EMOČNĚ-ENERGETICKÁ ÚROVEŇ KRÁSKA. workbook. Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "EMOČNĚ-ENERGETICKÁ ÚROVEŇ KRÁSKA. workbook. Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky"

Transkript

1 EMOČNĚ-ENERGETICKÁ ÚROVEŇ KRÁSKA workbook Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky

2 ÚVOD DO WORKBOOKU Na úrovni Krásky je hlavním tématem sebeláska s přesahem do další úrovně, úrovně lásky/poslání. Na této úrovni už jsi zralá dívat se hlouběji a objevovat své stíny a strachy. Potřebuješ pěstovat sebelásku, aktivovat vnitřní sílu a aktivovat ženskou energii. A to všechno spolu teď uděláme. Otázky v sekci 1 - AKTIVUJI SVOJI VNITŘNÍ SÍLU ti pomůžou objevit situace, kdy ztrácíš svoji vnitřní sílu a zároveň si zvědomit, jak by to vypadalo, kdyby si v síle zůstala. Pojmenuješ si taky, co pro to můžeš konkrétně udělat. V sekci 2 - KULTIVUJI SVOJE STÍNY půjdeš do hloubky a podíváš se čelem na své stíny, které by sis možná dřív ani nepřiznala. Jenže ony tu jsou a dokud jsou popírané a nevědomé, ovlivňují tvůj život. Zapojíš sebereflexi i odvahu. Kultivací a přijetím stínů se ladíš na vyšší vibrace. A to chceme, protože co vysíláš, to také přitahuješ. Sekce 3 - PĚSTUJI SEBELÁSKU je rozdělená na dvě části. První část ti pomůže odhalit, kde jsi na sebe ještě dost tvrdá. Druhá část je sestavená tak, aby sis zvědomila, ukotvila a prožila (sebe)lásku. V sekci 4 - AKTIVUJI ŽENSKOU ENERGII se podíváš na ženské kvality a zreviduješ si, do jaké míry je uplatňuješ v životě i podnikání. Posoudíš také, které z nich bys ráda posílila, protože vnímáš, že by ti v životě i podnikání prospěly. Sekce 5 - TRANSFORMUJI SVÉ STRACHY tě provede procesem práce se strachy. Vyměníš své obavy za nová přesvědčení, která tě nebudou brzdit, ale naopak - budou tě podporovat. V sekci 6 - LADÍM SE NA VDĚČNOST VE SVÉM MAGNETICKÉM POLI má dvě části. V první části si poslechneš meditaci, kde otevřeš své srdce spřízněným klientům a naladíš se na své magnetické pole. Ve druhé části tě čekají otázky, jejichž záměrem je naladit tě na energii vděčnosti v podnikání. V sekci 7 - STRATEGICKÉ NAKOPNUTÍ si uděláš revizi svého podnikání, aby vše, co děláš bylo v souladu s tím, kým jsi právě teď. Smyslem je, abys dělala činnosti, které mají reálný pozitivní dopad na tvé podnikání a naopak přestala dělat činnosti, které jsou neefektivní, nebo jsou už "mimo tebe". V sekci 8 najdeš podpůrné afirmace a vytvoříš i své vlastní pro posílení sebelásky. A na závěr si v sekci 9 určíš své 3 akční kroky. Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 1.

3 DEJ SI PRO PRÁCI S WORKBOOKEM ZÁMĚR OBJEVIT TO NEJPRAVDIVĚJŠÍ V SOBĚ. Workbook je obsáhlý. Nespěchej s jeho vyplňováním, určitě ti to zabere víc dní. Některé otázky se v průběhu mohou opakovat, nebo jsou si velmi podobné. Je to záměrně. Někdy i změna jednoho slůvka může vyvolat jinou odpověď. Zároveň má na odpověď vliv i kontext, ve kterém o tom zrovna přemýšlíš. Neznamená to ale, že musíš odpovídat pokaždé jinak. Odpovídej s lehkostí, tak jak to k tobě bude přicházet. Nejsme ve škole, není potřeba se snažit. Nesnaž se o dokonalost. Po zpracování a ukotvení se v tom, kdo jsi, následují další úrovně. Stavíme pevné základy. Netlač na sebe, ale ani to zbytečně odkládej! Bez akce se nic nezmění. A to přece nechceš, že ne? Užívej si to, objevuj, jdi do hloubky, hlavně s chutí a odhodláním. Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 2.

4 1. AKTIVUJI SVOJI VNITŘNÍ SÍLU Sepiš si všechny konkrétní situace, okamžiky a lidi, kde cítíš, že nejsi ve své vnitřní síle: Situace, kdy nejsem ve své síle: Lidi, se kterými nejsem ve své síle: Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 3.

5 Jaké strachy a obavy u sebe vnímáš? Co ti brání být v situacích a lidmi, které sis definovala v předchozí otázce, ve své síle? Čeho se tam bojíš? Představ si, že cítíš svoji absolutní vnitřní sílu. Jak by to ve tvém životě vypadalo? a) Jak by ses chovala v konkrétních situacích nebo s konkrétními lidmi, které sis vypsala v otázce č. 1? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 4.

6 b) Jak by ses v těch situacích a s těmito lidmi cítila? Co konkrétně tě posune do tvé vnitřní síly? Jaký krok můžeš udělat? Jakou překážku, když překonáš, tě posune do vnitřní síly? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 5.

7 Právě sis udělala přehled oblastí, kde ztrácíš svoji sílu - viz odpovědi na otázku č. 1 Odhalila jsi obavy a strachy, které ti brání svoji sílu projevit - viz odpovědi na otázku č. Vidíš, kam by ses chtěla dostat, jak by to vypadalo, kdybys vnitřní sílu cítila - viz odpovědi na otázku č. 3 Máš i konkrétní možnosti a kroky, které cítíš, že by aktivovaly tvoji vnitřní sílu - viz odpovědi na otázku č. 4 Teď už si s tím můžeš krásně v realitě pracovat. Tvým úkolem je nenechat si brát svoji sílu - ať už v osobním životě, ale i v podnikatelském světě. 2. KULTIVUJI SVÉ STÍNY Každý v sobě má své stinné stránky. Jsme vzteklí, protivní, nepřejícní. Závidíme nebo pomlouváme. Stíny nejsou špatné, učí nás a posouvají, abychom byli nejlepší verzí sebe samých. A to chceme, že? Předpokladem ale je sami sobě stíny vůbec přiznat. Neschovávat je před sebou. Nehrát si na někoho, kdo nejsme. Když si je přiznáme, můžeme s nimi pracovat, kultivovat je, přijímat je. Dokud je sami neuvidíme a nepřipustíme, jsou naší nevědomou součástí a jejich působením se ladíme na nízké energetické vibrace. A jak vibrujeme, tak se nám i dostává zpátky. Už jen odkrytím své temné stránky tato temná stránka ztrácí na významu. Objevováním a transformováním stínů rosteš a sílíš. Jen když máme odvahu čelit věcem přesně tak, jak jsou, bez sebeklamu a iluzí, vyplyne z událostí světlo, které nás může vést na cestě k úspěchu. I-ťing Stoupni si do tvůrkyně, zapoj sebereflexi a pojď si co nejpravdivěji odpovědět na otázky. Pozor, tvá racionální část ví, jak by to mělo být správně a může mít tendence do toho zasahovat. To nechceme! Chceme odpovědi z nitra. Přečti si otázku, prociť ji v těle a když si začneš odpovídat opět vnímej tělo. Naciť se na to. Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 6.

