Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018"

Transkript

1 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období Místo a termín: Praha, ; čas jednání 09:05-12:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný, P. Ticháček Omluven: - Hosté: T. Březina, E. Králová, O. Průša Program 1) Zahájení a schválení programu jednání 2) Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z jednání včetně rekapitulace internetových hlasování předsednictva 3) Informace z činnosti jednotlivých oblastí 4) Ekonomika a hospodaření 5) Mládežnické projekty 6) ČOV projekty ) Mistrovství světa, ISBHF 8) Palmovka jednání s PSHb 9) Různé 10) Závěr 1) Zahájení a schválení programu jednání Předseda svazu J. Kozel přivítal všechny přítomné a konstatoval, že předsednictvo je usnášeníschopné. Předsednictvo schválilo účast předsedy STK O. Průši na jednání předsednictva Předsednictvo následně schválilo program jednání bez připomínek. 2) Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z jednání včetně rekapitulace internetových hlasování předsednictva Předsednictvo schválilo zápis z jednání z bez připomínek. Předsednictvo vzalo na vědomí výsledek internetového hlasování. Internetového hlasování číslo 2/2015 bylo vyhlášeno a bylo ukončeno a to ve čtyřech bodech. Do hlasování se zapojilo všech sedm členů předsednictva. 01. Dotace RSHb Čechy Sever x dluh RSHb Čechy Sever předkladatel: Josef Kozel návrh: Vzhledem k faktu, že RSHb Čechy Sever dosud neuhradil dluh za provedené matriční úkony v roce 2014 ve výši přesahující 180 tisíc Kč, navrhuji přidělit dotaci na činnost v plné výši, nicméně regionu zaslat pouze 50% dotace a zbylých 50% započíst oproti úhradě dluhu, který vůči ČMSHb mají. Toto opatření zajistí, že region nebude odstaven od finančních

2 prostředků a zároveň nám bude dluh částečně vracen. Další způsob vyrovnání dluhu je v řešení. hlasování: 7 pro 0 proti 0 zdržel se, hlasovalo Aktualizace směrnice Složení realizačních týmů reprezentací předkladatel: Roman Novák návrh: Vzhledem k odvolání R. Kurfürsta aktuálně svaz nedisponuje osobou v pozici hlavní metodik svazu. Aktualizace směrnice tak reaguje na současný stav a především řeší jmenování HT do budoucna, kde nás čeká volba RT mužů i žen. hlasování: 6 pro 0 proti 1 zdržel se (Komárek), hlasovalo Ligová komise předkladatel: Ondřej Průša návrh: Po odvolání L. Vacka navrhuje STK nové složení LK ČMSHb předseda Hanuš Kovárník, členové Jan Donauschachtl, Jan Fedák, Tomáš Norek hlasování: 7 pro 0 proti 0 zdržel se, hlasovalo Trenérsko-metodická komise předkladatel: Ondřej Průša návrh: Po odvolání R.Kurfürsta navrhuje STK za předsedu TMK Davida Kunu. hlasování: 6 pro 0 proti 1 zdržel se (Komárek), hlasovalo 7 Na návrh předsedy TMK D. Kuny schválilo předsednictvo členy TMK Jiří Christ, Milan Maršner, Ondřej Almaši. hlasování: 6 pro 0 proti 1 zdržel se (Komárek), přítomno 7 J. Kozel konstatoval, že všechny uložené úkoly z minulého jednání předsednictva byly splněny. Informace budou podány při projednávání příslušných bodů jednání předsednictva. 3) Informace z činnosti jednotlivých oblastí Zástupci jednotlivých oblastí předložili zprávy o činnosti od posledního zasedání předsednictva. Předsednictvo vzalo na vědomí všechny předložené zprávy. Předsednictvo schválilo zrušení vrcholné akce finále MČR v kategorii mladších žáků. hlasování: 5 pro 1 proti (Kozel) 1 zdržel se (Kantor), přítomno 7 Předsednictvo schválilo, že vrcholné akce už nebude přidělovat ÚRSHb mezi jednotlivé RSHb. Vrcholné akce budou organizovány přímo ČMSHb. hlasování: 5 pro 1 proti (Macko) 1 zdržel se (Novák), přítomno 7 Předsednictvo schválilo vyhlášení projektu Hokejbal proti drogám Předsednictvo schválilo aktualizaci směrnice pro postup při konání VH RSHb Předsednictvo schválilo realizaci projektu TV magazín hokejbalu.

