Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E"

Transkript

1 Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Podpora jedinečné kvalifikace zaměstnanců Vitar, s.r.o. pomocí specifikace vzdělávání Číslo projektu: CZ.1.04/1.1.04/ Strana 1 (celkem 9)

2 Obsah A. ÚDAJE ZADAVATELE... 3 B. PŘEDMĚT ZAKÁZKY... 3 SPECIFICKÉ VZDĚLÁVÁNÍ... 4 OBECNÉ VZDĚLÁVÁNÍ... 5 C. NABÍDKOVÁ CENA A JEJÍ ZPRACOVÁNÍ... 5 D. DOBA A MÍSTO PLNĚNÍ ZAKÁZKY... 6 E. LHŮTA A MÍSTO PODÁNÍ NABÍDKY... 6 F. POŽADAVKY NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE UCHAZEČE... 6 G. POSUZOVÁNÍ NABÍDEK... 6 H. HODNOTÍCÍ KRITÉRIA... 7 Nabídková cena... 7 Kvalita nabízených vzdělávacích služeb... 7 Forma a efektivnost vzdělávání... 7 I. POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY... 7 J. DOTAZY... 8 K. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ... 8 Strana 2 (celkem 9)

3 A. ÚDAJE ZADAVATELE Zadavatel VITAR, s.r.o. Sídlo tř. Tomáše Bati 385 Zlín Louky, PSČ IČ DIČ CZ Osoba oprávněná jednat Jana Polášková tel.: Kontaktní osoba ve věci Jana Polášková zakázky tel.: B. PŘEDMĚT ZAKÁZKY Předmětem zakázky je dodání vzdělávacích služeb, včetně doplňkových služeb (pronájem školících místností a občerstvení). Požadované vzdělávací služby se skládají ze tří oblastí, celkem se jedná o 15 kurzů. Celý předmět zakázky je rozdělen do dvou částí SPECIFICKÉ VZDĚLÁVÁNÍ a OBECNÉ VZDĚLÁVÁNÍ. Strana 3 (celkem 9)

4 SPECIFICKÉ VZDĚLÁVÁNÍ Název semináře Osob celkem Osob ve skupině Počet skupin Délka kurzu ve dnech Jednotka OBLAST VZDĚLÁVÁNÍ: Specifické školení Balení effervescentů ve společnosti Vitar Lisování effervescentů ve společnosti Vitar Výrobna tabletovaných vitamínových přípravků společnosti Vitar Specifika a technologie mezioperační kontroly kvality ve společnosti Vitar Postupy a technologie při homogenizaci a mletí ve výrobě společnosti Vitar den OBLAST VZDĚLÁVÁNÍ: Specifické postupy při výrobě, balení a skladování přípravků Postupy při přípravě vstupních surovin ve společnosti Vitar Postupy a technologie při odběru a kontrole vzorků ve společnosti Vitar Postupy a technologie při plnění a uzavírání dóz ve společnosti Vitar Postupy a technologie při práci s razidly ve společnosti Vitar Postupy a technologie při přebalování ve výrobně společnosti Vitar Způsoby manipulace s odpady ve společnosti Vitar Způsoby pohybu potištěného obalového materiálu ve společnosti Vitar osoba / den den Doprovodné služby ke SPECIFICKÉMU VZDĚLÁVÁNÍ: - pronájem školících místností a zajištění občerstvení Strana 4 (celkem 9)

5 OBECNÉ VZDĚLÁVÁNÍ Název semináře Osob celkem Osob ve skupině Počet skupin Délka kurzu ve dnech Jednotka OBLAST VZDĚLÁVÁNÍ: Obecné vzdělávání Školení řidičů Školení první pomoci Vnitrofiremní komunikace den Doprovodné služby k OBECNÉMU VZDĚLÁVÁNÍ: - pronájem školících místností a zajištění občerstvení C. NABÍDKOVÁ CENA A JEJÍ ZPRACOVÁNÍ Maximální celková cena pro SPECIFICKÉ VZDĚLÁVÁNÍ je ,- Kč bez DPH. Maximální celková cena pro OBECNÉ VZDĚLÁVÁNÍ ,- Kč bez DPH. Maximální celková cena celé zakázky je ,- Kč bez DPH. U doprovodných služeb jsou maximálně přípustné ceny následující: - občerstvení 233,- Kč bez DPH / osobu / den (tj. 280,- vč. DPH), celkem 936 osob pro specifické vzdělávání - občerstvení 233,- Kč bez DPH / osobu / den (tj. 280,- vč. DPH), celkem 240 osob pro obecné vzdělávání - pronájem školících místností 1.900,- bez DPH / den celkem 56 dnů pro specifické vzdělávání - pronájem školících místností 1.900,- bez DPH / den celkem 24 dnů pro obecné vzdělávání Zadavatel umožňuje podat nabídku v těchto variantách: a) Nabídku na celek, rozdělenou na dvě části b) Nabídku na SPECIFICKÉ VZDĚLÁVÁNÍ c) Nabídku na OBECNÉ VZDĚLÁVÁNÍ Strana 5 (celkem 9)

