Odpov di na dotazy k ve ejné zakázce. 30/ SSZ Registr IKP

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odpov di na dotazy k ve ejné zakázce. 30/2014-53-27. SSZ Registr IKP"

Transkript

1 Odpov di na dotazy k ve ejné zakázce. 30/ SSZ Registr IKP 1. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je znázorn na vazba na IVK - <<flow>>. Na rozdíl od tok nap íklad INP na IKP, kde je uvedena forma datového souboru, není u tohoto toku zp sob vazby z ejmý. Jakým zp sobem je tato vazba realizována? Odpov : Komunikace je realizována prost ednictvím webových služeb. 2. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je znázorn na vazba z KE - <<flow>>. Na rozdíl od tok nap íklad INP na IKP, kde je uvedena forma datového souboru, není u tohoto toku zp sob vazby ejmý. Jakým zp sobem je tato vazba realizována? Odpov : Komunikace je realizována prost ednictvím webových služeb. 3. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je znázorn na vazba na WORK. Co je WORK? Odpov : Jedná se o systém poskytující nástroje pro správu a ízení požadavku na zpracování v agendách správy nárokových podklad a rozhodování o dávkách d chodového pojišt ní. 4. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je znázorn na vazba na WORK - <<flow>>. Na rozdíl od tok nap íklad INP na IKP, kde je uvedena forma datového souboru, není u tohoto toku zp sob vazby z ejmý. Jakým zp sobem je tato vazba realizována? Odpov : WORK poskytuje integra ní rozhraní v podob webových služeb. 5. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je znázorn na vazba z DA. Jak asto p edání t chto Odpov : P edání dat probíhá denn.. 6. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je znázorn na vazba z INP. Jak asto p edání t chto Odpov : P edání dat probíhá denn..

2 7. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je znázorn na vazba z IVK. Jak asto p edání t chto Odpov : P edání dat probíhá denn.. 8. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je ve schématu komponent znázorn na vazba na SI2. Co je SI2? Odpov : Jedná se o komunika ní rozhraní kmenových evidencí. 9. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je ve schématu komponent znázorn na vazba na Drc Aktualni. Co je Drc Aktualni? Odpov : Jedná se o formu databázového rozhraní zajiš ující podporu hromadných operací z dat kmenových evidencí. 10. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je znázorn na vrstva DB. Z pohledu požadovaného obsahu napln ní kapitol Testovácí ást, Nasazování, atd, jaká je použitá databázová platforma registru IKP? Odpov : Použitá platforma je Oracle 10g. P ipravuje se migrace na Oracle 12c. 11. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je znázorn na vrstva DB. Z pohledu požadovaného obsahu napln ní kapitol Testovácí ást, Nasazování, atd, je na DB vrstv realizována n jaká ást aplika ní logiky ve form uložených procedur nebo databázových trigr? Odpov : Import dat je pomocí SQL-loaderu. 2 triggery jsou použity jen pro vkládání primárních identifikátor ze sekvencí. 46 uložených procedur je pro ízení front požadavk, dávkové zpracování dat (nap. výmaz historických záznam ) a 24 scheduled jobs pro ízení front požadavk. 12. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP je znázorn na vrstva AS. Její sou ásti je komponenta Statistiky. Je tato komponenta ešena kompletním istým vývojem v Microsot.NET nebo jsou využity n jaké SW komponenty (pokud ano, tak jaké?), p ípadn produkty t etích stran (pokud ano, tak jaké?) - nap íklad SQL Reporting Services, a podobn. Odpov : Statistky jsou po ítány pomocí aplika ní vrstvy postavené na Microsoft.Net frameworku ve spolupráci s PLSQL Oracle. SQL reporting se nepoužívají (jsou sou ástí MS SQL serveru a IKP používá Oracle). Z komponent t etích stran je použita pouze schválená knihovna pro podporu logování Log4Net.

3 13. Obsahuje implementace registru IKP komponenty t etích stran, které nejsou standardní sou ástí vývojové platformy Microsoft.NET (pokud ano, tak jaké?)? Odpov : Z komponent t etích stran je použita pouze schválená knihovna pro podporu logování Log4Net. 14. Pokud obsahuje implementace IKP komponenty t etích stran, které nejsou standardní sou ástí vývojové platformy Microsoft.NET, jaké komponenty to jsou a jaký je licen ní vztah pro tyto komponenty ze strany SSZ? Odpov : Používá se knihovna pro podporu logování Log4Net - GNU Public License (GPL) od Apache Software Foundation. Klient IKP pro n které usecase používá kooperaci s MS Office MS Excel. 15. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury architektury a vazeb v APV IKP není z ejmým zp sobem znázorn n zp sob autentizace a autorizace uživatel IKP. Je problematika autorizace a autentizace ešena kompletn intern v rámci IKP nebo jsou využity jiné systémy SSZ (pokud ano, tak jaké? - nap íklad integrace do AAA portálu dle standard SSZ)? Odpov : Problematika autentizace a autorizace uživatel IKP je zahrnuta v integraci AAA portálu dle standard SSZ. 16. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV IKP není z ejmým zp sobem znázorn n zp sob autentizace a autorizace uživatel IKP. Pokud je pro autentizaci a autorizaci použit jiný systém mimo implementaci IKP, jaký a jaký je zp sob integrace na n j? Odpov : Integrace do AAA portálu je ízena platnými standardy SSZ. 17. Existuje pevn definovaný termín, od kterého je nutné p evzít APV IKP do servisu? Pokud ano, jaký je to termín? Odpov : Termín pro p evzetí do servisu není pevn definovaný, bude dále up esn n v rámci díl ích smluv. 18. V odpov dích na dotazy Zadavatel uvedl, že vlastní všechny zdrojové kódy aplikace. Vlastní zadavatel i další sou ásti ešení IKP? Tj. P edevším aktuální analytickou dokumentaci, programátorskou dokumentaci, testovací dokumentaci a stávající testovací scéná e, automatizované regresní testy a podobn? Odpov : Zadavatel vlastní bezpe nostní dokumentaci, testovací scéná e, analytickou dokumentaci, instala ní p íru ku a administrátorskou dokumentaci.

