Katalog školení 2013 Nemetschek Allplan Česko s.r.o

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Katalog školení 2013 Nemetschek Allplan Česko s.r.o www.nemetschek-allplan.cz"

Transkript

1 Katalog školení 2013 Nemetschek Allplan Česko s.r.o

2 Úvod Pro využití celého potenciálu našich produktů Vám nabízíme řadu specializovaných odborných školení zaměřených na efektivitu práce v projekční praxi. Školení jsou určena jak pro nové, tak pro zkušené uživatele. Poskytneme Vám podporu při seznamování se s řešeními Nemetschek a pomůžeme Vám získat dovednosti pro práci s nimi.v navazujících školeních si můžete Vaše znalosti rozšířit a získat cenné tipy o moderních metodách používaných při projektování staveb. Místo konání: Harmonogram: ATC Nemetschek Allplan Česko s.r.o., Žerotínova 1133/32, Praha 3 (pokud není uvedeno jinak nebo nejedná-li se o školení internetové) 09:00-11:30 Dopolední program 11:30-12:30 Přestávka 12:30-17:00 Odpolední program Typ školení: Základní Odborná Internetová Individuální Objednávky: Kurz můžete objednat pomocí formuláře na poslední straně katalogu nebo využijte přihlašovací formulář u vybraného typu školení na naší webové stránce Nemetschek Allplan Česko s.r.o., Žerotínova 1133/32, Praha 3, Tel.: , Fax: , info@nemetschek.cz

3 Obsah Název školení: Základní školení Cena Serviceplus (bez DPH): Cena bez Serviceplus (bez DPH): Délka: Basic 2 600,00 Kč 3 400,00 Kč 1 den Odborné školení Architektura 2 600,00 Kč 3 400,00 Kč 1 den Vyztužování 2 600,00 Kč 3 400,00 Kč 1 den Vizualizace, prezentace, animace 2 600,00 Kč 3 400,00 Kč 1 den Digitální model terénu a situační plány (GEO) 2 600,00 Kč 3 400,00 Kč 1 den Internetové školení Webinář zdarma zdarma 1 hod Jour Fixe zdarma hod Individuální školení Individuální školení, konzultace, servisní zásah 800,00 Kč 1 100,00 Kč 1 hod

4 Základní školení Basic Program: Allplan ,- Kč bez DPH Cena Serviceplus: 2.600,- Kč bez DPH Délka kurzu: 8 hodin Školení nejen pro všechny nové, ale i pro stávající uživatele CAD systému Allplan, kteří dosud nepoužívají inteligentní architektonické prvky a chtěli by s jejich pomocí zefektivnit svoji práci (důraz je kladen na procvičení a zvládnutí základních postupů). Obsah: 1) Uživatelské rozhraní a pohyb po pracovní ploše 2) Zadávání bodů, jednotky, kreslení čar 3) Práce s projekty Založení projektu se strukturou stavby. Tvorba vlastní struktury stavby, přiřazení fólií a jejich statusy. Není nutná znalost práce v Allplanu, předpokládá se pouze základní znalost ovládání počítače.

5 Odborná školení Architektura 3.400,- Kč bez DPH Program: Allplan 2013 Cena Serviceplus: 2.600,- Kč bez DPH Délka kurzu: 8 hodin Školení nejen pro všechny nové, ale i pro stávající uživatele CAD systému Allplan, kteří dosud nepoužívají inteligentní architektonické prvky a chtěli by s jejich pomocí zefektivnit svoji práci (důraz je kladen na procvičení a zvládnutí základních postupů). Obsah: 1) Základní funkce pro vertikální prvky: Stěny, Okna, Dveře Vyvolání, nastavení parametrů a ukončení funkce. Následné modifikace vytvořeného. 2) Práce v prostoru, nastavení výšek (tj. třetí rozměr, osa z) Tvorba jednotlivých podlaží. 3) Plošné elementy Deska a plochy s různými možnostmi zadání, včetně převzetí stávající geometrie. Základní znalost práce v Allplanu v rozsahu základního školení Basic.

6 Odborná školení Vyztužování 3.400,- Kč bez DPH Program: Allplan 2013 Cena Serviceplus: 2.600,- Kč bez DPH Délka kurzu: 8 hodin Školení nejen pro všechny nové, ale i pro stávající uživatele CAD systému Allplan, kteří dosud nepoužívají inteligentní architektonické prvky a chtěli by s jejich pomocí zefektivnit svoji práci (důraz je kladen na procvičení a zvládnutí základních postupů). Obsah: 1) Tvorba základních primitiv (krychle, koule, válec ) 2) 3D model budovy 3) Asociativní pohledy 4) Vlastní funkce pro vyztužování Vyztužování pomocí prutové výztuže, sítí a FF prvků. Základní znalost práce v Allplanu v rozsahu základního školení Basic.

7 Odborná školení Vizualizace, prezentace, animace Program: Allplan ,- Kč bez DPH Cena Serviceplus: 2.600,- Kč bez DPH Délka kurzu: 8 hodin Vstupte do světa prezentací a animací Vašich děl. V rámci školení budou objasněny nejen rozdíly mezi vektorovým a rastrovým výstupem, ale i jejich klady a zápory. Obsah: 1) Přehled modulů pro prezentaci Tvorba vektorových pohledů, axonometrií a perspektiv pomocí funkcí moduly Barvy a Stíny. Tvorba rastrových pohledů, axonometrií a perspektiv pomocí funkcí modulu Animace. 2) Nastavení světel a kamer Nastavení polohy Slunce. Definice plošných a bodových světelných zdrojů. Nastavení kamer. 3) Nastavení a přiřazení materiálů 4) Nastavení renderingu a animace Nastavení a zásady pro rendering. Prezentace formou fóliového show. Prezentace formou animace. Sluneční studie. Znalost práce v Allplanu v rozsahu odborného školení Architektura.

8 Odborná školení Digitální model terénu a situační plány (GEO) Program: Allplan ,- Kč bez DPH Cena Serviceplus: 2.600,- Kč bez DPH Délka kurzu: 8 hodin Vstupte do světa situací a modelu terénu. Obsah: 1) Modul situační plány Tvorba komunikace v modulu situační plány. Spojení elementů a staničení. 2) Modul DMT Tvorba digitálního modelu terénu tj. zadání bodů, tvorba sítě. Doplnění bodů sítě. 3) Další funkce DMT Zobrazení vrstevnic. Vynucené hrany zlomu. Popis a jednotlivé typy řezů terénem. Znalost práce v Allplanu v rozsahu odborného školení Architektura.

