ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb"

Transkript

1 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel, Volkán, Březina Nepřítomní delegáti s hlasem rozhodujícím RSHb Čechy Jih (2), RSHb Čechy Sever (1) Program 1. Zahájení, schválení jednacího řádu, schválení programu, volba pracovního předsednictva, volba mandátové a návrhové komise 2. Schválení volebního řádu a volba volební komise 3. Kontrola plnění usnesení VH Zpráva o činnosti ČMSHb za rok Zpráva o hospodaření ČMSHb za rok Zpráva revizní komise ČMSHb za rok Diskuze k předloženým zprávám 8. Zpráva mandátové komise 9. Volby do předsednictva ČMSHb (doplňovací volba) 10. Zpráva volební komise 11. Rozpočet svazu na rok Aktualizace Jednacího a Organizačního řádu předsednictva 13. Prodej majetku - PALMOVKA 14. Usnesení VH ČMSHb 15. Závěr (1) Zahájení, schválení jednacího řádu, schválení programu, volba pracovního předsednictva, volba mandátové a návrhové komise Jednání 27. Valné hromady zahájil a dále řídil předseda ČMSHb Josef Kozel. Jednací řád 27. Valné hromady byl schválen bez připomínek. (Hlasování: 45 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 45) Program jednání 27. Valné hromady byl schválen bez připomínek. (Hlasování: 45 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 45) V průběhu projednávání bodu 1 se k jednání VH připojil jeden delegát. Počet přítomných delegátů se zvýšil na 46. J. Kozel přednesl návrh předsednictva ČMSHb na složení pracovního předsednictva - J. Kozel, D. Kantor, P. Ticháček. D. Kuna přednesl protinávrh na volbu pracovního předsednictva ve složení J. Kozel, V. Řezáč, J. Knapík. Pracovní předsednictvo bylo zvoleno ve složení Josef Kozel, Vít Řezáč, Jan Knapík (Hlasování: 24 pro 16 proti 6 zdržel se, přítomno 46) Mandátová a návrhová komise byla zvolena ve složení Tomáš Březina, Eva Králová, Jaroslav Pikula (Hlasování: 44 pro 0 proti 2 zdržel se, přítomno 46)

2 (2) Schválení volebního řádu a volba volební komise M. Edl přednesl tři připomínky k volebnímu řádu. (1) článek 3 odst. 3 návrh úpravy nebyl schválen (Hlasování: 21 pro 20 proti 5 zdržel se, přítomno 46) (2) článek 3 odst. 5 návrh úpravy nebyl schválen (Hlasování: 21 pro 19 proti 6 zdržel se, přítomno 46) (3) článek 5 návrh úpravy nebyl schválen (Hlasování: 16 pro 23 proti 7 zdržel se, přítomno 46) Žádné další připomínky k volebnímu řádu nebyly předneseny. Hlasování proběhlo o původním předloženém návrhu. Volební řád 27. Valné hromady byl schválen. (Hlasování: 25 pro 16 proti 5 zdržel se, přítomno 46) Volební komise byla zvolena ve složení Roman Novák, Zdeněk Hlavačka, Ondřej Průša (Hlasování: 40 pro 1 proti 5 zdržel se, přítomno 46) (3) Kontrola plnění usnesení VH 2015 Bylo konstatováno, že 26. VH ČMSHb ve svém usnesení uložila předsednictvu ČMSHb uložit do sbírky listin spolkového rejstříku Stanovy ČMSHb a učinit příslušné zápisy do spolkového rejstříku. Úkol je splněn částečně, některé listiny a zápisy se podařilo uskutečnit, nicméně komunikace s Městským soudem stále probíhá, protože vymazání nesprávně zapsaných pobočných spolků je časově náročná záležitost. Předpokládá se, že do konce roku 2016 bude zápis ve spolkovém rejstříku kompletní. (4) Zpráva o činnosti ČMSHb za rok 2015 Předseda svazu Josef Kozel přednesl výroční zprávu o činnosti svazu za období od minulé VH. Ve své zprávě zhodnotil činnost svazu, dosažené úspěchy, ale také nedostatky. Písemnou zprávu obdrželi delegáti v podkladech pro jednání VH. (5) Zpráva o hospodaření ČMSHb za rok 2015 Zprávu o hospodaření přednesla ekonomka ČMSHb Eva Králová. Ve své zprávě konstatovala, že hospodaření proběhlo v souladu se schváleným rozpočtem. Daňové přiznání bylo řádně podáno a všechny dotační tituly byly řádně a včas vyúčtovány. Kladný hospodářský výsledek ve výši CZK byl navržen na převedení do vlastního jmění ČMSHb. Zprávu o hospodaření společnosti SPORT MARKETING spol. s r.o. přednesl jednatel společnosti Tomáš Březina. (6) Zpráva revizní komise ČMSHb za rok 2015 Člen revizní komise Zdeněk Hlavačka přednesl zprávu revizní komise. Revizní komise konstatovala, že neshledala žádná pochybení a doporučila VH schválit výsledek hospodaření ČMSHb za rok VH schválila výsledek hospodaření ČMSHb za rok 2015 a jeho převedení do vlastního jmění ČMSHb. (Hlasování: 33 pro 0 proti - 13 zdržel se, přítomno 46)