4 19. Jaký je režim vývoje APV IKP? Je na SSZ provozováno n jaké ešení pro verzování kódu (nap. TFS), nebo je tato innost ist v režii dodavatele a na SSZ jsou p edávány pouze výsledné výstupy související s provozem ešení? Odpov : Režim vývoje APV IKP a verzování je ur eno v platných standardech SSZ. 20. V ZD je uvedeno jako místo pln ní VZ prostory zadavatele. Znamená to, že zadavatel požaduje nap íklad v p ípad rozvoje aplikace APV IKP fyzickou p ítomnost kompletního vývojového týmu v prostorách zadavatele? Odpov : Zadavatel nepožaduje p ítomnost kompletního týmu v p ípad rozvoje, ale jednotliví lenové budou p ítomni minimáln p i testování v integra ním prost edí SSZ. 21. Pro ú ely aplika ní podpory APV IKP je sou ástí dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetutechnicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole uvedena reak ní doba kategorie A 1.hod. V souvislosti s definovaným místem pln ní VZ, kterým jsou prostory Zadavatele by toto v praxi znamenalo fyzickou p ítomnost osob zajiš ujících aplika ní podporu v prostorách zadavatele. Umožní Zadavatel pro ú ely aplika ní podpory vzdálený p ístup k APV IKP technickými prost edky (nap íklad VPN, Remote Desktop Access, a podobn )? Odpov : SSZ standardn neposkytuje vzdálený p ístup k DB SSZ ani k aplika ním server m. Je však možná p ítomnost realiza ního týmu a sou in ní s administrací SSZ. 22. Vzhledem k tomu, že v dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technickepozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP se požaduje uvedení návrhu p edání aplika ní podpory a rozvoje ípadnému novému dodavateli, je možné o ekávat, že má Zadavatel obdobnou metodiku p edání i stávajícímu Dodavateli APV IKP. Je tomu tak a je Zadavatel schopen toto p edání ze strany stávajícího Dodavatele APV IKP zajistit? Odpov : Zadavatel je schopen zajistit p edání APV IKP. 23. Zadavatel uvádí v zadávací dokumentaci v kapitole 9.2 zp sob hodnocení p emž jedno z díl ích hodnotících kritérií je Nabídková cena. Toto kritérium má dále 2 subkritéria s p íslušnými váhami. V p íloze 2 v kapitole 1.1 Jednotkové ceny za lov koden uvádí Pro veškeré dodávané služby dle této Smlouvy platí následující jednotkové ceny za lov koden (dále jen D, 1 D odpovídá 8 lov kohodinám) rozd lené podle rolí Není tedy možné žádným zp sobem m nit nezávisle celkovou cenu za zajišt ní rozvoje aplikace (dle l. 3 P ílohy. 1 Rámcové smlouvy) a celkovou cenu za zajišt ní aplika ní podpory (dle l. 4 P ílohy. 1 Rámcové smlouvy). V ádku Ostatní v obou tabulkách má být stanovena také jedna jednotková cena za všechny Ostatní role. Co když je takových rolí více (Ostatní A, Ostatní B, Ostatní C apod.)? Má je Uchaze konkrétn vyzna it a p idat ádky? Mohou být r zné pro ob p íslušné tabulky? Má být jednotková cena zpr rována do jedné ádky? Kde všude v nabídce mají být takové role explicitn s p esnými názvy uvedeny? Zp sob hodnocení je pro Uchaze e matoucí, proto žádáme o úpravu zp sobu hodnocení nebo ípadn o vysv tlení zp sobu hodnocení.