8 Vstup do tohoto cvičení se záměrem dostat na povrch své nejhlubší stíny. Upozorňuji, že to nebude příjemné, ale bude to očistné. Důvěřuj procesu. Až skončíš s odpovídáním, udělej si krátké harmonizační cvičení popsané níže. S kým se nejčastěji srovnávám a v čem? V čem se chci cítit dokonale a proč? Co mi to přinese? Co na sobě nemám ráda? (na svém vzhledu, vlastnostech, chování, životě...) Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 7.

9 Co druhým závidím? Co mají a já to chci taky? KDO nebo CO může ohrozit moji pozici podnikatelky? Na koho žárlím? A proč? Komu nepřeji úspěch? Proč? Jak bych se cítila, kdyby ten někdo dosáhl úspěchu? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 8.

10 Komu dávám za vinu, když se mi něco nepodaří? Pravděpodobně to není pokaždé, když se ti něco nepodaří. Uvědom si ale, jestli a kdy se ti to možná stalo. Na CO a KOHO si často stěžuji? Kdo by se podle mě měl chovat jinak? Líp? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 9.

11 Co očekávám od svých klientů? Jak by se podle mě měli chovat? Např. měli by více reagovat na mé posty. Měli by být víc aktivní. Měli by si ode mě víc kupovat apod. Co mě na mých klientech štve? Racionálně si říkáš, že tě nic neštve? Pamatuj, hledáme stíny. Představ si své klienty a naciťuj. POKUD SES OPRAVDU NACÍTILA, NEMUSÍŠ SE TEĎ CÍTIT ÚPLNĚ DOBŘE. PROTO SI JEŠTĚ URČITĚ UDĚLEJ HARMONIZAČNÍ CVIČENÍ, KTERÉ NAJDEŠ NA DALŠÍ STRÁNCE. Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 10.

12 HARMONIZAČNÍ CVIČENÍ Postav se a vytřepej celé své tělo. Pravou nohu, levou nohu, pravou ruku, levou ruku a pak celé tělo i hlavu. Vytřepej všechny nepříjemné pocity, které v sobě máš, všechen stres, smutek, vztek, lítost. Třepej alespoň 1 minutu. Potom se zastav, dej si dlaně na srdce a udělej 5 nádechů a výdechů do srdce. Zakonči to větou, kterou sama sobě nahlas řekni: Jsem v pořádku tak, jak jsem. Všechno v mém životě je v pořádku. Mám se ráda. 3. PĚSTUJI SEBELÁSKU V této sekci tě čekají dvě série otázek. První série ti pomůže odhalit, kde jsi na sebe ještě dost tvrdá. Druhá série otázek je sestavená tak, aby sis zvědomila, ukotvila a prožila (sebe)lásku. 3.1 REVIZNÍ OTÁZKY K SEBELÁSCE Vidím sama sebe jako TOP PARTII? Proč ano nebo proč ne? Jsem sama se sebou v dobrém i ve zlém? Nebo se za něco kritizuji a bičuji? Za co? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 11.

13 V čem jsem na sebe ještě pořád hodně tvrdá? V čem na sobě šetřím? Kdy a v čem na sebe vyvíjím tlak? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 12.

14 Kdy a co mám potřebu nadmíru kontrolovat? Co se mi nedaří nechat plynout, i když bych chtěla? V čem mám na sebe přehnané nároky? Do čeho potřebuji dostat víc rovnováhy? Jak to konkrétně můžu udělat? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 13.

15 Jak často si dělám čas sama pro sebe? Je to pro mě dostačující? Pokud ne, kolik času týdně se rozhoduji věnovat od teď sama sobě? Jakým způsobem pečuji o své tělo? Je to pro mě dostačující? Pokud ne, co začnu dělat jinak? 3.2 ŽIJI (SEBE)LÁSKU Co na sobě miluji? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 14.

16 Co na mě milují ostatní? Proč bych si o sobě měla myslet, že jsem úžasná? V čem chci sama sobě ještě víc dopřávat? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 15.

17 Jaké "věci" ve mně vyvolávájí pocit lásky? Jak často je mám ve svém životě? Využij sekci 3.2 ŽIJI (SEBE)LÁSKU jako svůj ladič na vibrace lásky. Když v podnikání tvoříš, probuď v sobě tuto energii. Laď se na to, co je na tobě úžasného, co stojí za milování. S tímto vědomím se pouštěj do jakékoliv tvorby ve svém podnikání. Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 16.

18 4. AKTIVUJI ŽENSKOU ENERGII V PODNIKÁNÍ I ŽIVOTĚ Ohodnoť ženské kvality, které jsou uvedené v tabulce v prvním sloupci pocitovým číslem 1 až 10. Na kolik od 1 do 10 do svého podnikání (i života) zařazuji ženské kvality? 1=vůbec, 10=absolutně Přijetí Ženské kvality (sebe i druhých) Nakolik je mám ve svém životě? Ohodnoť v rozmezí 1-10 Přijímání (hojnosti, dárků, pochval,...) Péče Cykličnost Empatie Krása Lehkost Láskyplnost Intuice Plynutí Důvěra (v život, v proces...) Otevřenost Sexapeal Přitažlivost Podívej se na ty kvality, kde máš čísla v rozmezí 1 až 6 včetně. Vyber ty, u kterých cítíš, že bys je ráda zařadila do svého podnikání i života víc: Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 17.

19 A teď si vezmi jednu kvalitu po druhé (ty, které bys ráda v životě měla víc) a pro každou z nich si zpracuj následující dvě otázky. U jakých aktivit/činností už teď tyto kvality pociťuješ? (tanec, tvoření, relax, atd.) Jak bys mohla tyto vybrané kvality posílit a aplikovat je do podnikání? V čem konkrétně by to šlo? Jakým způsobem? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 18.

20 5. TRANSFORMUJI SVÉ STRACHY V tomto cvičení přeměníš své strachy na nové posilující přesvědčení. Je to základní technika, takže pokud máš v sobě silně zakořeněné, až traumatické strachy, je pravděpodobné, že k oslabení jejich vlivu to bude vyžadovat terapeutickou práci. Nicméně mnoho naučených a převzatých strachů lze touto technikou eliminovat. JAK VYPADÁ PROCES PRÁCE SE STRACHY: 1. Zvědomit si je 2. Zracionalizovat si je 3. Nahradit je pozitivními názory JAK S NÁSLEDUJÍCÍ TABULKOU PRACOVAT? Tabulka má 2 sloupce. Ale proces práce se strachy je tříkrokový. Krok č. 1 Do prvního sloupce zapiš všechny strachy/obavy, které teď cítíš. Krok č. 2 Podívej se na své strachy z nadhledu. Zapoj logickou racionální mysl. A ptej se: Opravdu to tak je? Jak tohle vím? Jak se na to můžu podívat jinak, z pozice tvůrkyně? Tato část slouží k racionalizaci, k sebereflexnímu pohledu na to, co tě omezuje. Není potřeba si to zapisovat, jde jen o uvědomění, že jsi možná uvěřila nějakému omezení, které se nikdy nestane. Krok č. 3 Druhý sloupec slouží k tomu, abys vyměnila strach za nové přesvědčení, které tě nebude brzdit, ale naopak bude tě na tvé cestě podporovat. Polož si otázku: Co lepšího si od teď můžu myslet? Svou odpověď si zapiš do 2. sloupce. ZAPISUJ V PŘÍTOMNÉM ČASE. Ještě než začneš, uvedu 2 příklady z praxe: Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 19.

