OBSAH DOKUMENTACE. A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje 2. Vstupní podklady 3. Údaje o území 4. Údaje o stavbě

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBSAH DOKUMENTACE. A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje 2. Vstupní podklady 3. Údaje o území 4. Údaje o stavbě"

Transkript

1 OBSAH DOKUMENTACE A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje 2. Vstupní podklady 3. Údaje o území 4. Údaje o stavbě B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Popis území 2. Celkový popis stavby 8. Zásady organizace výstavby C. SITUACE 1. Situace širších vztahů 2. Situace stavby D. DOKUMENTACE STAVBY D.1 Dokumentace stavebního objektu D AS Architektonicko-stavební řešení Příloha : Výkaz výměr

2 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1.1 Název a místo stavby Udržovací práce - oprava střechy Starý zámek Hořovice Tvrz čp. 27 č.parc. 1, k.ú. Velká Víska (645389) 1.2 Stupeň projektové dokumentace DSP - dokumentace pro ohlášení dle 104, odst. 1 písm. j) zákona č.183/2006 Sb. Stavebního zákona ve znění zákona č.350/2012 Sb. a dle přílohy č.5 vyhl. 499/2006 ve znění vyhl. č.62/2013 Sb. Dokumentace je zpracována ve zjednodušeném rozsahu dokumentace pro provedení stavby (udržovací práce - oprava střechy) a zpracování výkazu výměr. 1.3 Vlastník a stavebník Město Hořovice (IČ : ) Palackého nám. 2/2, Hořovice zast. Ondřej Vaculík, starosta 1.4 Projektant R-Projekt 07, v.o.s. (IČ : ) Třebohostická 14, Praha 10 zast. Ing.Jiří Padevět, společník v.o.s. (tel ) ved.projektant : Ing.arch.Petr Bašta, ČKA (tel , ) stavební část : Jaroslav Krejčí, ČKAIT (tel ) příloha : - Výkaz výměr : Ing.Zdeněk Beran (tel ) 2. VSTUPNÍ PODKLADY - Doplňkový list Kulturní památky Areál zámku Hořovice (NPÚ ÚOP Střední Čechy) - Zaměření stávajícího stavu Starý zámek Hořovice Tvrz (Geodetická kancelář Ing.Obrusník; 09/2012) - Zaměření a stavebně technický průzkum krovu a střechy (R-Projekt 07; 10/2013)

3 3. ÚDAJE O ÚZEMÍ 3.1 Údaje o území Tvrz je nejvýznamnější součástí několika objektů na pozemcích areálu Starý zámek Hořovice v nejstarší části města v k.ú. Velká Víska. č.parc. 1 : - výměra : 1576 m 2 - druh pozemku : zastavěná plocha a nádvoří - zastavěná plocha : 702,8 m 2 (čp. 27) 3.2 Ochrana území Areál Starý zámek Hořovice je kulturní památka pod rejstř. číslem ÚS Předmětná část čp. 27 je evidována pod číslem 20303/1 zámek (Tvrz). 3.3 Seznam dotčených pozemků (k.ú. Velká Víska) Sousední pozemky : - pozemky areálu Starý zámek Hořovice : č.parc. 3, 6 4. ÚDAJE O STAVBĚ 4.1 Základní údaje o stavbě Objekt Tvrz (čp.27) je z větší části využíván pro bydlení a kancelářské a kulturní provozy. Udržovací práce na objektu čp.27 (Tvrz) se týkají pouze opravy stávající střešní krytiny včetně klempířských prací, zejména v odstraňování následků bouřlivého počasí na přelomu 05-06/ Základní kapacity - užitná plocha (UP) půdy podkroví : 460 m 2 - celková plocha sedlové valbové střechy : cca 1160 m Věcné a časové vazby - předpokládaná lhůta realizace stavby : 4 týdny - předpoklad termín realizace : 1 Q/2014

4 B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. POPIS ÚZEMÍ Areál Starého zámku se nachází na pahorku v nejstarší části města Hořovice Velká Víska. Dominantou je starý zámek, původně gotická tvrz pravděpodobně ze 13. století, přestavěná renesančně a později v baroku. Celý areál je veden jako kulturní památka pod rejstř. číslem ÚS V roce 2012 byl proveden stavebně historický průzkum tvrze (A.Schubert), u tvrze i obou přilehlých budov hospodářského křídla byla zpracována pasportizace stávajícího stavu objektů na základě zaměření, digitalizace podkladů a stavebně technického průzkumu. V roce 2013 byla pasportizace dokončena zaměřením krovu v objektu čp tvrze. 2. CELKOVÝ POPIS STAVBY 2.1 Účel stavby Předmětem udržovacích prací je celková oprava střešního pláště nad stávajícím krovem objektu tvrze, poškozeného zejména nepříznivými vlivy počasí na přelomu květen - červen Architektonické řešení Nepravá mansardová zvalbená střecha s pultovými vikýři je pokryta prejzy (Jirčany ), což dokládá stáří poslední obnovy střešního pláště nad stávajícím krovem tvrze. Nad západním a severním křídlem objektu je hambalkový krov se sloupky na vazných trámech, nad východním křídlem je krov barokního typu s ležatými stolicemi, všechny krokve mezi vazbami jsou uloženy do kráčat. 7 m vysoký krov z tesaných trámů a s čepovými spoji pochází z 19. století, byl v minulosti vícekrát opravován, některé vazné trámy a krokve jsou nastaveny příložkami. Oprava střešního pláště spočívá v obnově stávajících prvků - prejzové krytiny a oplechování z měděného plechu dle systémových technologických postupů. 2.3 Stavebně konstrukční řešení Na základě stavebně technického průzkumu je v dokumentaci stanoven rozsah dílčích oprav střešního pláště, který může být při realizaci rozšířen při detailním průzkumu všech ploch střechy dle rezervy ve výkazu výměr. Při obnově se použije stejná prejzová krytina, jako stávající (pravděpodobně z cihelny Jirčany) a měděný plech pro výměnu či opravu klempířských prvků. Lokálně bude vyměněno či doplněno stávající laťování. Nová prejzová krytina bude spojena speciální vápennou maltou (např. MV 071) v systémovém provedení detailů prejzové krytiny (kůrka, hřebenáče, úžlabí, okapní hrana, nároží). Práce na opravách může provádět odborná pokrývačská firma se schopností výškových prací.

