Z Á P I S č. 07/2012 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S č. 07/2012 z jednání, které se konalo dne 17.10.2012 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114"

Transkript

1 Komise sportovní V Písku dne Z Á P I S č. 07/2012 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114 Přítomni p. Václav Reichl, Ing. Pavel Horažďovský, Mgr. Miroslav Janovský, Mgr. Milan Rambous, Ing. Josef Vilím, Mgr. Filip Rádr. p. Ladislav Hanus, MUDr. Karel Chytrý Nepřítomni MUDr. Vilém Svoboda Hosté Mgr. Hana Rambousová, Ing. Marie Cibulková PROGRAM 1) Pozvaní hosté zástupci občanských sdružení AC Sole o.s. a Občanské sdružení Mažoretky Písek 2) Návrh na rozdělení finančních prostředků dle čl. III. a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost 3) Různé NÁVRHY USNESENÍ KOMISE JAKO PODNĚT PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout finanční příspěvek dle čl. III. a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro TJ Sokol Písek o.s. na investiční akci Zařízení na stahování košů z normální výšky do výšky na minibasketbal ve výši ,-- 2. Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout finanční příspěvek dle čl. III. a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro TJ Sokol Písek o.s. na investiční akci Oprava sociálního zařízení ve II. patře sportovní haly TJ Sokol Písek ve výši Kč ,-- 3. Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout na výjimku z Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro Fotbalový klub FC Písek o.s. příspěvek na investiční akci Pořízení nových sítí do fotbalových pevných branek a do přenosných tréninkových branek ve výši Kč ,-- stránka 1 (celkem 6)

2 4. Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout na výjimku z Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro Tenisový klub Písek o.s. příspěvek na investiční akci Vymalování sprchových koutů a všech šaten na tenisových kurtech po jejich rekonstrukci ve výši Kč ,-- 5. Sportovní komise nedoporučuje zastupitelstvu města poskytnout na výjimku z Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro AC Sole o.s. příspěvek na investiční akci Výměna nevyhovující podlahy ve výši Kč ,-- 6. Sportovní komise nedoporučuje zastupitelstvu města poskytnout na výjimku z Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro TJ Hradiště o.s. příspěvek na investiční akci Sítě na fotbalové branky, ochranné sítě za fotbalové branky a světelná venkovní tabule ve výši Kč ,-- 7. poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro Evu Schrollovou příspěvek na investiční akci Koupě závodní lodě na jachting ve výši Kč ,-- 8. Sportovní komise nedoporučuje zastupitelstvu města poskytnout na výjimku z Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro Skateboardklub Písek o.s. na investiční akci Pořízení nového vybavení ve výši Kč ,-- JEDNÁNÍ 1. Zahájení Předseda sportovní komise pan Václav Reichl přivítal členy sportovní komise a zahájil jednání. 2. Pozvaní hosté zástupci občanských sdružení AC Sole Písek o.s. a Občanské sdružení Mažoretky Písek Na základě žádosti občanských sdružení AC Sole Písek o.s. a Občanské sdružení Mažoretky Písek byli na jednání sportovní komise pozváni zástupci obou občanských sdružení. Zástupci Občanského sdružení Mažoretky Písek se jednání sportovní komise nezúčastnili. Členové uvedených sportovních organizací mají námitky vůči upraveným Pravidlům pro poskytování příspěvků na sportovní činnost, která vešla v platnost v lednu tohoto roku. Dle jejich názoru Pravidla znevýhodňují sporty, které nejsou olympijské přesto, že náklady jsou mnohdy vyšší než u některých olympijských sportů. Bez finanční pomoci města budou nuceni vybírat vyšší členské příspěvky a další částky od rodičů např. na dopravu nebo startovné. Tím hrozí odliv dětí z těchto sportovních odvětví a v podstatě zánik dotčených občanských sdružení. Z toho důvodu žádají sportovní komisi o eventuální přehodnocení Pravidel pro poskytování příspěvků na 3. Návrh na rozdělení finančních prostředků dle čl. III. a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost Sportovní komisi bylo doručeno k projednání 8 žádostí o poskytnutí příspěvku na investice dle čl. III. a) Pravidel pro poskytování příspěvků na TJ Sokol Písek o.s. Název akce č. 1: Celková hodnota akce: Kč ,-- Podíl organizace: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Zařízení na stahování košů z normální výšky do výšky na minibasketbal stránka 2 (celkem 6)