9 Internetová školení Webinář zdarma Cena Serviceplus: zdarma Délka kurzu: max 1 hod Chcete pracovat v Allplanu efektivněji, ale jste zaneprázděni? Chybí Vám čas absolvovat celodenní školení, ale přesto byste se rádi v krátkém čase seznámili s tím, jak pracovat lépe? Využijte naši nabídku bezplatných tématických lekcí práce s CAD systémem Allplan pomocí internetu! Během webináře je prostřednictvím programu GoToMeeting obraz monitoru školitele přenášen na Váš monitor a současně můžete díky VoIP nebo telekonferenčnímu hovoru poslouchat komentář a klást školiteli otázky v pohodlí domova či kanceláře. Na Váš počítač se nebude nic instalovat a software poběží pouze v paměti vašeho PC. Po ukončení běhu tohoto softwaru nezůstane na Vašem PC žádná stopa. Veškerá přenášená data jsou kódována. Speciální dokumentový formát, ve kterém jsou data přenášena, zajistí, že spojení nemohou být zneužita. Přehled webinářů a přesný čas jejich konání uveřejňujeme na našich webových stránkách v sekci Termíny. Předpokladem je ochota učit se nové věci netypickou formou.

10 Internetová školení Jour Fixe - určeno pouze pro zákazníky Serviceplus ---- Cena Serviceplus: zdarma Délka kurzu: max 1 hod Máte zájem se rychle a v krátkém čase zdokonalit v Allplanu? A jste navíc zákazníkem se smlouvou Serviceplus? Právě pro Vás pořádáme odborné bezplatné lekce práce s CAD systémem Allplan s cílem provést Vás podrobně určitou tématickou oblastí. Podobně jako u webinářů, také během Jour Fixe je prostřednictvím programu GoToMeeting obraz monitoru školitele přenášen na Váš monitor a současně můžete díky VoIP nebo telekonferenčnímu hovoru poslouchat komentář a klást školiteli otázky v pohodlí domova či kanceláře. Na Váš počítač se nebude nic instalovat a software poběží pouze v paměti vašeho PC. Po ukončení běhu tohoto softwaru nezůstane na Vašem PC žádná stopa. Veškerá přenášená data jsou kódována. Speciální dokumentový formát, ve kterém jsou data přenášena, zajistí, že spojení nemohou být zneužita. Přehled Jour Fixe a přesný čas jejich konání uveřejňujeme na našich webových stránkách v sekci Termíny. Předpokladem je ochota učit se nové věci netypickou formou.

11 Individuální školení Individuální školení, konzultace a servisní zásah 1.100,- Kč bez DPH Cena Serviceplus: 800,- Kč bez DPH Délka kurzu: 1 hodina Individuální školení, konzultace a servisní zásah jsou maximálně přizpůsobeny Vašim přáním, potřebám a možnostem. Indiviudální školení a konzultace se konají formou osobního setkání se školitelem, buď v našem výukovém středisku nebo přímo u Vás ve firmě. Témata individuálních školení: 1) Pokročila práce s architektonickými prvky 2) Struktura stavby, manažer rovin, struktura plánů 3) Obecné modelování 4) Střechy a krovy 5) SmartParts 6) Reporty 7) Zálohování a výměna dat 8) Cinema 4D pro začátečníky 9) Práce s CAD daty v prostředí Cinema 4D Pro klienty, kterým tento způsob z různých důvodů nevyhovuje, nabízíme individuální školení formou internetové výuky pomocí programu GoToMeeting (princip je stejný jako v případě webinářů a Jour Fixe). V případě školení ve Vaší firmě se k ceně připočítávají cestovní náklady lektora ve výši 10,- Kč /km a náklady na ubytování. Předpokladem je sestavení plánu obsahu školení předem.

12 Objednávka: Fax: Objednávám následující školení: Firma Základní školení Basic Počet účastníků: Jméno: Příjmení: Ulice: Odborné školení Architektura Vyztužování Vizualizace, prezentace, animace Digitální model terénu a situační plány (GEO) Město: Telefon: Internetové školení Webinář Jour Fixe Fax: Individuální školení Individuální školení, konzultace a servisní zásah Podpis: Storno podmínky: 7 a více dní před konáním školení bez poplatku, 3-6 dní před konáním školení 50 % ceny, 1-2 dny před konáním školení 100 % ceny.

Katalog školení 2014 Nemetschek Allplan Česko s.r.o www.nemetschek-allplan.cz

Katalog školení 2014 Nemetschek Allplan Česko s.r.o www.nemetschek-allplan.cz Katalog školení 2014 Nemetschek Allplan Česko s.r.o www.nemetschek-allplan.cz Úvod Pro využití celého potenciálu našich produktů Vám nabízíme řadu specializovaných odborných školení zaměřených na efektivitu

Více

Katalog školení 2015 Nemetschek Allplan Česko s.r.o www.nemetschek-allplan.cz

Katalog školení 2015 Nemetschek Allplan Česko s.r.o www.nemetschek-allplan.cz Katalog školení 2015 Nemetschek Allplan Česko s.r.o www.nemetschek-allplan.cz Úvod Pro využití celého potenciálu našich produktů Vám nabízíme řadu specializovaných odborných školení zaměřených na efektivitu

Více

Katalog školení 2012 NEMETSCHEK s.r.o www.nemetschek.cz

Katalog školení 2012 NEMETSCHEK s.r.o www.nemetschek.cz Katalog školení 2012 NEMETSCHEK s.r.o www.nemetschek.cz Úvod Pro využití celého potenciálu našich produktů Vám nabízíme řadu specializovaných odborných školení zaměřených na efektivitu práce v projekční

Více

CAD SYSTÉM PRO OBOR POZEMNÍ STAVITELSTVÍ HLADINY, MÍSTNOSTI, SCHODIŠTĚ, KOMÍNY, KOPÍROVÁNÍ

CAD SYSTÉM PRO OBOR POZEMNÍ STAVITELSTVÍ HLADINY, MÍSTNOSTI, SCHODIŠTĚ, KOMÍNY, KOPÍROVÁNÍ SSTTŘŘEEDD NNÍÍÍ ŠŠKK OOLA LLA AA SSTTŘŘEEDD NNÍÍÍ OODDBB OORR NNÉÉ UUČILIŠ Č II LLIIŠTTĚĚ HH OORRŠŠ OOVVSSKÝ KÝ TTÝÝ NN ALLPLAN verze 2005 CAD SYSTÉM PRO OBOR POZEMNÍ STAVITELSTVÍ HLADINY, MÍSTNOSTI,

Více

Operační program Praha Adaptabilita spolufinancuje Evropský sociální fond. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Operační program Praha Adaptabilita spolufinancuje Evropský sociální fond. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Podrobná specifikace předmětu plnění SPECIFIKACE PŘEDMĚTU I. ČÁSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ROZVOJ OSOBNOSTNÍCH A IT DOVEDNOSTÍ Místo konání prostory dodavatele Náplní této aktivity

Více

Téma cvičení. Zadání úloh. XZK Obsah cvičení: ZS 2014/15. č. cv.

