Organizátor ani vyhlašovatel soutěže není odpovědný za technické problémy při přenosu dat elektronickými prostředky. Účast v soutěži nepodléhá žádnému poplatku. Výherce je povinen vypořádat své daňové povinnosti, pokud mu v souvislosti s obdržením výhry vzniknou. Zadavatel si vyhrazuje právo nerealizovat vítězný návrh. Rozhodnutí zadavatele je konečné a nelze se proti němu odvolat. Účastí v soutěži uděluje soutěžící souhlas se zveřejněním a zpracováním svých osobních údajů, a to za podmínek korespondujících s ustanoveními příslušných právních předpisů Tato pravidla soutěže budou k dispozici po celou dobu trvání soutěže na webových stránkách organizátora soutěže

12 12 vyhlašovatel souteže Společnost Nestlé pokračuje v domácí tradici výroby čokolády a cukrovinek pod značkami jako jsou například ORION, DELI, GRANKO, BON-PARI, JOJO nebo HAŠLERKY. Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, Praha 4 - Modřany, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle C, vložka organizátor a garant souteže CZECHDESIGN je nejvýznamnějším organizátorem design soutěží v ČR, prosazuje design do praxe a pomáhá firmám se zapojením designu. Již od roku 2003 se zasazuje o propagaci a rozvoj designu v ČR a spravuje nejstarší webový portál o designu u nás. CZECHDESIGN.CZ, z. s., Vojtěšská 3, Praha 1 mediální partneri souteže Lidovky.cz Designreader.org Typo.cz kontakty Designportal.cz Designcabinet.cz Artikl.org Veškeré informace o soutěži naleznete na Neváhejte nás, prosím, kontaktovat v případě jakýkoliv doplňujících otázek. Kontaktní osoba pro průběh soutěže: Ludmila Boháčová, CZECHDESIGN, tel: , ludmila.bohacova@czechdesign.cz

13 prejeme mnoho štestí

PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Jarní probuzení

PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Jarní probuzení PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Jarní probuzení s konáním 1. 4. 2016 30. 6. 2016 v ČR (www.coopdobrerecepty.cz) 1. Organizátor soutěže a soutěžní období Organizátor soutěže, společnost CCV, s.r.o.,

Více

S t r á n k a 1 I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í

S t r á n k a 1 I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í S t r á n k a 1 Zadavatel: Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání, příspěvková organizace Jeruzalémská 957/12 110 06 Praha 1 IČ: 72029455 DIČ: CZ72029455 Zastoupený: Mgr. Martinem Machem, ředitelem

Více

Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů

Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla kreativní soutěže Pyžámko snů (dále jen Soutěž ) pořádané společností

Více

1. kolo soutěže probíhá: od 19. 11. 2014 07:00:00 hod do 24. 12.2014 23:59:59 hod

1. kolo soutěže probíhá: od 19. 11. 2014 07:00:00 hod do 24. 12.2014 23:59:59 hod Pravidla soutěže Vyhrajte sadu DVD Disney Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte sadu DVD Disney (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE POCHLUBTE SE SVÝM JEJDA [VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ]

PRAVIDLA SOUTĚŽE POCHLUBTE SE SVÝM JEJDA [VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ] PRAVIDLA SOUTĚŽE POCHLUBTE SE SVÝM JEJDA 1. [VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ] 1. Přihlásit do Soutěže se lze prostřednictvím webových stránek značky TENTO nacházejících se na následující adrese: www.cz.tento.eu/soutez.

Více

Návrh, zhotovení a dodání tištěných propagačních materiálů

Návrh, zhotovení a dodání tištěných propagačních materiálů Vysočina Tourism, příspěvková organizace vyhlašuje v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Více

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Život s Tany"

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o.  Život s Tany Veřejný příslib ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Život s Tany" Vymezení veřejného příslibu, soutěže a jejich zveřejnění 1.1. Veřejný příslib (dále jen Příslib ) upravuje postupy související

Více

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení Příloha č.2. Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016 1. Právní předpisy a dokumenty Základní ustanovení Podpora poskytovaná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

*MVCRX00V18YX* MVCRX00V18YX prvotní identifikátor

*MVCRX00V18YX* MVCRX00V18YX prvotní identifikátor *MVCRX00V18YX* MVCRX00V18YX prvotní identifikátor RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY ALTERNATIVNÍCH SPOTŘEBNÍCH MATERIÁLŮ PRO STÁVAJÍCÍ TISKÁRNY A KOPÍROVACÍ STROJE PRO ROK 2012 Číslo smlouvy dodavatele

