Specifikace přístrojů pro laboratoř katalyzátorů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Specifikace přístrojů pro laboratoř katalyzátorů"

Transkript

1 Specifikace přístrojů pro laboratoř katalyzátorů Uchazeč použije části odpovídající jeho nabídce. V tabulkách do sloupců doplní podle povahy parametru buď ANO/NE (případně jiný slovní údaj) nebo konkrétní číselnou hodnotu. Žádný řádek nesmí být opomenut. Nutno zdůraznit, že odpověď NE lze připustit pouze u některých hodnoticích kritérií; v tabulce minimální technické požadavky musí být odpověď vždy ANO nebo uvedená číselná hodnota odpovídající požadovanému intervalu nebo lepší. část A Hněták stroj pro přípravu tvárlivých katalyzátorových hmot Zařízení tvoří hněták, stroj na hnětení směsi práškovitých hmot v přítomnosti peptizujících látek za vzniku tvárlivé pasty požadovaných reologických vlastností s dynamickou viskozitou až v řádech milionů mpas. hnětací lopatky a součásti nádoby přicházející do kontaktu s produktem jsou vyrobeny z nerezové oceli typu 316 dvouplášťová hnětací nádoba s možností ohřevu a chlazení max. množství zpracovávaného materiálu v rozmezí ml min. množství zpracovávaného materiálu v rozmezí ml ohřev a chlazení pracovního prostoru minimálně v rozmezí teplot 5-80 C nastavitelná rychlost a směr otáčení lopatek měření teploty při hnětení měření teploty v duplikaci nádoby plynulá regulace otáček a směru chodu možnost práce za podtlaku snadné čištění bez použití nářadí součástí dodávky jsou: - čidlo pro měření teploty v hněteném prostoru - hnětací nádoba s dvojitým pláštěm - odpovídající termostat s veškerým potřebným příslušenstvím pro jeho připojení k přístroji (hadice, koncovky, armatury, ) konfigurace přístroje český překlad manuálu na obsluhu 80% vertikální = 100 b. horizontální = 0 b. 20%

2 část C Modulový systém pro redukci velikostí pevných částic a homogenizaci směsí látek Zařízení tvoří laboratorní modulový systém zaměřený na zpracování pevných látek ve směsi s kapalinami na homogenizované směsi určené pro přípravu katalyzátorových hmot mokrým způsobem a dále pro přípravu různých roztoků, suspenzí a emulzí s definovanými vlastnostmi (velikost částic systému, viskozita apod.). modulový systém obsahuje: - průtočný modul jednostupňové dispergace - průtočný koloidní mlýn - průtočný vícestupňový dispergační nástroj pro výrobu jemných suspenzí - průtočný kuželový mlýn - modul pro vsádkové a kontinuální vmíchávání a dispergaci prášků - vsádkový dispergační modul - průtočný reaktor autoklávového typu umožňující pracovat s podtlakem a přetlakem do 0,25 MPa konstrukčním materiál nerezová ocel typ 316 minimální pracovní objem v rozmezí ml maximální pracovní objem v rozmezí ml ohřev a chlazení pracovního prostoru práce při teplotách min. do 90 C plynule regulovatelné otáčky min. v rozmezí min-1 plynulá regulace otáček řídící jednotkou (zobrazení rychlosti, kroutícího momentu a teploty) možnost připojení, regulace a vyhodnocení parametrů pomocí PC s vhodným softwarem součástí dodávky jsou: - PC (notebook) se softwarem - odpovídající čerpadlo pro dávkování kapalin (voda nebo vodné roztoky) - zařízení pro přesné dávkování prášků - sada opotřebitelných dílů pro zajištění provozu na 1 rok - uchazeč s přístrojem dodá vše potřebné pro připojení a provede připojení termostatu zadavatele (typ Julabo FP40-MA) a vývěvy zadavatele (Vacuubrand 6) mobilní transportní box pro všechny komponenty 80% ano = 100 b.

3 část D Srážecí aparatura pro přípravu nerozpustných pevných látek Zařízení tvoří srážecí aparatura pracující za atmosférického nebo sníženého tlaku určená pro přípravu koprecipitovaných katalyzátorových hmot sestávající ze srážecího reaktoru vybaveného míchadlem, ohřevem a chlazením, dále dávkovacím zařízením minimálně 2 kapalných proudů, jejichž poměr je řízen hodnotou ph a teplotou a dávkovacím zařízením pro přívod plynu, vybavená spodním vypouštěcím ventilem pro odvod vzniklé suspenze a doplněná filtračním a promývacím zařízením. materiál reaktorové nádoby chemicky odolné sklo (borosilikátové) smáčené díly ze skla nebo PTFE variabilní systém s možností jednoduché a rychlé výměny reakčních nádob pro různé objemy s využitím stejného stojanu objem dvouplášťových reaktorových nádob 1000, 2000 a 5000 ml odnímatelné víko shodné pro všechny velikosti nádob regulace otáček míchadla min. v rozmezí ot./min. ohřev a chlazení pracovního prostoru minimálně v rozmezí teplot C možnost práce za podtlaku min. 25 kpa regulace a řízení celého procesu srážení musí být zajištěno manuálně na aparatuře pomocí řídící jednotky a nebo souběžně pomocí připojeného PC s vhodným softwarem pro ovládání a vyhodnocení procesu ovládané pracovní veličiny - teplota, ph, otáčky míchadla, nástřiky čerpadel, průtok plynu nástřikový systém kapalných proudů (čerpadla vč. zásobníků o objemu ml) požadovaný pracovní rozsah čerpadel alespoň ml/h minimálně 1 přívod plynu s regulátorem průtoku (dusík, pracovní rozsah alespoň Nl/h) filtrační a promývací přetlakové zařízení (typ. kalolis) pro filtraci suspenzí a promytí filtračního koláče ze srážecí aparatury a dalších v laboratoři připravených materiálů/suspenzí např. zeolitů, hydrotalcitů, filtrace suspenze v množství 1-50 litrů (obsah pevného podílu do 5 %) a následné promytí filtračního koláče vhodnou kapalinou (nejčastěji vodou) předpokládaná velikost částic suspenze 0,5-100 µm počet filtračních elementů min. 12 počet přídavných naplavovacích rámů min. 6 velikost rámů a filtračních elementů v rozmezí x cm snadné rozebírání sestavy kalolisu jedním stahovacím šroubem a snadné čištění zařízení z důvodu zamezení kontaminace předchozím filtrovaným/promývaným materiálem možnost filtrace i jen s několika elementy (při menším množství filtrované suspenze)