3 Jedná se o zařízení na stahování košů, které by nahradilo dříve používané nástavby košů na minibaksetbal, které se obtížně zavěšovaly na stávající koše. Dojde tak ke snadnější a bezpečnější maniupulaci. Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout finanční příspěvek dle čl. III. a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro TJ Sokol Písek o.s. na investiční akci Zařízení na stahování košů z normální výšky do výšky na minibasketbal ve výši ,--. Název akce č. 2: Oprava sociálního zařízení ve sportovní hale TJ Sokol Písek Celková hodnota akce: Kč ,-- Podíl organizace: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Záměrem tohoto projektu je zajištění odpovídajících hygienických podmínek jak pro hráče, tak i pro návštěvníky sportovních akcí. Současný stav (uvedeno do provozu r. 1971) neodpovídá podmínkám, které kladou současné normy. Rozpočet akce: instalatérské práce: Kč ,-- obkladačské, zednické a malířské práce: Kč ,-- celkem: Kč ,-- TJ Sokol Písek o.s. držel v roce 2012 příspěvek dle čl. III. a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost ve výši ,-- Kč na investiční akci Rekonstrukce uchycení osvětlení v Obloukové hale. Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout finanční příspěvek dle čl. III. a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro TJ Sokol Písek o.s. na investiční akci Oprava sociálního zařízení ve II. patře sportovní haly TJ Sokol Písek ve výši Kč ,--. Fotbalový klub FC Písek o.s. Název akce: Pořízení nových sítí do fotbalových pevných branek a do přenosných tréninkových branek Celková hodnota akce: Kč ,-- Podíl organizace: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- FC Písek o.s. má 16 mužstev, ve kterých je 295 registrovaných členů hráčů, z toho ve 13-ti mužstvech mládeže 238 registrovaných členů hráčů do 19 let. Každé mužstvo trénuje 4 x týdně s použitím přenosných branek a 1 x týdně hraje utkání na hřištích s pevnými brankami. Vzhledem ke stáří branek a jejich enormnímu celoročnímu vytížení jsou sítě v brankách opotřebované a snadno se trhají. Opakované opravy jsou již časově, materiálně a finančně neúměrně nákladné. Pořízením nových sítí se opět naplní funkčnost tréninkových přenosných branek a zajistí se bezproblémové splnění podmínek soutěžního řádu pro pevné branky na utkání. Rozpočet akce: Síť Kopaná standard rozměr 7,5 x 2,5 m, síla 5 mm cena za kus 1 788,-- Kč stránka 3 (celkem 6)

4 pořízení 14 ks Kč ,-- Síť Kopaná standrad rozměr 5,1 x 2,1 m, síla 5 mm cena za kus 1 074,-- Kč pořízení 16 ks Kč ,-- Celkem Kč ,-- Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout na výjimku z Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro Fotbalový klub FC Písek o.s. příspěvek na investiční akci Pořízení nových sítí do fotbalových pevných branek a do přenosných tréninkových branek ve výši Kč ,--. Tenisový klub Písek o.s. Název akce: Vymalování sprchových koutů a všech šaten na tenisových kurtech po jejich rekonstrukci Celková hodnota akce: Kč ,-- Podíl organizace: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Tenisový klub Písek o.s. získal dotaci na rekonstrukci sprchových koutů a všech šaten na tenisových kurtech. Náklady na jejich vymalování nebyly zahrnuty do investiční akce rekonstrukce sprchových koutů. Žadatel obdržel v roce 2012 příspěvek dle čl. III. a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost ve výši ,-- Kč na investiční akci Oprava sprchových koutů v sociálním zařízení šaten a částku ,-- Kč na investiční akci Oprava opěrného zábradlí mezi tenisovými dvorci. Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout na výjimku z Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro Tenisový klub Písek o.s. příspěvek na investiční akci Vymalování sprchových koutů a všech šaten na tenisových kurtech po jejich rekonstrukci ve výši Kč ,--. AC Sole o.s. Název akce: Výměna nevyhovující podlahy Celková hodnota akce: Kč ,-- Podíl organizace: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Rozpočet akce (bez DPH) Sejmutí a likvidace stávají podlahy Kč 3 206,20 Penetrace a vyrovnání podkladu Kč ,80 Laminátová podlaha Kč ,51 Montáž podlahy na mirelon s PE fólií Kč ,90 Soklová lišta USL Kč 1 900,00 Rohy, kouty, ukončení Kč 249,96 Montáž soklových lišt Kč 2 100,00 Přechodový profil Incizo Kč 664,35 Montáž přechodového profilu Kč 215,00 Celkem bez DPH Kč ,72 Sleva 10 % Kč 9 080,87 Celkem bez DPH po slevě Kč ,85 stránka 4 (celkem 6)

