Předplatné klubovlých pořadů - P

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Předplatné klubovlých pořadů - P"

Transkript

1 Stálá divadelní scéna Klatovy Předplatné klubovlých pořadů - P Cena předplatného 750,- Kč za 6 titulů (á 125,-Kč) Výhody předplatného: Předplatné šetří váš čas a peníze, zbavuje vás starostí s obstaráváním vstupenek Výrazně nižší ceny oproti běžnému vstupnému Držitelé průkazu ZTP sleva 50 % Trvalé zajištění míst stávajícím předplatitelům Předplatného se netýká úprava cen během sezony Informace podává a závazné přihlášky přijímá: Stálá divadelní scéna Klatovy Denisova ul. 148 propagační oddělení Telefon: , sds.propag@investtel.cz, sdspropag@investtel.cz Adresa: PO BOX 72, Klatovy Přihlášku najdete také na Pro stávající předplatitele: vyplněnou přihlášku zašlete na výše uvedenou adresu do po tomto datu není možné dále rezervovat vaše vybraná místa platba převodem: předplatné uhradíte bezhotovostní platbou na účet divadla do termínu uvedeného na zaslané faktuře platba v hotovosti: v ekonomickém oddělení do termínu uvedeného na zaslané faktuře fakturu s sebou Zakoupenou abonentku nelze měnit či přijímat zpět, abonentka je přenosná, můžete ji tedy darovat nebo půjčit jiné osobě. Změna programu vyhrazena!!!

2 říjen listopad Daniel Gottlieb DOPIS PRO TEBE V roce 2012 založil spisovatel, textař, karikaturista a rozhlasový moderátor Ondřej Suchý svůj Filmový klubíček, besední pořad, ve kterém se setkává s fanoušky filmových herců doby byvší, s milovníky starých filmů a starých kin. Hlavní součástí těchto besed jsou ukázky neznámých krátkých filmů, které diváci hned tak neuvidí ani v kinech, ani v žádné z televizí. Jde o amatérské, poloprofesionální, ale i profesionální snímky z období od padesátých let až po současnost, které jsou dílem Václava Fořta a Ondřeje Suchého, členů Českého klubu kinoamatérů, anebo též známých osobností: Jiřího Menzela, Jiřího Suchého, Juraje Herze, Vladimíra Svitáčka, Karla Čáslavského aj. Pořad z pozoruhodné knihy Daniela Gottlieba Dopisy Samovi, která je projevem výjimečného ducha a obrovského srdce. Kolekce dvaatřiceti důvěrných a citem nabitých dopisů, které Dan Gottlieb napsal svému vnukovi Samovi. Upřimně a otevřeně probírají stejné problémy, jimž každý svým způsobem - čelíme všichni. Účinkuje: Miroslav Gabriel Částek

3 prosinec únor Literárně hudební pořad Výlety do Španěl z produkce Centra španělské kultury a vzdělávání je plný Čapkovy fascinace španělskou krajinou, architekturou a tajemnou atmosférou španělských měst. Zvyky a mentalitu místních popisuje ve fejetonech, které uslyšíte za doprovodu španělské kytary a typického klapání flamencových tanečních bot. Speciálním hostem bude Kamila Bradová trojnásobná vítězka mezinárodní taneční soutěže ve flamenku Flamencopa Umělecký přednes: Martina Košanová, Alena Marková Zpěv: Eva Králová Španělská kytara: Zdeněk Martínek Scénář, výběr textů: Martina Košanová Písničkář je znám nejen jako polovina dua Paleček & Janík, ale také jako originální interpret písní Osvobozeného divadla autorů V&W&J. V sólovém recitálu zazní většina písní z CD JEŽKÁRNY, které vyšlo koncem února 2015 u firmy SUPRAPHON u příležitosti 110. výročí narození Jana Wericha, dále pak písně z autorského CD Každej je nějakej, a nechybí ani věčné hity Hele lidi, Prodavač limonád, Valčíček, Úsměv, Na Novej rok, Slušovická romance, Na věky tu přeci nejsi, Petřínská rozhledna atp., dostane se i na čerstvé novinky. Písničkám vedle kultivovaného projevu nechybí prostota, lidovost, nepodbízivý humor, melodičnost a úsměvná melancholie.

4 březen duben Elisabeth Haich ZASVĚCENÍ Poetický a veselý večírek s písněmi a fejetony Jana Buriana Vyprávění světoznámé učitelky jógy o hledání smyslu života a zdroje štěstí. Její úsilí ji dovedlo až k rozpomenutí se na život faraónovy dcery v Egyptě a na učení mistra Ptahhotepa i na duchovní zasvěcení, kterým prošla a které až v současnosti došlo svého naplnění. Scénář: Hana Benešová Účinkují: Táňa Fischerová, Alfred Strejček a Hana Benešová Hudební doprovod: Milada Karez Elisabeth Haich ( ) se narodila v Budapešti.Stala se uznávanou koncertní klavíristkou a sochařkou. Celoživotně se zabývala ezoterikou, mystikou a biblickou symbolikou. Své vědomosti předávala na přednáškách, kterými si v Maďarsku získala velkou popularitu. Po druhé světové válce musela ze země uprchnout před Rusy. Její cesta vedla do Švýcarska, kde společně se svým indickým přítelem Selvarajanem Yesudianem založila nejstarší školu jógy v Evropě.

5 Stálá divadelní scéna Klatovy Předplatné klubovlých pořadů - P Cena předplatného 750,- Kč za 6 titulů (á 125,-Kč) Výhody předplatného: Předplatné šetří váš čas a peníze, zbavuje vás starostí s obstaráváním vstupenek Výrazně nižší ceny oproti běžnému vstupnému Držitelé průkazu ZTP sleva 50 % Trvalé zajištění míst stávajícím předplatitelům Předplatného se netýká úprava cen během sezony Informace podává a závazné přihlášky přijímá: Stálá divadelní scéna Klatovy Denisova ul. 148 propagační oddělení Telefon: , sds.propag@investtel.cz, sdspropag@investtel.cz Adresa: PO BOX 72, Klatovy Přihlášku najdete také na Pro stávající předplatitele: vyplněnou přihlášku zašlete na výše uvedenou adresu do po tomto datu není možné dále rezervovat vaše vybraná místa platba převodem: předplatné uhradíte bezhotovostní platbou na účet divadla do termínu uvedeného na zaslané faktuře platba v hotovosti: v ekonomickém oddělení do termínu uvedeného na zaslané faktuře fakturu s sebou Zakoupenou abonentku nelze měnit či přijímat zpět, abonentka je přenosná, můžete ji tedy darovat nebo půjčit jiné osobě. Změna programu vyhrazena!!!