Více

ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE

ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE 1. POŘADATEL: ROSSMANN, spol. s r.o., Praha 4, Na Pankráci 1683/127, PSČ 140 00, IČO: 61246093, spisová značka C 28492 vedená u Městského soudu v Praze 2. ORGANIZÁTOR:

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Mikroregion Střední Haná na rok 2013

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Mikroregion Střední Haná na rok 2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky zadávané druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Dodávka 3D tiskárny. I. Smluvní strany. e-mail: II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

KUPNÍ SMLOUVA. Dodávka 3D tiskárny. I. Smluvní strany. e-mail: II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ KUPNÍ SMLOUVA Dodávka 3D tiskárny I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Se sídlem: Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek Zastoupena: Ing. Pavlem Řezníčkem IČ:

Více

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Příloha č. 1 usnesení č. 1318/36/R/2015 MČ Praha 11 vyhlašuje pro rok 2016 dotační program podpory kultury s následujícími programy: I. program: Celoroční

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE OBJEVTE ZIMNÍ JESENÍK, MĚSTO V SRDCI ZIMNÍ PŘÍRODY

PRAVIDLA SOUTĚŽE OBJEVTE ZIMNÍ JESENÍK, MĚSTO V SRDCI ZIMNÍ PŘÍRODY PRAVIDLA SOUTĚŽE OBJEVTE ZIMNÍ JESENÍK, MĚSTO V SRDCI ZIMNÍ PŘÍRODY Pravidla soutěže o nejlepší videospot zaměřený na propagaci lázeňského města Jeseníku na období zimní sezóny (dále jen soutěž ): Pořadatelem

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA NA POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB SOUVISEJÍCÍCH S PRODEJEM JEDNOTEK AAU

MANDÁTNÍ SMLOUVA NA POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB SOUVISEJÍCÍCH S PRODEJEM JEDNOTEK AAU MANDÁTNÍ SMLOUVA NA POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB SOUVISEJÍCÍCH S PRODEJEM JEDNOTEK AAU Č.J. SFZP 078825/2012 (dle ustanovení 566 zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

Více

Č.j. 1414/SZ/09 Karlovarský kraj tímto vyzývá k podání nabídky

Č.j. 1414/SZ/09 Karlovarský kraj tímto vyzývá k podání nabídky Č.j. 1414/SZ/09 Karlovarský kraj tímto vyzývá k podání nabídky a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku: Výběr zpracovatele TV spotů v rámci Individuálního projektu Karlovarského kraje Poskytování

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Rekonstrukce Sportovního areálu Bělá v Jablunkově Zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce v souladu s 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Jarní soutěž (dále jen Soutěž )

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Jarní soutěž (dále jen Soutěž ) Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Jarní soutěž (dále jen Soutěž ) 1. Pořadatelem soutěže je společnost Kofola a.s., se sídlem Krnov, Pod Bezručovým vrchem, Za drahou 165/1, PSČ 794 01, IČ: 277 67 680,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Fotovoltaická elektrárna Cítov Identifikační údaje zadavatele: Obec Cítov Cítov 203 277 04 Cítov IČ: 00236764 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Ing. Marie

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/20 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města Oznámení o zahájení zadávacího řízení a základní údaje Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce: Letní stadion Chotěboř rekonstrukce běžecké

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj s Gervais svůj nákup snů!

Úplná pravidla soutěže Vyhraj s Gervais svůj nákup snů! Úplná pravidla soutěže Vyhraj s Gervais svůj nákup snů! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s Gervais svůj nákup snů! (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

Firma (včetně IČO):... Jméno:... Webové stránky:... Adresa: Telefon:...

Firma (včetně IČO):... Jméno:... Webové stránky:... Adresa: Telefon:... Přihláška do soutěže: INTERIÉR ROKU 2015 Informace o přihlašovateli: Firma (včetně IČO):.... Jméno:..... Webové stránky:.... Adresa: Telefon:... e-mail:. Adresa, telefon a e-mail slouží pouze jako kontaktní

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY. uzavřená dle ust. 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY. uzavřená dle ust. 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00CWUF5* *MMOPP00CWUF5* SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY uzavřená dle ust. 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Článek I.

