S T A N O V Y. Čl.I. Firma, sídlo a právní povaha družstva.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "S T A N O V Y. Čl.I. Firma, sídlo a právní povaha družstva."

Transkript

1 S T A N O V Y Čl.I. Firma, sídlo a právní povaha družstva. 1) Firma družstva: Zemědělské družstvo "Agroholding" se sídlem v Bernarticích (dále jen družstvo). Sídlo družstva: č.p. 111, Bernartice Internetové stránky družstva jsou umístěny na adrese: Družstvo zřizuje ve svém sídle informační desku. Informační deska je přístupná každý pracovní den v běžnou pracovní dobu všem členům. Ve smyslu 777 odst.5 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích (dále také jen "ZOK") se družstvo podřizuje tomuto zákonu jako celku. 2) Družstvo je společenstvím neuzavřeného počtu osob, založeným za účelem podnikání nebo zajišťování hospodářských, sociálních anebo jiných potřeb svých členů. 3) Družstvo je právnickou osobou. Za porušení svých závazků odpovídá celým svým majetkem. Členové neručí za závazky družstva svým majetkem. Členská schůze rozhodne o výši uhrazovací povinnosti členů na krytí případné ztráty družstva, přičemž uhrazovací povinnost člena nemůže přesáhnout výši základního členského vkladu. 4) Družstvo poskytuje svým členům výhody v souladu se svými možnostmi a v souladu s těmito stanovami a usnesením členské schůze. Čl.II. Předmět podnikání (činnosti). Předmětem činnosti družstva je: a) rostlinná výroba, b) živočišná výroba, c) úprava, zpracování a prodej vlastní produkce zemědělské výroby včetně výroby z potravin z ní, d) pokrývačství,tesařství, e) klempířství a oprava karoserií, f) opravy silničních vozidel, g) silniční motorová doprava-nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, h) řeznictví a uzenářství, i) mlynářství, j) činnost účetních poradců, vedení daňové evidence, k) montáž,opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, l) vodoinstalatérství,topenářství, m) pekařství,cukrářství,

2 n) výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona -výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -výroba měřících,zkušebních, navigačních,optických a fotografických přístrojů a zařízení -přípravné a dokončovací stavební práce,specializované stavební činnosti -velkoobchod a maloobchod -skladování,balení zboží,manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -poskytování software,poradenství v oblasti informačních technologií,zpracování dat,hostingové a související činnosti a webové portály -opravy a údržba potřeb pro domácnost,předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky,optických přístrojů a měřidel, o) provádění staveb,jejich změn a odstraňování, p) prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. Čl.III. Hospodaření družstva. 1. Družstvo hospodaří se svým majetkem, nakládá s ním s cílem vytvářet zisk a zajišťovat požitky členům. 2. Družstvo hospodaří podle pravidel, které schvaluje každoročně členská schůze. 3. Základní kapitál družstva tvoří souhrn základních členských vkladů, který každý člen složí na účet družstva do 15 dnů od konání ustavující schůze. 4. Členové družstva mají právo na podíl ze zisku, a to ve výši určené členskou schůzí. 5. Družstvo zřizuje nedělitelný fond ve výši 1O% zapisovaného základního kapitálu a dále jej doplňuje každoročně nejméně o 1O% vytvořeného zisku a to do doby, než nedělitelný fond dosáhne 5O% zapisovaného základního kapitálu družstva. 6. Družstvo vytváří rezervní fond, který je tvořen přídělem z vytvořeného zisku ve výši určené každoročně členskou schůzí.

3 Čl.IV. Vznik členství. 1. Členy družstva může být pouze fyzická osoba. 2. Členství v družstvu vzniká: a) rozhodnutím představenstva o přijetí za člena nebo pozdějším datem přijetí za člena, uvedeným v tomto rozhodnutí, nebo b) převodem nebo přechodem družstevního podílu. 3. Přihláška uchazeče o členství i rozhodnutí družstva o přijetí musí mít písemnou formu a vždy musí obsahovat firmu družstva, jméno a bydliště uchazeče o členství a vymezení jeho družstevního podílu. Uchazeč o členství je povinen spolu s přihláškou splatit vstupní členský vklad. 4. O přijetí do družstva rozhoduje představenstvo. 5. Členství v družstvu vzniká na dobu neurčitou. 6. Dohoda o převodu nebo přechodu družstevního podílu podléhá souhlasu představenstva. Blíže Čl.X. bod 1. stanov. 7. Součástí členského poměru není pracovní vztah, členové nemají právo na práci v družstvu. Čl.V. Zánik členství. Členství v družstvu zaniká: a) písemnou dohodou, podmíněnou souhlasem představenstva družstva, b) vystoupením s šestiměsíční lhůtou, o které musí člen požádat písemně a zánik členství potom nastává uplynutím výpovědní doby v délce 6 měsíců. Vystupuje-li člen z družstva proto,že nesouhlasí se změnou stanov, platí ustanovení 613 ZOK odst. 1 a 2. c) vyloučením, při vyloučení člena se použijí ustanovení 614 až 622 ZOK, d) převodem družstevního podílu, e) přechodem družstevního podílu, f) smrtí člena družstva, g) prohlášením konkurzu na majetek člena, h) zamítnutím insolvenčního návrhu pro nedostatek majetku člena, i) doručením vyrozumění o neúspěšné opakované dražbě v řízení o výkonu rozhodnutí nebo v exekuci nebo, nejsou-li členská práva a povinnosti převoditelné, pravomocným nařízením výkonu rozhodnutí postižením členských práv a povinností, nebo právní mocí exekučního příkazu k postižení členských práv a povinností po uplynutí lhůty uvedené ve výzvě ke splnění vymáhané povinnosti podle zvláštního právního předpisu a, byl-li v této lhůtě podán návrh na zastavení exekuce, po právní moci rozhodnutí o tomto návrhu, j) zánikem družstva bez právního nástupce.

4 Čl.VI. Práva a povinnosti členů k družstvu a družstva vůči členům. Člen má tato základní práva: a) volit a být volen do orgánů družstva, do orgánů družstva mohou být voleni jen členové družstva starší 18 let, b) podílet se na výhodách, které družstvo poskytuje svým členům podle těchto stanov, obecně závazných právních předpisů nebo vnitrodružstevních předpisů, c) propachtovat družstvu půdu, které je vlastníkem a která je současně vhodná k zemědělské velkovýrobě. Družstvo nesmí takovýto pacht odmítnout, d) zavázat se k další majetkové účasti na podnikání družstva podle Smlouvy o další majetkové účasti na podnikání družstva. Člen má tyto základní povinnosti: a) dodržovat stanovy, ostatní vnitrodružstevní předpisy a plnit rozhodnutí orgánů družstva, b) složit základní členský vklad ve výši a v termínech dle těchto stanov, c) upevňovat a rozvíjet družstevní hospodářství, chránit a zvelebovat majetek družstva, d) propachtovat družstvu půdu, které je vlastníkem a která je současně vhodná k zemědělské velkovýrobě. Čl.VII. Zastupování a podepisování za družstvo. Družstvo zastupuje vůči třetím osobám v celém rozsahu představenstvo, za které jedná samostatně předseda nebo samostatně místopředseda, který zastupuje předsedu v době jeho nepřítomnosti. Je-li však pro právní jednání, které činí představenstvo, předepsána písemná forma, je třeba podpisu předsedy nebo místopředsedy a jednoho člena představenstva. Kdo za družstvo podepisuje, připojí k jeho názvu svůj podpis, případně i údaj o své funkci nebo o svém pracovním zařazení. Čl.VIII. Základní kapitál družstva. Základní kapitál družstva tvoří souhrn členských vkladů, k jejichž splacení se členové družstva ve smyslu těchto stanov zavázali.

5 Čl.IX. Členský vklad a další majetková účast. 1. Základní členský vklad člena činí ,-Kč (slovy:desettisíckorunčeských). Z toho činí vstupní vklad 5.000,-Kč (slovy:pěttisíckorunčeských). 2. Podmínkou vzniku členství je splacení základního členského vkladu a to nejpozději k datu rozhodnutí představenstva o přijetí za člena nebo k pozdějšímu datu přijetí za člena, uvedenému v tomto rozhodnutí. 3. Vstupní vklad a základní členský vklad se splácí v penězích. 4. Se souhlasem představenstva může člen mít v družstvu i další členský vklad. O převzetí povinnosti k dalšímu členskému vkladu uzavírá družstvo se členem písemnou smlouvu. Další členský vklad může být peněžitý i nepeněžitý. 5. Člen se může zavázat k další majetkové účasti na podnikání družstva podle Smlouvy o další majetkové účasti na podnikání družstva, která musí mít písemnou formu. Čl.X. Družstevní podíl. 1. Družstevní podíl představuje práva a povinnosti člena družstva. Každý člen může mít pouze 1 družstevní podíl. Člen může převést svůj družstevní podíl na jiného člena nebo na jinou osobu jen se souhlasem představenstva. Představenstvo nemůže odmítnout převod nebo přechod družstevního podílu mezi příbuznými v řadě přímé a mezi manžely. 2. Družstevní podíl nesmí být ve spoluvlastnictví. 3. Převod nebo přechod družstevního podílu jsou převodce a nabyvatel povinni provést písemně ve formě dohody, která podléhá schválení představenstvem družstva. 4. Se souhlasem představenstva lze družstevní podíl rozdělit. Rozdělit družstevní podíl nelze, pokud by v důsledku rozdělení družstevního podílu klesla majetková účast převodce nebo nabyvatele družstevního podílu v družstvu pod výši základního členského vkladu. 5. Dědění družstevního podílu se nevylučuje, avšak vznik členství dědice družstevního podílu je podmíněn souhlasem představenstva. Nevyrorozumí-li představenstvo dědice do 30 dnů ode dne, kdy dědic družstvo o udělení souhlasu požádal, platí, že se vznikem dědicova členství v družstvu souhlasí. Souhlasí-li představenstvo se vznikem členství, hledí se na dědice, jako by byl členem družstva ode dne nabytí dědictví.