5 2.4 Rozsah oprav, detaily Prejzová krytina - plochy na výměnu : cca 2 x 5 m 2 - revize plochy střechy : dílčí výměny kusů - cca 120 ks (10 m 2 ) - hřeben : výměna a doplnění hřebenáčů v celé délce (cca 55,5 m ) včetně hřebenové latě a maltování - nároží : revize a výměna dvojitého nároží - cca 10 m - úžlabí : výměna přiřezávaných prejz z obou stran nového úžlabního plechu v š celkem 37,5 m - vikýře : výměna prejz při boční závětrné liště v š. 300, dl : celkem 16 ks Klempířské výrobky (měděný plech tl. 0,56) - úžlabí : výměna všech stávajících, RŠ 500, celkem 37,5 m - vikýře : 2 x boční závětrná lišta RŠ 350, dl x čelní parapetní lišta RŠ 200, dl : celkem 16 ks - oplechování komína : 1 ks celková výměna (komín č.2), 5 ks revize a oprava - střešní okno 600 x 600 (padák) : 1 ks revize a oprava - plechové manžety prostupů : - tyč antény : 1 ks plechové manžety - odvětrání kanalizace ks plechové manžety - vyčištění a revize stávajících prvků : - okapové žlaby v celé délce : celkem 153 m - kotlíky, svody, lapače : celkem 11 ks Střešní latě - výměna či doplnění latí 60/40 - cca 100 m Kapitoly 3-7 nejsou předmětem této DSP. 8. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY 8.1 Rozsah a zařízení staveniště Zařízení staveniště bude zřízeno v rámci stávající plochy půdního prostoru čp.27 a na vymezené ploše před objektem. Napojení na vodu a elektrickou energii bude na stávající zdroje v objektu se stávajícím měřením spotřeby. Vzhledem k rozsahu a velikosti stavby se nepočítá s použitím těžké mechanizace. Demontáž, resp. bourání bude ruční. Pro výrobu maltové směsi se použije staveništní míchačka, dále bude používána ruční kotoučová pila, vrtačka, atd. Pro vertikální dopravu materiálu lze použít staveništní výtah NOV, který bude v úrovni 2. a 3.NP propojen s objektem zabezpečenou lávkou, nebo alternativně se použije ruční vrátek.

6 8.2 Dopravní trasy, zábory, odpady Ke stavbě je příjezd ulicí K Nemocnici přímo k vratům vjezdu do areálu Starý zámek na pozemek č.parc. 1 a 3, dočasný zábor komunikace nebude požadován. Produkce stavebního odpadu bude v menším rozsahu : stavební suť (cca 5850 kg, cca 6 m 3 ) plechy (5,6 kg/m 2, cca 215 kg) dřevo (cca 0,5 m 3 ) 8.3 Předpokládaný postup prací 1. příprava a zařízení staveniště, vyklizení stávajících prostorů 2. demontáž hřebene, nové hřebenáče 3. vyčištění a demontáž úžlabí 4. klempířské prvky úžlabí, nové prejzy 5. klempířské prvky vikýřů, komínů, prostupů, nové prejzy 6. plošné a dílčí výměny prejzů v ploše a nároží 7. vyčištění okapových žlabů, kotlíků a svodů 8. úklid stavby, revize, předání stavby 8.4 Lhůty a termíny výstavby - lhůta výstavby je stanovena na 4 týdny - předpokládaný termín realizace : 1 Q/ Podmínky provádění stavby z hlediska bezpečnosti a ochrany zdraví a životního prostředí Stavba bude prováděna na základě odsouhlaseného plánu organizace výstavby (POV), zpracovaného dodavatelem stavby. Při provádění prací je nutné dodržovat zákon č. 309/2006 Sb. o zajištění podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a předepsané technologické postupy a pravidla bezpečnosti a ochrany při práci dle nařízení vlády č. 591/2006 Sb. o ochraně zaměstnanců při práci na staveništích (BOZP). Při vlastní výstavbě musí dodavatel dbát na ochranu proti znečišťování komunikací a nadměrné prašnosti, ochranu proti znečišťování ovzduší, ochranu proti znečišťování kanalizace a povrchových vod a ochranu proti hluku a vibracím. Maximální hladina hluku ze stavební činnosti v době od 7,00 do 21,00 hod. je 65 db, měřeno 2 m před obytnými a ostatními chráněnými objekty. Stavební činnost v objektu bude prováděna výhradně v pracovních dnech, t.j. mimo státní svátky a dny pracovního volna a klidu. Časové omezení pro stavební činnost (7,00-21,00 hod.) musí být dodržováno. Odvoz a likvidace odpadů ze stavební činnosti bude prováděna dle pravidel ze zákona č. 185/2001 Sb. o odpadech a bude dodavatelem dokumentována. Ing.arch.Petr Bašta (ČKA 00836) 10/2013

7 - Souhrnná technická zpráva je současně zpráva části AS (D.1.1)

