Master-Untertitelformat bearbeiten

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Master-Untertitelformat bearbeiten"

Transkript

1 Strana 1/6 WELDYX Professional je 2-komponentní vysoce výkonné lepidlo na bázi methylmethakrylátu. Díky své nekompromisní kvalitě je vhodné pro různorodé průmyslové aplikace. Výrobkem WELDYX Professional jsou možné strukturální, částečně flexibilní a vysoce odolné spoje kovů1 s plasty, ale také jednotlivé materiály mezi sebou. Lepení materiálů jako hliník a ušlechtilá ocel nevyžaduje primerování lepených povrchů. Díky vlastní flexibilitě je možné spojování materiálů s různou teplotní roztažností. Lepidlo je dostupné ve dvou druzích otevřeného času 5 a 15 minut.. Směšovací poměr 1:10. V návaznosti na poptávku je výrobek dodáván také v sudech pro dávkování na profesionálních dávkovacích zařízeních a s individuelními časy zpracování. V elikos ti oba lů Ozna č ení: Ozna č ení: 5-ti m inutový 15-ti m inutový 10 ml Kartuše WXPRO5.K10 WXPRO15.K10 37 ml Kartuše WXPRO5.K37 WXPRO15.K ml Kartuše WXPRO5.K490 WXPRO15.K490 Výkonností parametry Výrazně snížené smrštění. Dostupné doby zpracování (otevřená doba): 5 a 15 minut. Konzistentní zpracovatelské vlastnosti. Trvalá tvrdost materiálu. Krátkodobá teplotní odolnost do +230 C Bez potřeby povrchové úpravy lepených materiálů primerem pro většinu kovů Ideální pro materiály s různými součiniteli roztažnosti. Snadná aplikace i na nerovných površích. Dlouhotrvající slepy také v obtížných podmínkách prostřední. Excelentní odolnost vůči materiálové únavě, vlivem otřesů a rázů. Vhodné materiály ABS, hliník, ušlechtilá ocel, epoxidy, sklolaminát, FRP, FRT, dřevo, ocel válcovaná za studena, uhlíková ocel, nylon, PBT, povrchové pryskyřice, polyester & polyesterová pryskyřice, polyester & vinylester, polyurethan, PPO, PVC, RIM, SMC, styrol. Ideální pro automobilové komponenty, elektrické komponenty, výroba domácích spotřebičů, plastových nádží, plastové a kompozitní výrobky, kovovýroba, výroba reklamních panelů a reklamních výrobků atd.. Lepené spoje jsou obecně dlouhodobě odolné vlivům tepla, vody, vzdušné vlhkosti, vodním chemikáliím, většině olejových hydrokarbonátů, včetně benzínu, nafty a motorového oleje. Výrobek není vhodný pro spoje, které jsou delší dobu v kontaktu s vysoce koncentrovanými kyselinami, nebo agresivními organickými roztoky jako: toluen, keton a estery. Vhodnost lepidla musí být bezpodmínečně ověřena vlastními dostatečnými testy.

2 Strana 2/6 Všeobecné vlastnosti výrobku při +24 C P rofes s iona l 5-ti m inutový prys k yřic e tvrdidlo prys k yřic e+tvrdidlo (lepidlo) (a ktivá tor) (po s m ís ení) B a rva : krémová černá černá4 V is 25 C, Brookfield RVT: S m ěš ova c í pom ěr (objem ): 10 1 S m ěš ova c í pom ěr (hm otnos t): 8,9 1 H us tota v g /m l: 0,96 1,07 P rofes s iona l 15-ti m inutový H a rk yřic e tvrdidlo prys k yřic e+tvrdidlo (lepidlo) (a ktivá tor) (po s m ís ení) B a rva : krémová černá černá4 V is 25 C, Brookfield RVT: S m ěš ova c í pom ěr (objem ): 10 1 S m ěš ova c í pom ěr (hm otnos t): 9,0 1 H us tota v g /m l: 0,95 1,06 Informace pro zpracování 5 m inut 15 m inut Č a s zpra c ová ní: cca. 4-6 minut cca minut Č a s fixa c e: cca minut cca minut c c a. 80% koneč ná pevnos t: cca. 1-3 hodiny cca. 2-4 hodiny K oneč ná pevnos t: 24 hodin 24 hodin H us tota ( s ložky A & B po s m ís ení) g /m l: 0,97 0,96 Smrštění:

3 Technisches Datenblatt Seite 3/6 Fyzikální vlastnosti při cca +24 C 5-ti m inutový 15-ti m inutový P lnivos t s pá r: 1 až 10 mm 1 až 10 mm Tvrdos t S hore: 73D 74D M a xim á lní prota žení: 100% - 125% 100% - 125% E la s tic ita m odul 3 (N /m m ²): P evnos t v ta hu 4 (N /m m ²): P evnos t ve s třihu: <24 N/mm² <24 N/mm² Teplotní odolnos t ( C ): 40 C do +125 C 40 C do +125 C P evnos ti ve s třihu: Slepy rozdílných podkladů výrobkem WELDYX professional. Pevnost ve střihu dle ASTM D 1002 pro běžné podkladové materiály: 5-ti m inutový 15-ti m inutový P odkla dový m a teriá l P evnos t ve s třihu Ušlechilá ocel / ušlechtilá ocel 21 N/mm² Hliník / Hliník 20 N/mm² 20 N/mm² ABS / ABS 8 N/mm² 9 N/mm² FRP / FRP 12 N/mm² 13 N/mm² Hliník / ABS 15 N/mm² 14 N/mm² při teplotě 25 C. Lepený spoj hliník / hliník byl po dobu 1 měsíce vystaven působení lázní. Měření proběhlo po 7 denním vytvrzení. M edium P evnos t ve s třihu ASTM D 1002 Benzin Kyselina octová (10%) Xylol Mazací olej - HD30 Paraffin Voda o teplotě +23 C Voda o teplotěi +90 C 20 N/mm² 21 N/mm² 21 N/mm² 1. Před lepením kovů je bezpodmínečně nutno prostředkem Průmylový rychločistič (AISR.D400) odstranit nečistoty, částice, rez a ostatní zbytku znečistění povrchů jako je tuk a olej. Aby se při lepení oceli dosáhlo maximální pevnosti, je třeba lepené povrchy před lepením obrousit. (viz Důležité poznámky, bod a, b, c). 2. Většinu termoplastů je možno lepit bez předchozích ošetření povrchů (stačí očistit povrch suchým hadrem nebo vyfoukat tlakovým vzduchem). J estliže jsou lepené povrchy viditelně znečistěny nebo předpokládáte jejich znečištění, je třeba je vyčistit prostředkem Průmyslový rychločistič (AISR.D4000). Polyolefiny, termoplastické polyestery, fluor-karbonáty a další nízkoenergetické plasty nelze v podstatě lepit. U většiny termoplastů je nutno z důvodu rozdílného složení materiálu a vlastností lepidla provést zkoušku působnosti lepidla. (viz Důležité poznámky, bod a, b, c). 3. J ak uvedeno, je modul pružnosti v tahu měřen lineárním úseku deformační křivky. 4. Barvy vytvrzeného lepidla, které jsou uvedeny v předchozím textu, jsou uvedeny na kartuších. Další barvy je možno obdržet na vyžádání jako sudové zboží. V takovém případě se fyzikální vlastnosti mohou nepatrně lišit.