Více

Český krasobruslařský svaz vyhlašuje výběrové řízení na vytvoření jednotného vizuálního stylu a loga organizace

Český krasobruslařský svaz vyhlašuje výběrové řízení na vytvoření jednotného vizuálního stylu a loga organizace Český krasobruslařský svaz vyhlašuje výběrové řízení na vytvoření jednotného vizuálního stylu a loga organizace Vyhlašovatel: Český krasobruslařský svaz, z.s. Václavské nám. 838/9 Praha 1 110 00 IČ: 629

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

I Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky

I Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky V Praze 14. 6. 2012 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, na výběr dodavatele, který vytvoří

Více

Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost Teplárna České Budějovice, a. s., se sídlem Novohradská 32, 372 15 České

Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost Teplárna České Budějovice, a. s., se sídlem Novohradská 32, 372 15 České PRAVIDLA SOUTĚŽE: 1) Pořadatel, organizátor Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost Teplárna České Budějovice, a. s., se sídlem Novohradská 32, 372 15 České Budějovice, IČ: 60826835, zapsaná

Více

I. Vymezení předmětu zakázky: Nezbytné úpravy spočívají v odstranění konstrukčních závad a v provedení:

I. Vymezení předmětu zakázky: Nezbytné úpravy spočívají v odstranění konstrukčních závad a v provedení: Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 53.47.08 Městská část Praha 12 Písková 830/25, Praha 4 Modřany zastoupená starostou Petrem Hánou, IČ: 00231151 tel: 244 028 111, 241 764 504 příslušný odbor:

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 31

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 31 bez osobních údajůúdajů MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 31 DNE: 14.12.2015 JEDNACÍ ČÍSLO: 474/2015/KS NÁZEV: Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města Žďáru nad Sázavou ANOTACE:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Ing. Petr Anděl se sídlem Jasmínová 2664, 106 00 Praha 10 identifikační číslo: 47624990, neplátce DPH Živnostenské oprávnění vydáno: Úřad městské části Praha 10,

Více

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM OBEC VIKÝŘOVICE, PETROVSKÁ 168, 788 13 VIKÝŘOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ (V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

SMLOUVA O DÍLO ÚVODNÍ USTANOVENÍ

SMLOUVA O DÍLO ÚVODNÍ USTANOVENÍ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník): Č.j.: SFZP 203643/2012 Ag. číslo: K.150

Více

Pravidla soutěže Hokejové Česko-Slovensko

Pravidla soutěže Hokejové Česko-Slovensko Pravidla soutěže Hokejové Česko-Slovensko 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Soutěž s názvem Hokejové Česko-Slovensko (dále také HČS či jen soutěž ) se koná v termínu od 00:00:01 dne 6. 5. 2016 do 23:59:59 dne

Více

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ.

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 30. 9. 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice

Více

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA PŠOV PŠOV 1 Podbořany 441 01 Tel. ředit: 415 211 297, Mobil ředit.: 736 633 595, Tel. ústředna: 415 214 615, e - mail: a.sava@seznam.cz, Fax: 415 211529, www.vupsov.cz Věc:

Více

Obec Jino any : 00241342,252 25 Jino any

Obec Jino any : 00241342,252 25 Jino any Obec Jino any : 00241342,252 25 Jino any Oznámení zám ru V souladu s ust. 39 odst. 1 zákona. 128/2000 Sb. o obcích ve zn ní pozd jších p edpis oznamuje obec Jino any sv j zám r pronajmout tento nemovitý

Více

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů Rámcová smlouva na poskytování služeb uzavřená podle ustanovení 11 zákona

Více

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany

Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany Statutární město Přerov se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

1 /vhjjaavskoslh/.skv KRA\J - KRAJSKÝ ÚŘAD KUMSP00G67GW ; "" CÍ7 L

1 /vhjjaavskoslh/.skv KRA\J - KRAJSKÝ ÚŘAD KUMSP00G67GW ;  CÍ7 L 1 /vhjjaavskoslh/.skv KRA\J - KRAJSKÝ ÚŘAD KUMSP00G67GW ; "" CÍ7 L OSMÍ7)UVY SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje! >HA Mxi. ; rok! zi_ nďb. I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace 888/OŠK/2015 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace Článek I Smluvní strany Poskytovatel: statutární město Havířov Sídlo: 736 01 Havířov-Město, Svornosti 86/2 Zastoupen: Mgr. Danielem Vachtarčíkem,

Více

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ )

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Soutěž o návrh dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Kontaktní osoba: Filip Cabaj Tel.: 267 994 287 Fax: 272 936 597 E-mail: Filip.Cabaj@sfzp.cz Název