KRYCÍ LIST SOUPISU. Oprava střechy kulturního domu v Levínské Olešnici. Cena s DPH v CZK 0,00. Cena bez DPH 0,00. Stavba: Místo: Datum:

KRYCÍ LIST SOUPISU. Oprava střechy kulturního domu v Levínské Olešnici. Cena s DPH v CZK 0,00. Cena bez DPH 0,00. Stavba: Místo: Datum: KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: Oprava střechy kulturního domu v Levínské Olešnici KSO: CC-CZ: Místo: Datum: 10. 2. 2018 Zadavatel: IČ: 00854662 Obec Levínská Olešnice č.p. 94 DIČ: CZ00854662 Uchazeč: IČ: DIČ:

Více

A+B PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A+B PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA AKCE ZAHRADNÍ DŮM OPRAVA PLOCHÉ STŘECHY STUPEŇ Projektová dokumentace pro stavební povolení INVESTOR Dům kultury Teplice, Mírové náměstí 2950, Teplice A+B PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA V Teplicích:

Více

Výkaz Výměr Objekt: Rekonstrukce střechy

Výkaz Výměr Objekt: Rekonstrukce střechy Stavba: CHVALŠINY ČP.37 Výkaz Výměr Objekt: Rekonstrukce střechy celkový rozpočet Pořadi Položka Množství Položka Množství Váha Suť Váha 712 POVLAKOVÉ KRYTINY 2 MTŽ S71269-1687 POVLAK.KRYT.STRECH SIKMYCH-PRIBITI

Více

Položkový soupis prací a dodávek

Položkový soupis prací a dodávek Díl: 9 Ostatní konstrukce, bourání 4 095,00 1 900-001 Odstranění stávajícího potrubí odvětrání, pod střešním pláštěm m 23,40000 25,00 585,00 Vlastní 9*2,60 23,40000 2 900-002 D+M nové odvětrávací potrubí

Více

Položkový rozpočet stavby

Položkový rozpočet stavby Stavba: 9999999999 Položkový rozpočet stavby Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: IČO: DIČ: Vypracoval: Ing. Petr Sojka Základ pro sníženou DPH: 15 % 0,00 Snížená DPH 15 % 0,00 Základ pro základní DPH: 21

Více

POVRCHOVÁ MNOŽSTVÍ V bm příp. ks FASÁDA DO NÁM. J. PALACHA FASÁDA CDO UL. FASÁDA DO UL. KAPROVY FASÁDA DO UL VALENTINSKÉ ŠIROKÉ STÁVAJÍCÍ PATINOVANÝ

POVRCHOVÁ MNOŽSTVÍ V bm příp. ks FASÁDA DO NÁM. J. PALACHA FASÁDA CDO UL. FASÁDA DO UL. KAPROVY FASÁDA DO UL VALENTINSKÉ ŠIROKÉ STÁVAJÍCÍ PATINOVANÝ . K01 K02 Ø150 mm Cu PLECH TL. Ø150 mm Cu PLECH TL. * SVODY BUDOU OČIŠTĚNY, PROVEDE SE * LAPAČE STŘEŠNÍCH SPLAVENIN BUDOU VYMĚNĚNY ZA K03 Ø150 mm Cu PLECH TL. NOVÁ ROVNÁ ČÁST DÉLKY CCA 1m Ø150 mm Cu PLECH

Více

A,B, D PRŮVODNÍ, SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A,B, D PRŮVODNÍ, SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 Arch. č. : 27/2015 Název stavby: Stavební a krajinářské úpravy zatáčky u mravenců Stupeň dokumentace: Jednostupňová projektová dokumentace ( DPS) Místo stavby: ZOO Praha, U Trojského zámku 120/3, Praha

Více

Průvodní a souhrnná technická zpráva

Průvodní a souhrnná technická zpráva Výstavba garáže Průvodní a souhrnná technická zpráva Stavebník : Pavel Krejčík A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1 Identifikační údaje 1.1 Účastníci výstavby Objednatel: Pavel Krejčík Jižní 207, Komárov Dodavatel: svépomocí

Více

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY SLEPÝ ROZPOČET Rozpočet 0 0 JKSO Objekt Název objektu SKP 01 Vlastní objekt - část střecha Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek O172 VÍCEÚČELOVÁ BUDOVA OBCE DOLANY Náklady na m.j. 0 Projektant

Více

Ing. Vladimír Jirka, Ph.D. Pozemní stavitelství II cvičení; úloha pátá Zastřešení objektu dřevěnou konstrukcí krovu

Ing. Vladimír Jirka, Ph.D. Pozemní stavitelství II cvičení; úloha pátá Zastřešení objektu dřevěnou konstrukcí krovu Zastřešení objektu dřevěnou konstrukcí krovu POZEMNÍ STAVITELSTVÍ II - úloha pátá Cíle a předmět páté úlohy budou vč. vysvětlujících poznámek, postupů a příkladů s obrázky popsány ve výkladu k cvičení,

Více

DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA OPRAVY V AREÁLU MV ČR KAPUCÍNSKÁ 2, PRAHA 1 A) OPRAVA STŘECHY OBJEKTU A PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 2 ZÁKLADNÍ ÚDAJE...3 2.1 Účel a zdůvodnění

Více

Bc. Petr Málek Komenského 89, Plaňany IČO tel.:

Bc. Petr Málek Komenského 89, Plaňany IČO tel.: AKCE : Stavební úpravy domu čp.85 Par.č. 51/1 Starý Kolín STAVEBNÍK : Obec Starý Kolín Náměstí 117 281 23 Starý Kolín ČÁST : Architektonicko stavební část D.1.1a) Technická zpráva Revize R0 26.2.2018 Důvod

