Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 26. října 2009

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 26. října 2009"

Transkript

1 Obecní úřad Dýšina Náměstí Míru Dýšina ZO/13/2009 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 26. října 2009 Přítomni : Mgr. Jaroslav Štilip, starosta obce Ing. Jaroslav Egrmajer, místostarosta obce zastupitelé - Mgr. Petr Blažek, Bc. Michal Hala, Ing. Marta Kučerová, pan Stanislav Nichstein, pan Vojtěch Smetana, paní Markéta Süszová, Dis., pan Milan Ženíšek K jednotlivým bodům programu /u bodu hlasování/ jsou čísla uvedena takto : pro - proti - zdržel se hlasování Přehled hlasování zastupitelů obce k jednotlivým bodům je přílohou tohoto zápisu. Jednání zahájeno : v hod. Jednání zahájil a řídil starosta obce pan Mgr. Jaroslav Štilip. Přivítal přítomné a konstatoval, že ZO bylo řádně a včas svoláno dle zákona o obcích. Je přítomno 9 zastupitelů, tudíž je zasedání ZO usnášeníschopné. Zápis z minulého jednání ZO byl ověřiteli ověřen a je bez připomínek. Starosta konstatoval, že návrh programu jednání je doplněn a předložen ZO ke schválení v tomto znění : 1. Zahájení, jmenování ověřitelů zápisu, zapisovatelky 2 Aktualizace dokumentů firmy FLAGA ČESKÝ PLYN, s.r.o. pro objekt Plnírna propan butanu Dýšina : - Bezpečnostní zpráva k Vnitřní havarijní plán k Kontrola plnění usnesení 4. Odročené záležitosti z minulého ZO 5. Zpráva starosty obce a jeho činnosti za uplynulý měsíc 6. III. vlna privatizace bytového fondu v lokalitě K Chlumu 7. Domovní řád platný v nájemních objektech obce 8. Podání žádosti o dotaci z PRV u SZIF (státní zemědělský intervenční fond) na vodovodní řad v ulici Přátelství 9. Rozpočtové změny 10. Zřizovací listiny příspěvkových organizací 11. Různé 12 Usnesení a závěr HLASOVÁNÍ č. l : ZO schvaluje navržený program jednání.

2 Zahájení, jmenování ověřitelů, zapisovatelky Pořízením zápisu byla pověřena : paní Marie Boušová Ověřiteli zápisu byli určeni : Mgr. Petr Blažek, pan Stanislav Nichstein Sepsáním usnesením byli pověřeni : Bc. Michal Hala, paní Markéta Süszová, Dis. Za správnost údajů o hlasování zodpovídá : Mgr. Petr Blažek 2. Aktualizace dokumentů firmy FLAGA ČESKÝ PLYN, s.r.o. pro objekt Plnírna propan butanu Dýšina - Bezpečnostní zpráva k Vnitřní havarijní plán k Seznámení s dokumenty provedl pan Miroslav Tlustý s tím, že "Bezpečnostní zpráva" řeší postup při mimořádných událostech a "Aktualizace vnitřního havarijního plánu" se týká technického názvosloví - pojmenování technických zařízení. ZO bere na vědomí aktualizaci výše uvedených dokumentů ze dne ve smyslu změn některých pojmů a názvosloví a nemá proti těmto dokumentům žádné připomínky ani námitky. a/ HLASOVÁNÍ č. 2 : ZO bere na vědomí aktualizaci dokumentů Vnitřní havarijní plán a Bezpečnostní zpráva firmy FLAGA ČESKÝ PLYN, s. r. o. - provoz Plnírna propad butanu Dýšina. b/ Pan Tlustý v souvislosti s riziky v plnírně propan butanu upozornil na riziko - čpavek v objektu Mrazíren. Zastupitel p. Stanislav Nichstein apeloval na řešení i tohoto problému. HLASOVÁNÍ č. 3 : ZO ukládá starostovi obce oslovit KÚ PK - Odbor životního prostředí s dopisem zjišťujícím, jaké zákonné pravomoci má Obec Dýšina ve vztahu k bezpečnostním rizikům provozu Mrazírny Dýšina (jde o zde technologicky využívaný čpavek a rizika jeho úniku). 3. Kontrola plnění usnesení - ZO dne Zastupitelstvo obce Dýšina ukládá : 1. Starostovi obce za asistence JUDr. Havla uzavřít smlouvu o provedení dražby pozemků označených "10" a "13" s dražitelem Ing. Jiřím Štrbíkem. - Splněno. 2. Starostovi obce vyrozumět nájemce Modrého salonku o chystané nové smlouvě ke dni a do příštího jednání ZO předložit pracovní verzi nové smlouvy, včetně dopracovaných podmínek poskytování těchto prostor zájemcům z řad občanů, spolků, organizací i cizích zájemců. - Splněno. Dne je vyvoláno jednání s paní Štěpánkou Paidarovou za účelem projednání aktualizovaných podmínek pro provozování MS a následně zapracovaných do nové smlouvy ke dni /viz dokument předložený ZO/. 3. Starostovi a místostarostovi obce zahájit přípravu a následné kroky ve schválení investiční prioritě č Splněno. ZO bere na vědomí kontrolu plnění usnesení uloženého ZO dne s tím, že usnesení byla splněna, dvě nesplněná usnesení, týkající se lokality "Loužek" nebyla z objektivních důvodů splněna /posunutí termínu realizace/.