Více

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže Pravidla soutěže (dále jen pravidla soutěže ) Krajská hospodářská komora Střední Čechy Poznáváme firmy ve středních Čechách 1. Pořadatel soutěže se sídlem: Tyršova 106, 261 01 Příbram Zámeček s adresou

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU Rada Karlovarského kraje (dále jen rada ) se usnesla na těchto Pravidlech pro

Více

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Název veřejné zakázky: CENTRUM POLYMERNÍCH MATERIÁLŮ A TECHNOLOGIÍ OTTY WICHTERLE DODÁVKA REGÁLŮ Identifikační údaje zadavatele Obchodní firma nebo název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky Smluvní výzkum a konzultace projektu

Více

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku Centra technických služeb Kuřim, s.r.o. dle Vnitřní směrnice Rady města Kuřimi č.1/2009/rm o veřejných zakázkách Města Předmět (název) zakázky: Dodávka kancelářských kontejnerů

Více

Dotační program vyhlášený Jihomoravským krajem ,,DO SVĚTA! 2015

Dotační program vyhlášený Jihomoravským krajem ,,DO SVĚTA! 2015 Dotační program vyhlášený Jihomoravským krajem,,do SVĚTA! 2015 I. Základní ustanovení 1. Právní předpisy a dokumenty Podpora poskytovaná Jihomoravským krajem na činnosti právnických osob vykonávajících

Více

Univerzální nosič nářadí pro letní a zimní údržbu areálu

Univerzální nosič nářadí pro letní a zimní údržbu areálu Sportovní klub Nové Město na Moravě Univerzální nosič nářadí pro letní a zimní údržbu areálu Jedná se o pořízení nového stroje pro letní a zimní údržbu areálu. 1 / 7 Název zakázky: Univerzální nosič nářadí

Více

KU_ÍSP80G613V. uzavírají

KU_ÍSP80G613V. uzavírají KU_ÍSP80G613V Č.smlouvy: 1075481/4237 i UK AVSKQSLEZSKÝ KRAJI íiuimyímdl IČ: 00027383, DIČ: CZ000273J33 Kavčí hory "' 140 70 Praha 4 zřízena zákonem č. 483/1991 Sb., o České televizi, nezapisuje se do

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na stejnokroj pánský a dámský je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č.3 Rady Královéhradeckého

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA Smlouva č.: SMF/94/2016 kterou v souladu s ustanovením 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, s ustanovením 10a zákona č.

Více

Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu F na akci Obytný soubor Beranových, Praha 18 Letňany

Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu F na akci Obytný soubor Beranových, Praha 18 Letňany Dalkia Česká republika, a.s. Sídlo : Ostrava, 28. října 3123/152, PSČ 709 74 (dále jen zadavatel) vyzývá dodavatele (dále jen uchazeče) k podání nabídek na realizaci díla Dodávka a montáž výměníkové stanice

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ PRODUKTŮ PŘÍMÉHO BANKOVNICTVÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ PRODUKTŮ PŘÍMÉHO BANKOVNICTVÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ PRODUKTŮ PŘÍMÉHO BANKOVNICTVÍ Obsah: Preambule 1. Působnost Všeobecných podmínek, Obchodních podmínek, Sazebníku odměn a dalších právních aktů 2. Změny Obchodních podmínek

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Smluvní strany: Smlouva č..../16/ožp 1. Jihomoravský kraj zastoupený: JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem sídlo: Žerotínovo nám. 449/3, 601 82 Brno

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

Veřejná soutěž. vyhlašuje. ve smyslu ustanovení 1772 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v aktuálním znění

Veřejná soutěž. vyhlašuje. ve smyslu ustanovení 1772 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v aktuálním znění Veřejná soutěž Č.j.: VS 88/088/003/2015-50/LOG/501 Česká republika Vězeňská služba České republiky Soudní 1672/1a, 140 67 Praha 4 IČO: 00212423 zastoupena generálním ředitelem vrchním státním radou brig.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOP (Doplňující podmínky k Všeobecným smluvním podmínkám užívání služeb Národního geoportálu INSPIRE)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOP (Doplňující podmínky k Všeobecným smluvním podmínkám užívání služeb Národního geoportálu INSPIRE) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOP (Doplňující podmínky k Všeobecným smluvním podmínkám užívání služeb Národního geoportálu INSPIRE) Všeobecné obchodní podmínky E-SHOPu Národního geoportálu INSPIRE (dále

Více

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-32430-6/ČJ-2013-990640 Počet listů: 10 Přílohy: 6/28. Zadávací dokumentace