Téma cvičení. Zadání úloh. XZK Obsah cvičení: ZS 2014/15. č. cv. XZK Obsah cvičení: ZS 2014/15 č. cv. Téma cvičení 1. Výkresy pozemních staveb- požadavky, způsoby kreslení. Plocha výkresového listu, orientace výkresů,měřítka, formáty Zobrazovací prostředky- druhy čar,

Více

1.8. Úprava uživatelského prostředí AutoCADu 25 Přednostní klávesy 25 Pracovní prostory 25

1.8. Úprava uživatelského prostředí AutoCADu 25 Přednostní klávesy 25 Pracovní prostory 25 Obsah 1 Novinky v AutoCADu 2006 11 1.1. Kreslení 11 Dynamické zadávání 11 Zvýraznění objektu po najetí kurzorem 12 Zvýraznění výběrové oblasti 13 Nový příkaz Spoj 14 Zkosení a zaoblení 15 Vytvoření kopie

Více

ALLPLAN BRIDGE PARAMETRICKÉ NAVRHOVÁNÍ MOSTŮ. INTELIGENTNÍ A FLEXIBILNÍ PŘEJDĚTE NA NAŠE PROFESIONÁLNÍ BIM PRODUKTY PRO NÁVRH A KONSTRUKCI MOSTŮ

ALLPLAN BRIDGE PARAMETRICKÉ NAVRHOVÁNÍ MOSTŮ. INTELIGENTNÍ A FLEXIBILNÍ PŘEJDĚTE NA NAŠE PROFESIONÁLNÍ BIM PRODUKTY PRO NÁVRH A KONSTRUKCI MOSTŮ ALLPLAN BRIDGE PARAMETRICKÉ NAVRHOVÁNÍ MOSTŮ. INTELIGENTNÍ A FLEXIBILNÍ PŘEJDĚTE NA NAŠE PROFESIONÁLNÍ BIM PRODUKTY PRO NÁVRH A KONSTRUKCI MOSTŮ NOVÉ! ALLPLAN BRIDGE Stáhněte si bezplatnou zkušební verzi

Více

1. IT_0F1 Základní obsluha MS Office 2010 MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS Windows

1. IT_0F1 Základní obsluha MS Office 2010 MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS Windows 1. IT_0F1 Základní obsluha MS Office 2010 MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS Windows Hlavní náplní kurzu je seznámit účastníky se základními a středně pokročilými technikami vybraných produktů MS Office.

Více

ALLPLAN ARCHITECTURE ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO ARCHITEKTY

ALLPLAN ARCHITECTURE ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO ARCHITEKTY ALLPLAN ARCHITECTURE ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO ARCHITEKTY Projekt: SKY Tower Bietigheim-Bissingen; architekt: KMB; obrazový materiál: Bytová výstavba Bietigheimer ALLPLAN ARCHITECTURE 1 ALLPLAN ARCHITECTURE

Více

Testy účetních znalostí 3

Testy účetních znalostí 3 Testy účetních znalostí 3 Uživatelská příručka k aplikaci Obsah: Mohu vidět demo aplikace? Je potřeba aplikaci instalovat? Kde mohu objednat další moduly účetních otázek? Kde studenti uvidí připravené

Více

Obsah. Úvod do prostorového modelování 9. Prostředí AutoCADu při práci ve 3D 15 KAPITOLA 1 KAPITOLA 2

Obsah. Úvod do prostorového modelování 9. Prostředí AutoCADu při práci ve 3D 15 KAPITOLA 1 KAPITOLA 2 KAPITOLA 1 Úvod do prostorového modelování 9 Produkty společnosti Autodesk 9 3D řešení 10 Vertikální řešení založené na platformě AutoCAD 10 Obecný AutoCAD 11 Obecné 2D kreslení 11 Prohlížeče a pomocné

Více

Přípravný kurz ECDL. Popis jednotlivých lekcí (modulů) je uveden v samostatných tabulkách níže. Rozsah kurzu

Přípravný kurz ECDL. Popis jednotlivých lekcí (modulů) je uveden v samostatných tabulkách níže. Rozsah kurzu Přípravný kurz ECDL Kurz je zaměřen na přípravu uchazeče o získání celosvětově rozšířeného certifikátu počítačové gramotnosti ECDL. Tyto ECDL certifikáty jsou určeny široké veřejnosti a jsou stále ve větší

Více

ALLPLAN ENGINEERING BUILDING

ALLPLAN ENGINEERING BUILDING ALLPLAN ENGINEERING BUILDING ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVEBNÍ INŽENÝRY Authority for Urban Development and Environment, Hamburg, NBK, fotografie: Andreas Lechtape ALLPLAN ENGINEERING 1 ALLPLAN ENGINEERING

Více

NABÍDKA ŠKOLENÍ. Nabídka zpracována dne: Zpracovatel: Nabídku zpracoval:

NABÍDKA ŠKOLENÍ. Nabídka zpracována dne: Zpracovatel: Nabídku zpracoval: NABÍDKA ŠKOLENÍ Nabídka zpracována dne: 19. 1. 2017 Zpracovatel: Nabídku zpracoval: CENTRUM-VZDĚLÁVÁNÍ.CZ, Počítačová služba s.r.o. se sídlem Stupkova 413/1a, Olomouc 779 00 Ing. Leopold Podmolík Tel:

Více

Ceník dat a výstupů z datových souborů Útvaru rozvoje hl. m. Prahy platný od 17. 12. 2014

