Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013"

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: M. Žabková, J. Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech 15 zastupitelů Zápis ze zasedání zastupitelstva ze dne byl bez připomínek schválen. Technická připomínka byla vznesena k doplnění počtu dětí v bodě 3) zápisu. Program: 1) pozemky 2) půjčka z Fondu na zlepšení úrovně bydlení 3) kanalizace Zálesí III. etapa 4) Komplexní pozemkové úpravy 5) uvolnění vázaných výdajů a rezervy 6) studie tepelného hospodářství 7) výlohy a topení v Oáze 8) projekt stavební úpravy hasičské zbrojnice 9) závěrečný účet Mikroregionu Jizerské hory a DSOJ 10) pronájem nebytového prostoru v čp. 490 vs zřízení pracoviště MěÚ 15 hlasů pro ( jmenné hlasování list č. 1, návrh A) Zastupitelka D. Kozáková vznesla dotaz na uvažovanou cyklostezku Rádlo Rychnov. Starosta předloží informaci o cyklostezce na dalším jednání zastupitelstva města. 1) Zastupitelstvo města bez diskuze projednalo návrh na uzavření uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce ve věci přípojky kabelu NN na pozemek č. 2140/1 v k.ú i obci Rychnov u Jablonce n.n. Zastupitelstvo města Rychnova schválilo uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem Děčín 4, Teplická 874/8, PSČ , IČ: jako oprávněným z věcného břemene ve věci přípojky kabelu NN na pozemek č. 2140/1 v k.ú i obci Rychnov u Jablonce n.n., za jednorázovou úplatu. Text schválené smlouvy tvoří přílohu zápisu z jednání zastupitelstva. 15 hlasů pro (jmenné hlasování list č.1, návrh B) 2) Zastupitelstvo města bez diskuze projednalo návrh na uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce ve věci přípojky kabelu NN na pozemek č. 223 v k.ú i obci Rychnov u Jablonce nad Nisou. Zastupitelstvo města Rychnova v souladu s unesením č. 76/08 ze dne schválilo uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem Děčín 4, Teplická 874/8, PSČ , IČ: jako oprávněným z věcného břemene

2 ve věci přípojky kabelu NN na pozemek č. 223 v k.ú i obci Rychnov u Jablonce nad Nisou, za jednorázovou úplatu. Text schválené smlouvy tvoří přílohu zápisu z jednání zastupitelstva. 15 hlasů pro (jmenné hlasování list č.1, návrh C) 3) Zastupitelstvo města projednalo žádost p. Urbana a p. Pošíkové o prodej části pozemku č. 1514/1 a pozemku č. 1514/3 pro výstavbu rodinného domu. Část pozemku potřebný pro jejich záměr žadatelé odkoupí od TJ SPARTAK se kterým jsou v jednání. Geometrické zaměření si zajistí žadatelé. Zastupitelstvo města schválilo prodej pozemku č. 1514/3 o výměře 232 m2 a prodej části pozemku 1514/1 o výměře cca 105 m2 za cenu 850,- Kč/ m2 panu Miroslavu Urbanovi a paní Petře Pošíkové za účelem výstavby RD do podílového spoluvlastnictví, každému ideální polovinou s tím, že žadatelé uhradí oddělení části pozemku č. 1514/1. 15 hlasů pro (jmenné hlasování list č.1, návrh D) 4) Zastupitelstvo města jednalo o žádosti p. J. Poláka o prodej pozemku č v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. Na základě připomínky mgr. Čaňkové bude při projednání vlastního prodeje pozemku předložena informace od stavebního úřadu, zda lze na pozemku postavit ustájení pro koně jak předpokládá žadatel. Zastupitelstvo města schválilo zveřejnit úmysl prodeje pozemku č o výměře 203 m2 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. 15 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh E) 5) Zastupitelstvo města projednalo opakovanou žádost manželů Kozáčkových o prodej pozemku č. 1055/119 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. Přítomný žadatel sdělil, že již mají zajištěné financování koupi pozemku. Ing. Palán vznesl dotaz na to jaké náklady si vyžádá přislíbené prodloužení komunikace k tomuto pozemku. Mgr. Čaňková konstatovala, že není nutné realizovat veřejnou komunikaci po celé délce předmětného pozemku. Vhodné by bylo specifikovat šířku komunikace a délku komunikace. Zastupitelstvo města schválilo prodej pozemku č. 1055/119 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou o výměře 856 m 2 manželům Kozáčkovým k výstavbě RD za cenu 850,-Kč/m 2. Město se zavazuje, že ve lhůtě do prodlouží povrch komunikace Požárnická na vzdálenost minimálně 5 metrů od hranice pozemků č. 1055/119 a 1055/84 ve stávající šíři komunikace za podmínky, že kupující budou mít v komunikaci uloženy inženýrské sítě a dále s tím, že účastníci smlouvy jsou povinni poskytnout si součinnost při budování inženýrských sítí za účelem zasíťování další stavební parcely nacházející se naproti prodávanému pozemku přes ulici Požárnická.