3 Starostovi a místostarostovi obce provést kroky k uvolnění dalších dvou pozemků v lokalitě Loužek pro přípravu přeložky vodovodu. - Nesplněno. 5. Místostarostovi obce za asistence JUDr. Havla přípravu prodeje pozemků parc. č. 1495/9, parc. č. 1495/11, parc. č. 1495/12, parc. č. 1498/5. - Nesplněno. Místostarosta vysvětlil situaci. Prodej výše uvedených pozemků bude realizován až po provedení vodovodní přeložky. HLASOVÁNÍ č. 4 : Odročené záležitosti ze ZO Zastupitelstvo obce Dýšina odkládá : 1. Do příštího zasedání ZO Dýšina žádost Okrašovacího spolku Dýšina - Nová Huť o poskytnutí účelového příspěvku ve výši ,-- Kč na vyzdravení a zastřešení "Velkého smrku v Nové Huti. Z rozpravy vyplynulo : Objevily se nové skutečnosti, neboť stav stromu je stále horší a nepůjde zachovat, jak Okr. spolek Dýšina - Nová Huť předpokládal. Je na zvážení, zda zachovat torzo stromu, kolem něho prořezat křoví, zkulturnit prostředí, nebo strom porazit a místo něho zvolit jiný. Naskýtá se možnost tzv. fotogalerie Velkého smrku. ZO se dohodlo na tom, že záležitost "Velký smrk" na dnešním jednání neuzavře. HLASOVÁNÍ č. 5 : ZO ukládá starostovi obce k řešení zajistit odborný posudek na Velký smrk u firmy, která spravuje obecní les. 2. Do příštího zasedání Zastupitelstva obce Dýšina předložený návrh v rámci Posudku zdravotního stavu stromů a jeho realizaci s tím, že 8 vzrostlých stromů v havarijním stavu z důvodu prevence bezpečnosti obyvatel bude poražen. Za účelem posouzení budou osloveni nezávislí odborníci. a/ ZO souhlasí s pokácením přesně identifikovaných 8 vzrostlých stromů s tím, že za každý pokácený strom bude vysazen nový strom. HLASOVÁNÍ č. 6 : b/ ZO souhlasí s tím, že dřevo pokácených stromů bude uplatněno jako protihodnota oproti nákladům spojených s kácením s cílem tyto náklady minimalizovat. HLASOVÁNÍ č. 7: Starosta obce informoval o Ujednání o další spolupráci : Koupaliště Nová Huť Obsahem dokumentu je vzájemné ujednání mezi starostou obce a paní Petrou Drábkovou a bude řešeno dodatkem ke smlouvě o pronájmu koupaliště. a/ ZO bere na vědomí ujednání s paní Petrou Drábkovou v záležitosti dalšího provozování koupaliště v Nové Huti. HLASOVÁNÍ č. 8 : b/ ZO odkládá do příštího jednání ZO problematiku koupaliště a navrhuje pracovní skupinu. c/ ZO schvaluje pracovní skupinu ve složení : pan Stanislav Nichstein, pan Vojtěch Smetana, Ing. Jaroslav Egrmajer pro prodloužení smlouvy, týkající se pronájmu koupaliště s tím, že její první schůzka se uskuteční do HLASOVÁNÍ č. 9 :

4 Zpráva starosty obce o jeho činnosti za uplynulý měsíc Starosta obce informoval o jednáních během měsíce října : - Jednání na Ministerstvu zemědělství ČR a KÚ PK o přesunutí dotace ČOV na příští kalendářní rok - Setkání starostů OÚ Kyšice, Chrást, Dýšina - ČOV - Jednání s SÚS Kralovice o investiční akci - Vodovodní řad ulice Přátelství - Jednání na stav. úřadu Magistrátu města Plzně - Změna č. 2 ÚP - Účast na schůzce Spolku pro obnovu venkova - Schůzky s nájemníky obecních bytů - řešení problematiky s nájemníky - Jednání s Okrašovacím spolkem Dýšina - Nová Huť v otázce jejich návrhu o zachování "Velkého smrku" a zlepšení prostředí kolem památečního stromu. - Pracovní jednání dne 19. října 2009 se zástupci vlastníků nemovitostí dotčených stavbou "Ochranná hráz Dýšina - Nová Huť, Klabava ř. km. 7,104-8,383 a projektantem panem Ing. Milanem Jíchou o technickém řešení stavby, zejména kritických míst - - jez, brod, náhon. - Podklady pro vydání Zpravodaje obce, příprava kulturních akcí - Místní šetření ve spádovém regionu obce v rámci provedeného posudku zdravotní zeleně v obci. Jedná se o 8 vzrostlých stromů v havarijním stavu, které bude nutné pokácet. - Pracovní schůzka s uchazeči o zřízení lékárny - výdejny v č.p Řešení problematiky ZŠ a MŠ - zařazení do obchodního rejstříku - Účast na jednání předsednictva DSO Horní Berounka - Jednání s Plzeňskými městskými dopravními podniky Plzeň o chystaných změnách MHD - nástupní zastávka línek č. 52, 53 - konečná na Doubravce, změna jízdních řádů - Účast na školské radě Základní školy Dýšina - Jednání s 1. JVS ve věci ČOV - Jednání se zástupci pojišťovny Alfa Broker s.r.o., Sokolovská 23, Plzeň o uzavření makléřské smlouvy o poradenské službě v pojišťování, zprostředkování a správě pojistných smluv a zastupování při jednání s pojišťovanými. - Řešení problematiky školní jídelny ZŠ HLASOVÁNÍ č. 10 : III. vlna privatizace bytového fondu K Chlumu Dnem uplynula lhůta pro prodej obecních bytů ve II. kole. Sedm nájemníků bylo JUDr. Havlem doporučeným dopisem vyzváno k odkupu, ale o odkoupení bytu v řádném termínu nepožádali. Je možné zahájit III. kolo prodeje obsazených bytových jednotek, a to v souladu s čl. II., odst. c) Zásad prodeje bytových jednotek z majetku obce ze dne Dne předal JUDr. Havel na OÚ znalecký posudek č. 2009/085 ze dne soudního znalce Jiřího Rajchelta. Je na rozhodnutí ZO, zda rozhodne o prodeji přímým zájemcům nebo o prodeji dražbou. V obou případech je pro kupní nebo vyvolávací cenu nutné dodržet cenový limit dle stanovené nabídky pro II. kolo. ZO schvaluje třetí vlnu privatizace dotčených bytů v lokalitě K Chlumu v návaznosti na zásady prodeje bytových jednotek z majetku obce ze dne takto : - byt č. 217/1 za vyvolávací cenu ,-- Kč - byt č. 234/2 za vyvolávací cenu ,-- Kč - byt č. 234/8 za vyvolávací cenu ,-- Kč - byt č. 235/1 za vyvolávací cenu ,-- Kč