6 D. DOBA A MÍSTO PLNĚNÍ ZAKÁZKY Vzdělávací aktivity budou probíhat v období od dubna 2011 do prosince Místem plnění je Zlínský a Jihomoravský kraj. Přesné místo bude určeno po dohodě mezi zadavatelem a dodavatelem vzdělávacích služeb. E. LHŮTA A MÍSTO PODÁNÍ NABÍDKY Nabídka musí být doručena ve stanovené lhůtě, tj. do do 12:00 hodin, poštou nebo osobně na adresu sídla společnosti VITAR, s.r.o., tř. Tomáše Bati 385, Zlín Louky, PSČ k rukám Jany Poláškové. Při doručení poštou je rozhodující datum a hodina doručení nikoliv podání na poště. Nabídka, která bude doručena po stanovené lhůtě, bude vyřazena z výběrového řízení. F. POŽADAVKY NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE UCHAZEČE Požadavky na prokázání kvalifikace uchazeče jsou shodné pro SPECIFICKÉ VZDĚLÁVÁNÍ i OBECNÉ VZDĚLÁVÁNÍ. Základní kvalifikační předpoklady - v rozsahu 53 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (předložení dokladů vydaných jmenovitými institucemi v kopii nebo čestným prohlášením podepsaným osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče). Profesní kvalifikační předpoklady v rozsahu 54 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (kopie výpisu z obchodního rejstříku či jiné evidence, pokud je v ní uchazeč zapsán, kopie oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícímu předmětu zakázky, zejména doklad dokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci). G. POSUZOVÁNÍ NABÍDEK Nabídky, které byly doručeny včas budou zařazeny do hodnocení, které bude probíhat ve dvou etapách. 1. Posouzení úplnosti nabídek, kdy bude hodnoceno, zda jsou došlé nabídky úplné a obsahují veškeré údaje, doklady a požadavky, které jsou stanovené ve výzvě nebo v zadávací dokumentaci. Nebude-li nabídka dané požadavky splňovat, bude vyřazena z výběrového řízení a nebude dále hodnocena. Strana 6 (celkem 9)

7 2. Nabídky, které jsou úplné, postupují do etapy hodnocení jednotlivých nabídek. Hodnocení nabídky na SPECIFICKÉ VZDĚLÁVÁNÍ i na OBECNÉ VZDĚLÁVÁNÍ proběhne zvlášť dle níže uvedených hodnotících kritérií, které jsou pro obě části shodné. Uchazeč s nejlépe ohodnocenou nabídkou na SPECIFICKÉ VZDĚLÁVÁNÍ a na OBECNÉ VZDĚLÁVÁNÍ bude vybrán jako konečný dodavatel vzdělávacích služeb pro danou část. H. HODNOTÍCÍ KRITÉRIA Nabídková cena Kritérium 40%. Bude hodnocena cena zakázky bez DPH dle následujícího vzorce. nejnižší cena (100 x ) x váha vyjádřená v procentech cena hodnocené nabídky Kvalita nabízených vzdělávacích služeb Kritérium 30%. Budou hodnoceny použité materiály, metody a způsoby výuky, testy na závěr školení. Forma a efektivnost vzdělávání Kritérium 30%. Bude hodnocena forma vzdělávání a možnosti praktického využití nabytých znalostí a dovedností (zpětná vazby atd.). pořadí nabídky x ( ) x váha vyjádřená v procentech počet všech nabídek V rámci každého kritéria budou nabídky seřazeny od nejvhodnější k nejméně vhodné. Nejvhodnější nabídka obdrží 100 bodů. Bodová hodnota bude vynásobena váhou daného kritéria. Body, které nabídky získají budou sečteny a ta nabídka, která získá nejvíce bodů se stane nabídkou vítěznou. I. POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Formální požadavky na zpracování nabídky: Nabídka musí být doručena v zapečetěné obálce s názvem zakázky a nápisem NEOTEVÍRAT. Dále musí být na obálce uvedena adresa zadavatele i uchazeče. Strana 7 (celkem 9)

