DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Č. 3

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Č. 3"

Transkript

1 Zadavatel: Vysoká škola báňská Technická univerzita Ostrava se sídlem Ostrava Poruba, 17. listopadu 15/2172, PSČ: IČ: Veřejná zakázka: Právní služby Ev.č DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Č. 3 dle 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Vysoká škola báňská Technická univerzita Ostrava, jako zadavatel shora uvedené veřejné zakázky, informuje o uchazeče o tom, že rozhodl o změně zadávacích podmínek a prodloužení lhlty pro podání nabídek, a to v následujícím rozsahu: Bod 1: Čl. 2.2 Zadávací dokumentace se mění a doplňuje takto (celé znění): Předmět plnění veřejné zakázky Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytnutí právního poradenství v oblasti obchodního práva, občanského práva, finančního práva, správního práva a práva hospodářské soutěže, kompletní služby v oblasti pracovního práva, průmyslového práva a práva duševního vlastnictví. Na základě výzev k poskytnutí plnění budou vybranými uchazeči poskytovány zadavateli níže uvedené právní služby: I. Úkony obecného právního poradenství a podpory (tzv. generální praxe), a to zejména: a) komplexní právní služby k smluvním vztahům pracovní smlouvy, kupní smlouvy, smlouvy o dílo, úvěrové smlouvy, leasingové smlouvy, obchodní a občanskoprávní smlouvy, Strana 1 (celkem 8)

2 b) poradenství v oblasti vnitropodnikových právních norem, správa vymáhaných pohledávek, c) jednání s orgány státní správy, obchodní a jiná obdobná jednání, d) ostatní právní služby spojené s činnosti zadavatele. II. Úkony v rámci specializovaných právních činností, a to zejména: a) poradenství v oblasti veřejné podpory (state aid) subvenční právo, b) zastupování zadavatele v rámci zadávacích řízení, sepis zadávacích dokumentací, poskytování právních stanovisek a souvisejících právních služeb, c) zastoupení zadavatele v soudním, rozhodčím či správním řízení, d) právní poradenství k informačním a telekomunikačním technologiím, e) zastupování v řízení před Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže, f) právní služby v souvislosti s realizací projektů financovaných třetí stranou, g) poradenství v oblasti průmyslového práva a práva duševního vlastnictví. Na základě rámcové smlouvy budou zadavatelem zadávány veřejné zakázka na právní služby uvedené v rámcové smlouvě, na základě kterých budou uzavřeny jednotlivé dílčí smlouvy, a to podle věcných, časových a místních potřeb zadavatele. K zadávání veřejných zakázek na základě rámcové smlouvy dojde postupem podle 92 odst. 3 ZVZ v tzv. minitendrech. Hodnocení nabídek v rámci minitendrů provede zadavatel podle základního hodnotícího kritéria ekonomické výhodnosti nabídky a zejména dle dílčích hodnotících kritérií, jak jsou vymezena v čl. 7 této zadávací dokumentace, Zadavatel si vyhrazuje v souladu s 91 odst. 2 ZVZ, že váha dílčích hodnotících kritérií, jejich rozsah, oborové zaměření hodnoceného vzorového dokumentu a podobně bude stanovena v každém minitendru zvlášť s přihlédnutím k aktuálním potřebám zadavatele. Podrobnosti minitendrů upravuje Vzor rámcové smlouvy, který tvoří přílohu č. 3 této zadávací dokumentace. Strana 2 (celkem 8)

3 Zadavatel dále uvádí, že v rámci výkonu generální praxe bude uchazeč povinen zajistit na žádost zadavatele osobní přítomnost členů realizačního týmu v sídle zadavatele pro projednání právní agendy a právní podpory, a to ve frekvenci minimálně 2x týdně. Bod 2: Tabulka v čl. 5.1 Zadávací dokumentace se mění takto: Právní služba Kč bez DPH DPH v % DPH v Kč Kč včetně DPH Sazba za časovou jednotku* za úkony obecného právního poradenství a podpory tzv. generální praxe (subkritérium a)) Sazba za časovou jednotku* specializované právní služby (subkritérium b)) *časová jednotka = 30 minut Bod 3: Čl. 5.1 Zadávací dokumentace, odstavec třetí a čtvrtý se ruší bez náhrady. Bod 4: Tabulka v čl. 7.1 Zadávací dokumentace se mění takto: dílčí kriterium Váha i) nabídková cena za poskytování právních služeb bez DPH 65 % subkritérium a) - jednotková sazba za úkony obecného právního poradenství a podpory tzv. generální praxe (jednotka = 30 minut) 65 % Strana 3 (celkem 8)