21 Příklad č. 1 LIMIT = Bojím se, že když budu vidět, budou mě lidi kritizovat. RACIONALIZACE: Opravdu to tak je? Někdo mě možná bude kritizovat, ale určitě ne všichni. Ti, kterým budu sympatická, mě kritizovat nebudou. Když už mě někdo bude kritizovat, budou to ti, kteří nejsou moji srdcoví klienti. Nemůžu tu být pro všechny. Mně se přece taky nelíbí úplně všichni. ČEMU OD TEĎ UVĚŘÍM: Mí srdcoví klienti mě nekritizují. A já svou práci dělám právě pro ně. Mí srdcoví klienti mě naopak potřebují. Příklad č. 2 LIMIT = Mám strach, že se moje produkty nebudou prodávat. RACIONALIZACE: Opravdu to tak je? Už jsem si to vyzkoušela a opravdu jsem neprodala téměř nic. Jenže za tím pravděpodobně byly mé limity. Zrovna tenhle strach mi mé prodeje mohl blokovat. Když je transformuju, tak můžu prodávat. Není to objektivní pravda, že nebudu prodávat. Ostatní přece taky prodávají. Tak proč bych vlastně já nemohla? Mně moje práce baví i tak. Chci to dělat, protože to, co dělám mi dává smysl. Tak proč by mě měl tenhle strach omezovat? ČEMU OD TEĎ UVĚŘÍM: O mé produkty mají moji ideální klienti velký zájem a s radostí je kupují. Své produkty tvořím ráda a vím, že mají hodnotu. Nepotřebuji potvrzení zvenku, že jsou dobré. Příklad č. 3 LIMIT = Bojím se, že budu neúspěšná a budu muset s podnikáním skončit. RACIONALIZACE: Opravdu to tak je? No vlastně to nemůžu vědět, jak to dopadne. Je to nesmysl bát se teď něčeho, co vůbec nemusí nastat. Akorát mě to brzdí. Když to nezkusím, tak to nezjistím. Lepší je do toho jít a neuspět, než později litovat, že jsem to ani nezkusila. A když neuspěji? No a co? Můžu na sebe být hrdá, že jsem v sobě našla odvahu do toho jít. Budou to pro mě úžasné zkušenosti. ČEMU OD TEĎ UVĚŘÍM: Vím, že budu úspěšná. Už jen jít do podnikání a nenechat se ovládnout strachem je velký úspěch. Neexistuje reálný objektivní důvod, proč bych neměla uspět. Když můžou uspět ostatní, můžu uspět i já. Tak a teď už jdeme na to... Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 20.

22 Čeho se jako podnikatelka bojím? Mám strach, že Čeho se bojím Čemu od teď uvěřím? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 21.

23 Všimla sis, jaký to je pocit, když se na své strachy díváš z jiného úhlu pohledu, z pozice tvůrkyně? Všímáš si, že jsi to ty, kdo objevuje, transformuje a tvoří si tím svoji vlastní lepší budoucnost? Tímto procesem si můžeš zpracovávat další a další obavy, které se ti budou objevovat. TEĎ SI VEZMI 2. SLOUPEC, VYSTŘIHNI SI HO, A SVÁ NOVÁ PŘESVĚDČENÍ SI KAŽDÝ DEN PROČÍTEJ A PROCIŤUJ V TĚLE. AŽ TÍMTO SE STANE ZMĚNA. Nestačí si to vypsat a založit do šuplíku. Tímto způsobem to můžeš přenést do reality. Protože právě v realitě potřebuješ tvořit, protože v realitě přichází konkrétní výsledky. 6. LADÍM SE NA VDĚČNOST VE SVÉM MAGNETICKÉM POLI 6.1 OTEVÍRÁM SRDCE SPŘÍZNĚNÝM KLIENTŮM V této meditaci se budeš ladit na své magnetické pole a na své spřízněné klienty. Udělej si nerušený prostor pro sebe. Meditace trvá 12 minut. Pokud sis nechala zaslat výsledek testu, máš odkaz na tuto meditaci i v u. MEDITACE OTEVÍRÁM SVÉ SRDCE SPŘÍZNĚNÝM KLIENTŮM >> (Pokud sis nechala zaslat výsledek testu, najdeš v u i přímý odkaz na meditaci) 6.2 LADÍM SE NA VDĚČNOST V PODNIKÁNÍ Otázky v této sekci tě naladí na energii vděčnosti, která je v podnikání vesmírně důležitá. Pozn. Pokud sis ještě nepustila meditaci, doporučuji to udělat před zpracováním těchto otázek. Co miluji na svých klientech? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 22.

24 Čím mi dělají moji klienti radost? Co na svých klientech oceňuji? Co miluji na svém podnikání? Co mi v mém podnikání mi přináší radost? Za co jsem v podnikání vděčná? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 23.

25 Co mně v podnikání vždycky dokáže vykouzlit úsměv na rtech? Tohle je energie, na kterou se v podnikání laď. Energie lásky a vděčnosti. To je to, co ti do života i podnikání přináší smysl, a co ti dodává fyzickou energii, chuť i odhodlání. Tahle energie je přitažlivá pro tvé spřízněné klienty. 7. STRAGETICKÉ NAKOPNUTÍ Udělej si takovou malou revizi svého podnikání a zamysli se, jestli není něco, co už ti nepřináší radost a co by stálo za to opustit nebo změnit. DĚLEJ MÉNĚ, MĚJ VÍCE Co z tvých podnikatelských aktivit ti přináší největší výsledky? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 24.

26 Co z tvým podnikatelských aktivit nepřináší reálně výsledky? Co z činností, které v podnikání děláš, tě nebaví? Co z činností, které v podnikání děláš, tě naopak baví? Co můžeš a chceš v podnikání přestat dělat? Co můžeš a chceš začít dělat? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 25.

27 Jaké pocity ti přináší tvé podnikání? Je s tebou tvé podnikatelské téma stále v souladu? Věříš na 100% produktům/službám, které prodáváš? Nabízíš aktuálně nějaké produkty/služby, ze kterých už nemáš dobrý pocit? Pokud ano, co s tím uděláš? Jsi spokojená se svými cenami? Pokud ne, co s tím uděláš? Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 26.

28 Kde konkrétně komunikuješ se svými ideálními klienty? sociální sítě - jaké? ing web atd. Baví tě způsob, jakým s nimi komunikuješ? Pokud ne, co můžeš dělat jinak? Čím můžeš v podnikání ušetřit čas? Mohla bys některé své činnosti automatizovat? Je něco, co můžeš a chceš delegovat? Např. na virtuální asistentku. Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 27.

29 S kým bys mohla začít spolupracovat? S kým se chceš propojit? Jakým způsobem se můžeš ještě víc otevřít světu? 8. AFIRMACE Každý den by sis měla najít 1-3 minuty k tomu si přeříkat a nacítit afirmace, čímž se ladíš na vyšší vibrace. Základním předpokladem je, že afirmace by v tobě neměly vyvolávat silné negativní emoce. Pokud se ti to s některou afirmací stane, bude za ní schovaný nějaký strach nebo vzorec, který si potřebuješ rozklíčovat. V tomto případě tuto afirmaci nepoužívej. Vytvoř si své vlastní afirmace pro podporu sebelásky. Napiš si 5 věcí, které sama sobě ještě nedovoluješ. V čem jsi na sebe ještě tvrdá? Co si chceš konečně dovolit? Například: nechat věci plynout, přijímat nekonečnou hojnost, přijímat jen tak apod. Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 28.