8 Nabídky musí být předloženy v tištěné formě, vždy jeden originál a jedna kopie, přičemž krycí list nabídek musí obsahovat nápis Originál / Kopie, dále název projektu, celý název a adresu uchazeče. Listy každé z obou nabídek musí být očíslovány vzestupně a pevně spojeny. Originál nabídky musí být podepsán oprávněnou osobou (oprávněnost k podpisu musí být v nabídce doložena). Nabídky musí být zpracovány v českém jazyce. Součástí nabídky musí být i písemný návrh smlouvy podepsaný oprávněnou osobou uchazeče. Požadavky na obsah nabídek: Identifikační údaje uchazeče (název firmy, sídlo, IČ, DIČ, kontaktní osoba jméno, příjmení, telefon, ). Dokumenty prokazující kvalifikaci dodavatele. Obsah nabídek. Ukázka školícího materiálu. J. DOTAZY Dotazy lze podávat pouze písemnou formou a to na kontaktní osoby. Na telefonické dotazy nebude odpovídáno. K. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ Dodavatel má povinnost umožnit osobám oprávněným k výkonu kontroly projektu, z něhož je zakázka hrazena, provést kontrolu dokladů souvisejících s plněním zakázky, a to po dobu danou právními předpisy ČR k jejich archivaci (zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, a zákon č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty). Uchazeč musí respektovat pravidla pro publicitu OP LZZ (viz Manuál pro publicitu OP LZZ publikovaný na a realizovat zakázku v souladu s těmito pravidly. Každý uchazeč může předložit pouze jedinou nabídku. Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny předložené nabídky a nevrátit nabídky podané uchazečem ve výběrovém řízení, zrušit zadávací řízení. Strana 8 (celkem 9)

9 Zadavatel si vyhrazuje právo nezdůvodňovat rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, a to ani účastníkům ve sdělení výsledku výběrového řízení. Náklady na vyhotovení nabídky a účast ve výběrovém řízení nese uchazeč sám. Zadavatel si vyhrazuje právo změnit počty osob jednotlivých seminářů dle aktuální situace. Ve Zlíně dne Jana Polášková Strana 9 (celkem 9)

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v rámci výběrového řízení na zajištění občerstvení, pronájmu a ubytování Projekt: Číslo projektu: Zvýšení adaptability zaměstnanců a zmírnění dopadů ekonomické krize vzděláváním

Více

Podpora vzdělávání členských firem Cech obkladačů České republiky o.s. ke zvýšení adaptability zaměstnanců

Podpora vzdělávání členských firem Cech obkladačů České republiky o.s. ke zvýšení adaptability zaměstnanců ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zakázku Vzdělávání Cech obkladačů v rámci projektu Podpora vzdělávání členských firem Cech obkladačů České republiky o.s. ke zvýšení adaptability zaměstnanců Číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/52.00063

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k projektu Zvýšení profesních dovedností a adaptability zaměstnanců společnosti PREZENT.CZ s.r.o. Název zakázky: Vzdělávání zaměstnanců PREZENT.CZ s.r.o. Zvýšení profesních dovedností

Více

Název projektu Registrační číslo. CZ.1.04/1.1.06/52.00055 Zadavatel. Okresní hospodářská komora Karviná Sídlo

Název projektu Registrační číslo. CZ.1.04/1.1.06/52.00055 Zadavatel. Okresní hospodářská komora Karviná Sídlo Zadávací dokumentace do výběrového řízení pro projekt Regionální podpora konkurenceschopnosti členských firem OHK Karviná zvýšením adaptability jejich zaměstnanců Název projektu Regionální podpora konkurenceschopnosti

Více

Identifikační údaje. Realizace vzdělávacích kurzů pro zvýšení adaptability zaměstnanců ve společnosti LEGIE GUARD service s.r.o.