4 subkritérium b) - jednotková sazba za specializované právní služby (jednotka = 30 minut) 35 % ii) vzorové dokumenty 35 % subkritérium a) stanovisko veřejná podpora 35 % subkritérium b) stanovisko svobodný přístup k informacím 35 % subkritérium c) vzorová smlouva o spolupráci 30 % Bod 5: Čl. 7.3 Zadávací dokumentace se mění takto (úplné znění): Nabídková cena za poskytování právních služeb bez DPH Prvním dílčím kritériem pro hodnocení nabídky je nabídková cena za poskytování právních služeb bez DPH. Toto kritérium je rozděleno na subkritérium ad a) jednotková sazba za úkony obecného právního poradenství a podpory tzv. generální praxe (jednotka = 30 minut), a subkritérium ad b) jednotková sazba za specializované právní služby (jednotka = 30 minut). Jako výhodnější bude zadavatelem hodnocena nabídka toho uchazeče, jehož nabídková cena za časovou jednotku generální praxe a časovou jednotku úzce specializované právní služby bez DPH bude nižší oproti cenám nabízeným ostatními uchazeči. Bod 6: Lhůta pro podání nabídek dle čl. 8.4 Zadávací dokumentace se nově stanovuje na Bod 7: Datum otevírání obálek dle čl. 11 Zadávací dokumentace se nově stanovuje na Bod 8: Čl. I Účel a předmět smlouvy, bod 3 Vzoru rámcové smlouvy (příloha č. 3 Zadávací dokumentace) se mění takto: Právní služby spočívají zejména v poskytování následujících právních služeb: Strana 4 (celkem 8)

5 I. Úkony obecného právního poradenství a podpory (tzv. generální praxe), a to zejména: a) komplexní právní služby k smluvním vztahům pracovní smlouvy, kupní smlouvy, smlouvy o dílo, úvěrové smlouvy, leasingové smlouvy, obchodní a občanskoprávní smlouvy, b) poradenství v oblasti vnitropodnikových právních norem, správa vymáhaných pohledávek, c) jednání s orgány státní správy, obchodní a jiná obdobná jednání, d) ostatní právní služby spojené s činnosti klienta. II. Úkony v rámci specializovaných právních činností, a to zejména: a) poradenství v oblasti veřejné podpory (state aid) subvenční právo, b) zastupování klienta v rámci zadávacích řízení, sepis zadávacích dokumentací, poskytování právních stanovisek a souvisejících právních služeb, c) zastoupení klienta v soudním, rozhodčím či správním řízení, d) právní poradenství k informačním a telekomunikačním technologiím, e) zastupování v řízení před Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže, f) právní služby v souvislosti s realizací projektů financovaných třetí stranou, g) poradenství v oblasti průmyslového práva a práva duševního vlastnictví. Advokáti a klient se dohodli, že jednotlivá plnění budou v souladu s 11 ZVZ prováděna postupem podle 92 odst. 3 ZVZ v tzv. minitendrech. Podrobnosti minitendrů upravuje čl. IVa této smlouvy. Komunikace mezi stranami bude prováděna prostřednictvím osob, jejichž kontaktní údaje jsou uvedeny v příloze č. 2 této smlouvy. Bod 9: Čl. IV Odměna a hotové výdaje advokáta, bod 1 Vzoru rámcové smlouvy (příloha č. 3 Zadávací dokumentace) se mění takto: 1. Účastníci této smlouvy se v souladu s ust. 3 a násl. vyhlášky č. 177/1996 Sb., Ministerstva spravedlnosti o odměnách advokátů a náhradách advokátů za poskytování právních služeb (advokátní tarif) dohodli na smluvní odměně za poskytování právních služeb, a to odměně časové, přičemž dohodnutá sazba odměny bez DPH za jednu časovou jednotku, tedy za 30 minut právní služby, bude maximálně ve výši nabídkové ceny advokáta jako uchazeče zadávacího řízení Strana 5 (celkem 8)