3 15 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh F) 6) Zastupitelstvo města jednalo o žádosti o prodej pozemku č. 1772/1 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou, kterou podali p. M. Janoušek a společně p. Šulc a p. Barát. Ing. Adler sdělil, že má neoficiální informaci, že p. M. Janoušek nadále nemá zájem o koupi tohoto pozemku. Žadatelé p. Šulc a p. Barát jako jednu z možností navrhli kupní cenu ve výši 420 tis. Kč s tím, že provedou vybudování panelové komunikace se středovým úžlabím z dlažebních kostek v hodnotě Kč dle předloženého rozpočtu od Silnice a Mosty,a.s. Na dotaz mgr. Čaňkové žadatelé sdělili, že pro ně není problém přenechat vybudování cesty městu a uhradit částku cca 978 tis. Kč za pozemek. Při diskuzi vznikla nejasnost o dosahu vodovodu u tohoto pozemku a dále o rozsahu nezastavitelné části pozemku. Tyto údaje jsou důležité pro stanovení kupní ceny pozemku. Místostarosta navrhl odložit projednání prodeje pozemku do doby než bude zjištěno jak je to s vodovodním řadem a s nezastavitelnou částí pozemku. S tímto návrhem souhlasili i žadatelé neboť na prodej pozemku nespěchají. Zastupitelstvo města požaduje ve věci zamýšleného prodeje pozemku č. 1772/1 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou zajistit vyjádření SČVAK o možnosti napojení budoucího dvojdomku na tomto pozemku na vodovodní řad, dále ukládá MěÚ specifikovat nezastavitelnou část tohoto pozemku a zjištěné informace sdělit zájemcům o koupi pozemku v předstihu před dalším jednáním zastupitelstva. 15 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh G) 7) Zastupitelstvo města projednalo žádost manželů Chloubových o prodej pozemku č. 15/2 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou pro výstavbu rodinného domku. Zastupitelstvo města schválilo zveřejnit úmysl prodeje části pozemku č. 15/2 o výměře 438 m 2 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. 14 hlasů pro, 1 nehlasoval ( jmenné hlasování list č. 1, návrh H) 8) Zastupitelstvo města projednalo žádost ing. Folce o prodej pozemku č. 111/14 v k.ú. Rychnov pro stavbu garáže. Ing. Folc je nyní na dovolené a dle informace ing. Adlera zájem o pozemek má, cena 850,-Kč se mu však zdá vysoká a v případě, že by tato cena byla uplatněna měl by zájem jen o část tohoto pozemku. Zastupitelstvo města rozhodlo odložit projednání žádosti ing. Folce na koupi pozemku č. 111/14 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou kvůli absenci žadatele. 15 hlasů pro (jmenné hlasování list č.2, návrh A)