4 Součástí dodávky jsou: kompletní sestava přístroje (stojan, míchadlo, motor, ohřev/chlazení, těsnění, víko atd.) dvouplášťové reaktorové nádoby s kulatým dnem a dolní výpustí o objemu 1000, 2000 a 5000 ml PC (notebook) s ovládacím a vyhodnocovacím softwarem procesu srážení ovládací mikroprocesorová jednotka s možností vkládání nastavení a parametrů připravených předem na PC pomocí přenosného Flash disku, včetně záznamu reakčních parametrů jednotka a čidla pro měření teploty a ph včetně potřebného příslušenství sada opotřebitelných dílů pro zajištění provozu na 1 rok nástřiková čerpadla dvou kapalných proudů včetně zásobníků a potřebného příslušenství regulátor řízení tlaku a dávkování plynu včetně potřebného příslušenství k jeho připojení k redukčnímu ventilu tlakové lahve probublávací nástavec pro zavádění srážecího plynu do roztoku/suspenze v reaktorové nádobě odpovídající termostat pro chlazení a ohřev včetně provozní kapaliny a potřebného příslušenství pro jeho připojení k přístroji veškerý ostatní doplňkový materiál (připojovací armatury, těsnění, hadice, koncovky atd.) kompletní sestava filtračního a promývacího zařízení, včetně dávkovacího čerpadla s manometrem a by-passem na regulaci výkonu, nádobou na připravenou/čerpanou suspenzi (objem min. 10 litrů) a všech potřebných armatur, hadic, koncovek filtrační desky ke kalolisu v tomto počtu: nominální zádržnost počet desek 0,4 µm 400 ks 0,8 µm 400 ks 2 µm 400 ks 4 µm 200 ks Automatické řízení procesu 50% materiál filtračního zařízení 30% Ano = 100 b. Ne = 0 b. antikorozní ocel = 100 b. plast = 50 b.

5 část F Planetový mlýnek Zařízení tvoří jednopozicový planetový mlýnek pro rychlé mletí tvrdého, křehkého a vláknitého materiálu na zrnitost menší než 10 mikrometrů materiál pracovních částí (miska, víko a mlecí segmenty) wolframkarbid maximální vstupní velikost drcených částic min. 8 mm množství zpracovávaného vzorku od 10 ml volitelná regulace otáček min. v rozmezí min-1 objem mlecí misky min. 200 ml mletí za sucha i mokra mletí v atmosféře jiného plynu (dusík) možnost měření tlaku a teploty v průběhu mletí (není součástí dodávky) součástí dodávky jsou: - mlecí nádoba/víko umožňující připojení přívodu inertní atmosféry včetně potřebného příslušenství (těsnění, koncovky atd.) - 2 sady mlecích těles pro různou účinnost mletí 1) průměr koulí 10 mm, min. počet 50 ks 2) průměr koulí 20 mm, min. počet 15 ks max. množství mletého materiálu 50% max. velikost vstupních částic 30% více než 120 ml = 100 b ml = 50 b. 99 ml a méně = 0 b. 10 mm a více = 100 b. 8,1-9,9 mm = 50 b.

6 část H Ultrazvuková lázeň na čištění sít laboratorního sítového třídiče Ultrazvuková lázeň použitelná na čištění sít vibračního sítového třídiče Retsch AS300 s (rozměry sít: průměr 330 mm a výškou síta 70 mm) a další aplikace. počet naráz čištěných sít min. 3 ks sestava ultrazvukové lázně včetně víka a koše možnost ohřevu lázně alespoň do 80 C materiál lázně nerezová ocel možnost nastavení času čištění (časový spínač) a teploty lázně jednoduché ovládání možnost čištění v pulzním režimu tzv. režim odplynění 80% ano = 100 b.

7 část I Ruční tabletovací lis Hydraulický ruční peletovací/tabletovací lis pro výrobu tablet z práškových materiálů pracovní výška lisu min. 130 mm lisovací síla min. 20 t hydraulický zdvih min. 25 mm materiál tabletovacího přípravku nástrojová kalená ocel s tvrdostí min. 50 HRC ukazatel lisovacího tlaku součástí dodávky jsou nástroje pro výrobu pelet/tablet o průměru 15 mm a 40 mm hydraulický zdvih 30% lisovací síla 30% pracovní výška 20% český překlad manuálu na obsluhu 20% 30 mm a více = 100 b ,9 mm = 50 b. 25 t a více = 100 b ,9 t = 50 b. 140 mm a více = 100 b ,9 mm = 50 b.

Specifikace přístrojů pro laboratoř katalyzátorů

Specifikace přístrojů pro laboratoř katalyzátorů Specifikace přístrojů pro laboratoř katalyzátorů Uchazeč použije části odpovídající jeho nabídce. V tabulkách do sloupců doplní podle povahy parametru buď ANO/NE (případně jiný slovní údaj) nebo konkrétní

Více

Inspirováno zkušenostmi navrženo pro praktické aplikace

Inspirováno zkušenostmi navrženo pro praktické aplikace magic LAB 2 Inspirováno zkušenostmi navrženo pro praktické aplikace magic LAB 3 1 základní modul 8 volitelných pracovních nástrojů Modul MK/MKO Koloidní mlýn/kuželový mlýn Mokré mletí, nejjemnější mletí

Více

Technické specifikace přístrojů pro část A zadávací dokumentace veřejné zakázky Laboratorní přístroje II - opakované pro projekt UniCRE

Technické specifikace přístrojů pro část A zadávací dokumentace veřejné zakázky Laboratorní přístroje II - opakované pro projekt UniCRE Příloha č. 1 Technické specifikace přístrojů pro část A zadávací dokumentace veřejné zakázky Laboratorní přístroje II - opakované pro projekt UniCRE Laboratorní muflové pece Muflová pec, 1ks Identifikace:

Více

Technické specifikace přístrojů pro část B zadávací dokumentace veřejné zakázky Laboratorní přístroje II pro projekt UniCRE

Technické specifikace přístrojů pro část B zadávací dokumentace veřejné zakázky Laboratorní přístroje II pro projekt UniCRE Příloha č. 2 Technické specifikace přístrojů pro část B zadávací dokumentace veřejné zakázky Laboratorní přístroje II pro projekt UniCRE Laboratorní muflové pece Muflová pec, 1ks Identifikace: LP-EF1 Použití:

Více

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily LubTec dávkovací ventily Všeobecně LubTec dávkovací ventily jsou objemově dávkující prvky, určené pro přesné dávkování nízko až vysokoviskozních materiálů jako jsou například tuky, oleje, lepidla, pasty,

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Laboratorní vybavení pro laboratoře projektu EXTEMIT- K část A