6 říjen listopad Daniel Gottlieb DOPIS PRO TEBE V roce 2012 založil spisovatel, textař, karikaturista a rozhlasový moderátor Ondřej Suchý svůj Filmový klubíček, besední pořad, ve kterém se setkává s fanoušky filmových herců doby byvší, s milovníky starých filmů a starých kin. Hlavní součástí těchto besed jsou ukázky neznámých krátkých filmů, které diváci hned tak neuvidí ani v kinech, ani v žádné z televizí. Jde o amatérské, poloprofesionální, ale i profesionální snímky z období od padesátých let až po současnost, které jsou dílem Václava Fořta a Ondřeje Suchého, členů Českého klubu kinoamatérů, anebo též známých osobností: Jiřího Menzela, Jiřího Suchého, Juraje Herze, Vladimíra Svitáčka, Karla Čáslavského aj. Pořad z pozoruhodné knihy Daniela Gottlieba Dopisy Samovi, která je projevem výjimečného ducha a obrovského srdce. Kolekce dvaatřiceti důvěrných a citem nabitých dopisů, které Dan Gottlieb napsal svému vnukovi Samovi. Upřimně a otevřeně probírají stejné problémy, jimž každý svým způsobem - čelíme všichni. Účinkuje: Miroslav Gabriel Částek

7 prosinec únor Literárně hudební pořad Výlety do Španěl z produkce Centra španělské kultury a vzdělávání je plný Čapkovy fascinace španělskou krajinou, architekturou a tajemnou atmosférou španělských měst. Zvyky a mentalitu místních popisuje ve fejetonech, které uslyšíte za doprovodu španělské kytary a typického klapání flamencových tanečních bot. Speciálním hostem bude Kamila Bradová trojnásobná vítězka mezinárodní taneční soutěže ve flamenku Flamencopa Umělecký přednes: Martina Košanová, Alena Marková Zpěv: Eva Králová Španělská kytara: Zdeněk Martínek Scénář, výběr textů: Martina Košanová Písničkář je znám nejen jako polovina dua Paleček & Janík, ale také jako originální interpret písní Osvobozeného divadla autorů V&W&J. V sólovém recitálu zazní většina písní z CD JEŽKÁRNY, které vyšlo koncem února 2015 u firmy SUPRAPHON u příležitosti 110. výročí narození Jana Wericha, dále pak písně z autorského CD Každej je nějakej, a nechybí ani věčné hity Hele lidi, Prodavač limonád, Valčíček, Úsměv, Na Novej rok, Slušovická romance, Na věky tu přeci nejsi, Petřínská rozhledna atp., dostane se i na čerstvé novinky. Písničkám vedle kultivovaného projevu nechybí prostota, lidovost, nepodbízivý humor, melodičnost a úsměvná melancholie.

8 březen duben Elisabeth Haich ZASVĚCENÍ Poetický a veselý večírek s písněmi a fejetony Jana Buriana Vyprávění světoznámé učitelky jógy o hledání smyslu života a zdroje štěstí. Její úsilí ji dovedlo až k rozpomenutí se na život faraónovy dcery v Egyptě a na učení mistra Ptahhotepa i na duchovní zasvěcení, kterým prošla a které až v současnosti došlo svého naplnění. Scénář: Hana Benešová Účinkují: Táňa Fischerová, Alfred Strejček a Hana Benešová Hudební doprovod: Milada Karez Elisabeth Haich ( ) se narodila v Budapešti.Stala se uznávanou koncertní klavíristkou a sochařkou. Celoživotně se zabývala ezoterikou, mystikou a biblickou symbolikou. Své vědomosti předávala na přednáškách, kterými si v Maďarsku získala velkou popularitu. Po druhé světové válce musela ze země uprchnout před Rusy. Její cesta vedla do Švýcarska, kde společně se svým indickým přítelem Selvarajanem Yesudianem založila nejstarší školu jógy v Evropě.

Stálá divadelní scéna Klatovy. o sobotách a nedělích. Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D

Stálá divadelní scéna Klatovy. o sobotách a nedělích. Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D Stálá divadelní scéna Klatovy Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D Cena předplatného za 8 titulů: přízemí (P), balkon (B) I. místa 560,- Kč (P 1.-7. řada, B 1.-2.řada) II. místa 520,- Kč (P 8.-13.

Více

STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY SKUPINA K. sezona 2019/2020

STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY SKUPINA K. sezona 2019/2020 STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY sezona 2019/2020 SKUPINA K Předplatné divadla skupiny K Cena předplatného 960,- Kč za 6 koncertů (160,- Kč za jeden koncert) Výhody předplatného:

Více

MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA

MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA ÚDAJE O DÍTĚTI Jméno a příjmení:... Přezdívka:... Pohlaví: chlapec / děvče Datum narození:... Národnost:... Mateřský jazyk:... Další jazyk:... ÚDAJE O RODIČÍCH Matka Jméno a

Více

Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace. Výukový materiál

Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace. Výukový materiál Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2887 Název projektu: Učíme lépe a moderněji OP VK 1.4 Výukový materiál Číslo DUMu/Název DUMu:

Více

VY_32_INOVACE_08 Adam Michna z Otradovic_37

VY_32_INOVACE_08 Adam Michna z Otradovic_37 VY_32_INOVACE_08 Adam Michna z Otradovic_37 Autor: Jindřiška Čalová Škola : Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název projektu : Zkvalitnění ITC ve slušovské škole Číslo projektu