6 specifikovaného v Preambuli této Rámcové smlouvy s tím, že bude účtována každá ukončená časová jednotka právní služby. Smluvní odměna jednotková sazba bude vždy stanovena v konkrétní dílčí smlouvě, přičemž: a) za úkony obecného právního poradenství a podpory (tzv. generální praxe) je smluvní odměna jednotková sazba za právní služby bez DPH stanovena v maximální výši: i),- Kč bez DPH u advokáta 1, ii) [BUDE DOPLNĚNO],- Kč bez DPH u advokáta 2 a iii) [BUDE DOPLNĚNO],- Kč bez DPH u advokáta 3. b) Za úkony v rámci specializovaných právních činností je smluvní odměna jednotková sazba za právní služby bez DPH stanovena v maximální výši: i),- Kč bez DPH u advokáta 1, ii) [BUDE DOPLNĚNO],- Kč bez DPH u advokáta 2 a iii) [BUDE DOPLNĚNO],- Kč bez DPH u advokáta 3. Jednotková sazba je stanovena za časovou jednotku poskytování právních služeb, přičemž časová jednotka je 30 minut. K této sazbě bude připočtena v zákonné výši daň z přidané hodnoty. Bod 10: Do Vzoru rámcové smlouvy (příloha č. 3 Zadávací dokumentace) se vkládá bod IVa., který zní takto (úplné znění): IVa. Způsob uzavírání prováděcích smluv - minitendry 1. Minitendrem se rozumí postup dle 92 odst. 3 ZVZ, ve kterém je klientem zadána zakázka na základě této Rámcové smlouvy a jehož výsledkem je uzavření prováděcí smlouvy s advokátem (dále jen Minitendr ). Minitendry slouží pro výběr konkrétního advokáta poskytovatele právních služeb pro zpracování dílčího plnění dle specifikací upřesněných klientem. 2. Klient oznámí všem advokátům úmysl zadat dílčí zakázku na základě této Rámcové smlouvy v Minitendru, a to formou výzvy k předložení nabídky v rámci Minitendru. Ve výzvě klient uvede: a) stručný popis předmětu zadávané veřejné zakázky, pro jejíž plnění má být uzavřena prováděcí smlouva (a to zejména specifikací objemu a předmětu požadovaných právních služeb) tak, aby advokát mohl podat řádnou nabídku, b) jednotlivá dílčí hodnotící kritéria s uvedením jejich vah a způsobu hodnocení, Strana 6 (celkem 8)

7 c) lhůtu a místo pro podání nabídky, přičemž lhůta nesmí být kratší než 3 pracovní dny ode dne odeslání výzvy příslušnému advokátovi, d) tabulku pro doplnění hodnot hodnotících kritérií nabízených příslušným Advokátem. 3. Nabídky v minitendrech budou hodnoceny podle kritérií stanovených v příslušné písemné výzvě Zadavatele, přičemž mezi těmito kritérii bude vždy nabídková cena. Klient rovněž předpokládá pravidelné užití dílčího hodnotícího kritéria vzorové dokumenty. Při specifikaci dílčích hodnotících kritérií vychází klient v maximálně možné míře ze specifikace kritéria ekonomická výhodnost nabídky, která byla vymezena v čl. 7 zadávací dokumentace na uzavření rámcové smlouvy. 4. Nabídky jednotlivých advokátů musí odpovídat vzoru stanovenému vždy ve výzvě klienta k podání nabídek. 5. Při zadávání zakázek na základě rámcové smlouvy nesmějí strany za žádných podmínek provádět podstatné změny v podmínkách stanovených v této rámcové smlouvě. Pokud bude nabídka obsahovat hodnoty nabídkové ceny, jež přesahují hodnoty nabídnuté advokátem v zadávacím řízení na rámcovou smlouvu, klient advokáta z Minitendru vyloučí. 6. Klient je oprávněn zrušit vyhlášený Minitendr, a to až do doby uzavření dílčí smlouvy. 7. Každý advokát souhlasí s tím, že práva a povinnosti podle této smlouvy týkající se plnění dílčích zakázek bude vykonávat za předpokladu, že s ním bude uzavřena prováděcí smlouva na základě účasti v Minitendru, a to podle jednotlivých požadavků klienta. Ostatní ustanovení Zadávací dokumentace zůstávají beze změny. V Ostravě dne 26. března 2012 Strana 7 (celkem 8)