5 Odpov : Kategorie Ostatní role je brána jako jedna položka bez dalšího len ní Bc. Ludmila Hnutová odd lení centrálního zadávání ve ejných zakázek SSZ

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 25/

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 25/ Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 25/2016-53-56 Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast D chodové dávky - II Jaká konkrétní dokumentace pro jednotlivé moduly

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/2016-53-27 Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP edm tem zakázky je také vývoj a údržba aplika ního programového

Více

Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 2/2015-53-28

Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 2/2015-53-28 Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 2/2015-53-28 Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast Správy údajové základny - II A. Z popisu modelového požadavku v

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 59/2012-17-27. Digitalizace dokumentace Léka ské posudkové služby SSZ, vyt žování a konsolidace dat

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 59/2012-17-27. Digitalizace dokumentace Léka ské posudkové služby SSZ, vyt žování a konsolidace dat Kde nalezneme barevn rozlišené druhy dokument ke zpracování, ovšem k dispozici máme pouze b dokumenty p ílohy.1. Myslíte si, že bych Vás mohl poprosit o barevnou p ílohu.1.? edm tem pln ní je pouze ernobílé

Více

Rámcová smlouva o vývoji a údržb systému AAA portál - II

Rámcová smlouva o vývoji a údržb systému AAA portál - II OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Rámcová smlouva o vývoji a údržb systému AAA portál II Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot

Více

s pln ním ve ejné zakázky, napln ny. - Popis p edm tu ve ejné zakázky. - Popis vzájemného vztahu edm tu ve ejné zakázky a pot eb zadavatele.

s pln ním ve ejné zakázky, napln ny. - Popis p edm tu ve ejné zakázky. - Popis vzájemného vztahu edm tu ve ejné zakázky a pot eb zadavatele. Centralizace APV OSV OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné

Více

Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV - II

Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV - II OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV II Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely edb žného oznámení Od

Více

Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 29/2014-53-28. SSZ Datový katalog

Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 29/2014-53-28. SSZ Datový katalog Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 29/2014-53-28 SSZ Datový katalog 1. Up es ující dotaz k odpov di Zadavatele k d íve položenému dotazu: V rámci kap. 2.2.8 Požadované sou innosti Zadávací

Více

HW vybavení nov vybudovaného datového centra SSZ (Zvýšení kapacity Datového úložišt )

HW vybavení nov vybudovaného datového centra SSZ (Zvýšení kapacity Datového úložišt ) OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY HW vybavení nov vybudovaného datového centra SSZ (Zvýšení kapacity Datového úložišt ) Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky

Více

Zakázka bude pln na b hem roku 2014 a v následujících 48 sících od uzav ení smlouvy.

Zakázka bude pln na b hem roku 2014 a v následujících 48 sících od uzav ení smlouvy. OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Služba na zajišt ní provozu a expertní podpory datové sít Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis

Více

V rámci aplika ního vybavení pro oblast vymáhání pohledávek - APV INS, INS-MKV a SPR zajistit:

V rámci aplika ního vybavení pro oblast vymáhání pohledávek - APV INS, INS-MKV a SPR zajistit: OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro vymáhání pohledávek Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 14/

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 14/ Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 14/2016-53-28 SSZ - Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast OCR linek 1) Ustanovení odst. 10.10 Rámcové smlouvy stanoví,

Více

SSZ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast OCR linek

SSZ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast OCR linek OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY SSZ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast OCR linek Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve

Více

íloha. 1 Specifikace p edm tu pln ní úprav APV

íloha. 1 Specifikace p edm tu pln ní úprav APV íloha. 1 Specifikace p edm tu pln ní úprav APV edm tem této smlouvy jsou úpravy aplika ního programového vybavení Odb ratele sestávajícího z programových modul a aplikací (dále také APV ) v souvislosti

Více

01. 08. 2015 31. 07. 2019

01. 08. 2015 31. 07. 2019 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní pravidelných úklidových prací pro OSSZ Bruntál, OSSZ FrýdekMístek, OSSZ Karviná, OSSZ Nový Ji ín, OSSZ Opava a OSSZ Ostrava ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 58/2012-17-27 Vytvo ení registru individuálních kont pojišt nc

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 58/2012-17-27 Vytvo ení registru individuálních kont pojišt nc 1. Zajistí vytvo ení systému EDS-A zadavatel? (P íloha 1 ZD, kapitola 1 a 3.5) Zadavatel EDS-A nezajistí, EDS-A je sou ástí dodávky v rámci této ve ejné zakázky. 2. Jaká je používaná ESB platforma? Biz

Více

Od vodn ní p im enosti požadavk na technické kvalifika ní p edpoklady pro pln ní ve ejné zakázky na dodávky, pokud požaduje 1

Od vodn ní p im enosti požadavk na technické kvalifika ní p edpoklady pro pln ní ve ejné zakázky na dodávky, pokud požaduje 1 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY SSZ Podpora a další rozvoj ešení interaktivních formulá. ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo - Popis pot eb, které mají být

Více

Do 48 m síc od platnosti a ú innosti smlouvy

Do 48 m síc od platnosti a ú innosti smlouvy OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné zakázky napln ny. Popis p edm tu ve ejné

Více

01. 08. 2015 31. 07. 2019

01. 08. 2015 31. 07. 2019 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní strážní služby, recep ní služby a obsluhy PbÚ pro OSSZ FrýdekMístek, OSSZ Karviná, OSSZ Nový Ji ín, OSSZ Opava a OSSZ Ostrava ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného

Více

Pojišt ní odpov dnosti za škodu zp sobenou provozem vozidel a havarijní pojišt ní vozidel SSZ