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Laboratorní vybavení pro laboratoře projektu EXTEMIT- K část A TECHNICKÁ SPECIFIKACE Laboratorní vybavení pro laboratoře projektu EXTEMIT- K část A OBSAH Ultrazvuková lázeň I... 2 Ultrazvuková lázeň II... 3 Mikrovlnná trouba... 4 Mrazicí box... 5 Lednice... 6 Lednice

Více

Specifikace předmětu poptávkového řízení

Specifikace předmětu poptávkového řízení Příloha č. 3 /nedílná součást Zadávací dokumentace Vybavení školní jídelny a ostatní spotřebiče pro SOŠ a SOU Zařízení Počet kusů konvektomat Elektrický dvouplášťový kotel s duplikátorem Servírovací stolek

Více

Stacionární kotle 02-S1. Modul: Sekce: Jednostupňové kotle

Stacionární kotle 02-S1. Modul: Sekce: Jednostupňové kotle Verze 0 VK 4/- až VK 484/- atmovit 0-S Stacionární litinové kotle VK atmovit jsou určeny pro instalaci do sklepních prostorů pro radiátorové nebo podlahové topné systémy včetně kombinace obou systémů vytápění.

Více

Autokláv reaktor pro promíchávané vícefázové reakce

Autokláv reaktor pro promíchávané vícefázové reakce Vysoká škola chemicko technologická v Praze Ústav organické technologie (111) Autokláv reaktor pro promíchávané vícefázové reakce Vypracoval : Bc. Tomáš Sommer Předmět: Vícefázové reaktory (prof. Ing.

Více

3. FILTRACE. Obecný princip filtrace. Náčrt. vstup. suspenze. filtrační koláč. výstup

3. FILTRACE. Obecný princip filtrace. Náčrt. vstup. suspenze. filtrační koláč. výstup 3. FILTRACE Filtrace je jednou ze základních technologických operací, je to jedna ze základních jednotkových operací. Touto operací se oddělují pevné částice od tekutiny ( směs tekutiny a pevných částic

Více

Schaerer Siena 1. Schaerer. Volitelné doplňky: Verze: Výrobce: Rozměry. El. Připojení

Schaerer Siena 1. Schaerer. Volitelné doplňky: Verze: Výrobce: Rozměry. El. Připojení Schaerer Siena 1 Schaerer 50,8 cm 31,4 cm 40,3 cm 20,0 Kg El. 2200 W Vodní přípojka G 1/2 2 bar Výpusť vody 12/8 Tvrdost vody 5-7dh/8-12 dh Volitelné doplňky: Sada pro pevné připojení vody Velký zásobník

Více

Kotel je vybaven dvoustupňovým oběhovým čerpadlem s rychloodvzdušňovačem,

Kotel je vybaven dvoustupňovým oběhovým čerpadlem s rychloodvzdušňovačem, Verze 0 VSC 9-C 0, VSC -C 0 ecocompact 0-S Stacionární kondenzační kotel ecocompact spojuje výhody kondenzačního kotle a zásobníku o objemu 00 l s vrstveným ukládáním užitkové vody. Tímto řešením je zajištěna

Více

Charakteristika výrobku VK 654/9-1654/9

Charakteristika výrobku VK 654/9-1654/9 VK 654/9-1654/9 Charakteristika výrobku VK 654/9-1654/9 - nízkoteplotní kotel s dvoustupňovým hořákem a vestavěnou spalinovou klapkou pro zachování konstantní účinnosti v obou režimech (1. stupeň/jmenovitý

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 02 VU 466/4-5, VU 656/4-5 ecotec plus 02-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 02 VU 466/4-5, VU 656/4-5 ecotec plus 02-Z2 Nové závěsné kondenzační kotle VU 466/4-5 a 656/4-5 ecotec plus se odlišují od předchozích VU 466-7 ecotec hydraulickým zapojením. Původní kotel VU 466-7 ecotec byl kompletně připraven pro napojení nepřímotopného

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vybavení genetické laboratoře pro projekt EXTEMIT-K

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vybavení genetické laboratoře pro projekt EXTEMIT-K TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vybavení genetické laboratoře pro projekt EXTEMIT-K část D OBSAH Ultrazvuková lázeň... 2 Mikrovlnná trouba... 3 Mrazák... 4 Lednice... 5 Lednice s mrazákem I... 6 Lednice s mrazákem

Více

Chlazení kapalin. řada WDC. www.jdk.cz. CT125_CZ WDC (Rev.04-11)

Chlazení kapalin. řada WDC. www.jdk.cz. CT125_CZ WDC (Rev.04-11) Chlazení kapalin řada WDC www.jdk.cz CT_CZ WDC (Rev.0-) Technický popis WDC-S1K je řada kompaktních průtokových chladičů kapalin (chillerů) s nerezovým deskovým výměníkem. Jednotka je vhodná pro umístění

Více

Stacionární kotle 02-S2. Modul: Sekce: Dvoustupňové kotle

Stacionární kotle 02-S2. Modul: Sekce: Dvoustupňové kotle Verze 0 VK 4/8-E až VK 474/8-E atmovit exclusiv 0-S Stacionární litinové kotle s dvoustupňovou plynovou armaturou VK atmovit exclusiv jsou dodávány s atmosférickým hořákem včetně spalinové klapky umístěné

Více

Uzavírací ventily DN 25 s ručním ovládáním

Uzavírací ventily DN 25 s ručním ovládáním 3 Ventily a kohouty 1 těleso ventilu se sedlem 2 napojovací koncovky 3 teflonový vlnovec s těsnící kuželkou 4 ovládací hlavice 3 VENTILY A KOHOUTY Skleněné armatury se používají v sestavách potrubních

Více

Aqua kondenzační systém a optimalizace ohřevu užitkové vody

Aqua kondenzační systém a optimalizace ohřevu užitkové vody Závěsné kondenzační kotle ecotec navazují konstrukčně na předchozí osvědčené typy Ecomax. Od těchto typů se odlišují novou elektronickou jednotkou s rozšířenou diagnostikou a novým trojcestným přepínacím

Více

Technické specifikace přístrojů pro část A zadávací dokumentace veřejné zakázky Laboratorní sušárny, pece a vývěvy pro projekt UniCRE

Technické specifikace přístrojů pro část A zadávací dokumentace veřejné zakázky Laboratorní sušárny, pece a vývěvy pro projekt UniCRE Příloha č. 1 Technické specifikace přístrojů pro část A zadávací dokumentace veřejné zakázky Laboratorní sušárny, pece a vývěvy pro projekt UniCRE Sušárny Identifikace: LS-EF1 Použití: Rozehřívání a sušení