4 9) Zastupitelstvo města projednalo žádost firmy FORTES, spol. s.r.o. o prodloužení termínu k uzavření kupní smlouvy na pozemek č v k.ú. Rychnov z důvodu, že se jim dosud nepodařilo získat stavební povolení. Zastupitelstvo města rozhodlo prodloužit termín uzavření kupní smlouvy na ppč o výměře 1200 m2 v rámci prodeje zmíněného pozemku společnosti FORTES, spol. s r.o. do hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh B) 10) Při přípravě výstavby bytového domu v ulici Mlýnská se zjistilo, že část pozemku č. 788/1 zasahuje do území plánované výstavby bytového domu a naopak na části pozemku č. 856/3 v k.ú. Rychnov ve vlastnictví Mlýnská s.r.o. se nachází komunikace. Zastupitelstvo města rozhodlo zveřejnit úmysl prodeje popřípadě směny části pozemku č. 788/1 o výměře cca 15 m2 v k.ú. Rychnov u Jablonce n.n a ukládá MěÚ vyzvat zájemce k podání návrhu řešení. 15 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh C) 11) Zastupitelstvo se seznámilo s žádostí manželů Havrdových o poskytnutí půjčky na obnovu střechy čp Zastupitelstvo města schvaluje poskytnutí půjčky na obnovu střechy starší 10ti let ve výši 100 tis. manželům Havrdovým z Fondu na zlepšení úrovně bydlení. 15 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh D) 12) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uzavření kupní smlouvy s p. Maryškem na kanalizaci III. etapa Zálesí a následně tuto kanalizaci odprodat SVS a.s. Tímto způsobem může město získat částku cca 100 tis. kč. Ing. Palán sdělil, že se jednalo o podnikatelský záměr a město do něj nemělo žádným způsobem vstupovat. To, že město bude formálně stavebníkem kanalizace a nebylo to schváleno v orgánech města a ani to nebylo nikde smluvně ošetřeno považuje za chybu. Ing. Žabka sdělil, že je nutné od případného výnosu odečíst vypořádání pro p. Šantavého za chybějící vodovodní řad. Starosta sdělil,že se jedná o jiný problém neboť se jedná kanalizaci nikoli o vodovodní řad. Mgr. Čaňková připomněla podmínky, které definovala na minulém jednání zastupitelstva, kdy tento bod byl docela podrobně projednáván a doporučila do usnesení tyto podmínky prodeje zahrnout.

5 Zastupitelstvo města schválilo uzavření kupní smlouvy s panem Romanem Maryškou na kanalizaci III. etapa Zálesí, Rychnov u Jablonce nad Nisou. Kupní cena bude činit 95 tis. Kč včetně případného DPH za podmínky, že město uzavře s SVS, a.s. kupní smlouvu na prodej kanalizace za cenu nejméně 195 tis. Kč s tím, že kupní cena p. Maryškovi bude splatná do 10ti dnů od obdržení úplaty od SVS. 9 hlasů pro, 2 proti, 4 se zdrželi ( jmenné hlasování list č. 2, návrh E) 13) Zastupitelé dále projednali Komplexní pozemkové úpravy k.ú. rychnov u Jablonce nad Nisou. Starosta informoval, že připomínka k cestě p. Rakouše byla akceptována. Dále je potřeba vyřešit v lokalitě nad hřbitovem zřízení věcného břemena na vodovodní potrubí na hřbitov. Zastupitelstvo města schválilo Komplexní pozemkové úpravy k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou se změnami v lokalitách podle nákresů 1 až 3, které tvoří přílohu zápisu z jednání zastupitelstva města s tím, že v lokalitě nad hřbitovem požaduje v rámci komplexních pozemkových úprav zřídit věcné břemeno vedení vodovodního potrubí přes parcelu č od studny na parcelu č na hřbitov. 15 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh F) 14) Zastupitelé se seznámili s návrhem na stanovení výdajových priorit na Besedě. Starosta informoval, že požádal o dotaci v rámci místní akční skupiny na rekonstrukci sálu Besedy. V rámci dotace je požádáno o opravu stěn, doplnění stropu, přidání osvětlovací techniky. Dotace je na 80 % nákladů a vlastní podíl města činí cca 92 tis. Kč. Ing. Vágner vyjádřil pochybnosti ke stavu podlahy v tělocvičně Besedy. Na to reagoval p. Hellebrand, který informoval o tom, že stav podlahy se posuzuje v rámci projektu na zateplení budovy. Zastupitelstvo města rozhodlo vyčlenit částku ,-Kč na vlastní podíl na dotaci v rámci akce dokončení úprav sálu Beseda a dále rozhodlo uvolnit částku 75 tis. Kč na opravu spojovacího krčku mezi tělocvičnou a sálem včetně realizace bezbariérového přístupu ( úprava schodů), vše v paragrafu 3613 ( nebytové hospodářství) položka 5171 ( opravy a udržování). 15 hlasů pro ( jmenné hlasování list č. 2, návrh G) Ve 21:00 hod odešla zastupitelka Žabková, počet přítomných zastupitelů ) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uvolnění finančních prostředků na opravu odvodnění ( Ještědská ulice, Lužická ulice, oprava propustku Dolní Rychnov, II. etapa odvodnění Hranice a úprava odvodnění Lužická ulice).