3 (7) Diskuze k předloženým zprávám Delegáti VH diskutovali k předneseným zprávám, problémům spojeným s činností svazu a aktuálním otázkám financování sportu. V rámci diskuze byla navržena doplňující usnesení. V. Řezáč přednesl návrh usnesení RSHb Čechy Střed Valná hromada ukládá předsednictvu: a) Vytvořit komisi předsednictva /poradního grémia s cílem připravit ve spolupráci s komisí mládeže a s regionálními svazy návrh opatření k rozvoji členské základny hráčů do 18 let. Komise předloží návrh rozpočtu pro tuto činnost na valné hromadě v roce Součástí práce komise / grémia bude též návrh změny systému grantových kritérií komise regionů, resp. komise mládeže tak, aby byly zjevné cíle grantů (co se chce podporovat a proč) a nastaven stálý a transparentní / předvídatelný systém multikriteriálního hodnocení projektů (jaký např. existuje pro granty klubům), např. rozvoj hokejbalu v nových městech, růst / pokles členské základny, tradice akcí či turnajů v regionu, atp.). b) Oznámit regionálním svazům výši všech příspěvků a dotací z rozpočtu ČMSHb na příslušný kalendářní rok do (tj. před konáním VH regionů). Těmito dotacemi a příspěvky se rozumí: Neinvestiční dotace na základní administrativní činnost regionu (program V) Neinvestiční dotace na činnost mládeže (program V) Dotace ÚRSHb (program V) Granty KM ČMSHb Podpora HPD bude oznámena po vyhodnocení akce. c) Přijmout změnu harmonogramu vypisování grantů a rozhodnutí o jejich přidělení pro řídící orgány tak, aby se zabezpečilo rovnoměrné financování rozvojových akcí nad rámec soutěží po celý kalendářní rok, resp. soutěžní období (prostředky budou na účtě před plánovanou akcí). Přidělené částky na dotace a granty KM ČMSHb budou vypláceny kvartálně dle klíče ČMSHb. d) Alokovat v rozpočtu svazu pravidelně kapitolu (v současnosti ) na rozvojové programy regionů s částkou ve výši minimálně CZK. Navržené usnesení delegáti 27. VH ČMSHb schválili (Hlasování: 26 pro 16 proti 4 zdržel se, přítomno 46) P. Cieslar navrhl 27. VH ČMSHb hlasovat o zrušení usnesení předsednictva ČMSHb, kterým schválilo standard extraligového klubu pro ročník 2016/17. Návrh P. Cieslara delegáti 27. VH ČMSHb neschválili. (Hlasování: 5 pro 29 proti 12 zdržel se, přítomno 46) Diskuze byla ukončena na základě hlasování delegátů Valné hromady. (Hlasování: 44 pro 1 proti 1 zdržel se, přítomno 46)