Pojišt ní odpov dnosti za škodu zp sobenou provozem vozidel a havarijní pojišt ní vozidel SSZ OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Pojišt ní odpov dnosti za škodu zp sobenou provozem vozidel a havarijní pojišt ní vozidel SSZ ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/2016-53-27 Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP V lánku 5.2.2. Smlouvy je uvedeno: "5.2.2 poskytovat Služby

Více

Zám r a cíle projektu

Zám r a cíle projektu Tento projekt je spolufinancován z prost edk Evropské unie prost ednictvím Evropského fondu pro regionální rozvoj. Zám r a cíle projektu ÍLOHA. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve ejné zakázky vedené pod názvem

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Datové sklady - SW Technologie a metadatový systém, Datová tržiště ekonomiky, Školství, statistiky,

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 50/2012-17-27. Vzd lávání v rámci léka ské posudkové služby 1. vzd lávací akce konference LPS

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 50/2012-17-27. Vzd lávání v rámci léka ské posudkové služby 1. vzd lávací akce konference LPS Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 50/2012-17-27 Vzd lávání v rámci léka ské posudkové služby 1. vzd lávací akce konference LPS SSZ Bude dodavatel zajiš ovat ubytování a stravování lektor pokud

Více

Zajišt ní servisních služeb uživatelských PC

Zajišt ní servisních služeb uživatelských PC OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní servisních služeb uživatelských PC Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které

Více

iden.. SMVS 113V

iden.. SMVS 113V OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY SSZ datové centrum SSZ iden.. SMVS 113V222001510 Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb,

Více

Digital Signage Informa ní systém pro centrální ízení a správu obsahu digitálních billboard ON-LINE

Digital Signage Informa ní systém pro centrální ízení a správu obsahu digitálních billboard ON-LINE 1 Digital Signage Informa ní systém pro centrální ízení a správu obsahu digitálních billboard ON-LINE ÚVOD V záplav informací, které se na nás valí ze všech stran, je p edpokladem úsp chu atraktivní forma,

Více

3.6 Elektronizace odvětví: sociální služby, pojištění, dávky, sociálně- právní ochrana dětí

3.6 Elektronizace odvětví: sociální služby, pojištění, dávky, sociálně- právní ochrana dětí Karta projektového okruhu 3.6 Elektronizace odvětví: sociální služby, pojištění, dávky, sociálně- Číslo a název projektového okruhu: právní ochrana dětí Garant karty projektového okruhu: Spolupracující

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY A SOUVISEJÍCÍ DODÁVKU APV

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY A SOUVISEJÍCÍ DODÁVKU APV ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY A SOUVISEJÍCÍ DODÁVKU APV Vytvo ení Registru individuálních kont pojišt nc Otev ené ízení podle ustanovení 27 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných

Více

datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00

datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00 datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00 O: 475 45 941 Váš dopis zna ky/ze dne Naše zna ka (.j) 842/26-2015 Vy izuje linka 2493 / Mgr. Richter V Praze dne 14.

Více

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE. SSZ Provozní podpora a další rozvoj IKR

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE. SSZ Provozní podpora a další rozvoj IKR íloha. 1 Kvalifika ní dokumentace KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE k nadlimitní ve ejné zakázce na služby SSZ Provozní podpora a další rozvoj IKR zadávané v otev eném ízení dle ustanovení 27 a násl. zákona. 137/2006

Více

Do 5 síc od zahájení stavebních prací.

Do 5 síc od zahájení stavebních prací. OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné zakázky napln ny.

Více

Page 1 of 7 Eviden ní íslo: 7203011007555 Evropská unie Vydání dodatku k Ú ednímu v stníku Evropské unie 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Lucemburk E-mail: ojs@publications.europa.eu Fax: +352 29 29 42

Více

1. Integrační koncept

1. Integrační koncept Příloha č. 2: Technický popis integrace 1. Integrační koncept Z hlediska koncepčního budování Smart Administration na Magistrátu města Mostu je možno hovořit o potřebě integrace tří úrovní systémové architektury

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1. Zadavatel požaduje, aby uchazečem

Více

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form.

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií. VÝZVA k podání nabídky dle závazných pokyn pro žadatele a p íjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie A) Identifika ní údaje Zadavatele Název:

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1.

Více

Aplika ní doložka KA R Ov ování výro ní zprávy

Aplika ní doložka KA R Ov ování výro ní zprávy Aplika ní doložka KA R Ov ování výro ní zprávy ke standardu ISA 720 ODPOV DNOST AUDITORA VE VZTAHU K OSTATNÍM INFORMACÍM V DOKUMENTECH OBSAHUJÍCÍCH AUDITOVANOU Ú ETNÍ ZÁV RKU Aplika ní doložku mezinárodního

Více

Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení územního samosprávného celku Obec Mi kov za období od 1.1.2017 do 31.12.2017 Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení 1/6 I. VŠEOBECNÉ INFORMACE Název ÚSC: Obec

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 50/2012-17-27. Vzd lávání v rámci léka ské posudkové služby 1. vzd lávací akce konference LPS

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 50/2012-17-27. Vzd lávání v rámci léka ské posudkové služby 1. vzd lávací akce konference LPS V ásti III P edm t pln ní ve ejné zakázky se v bod 3.1 o všech akcích mluví jako o konferen ních jednáních. V bod 3.2.4 zadavatel specifikuje požadavky na služby pro jednotlivé PA. Znamená to, že nap.