6 Zastupitelstvo města schválilo uvolnění finančních prostředků na opravu odvodnění ve výši ,- Kč. Tuto částku uvolňuje z položky 5171 Opravy a udržování v paragrafu hlasů pro ( jmenné hlasování list č. 2, návrh H) 16) Starosta informoval ve věci žádosti jednotky sboru dobrovolných hasičů o schválení nákupu přívěsného vozíku není nutné nic schvalovat neboť přívěsný vozík byl schválen již v rámci schváleného rozpočtu města na rok ) Starosta seznámil zastupitele s návrhem na realizaci živého plotu u tenisových kurtů a osázení svahu sportoviště. Cena za realizaci živého plotu činí cca 20 tis. Kč, doporučen byl habr, který je odolnější než jehličnany. Náklady na kompletní osázení svahu by činilo cca 100 tis. Kč. Vlastní realizace živého plotu je možná v rámci rozpočtu veřejné zeleně. Ing. Žabka zmínil bezpečnost dětí a navrhl přemýšlet o instalaci zábradlí namísto živého plotu. Zastupitelé se shodli na tom, že v případě osázení svahu by bylo vhodné realizovat soutěž na dodávku. Zastupitelstvo města rozhodlo uvolnit částku ,-Kč na výsadbu živého plotu a osázení svahu u nových kurtů. Ukládá finančnímu výboru zařadit do nejbližšího rozpočtového opatření potřebnou změnu. 2 hlasy pro, 9 proti, 3 se zdrželi ( jmenné hlasování list č. 3, návrh A) usnesení nebylo přijato 18) Starosta informoval, že vítězem soutěže na půdní vestavbu v budově malé školy je firma Instav. V rozpočtu bylo počítáno s částkou 3 mil. Kč. Ing. Palán se zeptal zda je jisté, že prostor bude potřeba. Ing. Adler připomněl, že ředitel na zastupitelstvu informoval, že bude potřebovat novou učebnu. Zastupitel Dvořák upozornil na to, že 6 neděl je na realizaci vestavby málo neboť je tam potřeba spousta řemesel. Zastupitelstvo města schválilo uvolnění prostředků v paragrafu 3113 (Škola) položka 6121 ( budovy, haly a stavby) ve výši ,-Kč + DPH pro účely půdní vestavby s tím, že na částku 133 tis. Kč připraví finanční výbor návrh rozpočtového opatření. 11 hlasů pro, 1 proti, 2 se zdrželi ( jmenné hlasování list č. 3, návrh B) 19) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uvolnění prostředků na opravu bytu 2+1 v čp. 577.