4 Technisches Datenblatt Seite 5 / 6 Pracovní pokyny Před zahájením procesu lepení si přečtěte uvedený návod nebo kontaktujte pracovníky firmy GLUETEC. Nejprve naneste malé množství lepidla na testovací kus, tak zjistíte, zda lepidlo, vycházející ze směšovací špice, má odpovídající barvu a konzistenci. J estliže používáte krátce otevřenou kartuši, případně starší materiál, je třeba pro ověření kvality spoje nechat testovací materál plně vytvrdit. Na spojované díly naneste takové množství lepidla, aby se po stisknutí lepených dílů vytvořila vrstva lepidla o síle nejméně 1 mm. Dbejte na to, aby na vnějších stranách neunikalo lepidlo, zajistíte tak úplné naplnění. Lepené díly zafixujte, aby během vytvrzování nedošlo k jejich posunu. Příliš velký tlak na lepené díly může mít za určitých okolností negativní vliv na tloušťku vrstvy lepidla a ovlivnit tak kvalitu spojení. V případě pochybností zajistěte odstup pomocí vymezovacích částí, nebo se obraťe na pracovníky firmy GLUETEC. Dříve než odstraníte fixační aparát nebo rozpěrnou výztuhu, otestujte stupeň vytvrzení lepidla nehtem prstu. Vytvrzení Doba zpracování představuje přibližně dobu, po kterou lepidlo po smíchání pryskyřice a tužidla zůstává v tekutém stavu a je možno s ním pracovat. Doba fixace představuje dobu, která přibližně zbývá po smíchání pryskyřice a tužidla do okamžiku, kdy určitá síla umožňuje opatrné posunout díly. S lepenými díly je možné pracovat od okamžiku, kdy je je dosaženo 80% celkové pevnosti. Doba, za kterou se dosáhne přibližně 80% celkové pevnosti přibližně odpovídá trojnásobku trvání doby fixace. J estliže očekáváte kolísání teploty během doby zpracování, spojte se laskavě s pracovníky firmy GLUETEC a vyžádejte si technickou podporu. Čištění Po použití je třeba vhodným činidlem ( Pro zprávné očištění doporučujeme výrobek AISR.D400 Průmyslový rychločistič. ) odstranit zbytky komponent lepidla a zbytky smíchaného lepidla a to dříve, než se lepidlo vytvrdí. Má-li být dosud nevytvrzený spoj vystaven působení UV záření, vyžádejte si laskavě další informace u pracovníků firmy GLUETEC. Varujeme před čištěním lepených spojů průmyslovými rozpouštědly, protože ty by mohly negativně ovlivnit proces vytvrzování. Skladování a trvanlivost. Trvanlivost pryskyřice a tužidla uchovávaných v neotevřené nádobě je 12 měsíců od data expedice z firmy GLUETEC. Tato trvanlivost předpokládá skladování při teplotách mezi +13 C a +23 C. Skladování při teplotách nad +23 C může trvanlivost částečně významně zkrátit. Skladování a přeprava při teplotách nad +27 C může silně narušit vlastnosti výrobku a je třeba tomu bezpodmínečně zabránit. Trvanlivost obou komponent se může významně prodloužit, jestliže jsou komponenty skladovány v chladném prostředí (mezi +10 C a +18 C). P ozor: bezpodm íneč ně c hra ňte před m ra zem!

5 Strana 4 / 6 Bezpečnost a zacházení Před použitím důkladně prostudujte bezpečnostní listy výrobku. Výrobek tvrdidlo a pryskyřice obsahuje methymethakrylátmonomer a obě složky jsou snadno zápalné. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Chemická reakce směšovaním obou složek vyvíjí teplotní reakce. Výše teplotní reakce je závislá na objemu a síle smíseného lepidla. Velké množství lepidla mohou vyvolat velké teplotní reakce, u kterých dochází k uvolňování zdraví škodlivých a hořlavých výparů. V době vytvrzování výrobku se zdržujte mimo oblast vytvrzování. Udržujte kartuš s lepidlem v uzavřeném stavu pokud se nepoužívá. Zabraňte styku s pokožkou a očima. V případě kontaktu s pokožkou, omyjte postižené místo mýdlem a vodou. V případě zasažení oči, vyplachujte vodou 15 minut a vyhledejte lékařskou konzultaci. Udržujte mimo dosah dětí. Příprava povrchu před lepením Lepené povrchy musí být suché, čisté bez mastnot, či jiných nečistot. K očištění doporučujeme použít výrobek Průmyslový rychločistič AISR.D400 pro dosažení ideálních výsledků lepení. K očištění použijte doporučený čistící prostředek a vhodnou čistící tkaninu, či vhodnou papírovou utěrku. Po očištění nechte lepené díly 1-2 minuty odvětrat. Profesionální dávkování - řešení Pro nasazení výrobků řady Weldyx Vám rádi nabídneme profesionální dávkovací systémy v podobě vytlačovacích pistolí ( pneumatické i manuální ) pro menší aplikace, nebo dávkovací zařízení s plnícím systémem pro větší aplikace až po plně automatické dávkovací systémy pro nanášení velkých Master-Untertitelformat objemů lepidla. Naše dávkovací systémy splňují nejvyšší bearbeiten požadavky na přesnost dávkování, obsluhu a efektivitu. Tyto systémy neoptimalizují pouze výrobní proces, ale přináší vysokou časovou úsporu a tím velkou úsporu nákladů. Díky unikátní kombinaci inovativní technologie, vysoké mobilitě a taktéž snadné obslužnosti, jsou naše dávkovací řešení perfektní pro produktovou řadu WELDYX. Naše profesionální dávkovací systémy jsou dostupné ve směšovacích poměrech 1:1 / 1,5:1 / 2:1 / 4:1 / 10:1. Kontaktujte nás stran dalších informací a dostupnosti. Rádi Vám poskytneme informace stran výběru vhodného dávkovacího systému včetně správného výrobku z produktové řady WELDYX k pro Vaší aplikaci.