Více

Výkaz výměr ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

Výkaz výměr ROZPOČTOVÉ NÁKLADY Výkaz výměr Rozpočet 35 Oprava střechy JKSO Objekt Název objektu SKP 35 Oprava střechy Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek 35 Oprava střechy kaple povýšení svatého kříže ve Vítonicích Náklady

Více

A Průvodní zpráva. Dokumentace pro provádění stavby. Zateplení ZŠ J. V. Sticha-Punta Žehušice č.p. 190

A Průvodní zpráva. Dokumentace pro provádění stavby. Zateplení ZŠ J. V. Sticha-Punta Žehušice č.p. 190 A Průvodní zpráva Dokumentace pro provádění stavby Zateplení ZŠ J. V. Sticha-Punta Žehušice č.p. 190 Odpovědný projektant: Vypracoval: Miloslav Goll Ing. Tomáš Srb Datum zhotovení: srpen 2014 Obsah dokumentace

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a Klobouky u Brna

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a Klobouky u Brna Zak. č. 56/04/2014 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA ZODP. PROJEKTANT: MĚŘÍTKO: Ing. V. Kubeš. VYPRACOVAL: Jiří Jůzko DATUM: BŘEZEN 2012 STUPEŇ: POČET A4: 5 NÁZEV AKCE: ČÍSLO ZAKÁZKY:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA ZODP. PROJEKTANT: MĚŘÍTKO: Ing. V. Kubeš. VYPRACOVAL: Jiří Jůzko DATUM: BŘEZEN 2012 STUPEŇ: POČET A4: 5 NÁZEV AKCE: ČÍSLO ZAKÁZKY: ZODP. PROJEKTANT: Ing. V. Kubeš MĚŘÍTKO: VYPRACOVAL: Jiří Jůzko DATUM: BŘEZEN 2012 STUPEŇ: POČET A4: 5 NÁZEV AKCE: INVESTOR: Město Nové Hrady, nám. Republiky 46, Nové Hrady, 373 33 OBSAH: PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Více

A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva

A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva Stavba : Stavebník : Rekonstrukce autobusové zastávky Na pozemku č.st. parc. 198 v k.ú. Mezouň Obec Mezouň Mezouň 72 267 18 Karlštejn Datum: říjen 2008 A.

Více

R O Z P O Č E T. obec/město/místo (plocha XXXm2) Akce: Jan Šrůta K Dolánkám Český Brod

R O Z P O Č E T. obec/město/místo (plocha XXXm2) Akce: Jan Šrůta K Dolánkám Český Brod Jan Šrůta K Dolánkám 1125 282 01 Český Brod +420 777 881 215 R O Z P O Č E T ceny uvedeny v DPH materiál DPH práce DPH doprava Kč 20% 0% 0% datum zhotovení: 28. leden 2010 Akce: Typ krytiny: jméno - povrch

Více

Plochá střešní taška NIBRA F 7

Plochá střešní taška NIBRA F 7 Plochá střešní taška NIBRA F 7 Technická data Plochá střešní taška NIBRA F7 Výrobce Nelskamp (D) Celková délka ~ 57, cm Celková šířka ~ 5,7 cm Střed. krycí délka Střed. krycí šířka ~ 0, cm Spotřeba na

Více

Technická zpráva PD - TECHNICKÁ POMOC

Technická zpráva PD - TECHNICKÁ POMOC Technická zpráva PD - TECHNICKÁ POMOC Oprava střechy na MŠ Budovatelská Investor: Zpracovatel: Město Studénka nám. Republiky 762 742 13 Studénka PROJECT WORK s.r.o. Panská 395 742 13 Studénka IČO: 292

Více

10. stavitelství. Úvod do pozemního. Střechy. Zakreslování střešních konstrukcí.

10. stavitelství. Úvod do pozemního. Střechy. Zakreslování střešních konstrukcí. Úvod do pozemního stavitelství 10. Střechy. Zakreslování střešních konstrukcí. Střechy - ploché (obdobněřešeny např. terasy) - šikmé - strmé Nosné konstrukce střech - krovy - vazníkové konstrukce - bezvazníkové

Více

ČÁST: A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

ČÁST: A PRŮVODNÍ ZPRÁVA EUROPROJEKT build and technology s.r.o. Hasičská 52, 700 30 Ostrava - Hrabůvka Tel.: 596 789 480 Fax: 596 783 302 www.europrojekt.cz ČÁST: A PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁZEV AKCE: STUPEŇ: REKONSTRUKCE STŘECHY HLAVNÍ

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Datum: Březen 2014

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Datum: Březen 2014 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Vypracoval: Ing. Zdeněk Janýr Datum: Březen 2014 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA - strana 1/7 Obsah: A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, b) místo stavby (adresa, čísla popisná,

Více

Brno Klíčova 7, Tržní 10

Brno Klíčova 7, Tržní 10 Brno Klíčova 7, Tržní 10 Název akce Oprava střechy Zakázkové číslo 1288 Datum červen 2013 Obsah OBSAH 2 OPRAVA HAVARIJNÍ ČÁSTI STŘECHY 3 A) IDENTIFIKACE STAVBY 3 B) ÚDAJE O DOSAVADNÍM VYUŽITÍ A ZASTAVĚNOST

Více

Souhrnná technická zpráva

Souhrnná technická zpráva Souhrnná technická zpráva Akce: Investor: Vypracoval: Rekonstrukce střechy ZŠ J.Vohradského Šluknov Město Šluknov, nám. Míru 1, 407 77 Šluknov IČ 00261688 TO-DA, Tomáš Hrabáň Teplická 387/108, 405 02 Děčín