4 (8) Zpráva mandátové komise Pověřený zástupce mandátové a návrhové komise Tomáš Březina konstatoval, že jednání 27. VH ČMSHb se zúčastnilo 46 delegátů s hlasem rozhodujícím. Účast na VH ČMSHb tak dosáhla 93,88% (přítomno 46 z 49 pozvaných). Konstatoval, že jednání 27. VH je usnášeníschopné a pro schválení usnesení je zapotřebí nadpoloviční počet hlasů všech přítomných dlegátů, tj. 24 hlasů. (9) Volby do předsednictva ČMSHb (doplňovací volba) Delegáti 27. VH ČMSHb byli seznámeni s procesem doplňovací volby člena předsednictva za odstoupivšího Tomáše Novotného. Předseda volební komise konstatoval, že jediným kandidátem na volné místo v předsednictvu ČMSHb je Milan Hušek, který se svou kandidaturou souhlasí. Vzhledem k tomu, že počet kandidátů se rovná počtu volných pozic, bylo navrženo, aby se v rámci úspory času hlasovalo aklamací. 27. VH ČMSHb tento způsob volby schválila. (Hlasování: 45 pro 0 proti 1 zdržel se, přítomno 46) Josef Kozel informoval delegáty 27. VH ČMSHb, že místopředseda ČMSHb Tomáš Macko rezignoval na svoji pozici člena předsednictva. Pod jeho dohled patřila oblast regionů, proto J. Kozel vyzval přítomné delegáty k zasílání návrhů na nového člena předsednictva, který by T. Macka nahradil. (10) Zpráva volební komise Doplňovací volbě do předsednictva ČMSHb na zbytek volebního období bylo přítomno 46 delegátů. Delegáti 27. VH hlasovali aklamací. (Hlasování: 29 pro 0 proti 17 zdržel se, přítomno 46) HUŠEK Milan 29 hlasů, tj. 63,04% Volební komise konstatovala, že Milan Hušek byl v doplňovacích volbách řádně zvolen pro zbytek volebního období do předsednictva ČMSHb. (11) Rozpočet svazu na rok VH projednala rozpočet ČMSHb na rok 2016, který byl navržen jako mírně přebytkový (0,14 mil. CZK). V rámci projednávání byla navržena doplňující usnesení: V. Řezáč navrhl posílit kapitolu rozpočtu ČMSHb o navrhovaný přebytek CZK a stanovit tak rozpočet vyrovnaný. 27. VH ČMSHb s jeho návrhem vyjádřila souhlas. (Hlasování: 30 pro 12 proti 4 zdržel se, přítomno 46) V. Řezáč navrhl uložit předsednictvu, aby stanovilo jasné pořadí priorit rozpočtu na rok 2017 a při předkládání rozpočtu s tímto pořadím delegáty seznámilo. 27. VH ČMSHb s jeho návrhem vyjádřila souhlas. (Hlasování: 27 pro 10 proti 9 zdržel se, přítomno 46) V. Řezáč navrhl uložit předsednictvu, aby předložilo detailní rozpočet v konkrétních položkách jednotlivých kapitol na rok 2017 nejpozději 10 dní před konáním VH. 27. VH ČMSHb s jeho návrhem vyjádřila souhlas. (Hlasování: 28 pro 14 proti 4 zdržel se, přítomno 46) M. Edl navrhl změnu v postupu schvalování rozpočtu tak, aby se schvaloval vždy nejpozději v lednu roku, na který je sestavován. 27. VH ČMSHb s jeho návrhem vyjádřila nesouhlas. (Hlasování: 19 pro 25 proti 2 zdržel se, přítomno 46)