6 Strana 6 / 6 Důležité poznámky a. KOMPATIBILITA PODKLADU A POUŽITÍ. Uživatel musí stanovit vhodnost lepidla pro použití s lepeným materiálem azpůsob použití. Při tomto postupu vám pracovníci firmy GLUETEC rádi pomohou. b. PŘÍPRAVA LEPENÝCH PLOCH. Použítím srovnatelného nepřipraveného a připraveného materiálu je třeba vyzkoušet potřebu přípravy lepených ploch. Přeběžné pokusy o lepení by měly být provedeny pomocí simulovaných testů trvanlivosti a určit tak, zda vlastnosti lepených ploch nemají žádný vliv na chování lepidla. Dojde-li ke změně lepeného materiálu nebo lepidla, je třeba testy opakovat. c. TECHNICKÁ PODPORA.. Své dotazy ohledně výběru vhodných výrobků adresujte pracovníkům firmy GLUETEC, případně si vyžádejte podporu. Tento výrobek je určen jen pro odborný personál a jeho použití je na vlastní odpovědnost. Doporučení, popsaná v tomto listě, odpovídají našim zkušenostem a nejnovějším znalostem. Uvedené vlastnosti a hodnoty byly stanoveny v laboratoři za kontrolovaných podmínek, což znamená, že mohou sloužit jen jako podklad. Zda je produkt vhodný pro určité použití musí uživatel sám určit a stanovit testem za reálných podmínek GLUETEC si vyhrazuje omezit právo na výměnu vadného výrobku po jeho expedici z továrny, protože nemůže plně kontrolovat správné zacházení s výrobkem. Údaje obsažené v tomto technickém listě, zejména pak návrhy na zpracování a použití výrobků, jsou založeny na našich zkušenostech a nejnovějších poznatcích. Protože používané materiály mohou být velmi rozdílné a my jejich výběr jakož i pracovní podmínky nemůžeme nijak ovlivnit, doporučujeme z důvodu potvrzení vhodnosti použití výrobku provést dostatečný počet vlastních pokusů. Záruka nemůže být odůvodněna ani těmito pokyny ani ústní, popřípadě písemnou, radou. Věnute také pozornost údajům v bezpečnostním listu.

Charakteristické vlastnosti.

Charakteristické vlastnosti. Weldyx Professional je vysoce účinné lepidlo, vyvinuté pro strukturální lepení kovů 1, spojovacích materiálů a umělých hmot 2. Díky své nekompromisní kvalitě je schváleno pro speciální požadavky řady průmyslových

Více

profesionál Technický list (CZ) Přepracováno v březnu /5 37ml kartuš 250ml kartuš 490 ml kartuš Popis Výkonová charakteristika Výhody výrobku

profesionál Technický list (CZ) Přepracováno v březnu /5 37ml kartuš 250ml kartuš 490 ml kartuš Popis Výkonová charakteristika Výhody výrobku Přepracováno v březnu 2010 1/5 GLUETEC Industrieklebstoffe GmbH & Co. KG Am Biotop 8a DE-97259 Greußenheim Tel.: +49(0)9369/9836-0 / Fax: -10 info@gluetec.de www.gluetec.de Velikost obalu: 37ml kartuš

Více

expert Technický list (CZ) Přepracováno v březnu /5 25ml stříkačka 50ml kartuše 200ml kartuše 400 ml kartuše Popis Výkonová charakteristika

expert Technický list (CZ) Přepracováno v březnu /5 25ml stříkačka 50ml kartuše 200ml kartuše 400 ml kartuše Popis Výkonová charakteristika Přepracováno v březnu 2010 1/5 GLUETEC Industrieklebstoffe GmbH & Co. KG Am Biotop 8a DE-97259 Greußenheim Tel.: +49(0)9369/9836-0 / Fax: -10 info@gluetec.de www.gluetec.de Velikosti obalů: 25ml stříkačka

Více

Charakteristické vlastnosti.

Charakteristické vlastnosti. Weldyx Polyplast je nárazuvzdorné, strukturované, dvoukomponentní speciální lepidlo, neobsahující rozpouštědla, určené pro nízkoenergetické plasty a těžko lepitelné povrchy jako je polypropylen (PP), polyetylen

Více

LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů

LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů Popis LCM - 05 je rychle tvrdnoucí dvousložkové akrylové lepidlo pro lepení kompozit, termoplastů a kovů. LCM - 05 je bezpodkladové lepidlo

Více

Technický list výrobků série FA10

Technický list výrobků série FA10 Strukturální methakrylátová lepidla Popis výrobku Lepidla ACRALOCK jsou průmyslová dvousložková univerzální lepidla s poměrem mísení 10:1, s nižší pevností ve smyku spojenou s vynikající tuhostí a velkou

Více

LCC 150. Technický list Prosinec 2012

LCC 150. Technický list Prosinec 2012 Technický list Prosinec 2012 LCC 150 LCC 150 je vyrobeno jako patentní metylmetakrylátové lepidlo. Jedná se o novou řadu lepidel zajišťující přilnavost pro celou řadu materiálů, bez nutnosti použití primeru.

Více

Scotch- W eld akrylová lepidla DP8405NS zelené DP8410NS zelené

Scotch- W eld akrylová lepidla DP8405NS zelené DP8410NS zelené Scotch- W eld akrylová lepidla Technický list únor 2014 Popis produktu 3M Scotch-Weld DP8405NS a DP8410NS jsou vysoce výkonná dvousložková akrylová lepidla, která nabízejí vynikající pevnost ve střihu,

Více

SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie

SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie Potřebujete urychlit Váš výrobní proces? Využijte skvělé vlastnosti lepidla, kombinující pevnost současně s pružností. SikaForce -7550 V moderních

Více

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Scotch-Weld Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Předběžný technický list červen 2013 Popis produktu Akrylová lepidla 3M Scotch-Weld jsou vysoce výkonná dvousložková lepidla s vynikající pevností ve smyku,

Více

Technický list 07.52a Chemická kotva polyester

Technický list 07.52a Chemická kotva polyester Výrobek Vlastnosti Použití Balení Barva Dvousložkové lepidlo na bázi syntetických pryskyřic, vytvrzující chemickým procesem, vytváří trvale pevný spoj vhodný ke kotvení různých materiálů. Okamžitě použitelný,

Více

Doba gelovatění (mim)

Doba gelovatění (mim) Výrobek Vlastnosti Použití Balení Barva Dvousložková malta na bázi epoxyakrylátu s malým zápachem je vysoce výkonný, rychle vytvrzující dvousložkový chemicky kotvící systém pro středně těžká. Při aplikaci

Více

Scotch-Weld Epoxidové lepidlo EPX DP410

Scotch-Weld Epoxidové lepidlo EPX DP410 Scotch-Weld Epoxidové lepidlo EPX DP410 Úvodní technické údaje Aktualizováno: říjen 2001 Nahrazuje: vyd. z října 1997 Popis výrobku Epoxidové lepidlo DP410 je dvousložkové lepidlo s nízkou tekutostí. Je

Více

Sprejové lepidlo s vysokou pevností Spray 90

Sprejové lepidlo s vysokou pevností Spray 90 Scotch-Grip Sprejové lepidlo s vysokou pevností Spray 90 Technické údaje 1993 Aktualizováno: srpen 1995 Nahrazuje vyd. z listopadu Popis výrobku Výrobek Spray 90 je sprejové lepidlo, určené pro širokou

Více

ResiFix 3EW TECHNICKÝ LIST. Epoxy-akrylátová kotevní pryskyřice bez styrenu ve formě 410 ml kartuše