8 Strana 8 (celkem 8)

CZ.1.07/1.1.00/56.0572

CZ.1.07/1.1.00/56.0572 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

*MMFMX00SFOH8* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00SFOH8* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00SFOH8* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 77654/2016 SP. ZN. 91.1

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava FVHE 4/2015-6/2015 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky s názvem: Dodávka zkracovací pily Veřejná zakázka je (potenciálně) spolufinancována z Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OPPIK) Identifikace

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serveru pro VM Ware cluster ESX do IS Celní správy Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1)

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci se sídlem Studentská 1402/2, 461 17 Liberec, IČ: 467 47 885 (dále jen zadavatel ), po posouzení veškerých předběžných nabídek doručených ve lhůtě

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Posuzování projektové dokumentace - podkladů žádostí o dotace MPSV na roky 2014 a 2015 zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ. Výběr hlavního partnera či partnera Zoo Praha v oblasti kávy

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ. Výběr hlavního partnera či partnera Zoo Praha v oblasti kávy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Výběr hlavního partnera či partnera Zoo Praha v oblasti kávy Vyhlašovatel: Zoologická zahrada hl. m. Prahy, příspěvková organizace se sídlem: Praha 7, U Trojského

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Č. 4 Zadavatel: Statutární město Chomutov se sídlem Zborovská 4602, PSČ: 430 28, IČ: 00261891 Veřejná zakázka: Správa decentralizovaných zařízení a poskytování služeb centrální reprografie Evidenční číslo VZ:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE. ve výběrovém řízení ÚPRAVA VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI DOUBRAVČICE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE. ve výběrovém řízení ÚPRAVA VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI DOUBRAVČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE ve výběrovém řízení ÚPRAVA VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI DOUBRAVČICE ZADAVATEL: Obec Doubravčice Sídlem: Doubravčice 94, 282 01 Český Brod

Více

Výzva k předložení nabídky na veřejnou zakázku

Výzva k předložení nabídky na veřejnou zakázku Zámek Děčín, p.o., Dlouhá jízda 1254, 405 02 Děčín 1, IČO:00078867 Číslo zakázky: 2012/1/židle Výzva k předložení nabídky na veřejnou zakázku Název zakázky: Výroba židlí do prostorů děčínského zámku Předmět

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. vyzývá. Regionální VaV CENTRUM FAST - AdMaS dokumentace pro územní rozhodnutí

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. vyzývá. Regionální VaV CENTRUM FAST - AdMaS dokumentace pro územní rozhodnutí VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Vysoké učení technické v Brně, jako zadavatel veřejné zakázky, Vás v souladu s ustanovením 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí opakování

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí opakování ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017 Kontaktní osoba: Markéta Bursíková, Tomáš Vontor Tel.: 267 994 551, 267 994 657 Fax: 272 936 585 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 199450/2015 Č. zakázky: 47/2015 Systémové č. VZ P15V00002090 Název veřejné

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Vybavení přírodovědné učebny Masarykovy ZŠ v Českém

Více

Zadávací podmínky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Zadávací podmínky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby 1 Název veřejné zakázky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby TEXTOVÁ ČÁST NPMK Jeruzalémská 12, Praha 1 rekonstrukce projektová a inženýrská činnost a autorský dozor 2

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu se závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP verze ke dni 27. 1. 2012 k veřejné zakázce na dodávky s názvem: zadávané v souladu s ustanovením 18 odst.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE jednacího řízení bez uveřejnění ve smyslu ustanovení 34 odst. 2 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Multifunkční centrum zámek Lednice, zájmové sdružení právnických osob Brno, Žerotínovo náměstí 3/5, PSČ 601 82