3 Předsednictvo schválilo obsazení pozice šéfredaktora webu hokejbal.cz - Pavel Schröfel včetně rozpočtované odměny do konce roku 2015 v celkové výši CZK. Předsednictvo schválilo snížení odměny pro editora webu T. Vrábela na CZK s platností od hlasování: 6 pro 1 proti (Kantor) 0 zdržel se, přítomno 7 Předsednictvo schválilo (potvrdilo) formát Českého poháru 2016, který bude stejný jako v roce Hostitelská místa se budou střídat napříč všemi regiony. Předsednictvo schválilo odměnu pro P. Ticháčka za organizační zajištění Českého poháru 2015 v Pardubicích ve výši CZK. hlasování: 4 pro 0 proti 3 zdržel se (Macko, Ticháček, Komárek), přítomno 7 Předsednictvo schválilo návrh marketingové strategie pro spolupráci s kluby Extraligy hokejbalu. 4) Ekonomika a hospodaření Předsednictvo vzalo na vědomí zprávu o finančním vyhodnocení účasti našich reprezentačních týmů na MS v Zugu. E. Králová a T. Březina informovali o výsledku hospodaření ČMSHb a Sport Marketing spol. s r.o. za první sedm měsíců roku Předsednictvo vzalo obě zprávy na vědomí. Předsednictvo pověřilo T. Macka jednáním s HBC Vsetín ve věci vyřešení dlužné platby vůči ČMSHb. STK zpracuje jako podklad pro toto jednání aktualizovaný přehled chybějících plateb. 5) Mládežnické projekty Předsednictvo vzalo na vědomí zprávy o vyhodnocení mládežnických projektů LODM 2015 v Plzni a HPD ) ČOV projekty 2015 Předsednictvo vzalo na vědomí informaci J. Kozla o stavu přístupových rozhovorů ČMSHb do ČOV. Předsednictvo schválilo vyhlášení a realizaci projektu Komise mládeže hokejbalové hřiště. Předsednictvo schválilo návrh Komise mládeže na pořízení mobilního hokejbalového hřiště.

4 7) Mistrovství světa, ISBHF Předsednictvo vzalo na vědomí zprávu o účasti našich reprezentačních týmů na MS v Zugu. Předsednictvo schválilo odměnu pro manažera reprezentačních týmů R. Nováka ve výší CZK. hlasování: 5 pro 0 proti 2 zdržel se (Novák, Komárek), přítomno 7 Předsednictvo schválilo uvolnění částky CZK na odměny pro realizační týmy reprezentačních družstev (MS Zug). hlasování: 5 pro 0 proti 2 zdržel se (Novák, Komárek), přítomno 7 Předsednictvo schválilo jmenování realizačního týmů mužů na období od do ve složení Hlavní trenér: Drahomír Kadlec Asistent trenéra: Jaroslav Pavlík Asistent trenéra: Tomáš Friml Vedoucí mužstva: Adam Karnet Kustod: Tomáš Diblík Masér: Michal Válek hlasování: 5 pro 1 proti (Kantor) 1 zdržel se (Ticháček), přítomno 7 Předsednictvo schválilo jmenování realizačního týmů žen na období od do ve složení Hlavní trenér: Karel Manhart Asistent trenéra: Martin Komárek Asistent trenéra: Ondřej Almaši Vedoucí mužstva: Lukáš Grebeníček Kustod: zatím neobsazeno hlasování: 6 pro 0 proti 1 zdržel se (Komárek), přítomno 7 8) Palmovka jednání s PSHb T. Macko informoval o průběhu jednání se zástupci PSHb o sportovním areálu na Palmovce. Předsednictvo vzalo jeho zprávu na vědomí. 9) Různé Předsednictvo schválilo odměnu pro M. Komárka za úspěšnou organizaci Campu talentované mládeže ve výši CZK. hlasování: 6 pro 0 proti 1 zdržel se (Komárek), přítomno 7 Předsednictvo schválilo finanční podporu ve výši CZK pro TJ HBC Kladno účelově vázanou na účast na Československém Superpoháru v Nitře. R. Novák informoval o přípravě mezinárodního turnaje reprezentačních týmů pro ženy v roce 2016, kdy nemá reprezentační tým žen žádnou vrcholnou akci.