7 Zastupitelstvo města schválilo uvolnění prostředků v paragrafu 3612 ( bytové hospodářství) položka 5171 ( opravy a udržování) ve výši ,-Kč + DPH na opravu bytu 2+1 v čp. 577 ul. Brusičská. 13 hlasů pro, 1 nehlasoval (jmenné hlasování list č. 3, návrh C) Ing. Palán požádal o bilanci příjmů a výdajů jednotlivých bytů v majetku města, aby bylo zřejmé, které a zda jsou nájemní byty pro město přínosné. 20) Starosta předložil zastupitelstvu návrh na uvolnění prostředků na výměnu oken v bytě 1+1 v čp Zastupitelstvo města schválilo uvolnění prostředků ve výši ,-Kč + DPH z paragrafu 3612 (bytové hospodářství) položky 5171 (opravy a udržování) na výměnu oken v bytě 1+1 v čp hlasů pro, 1 nehlasoval ( jmenné hlasování list č.3, návrh D) 21) Zastupitelstvo města projednalo doplněnou studii tepelného hospodářství města. Ing. Palán konstatoval, že dle informace z rady je docela dobře možné, že město získá dotaci na zateplení budovy Besedy a navrhl provést tato opatření: do DPS dát měření, zateplit půdu DPS, vyhlásit soutěž na dodavatele tepla do městských objektů s tím, že Beseda bude vyhlášena zvlášť. Ing. Žabka konstatoval, že se mu zdá, že zadání soutěže bude velice složité. Starosta navrhl ustanovit skupinu pro zadání soutěže. Diskuze opět proběhla ve věci měření tepla( veškeré měření je nyní v kotelně) ing. Palán navrhoval přesunout měření do DPS. Na to reagovala mgr. Čanková, že pak bude rozpočítání nákladů pro vila domy vůči ostatním nespravedlivé. Ing. Palán zopakoval, že dle vyhlášky je v tomto případě správné mít měření v DPS. Při diskuzi nad studii tepelného hospodářství se zjistilo, že se zde opět nacházejí rozpory v jednotlivých tvrzeních. Zastupitelstvo města ukládá MěÚ připravit návrh zadání soutěže na provozovatele kotelny v Besedě a soutěže na provozování lokálních kotelen v budovách ve vlastnictví města a jmenuje pracovní skupinu pro přípravu návrhu zadání soutěže ve složení ing. Žabka, ing. Palán a ing. Hořejš. 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh E) 22) Zastupitelstvo města projednalo návrh záměru na výměnu výloh v čp. 167 a výměnu topení v prodejně Oáza. Zastupitelstvo města schválilo záměr výměny výloh v čp. 167 a vybudování topení v nebytovém prostoru ( prodejna Oáza). Ukládá MěÚ připravit zadání soutěže a vyhlásit soutěž.

8 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh F) 23) Zastupitelstvo města projednalo návrh ing. Žabky na realizaci vypracování projektové dokumentace na rozšíření hasičské zbrojnice. Ing. Žabka sdělil, že má informace z kanceláře hejtmana, že budou vypsány nové dotace, ze kterých bude možné získat prostředky na rozšíření hasičské zbrojnice. Zastupitelstvo města revokuje usnesení rady č. 80/5/13 a schvaluje zadání vypracování projektové dokumentace na rozšíření hasičské zbrojnice o přístavbu, která by umožňovala parkování většího vozidla, projektantem ing. Novotným za nabídkovou cenu ,-Kč + DPH a dále pověřuje MěÚ přípravou a podáním žádosti o dotaci. 11 hlasů pro, 2 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 3, návrh G) 24) Starosta podal informaci o tom, že byl schválen závěrečný účet Mikroregionu Jizerské hory a Dopravního sdružení obcí Jablonecka. Jednání ukončeno ve 22:20. Ing. František Chlouba starosta RNDr. Tomáš Hofrichter PhD. místostarosta ověřitelé Milada Žabková Jaroslav Dvořák

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Ověřitelé: R. Veverka, Ing. J. Mrázek Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne 26.4.2010

Více

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny.

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou ze dne 8.4.2013 Čas zahájení jednání : 19.05 Ověřitelé: Ing. M. Žabka, Mgr. I. Čaňková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Bc. Tomáš Levinský, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. P. Bartoň, Mgr. D. Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Mgr. Miluše Bubeníková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Ověřitelé: ing. Jaromír Palán, Radek Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku přítomno 13 zastupitelů

Více

Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014

Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014 Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014 Zasedání zahájil v 19. 00 hodin a řídil starosta Bc. Václav Choutka. Starosta přivítal zastupitele a hosty z řad veřejnosti, konstatoval,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 4. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: mgr. Petra Svobodová, Milada Žabková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.5.2007 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Ověřitelé: M. Žabková, O. Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, 9 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 19.10.2009

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Konaného dne 22. 7. 2015 v 17:00 hod. v obřadní místnosti Obecního úřadu Kunčina Přítomní zastupitelé: Miroslav Kubín, Josef Beneš, Zdeněk Henych,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Ing. Leoš Adler, Ing. Miroslav Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Ověřitelé: Mgr. H. Zemínová, Ing. D. Hofrichter Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé : paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Dudek, Macourek, Sedlák L.,