Ceník dat a výstupů z datových souborů Útvaru rozvoje hl. m. Prahy platný od 17. 12. 2014 Útvar rozvoje hl. m.prahy Ceník dat a výstupů z datových souborů Útvaru rozvoje hl. m. Prahy platný od 17. 12. 2014 1. Poskytování dat 2. Tiskové výstupy 3. Služby 4. Reprografie 5. Rozdělení odběratelů

Více

Gymnázium,Čelákovice, J. A. Komenského 414 INFORMATIKA. Prezentace Předmětu

Gymnázium,Čelákovice, J. A. Komenského 414 INFORMATIKA. Prezentace Předmětu Gymnázium,Čelákovice, J. A. Komenského 414 INFORMATIKA Prezentace Předmětu Úvod Předmět Informatika je na Gymnáziu učen dle plánu ŠVP a splňuje následující minimální podmínky znalostí: 1. Informatika,

Více

Ceník programu DesignBuilder v4

Ceník programu DesignBuilder v4 INŽENÝŘI ARCHITEKTI Ceník programu DesignBuilder v4 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH Licenci programu DesignBuilder v4 lze zakoupit ve dvou variantách časového trvání licence ( vs. roční ) a ve dvou variantách

Více

KIG/1GIS2. Geografické informační systémy. rozsah: 2 hod přednáška, 2 hod cvičení způsob ukončení: zápočet + zkouška

KIG/1GIS2. Geografické informační systémy. rozsah: 2 hod přednáška, 2 hod cvičení způsob ukončení: zápočet + zkouška Geografické informační systémy KIG/1GIS2 rozsah: 2 hod přednáška, 2 hod cvičení způsob ukončení: zápočet + zkouška vyučující: e-mail: Ing. Jitka Elznicová, Ph.D. jitka.elznicova@ujep.cz Konzultační hodiny:

Více

Základy 3D modelování a animace v CGI systémech Cinema 4D C4D

Základy 3D modelování a animace v CGI systémech Cinema 4D C4D EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Základy 3D modelování a animace v CGI systémech Cinema 4D C4D PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Mgr. David Frýbert 2013 CGI systémy Computer - generated imagery - aplikace

Více

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Proč byste měli začít trading na Demo účtu Goldstarway? Než začnete obchodovat se živým účtem a než zjistíte, že burza

Více

Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1

Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Základy parametrického modelování Skicovací nástroje

Více

Katalog vzdělávacích programů SMC Industrial Automation CZ s.r.o.

Katalog vzdělávacích programů SMC Industrial Automation CZ s.r.o. Katalog vzdělávacích programů SMC Industrial Automation CZ s.r.o. Strana 1 Úvod Katalog vzdělávacích programů společnosti SMC obsahuje témata pokrývající znalosti pneumatických, elektropneumatických prvků

Více

edu-learning Výukový program přímo v aplikacích Microsoft Offi ce Word, Excel a PowerPoint

edu-learning Výukový program přímo v aplikacích Microsoft Offi ce Word, Excel a PowerPoint edu-learning Výukový program přímo v aplikacích Microsoft Offi ce Word, Excel a PowerPoint w w w. e d u - l e a r n i n g. c z Konfucius* řekl: Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším,

Více

Praha Vážení,

Praha Vážení, Praha 8.1.2010 Vážení, předkládáme Vám nabídku školení k IS ODYSEA na období leden - červen 2010. Pořádané akce si můžete prohlédnout i na internetových stránkách www.elanor.cz sekce zákaznická podpora

Více

ALLPLAN ARCHITECTURE BIM ŘEŠENÍ PRO KREATIVNÍ NÁPADY

ALLPLAN ARCHITECTURE BIM ŘEŠENÍ PRO KREATIVNÍ NÁPADY ALLPLAN ARCHITECTURE BIM ŘEŠENÍ PRO KREATIVNÍ NÁPADY SPOUSTA ÚKOLŮ, JEDNO ŘEŠENÍ FLEXIBILNÍ A SPOLEHLIVÝ VE VŠECH FÁZÍCH PROJEKTU Software Allplan Architecture je řešení s orientací na stavební prvky a

Více

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Než si začnete vybírat: Můžete se přihlásit do nových i pokračujících kurzů, vhodnou úroveň Vám pomůžeme vybrat (rozřazovací test). Níže uvedené délky

Více

Ceník dat a výstupů z datových souborů Útvaru rozvoje hl. m. Prahy platný od

Ceník dat a výstupů z datových souborů Útvaru rozvoje hl. m. Prahy platný od Útvar rozvoje hl. m.prahy Ceník dat a výstupů z datových souborů Útvaru rozvoje hl. m. Prahy platný od 8.9.2010 1. Poskytování dat 2. Tiskové výstupy 3. Služby 4. Reprografie 5. Rozdělení odběratelů Výdej

Více

Odborné předměty ArchiCAD ARCH Anotace:

Odborné předměty ArchiCAD ARCH Anotace: Volitelné předměty 4. ročník Odborné předměty ArchiCAD ARCH Anotace: Studenti se v rámci předmětu naučí ovládat další grafické prostředí Archicad, modelovat v něm objekty a vytvářet jednodušší animace.

Více

ALLPLAN ENGINEERING CIVIL

ALLPLAN ENGINEERING CIVIL ALLPLAN ENGINEERING CIVIL ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVEBNÍ INŽENÝRSTVÍ ALLPLAN ENGINEERING 1 Allplan GmbH, Mnichov, Německo Fotografie: Allplan GmbH, ACS-Partner Projekt: Most přes řeku Aare, Olten (SO),

Více

pro začátečníky pro pokročilé na místě (dle požadavků zákazníka)

pro začátečníky pro pokročilé na místě (dle požadavků zákazníka) Semináře pro začátečníky pro pokročilé na místě (dle požadavků zákazníka) Hotline telefonická podpora +420 571 894 335 vzdálená správa informační email carat@technodat.cz Váš Tým Obsah Obsah... -2- Úvod...