5 Předsednictvo schválilo sídla všech pobočných spolků ČMSHb a pověřilo T. Březinu dořešit zápis do rejstříku spolků vedeného Městským soudem v Praze. Regionální svaz hokejbalu pro Prahu a Středočeský kraj Sídlo: Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6, Statutární orgán: Vít Řezáč Regionální svaz hokejbalu pro Jihočeský kraj Sídlo: Branišovská 581/36, České Budějovice 2, Statutární orgán: Ondřej Průša Regionální svaz hokejbalu pro Plzeňský a Karlovarský kraj Sídlo: Štruncovy sady 2741/3, Východní Předměstí, Plzeň Statutární orgán: Josef Kadaně Regionální svaz hokejbalu pro Ústecký a Liberecký kraj Sídlo: Skorotická 643/1, Ústí nad Labem, Statutární orgán: Mgr. Jan Knapík Regionální svaz hokejbalu pro Pardubický a Královehradecký kraj Sídlo: K Vinici 1901, Pardubice, Statutární orgán: Patrik Ticháček Regionální svaz hokejbalu pro Vysočinu a Jihomoravský kraj Sídlo: Janáčkova 2149/24, Hodonín, Statutární orgán: Tomáš Novotný Regionální svaz hokejbalu pro Moravskoslezský, Olomoucký a Zlínský kraj Sídlo: Sokolovská 1176/12, Ostrava-Poruba, Statutární orgán: Tomáš Macko 10) Závěr Předseda ČMSHb J. Kozel poděkoval všem za účast a jednání předsednictva v čase 12:10 ukončil. Příští zasedání předsednictva se v souladu se schváleným harmonogramem uskuteční ve čtvrtek od 15:00 hod. v Pardubicích.

6 Usnesení předsednictva ČMSHb z jednání dne Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí: výsledek internetového hlasování číslo 2/2015 zprávu o kontrole usnesení z minulého jednání předsednictva ČMSHb zprávu o činnosti předsedy ČMSHb zprávu o činnosti za oblast regionů zprávu o činnosti za oblast media a marketing zprávu o činnosti za oblast mládež a ženský hokejbal zprávu o činnosti za oblast mezinárodní hokejbal v ČR zprávu o činnosti za oblast reprezentace a ISBHF zprávu o činnosti za oblast soutěžní hokejbal zprávu o finančním vyhodnocení účasti na MS v Zugu zprávu o hospodaření ČMSHb za / 2015 zprávu o hospodaření Sport Marketing spol. s r.o. za / 2015 zprávu o LODM 2015 v Plzni zprávu o projektu Hokejbal proti drogám 2015 zprávu o integračním procesu ČMSHb do ČOV zprávu o účasti na MS v Zugu zprávu o jednání pracovní skupiny o Palmovce s PSHb 2. Předsednictvo ČMSHb schvaluje: program jednání předsednictva účast předsedy STK O. Průši na jednání předsednictva zápis z jednání předsednictva z dotace RSHb Čechy Sever aktualizaci směrnice Složení realizačních týmů reprezentací předsedu LK Hanuš Kovárník předsedu TMK David Kuna členy TMK Jiří Christ, Milan Maršner, Ondřej Almaši zrušení finále MČR v kategorii mladších žáků vrcholné akce bude napříště pořádat přímo ČMSHb vyhlášení projektu Hokejbal proti drogám 2016 aktualizaci směrnice pro postup při konání VH RSHb realizaci projektu TV magazín hokejbalu šéfredaktora webu hokejbal.cz Pavel Schröfel, včetně rozpočtované odměny snížení odměny editora webu formát Českého poháru 2016 odměnu pro P. Ticháčka marketingovou strategii pro spolupráci s kluby Extraligy projekt Komise mládeže 1+1 hokejbalové hřiště pořízení mobilního hokejbalového hřiště odměnu pro manažera reprezentačních týmů uvolnění prostředků na odměny pro realizační týmy (MS Zug) jmenování realizačního týmu mužů na období jmenování realizačního týmu žen na období odměnu za organizaci Campu talentované mládeže finanční podporu na účast na Československém Superpoháru v Nitře sídla všech pobočných spolků ČMSHb

7 3. Předsednictvo ČMSHb neschvaluje: Předsednictvo ČMSHb ukládá: systematicky pracovat na přípravě převzetí řízení Komise ženského hokejbalu některým z členů komise úkol trvá T: , Z: M. Komárek STK zpracovat přehled dluhu HBC Vsetín vůči ČMSHb. T: ihned, Z: O. Průša Rozdělení odměn pro realizační týmy reprezentačních týmů (MS Zug) T: ihned, Z: R. Novák 5. Předsednictvo ČMSHb pověřuje: T. Macka jednat s HBC Vsetín ve věci řešení dluhu vůči ČMSHb T. Březinu dořešit zápis do rejstříku spolků vedeného Městským soudem v Praze Zápis zpracoval: T. Březina Zápis ověřil: J. Kozel