5 byt č. 235/2 za vyvolávací cenu ,-- Kč - byt č. 235/3 za vyvolávací cenu ,-- Kč - byt č. 235/8 za vyvolávací cenu ,-- Kč a/ HLASOVÁNÍ č. 11 : b/ ZO schvaluje formu prodeje dotčených bytů, a to formou veřejné dražby. HLASOVÁNÍ č. 12 : c/ ZO schvaluje dražitele pana Ing. Jiřího Štrbíka. HLASOVÁNÍ č. 13 : d/ ZO ukládá starostovi obce zrealizovat třetí vlnu privatizace bytového fondu. 7. Domovní řád v obecních bytech Obec Dýšina jako vlastník domů /bytů/ vydává za účelem zabezpečení pořádku, čistoty a uchování bytového fondu pro nájemce svých bytů tento domovní řád, který nabývá platnosti dnem vyhlášení - schválení ZO a nahrazuje domovní řád vydaný Přestávka v jednání hod hod. Po ukončení rozpravy starosta obce vyzval zastupitele k odsouhlasení domovního řádu : HLASOVÁNÍ č. 14 : ZO schvaluje pracovní skupinu pro dopracování pravidel domovního řádu tak, aby jeho finální řešení bylo přijatelné na příštím jednání ZO. ZO schvaluje složení pracovní skupiny : paní Markéta Süszová, Dis., Mgr. Petr Blažek, Bc. Michal Hala. HLASOVÁNÍ č. 15 : Podání žádosti o dotaci z PRV u SZIF na "Vodovodní řad v ulici Přátelství" Starosta obce informoval o zpracované žádosti o dotaci firmou EC Consulting. a/ ZO souhlasí s podáním žádosti o dotaci na akci "Vodovodní řad - ulice Přátelství, Dýšina" z Programu obnovy venkova u Státního zemědělského intervenčního fondu. HLASOVÁNÍ č. 16 : b/ ZO souhlasí s nepřijetím dotace v roce 2009 na intenzifikaci ČOV. HLASOVÁNÍ č. 17 : Rozpočtové změny Starosta obce informoval o úpravě rozpočtu obce na rok rozpočtové opatření č. 3. Zprávu předložila paní Jaroslava Maurová. ZO schvaluje rozpočtové opatření č. 3 v navrhované podobě. HLASOVÁNÍ č. 18 :