Více

Centrální přístupový bod k informačním zdrojům resortu Ministerstva zemědělství Portál MZe a Portál eagri

Centrální přístupový bod k informačním zdrojům resortu Ministerstva zemědělství Portál MZe a Portál eagri Centrální přístupový bod k informačním zdrojům resortu Ministerstva zemědělství Portál MZe a Portál eagri Ing. Aleš Kopecký Ing. Martina Tomešová Telefónica O2 Czech Republic Agenda 1. Postup centralizace

Více

Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP

Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 20/2016-53-27 Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP Dotaz. 1 Zadavatel ve Smlouv, lánku 4.5 uvádí následující:

Více

I. Smluvní strany. Číslo účtu : 5928211/0100 Telefon/ fax: 318 614 193/318 614 056. ou.obecnice@volny.cz (dále jen jako o b j e d n a t e l )

I. Smluvní strany. Číslo účtu : 5928211/0100 Telefon/ fax: 318 614 193/318 614 056. ou.obecnice@volny.cz (dále jen jako o b j e d n a t e l ) Příloha č. 2 Návrh smlouvy o dílo uzavřené dle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění I. Smluvní strany 1.1 Objednatel : Obec Obecnice se sídlem: Obecnice 159,

Více

MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY - ZKUŠENOSTI S NASAZENÍM STANDARDNÍCH APLIKAČNÍCH ŘEŠENÍ V PROSTŘEDÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC

MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY - ZKUŠENOSTI S NASAZENÍM STANDARDNÍCH APLIKAČNÍCH ŘEŠENÍ V PROSTŘEDÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY - ZKUŠENOSTI S NASAZENÍM STANDARDNÍCH APLIKAČNÍCH ŘEŠENÍ V PROSTŘEDÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC Zlín 10. 11.6.2010 Univerzita Tomáše Bati Ing. Zbyněk Vavřina vavrina.zbynek@magistrat.liberec.cz

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle ustanovení 85 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále též zákon ) 1. Název ve ejné zakázky: Generální oprava hydraulického výtahu

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo životního prostředí Sídlo: Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 IČO: 00164801 Jednající: Název veřejné zakázky: Ing.

Více

HLAVA III PODROBNOSTI O VEDENÍ ÚST EDNÍHO SEZNAMU OCHRANY P ÍRODY

HLAVA III PODROBNOSTI O VEDENÍ ÚST EDNÍHO SEZNAMU OCHRANY P ÍRODY HLAVA III PODROBNOSTI O VEDENÍ ÚST EDNÍHO SEZNAMU OCHRANY P ÍRODY (K 42 odst. 2 zákona) 5 (1) Úst ední seznam ochrany p írody (dále jen "úst ední seznam") zahrnuje soupis, popis, geometrické a polohové

Více

METODY A PROST EDKY PRO SNÍŽENÍ NÁKLAD A ZVÝŠENÍ VÝKONU

METODY A PROST EDKY PRO SNÍŽENÍ NÁKLAD A ZVÝŠENÍ VÝKONU METODY A PROST EDKY PRO SNÍŽENÍ NÁKLAD A ZVÝŠENÍ VÝKONU DATA SHOW 2014 9:30 Registrace 10:00 Úvod 10:10 ATTEYA Reporty a BI v reálném ase 10:30 VISITECH Management projektových firem 11:00 TAGIT RFID identifikace

Více

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem Ulice íslo popisné

2.5.1 Ulice íslo popisné Obec íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem Ulice íslo popisné 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli t zadavatele 2.5.1 Ulice 2.5.4 íslo popisné 2.5.2 Obec 2.5.5 íslo orienta ní 2.5.3 ást 2.5.6 PS 2.5.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.6 Kontaktní údaje zadavatele 2.6.1 Titul p

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

Výzva k jednání v jednacím ízení bez uve ejn ní

Výzva k jednání v jednacím ízení bez uve ejn ní AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 - NOVÉ M STO ÚST EDÍ A ÚP V HL. M. PRAZE ODBOR REALIZACE MAJETKU #46360/A/2011-REMR@/ 46360/A/2011-REMR BSP Softwaredistribution

Více

SPRÁVA ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ ČESKÉ REPUBLIKY. Základní registry a eidas

SPRÁVA ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ ČESKÉ REPUBLIKY. Základní registry a eidas ČESKÉ REPUBLIKY Základní registry a eidas Mikulov, 6. 9. 2016 Základní registry základ propojeného datového fondu Mikulov 4. září 2012 20 000 000 transakcí Celkem připojeno 1 159 AIS 15. Ledna 2013 100

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis Název ve ejné zakázky Dodávky samolepících

Více

IS RŽP. informační systém pro vedení živnostenského rejstříku a jeho propojení na registry veřejné správy. Ministerstvo průmyslu a obchodu

IS RŽP. informační systém pro vedení živnostenského rejstříku a jeho propojení na registry veřejné správy. Ministerstvo průmyslu a obchodu IS RŽP informační systém pro vedení živnostenského rejstříku a jeho propojení na registry veřejné správy Ing. Bc. Petr Kameník Ing. Miloslav Marčan Praha říjen 2007 Ministerstvo průmyslu a obchodu Program

