Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období"

Transkript

1 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období Místo a termín: Pardubice, ; čas jednání 11:00-17:40 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, D. Kantor Omluven: P. Ticháček Hosté: T. Březina, E. Králová Program 1) Zahájení a schválení programu jednání 2) Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z jednání ) Informace z činnosti a plán práce jednotlivých oblastí 4) Ekonomika a hospodaření 5) MS 2017 Pardubice, ČR 6) Jmenování realizačních týmů U14, U16, U18, U20 7) Mediální prezentace ČMSHb 8) Postup realizace strategie podpory RSHb 9) Různé 10) Závěr 1) Zahájení a schválení programu jednání Předseda ČMSHb M. Komárek přivítal všechny přítomné a konstatoval, že jednání předsednictva ČMSHb je usnášeníschopné. Předsednictvo ČMSHb následně schválilo jednomyslně program jednání. hlasování: 4 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 4 2) Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z jednání Předsednictvo ČMSHb schválilo zápis z jednání z bez připomínek. hlasování: 4 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 4 Předsednictvo ČMSHb projednalo a vyhodnotilo plnění uložených úkolů z minulého zasedání. M. Hušek informoval o uvažovaném formátu Českého poháru Předsednictvo vzalo informaci na vědomí a uložilo připravit na příští zasedání předsednictva propozice s konkrétním termínem a místem konání. R. Novák s ohledem na uvažovaný počet účastnických týmů MS žen informoval o návrhu zahájit turnaj pro ženy v sobotu Informace bude předána vedení ISBHF pro komunikaci s účastnickými týmy. Předsednictvo schválilo výrobu sedmého dílu Magazín hokejbal TV, termín vysílání začátek listopadu. hlasování: 4 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 4 Předsednictvo vzalo na vědomí informaci D. Kantora o změně názvu prezentačního týmu na Promo Tým.

2 3) Informace z činnosti jednotlivých oblastí Zástupci jednotlivých oblastí předložili zprávy o činnosti od posledního zasedání předsednictva. Předsednictvo ČMSHb vzalo na vědomí všechny předložené zprávy. Předseda svazu Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu Předsedy svazu z činnosti za uplynulé období. Oblast regiony Oblast regiony projednalo předsednictvo v samostatném bodě číslo 8. Oblast média a marketing Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu D. Kantora z činnosti za uplynulé období. Ukončení spolupráce s webeditorem T. Vrábelem. Předložen redakční plán webu hokejbal.cz na měsíc říjen. Příprava realizace TV přenosu z utkání Extraligy v podzimní části. Informace o ceně za hymnu MS. Oblast mládež a ženský hokejbal Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu M. Komárka z činnosti za uplynulé období. Příprava propozic a materiálu pro HPD Do projektu Školní set se přihlásilo 12 žadatelů. Celkem bude set rozeslán do 46 škol je plánováno setkání HCM seminář pro kluby zapojené do programu Brankařský set. provedena finalizace rozpisu pro MČR žen 2016/2017. Prezentace hokejbalu na veletrzích: v Ostravě (veletrh Sport), v Brně (veletrh Sport Life) resp. Praze (veletrh Dětská planeta). Schválen dokument vyhlášení projektu 1+1 (4 pro 0 proti 0 zdržel se). Schváleno uvolnění prostředků na výrobu dvou nafukovacích prezentačních atrakcí z kapitoly v pravomoci Předsednictva ČMSHb (4 pro 0 proti 0 zdržel se). Schváleno uvolnění nevyčerpaných prostředků z Dotace na činnost mládeže RSHb formou dárkových poukázek na poháry (4 pro 0 proti 0 zdržel se). Předsednictvo bere na vědomí ročníkové rozdělení kategorií dívek pro mládežnické turnaje ve formátu 3+1 pro sezónu 2016/2017. Kategorie: U12 (2005 a mladší), U15 (2002, 2003, 2004) Termín zkoušek pro účastníky studia B-licence byl vyhlášen na (Praha). Oblast mezinárodní hokejbal a významné akce v ČR Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu P. Ticháčka z činnosti za uplynulé období. Příprava termínového kalendáře pro rok Spolupráce na přípravě formátu Českého poháru Příprava organizačního zajištění Československého superpoháru v Pardubicích ( ). Organizace turnaje krajských výběrů žen v Ostravě. Oblast reprezentace a ISBHF Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu R. Nováka z činnosti za uplynulé období. R. Novák předloží na příštím zasedání předsednictva termínový kalendář setkávání reprezentačního úseku pro rok Oblast soutěžní hokejbal Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí zprávu M. Huška z činnosti za uplynulé období. M. Hušek velmi podrobně informoval o činnosti jednotlivých komisi.