5 DPH 20 % Kč ,57 Cena celkem vč. DPH Kč ,42 Žádost organizace AC Sole o.s. odporuje Pravidlům pro poskytování příspěvků na sportovní činnost, neboť příspěvek dle čl. III. a) lze poskytnout pouze žadatelům, které vykazují dlouhodobě se opakující činnost, a které samy spravují a provozují vlastní tělovýchovná a sportovní zařízení. poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro AC Sole o.s. příspěvek na investiční akci Výměna nevyhovující podlahy ve výši Kč ,--. TJ Hradiště o.s. Název akce: Sítě na fotbalové branky, ochranné sítě za fotbalové branky a světelná venkovní tabule Celková hodnota akce: Kč ,-- Podíl organizace: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Sítě na fotbalové branky ochranné sítě za fotbalové branky a doplňky a příslušenství k montáži a světelná venkovní tabule a montáž a instalace. Žádost organizace TJ Hradiště o.s. odporuje Pravidlům pro poskytování příspěvků na sportovní činnost, neboť se jedná o dvě různé akce, jejichž hodnota nepřevyšuje částku ,-- Kč. Žadatel obdržel v roce 2012 příspěvek dle čl. III. a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost ve výši ,-- Kč na investiční akci Výměna dřevěného plotu od vjezdových vrat k autobusové zastávce. poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro TJ Hradiště o.s. příspěvek na investiční akci Sítě na fotbalové branky, ochranné sítě za fotbalové branky a světelná venkovní tabule ve výši Kč ,--. Eva Schrollová Název akce: Koupě závodní lodě na jachting Celková hodnota akce: Kč ,-- Podíl organizace: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro Evu Schrollovou příspěvek na investiční akci Koupě závodní lodě na jachting ve výši Kč ,--. Žádost paní Evy Schrollové odporuje Pravidlům pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a), neboť příspěvek na investice lze poskytnout pouze právnickým osobám, které vykazují dlouhodobě se opakující činnost, a které samy spravují a provozují vlastní tělovýchovná a sportovní zařízení. stránka 5 (celkem 6)

6 1. Skateboardklub Písek o.s. Název akce: Pořízení nového vybavení Celková hodnota akce: Kč ,-- Podíl organizace: Kč 4 000,-- Požadovaná částka: Kč ,-- V areálu probíhají pravidelně tréninky pro děti a mladistvé. K zajištění zázemí plánuje organizace pořídit nové vybavení sezení pro děti i veřejnost, sklad nářadí na údržbu areálu, odpadkové koše, pevnou lékarničku. Žádost Skateboardklubu Písek o.s. odporuje Pravidlům pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a), neboť prostředky lze použít na investice, tj. samostatná movitá věc, případně soubor movitých věcí včetně technického zhodnocení v rozsahu nad Kč ,-- na 1 inventární předmět a podmínkou přidělení příspěvku je, že se organizace bude na investici nebo opravě velkého rozsahu finančně podílet minimálně 30 %. poskytování příspěvků na sportovní činnost dle čl. III. a) pro Skateboardklub Písek o.s. na investiční akci Pořízení nového vybavení ve výši Kč ,--. Hlasování o žádostech 1 8: Pro 8 Proti 0 Zdržel se 0 4. Různé Ing. Marie Cibulková pozvala členy sportovní komise na setkání se členy delegací z partnerských měst v SRN Wetzlaru a Deggendorfu. Cílem návštěvy je seznámit se se zdejšími sportovními aktivitami a rozvojem zahraničních výměn v oblasti sportu. V průběhu pobytu si delegace prohlédnou řadu sportovních zařízení ve městě. Smyslem pobytu je dále i navázat kontakty se sportovními oddíly, které by měly zájem o spolupráci. Za tímto účelem je připraveno setkání se členy delegací, které se uskuteční v úterý ve hodin v restauraci U Reinerů. Předseda sportovní komise navrhl, aby se členové zabývali případnou změnou Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na základě žádosti AC Sole Písek o.s. Zároveň by bylo vhodné zabývat se otázkou rozdělení příspěvků dle čl. III. a) na investice a opravy. Členové sportovní komise dále debatovali o situaci ohledně novely zákona č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách. Jak bylo již na minulém jednání SK uvedeno, sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města, aby finanční prostředky získané z odvodu z loterií a jiných podobných her, byly rozdělovány určeným poměrem 40 % (sport) 20 % (volnočasové aktivity) - 20 % (kultura) 20 % (mateřské školy a jesle) v jednotlivých příslušných komisích z důvodu zajištění účelného využití těchto finančních prostředků a zamezení eventuálních duplicit. Předseda komise Václav Reichl Zapsala Bc. Dita Nekysová stránka 6 (celkem 6)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011 Odbor sociálních věcí a zdravotnictví V Písku dne: 04.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 02.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte Žádost o dofinancování sociální služby pro r. 2016 v rámci Podmínek dotačního Programu na podporu poskytování sociálních služeb a způsobu rozdělení a čerpání dotace z kapitoly 313 MPSV státního rozpočtu

Více

Zápis č. 10 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části

Zápis č. 10 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE PRO BYTOVOU POLITIKU RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 10 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části Datum jednání: 29. 4. 2015 Místo jednání: kancelář č. 304, Lipanská

Více

Zápis ze zasedání OZ Markvartice ze dne 22. 1. 2010

Zápis ze zasedání OZ Markvartice ze dne 22. 1. 2010 Zápis ze zasedání OZ Markvartice ze dne 22. 1. 2010 Místo konání: Obecní úřad Markvartice č. p. 67 Zahájení zasedání dne 22. 1. 2010 v 17.30 hod Počet přítomných členů OZ: 9 Ing. Vlastimil Klusák, p. Stanislav

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Ověřovatel: Zasedací místnost MAS, Žamberk 11. 11. 2010, od 10:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing. Josef Paďour Ing.