6 XI. Vypořádací podíl. 1. Při zániku členství za trvání družstva má dosavadní člen nárok na vypořádací podíl. Vypořádací podíl se uhrazuje v penězích. 2. Vypořádací podíl se určí poměrem splaceného členského vkladu dosavadního člena, násobeného počtem ukončených roků jeho členství k souhrnu splacených členských vkladů všech členů násobených ukončenými roky jejich členství. 3. Pro určení vypořádacího podílu je rozhodný stav vlastního kapitálu družstva podle účetní závěrky za rok, v němž členství zaniklo. Při určování výše vypořádacího podílu se nepřihlíží ke kapitálu,jenž je v nedělitelném fondu a rezervním fondu. 4. Vypořádací podíl je splatný po uplynutí šesti měsíců po schválení účetní závěrky za rok, ve kterém členství zaniklo. 5. Na vypořádání další majetkové účasti na podnikání družstva se použijí ustanovení odst.4 s tím, že vypořádání nemusí být uhrazeno v penězích, ale může být uhrazeno ve věcném plnění. 6. Je-li však předmětem další majetkové účasti na podnikání družstva peněžní hotovost, je vypořádání vždy provedeno v penězích, a to podle Smlouvy o další majetkové účasti na podnikání družstva. 7. Ustanovení odst. 2 až 5 se použijí, jen pokud představenstvo neurčí jinak. Rozhodnutí představenstva však musí být projednáno a schváleno na nejbližší členské schůzi. Lhůta pro vyplacení vypořádacího podílu nesmí být delší než 2 roky ode dne zániku členství. 8. Dědic, který se nestal členem družstva, má nárok na vypořádací podíl člena, jehož členství zaniklo a platí pro něj analogicky ustanovení tohoto článku. Čl.XII. Orgány družstva. 1. Orgány družstva jsou: a) členská schůze, b) představenstvo, c) kontrolní komise. 2. Členem orgánu družstva může být jen člen družstva. 3. Každý člen družstva má při hlasování v orgánu družstva 1 hlas, to neplatí pro hlasování na členské schůzi mimo hlasování o přijetí usnesení o některé ze záležitostí uvedených v 650 odst. 2 ZOK. Blíže Čl.XIII. bod Stanov.

7 Čl.XIII. Členská schůze. 1. Nejvyšším orgánem družstva je schůze členů družstva - členská schůze. 2. Právo zúčastnit se členské schůze mají členové družstva, likvidátor a osoby, o nichž tak stanoví jiný právní předpis. 3. Člen se zúčastňuje členské schůze osobně nebo v zastoupení. Plná moc pro zastupování na členské schůzi musí být písemná a musí z ní vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzí. Nikdo nesmí být na jednání členské schůze zmocněncem více než jedné třetiny všech členů družstva, jinak platí, že nemá pro jednání na členské schůzi udělenu žádnou plnou moc ( 635 odst. 2 ZOK). 4. Svolavatel nejméně 15 dnů přede dnem konání členské schůze uveřejní pozvánku na členskou schůzi na internetových stránkách družstva a současně ji zašle členům na adresu uvedenou v seznamu členů. Uveřejněním pozvánky se považuje pozvánka za doručenou. Pozvánka musí být na internetových stránkách družstva zveřejněna až do okamžiku konání členské schůze. Pozvánka obsahuje alespoň a) firmu a sídlo družstva, b) místo a dobu zahájení členské schůze, místo a doba zahájení členské schůze se určí tak, aby co nejméně omezovaly možnost člena se jí zúčastnit, c) označení zda se svolává členská schůze nebo náhradní členská schůze, d) program členské schůze a e) místo, kde se člen může seznámit s podklady k jednotlivým záležitostem programu členské schůze, pokud nejsou přiloženy k pozvánce. 5. Má-li dojít ke změně stanov nebo k přijetí usnesení, jehož důsledkem je změna stanov, obsahuje pozvánka v příloze též návrh těchto změn nebo návrh usnesení. 6. Představenstvo svolává členskou schůzi nejméně jednou za každé účetní období. 7. Členská schůze, na které se má projednat řádná účetní závěrka, se musí konat nejpozději do 6 měsíců po skončení účetního období, za které je řádná účetní závěrka sestavena. 8. Členská schůze se dále svolává, pokud nastaly důvody pro její svolání uvedené v 639 a v 640 ZOK. Není-li takto členská schůze svolána, použije se ustanovení uvedených v 641 a v 642 ZOK. 9. Pro doplnění programu členské schůze se použije ustanovení uvedených v 643 ZOK. 10. Pro schopnost členské schůze se usnášet se použije ustanovení 644 ZOK. 11. Členská schůze je schopna se usnášet, pokud je přítomna většina všech členů majících většinu všech hlasů, nevyžaduje-li ZOK nebo stanovy účast členů majících vyšší počet hlasů. Členská schůze se usnáší většinou hlasů přítomných členů, nevyžaduje-li ZOK nebo stanovy vyšší počet hlasů. 12. Jestliže má být přijato usnesení členské schůze o některé ze záležitostí uvedených v 650 odst. 2 ZOK, je členská schůze schopna se usnášet, pokud jsou přítomny alespoň dvě třetiny všech členů, a usnesení musí být přijato alespoň dvěma třetinami přítomných členů. 13. Pro svolání a usnášení náhradní členské schůze se použijí ustanovení 647 a 648 ZOK. Náhradní členská schůze je schopna se usnášet bez ohledu na počet přítomných členů. 14. Právo hlasovat na členské schůzi mají členové družstva. Každý člen má při hlasování na členské schůzi jeden hlas z titulu členství a má tolik hlasů, kolik ukončených stovek tis. Kč činí jeho další

8 členský vklad nebo další majetková účast na podnikání družstva. Každý člen má 1 hlas, rozhoduje-li členská schůze o a) schválení poskytnutí finanční asistence, b) uhrazovací povinnosti, c) zrušení družstva s likvidací, d) přeměna družstva, e) vydání dluhopisů. 15. Požádá-li likvidátor na členské schůzi o slovo, udělí se mu vždy před zahájením hlasování. 16. Rozhodování per rollam je možné. Pro toto se použije ustanovení 652 až 655 ZOK. 17. Omezení hlasovacího práva člena na členské schůzi se řídí ustanoveními 660 až 662 ZOK. ČL.XIV. Působnost členské schůze. 1. Působnost členské schůze je určena 656 ZOK. 2. Volí předsedu a místopředsedu družstva, volí předsedu a členy kontrolní komise. 3. Členská schůze si může vyhradit do své působnosti rozhodování i o dalších otázkách, které ZOK ani stanovy do její působnosti nesvěřují, to neplatí, jestliže se jedná o záležitosti svěřené ZOK do působnosti představenstva nebo kontrolní komise družstva. Jestliže si členská schůze vyhradí rozhodování o určité záležitosti do své působnosti, nemůže být o této záležitosti rozhodováno na téže členské schůzi, na které si členská schůze rozhodování o určité záležitosti vyhradila, ledaže jsou na členské schůzi přítomni všichni členové družstva a všichni souhlasí s tím, že se bude tato věc projednávat na této členské schůzi. 4. Ten, kdo svolal členskou schůzi, pořídí o jejím průběhu zápis do 15 dnů ode dne konání členské schůze. Každý člen má právo na vydání kopie zápisu. Zápis podepíše ten, kdo členskou schůzi svolal, a pokud jej sepsala jiná osoba, pak jej podepíše i ona. 5. Usnesení členské schůze se osvědčuje veřejnou listinou, jedná-li se o a) změnu stanov, b) zrušení družstva s likvidací, c) přeměnu družstva, d) schválení převodu nebo zastavení závodu nebo takové jeho části, která by znamenala podstatnou změnu dosavadní struktury závodu nebo podstatnou změnu v předmětu podnikání nebo činnosti družstva. Čl. XV. Neplatnost usnesení členské schůze. Pro určení neplatnosti členské schůze se použije 663 odst. 1, 2, 3 a 5 ZOK.