ResiFix 3EW TECHNICKÝ LIST. Epoxy-akrylátová kotevní pryskyřice bez styrenu ve formě 410 ml kartuše Popis je vysoce výkonný rychleschnoucí dvousložkový kotevní systém. Je dodáván ve formě souosé (koaxiální) kartuše. Směšovací poměr pryskyřice a tvrdidla je 10:1. Kartuše v sobě obsahuje obě složky - pryskyřici

Více

Lepení plastů a elastomerů

Lepení plastů a elastomerů Lepení plastů a elastomerů 3 Proč používat lepidla Loctite nebo Teroson namísto jiných spojovacích metod Tato příručka nabízí základní vodítko pro výběr vhodného lepidla Loctite nebo Teroson výrobků Henkel

Více

3-komponentní opravná a výplňová malta

3-komponentní opravná a výplňová malta Technický list Vydání 05/01/2009 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000010 3-komponentní opravná a výplňová malta Popis výrobku je tixotropní, 3 - komponentní opravná a výplňová malta na bázi epoxidové

Více

Construction. Sikadur -30 LP. Lepidlo pro zesilování systém Sika CarboDur. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zprávy

Construction. Sikadur -30 LP. Lepidlo pro zesilování systém Sika CarboDur. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zprávy Technický list Vydání 05/2013 Identifikační č.: 02 04 01 04 001 0 000003 Lepidlo pro zesilování systém Sika CarboDur Popis výrobku je 2komponentní tixotropní lepicí hmota, na bázi kombinace epoxidových

Více

Contact Kyanoakrylátová lepidla. New. super rychlá ekonomická univerzální spolehlivá. Pen-System

Contact Kyanoakrylátová lepidla. New. super rychlá ekonomická univerzální spolehlivá. Pen-System New Pen-System R Contact Kyanoakrylátová lepidla super rychlá ekonomická univerzální spolehlivá 1 Contact WEICON Contact kyanoakrylátová lepidla jsou za studena vytvrzující jednokomponentní lepidla bez

Více

PRODUKTOVÝ LIST Sika AnchorFix -2 Normal

PRODUKTOVÝ LIST Sika AnchorFix -2 Normal PRODUKTOVÝ LIST KOTVICÍ LEPIDLO PRO STŘEDNÍ AŽ VYSOKÉ ZATÍŽENÍ POPIS PRODUKTU 2komponentní chemická kotva určená pro normální / mírné klimatické podmínky, bez rozpouštědel a styrenu, na bázi epoxi-akrylátu.

Více

ResiFix 3Plus TECHNICKÝ LIST. Polyesterová kotevní pryskyřice bez styrenu ve formě 300 ml kartuše

ResiFix 3Plus TECHNICKÝ LIST. Polyesterová kotevní pryskyřice bez styrenu ve formě 300 ml kartuše Popis je vysoce výkonný rychleschnoucí dvousložkový kotevní systém. Je dodáván ve formě kartuše, která v sobě obsahuje obě složky - pryskyřici a tvrdidlo - umístěné ve dvou oddělených částech. Při aplikaci

Více

I n d u s t r y. Tabulka příprav povrchů. pro produkty řady Sikaflex - 2xx Sikaflex - 3xx SikaTack - xy

I n d u s t r y. Tabulka příprav povrchů. pro produkty řady Sikaflex - 2xx Sikaflex - 3xx SikaTack - xy I n d u s t r y Tabulka příprav povrchů pro produkty řady Sikaflex - 2xx Sikaflex - 3xx SikaTack - xy Aktivatory a primery - přípravky zlepšující adhezi k podkladu - průvodce k výběru podklad suchý, bez

Více

Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel a styrénu.

Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel a styrénu. Technický list Datum vydání: 11/2016 Identifikační č.: 02 02 05 01 001 0 000001 SikaAnchorFix -1 Rychletuhnoucí kotvicí lepidlo Popis výrobku je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů,

Více

Sikaflex - PRO 3WF. Technický list Sikaflex - PRO 3WF strana 1/7 11/2002. Druh. Použití

Sikaflex - PRO 3WF. Technický list Sikaflex - PRO 3WF strana 1/7 11/2002. Druh. Použití Technický list Sikaflex - PRO 3WF strana 1/7 Těsnění spár Sikaflex - PRO 3WF Druh Trvale elastická 1-komponentní těsnící hmota, na polyuretanové bázi vyznačující se velmi dobrou mechanickou a chemickou

Více

ResiFix 3EX 1:1 TECHNICKÝ LIST. Epoxidové lepidlo ve formě 400 ml kartuše v poměru 1:1

ResiFix 3EX 1:1 TECHNICKÝ LIST. Epoxidové lepidlo ve formě 400 ml kartuše v poměru 1:1 Popis je vysoce výkonný, čistě epoxidový, dvousložkový kotevní systém. Je dodáván ve formě souosé (koaxiální) kartuše. Směšovací poměr pryskyřice a tvrdidla je 1 : 1. Kartuše v sobě obsahuje obě složky

Více

Vyhotoveno: Aktualizováno: TL č. 0606

Vyhotoveno: Aktualizováno: TL č. 0606 Technický list výrobku Vyhotoveno: 21. 7. 2008 Aktualizováno: 06. 04. 2017 TL č. 0606 Kotvix PSF je polyesterové dvousložkové kotevní lepidlo s vysokou pevností pro široké použití v pevném i dutém podkladu

Více

PARTITE 7300. Metylakrylátové strukturální lepidlo

PARTITE 7300. Metylakrylátové strukturální lepidlo PARTITE 7300 Metylakrylátové strukturální lepidlo PARTITE 7300 je dvou-komponentní, 100% reaktivní strukturální metylakrylátové lepidlo speciálně určené pro lepení termoplastů, železných i neželezných

Více

Vysoce účinný těsnicí systém pro pracovní a dilatační spáry, trhliny

Vysoce účinný těsnicí systém pro pracovní a dilatační spáry, trhliny Technický list Vydání 06/2011 Identifikační č.: 02 07 03 02 Systém Sikadur -Combiflex SG systém Sikadur -Combiflex SG systém Vysoce účinný těsnicí systém pro pracovní a dilatační spáry, trhliny Construction

Více

Construction. Kotvicí lepidlo pro střední až vysoké zatížení, pro aplikaci i do trhlinového betonu. Popis výrobku. Zkušební zprávy

Construction. Kotvicí lepidlo pro střední až vysoké zatížení, pro aplikaci i do trhlinového betonu. Popis výrobku. Zkušební zprávy Technický list Datum vydání: 01/2015 Identifikační č.: 02 02 05 01 002 0 000007 SikaAnchorFix -2 Normal Kotvicí lepidlo pro střední až vysoké zatížení, pro aplikaci i do trhlinového betonu Construction

Více

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění Technický list Vydání 01/2012 Identifikační č.: 02 08 01 04 004 0 000001 Sikafloor -302 W 2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem Popis výrobku Sikafloor -302 W je 2komponentní polyuretanová