6 Zřizovací listiny příspěvkových organizací Starosta obce předložil ZO aktualizovanou Zřizovací listinu Mateřské školy Dýšina, příspěvkové organizace a Zřizovací listinu Základní školy generála Pattona Dýšina, příspěvkové organizace. HLASOVÁNÍ : č.19, ZO schvaluje aktualizovanou Zřizovací listinu Mateřské školy Dýšina, příspěvkové organizace zřízenou ke dni a Zřizovací listinu Základní školy generála Pattona Dýšina, příspěvkové organizace zřízenou ke dni R ů z n é Nový chodník při ul. Přátelství km 0,548-0,685 Starosta obce předložil ZO ke schválení smlouvu o dílo zhotovitele firmy HM real s. r. o., Emingerova 18, Plzeň pro tuto uvedenou stavbu. Předmětem smlouvy je provést zemní práce včetně odvodnění a položení zámkové dlažby a obrubníků na stavbě "Nový chodník při ul. Přátelství" za cenu dle nabídky včetně 19% DPH Kč ,40. a/ HLASOVÁNÍ : 20, ZO souhlasí s uzavřením smlouvy o dílo mezi Obcí Dýšina a firmou HM real s. r. o. jako zhotovitele díla "Nový chodník při ulici Přátelství." b/ HLASOVÁNÍ : ZO ukládá starostovi obce uzavřít smlouvu s firmou HM real s. r. o., Emingerova Plzeň na výše uvedenou stavbu Aktualizované podmínky provozování Modrého salonku platné od Starosta obce předložil ZO výše uvedený dokument, se kterým bude seznámena paní Štěpánka Paidarová na jednání dne a/ HLASOVÁNÍ : č 21, ZO souhlasí s dokumentem Aktualizované podmínky provozování Modrého salonku platné od b/ HLASOVÁNÍ :č 22, ZO ukládá starostovi obce vyjednat akceptaci podmínek k provozování Modrého salonku Mimosoudní narovnání Starosta obce informoval o dohodě s jednatelem firmy STAMA PRIMA panem Szabem s tím, že firma provede v ZŠ Dýšina práce v hodnotě ,- Kč bez DPH a ZŠ doplatí ,- Kč bez DPH. Zbytek bude v rámci dohody o narovnání, kterou připravuje JUDr. Havel. Předmětem prováděných prací bude nová dlažba v krčku do školní jídelny včetně schodiště. ZO bere na vědomí připravenou dohodu o mimosoudním narovnání mezi Obcí Dýšina a firmou STAMA PRIMA. HLASOVANÍ : Č 23,

7 Komise SPOZ Starosta obce předložil ZO návrh na rozdělení ročních odměn pro SPOZ Dýšina takto : Paní Iva Melicharová - roční odměna 6 000,-- Kč Členky SPOZ - roční odměna k rozdělení 7 000,-- Kč Zastupitel Bc. Michal Hala upozornil za svoji osobu na střet zájmů. HLASOVÁNÍ :č 24, ZO souhlasí s hlasováním Bc. Michala Haly. HLASOVÁNÍ :č 25, ZO souhlasí s finanční částkou Kč ,-- pro komisi SPOZ s tím, že Kč 6 000,-- činí roční odměna předsedkyně SPOZ paní Ivy Melicharové Žádost paní Mgr. Václavy Kuklíkové Starosta seznámil ZO se žádostí paní Mgr. Václavy Kuklíkové o proplacení řádné dovolené z roku HLASOVÁNÍ :č 26, Návrh nebyl přijat. ZO nesouhlasí s proplacením zůstatku dovolené z roku 2009 Mgr. Václavě Kuklíkové, bytem Přátelství 68, Dýšina Smlouva o zřízení věcného břemene 1. Přípojka NN - Polní p Robert Anton ČEZ Distribuce /P.R.O.servis/ (žádost ze dne ) Smlouva č. IV /001 Pozemky parc. č. 818 KN, 1231/10 KN - cena 1 000,-- Kč Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene byla uzavřena dne HLASOVÁNÍ :č 27, ZO schvaluje smlouvu č. IV /001 o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce Děčín. 2. Přípojka NN - 636/1 - Václav Kabrna ČEZ Distribuce /P.R.O.servis/ (žádost ze dne ) Smlouva č. IV /2 Pozemek parc. č. 608 KN - cena 600,-- Kč Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene byla uzavřena dne HLASOVÁNÍ :č 28, ZO schvaluje smlouvu č. IV /2 o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce Děčín. HLASOVÁNÍ :č 29, ZO ukládá starostovi obce uzavřít smlouvu č. IV /2 o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce Děčín a č IV /001 o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce Děčín

8 11.7. Pozemky "Weissova vila" Místostarosta obce předložil ZO připravovaný prodej pozemků "Weissova vila" takto: * ppč. 1078/1-213 m2, ppč. 1078/6-522 m2 manželům Václavě Burianové a Václavovi Burianovi a Petře Světlíkové za cenu Kč ,-- * ppč. 1077/2-1 m2, ppč. 1077/5-90 m2, ppč. 1079/1-876 m2, ppč. 1079/2-26 m2 manželům Václavě Burianové a Václavovi Burianovi za cenu Kč ,-- * ppč.1078/2-25 m2,ppč. 1078/3-79 m2, ppč. 1078/7-327 m2, ppč. 1079/6-876 m2 Petře Světlíkové za cenu ,-- Kč * maximální délka splácení je 3 roky HLASOVÁNÍ :č 30, ZO schvaluje navržený prodej pozemků "Weissova vila." ZO ukládá místostarostovi obce za asistence JUDr. Havla připravit kupní smlouvy pro prodej pozemků "Weissova vila" včetně formy splácení kupní ceny. ZO ukládá starostovi obce uzavřít smlouvy o prodeji pozemků "Weissova vila." Informace starosty obce a/ Ochranná hráz Dýšina - Nová Huť, Klabava ř. km. 7,104-8,383 Starosta obce informoval o výsledku jednání dne se zástupci vlastníků nemovitostí dotčených výše uvedenou stavbou, na kterém byl přítomen projektant Ing. Milan Jícha. b/ Penále Starosta obce seznámil s Rozhodnutím o zamítnutí žádosti o prominutí penále Ministerstva financí ČR - č.j. 43/73232/ c/ Státní svátek 28. října Starosta obce pozval přítomné na kulturní akci k příležitosti státního svátku, která se bude konat v Modrém salonku dne Házenkářské hřiště Informace místostarosty obce : Pracovní skupina ve složení Ing. Jaroslav Egrmajer, p. Milan Ženíšek, p. Vojtěch Smetana projednal žádost a možnost pronájmu házenkářského hřiště včetně způsobu přístupu koní na sportoviště. Pracovní skupina se sešla s panem Luďkem Smahou a diskutovala o záměrech Sportovní stáje Smaha - Dýšina. Společně došli k závěru, že házenkářské hřiště není nejvhodnější místo pro záměr stáje, hlavně z důvodu dostupnosti pro koně. Pracovní skupina z tohoto důvodu nedoporučuje pronajmutí házenkářského hřiště Sportovní stáji Smaha - Dýšina. Dále pracovní skupina doporučuje hřiště upravit od náletových dřevin pracovní četou. Společně s p. Smahou vytipovali dvě vhodnější lokality. ZO bere na vědomí zprávu pracovní skupiny zabývající se dalším využitím házenkářského hřiště. HLASOVÁNÍ :č 31, ZO nesouhlasí s pronájmem házenkářského hřiště