Více

1963/1964 9. A třídní učitelka Jiřina Černušáková. 9. A třídní učitelka Anna Mášová. 1964/1965 9. A třídní učitel pan Angelis

1963/1964 9. A třídní učitelka Jiřina Černušáková. 9. A třídní učitelka Anna Mášová. 1964/1965 9. A třídní učitel pan Angelis 1963/1964 9. A třídní učitelka Jiřina Černušáková 9. B třídní učitelka Anna Mášová 1964/1965 9. A třídní učitel pan Angelis 9. B třídní učitelka Jiřina Černušáková 1965/1966 9. B třídní učitel pan Stejskal

Více

Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013

Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013 Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013 12. ledna 2013 od 19,00 hodin Novoroční koncert hudební skupiny Nová Sekce a jejich hostů v divadelním

Více

Žádost o zápis uzavření manželství

Žádost o zápis uzavření manželství Žádost o zápis uzavření manželství sepsaná dne... u... s... bytem... k provedení zápisu manželství do zvláštní matriky vedené Úřadem městské části města Brna, Brno-střed, podle ustan. 1, 3 odst. 4) a 43

Více

skarty Základní informace

skarty Základní informace skarty Základní informace Kdo kartu obdrží? Všichni příjemci nepojistných sociálních dávek a dávek z oblasti státní politiky zaměstnanosti: rodičovského příspěvku, přídavku na dítě, příspěvku na bydlení,

Více

SYSTÉM FINANČNÍ PODPORY SPORTU MĚSTA MĚLNÍK

SYSTÉM FINANČNÍ PODPORY SPORTU MĚSTA MĚLNÍK SYSTÉM FINANČNÍ PODPORY SPORTU MĚSTA MĚLNÍK Systém finanční podpory je jedním z hlavních nástrojů města, kterým podporuje rozvoj sportu a tělovýchovy na svém území. Hlavním zdrojem je rozpočet města, který

Více

Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu

Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu Strana první. NZ [ ]/[ ] N [ ]/[ ] Notářský zápis sepsaný dne [ ] (slovy: [ ])[jméno a příjmení], notářem v [ ], na adrese

Více

Česká próza po 2. světové válce. Oficiální česká próza po 2. světové válce

Česká próza po 2. světové válce. Oficiální česká próza po 2. světové válce Autor: Tematický celek: Učivo (téma): Stručná charakteristika: Jana Cahlová Česká próza po 2. světové válce Oficiální česká próza po 2. světové válce Materiál má podobu pracovního listu, pomocí něhož si

Více

Programová nabídka vzdělávání

Programová nabídka vzdělávání Programová nabídka vzdělávání LEDEN ČERVEN 2014 PorCeTa, o.p.s. Speciálně pedagogické poradenské a vzdělávací centrum Podrobnosti a přihláška na www.porceta.cz Dotazy a přihláška na kropikova@porceta.cz

Více

Konec intervencí na obzoru?

Konec intervencí na obzoru? Konec intervencí na obzoru? Proč? Zdroj: ČT Jan Bureš l 2016 l 2 ČNB chce vidět silnější inflační tlaky Výhled inflace (meziročně, %, zdroj: ČNB, ČSOB) 2.5 2.0 Výhled 1.5 1.0 0.5 Rozdíl prognóz Výhled

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY 2010 - I.termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY 2010 - I.termín MATEMATIKA Obor: 79-41-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: Vítáme vás na gymnáziu Omská a přejeme úspěšné vyřešení všech úloh. Úlohy můžete řešit v libovolném pořadí. V matematice pracujeme s čísly

Více

Zpravodaj 11. Podzim 2014

Zpravodaj 11. Podzim 2014 Zpravodaj 11 Podzim 2014 Milé děti, milé paní učitelky, pane řediteli, srdečně vás pozdravujeme z Brna i ze Strážnice. Naše řady se rozrůstají, posíláte nám zajímavé zprávy i fotografie o své práci v projektu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 433/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 407 ze dne 08.06.2015 Uzavření Smlouvy o nájmu školních nebytových prostor mezi Městskou částí Praha 3 a Základní školou, Praha

Více

MICHAELA KOCOURKOVÁ umělecká agentura

MICHAELA KOCOURKOVÁ umělecká agentura MICHAELA KOCOURKOVÁ umělecká agentura koncerty umělecká zastoupení eventy EXKLUZIVNÍ ZASTOUPENÍ PETRA JANŮ Největší hity: Motorest Hrajte starý rokenrol Exploduj! Jámy To máme mládež Jedeme dál Moje malá

Více

Příloha C - Účtování a placení

Příloha C - Účtování a placení Příloha C - Účtování a placení 2 Obsah 1 Úvod... 3 2 Postup vyúčtování a platební podmínky... 3 3 Ručení... 4 3 1 Úvod 1.1. Tato Příloha popisuje shromažďování údajů, postup vyúčtování a placení cen za

Více

Kurz Instruktor, rádce oddílu 2016

Kurz Instruktor, rádce oddílu 2016 Vzdělávací středisko MAJÁK Kurz Instruktor, rádce oddílu 2016 Pro zájemce jsou připraveny 2 kurzy. Cíl: 1. kurzu je poskytnout účastníkům základní znalosti z oblasti pedagogiky a psychologie, informace

Více

OPERA, OPERETA, MUZIKÁL

OPERA, OPERETA, MUZIKÁL OPERA, OPERETA, MUZIKÁL Autor: Mgr. Zuzana Zifčáková Datum (období) tvorby: 27.8. 2012 Ročník: šestý Vzdělávací oblast: hudební výchova na 2.stupni ZŠ Anotace: Žáci se seznámí podrobně s hudebními útvary

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 12.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dohody o započtení pohledávky ve výši 11.250,- Kč a návrh

Více

Příloha: Kulturní dotazník Název projektu (AVD): Název žadatele (PO) nebo jméno a příjmení (FO)

Příloha: Kulturní dotazník Název projektu (AVD): Název žadatele (PO) nebo jméno a příjmení (FO) PŘÍLOHA d) Kulturní dotazník Příloha: Kulturní dotazník Název projektu (AVD): Název žadatele (PO) nebo jméno a příjmení (FO) Kritérium A. Kulturní kritéria: A1. spojitost s regionem 1. příběh / scénář