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 6. 8. 2014; čas jednání 16:00-20:30 Přítomni: D. Kantor, M. Komárek, J. Kozel, T. Macko, R. Novák Omluveni:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 04. 2016; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha, 25. 04. 2014; Čas jednání: 16:00-18:30 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč (16:52 17:39), J. Donauschachtl, M. Edl,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Místo a termín: Plzeň, hotel Marriott, 23. 9. 2012; čas jednání 11:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 23. 08. 2016; čas jednání 10:00-15:45 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, P. Ticháček, D. Kantor

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Jiří Rytíř, Pavel Štefka Omluven: - Host: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb)

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Bratislava, hotel Premium, 27. 6. 2014; čas jednání 13:00-15:30 Přítomni: J. Kozel, M. Komárek, P. Novák, T. Macko,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 06. 10. 2016; čas jednání 11:00-17:40 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, D. Kantor Omluven: P. Ticháček

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka, Josef Kozel Omluven: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb) 2. Rekapitulace

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 03 v mandátním období 2014-2018

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 03 v mandátním období 2014-2018 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 03 v mandátním období 2014-2018 Datum: čtvrtek 14. srpna 2014, Čas: 15:00, Místo: SPŠ Karviná 1. Zahájení, schválení programu jednání T. Macko přivítal členy

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 21.10.2015 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka (přítomen od bodu 4), Petr

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Místo a termín: Praha, 10. 12. 2011, čas jednání: 10:00 17:00 Přítomni: J.Kozel, J.Donauschachtl, V.Řezáč, J.Badzik, P.Falta, L.Grunt, V.Hycl, D.Kuna, T.Macko Omluven:

Více

ÚSTECKÝ KRAJSKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Jateční 3436/47a, Ústí nad Labem IČ 02909375

ÚSTECKÝ KRAJSKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Jateční 3436/47a, Ústí nad Labem IČ 02909375 ÚSTECKÝ KRAJSKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Jateční 3436/47a, Ústí nad Labem IČ 02909375 Mobil: 774 030 666, e-mail: radhor@post.cz Zápis ze zasedání výboru Ústeckého KVS středa 26. listopadu 2014 od 18:00 restaurace

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Místo a termín: Praha, 11. 12. 2010; čas jednání 11:00-19:00 Přítomni: J. Kadaně, J. Kozel, L. Kubica, P. Falta, J. Badzik, V. Hycl, V. Čapek, P. Coufal, T. Macko Omluveni:

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 Datum: úterý 9. prosince 2014, Čas: 16:00, Místo: Restaurace Sokolovna, Vřesinská 121, Ostrava-Poruba 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis č. 3/2015 ze schůze VV ČBaS dne 22. 4. 2015

Zápis č. 3/2015 ze schůze VV ČBaS dne 22. 4. 2015 Zápis č. 3/2015 ze schůze VV ČBaS dne 22. 4. 2015 Místo konání: Praha-Strahov Přítomni: Provazník, Škácha, Pavelka, Nováková, Procházková, Douša, Osička, Dostál, Jurka, Kolář, Kašpárek, Drašnar, Votava

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 5/2014

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 5/2014 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: kspce.cstv@quick.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 5/2014 z 5. zasedání

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha-Strahov, 31. 5. 2013; čas jednání 17:00-23:40 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč, J. Badzik, J. Donauschachtl, M.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha-Strahov, 17. 2. 2013; čas jednání 9:00-16:00 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč, J. Badzik, J. Donauschachtl, P. Falta,

Více

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu ČESKOMORAVSKÝ SVAZ HOKEJBALU ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu a) ZDROJE FINANCOVÁNÍ b) ČINNOSTI ČMSHb (střediska) ZDROJE PŘÍJMY VÝDAJE BILANCE 1 ČMSHb - vlastní zdroje

Více

SOUBOR PROPOZIC MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ ČMSHb 2015-2016

SOUBOR PROPOZIC MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ ČMSHb 2015-2016 SOUBOR PROPOZIC MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ ČMSHb 2015-2016 ČESKOMORAVSKÝ SVAZ HOKEJBALU IČO: 49686485, DIČ: CZ49686485, Bankovní spojení: GE Money Bank, Praha 6, Číslo účtu: 1724200504/0600, www.hokejbal.cz

Více

Zápis z 10. jednání Výkonného výboru ČNS

Zápis z 10. jednání Výkonného výboru ČNS Zápis z 10. jednání Výkonného výboru ČNS konaného dne 3.12.2013 v Praze 16.00-21.00 hodin Účastníci Výkonný výbor Sekretář Dozorčí rada Hosté Omluveni Kamil Kleník,Vlastimil Pabián, Ivan Králík, Vlastimil