Identifikační údaje. Realizace vzdělávacích kurzů pro zvýšení adaptability zaměstnanců ve společnosti LEGIE GUARD service s.r.o. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Identifikační údaje Název zakázky: Název operačního programu: Vzdělávání LEGIE GUARD OP Lidské zdroje a zaměstnanost Název projektu: Realizace

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Komplexní vzdělávání zaměstnanců ve firmě IN TIME SPEDICE CZ1.04/1.1.02/35.01002 Identifikační údaje zaměstnavatele Název zakázky: Zadavatel: Komplexní vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E. na zakázku s názvem. Dodávka vzdělávacích služeb k projektu OP VK

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E. na zakázku s názvem. Dodávka vzdělávacích služeb k projektu OP VK Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E na zakázku s názvem Dodávka vzdělávacích služeb k projektu OP VK Druh zakázky: služby Název projektu a registrační číslo projektu: Klíč k profesnímu rozvoji pedagogů

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Vyhlašujeme výběrové řízení na dodavatele 1 níže uvedených vzdělávacích a školících aktivit z grantového projektu Uplatnění a rozvoj zaměstnanců ve strojírenské firmě, registrační

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodavatele vzdělávacích služeb v rámci projektu s názvem: Vzděláváním zaměstnanců BOIS Opava a.s. a jeho partnerů ke zmírnění dopadů ekonomické krize, reg. č.:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název projektu: Efektivní vzdělávání zaměstnanců společnosti FONTEA a.s. Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.00281 Identifikace zadavatele Název: FONTEA a.s. IČ: 26029073

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Výběrové řízení na vzdělávání zaměstnanců společnosti TrustPort, a.s. v oblasti měkkých dovedností část B Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.00395 1.

Více

Zadávací dokumentace do výběrového řízení pro projekt

Zadávací dokumentace do výběrového řízení pro projekt Zadávací dokumentace do výběrového řízení pro projekt Posílení profesních dovedností a adaptability zaměstnanců společnosti KNORR BREMSE Systémy pro užitková vozidla, CR, s.r.o. Zadavatel: KNORR BREMSE

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

HORSTAV Olomouc, spol. s r.o. ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ

HORSTAV Olomouc, spol. s r.o. ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ HORSTAV Olomouc, spol. s r.o. vypisuje ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ na dodávku vzdělávání pro zaměstnance v rámci projektu. Zvyšování kvalifikace zaměstnanců Název zakázky: Dodávka vzdělávání zaměstnanců Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.kr-olomoucky.cz/opvk pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory globálních grantů Olomouckého kraje v OP VK, které se vztahují na případy, pokud

Více

Pac-tra (Czech), s.r.o. Hnojník 408, 739 53. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení. k zakázce s názvem: Vzdělávání v Pac-tra. týkající se projektu:

Pac-tra (Czech), s.r.o. Hnojník 408, 739 53. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení. k zakázce s názvem: Vzdělávání v Pac-tra. týkající se projektu: Zadávací dokumentace k výběrovému řízení k zakázce s názvem: Vzdělávání v Pac-tra týkající se projektu: Efektivní zvyšování adaptability a konkurenceschopnosti zaměstnanců Pac-tra (Czech), s.r.o. a pac-tra

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Výběrové řízení na vzdělávání zaměstnanců společnosti ALFA COMPUTER CZ, s. r. o. v oblasti měkkých dovedností Identifikační údaje Zadavatel (název subjektu): ALFA

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ZAKÁZKA NA SLUŽBY: Realizace vzdělávacích kurzů pro zaměstnance společnosti Abex Substráty, a.s. Zadavatel Obchodní firma: ABEX Substráty a.s. Sídlem: Žabeň 203, 739

Více

Zadávací dokumentace. A. NÁZEV ZAKÁZKY Zvýšení adaptability zaměstnanců Atel Energetika Zlín s.r.o.