Více

imedicus - internetové objednávání

imedicus - internetové objednávání imedicus - internetové objednávání verze: 27. červenec 2009 2 1. Medicus Komfort imedicus - internetové objednávání imedicus slouží k internetovému objednávání pacientů. Přispívá ke zvýšení pohodlí pacientů

Více

Zkušenosti s kontrolním hlášením k DPH Průzkum společnosti Deloitte. Březen 2016

Zkušenosti s kontrolním hlášením k DPH Průzkum společnosti Deloitte. Březen 2016 Zkušenosti s kontrolním hlášením k DPH Průzkum společnosti Deloitte Březen 2016 Obsah prezentace Představení průzkumu Průzkum reaguje na novinku daňového systému kontrolní hlášení Shrnuje zkušenosti respondentů

Více

Art marketing Činoherního klubu

Art marketing Činoherního klubu Vyšší odborná škola informačních služeb, Praha Institute of Technology, Sligo Art marketing Činoherního klubu Projekt ročníkové práce Vypracovala: Jana Pokorná, DiS. Vedoucí práce: Ing. Radka Johnová Datum

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

KRITÉRIA, PRAVIDLA, POSTUP, TERMÍNY A CENÍK PRO UBYTOVÁNÍ NA KOLEJÍCH VŠPJ V OBDOBÍ 1. 7. 2015 30. 6. 2016

KRITÉRIA, PRAVIDLA, POSTUP, TERMÍNY A CENÍK PRO UBYTOVÁNÍ NA KOLEJÍCH VŠPJ V OBDOBÍ 1. 7. 2015 30. 6. 2016 Vysoká škola polytechnická Jihlava Čj.: VSPJ/01826/2015 KRITÉRIA, PRAVIDLA, POSTUP, TERMÍNY A CENÍK PRO UBYTOVÁNÍ NA KOLEJÍCH VŠPJ V OBDOBÍ 1. 7. 2015 30. 6. 2016 OBSAH: 1) STUDENTI PREZENČNÍHO STUDIA...

Více

PŘÍKLADY MODERNÍCH KULTURNÍCH DOMŮ V ČR. Vypracoval: Ing. arch. Dott. Ing. Petr Janoš

PŘÍKLADY MODERNÍCH KULTURNÍCH DOMŮ V ČR. Vypracoval: Ing. arch. Dott. Ing. Petr Janoš PŘÍKLADY MODERNÍCH KULTURNÍCH DOMŮ V ČR Vypracoval: Ing. arch. Dott. Ing. Petr Janoš Turnov kulturní centrum Střelnice Turnov (14 300 obyv.) KC Střelnice autor: ateliér 6 obsahuje kinosál (kap. 104 osob),

Více

PŘEPOČET ZÚČTOVANÝCH ZÁLOH V 10% NA 14% V KONOCOVÉ

PŘEPOČET ZÚČTOVANÝCH ZÁLOH V 10% NA 14% V KONOCOVÉ PŘEPOČET ZÚČTOVANÝCH ZÁLOH V 10% NA 14% V KONOCOVÉ FAKTUŘE 2012 Výrazná změna, která nás v letošním roce potkala je změna sazby DPH. NASTAVENÍ SAZEB DPH Nastavení jednotlivých sazeb DPH provedete v menu

Více

SMĚRNICE KE ŠKOLNÍMU STRAVOVÁNÍ

SMĚRNICE KE ŠKOLNÍMU STRAVOVÁNÍ Mateřská škola Ostrava, Šafaříkova 9, příspěvková organizace SMĚRNICE KE ŠKOLNÍMU STRAVOVÁNÍ Název školy: Mateřská škola Ostrava, Šafaříkova 9, příspěvková organizace Vnitřní směrnice: SMĚRNICE KE ŠKOLNÍMU

Více

Nabídka vzdělávacích akcí Vojenské nemocnice Olomouc 2015

Nabídka vzdělávacích akcí Vojenské nemocnice Olomouc 2015 Nabídka vzdělávacích akcí Vojenské nemocnice Olomouc 2015 Vážení přátelé, zde získáte informace o nabídce našich vzdělávacích akcí pro rok 2015. Ministerstvem zdravotnictví nám byla udělena akreditace

Více

Předplatné skupiny: P/1 Klatovy, divadelní klub. Cena předplatného 8 titulů - Kč 800,-- * * *

Předplatné skupiny: P/1 Klatovy, divadelní klub. Cena předplatného 8 titulů - Kč 800,-- * * * Stálá divadelní scéna Klatovy Předplatné skupiny: P/1 Klatovy, divadelní klub Cena předplatného 8 titulů - Kč 800,-- *** Výhody předplatného: * předplatné vás zbavuje starostí s obstaráváním vstupenek,

Více

Pracovní porady pozvánka na poradu

Pracovní porady pozvánka na poradu Obchodní akademie Tomáše Bati a Vyšší odborná škola ekonomická Zlín Modernizace výuky prostřednictvím ICT registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/34.0505 Pracovní porady pozvánka na poradu VY_32_INOVACE_ITP.3.02

Více

Petr Zahrádka režie. Robert Nebřenský mistr

Petr Zahrádka režie. Robert Nebřenský mistr Čtyři kontejnery Šaolinu Hongkongský dok, 70. léta. Uprostřed místnosti připomínající sklad stojí náš hrdina, který se chce dát do učení k mistrovi Šaolinu. Ten se mu ovšem vysměje hned poté, co mu mladý

Více

Registrační číslo projektu: Škola adresa: Šablona: Ověření ve výuce Pořadové číslo hodiny: Třída: Předmět: Název: E-mailový klient Anotace:

Registrační číslo projektu: Škola adresa: Šablona: Ověření ve výuce Pořadové číslo hodiny: Třída: Předmět: Název: E-mailový klient Anotace: Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3712 Škola adresa: Základní škola T. G. Masaryka Ivančice, Na Brněnce 1, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Na Brněnce 1, Ivančice, okres Brno-venkov