3 LK vydala upřesnění článku III., odst. 10, bod d) Propozic extraligy mladšího dorostu týkající se povinnosti jednotné barvy přilby a reklam umístěných na přilbách. Byla zrušena povinnost jednotné barvy a reklam. Nové znění: Všichni hráči jednoho družstva musí být vybaveni hokejovou přilbou s platným bezpečnostním atestem IIHF. Jsou zakázány nálepky s vulgárními slovy, gesty a emotikony. LK rozhodla o postupovém klíči k finálovému turnaji starších žáků. Přímo postupuje 6 mužstev (ze Středu 3, z Východu 2 a z Moravy Sever 1). Zbývající mužstva postupují dle koeficientu (poměr počtu získaných bodů z celkového počtu možných bodů k získání v soutěži). LK byl definován pojem hokejista s platnou profesionální smlouvou. Týká se hráčů Tipsport ELLH. Pokud v týmu nastoupí jakýkoliv jiný hráč z jiné soutěže - např. z ELJ - na více než jedno utkání, pak již musí mít rovněž profesionální smlouvu. Tzn., pokud hokejbalista/hokejista nastoupí ke druhému a dalšímu utkání v Tipsport EL LH, nesmí od tohoto data již nastoupit v hokejbalové ELSD. KR - proběhla regionální školení rozhodčích Karviná pro KR Morava Sever, Most pro KR Sever, dopoledne pro KR Jih v Českých Budějovicích, odpoledne pro KR Střed v Praze a pro KR Morava Jih v Kyjově. KR - na pozvání předsedy KR SHbÚ předseda KR ČMSHb zorganizoval školící seminář na Slovensku v Gajarech. KR - výměnný program s KR SHbÚ. Slovenští rozhodčí se zúčastnili jednoho utkání v ČR, čeští třech na Slovensku. KR - na utkání národní ligy byl nasazen rozhodčí švýcarské asociace, pro tento "nultý" případ byl vybrán český rozhodčí, dlouhodobě žijící ve Švýcarsku. KR - příprava semináře Junior program (Pardubice, října), zaměření fyzická kondice, psychologie, vedení utkání. KR - příprava podkladů pro dokončení videocasebooku. KR - dokončení finální verze elektronického testu pro veřejnost bude spuštěn do poloviny října. Předložena zpráva z kontroly hřišť. 4) Ekonomika a hospodaření E. Králová informovala o výsledku hospodaření ČMSHb k Předsednictvo ČMSHb vzalo zprávu na vědomí. T. Březina informoval o výsledku hospodaření Sport Marketing spol. s r.o. k Předsednictvo ČMSHb vzalo zprávu na vědomí. Předsednictvo pověřilo jednatele společnosti Sport Marketing s.r.o. jednáním o ukončení poskytování účetních služeb od ČUS ke konci roku Nově povede účetnictví společnosti ekonomický úsek ČMSHb. 5) MS 2017 Pardubice M. Komárek informoval předsednictvo o průběhu příprav MS 2017 v Pardubicích. Předsednictvo ČMSHb vzalo jeho zprávu na vědomí.

4 6) Jmenování realizačních týmů U14, U16, U18, U20 Předsednictvo projednalo a jmenovalo realizační týmy mládežnických reprezentací. U20 Hlavní trenér: Milan Maršner Asistent trenéra: Jan Donauschachtl Vedoucí mužstva: Petr Ogurčák Kustod: Michal Válek hlasování: 4 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 4 U18 Hlavní trenér: Martin Davídek Asistent trenéra: Martin Kurz Vedoucí mužstva: Tomáš Semera Fyzioterapeut: Evžen Buščík hlasování: 4 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 4 U16 Návrh na složení RT bude předložen na příštím jednání předsednictva. U14 Hlavní trenér: Martin Komárek Asistent trenéra: Ondřej Almaši Zbývající dva členové RT budou jmenování do konce roku 2016 hlasování: 3 pro 0 proti 1 zdržel se (Komárek), přítomno 4 7) Mediální prezentace ČMSHb M. Komárek informoval o rozvoji webu V rámci své prezentace navrhl rozdělení jednotlivých záložek, určených k revizi, mezi členy předsednictva a pracovníky ČMSHb. Rozdělení jednotlivých záložek je následující: Hokejbalový svaz T. Březina, E. Králová Soutěže a rozhodčí M. Hušek Reprezentace R. Novák Trenéři, Mládež a Ženy M. Komárek Vrcholné akce P. Ticháček Úkolem je zrevidovat navrženou strukturu záložek, navrhnout úpravy a připravit texty ke zveřejnění v rámci jednotlivých záložek.