9 12. Usnesení a závěr Zastupitel Bc. Michal Hala přečetl návrh na usnesení z jednání ZO dne HLASOVÁNÍ :č 32, Návrh na usnesení byl přijat. Jednání bylo ukončeno ve hodin. V Dýšině dne Ověřitelé : Mgr. Petr Blažek... Stanislav Nichstein... Ing. Jaroslav E G R M A J E R místostarosta Mgr. Jaroslav Š T I L I P starosta

10 Obecní úřad Dýšina Náměstí Míru Dýšina ZO/13/2009 U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 26. října 2009 I. Zastupitelstvo obce Dýšina b e r e n a v ě d o m í : kontrolu plnění usnesení uloženého ZO dne s tím, že usnesení byla splněna, dvě nesplněná usnesení týkající se lokality Loužek nebyla z objektivních důvodů splněna (posunutí termínu realizace); aktualizaci dokumentů: Vnitřní havarijní plán a Bezpečnostní zpráva firmy FLAGA ČESKÝ PLYN, s. r. o. - provoz Plnírna propan butanu Dýšina; ujednání s pí. Drábkovou ve věci dalšího provozování koupaliště v Nové Huti; zprávu starosty obce o jeho činnosti za uplynulý měsíc; připravovanou dohodu o mimosoudním narovnání mezi Obcí Dýšina a firmou STAMA PRIMA; zprávu pracovní skupiny zabývající se dalším využitím házenkářského hřiště. II. Zastupitelstvo obce Dýšina s c h v a l u j e : program dnešního jednání ZO; pracovní skupinu pro prodloužení smlouvy týkající se pronájmu koupaliště v Nové Huti ve složení : Stanislav Nichstein, Vojtěch Smetana a Ing. Jaroslav Egrmajer s tím, že její první schůzka se uskuteční do 5. listopadu 2009; třetí vlnu privatizace dotčených bytů v lokalitě K Chlumu v návaznosti na Zásady prodeje bytových jednotek z majetku obce Dýšina ze dne takto: o byt č. 217/1 za cenu Kč; o byt č. 234/2 za cenu Kč; o byt č. 234/8 za cenu Kč; o byt č. 235/1 za cenu Kč; o byt č. 235/2 za cenu Kč; o byt č. 235/3 za cenu Kč; o byt č. 235/8 za cenu Kč; formu prodeje dotčených bytů: veřejná dražba; dražitele ing. Jiřího Štrbíka;

11 - 2 - pracovní skupinu pro dopracování pravidel domovního řádu tak, aby jeho finální řešení bylo přijatelné na příštím jednání ZO složení Markéta Süszová, Mgr. Petr Blažek, Bc. Michal Hala; rozpočtové opatření č. 3 v navrhované podobě; aktualizované zřizovací listiny pro MŠ Dýšina, příspěvková organizace a ZŠ generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace, které byly zřízeny k ; smlouvu o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce IV /001; smlouvu o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce IV /2; prodej pozemků Weissova vila : o ppč. 1078/1 213 m 2, ppč. 1078/6 522 m 2 manželům Václavě Burianové a Václavovi Burianovi a Petře Světlíkové za Kč; o ppč. 1077/2 1 m 2, ppč. 1077/5 90 m 2, ppč. 1079/1 876 m 2, ppč. 1079/2 26 m 2 manželům Václavě Burianové a Václavovi Burianovi Kč; o ppč. 1078/2 25 m 2, ppč. 1078/3 79 m 2, ppč. 1078/7 327 m 2, ppč. 1079/6 876 m 2 Petře Světlíkové za Kč; o maximální délku splácení 3 roky. III. Zastupitelstvo obce s o u h l a s í : s pokácením přesně identifikovaných 8 vzrostlých stromů s tím, že za každý pokácený strom bude vysazen nový strom; dřevo pokácených stromů bude uplatněno jako protihodnota oproti nákladům spojených s kácením s cílem tyto náklady minimalizovat; s podáním žádosti o dotaci na vodovodní řád v ul. Přátelství z Programu obnovy venkova u Státního zemědělského intervenčního fondu; s nepřijetím dotace v roce 2009 na intenzifikaci ČOV; s uzavřením smlouvy mezi Obcí Dýšina a HM real s. r. o. ve věci rekonstrukce chodníku v ulici Přátelství; s materiálem Aktualizované podmínky provozování Modrého salonku platné od ; s částkou Kč pro komisi SPOZ s tím, že Kč činí roční odměna předsedkyně pí Ivy Melicharové.