Více

Zápis č. 38 z jednání Komise pro hospodaření s byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 27. 5. 2014

Zápis č. 38 z jednání Komise pro hospodaření s byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 27. 5. 2014 Zápis č. 38 z jednání Komise pro hospodaření s byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 27. 5. 2014 Přítomni: Ing. Jan Slivka Omluveni: Jakub Smékal, Ludmila Černocká Marek

Více

Usnesení z 35. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 9. 5. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 35. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 9. 5. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 35. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 9. 5. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu: 35.1. Program podpory využití volného času dětí a mládeže - změna termínů

Více

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ MIMO ZASEDÁNÍ SROMÁŽDĚNÍ. členů Společenství vlastníků jednotek Hlivická

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ MIMO ZASEDÁNÍ SROMÁŽDĚNÍ. členů Společenství vlastníků jednotek Hlivická VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ MIMO ZASEDÁNÍ SROMÁŽDĚNÍ členů Společenství vlastníků jednotek Hlivická Statutární orgán Společenství vlastníků jednotek Hlivická, se sídlem Hlivická 424/8, 181 00 Praha 8 - Bohnice,

Více

SPORTOVNÍ KOMISE RADY MĚSTA

SPORTOVNÍ KOMISE RADY MĚSTA Město Turnov Antonína Dvořáka 335 MĚSTO TURNOV KONCEPCE SPORTU ROZPOČTOVÁ PRAVIDLA SPORTOVNÍ KOMISE RADY MĚSTA platná od 1.1.2014 V návaznosti na schválenou Koncepci sportu v Turnově se stanovují následující

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 31.8.2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 31.8.2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 31.8.2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 25. 2. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 25. 2. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 25. 2. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p. Pikart, p. Sláma, p. Bardoňová, p.kuba, p. Vondrášek, p.nytra, p. Bambousek Omluveni: Hosté:

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 06.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Využití pronájmu částí pozemků parc. č. 1592/10, č. 1593/28 a č. 1560/11

Více

Zápis. z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9.5. 2016. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Ing. I. Božáková, Ing. V.

Zápis. z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9.5. 2016. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Ing. I. Božáková, Ing. V. Zápis z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9.5. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král Program jednání: 1. Informace o hospodaření

Více

USNESENÍ č. 25/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč

USNESENÍ č. 25/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč USNESENÍ č. 25/2014 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp Kontrola usnesení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 12. schůze, konané dne 15. 6. 2011 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 96/2014 konaného dne 18.12.2014 v 19,00hodin

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 96/2014 konaného dne 18.12.2014 v 19,00hodin Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 96/2014 konaného dne 18.12.2014 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Kotrch Vl., Houdek M., Beneš J., Hejtmánek P., M.Marek

Více

Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016

Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016 Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016 Podmínky pro poskytnutí dotace se řídí Obecnými pravidly pro poskytování dotací městské části Praha 5 (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 21. října 2015 od 18 00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 21. října 2015 od 18 00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 21. října 2015 od 18 00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice (dále též jako zasedání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 24.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh

Více

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 1. Identifikační číslo 2. Kód 3. Pojmenování (název) životní situace Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 4. Základní informace Jedná se o uložení inženýrských sítí v souvislosti

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 21.10.2015 od 18.00 na OÚ * * *

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 21.10.2015 od 18.00 na OÚ * * * Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 21.10.2015 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdlová, Rajdl, Dědek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 12.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dohody o započtení pohledávky ve výši 11.250,- Kč a návrh

Více

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet Č.j. Vyřizuje /telefon Datum Malý /24245614 29.5.2008 Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách hl.m.prahy a podle zákona

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 4.12. 2013 v 16.00 hod. na obecním úřadě

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 4.12. 2013 v 16.00 hod. na obecním úřadě Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 4.12. 2013 v 16.00 hod. na obecním úřadě Přítomni: 3 členové zastupitelstva: pí. Libuše Skalová starostka Omluveni: Host: Program:

Více

Zápis č. 7. Přítomni dle prezenční listiny (8)

Zápis č. 7. Přítomni dle prezenční listiny (8) Zápis č. 7 ze zasedání ZM ze dne 13. 8. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro Příští zasedání se bude konat 30. 9. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení obvodového

Více

Zápis č. 9 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6. 8. 2015 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice.