Zadávací dokumentace. A. NÁZEV ZAKÁZKY Zvýšení adaptability zaměstnanců Atel Energetika Zlín s.r.o. Zadávací dokumentace A. NÁZEV ZAKÁZKY Zvýšení adaptability zaměstnanců Atel Energetika Zlín s.r.o. B. DRUH ZAKÁZKY Nákup služeb od dodavatele vzdělávacích kurzů. C. NÁZEV PROGRAMU Operační program Lidské

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Doplňkové služby pro Českou společnost pro větrnou energii. Zadavatel

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Doplňkové služby pro Českou společnost pro větrnou energii. Zadavatel ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Doplňkové služby pro Českou společnost pro větrnou energii Zadavatel Název zadavatele: Česká společnost pro větrnou energii Sídlo zadavatele: Novotného lávka 200/5, 110 00 Praha 1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzva k podání nabídek do výběrového řízení. Identifikační údaje. Předmět zakázky. Název zakázky:

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzva k podání nabídek do výběrového řízení. Identifikační údaje. Předmět zakázky. Název zakázky: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Identifikační údaje Název zakázky: Doplňkové služby pro realizaci projektu OP LZZ s názvem: Vzděláváním zaměstnanců Lázně Teplice nad Bečvou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky Datum vyhlášení veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Vzdělávání zaměstnanců STAFIKO stav, s.r.o. Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.01446 Název zakázky: Zvýšení kvalifikace, odbornosti a dovednosti zaměstnanců Výběrové řízení

Více

Zadávací dokumentace. pro dodavatele vzdělávacích služeb. Vzdělávání v SAVEA spol. s r.o.

Zadávací dokumentace. pro dodavatele vzdělávacích služeb. Vzdělávání v SAVEA spol. s r.o. Zadávací dokumentace pro dodavatele vzdělávacích služeb Vzdělávání v SAVEA spol. s r.o. Název projektu: Vzdělávání v SAVEA spol. s r.o. zaměřené na udržení a prohloubení odborné kvalifikace účastníků v

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Zajištění vzdělávacích aktivit pro zaměstnance dm drogerie

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo a název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky:

Více

Zadávací dokumentace. Manažerské školení zaměstnanců SOME Jindřichův Hradec s.r.o. 1/7

Zadávací dokumentace. Manažerské školení zaměstnanců SOME Jindřichův Hradec s.r.o. 1/7 Zadávací dokumentace Manažerské školení zaměstnanců SOME Jindřichův Hradec s.r.o. 1/7 Obsah: Identifikační údaje... 3 Specifikace předmětu zakázky... 3 Požadavky na dodavatele... 5 Zpracování nabídkové

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky 2019/2 Název veřejné zakázky: "Dodávka učebních pomůcek: Kolový traktor pro praxi a odborný výcvik" Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce)

Více

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Meziříčí

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Meziříčí Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Datum vyhlášení zakázky: 11. 4. 2012 Název programu: Registrační číslo projektu:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 17. května Střední průmyslová škola, Jedovnice, Na Větřáku 463 Zadávací dokumentace Podpora dalšího vzdělávání pedagogů v SPŠ Jedovnice realizováno v rámci projektu Další vzdělávání pracovníků škol a školských

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Asociace výrobců, dovozců, vývozců potravin, doplňků stravy a surovin pro jejich výrobu Výzva k podání nabídek do výběrového řízení na Zajištění servisních služeb k projektu Zvýšení

Více

Hudcova 35, Brno Mgr.Dagmar Černá, ředitelka školy Tel.:

Hudcova 35, Brno Mgr.Dagmar Černá, ředitelka školy Tel.: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podání nabídek v rámci výběrového řízení na zakázku na zajištění vzdělávacích kurzů pro projekt Specifické zaměstnanců Linaplast s.r.o. v oblasti zakázkového zhotovování forem pro

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce): Výzva k podání nabídek Datum vyhlášení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Vzdělávání zaměstnanců společnosti OAZA NET spol. s r. o. v oblasti měkkých dovedností Identifikační údaje Zadavatel (název subjektu): oaza - net, s. r. o. IČ:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB V OBLASTI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK při realizaci národních a regionálních individuálních projektů Úřadem práce v Karlových Varech v rámci Operačního programu Lidské

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na  nebo www stránkách krajů) I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP

Více

Zadávací dokumentace. Název projektu: ROSTEX VYŠKOV, s.r.o.: specifická školení komplexního řídícího systému

Zadávací dokumentace. Název projektu: ROSTEX VYŠKOV, s.r.o.: specifická školení komplexního řídícího systému Rtevropský -.." fond v ČR EVROPSKÁUNIE Zadávací dokumentace Název projektu: ROSTEX, s.r.o.: specifická školení komplexního řídícího systému Registrační číslo projektu: CZ.l.04/1.1.04/39.00100 1. Identifikační

