Další specifikace Funkce dle platného ÚP Plochy pro bydlení nízkopodlažní 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zrušení plánované pozemní komunikace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Další specifikace Funkce dle platného ÚP Plochy pro bydlení nízkopodlažní 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zrušení plánované pozemní komunikace"

Transkript

1 Podnět č. 1 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 74/10 Orná půda Funkce dle platného ÚP Plochy pro bydlení nízkopodlažní 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zrušení plánované pozemní komunikace Plochy pro bydlení 4.1. Studie snímek kat. mapy Respektovat izolační zeleň a návrh komunikace dle stávajícího ÚP. 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano (bydlení), Ne (zrušení komunikace) 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano (bydlení), Ne (zrušení komunikace)

2 Parcelní číslo 74/1 Funkce dle platného ÚP Podnět č. 2 do územního plánu obce Šimonovice Orná půda Plochy pro bydlení nízkopodlažní, plochy pro služby, plochy pro ochrannou zeleň 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zrušení plánované pozemní komunikace Plochy pro bydlení 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku 4.1. Studie snímek kat. mapy Respektovat izolační zeleň a návrh komunikace dle stávajícího ÚP. 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano (bydlení), Ne (zrušení komunikace) 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano (bydlení), Ne (zrušení komunikace)

3 Podnět č. 3 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 74/9 Orná půda Funkce dle platného ÚP Plochy pro bydlení nízkopodlažní 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zrušení plánované pozemní komunikace Plochy pro bydlení Respektovat izolační zeleň a návrh komunikace dle stávajícího ÚP. 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano (bydlení), Ne (zrušení komunikace) 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano (bydlení), Ne (zrušení komunikace)

4 Podnět č. 4 do územního plánu obce Šimonovice MInkovice Parcelní číslo 74/8 Orná půda Funkce dle platného ÚP Plochy pro bydlení nízkopodlažní 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zrušení plánované pozemní komunikace Plochy pro bydlení Respektovat izolační zeleň a návrh komunikace dle stávajícího ÚP. 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano (bydlení), Ne (zrušení komunikace) 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano (bydlení), Ne (zrušení komunikace)

5 Parcelní číslo 74/1 Funkce dle platného ÚP Podnět č. 5 do územního plánu obce Šimonovice Orná půda Plochy pro bydlení nízkopodlažní, plochy pro služby, plochy pro ochrannou zeleň 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zrušení plánované pozemní komunikace Respektovat izolační zeleň a návrh komunikace dle stávajícího ÚP. Plochy pro bydlení nízkopodlažní, plochy pro služby, plochy pro ochrannou zeleň 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano (bydlení), Ne (zrušení komunikace) 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano (bydlení), Ne (zrušení komunikace)

6 Podnět č. 6 do územního plánu obce Šimonovice Šimonovice Parcelní číslo 234/1 TTP Funkce dle platného ÚP Plochy luk a pastvin 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku Rozrůstání zástavby do volné krajiny; není dopravní přístup; narušení krajinného rázu. Podnět č. 7 do územního plánu obce Šimonovice

7 Parcelní číslo 556/1 - část TTP Funkce dle platného ÚP Plochy luk a pastvin 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení Proluka v zástavbě. Respektovat ochrannou zeleň a záplavové území Doubského potoka. 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: ANO (max. RD 2 4)

8 Podnět č. 8 do územního plánu obce Šimonovice Rašovka Parcelní číslo 265/2 - část Ostatní plocha Funkce dle platného ÚP Plochy pro ochranou zeleň 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, rekreačního objektu Plochy pro bydlení, rekreaci Špatně dopravně přístupné; velmi strmý svah; Dle ZÚR se lokalita nachází v oblasti krajinného rázu Ještědský hřbet, kde mají být minimalizovány zásahy do zachovalých částí venkovských sídel a jejich okolí. Pozemek se nachází v lokalitě, kde je evidován výskyt chráněných a ohrožených druhů rostlin.

9 Podnět č. 9 do územního plánu obce Šimonovice Rašovka Parcelní číslo 275/1, 275/6, 74 TTP; TTP; zastavěná plocha a nádvoří Funkce dle platného ÚP Plochy luk a pastvin 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, rekreačního objektu Plochy pro bydlení, rekreaci Jedná se o krajinářsky cennou lokalitu s rozptýlenou zástavbou. V lokalitě by nemělo docházet k zhuštění zástavby. Dle ZÚR se lokalita nachází v oblasti krajinného rázu Ještědský hřbet, kde mají být minimalizovány zásahy do zachovalých částí venkovských sídel a jejich okolí. Pozemek se nachází v lokalitě, kde je evidován výskyt chráněných a ohrožených druhů rostlin.

10 Podnět č. 10 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 321/8 Orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda, ochranná zeleň, plochy pro sport 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; severní část pozemku je v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK). Pozemek v PP Ještěd.

11 Podnět č do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 321/10 Orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda, ochranná zeleň, plochy pro sport 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení nízkopodlažní, popř. rezervy Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; bez návaznosti na zastavěné území; severní část pozemku je v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK). Pozemek v PP Ještěd.

12 Podnět č do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 57/16 Orná půda Funkce dle platného ÚP Louky a pastviny 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, popř. zahrádkářské kolonie, chatičky; prověřit zúžení ochranného pásma železnice Plochy pro bydlení - nízkopodlažní Zásah do volné krajiny; narušení krajinného rázu; není dopravní přístup; bez návaznosti na zastavěné území.

13 Podnět č. 12 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 3, 3/1 Zastavěná plochy a nádvoří; TTP Funkce dle platného ÚP Plochy pro občanskou vybavenost, plochy komunikací místních; plochy pro sport, plochy pro ochrannou zeleň 2.2. Požadavek na změnu Rekonstrukce a rozšíření rest. zařízení, sportovní zařízení, příjezdová komunikace, stavba RD Plochy pro bydlení a hospodářskou činnost Stavba RD zasahuje do ploch urbanizované zeleně veřejné, na kterých chce obec realizovat veřejné prostranství. Ostatní záměry ano, ale umístit je mimo záplavové území. 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu RD Ne, zbytek Ano 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: RD Ne, zbytek Ano

14 Podnět č. 13 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 556/4, 556/14, 556/16, 557 TTP; TTP; TTP; TTP; TTP; Funkce dle platného ÚP Ochranná zeleň; louky a pastviny, ochranná zeleň; ochranná zeleň 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, příp. rekreačních zařízení Plochy pro bydlení, příp. rekreace 556/16 zasažen záplavovým územím ; přes pozemky vede VTL plynovod včetně bezpečnostního a ochranného pásma a pozemky jsou zasaženy ochranným pásmem elektrického vedení.

15 Podnět č. 14 do územního plánu obce Šimonovice Šimonovice Parcelní číslo 98/3 část, 98/4, 389/9, 110/2, 20/1 část, 98/1 část, 4/1 Orná půda; orná půda; orná půda; ostatní plocha; orná půda; orná půda; ostatní plocha Funkce dle platného ÚP Orná půda; ochranná zeleň; ochranná zeleň; ochranná zeleň; orná půda; orná půda; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení - venkovské 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku Rozrůstání zástavby do volné krajiny; pozemky leží v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK).