Více

ALLPLAN ENGINEERING BIM ŘEŠENÍ PRO PRECIZNÍ PROJEKTOVÁNÍ

ALLPLAN ENGINEERING BIM ŘEŠENÍ PRO PRECIZNÍ PROJEKTOVÁNÍ ALLPLAN ENGINEERING BIM ŘEŠENÍ PRO PRECIZNÍ PROJEKTOVÁNÍ KVALITNÍ PROJEKTOVÁNÍ V CO NEJKRATŠÍM ČASE VYŠŠÍ KVALITA PROJEKTOVÁNÍ DÍKY ALLPLAN ENGINEERING Jednou ze silných stránek programu Allplan Engineering

Více

Workshop 13. 3. 2008 Ostrava Řízení a zlepšování procesů ve společnosti, modelování procesů

Workshop 13. 3. 2008 Ostrava Řízení a zlepšování procesů ve společnosti, modelování procesů 13. 3. 2008 Ostrava Řízení a zlepšování procesů ve společnosti, modelování procesů Seznámit účastníky workshopu se základními znalostmi z problematiky Business Process Managementu a možnostmi aplikací

Více

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Pauserová. Dostupné z www.soes.cz.

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Pauserová. Dostupné z www.soes.cz. Číslo projektu Název školy Předmět Tematický okruh CZ.1.07/1.5.00/34.0852 Střední škola cestovního ruchu, s. r. o., Benešov Technika cestovního ruchu Technika poskytování zájezdu Téma Ročník Autor Technika

Více

SEZNÁMENÍ S PROGRAMEM ARCHICAD

SEZNÁMENÍ S PROGRAMEM ARCHICAD ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Technická fakulta SEZNÁMENÍ S PROGRAMEM ARCHICAD Tuturiál pro začátečníky Konstruování s podporou počítačů Martin Branda červenec/srpen 2011 IŘT KS SEZNAMTE SE ARCHICAD!

Více

Buďte ve větším bezpečí s novou generací digitálních domovních telefonů Czechphone

Buďte ve větším bezpečí s novou generací digitálních domovních telefonů Czechphone Buďte ve větším bezpečí s novou generací digitálních domovních telefonů Czechphone Mějte přístup do domu pod kontrolou Již více než 20 let s Vámi Tradiční český výrobce domácí dorozumívací techniky Na

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PROJEKTOVÉ ŘÍZENÍ V PRAXI Jak efektivně řídit projekty je obsahem připraveného kurzu. Účastníkům nabídne postupy,

Více

Webináře manuál OBSAH

Webináře manuál OBSAH Webináře manuál OBSAH CO je webinář?...2 PROČ webinář?...2 CO POTŘEBUJETE na webinář?...2 PŘIHLÁŠENÍ na webinář?...3 PRŮBĚH webináře?...3 POPIS učebny pro webinář...6 CO je webinář? Slovo WEBINÁŘ vzniklo

Více

Gymnázium Vysoké Mýto nám. Vaňorného 163, 566 01 Vysoké Mýto

Gymnázium Vysoké Mýto nám. Vaňorného 163, 566 01 Vysoké Mýto Gymnázium Vysoké Mýto nám. Vaňorného 163, 566 01 Vysoké Mýto Registrační číslo projektu Šablona CZ.1.07/1.5.00/34.0951 III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT Autor Mgr. Petr Štorek,Ph. D.

Více

Pro malé i obří projekty

Pro malé i obří projekty Pro malé i obří projekty CO PŘINESE GULLIVER VÁM A VAŠIM UŽIVATELŮM Olga Čiperová, AiP Beroun s.r.o. GULLIVER CO JE TO? Gulliver je vyhledávací a prezentační rozhraní typu digitální knihovna. Zpřístupňuje

Více

INOVACE PŘEDMĚTŮ ICT MODUL 9: CAD

INOVACE PŘEDMĚTŮ ICT MODUL 9: CAD Vyšší odborná škola ekonomická a zdravotnická a Střední škola, Boskovice INOVACE PŘEDMĚTŮ ICT MODUL 9: CAD Metodika Zpracoval: Ing. Miroslav Hrdý srpen 2009 Mezi hlavní cíle tohoto modulu patří zejména

Více

MATCOMP s.r.o. Nabídka počítačových kurzů. Akreditované kurzy:

MATCOMP s.r.o. Nabídka počítačových kurzů. Akreditované kurzy: Nabídka počítačových kurzů Akreditované kurzy: 1. Word... 1 2. Word pokročilí... 1 3. Excel... 1 4. Excel pokročilí... 2 5. PowerPoint... 2 6. Access... 2 7. OpenOffice.org Writer... 2 8. OpenOffice.org

Více

KATALOG KURZŮ A ŠKOLENÍ 2019

KATALOG KURZŮ A ŠKOLENÍ 2019 KATALOG KURZŮ A ŠKOLENÍ 2019 Vážení obchodní přátelé, dovolujeme si Vám opět předložit aktuální nabídku školení, zaměřující se na oblast IT dovedností. Do katalogu jsme pro Vás zařadili námi doporučené

Více

Program školení. roboty FPT s rozhraním Selogica direct. Copyright

Program školení. roboty FPT s rozhraním Selogica direct. Copyright Program školení roboty FPT s rozhraním Selogica direct Copyright Tato dokumentace i výňatky z ní se smí rozmnožovat nebo zpřístupňovat třetím osobám jen s výslovným souhlasem vydavatele. Zkontrolovali

Více

ALLPLAN ARCHITECTURE ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO ARCHITEKTY

ALLPLAN ARCHITECTURE ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO ARCHITEKTY Projekt: SKY Tower Bietigheim-Bissingen; architekt: KMB; obrazový materiál: Bytová výstavba Bietigheimer ALLPLAN ARCHITECTURE ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO ARCHITEKTY ALLPLAN ARCHITECTURE 1 ALLPLAN ARCHITECTURE

Více

ALLPLAN ENGINEERING BUILDING ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVEBNÍ INŽENÝRY

ALLPLAN ENGINEERING BUILDING ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVEBNÍ INŽENÝRY Authority for Urban Development and Environment, Hamburg, NBK, fotografie: Andreas Lechtape ALLPLAN ENGINEERING BUILDING ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVEBNÍ INŽENÝRY ALLPLAN ENGINEERING 1 ALLPLAN ENGINEERING

Více

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY Postaráme se o vaše IT potřeby > Řešení havarijních stavů vašeho IT > Zajistíme bezproblémový chod vašich počítačů, serverů i cloudových

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

Multimediální systémy. 11 3d grafika

Multimediální systémy. 11 3d grafika Multimediální systémy 11 3d grafika Michal Kačmařík Institut geoinformatiky, VŠB-TUO Osnova přednášky Princip 3d objekty a jejich reprezentace Scéna a její osvětlení Promítání Renderování Oblasti využití

Více

Firma P e š k a ž i d l e a k ř e s l a s.r.o. vznikla v roce 1995. Motto :