Více

orb www.syrris.com effortless reactions Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota

orb www.syrris.com effortless reactions Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota orb effortless reactions www.syrris.com Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota efforless reactions Výhody Rychlá výměna nádob: Jedinečný mechanizmus klemy umožňuje rychlou a jednoduchou

Více

Zkušební a vývojová zařízení

Zkušební a vývojová zařízení Zkušební a vývojová zařízení IKA Blindtext Hier steht ein Blindtext Stroje vhodné k dosažení nejlepších výsledků ve vývoji produktů v laboratorním a poloprovozním měřítku Špičková zkušební a vývojová zařízení

Více

LABORATOŘ OBORU I. Testování katalyzátorů pro přípravu prekurzorů vonných látek. Umístění práce:

LABORATOŘ OBORU I. Testování katalyzátorů pro přípravu prekurzorů vonných látek. Umístění práce: LABORATOŘ OBORU I F Testování katalyzátorů pro přípravu prekurzorů vonných látek Vedoucí práce: Umístění práce: Ing. Eva Vrbková F07, F08 1 ÚVOD Hydrogenace je uplatňována v nejrůznějších odvětvích chemických

Více

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU 466/4-5 ecotec plus VU 656/4-5 ecotec plus

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU 466/4-5 ecotec plus VU 656/4-5 ecotec plus Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU 466/4-5 ecotec plus VU 656/4-5 ecotec plus VU ecotec plus Zvláštní přednosti - závěsný kotel s nerezovým kondenzačním výměníkem - hodnota

Více

Nescafé Solutions 6/30

Nescafé Solutions 6/30 Nescafé Solutions 6/30 Instant AA/AR Rheavendors Novinky: Stojánek na espresso 54,0 cm 30,0 cm 47,0 cm 20,4 Kg Počet předvoleb 6 Počet zásobníků 3-4 Možnost pevného přívodu vody i samostatného zásobníku

Více

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Technické podmínky Veřejné zakázky Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Obecné technické podmínky platné pro celou dodávku Kvalitní a spolehlivé stroje. Součástí dodávky budou všechny komponenty

Více

Čtyřková řada písto-membránových čerpadel

Čtyřková řada písto-membránových čerpadel INFORMACE O PRODUKTU Čtyřková řada písto-membránových čerpadel Mnohostranné použití PÍSTO MEMBRÁNOVÁ ČERPADLA Zdvihový pohyb mechanicky spojeného pístu je hydraulicky přenášen na vícenásobnou membránu.

Více

Technika pro povrchové úpravy

Technika pro povrchové úpravy www.bernibrno.cz Technika pro povrchové úpravy NEREZOVÁ OCEL MADE IN GERMANY MODULÁRNÍ SYSTÉM www.bernibrno.cz I B K Lines Špičkově sladěné přístrojové sestavy, které přesvědčí jak svoji kvalitou tak i

Více

PROTHERM XXX XXX X. Zásobníky TV. Zásobníky TV. Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV):

PROTHERM XXX XXX X. Zásobníky TV. Zásobníky TV. Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV): Zásobníky TV Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV): PROTHERM XXX XXX X provedení: B třída izolace zásobníku M hořčíková anoda E elektrický dohřev Z závěsný zásobník (design závěsných

Více

Filtry na studenou vodu s manuálním proplachem

Filtry na studenou vodu s manuálním proplachem JUDO MHF 1/2" 1 1/4" z vysoce kvalitního plastu PN 16, mosazná příruba s připojovacím šroubením, dvojité filtrační síto z nerezové oceli, poréznost 0,1 mm. JD40000400 2,0 m 3 /h 1/2" vnější 1 kg 180 145

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vybavení genetické laboratoře pro projekt EXTEMIT-K

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vybavení genetické laboratoře pro projekt EXTEMIT-K TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vybavení genetické laboratoře pro projekt EXTEMIT-K část C OBSAH Termostabilní inkubační box... 2 Vodní lázeň s kontrolou teploty... 3 Biohazard box... 4 Inkubátor buněčných kultur...

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET - shrnutí. Aparáty R35 - Kotel 0. MaR R35 - Kotel 0

POLOŽKOVÝ ROZPOČET - shrnutí. Aparáty R35 - Kotel 0. MaR R35 - Kotel 0 POLOŽKOVÝ ROZPOČET - shrnutí Položka Cena bez DPH Aparáty R35 - Kotel 0 Armatury 35 MaR R35 - Kotel 0 CENA CELKEM* * Cena zahrnuje jednotku Fischer-Tropschovy syntézy (vč. všech položek zahrnutých v příloze

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 466/4-5, VU 656/4-5 ecotec plus 02-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 466/4-5, VU 656/4-5 ecotec plus 02-Z2 Nové závěsné kondenzační kotle VU 466/4-5 a 656/4-5 ecotec plus se odlišují od předchozích VU 466-7 ecotec hydraulickým zapojením. Původní kotel VU 466-7 ecotec byl kompletně připraven pro napojení nepřímotopného

Více

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová S, 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace Pol. č.: Model: Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 Projekt: SIS # AIA # Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 košů/ hod 402119 (ZGWSIG) Myčka skla "S",

Více

Příloha č. 6 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku "Pokusná jednotka pro pyrolýzní procesy"

Příloha č. 6 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Pokusná jednotka pro pyrolýzní procesy Příloha č. 6 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku "Pokusná jednotka pro pyrolýzní procesy" POLOŽKOVÝ ROZPOČET - shrnutí Položka Cena bez DPH Kotel 0 Armatury MaR 0 Rozpis potrubí Ostatní náklady**

Více

PNEUMATIKA - komponenty přípravy vzduchu

PNEUMATIKA - komponenty přípravy vzduchu Komponenty série SKILLAIR jako: uzavírací ventily, filtry, redukční ventily, maznice, dělící kostky mohou být spojovány v libovolných kombinacích a každý element může být demontován bez potřeby odpojení

Více

DOSTAVBA MINIPIVOVARU TECHNOLOGICKÝ PROJEKT MINIPIVOVARU PS 01

DOSTAVBA MINIPIVOVARU TECHNOLOGICKÝ PROJEKT MINIPIVOVARU PS 01 TECHNOLOGICKÝ PROJEKT MINIPIVOVARU PS 01 Obsah: Obsah:... 2 PŘEDMĚT PROJEKTU... 3 SPECIFIKACE... 3 3.1 Vířivá káď... 3 KVAŠENÍ A ZRÁNÍ... 4 4.3B Kvasná káď... 4 4.4 Ležácký tank stojatý... 4 USKLADNĚNÍ