Více

Technický list Sikadur 30 / strana 1/6 11/2002

Technický list Sikadur 30 / strana 1/6 11/2002 Lepidlo Sikadur 30 Technický list Sikadur 30 / strana 1/6 Druh Thixotropní 2 - komponentní lepící hmota na epoxidové bázi,bez rozpouštědel. Použití Silová spojení : - CFK lamel na betonu a dřevě - ocelových

Více

Technický list 07.52a Tekutá kotva - polyester

Technický list 07.52a Tekutá kotva - polyester Výrobek Vlastnosti Použití Balení Barva Dvousložkové lepidlo na bázi syntetických pryskyřic, vytvrzující chemickým procesem, vytváří trvale pevný spoj vhodný ke kotvení různých materiálů. Okamžitě použitelný,

Více

Předběžný technický list Říjen 2016

Předběžný technický list Říjen 2016 Scotch-Weld Akrylové lepidlo pro lepení kovů Předběžný technický list Říjen 2016 Popis produktu 3M Scotch-Weld Akrylové lepidlo pro lepení kovů je vysoce účinné dvousložkové akrylové lepidlo s vynikající

Více

Scotch-Weld Akrylové lepidlo DP810 s nízkou úrovní zápachu

Scotch-Weld Akrylové lepidlo DP810 s nízkou úrovní zápachu Scotch-Weld Akrylové lepidlo DP810 s nízkou úrovní zápachu Datový list výrobku Popis Vlastnosti Akrylové lepidlo Scotch-Weld DP-810 s nízkou úrovní zápachu společnosti 3M je dvousložkové (směšovací poměr

Více

Technický list výrobku. Vyhotoveno: 2. 9. 2010 Aktualizace: 20. 5. 2014 TL č. 0312

Technický list výrobku. Vyhotoveno: 2. 9. 2010 Aktualizace: 20. 5. 2014 TL č. 0312 Technický list výrobku Vyhotoveno: 2. 9. 2010 Aktualizace: 20. 5. 2014 TL č. 0312 SANITÁRNÍ SILIKON Sanitární silikon je trvale elastický silikonový barevně stálý tmel. Vytvrzuje se vulkanizací pomocí

Více

Rychletuhnoucí 2-komponentní lepidlo na vlepování kotev

Rychletuhnoucí 2-komponentní lepidlo na vlepování kotev Technický list Vydání: 16/03/2009 Identifikační číslo: 02 04 02 06 001 0 000030 Sika AnchorFix -3+ Sika AnchorFix -3 + Rychletuhnoucí 2-komponentní lepidlo na vlepování kotev Construction Popis výrobku

Více

Č ISTIČ KUČHYNĚ. Výrobce nenese odpovědnost za škody způsobené nevhodným užitím přípravku.

Č ISTIČ KUČHYNĚ. Výrobce nenese odpovědnost za škody způsobené nevhodným užitím přípravku. Č ISTIČ KUČHYNĚ Odmašťuje, čistí a dezinfikuje v jediném kroku. Čistič kuchyně, je určen pro odstraňování mastnoty, olejů, tuků i biologických nečistot z obkladů, dřeva, plastových povrchů (vhodný na všechny

Více

Fastbond 2000-NF Kontaktní lepidlo a aktivátor

Fastbond 2000-NF Kontaktní lepidlo a aktivátor Fastbond 2000-NF Kontaktní lepidlo a aktivátor Technické informace Popis výrobku Fastbond 2000-NF je kontaktní lepidlo na bázi vodní disperze s vysokým obsahem pevných složek, které poskytuje možnost okamžitého

Více

PRODUKTOVÝ LIST Sika AnchorFix -3+

PRODUKTOVÝ LIST Sika AnchorFix -3+ PRODUKTOVÝ LIST VYSOCE VÝKONNÉ, 2-KOMPONENTNÍ EPOXIDOVÉ LEPIDLO NA VLEPOVÁNÍ KOTEV POPIS PRODUKTU Rychle tuhnoucí, tixotropní, 2-komponentní kotvicí lepidlo, na bázi epoxidové pryskyřice, bez rozpouštědel.

Více

ŽÁDNÁ AKTIVACE POVRCHU PÁSŮ NA STAVBĚ

ŽÁDNÁ AKTIVACE POVRCHU PÁSŮ NA STAVBĚ Technický list Vydání 03/2014 Identifikační č.: 02 07 03 02 Systém Sikadur-Combiflex SG systém Sikadur-Combiflex SG systém Vysoce účinný těsnicí systém pro pracovní a dilatační spáry, trhliny schválený

Více

Construction. Lepidlo na bázi epoxidové pryskyřice. Popis výrobku. Testy. Technický list Vydání 02/2011 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000039

Construction. Lepidlo na bázi epoxidové pryskyřice. Popis výrobku. Testy. Technický list Vydání 02/2011 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000039 Technický list Vydání 02/2011 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000039 Lepidlo na bázi epoxidové pryskyřice Popis výrobku je tixotropní 2-komponentní konstrukční lepidlo a opravná malta na bázi epoxidové

Více

Construction. Sikadur -30. Lepidlo pro lepení externí výztuže, pro systémy Sika CarboDur. Popis výrobku. Údaje o výrobku.

Construction. Sikadur -30. Lepidlo pro lepení externí výztuže, pro systémy Sika CarboDur. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Technický list Vydání 05/2013 Identifikační č.: 02 04 01 04 001 0 000001 Lepidlo pro lepení externí výztuže, pro systémy Sika CarboDur Construction Popis výrobku Použití Vlastnosti / výhody Zkušební zprávy

Více

ColFlex TECHNICKÝ LIST

ColFlex TECHNICKÝ LIST Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Aplikace je homogenní pružná hydroizolační páska určená pro aplikace na plochy, které jsou vystaveny vysokému tlaku vody. Páska je vhodná pro venkovní aplikace,

Více

Scotch-Weld Konstrukční lepidlo B/A

Scotch-Weld Konstrukční lepidlo B/A Scotch-Weld Inforace o produktu Aktualizováno: březen 1996 Nahrazuje vydání z: července 1995 Popis produktu je dvousložkové epoxidové lepidlo. Je určeno pro aplikace vyžadující houževnatost a vysokou pevnost.

Více

www.spreje.cz CONTACT Kyanoakrylátová lepidla Superrychlá Úsporná Mnohostranná Trvalá

www.spreje.cz CONTACT Kyanoakrylátová lepidla Superrychlá Úsporná Mnohostranná Trvalá CONTACT Kyanoakrylátová lepidla Superrychlá Úsporná Mnohostranná Trvalá CONTACT kyanoakrylátové lepidlo Superrychlé, hospodárné, trvanlivé a s mnohostranným využitím. Contact kyanoakrylátová lepidla jsou

Více

Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota. vytvrzujicí vzdušnou vlhkostí. Vhodná pro venkovní i vnitřní použití.

Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota. vytvrzujicí vzdušnou vlhkostí. Vhodná pro venkovní i vnitřní použití. Technický list Vydání 03/11/2010 Identifikační č.: 02 05 01 01 005 0 000001 Sikaflex -11 + Sikaflex -11 + Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota Construction Popis výrobku Sikaflex -11

Více

Technický list Sikadur -31 CF Rapid Popis výrobku Použití Construction Vlastnosti / výhody Testy Zkušební zprávy

Technický list Sikadur -31 CF Rapid Popis výrobku Použití    Construction Vlastnosti / výhody     Testy Zkušební zprávy Technický list Vydání 05/2013 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000043 2komponentní tixotropní epoxidové lepidlo Popis výrobku je tixotropní 2komponentní konstrukční lepidlo a opravná malta na bázi epoxidové

Více

ResiFix 3VE TECHNICKÝ LIST. Vinylesterová kotevní pryskyřice ve formě 300 ml a 410 ml kartuše

ResiFix 3VE TECHNICKÝ LIST. Vinylesterová kotevní pryskyřice ve formě 300 ml a 410 ml kartuše Popis je vinylesterová kotevní pryskyřice určená k provádění chemických kotev. Je speciálně navržený k rychlému vytvrzení. je vhodný pro aplikace do betonu, kde kvůli vyšším požadavkům na únosnost nestačí

Více

Vyhotoveno: Aktualizováno: TL č. 0609

Vyhotoveno: Aktualizováno: TL č. 0609 Technický list výrobku Vyhotoveno: 21. 7. 2008 Aktualizováno: 27. 04. 2017 TL č. 0609 KOTVIX PS Kotvix PS je polyesterové dvousložkové kotevní lepidlo pro široké použití v pevném i dutém podkladu s krátkou

Více

Systém pro dodatečné zesilování konstrukcí

Systém pro dodatečné zesilování konstrukcí Technický list Vydání 02/05 Identifikační č.: Verze č. 04 Systém pro dodatečné zesilování konstrukcí Construction Popis výrobku Vysoce pevnostní systém pro dodatečné zesilování betonových konstrukcí. Systém

Více

3 - komponentní, vysoce pevnostní epoxidová licí směs

3 - komponentní, vysoce pevnostní epoxidová licí směs Technický list Vydání 24/04/2008 Identifikační č.: 02 02 02 01 001 0 000001 3 - komponentní, vysoce pevnostní epoxidová licí směs Popis výrobku 3 - komponentní, vysoce pevnostní, samonivelační, bez rozpouštědel,

Více

SikaQuick 506 FerroGard

SikaQuick 506 FerroGard Malta pro rychlé opravy s integrovanou ochranou výztuže Technický list SikaQuick 506 FerroGard/ strana 1/5 SikaQuick 506 FerroGard Druh 1-komponentní rychle tvrdnoucí modifikovaná cementová malta s integrovanou

Více

Industry. Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí

Industry. Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí Industry Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí Sika CZ, s.r.o. Sika Schweiz AG Sika Slovensko spol. s r.o. Bystrcká 1132/36 Tüffenwies 16 Rybničná 38 624 00 Brno 8048 Zürich 831 07

Více

Polyuretanové lepidlo a těsnící hmota

Polyuretanové lepidlo a těsnící hmota Technický list Vydání 26/02/2009 Identifikační č.: 02 05 01 01 005 0 000001 Polyuretanové lepidlo a těsnící hmota Popis výrobku je 1 - komponentní lepící a tmelící hmota na polyuretanové bázi, vytvrzující

Více

POUZITELNOST LEPIDEL

POUZITELNOST LEPIDEL ˇ POUZITELNOST LEPIDEL PATENTOVANÝ UZÁVER A BEZPECNOST ˇ ˇ OBSAH KONSTRUKČNÍ LEPIDLA Akrylátová No-Mix lepidla Metakrylátová konstrukční lepidla (MMA) Epoxidová lepidla LEPENÍ A TMELENÍ RTV Silikony MS

Více

TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E L 285 T U Ž I D L A 285, 286, 287. Návod k použití, technické listy

TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E L 285 T U Ž I D L A 285, 286, 287. Návod k použití, technické listy TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E T U Ž I D L A 285, 286, 287 Návod k použití, technické listy Charakteristika Schválení: Německý federální úřad pro letectví Použití: výroba kluzáků,

Více

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost Bez PTFE a silikonu iglidur Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost HENNLIH s.r.o. Tel. 416 711 338 Fax 416 711 999 lin-tech@hennlich.cz www.hennlich.cz 613 iglidur Bez PTFE a

Více

TECHNICKÝ LIST TECHNICKÝ LIST

TECHNICKÝ LIST TECHNICKÝ LIST E 439 - Anhydrid CA-C-F7 Číslo výrobku Popis výrobku Potěr na anhydritové bázi pro vnitřní podlahy v občanské výstavbě. Složení E 439 je suchá směs sestávající z anhydritu, klasifikovaných písků a specifických

Více

Vyhotoveno: Aktualizováno: TL č. 0609

Vyhotoveno: Aktualizováno: TL č. 0609 Technický list výrobku Vyhotoveno: 21. 7. 2008 Aktualizováno: 09. 08. 2016 TL č. 0609 KOTVIX PS Kotvix PS je polyesterové dvousložkové kotevní lepidlo pro široké použití v pevném i dutém podkladu s krátkou

Více

Návod k lepení kluzného obložení ZEDEX-100

Návod k lepení kluzného obložení ZEDEX-100 Návod k lepení kluzného obložení ZEDEX-1 Upevnění kluzného vedení z materiálu ZEDEX 1K Upevnění kluzného vedení z materiálu ZEDEX 1K by mělo být provedeno, podle možnosti, lepením. Materiály silnější než

Více

Produktový list BS-KK

Produktový list BS-KK Produktový list BS-KK Kamenný koberec Přírodní kámen, mramor, křemenný písek spojený epoxidovou pryskyřicí Charakteristika výrobku: Směs epoxidových pryskyřic s přírodním kamenivem, křemennými písky nebo

Více

ph-elektrody Testo Pokyn pro aplikaci

ph-elektrody Testo Pokyn pro aplikaci ph-elektrody Testo Pokyn pro aplikaci cz 2 Obsah Obsah Popis elektrod...3 Pokyny pro aplikaci...4 Bezpečnostní pokyny...5 Příprava elektrod...6 Kalibrace a měření...7 Skladování elektrod...8 Čištění elektrod...9

Více

A09-1 - Lepidla obecně

A09-1 - Lepidla obecně A09-1 - Lepidla obecně EASY-MIX 5000 N 50ml obj. číslo: 9450506 Specifická vastnost tekutá, boba zpracovatelnosti při 10ml a +20 C. (v minutách) 20 barva téměř bezbarvá, čirá. Systém míchání a dávkování