16 Podnět č. 15 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo Funkce dle platného ÚP Šimonovice 98/3 část, 98/10 část, 98/11, 20/1 část, 98/1 - část Orná půda; Orná půda; Orná půda; Orná půda; Orná půda; 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení - venkovské Rozrůstání zástavby do volné krajiny; OP železnice. Orná půda, ochranná zeleň, plochy pro nájemné zahrádky; plochy pro nájemné zahrádky; ochranná zeleň; orná půda; orná půda

17 Podnět č. 16 do územního plánu obce Šimonovice Rašovka Parcelní číslo 293/1, 293/2, 294/3, 294/4, 294/6, 269, 270/1, 271 TTP; TTP; TTP; TTP; TTP; orná půda; orná půda; orná půda Funkce dle platného ÚP Plochy lesů, lesopark; plochy lesů, lesopark; plochy lesů, lesopark; plochy lesů, lesopark; plochy lesů, lesopark; orná půda; orná půda; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Stavební činnost Plochy pro bydlení, rekreaci Zásah do volné krajiny, narušení krajinného rázu; ochranné pásmo lesa; není dopravní přístup.

18 Podnět č. 17 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 314/1 TTP Funkce dle platného ÚP Louky a pastvina, ochranná zeleň 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku Narušení údolní nivy, hodnotná zeleň; ochranné pásmo el. vedení. 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano (max. 1 RD)

19 Podnět č. 18 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 542/1, 542/3, 543, 544, 545, 546 TTP; TTP; zahrada; zahrada; zahrada; zahrada Funkce dle platného ÚP Plochy luk a pastvin, ochranná zeleň; plochy luk a pastvin; plochy pro zahradnictví, sady; plochy pro rekreaci; plochy pro zahradnictví, sady; plochy pro zahradnictví, sady; 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, rekreačního a sportovního zázemí Plochy pro bydlení, rekreaci a sport 3.1. Vlastnictví pozemku vlastníci pozemku Pozemek 542/1 je zasažen záplavovým územím umístit stavební objekty mimo záplavu; proluka mezi zástavbou 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano (pozemek. parc. č. 542/1) Ano (pozemky parc. č. 542/3, 543, 544, 545, 546)

20 Podnět č. 19 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 165/2, 141/4 Orná půda; orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zahrádky, zahradnictví apod. Plochy pro bydlení nízkopodlažní, prověřit zúžení pásma železnice a tuto plochu navrhnout pro zeleň (zahrádky, zahradnictví apod.) Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; není návaznost na zastavěné území; OP železnice, část pozemku leží v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK); OP lesa; není dopravní přístup; výskyt chráněných druhů rostlin.

21 Podnět č. 20 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 165/2, 141/4 Orná půda; orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zahrádky, zahradnictví apod. Plochy pro bydlení nízkopodlažní, prověřit zúžení pásma železnice a tuto plochu navrhnout pro zeleň (zahrádky, zahradnictví apod.) Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; není návaznost na zastavěné území; OP železnice, část pozemku leží v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK); OP lesa; není dopravní přístup; výskyt chráněných druhů rostlin.

22 Podnět č. 21 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 165/2, 141/4 Orná půda; orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zahrádky, zahradnictví apod. Plochy pro bydlení nízkopodlažní, prověřit zúžení pásma železnice a tuto plochu navrhnout pro zeleň (zahrádky, zahradnictví apod.) Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; není návaznost na zastavěné území; OP železnice, část pozemku leží v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK); OP lesa; není dopravní přístup; výskyt chráněných druhů rostlin.

23 Podnět č. 22 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 201/4, 201/5, 321/5 TTP; TTP; orná půda Funkce dle platného ÚP Louky a pastviny; louky a pastviny; orná půda; 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zahrádky, zahradnictví apod. Plochy pro bydlení nízkopodlažní, prověřit zúžení pásma železnice a tuto plochu navrhnout pro zeleň (zahrádky, zahradnictví apod.) 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; není návaznost na zastavěné území; OP železnice, část pozemku leží v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK);

24 Podnět č. 23 územního plánu obce Śimonovice Parcelní číslo 165/2, 141/4 Orná půda; orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zahrádky, zahradnictví apod. Plochy pro bydlení nízkopodlažní, prověřit zúžení pásma železnice a tuto plochu navrhnout pro zeleň (zahrádky, zahradnictví apod.) Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; není návaznost na zastavěné území; OP železnice, část pozemku leží v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK); OP lesa; není dopravní přístup; výskyt chráněných druhů rostlin.

25 Podnět č. 24 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 165/1, 141/5 Orná půda; orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zahrádky, zahradnictví apod. Plochy pro bydlení nízkopodlažní, prověřit zúžení pásma železnice a tuto plochu navrhnout pro zeleň (zahrádky, zahradnictví apod.) Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; není návaznost na zastavěné území; OP železnice, část pozemku leží v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK); OP lesa; není dopravní přístup; výskyt chráněných druhů rostlin.

26 Podnět č. 25 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 165/2, 141/4 Orná půda; orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zahrádky, zahradnictví apod. Plochy pro bydlení nízkopodlažní, prověřit zúžení pásma železnice a tuto plochu navrhnout pro zeleň (zahrádky, zahradnictví apod.) Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; není návaznost na zastavěné území; OP železnice, část pozemku leží v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK); OP lesa; není dopravní přístup; výskyt chráněných druhů rostlin.

27 Podnět č. 26 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 165/2, 141/4 Orná půda; orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zahrádky, zahradnictví apod. Plochy pro bydlení nízkopodlažní, prověřit zúžení pásma železnice a tuto plochu navrhnout pro zeleň (zahrádky, zahradnictví apod.) Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; není návaznost na zastavěné území; OP železnice, část pozemku leží v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK); OP lesa; není dopravní přístup; výskyt chráněných druhů rostlin.

28 Podnět č. 27 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 165/2, 141/4 Orná půda; orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zahrádky, zahradnictví apod. Plochy pro bydlení nízkopodlažní, prověřit zúžení pásma železnice a tuto plochu navrhnout pro zeleň (zahrádky, zahradnictví apod.) 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; není návaznost na zastavěné území; OP železnice, část pozemku leží v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK); OP lesa; není dopravní přístup; výskyt chráněných druhů rostlin.

29 Podnět č. 28 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 556/15 TTP Funkce dle platného ÚP Ochranná zeleň 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD (popřípadě rekreační chata) Plochy pro bydlení (popř. rekreace) Přes pozemky vede VTL plynovod včetně bezpečnostního a ochranného pásma a pozemky jsou zasaženy ochranným pásmem elektrického vedení, není dopravní přístup.

30 Podnět č. 29 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 321/9 Orná půda Funkce dle platného ÚP Plochy pro sport, ochranná zeleň, plochy pro parkoviště, plochy pro bydlení nízkopodlažní 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zahrádky, zahradnictví apod. Plochy pro bydlení nízkopodlažní, prověřit zúžení pásma železnice a tuto plochu navrhnout pro zeleň (zahrádky, zahradnictví apod.) Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; na pozemku navrženo parkoviště 40 stání.

31 Podnět č. 30 do územního plánu obce Šimonovice Šimonovice Parcelní číslo 304/1 TTP Funkce dle platného ÚP Louky a pastviny 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD nebo rekreační chaty Plochy pro bydlení 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku Rozrůstání zástavby do volné krajiny; není dopravní přístup; narušení krajinného rázu.

32 Podnět č. 31 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 401, 402/1, 402/2 Ostatní plochy; TTP; TTP Funkce dle platného ÚP Ochranná zeleň; louky a pastviny; louky a pastviny 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení Zásah do volné krajiny, narušení krajinného rázu; OP lesa; není dopravní přístup.