5 27. VH ČMSHb odsouhlasila pozměněný návrh rozpočtu. Rozpočet byl schválen jako vyrovnaný. (Hlasování: 26 pro 11 proti 9 zdržel se, přítomno 46) (12) Aktualizace Jednacího a Organizačního řádu předsednictva T. Březina představil novelu Jednacího řádu předsednictva a Organizačního řádu předsednictva. Obě novely jsou čistě technické a jedná se především o úpravy názvosloví, tak aby korespondovalo se Stanovami ČMSHb. M. Edl navrhl úpravu v článku III. bod 10 Jednacího řádu předsednictva. Jeho návrh nebyl přijat. (Hlasování: 18 pro 23 proti 5 zdržel se, přítomno 46) 27. VH ČMSHb schválila předložené texty Jednacího řádu předsednictva a Organizačního řádu předsednictva v původním znění. (Hlasování: 29 pro 11 proti 6 zdržel se, přítomno 46) (13) Prodej majetku PALMOVKA 27. VH ČMSHb projednala návrh prodeje majetku ČMSHb ve sportovním areálu na Palmovce a schválila předložené usnesení. V textu předloženého usnesení byl odstraněn překlep místo stran 59 a 60 podkladových materiálů se text se soupisem předmětného majetku nachází na straně 60 a VH ČMSHb vyjádřila souhlas s předloženým usnesením. (Hlasování: 43 pro 0 proti 3 zdržel se, přítomno 46) (14) Usnesení VH ČMSHb Pověřený zástupce mandátové a návrhové komise Tomáš Březina přednesl souhrn všech usnesení, které delegáti 27. VH ČMSHb v průběhu jednání schválili. (15) Závěr Předsedající 27. VH ČMSHb Josef Kozel poděkoval všem delegátům za účast a konstruktivní jednání, popřál jim šťastnou cestu domů a jednání 27. VH ČMSHb ukončil. V závěru svého vystoupení oznámil svou rezignaci na post předsedy a člena předsednictva ČMSHb. Zapsal: Tomáš Březina, generální sekretář ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 04. 2016; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 6. 8. 2014; čas jednání 16:00-20:30 Přítomni: D. Kantor, M. Komárek, J. Kozel, T. Macko, R. Novák Omluveni:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Bratislava, hotel Premium, 27. 6. 2014; čas jednání 13:00-15:30 Přítomni: J. Kozel, M. Komárek, P. Novák, T. Macko,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha, 25. 04. 2014; Čas jednání: 16:00-18:30 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč (16:52 17:39), J. Donauschachtl, M. Edl,

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Místo a termín: Plzeň, hotel Marriott, 23. 9. 2012; čas jednání 11:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Praha, 31. 08. 2015; čas jednání 09:05-12:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION USNESENÍ. z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION USNESENÍ. z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze USNESENÍ z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze Na 1. zasedání výboru ČVS se z celkového počtu 67 členů s hlasem rozhodujícím zúčastnilo 67 členů, tj. 100 %. Dále se zúčastnilo 5

Více

Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 13. 6. 2016 Místo konání: Nemocnice Na Bulovce, Budínova

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 30

Zápis ze zasedání valné hromady č. 30 Zápis ze zasedání valné hromady č. 30 Datum a místo konání: 11. března 2015 budova Ministerstva dopravy ČR Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha 1 Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady:

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s.

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): konané dne 23. 6. 2018 od 11:00 hodin v hotelu Clarion, Freyova 33, Praha 9 Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě ČESKÁ BASKETBALOVÁ FEDERACE Oblast Severní Morava 702 00 OSTRAVA Mor. Ostrava, Vítkovická 3083/1 TEL. 596 617 191, 733 553 177 E-mail:basketsm@seznam.cz Všechny údaje o basketu na Severní Moravě najdete

Více

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Přítomni: viz Příloha č. 1 Prezenční listina 1. Zahájení Valné

Více

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne 8. 11. 2016 Místo konání: Kulturní klub Města Hulín Doba konání: 8. 11. 2016 Přítomní: členové dle prezenční listiny 1. Zahájení a schválení

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE konané dne 26.6.2010 od 11:00 hodin v hotelu IMPERIAL, Libušina 18, 360 01 Karlovy Vary PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Před započetím valné hromady byly zaplaceny členské příspěvky členy Veslařského klubu MORÁVIA, kteří se dostavili na valnou hromadu.