5 8) Postup realizace strategie podpory RSHb M. Komárek informoval o postupu přípravy strategie podpory a činnosti RSHb do roku Na zasedání ÚRSHb v Lovosicích proběhlo první seznámení zástupců RSHb s předloženým dokumentem. Na výzvu k setkání s VV RSHb zareagoval pouze region Morava Jih a Čechy Střed. V současné době probíhá fáze rozboru dokumentu v rámci jednotlivých RSHb a zapracování případných připomínek. Schválení dokumentu proběhne na jednání předsednictva v listopadu. 9) Různé Výjezdní zasedání předsednictva se v prosinci uskuteční v termínu v Jičíně. Plánovaný začátek jednání je ve čtvrtek mezi hod. Předsednictvo schválilo matriční komisi ve složení Tomáš Březina (předseda), Eva Králová, Ondřej Průša. hlasování: 4 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 4 Předsednictvo projednalo účast zástupců na pracovní večeři s představiteli SHbÚ v rámci Československého pohár v Pardubicích v sobotu Za ČMSHb se zúčastní M. Komárek, P. Ticháček, D. Kantor a T. Březina. Předsednictvo schválilo výklad přestupního řádu - článek 3, bod 2, pís. f. Hráč, který čestným prohlášením potvrdí, že v uplynulých třech sezónách nenastoupil k žádnému utkání za mateřský klub, může přestoupit i přes nesouhlasu mateřského klubu. Mateřskému klubu v takovém případě náleží odstupné v souladu s přestupním řádem článek 6 bod 4. Za nastoupení za mateřský klub se nepovažuje utkání, ve kterém hráč nastoupil za jiný klub, kam byl uvolněn na hostování ze svého mateřského klubu. hlasování: 4 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 4 Předsednictvo projednalo výši odměny skladníka K. Mlejnka. 10) Závěr Předseda ČMSHb M. Komárek poděkoval všem za účast a jednání předsednictva v čase 17:40 ukončil. Příští zasedání předsednictva se uskuteční ve čtvrtek od 09:00 hod. v Pardubicích.

6 Usnesení předsednictva ČMSHb z jednání dne Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí: zprávu o kontrole usnesení z minulého jednání zprávu o činnosti předsedy ČMSHb zprávu o činnosti za oblast regionů zprávu o činnosti za oblast média a marketing zprávu o činnosti za oblast mládež a ženský hokejbal zprávu o činnosti za oblast mezinárodní hokejbal a významné akce v ČR zprávu o činnosti za oblast reprezentace a ISBHF zprávu o činnosti za oblast soutěžní hokejbal ročníkové rozdělení kategorií dívek pro mládežnické turnaje v sezóně 2016/2017 zprávu o výsledku hospodaření ČMSHb k zprávu o výsledku hospodaření Sport Marketing spol. s r.o. k zprávu o činnosti Organizačního výboru MS 2017 zprávu o postupu přípravy strategie podpory a činnosti RSHb do roku Předsednictvo ČMSHb schvaluje: program jednání zápis z jednání z výrobu sedmého dílu Magazínu hokejbal TV dokument vyhlášení projektu 1+1 uvolnění prostředků na výrobu dvou nafukovacích prezentačních atrakcí uvolnění nevyčerpaných prostředků z Dotace na činnost mládeže RSHb jmenování realizačních týmů U20, U18 a U14 matriční komisi výklad přestupního řádu článek 3, bod 2, pís. f) 3. Předsednictvo ČMSHb neschvaluje: Předsednictvo ČMSHb ukládá: všem odborným komisím spolupracovat na projektu HCM na základě pokynů řídícího orgánu programu Centrum hokejbalové mládeže T: průběžně, Z: odborné komise dohled nad realizací rozšíření IS ČMSHb T: průběžně, informace na každém jednání předsednictva Z: O. Průša, T. Březina uzavřít smlouvu na realizaci rozšíření IS ČMSHb s fy. Yokosoft - T: Z: M. Komárek, T. Březina předložit propozice s konkrétním místem a termínem konání Českého poháru 2017 T: Z: M. Hušek, P. Ticháček