Více

Cement. Cement Zkušební bodec Přípravek pro odběr vzorku Blainův přístroj Filtrační vložky

Cement. Cement Zkušební bodec Přípravek pro odběr vzorku Blainův přístroj Filtrační vložky Přístroje k měření CEMENTU 5.000 5.999 5.010 Zkušební bodec 5.020 Přípravek pro odběr vzorku 5.050 Blainův přístroj komplet. vč. cely s přítlač., gum. balonku. 5.060 Filtrační vložky průměr 12,5 mm (100

Více

Víme, co vám nabízíme

Víme, co vám nabízíme PDF vygenerováno: 29.9.2016 8:50:16 Katalog / Laboratorní přístroje / Vodní lázně Lázně vodní míchané GRANT Pro temperování vzorků v baňkách, nebo zkumavkách ponořených přímo do lázně Pro udržování konstantní

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 02 VU 146/4-7, 206/4-7 a 276/4-7 ecotec exclusiv 03-Z1

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 02 VU 146/4-7, 206/4-7 a 276/4-7 ecotec exclusiv 03-Z1 Verze: 0 VU /, 0/ a / ecotec exclusiv 0Z Závěsné kondenzační kotle ecotec exclusiv jsou výjimečné svým modulačním rozsahem výkonu. VU /,, kw/ kw pro TV VU 0/,0, kw/ kw pro TV VU /,, kw/ kw pro TV Součástí

Více

Technické specifikace dodávky

Technické specifikace dodávky Technické specifikace dodávky Pozn.: Ilustrační fotografie u jednotlivých položek dodávky sami o sobě nedefinují jejich požadované provedení. V daném případě jsou rozhodující vlastnosti a charakteristiky

Více

CENTRÁLNÍ SYSTÉMY DISTRIBUCE MATERIÁLU

CENTRÁLNÍ SYSTÉMY DISTRIBUCE MATERIÁLU CENTRÁLNÍ SYSTÉMY DISTRIBUCE MATERIÁLU Centrální systémy distribuce a vysoušení materiálu navrhované a dodávané firmou New Omap jsou univerzální a konstruované po jednotlivých modulech. Naše distribuční

Více

Čtyřková řada čerpadel s vícenásobnou membránou

Čtyřková řada čerpadel s vícenásobnou membránou INFORMACE O PRODUKTU Čtyřková řada čerpadel s vícenásobnou membránou Vysoká bezpečnost ČERPADLA S VÍCENÁSOBNOU MEMBRÁNOU NEJVYŠŠÍ PROVOZNÍ BEZPEČNOST Čerpadla sera s vícenásobnou membránou pracují na stejném

Více

SMĚŠOVACÍ SYSTÉM OLEJ / VZDUCH

SMĚŠOVACÍ SYSTÉM OLEJ / VZDUCH SMĚŠOVACÍ SYSTÉM OLEJ - VZDUCH POUŽITÍ Mazací systémy olej - vzduch jsou užívány pro trvalé, pravidelné mazání a chlazení směsí oleje a vzduchu různých strojů, strojních technologií a zařízení. Systém

Více

Kvalita pro velké úkoly. SATA Tlakové materiálové zásobníky

Kvalita pro velké úkoly. SATA Tlakové materiálové zásobníky SATA Tlakové materiálové zásobníky Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Kvalita pro velké úkoly SATA-Tlakové materiálové zásobníky neomezené

Více

Příkon míchadla při míchání nenewtonské kapaliny

Příkon míchadla při míchání nenewtonské kapaliny Míchání suspenzí Navrhněte míchací zařízení pro rozplavovací nádrž na vápenný hydrát. Požadovaný objem nádrže je 0,8 m 3. Největší částice mají průměr 1 mm a hustotu 2200 kg m -3. Objemová koncentrace

Více

HD 7/16-4 ST Technický list výrobku

HD 7/16-4 ST Technický list výrobku HD 7/16-4 ST Technický list výrobku HD 7/16-4 ST Výhody pro zákazníky Standardní příslušenství Prostorově úsporné vertikální stacionární řešení Čtyřpólový, pomalu běžící elektromotor Nasávání RM prostředku

Více

Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin

Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin 2015 TABLE OF CONTENT Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin EUROmilling a/s OBSAH OBSAH OBSAH... Samočistící filtrační hlavice Euroflow 300...3 Samočistící filtrační hlavice

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NADZEMNÍ BAZÉNY

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NADZEMNÍ BAZÉNY PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NADZEMNÍ BAZÉNY 420 Schůdky pro nadzemní bazény 420 Skimfiltry 421 Skimmery a trysky 422 Monobloky s pískovým filtrem 424 Kartušové filtry 424 Reflektory k nadzemním bazénům 425 Příslušenství

Více

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv Závěsné kondenzační kotle ecotec exclusiv Maximální přizpůsobení topného výkonu Široké možnosti použití Kondenzační kotle

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ K ELEKTRICKÝM OHŘÍVAČŮM VODY PŘÍSLUŠENSTVÍ K NEPŘÍMOOHŘÍVANÝM ZÁSOBNÍKŮM VODY PŘÍSLUŠENSTVÍ K PLYNOVÝM OHŘÍVAČŮM VODY

PŘÍSLUŠENSTVÍ K ELEKTRICKÝM OHŘÍVAČŮM VODY PŘÍSLUŠENSTVÍ K NEPŘÍMOOHŘÍVANÝM ZÁSOBNÍKŮM VODY PŘÍSLUŠENSTVÍ K PLYNOVÝM OHŘÍVAČŮM VODY PŘÍSLUŠENSTVÍ K ELEKTRICKÝM OHŘÍVAČŮM VODY Závěs A 50 200 l 111111 122 Kč 146 Kč PŘÍSLUŠENSTVÍ K NEPŘÍMOOHŘÍVANÝM ZÁSOBNÍKŮM VODY KIT topná vložka 3 kw (pro BC1S a BC2S) 935118 1 590 Kč 1 908 Kč KIT topná

Více

NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR STAVEBNÍ

NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR STAVEBNÍ NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR STAVEBNÍ EST + a.s. Podolí 1237, 584 01 Ledeč nad Sázavou Telefon: +420 569 726 097 E-mail: prodej@estplus.cz www.estplus.cz OBSAH 1. stříkací pistole EST 116 + nádobka

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technická specifikace předmětu plnění veřejné zakázky s názvem "Linka práškového lakování s průběžným tryskáním s chemickou předpřípravou a nanotechnologií" Zadavatel:

Více

Pořad. Položka Zkrácený popis Měr. Množ. Jednotk. Cena Hmotn. Hmotn. číslo jedn.