Více

Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011

Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011 Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011 Přítomni: Ing. F. Chlouba, RNDr. T. Hofrichter PhD., O. Preisler, R. Veverka, Mgr. I. Čaňková Hosté: předseda finančního

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Přítomni: Ing. Jan Studený starosta, Mgr. Radovan Křivánek

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. 7/2011 Přítomni: Omluveni: Jitka Leflerová, Petr Sejkora, Miroslava Burešová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Žabka, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice Zasedání zastupitelstva obce Petrovice zahájil v 18.00 hodin starosta

Více

Soubor usnesení - 10/ZM/2012

Soubor usnesení - 10/ZM/2012 Soubor usnesení - 10/ZM/2012 Konáno dne: 21.11.2012 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 10/426/ZM/12 - Návrhová

Více

Z Á P I S. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 29.04.2010 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát

Z Á P I S. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 29.04.2010 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 29.04.2010 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Ad 1) Starosta města Kunštát Mgr.Pavel Göpfert zahájil 3. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou Novákovou

Více

8 členů (dle přiložené prezenční listiny) 1 host (dle přiložené prezenční listiny) Program:

8 členů (dle přiložené prezenční listiny) 1 host (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis ze VII. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 23. června 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 19.00 hodin Přítomno: 8 členů (dle přiložené prezenční

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 10.9.2007 se konalo 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala.

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala. Z Á P I S č. 1/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Tetčice, které se konalo v úterý dne 19. 2. 2013 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: paní Ing. Soňa Štossová, Ph.D.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Ověřitelé: MUDr. J. Zetek, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, 11 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 16.11.2009

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Přítomni: viz. prezenční listina

Více

Z Á P I S č. 7/2015. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 19. 10. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár.

Z Á P I S č. 7/2015. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 19. 10. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár. Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 19. 10. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár. Dle prezenční listiny bylo přítomno 9 členů zastupitelstva. Omluven

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 275/2013 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S 8. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 17. února 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města

Z Á P I S 8. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 17. února 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Z Á P I S 8. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 17. února 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Podle prezenční listiny, která je přiložena k zápisu. Členové rady: Ing. Jindřich

Více

Soubor usnesení - 5/ZM/2013

Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Konáno dne: 29.5.2013 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 5/121/ZM/13 - Návrhová komise

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015 Čas: 19.15-20.55 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55. Program:

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55. Program: Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 11. 2015 od 18.00 hod. Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55 Program: Hasičský dům Veltrusy Ing. Marta Baránková,

Více

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 9. jednání

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 9. jednání Zápis z 9. jednání Rady města Heřmanův Městec konané dne 25. 5. 2016 v 17:00hod. kancelář starosty Města Heřmanův Městec, Městský úřad Heřmanův Městec, Havlíčkova 801 Přítomni: Omluveni: Zapsal: Přizváni:

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2015

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2015 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 8.6.2015 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 8 členů

Více

Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014

Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014 Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014 Jednání zastupitelstva se konalo od 18.15 hod., ukončeno bylo ve 20.15 hod. Jednání řídil starosta p. J. Macháček. 1) Zahájení Starosta

Více

ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Čížová konaného dne 1. listopadu 2012

ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Čížová konaného dne 1. listopadu 2012 Začátek: ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Čížová konaného dne 1. listopadu 2012 Počet členů ZO: 15 Přítomni: Omluveni: Program : 18, 00 hod. Korejs, Pešek, Roušal, Vaněk, Duda, Horažďovský, Suková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Hana Topinková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, okres Praha - východ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, okres Praha - východ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, okres Praha - východ dne 28.6.2010 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Ing. Jiří Hložek, Karel Škraňka, Luděk Tůma, Petr Smejsík, Pavel Říhák,

Více

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU konaného dne 26. 8. 2015 v sále multifunkčního centra Trojzemí 1. PŘÍTOMNOST ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Přítomnost při zahájení:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé: paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Macourek, Sedlák

Více

Z Á P I S č. 6/2008. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva. Nepřítomen pan Jan Kubíček.