Zápis č. 9 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6. 8. 2015 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice. Zápis č. 9 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6. 8. 2015 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice. Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil Krejčí, Pavel Alenka,

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Zápis z řádného zasedání ZO dne 15. 2. 2016, zahájeno v 18:00 hod., ukončeno v 18,30 hod. Přítomni: 8 Hosté: Slavomíra Vacardová Omluveni: Ing. Miloš Rydval Ověřovatelé: Petra Přibylová, Markéta Počekajlová

Více

USNESENÍ z 27. schůze Rady města Lovosice (RM) dne 05.11.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 27. schůze Rady města Lovosice (RM) dne 05.11.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 27. schůze Rady města Lovosice (RM) dne 05.11.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Bc. Lenka Lízlová, Vladimíra Nováková, Jan Piegl, Jan Janda, Jana Vernerová, Milan

Více

Z Á P I S Z J E D N Á N Í

Z Á P I S Z J E D N Á N Í O B E C B Ř E Z I N A Jednání Zastupitelstva obce Březina č. 1 / 2015 ze dne 14.1.2015 09.04.2003 Z Á P I S Z J E D N Á N Í Přítomni: Metoděj Pánek, Vít Šnévajs, Eva Opltová, Martin Burda, Richard Polnický

Více

Bylo navrženo, aby zájemci o příspěvek do diskuse předali návrh předem.

Bylo navrženo, aby zájemci o příspěvek do diskuse předali návrh předem. Zápis z výroční členské schůze ZKO ČKS Strakonice Datum konání : 9.1.2016 Zahájení :10:08 Jednání zahájil předseda ZKO Jan Huszár. Přítomnost : 37 osob, tzn. Jednání je usnášeníschopné Program VČS. Bylo

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Úvěrový rámec na předfinancování a spolufinancování projektů zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Prioritní osa 13.4. Rozvoj podnikatelského prostředí Oblast podpory 13.4.2. Podpora rozvoje spolupráce se středními školami

Více

Bytové družstvo NA KORÁBĚ, IČO 29154634. se sídlem Na Korábě 362/4, Libeň, 180 00 Praha 180 00. Zápis z členské schůze

Bytové družstvo NA KORÁBĚ, IČO 29154634. se sídlem Na Korábě 362/4, Libeň, 180 00 Praha 180 00. Zápis z členské schůze Zápis z členské schůze BYTOVÉHO DRUŽSTVA NA KORÁBĚ, IČO 29154634 se sídlem Na Korábě 362/4, Libeň, 180 00 Praha 8 Den konání : 9. 6. 2014 Místo konání: prostory sušárny v suterénu domu Na Korábě 362/4,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 15 dne 17.12. 2015 v 18 hodin

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 15 dne 17.12. 2015 v 18 hodin Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 15 dne 17.12. 2015 v 18 hodin Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Vílanec Lenka Maršánová dne 17.12. 2015 v 18 hodin a ukončila

Více

Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 26.05.2014 Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Ladislav

Více

STANOVY KOKONÍN z. s.

STANOVY KOKONÍN z. s. Čl. I STANOVY KOKONÍN z. s. Název a sídlo, působnost a charakter spolku 1. Název spolku: Kokonín z. s. (dále jen spolek); 2. Sídlem spolku je Jablonec nad Nisou Kokonín, Dělnická 4315, PSČ 468 01; 3. Spolek

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 27. 3. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 27. 3. 2013 č.j. 3/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 27. 3. 2013 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 27.3.2013 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 27.3.2013 19:05

Více

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 22.03.2016 Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne 21.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

Starosta města Ing. Bohumil Klicpera v úvodu přivítal všechny účastníky jednání.

Starosta města Ing. Bohumil Klicpera v úvodu přivítal všechny účastníky jednání. Z á p i s č. 14 z mimořádného jednání Zastupitelstva města Čelákovic konaného dne 10. 12. 2008 v Kulturním domě v Čelákovicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 19.5.2010 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov.

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 19.5.2010 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 19.5.2010 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Přítomni : 9 zastupitelů, p.mňuk od 16.45 hod. do 18.20 hod., p.masařík

Více

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ PEDAGOGA PRO DĚTI, ŽÁKY A STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V SOUKROMÝCH A CÍRKEVNÍCH ŠKOLÁCH NA ROK 2010 Č. j.: 24 525/2009-61 V Praze dne 17. prosince

Více

Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016. MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016

Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016. MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016 Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016 MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016 NÁZEV: PŘEDKLÁDÁ: ZPRACOVALA: OBSAH: Povolení výjimky z počtu dětí ve třídě na

Více

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 24.11.2011 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 24.11.2011 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice 3. PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 24.11.2011 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice Program odboru správy majetku: 1. Prodej pozemků pod bytovým domem čp. 1551, Turnov