9 Čl. XVI. Představenstvo. 1. Statutárním orgánem družstva je představenstvo. 2. Představenstvu přísluší obchodní vedení družstva. 3. Představenstvo plní usnesení členské schůze, není-li v rozporu s právními předpisy. Za představenstvo jedná navenek předseda nebo místopředseda. Je-li však pro právní jednání,které činí představenstvo, předepsána písemná forma, je třeba podpisu předsedy nebo místopředsedy a jednoho člena představenstva. 4. Představenstvo zajišťuje řádné vedení účetnictví, předkládá členské schůzi ke schválení účetní závěrku a v souladu se stanovami také návrh na rozdělení zisku nebo úhradu ztráty. 5. Představenstvo má nejméně 3 členy a nejvíce 11 členů, a to včetně předsedy a místopředsedy. 6. Představenstvo rozhoduje většinou hlasů všech svých členů, člen představenstva má 1 hlas. 7. Představenstvo se schází podle potřeby. Schůzi představenstva svolává předseda. 8. O průběhu jednání představenstva a o jeho rozhodnutích se pořizuje zápis. Náležitosti tohoto zápisu a právo na vydání kopie zápisu se řídí ustanoveními 709 ZOK. 9. Zákaz konkurence člena představenstva a zánik funkce člena představenstva se řídí ustanoveními 710 až 713 ZOK. 10. Představenstvo, jehož počet členů neklesl pod polovinu, může jmenovat náhradní členy do příští členské schůze. Čl. XVII. Předseda a místopředseda. 1. Předseda družstva, který je zároveň předsedou představenstva, řídí a organizuje jeho činnost. 2. Předseda družstva zároveň organizuje a řídí běžnou hospodářskou činnost družstva a odpovídá za ni představenstvu. 3. Místopředseda zastupuje předsedu v době jeho nepřítomnosti. 4. Představenstvo může rozhodnout, že běžnou hospodářskou činnost družstva řídí namísto předsedy ředitel, jmenovaný a odvolávaný představenstvem. Ředitel družstva nemusí být členem družstva a řídící činnost zabezpečuje v pracovním poměru, nebo v jiném právním vztahu. Čl. XVIII. Kontrolní komise. 1. Kontrolní komise kontroluje veškerou činnost družstva, projednává stížnosti členů a může požadovat jakékoliv informace a doklady o hospodaření družstva. 2. Při výkonu své působnosti je kontrolní komise nezávislá na ostatních orgánech družstva. 3. Kontrolní komise má 3 členy. 4. Kontrolní komise rozhoduje většinou hlasů všech svých členů, člen kontrolní komise má 1 hlas. 5. V ostatním se jednání a činnost kontrolní komise, povinnosti orgánů družstva a prokuristy vůči kontrolní komisi řídí ustanoveními 716 až 719 ZOK. 6. O průběhu jednání kontrolní komise a o jejích rozhodnutích se pořizuje zápis. Náležitosti tohoto zápisu a právo na vydání kopie zápi-

10 su se řídí ustanoveními 721 ZOK. 7. Zákaz konkurence člena kontrolní komise a zánik funkce člena kontrolní komise se řídí ustanoveními 722 až 724 ZOK. 8. Kontrolní komise, počet jejíchž členů neklesl pod polovinu, může jmenovat náhradní členy do příští členské schůze. Čl. XIX. Společná ustanovení o členství v orgánech družstva. 1. Funkční období členů orgánů družstva je 5 let. 2. Členové orgánů mohou být voleni opětovně. 3. Funkce člena představenstva a člena kontrolní komise je vzájemně neslučitelná. 4. Při hlasování v orgánech družstva se hlasuje vždy veřejně. 5. Člen představenstva a kontrolní komise může ze své funkce odstoupit. Nesmí tak však učinit v době, která je pro družstvo nevhodná. Je však také povinen oznámit to orgánu, jehož je členem, a lze tak učinit i na jednání tohoto orgánu. Jeho odstoupení je příslušný orgán povinen projednat na nejbližším jednání poté, co se o odstoupení z funkce dozví. Výkon funkce odstoupivšího člena končí uplynutím lhůty 2 měsíců ode dne doručení odstoupení či ode dne oznámení odstoupení na jednání orgánu jehož je členem, jestliže příslušný orgán neschválí dřívější okamžik zániku funkce. Čl. XX. Pracovněprávní vztahy. 1. Pracovněprávní vztahy se řídí zákoníkem práce, nelze-li jej použít, řídí se občanským zákoníkem, a to vždy v souladu se základními pracovněprávními předpisy. 2. Pracovní poměry, dohody o provedení práce a dohody o pracovní činnosti uzavírá ředitel, není-li jmenován, tyto uzavírá předseda, není-li předseda přítomen, tyto uzavírá místopředseda nebo jiný pověřený člen představenstva. Vztahy z nich vyplývající se řídí ustanoveními zákoníku práce. Čl. XXI. Řádná účetní závěrka, výroční zpráva o hospodaření. 1. Za každý rok je družstvo povinno sestavit řádnou účetní závěrku a spolu s ní představenstvo navrhne i způsob rozdělení a užití zisku, popřípadě způsob úhrady ztráty. 2. Členové družstva si mohou vyžádat řádnou účetní závěrku a návrh na rozdělení zisku a úhrady ztrát k nahlédnutí. 3. Po sestavení řádné účetní závěrky vypracuje představenstvo zprávu o hospodaření družstva,jejímž obsahem je přehled obchodní činnosti v uplynulém roce a předpoklady dalšího podnikání a návrhy na jeho zlepšení. Tato zpráva musí být předložena k projednání členské schůzi.

11 Čl. XXII. Zrušení a likvidace družstva. Družstvo se zrušuje právním jednáním, rozhodnutím soudu nebo z dalších důvodů stanovených zákonem a zaniká výmazem z obchodního rejstříku. A. 1. O zrušení družstva rozhoduje usnesením členská schůze. 2. Toto rozhodnutí členské schůze o zrušení družstva musí být osvědčeno veřejnou listinou - notářským zápisem. 3. Po zrušení družstva se vyžaduje jeho likvidace, ledaže celé jeho jmění nabývá právní nástupce. 4. Rozhoduje-li členská schůze o zrušení družstva s likvidací, ustanoví likvidátora. 5. Zrušuje-li se družstvo při přeměně, zrušuje se bez likvidace dnem účinnosti přeměny. Přeměnou se rozumí fůze, rozdělení a změna právní formy. Podrobnosti upravují jiné právní předpisy. B. 1. Soud na návrh toho, kdo osvědčí právní zájem, nebo i bez návrhu zruší družstvo a nařídí jeho likvidaci jestliže: a) vyvíjí nezákonnou činnost v takové míře, že to závažným způsobem narušuje veřejný pořádek, b) nesplňuje nadále předpoklady vyžadované pro vznik družstva zákonem, c) nemá déle než dva roky statutární orgán schopný usnášet se, d) není schopno po dobu delší než jeden rok vykonávat svou činnost a plnit tak svůj účel, e) nemůže vykonávat svou činnost pro nepřekonatelné rozpory mezi členy, f) porušuje závažným způsobem ustanovení jiného právního předpisu o hospodaření se svým majetkem, g) provozuje činnost, která je v rozporu s jiným zákonem, zejména jde-li o takovou činnost, která může ohrozit uspokojování potřeb členů družstva. 2. V případě,že soud rozhodl o zrušení družstva, jmenuje likvidátora. C. 1. Dnem, kdy je družstvo zrušeno, vstupuje do likvidace. 2. Při likvidaci družstva se postupuje podle zákona a jiných právních předpisů. D. 1. Dokud nejsou uspokojena práva všech věřitelů, kteří včas přihlásili své pohledávky, nelze podíl na likvidačním zůstatku ani ve formě zálohy vyplácet ani ho jinak použít. 2. Konečnou zprávu o průběhu likvidace, návrh na použití likvidačního zůstatku a účetní závěrku, které je povinen zpracovat, předloží likvidátor ke schválení členské schůzi. 3. Podíl člena na likvidačním zůstatku je roven splněné vkladové povinnosti k členskému vkladu a případně k dalšímu členskému vkladu a k další majetkové účasti na podnikání družstva, pokud se k těmto člen zavázal. 4. Nelze-li práva všech členů uspokojit zcela, uspokojí se poměrně. Pokud po uspokojení práv všech členů ohledně podílu na likvidačním zůstatku zůstanou nerozděleny nějaké prostředky z likvidačního zůstatku, rozdělí se tyto mezi členy poměrně podle jejich podílu na likvidačním zůstatku.