7 aktualizovat organizační strukturu a rozpočet MS T: , Z: M. Komárek připravit harmonogram (slepý rozpis) MS 2017 a zjistit maximální kapacitu počtu účastnických týmů MS T: , Z: T. Březina, R. Novák zpracovat harmonogram významných akcí v rámci ČR pro rok 2017 s ohledem na možnost marketingového využití T: , Z: P. Ticháček, D. Kantor připravit návrh změny systému odměňování redakce s platností od T: , Z: D. Kantor dokončit realizaci výběru poukázek pro kluby Extraligy u společnosti Střída Sport T: , Z: D. Kantor rozpracovat a učinit postupné kroky k realizaci změn ve struktuře oblasti soutěžního hokejbalu T: průběžně, informace na každém jednání předsednictva Z: M. Hušek sjednotit názvy v organizační struktuře ČMSHb, příprava nových hlavičkových papírů pro jednotlivé úseky ČMSHb T: , Z: M. Hušek navrhnout místo a termín pro jednání ÚRSHb v únoru 2017 T: Z: M. Komárek, P. Ticháček vytvořit termínový kalendář setkávání reprezentačního úseku na rok 2017 T: , Z: R. Novák předložit návrh složení RT U16 T: Z: R. Novák, M. Komárek předložit návrh na doplnění RT U14 T: Z: R. Novák, M. Komárek prověřit navrženou strukturu záložek webu navrhnout úpravy a připravit texty ke zveřejnění T: průběžně Z: R. Novák, M. Komárek, P. Ticháček, M. Hušek, T. Březina, E. Králová 5. Předsednictvo ČMSHb pověřuje: M. Komárka a M. Huška jednat o aktualizaci smlouvy s O. Průšou pro příští rok Odvolací komisi ČMSHb (Poupě, Březina) k přezkoumání rozhodnutí DK ČMSHb č. DK

8 Jednatele společnosti Sport Marketing spol. s r.o. jednáním o ukončení poskytování účetních služeb od ČUS ke konci roku Předsednictvo ČMSHb stanovuje: --- Zápis zpracoval: T. Březina Zápis ověřil: M. Komárek

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 23. 08. 2016; čas jednání 10:00-15:45 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, P. Ticháček, D. Kantor

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 04. 2016; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Praha, 31. 08. 2015; čas jednání 09:05-12:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 6. 8. 2014; čas jednání 16:00-20:30 Přítomni: D. Kantor, M. Komárek, J. Kozel, T. Macko, R. Novák Omluveni:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Místo a termín: Plzeň, hotel Marriott, 23. 9. 2012; čas jednání 11:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik,

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka, Josef Kozel Omluven: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb) 2. Rekapitulace

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 23.8.2017 v Pivovaru Žamberk Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 13.1.2017 v Bělči nad Orlicí Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 12.10.2016 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček Omluven: Pavel Štefka Host:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha, 25. 04. 2014; Čas jednání: 16:00-18:30 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč (16:52 17:39), J. Donauschachtl, M. Edl,

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Bratislava, hotel Premium, 27. 6. 2014; čas jednání 13:00-15:30 Přítomni: J. Kozel, M. Komárek, P. Novák, T. Macko,

Více

Úsek regionálních svazů

Úsek regionálních svazů Úsek regionálních svazů Jednání č. 1 pro rok 2017 Humpolec, Hotel Kotyza sobota 4.2.2017 ÚRSHb PROGRAM JEDNÁNÍ Úvodní blok - 1.část (10:00 12:00): 1. Setkání KM a regionálních KM resp. setkání LK a regionálních

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 21.6.2017 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Lukáš

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Místo a termín: Praha, 11. 12. 2010; čas jednání 11:00-19:00 Přítomni: J. Kadaně, J. Kozel, L. Kubica, P. Falta, J. Badzik, V. Hycl, V. Čapek, P. Coufal, T. Macko Omluveni:

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Jiří Rytíř, Pavel Štefka Omluven: - Host: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb)

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 9 11. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba, Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Kolář Hosté: p. Mičkal

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 7/2015 z jednání VV dne 6. 5. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav Borovský

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Dne: 21.1.2014 Přítomni: Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Petr Videcký Omluveni: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady konané dne 6.5.2015 od 17:00 h. v prostorách Základní školy Sportovní 777, Uherské Hradiště, PSČ 686 01. Valnou hromadu (dále jen VH) k zasedání řádně svolal

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 14 30. 5. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka (do 12:15), p. Čurda (do 12:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bochnia, sl. Hapková

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 21.10.2015 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka (přítomen od bodu 4), Petr

Více

Zápis č. 19. ze zasedání VV ČSLH konaného dne 05.02.2014 od 10:00 hodin v Praze

Zápis č. 19. ze zasedání VV ČSLH konaného dne 05.02.2014 od 10:00 hodin v Praze Zápis č. 19 ze zasedání VV ČSLH konaného dne 05.02.2014 od 10:00 hodin v Praze Přítomni: Stálí hosté: Omluveni: Černý Otakar, Dvořák František, Jankovič Karel, Jech Ctibor, Král Tomáš, Pavlík Aleš, Šeba

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE konané dne 26.6.2010 od 11:00 hodin v hotelu IMPERIAL, Libušina 18, 360 01 Karlovy Vary PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Č E S K O M O R A V S K Ý S V A Z H O K E J B A L U. Součinnost projektu HCM ve vztahu ke standardu Extraligových klubů

Č E S K O M O R A V S K Ý S V A Z H O K E J B A L U. Součinnost projektu HCM ve vztahu ke standardu Extraligových klubů Součinnost projektu HCM ve vztahu ke standardu Extraligových klubů Důvody k realizaci projektu: návaznost budování a podpory stabilních mládežnických středisek na činnost celků Extraligy mužů definování

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s.

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): konané dne 23. 6. 2018 od 11:00 hodin v hotelu Clarion, Freyova 33, Praha 9 Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 8 6. 12. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Adámek, p. Bělka Hosté: p. Nosek

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12. 6. 2018 v Praze Přítomni: Omluveni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Lukáš

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Datum: 27. 2. 2018 od 13.00 hodin, Sídlo ČUS, Praha 6 Přítomni: Z. Špaček - předseda VV, P. Bohumský, N. Endal, J. Brothánek

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 1. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 1. jednání ZÁPIS z 1. jednání Výkonného výboru České baseballové asociace konaného dne 11. 1. 2017 v 18:00 hod. salónek HK, hotel Kotyza, Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich,

Více

Setkání k projektu. Komise mládeže ČMSHb. Hokejbalová centra mládeže. Téma: Náborová činnost

Setkání k projektu. Komise mládeže ČMSHb. Hokejbalová centra mládeže. Téma: Náborová činnost Setkání k projektu Hokejbalová centra mládeže Téma: Náborová činnost 30.1.2016 Program setkání Bodový souhrn: Sdělení ČMSHb Úvodní slovo k náborům mládeže Sdělení klubů o jejich celoroční náborové činnosti:

Více

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu ČESKOMORAVSKÝ SVAZ HOKEJBALU ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu a) ZDROJE FINANCOVÁNÍ b) ČINNOSTI ČMSHb (střediska) ZDROJE PŘÍJMY VÝDAJE BILANCE 1 ČMSHb - vlastní zdroje

Více

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Zasedání Výkonného výboru OFS

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová.

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Z á p i s ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně Přítomni: Omluveni: Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Kupová, Koblížek, John, Matyášová

Více

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ LICENCÍ ROZHODČÍCH

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ LICENCÍ ROZHODČÍCH směrnice číslo: 3/01/2016 schválena dne: 09. 12. 2016 směrnice kategorie: A platná od: 01. 01. 2017 SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ LICENCÍ ROZHODČÍCH Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Českomoravský svaz hokejbalu

Více

Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, Praha 6 Břevnov. 5. informace o průběhu mistrovských soutěžích

Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, Praha 6 Břevnov. 5. informace o průběhu mistrovských soutěžích Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, 160 00 Praha 6 Břevnov Zápis č.2 ze zasedání výboru Středočeského konaného 10.5.2017 v Praze Přítomni: p. Jindřich Licek, Jiří Sloup, Daniel Rosenbaum,