Před započetím valné hromady byly zaplaceny členské příspěvky členy Veslařského klubu MORÁVIA, kteří se dostavili na valnou hromadu. Zápis z řádné Valné hromady Veslařského klubu MORÁVIA Uherské Hradiště, občanského sdružení se sídlem : Uherské Hradiště, Tyršovo náměstí 440, IČ : 16361016, konané dne 4.2.2012 v Uherském Hradišti, (dále

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

Zápis z konference ČMGS z 21.3.2015 v Jabloňově u Velkého Meziříčí

Zápis z konference ČMGS z 21.3.2015 v Jabloňově u Velkého Meziříčí 1/ Úvod Zápis z konference ČMGS z 21.3.2015 v Jabloňově u Velkého Meziříčí Prezident ČMGS Tomáš Navrátil zahájil konferenci ČMGS v 9:28 hod po obdržení informace o počtu delegátů. 2/ Volba mandátové komise

Více

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 6. 12. 2013 Místo konání: Česká lékařská společnost

Více

SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, Praha 2 IČO:

SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, Praha 2 IČO: SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, 121 24 Praha 2 IČO: 22733451 Zápis z Členské schůze SK pražských hasičů, z. s. Datum zpracování: 23. 10. 2015 Počet listů: 7 Počet příloh: 6 Datum a místo konání

Více

Zápis z jednání valné hromady České asociace basketbalových rozhodčích

Zápis z jednání valné hromady České asociace basketbalových rozhodčích Zápis z jednání valné hromady České asociace basketbalových rozhodčích Datum: 29.8.2015 Místo: Nymburk Valná hromada byla zahájena ve 14 hodin Valnou hromadu řídil, člen pověřený VV ČABR I. Program jednání

Více

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci ZÁPIS z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne 26. 5. 2016 v Liberci Přítomni: ( s hlasem rozhodujícím ) Dle prezenční listiny. ( s hlasem poradním a hosté) Dle prezenční listiny Hosté: 1.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s.

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s. Landseerklub České republiky, z.s. IČ 62537253, se sídlem U Kostela 166, Ratboř, 28141, zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle L, vložce 6181 (dále jen LKČR nebo Spolek

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS

PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO: 70926344 DIČ: Bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s. Č.Ú.: 1206352399/0800 Zápis z 11. VALNÉ HROMADY PARDUBICKÉ

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Zápis z okresního mysliveckého sněmu konaného dne 26. září 2017v 16.00 hodin na Bažantnici Sněm zahájil předseda OMS p. Homolka,

Více

Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017.

Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017. Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017. A. Svolání Valné hromady ČBF: Valnou hromady ČBF svolal Výbor České basketbalové federace z. s. na 25. dubna 2016 do

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka, Josef Kozel Omluven: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb) 2. Rekapitulace

Více

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE VALNÁ HROMADA ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE PRAHA - 22.9.2018 PODKLADOVÉ MATERIÁLY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E ZÁTOPKOVA 100/2, 160 17 PRAHA 6 IČ: 00540471, DIČ: CZ00540471, BANKOVNÍ

Více

Prostory občerstvení v sídle Sportovního klubu Černošice z.s., Fügnerova 1244, Černošice, PSČ:

Prostory občerstvení v sídle Sportovního klubu Černošice z.s., Fügnerova 1244, Černošice, PSČ: Datum konání: 15. června 2017 Zápis z jednání valné hromady Sportovního klubu Černošice, z.s. IČO: 47005246 se sídlem Fügnerova 1244, Černošice, PSČ 252 28, (dále jen jako SK Černošice ) Místo: Prostory

Více

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady konané dne 6.5.2015 od 17:00 h. v prostorách Základní školy Sportovní 777, Uherské Hradiště, PSČ 686 01. Valnou hromadu (dále jen VH) k zasedání řádně svolal

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z řádné Valné Hromady společnosti Odetka,a.s. se sídlem Vrbno pod Pradědem, Dělnická ul. 157, PSČ 793 26,

Zápis z řádné Valné Hromady společnosti Odetka,a.s. se sídlem Vrbno pod Pradědem, Dělnická ul. 157, PSČ 793 26, Zápis z řádné Valné Hromady společnosti Odetka,a.s. se sídlem Vrbno pod Pradědem, Dělnická ul. 157, PSČ 793 26, IČ: 45 19 21 71, zapsané v Obchodním rejstříku vedeném Krajským obchodním soudem v Ostravě,