12 - 3 - IV. Zastupitelstvo obce Dýšina n e s o u h l a s í : s proplacením zůstatku dovolené Mgr. Václavě Kuklíkové, bytem Přátelství 68, Dýšina s pronájmem házenkářského hřiště. V. Zastupitelstvo obce u k l á d á : starostovi oslovit odbor ŽP krajského úřadu s dopisem zjišťujícím, jaké zákonné pravomoci má Obec Dýšina ve vztahu k bezpečnostním rizikům provozu Mrazírny Dýšina (jde o zde technologicky využívaný čpavek a rizika jeho úniku); starostovi zajistit odborný posudek na Velký smrk u firmy, která spravuje obecní les; zrealizovat třetí vlnu privatizace bytového fondu; starostovi podpis předložené smlouvy s firmou HM real s. r. o.; starostovi uzavřít smlouvy o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce č. IV /001 a IV /2; vyjednat akceptaci podmínek k provozování Modrého salonku. místostarostovi za asistence JUDr. Havla připravit kupní smlouvy pro prodej pozemků Weissova vila včetně formy splácení kupní ceny; starostovi uzavřít smlouvy o prodeji pozemků Weissova vila. Dýšina, dne 26. října 2009 Ing. Jaroslav E G R M A J E R v. r.. Mgr. Jaroslav Š T I L I P v. r. místostarosta starosta

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 ZO/04/2009 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, starostka Zastupitelé : Mgr. Petr Blažek, Ing. Jaroslav Egrmajer, pan

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 1. července 2009

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 1. července 2009 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 1. července 2009 ZO/08/2009 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, starostka Zastupitelé : Mgr. Petr Blažek, Ing. Jaroslav Egrmajer,

Více

Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice

Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice Přítomní radní: Mgr. Hynek Říha (starosta), Pavel Veselák (místostarosta),

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. února 2015 Přítomni : 6 / Ludmila Svobodová, Vladimír Kubík, Marcela Kubátová, Ing.

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 22. června 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 22. června 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 8/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 22. června 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Bc. Jakub Drmla,

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Ing. Jiří Hložek, Karel Škraňka, Luděk Tůma, Petr Smejsík, Pavel Říhák,

Více

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry

Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Přítomni dle prezenční listiny: Milan Vácha, Vlasta Málková,

Více

Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Michal Němec,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Mgr. Miluše Bubeníková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 22. ledna 2015 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 22. ledna 2015 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 22. ledna 2015 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 9, konaného dne 16. 9. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015.

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015 Přítomni: Ing. Miloš Choura, Ing. Miroslav Opa, Ph.D., Ing. Josef Pátek, Ing. Miloš Sekyra, Mgr. Marek Skalický Omluveni: Ing. Petr

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Č.j.: MUOS/02082/2016 Upravený zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Kontrola úkolů 4.

Více

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Omluveni: Vladimír Černý, Petr Holub, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař Michal

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 19.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 19.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov Přítomni: konaného dne 19.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů uvedeno jmenovitě)

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 14. 6. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 14. 6. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 14. 6. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Jaromír Čáp, Josef Gajdůšek, Dana Kadlčková, Stanislav

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 10.8. 2015 v zasedací místnosti v Jimlíně

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 10.8. 2015 v zasedací místnosti v Jimlíně Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 10.8. 2015 v zasedací místnosti v Jimlíně Přítomno 7 členů ZO, dle prezenční listiny Omluven: Václav Červíček dovolená, Pavel Karas

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 I. Technický bod Starosta zahájil veřejné zasedání zastupitelstva obce Veverské Knínice v 19:05 hodin a

Více

Zápis č. 2/2015. Výsledek hlasování: Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 1 bylo schváleno

Zápis č. 2/2015. Výsledek hlasování: Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 1 bylo schváleno Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 19. května 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hod

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015 Čas: 19.15-20.55 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

Soubor usnesení - 5/ZM/2013

Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Konáno dne: 29.5.2013 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 5/121/ZM/13 - Návrhová komise

Více

Zápis. Při zahájení zasedání přítomno 9 členů zastupitelstva (viz presenční listina).

Zápis. Při zahájení zasedání přítomno 9 členů zastupitelstva (viz presenční listina). Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Skrbeň, které se konalo 9. listopadu 2015 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Při zahájení zasedání

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 5.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2016. konaného dne 28.1.2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2016. konaného dne 28.1.2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2016 konaného dne 28.1.2016 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích byly

Více

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 1 Z Á P I S z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Omluveni:

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ A NEPŘIJATÉ NÁVRHY USNESENÍ z 1. zasedání Zastupitelstva města Mimoň, které se konalo dne 21. ledna 2016 od 16:30 hodin v Domě kultury Ralsko

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.5.2007 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č. 14 ze zasedání zastupitelstva obce Dřínov ze dne 23.4.2012

Zápis č. 14 ze zasedání zastupitelstva obce Dřínov ze dne 23.4.2012 Zápis č. 14 ze zasedání zastupitelstva obce Dřínov ze dne 23.4.2012 Přítomni: Václav Bařtipán, Jitka Bocková, Květa Havelková, Martina Kadlecová, Tomáš Měřínský, Martin Ševic, Petr Švehla 22 hostů dle

Více

Z Á P I S. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.