Multifunkční centrum zámek Lednice, zájmové sdružení právnických osob Brno, Žerotínovo náměstí 3/5, PSČ 601 82 Multifunkční centrum zámek Lednice, zájmové sdružení právnických osob Brno, Žerotínovo náměstí 3/5, PSČ 601 82 I. Informace o zadavateli: Zadavatel: Multifunkční centrum zámek Lednice, zájmové sdružení

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu s ustanoveními 18 odst. 5 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se směrnicí

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/510/32 Druh zadávacího řízení Příjezdový cestovní

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále i VZ ) na dodávky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování zadávané v režimu ostatních zakázek malého rozsahu dle Metodického pokynu pro zadávání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Cyklostezka Sudkov Dolní Studénky Veřejná zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

Masarykovo nám. 1/167, 790 01, Jeseník. Ing. Marie Fomiczewová, starostka města. tel. 584 498 165, e-mail: kristyna.michalkova@mujes.

Masarykovo nám. 1/167, 790 01, Jeseník. Ing. Marie Fomiczewová, starostka města. tel. 584 498 165, e-mail: kristyna.michalkova@mujes. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace do výběrového řízení na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem: Zpracování metodiky řízení a rozvoje lidských zdrojů úřadu Identifikační

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Zajištění provozu a nutných úprav systému DMS spisové služby 2014 Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Česká republika

Více

24/2013. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.24/01.0020 Název projektu:

24/2013. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.24/01.0020 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Město Telč, zastoupené odborem rozvoje a územního plánování, vyhlašuje dle směrnice rady města č. 1/2007 veřejnou zakázku malého rozsahu na akci: REKONSTRUKCE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. HD Objektivy druh zadávacího řízení: název veřejné zakázky:

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. HD Objektivy druh zadávacího řízení: název veřejné zakázky: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) název veřejné zakázky: HD Objektivy druh zadávacího řízení: Otevřené

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Dodávka ICT

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Dodávka ICT ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Dodávka ICT 1 OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE... 3 2 PŘEDMĚT PLNĚNÍ ZAKÁZKY... 3 3 PŘEDPOKLÁDANÁ HODNOTA ZAKÁZKY...

Více

Centrální zadavatel město Semily

Centrální zadavatel město Semily Výzva k zahájení zadávacího řízení a Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky realizované druhem zjednodušeného podlimitního řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách /dále jen

Více

Centrální zadavatel. Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické energie pro. město Česká Lípa

Centrální zadavatel. Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické energie pro. město Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky zadávané druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení (dále jen veřejná zakázka ) dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu C153530

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu C153530 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB VZ026/2012 - příloha č 4 rámcová smlouva pro část 1 VZ RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB (uzavřená podle 269 odst 2 zákona č 513/1991 Sb, obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a 11 a 89 zákona

Více

Město Moravský Krumlov V 000488 Refinancování stávajícího hypotečního úvěru Města Moravský Krumlov

Město Moravský Krumlov V 000488 Refinancování stávajícího hypotečního úvěru Města Moravský Krumlov Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: úvěru Města Moravský Krumlov

Více

Podmínky výběrového řízení a výzva k podání nabídky (dále jen zadávací dokumentace nebo Výzva )

Podmínky výběrového řízení a výzva k podání nabídky (dále jen zadávací dokumentace nebo Výzva ) Podmínky výběrového řízení a výzva k podání nabídky (dále jen zadávací dokumentace nebo Výzva ) 1 Údaje o zakázce a zadavateli Zakázka: Zajišťování provozu tepelných zdrojů a rozvodných zařízení Zadavatel:

Více

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa Ing. Rostislav Mareš, Fügnerova 1358, 440 01 Louny Telefon : 722091410 IČ : 74569589 E-mail : Rostislav.Mares@seznam.cz Textová část zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané

Více

Kontaktní telefon: 566 624 632, 566 621 258, 736 472 472 j.svobodova@3zszdar.cz

Kontaktní telefon: 566 624 632, 566 621 258, 736 472 472 j.svobodova@3zszdar.cz Věc : Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SLUŽEB PRO PROJEKT INKLUZIVNÍ ŠKOLA ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI VE VZDĚLÁVÁNÍ REGISTRAČNÍ ČÍSLO