Pořad. Položka Zkrácený popis Měr. Množ. Jednotk. Cena Hmotn. Hmotn. číslo jedn. Pořad. Položka Zkrácený popis Měr. Množ. Jednotk. Cena Hmotn. Hmotn. číslo jedn. cena celkem jednotk. celkem Výměna kotlů a spalinových cest, úprava rozvodů a regulace plynové kotelny ZŠ a MŠ Chraštice

Více

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. A. Identifikační údaje zadavatele

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. A. Identifikační údaje zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách A. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy, s.r.o. Sídlo: Holovousy

Více

Kvalita pro velké úkoly. SATA Tlakové materiálové zásobníky

Kvalita pro velké úkoly. SATA Tlakové materiálové zásobníky SATA Tlakové materiálové zásobníky Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Kvalita pro velké úkoly SATA-Tlakové materiálové zásobníky neomezené

Více

VUW 200-3, 240-3 Atmotop Pro, VUW 200-5, 240-5, 280-5 Atmotop Plus

VUW 200-3, 240-3 Atmotop Pro, VUW 200-5, 240-5, 280-5 Atmotop Plus s atmosférickým hořákem atmotop Plus atmotop Pro Závěsné kombinované kotle Atmotop s odvodem spalin do komína se díky konstrukci a provedením výrazně odlišují od předchozích typů. Obsahují funkční prvky

Více

NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR AUTOLAKÝRNÍK

NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR AUTOLAKÝRNÍK NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR AUTOLAKÝRNÍK EST + a.s. Podolí 1237, 584 01 Ledeč nad Sázavou Telefon: +420 569 726 097 E-mail: prodej@estplus.cz www.estplus.cz OBSAH 1. stříkací pistole EST 118A

Více

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ je stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody o objemu 150 litrů, který splňuje nejnáročnější

Více

High-tec v závěsných kotlích. VU atmotec exclusiv VU turbotec exclusiv VUW atmotec exclusiv VUW turbotec exclusiv

High-tec v závěsných kotlích. VU atmotec exclusiv VU turbotec exclusiv VUW atmotec exclusiv VUW turbotec exclusiv High-tec v závěsných kotlích VU atmotec exclusiv VU turbotec exclusiv VUW atmotec exclusiv VUW turbotec exclusiv Dokonalost udávající směr v hospodárnosti, kvalitě Komfortní a přesto jednoduché ovládání

Více

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25 Q-HYDRAULIKA LAMELOVÁ ČERPADLA V3/25 velikost 25 do 10 MPa 25 dm 3 /min WK 102/21025 2004 Lamelová čerpadla typu PV slouží jako zdroj tlakového oleje v hydraulických systémech. VÝHODY snadné spuštění díky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACEK PODÁNÍ NABÍDEK PRO NADLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU. 1. Informace o druhu, předmětu a rozdělení veřejné zakázky

ZADÁVACÍ DOKUMENTACEK PODÁNÍ NABÍDEK PRO NADLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU. 1. Informace o druhu, předmětu a rozdělení veřejné zakázky ZADAVATEL Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a. s. (dále VÚAnCh) Se sídlem: Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem Jednající: Ing. Milanem Petrákem, místopředsedou představenstva a Ing. Lubomírem

Více

A. Technická specifikace pro výběrové řízení na Dynamický smykový reometr

A. Technická specifikace pro výběrové řízení na Dynamický smykový reometr A. Technická specifikace pro výběrové řízení na Dynamický smykový reometr Popis systému: Výzkumnický model dynamického smykového reometru pro stanovení reologických vlastností asfaltových pojiv podle metod

Více

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min ELEKTRONÁŘADÍ Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 65mm plast 2mm ocel 8mm) Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 85mm plast 2mm ocel 8mm Nastavitelný kmit:4 (3+0) Pila přímočará 79034 750 počet kmitů 800-3000

Více

Stacionární kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 03 VSC 196/2-C 150, VSC 246/2-C 170 ecocompact 01-S3

Stacionární kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 03 VSC 196/2-C 150, VSC 246/2-C 170 ecocompact 01-S3 Stacionární kondenzační kotel ecocompact spojuje výhody kondenzačního kotle a zásobníku o objemu 100 l s vrstveným ukládáním užitkové vody. Tímto řešením je zajištěna maximální kompaktnost s minimálními

Více

FILtech. voda v dobrých rukou. Filtry a úpravny vody. SANItech. SAFEtech. RAINtech. WAStech

FILtech. voda v dobrých rukou. Filtry a úpravny vody. SANItech. SAFEtech. RAINtech. WAStech SANItech SAFEtech FILtech Filtry a úpravny vody DRAINtech WAStech RAINtech voda v dobrých rukou Obsah FILtech Filtry a úpravny vody Filtry na studenou vodu s manuálním proplachem...3 Filtry na studenou

Více

LEADING IN PRODUCTION EFFICIENCY PRODUKTOVÉ PORTFOLIO APLIKAČNÍ TECHNOLOGIE. webshop.durr.com

LEADING IN PRODUCTION EFFICIENCY PRODUKTOVÉ PORTFOLIO APLIKAČNÍ TECHNOLOGIE. webshop.durr.com LEADING IN PRODUCTION EFFICIENCY PRODUKTOVÉ PORTFOLIO APLIKAČNÍ TECHNOLOGIE webshop.durr.com FINÁLNÍ ÚPRAVA A LAKOVÁNÍ NA NEJVYŠŠÍ NA NEJVYŠŠÍ ÚROVNI ÚROVNI Díky neustálé inovaci a globální přítomnosti,

Více

Závěsné kotle pro vytápění. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VUW atmotec exclusiv VUW turbotec exclusiv

Závěsné kotle pro vytápění. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VUW atmotec exclusiv VUW turbotec exclusiv Závěsné kotle pro vytápění Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU atmotec exclusiv VU turbotec exclusiv VUW atmotec exclusiv VUW turbotec exclusiv Protože myslí dopředu. Dokonalost

Více

Kondenzační plynové kotle

Kondenzační plynové kotle Kondenzační plynové kotle Primární výměník z nerez oceli: spolehlivost Snadná obsluha díky ovládacímu panelu vybavenému ručními ovladači, elektronickým displejem a multifunkčními kontrolkami Možnost připojení

Více

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Nepřímotopné zásobníky teplé vody

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Nepřímotopné zásobníky teplé vody Nepřímotopné zásobníky teplé vody Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. unistor VIH R unistor VIH Q 75 B actostor VIH QL 75 B aurostor VIH S geostor VIH RW geostor VDH pro závěsné