Z Á P I S. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p. Z Á P I S z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.123 Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů. Krátkodobě omluveni:

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, 257 24 p.chocerady ostredek@chopos.cz tel. 775710112

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, 257 24 p.chocerady ostredek@chopos.cz tel. 775710112 Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 8/2015 dne 22. dubna 2015 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 19:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Klára Škvorová, Ing. Veronika Floriánová,

Více

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová A., Čapek Jar., Kálal R., Mgr. Krafková E., Král P., Kudrna J., Ing. Moučka P., Ing. Popela P., Procházková

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

Město Pohořelice. Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014

Město Pohořelice. Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014 Město Pohořelice Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, DiS., Petr Hemala, Mgr. Plevzová, Ing. Kudrna, Mgr. Polák a zapisovatelka Mgr. Babčanová Omluveni:

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 23. 5. 2011 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Konaného dne 22. 7. 2015 v 17:00 hod. v obřadní místnosti Obecního úřadu Kunčina Přítomní zastupitelé: Miroslav Kubín, Josef Beneš, Zdeněk Henych,

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 06/2015 dne 02. 09. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 06/2015 dne 02. září 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

RM bere na vědomí. RM ukládá

RM bere na vědomí. RM ukládá Rada města Blovice usnesení č. 07/10 z jednání rady města konaného dne 07.04.2010 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Usnesení obsahuje: 5 stran, body č. 169-209 RM schvaluje 169) výstavbu schodiště

Více

Zápis. z 13. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 18. května 2012.

Zápis. z 13. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 18. května 2012. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 Č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 13. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Č.j. 734/02/2014 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 9/2014 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 1.9.2014 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing. Kokeš,

Více

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU konaného dne 26. 8. 2015 v sále multifunkčního centra Trojzemí 1. PŘÍTOMNOST ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Přítomnost při zahájení:

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 4.11.2013

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 4.11.2013 Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 4.11.2013 Přítomno : 7 zastupitelů, dle prezenční listiny Dále přítomno: 3 občané, dle prezenční listiny Oznámení o termínu zasedání

Více

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Účast zastupitelů: 16 při zahájení, celkem 18 Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 16:00 hodin ad

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z VI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. ČERVNA 2015

ZÁPIS A USNESENÍ Z VI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. ČERVNA 2015 ZÁPIS A USNESENÍ Z VI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. ČERVNA 2015 Přítomni: viz prezenční listina (příloha č. 1) Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.00 hod. Jednání

Více

Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/22/08/12

Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/22/08/12 Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/22/08/12 1) Rada obce Rudoltice schvaluje navržený program jednání: a) Bytový fond o Nové NS, dodatky k NS o Dodatky k NS domovní důvěrník čp. 621 o Přehled úkonů Mgr.

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Přítomni, omluveni: dle prezenční listiny Zasedání zastupitelstva městyse bylo zahájeno v 18.00 hodin v prostorách zasedací místnosti

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 11. 2015,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 11. 2015, ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 11. 2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS Č. 21 ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC KONANÉ DNE 3. listopadu 2011

ZÁPIS Č. 21 ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC KONANÉ DNE 3. listopadu 2011 ZÁPIS Č. 21 ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC KONANÉ DNE 3. listopadu 2011 Přítomni: Ing. Luboš Choura, Miroslav Leypold Iglo, Bc. Josef Pátek, Ing. Jaroslav Ryneš, Ing. Miloš Sekyra, Mgr. Marek Skalický

Více

Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin. 2. Informace o dotaci na opravu místních komunikací

Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin. 2. Informace o dotaci na opravu místních komunikací Z á p i s č. 6/2009 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin Přítomno: členů zastupitelstva 5 občanů 4 zapisovatel: Lenka Kučerová Program: 1. Kontrola

Více

Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013

Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013 Město Pohořelice Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Petr Hemala, Mgr. Plevzová, Ing. Kudrna, Mgr. Polák, Mgr. Janičatová, Mgr. Kejík, zapisovatelka

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 8. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 14. 12. 2011 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

KONANÉ DNE 19. 10. 2015

KONANÉ DNE 19. 10. 2015 Z Á P I S ZE 17. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 19. 10. 2015 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar místostarosta Mgr. Vladimíra Hoření člen rady Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015 Přítomni: p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, p. Wiesner, Mgr. Mrzílková, Ing. Hrodek Za MěÚ: Ing. Svobodová

Více

Mgr. Iva Machková, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: a) Uzavření splátkového kalendáře. Hlasování 6-1-0 (usnesení č.

Mgr. Iva Machková, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: a) Uzavření splátkového kalendáře. Hlasování 6-1-0 (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 33/2015 konaného dne 12.10. 2015 od 15:32 hodin v kanceláři pana starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka

Více

Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015

Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015 Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) - omluvena Bohuslav Matouš (5)

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 5. prosince 2012

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 5. prosince 2012 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 5. prosince 2012 č. 399 u p r a v e n á v e r z e vyřazení opotřebovaného a nefunkčního majetku dle přílohy č. 1 tohoto usnesení z majetku Mateřské

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé: paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Macourek, Sedlák

Více

Usnesení z 23. schůze v roce 2015, konané 29. září 2015 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 23. schůze v roce 2015, konané 29. září 2015 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 23. schůze v roce 2015, konané 29. září 2015 Usnesení s termínem č.: 1136 ONI ihned 985 Taj. (OSVV) 13.10. 879 Taj. (ONI) 13.10. 619 HNsP 27.10. 981 Taj. 13.10.