Firma P e š k a ž i d l e a k ř e s l a s.r.o. vznikla v roce 1995. Motto : Firma P e š k a ž i d l e a k ř e s l a s.r.o. vznikla v roce 1995. Hlavní směr firmy je výroba a prodej kancelářských židlí, křesel a čalounění atypického sezení a boxů do restaurací, kaváren, apod. Dodáváme

Více

PŘENOS DAT MEZI ESA PT A CAD PROGRAMY (ALLPLAN)

PŘENOS DAT MEZI ESA PT A CAD PROGRAMY (ALLPLAN) PŘENOS DAT MEZI ESA PT A CAD PROGRAMY (ALLPLAN) Ing. Martin Novák, CSc. SCIA CZ, s.r.o, Thákurova 3, 160 00 Praha www.scia.cz 1 ÚVOD Kompatibilita systému ESA PT s programy z oblasti CAD je jednou z dlouhodobých

Více

FIREMNÍ KURZY. Empower Your Business

FIREMNÍ KURZY. Empower Your Business FIREMNÍ KURZY Empower Your Business IQS International Quality Services s.r.o. V Olšinách 2300/75 Praha 10 +420 284007505 +420722934275 office@iqsservices.eu www.iqsservices.eu metodika výuky Metodika výuky

Více

Produktové Dokumenty (Datum 28.11.2014) Srovnání verzí: pcon.planner 7.0 Rozdíly mezi verzemi Standard-, ME a PRO

Produktové Dokumenty (Datum 28.11.2014) Srovnání verzí: pcon.planner 7.0 Rozdíly mezi verzemi Standard-, ME a PRO Produktové Dokumenty (Datum 28.11.2014) Srovnání verzí: pcon.planner 7.0 Rozdíly mezi verzemi Standard-, ME a PRO Základní formáty STD ME PRO Nahrávání a ukládání souborů DWG a DWT Převod a podpora starších

Více

20 years PLM and 3D experience. Hustopeče, 21.5.2015 TIPY & TRIKY

20 years PLM and 3D experience. Hustopeče, 21.5.2015 TIPY & TRIKY 20 years PLM and 3D experience Hustopeče, 21.5.2015 TIPY & TRIKY TÉMATA Rohové okno Vlastní textury s transparentním pozadím Pohled z venku do místnosti Práce s konstrukčními prvky Neutral katalogu Čelní

Více

Průvodce výhodami 02

Průvodce výhodami 02 Průvodce výhodami 02 Registrace na /club/user/ Proč je dobře být zaregistrován? Jaké máte výhody, pokud je Vaše MŠ nebo ZŠ zaregistrována? Na Vašem účtu máte možnost: zjistit počet získaných vidět historii

Více

11 Zobrazování objektů 3D grafiky

11 Zobrazování objektů 3D grafiky 11 Zobrazování objektů 3D grafiky Studijní cíl Tento blok je věnován základním algoritmům zobrazení 3D grafiky. Postupně budou probrány základní metody projekce kolmé promítání, rovnoběžné promítání a

Více

myacademy Efektivní vzdělávání uživatelů softwaru KNOWLEDGE BASE SUPPORT

myacademy Efektivní vzdělávání uživatelů softwaru KNOWLEDGE BASE SUPPORT myacademy KNOWLEDGE BASE SUPPORT Efektivní vzdělávání uživatelů softwaru KOMPLEXNÍ SLUŽBA ŠKOLENÍ PRO MAXIMÁLNÍ VYUŽÍVÁNÍ MOŽNOSTÍ A FUNKCÍ DODANÝCH SPOLEČNOSTÍ KVADOS, EFEKTIVNÍ ZAŠKOLOVÁNÍ A ZVYŠOVÁNÍ

Více

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY RON PORTÁL JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA DOCHÁZKA MINI PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY MZDY 7 - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM Mzdový

Více

Laserové skenování (1)

Laserové skenování (1) (1) Prohloubení nabídky dalšího vzdělávání v oblasti zeměměřictví a katastru nemovitostí ve Středočeském kraji CZ.1.07/3.2.11/03.0115 Projekt je finančně podpořen Evropským sociálním fondem astátním rozpočtem

Více

PiL-Off01 - Microsoft Office I - Novinky v jednotlivých aplikacích

PiL-Off01 - Microsoft Office I - Novinky v jednotlivých aplikacích Nabídka bezplatných uživatelských školení zaměřených na Microsoft Office 2007/2010 PiL-Off01 - Microsoft Office I - Novinky v jednotlivých aplikacích (Přehledový kurz, délka trvání 6 hodin.) Obsahem kurzu

Více

Workshop Ostrava Úspěšné řízení projektů ve firmě projektové řízení v praxi

Workshop Ostrava Úspěšné řízení projektů ve firmě projektové řízení v praxi Název semináře Workshop 4. 10. 2007 Ostrava Úspěšné řízení projektů ve firmě projektové řízení v praxi Poskytnout všem pracovníkům odpovědným za řízení nebo provádění projektů potřebné znalosti zákonitostí

Více

Společnost ATLAS, spol. s r.o. byla založena roku 1990 za účelem vývoje vlastního grafického software pro oblast inženýrských prací.

Společnost ATLAS, spol. s r.o. byla založena roku 1990 za účelem vývoje vlastního grafického software pro oblast inženýrských prací. Společnost ATLAS, spol. s r.o. byla založena roku 1990 za účelem vývoje vlastního grafického software pro oblast inženýrských prací. Během dosavadní činnosti společnost navázala dlouhodobou spolupráci

Více

ALLPLAN ENGINEERING CIVIL

ALLPLAN ENGINEERING CIVIL ALLPLAN ENGINEERING 1 Allplan GmbH, Mnichov, Německo Fotografie: Allplan GmbH, ACS-Partner Projekt: Most přes řeku Aare, Olten (SO), Švýcarsko ALLPLAN ENGINEERING CIVIL ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVEBNÍ

Více

5.1.7 Informatika a výpočetní technika. Časové, obsahové a organizační vymezení. ročník 1. 2. 3. 4. hodinová dotace 2 2 0 0

5.1.7 Informatika a výpočetní technika. Časové, obsahové a organizační vymezení. ročník 1. 2. 3. 4. hodinová dotace 2 2 0 0 5.1.7 Informatika a výpočetní technika Časové, obsahové a organizační vymezení ročník 1. 2. 3. 4. hodinová dotace 2 2 0 0 Realizuje se vzdělávací obor Informatika a výpočetní technika RVP pro gymnázia.