Více

Ing. Jiří Fůsek. Základní informace. Pracovní zkušenosti. Vzdělání. 09/2015 - nyní Freelancer. 09/2008-06/2010 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Ing. Jiří Fůsek. Základní informace. Pracovní zkušenosti. Vzdělání. 09/2015 - nyní Freelancer. 09/2008-06/2010 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Základní informace Pracovní zkušenosti Ing. Jiří Fůsek Mikulova 1573/11, 149 00 Praha +420 774 331 232 fusek.jiri@gmail.com http://www.jirifusek.net/ 09/2015 - nyní Freelancer Senior C#.NET vývojář - SW

Více

P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing.

P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing. P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing. Tomáš Petránek tomas@petranek.eu Karviná, 21. 10. 2011 Obsah prezentace 1. Okolnosti

Více

Mgr. Radko Martínek, hejtman Pardubického kraje

Mgr. Radko Martínek, hejtman Pardubického kraje Dodatečná informace č. 3 pro otevřené nadlimitní řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a dle metodiky IOP Název veřejné zakázky Technologické centrum

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 000 25 593 Veřejná zakázka nadlimitní: Zajištění správy a rozvoje informačního systému Základní Registr

Více

M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, Pet vald

M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, Pet vald M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, 735 41 Pet vald MUPTX003OZJ NAŠE ZN: 657/2015/VaŽP/Šo NAŠE J: VY IZUJE: Šopová Marcela REFERENT odboru výstavby a životního prost edí TEL.: 596542915 FAX: 596542933

Více

Programs and Updates Desktop. Verze 2016.04 (16.04.19.1) Insider Preview Uživatelská příručka

Programs and Updates Desktop. Verze 2016.04 (16.04.19.1) Insider Preview Uživatelská příručka Programs and Updates Desktop Verze 2016.04 (16.04.19.1) Insider Preview KONTAKT ZOBEC Consulting, Renneská třída 393/12, 63900 Brno, Česká Republika www.zobecconsulting.cz obchod@zobec.net Facebook Twitter

Více

S M R N I C E. na základ zákona 106/1999Sb., o svobodném p ístupu k informacím (dále jen zákon)

S M R N I C E. na základ zákona 106/1999Sb., o svobodném p ístupu k informacím (dále jen zákon) S M R N I C E na základ zákona 106/1999Sb., o svobodném p ístupu k informacím (dále jen zákon) 1. Úvod - Právo svobodného p ístupu k informacím a stanovení základních podmínek, za nichž jsou informace

Více

Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2. vyzývá

Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2. vyzývá Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2 v zájmu zajištění potřeb Ministerstva práce a sociálních věcí (dále jen MPSV) a v souladu s ustanovením 6 zákona

Více

Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace

Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Pořadové číslo dodatečných informací: 12. ČÁST 1: Přesné znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Otázka

Více

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 Zadavatel: Operátor ICT, a.s. se sídlem: Dělnická 213/12, 170 00 Praha 7 IČO: 027 95 281 Veřejná zakázka: Dodávka, podpora a rozvoj SW řešení a mobilní aplikace pro Pražskou turistickou kartu Evidenční

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

TECHNICKÁ SPECIFIKACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 3 k č.j. MV-159754-3/VZ-2013 Počet listů: 7 TECHNICKÁ SPECIFIKACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Nové funkcionality Czech POINT 2012 Popis rozhraní egon Service Bus Centrální Místo Služeb 2.0 (dále jen CMS

Více

Elektronizace ve ejných zakázek

Elektronizace ve ejných zakázek P l roku s novelou a co bude dál? 11. 12. 10. 2012, Sport-V-Hotel Hrotovice Elektronizace ve ejných zakázek Vít zslav Grygar ecentre - P EDSTAVENÍ SPOLE NOSTI Jsme na trhu od r. 2006 a naši spole nost

Více

Požadavky pro výběrová řízení TerraBus ESB/G2x

Požadavky pro výběrová řízení TerraBus ESB/G2x Dokument: Převod dat TerraBus ESB/G2x Požadavky pro výběrová řízení TerraBus ESB/G2x Obsah 1. Účel dokumentu... 2 2. Použité termíny a zkratky... 2 3. Požadavky... 3 Účel dokumentu Účelem tohoto dokumentu

Více

EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670

EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Informace & on-line formuláře: http://simap.eu.int

Více

2.4.1 Ulice 2.4.4 íslo popisné. 2.4.2 Obec 2.4.5 íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem. 3.1.2 Ulice 3.1.6 íslo popisné

2.4.1 Ulice 2.4.4 íslo popisné. 2.4.2 Obec 2.4.5 íslo orienta ní. P íjmení Jméno Titul za jménem. 3.1.2 Ulice 3.1.6 íslo popisné 2.4 Sídlo zadavatele 2.4.1 Ulice 2.4.4 íslo popisné 2.4.2 Obec 2.4.5 íslo orienta ní 2.4.3 ást 2.4.6 PS 2.4.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.5 Kontaktní údaje zadavatele 2.5.1 Titul p ed jménem P íjmení Jméno Titul

Více

VY 2 IS ZVZ - CADR. Vzor 583a. 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli zadavatele Ulice íslo popisné Obec 2.5.