33 Podnět č. 32 do územního plánu obce Šimonovice Adresa Parcelní číslo 109 Zastavěná plocha a nádvoří Funkce dle platného ÚP Orná půda 2.2. Požadavek na změnu Drobná živnost v rámci stavby RD, vymístění trasy obchvatové komunikace Plochy pro bydlení 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku Nový ÚP města Liberec nepočítá s trasou obchvatové komunikace přes území obce Šimonovice. Pozemek se nachází v zastavitelných plochách. 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano

34 Podnět č. 33 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 601/1 Zahrada Funkce dle platného ÚP Ochranná zeleň 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku Pozemek zasažen záplavovým územím. Nerozšiřovat zástavbu směrem k místní vodoteči. Na pozemku se nachází vzrostlá zeleň podél vodoteče a prochází biokoridor. 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano (max. 1RD)

35 Podnět č. 34 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 271/24 Orná půda Funkce dle platného ÚP Plochy pro bydlení nízkopodlažní, ochranná zeleň 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku Proluka v zástavbě. 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano

36 Podnět č. 35 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 312/2 Trvalý travní porost Funkce dle platného ÚP Ochranná zeleň 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení Hodnotná vzrostlá zeleň podél vodního toku; není přístup k pozemku; rozšiřování zástavby do druhé řady.

37 Podnět č. 36 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 124/3, 114/13 TTP; orná půda Funkce dle platného ÚP Plochy pro zahradnictví, sady; plochy pro zahradnictví, sady 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, podnikatelské účely Plochy pro bydlení, plochy pro obchod a služby 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku Jedná se o souvislý zemědělský celek; zásah do volné krajiny; není dopravní přístup.

38 Podnět č. 37 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 30, 118/6, 118/9, 124/1, 117/2, 117/1 Zastavěná plocha a nádvoří; TTP; TTP; TTP; orná půda; orná půda Funkce dle platného ÚP Plochy pro bydlení nízkopodlažní; plochy pro služby; plochy pro zahradnictví, sady; plochy pro služby; plochy pro zahradnictví, sady; plochy pro zahradnictví, sady; 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, podnikatelské účely Plochy pro bydlení, plochy pro obchod a služby 3.1. Vlastnictví pozemku Vlastníci pozemku Jedná se o souvislý zemědělský celek; zásah do volné krajiny; není dopravní přístup.; OP železnice. Pozemky parc. č. 124/1, 118/6 je proluka v zástavbě. (pozemky parc. č. 30, 118/9, 117/2, 117/1) Ano (pozemky parc. č. 124/1, 118/6) (pozemky parc. č. 30, 118/9, 117/2, 117/1) Ano (pozemky parc. č. 124/1, 118/6) Podnět č. 38 do územního plánu obce Šimonovice

39 Rašovka Parcelní číslo 43/2, 42/1 TTP; orná půda Funkce dle platného ÚP Louky a pastviny; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení významný vyhlídková bod, OP el. vedení OP lesa, není dopravní přístup, zásah do volné krajiny 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ne Ne

40 Podnět č. 39 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 596/2, 597 Orná půda; TTP Funkce dle platného ÚP Plochy pro bydlení - nízkopodlažní 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, Plochy pro bydlení Proluka v zástavbě; upozorňujeme, že výměra je menší než 1000 m2. 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano

41 Podnět č. 40 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 229/35, 229/36, 180/47 Orná půda; orná půda; Orná půda Funkce dle platného ÚP Ochranná zeleň; ochranná zeleň; ochranná zeleň 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení Upozorňujeme na nevhodné umístění - protéká vodoteč (dle vodního zákona může být zajištěn manipulační pruh v šíři 6 m od břehové čáry ke správě toku). 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano

42 Podnět č. 41 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 141/4, 165/2 Orná půda; orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda; orná půda 2.2. Požadavek na změnu Výstavba Plochy pro bydlení Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; není návaznost na zastavěné území; OP železnice, část pozemku je v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK).OP lesa; není dopravní přístup; výskyt chráněných druhů rostlin. Podnět č. 42 do územního plánu obce Šimonovice

43 Parcelní číslo 99/6, 99/2, 114/4, 74/3 Funkce dle platného ÚP TTP; ostatní plocha; orná půda; orná půda Plochy pro bydlení nízkopodlažní; ochranná zeleň; plochy pro zahradnictví, sady; plochy pro služby 2.2. Požadavek na změnu Výstavba Plochy pro bydlení Zásah do volné krajiny; OP železnice; není dopravní přístup; srůstání zástavby sousedních obcí.

44 Podnět č. 43 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 321/10 Orná půda Funkce dle platného ÚP Orná půda, ochranná zeleň, plochy pro sport 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek; OP železnice, část pozemku je v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK); bez návaznosti na zástavbu.

45 Podnět č. 44 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 141/5, 165/1, 177 Orná půda; orná půda; TTP Funkce dle platného ÚP Orná půda; orná půda; orná půda, louky a pastviny 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení nízkopodlažní Rozrůstání zástavby do volné krajiny; bez návaznosti na zástavbu; souvislý zemědělský celek; OP železnice, část pozemku je v dopravním koridoru D26 (ZÚR LK); OP lesa; není dopravní přístup; výskyt chráněných druhů rostlin.

46 Podnět č. 45 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 321/21 Orná půda Funkce dle platného ÚP Plochy pro bydlení nízkopodlažní 2.2. Požadavek na změnu Zrušení trafostanice Plochy pro bydlení Proluka zástavby; změnou č.14a byla trafostanice zrušena 6. Doporučení pořizovatele ke schválení podnětu Ano 7. Zastupitelstvo obce Šimonovice schválilo podnět: Ano

47 Podnět č. 46 do územního plánu obce Šimonovice Šimonovice Parcelní číslo 384 TTP Funkce dle platného ÚP Ochranná zeleň 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD, zahrada Plochy pro bydlení nízkopodlažní OP el.vedení, pozemek navazuje na areál autodopravy, který je nutné oddělit ochrannou zelení.

48 Podnět č. 47 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 556/13 TTP Funkce dle platného ÚP Louky a pastviny 2.2. Požadavek na změnu Výstavba 1 RD Plochy pro bydlení Přes pozemky vede VTL plynovod včetně bezpečnostního a ochranného pásma.

49 Podnět č. 48 do územního plánu obce Šimonovice Parcelní číslo 321/3 orná půda Funkce dle platného ÚP 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení Rozrůstání zástavby do volné krajiny; souvislý zemědělský celek. Plochy pro bydlení nízkopodlažní; plochy pro sport, plochy pro občanskou vybavenost

50 Podnět č. 49 do územního plánu obce Šimonovice Rašovka Parcelní číslo 52/2 TTP Funkce dle platného ÚP Plochy luk a pastvin 2.2. Požadavek na změnu Výstavba RD Plochy pro bydlení Jedná se o krajinářsky cennou lokalitu s rozptýlenou zástavbou. V lokalitě by nemělo docházet k zhuštění zástavby. Dle ZÚR se lokalita nachází v oblasti krajinného rázu Ještědský hřbet, kde mají být minimalizovány zásahy do zachovalých částí venkovských sídel a jejich okolí. Podnět č. 50 do územního plánu obce Šimonovice

51 Rašovka Parcelní číslo 325/6, 344/1, 344/2, 344/3, 345/1 Lesní pozemek; lesní pozemek; lesní pozemek; lesní pozemek; ostatní plocha Funkce dle platného ÚP Plochy lesů; 2.2. Požadavek na změnu Zemědělská výroba - pastevectví (kozy, ovce), stavba zemědělské stavby (objekt k bydlení a výstavba hospodářské budovy Plochy pro zemědělskou výrobu Jedná se o krajinářsky cennou lokalitu. Dle ZÚR se lokalita nachází v oblasti krajinného rázu Ještědský hřbet, kde mají být minimalizovány zásahy do zachovalých částí venkovských sídel a jejich okolí. Narušení krajiny a krajinného rázu.