12 Čl. XXIII. Závěrečná ustanovení. 1. Pokud tyto stanovy neurčují jinak, platí pro právní režim družstva ustanovení Zákona č. 90/2012 Sb., zákon o obchodních korporacích ( ZOK ). 2. Stanovy byly schváleny členskou schůzí, konanou dne 27. června 2014 v Bernarticích, okres Jeseník

Úplné znění stanov. ZD Výčapy, družstvo

Úplné znění stanov. ZD Výčapy, družstvo Úplné znění stanov ZD Výčapy, družstva IČ: 00140538, se sídlem Výčapy 189, 674 01, zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl DrXXXVI, vložka 2012 Obchodní firma družstva: Čl.

Více

1.1. Firma družstva je: TETRONIK - výrobní družstvo Terezín, družstvo (dále jen družstvo )

1.1. Firma družstva je: TETRONIK - výrobní družstvo Terezín, družstvo (dále jen družstvo ) Stanovy družstva TETRONIK - výrobní družstvo Terezín, družstvo identifikační číslo 004 83 389, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl Dr, vložka 73 1. FIRMA A SÍDLO

Více

STANOVY. 1. Firma. Družstvo ASTRA ---------------------------------------------------------------------------------------- 2.

STANOVY. 1. Firma. Družstvo ASTRA ---------------------------------------------------------------------------------------- 2. STANOVY 1. Firma Družstvo ASTRA ---------------------------------------------------------------------------------------- 2. Sídlo Cheb ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Úplné znění stanov. AGRO družstvo Petrovice

Úplné znění stanov. AGRO družstvo Petrovice Úplné znění stanov družstva AGRO družstvo Petrovice, IČ 499 67 410, se sídlem Petrovice č.p. 153, PSČ 672 01, zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl Dr, vložka 2538, ke dni

Více

Stanovy Zemědělského družstva Kameničná se mění a doplňují tak, že zní takto: Čl. 1 Účel, obchodní firma a sídlo

Stanovy Zemědělského družstva Kameničná se mění a doplňují tak, že zní takto: Čl. 1 Účel, obchodní firma a sídlo Stanovy Zemědělského družstva Kameničná se mění a doplňují tak, že zní takto: Čl. 1 Účel, obchodní firma a sídlo Zemědělské družstvo Kameničná (dále jen družstvo ) je společenství neuzavřeného počtu osob,

Více

STANOVY ELEKTRODRUŽSTVA PRAHA

STANOVY ELEKTRODRUŽSTVA PRAHA STANOVY ELEKTRODRUŽSTVA PRAHA I. Základní ustanovení čl. 1 Obchodní firma a sídlo družstva 1. Obchodní firma družstva je: Elektrodružstvo Praha (dále jen "družstvo"). 2. Sídlem družstva je: Praha 8, Kundratka

Více

14. LEDNA Představenstvo BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1

14. LEDNA Představenstvo BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 14. LEDNA 2016 Představenstvo BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 B U R E Š M A G L I A A D V O K Á T I sídlo: Bělehradská 14, Karlovy Vary, PSČ: 360 01 telefon:

Více

Stanovy družstva s obchodní firmou JIHOFRUKT, družstvo

Stanovy družstva s obchodní firmou JIHOFRUKT, družstvo Návrh nového úplného znění stanov pro projednání na členské schůzi družstva dne 30.5.2019 Stanovy družstva s obchodní firmou JIHOFRUKT, družstvo Čl. I. Obchodní firma, sídlo družstva 1. Obchodní firma

Více

STANOVY. Zemědělské družstvo Vítkovice Nekoř

STANOVY. Zemědělské družstvo Vítkovice Nekoř STANOVY Zemědělského družstva Vítkovice Nekoř Čl. 1 Firma a sídlo družstva, informační deska Obchodní firma družstva: Sídlo družstva: Nekoř, PSČ 561 63 Zemědělské družstvo Vítkovice Nekoř Informační deska

Více

N á v r h Nové znění stanov

N á v r h Nové znění stanov N á v r h Nové znění stanov 1. Firma a sídlo Družstva- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1.1 Obchodní firma Družstva je: Družstvo vlastníků Batelov-

Více

Mgr. Martin Říha, notář v Plzni náměstí Republiky 236/37, Plzeň 1 - Vnitřní Město, 30100 zapsán v seznamu notářů vedeném NK ČR pod č.

Mgr. Martin Říha, notář v Plzni náměstí Republiky 236/37, Plzeň 1 - Vnitřní Město, 30100 zapsán v seznamu notářů vedeném NK ČR pod č. Mgr. Martin Říha, notář v Plzni náměstí Republiky 236/37, Plzeň 1 - Vnitřní Město, 30100 zapsán v seznamu notářů vedeném NK ČR pod č. 648 POZVÁNKA na členskou schůzi družstva: KOVODRUŽSTVO, výrobní družstvo

Více

S t a n o v y. AGRO, družstvo Záhoří. Firma družstva: Sídlo: Záhoří, Dolní Záhoří 5, PSČ 398 18 Identifikační číslo: 49 02 32 33

S t a n o v y. AGRO, družstvo Záhoří. Firma družstva: Sídlo: Záhoří, Dolní Záhoří 5, PSČ 398 18 Identifikační číslo: 49 02 32 33 S t a n o v y Firma družstva: AGRO, družstvo Záhoří Sídlo: Záhoří, Dolní Záhoří 5, PSČ 398 18 Identifikační číslo: 49 02 32 33 Článek 1. Úvodní ustanovení 1) AGRO, družstvo Záhoří, Záhoří, Dolní Záhoří

Více

Stanovy Družstva fanoušků Bohemians

Stanovy Družstva fanoušků Bohemians Stanovy Družstva fanoušků Bohemians Čl. 1 Obchodní firma, sídlo a předmět činnosti družstva 1. Obchodní firma družstva je "Družstvo fanoušků Bohemians". 2. Sídlem družstva je Praha, 3. Předmětem činnosti

Více

Návrh stanov Zemědělského družstva vlastníků NÝROV. Článek 1. Úvodní ustanovení

Návrh stanov Zemědělského družstva vlastníků NÝROV. Článek 1. Úvodní ustanovení Návrh stanov Zemědělského družstva vlastníků NÝROV Článek 1. Úvodní ustanovení 1) Obchodní firma družstva je Zemědělské družstvo vlastníků NÝROV (zkráceně ZDV NÝROV), se sídlem Nýrov 87, PSČ 67972, IČ

Více

Článek 1. Úvodní ustanovení

Článek 1. Úvodní ustanovení Článek 1. Úvodní ustanovení 1) Obchodní firma družstva je Zemědělské družstvo vlastníků NÝROV (zkráceně ZDV NÝROV), se sídlem Nýrov 87, PSČ 67972, IČ 48908754, a je zapsáno v Obchodním rejstříku Krajského

Více

ZAKLÁDÁNÍ BEC DRUŽSTEV V JEDNOTLIVÝCH REGIONECH 2. PRACOVNÍ SETKÁNÍ PARTNERŮ / WORKSHOP

ZAKLÁDÁNÍ BEC DRUŽSTEV V JEDNOTLIVÝCH REGIONECH 2. PRACOVNÍ SETKÁNÍ PARTNERŮ / WORKSHOP ZAKLÁDÁNÍ BEC DRUŽSTEV V JEDNOTLIVÝCH REGIONECH 2. PRACOVNÍ SETKÁNÍ PARTNERŮ / WORKSHOP Projekt BEC2 jako nástroj lokálního rozvoje č. CZ.03.3.60/0.0/0.0/15_024/0002768 je spolufinancován z Evropské unie.

Více

S T A N O V Y. Zemědělského obchodního družstva Němětice sídlo NIHOŠOVICE č.p. 24 387 01 Volyně IČO 00113794. dle zákona o obchodních korporacích

S T A N O V Y. Zemědělského obchodního družstva Němětice sídlo NIHOŠOVICE č.p. 24 387 01 Volyně IČO 00113794. dle zákona o obchodních korporacích S T A N O V Y Zemědělského obchodního družstva Němětice sídlo NIHOŠOVICE č.p. 24 387 01 Volyně IČO 00113794 dle zákona o obchodních korporacích Stanovy byly schváleny na ustavující členské schůzi dne 10.12.

Více

S T A N O V Y. Zemědělské družstvo Přešťovice

S T A N O V Y. Zemědělské družstvo Přešťovice S T A N O V Y Zemědělské družstvo Přešťovice Přešťovice č.p.13 386 01 Strakonice IČ: 00113921 zapsaného v obchodním rejstříku, vedeného Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl DrXXXXII, vložka 2408

Více

S T A N O V Y D R U Ž S T V A ČÁST PRVNÍ: ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Článek I. Obchodní firma a sídlo družstva

S T A N O V Y D R U Ž S T V A ČÁST PRVNÍ: ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Článek I. Obchodní firma a sídlo družstva S T A N O V Y D R U Ž S T V A ČÁST PRVNÍ: ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek I. Obchodní firma a sídlo družstva 1.Obchodní firma družstva zní: N.K. STAV Brno, družstvo. ---------------------------------------

Více

STANOVY Bytové družstvo Úvoz 66, Brno

STANOVY Bytové družstvo Úvoz 66, Brno STANOVY Bytové družstvo Úvoz 66, Brno I. Firma, sídlo a doba trvání společnosti 1. Firmou družstva je: Bytové družstvo Úvoz 66, Brno ------------------------------------------------------------------ 2.