Více

PC Phone software pro správu telefonního provozu

PC Phone software pro správu telefonního provozu STAND CZ spol.s r.o. Kamenná 31 639 00 Brno Tel.: +420 5 43213516 Fax: +420 5 43234915 e-mail: stand@stand.cz www.stand.cz PC Phone software pro správu telefonního provozu Hlavní přednosti systému : Komfortní

Více

4. cvičení. 15. října 2014

4. cvičení. 15. října 2014 4. cvičení 15. října 2014 Petra Hrochová petra.hrochova@fsv.cvut.cz D 1035 Konzultační hodiny: Pondělí 15:45 16:45 Po dohodě e-mailem kdykoliv jindy Obsah CAD systémy a jejich rozdělení Rastrová a vektorová

Více

Manuál. Jak v e-shopu přiřadit klienta pod sebe www.rust-osobnosti.cz

Manuál. Jak v e-shopu přiřadit klienta pod sebe www.rust-osobnosti.cz Manuál Jak v e-shopu přiřadit klienta pod sebe www.rust-osobnosti.cz Vážení spolupracovníci. V případě, že vedete jednání u klienta a ten projeví zájem o nákup našich produktů, nebo služeb a vy chcete

Více

AFTER-SCHOOL ENGLISH NA ZŠ NÁM. CURIEOVÝCH 2018/2019

AFTER-SCHOOL ENGLISH NA ZŠ NÁM. CURIEOVÝCH 2018/2019 AFTER-SCHOOL ENGLISH NA ZŠ NÁM. CURIEOVÝCH 2018/2019 Lingua Connect mění jméno na FANTAIL Novinky pro rok 2018/2019 S novým školním rokem přicházíme se změnou jména naší jazykové školy, kterou jste dosud

Více

Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320 TESTOVÁNÍ ECDL

Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320 TESTOVÁNÍ ECDL Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320 TESTOVÁNÍ ECDL Testovací středisko SPŠE V Úžlabině testované moduly programu Core: M2 Základy práce s počítačem a správa souborů M3 Zpracování

Více

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz Profesionální internetové stránky dostupné pro každého více než 100 spokojených uživatelů www.web360.cz Název dokumentu: Ceník, představení aplikace Web360 Zpracoval: David Brtník Verze: 2, ze dne 2.12.2009

Více

Vlakem na konferenci

Vlakem na konferenci Vlakem na konferenci Clarion Congress Hotel http://www.clarioncongresshotelolomouc.com Dotazník aneb jedete v tom s námi! Vážené kolegyně, vážení kolegové, Český institut interních auditorů Vás zve na

Více

ALLPLAN BRIDGE PROFESIONÁLNÍ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVBU MOSTŮ

ALLPLAN BRIDGE PROFESIONÁLNÍ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVBU MOSTŮ ALLPLAN BRIDGE PROFESIONÁLNÍ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVBU MOSTŮ ALLPLAN GmbH, Munich, Germany istock Fotos: Richard Sharrocks Projekt: Most Sheikh-Zayed, Abu Dhabi ALLPLAN BRIDGE 1 ALLPLAN BRIDGE RAISE YOUR LEVEL

Více

IKT MS Office POČÍTAČOVÁ GRAFIKA ÚVOD. www.zlinskedumy.cz ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ

IKT MS Office POČÍTAČOVÁ GRAFIKA ÚVOD. www.zlinskedumy.cz ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office POČÍTAČOVÁ GRAFIKA ÚVOD ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ www.zlinskedumy.cz Anotace Autor Materiál se zabývá základními pojmy z oblasti počítačové grafiky, musí být doplněn výkladem. Umožňuje použití

Více

Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673

Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Název vyučovacího předmětu: GRAFIKA NA PC (GRA Obor vzdělání: 18 20 M/01 Informační technologie Forma vzdělání: denní Celkový počet vyučovacích hodin za studium: 154 (5 hodin týdně) Platnost: 1. 9. 2009

Více

Hospodářská informatika

Hospodářská informatika Hospodářská informatika HINFL, HINFK Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a dřevařské fakulty MENDELU v Brně (LDF) s ohledem na disciplíny společného základu reg.

Více

SketchUp je zase o něco snadnější a výkonnější!

SketchUp je zase o něco snadnější a výkonnější! SketchUp je zase o něco snadnější a výkonnější! Více modelů a snadnější vyhledávání SketchUp 2014 nám zase připravil hodně překvapení, od plně interaktivních náhledů modelu přes zcela nové uživatelské

Více

Počítačové kurzy buildit

Počítačové kurzy buildit Počítačové kurzy buildit Kurz MS Windows - základy 1 590 Kč principy systému Windows, ovládání systému, práce s aplikacemi a okny, správa souborů a složek, multitasking, práce se schránkou Uživatelům,

Více

Prezentace: Tomáš Kupsa SEMINÁŘE DEKSOFT 2016 Predstavenie DEKSOFT

Prezentace: Tomáš Kupsa  SEMINÁŘE DEKSOFT 2016 Predstavenie DEKSOFT Prezentace: Tomáš Kupsa www.deksoft.sk SEMINÁŘE DEKSOFT 2016 Predstavenie DEKSOFT Naše společnost DEKSOFT vyvíjí a provozuje společnost DEKPROJEKT DEKPROJEKT působí v ČR i na Slovensku DEKPROJEKT s.r.o.