Více

PRODUKTOVÝ LIST Sikagard -750 Deco EpoCem

PRODUKTOVÝ LIST Sikagard -750 Deco EpoCem PRODUKTOVÝ LIST DEKORATIVNÍ STĚRKOVÁ HMOTA POPIS PRODUKTU je dekorativní, normálně tuhnoucí, cementová, epoxidem modifikovaná, 3- komponentní plošná stěrková hmota pro strukturované podlahy a povrstvení

Více

Construction. Ochranný nátěr překlenující trhliny. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Testy. Vzhled

Construction. Ochranný nátěr překlenující trhliny. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Testy. Vzhled Technický list Vydání 11/03/2009 Identifikační č.: 02 03 03 03 002 0 000003 Ochranný nátěr překlenující trhliny Popis výrobku je plasticko elastický 1 - komponentní povlak na bázi světlem vytvrzované akrylátové

Více

AkryGel TECHNICKÝ LIST. Akrylátový gel pro rubovou injektáž a pro utěsnění spár

AkryGel TECHNICKÝ LIST. Akrylátový gel pro rubovou injektáž a pro utěsnění spár Popis Výhody Typické aplikace je hydrofilní gel na akrylátové bázi, obsahující 2 složky: pryskyřici a aktivátor, které jsou čerpány pumpou se dvěma písty v poměru 1:1. Jakmile zpolymeruje, vytvoří houževnatý,

Více

KIWOPRINT L 4002. Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem

KIWOPRINT L 4002. Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem Strana: 1/5 KIWOPRINT L 4002 Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem Kiwoprint L 4002 je vysoce jakostní samolepící lepidlo nanášené tiskem pro výrobu samolepícího zboží z papíru, kartonu,

Více

SEWA-cryl 001. laminační systém. Obecně: Příprava:

SEWA-cryl 001. laminační systém. Obecně: Příprava: SEWA-cryl 001 laminační systém leden 2007 Obecně: SEWA-cryl 001 je dvousložkový laminační systém, skládající se z laminační pryskyřice (složka A) a vytvrzovacího prášku (složka B). Při chemické reakci

Více

Nízká cena při vysokých množstvích

Nízká cena při vysokých množstvích Nízká cena při vysokých množstvích iglidur Vhodné i pro statické zatížení Bezúdržbový provoz Cenově výhodné Odolný vůči nečistotám Odolnost proti vibracím 225 iglidur Nízká cena při vysokých množstvích.

Více

Stavební lepidlo pro:

Stavební lepidlo pro: Technický list Vydání 23/12/2008 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000006 2-komponentní stavební lepidlo Popis výrobku Použití Tixotropní, 2 - komponentní stavební lepidlo na epoxidové bázi, v kartuši.

Více

ACRIMPER. Impregnační krytina z akrylového kaučuku

ACRIMPER. Impregnační krytina z akrylového kaučuku ACRIMPER Impregnační krytina z akrylového kaučuku Popis a použití Impregnační tekutý, elastomerní produkt na bázi akrylového kaučuku. Acrimper je disperzní směs, která po polymerizaci vytvoří elastomer

Více

Řešení pro lepení a čištění tesa Lepidla ve spreji tesa Čistidla ve spreji

Řešení pro lepení a čištění tesa Lepidla ve spreji tesa Čistidla ve spreji Řešení pro lepení a čištění Lepidla ve spreji Čistidla ve spreji Čistidla ve spreji PRŮMYSLOVÉ ČISTIDLO Průmyslové čistidlo 60040 ODSTRAŇOVAČ LEPIDLA Odstraňovač lepidla 60042 Průmyslové čistidlo je univerzální

Více

Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel a styrénu.

Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel a styrénu. Technický list Vydání 05/2014 Identifikační č.: 02 04 03 01 001 0 000001 Rychletuhnoucí kotvicí lepidlo Popis výrobku je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel

Více

Epoxidové pojivo pro maltu na beton a ocel

Epoxidové pojivo pro maltu na beton a ocel Technický list Vydání 12/2008 Identifikační č.: 1605 SikaCor 277, 255 SikaCor 277 (Icosit 277) Epoxidové pojivo pro nátěry a maltu SikaCor 255 (Icosit 255) Epoxidové pojivo pro maltu na beton a ocel Construction

Více

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích.

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Název Zkratka Balení Obj. číslo Aquasealer ASB 1 kg dóza 85825 Aquasealer ASK 14 kg kbelík 85827 VLASTNOSTI Nízká viskozita

Více

Sikadur -Combiflex systém

Sikadur -Combiflex systém Technický list Sikadur -Combiflex / strana 1/7 Těsnící materiály Sikadur -Combiflex systém Druh Sikadur - Combiflex je těsnící systém pro spáry s velkým pohybem a pro trhliny. Systém je vhodný pro styk

Více

KIWOPRINT D 158. Disperzní lepidlo na akrylovém základu

KIWOPRINT D 158. Disperzní lepidlo na akrylovém základu Strana: 1/5 KIWOPRINT D 158 Disperzní lepidlo na akrylovém základu Kiwoprint D 158 je vysoce jakostní samolepící lepidlo pro výrobu samolepícího zboží z papíru, kartonu, neměkčeného PVC, gumy, technických

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím výrobku se seznamte s bezpečnostními pokyny, uvedenými v bezpečnostním listu, nebo na konci tohoto dokumentu.

NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím výrobku se seznamte s bezpečnostními pokyny, uvedenými v bezpečnostním listu, nebo na konci tohoto dokumentu. Strana 1 ze 6 Tenkovrstvé lepidlo Tytan Professional tenkovrstvé lepidlo je určeno pro stavbu obvodových a příčkových zdí z broušených cihel a pórobetonu s rozměrovou odchylkou do 3 mm na běžný metr. Tenkovrstvé

Více

FDA kompatibilní iglidur A180

FDA kompatibilní iglidur A180 FDA kompatibilní Produktová řada Je v souladu s předpisy FDA (Food and Drug Administration) Pro přímý kontakt s potravinami a léčivy Pro vlhká prostředí 411 FDA univerzální. je materiál s FDA certifikací

Více

Okamžitě použitelná, snadno aplikovatelná; Zkrácený vytvrzovací čas krátká doba tuhnutí; Nehořlavá; Velmi slabý zápach; Vysoká chemická odolnost;

Okamžitě použitelná, snadno aplikovatelná; Zkrácený vytvrzovací čas krátká doba tuhnutí; Nehořlavá; Velmi slabý zápach; Vysoká chemická odolnost; Výrobek Vlastnosti Použití Balení Barva Kotva na bázi vinylesterové pryskyřice s malým zápachem je vysoce výkonný, rychle vytvrzující dvousložkový chemicky kotvicí systém. Kotva pracuje na základě vysoké

Více

Akrylátový gel pro liniovou a rubovou injektáž

Akrylátový gel pro liniovou a rubovou injektáž Popis Výhody Typické aplikace je hydrofilní gel na akrylátové bázi, obsahující 2 složky: pryskyřici a aktivátor, které jsou čerpány pumpou se dvěma písty v poměru 1:1. Jakmile zpolymeruje, vytvoří houževnatý,