30 A teď si z toho vytvoř afirmace:... Například: Dovoluji si nechat věci plynout. Dovoluji si přijímat nekonečnou hojnost. Dovoluji si 5přijímat jen tak atd.... Dovoluji si... Dovoluji si... Dovoluji si... Dovoluji si... Dovoluji si... Dávám ti sem pár afirmací, které jsou vhodné pro tvoji úroveň. Pokud s tebou rezonují, používej je. Doplň si je ale klidně i o své vlastní, které jsou pro tebe aktuální. Veškerá energie lásky je ve mně. Jsem uvolněná a cítím vnitřní klid. Otvírám své srdce lásce. Otvírám své srdce spřízněným duším. Pečuji o svou mysl a tělo, protože se miluji. Věřím sobě a své intuici. Miluji svou vlastní cestu. Jen to nejlepší je pro mě dobré. Každým dnem se miluji víc a víc. Důvěřuji sobě. Důvěřuji procesu. Užívám si s lehkostí své podnikání. MÉ VLASTNÍ AFIRMACE: Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 29.

31 9. JDU DO AKCE Jaké 3 kroky, které mě posunou vpřed, teď udělám? Kdy je udělám?... Slibuji to sama sobě? ANO NE Můj podpis:... Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 30.

32 10. SHRNUTÍ Gratuluju ti, pokud jsi pečlivě vypracovala tento workbook, máš krásný předpoklad pro svoji cestu ke hvězdám. Objevila jsi v čem ztrácíš svoji sílu, čeho se bojíš a jaké stíny tě možná ještě ovlivňovaly. Zároveň jsi udělala mnoho kroků k posílení sebelásky a ladění se na lásku. To vše ti pomůže na tvé podnikatelské cestě. Vše, co sis tu pojmenovala a zkonkretizovala je teď potřeba začlenit do tvého podnikatelského i osobního života. Opravdu nestačí vyplnit si papíry a myslet si, že teď to půjde samo. Je nutné přenést to z papíru do praxe, do své každodennosti. Začít to žít a vytvořit si nové zkušenosti, nové vzorce. Změna vyžaduje čas. Ale toho si jsou Krásky vědomy, že? Buď k sobě laskavá. Pečuj o sebe - fyzicky i mentálně. Nevytvářej na sebe tlak - teď už víš, kdy máš na sebe přehnané nároky, kdy jsi na sebe ještě tvrdá. Z pozice tvůrkyně to eliminuj. Laď se na lásku a vděčnost - na to, co je na tobě k milování, na to, jak úžasná jsi, ale i na to, co miluješ na svých klientech a svém podnikání. Vždy, když budeš tvořit obsah, postav se do této energie. Vnímej své magnetické pole a spřízněné duše, které v něm už teď jsou. Pouštěj si opakovaně meditaci, budeš-li to cítit. Aktivuj své ženské kvality. Vědomě je dávej do života i podnikání. Vždy, když se objeví nějaký strach, zpracuj si ho a vyměň ho za nové podpůrné prohlášení. Podnikatelskou revizi, která je v sekci 7, si dělej průběžně, ideálně 2x ročně. To, co ti už nedává smysl, co nepřináší výsledky, vypouštěj. Hledej nové příležitosti a cesty, které ti právě teď maximálně sedí. Afirmuj si každý den přesně to, co teď potřebuješ slyšet. Máš i akční 3 kroky, které teď cítíš, jako nejpodstatnější. Tak hurá do toho. Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 31.

33 Pokud cítíš, že potřebuješ individuální přístup, pohled z nadhledu, vedení, motivaci a podporu, můžeš využít spolupráci 1:1. Ráda ti budu oporou a laskavou nakopávačkou. Víc info najdeš tady: Držím palce! S láskou Aneta U. Prosím, udělej si chvilku času a napiš mi referenci na Test energetické úrovně a tento workbook. Mít od vás zpětné vazby je pro mě důležité a motivující pro další práci, kterou vám můžu pomáhat. DĚKUJI. Referenci můžeš poslat na aneta@jsemmagneticka.cz Aneta Uhrová Test energetické úrovně pro podnikatelky 32.

malýprůvodce životem

malýprůvodce životem karelspilko malýprůvodce životem Podívej se na to jinak a nechej věci, ať se stanou Žít v souladu s kosmickým proudem je koncem utrpení MALÝ PRŮVODCE ŽIVOTEM Podívej se na to jinak a nechej věci, ať se

Více

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Afirmace s Empatií Prvek - Dřevo Na každý týden jedna afirmace Pro období prvku Dřevo. www.empatia.cz www.akademiecelostnihozdravi.cz 2014 Věnování a poděkování Tuto

Více

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje?

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Co přijde příště? Přečti si můj příběh uvnitř MOJE RODINA SE MĚNÍ Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Proč se to děje? Existuje řada důvodů, proč se někteří rodiče rozejdou. Obvykle

Více

SÍLA PARTNERSTVÍ ŽENA JE LÁSKA

SÍLA PARTNERSTVÍ ŽENA JE LÁSKA SÍLA PARTNERSTVÍ ŽENA JE LÁSKA Jsi úžasná a skvělá. A já jsem naplněná a šťastná. Všechno, co dělám, má tím, že jsi tu se mnou, smysl. Děkuju ti! Vrátím ti tvou důvěru několikanásobně. A věřím, že ji mezi

Více

5 pilířů, na kterých postavíš důvěrné partnerství

5 pilířů, na kterých postavíš důvěrné partnerství 5 pilířů, na kterých postavíš důvěrné partnerství Možná jsi překvapena hned z několika věcí z nadpisu Jen 5 pilířů? Přijde ti, že vybudovat partnerský vztah, po kterém toužíš, je složité a náročné? Napadá

Více

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel 1. stupeň GRAFY Termín dotazníkového šetření: listopad/prosinec 2012 Škola: Základní škola a Mateřská škola Lašťany 373, 78316 Bělkovice - Lašťany počet žáků

Více

Spouštěč od Boha JJK L I C H T W E L T

Spouštěč od Boha JJK L I C H T W E L T Spouštěč od Boha JJK L I C H T W E L T V E R L A G Třináctý atribut času: T r a n s f o r m a c e Pro zakotvení nového atributu času je nezbytné přečíst tento Spouštěč od Boha vědomě a úplně. Tímto způsobem

Více

NOVÝ ROK Nový začátek, nový život

NOVÝ ROK Nový začátek, nový život NOVÝ ROK 2019 Nový začátek, nový život PRVNÍ KROK OHLÉDNOUT SE, UZAVŘÍT STARÉ A PŘIVÍTAT NOVÉ - NAPIŠTE Co jste prožili Čeho jste dosáhli Za co jste vděční Co je v mém životě nyní jinak, než před rokem

Více

Spouštěč od Boha JJK

Spouštěč od Boha JJK Spouštěč od Boha JJK Druhý atribut času: P o c t i v o s t Pro zakotvení nového atributu času je nezbytné přečíst tento Spouštěč od Boha vědomě a úplně. Tímto způsobem se dostaneš do souladu s energií

Více

Rady pro pokročilou duši

Rady pro pokročilou duši Rady pro pokročilou duši Richard Bach Příručka Mesiáše Rady pro pokročilou duši Nejlepší způsob, jak se vyhnout odpovědnosti, je říct: Mám odpovědnost. Tví přátelé tě během první minuty vašeho setkání

Více

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Role kouče Každý kouč by se měl snažil odemknout potenciál ostatních. Model GROW přináší jednoduchý návod, jak

Více

Ovládni svou konkurenci. Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků?