Více

Výběrové řízení zakázka na službu

Výběrové řízení zakázka na službu Výběrové řízení zakázka na službu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k předložení nabídky na službu spočívající v zajištění jazykových kurzů Název zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 24. září 2009 Zajištění jazykových

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1793 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1793 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

leos.karasek@itt.cz - dotazy pouze emailovou formou 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Zakázka na nákup služeb

leos.karasek@itt.cz - dotazy pouze emailovou formou 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Zakázka na nákup služeb VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Program rozvoje zaměstnanců společnosti ITTechnik, s. r. o. 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele ITTechnik, s.r.o.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Vzdělávání zaměstnanců agentury Motiv P s.r.o. kurzy soft

Více

Výzva k podání nabídek v rámci zakázky

Výzva k podání nabídek v rámci zakázky Výzva k podání nabídek v rámci zakázky Vzdělávací aktivity ASBS ZADAVATEL Název zadavatele: Asociace soukromých bezpečnostních služeb České republiky o.s. Sídlo zadavatele: Roháčova 188/37, 13000 Praha

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení - zakázka na služby: Výběr dodavatele jazykových kurzů pro společnost DAKO-CZ, a.s. Zadavatel Obchodní firma: DAKO CZ, a.s. sídlem: Budovatelů 323, Třemošnice, PSČ

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v rámci výběrového řízení na zajištění vzdělávacích aktivit Projekt: Číslo projektu: Zvýšení adaptability zaměstnanců a zmírnění dopadů ekonomické krize vzděláváním zaměstnanců společnosti

Více

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu:

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na realizaci veřejné zakázky Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Procesní řízení na Krajském úřadu Jihomoravského kraje realizovanou v rámci projektu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběrové řízení na dodavatele vzdělávacích služeb Název zakázky: Vzdělávání zaměstnanců členů OSHŽ IDENTIFIKACE ZADAVATELE Název / obchodní firma zadavatele: Odvětvový svaz hutnictví

Více

Zadávací dokumentace pro výběr dodavatele vzdělávacích kurzů. v rámci zakázky. Podporujeme vaši budoucnost. zadavatel. DORA Gastro a.s. Str.

Zadávací dokumentace pro výběr dodavatele vzdělávacích kurzů. v rámci zakázky. Podporujeme vaši budoucnost. zadavatel. DORA Gastro a.s. Str. Zadávací dokumentace pro výběr dodavatele vzdělávacích kurzů v rámci zakázky Podporujeme vaši budoucnost zadavatel DORA Gastro a.s. Str. 1 1. Preambule Výběrové řízení je vypisováno na základě účasti zadavatele

Více

/CZ Sídlo Na poříčí 1067/25, Praha 1 Osoba oprávněná jednat za zadavatele Ing. Louis Odermann, generální ředitel

/CZ Sídlo Na poříčí 1067/25, Praha 1 Osoba oprávněná jednat za zadavatele Ing. Louis Odermann, generální ředitel VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ K PROJEKTU BOJ PROTI DOPADŮM EKONOMICKÉ KRIZE VZDĚLÁVÁNÍM ZAMĚSTNANCŮ PLASTIK HT, A.S. Identifikační údaje Název zakázky Vzdělávání v Plastik Registrační číslo

Více

Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Zadávací dokumentace Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: EDUKOL vzdělávací a poradenské sdružení s.r.o. Sídlo: Křemelná 30, 783 36 Křelov Doručovací

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben projektu: a dílen SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení vybavení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Identifikační údaje Název zakázky: Název operačního programu: Název projektu: Zajištění vzdělávacích kurzů na obsluhu zemní a manipulační techniky Operační program Lidské zdroje

Více

Hudcova 35, Brno Mgr.Dagmar Černá, ředitelka školy Tel.:

Hudcova 35, Brno Mgr.Dagmar Černá, ředitelka školy Tel.: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Nastavení a zavedení cíleného a systematického vzdělávání jako nástroje pro zvyšování motivace a adaptability zaměstnanců společnosti

Více

Výzva 56. Výzva k podání nabídek

Výzva 56. Výzva k podání nabídek Výzva 56 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není

Více

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku.