Více

Článek I Úvodní ustanovení

Článek I Úvodní ustanovení Článek I Úvodní ustanovení 1) Zemědělské obchodní družstvo Sepekov (dále také jen Družstvo ) je společenstvím neuzavřeného počtu osob, založeným za účelem podnikání a vzájemné podpory svých členů. 2) Družstvo

Více

Stanovy družstva DUO-BRNO, bytové družstvo. I. Základní ustanovení. 1 Název a sídlo

Stanovy družstva DUO-BRNO, bytové družstvo. I. Základní ustanovení. 1 Název a sídlo I. Základní ustanovení 1 Název a sídlo Stanovy družstva DUO-BRNO, bytové družstvo 1) Družstvo má obchodní jméno: DUO-BRNO, bytové družstvo. Sídlo družstva je Lidická 44, 602 00 Brno. 2) Družstvo je společenství

Více

Čl. I. Název, sídlo a definice družstva. Čl. II. Předmět podnikání

Čl. I. Název, sídlo a definice družstva. Čl. II. Předmět podnikání STANOVY Zemědělského družstva Křižovatka přijaté v souladu se zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (o obchodních korporacích, dále v textu jen ZOK ) Obchodní firma: Zemědělské

Více

Stanovy družstva II. III.

Stanovy družstva II. III. Stanovy družstva Družstvo je společenstvím neuzavřeného počtu osob založeným za účelem podnikání, rozmnožování a zhodnocování majetku vlastníků vloženého do družstva a uspokojování sociálních a jiných

Více

STANOVY DRUŽSTVA. Výrobně-obchodní družstvo Zdislavice IČO 47078573

STANOVY DRUŽSTVA. Výrobně-obchodní družstvo Zdislavice IČO 47078573 Výrobně-obchodní družstvo Zdislavice IČO 47078573 Družstvo zapsané v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl Dr, vložka 1120 STANOVY DRUŽSTVA 2014 Článek I. Obchodní firma a sídlo družstva

Více

Stanovy Zemědělského družstva Dřevohostice

Stanovy Zemědělského družstva Dřevohostice Stanovy Zemědělského družstva Dřevohostice Obchodní firma: Zemědělské družstvo Dřevohostice Sidlo družstva: Dřevohostice IČ: 00149098 Čl. 1 1. Zemědělské družstvo Dřevohostice (dále jen družstvo) vzniklo

Více

S T A N O V Y. Zemědělského družstva vlastníků Manětín. Část I. Základní ustanovení. čl. 1. Obchodní firma a sídlo družstva. čl. 3.

S T A N O V Y. Zemědělského družstva vlastníků Manětín. Část I. Základní ustanovení. čl. 1. Obchodní firma a sídlo družstva. čl. 3. S T A N O V Y Zemědělského družstva vlastníků Manětín Část I. Základní ustanovení čl. 1. Obchodní firma a sídlo družstva 1. Název družstva - firma družstva je: Zemědělské družstvo vlastníků Manětín 2.

Více

STANOVY Družstva Ružinovská 1162

STANOVY Družstva Ružinovská 1162 STANOVY Družstva Ružinovská 1162 ČLÁNEK I Základní ustanovení 1. Družstvo je společenstvím neuzavřeného počtu osob, které je založeno za účelem vzájemné podpory svých členů nebo třetích osob 2. Družstvo

Více

S T A N O V Y ASV výrobní družstvo (nové úplné znění)

S T A N O V Y ASV výrobní družstvo (nové úplné znění) S T A N O V Y ASV výrobní družstvo (nové úplné znění) I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma družstva je: ASV výrobní družstvo Sídlo družstva je Solnice, Školní 71, PSČ 517 01 2. Předmětem podnikání

Více

Zemědělské družstvo Čistá u Mladé Boleslavi S T A N O V Y

Zemědělské družstvo Čistá u Mladé Boleslavi S T A N O V Y Zemědělské družstvo Čistá u Mladé Boleslavi S T A N O V Y 2014 I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma družstva : Zemědělské družstvo Čistá u Mladé Boleslavi Sídlo družstva: Čistá 173, 294 23 Čistá u

Více

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA I. SEKANINY 1805

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA I. SEKANINY 1805 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA I. SEKANINY 1805 I. Úvodní ustanovení (1) Družstvo je společenstvím neuzavřeného počtu osob, které je založeno za účelem zajišťování bytových potřeb svých členů. (2) Družstvo

Více

S T A N O V Y Zemědělského obchodního družstva Roztoky - Kruh

S T A N O V Y Zemědělského obchodního družstva Roztoky - Kruh S T A N O V Y Zemědělského obchodního družstva Roztoky - Kruh Článek 1 Obchodní jméno a sídlo družstva Obchodní jméno: Zemědělské obchodní družstvo Roztoky - Kruh v těchto stanovách dále již jen jako družstvo

Více

S T A N O V Y. Zemědělského obchodního družstva DEJAS. Článek 1

S T A N O V Y. Zemědělského obchodního družstva DEJAS. Článek 1 S T A N O V Y Zemědělského obchodního družstva DEJAS Základní ustanovení Článek 1 1. Družstvo je společenstvím neuzavřeného počtu osob, které je založeno za účelem podnikání, vzájemné podpory svých členů

Více

1. Obchodní firma družstva je: AGRO, družstvo služeb Luštěnice

1. Obchodní firma družstva je: AGRO, družstvo služeb Luštěnice I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma družstva je: AGRO, družstvo služeb Luštěnice 2. Sídlo družstva je Nádražní 380, 294 42 Luštěnice 3. Předmětem podnikání družstva je: Z důvodu probíhající transformace

Více

Článek I. Základní ustanovení

Článek I. Základní ustanovení STANOVY ZEMĚDĚLSKÉHO DRUŽSTVA ČIMELICE zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl DrXXXXII, vložka 16 dle zákona o obchodních korporacích Článek I. Základní ustanovení

Více

Stanovy. Zemědělské družstvo Rodvínov, č.p. 72, 377 01 Rodvínov

Stanovy. Zemědělské družstvo Rodvínov, č.p. 72, 377 01 Rodvínov Stanovy Zemědělské družstvo Rodvínov, č.p. 72, 377 01 Rodvínov Zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, Oddíl DrXXXXII, vložka 1884 IČ: 00110701 I. Základní ustanovení

Více

Bod b) nově zní takto: b) K trvání družstva je třeba, aby mělo nejméně tři členy. Členem družstva se může stát jen fyzická osoba starší 18 let.

Bod b) nově zní takto: b) K trvání družstva je třeba, aby mělo nejméně tři členy. Členem družstva se může stát jen fyzická osoba starší 18 let. Návrh změn stanov ZD Hříšice - uvedení do souladu se zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích, v platném znění -------------------------------------------- Článek 3 Předmět činnosti družstva Doplňuje

Více

Stanovy družstva QI 55-01-10

Stanovy družstva QI 55-01-10 QI 55-01-10 Tento dokument je majetkem výrobního družstva CÍL. Jeho rozmnožování a poskytování jiným osobám, než k tomu určeným, je možné pouze se souhlasem předsedy představenstva Zpracoval : Ing. Vladimír

Více

1. Obchodní firma družstva je: Auto Nový Hrozenkov družstvo opravářů, výrobní družstvo.

1. Obchodní firma družstva je: Auto Nový Hrozenkov družstvo opravářů, výrobní družstvo. Stanovy I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma družstva je: Auto Nový Hrozenkov družstvo opravářů, výrobní družstvo. 2. Sídlo družstva je: Závodí 409, 756 04 Nový Hrozenkov. 3. Předmětem podnikání družstva

Více

S T A N O V Y. Morava, mlékařské odbytové družstvo

S T A N O V Y. Morava, mlékařské odbytové družstvo S T A N O V Y Morava, mlékařské odbytové družstvo je společenstvím neuzavřeného počtu právnických a fyzických osob, založeným za účelem podnikání a zajišťování hospodářských anebo jiných potřeb svých členů

Více

------------------------------------------------------ Stanovy ------------------------------------------------------

------------------------------------------------------ Stanovy ------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------ Stanovy ------------------------------------------------------ ---------------------------------------------- akciové společnosti ---------------------------------------------

Více

STANOVY bytového družstva 1 Základní ustanovení 1.1 Preambule Bytové družstvo (dále jen družstvo ) je společenstvím osob založeným za účelem pořízení

STANOVY bytového družstva 1 Základní ustanovení 1.1 Preambule Bytové družstvo (dále jen družstvo ) je společenstvím osob založeným za účelem pořízení STANOVY bytového družstva 1 Základní ustanovení 1.1 Preambule Bytové družstvo (dále jen družstvo ) je společenstvím osob založeným za účelem pořízení staveb a pozemkových parcel (dále jen soubor nemovitostí