BÍLSKO. Změna č. 2 A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN OBCE. : Olomoucký. : Městský úřad Litovel, odbor výstavby

BÍLSKO. Změna č. 2 A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN OBCE. : Olomoucký. : Městský úřad Litovel, odbor výstavby ÚZEMNÍ PLÁN OBCE BÍLSKO Změna č. 2 A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST OBEC : Bílsko OKRES : Olomouc KRAJ : Olomoucký POŘIZOVATEL OBJEDNATEL : Městský úřad Litovel, odbor výstavby Obec Bílsko PROJEKTANT :

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

Zadání územní studie lokalita "Švédské kříže" obec Moravany

Zadání územní studie lokalita Švédské kříže obec Moravany Zadání územní studie lokalita "Švédské kříže" obec Moravany Pořizovatel - Obecní úřad Moravany srpen 2015 Obecní úřad Moravany, je ve smyslu 6 odst. 2 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Datum nabytí. Místa, kde je možno do územně plánovací

Datum nabytí. Místa, kde je možno do územně plánovací Územní plán obce Chlebičov - Změna č. 1 Územní plán obce Dolní Životice - Změna č. 2 Územní plán obce Štítina - Změna č. 1 Územní plán obce Pustá Polom - Změna č. 3 NEPLATNÉ - VYDÁN ÚZEMNÍ PLÁN PUSTÁ POLOM

Více

R. 31.3.2015 1222/4 1958, 610/3819, 1961, 788/3819, 1984, 619/3819, 1984, 358/3819, 1989, 397/3819, 1960, 1970, O.,

R. 31.3.2015 1222/4 1958, 610/3819, 1961, 788/3819, 1984, 619/3819, 1984, 358/3819, 1989, 397/3819, 1960, 1970, O., Důvodová zpráva A) prodej p.p.č. 1222/4 o výměře 374 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou O prodej p.p.č. 1222/4 za účelem zahrady požádali na základě výzvy vlastníci bytových jednotek v objektu Podzimní 23,

Více

ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NĚMČICE NAD HANOU A. TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel : Magistrát města Prostějova Stavební úřad Projektant : ing. arch. Petr Malý Křelov, červenec 2014 1 OBSAHOVÝ LIST a. vymezení

Více

ZMĚNA Č. IV ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE O M I C E okr. Brno - venkov

ZMĚNA Č. IV ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE O M I C E okr. Brno - venkov ZMĚNA Č. IV ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE O M I C E okr. Brno - venkov I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Obecní úřad Omice, Tetčická 51, 664 41 Troubsko Obec Omice, Tetčická 51,

Více

Návrh zadání změny č.1 územního plánu Radomyšl

Návrh zadání změny č.1 územního plánu Radomyšl Návrh zadání změny č.1 územního plánu Radomyšl Vypracoval: Úřad městyse Radomyšl ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou úvod říjen 2013 O pořízení změny č. 1 územního plánu Radomyšl rozhodlo zastupitelstvo

Více

ÚZEMNÍ PLÁN HLUBOKÁ NAD VLTAVOU TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU ZÁZNAM O ÚČINNOSTI. starosta - ING. TOMÁŠ JIRSA

ÚZEMNÍ PLÁN HLUBOKÁ NAD VLTAVOU TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU ZÁZNAM O ÚČINNOSTI. starosta - ING. TOMÁŠ JIRSA PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DANĚK Husova 4, České Budějovice 370 01, telefon 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ÚZEMNÍ PLÁN HLUBOKÁ NAD VLTAVOU TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU Datum:

Více

Obec Tuřany. č. 4 / 2004. ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. Čl. l. Čl. 2. Rozsah platnosti. Čl. 3. Vymezení základních pojmů

Obec Tuřany. č. 4 / 2004. ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. Čl. l. Čl. 2. Rozsah platnosti. Čl. 3. Vymezení základních pojmů Obec Tuřany O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 4 / 2004 O ZÁVAZNÉ ČÁSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TUŘANY Zastupitelstvo obce Tuřany usnesením č. 48 / 04 ze dne 18.10.2004 schválilo v souladu s 84,

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 9 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Obecní úřad Výprachtice Stavební úřad PSČ, obec: Výprachtice č.p.3, 561 34 Výprachtice Věc: ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ podle ustvení

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Salačova Lhota zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ NAVRHOVANÉHO ŘEŠENÍ NA ZEMĚDĚLSKÝ PŮDNÍ FOND

VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ NAVRHOVANÉHO ŘEŠENÍ NA ZEMĚDĚLSKÝ PŮDNÍ FOND VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ NAVRHOVANÉHO ŘEŠENÍ NA ZEMĚDĚLSKÝ PŮDNÍ FOND Ú Z E M N Í P L Á N Ž I D L O C H O V I C E tabulky ů ZPF - příloha k odůvodnění čl. II.14.1, upraveno 04/2016 VYHODNOCENÍ

Více

Vyhláška obce Lichoceves č. 1/2003, kterou se vyhlašuje závazná část 1.změny územního plánu obce Lichoceves - Noutonice

Vyhláška obce Lichoceves č. 1/2003, kterou se vyhlašuje závazná část 1.změny územního plánu obce Lichoceves - Noutonice B. OBECNĚ ZÁVAZNÁ Vyhláška obce Lichoceves č. 1/2003, kterou se vyhlašuje závazná část 1.změny územního plánu obce Lichoceves - Noutonice Zastupitelstvo obce Lichoceves se na svém zasedání dne 4.12.2003

Více

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DLOUHOŇOVICE

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DLOUHOŇOVICE NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DLOUHOŇOVICE za období 05/2012 07/2016 ve smyslu ustanovení 55 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) v platném

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 28.5.2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace MO Liberec - Vratislavice nad Nisou Zpracoval: odbor, oddělení: Městský

Více

Usnesení č. 04/14Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a schvaluje rozpočtové opatření č. 8 za rok 2012 dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 04/14Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a schvaluje rozpočtové opatření č. 8 za rok 2012 dle předloženého návrhu. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

HODONÍN - RYBÁŘE REGULAČNÍ PLÁN ZMĚNA Č.1 A) TEXTOVÁ ČÁST B) GRAFICKÁ ČÁST I. ZMĚNA Č.1 REGULAČNÍHO PLÁNU HODONÍN -

HODONÍN - RYBÁŘE REGULAČNÍ PLÁN ZMĚNA Č.1 A) TEXTOVÁ ČÁST B) GRAFICKÁ ČÁST I. ZMĚNA Č.1 REGULAČNÍHO PLÁNU HODONÍN - HODONÍN - RYBÁŘE REGULAČNÍ PLÁN ZMĚNA Č.1 I. ZMĚNA Č.1 REGULAČNÍHO PLÁNU HODONÍN - RYBÁŘE A) TEXTOVÁ ČÁST B) GRAFICKÁ ČÁST ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, SPOL. S R.O. Akce. HODONÍN RYBÁŘE REGULAČNÍ

Více

Dohoda o změně hranice obcí

Dohoda o změně hranice obcí Dohoda o změně hranice obcí Město Lysá nad Labem IČ: 00239402 se sídlem Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem zastoupené Mgr. Jiřím Havelkou, starostou a Obec Přerov nad Labem IČ: 00239682 se sídlem

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MORAŠICE NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘELOUČ

ÚZEMNÍ PLÁN MORAŠICE NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘELOUČ ÚZEMNÍ PLÁN MORAŠICE ZPRACOVATEL: ING.ARCH.MILAN VOJTĚCH NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘELOUČ OBJEDNATEL: OBEC MORAŠICE DATUM: 09/2014 NÁVRH ÚP MORAŠICE 2 Zastupitelstvo obce