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 21. 9. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále též

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: M. Žabková, J. Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech 15 zastupitelů

Více

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny omluven Pavel Karas - nemoc Program: 1. Kontrola

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

KONANÉ DNE 09. 02. 2015

KONANÉ DNE 09. 02. 2015 Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 09. 02. Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar místostarosta Mgr. Vladimíra Hoření člen rady Ing. Vladislav

Více

Soubor usnesení - 10/ZM/2012

Soubor usnesení - 10/ZM/2012 Soubor usnesení - 10/ZM/2012 Konáno dne: 21.11.2012 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 10/426/ZM/12 - Návrhová

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích Technický bod Zahájení 17 00 hod. Pan starosta přivítal všechny přítomné na II. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného dne 20. 10. 2015 od 17,00 hodin v obřadní síni

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného dne 20. 10. 2015 od 17,00 hodin v obřadní síni Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného dne 20. 10. 2015 od 17,00 hodin v obřadní síni Zahájení zasedání Jednání zahájil a řídil Jiří Miler, starosta. Přivítal přítomné členy

Více

Zápis Z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 17. 08. 2015 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis Z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 17. 08. 2015 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis Z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 17. 08. 2015 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: Ing.

Více

Z Á P I S o průběhu 36. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 4. 11. 2009 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 36. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 4. 11. 2009 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 36. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 4. 11. 2009 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 36. zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s. U s n e s e n í

Z á p i s. U s n e s e n í Z á p i s z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staré Město konaného dne 09. 07. 2015 OÚ/471/2015 Místo zasedání: ZASEDÁCÍ MÍSTNOST OBECNÍHO ÚŘADU STARÉ MĚSTO Přítomní:, Mgr. Mazurová Barbora,,, Ing.Arch.

Více

Zápis č. 26/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne 14. 9. 2015

Zápis č. 26/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne 14. 9. 2015 Zápis č. 26/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne 14. 9. 2015 Přítomni: Ing. Jiří Kahoun, MVDr. Jan Černý, Miroslav Zámostný, Tomáš Král Omluven: Ing. Jiří Čvančara Hosté: Ing. Ewa Chmelíková,

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. čj. 13/2007 Starostka zahájila 13. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 9.8.2010. Hlasování: PRO: 6 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0

Z Á P I S. ze 4. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 9.8.2010. Hlasování: PRO: 6 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 Z Á P I S ze 4. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 9.8.2010 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluvena : Hana Čápová Dále přítomno: 9 občanů, dle prezenční listiny Oznámení

Více

Jednání Rady města Broumova č. 100 ze dne 1. září 2010.

Jednání Rady města Broumova č. 100 ze dne 1. září 2010. Jednání Rady města Broumova č. 100 ze dne 1. září 2010. Přítomni: JUDr. Růčková, Mgr. Schejbalová, pan Uzel, pan Slezák, pan Marek, pan Trojan a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : Bc. Franc Pozdní příchod:

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, Ing. Karel Mužátko, Ing. Milan Šípek,

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: 10 členů zastupitelstva obce 19 občanů Mgr. Milena Hnídková, ředitelka školy

Více

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, (viz prezenční listina), pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková Omluven: 1 člen Program: 1. Zahájení (určení zapisovatelky, schválení

Více

Z á p i s. z 9. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 20. dubna 2016 od 16:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 9. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 20. dubna 2016 od 16:00 hodin v kanceláři pana starosty. Z á p i s z 9. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 20. dubna 2016 od 16:00 hodin v kanceláři pana starosty. Přítomni: Ing. Ivan Radosta starosta města, Mgr. Martin Třeštík místostarosta

Více

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, František Lorenc, Mgr. Ladislav Šnajdr, MUDr. Richard Valta, MUDr.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Býšť konaného dne 27. 4. 2015 v Bělečku

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Býšť konaného dne 27. 4. 2015 v Bělečku Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Býšť konaného dne 27. 4. 2015 v Bělečku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 7 členů ZO (viz

Více

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany.

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany. Z á p i s ze 7.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 26.09.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám.103 Starosta města pan Michal Šmarda zahájil

Více

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 09. schůze Rady města, konané dne 22. 03 2007

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 09. schůze Rady města, konané dne 22. 03 2007 M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ z 09. schůze Rady města, konané dne 22. 03 2007 Rada města Klášterce nad Ohří projednala následující body: Usn. č. 256/09/2007 volí ověřovatele zápisu

Více

Jednání Rady města Broumova č. 6 ze dne 19. ledna 2011

Jednání Rady města Broumova č. 6 ze dne 19. ledna 2011 Jednání Rady města Broumova č. 6 ze dne 19. ledna 2011 Přítomni: pan Milan Kotrnec, pan Kamil Slezák, pan Arnošt Obst, MUDr. Jiří Veselý, Mgr. Jiří Ringel, pan Arnold Vodochodský, pan Pavel Fröde a Ing.

Více