Z Á P I S č. 6/2008. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva. Nepřítomen pan Jan Kubíček. Z Á P I S č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného ve středu dne 3. 12. 2008 v nové společenské místnosti budovy OÚ v Pluhově Žďáru. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů

Více

Členové rady : Hosté

Členové rady : Hosté M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 3 /2009 konané dne 17.2.2009 v zasedací místnosti MěÚ v Bystřici nad Pernštejnem v 16.00 hodin

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Dana Kozáková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny omluven Pavel Karas - nemoc Program: 1. Kontrola

Více

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 7 členů ZO (viz

Více

3. veřejné zasedání Zastupitelstva města 12.08.2009 Příloha zápisu

3. veřejné zasedání Zastupitelstva města 12.08.2009 Příloha zápisu Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Zastupitelstva města Benátky nad

Více

Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném zasedání Zastupitelstva se koná dne 9.12.2015 od 18:00 hod.

Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném zasedání Zastupitelstva se koná dne 9.12.2015 od 18:00 hod. Z á P is z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Libušín konaného dne 9. prosince 2015 v 18:00 hod. v budově Základní školy Libušin, Komenského 237 Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Č.j.: MUOS/02082/2016 Upravený zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Kontrola úkolů 4.

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 1) Zahájení zasedání ZO Zasedání Zastupitelstva obce Podolí (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce panem

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Přítomni: Mgr. Petra Bednářová, p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS.,

Více

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 1. 3. 2012, od 18:00 hodin.

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 1. 3. 2012, od 18:00 hodin. Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 1. 3. 2012, od 18:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík Omluveni:

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 15.7.2015

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 15.7.2015 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 15.7.2015 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 15.7.2015 Program: 1. Prodej pozemku parc.č.st. 656 v k.ú. Přezletice - záměr 2. Žádost o odkoupení

Více

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 Rada města Čelákovic: USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 1. Schvaluje předložený program jednání, doplněný o body: 2.6., 2,7, 4.20., 7.1., 9.1. 1. 2. 1. Jmenuje Mgr. Bodláka

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 7. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. M. Vágner, Ing. M. Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Z á p i s č. 7/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Velvary konaného dne 4. listopadu 2015 od 18:00 hod. v obřadní síni městského úřadu

Z á p i s č. 7/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Velvary konaného dne 4. listopadu 2015 od 18:00 hod. v obřadní síni městského úřadu Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, 273 24 Velvary tel. 315 617 001, fax 315 617 000, e-mail: el.podatelna@velvary.cz Z á p i s č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Velvary konaného

Více

Z á p i s z 8. zasedání Zastupitelstva města v Jistebnici, konaného v Domě hasičů v Jistebnici

Z á p i s z 8. zasedání Zastupitelstva města v Jistebnici, konaného v Domě hasičů v Jistebnici 1 Z á p i s z 8. zasedání Zastupitelstva města v Jistebnici, konaného v Domě hasičů v Jistebnici Jistebnice, dne 10.12. 2015, začátek 19:00 hodin Přítomni: pp. Benda Stanislav, Čítek Jaroslav, Dinda Karel,

Více

Z Á P I S. z 6. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 31.3.2015 ve Stožci

Z Á P I S. z 6. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 31.3.2015 ve Stožci Z Á P I S z 6. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 31.3.2015 ve Stožci Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Stožec dne 23.3.2015. Jednání

Více

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pavlíková, Mgr. J. Hrušková, J. Přibylová, M. Fiala, E. Procházková Omluveni: Ing. J. Sehnal,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Bc. Jaroslava Benešová, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

20. zasedání zastupitelstva Obce Dubno ze dne 1. 9. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno

20. zasedání zastupitelstva Obce Dubno ze dne 1. 9. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno 20. zasedání zastupitelstva Obce Dubno ze dne 1. 9. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno Přítomni: Milan Pilous, Václav Chmelař, Bc. Jiří Špindler, Martin Roušal, Ing. Miroslav Horák, Jaroslav

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Omluveni: Vladimír Černý, Petr Holub, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař Michal

Více

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015,

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 2. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Starosta města představil nové zastupitele Mgr. Petru Svobodovou a p. Tomáše Levinského, kteří také na místě složili

Více

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. arch. Zuzana Menšíková,

Více

Zápis č. 6/2015. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích

Zápis č. 6/2015. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Zápis č. 6/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz

Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 4. června 2014 od 18,00 hodin v místní knihovně. Přivítání všech přítomných s žádostí, aby své náměty a připomínky ponechali do diskuze.