Více

Zpráva o uplatňování územního plánu Třebětice

Zpráva o uplatňování územního plánu Třebětice Městský úřad Dačice, úřad územního plánování - odbor stavební úřad Krajířova 27/1, 380 13 Dačice Zpráva o uplatňování územního plánu Třebětice Zpráva o uplatňování územního plánu Třebětice je zpracována

Více

A.1 Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě A.1.2. Údaje o stavebníkovi A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace

A.1 Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě A.1.2. Údaje o stavebníkovi A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace Obsah: A.1 Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě A.1.2. Údaje o stavebníkovi A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace A.2 Seznam vstupních podkladů A.3 Údaje o území A.4 Údaje o stavbě A.5

Více

Zpráva o uplatňování Územního plánu Svatá období 06/2009 03/2013

Zpráva o uplatňování Územního plánu Svatá období 06/2009 03/2013 Zpráva o uplatňování Územního plánu Svatá období 06/2009 03/2013 Pořizovatel: Městský úřad Beroun, odbor územního plánování a regionálního rozvoje Husovo náměstí 68 266 43 Beroun Zpráva o uplatňování Územního

Více

RADOŠOVICE NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU RADOŠOVICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

RADOŠOVICE NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU RADOŠOVICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 RADOŠOVICE NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU RADOŠOVICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim

Více

nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 tel. 485 243 111

nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 tel. 485 243 111 M A G I S T R Á T M Ě S T A L I B E R E C odbor hlavního architekta, oddělení územního plánování, jako příslušný Úřad územního plánování pro ORP Liberec nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 tel. 485

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4808-176/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4808-176/2016 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4808-176/2016 O ceně pozemku v obci Zahořany, včetně příslušenství, p.č.523/12, orná půda, o velikosti 8554 m 2, vše zapsáno na LV č.828 pro k.ú.zahořany u Mníšku pod Brdy Objednatel

Více

KOORDINOVANÉ ZÁVAZNÉ STANOVISKO

KOORDINOVANÉ ZÁVAZNÉ STANOVISKO KOORDINOVANÉ ZÁVAZNÉ STANOVISKO V PROCESU ÚZEMNÍHO ROZHODOVÁNÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ - o umístění stavby nebo zařízení (dále jen rozhodnutí o umístění stavby) -o změně využití území -o změně stavby a o změně

Více

L FOTODOKUMENTACE PPO NERATOVICKO (NERATOVICE, LIBIŠ, SPOLANA A.S.) PROTIPOVODŇOVÁ OCHRANA NA Q 100 LABE, VLTAVA

L FOTODOKUMENTACE PPO NERATOVICKO (NERATOVICE, LIBIŠ, SPOLANA A.S.) PROTIPOVODŇOVÁ OCHRANA NA Q 100 LABE, VLTAVA L FOTODOKUMENTACE PPO NERATOVICKO (NERATOVICE, LIBIŠ, SPOLANA A.S.) PROTIPOVODŇOVÁ OCHRANA NA Q 100 LABE, VLTAVA STUPEŇ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE: STUDIE PROVEDITELNOSTI DATUM: 11/2014 OBJEDNATEL: Město Neratovice

Více

Odbor dopravy ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ. Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu

Odbor dopravy ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ. Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu MĚSTSKÝ ÚŘAD TÁBOR Odbor dopravy Žižkovo náměstí 2 390 15 Tábor Telefon: +420 381 486 111 Fax: +420 381 486 100 E-mail: posta@mu.tabor.cz

Více

Změny v právních předpisech s dopady na RÚIAN. Marika Kopkášová

Změny v právních předpisech s dopady na RÚIAN. Marika Kopkášová Změny v právních předpisech s dopady na RÚIAN Marika Kopkášová Obsah 1) realizované (2015, 2016) - novela vyhlášky č. 326/2000 Sb. - novela zákona č. 128/2000 Sb., o obcích - změna stavebního zákona 2)

Více

Příloha č.: 7 Počet listů: 9. OCENĚNÍ STAVEBNÍCH POZEMKŮ AQUAPARKU PODLE TABULKY č. 1 PŘÍLOHY č. 2 OCEŇOVACÍ VYHLÁŠKY č. 441/2013 Sb.

Příloha č.: 7 Počet listů: 9. OCENĚNÍ STAVEBNÍCH POZEMKŮ AQUAPARKU PODLE TABULKY č. 1 PŘÍLOHY č. 2 OCEŇOVACÍ VYHLÁŠKY č. 441/2013 Sb. Příloha č.: 7 Počet listů: 9 OCENĚNÍ STAVEBNÍCH POZEMKŮ AQUAPARKU PODLE TABULKY č. 1 PŘÍLOHY č. 2 OCEŇOVACÍ VYHLÁŠKY č. 441/2013 Sb., 1 Ocenění stavebního pozemku v obci bo její oblasti, vyjmenované v

Více

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 2977 o výměře 50 m2 v k.ú. Jablonec nad Nisou

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 2977 o výměře 50 m2 v k.ú. Jablonec nad Nisou Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 2977 o výměře 50 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou Majetkoprávní oddělení oslovilo vlastníka p.p.č. 2167, kterým jsou Technické služby Jablonec nad Nisou, s.r.o., IČ 25475509,

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Tašov. Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Tašov. Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Stránka č. 1 z 8 Rozbor udržitelného rozvoje území obce Tašov zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

Ing.arch.Vlasta Šilhavá, Štompil 22, 624 00 Brno Atelier územního plánování a architektury. Ing.arch.Vlasta Šilhavá

Ing.arch.Vlasta Šilhavá, Štompil 22, 624 00 Brno Atelier územního plánování a architektury. Ing.arch.Vlasta Šilhavá Ing.arch.Vlasta Šilhavá, Štompil 22, 624 00 Brno Atelier územního plánování a architektury Změna č.1 územního plánu K Ř Í D L Ů V K Y Brno, únor 2009 Zpracovala: Ing.arch.Vlasta Šilhavá ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Více

ZÁZNAM O ÚČINNOSTI právní stav ÚPSÚ Slavětín nad Metují

ZÁZNAM O ÚČINNOSTI právní stav ÚPSÚ Slavětín nad Metují ZÁZNAM O ÚČINNOSTI právní stav ÚPSÚ Slavětín nad Metují Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Slavětín nad Met. Pořadové číslo poslední změny: 2 Datum vydání: 8. dubna 2008 Datum nabytí účinnosti poslední

Více

ZRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÍTLUKY

ZRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÍTLUKY ZRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÍTLUKY Návrh určený k projednání s dotčenými orgány a Krajským úřadem Jihomoravského kraje podle ustanovení 55 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a

Více

KRAJINNÝ PARK V TELČI

KRAJINNÝ PARK V TELČI MĚSTSKÝ ÚŘAD V TELČI ODBOR ROZVOJE A ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ Na základě zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a prováděcích předpisů jako pořizovatel regulačního plánu

Více

ÚZEMNÍ PLÁN JÍVKA NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV

ÚZEMNÍ PLÁN JÍVKA NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV ÚZEMNÍ PLÁN JÍVKA ZPRACOVATEL: ING.ARCH.MILAN VOJTĚCH NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV OBJEDNATEL: OBEC JÍVKA DATUM: 10/2014 NÁVRH ÚP JÍVKA 2 Zastupitelstvo obce Jívka, příslušné

Více

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 24.11.2011 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 24.11.2011 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice 3. PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 24.11.2011 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice Program odboru správy majetku: 1. Prodej pozemků pod bytovým domem čp. 1551, Turnov

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA KRÁSNÁ HORA NAD VLTAVOU

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA KRÁSNÁ HORA NAD VLTAVOU NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA KRÁSNÁ HORA NAD VLTAVOU POŘIZOVATEL: Městský úřad Sedlčany,Odbor výstavby a územního plánování, Nám. T.G.Masaryka 34, 264 80 Sedlčany SCHVALUJÍCÍ ORGÁN: Zastupitelstvo