Více

Úsek regionálních svazů

Úsek regionálních svazů Úsek regionálních svazů Jednání č. 1 pro rok 2017 Humpolec, Hotel Kotyza sobota 4.2.2017 ÚRSHb PROGRAM JEDNÁNÍ Úvodní blok - 1.část (10:00 12:00): 1. Setkání KM a regionálních KM resp. setkání LK a regionálních

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 23.8.2017 v Pivovaru Žamberk Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 13.1.2017 v Bělči nad Orlicí Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

Místo: zasedací místnost krajských svazů, OLKO ČUS, Olomouc, Na Střelnici 41, Olomoucký kraj, ČR.

Místo: zasedací místnost krajských svazů, OLKO ČUS, Olomouc, Na Střelnici 41, Olomoucký kraj, ČR. Zápis ze schůze číslo 22 / 2015 zk Krajský výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje Olomouckého kraje Datum: středa 5. srpen 2015, 13:00 hod. Místo: zasedací místnost krajských svazů, OLKO ČUS, Olomouc,

Více

Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z Á P I S č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 30.5.2016 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár

Z Á P I S č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 30.5.2016 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár Z Á P I S č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 30.5.2016 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva (omluven

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Z Á P I S z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Sekretariát MSD, Hybernská 7, 110 00 Praha 1 Přítomní členové P MSD: L. Válová, K. Šircová, V. Havlíková, L. Peterová, T. Meisner, V.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU REGIONÁLNÍHO SVAZU HOKEJBALU MORAVA SEVER

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU REGIONÁLNÍHO SVAZU HOKEJBALU MORAVA SEVER ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU REGIONÁLNÍHO SVAZU HOKEJBALU MORAVA SEVER Restaurace Sokolovna, Vřesinská 121, Ostrava-Poruba, salónek čtvrtek 12. července 2012, 17:30 21:00 hodin Přítomní členové VV:

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 17.11. 2005 v Rokycanech

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 17.11. 2005 v Rokycanech Z á p i s ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 17.11. 2005 v Rokycanech Přítomni: Jančálek, Dobeš, Kupová, John, Slavík, Koblížek, Jakoubek, Matyášová, Palánová Omluveni: John, Vaňura 1. Zahájení

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka Omluven: Josef Kozel /zaslal písemnou zprávu jako podklad k jednání Výboru/ Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru

Více

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 20. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 11.3.2008 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil:

Více

K jednotlivým bodům shora uvedeného programu:

K jednotlivým bodům shora uvedeného programu: Z á p i s z valné hromady Západočeského badmintonového svazu, o.s. konané 3. června 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: zástupci

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. ledna 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. ledna 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. ledna 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Místo a termín: Praha, 25. 02. 2012; čas jednání 09:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik, P. Falta, L. Grunt, V. Hycl, D. Kuna, T. Macko

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Omluveni: Vladimír Černý, Petr Holub, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař Michal

Více

Ing. Zdeněk Horáček, Ing. Jaroslav Páník, Luboš Duchek, Jana Táborská Martina Macková, František Hegedüs

Ing. Zdeněk Horáček, Ing. Jaroslav Páník, Luboš Duchek, Jana Táborská Martina Macková, František Hegedüs Zápis č. 1/2010 z jednání P-ČLS konaného dne 20.1.2010 Přítomni : Omluveni: Ing. Zdeněk Horáček, Ing. Jaroslav Páník, Luboš Duchek, Martina Macková, František Hegedüs Program : 1. Zahájení 2. Kontrola

Více

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2015. dodatek č.4 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2015. dodatek č.4 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 205 dodatek č.4 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 205 Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 205 Obsah: Dlouhodobé a jednorázové soutěže

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY. společnosti. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s.

ZÁPIS Z ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY. společnosti. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. ZÁPIS Z ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY společnosti DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. konané dne 26. 5. 2015 od 13:00 hodin v sídle společnosti v Mostě, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ: 434 01 Představenstvo:

Více

Zápis. z 5. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 7. 12. 2005 od 17.30 hodin v Kulturním středisku

Zápis. z 5. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 7. 12. 2005 od 17.30 hodin v Kulturním středisku Zápis z 5. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 7. 12. 2005 od 17.30 hodin v Kulturním středisku Přítomni: J. Leflerová, V. Nový, V. Šumná, K. Trnobranský, M. Kindlová, J. Kasalický, J. Mahovská