Ovládni svou konkurenci. Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků? Ovládni svou konkurenci Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků? Jak získat zákazníky tvé konkurence i když je už zavedená a ty teprve začínáš? 2 Udělej svou konkurenci nezajímavou Když začínáš

Více

50 ZPŮSOBŮ JAK BÝT SÁM SEBOU. Monika Mihaličková www.beyourself.cz

50 ZPŮSOBŮ JAK BÝT SÁM SEBOU. Monika Mihaličková www.beyourself.cz 50 ZPŮSOBŮ JAK BÝT SÁM SEBOU Monika Mihaličková www.beyourself.cz Jedinou povinností člověka je zjistit, co je jeho smyslem života. Tento e-book Vám pomůže, jak na to. 1 Zjisti, kdo jsi. Je to snadné.

Více

MAPA NA CESTU ROKEM 2019

MAPA NA CESTU ROKEM 2019 MAPA NA CESTU ROKEM 2019 PRACOVNÍ LISTY PRO UZAVŘENÍ ROKU 2018 A SKVĚLÝ START ROKU 2019 Než se vydám na cestu k novým obzorům, musím se nejdříve zorientovat v mapě. Kde se právě teď nacházím? Jakou cestu

Více

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě.

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. CESTA ZPÁTKY K SOBĚ Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. 1. krok Vztah k sobě Vztah k sobě je základ pro všechny

Více

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) # ) INVENTURA POCITŮ KŘIVDY "Bože, prosím, pomoz mi spatřit pravdu o mém rozhořčení Jsem naštvaný na: (ref. příklad str.65) Příčina: (ref. příklad str. 65) Ovlivňuje to mé: Mějte na paměti Sloupce 1 &

Více

Spouštěč od Boha JJK

Spouštěč od Boha JJK Spouštěč od Boha JJK Pátý atribut času: M í r Pro zakotvení nového atributu času je nezbytné přečíst tento Spouštěč od Boha vědomě a úplně. Tímto způsobem se dostaneš do souladu s energií ze zdroje existence

Více

7dílků. k radostnému životu v hojnosti. Petr Macháček. Tvůrčí sešit. Stáhni a používej Tvůrčí sešit 1

7dílků. k radostnému životu v hojnosti. Petr Macháček. Tvůrčí sešit. Stáhni a používej Tvůrčí sešit 1 7dílků k radostnému životu v hojnosti Tvůrčí sešit Petr Macháček Stáhni a používej Tvůrčí sešit 1 www.jajsemhojnost.cz 1. dílek ROZHODNUTÍ 1. den 1. Jak se cítíš právě teď? Uvědom si, jak se cítíš právě

Více

ODVAHU! Knížka o přežití. Okamžitá pomoc při strachu, úzkosti a panice

ODVAHU! Knížka o přežití. Okamžitá pomoc při strachu, úzkosti a panice Dr. med. Claudia Croos-Müller ODVAHU! Knížka o přežití Okamžitá pomoc při strachu, úzkosti a panice 12 a ½ cvičení pro okamžitou pomoc pro získání klidu a odvahy V této knize najdeš následující cvičení:

Více

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Pracovní listy Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Zadání: Zapiš si všechna negativní přesvědčení, která máš nebo si myslíš, že máš o sebevědomí, v oblasti dosahování

Více

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5)

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5) Přílohy Příloha č.1 - Dotazník Ahoj kluci a holky, prosím o vyplnění následujícího dotazníku. Dotazník má šest stránek. U otázek zaškrtni vždy jen jednu variantu, pokud není uvedeno jinak. Dotazník je

Více

OBSAH. 6 Zapoj a zapni mě 10 Zaregistruj si mě 16 Bav se se mnou 24 První pomoc 02/03

OBSAH. 6 Zapoj a zapni mě 10 Zaregistruj si mě 16 Bav se se mnou 24 První pomoc 02/03 jak si mě nastavit AHOJ, JSEM KUKI. OBSAH 6 Zapoj a zapni mě 10 Zaregistruj si mě 16 Bav se se mnou 24 První pomoc 02/03 A BUDU TĚ BAVIT. Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu

Více

ROK 2019 Z POHLEDU NUMEROLOGIE

ROK 2019 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Praktický rádce a průvodce rokem 2019 Miroslava Horáková www.cestouzmeny.cz ROK 2019 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Obsah O mně... 3 Úvod... 4 Hlavní témata roku 2019... 5 Rok 2018 a naše sebehodnota... 8 Rok 2019

Více

Co je afirmace? Zde je několik příkladů afirmací, mnohé z nich často sama užívám: Dnes jsem vděčná za svůj život. Dnes je krásný den!

Co je afirmace? Zde je několik příkladů afirmací, mnohé z nich často sama užívám: Dnes jsem vděčná za svůj život. Dnes je krásný den! Co je afirmace? Ve slovníku nalezneme význam tohoto slova ve smyslu přesvědčení, přitakání, ujištění, tvrzení. Každý den, každý okamžik nám hlavou běží mnoho myšlenek, tvrzení, přesvědčení, v duchu každý

Více

karelspilko buďsámsebou jdi vlastnícestou

karelspilko buďsámsebou jdi vlastnícestou karelspilko buďsámsebou jdi vlastnícestou Buď sám sebou jdi vlastní cestou Pardubice 2014 Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Karel Spilko BUĎ SÁM SEBOU JDI VLASTNÍ CESTOU Karel Spilko,

Více

rok před tebou Rok před tebou Věřím, že tento rok se může všechno povést rok před tebou Ve dne: podpis

rok před tebou Rok před tebou Věřím, že tento rok se může všechno povést rok před tebou Ve dne: podpis Věřím, že tento rok se může všechno povést Ve dne: rok před podpis tebou Bylo vyrobeno spolupracovníky YearCompass a dobrovolníky Invisible University International. Překladatelé: Veres Katalin, Lukáš

Více

Myšlenky srdce. Louise L. Hayová. poklad vnitřní moudrosti. poklad vnitřní moudrosti. Louise L. Hayová

Myšlenky srdce. Louise L. Hayová. poklad vnitřní moudrosti. poklad vnitřní moudrosti. Louise L. Hayová a rádcem při jejich zvládání. Nastal čas, abyste se zbavili starých přesvědčení a návyků. Meditace a cvičení obsažená na stránkách této knížky vám mohou pomoci získat důvěru při uskutečňování nezbytných

Více

INFORMACE PRO ŽÁKY ZŠ Kostelec nad Černými lesy ke vzdělávací službě

INFORMACE PRO ŽÁKY ZŠ Kostelec nad Černými lesy ke vzdělávací službě 1 INFORMACE PRO ŽÁKY ZŠ Kostelec nad Černými lesy ke vzdělávací službě Strana 1 (celkem 8) http://www.pohadkovaskola.cz Pohádková škola je další pomůcka, která ti může pomoci s přípravou do školy. Obsahuje

Více

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-52 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 7 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

rok před tebou

rok před tebou rok před tebou 2017 2018 Co to je? Plánovač roku Plánovač roku Ti pomůže uzavřít minulý rok a naplánovat rok, který máš před sebou. Co z toho budu mít? Plánování roku je dobrý zvyk. Díky němu si uvědomíš

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše důležité, ať víš,

Více

Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené

Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené Prožitkový večer Pátek, 7. Duben 19:30 Registrace 20:00 až cca. 22:00: Balance-Recovery Prožitkový večer Finanční vyrovnání: 30 Balance-Recovery Prožitkový

Více

Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky. S fotografiemi

Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky. S fotografiemi Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky S fotografiemi Část peněz ze zisku této knihy věnuje na podporu centra www.nightlife.mypage.cz Brána k uzdravení Těla, Duše i Světa.