Více

Příloha č. 3 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu

Příloha č. 3 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Příloha č. 3 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne... Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ o o umístění stavby nebo zařízení o o změně stavby a o změně

Více

Návrh zadání změny č. 1 územního plánu obce. Vémyslice

Návrh zadání změny č. 1 územního plánu obce. Vémyslice Pořizovatel: Městský úřad Moravský Krumlov, odbor výstavby a územního plánování, nám. Klášterní 125, 672 11 Moravský Krumlov, zpracoval za technické pomoci Ing. arch. Jany Benešové, Atelier URBI Talichova

Více

ÚZEMNÍ PLÁN TASOVICE TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ PLÁN TASOVICE TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN TASOVICE TEXTOVÁ ČÁST USB Urbanistické středisko Brno, Příkop 8, 602 00 Brno Akce : TASOVICE ÚZEMNÍ PLÁN Evidenční číslo zhotovitele : 27 001 168 Objednatel : Pořizovatel : Obec TASOVICE Městský

Více

VLACHOVO BŘEZÍ k. ú. Chocholatá Lhota, Dachov, Dolní a Horní Kožlí, Mojkov, Uhřice u Vlachova Březí, Vlachovo Březí

VLACHOVO BŘEZÍ k. ú. Chocholatá Lhota, Dachov, Dolní a Horní Kožlí, Mojkov, Uhřice u Vlachova Březí, Vlachovo Březí PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DANĚK Husova 4, České Budějovice 370 01, telefon 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ÚZEMNÍ PLÁN VLACHOVO BŘEZÍ k. ú. Chocholatá Lhota, Dachov, Dolní a

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KURDĚJOV TEXTOVÁ ČÁST POKYNY PRO ROZHODOVÁNÍ V ÚZEMÍ

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KURDĚJOV TEXTOVÁ ČÁST POKYNY PRO ROZHODOVÁNÍ V ÚZEMÍ ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KURDĚJOV TEXTOVÁ ČÁST POKYNY PRO ROZHODOVÁNÍ V ÚZEMÍ USB Urbanistické středisko Brno, Příkop 8, 602 00 Brno Akce : KURDĚJOV ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Více

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO tab. č. 1 PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO Plochy jsou určeny k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení, příp. i s hospodářským zázemím, pro občanské vybavení, pro drobnou výrobu a výrobní služby a pro veřejná

Více

obsah zadání regulačního plánu :

obsah zadání regulačního plánu : obsah zadání regulačního plánu :..1 vymezení řešeného území..2 požadavky na vymezení pozemků a jejich využití..3 požadavky na umístění a prostorové uspořádání staveb..4 požadavky na ochranu a rozvoj hodnot

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ZÁKLADNÍ NORMOVÁ A PŘEDPISOVÁ USTANOVENÍ V OBORU DOPRAVNÍCH STAVEB (POZEMNÍ KOMUNIKACE) Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice

Více

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava --------------------------------------------------------------------

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava -------------------------------------------------------------------- URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava -------------------------------------------------------------------- ÚZEMNÍ PLÁN OSOVÉ VYHOTOVENÍ PRÁVNÍHO STAVU PO ZMĚNĚ Č.1

Více

Územní plánu obce Přepeře

Územní plánu obce Přepeře - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Akce: Fáze: Objednatel Pořizovatel: Zhotovitel: Územní plánu obce Přepeře Návrh, úprava po veřejném projednání Obec Přepeře Přepeře 229, 512 61 Přepeře Městský úřad Turnov, Odbor

Více

VYHOTOVENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SKALICE PO ZMĚNĚ č. 3

VYHOTOVENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SKALICE PO ZMĚNĚ č. 3 VYHOTOVENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SKALICE PO ZMĚNĚ č. 3 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI VYHOTOVENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SKALICE ZAHRNUJÍCÍ PRÁVNÍ STAV PO VYDÁNÍ POSLEDNÍ ZMĚNY Označení správního orgánu, který poslední změnu vydal:

Více

OBEC ŠTÍTARY V Y H L Á Š K A. č. 4/ 2004. o závazných částech územního plánu obce Štítary

OBEC ŠTÍTARY V Y H L Á Š K A. č. 4/ 2004. o závazných částech územního plánu obce Štítary OBEC ŠTÍTARY V Y H L Á Š K A č. 4/ 2004 o závazných částech územního plánu obce Štítary Zastupitelstvo obce Štítary, vydává dle 84 odst. 2. písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění platných

Více

Návrh regulačního plánu lokality Pod Čilinou v Rokycanech

Návrh regulačního plánu lokality Pod Čilinou v Rokycanech Návrh regulačního plánu lokality Pod Čilinou v Rokycanech Textová část úprava duben 2010 Návrh regulačního plánu lokality Pod Čilinou v Rokycanech Pořizovatel: Zpracovatel: Městský úřad Rokycany Projektové

Více

Územní plán sídelního útvaru Jedovnice ZMĚNY J2, J3, J4, J5, J6, J7 J2: Plochy bydlení nad ČOV J3: Plochy bydlení ve farské zahradě J4: Plocha bydlení u řadových rodinných domů J5: Plochy bydlení v Chaloupkách

Více

U s n e s e n í z 21. zastupitelstva města konaného dne 11.04.2014 v malém sále Kulturního domu Staré Město

U s n e s e n í z 21. zastupitelstva města konaného dne 11.04.2014 v malém sále Kulturního domu Staré Město U s n e s e n í z 21. zastupitelstva města konaného dne 11.04.2014 v malém sále Kulturního domu Staré Město Usnesení č. 309/2014: program 21. zasedání zastupitelstva města Staré Město navržený radou města,

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MORAVANY

ÚZEMNÍ PLÁN MORAVANY ÚZEMNÍ PLÁN MORAVANY TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU příloha č.: I.A etapa: ÚZEMNÍ PLÁN pro vydání pořizovatel dokumentace: Magistrát města Pardubice, Odbor hlavního architekta Objednatel: Obec Moravany Zhotovitel:

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.2 ÚPO ETAPA: NÁVRH POŘIZOVATEL: Městský úřad Lovosice - úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic Pořizovatel: UPLAN Zastoupený Ing. Vlastimilem Smítkou Vlastiboř 21 392 01 Soběslav mobil: 773 638 043 e-mail: uplan@uplan.cz

Více

Zásady územního rozvoje Libereckého kraje (ZÚR LK)

Zásady územního rozvoje Libereckého kraje (ZÚR LK) Zásady územního rozvoje Libereckého kraje (ZÚR LK) Odbor územního plánování a stavebního řádu Informace o stavu pořizování a vztah k PÚR 2008 13.11.2009 Zásady územního rozvoje Libereckého kraje (ZÚR LK)

Více

Rožmitál pod Třemšínem okr. Příbram

Rožmitál pod Třemšínem okr. Příbram ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU Rožmitál pod Třemšínem okr. Příbram I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Rožmitál pod Třemšínem, odbor výstavby a životního

Více

MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY:

MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY: RADA MĚSTA SCHVALUJE : Příloha č. 01 usnesení 3 Rady města Stříbra ze dne 15.02016 MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY: I. NÁVRH NA VÝPOVĚĎ Z NÁJEMNÍ SMLOUVY: město Stříbro v souladu s nájemní smlouvu ze dne 17.09.2013