Více

JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ. Divadelní fakulta

JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ. Divadelní fakulta JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ Divadelní fakulta Univerzita třetího věku Kurzy celoživotního vzdělávání pro seniory Nabídka dvoudílného cyklu přednášek JAK VZNIKÁ DIVADLO: Jak vzniká divadlo

Více

Ceník CENÍK pro hlavní sezonu 2014/15 2015/16

Ceník CENÍK pro hlavní sezonu 2014/15 2015/16 Ceník CENÍK pro hlavní sezonu 2014/15 2015/16 od 3. 20. 1. 12. 20152014 do 29. do 1. 15. 2016 3. 2015 Druh Druh Dospělý Dospělý ceny ceny ceny s LiCa Dítě Dítě 6 - ceny ceny ceny s LiCa JUNIOR JUNIOR ceny

Více

Příloha č.1 - Dotazníkové šetření k bakalářské práci Podnikatelský záměr založení soukromé mateřské školy

Příloha č.1 - Dotazníkové šetření k bakalářské práci Podnikatelský záměr založení soukromé mateřské školy Příloha č.1 - Dotazníkové šetření k bakalářské práci Podnikatelský záměr založení soukromé mateřské školy Z důvodu co největšího přiblížení se k realitě trhu soukromého vzdělávání, představám a požadavkům

Více

P R A V I D L A. č. P1/2016

P R A V I D L A. č. P1/2016 P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN č. P1/2016 pro udělování ceny kulturní komise Rady města Loun leden 2016 Cena kulturní komise Rady města Loun Z prostředků Kulturního fondu bude udělována cena kulturní

Více

Čtyři v tom 3 ČT1 2. 9. 7. 10. 2015

Čtyři v tom 3 ČT1 2. 9. 7. 10. 2015 Třetí řada dokumentárního seriálu o těhotenství a porodu se tentokrát zaměřila na ty, kteří stojí před odlišnými výzvami než většina párů v předchozích dvou řadách divácky úspěšného docusoapu. Třetí série

Více

Zápis č. 7. Přítomni dle prezenční listiny (8)

Zápis č. 7. Přítomni dle prezenční listiny (8) Zápis č. 7 ze zasedání ZM ze dne 13. 8. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro Příští zasedání se bude konat 30. 9. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni

Více

21 vlastivěda dum Hlavní město Praha.notebook. February 05, 2014

21 vlastivěda dum Hlavní město Praha.notebook. February 05, 2014 1 21 vlastivěda dum Hlavní město Praha.notebook February 05, 2014 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA http://commons.wikimedia.org/wiki/file%3aprague_castle_from_vltava_bank.jpg 2 1 kraj Hlavní město Praha http://commons.wikimedia.org/wiki/file%3ahlavn%c3%ad_mesto_praha_in_czech_republic.svg

Více

Nabídka reprezentace 29.7. - 1.8. 2016 IDO WORLD STREET DANCE CUPS IDO WORLD ARGENTINE TANGO CUP IDO WORLD PERFORMING ARTS CUPS.

Nabídka reprezentace 29.7. - 1.8. 2016 IDO WORLD STREET DANCE CUPS IDO WORLD ARGENTINE TANGO CUP IDO WORLD PERFORMING ARTS CUPS. Nabídka reprezentace 29.7. - 1.8. 2016 IDO WORLD STREET DANCE CUPS IDO WORLD ARGENTINE TANGO CUP IDO WORLD PERFORMING ARTS CUPS Soul Korea V termínu od 29.7. 1.8. 2016 se v korejském Soulu koná IDO mezinárodní

Více

CZECH OPEN 2015. X. ročník oficiálního turnaje WCA ve skládání Rubikovy kostky. součást XXVI. ročníku mezinárodního festivalu šachu a her

CZECH OPEN 2015. X. ročník oficiálního turnaje WCA ve skládání Rubikovy kostky. součást XXVI. ročníku mezinárodního festivalu šachu a her CZECH OPEN 2015 X. ročník oficiálního turnaje WCA ve skládání Rubikovy kostky Pořadatel: AVE-KONTAKT s.r.o. součást XXVI. ročníku mezinárodního festivalu šachu a her Ředitel turnaje: RNDr. Jaroslav Flejberk

Více

GYMNÁZIUM, OLOMOUC, ČAJKOVSKÉHO 9 Kriteria hodnocení pro 1. kolo přijímacích zkoušek pro školní rok 2016/17

GYMNÁZIUM, OLOMOUC, ČAJKOVSKÉHO 9 Kriteria hodnocení pro 1. kolo přijímacích zkoušek pro školní rok 2016/17 GYMNÁZIUM, OLOMOUC, ČAJKOVSKÉHO 9 Kriteria hodnocení pro 1. kolo přijímacích zkoušek pro školní rok 2016/17 Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 se zapojilo do Pokusného ověřování organizace přijímacího řízení

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu. akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu. akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU MS POWERPOINT 2010

Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU MS POWERPOINT 2010 Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU MS POWERPOINT 2010 Novinky v PowerPoint 2010 Správa souborů v novém zobrazení Backstage Automatické ukládání verzí prezentace Uspořádání snímků

Více

Kytlické vzpomínání. E+E. Sedláček, rodinné archivy

Kytlické vzpomínání. E+E. Sedláček, rodinné archivy Kytlické vzpomínání 2015 E+E. Sedláček, rodinné archivy Jan Fischer 1921-2011 Narodil se a žil v Praze až do roku 1941, kdy byl transportován do Terezína. Následoval koncentrační tábor Osvětim a další

Více

Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. informační měsíčník kulturních událostí. číslo10 2011. Říjen

Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. informační měsíčník kulturních událostí. číslo10 2011. Říjen Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas informační měsíčník kulturních událostí číslo10 2011 Říjen Editorial Milí čtenáři newsletteru, naše Uffo získalo minulý týden spolu s dalšími čtyřmi

Více

Aktuálně o elektronické evidenci tržeb v ČR

Aktuálně o elektronické evidenci tržeb v ČR Aktuálně o elektronické evidenci tržeb v ČR Alena Schillerová náměstkyně ministra financí pro daně a cla Veletrh TOP GASTRO & HOTEL Praha 19.2.2016 Proč evidence tržeb? Objem šedé ekonomiky v ČR představuje