Více

Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru

Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru Účastníci Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru konaného dne 19.12.2006 v Praze Výkonný výbor Martin Maršálek, Vlastimil Pabián, Gerhard Knop, Ivan Králík, Martin Frélich, Aleš Opravil Sekretář Dalibor Nováček

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více

Řídící orgán. Podmínky účasti týmu

Řídící orgán. Podmínky účasti týmu KRAJSKÁ HOKEJBALOVÁ LIGA ČECHY VÝCHOD 2013 2014 RSHb ČECHY VÝCHOD bankovní spojení:fio banka, číslo účtu: 2200190661/2010IČO: 22769111, www.hokejbal-vychod.cz Řídící orgán Ligová komise RSHb ČECHY VÝCHOD

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 Datum: úterý 9. prosince 2014, Čas: 16:00, Místo: Restaurace Sokolovna, Vřesinská 121, Ostrava-Poruba 1. Zahájení, schválení

Více

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S.

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. 1 Úvod 1. Dle stanov Českého svazu kolečkového bruslení, z.s. (dále jen ČSKB) jsou definovány tyto orgány: a) členská

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD HOKEJBALU

PŘESTUPNÍ ŘÁD HOKEJBALU PŘESTUPNÍ ŘÁD HOKEJBALU 2012 Článek 1 Základní ustanovení 1. Tento přestupní řád stanoví podmínky, za nichž se uskutečňují přestupy a hostování hráčů hokejbalu na území ČR. 2. Účastníky přestupního jednání

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD HOKEJBALU

PŘESTUPNÍ ŘÁD HOKEJBALU PŘESTUPNÍ ŘÁD HOKEJBALU 2015 Článek 1 Základní ustanovení 1. Tento přestupní řád stanoví podmínky, za nichž se uskutečňují přestupy a hostování hráčů hokejbalu na území ČR. 2. Účastníky přestupního jednání

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

REGISTRAČNÍ ŘÁD HOKEJBALU

REGISTRAČNÍ ŘÁD HOKEJBALU REGISTRAČNÍ ŘÁD HOKEJBALU 2015 Článek 1 Základní ustanovení 1. Start v soutěžích ČMSHb se umožňuje pouze hráči, který je registrován podle tohoto řádu. 2. Registrací se rozumí záznam hráče v IS ČMSHb,

Více

ZÁPIS. ze zasedání Předsednictva č. 61 ACRI - Asociace podniků českého železničního průmyslu. Datum a místo konání: 10. června h sídlo ACRI

ZÁPIS. ze zasedání Předsednictva č. 61 ACRI - Asociace podniků českého železničního průmyslu. Datum a místo konání: 10. června h sídlo ACRI ZÁPIS ze zasedání Předsednictva č. 61 ACRI - Asociace podniků českého železničního průmyslu Datum a místo konání: 10. června 2009 12h sídlo ACRI Účastníci: Členové předsednictva: Tomáš Ignačák, Zdeněk

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka Omluven: Josef Kozel /zaslal písemnou zprávu jako podklad k jednání Výboru/ Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v České Třebové

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v České Třebové ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 28. 9. 2017 v České Třebové Přítomni: Omluveni: Jiří Jančálek, Vladimír

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 z 6. zasedání

Více

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 19. 5. 2015 nejpozději do 11:00 hod., stadion SK Motorlet

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 06/2017 Datum a čas konání: 4. 7. 2017 (16:00-19:00) Místo konání: Jednací místnost ČUS, Na střelnici 1337/41, Olomouc, 779 00 Přítomni členové VV: Omluveni

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÝ SVAZ MUŽSKÉHO LAKROSU

PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÝ SVAZ MUŽSKÉHO LAKROSU PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÝ SVAZ MUŽSKÉHO LAKROSU prosinec 2016 Článek 1 Základní ustanovení 1.1 Tento přestupní řád stanovuje podmínky, za nichž se uskutečňují přestupy a hostování hráčů lakrosu v soutěžích pořádaných

Více

Česká softballová asociace. Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.