Více

Ú z e m n í p l á n U r č i c e I. Ú Z E M N Í P L Á N

Ú z e m n í p l á n U r č i c e I. Ú Z E M N Í P L Á N Ú z e m n í p l á n U r č i c e I. Ú Z E M N Í P L Á N ZHOTOVITEL : Urbanistické středisko Brno, spol. s r.o. Razítko: Jméno a příjmení : Funkce : Ing.arch. Vanda Ciznerová autorizovaný architekt č. 01

Více

ÚZEMNÍ PLÁN HOVORANY

ÚZEMNÍ PLÁN HOVORANY ÚZEMNÍ PLÁN HOVORANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Č. 1/2016 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který změnu územního plán vydal: Zastupitelstvo obce Hovorany Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel Městský úřad Kyjov,

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU BRATRONICE

ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU BRATRONICE ZMĚNA č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU BRATRONICE 1 Obsah: Lokalita č.1....3 Lokalita č.2 5 Lokalita č.3....6 Lokalita č.4....8 Lokalita č.5..10 Lokalita č.6.. 11 Lokalita č.7..13 Lokalita č.8..14 2

Více

ÚPO KAMENEC U POLIČKY

ÚPO KAMENEC U POLIČKY 1 ZMĚNY č.1 ÚPO KAMENEC U POLIČKY II.1 ODŮVODNĚNÍ Zpracovatel: ing.arch.milan Vojtěch, Nerudova 77, 533 04 Sezemice Pořizovatel: Městský úřad Polička Datum: Září 2008 2 Obsah: A. Vyhodnocení koordinace

Více

S-projekt plus,a.s. projektová a inženýrská činnost tř.tomáše Bati 508, 762 73 Zlín tel. 577594111, fax: 577212055 e-mail: atelier.b@s-projekt.

S-projekt plus,a.s. projektová a inženýrská činnost tř.tomáše Bati 508, 762 73 Zlín tel. 577594111, fax: 577212055 e-mail: atelier.b@s-projekt. 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Uherský Brod Odbor rozvoje města, Odd. územního plánování MĚSTO UHERSKÝ BROD URČENÝ ZASTUPITEL: Ing. Jan Hrdý - místostarosta města ZPRACOVATEL: S-projekt plus, a.s. Zlín, tř.

Více

DOPRAVNÍ ZÓNA STUDÉNKA

DOPRAVNÍ ZÓNA STUDÉNKA DOPRAVNÍ ZÓNA STUDÉNKA 18. prosinec 2007 Dopravní zóna Studénka Strana 1 Cenová nabídka na prodej: Prodej DZ Studénka nabízíme formou: 1) přímého prodeje pozemků 2) prodeje účelové společnosti SPV 3) prodej

Více

I. A TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU JÍLOVICE

I. A TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU JÍLOVICE I. A TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU JÍLOVICE ZPRACOVATEL: Architekt-urbanista: Les, ÚSES: Doprava: Voda, kanalizace: Elektrorozvody: Zeměd. půd. fond: PT-Atelier s.r.o. Na Žertvách 10, 180 00, Praha 8 IČO

Více

Návrh zadání změny č. 3 územního plánu města Nová Včelnice

Návrh zadání změny č. 3 územního plánu města Nová Včelnice Návrh zadání změny č. 3 územního plánu města Nová Včelnice Vypracoval: Městský úřad Nová Včelnice ve spolupráci s oprávněnou osobou březen 2011 úvod Požadujeme prověřit odůvodněnost návrhů na změny s ohledem

Více

PLOCHY BYDLENÍ V BYTOVÝCH DOMECH BH

PLOCHY BYDLENÍ V BYTOVÝCH DOMECH BH - stavby bytových domů PLOCHY BYDLENÍ V BYTOVÝCH DOMECH BH tab. č. 1 - stavby a zařízení občanského vybavení pro vzdělávání a výchovu, pro sociální služby, pro zdravotní služby, pro kulturu a církve, pro

Více

ÚP BRLOH _ návrh BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST. z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1

ÚP BRLOH _ návrh BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST. z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1 Ú Z E M N Í P L Á N BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1 A - Územní plán A1 - textová část A2 - grafická část. 1 : 5 000 A2.1 výkres základního členění území A2.2 hlavní výkres

Více

ÚZEMNÍ PLÁN HOLŠTEJN TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ PLÁN HOLŠTEJN TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN HOLŠTEJN TEXTOVÁ ČÁST AQUA PROCON, s.r.o., Palackého tř. 12, 612 00 Brno USB Urbanistické středisko Brno, Příkop 8, 602 00 Brno Akce : HOLŠTEJN ÚZEMNÍ PLÁN Evidenční číslo zhotovitele : 28

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Územní plán Hlavečník

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Územní plán Hlavečník OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY číslo OOP 1/2008 Zastupitelstvo obce Hlavečník, příslušné podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), za použití

Více

NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 2 Územního plánu obce Nemojany

NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 2 Územního plánu obce Nemojany NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 2 Územního plánu obce Nemojany Pořizovatel: Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám. 1, 682 01 Vyškov Datum: Říjen 2011 1 Obsah zadání: a) Požadavky

Více

Výměra nost. KN 74/2 zahrada 27 2538 32914 239 1414.88S 2299 13794.00 1296 KN: ovocný ovocný sad 27 32914 2299 13610.08Z 239 1434.

Výměra nost. KN 74/2 zahrada 27 2538 32914 239 1414.88S 2299 13794.00 1296 KN: ovocný ovocný sad 27 32914 2299 13610.08Z 239 1434. Označení pozemkových úprav: KoPÚ Močovice katastrální území: Krchleby u Čáslavi zpracováno z dat SPI ze dne: 23. 11. 2015 obec: Krchleby zpracovatel: GEO Hrubý spol. s r.o. Vlastníci zapsaní na listu vlastnictví

Více

k obecně závazné vyhlášce města Modřice č. 19/1995, o závazných částech Územního plánu sídelního útvaru Modřice

k obecně závazné vyhlášce města Modřice č. 19/1995, o závazných částech Územního plánu sídelního útvaru Modřice Dodatek č. 4 k OZV města Modřice č. 19/1995 Strana 1 (celkem 5) DODATEK Č. 4 k obecně závazné vyhlášce města Modřice č. 19/1995, o závazných částech Územního plánu sídelního útvaru Modřice Zastupitelstvo

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.1/2004

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.1/2004 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.1/2004 MĚSTA JABLONNÉ NAD ORLICÍ O ZÁVAZNÉ ČÁSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA JABLONNÉ NAD ORLICÍ Zastupitelstvo města Jablonné nad Orličí vydává podle 29 odst. 3 zákona č. 50/1976 Sb.,

Více

VÍTĚZNÁ ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU. OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP

VÍTĚZNÁ ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU. OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH PAVEL TOMEK DIGITÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ:

Více

červen 2015 Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa úřad územního plánování náměstí T.G. Masaryka č.p. 1 470 36 Česká Lípa

červen 2015 Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa úřad územního plánování náměstí T.G. Masaryka č.p. 1 470 36 Česká Lípa NÁVRH ZADÁNÍ Ú ZEMNÍHO PLÁNU L UKA červen 2015 Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa úřad územního plánování náměstí T.G. Masaryka č.p. 1 470 36 Česká Lípa Obsah a) požadavky na základní koncepci rozvoje

Více

ÚZEMNÍ PLÁN po změně č.1 KLOBOUKY U BRNA. okr. Břeclav I.A TEXTOVÁ ČÁST. Městský úřad Hustopeče, odbor regionálního rozvoje

ÚZEMNÍ PLÁN po změně č.1 KLOBOUKY U BRNA. okr. Břeclav I.A TEXTOVÁ ČÁST. Městský úřad Hustopeče, odbor regionálního rozvoje ÚZEMNÍ PLÁN po změně č.1 KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav I.A TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Městský úřad Hustopeče, odbor regionálního rozvoje Město Klobouky u Projektant: AR projekt s.r.o., Hviezdoslavova

Více

ÚZEMNÍ PLÁN VNOROVY ZÁZNAM O ÚČINNOSTI. Funkce: Podpis: Razítko: A - TEXTOVÁ ČÁST. Institut regionálních informací, s.r.o.