Více

Návod na připojení k e-mailové schránce Microsoft Windows Live Mail

Návod na připojení k e-mailové schránce Microsoft Windows Live Mail Návod na připojení k e-mailové schránce Microsoft Windows Live Mail Každý student a zaměstnanec UTB má svoji vlastní e-mailovou schránku. Uživatelé mohou pro e-mailovou komunikaci používat buď webového

Více

Pozvánka - mezinárodní kolo soutěže POZNÁVÁME VESMÍR BEZ HRANIC

Pozvánka - mezinárodní kolo soutěže POZNÁVÁME VESMÍR BEZ HRANIC Milí mladí přátelé, Pozvánka - mezinárodní kolo soutěže POZNÁVÁME VESMÍR BEZ HRANIC srdečně Vás zdravím a jsem velmi rád, že na základě Vaší účasti a úspěšného obhájení Vaší práce v národním kole Vás mohu

Více

Identifikátor materiálu EU: ICT 3 56

Identifikátor materiálu EU: ICT 3 56 Identifikátor materiálu EU: ICT 3 56 Anotace Autor Jazyk Vzdělávací oblast Vzdělávací obor ICT = Předmět / téma Očekávaný výstup Speciální vzdělávací potřeby Prezentace poskytuje stručný přehled o kulturním

Více

Odhodlali jsme se jít za svým snem

Odhodlali jsme se jít za svým snem Odhodlali jsme se jít za svým snem Byt ve velkém panelovém domě a touha po vlastním bydlení, to byl hlavní důvod, proč se rodina ze Žatecka rozhodla, že si pořídí vlastní rodinný dům. A s velkou zahradou

Více

Kostel sv. Rodiny. Stacionář Divadlo Minor

Kostel sv. Rodiny. Stacionář Divadlo Minor KVĚTEN C O N Á S Č E K Á A N E M I N E TAJEMSTVÍ EGYPTA OČIMA ČESKÉHO EGYPTOLOGA PROF. PHDR. MIROSLAVA VERNERA TWO VOICES VŠEM PRO RADOST DĚTSKA POUŤ ŘEPSKÝ DĚTSKÝ SBOR MUSÍ CANTI VÝSTAVA PATCHWORKU DEN

Více

Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin.

Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin. Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 8 občanů: 3 (omluven : Kosina P.) Ověřovatelé:

Více

č.j. 9 E 94/2012-183 U S N E S E N Í

č.j. 9 E 94/2012-183 U S N E S E N Í č.j. 9 E 94/2012-183 U S N E S E N Í Okresní soud ve Vyškově rozhodl samosoudcem Mgr. Silvií Knollovou ve věci výkonu rozhodnutí zpeněžením majetku zůstavitelky JUDr. Hany Kabelkové, nar. 5.9.1943, zemř.

Více

I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.

I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti. Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:,,ŠKOLA PRO ŽIVOT Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2362 Kód: 01.02 Pořadové číslo materiálu: 26 I/2 Inovace a zkvalitnění výuky

Více

Nakupte více, získejte více!

Nakupte více, získejte více! Novinka! Nakupte více, získejte více! Navyšte svoji slevu s Avonem a prožijte snové léto! Chtěli byste až 50 % slevu? Chtěli byste až 500 Kč od Avonu jako dárek na nákup dalších výrobků? Neváhejte a využijte

Více

Výše požadované dotace. Celkové náklady akce. v Kč v Kč v Kč. září - říjen 2007 31 500 22 500 15 000 září - říjen 2007 honoráře, autorská práva filmu

Výše požadované dotace. Celkové náklady akce. v Kč v Kč v Kč. září - říjen 2007 31 500 22 500 15 000 září - říjen 2007 honoráře, autorská práva filmu Žádosti o poskytnutí dotace z kulturního fondu - 3. kolo roku na akce zahájené v období od 1. října do 31. března (příjem žádostí do 31. srpna do 14:00 hodin) Č. Žadatel Název akce Termín akce 1 2 3 4

Více

Člověk v demokratické společnosti Informační a komunikační technologie Český jazyk a literatura - Májovci Ročník

Člověk v demokratické společnosti Informační a komunikační technologie Český jazyk a literatura - Májovci Ročník Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0565 Číslo materiálu VY_32_INOVACE_47_J. NERUDA 1 Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Název školy Autor Mgr. Šárka

Více

Prostírka CrossCafe:

Prostírka CrossCafe: Obchodní nabídka na efektivní reklamu v síti kaváren CrossCafe original! Využijte silného propagačního potenciálu sítě kaváren CrossCafe s celkovou měsíční návštěvností přesahující 100 000 hostů! Prostírka

Více

Příloha č. 1 Indikátory výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování - Šablony pro MŠ a ZŠ I

Příloha č. 1 Indikátory výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování - Šablony pro MŠ a ZŠ I Příloha č. Indikátory výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování - Šablony pro MŠ a ZŠ I k předkládání žádostí o podporu zjednodušených projektů do Operačního programu Výzkum, vývoj a

Více

Individuální přístup ke klientům trpící syndromem demence. Marie Báňová

Individuální přístup ke klientům trpící syndromem demence. Marie Báňová Individuální přístup ke klientům trpící syndromem demence Marie Báňová Obsah příspěvku Jaký význam má individuální přístup Jak chápat individuální přístup Co všechno potřebuje personál vzít na vědomí,

Více

Nabídka na firemní akce

Nabídka na firemní akce Nabídka na firemní akce Konference Teambuildingové aktivity Firemní večírky Ostatní firemní akce Dárek pro obchodní partnery a klienty Rozšíření benefitního programu pro zaměstnance Netradiční ceny do

Více

Oblastní charita Most Petra Jilemnického 2457, 434 01 Most

Oblastní charita Most Petra Jilemnického 2457, 434 01 Most Oblastní charita Most Petra Jilemnického 2457, 434 01 Most Život i v nepříznivých situacích může být důstojný a můžeme jej nasměrovat k lepšímu. Terénní programy - Projdeme tím s vámi - Oblastní charita

Více

Prezentace k finanční gramotnosti. Exekuce základní informace. Očekávaný výstup Seznámit se s pojmem exekuce. Získat základní informace o exekuci.