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-32430-6/ČJ-2013-990640 Počet listů: 10 Přílohy: 6/28. Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-32430-6/ČJ-2013-990640 Počet listů: 10 Přílohy: 6/28 Zadávací dokumentace (dále jen,,zd ) pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou dle 21 odst. 1 písm. a) zákona

Více

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Čl. 1.: Název veřejné zakázky Vybudování cyklostezky Radslavice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV ZAKÁZKY:

Více

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa Dalkia Česká republika, a.s. Sídlo : Ostrava, 28. října 3337/7, PSČ 709 74 (dále jen zadavatel) vyzývá dodavatele (dále jen uchazeče) k podání nabídek na realizaci díla Západní město Stodůlky, Administrativní

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM Čl. I Základní ustanovení 1) Těmito Pravidly se stanoví postup při prodeji bytů a nebytových prostor, které jsou dosud ve

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy: SML/0276/2016 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E k výzvě k podání nabídek NÁJEM SKLADOVÝCH A MANIPULAČNÍCH PROSTOR A POSKYTNUTÍ SOUVISEJÍCÍCH SLUŢEB

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E k výzvě k podání nabídek NÁJEM SKLADOVÝCH A MANIPULAČNÍCH PROSTOR A POSKYTNUTÍ SOUVISEJÍCÍCH SLUŢEB Zadavatel: Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání, státní příspěvková organizace Jeruzalémská 957/12 110 00 Praha 1 IČ: 72029455 DIČ: CZ72029455 Zastoupený: Ing. Pavlem Zeleným, ředitelem Z A D Á V

Více

Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. : Výměna stávajících koberců

Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. : Výměna stávajících koberců Státní úřad pro jadernou bezpečnost (dále jen SÚJB ) 110 00 Praha 1, Senovážné nám. č. 9 Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu Výměna stávajících

Více

Dodávka osobních automobilů

Dodávka osobních automobilů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČO: 72080043 vyhlašuje nadlimitní veřejnou zakázku na

Více

SMLOUVAO DÍLO NAVYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE KE ZMĚNĚSTAVBYPŘEDDOKONČENÍM

SMLOUVAO DÍLO NAVYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE KE ZMĚNĚSTAVBYPŘEDDOKONČENÍM SMLOUVAO DÍLO NAVYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE KE ZMĚNĚSTAVBYPŘEDDOKONČENÍM Č. SMLOUVY : 2015/11/GR UZAVŘENÁ NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU MEZI SMLUVNÍMI STRANAMI PODLE USTANOVENÍ 2586 a NÁSL.

Více

N Á V R H K U P N Í S M L O U V A

N Á V R H K U P N Í S M L O U V A N Á V R H K U P N Í S M L O U V A Rozšíření malovýroby mléčných produktů - prodejní stánek 1. Obchodní firma: Sídlo: Zapsaná v OR: Zastoupená: IČO: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon/fax: E-mail:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 Odbor školství a kultury V Písku dne: 11.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouvy k video prezentacím města Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. Smlouvu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název: Klastr českých nábytkářů, družstvo Sídlo: Kozí 26/4, 602 00 Brno Zastoupený: Ing. Radek Brychta zmocněnec k výkonu práv a povinností spojených s funkcí předsedy Klastru

Více

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace)

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) 1.Číslo zakázky 2.Název programu: 3.Registrační číslo projektu 4.Název projektu: 5.Název zakázky: Operační program Vzdělání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.07/02.0129

Více

SMLOUVA O DÍLO č.2/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO č.2/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO č.2/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková

Více

117613 Euroklíč Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2014 (dále jen Zásady podprogramu )

117613 Euroklíč Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2014 (dále jen Zásady podprogramu ) 117613 Euroklíč Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2014 (dále jen Zásady podprogramu ) Správce programu: Určená banka: (dále jen MMR ) Česká národní banka 1. Cíl podprogramu Cílem podprogramu

Více

MĚSTO BEROUN. DOTAČNÍ PROGRAM Poskytování dotací na kulturní činnost ve městě Beroun v roce 2016

MĚSTO BEROUN. DOTAČNÍ PROGRAM Poskytování dotací na kulturní činnost ve městě Beroun v roce 2016 MĚSTO BEROUN DOTAČNÍ PROGRAM Poskytování dotací na kulturní činnost ve městě Beroun v roce 2016 I. Název dotačního programu a jeho vyhlašovatel 1.1 Název: Poskytování dotací na kulturní činnost ve městě

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. IRAP: uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. č. IRAP: uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA č. IRAP: uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také občanský zákoník ) mezi těmito smluvními stranami Česká republika - Správa státních hmotných