Více

Navržený program: 7) žádosti, připomínky, různé 8) diskuze 9) usnesení 10) závěr

Navržený program: 7) žádosti, připomínky, různé 8) diskuze 9) usnesení 10) závěr Z Á P I S z 21. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 28.5.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova

M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova Z á p i s č. 3/2015 ze zasedání výboru dne 1. 9. 2015 Termín 1. 9. 2015, 17:00 zahájení 19:15 závěr Místo

Více

SYSTÉM FINANČNÍ PODPORY SPORTU MĚSTA MĚLNÍK

SYSTÉM FINANČNÍ PODPORY SPORTU MĚSTA MĚLNÍK SYSTÉM FINANČNÍ PODPORY SPORTU MĚSTA MĚLNÍK Systém finanční podpory je jedním z hlavních nástrojů města, kterým podporuje rozvoj sportu a tělovýchovy na svém území. Hlavním zdrojem je rozpočet města, který

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Hodina, Němec

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Hodina, Němec ZÁPIS ze 7. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 15. prosince 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě v Mirošově -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis. ze 10.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 28.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis. ze 10.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 28.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis ze 10.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 28.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu 1. Jednání Jednání ZO zahájil starosta obce Vladimír Tomášek v 18 hod. Přivítal

Více

Výroční zpráva 2012. Obsah ÚVOD 3 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA 4 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2012 5 VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 7

Výroční zpráva 2012. Obsah ÚVOD 3 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA 4 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2012 5 VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 7 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 Obsah ÚVOD 3 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA 4 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2012 5 VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 7 2 Úvod Vážení přátelé, Vám předkládá výroční zprávu za rok 2012. Poděkování patří všem,

Více

a) počet bodů b) vzájemný zápas c) rozdíl skóre d) vyšší počet vstřelených branek e) kopy ze značky PK

a) počet bodů b) vzájemný zápas c) rozdíl skóre d) vyšší počet vstřelených branek e) kopy ze značky PK MEMORIÁL JOSEFA KOŠECE 4.ročník, 25.6. 2016, Chuderov P R O P O Z I C E Pořadatel: Okresní fotbalový svaz Ústí nad Labem Termín: Sobota 25.6. 2016 Místo konání: Areál Fotbalového klubu Chuderov (Chuderov

Více

Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2016 v 15 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2016 v 15 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2016 v 15 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martina Junová,

Více

Zápis z členské schůze organizace Beagle Club České republiky o.s., IČ: 47608048 konané dne 16.11.2013 v Jiříkovicích, motorest Rohlenka

Zápis z členské schůze organizace Beagle Club České republiky o.s., IČ: 47608048 konané dne 16.11.2013 v Jiříkovicích, motorest Rohlenka Zápis z členské schůze organizace Beagle Club České republiky o.s., IČ: 47608048 konané dne 16.11.2013 v Jiříkovicích, motorest Rohlenka Členskou schůzi zahájil v 10:10 předseda Beagle Clubu ČR (dále jen

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 4. dubna 2012. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing. Pavla Janečka.

Zápis č. 18 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 4. dubna 2012. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing. Pavla Janečka. Zápis č. 18 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného 4. dubna 2012 Za přítomnosti: Drahomíry Kuběnkové Ing. Pavla Bílka Hany Bednářové Ing. Pavla Janečka Luboše Hudouska Ing. Vilém Černík omluven Ostatní

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012 U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012 USNESENÍ č. 16/3-12 Z 1. Rozpočtové opatření č. 5/2012 pol.4116 ostatní neinvestiční přijaté transfery ze státního rozpočtu

Více

Akční plán sociálních služeb regionu Turnovsko pro rok 2016

Akční plán sociálních služeb regionu Turnovsko pro rok 2016 Akční plán sociálních služeb regionu Turnovsko pro rok 2016 Obsah Úvod Východiska Organizační a finanční zajištění pro plnění Akčního plánu komunitního plánování Turnovsko (dále Akční plán 2016) Přílohy

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného dne 11. srpna 2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného dne 11. srpna 2008 Město Králíky Přítomní členové zastupitelstva města: Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného dne 11. srpna 2008 Jana Ponocná (1) Ing. Josef Šašek (8) Čestmír Doubrava (2) Ing. Václav Kubín

Více

Z Á P I S č. 08/2011 z jednání, které se konalo dne 03.08.2011 od 13:00 hodin v zasedací síni v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 08/2011 z jednání, které se konalo dne 03.08.2011 od 13:00 hodin v zasedací síni v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise bytová V Písku dne 04.08.2011 Z Á P I S č. 08/2011 z jednání, které se konalo dne 03.08.2011 od 13:00 hodin v zasedací síni v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni JUDr. Kalina, p.