Prezentace k finanční gramotnosti. Exekuce základní informace. Očekávaný výstup Seznámit se s pojmem exekuce. Získat základní informace o exekuci. Anotace Prezentace k finanční gramotnosti. Exekuce základní informace Autor Čekalová Sylva Jazyk Čeština Očekávaný výstup Seznámit se s pojmem exekuce. Získat základní informace o exekuci. Speciální vzdělávací

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600008541 Název školy: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Zkušební místo: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna dle informačního

Více

Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 27/10. Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.1486

Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 27/10. Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.1486 Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 27/10 Název materiálu: Semafor, Šimek a Grossmann Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.1486 Zpracoval: Mgr. Jana Jourová Miloslav Šimek a Jiří Grossmann Exkurze do zoo povídka

Více

PŘÍLOHY. Příloha č. 1. Seznam institucí s odbornou pomocí

PŘÍLOHY. Příloha č. 1. Seznam institucí s odbornou pomocí PŘÍLOHY Seznam institucí s odbornou pomocí Příloha č. 1 Studenti Odborného učiliště ve Cvrčovicích mohou nalézt pomoc při odvykání kouření např. u těchto institucí: Poradna pro odvykání kouření Národního

Více

První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu

První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu Podle tohoto návodu postupujte tehdy, pokud jste osoba zacházející se zdravotnickými prostředky,

Více

SEMINÁŘE/WORKSHOPY PRO KLIENTY V PL A TK

SEMINÁŘE/WORKSHOPY PRO KLIENTY V PL A TK SEMINÁŘE/WORKSHOPY PRO KLIENTY V PL A TK v období realizace projektu Příprava a podpora vstupu na trh práce pro bývalé uživatele návykových látek a osoby ohrožené drogovou závislostí v konfliktu se zákonem

Více

Životický portál. Od 23. února do 28. února 2015

Životický portál. Od 23. února do 28. února 2015 Životický portál Od 23. února do 28. února 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci únoru oslaví narozeniny Jméno GERYK Vilibad CÁB Pavel MIČKOVÁ Růžena RÝCOVÁ Miroslava Číslo popisné 8 56 163 83 Věk 75 65 65 60 JÍDELNÍ

Více

Jezdecké středisko Zmrzlík

Jezdecké středisko Zmrzlík DDM hl. m. Prahy - Jezdecké středisko Zmrzlík HODNOTÍCÍ ZPRÁVA za školní rok 2014 / 2015 Jezdecké středisko Zmrzlík V Praze dne 26.10..2015 Předkládá: Ing. Jana Plachá PŘEHLED ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ zaměření

Více

ZA5472. Flash Eurobarometer 312 (Future of Transport) Country Questionnaire Czech Republic

ZA5472. Flash Eurobarometer 312 (Future of Transport) Country Questionnaire Czech Republic ZA5472 Flash Eurobarometer 312 (Future of Transport) Country Questionnaire Czech Republic FL 312 EUROBAROMETER PREPARATION FOR THE WHITE PAPER ON THE FUTURE OF TRANSPORT DEMO SECTION D1. Pohlaví [NEPTEJTE

Více

Výsledky žáků v soutěžích 2009-2010

Výsledky žáků v soutěžích 2009-2010 Výsledky žáků v soutěžích 2009-2010 Okresní kolo soutěže ZUŠ komorní hra s převahou dech. nástrojů České Budějovice,ZUŠ Piar.nám. 5.února 2010 Kvarteto ZF Michaela Mrázová 1. místo, postup kat. III a Jaroslav

Více

STRUKTUROVANÉ UČENÍ. Příklady vzdělávací práce u žáků s poruchami autistického spektra v naší škole

STRUKTUROVANÉ UČENÍ. Příklady vzdělávací práce u žáků s poruchami autistického spektra v naší škole STRUKTUROVANÉ UČENÍ Příklady vzdělávací práce u žáků s poruchami autistického spektra v naší škole STRUKTUROVANÉ UČENÍ V naší škole využíváme při vzdělávání žáků s PAS metodiku práce nazvanou strukturované

Více

Salesiánský domov mladých Denisovo nám. 172, 500 04 Hradec Králové, tel.: 731 625 923, e-mail: sdmhk@volny.cz, web: www.sdmhk.cz. Výroční zpráva 2015

Salesiánský domov mladých Denisovo nám. 172, 500 04 Hradec Králové, tel.: 731 625 923, e-mail: sdmhk@volny.cz, web: www.sdmhk.cz. Výroční zpráva 2015 Salesiánský domov mladých Denisovo nám. 172, 500 04 Hradec Králové, tel.: 731 625 923, e-mail: sdmhk@volny.cz, web: www.sdmhk.cz Výroční zpráva 2015 1. Identifikační údaje Název: Salesiánský domov mladých

Více

JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY

JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY Po vytvoření nové společnosti je potřeba vytvořit nové uživatele. Tato volba je dostupná pouze pro administrátory uživatele TM s administrátorskými právy. Tento

Více

Název a registrační číslo projektu: Číslo a název oblasti podpory: Realizace projektu: Autor: Období vytváření výukového materiálu: Ročník:

Název a registrační číslo projektu: Číslo a název oblasti podpory: Realizace projektu: Autor: Období vytváření výukového materiálu: Ročník: Název a registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0498 Číslo a název oblasti podpory: 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Realizace projektu: 02. 07. 2012 01. 07. 2014 Autor:

Více

Kupní smlouva o převodu nemovitých věcí, Směnná smlouva o převodu nemovitých věcí

Kupní smlouva o převodu nemovitých věcí, Směnná smlouva o převodu nemovitých věcí Kupní smlouv o převodu nemovitých věcí, Směnná smlouv o převodu nemovitých věcí Stnislv Brtoš, trvle bytem Čermákov 1180, 517 41 Kostelec nd Orlicí r.č. 450122/023 dále jen prodávjící č. 1 Zdeněk Krhn,

Více

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ Příloha č. 1 Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadávací dokumentace Název zakázky: SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ 1. Doba a místo plnění veřejné zakázky: Termín zahájení:

Více

Příloha č. 1. Rozhovor Česká školní inspekce Karlovy Vary průvodní dopis. Vážená paní inspektorko,

Příloha č. 1. Rozhovor Česká školní inspekce Karlovy Vary průvodní dopis. Vážená paní inspektorko, Příloha č. 1 Rozhovor Česká školní inspekce Karlovy Vary průvodní dopis Vážená paní inspektorko, obracím se na Vás s žádostí o pomoc při realizaci své diplomové práce v rámci studia managementu vzdělávání.