Více

iglidur N54 Biopolymer iglidur N54 Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití

iglidur N54 Biopolymer iglidur N54 Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití iglidur Biopolymer iglidur Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití 575 Biopolymer. Z 54% je založen na obnovitelných zdrojích. I přesto tento nový

Více

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5 Strana 1 ze 5 TECHNICKÝ LIST A44 Zasklívání oken VLASTNOSTI: Neutrální vytvrzovací systém: Alkoxy Vytvrzování při pokojové teplotě Jedno-komponentní tmel Nízko-modulový Aplikační teplota od -20 C do +

Více

Epoxidové-lepidla. Rychlé Spolehlivé Úsporné. www.spreje.cz

Epoxidové-lepidla. Rychlé Spolehlivé Úsporné. www.spreje.cz Epoxidové-lepidla Rychlé Spolehlivé Úsporné www.spreje.cz Epoxidové minutové lepidlo Epoxidové minutové lepidlo je rychle tvrdnoucí 2 složkové lepidlo s extrémně silnou lepicí silou, takže se používá hlavně

Více

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG.

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG. Dvousložková epoxidová kyselinovzdorná hygienicky nezávadná spárovací hmota (k dispozici v 26 barevných odstínech), pro spáry o šířce nad 3 mm. Lze ji použít i jako lepidlo. 14101 ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S

Více

KAPITOLA IZOLACE SPOJŮ

KAPITOLA IZOLACE SPOJŮ NÁVOD K POUŽITÍ DVOUSLOŽKOVÉ PUR PĚNY na bázi systému BAYTHERM VP.PU.27.HK04R Po montáží spojů STAR PIPE (včetně skládacích ohybů a odboček T) je nutno provést jejich izolaci pomocí polyuretanové pěny.

Více

Bezpečnostní list Strana 1 z 5

Bezpečnostní list Strana 1 z 5 Bezpečnostní list Strana 1 z 5 1. Označení látky nebo přípravku Údaje o výrobku Obchodní název: Použití: Sítotisková barva vodou ředitelná VU K potisku přírodního textilu sítotiskovou technikou. Výrobce:

Více

chemická kotva vm plus vinylester Obj. č

chemická kotva vm plus vinylester Obj. č Obsah STRANA 1 Vlastnosti a výhody STRANA 2 Zatížení, hrany a rozestupy založené na charakteristické pevnosti vazby Showing steel failure STRANA 3 Odolnost konstrukce při použití různých pevností čepů,

Více

MASIVNÍ HODINKY CAGARY

MASIVNÍ HODINKY CAGARY MASIVNÍ HODINKY CAGARY Popis: Návod Nastavení času 1: 1. Jemně vytáhněte korunku směrem od těla hodinek druhá pozice 2. Pomocí otáčení korunky po a proti směru hodinových ručiček nastavte čas. Nastavení

Více

Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití

Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití Biopolymer Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití 575 Biopolymer. Z 54% je založen na obnovitelných zdrojích. I přesto tento nový materiál splňuje

Více

Hmoždinky, pryskyřice, lepidla

Hmoždinky, pryskyřice, lepidla Hmoždinky, pryskyřice, lepidla SKR ŠROUBOVACÍ KOTVA Šestihranná hlava, pozinkováné bílé kód Ø x délka otvor klíč tloušťka spojení kusů/ SKR7560 7,5 x 60 6 13 10 100 SKR7580 7,5 x 80 6 13 30 50 SKR75100

Více

MasterFlow 648. Vysokopevnostní, chemicky odolná, zálivková hmota na bázi EP pro přesné podlévání.

MasterFlow 648. Vysokopevnostní, chemicky odolná, zálivková hmota na bázi EP pro přesné podlévání. POPIS MasterFlow 648 je 3K vysokopevnostní, zálivková hmota na bázi EP s nízkým smrštěním. Vykazuje vysokou počáteční I konečnou pevnost. Po smíchání všech tří složek MasterFlow 648 představuje maltu s

Více

Elastická lepidla a těsnicí materiály

Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály Katalog WEICON 161 Lepidla a těsnicí hmoty Technické spreje Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály se dnes používají v mnoha oblastech

Více

Sikagard 63 N. 2-komponentní disperzní nátěr na bázi epoxidových pryskyřic.

Sikagard 63 N. 2-komponentní disperzní nátěr na bázi epoxidových pryskyřic. Technický list Sikagard 63 N / strana 1/6 Ochranný nátěr/ Epoxid. disperze Druh Sikagard 63 N 2-komponentní disperzní nátěr na bázi epoxidových pryskyřic. Použití Sikagard 63 N se používá jako ochranný

Více

Povrchová úprava bez chromu Cr VI

Povrchová úprava bez chromu Cr VI Povrchová úprava bez chromu Cr VI Základem této povrchové úpravy jsou materiály Delta Tone 9000 a Delta Protect KL 100, takzvané basecoaty, což jsou anorganické povlaky plněné ZN a Al mikrolamelami rozptýlenými

Více

Výrobek: Kód: Revize: Datum: INTERIM LIQUID FISPQ_10 B

Výrobek: Kód: Revize: Datum: INTERIM LIQUID FISPQ_10 B BEZPEČNOSTNÍ LIST MATERIÁLU (MSDS) FB 7.04-14 Revize: 01 10.12.06 Výrobek: Kód: Revize: Datum: INTERIM LIQUID FISPQ_10 B 00 26.05.08 1. Identifikace látky a společnosti / podniku: SPOLEČNOST: VÝROBEK:

Více

Technický list č.: ST15. Chemická kotva POLYESTER Dvousložková chemická malta CHARAKTERISTIKA POUŽITÍ APLIKAČNÍ POSTUP

Technický list č.: ST15. Chemická kotva POLYESTER Dvousložková chemická malta CHARAKTERISTIKA POUŽITÍ APLIKAČNÍ POSTUP CHARAKTERISTIKA MASTERsil - bez styrenu je 2-složkový systém chemické kotvy s vysokou pevností na bázi živice v poměru 10:1 s rychlým vytvrzením pro vysoké a střední zátěže a zvláště vhodná pro kotvení

Více

Oboustranné polyuretanové pěnové pásky

Oboustranné polyuretanové pěnové pásky Oboustranné polyuretanové pěnové pásky 4004 4008 4016 4026 4032 4052 4056 4085 Technický list Duben, 2009 Popis produktu 3M oboustranné polyuretanové pěnové pásky jsou přizpůsobivé pěny, které se vyznačují

Více

CHEMICKÉ KOTVENÍ PRO 410 PE PRO 300 PE

CHEMICKÉ KOTVENÍ PRO 410 PE PRO 300 PE CHEMICKÉ KOTVENÍ Chemická malta Polyester Chemická kotva pro ukotvování závitových tyčí a roxorů (výztuží) do betonu s evropským osvědčením k použití v betonu, (rozsah závitových tyčí M8 M16) podle ETAG

Více