Více

Zápis č. 4 z řádného jednání zastupitelstva obce Písečná ze dne 30. 3. 2015

Zápis č. 4 z řádného jednání zastupitelstva obce Písečná ze dne 30. 3. 2015 Zápis č. 4 z řádného jednání zastupitelstva obce Písečná ze dne 30. 3. 2015 Účast: - Přítomno 7 členů zastupitelstva obce Jednání zahájil Bc. David Ćmiel, starosta obce Písečná, který přivítal členy zastupitelstva

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015 Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková,,Milan Hlavatý, Dana Vyštejnová, Petr Velich

Více

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Místní akční skupina Pobeskydí zájmové sdružení právnických osob 739 53 Třanovice čp. 1 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze společného zasedání valné hromady a programového výboru, konaného ve školící

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání Zastupitelstva města Přeštice konaného dne 7.2.2008 v Kulturním zařízení v Přešticích, Masarykovo nám.

Z Á P I S. z 10. zasedání Zastupitelstva města Přeštice konaného dne 7.2.2008 v Kulturním zařízení v Přešticích, Masarykovo nám. Z Á P I S z 10. zasedání Zastupitelstva města Přeštice konaného dne 7.2.2008 v Kulturním zařízení v Přešticích, Masarykovo nám. 311 1. Zahájení v 19.00 hodin Přítomno: 12 členů ZM (viz prezenční listina)

Více

SLOŽENÍ REALIZAČNÍCH TÝMŮ, KOMPETENCE JEDNOTLIVÝCH ČLENŮ A HLAVNÍ ÚKOLY ČLENŮ REALIZAČNÍCH TÝMŮ

SLOŽENÍ REALIZAČNÍCH TÝMŮ, KOMPETENCE JEDNOTLIVÝCH ČLENŮ A HLAVNÍ ÚKOLY ČLENŮ REALIZAČNÍCH TÝMŮ SLOŽENÍ REALIZAČNÍCH TÝMŮ, KOMPETENCE JEDNOTLIVÝCH ČLENŮ A HLAVNÍ ÚKOLY ČLENŮ REALIZAČNÍCH TÝMŮ 1. Složení realizačního týmu reprezentačního družstva a) Hlavní zodpovědný trenér reprezentačního mužstva

Více

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zápis č. Z-07/14.18 ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zahájení Starosta obce Jan Pijáček přivítal všechny přítomné na zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov. Předsedající, starosta

Více

Jednání Rady města Broumova č. 6 ze dne 19. ledna 2011

Jednání Rady města Broumova č. 6 ze dne 19. ledna 2011 Jednání Rady města Broumova č. 6 ze dne 19. ledna 2011 Přítomni: pan Milan Kotrnec, pan Kamil Slezák, pan Arnošt Obst, MUDr. Jiří Veselý, Mgr. Jiří Ringel, pan Arnold Vodochodský, pan Pavel Fröde a Ing.

Více

Setkání k projektu. Komise mládeže ČMSHb. Hokejbalová centra mládeže. Téma: Náborová činnost

Setkání k projektu. Komise mládeže ČMSHb. Hokejbalová centra mládeže. Téma: Náborová činnost Setkání k projektu Hokejbalová centra mládeže Téma: Náborová činnost 30.1.2016 Program setkání Bodový souhrn: Sdělení ČMSHb Úvodní slovo k náborům mládeže Sdělení klubů o jejich celoroční náborové činnosti:

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Zápis č. 5/16 ZE SEKCE PLAVÁNÍ ČSPS konané dne 31. 5. 2016

Zápis č. 5/16 ZE SEKCE PLAVÁNÍ ČSPS konané dne 31. 5. 2016 Přítomní: Petr Adamec, Mojmír Axman, Petr Vodák, Luboš Imryšek, Roman Havrlant, Boris Neuwirt, Vlastimír Perna, Petr Thiel Hosté: Omluveni: Andrea Balášová Schůzi zahájil a řídil Petr Adamec předseda sekce

Více

Mgr. Marie Hrachová Renáta Štrbíková Ing. Libuše Horáková Hana Bartošová

Mgr. Marie Hrachová Renáta Štrbíková Ing. Libuše Horáková Hana Bartošová Pamětní medaile: Mgr. Marie Hrachová Renáta Štrbíková Ing. Libuše Horáková Hana Bartošová Stolním tenistkám Mgr. Marii Hrachové, Renátě Štrbíkové, Haně Bartošové a ing. Libuši Horákové byly uděleny pamětní