Česká softballová asociace. Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv. Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.cz předkládá dotační politiku ČSA na období 2013-2016 Dotační politika

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č.11/2015 z jednání VV dne 19. 8. 2015 Místo jednání: Zbraslavice, Areál Kempu mládeže ČSRU Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha,

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, 10.6.2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Vladimír Haber, Miroslav Duda (do 20:30), Tomáš Augustýn, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Róbert

Více

Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne

Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne 11.4.2018 Přítomni: 6 Šrámková, Simu, Žďárský, Haber, Duda, Bělka (přes Skype) Hosté: Deml, Melničuk, Konečný Místo konání: sídlo ČSH, zasedací místnost Trvání

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015 Dne: Přítomni: Omluven: 13.10.2014, Sirákov Dita Dvořáková, Petr Videcký, Radek Číž, Petr Novák Michal Balhárek Program jednání: 1. Stávající úkoly 2. Nové úkoly

Více

5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014

5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014 5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014 1. Všeobecná ustanovení PROPOZICE TURNAJE 1.1 Pořadatel: Sport Bohemia a.s. 1.2 Partneři: PSG Zlín pod záštitou

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 1. 2014 v Brně Přítomni: Omluveni: Petr Vaňura, Naděžda Dobešová,

Více

SOUBOR PROPOZIC MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ A SOUTĚŽÍ MLÁDEŽE

SOUBOR PROPOZIC MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ A SOUTĚŽÍ MLÁDEŽE ČESKOMORAVSKÝ SVAZ HOKEJBALU IČO: 49686485, DIČ: CZ49686485, Bankovní spojení: Moneta Money Bank, Praha 6, Číslo účtu: 1724200504/0600, www.hokejbal.cz SOUBOR PROPOZIC MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ A SOUTĚŽÍ MLÁDEŽE

Více

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 13.5 2013 nejpozději do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině bude připraveno,

Více

Český svaz mužského lakrosu

Český svaz mužského lakrosu Český svaz mužského lakrosu Rektorská 9 108 00 Praha 10 IČO 00406732 DIČ CZ-00406732 www.lacrosse.cz Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 6. února 2010 od 10.30 hod.

Více

DR: Ing. S. Pacinda,Ph.D., J. Strouhal, Ing. L.Štekl, D. Pečenka-částečně - omluven: P. Hep

DR: Ing. S. Pacinda,Ph.D., J. Strouhal, Ing. L.Štekl, D. Pečenka-částečně - omluven: P. Hep Usnesení 9 2016 ze zasedání výkonného výboru Východočeského oblastního tenisového svazu zvoleného mimořádnou valnou hromadou dne 24. října 2015 v Ústí n. Orl, které se konalo dne 2. září 2016 od 8:30 hodin

Více

ze zasedání KR ČVS konaného dne 5. a 7. srpna 2016 v Dřevěnici

ze zasedání KR ČVS konaného dne 5. a 7. srpna 2016 v Dřevěnici ZÁPIS č. 18/2016 ze zasedání KR ČVS konaného dne 5. a 7. srpna 2016 v Dřevěnici Přítomni: KR ČVS: Program: Jaromír Antušák, René Činátl, Jakub Gall, Martin Hudík, Milan Labašta (jen 7.8.), Zdeněk Škoda,

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

Z Á P I S. ze zasedání Výkonného výboru ČKA, konaného dne v Rokycanech

Z Á P I S. ze zasedání Výkonného výboru ČKA, konaného dne v Rokycanech ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání Výkonného výboru ČKA, konaného dne 19. 6. 2015 v Rokycanech Přítomni: Omluveni: Petr Vaňura, Naděžda Dobešová,

Více

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší (příchod

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 5. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 5. jednání ZÁPIS z 5. jednání Výkonného výboru České baseballové asociace konaného dne 9. 5. 2019 v 16:00 hod. salónek Di Carlo, Restaurant Di Carlo, Novodvorská 1062/12, 142 00 Praha 4 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé:

Více

Zápis KR KVV ČSLH Olomouc 20/2015 Strana 1 (celkem 5) čt - 19/ Vytvořil Zdeněk Konečný olomouckykraj.cslh.cz

Zápis KR KVV ČSLH Olomouc 20/2015 Strana 1 (celkem 5) čt - 19/ Vytvořil Zdeněk Konečný olomouckykraj.cslh.cz Zápis ze schůze číslo 20 / 2015 zk komise rozhodčích Krajského výkonného výboru Českého svazu ledního hokeje Olomouckého kraje Datum: čtvrtek 19. listopad 2015,17:00 hod. Místo: zasedací místnost krajských