Více

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze )

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Z á p i s ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Přítomni: Celkový počet členů členské samosprávy: dle prezenční listiny: přítomno.. členů členské samosprávy nepřítomno

Více

Okresní fotbalový svaz Havlíčkův Brod Ledečská 3295, Havlíčkův Brod IČ Tel.: , mail:

Okresní fotbalový svaz Havlíčkův Brod Ledečská 3295, Havlíčkův Brod IČ Tel.: , mail: Okresní fotbalový svaz Havlíčkův Brod Ledečská 3295, 580 02 Havlíčkův Brod IČ 22882839 Tel.: 739 683 588, mail: ofshb@seznam.cz Zápis z Valné hromady OFS Havlíčkův Brod konané dne 4.2. 2017 od 10.00 hodin

Více

Dále přivítal hosta VH TJ Jiskra Třeboň p. ing. Bohuslava Jiráka zastupitele a člena rady Města Třeboně.

Dále přivítal hosta VH TJ Jiskra Třeboň p. ing. Bohuslava Jiráka zastupitele a člena rady Města Třeboně. Zápis z Valné hromady Tělovýchovné jednoty Jiskra Třeboň (VH TJ) ze dne 27. 6. 2016 konané v Třeboni v zázemí tenisového klubu TJ Jiskra Třeboň od 18.00 hod. Program valné hromady TJ Jiskra Třeboň: 1.

Více

Úsek regionálních svazů

Úsek regionálních svazů Úsek regionálních svazů Jednání č. 1 pro rok 2017 Humpolec, Hotel Kotyza sobota 4.2.2017 ÚRSHb PROGRAM JEDNÁNÍ Úvodní blok - 1.část (10:00 12:00): 1. Setkání KM a regionálních KM resp. setkání LK a regionálních

Více

Z á p i s. ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava. konaného dne

Z á p i s. ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava. konaného dne JIHLAVA List číslo: 1 Z á p i s ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava konaného dne 23.5.2017 v zasedací místnosti ROZKVĚTU, stavebního bytového družstva, Havlíčkova 44, Jihlava Přítomno: 20 delegátů

Více

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 21. 3. 2015 Místo konání: Doba konání: Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Omluveni: Městsko-lázeňské informační centrum, o.p.s., ZŠ a MŠ Lázně Bohdaneč, Rybniční

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 06. 06. 2017 Počet přítomných senátorů: 11 Omluveni: 2 Neomluveni: 0 Ukončení mandátu: 2 Hosté: prof. Dr. Ing. Zdeněk Zmeškal,

Více

Zpráva o činnosti za rok 2018

Zpráva o činnosti za rok 2018 Zápis č. 1/2019 z jednání členské schůze Klubu šachistů Říčany 1925, z.s. konáno dne 30.1.2019 v KC Labuť, 17. listopadu 214, Říčany 251 01 Přítomni dle prezenční listiny: (10) Jaroslav Říha, Stanislav

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s.

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. konané dne 28. března 2018 v kulturním sále ZŠ Tuchlovice od 17,00 hod. Zahájení zasedání Valné hromady Místní akční skupiny

Více

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s.

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Valná hromada se konala dne 13.5.2015 od 16:30 hodin ve Vítkově v jídelně základní školy. Valná hromada

Více

USNESENÍ Sboru zástupců Českomoravské myslivecké jednoty, z. s. konaného dne 9. června 2018 v Benešově

USNESENÍ Sboru zástupců Českomoravské myslivecké jednoty, z. s. konaného dne 9. června 2018 v Benešově USNESENÍ Sboru zástupců Českomoravské myslivecké jednoty, z. s. konaného dne 9. června 2018 v Benešově Sbor zástupců Českomoravské myslivecké jednoty, z.s. (dále jen SZ ČMMJ, z.s. ) konaný v Benešově dne

Více

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF Článek I. Úvodní ustanovení 1. Rada ČJF na základě ust. 10.2.3 Stanov ČJF schvaluje tento Jednací a volební řád Konference ČJF, který upravuje přípravu, obsah jednání,