Více

Podklady pro cvičení. Úloha 7 Návrh konstrukce zastřešení - krov

Podklady pro cvičení. Úloha 7 Návrh konstrukce zastřešení - krov Pozemní stavby A2 Cíl úlohy Podklady pro cvičení Úloha 7 Návrh konstrukce zastřešení - krov Na základě koncepčního návrhu tvaru zastřešení (šikmá střecha) pro vybranou konstrukční variantu budovy z úlohy

Více

RAVAL projekt v.o.s. zak. č. 163/15. Vypracoval: Ing. Jan Čechura

RAVAL projekt v.o.s. zak. č. 163/15. Vypracoval: Ing. Jan Čechura Odpovědný projektant: Vypracoval: Ing. Jan Valko OBEC: Třemošná Ing. Jan Čechura KRAJ: Plzeňský INVESTOR: Sdružení občanů EXODUS, Hlavanova 16, 326 00 Plzeň ARCHITEKT:--------- DŮM EXODUS TŘEMOŠNÁ OPRAVA

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Jan Pavlát. : ŠKOLNÍ JÍDELNA - oprava střechy. Zakázkové číslo : S 04/15. : Město Dubí, Ruská 264, Dubí

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Jan Pavlát. : ŠKOLNÍ JÍDELNA - oprava střechy. Zakázkové číslo : S 04/15. : Město Dubí, Ruská 264, Dubí Jan Pavlát Projektová činnost ve výstavbě Sídlo firmy Severní 1953, Teplice 415 01 Tel.: 775 099 340 Kancelář Tyršova 1007, Teplice 415 01 Email : jan.pavlat@post.cz Web : projekcepavlat.cz TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

a) Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY RD PANA SALABY na parc.č. st.94 a 66/4 v k.ú Jesenice u Prahy Osnice 713279

a) Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY RD PANA SALABY na parc.č. st.94 a 66/4 v k.ú Jesenice u Prahy Osnice 713279 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje: A.1.1 Údaje o stavbě: a) Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY RD PANA SALABY na parc.č. st.94 a 66/4 v k.ú Jesenice u Prahy Osnice 713279 b) Místo stavby: ul. Hlavní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 76/6/2017

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 76/6/2017 Vyhotovení č.:.. ZNALECKÝ POSUDEK č. 76/6/2017 Předmět posudku: Posouzení stavebnětechnického stavu kompletní střešní konstrukce ZŠ Meteorologická, Meteorologická 181, Praha 4 Libuš /objekt GAP budova

Více

CENÍK 800-765 KRYTINY TVRDÉ

CENÍK 800-765 KRYTINY TVRDÉ CENOVÉ PODMÍNKY 2015/ I. CENÍK 800-765 KRYTINY TVRDÉ I. OBECNÉ PODMÍNKY CENÍKU 1. ČLENĚNÍ A PLATNOST CENÍKU 11. Členění 111. Ceník je členěn do následujících částí: Část A Zřízení konstrukcí Část A 01

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva str. 1/6 B. Souhrnná technická zpráva Identifikace stavby : Název akce: Úpravy hlediště kinosálu Místo akce: Chotěboř, Tyršova 256, 583 01, Chotěboř Objednatel : CEKUS Chotěboř, Tyršova 256, 583 01 Chotěboř

Více

ONDUSTEEL A ONDUTECH. lehká ocelová střešní krytina s minerálním granulátem. lehká ocelová střešní krytina s hladkým povrchem.

ONDUSTEEL A ONDUTECH. lehká ocelová střešní krytina s minerálním granulátem. lehká ocelová střešní krytina s hladkým povrchem. ONDUSTEEL A ONDUTECH lehká ocelová střešní krytina s minerálním granulátem terrakota břidlice hnědá černá červená zelená modrá lehká ocelová střešní krytina s hladkým povrchem terrakota břidlice hnědá

Více

CE /001 ( administrativní budova) zahájení do 10 kalendářních dnů po podpisu smlouvy ukončení do

CE /001 ( administrativní budova) zahájení do 10 kalendářních dnů po podpisu smlouvy ukončení do Příloha č. 1 UPŘESNĚNÍ PODMÍNEK REALIZACE ZAKÁZKY 1. Identifikační údaje zakázky Název akce : Oprava klempířských prvků. Místo práce: Vojenský zeměpisný ústav, Rooseveltova 620/23, Praha 6 Objekt: Doba

Více

A. - Průvodní zpráva

A. - Průvodní zpráva A. - Obsah: A.1. A.2. A.3. A.4. A.5. Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě A.1.2. Údaje o stavebníkovi A.1.3. Údaje o zpracovateli projektové dokumentace Seznam vstupních podkladů Údaje o území Údaje

Více

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY SLEPÝ ROZPOČET Rozpočet 13/9 JKSO Objekt Název objektu SKP Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek 2013/9 Jihom. muzeum ve Znojmě- rekonsrtukce střeš. plánáklady na m.j. 0 Projektant Typ rozpočtu

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: SOUHRNNÝ LIST STAVBY 18-04 JKSO: CC-CZ: Objednatel: Město Tábor D Zhotovitel: Projektant: 72173831 D Zpracovatel: 72173831 D Poznámka: D Náklady z rozpočtů Ostatní náklady ze souhrnného listu Cena

Více

Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, 461 17 Liberec 1 Stavba: Snížení energetické náročnosti objektu Výukový objekt E3, Studentská 1292/4, 461 17 Liberec 1 Stupeň: Dokumentace pro provedení

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah:

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: 1. Identifikace stavby 2. Stavební pozemek 3. Provedené průzkumy 4. Požadavky dotčených orgánů 5. Splnění obecných požadavků na výstavbu 6. Splnění podmínek územního plánování

Více

KROVOVÉ KONSTRUKCE STAVITELSTVÍ II. Doc. Ing. Miloslav Pavlík, CSc. Fakulta architektury ČVUT

KROVOVÉ KONSTRUKCE STAVITELSTVÍ II. Doc. Ing. Miloslav Pavlík, CSc. Fakulta architektury ČVUT STAVITELSTVÍ II. Doc. Ing. Miloslav Pavlík, CSc. Fakulta architektury ČVUT využití podkroví krovové konstrukce (nedílná součást nosných konstrukcí objektu) tvarosloví šikmých střech TVAROSLOVÍ STŘECH pultové,

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Název části Místo Mánesova 1526 ČESKÁ LÍPA. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j.