Více

Udělej svůj produkt magicky neodolatelný v očích tvých zákazníků

Udělej svůj produkt magicky neodolatelný v očích tvých zákazníků Udělej svůj produkt magicky neodolatelný v očích tvých zákazníků Vzpomeň si na to, když jsi naposledy něco opravdu hrozně chtěl. Jaké to bylo? Vzpomeň si na tu touhu si něco koupit. Znáš ten pocit? Já

Více

MINIMUM. náhradní rodinné péci PORADCE

MINIMUM. náhradní rodinné péci PORADCE PORADCE 1) Od rodičů nebo jiných blízkých osob můžeš být oddělen/a jen na základě rozhodnutí soudu a jsou-li k tomu zákonné důvody. Chci se probudit...... aha...... chci se probudit doma...... takže se

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. A

Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. A 5 JZYKŮ LÁSKY Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. Jsem rád/a, když mě někdo obejme. 2. Rád/a trávím čas o samotě s člověkem,

Více

Slova, která fungují doma i v práci

Slova, která fungují doma i v práci Slova, která fungují doma i v práci staňte se mediátorem svého života Eva Mašková červen 2014 1 Jak dosáhnout co chceme? 2 Komunikace v globálním světě 3 Kdo má pravdu? Normální je se nedomluvit! 4 Řešení

Více

Slavnost Ježíše Krista Krále. Cyklus B Mt 25,31-46

Slavnost Ježíše Krista Krále. Cyklus B Mt 25,31-46 Slavnost Ježíše Krista Krále Cyklus B Mt 25,31-46 Má sílo Má sílo, k Tobě vzhlížím, má sílo Tobě zpívám, neboť ty Bože jsi útočiště mé. Pane můj, lásko má, Ty Bože jsi útočiště mé. Pane smiluj se Čtení

Více

Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy

Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy Po tom co dokončíte Váš Hledač záležitostí srdce, mužete se sem vrátit později a test si zopakovat, abyste viděli jak se změnili některé z Vašich odpovědí. Tohle může být skvělý způsob jak sledovat Váš

Více

2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy?

2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy? 2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy? Kolegiální vztahy jsou velmi delikátní záležitost, neboť s kolegy lidé tráví velkou část svého života. Pokud se v týmu vyskytuje někdo negativní,

Více

EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance)

EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance) EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance) 1. Emoce jsou velmi důležité. - Emoce působí na naše tělo a mohou vyvolat onemocnění. - Emoce působí na naši mysl a mohou způsobit, že

Více

O ZUZANCE pro holčičky, kluky a jejich rodiče

O ZUZANCE pro holčičky, kluky a jejich rodiče O ZUZANCE pro holčičky, kluky a jejich rodiče Maminka: Zuzanko, jsi celý den zavřená v pokojíčku. Co tu pořád děláš? Zuzanka: Mám tady králíčka Mrkvičku. Podívej, mami! Maminka: Aha, tak až si vyhraješ,

Více

TEST - JSEM SÁM SEBOU?

TEST - JSEM SÁM SEBOU? BÝT SÁM SEBOU Být sám sebou, znamená zjistit a naplňovat svůj smysl života, ten opravdový, po kterém vnitřně toužíte. Někteří lidé ani nevědí, co je jejich smyslem života a je pro ně velice těžké ho definovat.

Více

KIDSCREEN-27. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-27. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-27 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 5 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

Veškeré individuální konzultace a terapie, stejně jako skupinové workshopy a semináře probíhají v rámci specifického přístupu S it Systému.

Veškeré individuální konzultace a terapie, stejně jako skupinové workshopy a semináře probíhají v rámci specifického přístupu S it Systému. - Konzultace a terapie Individuální konzultace a poradenství individuální terapeutická práce dle potřeb klienta Podpora a vedení v integračních, separačních a léčivých procesech v jeho duši i těle, zohledňující

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

Sjednocování protikladů láskou. Láska, partnerství, přitažlivost, sexualita. Nejdřív se učíš lásce k sobě, pak k druhým. Nacházení správných hranic

Sjednocování protikladů láskou. Láska, partnerství, přitažlivost, sexualita. Nejdřív se učíš lásce k sobě, pak k druhým. Nacházení správných hranic VI: Zamilovaní Umění pěstovat vztahy Sjednocování protikladů láskou. Láska, partnerství, přitažlivost, sexualita. Nejdřív se učíš lásce k sobě, pak k druhým. Nacházení správných hranic ve vztazích. Erotika.

Více

Kde mohou pracovat lidé s postižením?

Kde mohou pracovat lidé s postižením? Kde mohou pracovat lidé s postižením? 30 Chráněné dílny Lidé s postižením pracují v chráněných dílnách. Většina lidí, kteří pracují v chráněných dílnách jsou lidé s postižením. V chráněné dílně ale také

Více

Projekt Odyssea,

Projekt Odyssea, Projekt Odyssea, www.odyssea.cz Příprava na vyučování s cíli osobnostní a sociální výchovy Téma oborové Vzdělávací obor Kdo jsem a kým bych chtěl být Člověk a jeho svět Ročník 3. Časový rozsah Tematický

Více

ChatBot - Povídací robot

ChatBot - Povídací robot Scratch 1 ChatBot - Povídací robot Všechny Kódovací kluby - Code Clubs musí být registrovány. Tím, že zaregistrujete váš klub, můžeme měřit náš dosah, a můžeme tak pokračovat s poskytováním zdrojů pro

Více

Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla!

Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla! Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla! CO JE PRO VÁS DŮLEŽITÉ! UVĚDOMIT SI, PROČ JSTE ZDE A CO CHCETE VE SVÉM ŽIVOTĚ ZMĚNIT A NA TOM BUDEME

Více

Pomoc v krizi spojené s elektronickým násilím a kriminalitou. Tereza Dufková Klára Trefná 2015

Pomoc v krizi spojené s elektronickým násilím a kriminalitou. Tereza Dufková Klára Trefná 2015 Pomoc v krizi spojené s elektronickým násilím a kriminalitou Tereza Dufková Klára Trefná 2015 Linka důvěry DKC pro děti i dospělé nepřetržitě dostupná odborná pomoc v krizových či závažných situacích

Více

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá.

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. To jsem JÁ 1I JMENUJI SE: Baví mě: To je otisk mé ruky: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. 2I Jmenuji se......... a je mi... let. Žiju společně s: Bydlím v: Nejvíc

Více

Milovat Boha celým srdcem, celým rozumem a celou silou a milovat bližního jako sám sebe je víc než všechny oběti a dary.

Milovat Boha celým srdcem, celým rozumem a celou silou a milovat bližního jako sám sebe je víc než všechny oběti a dary. Milovat Boha celým srdcem, celým rozumem a celou silou a milovat bližního jako sám sebe je víc než všechny oběti a dary. 31. neděle v liturgickém mezidobí cyklu B Evangelium (Mk 12,28b-34) Jeden z učitelů

Více

1. LEKCE MÉ JÁ, SEBEPOZNÁNÍ, SEBEPOJETÍ, VĚDOMÍ O SOBĚ SAMÉM

1. LEKCE MÉ JÁ, SEBEPOZNÁNÍ, SEBEPOJETÍ, VĚDOMÍ O SOBĚ SAMÉM 1. LEKCE MÉ JÁ, SEBEPOZNÁNÍ, SEBEPOJETÍ, VĚDOMÍ O SOBĚ SAMÉM Úvod Vycházejme z definice sebepoznání jako sociálního konstruktu osobnosti, ve němž je protagonista jak aktivní, tak pasivní. V procesu tvorby

Více

Pracovní listy KVARTA

Pracovní listy KVARTA Pracovní listy KVARTA Autor:Mgr.MartinaMale ková Použitá literatura: HANSEN ECHOVÁ,Barbara.Nápadyprorozvojahodnoceníklí ovýchkompetencížák.vyd.praha:portál, 2009, 117 s. ISBN 978-807-3673-888. MEZERA,Antonín.Projaképovolánísehodím?:jaksivybratst