Více

Služby města Bochov, s.r.o. Náměstí Míru 1, 364 71 Bochov IČ: 29069041

Služby města Bochov, s.r.o. Náměstí Míru 1, 364 71 Bochov IČ: 29069041 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Preambule: Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu (malé hodnoty) ve smyslu 12 odst. 3, zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování a nátěry v SsmP pro

Více

DODÁVKA OPERAČNÍHO MIKROSKOPU A FUNDUS KAMERY S ARCHIVAČNÍM SYSTÉMEM

DODÁVKA OPERAČNÍHO MIKROSKOPU A FUNDUS KAMERY S ARCHIVAČNÍM SYSTÉMEM Veřejná zakázka: Dodávka operačního mikroskopu a fundus kamery s archivačním systémem Zadavatel: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Petra Danningerová Telefon: 267 994 203 Fax: 272 936 597 E-mail: Petra.danningerova@sfzp.cz č.j. SFZP 072274/2012 Datum: 28. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Preambule: Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu (malé hodnoty) ve smyslu 12 odst. 3, zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále Zákon).

Více

Krycí list nabídky OBUV

Krycí list nabídky OBUV Příloha č. 1 k zadávací dokumentaci Krycí list nabídky Veřejná zakázka v otevřeném zadávacím řízení OBUV Uchazeč Obchodní název: Adresa a sídlo uchazeče: Jméno/a a příjmení člena/ů statutárního orgánu:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Pardubicích dne 16. 3. 2016 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu na služby Vážení, obracíme se na Vás jakožto zadavatel s výzvou k podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Základní škola a Mateřská škola Zákupy, příspěvková organizace, se sídlem Školní 347, 471 23 Zákupy jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

ADMINISTRÁTOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

ADMINISTRÁTOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ADMINISTRÁTOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu 2016 Č.j.: 279047/2016-ČRA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na poskytnutí služeb Česká rozvojová

Více

Město Varnsdorf. Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Varnsdorf (dále jen směrnice)

Město Varnsdorf. Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Varnsdorf (dále jen směrnice) Město Varnsdorf Zastupitelstvo města Varnsdorf na svém XVI. zasedání dne 26.4.2012 rozhodlo usnesením č. 43/2012 vydat v úplném znění tuto směrnici: Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlem: Kaplanova 1931/1, Praha 11 Chodov, PSČ: 148 00 Zastoupený: Ing. Františkem Krejčím, ředitelem

Více

R Á M C OVÁ S M LO U VA N A P ROVÁ D Ě N Í STAV E B N Í C H P R A C Í

R Á M C OVÁ S M LO U VA N A P ROVÁ D Ě N Í STAV E B N Í C H P R A C Í R Á M C OVÁ S M LO U VA N A P ROVÁ D Ě N Í STAV E B N Í C H P R A C Í Smluvní strany: Česká republika Státní pozemkový úřad se sídlem: Husinecká 1024/11a, Praha 3, PSČ: 130 00 IČ: 013 12 774, DIČ: CZ 01312774

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy SŠ a ZŠ Lipník nad Bečvou, Osecká 301, 751 31 Lipník nad Bečvou Škola spolupracující s Pedagogickou fakultou UP Olomouc tel.: 581 773 766 mob. : 733 171 806 www.zslipnik.cz email: zvspslipnik@email.cz

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

HORNICKO GEOLOGICKÁ FAKULTA

HORNICKO GEOLOGICKÁ FAKULTA VŠB TU OSTRAVA vypisuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ pro zakázku Vytvoření informačního systému pro podporu činnosti Aquaparku V rámci výuky předmětu Informační systémy oboru Informační a systémový management Kontaktní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY Odůvodnění zvoleného způsobu zadání Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 2.200.000,- Kč bez DPH. Dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele CESTOVNÍ RUCH BEZ BARIÉR Reg. číslo: CZ.1.10/2.2.00/07.00938 V Třinci dne 1. prosince 2010 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Cestovní ruch bez bariér Vážení, přiměřeně