Více

Členská schůze fotbalového oddílu FC Elseremo Brumov

Členská schůze fotbalového oddílu FC Elseremo Brumov Členská schůze fotbalového oddílu FC Elseremo Brumov Zápis z členské schůze fotbalového oddílu FC ELSEREMO Brumov, konané dne 23.1.2015 v 18:00 hodin v restauraci Na hřišti v Brumově-Bylnici 1. Zahájení

Více

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE VALNÁ HROMADA ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE PRAHA - 23.9.2017 PODKLADOVÉ MATERIÁLY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E ZÁTOPKOVA 100/2, 160 17 PRAHA 6 IČ: 00540471, DIČ: CZ00540471, BANKOVNÍ

Více

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná.

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná. Valná hromada ČSAR 19. 9. 2015 1. Schválení jednacího řádu Valná hromada schvaluje jednací řád valné hromady (viz příloha) 2. Schválení programu valné hromady Valná hromada schvaluje program valné hromady

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 23. 08. 2016; čas jednání 10:00-15:45 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, P. Ticháček, D. Kantor

Více

Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY. Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015

Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY. Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015 Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015 Sekretář klubu slečna Mgr. Tereza Hölzlová zahájila Valnou hromadu (dále jen VH) v 17.10. Dále přivítala všechny

Více

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE OBLASTI ČJF

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE OBLASTI ČJF JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE OBLASTI ČJF Článek I. Úvodní ustanovení 1. Rada ČJF na základě ust. 10.2.3 Stanov ČJF schvaluje tento Jednací a volební řád Konference oblasti ČJF, který upravuje přípravu,

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.9.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017

Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017 Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017 Přítomni : podle prezenční listiny uložené u manažera Svazku obcí Přítomno /při zahájení/ : 17 = 45 hlasů město

Více

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 28.7.2015 v zasedací místnosti N3.118 (3. patro) v sídle Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Pivovarské náměstí 1245, v Hradci Králové.

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Diskuse: neproběhla. Diskuse:

Diskuse: neproběhla. Diskuse: ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 12. SNĚMU ČIIA Sněm se konal v hotelu Dvořák v Táboře ve středu 28. března 2007 1. Úvod, přivítání Sněm zahájil z pověření Rady ČIIA viceprezident Jan Voříšek, který přivítal účastníky

Více

Zápis z mimořádné Valné hromady SKFČR konané dne 29. 3. 2014

Zápis z mimořádné Valné hromady SKFČR konané dne 29. 3. 2014 Zápis z mimořádné Valné hromady SKFČR konané dne 29. 3. 2014 kongresový prostor hotelu Slovan*** (Lidická 23, Brno) 10:15 Není přítomna nadpoloviční většina delegátů, vyhlášena mimořádná Valná hromada.

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin

Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin Místo konání: Fakultní nemocnice v Motole, Interní klinika, uzel D, 4. poschodí,

Více

Zápis ze 120. jednání pléna AS FEL ZČU konaného dne 23. ledna 2008 od 14 hodin v místnosti EU 219

Zápis ze 120. jednání pléna AS FEL ZČU konaného dne 23. ledna 2008 od 14 hodin v místnosti EU 219 Zápis ze 120. jednání pléna AS FEL ZČU konaného dne 23. ledna 2008 od 14 hodin v místnosti EU 219 Přítomni: Členové AS FEL ZČU: Hosté: Viz. prezenční listina; omluven byl Juraj Kudry Jiří Kotlan, Petr

Více

ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne od hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích

ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne od hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne 3.4.2016 od 10.00 hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích Sněm ČMMJ, z.s. OMS Olomouc v souladu s 121, 125 a 127 stanov ČMMJ svolala

Více

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub Zápis ze schůze občanského sdružení - sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty ze dne 27.4.2014 Účast: počet členů: 14 v čase: 15,05 hod hod Počet členů klubu ke dni 27.4.2014: 70 Kvórum (15% všech členů):

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 7. 12. 2016 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ od 18.00 hod 10 členů Zastupitelstva MČ od 18.55 hod

Více

9 hlasů přítomných hlasovalo pro předložený návrh, 0 hlasů proti předloženému návrhu, 0 hlasů se zdrželo hlasování.