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

Soutěžní řád FLEMA Media Awards 2016

Soutěžní řád FLEMA Media Awards 2016 Soutěžní řád FLEMA Media Awards 2016 Preambule Poslání a cíl soutěže FLEMA Media Awards (dále jen soutěž ) je soutěží o nejlepší mediální kampaně na českém a slovenském trhu. Soutěž hodnotí a oceňuje zejména

Více

1. POŘADATEL A ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE

1. POŘADATEL A ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE PRAVIDLA SOUTĚŽE Statut a pravidla soutěže pro r. 2016 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Vyhraj kuchyň za 100 000 Kč (dále jen soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem,

Více

Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt

Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt 1 Značka MORAVSKÝ KRAS regionální produkt 1.1 Cíl značky Značka MORAVSKÝ KRAS regionální produkt (dále jen značka ) se uděluje výrobkům

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E k výzvě k podání nabídek

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E k výzvě k podání nabídek Č. j. C231/B/2010/SEKOM Zadavatel: Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání, státní příspěvková organizace Jeruzalémská 957/12 110 00 Praha 1 IČ: 72029455 DIČ: CZ72029455 Zastoupený: Ing. Pavlem Zeleným,

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA. Článek 1 Smluvní strany

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA. Článek 1 Smluvní strany RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY PNEUMATIK PRO ROK 2012 Číslo smlouvy dodavatele č. 1: Č. j. smlouvy centrálního zadavatele: Číslo smlouvy dodavatele č. 2: Číslo smlouvy dodavatele č. 3: Článek 1 Smluvní

Více

Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2014 v nadačním programu Pro Evropu

Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2014 v nadačním programu Pro Evropu Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2014 v nadačním programu Pro Evropu Cílem programu je zkvalitnit a urychlit přípravu projektů neziskového charakteru podporovaných především ze strukturálních fondů EU

Více

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Odborná publikace Nové trendy v pořádání akcí a událostí (events) v cestovním ruchu

Více

ZDRAVÉ MĚSTO PRAHA 2015 I. program

ZDRAVÉ MĚSTO PRAHA 2015 I. program Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 2326 ze dne 2. 9. 2014 ZDRAVÉ MĚSTO PRAHA 2015 I. program specifická primární prevence rizikového chování dětí a mládeže pro školy a školská zařízení Metodika pro předkladatele

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace: VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem

Více

Propozice národního kola soutěže CANSAT 2016

Propozice národního kola soutěže CANSAT 2016 , Propozice národního kola soutěže CANSAT 2016 Obsah 1. Cíl soutěže... 3 Co je to CanSat... 3 Vzdělávací přínos CanSatu... 3 2. Podmínky soutěže... 3 Vyhlášení soutěže a přijímání přihlášek... 3 Podmínky

Více

Vzdělávací zařízení Vltava Smilovice stavební úpravy

Vzdělávací zařízení Vltava Smilovice stavební úpravy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČO: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce

Více

Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa

Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa V Hradci Králové dne 17.09.2015 Veřejná zakázka č. 1552 výzva k předložení nabídky Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa Zadavatel zakázky:

Více

II. Termín a lokalizace 1. Soutěž probíhá od 6. 6. 2016 do 7. 7. 2016 23:59:59 hodin. 2. Soutěž probíhá na území České republiky a Slovenska.

II. Termín a lokalizace 1. Soutěž probíhá od 6. 6. 2016 do 7. 7. 2016 23:59:59 hodin. 2. Soutěž probíhá na území České republiky a Slovenska. S Honorem na Colours of Ostrava I. Pořadatel a organizátor soutěže 1. Soutěž na Timeline Honor CZ/SK (dále jen soutěž ) bude probíhat prostřednictvím webových stránek Honor CZ/SK na stránkách www.honor7.cz/colours

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení č. 0224002876 na: DODÁVKY KOŘENÍ. (dále jen Zadávací dokumentace )

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení č. 0224002876 na: DODÁVKY KOŘENÍ. (dále jen Zadávací dokumentace ) Zadávací dokumentace k výběrovému řízení č. 0224002876 na: DODÁVKY KOŘENÍ (dále jen Zadávací dokumentace ) Obchodní firma: Letiště Praha, a. s. se sídlem: Praha 6, K Letišti 6/1019, PSČ 160 08 zapsaná

Více

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 PUBLICITA v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 Obecně k publicitě.. Každý příjemce je povinen informovat příjemce pomoci (cílové skupiny),

Více