ÚZEMNÍ PLÁN VNOROVY ZÁZNAM O ÚČINNOSTI. Funkce: Podpis: Razítko: A - TEXTOVÁ ČÁST. Institut regionálních informací, s.r.o. ÚZEMNÍ PLÁN VNOROVY ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Vnorovy Číslo jednací: 09/Z05/11 Datum vydání: 3. 10. 2011 Datum nabytí účinnosti: Oprávněná úřední osoba

Více

Příloha č. 1: Vzor Ohlášení stavby

Příloha č. 1: Vzor Ohlášení stavby Příloha č. 1: Vzor Ohlášení stavby Příloha č. 1 k Vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Ulice: PSČ, obec: V.... dne..... Věc: OHLÁŠENÍ STAVBY podle ustanovení 104 odst. 2 písm. a) až

Více

A. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ

A. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ A. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ 1) Řešeným územím Územního plánu Baška je správní území obce Baška, které je tvořeno katastrálními územími Baška, Hodoňovice a Kunčičky u Bašky. Celková rozloha řešeného území

Více

ÚZEMNÍ PLÁN STŘÍLKY I. NÁVRH

ÚZEMNÍ PLÁN STŘÍLKY I. NÁVRH ÚZEMNÍ PLÁN STŘÍLKY I. NÁVRH Záznam o účinnosti (dle vyhlášky č. 500/2006 Sb., 14 ) ÚZEMNÍ PLÁN STŘÍLKY Správní orgán, který územní plán vydal: Určený zastupitel: Číslo jednací: Zastupitelstvo obce Střílky

Více

DÍVČICE, seminář 12.5.2008. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

DÍVČICE, seminář 12.5.2008. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí DÍVČICE, seminář 12.5.2008 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí PROGRAM SEMINÁŘE: INFORMACE O PROJEKTU VZDĚLÁVÁNÍ PROGRAM ROZVOJE VENKOVA (PRV) PRV, OSA

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH PAVEL TOMEK

ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH PAVEL TOMEK ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH

Více

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 1. Identifikační číslo 2. Kód 3. Pojmenování (název) životní situace Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 4. Základní informace Jedná se o uložení inženýrských sítí v souvislosti

Více

I. ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU HODONÍN

I. ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU HODONÍN I. ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU HODONÍN NÁVRH ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 majek@usbrno.cz

Více

NÁVRH ZADÁNÍ 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLÁŠTER HRADIŠTĚ NAD JIZEROU

NÁVRH ZADÁNÍ 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLÁŠTER HRADIŠTĚ NAD JIZEROU ČESKÁ REPUBLIKA STŘEDOČESKÝ KRAJ OKRES MLADÁ BOLESLAV OBEC KLÁŠTER HRADIŠTĚ NAD JIZEROU NÁVRH ZADÁNÍ 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLÁŠTER HRADIŠTĚ NAD JIZEROU zpracovaný dle 47 zákona č. 183/2006 Sb.,

Více

Název: Zásobování pitnou vodou vodovod Mohelnice-Litovel

Název: Zásobování pitnou vodou vodovod Mohelnice-Litovel f/ Zásobování vodou 4.1. Název: Zásobování pitnou vodou vodovod Mohelnice-Litovel kraje. Záměr navrhuje nový koridor pro vodovodní řady nadmístního významu, který vznikne propojením skupinového vodovodu

Více

Položka 17 1. Vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení anebo vydání rozhodnutí o změně vlivu užívání stavby na území

Položka 17 1. Vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení anebo vydání rozhodnutí o změně vlivu užívání stavby na území na stavebním úřadu (platné od 01.01.2013) dle přílohy č. 1 zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů Úkon Položka 17 1. Vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o projednávání návrhu zadání změny č. 4 územního plánu obce Kácov. Č.j.: MKH/042950/2008

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o projednávání návrhu zadání změny č. 4 územního plánu obce Kácov. Č.j.: MKH/042950/2008 Č.j.: MKH/042950/2008 MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 odbor regionálního rozvoje a územního plánování sídlo odboru: Václavské náměstí 182, Kutná Hora tel.:

Více

ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HROBČICE

ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HROBČICE OBEC HROBČICE Hrobčice 41, 417 57 Hrobčice ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HROBČICE Zastupitelstvo obce Hrobčice, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

OBSAH DOKUMENTACE OBSAH TEXTOVÉ ČÁSTI. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče

OBSAH DOKUMENTACE OBSAH TEXTOVÉ ČÁSTI. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.5 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HODSLAVICE - TEXTOVÁ ČÁST 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Nový Jičín Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče Oddělení úřad územního plánování

Více

Územní plán PODBŘEZÍ NÁVRH ZADÁNÍ

Územní plán PODBŘEZÍ NÁVRH ZADÁNÍ Územní plán PODBŘEZÍ NÁVRH ZADÁNÍ Zadání vypracovala: Ing. Naděžda Lžíčařová, odbor rozvoje města, úřad územního plánování, Městský úřad Dobruška, ve spolupráci s určeným členem zastupitelstva Antonínem

Více

změna č. 5 územního plánu obce Čejč

změna č. 5 územního plánu obce Čejč Spis: MUHO 21047/2013 ORM NÁVRH ZADÁNÍ změna č. 5 územního plánu obce Čejč okr. Hodonín Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města (dále také úřad územního plánování ) na základě usnesení Zastupitelstva

Více

NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU VALY

NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU VALY NÁVRH ÚP VALY 1 NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU VALY ZPRACOVATEL: ING.ARCH.MILAN VOJTĚCH NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘELOUČ OBJEDNATEL: OBEC VALY DATUM: 03/2016 NÁVRH ÚP VALY 2 Zastupitelstvo

Více

b. ZÁKLADNÍ KONCEPCE ROZVOJE ÚZEMÍ OBCE, OCHRANY A ROZVOJE JEHO HODNOT

b. ZÁKLADNÍ KONCEPCE ROZVOJE ÚZEMÍ OBCE, OCHRANY A ROZVOJE JEHO HODNOT V. SROVNÁVACÍ TEXT a. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ Obec má 1 katastrální území k. ú. Dlouhoňovice o výměře 390 ha. Hranice zastavěného území byla stanovena v souladu s 58 zákona č. 183/2006 Sb., o územním

Více

Návrh Zprávy o uplatňování Územního plánu Bukovina nad Labem BUKOVINA NAD LABEM ZPRACOVÁNO ZA OBDOBÍ 02/2012-10/2015

Návrh Zprávy o uplatňování Územního plánu Bukovina nad Labem BUKOVINA NAD LABEM ZPRACOVÁNO ZA OBDOBÍ 02/2012-10/2015 Návrh Zprávy o uplatňování Územního plánu Bukovina nad Labem Spis 66989/2015 NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU BUKOVINA NAD LABEM ZPRACOVÁNO ZA OBDOBÍ 02/2012-10/2015 SCHVALUJÍCÍ ORGÁN: Zastupitelstvo

Více

ÚZEMNÍ PLÁN VELKÉ MEZIŘÍČÍ

ÚZEMNÍ PLÁN VELKÉ MEZIŘÍČÍ URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boţí 11, 586 01 Jihlava -------------------------------------------------------------------- ÚZEMNÍ PLÁN VELKÉ MEZIŘÍČÍ NÁVRH zakázkové číslo: 24-38

Více