Více

Základy chemických technologií

Základy chemických technologií 4. Přednáška Mísení a míchání MÍCHÁNÍ patří mezi nejvíc používané operace v chemickém průmyslu ( resp. příbuzných oborech, potravinářský, výroba kosmetiky, farmaceutických přípravků, ) hlavní cíle: odstranění

Více

sestava armatur množství čerpadlo typ l/min typ SAG20/AX13-4 1-13 AX13-4 SAG20/SX13-4 1-13 SX13-4 SAG20/SX15-4 8-30 SX15-4

sestava armatur množství čerpadlo typ l/min typ SAG20/AX13-4 1-13 AX13-4 SAG20/SX13-4 1-13 SX13-4 SAG20/SX15-4 8-30 SX15-4 Popis výrobku ČR 1. 10. 2011 Hoval solární sestava armatur SAG20 solární sestava armatur DN 20 (¾ ) oběhové čerpadlo AX13-4, SX13-4 nebo SX15-4 2 kulové kohouty (obsluhované klíčem) s teploměrem zařízení

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 146/4-7, 206/4-7 a 276/4-7 ecotec exclusiv 03-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 146/4-7, 206/4-7 a 276/4-7 ecotec exclusiv 03-Z2 Verze: 0 VU /, 0/ a / ecotec exclusiv 0Z Závěsné kondenzační kotle ecotec exclusiv jsou výjimečné svým modulačním rozsahem výkonu. VU /,, kw/ kw pro TV VU 0/,0, kw/ kw pro TV VU /,, kw/ kw pro TV Součástí

Více

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

Závěsné kotle pro vytápění. VU atmotec plus VU turbotec plus

Závěsné kotle pro vytápění. VU atmotec plus VU turbotec plus Závěsné kotle pro vytápění Ideální kombinace pro vytápění a teplou vodu atmoguard dvojitý spalinový senzor zvyšuje bezpečnost provozu. Tři systémy odkouření 0/00, 80/80, a. Podle podmínek a typu kotle

Více

Závěsné kotle. Modul: Závěsné kotle s atmosférickým hořákem. Verze: 03 VUI 280-7 aquaplus, VUI 242-7, 282-7 aquaplus turbo 05-Z1

Závěsné kotle. Modul: Závěsné kotle s atmosférickým hořákem. Verze: 03 VUI 280-7 aquaplus, VUI 242-7, 282-7 aquaplus turbo 05-Z1 s atmosférickým hořákem Verze: 03 VUI 280-7 aquaplus, VUI 242-7, 282-7 aquaplus turbo 0-Z1 Konstrukce závěsných kotlů aquaplus navazuje na stávající řady kotlů atmotop, turbotop Plus se shodnými konstrukčními

Více

Míchání a homogenizace směsí Míchání je hydrodynamický proces, při kterém je různými způsoby vyvoláván vzájemný pohyb částic míchaného materiálu.

Míchání a homogenizace směsí Míchání je hydrodynamický proces, při kterém je různými způsoby vyvoláván vzájemný pohyb částic míchaného materiálu. Míchání a homogenizace směsí Míchání je hydrodynamický proces, při kterém je různými způsoby vyvoláván vzájemný pohyb částic míchaného materiálu. Účelem mícháním je dosáhnout dokonalé, co nejrovnoměrnější

Více

z pozinkovaného ocelového plechu, kompletní se 3 násypkami 8 litrů a dělicí hlavou, 10 průchodů po 37,5 mm ( 1,5 ).

z pozinkovaného ocelového plechu, kompletní se 3 násypkami 8 litrů a dělicí hlavou, 10 průchodů po 37,5 mm ( 1,5 ). SÍTA K DĚLENÍ VZORKŮ 7.400 7.999 7.402 Dělič vzorků z pozinkovaného ocelového plechu kompletní se 3 násypkam 8 litrů a dělící hlavou, 6 průchodů po 75 mm ( 3 ). 7.403 Dělič vzorků z pozinkovaného ocelového

Více

Hoval SolarCompact (300-500) Solární ohřívač se solární sestavou na vratné vodě. Popis výrobku ČR 1. 10. 2011. Hoval SolarCompact (300-500)

Hoval SolarCompact (300-500) Solární ohřívač se solární sestavou na vratné vodě. Popis výrobku ČR 1. 10. 2011. Hoval SolarCompact (300-500) Solární ohřívač se solární sestavou na vratné vodě Popis výrobku ČR 1. 10. 2011 Hoval SolarCompact (300-500) pro solární ohřev a ohřev kotlem Ohřívač ocelový ohřívač s vnitřním smaltováním 2 pevně vestavěné

Více

CENÍK 2013 KOMPONENTY PRO SOLÁRNÍ A TOPNÉ SYSTÉMY PRACOVNÍ STANICE PRO SOLÁRNÍ SYSTÉMY A PŘÍSLUŠENSTVÍ

CENÍK 2013 KOMPONENTY PRO SOLÁRNÍ A TOPNÉ SYSTÉMY PRACOVNÍ STANICE PRO SOLÁRNÍ SYSTÉMY A PŘÍSLUŠENSTVÍ KOMPONENTY PRO SOLÁRNÍ A TOPNÉ SYSTÉMY PRACOVNÍ STANICE PRO SOLÁRNÍ SYSTÉMY A PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK 2013 SFERATEC s.r.o. Krále Jana 511, 58301 Chotěboř Telefon: +420 566 466 245 Email: info@sferatec.cz www.sferatec.cz

Více

BWT best. BWT AQA therm. BWT Infinity. BWT AQA Perla. BWT Aquadial Softlife. Best Water Technology. Ceník BWT bestcare BWT E1

BWT best. BWT AQA therm. BWT Infinity. BWT AQA Perla. BWT Aquadial Softlife. Best Water Technology. Ceník BWT bestcare BWT E1 Best Water Technology BWT Rondomat BWT best BWT AQA Perla BWT E1 BWT Infinity BWT Aquadial Softlife BWT Protector BWT bestcare BWT AQA therm * Doporučené prodejní ceny bez DPH s platností od 1.4.2018 Ceník

Více

IV 60/30. Komfortní úložný prostor pro příslušenství na podvozku přístroje. 3 Zatížitelnost a mnohostrannost. Mechanický oklep filtru

IV 60/30. Komfortní úložný prostor pro příslušenství na podvozku přístroje. 3 Zatížitelnost a mnohostrannost. Mechanický oklep filtru IV 60 /30 je velmi robustní mobilní průmyslový mnohostranně použitelný vysavač. Je poháněn dmychadlem postranního kanálu s extrémně dlouhou životností. Díky konstrukci motoru je tento vysavač často používán