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz) Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

CZ.1.07/1.1.00/56.2091

CZ.1.07/1.1.00/56.2091 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem Vzdělávání zaměstnanců firmy ŠKODA VAGONKA a.s. v rámci projektu Vzdělávání zaměstnanců firmy ŠKODA VAGONKA a.s. pro zvýšení jejich adaptability a snížení dopadů

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

C 15 14 72. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/56.1971

C 15 14 72. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/56.1971 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky

Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky Zadavatel Česká republika Úřad vlády České republiky Zastoupený: Mgr. Jindřichem Vobořilem,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Školení zaměstnanců OKD, HBZS, a.s v oblasti likvidace ekologických havárií a nakládání a manipulace s ostatními

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Registrační číslo projektu: Název projektu: Zajištění doplňkových služeb (ubytování) projektu ADAM CZ.1.04/1.1.06/52.00053 ADAptabilita zaměstnanců - ADAM Identifikační

Více

programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Sídlo zadavatele: Revoluční 1003/3, Praha, provozovna Nové Sady 988/2, Brno

programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Sídlo zadavatele: Revoluční 1003/3, Praha, provozovna Nové Sady 988/2, Brno Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/56.1675

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/56.1675 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel.

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Elišky Krásnohorské 4, 736 01 Havířov - Podlesí CZ25875833

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Elišky Krásnohorské 4, 736 01 Havířov - Podlesí CZ25875833 Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Výzva k podání nabídek Výběrové řízení na dodavatele systematického vzdělávání zaměstnanců společnosti Ostrapack s.r.o. Pokročilé funkce

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Efektivní vzdělávání, osobnostní rozvoj a zvýšení adaptability

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Vyhlašujeme výběrové řízení na dodavatele níže uvedených vzdělávacích a školících aktivit z grantového projektu Vzdělávání zaměstnanců KOMA MODULAR CONSTRUCTION s.r.o. pro zvýšení

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky

Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky ve smyslu dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) s

Více

C152947. Laurinova 905, 293 01 Mladá Boleslav. Mgr. Brigita Šulcová, ředitelka školy

C152947. Laurinova 905, 293 01 Mladá Boleslav. Mgr. Brigita Šulcová, ředitelka školy Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběrové řízení na dodavatele vzdělávacích služeb pro zakázku Vzdělávání zaměstnanců společnosti Energetika Třinec, a.s. Identifikační údaje zadavatele: Název zadavatele: ENERGETIKA

Více

Výzva k podání nabídky se zadávací dokumentací

Výzva k podání nabídky se zadávací dokumentací Výzva k podání nabídky se zadávací dokumentací Zakázka na služby zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, a v souladu s D9 verze 1. 9 Metodickým pokynem pro zadávání

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo a název projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0969

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Zuzana Fiantoková. 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Nákup služeb

Zuzana Fiantoková. 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Nákup služeb VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Vzdělávání zaměstnanců v oblasti financí a PC 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele WIC Prague s.r.o. Sídlo náměstí

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 11 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Vzdělávání zaměstnanců společnosti EMOS spol. s r.o. služba

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: C153185 Operační program Vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Doplňkové služby pro realizaci projektu Vzdělávání mimopražských zaměstnanců dm drogerie markt s.r.o. pro zvýšení

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Stránka 1 z 5 Výzva k podání nabídky 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: VÍTKOVICKÁ STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A GYMNÁZIUM Sídlo zadavatele: Hasičská 1003/49, Ostrava-Hrabůvka, PSČ 700 30

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce s názvem: Výběrové řízení na dodavatele akreditovaného rekvalifikačního kurzu Údržba veřejné zeleně

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce s názvem: Výběrové řízení na dodavatele akreditovaného rekvalifikačního kurzu Údržba veřejné zeleně ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Výběrové řízení na dodavatele akreditovaného rekvalifikačního kurzu Údržba veřejné zeleně Registrační číslo projektu: Název projektu: CZ.1.04/3.3.05/75.00296 Uč

Více

Vzdělávání v Kemper spol. s r.o.

Vzdělávání v Kemper spol. s r.o. Zadávací dokumentace k projektu Vzdělávání zaměstnanců a rozvoj lidských zdrojů ve společnosti Kemper spol. s r. o. Číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.00864 Název zakázky: Zadavatel: Vzdělávání v Kemper

Více