Více

Tisková zpráva k 25. ročníku MHF Český Krumlov z 3. prosince 2015. Vážení přátelé,

Tisková zpráva k 25. ročníku MHF Český Krumlov z 3. prosince 2015. Vážení přátelé, Tisková zpráva k 25. ročníku MHF Český Krumlov z 3. prosince 2015 Vážení přátelé, s potěšením Vám oznamujeme, že jsme na našem webu www.festivalkrumlov.cz již zveřejnili stěžejní body programu příštího

Více

Postup práce s elektronickým podpisem

Postup práce s elektronickým podpisem Obsah 1. Obecné informace o elektronickém podpisu... 2 2. Co je třeba nastavit, abyste mohli používat elektronický podpis v MS2014+... 2 2.1. Microsoft Silverlight... 2 2.2. Zvýšení práv pro MS Silverlight...

Více

Žádost o pronájem jiného bytu větší za menší podle usnesení RHMP č.0989 ze dne 8.6.2004

Žádost o pronájem jiného bytu větší za menší podle usnesení RHMP č.0989 ze dne 8.6.2004 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR EVIDENCE, SPRÁVY A VYUŽITÍ MAJETKU PID Místo pro razítko podatelny nevyplňovat Žádost o pronájem jiného bytu větší za menší podle usnesení RHMP č.0989

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

JIHOČESKÝ KRAJ SMĚRNICE. Statut Ceny hejtmana Jihočeského kraje za zachování a rozvoj lidových tradic Jihočeského kraje

JIHOČESKÝ KRAJ SMĚRNICE. Statut Ceny hejtmana Jihočeského kraje za zachování a rozvoj lidových tradic Jihočeského kraje JIHOČESKÝ KRAJ SMĚRNICE NÁZEV: Statut Ceny hejtmana Jihočeského kraje za zachování a rozvoj lidových tradic Jihočeského kraje ČÍSLO: SM/122/ZK ZMĚNA Č.: PLATNOST OD: 8. 11. 2011 ÚČINNOST OD: 9. 11. 2011

Více

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet Č.j. Vyřizuje /telefon Datum Malý /24245614 29.5.2008 Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách hl.m.prahy a podle zákona

Více

10. funkční období OPRAVENÉ ZNĚNÍ

10. funkční období OPRAVENÉ ZNĚNÍ 274 10. funkční období 274 OPRAVENÉ ZNĚNÍ Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 155/1995 Sb., o důchodovém pojištění, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 582/1991 Sb., o organizaci a provádění sociálního

Více

Žádost o pronájem jiného bytu menší za větší podle usnesení RHMP č.0989 ze dne 8.6.2004

Žádost o pronájem jiného bytu menší za větší podle usnesení RHMP č.0989 ze dne 8.6.2004 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR EVIDENCE, SPRÁVY A VYUŽITÍ MAJETKU PID Místo pro razítko podatelny nevyplňovat Žádost o pronájem jiného bytu menší za větší podle usnesení RHMP č.0989

Více

Podmínky zdravotní způsobilosti uchazečů o studium ve Střední škole stavební Jihlava.

Podmínky zdravotní způsobilosti uchazečů o studium ve Střední škole stavební Jihlava. Podmínky zdravotní způsobilosti uchazečů o studium ve Střední škole stavební Jihlava. Dne 31. 8. 2010 nabylo účinnosti nové nařízení vlády č. 211/2010 Sb. o soustavě oborů vzdělání v základním, středním

Více

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete nám prosím objednávku na e-mail: skoly@dk-akord.cz nebo poštou na korespondenční

Více

Taneční soustředění - léto 2016

Taneční soustředění - léto 2016 Taneční soustředění - léto 2016 MARCEL & LENKA GEBERTOVI Pětinásobní mistři ČR Profesionálů Čtyřnásobní mistři ČR Amatérů FINALISTÉ ME PROFESIONÁLŮ Zveme Vás na taneční soustředění standardních tanců do

Více

FJC. Folk, jazz a country

FJC. Folk, jazz a country FJC Folk, jazz a country 2016-2017 Předplatné folk, jazz a country: Základní informace Všechny potřebné informace pro zakoupení předplatného obdržíte v předprodeji vstupenek MěKS v přízemí městského domu

Více

Účtování mezd a odvodů

Účtování mezd a odvodů Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0498 Název projektu: OA Přerov Peníze středním školám Číslo a název oblasti podpory: 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Realizace projektu:

Více

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/6 ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Název: Aktualizace znění přílohy č. 1 a přílohy č. 2 obecně závazné vyhlášky

Více

P R O P O Z I C E 18. ročníku volejbalového Mistrovství ČR superveteránů v roce 2016

P R O P O Z I C E 18. ročníku volejbalového Mistrovství ČR superveteránů v roce 2016 P R O P O Z I C E 18. ročníku volejbalového Mistrovství ČR superveteránů v roce 2016 M e m o r i á l V l a d i m í r a V y o r a l a A. Všeobecná ustanovení: 1. Vyhlašovatel a organizátor soutěže: Vyhlašovatel

Více

Odbor dopravy ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ. Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu

Odbor dopravy ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ. Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu MĚSTSKÝ ÚŘAD TÁBOR Odbor dopravy Žižkovo náměstí 2 390 15 Tábor Telefon: +420 381 486 111 Fax: +420 381 486 100 E-mail: posta@mu.tabor.cz

Více