Více

Zápis zastupitelstva Obce Nebanice č. 17/01 ze dne 29.03.2012

Zápis zastupitelstva Obce Nebanice č. 17/01 ze dne 29.03.2012 Zápis zastupitelstva Obce Nebanice č. 17/01 ze dne 29.03.2012 a) přivítání Omluven pan Křivánek Václav z pracovních důvodů Přítomni dle prezentační listiny 1) Schválení programu OZ schválilo program dnešního

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 12.10.2016 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček Omluven: Pavel Štefka Host:

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 2.2.2007 od 19.00 hod v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 2.2.2007 od 19.00 hod v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 2.2.2007 od 19.00 hod v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů (plný počet), 8 občanů. Veřejné zasedání zahájil

Více

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 29.května 2009 v Praze 1. Mezinárodní semináře v období červenec - srpen 2009 a/ ISU semináře ve Frankfurtu 12. 18.7. 2009 Věra Tauchmanová i Andrea Trnková

Více

Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice

Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice Přítomni: Jiří Čoček, soukromý zemědělec Střítež n/l Libor Vykopal, obec Ústí Ludmila Juráňová, JUKO Rouské Miluše

Více

Zápis z jednání Komise tuzemského rozvoje ČNS konaného dne 6.8.2010 v Plzni

Zápis z jednání Komise tuzemského rozvoje ČNS konaného dne 6.8.2010 v Plzni Zápis z jednání Komise tuzemského rozvoje ČNS konaného dne 6.8.2010 v Plzni Účastníci Členové komise Omluveni Usnášeníschopnost Martin Maršálek, Vladimír Pavlík, Tomáš Vaňourek Vladimíra Voithová, David

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00145/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Těchobuz č. 2/2006

Více

Obec Kurdějov VIII. veřejné zasedání zastupitelstva obce Kurdějov konané dne

Obec Kurdějov VIII. veřejné zasedání zastupitelstva obce Kurdějov konané dne Obec Kurdějov VIII. veřejné zasedání zastupitelstva obce Kurdějov konané dne 09. 03. 2016 Datum konání: 09. 03. 2016 Čas konání: 19:00 20:30 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Kurdějov Účast

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 13. prosince 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 13. prosince 2010 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 13. prosince 2010 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Vladimír Hejtmanský (8) Antonín Vyšohlíd (2) Pavel Morong (10)

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 5.

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. 7/2011 Přítomni: Omluveni: Jitka Leflerová, Petr Sejkora, Miroslava Burešová,

Více

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

Sokolská župa Dr. Jindry Vaníčka, Gajdošova 18-22, Brno Zápis č. 1/2016 z jednání předsednictva župy dne 13.1.2016

Sokolská župa Dr. Jindry Vaníčka, Gajdošova 18-22, Brno Zápis č. 1/2016 z jednání předsednictva župy dne 13.1.2016 Sokolská župa Dr. Jindry Vaníčka, Gajdošova 18-22, Brno Zápis č. 1/2016 z jednání předsednictva župy dne 13.1.2016 Přítomni: br.růžička, Rafaj, Němec, Hlobil, Rychlovský, Mandát, Mojžíš, Svědínek ses.

Více

Zápis ze schůze Správní rady SC Kolín č.8/2011

Zápis ze schůze Správní rady SC Kolín č.8/2011 Zápis ze schůze Správní rady SC Kolín č.8/2011 Správní rada SC Kolín (dále SR SC) se sešla v tomto složení: Přítomni: Kadlec J., Hušek, M.,Franc Dozorčí rada: Ing.Tvrdík L., Ing. Mráz P. Organizační komise:

Více

Z Á P I S č. 8. Návrh programu::

Z Á P I S č. 8. Návrh programu:: Z Á P I S č. 8 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. prosince 2007 od 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Zápis č. Z-03/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově

Zápis č. Z-03/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zápis č. Z-03/14.18 ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zahájení Starosta obce Jan Pijáček přivítal všechny přítomné na zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov Předsedající, starosta

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 23. 05. 2016 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 23. 05. 2016 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 23. 05. 2016 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 22. SRPNA 2015, PRAHA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 22. SRPNA 2015, PRAHA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 22. SRPNA 2015, PRAHA 1. Valná hromada Asociace malého fotbalu České republiky (dále jen jako VH ) schválila program jednání v níže

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 1. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva obce Lodín dne 11. února 2015 od 17,30 hodin

Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva obce Lodín dne 11. února 2015 od 17,30 hodin Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva obce Lodín dne 11. února 2015 od 17,30 hodin Zasedání byli přítomni členové zastupitelstva obce viz prezenční listina. Jednání přítomna účetní OÚ Lodín p. Dana Fučíková.