Více

Stanovy Zemědělského družstva Velké Bílovice, se sídlem Podivínská 1236, Velké Bílovice, IČ:

Stanovy Zemědělského družstva Velké Bílovice, se sídlem Podivínská 1236, Velké Bílovice, IČ: Stanovy Zemědělského družstva Velké Bílovice, se sídlem Podivínská 1236, 691 02 Velké Bílovice, IČ: 00134601 I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma: Zemědělské družstvo Velké Bílovice 2. Sídlo: Velké

Více

STANOVY DRUŽSTVA dodatek č. 2 I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Článek 1. Firma a sídlo družstva. Článek 2. Základní ustanovení

STANOVY DRUŽSTVA dodatek č. 2 I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Článek 1. Firma a sídlo družstva. Článek 2. Základní ustanovení STANOVY DRUŽSTVA dodatek č. 2 ve znění platném ke dni.. I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 1 Firma a sídlo družstva 1) Firma družstva je: KLUB INVESTORŮ T&G, družstvo (dále jen družstvo). 2) Družstvo má sídlo:

Více

S T A N O V Y. Zemědělského družstva R O U S Í N O V sídlo Rousínov, Slavíkovice, Velešovická 1327/36, PSČ 683 01

S T A N O V Y. Zemědělského družstva R O U S Í N O V sídlo Rousínov, Slavíkovice, Velešovická 1327/36, PSČ 683 01 S T A N O V Y Zemědělského družstva R O U S Í N O V sídlo Rousínov, Slavíkovice, Velešovická 1327/36, PSČ 683 01 S T A N O V Y Zemědělského družstva Rousínov Úvodní ustanovení Zemědělské družstvo Rousínov

Více

I. Základní ustanovení

I. Základní ustanovení I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma družstva je: Agrodružstvo Katusice 2. Sídlo družstva je: Katusice, Bezenská 173, okres Mladá Boleslav, PSČ 293 01 3. Předmětem podnikání družstva je: a) koupě zboží

Více

Čl. 1. Název družstva (obchodní firma)zní: Zemědělské obchodní družstvo Blata

Čl. 1. Název družstva (obchodní firma)zní: Zemědělské obchodní družstvo Blata S T A N O V Y D R U Ž S T V A Čl. 1 Název družstva (obchodní firma)zní: Zemědělské obchodní družstvo Blata Sídlo družstva: Sedlec čp. 48, 373 47 Sedlec Družstvu bylo přiděleno IČ : 00109657 Výše zapisovaného

Více

Stanovy Zemědělského družstva RADELO

Stanovy Zemědělského družstva RADELO Stanovy Zemědělského družstva RADELO se sídlem ve Velkém Ratmírově 24, 377 01 okres Jindřichův Hradec zapsáno v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl DrXXXXII, vložka

Více

Návrh Stanov Zemědělského družstva Popelín,

Návrh Stanov Zemědělského družstva Popelín, Návrh Stanov Zemědělského družstva Popelín, se sídlem Popelín 189, 378 55 Popelín, okres Jindřichův Hradec zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl DrXXXXII,

Více

STANOVY DRUŽSTVO ČERCHOV ČERCHOVSKÁ 1744/5, PRAHA 2. ČÁST I. Základní ustanovení

STANOVY DRUŽSTVO ČERCHOV ČERCHOVSKÁ 1744/5, PRAHA 2. ČÁST I. Základní ustanovení STANOVY DRUŽSTVO ČERCHOV ČERCHOVSKÁ 1744/5, PRAHA 2 ČÁST I. Základní ustanovení Čl. 1 1.1 Firma družstva : Družstvo Čerchov 1.2 Sídlo družstva : Čerchovská 1744/5, Vinohrady, Praha 2, PSČ 120 00. 1.3 Družstvo

Více

Úplné znění stanov. INTRATECH družstvo. N á v r h. sídlo : Hegerova 987, Horní Předměstí, 572 01 Polička IČO : 259 20 081

Úplné znění stanov. INTRATECH družstvo. N á v r h. sídlo : Hegerova 987, Horní Předměstí, 572 01 Polička IČO : 259 20 081 N á v r h Úplné znění stanov INTRATECH družstvo sídlo : Hegerova 987, Horní Předměstí, 572 01 Polička IČO : 259 20 081 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddíl Dr, vložka 746

Více

Stanovy akciové společnosti. MAM Group a.s.

Stanovy akciové společnosti. MAM Group a.s. Stanovy akciové společnosti MAM Group a.s. 1. FIRMA A SÍDLO SPOLEČNOSTI 1.1. Obchodní firma společnosti zní: MAM Group a.s. (dále jen společnost ). 1.2. Obec, v níž je umístěno sídlo společnosti, je: Praha.

Více

1. Obchodní firma družstva je: HYGIE družstvo kadeřníků ve Frýdku-Místku.

1. Obchodní firma družstva je: HYGIE družstvo kadeřníků ve Frýdku-Místku. I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma družstva je: HYGIE družstvo kadeřníků ve Frýdku-Místku. 2. Předmětem podnikání družstva je: holičství, kadeřnictví, výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách

Více

Stanovy Zemědělského výrobně obchodního družstva Smetanova Lhota

Stanovy Zemědělského výrobně obchodního družstva Smetanova Lhota Stanovy Zemědělského výrobně obchodního družstva Smetanova Lhota Článek 1 - Obchodní firma a sídlo Obchodní firma: Zemědělské výrobně obchodní družstvo Smetanova Lhota Právní forma: družstvo Sídlo družstva:

Více

STANOVY DRUŽSTVA DRUŽSTVO LETOHRADSKÁ SEDMA. Část první: Základní ustanovení

STANOVY DRUŽSTVA DRUŽSTVO LETOHRADSKÁ SEDMA. Část první: Základní ustanovení STANOVY DRUŽSTVA DRUŽSTVO LETOHRADSKÁ SEDMA Část první: Základní ustanovení Čl. 1 Obchodní firma a sídlo družstva 1. Obchodní firma: Družstvo Letohradská Sedma. 2. Sídlo družstva: Praha 7, Letohradská

Více

S T A N O V Y. Zemědělské družstvo Budkov - družstvo. se sídlem Budkov 127, PSČ: 675 42

S T A N O V Y. Zemědělské družstvo Budkov - družstvo. se sídlem Budkov 127, PSČ: 675 42 S T A N O V Y Zemědělské družstvo Budkov - družstvo se sídlem Budkov 127, PSČ: 675 42 přijaté ve smyslu ustanovení z.č. 90/2012 Sb., zákon o obchodních společnostech a družstvech (dále jen ZOK) Strana

Více

Článek 1 - Firma a sídlo družstva 1.1. Firma družstva je: Morava, mlékařské odbytové družstvo (dále též jen družstvo ).

Článek 1 - Firma a sídlo družstva 1.1. Firma družstva je: Morava, mlékařské odbytové družstvo (dále též jen družstvo ). Stanovy družstva Morava, mlékařské odbytové družstvo Preambule Družstvo Morava, mlékařské odbytové družstvo, je společenstvím neuzavřeného počtu právnických a fyzických osob založeným z podnětu producentů

Více

Stanovy akciové společnosti CTR Libčice a.s. (dále též jen společnost )

Stanovy akciové společnosti CTR Libčice a.s. (dále též jen společnost ) Stanovy akciové společnosti CTR Libčice a.s. (dále též jen společnost ) ------------------------------------------------------------- I. ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------

Více

S T A N O V Y Zemědělské družstvo vlastníků Štědrá Tutleky, Tutleky 10, 517 41 Kostelec nad Orlicí

S T A N O V Y Zemědělské družstvo vlastníků Štědrá Tutleky, Tutleky 10, 517 41 Kostelec nad Orlicí S T A N O V Y Zemědělské družstvo vlastníků Štědrá Tutleky, Tutleky 10, 517 41 Kostelec nad Orlicí Díl I. Základní ustanovení o družstvu Článek 1. Firma a sídlo družstva 1. Firma: Zemědělské družstvo vlastníků

Více

I. Základní ustanovení. 1. Obchodní firma družstva je: Zemědělské družstvo ÚJEZD (dále jen družstvo).

I. Základní ustanovení. 1. Obchodní firma družstva je: Zemědělské družstvo ÚJEZD (dále jen družstvo). STANOVY Zemědělského družstva ÚJEZD, se sídlem Újezd 45, PSČ 592 12, IČ: 485 29 818 zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddílu Dr, vložka 2469 I. Základní ustanovení 1. Obchodní

Více

10. Družstvo zřídilo ve svém sídle v Kojčicích informační desku. Družstvo zpřístupňuje členům prostřednictvím informační desky údaje týkající se jeho

10. Družstvo zřídilo ve svém sídle v Kojčicích informační desku. Družstvo zpřístupňuje členům prostřednictvím informační desky údaje týkající se jeho Stanovy zemědělského družstva Kojčice, se sídlem Kojčice 84, PSČ 394 09, zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl Dr XXXXII, vložka 2339 I. Základní ustanovení

Více

Stanovy společnosti Polana Horšice, a.s.