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Komise mládeže ČMSHb. Setkání s celky mládeže RSHb Čechy střed. Praha 23.11.2015

Komise mládeže ČMSHb. Setkání s celky mládeže RSHb Čechy střed. Praha 23.11.2015 Komise mládeže ČMSHb Setkání s celky mládeže RSHb Čechy střed Praha 23.11.2015 Program setkání: Nábory a projekty mládeže Dotace Komise mládeže na náborové projekty Mobilní hřiště, střelnice a jejich využití

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 3/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 17.5.2011 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá, Ing.

Více

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci ZÁPIS z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne 26. 5. 2016 v Liberci Přítomni: ( s hlasem rozhodujícím ) Dle prezenční listiny. ( s hlasem poradním a hosté) Dle prezenční listiny Hosté: 1.

Více

Český baseballová asociace. ZÁPIS z 9. jednání

Český baseballová asociace. ZÁPIS z 9. jednání ZÁPIS z 9. jednání Českého baseballová asociace konaného dne 21.9.2015 v 17:30 hod. salónek,hotel Kotyza,Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich, Pavel Chadim, Pavel Jozek,

Více

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 16. 2. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 16. 2. 2017 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Vnitřní směrnice Českého svazu ledního hokeje z.s. č upravující. licence rozhodčích

Vnitřní směrnice Českého svazu ledního hokeje z.s. č upravující. licence rozhodčích Vnitřní směrnice Českého svazu ledního hokeje z.s. č. 100 upravující licence rozhodčích 1. Základní ustanovení Směrnice stanovuje druhy licencí přiznávaných rozhodčím Českým svazem ledního hokeje z.s.

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze Z á p i s č. 2018/1 z 1. zasedání, které se konalo dne 17. 1. 2018 v Praze Přítomni: Omluveni: Kamenický, Matějů, Klimpl, Aleš, Škoda, Picek, Vystavěl, Šubrt Zřídkaveselý, Pospíšek Jednání řídil předseda

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Komise mládeže ČMSHb. Seminář k projektu 1+1 na téma: Minihokejbal. Praha 22.11.2015

Komise mládeže ČMSHb. Seminář k projektu 1+1 na téma: Minihokejbal. Praha 22.11.2015 Komise mládeže ČMSHb Seminář k projektu 1+1 na téma: Minihokejbal Praha 22.11.2015 Program setkání: Nábory a projekty mládeže Dotace Komise mládeže na náborové projekty Mobilní hřiště, střelnice a jejich

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION USNESENÍ. z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION USNESENÍ. z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze USNESENÍ z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze Na 1. zasedání výboru ČVS se z celkového počtu 67 členů s hlasem rozhodujícím zúčastnilo 67 členů, tj. 100 %. Dále se zúčastnilo 5

Více

Okresní fotbalový svaz PÍSEK

Okresní fotbalový svaz PÍSEK Okresní fotbalový svaz PÍSEK Tylova ulice 395, 397 01 Písek tel. 604 856 457, ofspisek@seznam.cz Přítomni z VV OFS Písek : Řezáč Michal, Peklo Vratislav, Matyš Jakub,Košatka Josef, Kotalík Petr Grassroots

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015

Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015 Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015 Přítomni: Petr Ditrich, Michal Hanuš, Pavel Jozek, Pavel Chadim, Marek Rejman, František Přibyl Jednání VV ČBA 29. 30. dubna v Praze. Schůze zahájena 29. dubna

Více

PROPOZICE SOUTĚŽÍ. ČESKÁ ASOCIACE INLINE HOKEJE 2015 info@inlinehokej.cz www.inlinehokej.cz. Vydané 25.11.2014

PROPOZICE SOUTĚŽÍ. ČESKÁ ASOCIACE INLINE HOKEJE 2015 info@inlinehokej.cz www.inlinehokej.cz. Vydané 25.11.2014 2015 PROPOZICE SOUTĚŽÍ 2015 ČESKÁ ASOCIACE INLINE HOKEJE 2015 info@inlinehokej.cz www.inlinehokej.cz Vydané 25.11.2014 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Česká Asociace Inline hokeje je řídícím orgánem všech mistrovských

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více