Více

MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov

MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zadané v zadávacím řízení dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejné zakázky malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje veřejnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE M A N A Ž E R S K É D O V E D N O S T I V Ř Í Z E N Í P R O J E K T Ů Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost v projektu Vzdělávejte se pro růst v Jihočeském kraji II Registrační

Více

VYHLÁŠKA o podrobnostech atesta ního

VYHLÁŠKA o podrobnostech atesta ního VYHLÁŠKA ze dne 9. června 2006 o podrobnostech atestačního řízení pro elektronické nástroje, náležitostech žádosti o atest a o výši poplatku za podání žádosti o atest (vyhláška o atestačním řízení pro

Více

VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ SANITÁŘ

VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ SANITÁŘ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ

Více

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

1. Název zakázky: SLCL vypracování tendrové dokumentace, dopracování projektu pro provedení stavby a práce spojené s prováděním stavby

1. Název zakázky: SLCL vypracování tendrové dokumentace, dopracování projektu pro provedení stavby a práce spojené s prováděním stavby Výzva k podání nabídky, základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Nadace Josefa Viewegha Sklářská huť František. Pod Čihadlem 386; 285 06 Sázava. Ing. Jaroslav Krčmář

Nadace Josefa Viewegha Sklářská huť František. Pod Čihadlem 386; 285 06 Sázava. Ing. Jaroslav Krčmář Dodatečná informace č. 1 pro otevřené nadlimitní řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a dle metodiky OP ŽP Název veřejné zakázky Zadavatel: Sídlo: Zpracování

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Dodávka učebnic pro ZŠVD 2015 II. část Identifikační údaje veřejného zadavatele Název: Základní škola Přerov, Velká Dlážka 5 IČ: 47858354

Více

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadavatel není povinen postupovat podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Název veřejné zakázky: Předmět

Více

Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum. ZŠMŠ 2015/79-1 Mgr. Libuše Renová 27. 8. 2015

Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum. ZŠMŠ 2015/79-1 Mgr. Libuše Renová 27. 8. 2015 adresa dodavatele Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum ZŠMŠ 2015/79-1 Mgr. Libuše Renová 27. 8. 2015 Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané mimo působnost zákona

Více

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI Příloha č. 1 Obchodní podmínky Číslo smlouvy mandanta: Veřejná zakázka: BC-2/2008 NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI I. Smluvní strany 1. Letiště Ostrava, a.s.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s názvem Revitalizace prostoru při ul. Tyršova v Děčíně I zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

KANALIZACE A ČOV HŘIBOJEDY, DOSTAVBA VODOVODU HŘIBOJEDY

KANALIZACE A ČOV HŘIBOJEDY, DOSTAVBA VODOVODU HŘIBOJEDY DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 1 Veřejná zakázka KANALIZACE A ČOV HŘIBOJEDY, DOSTAVBA VODOVODU HŘIBOJEDY Tato veřejná zakázka je zadávána v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky PR služby pro Zahraniční zastoupení 1. stupně ČCCR CzechTourism v Německu

Více

Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks nových mobilních (dotykových) zařízení, předmět plnění je specifikován popsán v Příloze č.

Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks nových mobilních (dotykových) zařízení, předmět plnění je specifikován popsán v Příloze č. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj. se sídlem Ostrava Moravská Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692. Veřejná zakázka:

Zadavatel: Moravskoslezský kraj. se sídlem Ostrava Moravská Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692. Veřejná zakázka: Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava Moravská Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Tělovýchovné zařízení Zámecký okruh č.8, Opava - dodatek č. 1 zadávaná v jednacím

Více

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle Příručky pro žadatele a příjemce Integrovaného operačního programu a dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce

Výzva a zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce Statutární město Brno, MČ Brno-Kohoutovice Výzva a zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce dle 38 a v souladu 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

1/8. Jez Lhotka - rybochod - II. etapa. Název veřejné zakázky: Zadavatel

1/8. Jez Lhotka - rybochod - II. etapa. Název veřejné zakázky: Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. a) otevřené

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE l ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zakázku malého rozsahu na služby podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), kdy se nejedná o zadávací řízení

Více

Zpracování projektové dokumentace na akci Pracoviště pro výzkum inovací techniky a jejího vlivu na prostředí