Více

Jsem moc rád, že jsi tady. Cením si to a zároveň tě chci pochválit! Patříš mezi lidi, kteří na sobě chtějí pracovat, tato mapa je pro tebe, budiž ti

Jsem moc rád, že jsi tady. Cením si to a zároveň tě chci pochválit! Patříš mezi lidi, kteří na sobě chtějí pracovat, tato mapa je pro tebe, budiž ti Jsem moc rád, že jsi tady. Cením si to a zároveň tě chci pochválit! Patříš mezi lidi, kteří na sobě chtějí pracovat, tato mapa je pro tebe, budiž ti nápomocná při tvé cestě. Hodně štěstí! Marek Gerlich

Více

Pierre Franckh. Daruj si sebelásku

Pierre Franckh. Daruj si sebelásku Pierre Franckh Daruj si sebelásku Obsah Dar sebelásky Je sebeláska egoistická?... 6 Dar, který si můžeme dát sami... 7 Učiň rozhodnutí... 9 A už jsme na cestě k sebelásce... 14 V této knize se budeme zabývat

Více

E-book Partnerské vztahy jako růže

E-book Partnerské vztahy jako růže E-book Partnerské vztahy jako růže Mgr. Jitka Nesnídalová "Vztahy nás mnohému učí. Jsou jako růže plné trní, pokud se jimi necháme zmítat. Ale mohou být také voňavé, krásné a harmonické jako květ růže,

Více

Jak psát příspěvky do Inspiromatu? 1. Jednoduše 2. Co nejčastěji 3. Ţe se to snadno řekne? 4. Snadno se to i realizuje, kdyţ se ví jak

Jak psát příspěvky do Inspiromatu? 1. Jednoduše 2. Co nejčastěji 3. Ţe se to snadno řekne? 4. Snadno se to i realizuje, kdyţ se ví jak Jak psát příspěvky do Inspiromatu? 1. Jednoduše 2. Co nejčastěji 3. Ţe se to snadno řekne? 4. Snadno se to i realizuje, kdyţ se ví jak Většina novinářů má ráda plný stůl (Znáte tu o dr. Raabovi Jenkinsonovi?)

Více

Asertivita 5.5 ASERTIVNÍ PRÁVA

Asertivita 5.5 ASERTIVNÍ PRÁVA 5.5 ASERTIVNÍ PRÁVA Kaţdý má právo mít a vyjádřit své vlastní názory, jeţ se mohou lišit od ostatních lidí. Má právo být vyslechnut a brán váţně. Můţe s námi nesouhlasit. Má právo vyjádřit hněv, přiznat

Více

matematika český jazyk chování cizí jazyk AJ NJ jiný (který)

matematika český jazyk chování cizí jazyk AJ NJ jiný (který) Příloha č. 1 Dotazník Tato verze dotazníku byla určena pro chlapce. Verze pro děvčata má zaměněná jména a komiksový obrázek, který je na konci této přílohy. Ahoj, tento dotazník je část mé práce, ve které

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

ODPOVĚDI Z TICHA. Kapitola 1 PRÁCE A POVOLÁNÍ. Tvým velkým povoláním je být lidskou bytostí. To je tvé prvořadé a jediné pravé povolání.

ODPOVĚDI Z TICHA. Kapitola 1 PRÁCE A POVOLÁNÍ. Tvým velkým povoláním je být lidskou bytostí. To je tvé prvořadé a jediné pravé povolání. Kapitola 1 PRÁCE A POVOLÁNÍ Tvým velkým povoláním je být lidskou bytostí. To je tvé prvořadé a jediné pravé povolání. 23 Jeffrey Chappel PENÍZE Kdy se dočkám finančního zajištění? Peníze nejsou žádná jistota.

Více

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací Marketingový Plán Tvoje cesta k úspěchu Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací 3 způsoby výdělku s Nakupuješ pro sebe, používáš výrobky Betterware: šetříš na provizi Prodáváš

Více

JAK PŘEKONAT STRACH?

JAK PŘEKONAT STRACH? JAK PŘEKONAT STRACH? Traceuři tuto otázku řeší stále a pořád. Zejména když člověk začíná, je překonávání strachu na denním pořádku a pokud se chceš zlepšovat, musíš najít cestu, jak ho překonat. Kdy už

Více

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 01/2017 ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE Pohlazení, radost, energie a laskavost v srdci. S anděly kráčím nadšeně do nových dní roku 2017. Lehkost mého nitra je osvobozující.

Více

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková Copyright 2015 Lucie Michálková Grafická úprava a sazba Lukáš Vik, 2015 1. vydání Lukáš Vik, 2015 ISBN epub formátu: 978-80-87749-89-0 (epub) ISBN mobi formátu: 978-80-87749-90-6

Více

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma:

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma: PŘÍLOHY Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice Dotazník k bakalářské práci na téma: Programy primární prevence a jejich vliv na žáky základních škol. Ve městě Litoměřice Milí žáci,

Více

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina Cvičení 1: Vyjasněte si své hodnoty HODNOTY Žijete v souladu se svými hodnotami? Jste si vědomi svých hodnot? Dali jste si někdy čas na jasné definování a sepsání svých hodnot? Naplánovali jste si, že

Více

Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Otázky hledajících Vztahy. Óm Šrí Paramátmane Namaha

Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Otázky hledajících Vztahy. Óm Šrí Paramátmane Namaha Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Otázky hledajících Vztahy Óm Šrí Paramátmane Namaha Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Všichni si přejeme být šťastní

Více

ROZVOJ SENIORSKÝCH KOMPETENCÍ Osobní rozvoj seniora

ROZVOJ SENIORSKÝCH KOMPETENCÍ Osobní rozvoj seniora Váš prostor pro změnu ROZVOJ SENIORSKÝCH KOMPETENCÍ Osobní rozvoj seniora Ing. Iveta Hlaváčová, MBA Certifikovaný osobní a firemní kouč 01.03.2018 - KOMUNIKACE - ZPŮSOB SMÝŠLENÍ - OSOBNÍ STYL - SEBEPOZNÁNÍ

Více

Vysoká pec ve vašem nitru

Vysoká pec ve vašem nitru Obsah Předmluva... 7 Úvod... 10 Chcete-li objevit své pravé Já, já musí zemřít... 19 Vysoká pec ve vašem nitru... 49 Jak nechávat vše plynout a pozorovat... 80 Jak kráčet beze stop... 95 Mysl: velká pokladnice

Více

MUŽSKÁ SKUPINA V TK JAKO TERAPEUTICKÝ PROSTŘEDEK

MUŽSKÁ SKUPINA V TK JAKO TERAPEUTICKÝ PROSTŘEDEK MUŽSKÁ SKUPINA V TK JAKO TERAPEUTICKÝ PROSTŘEDEK Pavel Hrbáč TK WHITE LIGHT I. DOSAVADNÍ ZKUŠENOST S MUŽSKÝMI SKUPINAMI V TK WHITE LIGHT I. Několikaletá existence nepravidelných dělených skupin, uskutečňovány

Více

čtyři duchovní zákony? Už jsi slyšel

čtyři duchovní zákony? Už jsi slyšel čtyři duchovní zákony? Už jsi slyšel Stejně jako existují fyzikální zákony, které určují dění ve vesmíru, jsou i zákony duchovní, které určují náš vztah k Bohu. 1. Bůh tě miluje a má s tvým životem ten

Více

Jaká část těla tě nejvíc vzrušuje?