Více

Aplikace 3D grafiky ve výuce na ZŠ

Aplikace 3D grafiky ve výuce na ZŠ Aplikace 3D grafiky ve výuce na ZŠ Martin Kučera, Petr Šavelka Pedagogická fakulta MU m.kucera@ped.muni.cz, 256243@mail.muni.cz Využití 3D grafiky a zájem o ni v posledních letech významně vzrůstá. Z velké

Více

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Pokročilé metody parametrického modelování

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Pokročilé metody parametrického modelování Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Pokročilé metody parametrického modelování Animace

Více

A1 Marketingové minimum pro posílení výchovy k podnikavosti (8h)

A1 Marketingové minimum pro posílení výchovy k podnikavosti (8h) A1 Marketingové minimum pro posílení výchovy k podnikavosti (8h) 2.1 Základy marketingové strategie (2,5h) Učitelé se seznámí se základní marketingovou terminologií a s možnými cestami rozvoje firmy. V

Více

Školení Siemens NX červenec - září

Školení Siemens NX červenec - září 2015 Školení Siemens NX červenec - září Přechod CATIA V5 na NX - základní školení Toto základní školení systému NX je určené pro uživatele, kteří pracují s CATIA V5 a potřebují zvládnout nový systém. Školení

Více

Prezentace individuálního projektu národního

Prezentace individuálního projektu národního Prezentace individuálního projektu národního Číslo OP i : CZ 1.07 Název OP: Prioritní osa: Oblast podpory: Podporovaná/é aktivity z PD OP VK: Název Příjemce dotace: Partneři projektu (pokud jsou relevantní):

Více

Caddy Touran T5 Crafter. s vestavbou bott. pro servis a transport

Caddy Touran T5 Crafter. s vestavbou bott. pro servis a transport Caddy Touran T5 Crafter VW s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

CARAT Fórum května 2017 TIPY & TRIKY

CARAT Fórum května 2017 TIPY & TRIKY CARAT Fórum 2017 18. května 2017 TIPY & TRIKY AGENDA RAYTRACER App CARAT view RAYTRACER 1. Přednastavené a vlastní profily 2. Hodnoty pro zobrazeni perspektivy 3. Doporučení při práci s Raytracer 4. Editace

Více

9 Prostorová grafika a modelování těles

9 Prostorová grafika a modelování těles 9 Prostorová grafika a modelování těles Studijní cíl Tento blok je věnován základům 3D grafiky. Jedná se především o vysvětlení principů vytváření modelů 3D objektů, jejich reprezentace v paměti počítače.

Více

Předmět/vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie. Práce se standardním aplikačním programovým vybavením

Předmět/vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie. Práce se standardním aplikačním programovým vybavením Autor: Předmět/vzdělávací oblast: Tematická oblast: Téma: Jiří Gregor Informační a komunikační technologie Práce se standardním aplikačním programovým vybavením Počítačová grafika vektorová grafika Ročník:

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu mobil 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ASERTIVNÍ JEDNÁNÍ V PRAXI - ZDRAVÉ SEBEPROSAZENÍ Chcete si získat respekt svých kolegů či klientů? Chcete se

Více

Roto princip: Více volnosti. Více pohodlí. 1

Roto princip: Více volnosti. Více pohodlí. 1 Školení Roto 2014 Roto princip: Více volnosti. Více pohodlí. 1 2 Program profesního rozvoje Roto RotoKampus Společnost Roto střešní okna s.r.o. pro vás v roce 2014 připravila nabídku školení, ze kterých

Více

Zařízení pro kontrolu výrobků

Zařízení pro kontrolu výrobků Zařízení pro kontrolu výrobků Školení Obsluha Manažeři zabezpečování jakosti Technici údržby Školení Využívejte svá zařízení naplno Školení ke kontrolním přístrojům Školení uživatelů Jistota a know-how

Více

Stručný popis/anotace. 20 úloh (studijních opor) k modulovým kurzům (PK1-8, PK2-3, PK3-5, PK4-4). Monitorovací indikátor: 0 (součást modulových kurzů)

Stručný popis/anotace. 20 úloh (studijních opor) k modulovým kurzům (PK1-8, PK2-3, PK3-5, PK4-4). Monitorovací indikátor: 0 (součást modulových kurzů) Název Rok vytvoření Stručný popis/anotace 1 KA02, Vzdělávací program Operátor poštovního provozu 4 modulové kurzy (PK1 - Pracovník poštovní přepážky, PK2 - Pracovník poštovní přepravy, PK3 - Poštovní doručovatel,

Více

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma!

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! EWM Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza, kontrola a správa Využijte potenciál inovativních procesů svařování

Více

ZAN ateliér Kvízová,Fenclová,Bednářová ZS 2014-15

ZAN ateliér Kvízová,Fenclová,Bednářová ZS 2014-15 ZAN ateliér Kvízová,Fenclová,Bednářová Program výuky předmětu Základy architektonického navrhování Vedoucí atelieru: Ing. arch. Pavla Kvízová, Ing.akad.arch.Dana Fenclová Vyučující asistent: Ing.arch.

Více

Popis výukového materiálu

Popis výukového materiálu Popis výukového materiálu Číslo šablony III/2 Číslo materiálu VY_32_INOVACE_TD.21.1 Autor Petr Škapa Datum vytvoření 01.09.2013 Předmět, ročník Tematický celek Téma Druh učebního materiálu Anotace (metodický

Více

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI job abacus pro 4.XX Docházkový software JOB ABACUS PRO zpracovává v prostředí Windows

Více

Katalog školení QAD. Školení probíhají na adrese: Minerva ČR, Skálova 2490, Tábor začátek 9:00 hod do cca 16 hod

Katalog školení QAD. Školení probíhají na adrese: Minerva ČR, Skálova 2490, Tábor začátek 9:00 hod do cca 16 hod Katalog školení QAD Školení probíhají na adrese: Minerva ČR, Skálova 2490, začátek 9:00 hod do cca 16 hod Minerva ČR, AT Tower Pražákova 69, začátek 9:00 hod do cca 16 hod cena 4000Kč/osoba/den, druhá

Více

Praha 18.8. 2011. Vážení zákazníci,

Praha 18.8. 2011. Vážení zákazníci, Praha 18.8. 2011 Vážení zákazníci, předkládáme Vám nabídku školení k IS ODYSEA na období září - prosinec 2011. Pořádané akce si můžete prohlédnout i na internetových stránkách www.elanor.cz sekce zákaznická

Více

ALLPLAN BRIDGE PROFESIONÁLNÍ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVBU MOSTŮ

ALLPLAN BRIDGE PROFESIONÁLNÍ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVBU MOSTŮ ALLPLAN BRIDGE PROFESIONÁLNÍ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVBU MOSTŮ ALLPLAN GmbH, Munich, Germany istock Fotos: Richard Sharrocks Projekt: Most Sheikh-Zayed, Abu Dhabi ALLPLAN BRIDGE 1 ALLPLAN BRIDGE RAISE YOUR LEVEL

Více

Nabídka služeb společnosti CReativeMages

Nabídka služeb společnosti CReativeMages Nabídka služeb společnosti CReativeMages 2013 CReativeMages s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Veškeré informace uvedené v tomto dokumentu jsou vlastnictvím CReativeMages s.r.o. Žádná část tohoto dokumentu

Více