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Název části Místo Mánesova 1526 ČESKÁ LÍPA. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. KRYCÍ LIST ROZPOČTU Název stavby OPRAVA STŘECHY (její nižší levé části) ZŠ DR.M.TYRŠE JKSO Název objektu Stavební práce EČO Název části Místo Mánesova 1526 ČESKÁ LÍPA IČO DIČ Objednatel Projektant Město

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Rekonstrukce, Gymnázium Dr. Karla Polesného Znojmo p. č. 1591, SO č. p. 945, k. ú. Znojmo-město Vypracoval: Ing. Bořivoj Kropáček, Vrbovec 99 +420 774 90 90 91 Zodpovědný projektant:

Více

Montážní návod střešní krytiny HALNY

Montážní návod střešní krytiny HALNY Montážní návod střešní krytiny HALNY MONTÁŽNÍ NÁVOD střešní krytiny HALNY ve formátu *.pdf naleznete zde. 1. VYPRACOVÁNÍ KLADEČSKÉHO PLÁNU Střešní krytina HALNY je vyráběna v délkách dle délkové specifikace

Více

OPRAVA STŘECHY DOMU K. H. BOROVSKÉHO 301, OSEK D1. DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU. D1: SO Architektonicko-stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA

OPRAVA STŘECHY DOMU K. H. BOROVSKÉHO 301, OSEK D1. DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU. D1: SO Architektonicko-stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST 1) Stavební objekty SO OPRAVA STŘECHY

Více

Soupis prací, dodávek a služeb dle vyhlášky č. 169/2016 Sb.

Soupis prací, dodávek a služeb dle vyhlášky č. 169/2016 Sb. Soupis prací, dodávek a služeb dle vyhlášky č. 169/26 Sb. Stavba: 9999999999 Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: IČO: DIČ: Vypracoval: Základ pro sníženou DPH: 15 % CZK Základ pro základní DPH: 21 % CZK

Více

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY Název akce: STAVEBNÍ ÚPRAVY VSTUPNÍCH PROSTORŮ Řešovská 515-519, Praha 8 - Bohnice Investor: Bytové družstvo Řešovská Praha 8 - Bohnice, Řešovská 516/7 IČ: 24720500 Zhotovitel projektové dokumentace: CERTIGO

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Akce: Zastřešení balkónů DSP Hodonice. Zodpovědný projektant: Ing. arch. Jaroslav POLÁČEK. Projektant: Ing.

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Akce: Zastřešení balkónů DSP Hodonice. Zodpovědný projektant: Ing. arch. Jaroslav POLÁČEK. Projektant: Ing. A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Akce: Zastřešení balkónů DSP Hodonice Zodpovědný projektant: Ing. arch. Jaroslav POLÁČEK Projektant: Ing. Petr GABRIEL 1. Identifikační údaje název stavby stavebník Zastřešení balkónů

Více

Výměna střešní krytiny na objektu č.p. 299, Mšeno

Výměna střešní krytiny na objektu č.p. 299, Mšeno 1:100 21,00 šablona 125,72 m2 skut.délka 10,90 mřížkou, mřížkou, mřížkou jímací tyč 7,75 skut.délka 2,40 Nový anténní stožár - dodávka dle propozic fy Andelt Mšeno komín 750/1500 komín 600/1650 skut.délka

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA R1

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA R1 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA R1 OPRAVA STŘECHY ZŠ TGM, ORTENOVO NÁMĚSTÍ 1275/34 ORTENOVO NÁMĚSTÍ 1275/34, PRAHA 7, K.Ú. HOLEŠOVICE DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: A. 1.1 Údaje o stavbě:

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Fakulta stavební. A. Průvodní zpráva

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Fakulta stavební. A. Průvodní zpráva Fakulta stavební Katedra konstrukcí pozemních staveb A. Průvodní zpráva Diplomová práce 2017/2018 OBSAH A.1 Identifikační údaje... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 A.1.2 Údaje o stavebníkovi... 3 A.1.3 Údaje

Více

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu.