Více

Vícepráce v rámci stavby "Areál kasáren Rokycany, bytová zóna - infrastruktura " 6118

Vícepráce v rámci stavby Areál kasáren Rokycany, bytová zóna - infrastruktura  6118 Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 10.4.2007 od 15:00:00 do 19:50:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, JUDr. Jana Zejdová, Jaroslav Ulbrich, Otomar Němeček, Lucie Trnečková (do bodu 26), Jana

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích Technický bod Zahájení 17 00 hod. Pan starosta přivítal všechny přítomné na II. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013 Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013 Přítomni: Petr Šmaus, Miroslav Bíca, Lumír Hrubý, Ivana Jandová, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař, Ing. Jiří Pokorný, Jaroslav

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 13.5.2015

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 13.5.2015 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 13.5.2015 Začátek jednání: 19:00 Přítomni: Vilda J., Bízek Z., Řepa O., Drahovzalová V., Skála M., Špetláková J., Vajs V. Omluveni: Vízner M. Nepřítomni:

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM.

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM. ZÁPIS Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 03.09.2012 Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM. Starosta Ing. Jiří Houdek zahájil jednání v 18:02 hodin, přivítal členy zastupitelstva,

Více

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem Zápis č. 10 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 06.06.2016 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám. Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Adam Kalous, Ing. Pavel

Více

Zápis č. 14 ze zasedání zastupitelstva obce Dřínov ze dne 23.4.2012

Zápis č. 14 ze zasedání zastupitelstva obce Dřínov ze dne 23.4.2012 Zápis č. 14 ze zasedání zastupitelstva obce Dřínov ze dne 23.4.2012 Přítomni: Václav Bařtipán, Jitka Bocková, Květa Havelková, Martina Kadlecová, Tomáš Měřínský, Martin Ševic, Petr Švehla 22 hostů dle

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 14 členů zastupitelstva Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací místnost Úřadu

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a Počet listů dokumentu: 15 Počet příloh: 10 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a Přítomni 5. září 2011

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24. 6. 2014 v 17,00 hodin

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24. 6. 2014 v 17,00 hodin Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24. 6. 2014 v 17,00 hodin Usnesení č. 51-73/2014 Zasedání Zastupitelstva města Netolice bylo zahájeno

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Zápis č. 1/2012 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 16. ledna 2012

Zápis č. 1/2012 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 16. ledna 2012 Obec Dymokury Revoluční 97 www.dymokury.cz e-mail: obec@dymokury.cz 289 01 Dymokury tel: 325 635 112 Zápis č. 1/2012 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 16. ledna 2012 1) Zasedání zahájil v 18.30 hodin

Více

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Účast zastupitelů: 16 při zahájení, celkem 18 Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 16:00 hodin ad

Více

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany.

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany. Z á p i s ze 7.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 26.09.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám.103 Starosta města pan Michal Šmarda zahájil

Více

U S N E S E N Í která byla přijata na 5. zasedání rady města konané dne 1.4.2015 na MěÚ v Desné II

U S N E S E N Í která byla přijata na 5. zasedání rady města konané dne 1.4.2015 na MěÚ v Desné II U S N E S E N Í která byla přijata na 5. zasedání rady města konané dne 1.4.2015 na MěÚ v Desné II Přítomní: Jaroslav Kořínek, Ing. Ivan Indráček, Ing. Pavel Michek, Josef Želinský, Petr Šikola, JUDr.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Přítomni: při zahájení 11 zastupitelů Během projednávání prvního bodu

Více

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Počepice č. 04/15, konaného dne 14. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ Počepice.

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Počepice č. 04/15, konaného dne 14. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ Počepice. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Počepice č. 04/15, konaného dne 14. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ Počepice. Přítomni: Doubrava O., Hejhal P., Král St., Kolář Vl., Mošnička M., Pekárek Z.,

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Tetčice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou obce Janem Sonem.

Zasedání Zastupitelstva obce Tetčice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou obce Janem Sonem. Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 2/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Tetčice, konaného 10. 3. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastunitelstva Zasedání

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více