VY 2 IS ZVZ - CADR. Vzor 583a. 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli zadavatele Ulice íslo popisné Obec 2.5. 2.5 Sídlo / místo podnikání / bydli zadavatele 2.5.1 Ulice 2.5.4 íslo popisné 2.5.2 Obec 2.5.5 íslo orienta ní 2.5.3 ást 2.5.6 PS 2.5.7 Kód obce (dle ZÚJ) 2.6 Kontaktní údaje zadavatele 2.6.1 Titul p ed

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje.

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje. PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1127/13 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz DATUM:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18 Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

... ( esný název) se sídlem..., kterou zastupuje... (akademický titul, jméno, p íjmení, v decká hodnost, funkce),

... ( esný název) se sídlem..., kterou zastupuje... (akademický titul, jméno, p íjmení, v decká hodnost, funkce), #1902/U/2017-HSPH@! 1902/U/2017-HSPH.j.: UZSVM/U/1427/2017-HSPH íloha. 1 eská republika Ú ad pro zastupování státu ve v cech majetkových se sídlem Rašínovo náb eží 390/42, Nové M sto, 128 00 Praha 2, za

Více

Nové jazykové brány do Caché. Daniel Kutáč

Nové jazykové brány do Caché. Daniel Kutáč Nové jazykové brány do Caché Daniel Kutáč O čem budeme mluvit.net T/SQL Perl Python MultiValue Basic Téma.NET provider .NET Provider Co lze již dnes Factory / VisM ODBC.NET Web Services Factory a VisM

Více

PŘÍLOHA Č. 2 RÁMCOVÉ SMLOUVY SOUPIS DOPROVODNÝCH BEZPLATNÝCH SLUŽEB. 1. Pravidla poskytování doprovodných bezplatných služeb

PŘÍLOHA Č. 2 RÁMCOVÉ SMLOUVY SOUPIS DOPROVODNÝCH BEZPLATNÝCH SLUŽEB. 1. Pravidla poskytování doprovodných bezplatných služeb PŘÍLOHA Č. 2 RÁMCOVÉ SMLOUVY SOUPIS DOPROVODNÝCH BEZPLATNÝCH SLUŽEB 1. Pravidla poskytování doprovodných bezplatných služeb Smluvní strany se dohodly, že Objednatel, jakož i kterýkoli z Pověřujících zadavatelů,

Více

Protokol o jednání hodnotící komise

Protokol o jednání hodnotící komise MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414 Č. j.: MV-102855-34/PO-PSM-2013 Počet listů:6 Přílohy:5/18 *MVCRX01SJCM7*

Více

Rámcová smlouva v trvání 4 let od její ú innosti

Rámcová smlouva v trvání 4 let od její ú innosti OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo - Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné zakázky napln ny. - Popis p edm tu ve

Více

POKYNY K. podnikatel vyplní v v provozování živnosti po ze ) podnikatele. v je nutné uvést do kolonky také

POKYNY K. podnikatel vyplní v v provozování živnosti po ze ) podnikatele. v je nutné uvést do kolonky také dr_12zmenlist_info.pdf - Adobe Acrobat Professional POKYNY K podnikatel vyplní v v provozování živnosti po ze ) podnikatele 01 Uvede se živnost (živnosti), u 02 závazky. Pokud podnikatel ruší p i kolonce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona.137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen zákon ) Název ve ejné zakázky Rozší ení personálního ešení MMR Zadavatel ve ejné zakázky:

Více

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Pavel Průša Pantek (CS) s.r.o. Strana 2 Úvod Wonderware Information Server je výrobní analytický a reportní informační portál pro publikaci výrobních dat

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: statutární město Karviná Adresa: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná - Fryštát Zastoupený:

Více

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR)

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) Schválená Radou města Nová Bystřice dne 3. 6. 2015 usnesením RM č. 167/2015. PLATNÁ OD: 3. 6. 2015 ROZSAH PŮSOBNOSTI:

Více

117D613 Euroklí Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2013 (dále jen Zásady podprogramu )

117D613 Euroklí Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2013 (dále jen Zásady podprogramu ) íloha. 1 RM. 155/2012-52 117D613 Euroklí Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2013 (dále jen Zásady podprogramu ) Správce podprogramu: Ur ená banka: Ministerstvo pro místní rozvoj (dále jen

Více

Projekt je obvykle iniciován z d vodu dodržení sou asné i budoucí úrovn výroby,

Projekt je obvykle iniciován z d vodu dodržení sou asné i budoucí úrovn výroby, 164 Pr b h a a ízení investi ního procesu v eské rafinérské, a.s. a.s. Ing. Ing. Josef Josef Sváta, eská rafinérská a.s., O. Wichterleho 809, 278 52 52 Kralupy nad nad Vltavou, tel.:+420 315 718 605, e-mail:

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace V Praze dne 19. 8. 2016 Čj.: 6281/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN 2016 Zadávací dokumentace Identifikační