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. B. Souhrnná technická zpráva 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE p r o s t a v e b n í p o v o l e n í a p r o v á d ě n í s t a v b y

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE p r o s t a v e b n í p o v o l e n í a p r o v á d ě n í s t a v b y PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE p r o s t a v e b n í p o v o l e n í a p r o v á d ě n í s t a v b y Oprava střechy empírové budovy s průjezdem (příhrádku) v areálu Hradu Svojanov INVESTOR: Město Polička Palackého

Více

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje:

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje: I N F O R M A C E k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje: - p.p.č. 9 o výměře 886 m 2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova č.p. 46

Více

OPRAVA SKLADOVÝCH HAL V AREÁLECH ČGS LUŽNÁ U RAKOVNÍKA STRATOV KOVANICE D O K U M E N T A C E Z A D Á N Í S T A V B Y B Ř E Z E N

OPRAVA SKLADOVÝCH HAL V AREÁLECH ČGS LUŽNÁ U RAKOVNÍKA STRATOV KOVANICE D O K U M E N T A C E Z A D Á N Í S T A V B Y B Ř E Z E N LUŽNÁ U RAKOVNÍKA STRATOV KOVANICE D O K U M E N T A C E Z A D Á N Í S T A V B Y B Ř E Z E N 2 0 1 8 Identifikační údaje Název akce: Místo stavby: OPRAVA SKLADOVÝCH HAL V AREÁLECH ČGS Kovanice, okr. Nymburk,

Více

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA pro provedení stavby sanace střešního pláště, konstrukce krovu III. ETAPA jihozápadní křídlo (uliční) MINORITSKÉHO KLÁŠTERA, Přemyslovců č. 6, Znojmo. Vypracoval: Ing. Aleš

Více

1. Úvod. Toto požárně bezpečnostní řešení se zabývá výměnou konstrukce sedlové střechy nad

1. Úvod. Toto požárně bezpečnostní řešení se zabývá výměnou konstrukce sedlové střechy nad 1. Úvod Posuzovaný objekt je řešen po stránce požární bezpečnosti v souladu s požadavky zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), vyhlášky č. 137/1998 Sb., o obecných

Více

PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK)

PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK) PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK) SLZZ - Praha 7, Strojnická 935/27 - rekonstrukce vstupu a vstupní haly včetně výměny 2ks výtahů - realizace stavby Zadavatel touto

Více

A, B, D PRŮVODNÍ, SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA

A, B, D PRŮVODNÍ, SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA Arch. č. : 15/2017 Název stavby: Oprava střechy objektu chléva Stupeň dokumentace: Jednostupňová projektová dokumentace ( DPS) Místo stavby: areál ZOO Praha CHARSA lokalita Dolní Dobřejov 1, 257 91 okr.

Více

PRO OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ

PRO OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ Zateplení a výměna otvorových výplní MŠ Křižany DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Investor / stavebník, Adresa : Obec Křižany Adresa

Více

PROJEKT ENERGETICKY ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ. V Hůrkách , Praha 13 Stodůlky

PROJEKT ENERGETICKY ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ. V Hůrkách , Praha 13 Stodůlky AKCE: PROJEKT ENERGETICKY ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ V Hůrkách 2088-2095 158 00, Praha 13 Stodůlky STUPEŇ DOKUMENTACE: ČÁST DOKUMENTACE: DSP+DPS A. Průvodní zpráva Č.ZAKÁZKY: ZAK-2014-099-Tp VYPRACOVAL: Ing. Tomáš

Více

Rodinný dům, na pozemku p. p. č. 109, k. ú. Třeboradice, Lenka a Richard Walker, Jirsákova 85, Praha 9 Třeboradice.

Rodinný dům, na pozemku p. p. č. 109, k. ú. Třeboradice, Lenka a Richard Walker, Jirsákova 85, Praha 9 Třeboradice. Rodinný dům, na pozemku p. p. č. 109, k. ú. Třeboradice, Lenka a Richard Walker, Jirsákova 85, Praha 9 Třeboradice Odstranění stavby A) PRŮVODNÍ ZPRÁVA Odstranění stavby Rodinný dům, na pozemku p. p. č.

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA. Březinova 779/6, Opava-Předměstí

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA. Březinova 779/6, Opava-Předměstí PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA Březinova 779/6, Opava-Předměstí D.1.1 Architektonicko stavební řešení D.1.1.a) TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P. 332 AŽ 337 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P. 332 AŽ 337 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P. 332 AŽ 337 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY Místo stavby : Ralsko Ploužnice č.p. 332 až 337 st.p.č. 56/1-4, 57/1-4, 58/1-4 Investor : Město Ralsko

Více

DEŠŤOVÁ KANALIZACE. Technická zpráva. Vypracoval: Ladislav Škůrek. Kontroloval: Ing. Radomír Baršč

DEŠŤOVÁ KANALIZACE. Technická zpráva. Vypracoval: Ladislav Škůrek. Kontroloval: Ing. Radomír Baršč DEŠŤOVÁ KANALIZACE Technická zpráva Vypracoval: Ladislav Škůrek Kontroloval: Ing. Radomír Baršč Datum: 15.7.2015 1 Obsah 1. ÚVOD 3 2. NAVRŽENÉ ŘEŠENÍ 3 2.1. Dešťová kanalizace 3 2.2. Odvodňované plochy

Více

ČÁST A DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA

ČÁST A DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název akce : Stavební úpravy MS,,,Eliška,, Fáze : Dokumentace pro ohlášení stavby (DSP) Vypracoval : Ing. Libor Macháček Kontroloval (schválil) : Ing. Lubomír Hradil Datum

Více

Výpis vypočtených parametrů

Výpis vypočtených parametrů Výpis vypočtených parametrů Číslo výpočtu: RV0912115 Výrobní závod: Stod Název: RD Milenium 228 VÉ P TYP TAŠKY: Stodo 12 posuvná provedení režná (00), laťování: 350 mm plocha střechy 137,32 metrů čtverečních

Více

Technická zpráva stavby

Technická zpráva stavby Technická zpráva stavby OPRAVA POUTNÍ KAPLE SV. ANNY A. Základní údaje o stavbě a) stavebník: město Horažďovice (IČ: 00255513) adresa (sídlo) stavebníka: Mírové nám. 1 341 01 Horažďovice b) druh stavby:

Více

D o k u m e n t a c e p r o ú z e m n í s o u h l a s

D o k u m e n t a c e p r o ú z e m n í s o u h l a s D o k u m e n t a c e p r o ú z e m n í s o u h l a s na akci: KŘP LBK REVITALIZACE AREÁLU PASTÝŘSKÁ II. ETAPA SO 04 ÚPRAVA OPLOCENÍ AREÁLU Vedoucí projektant: Ing. Jiří Khol Mošnova 1167, Liberec 14 Zodpovědný

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA STUPEŇ DOKUMENTACE: DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ ČÁST DOKUMENTACE: D.1.2 STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ REVIZE: R.