Více

SAVANA. jednotka je vyrobena z nerezové oceli. Rozměry [mm] A B C D E F G

SAVANA. jednotka je vyrobena z nerezové oceli. Rozměry [mm] A B C D E F G vodní ohřívač CHARAKTERISTIKA Široká a variabilní řada vysoce výkonných vytápěcích jednotek určených pro montáž na stěnu i strop. Určena pro průmyslové a zemědělské areály, sklady, výrobní a sportovní

Více

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách. Modul 2 Technologická zařízení. Kapitola 2. Klasické pračky

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách. Modul 2 Technologická zařízení. Kapitola 2. Klasické pračky Project Leonardo da Vinci Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Modul 2 Technologická zařízení Kapitola 2 Klasické pračky Modul 1 Technologická zařízení Kapitola 1 Klasické pračky 1 Obsah Konstrukce

Více

P-série, lehká ruční čerpadla. Výhradně od Enerpac

P-série, lehká ruční čerpadla. Výhradně od Enerpac P, lehká ruční Shora.dolů:.P802, P842, P202, P142 Výhradně od Enerpac Tabulka odpovídajících válců Chceteli.pomoci.s.výběrem. správného.ručního.. odpovídajícího.vybraným.válcům,. naleznete.všechny.potřebné.údaje..

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

Průtokoměry s plovákem konstrukční řada CF a DF pro kapaliny a plyny

Průtokoměry s plovákem konstrukční řada CF a DF pro kapaliny a plyny Průtokoměry s plovákem konstrukční řada CF a DF pro kapaliny a plyny - Kvalitní provedení - Vysoká korozní odolnost - Spolehlivý princip měření - Nízká hmotnost a malé rozměry Dok. č.: 11, cz_cat_cf,df,

Více

3cestný přepínací ventil pro solární systémy IVAR.SOLAR 6443 Funkce: Prohlášení o shodě: Technické charakteristiky:

3cestný přepínací ventil pro solární systémy IVAR.SOLAR 6443 Funkce: Prohlášení o shodě: Technické charakteristiky: 3cestný přepínací ventil pro solární systémy IVAR.SOLAR 6443 Funkce: Přepínací ventil se servopohonem umožňuje automatické uzavírání nebo oddělení média v solárních, klimatizačních a vodních systémech.

Více

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN Jedná se o nové stroje originál zabalené, nebo ze showroomu kompletní, s plnou zárukou. V omezeném počtu, nabídka platná do vyprodání zásob. Pro tyto stroje nadále poskytujeme

Více

Systémem Pro E. Kotel má následující charakteristické vlastnosti: - NO X

Systémem Pro E. Kotel má následující charakteristické vlastnosti: - NO X s atmosférickým hořákem Závěsný kotel v komínovém provedení nebo s nuceným odvodem spalin s vodou chlazeným hořákem pro velmi nízký obsah škodlivin ve spalinách. řady exclusiv se vyznačují speciální konstrukcí

Více

NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy

NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy Co je NIBE SPLIT? Je to systém, sestávající z 1 venkovní a 1 vnitřní jednotky Tepelný výměník je součástí vnitřní jednotky Vnitřní a venkovní jednotka je propojena

Více

Vícefázové reaktory. MÍCHÁNÍ ve vsádkových reaktorech

Vícefázové reaktory. MÍCHÁNÍ ve vsádkových reaktorech Vícefázové reaktory MÍCHÁNÍ ve vsádkových reaktorech Úvod vsádkový reaktor s mícháním nejběžnější typ zařízení velké rozmezí velikostí aparátů malotonážní desítky litrů (léčiva, chemické speciality, )

Více

Nerezové kulové ventily série 26d se samodotahovatelným sedlem a nebo plovoucím kulovým segmentem

Nerezové kulové ventily série 26d se samodotahovatelným sedlem a nebo plovoucím kulovým segmentem Nerezové kulové ventily série 26d se samodotahovatelným sedlem a nebo plovoucím kulovým segmentem Použití: Těsně uzavírací kulový kohout nerezové oceli pro agresivní média, obvzláště pro chemický průmysl:

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2. Neočekává se. Není

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2. Neočekává se. Není Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

MRB/MRBV - Měřící a regulační blok pro chlazení a čištění lisovacích forem

MRB/MRBV - Měřící a regulační blok pro chlazení a čištění lisovacích forem MRB/MRBV - Měřící a regulační blok pro chlazení a čištění lisovacích forem - Skleněné měřící trubice - Použití pro vyšší teploty, tlaky a agresivní média - Rychloupínací trubice bez nutnosti použití nářadí

Více

Katalogový list č. Verze: 01 ecocompact VSC../4, VCC../4 a aurocompact VSC D../4 06-S3

Katalogový list č. Verze: 01 ecocompact VSC../4, VCC../4 a aurocompact VSC D../4 06-S3 Verze: 0 ecocompact VSC../, VCC../ a aurocompact VSC D../ 0-S Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem teplé vody pro zajištění maximálních kompaktních rozměrů ve velmi elegantím designu.

Více

DÁVKOVACÍ ČERPADLA INJECTA

DÁVKOVACÍ ČERPADLA INJECTA Analogová a digitální dávkovací čerpadla OLIMPIA HYDRA ATHENA AT.BL ATHENA AT.MT ATHENA AT.AM ATHENA AT.BT ATHENA AT.PR ATHENA AT.AT Dávkovací čerpadla pro dávkování ph a Rx ELITE.pH a Rx ELITE.PR ELITE

Více

Závěsné kondenzační kotle

Závěsné kondenzační kotle VC 126, 186, 246/3 VCW 236/3 Závěsné kondenzační kotle Technické údaje Označení 1 Vstup topné vody (zpátečka) R ¾ / 22 2 Přívod studené vody R ¾ / R½ 3 Připojení plynu 1 svěrné šroubení / R ¾ 4 Výstup

Více

membránové dávkovací čerpadlo MEMDOS GMR

membránové dávkovací čerpadlo MEMDOS GMR Všeobecně Dávkovací čerpadla s dvojitou membránou série MEMDOS GMR se dodávají jako jednostupňová a dvoustupňová. Slouží k dávkování velkých množství při poměrně nepatrném protitlaku. Nejčastěji se používají

Více

Aqua kondenzační systém a optimalizace ohřevu teplé vody

Aqua kondenzační systém a optimalizace ohřevu teplé vody Závěsné kondenzační kotle ecotec plus se výrazně odlišují od předchozí řady ecotec. Typová řada byla rozšířena o kombinovaný kotel VUW 236/3-5 s ohřevem teplé vody. Tento kotel má široký modulační rozsah

Více