9 hlasů přítomných hlasovalo pro předložený návrh, 0 hlasů proti předloženému návrhu, 0 hlasů se zdrželo hlasování. Zápis z náhradní valné hromady/náhradního zasedání členské schůze Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 5. 12. 2014 Místo

Více

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 26.9.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

BOXERKLUB ČR. Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč

BOXERKLUB ČR. Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč BOXERKLUB ČR Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč 1/ Zahájení Předseda BK ČR Ing. Radim Fiala přivítal přítomné delegáty a zahájil konferenci. Přítomno: 31 delegátů

Více

Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov

Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Valná hromada se konala dne 22.4.2014 od 17:30 hodin ve Vítkově v kulturním domě. S ohledem

Více

Z Á P I S. Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů Zastupitelstva MČ Praha 9, 7 vedoucích odborů (dle prezenční listiny),

Z Á P I S. Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů Zastupitelstva MČ Praha 9, 7 vedoucích odborů (dle prezenční listiny), Z Á P I S z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva MČ Praha 9, konaného dne 6.11.2014 v zasedací místnosti nové budovy radnice, Sokolovská 14/324, Praha 9 Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 2. jednání Výboru finančního ZHMP konaného dne 25. 2. 2019 ve 14:00 hod. Malá zasedací místnost Rady HMP, Nová radnice, Mariánské nám. 2,

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2019 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2019 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2019 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 1.7.2019 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY

ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Vodovody a kanalizace Trutnov, a.s. Revoluční 19, Trutnov ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Vodovody a kanalizace Trutnov, a.s. dne 28. května 2013 v sídle společnosti Valná hromada byla svolána oznámením

Více

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení Místo jednání: Hospoda Ptenský Dvorek Datum jednání: 4. 3. 2017 Zahájení jednání: 15.30h Ukončení jednání: 17.00h Přítomni: Omluveni: Účast: dle presenční listiny dle presenční listiny Členské schůze se

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 15. SNĚMU ČIIA

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 15. SNĚMU ČIIA ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 15. SNĚMU ČIIA Sněm se konal v hotelu Clarion Congress Hotel Ostrava dne 25. března 2010 1. Úvod, přivítání Sněm zahájil, z pověření Rady ČIIA, člen rady Miroslav Kocián, který přivítal

Více

Zápis z řádné Valné hromady

Zápis z řádné Valné hromady Zápis z řádné Valné hromady Česká Federace Aikidó z.s. Tento dokument je zápisem z Valné hromady České Federace Aikidó z.s, Na Topolce 1, 14 Praha 4, IČ 43358 ze dne 14. září roku 218 Valná hromada (dále

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 z 6. zasedání

Více

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne 16. 6. 2015 Místo konání: areál společnosti AUTODROM MOST a. s.,

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY. společnosti. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. se sídlem Most, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ , IČO:

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY. společnosti. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. se sídlem Most, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ , IČO: ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY společnosti DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. se sídlem Most, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ 434 01, IČO: 62242504 konané dne 25. 02. 2019 od 13:00 hodin v sídle společnosti

Více

SMĚRNICE PRO ORGANIZACI VALNÉ HROMADY RSHb

SMĚRNICE PRO ORGANIZACI VALNÉ HROMADY RSHb směrnice číslo: 7/01/2017 schválena dne: 19. 04. 2017 směrnice kategorie: B platná od: 01. 05. 2017 SMĚRNICE PRO ORGANIZACI VALNÉ HROMADY RSHb Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Tato směrnice upravuje činnost

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z jednání Valné hromady České kuželkářské a bowlingové federace

Zápis z jednání Valné hromady České kuželkářské a bowlingové federace Zápis z jednání Valné hromady České kuželkářské a bowlingové federace Datum: 15. června 2013 Místo: Praha, sídlo ČUS Strahov, Zátopkova 100/2 Řízením jednání byl pověřen Karel Vopička, prezident ČBA. Zapisovatelem

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více