Stanovy společnosti Polana Horšice, a.s. Stanovy společnosti Polana Horšice, a.s. Článek I Obchodní korporace 1) Právní formou obchodní korporace je akciová společnost (dále jen společnost ). 2) Společnost je založena na dobu neurčitou. 3) Společnost

Více

Základní ustanovení I. 1 Základní údaje družstva I. 2 Předmět činnosti družstva II. Členství v družstvu II. 1 Společná ustanovení

Základní ustanovení I. 1 Základní údaje družstva I. 2 Předmět činnosti družstva II. Členství v družstvu II. 1 Společná ustanovení I. Základní ustanovení I. 1 Základní údaje družstva Firma družstva: OTRADOVICKÁ 2000, bytové družstvo Družstvo sídlí pod adresou: Praha 4, MČ Praha 12 Kamýk, ul. Otradovická, čp. 728/5, PSČ 142 00 Identifikační

Více

STANOVY VÝROBNĚ OBCHODNÍHO DRUŽSTVA NOVÁ CEREKEV. v úplném znění. Sídlo družstva: Nová Cerekev č. 148, PSČ Nová Cerekev

STANOVY VÝROBNĚ OBCHODNÍHO DRUŽSTVA NOVÁ CEREKEV. v úplném znění. Sídlo družstva: Nová Cerekev č. 148, PSČ Nová Cerekev STANOVY VÝROBNĚ OBCHODNÍHO DRUŽSTVA NOVÁ CEREKEV v úplném znění Obchodní firma : Výrobně obchodní družstvo Nová Cerekev Sídlo družstva: Nová Cerekev č. 148, PSČ 394 15 Nová Cerekev Identifikační číslo:

Více

Stanovy Zemědělského družstva VESELAN

Stanovy Zemědělského družstva VESELAN Stanovy Zemědělského družstva VESELAN I. Základní ustanovení 1. Zemědělské družstvo VESELAN (dále jen družstvo ) je společenstvím neuzavřeného počtu osob, založeným za účelem podnikání a vzájemné podpoře

Více

STANOVY. I. Základní ustanovení. 1. Firma družstva je: Chovatelské družstvo Impuls, družstvo (dále jen družstvo).

STANOVY. I. Základní ustanovení. 1. Firma družstva je: Chovatelské družstvo Impuls, družstvo (dále jen družstvo). STANOVY Chovatelského družstva Impuls, družstva, se sídlem Bohdalec 122, 592 55 Bobrová, zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddílu Dr, vložka 3362 I. Základní ustanovení 1.

Více

Stanovy. Zemědělského družstva Růžový palouček Morašice čp. 180 IČ 00129771

Stanovy. Zemědělského družstva Růžový palouček Morašice čp. 180 IČ 00129771 Stanovy Zemědělského družstva Růžový palouček Morašice čp. 180 IČ 00129771 1 Článek I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma družstva je: Zemědělské družstvo Růžový palouček. 2. Sídlem družstva jsou: Morašice

Více

STANOVY. Zemědělského družstva Kestřany. Obsah

STANOVY. Zemědělského družstva Kestřany. Obsah Obsah STANOVY Zemědělského družstva Kestřany Čl. 1 Základní ustanovení str. 1 Čl. 2 Informační deska str. 2 Čl. 3 Předmět podnikání družstva str. 2 Čl. 4 Členský vklad str. 2 Čl. 5 Družstevní podíl str.

Více

Článek I. 2. Obchodní název družstva zní: Zemědělské družstvo Předhradí. Článek II.

Článek I. 2. Obchodní název družstva zní: Zemědělské družstvo Předhradí. Článek II. STANOVY Zemědělského družstvo Předhradí Identifikační číslo: 48155292 sídlem kap. Svatoně 22, 539 74 Předhradí zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl Dr, vložka

Více

Článek 4 Práva a povinnosti členů

Článek 4 Práva a povinnosti členů Stanovy spolku Asociace investičních fondů, z.s. ( Spolek ) Článek 1 Název a sídlo spolku a doba jeho trvání 1. Název Spolku je: Asociace investičních fondů, z.s. 2. Sídlo Spolku je v obci: Praha 3. Spolek

Více

Stanovy družstva Družstvo singulárních domkařů Fryšták

Stanovy družstva Družstvo singulárních domkařů Fryšták Stanovy družstva Družstvo singulárních domkařů Fryšták ČÁST PRVNÍ NÁZEV, SÍDLO A ČINNOST DRUŽSTVA Článek 1 Název a sídlo družstva (1) Název družstva je: Družstvo singulárních domkařů Fryšták (dále jen

Více

Pozvánka na valnou hromadu

Pozvánka na valnou hromadu Pozvánka na valnou hromadu Představenstvo akciové společnosti GPD a.s., se sídlem v Děčíně V, Předmostí 1860/6, PSČ 405 02, IČO: 25031881 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad

Více

************************************************************************** STANOVY AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI Slezský fotbalový club Opava a.s.

************************************************************************** STANOVY AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI Slezský fotbalový club Opava a.s. ************************************************************************** STANOVY AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI Slezský fotbalový club Opava a.s. I. Obchodní firma a sídlo společnosti 1. Obchodní firma společnosti

Více

Stanovy Družstva R4. I. Základní ustanovení. II. Předmět podnikání nebo činnosti. III. Orgány družstva. IV. Členská schůze

Stanovy Družstva R4. I. Základní ustanovení. II. Předmět podnikání nebo činnosti. III. Orgány družstva. IV. Členská schůze Stanovy Družstva R4 I. Základní ustanovení 1. Družstvo je společenství neuzavřeného počtu osob, které je založeno za účelem vzájemné podpory svých členů nebo třetích osob, případně za účelem podnikání.

Více

Bytové družstvo Rolnická 1 STANOVY (stanovy přijaty Členskou schůzí dne , originál uložen ve sbírce listin Obchodního rejstříku u KS v Brně)

Bytové družstvo Rolnická 1 STANOVY (stanovy přijaty Členskou schůzí dne , originál uložen ve sbírce listin Obchodního rejstříku u KS v Brně) Bytové družstvo Rolnická 1 STANOVY (stanovy přijaty Členskou schůzí dne 28.6.2007, originál uložen ve sbírce listin Obchodního rejstříku u KS v Brně) Část I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ čl. 1 Firma, sídlo (1)

Více

Úplné znění stanov. Zemědělské družstvo Šatov Šatov 123,

Úplné znění stanov. Zemědělské družstvo Šatov Šatov 123, Úplné znění stanov Zemědělské družstvo Šatov Šatov 123, 671 22 2 I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma družstva je : Zemědělské družstvo Šatov 2. Sídlo družstva: Šatov 123, 671 22 3. Předmětem podnikání

Více

Jednota, spotřební družstvo ve Volyni se sídlem Volyně, náměstí Hrdinů 69, PSČ IČ:

Jednota, spotřební družstvo ve Volyni se sídlem Volyně, náměstí Hrdinů 69, PSČ IČ: - N á v r h změn stanov družstva Jednota, spotřební družstvo ve Volyni se sídlem Volyně, náměstí Hrdinů 69, PSČ 387 01 IČ: 00031917 Představenstvo Jednoty, spotřebního družstva ve Volyni předkládá členské

Více

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZENGROVA 6

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZENGROVA 6 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZENGROVA 6 I. Úvodní ustanovení (1) Družstvo je společenstvím neuzavřeného počtu osob, které je založeno za účelem zajišťování bytových potřeb svých členů. (2) Družstvo odpovídá

Více

STATEK KOSTELEC NA HANÉ, a. s. Smržická 537, 798 41 Kostelec na Hané, okres Prostějov ÚPLNÉ ZNĚNÍ S T A N O V Y

STATEK KOSTELEC NA HANÉ, a. s. Smržická 537, 798 41 Kostelec na Hané, okres Prostějov ÚPLNÉ ZNĚNÍ S T A N O V Y STATEK KOSTELEC NA HANÉ, a. s. Smržická 537, 798 41 Kostelec na Hané, okres Prostějov ÚPLNÉ ZNĚNÍ S T A N O V Y Schváleno řádnou valnou hromadou společnosti dne 1 I. Obecná ustanovení 1 Firma a sídlo společnosti

Více

STANOVY DRUŽSTVA. 5. Členem družstva se může stát jen fyzická osoba starší 18 let.