Více

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Cíle programu Grantový program podporuje činnost a chod sportovních,kulturních a ostatních

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 102.24.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 94 Snížení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 05/13

Město Blovice Rada města Usnesení č. 05/13 Město Blovice Rada města Usnesení č. 05/13 z jednání rady města konaného dne 22.04.2013 Usnesení obsahuje: 5 stran, body č. 151 186 RM schvaluje 151) program zasedání v předloženém znění včetně navržených

Více

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/6 ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Název: Aktualizace znění přílohy č. 1 a přílohy č. 2 obecně závazné vyhlášky

Více

Obec Ohaře Ohaře 45 281 30 Ohaře

Obec Ohaře Ohaře 45 281 30 Ohaře Obec Ohaře Ohaře 45 281 30 Ohaře Zápis č.7/2015 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Ohaře, které se uskutečnilo v úterý 8.září 2015 od 20:00 hodin na Obecním úřadě Ohaře. Přítomní dle presenční listiny,

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 1. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 12.11.2014 v 15.30 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

Výsledky hlasování o přijatých usneseních 20. schůze rady městského obvodu konané dne 10.09.2015

Výsledky hlasování o přijatých usneseních 20. schůze rady městského obvodu konané dne 10.09.2015 Výsledky hlasování o přijatých usneseních 20. schůze rady městského obvodu konané dne 10.09.2015 Přítomní členové rady městského obvodu: Ing. Adámek Robert (politické hnutí Ostravak) RSDr. Bečák Jaroslav

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 7.4.2016

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 7.4.2016 Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 7.4.2016 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části Rada městské části 1. s c h v a l u j e MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-022-043-15 ze dne 25.5.2015 Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se

Více

Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek

Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek DATUM: 02.01.2011 ČÍSLO JEDNACÍ: VÝTISK ČÍSLO: BR-1/2011-2 Jediný POČET LISTŮ (STRAN): 3 (5) Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek vydaný k zabezpečení 8 nařízení vlády č. 462/2000

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S ze 7. schůze, konané dne 21. 3. 2012 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

č.j.: HSOS - 11611-6/2015

č.j.: HSOS - 11611-6/2015 č.j.: HSOS - 11611-6/2015 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech

Více

Oznámení příjemce o změnách v projektu č. 4

Oznámení příjemce o změnách v projektu č. 4 Oznámení příjemce o změnách v projektu č. 4 Prioritní osa Oblast podpory 13.3. Cestovní ruch 13.3.1. Rozvoj základní infrastruktury a doprovodných aktivit v oblasti cestovního ruchu Název projektu: Vybudování

Více

Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin.

Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin. Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 8 občanů: 3 (omluven : Kosina P.) Ověřovatelé:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 1/2016 ze dne 27. 1. 2016

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 1/2016 ze dne 27. 1. 2016 Zápis z veřejného zasedání OZ č. 1/2016 ze dne 27. 1. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Mgr. Josef Tuček, Kateřina Teplá, Hana Popková, Ing. Marta Vančurová, Jiří

Více

Zpráva o činnosti projektu Modelland za období 2011/2 a cíle projektu pro rok 2012

Zpráva o činnosti projektu Modelland za období 2011/2 a cíle projektu pro rok 2012 STUDENTSKÁ UNIE ČVUT KLUB SILICON HILL Zikova 4, 166 36 Praha 6 Zpráva o činnosti projektu Modelland za období 2011/2 a cíle projektu pro rok 2012 Autor dokumentu: Pavel Boček, 13. 11. 2012 Projekt Modelland

Více

Z Á P I S č. 3/2016. z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 10. 2. 2016

Z Á P I S č. 3/2016. z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 10. 2. 2016 Z Á P I S č. 3/2016 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 10. 2. 2016 Přítomni: Ing. Vladimír Urbánek, Ing. Jiří Lain, František Hudek, Ing. Vít Penížek, Ph.D Omluveni: Ing. Pavel Bartoš,

Více

Zápis. Omluven: František Kinský. Nepřítomni: Mgr. Daniel Rada, Ivan Vodochodský, František Vrabec

Zápis. Omluven: František Kinský. Nepřítomni: Mgr. Daniel Rada, Ivan Vodochodský, František Vrabec Zápis z 33. jednání Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 25. 2. 2016 od 13.00 hodin v budově Muzea východních Čech v Hradci Králové, Eliščino nábřeží

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Název: Sdružení Českolipsko Právní forma: zájmové sdružení Adresa: náměstí T. G. M. 165, 470 01 Česká Lípa IČO: 75059843 Účelem sdružení je zajištění efektivní

Více

Z Á P I S z desáté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 3. prosince 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin.