Zpracování projektové dokumentace na akci Pracoviště pro výzkum inovací techniky a jejího vlivu na prostředí Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zpracování

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na poskytování mobilních telekomunikačních služeb Identifikační

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky malého rozsahu: Smlouva o provádění

Více

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

Zadávací dokumentace. Protipovodňová opatření obcí Novojičínska

Zadávací dokumentace. Protipovodňová opatření obcí Novojičínska Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávku zadávanou formou otevřeného řízení, v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory - Operační program Životní prostředí a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Město Trhové Sviny Sídlem: Žižkovo náměstí 32, 374 01 Trhové Sviny Zastoupený: Ing. Radislav Bušek, starosta města IČ: 00245551 : Výběrové

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČ: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Moderní trendy ve výuce dramatické a tělesné výchovy IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Moderní trendy ve výuce dramatické a tělesné výchovy IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu podle metodiky Regionálního operačního programu Moravskoslezsko (dále jen metodika ) Název veřejné

Více

Oprava mostku Velké Březno Vítov

Oprava mostku Velké Březno Vítov OZNÁMENÍ O VYPSÁNÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: OBEC VELKÉ BŘEZNO Adresa: Děčínská 211, 403 23 Velké Březno Zastoupená: Mgr. Michalem Kulhánkem starostou obce IČ: 00267139 tel: +420

Více

M I N I S T E R S T V O P R Á C E A S O C I Á L N Í C H VĚCÍ

M I N I S T E R S T V O P R Á C E A S O C I Á L N Í C H VĚCÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu vedené pod názvem Provedení revizí elektrického ručního nářadí, elektrických spotřebičů, výpočetní techniky a prodlužovacích elektrických kabelů zadávané

Více

Infrastruktura pro virtuální servery.

Infrastruktura pro virtuální servery. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušeného podlimitního řízení ve smyslu ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, veřejné zakázky na dodávku s názvem:. Zdravotnická

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Rekvalifikace pro Moravskoslezský kraj

DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Rekvalifikace pro Moravskoslezský kraj DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ve smyslu 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Veřejná zakázka: Rekvalifikace pro Moravskoslezský

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Textová část Zadávací dokumentace název veřejné zakázky: Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu v.7 PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zadávané v souladu

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na dodavatele tiskařských služeb v roce 2008 letáky OPŽP brožury

Více

Směrnice S 301/09 ZÁSADY VÝBĚRU DODAVATELŮ I. ÚČEL NAHRAZUJE SMĚRNICI: GESTOR NORMY: SCHVÁLENO: V. ÚČINNOST OD:

Směrnice S 301/09 ZÁSADY VÝBĚRU DODAVATELŮ I. ÚČEL NAHRAZUJE SMĚRNICI: GESTOR NORMY: SCHVÁLENO: V. ÚČINNOST OD: Směrnice S 301/09 ZÁSADY VÝBĚRU DODAVATELŮ I. ÚČEL Pro zajištění optimalizace výběru dodavatele na realizaci oprav v bytových domech ve vlastnictví nebo správě SBD Poruba. II. NAHRAZUJE SMĚRNICI: Směrnici

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY č. j. S 12661/2013-ONVZ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY č. j. S 12661/2013-ONVZ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY č. j. S 12661/2013-ONVZ s názvem Rámcová kupní smlouva na Dodávky technologických PC, monitorů, záložních zdrojů včetně příslušenství dále jen veřejná zakázka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název Výběrového řízení: Nákup nových technologií TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. tavící a kalící pece 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Firma: TURISTICKÉ ZNÁMKY s. r. o. Sídlo: Rýmařov - Janovice,

Více

Město Varnsdorf. Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Varnsdorf (dále jen směrnice)

Město Varnsdorf. Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Varnsdorf (dále jen směrnice) Město Varnsdorf Zastupitelstvo města Varnsdorf na svém XXVIII. zasedání dne 22.10.2009 rozhodlo usnesením č. 182/2009 vydat v úplném znění tuto směrnici: Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Ostraha budov MMK a Zámku Fryštát včetně úklidu Zámku Fryštát 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Zadavatelem je Statutární město Karviná se sídlem Fryštátská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Dodávka technologie mycího a servisního boxu v rámci projektu

Více