Více

Důvěryhodná výpočetní základna v prostředí rozsáhlých IS státní správy

Důvěryhodná výpočetní základna v prostředí rozsáhlých IS státní správy Důvěryhodná výpočetní základna v prostředí rozsáhlých IS státní správy Petr Řehoř, S.ICZ a.s. 25. září 2014 1 Důvěryhodná výpočetní základna Vlastní metodika pro návrh a implementaci počítačové infrastruktury

Více

Služba expertní provozní podpory ServiceDesku SSZ

Služba expertní provozní podpory ServiceDesku SSZ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA VE EJNOU ZAKÁZKU. 38/2015-52-38 Služba expertní provozní podpory ServiceDesku SSZ 1. Klasifikace ve ejné zakázky: 1.1. Klasifikace p edm tu ve ejné zakázky kód CPV (dle íselníku

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM../2015

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM../2015 RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM../2015 uzav ená podle ust. 1746, odst. 2 a dále dle 2586 a násl. zákona. 89/2012 Sb., ob anský zákoník, ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen ob anský zákoník) na zakázku Údržba

Více

GIS Informačního Systému Krizového řízení - problematika datového skladu

GIS Informačního Systému Krizového řízení - problematika datového skladu GIS Informačního Systému Krizového řízení - problematika datového skladu Vladimír Maršík 1, Jiří Uchytil 2 1 T-MAPY spol. s r.o., Nezvalova 850, 500 03 Hradec Králové 3, Česká republika vladimir.marsik@tmapy.cz

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 5208 /2015 MUCL/4177/2015 Vyřizuje: Martina

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉM O AREÁLU

INFORMAČNÍ SYSTÉM O AREÁLU CHEMOPETROL, a.s. Strana 1/7 INFORMAČNÍ SYSTÉM O AREÁLU Schválil: Ing. Petr Cingr, generální ředitel a.s. Platnost od: 25.10.2004 Správce dokumentu: Zpracovatel: Odbor integrovaných systémů řízení Odbor

Více

Informační systém pro vedení živnostenského rejstříku IS RŽP

Informační systém pro vedení živnostenského rejstříku IS RŽP Informační systém pro vedení živnostenského rejstříku IS RŽP Ing. Miloslav Marčan odbor informatiky MPO Praha říjen 2007 Ministerstvo průmyslu a obchodu Agenda Historie projektu Cíle projektu IS RŽP Legislativní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Comenis 2.0

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Comenis 2.0 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Comenis 2.0 jako příloha Výzvy k podání nabídek v rámci projektu Distanční jazykové vzdělávání pomocí M-learningu CZ.1.07/3.2.10/04.0011 Akademie Jana Amose Komenského Jičín Název

Více

Přístup k řízení GIS jako součásti Enterprise Architecture

Přístup k řízení GIS jako součásti Enterprise Architecture Přístup k řízení GIS jako součásti Enterprise Architecture Tomáš Hrabík, ICZ a. s. Konference Internet ve státní správě a samosprávě 5.4.2016 ALDIS, Hradec Králové Motivace Stupňující se požadavky na standardizaci

Více

METODICKÉ STANOVISKO

METODICKÉ STANOVISKO METODICKÉ STANOVISKO k p íloze vyhlášky. 9/2011 Sb., kterou se stanoví podrobn jší podmínky týkající se elektronických nástroj a úkon u in ných elektronicky p i zadávání ve ejných zakázek a podrobnosti

Více

ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH

ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH . podací íslo pro import z odeslaného ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH 1) NÁZEV, ADRESA A KONTAKTNÍ ÚDAJE Název: Adresa: J.E.PURKYN 652 Obec: LITOMY L PS : 57014 Stát: CZ Kontaktní údaje: Telefon:

Více

Aplikace pro chytré sít jako nedílná sou ást chytrého m sta

Aplikace pro chytré sít jako nedílná sou ást chytrého m sta AMPER konference Smart City v praxi, 15. b ezna 2016, Brno Aplikace pro chytré sít jako nedílná sou ást chytrého m sta Siemens s.r.o. 2016 Výzvy v energetice pro blízkou budoucnost Rostoucí spot eba Vysoký

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje IČO: 70884099 Sídlo/místo

Více

ADMINISTRACE POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ. OPC Server

ADMINISTRACE POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ. OPC Server ADMINISTRACE POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ OPC Server Funkce a využití v průmyslové automatizaci Jiří NOSEK 2011 Co je OPC Server? OPC = Open Process Control (původně OLE for Process Control) sada specifikací průmyslového

Více

MV ČR, Odbor egovernmentu. renata.horakova@mvcr.cz. Webové stránky veřejné správy - minimalizace jejich zranitelnosti a podpora bezpečnostních prvků

MV ČR, Odbor egovernmentu. renata.horakova@mvcr.cz. Webové stránky veřejné správy - minimalizace jejich zranitelnosti a podpora bezpečnostních prvků Návrh výzkumné potřeby státní správy pro zadání veřejné zakázky A. Předkladatel garant výzkumné potřeby Název organizace Ministerstvo vnitra Adresa Milady Horákové 133/ Kontaktní osoba Ing. Jaroslav Scheuba

Více