Z Á P I S z desáté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 3. prosince 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Z Á P I S z desáté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 3. prosince 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 9 občanů 6 Ověřovatelé: Kosina Petr Vancl

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 23.3.2016

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 23.3.2016 Číslo jednání: JedNR3-36/2016 Datum jednání: 23.03.2016 Program jednání (USN-R3-806/2016) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání 4. Rozdělení finančních prostředků z dotačních programů

Více

Stanovy svazku obcí. ,,Mikroregion Chelčicko-Lhenický, svazek obcí. I. Název a sídlo členů svazku obcí

Stanovy svazku obcí. ,,Mikroregion Chelčicko-Lhenický, svazek obcí. I. Název a sídlo členů svazku obcí ,,Mikroregion Chelčicko-Lhenický, svazek obcí Stanovy svazku obcí Obec Chelčice, Chelčice 123, 389 01 Vodňany Obec Lhenice, Školní 125, 384 02 Lhenice Obec Mičovice, Mičovice 23, 383 01 Prachatice Obec

Více

ZÁPIS Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 12.1.2015

ZÁPIS Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 12.1.2015 ZÁPIS Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 12.1.2015 Přítomni : p. M. Egert, p. R. Kajzar, p. O. Veselý, p. J. Ruth Omluven : p. L. Chalupný Ověřovatel zápisu : p. O. Veselý Hosté : XXX Zahájení : 16:00

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 26. 6. 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 26. 6. 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 26. 6. 2013 Vedoucí zasedání: Ing. Josef Racek Ověřovatelé: Ing. Vladimír Pavliš, Václav Štarman Přítomni: Ing. Josef Racek, Václav Štarman, Iva Sedláčková,

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513 Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 513 Podpora výstavby technické infrastruktury Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i

Více

Zápis včetně usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota ze dne 27.8.2012

Zápis včetně usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota ze dne 27.8.2012 Zápis včetně usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota ze dne 27.8.2012 Přítomni: Omluveni: Ostatní : Ing. Kateřina Řiháková, Ing. Jana Skopalová, p. František Krejčí,, pí. Marcela Majvaldová, p.

Více

Dům na půl cesty Jičín

Dům na půl cesty Jičín Dům na půl cesty Jičín Aktivita je součástí individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji (www.socialniprojekty.cz). Projekt je financován z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím

Více

OBEC SVOJETICE Rozpočet pro rok 2015

OBEC SVOJETICE Rozpočet pro rok 2015 Rozpočet 2015 0000 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv.čin 1 500 000,00 0000 1112 Daň z příjmů FO ze sam.výd.čin. 0000 1113 Daň z příjmů FO z kap.výnosů 170 000,00 0000 1121 Daň z příjmů PO 1 600 000,00 0000

Více

Operační program Životní prostředí 2007 2013

Operační program Životní prostředí 2007 2013 PODPORY A DOTACE Z OPERAČNÍHO PROGRAMU ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Operační program Životní prostředí 2007 2013 Prioritní osa 5 Omezování průmyslového znečišťování a snižování environmentálních rizik Ing. Miroslava

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 3.4.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 3.4.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 3.4.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Příspěvek na péči. Mgr. Květoslava Horáková Andrea Hábová

Příspěvek na péči. Mgr. Květoslava Horáková Andrea Hábová Příspěvek na péči Mgr. Květoslava Horáková Andrea Hábová Podmínky nároku na příspěvek na péči osoby závislé na pomoci jiné fyzické osoby za účelem zajištění potřebné pomoci osoby, které z důvodu dlouhodobě

Více

ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů

ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů senátní tisk č. 88 5. funkční období ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I

Více

Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011:

Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011: Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011: Otázky k veřejným zakázkám uvedeným v příloze žádosti evidované pod č.j. IZ-16/VZ/2011 1. Jaká byla vysoutěžená cena bez DPH?, 2. Kolik prostředků bylo

Více

STATISTIKY HELPALE TERÉNNÍ PROGRAMY ZA ROK 2015

STATISTIKY HELPALE TERÉNNÍ PROGRAMY ZA ROK 2015 STATISTIKY HELPALE TERÉNNÍ PROGRAMY ZA ROK 215 Počet klientů, intervencí, kontaktů a nerealizovaných kontaktů za rok 215 18 16 14 1622 1575 12 1 8 6 192 938 Klienti Intervence 4 2 368 7 19 6 I. popoletí

Více

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 11. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 15.09.2011 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil:

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 11. 2014

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 11. 2014 ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 11. 2014 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 9 - Chadimová Pavla, Bajerová

Více

Název akce : 130. výročí založení SDH Vernířovice, propagace hasičství a požárního zabezpečení obyvatelstva.

Název akce : 130. výročí založení SDH Vernířovice, propagace hasičství a požárního zabezpečení obyvatelstva. Žádost o dotaci z rozpočtu Svazku obcí údolí Desné. Název akce : 130. výročí založení SDH Vernířovice, propagace hasičství a požárního zabezpečení obyvatelstva. Příloha č.1 1. Realizátor projektu žadatel

Více