STANOVY DRUŽSTVA. 5. Členem družstva se může stát jen fyzická osoba starší 18 let. STANOVY DRUŽSTVA Čl. I Základní ustanovení 1. Obchodní firma družstva je: Zemědělské obchodní družstvo Vacov Sídlo: Miřetice 36, 384 86 Vacov, IČ 00113085 2. Předmětem podnikání družstva je: a) Zemědělství

Více

Schválené členskou schůzí 23. května 2014. I. část. Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Základní údaje o družstvu

Schválené členskou schůzí 23. května 2014. I. část. Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Základní údaje o družstvu Úplné znění STANOVY ZD Klučov-Lhota, družstvo Schválené členskou schůzí 23. května 2014 I. část Článek 1 Úvodní ustanovení ZD Klučov-Lhota, družstvo (dále jen družstvo), je dobrovolným společenstvím neuzavřeného

Více

B y t o v é d r u ž s t v o T a s o v s k á 370 a 371

B y t o v é d r u ž s t v o T a s o v s k á 370 a 371 B y t o v é d r u ž s t v o T a s o v s k á 370 a 371 S T A N O V Y D R U Ž S T V A I. Základní ustanovení čl. 1 1.1 Obchodní firma a sídlo družstva 1.1. Družstvo přijalo název: Bytové družstvo Tasovská

Více

STANOVY AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI

STANOVY AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI Příloha pozvánky: STANOVY AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI 1 Firma a sídlo 1. Obchodní firma společnosti zní: AHARP a.s. ------- ---- 2. Obec, v níž je umístěno sídlo: Praha. --- --- 2 Internetová stránka Na adrese:

Více

STANOVY Obecně prospěšného bytového družstva Morava

STANOVY Obecně prospěšného bytového družstva Morava STANOVY Obecně prospěšného bytového družstva Morava Obsah:-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Část I. Základní ustanovení -----------------------------------------------

Více

Stanovy akciové společnosti PROPERTY.BPH a.s.

Stanovy akciové společnosti PROPERTY.BPH a.s. Stanovy akciové společnosti PROPERTY.BPH a.s. (úplné znění) 1. Obchodní firma, sídlo společnosti a identifikační číslo 1. Obchodní firma společnosti zní PROPERTY.BPH a.s. (dále jen společnost ), pod touto

Více

STANOVY. I. Základní ustanovení. 1. Firma družstva je: Chovatelské družstvo Impuls, družstvo (dále jen družstvo).

STANOVY. I. Základní ustanovení. 1. Firma družstva je: Chovatelské družstvo Impuls, družstvo (dále jen družstvo). STANOVY Chovatelského družstva Impuls, družstva, se sídlem Bohdalec 122, 592 55 Bobrová, zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddílu Dr, vložka 3362 I. Základní ustanovení 1.

Více

DIČ: CZ00532762 Tel. 573341070, e-mail:klas.ovd@centrum.cz

DIČ: CZ00532762 Tel. 573341070, e-mail:klas.ovd@centrum.cz K L A S, opravárensko výrobní družstvo, Kroměříž Kaplanova 1763, Kroměříž 707 01 IČ: 00532762 DIČ: CZ00532762 Tel. 573341070, e-mail:klas.ovd@centrum.cz -------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Stanovy Zemědělského obchodního družstva Hořice

Stanovy Zemědělského obchodního družstva Hořice Stanovy Zemědělského obchodního družstva Hořice I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma: Zemědělské obchodní družstvo Hořice 2. Sídlo družstva: Hořice 66, PSČ 39601 3. Předmět podnikání: a. Rostlinná

Více

Stanovy akciové společnosti VLT Brno, a.s.

Stanovy akciové společnosti VLT Brno, a.s. Stanovy akciové společnosti VLT Brno, a.s. 1. Firma a sídlo společnosti : 1.1. Obchodní firma společnosti zní: VLT Brno, a.s. (dále jen společnost ) 1. 1.2. Obec, v níž je umístěno sídlo, je: Brno 2. Internetová

Více

STANOVY DRUŽSTVA. Dřevojas, výrobní družstvo

STANOVY DRUŽSTVA. Dřevojas, výrobní družstvo STANOVY DRUŽSTVA Dřevojas, výrobní družstvo I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma družstva: Dřevojas, výrobní družstvo. 2. Sídlo družstva: Svitavy. 3. Předmětem podnikání družstva je: a) výroba, obchod

Více

STANOVY DRUŽSTVA GARÁŽOVÁ STÁNÍ LHOTKA

STANOVY DRUŽSTVA GARÁŽOVÁ STÁNÍ LHOTKA STANOVY DRUŽSTVA GARÁŽOVÁ STÁNÍ LHOTKA Článek 1. Úvodní ustanovení (1) Družstvo GARÁŽOVÁ STÁNÍ LHOTKA (dále jen družstvo ) je společenstvím neuzavřeného počtu osob, založeným za účelem vzájemné podpory

Více

I. Obecné ustanovení. II. Základní ustanovení. Obchodní firma družstva : Zemědělské družstvo vlastníků Mrákotín

I. Obecné ustanovení. II. Základní ustanovení. Obchodní firma družstva : Zemědělské družstvo vlastníků Mrákotín 1 S t a n o v y Zemědělského družstva vlastníků Mrákotín ve znění změn a doplňků podle zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních společnostech a družstvech ( zákon o obchodních korporacích ). Úplné znění Platnost

Více

STANOVY. Čl. 3 Cíl činnosti spolku

STANOVY. Čl. 3 Cíl činnosti spolku Spolek rodičů a přátel ZŠ a MŠ Chocerady STANOVY Čl. 1 Název a sídlo Název spolku: Spolek rodičů a přátel ZŠ a MŠ Chocerady (dále jen spolek ). Sídlo spolku: 257 24 Chocerady 267 Změna adresy sídla spolku

Více

Článek 4. Základní kapitál Základní kapitál, který se zapisuje do obchodního rejstříku, je ,- Kč (padesát tisíc korun českých).

Článek 4. Základní kapitál Základní kapitál, který se zapisuje do obchodního rejstříku, je ,- Kč (padesát tisíc korun českých). Článek 1. Firma a sídlo družstva 1) Firma: Bytové družstvo DOMOV (dále též družstvo). 2) Sídlo: Sídliště 371, Klecany, PSČ 250 67. 3) Družstvo je společenstvím neuzavřeného počtu osob ve smyslu 552 zákona

Více

STANOVY DRUŽSTVA. Zemědělské družstvo "ROZVOJ" se sídlem v Trstěnicích

STANOVY DRUŽSTVA. Zemědělské družstvo ROZVOJ se sídlem v Trstěnicích STANOVY DRUŽSTVA Zemědělské družstvo "ROZVOJ" se sídlem v Trstěnicích Článek 1 Firma a sídlo 1. Firma družstva: Zemědělské družstvo ROZVOJ se sídlem v Trstěnicích 2. Sídlo družstva: Trstěnice 13, 353 01

Více

STANOVY DRUŽSTVA. KOVOPLAST, výrobní družstvo Závodní 1057, 687 25 Hluk IČO: 49 97 40 84

STANOVY DRUŽSTVA. KOVOPLAST, výrobní družstvo Závodní 1057, 687 25 Hluk IČO: 49 97 40 84 STANOVY DRUŽSTVA KOVOPLAST, výrobní družstvo Závodní 1057, 687 25 Hluk IČO: 49 97 40 84 Číslo výtisku: Číslo vydání: Platnost od: 1.7.2014 8 ŘÍZENÁ DOKUMENTACE Vypracoval: představenstvo VD Datum: Podpis:

Více

STANOVY Zemědělského družstva Bořetice Schválené členskou schůzí družstva dne 30.5.2014

STANOVY Zemědělského družstva Bořetice Schválené členskou schůzí družstva dne 30.5.2014 STANOVY Zemědělského družstva Bořetice Schválené členskou schůzí družstva dne 30.5.2014 I. Základní ustanovení Odstavec 1 1/ Obchodní firma zní: Zemědělské družstvo Bořetice 2/ Sídlo firmy: Bořetice č.p.

Více

S T A N O V Y. Jednoty, obchodního družstva Tábor ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1. Obchodní firma a sídlo družstva. Čl. 2

S T A N O V Y. Jednoty, obchodního družstva Tábor ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1. Obchodní firma a sídlo družstva. Čl. 2 S T A N O V Y Jednoty, obchodního družstva Tábor I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Čl. 1 Obchodní firma a sídlo družstva 1. Obchodní firma: Jednota, obchodní družstvo Tábor 2. Sídlo družstva: Tábor, Budějovická 1413,

Více

Stanovy Družstva Pod Zvonařkou 6810

Stanovy Družstva Pod Zvonařkou 6810 Stanovy Družstva Pod Zvonařkou 6810 I. Základní ustanovení 1. Družstvo je společenství neuzavřeného počtu osob, které je založeno za účelem vzájemné podpory svých členů. 2. Družstvo není družstvem bytovým.

Více

I. Firma a sídlo společnosti. 1. Obchodní firma společnosti zní: BEDENIKA s.r.o. -----------------------------------------------

I. Firma a sídlo společnosti. 1. Obchodní firma společnosti zní: BEDENIKA s.r.o. ----------------------------------------------- Společenská smlouva obchodní společnosti BEDENIKA s.r.o. v úplném znění ke dni 23. 6. 2010 se mění takto: --------------------------------------------------------------------------------- Dosavadní znění

Více