Více

Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 14.3. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Kostelec č. 50/2018 konaného dne 20. prosince 2018 v 17.00 hod. v kanceláři starostky obce Přítomni: Mgr. Jan Strejček,

Více

Informace z jednání předsednictva Českého krasobruslařského svazu konaného dne 24. 2. 2013 v Praze 1. Pořádání soutěží z kalendáře ISU a žádosti o ně a/ Juniorská Grand Prix Ostrava, 2. 6. října 2013 ISU

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 09. 2011

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 09. 2011 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 09. 2011 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel : Ověřovatelé

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

Z Á P I S. z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově

Z Á P I S. z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově Z Á P I S z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta Ing. Stanislav Munduch Z celkového počtu 7 zvolených

Více

Zápis z 1.jednání Výkonného výboru konaného dne 19.01.2006 v Praze

Zápis z 1.jednání Výkonného výboru konaného dne 19.01.2006 v Praze Zápis z 1.jednání Výkonného výboru konaného dne 19.01.2006 v Praze Účastníci Výkonný výbor Sekretář Dozorčí rada Hosté O mluveni Gerhard Knop, Martin Maršálek, Martin Frélich, Vlastimil Pabián Dalibor

Více

Jednání Rady města Broumova č. 9 ze dne 14. 2. 2007. Průběh jednání a přijatá usnesení

Jednání Rady města Broumova č. 9 ze dne 14. 2. 2007. Průběh jednání a přijatá usnesení Jednání Rady města Broumova č. 9 ze dne 14. 2. 2007. Přítomni: JUDr. Růčková, Bc. Franc, Mgr. Schejbalová, pan Slezák, pan Uzel a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : pan Trojan Pozdní příchod: pan Marek

Více

Přítomní členové VV: Aleš Hudec, Martin Horák, Tomáš Macko, Martin Pala, Jaroslav Pikula Přítomní hosté: Tomáš Jankovič, Petr Zachar

Přítomní členové VV: Aleš Hudec, Martin Horák, Tomáš Macko, Martin Pala, Jaroslav Pikula Přítomní hosté: Tomáš Jankovič, Petr Zachar Zápis z jednání výkonného výboru Regionálního svazu hokejbalu Morava Sever Pondělí 3. prosince 2012, 17:00 hodin Restaurace Sokolovna, Vřesinská 121, Ostrava-Poruba Přítomní členové VV: Aleš Hudec, Martin

Více

Datum jednání. 23.4.2014 p.jakob ihned

Datum jednání. 23.4.2014 p.jakob ihned 63-4/14 Program ZM se upravuje a doplňuje následovně: - Doplňuje se materiál k bodu č. 9 Čerpání rozpočtu za leden až březen 2014 - Doplňuje se materiál k bodu č. 11 Zápis z FV dne 14. 4. 2014 - Doplňuje

Více

Zápis z 18. zasedání Finančního výboru ZM. viz. presenční listina p.panc, p.balog, p.richter, p.vencovský

Zápis z 18. zasedání Finančního výboru ZM. viz. presenční listina p.panc, p.balog, p.richter, p.vencovský 1/9 ZM Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: viz. presenční listina p.panc, p.balog, p.richter, p.vencovský p.weiss Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.50

Více

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 Přítomní: Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Kaloudová Lucie, Konečný Roman, Koutný

Více

REGIONÁLNÍ SVAZ HOKEJBALU MORAVA SEVER

REGIONÁLNÍ SVAZ HOKEJBALU MORAVA SEVER ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY REGIONÁLNÍHO SVAZU HOKEJBALU MORAVA SEVER TJ Sokol Poruba, Vřesinská 121, Ostrava-Poruba, zasedací místnost č. 18 pátek 13. května 2011, 17:30 21:30 hodin Přítomní delegáti:

Více

Zápis z jednání Rady města Úvaly č. R- 10/2010

Zápis z jednání Rady města Úvaly č. R- 10/2010 Zápis z jednání Rady města Úvaly č. R- 10/2010 které se konalo ve čtvrtek 16. 09. 2010 od 16:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Úvaly. Přítomni: Členové rady města : 5 MUDr. Jan Šťastný, Ing. Helena Váňová,

Více

PREZENTACE PROJEKTŮ Z DOTACE ÚRSHb 2016

PREZENTACE PROJEKTŮ Z DOTACE ÚRSHb 2016 PREZENTACE PROJEKTŮ Z DOTACE ÚRSHb 2016 Cíle Regionálního svazu hokejbalu CÍLE RSHb Organizace projektů sleduje naplnění hlavních cílů RSHb 1. růst členské základny 2. výchovu nových funkcionářů 3. vyšší

Více