Jaká část těla tě nejvíc vzrušuje? Pravidla hry 1. Přečti otázku na pravdu nahlas. 2. Když si vybereš pravdu, uveď otevřenou a upřímnou odpověď. 3. Pokud se tě odpovědi ostatních dotýkají emocionálně nebo chceš uvést názor opačného pohlaví,

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

Vámi vybrané karty 2 / 6

Vámi vybrané karty 2 / 6 Vážený pane Nováku, Chceme vám tímto prostřednictvím poděkovat za koupi jedinečné věštby, kterou náš "Tarot přání" nabízí, a zároveň si vás dovolíme s ním krátce seznámit. Tarot přání je velmi mocný magický

Více

Obsah. Dětský pohled Lillian Alnev 117 Jak mohu pomoci? Joanne Friday 121 Skutečné já Glen Schneider 125 Praxe s přítelem Elmar Vogt 129

Obsah. Dětský pohled Lillian Alnev 117 Jak mohu pomoci? Joanne Friday 121 Skutečné já Glen Schneider 125 Praxe s přítelem Elmar Vogt 129 Obsah ÚVOD DÍTĚ V NAŠEM NITRU 7 ČÁST PRVNÍ UČENÍ O LÉČBĚ A UZDRAVENÍ 1. Energie uvědomění 15 2. Jsme našimi předky i našimi dětmi 23 3. Prvotní strach, prvotní touha 33 4. Jak dýchat, chodit a nechat věci

Více

KNIHA O PĚSTOUNSKÉ PÉČI PRO DĚTI

KNIHA O PĚSTOUNSKÉ PÉČI PRO DĚTI KNIHA O PĚSTOUNSKÉ PÉČI PRO DĚTI Když nemůžeš zůstat doma se svou vlastní rodinou, je stát odpovědný za to, aby o Tebe bylo řádně postaráno a abys měl/a všechny věci, které potřebuješ ke svému životu.

Více

Můj rok můj život Jaký byl a bude?

Můj rok můj život Jaký byl a bude? Jaký byl a bude? 2014 Lucie Valchařová, Blíží se nám konec roku a s ním nám přirozeně přichází na mysl, jaký vlastně byl ten náš rok 2014. Je skvělé přivítat nový rok s čistou hlavou a jasnými myšlenkami

Více

TVOŘIVÉ MYŠLENKY. Žijte odvážně!

TVOŘIVÉ MYŠLENKY. Žijte odvážně! TVOŘIVÉ MYŠLENKY Žijte odvážně! Pardubice 2011 Postupy, které vás posunou dál Věnováno všem, kteří se nebojí žít. ÚVOD Žijeme ve společnosti, která si hraje na jistotu a zabezpečení. Uvěřili jsme, že neustálou

Více

TVOJE TĚLO JE DOKONALÉ

TVOJE TĚLO JE DOKONALÉ TVOJE TĚLO JE DOKONALÉ Každá část tvého těla, od hlavy až k patě, má něco na práci. Máš oči, aby ses mohl dívat na svět kolem sebe. Máš uši, abys mohl poslouchat. Máš nohy, abys mohl chodit. V hlavě máš

Více

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková ÚVOD Při otevření této knihy se možná ptáte, k čemu je potřeba další kniha o zdraví, když už jich byly napsány stovky? Asi máte pravdu, ale můj velký zájem o možnosti sebeléčení s cílem pomoci sama sobě

Více

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce Marketingový plán Tvoje cesta k úspěchu Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce 1) 3 způsoby jak vydělat z - Kupuješ pro sebe, používáš výrobky: Šetříš na marži -

Více

fb.com/klubrmosty

fb.com/klubrmosty fb.com/klubrmosty www.r-mosty.cz Vítej v Klubu R-Mosty! Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ve věku 10-21 let Možná tu jsi poprvé. Je-li ti mezi 10 a 21 lety, tak tohle všechno už teď tady můžeš získat!

Více

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše důležité, ať víš,

Více

Anketa pro žáky soubor otázek

Anketa pro žáky soubor otázek Anketa pro žáky soubor otázek Nabídka všech otázek nástroje pro základní školu MOTIVACE: Co je pro Tebe ve škole důležité? Co by Ti měla škola pomoci dosáhnout? naučit se co jvíce připravit se na přijímací

Více

NADĚJE Jak pracujeme s nadějí v hospici. Mgr. Radka Alexandrová DLBsHospicem sv. Josefa, Rajhrad Brno

NADĚJE Jak pracujeme s nadějí v hospici. Mgr. Radka Alexandrová DLBsHospicem sv. Josefa, Rajhrad Brno NADĚJE Jak pracujeme s nadějí v hospici Mgr. Radka Alexandrová DLBsHospicem sv. Josefa, Rajhrad 19. 20.9.2013 Brno HOSPIC Místo, kam chodí lidé důstojně umírat Naděje na DOBROU SMRT Naděje na KVALITNÍ

Více

Přiměřené sebeprosazování Metodický list

Přiměřené sebeprosazování Metodický list Přiměřené sebeprosazování Metodický list skupinová práce - scénky, pochvala a kritika práce s interaktivní tabulí a do sešitů - vhodné věty chvály a kritiky diskuse - umění říct ne, Obecné informace k

Více

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše důležité, ať víš,

Více

OBSAH. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat AHOJ, JSEM KUKI. OBSAH 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 A BUDU TĚ BAVIT. Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše

Více

LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1

LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 Z poselství Ježíše ze dne 19. srpna 2012 v 10:56. LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1 ZA OCHRANU PŘED FALEŠNÝM PROROKEM Nejdražší Ježíši, zachraň nás před klamem falešného proroka. Ježíši, smiluj se nad námi. Ježíši,

Více

ÚNOR. Hledej a nacházej ten mír, který přivádí k hlubokému vnitřnímu porozumění, a uchovávej si ho bez ohledu na to, co se děje venku.

ÚNOR. Hledej a nacházej ten mír, který přivádí k hlubokému vnitřnímu porozumění, a uchovávej si ho bez ohledu na to, co se děje venku. ÚNOR Zjevilo se mi velmi drsné a rozzuřené moře s vlnami vysokými jako hory. Potom jsem uviděla, že pod hladinou je nádherný mír a pokoj. Zaslechla jsem tato slova: Hledej a nacházej ten mír, který přivádí

Více

ROK 2018 Z POHLEDU NUMEROLOGIE

ROK 2018 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Praktický rádce a průvodce rokem 2018 Miroslava Horáková www.cestouzmeny.cz ROK 2018 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Obsah O mně... 3 Úvod... 4 Hlavní témata roku 2018... 5 Rok 2018 a vztahy... 8 Rok 2018 a zdraví...

Více

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Přátelé, když jsem se nedávno procházel před víkendem po Ďáblickém lese, bylo nádherné, takové to podzimní, ponuré počasí a já jsem přemýšlel, co pěkného

Více

Dopisy Annamalai svámího dopisy č

Dopisy Annamalai svámího dopisy č Dopisy Annamalai svámího dopisy č. 21 23 zveřejněno na www.rudolfskarnitzl.cz Můj drahý Bruno, Dopis č. 21 Tiruvannamalai, 23. 9. 1986 nechť tě Milost Bhagavána Šrí Ramany ochraňuje a žehná ti. Rád se

Více

Vítejte v jednotě! Poselství pro srpen 2011

Vítejte v jednotě! Poselství pro srpen 2011 Poselství pro srpen 2011 Přijala Barbara Bessen, http://www.kryon-deutschland.com/ Překlad Marketa Selinijana, www.zemeandelu.cz Vítejte v jednotě! Buďte pozdraveni milí přátelé, zde je KRYON z magnetické

Více