TECHNICKÁ ZPRÁVA STUPEŇ DOKUMENTACE: DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ ČÁST DOKUMENTACE: D.1.2 STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ REVIZE: R. PROJEKTOVÁ ČINNOST V INVESTIČNÍ VÝSTAVBĚ ING. MARTIN OUTLÝ O-PRO SERVIS IČO 11 422 131 TECHNICKÁ ZPRÁVA STUPEŇ DOKUMENTACE: DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ ČÁST DOKUMENTACE: D.1.2 STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ

Více

Petr Diviš Rozpočty a projekty staveb, Kaňkovského 1239/6, Praha 8. tel.: ,

Petr Diviš Rozpočty a projekty staveb, Kaňkovského 1239/6, Praha 8. tel.: , A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě Název stavby: Projekt zateplení výrobní a skladové budovy v areálu autoservisu firmy L&M Princ s.r.o. Místo stavby: Předmět dokumentace:

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam

Více

D Architektonicko-stavební řešení technická zpráva

D Architektonicko-stavební řešení technická zpráva Akce : Stupeň : Investor : OPRAVA STŘECHY ZÁKLADNÍ ŠKOLY stavební úpravy Dokumentace ke stavebnímu řízení Obec Popice, Hlavní 62, 691 27 Popice D.1.1.1 - Architektonicko-stavební řešení technická zpráva

Více

HONAND, Jan Pospíšil, Pětihosty 56, Pyšely A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

HONAND, Jan Pospíšil, Pětihosty 56, Pyšely A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA HONAND, Jan Pospíšil, Pětihosty 56, 251 67 Pyšely A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Stavební úpravy kapličky v obci Zdiměřice Místo stavby: Zdiměřice, okres Benešov, parc. č. st. 23 v k.ú. Zdiměřice Investor:

Více

MGR. RENATA VESELÁ PROJEKČNÍ ATELIER PRO DOKUMENTACI, PRŮZKUM A OBNOVU HISTORICKÝCH STAVEB

MGR. RENATA VESELÁ PROJEKČNÍ ATELIER PRO DOKUMENTACI, PRŮZKUM A OBNOVU HISTORICKÝCH STAVEB MGR. RENATA VESELÁ PROJEKČNÍ ATELIER PRO DOKUMENTACI, PRŮZKUM A OBNOVU HISTORICKÝCH STAVEB Komenského 100, 507 71 Miletín, tel.: 773 930 755, e-mail: virakocha@centrum.cz OBSAH: A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

NABÍDKOVÝ ROZPOČET REKAPITULACE ROZPOČTU

NABÍDKOVÝ ROZPOČET REKAPITULACE ROZPOČTU NABÍDKOVÝ ROZPOČET Stavba: Objekt č.p. 200, ulice Slánská v obci Brandýsek - generální oprava střešního pláště Zadavatel: OÚ Brandýsek REKAPITULACE ROZPOČTU Kód Popis Cena celkem bez DPH DPH 21% Cena celkem

Více

OPRAVA FASÁDY OSSZ V PARDUBICÍCH U Stadionu 2729, Pardubice. ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv D1- DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU

OPRAVA FASÁDY OSSZ V PARDUBICÍCH U Stadionu 2729, Pardubice. ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv D1- DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv OBJEDNATEL ČSSZ Hradec Králové Slezská 839 502 00 Hradec Králové tel.: 495 076 291 e-mail: iva.smolikova@cssz.cz SCHÉMA AUTORIZACE STAVEBNÍK ČSSZ Hradec Králové Slezská 839 502

Více

E. Zásady organizace výstavby

E. Zásady organizace výstavby str. 1/6 E. Zásady organizace výstavby Identifikace stavby : Název akce: Úpravy hlediště kinosálu Místo akce: Chotěboř, Tyršova 256, 583 01, Chotěboř Objednatel : CEKUS Chotěboř, Tyršova 256, 583 01 Chotěboř

Více

A. Průvodní zpráva. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č.

A. Průvodní zpráva. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č. 2157/9 DOKUMENTACE K STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ (OHLÁŠENÍ) INVESTOR: STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA HORNÍ

Více

INVESTOR: Město Dolní Poustevna, Vilémovská 77, Dolní Poustevna D TECHNICKÁ ZPRÁVA ARCHITEKTONICKO STAVEBNÍ ŘEŠENÍ NÁZEV STAVBY:

INVESTOR: Město Dolní Poustevna, Vilémovská 77, Dolní Poustevna D TECHNICKÁ ZPRÁVA ARCHITEKTONICKO STAVEBNÍ ŘEŠENÍ NÁZEV STAVBY: Correct BC, s.r.o., E. Krásnohorské 1339/15, 400 01 Ústí nad Labem IČO: 250 285 88, DIČ: CZ25028588 Bankovní spojení: Raiffeisen bank, a.s., Ústí n.l., č.ú.: 913 657 3001 / 5500 Tel./fax: 475 200 977 e-mail:

Více

v. ;.. MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY MIIHWIMHIM

v. ;.. MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY MIIHWIMHIM ý. :. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA!t :! v. ;.. MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY MIIHWIMHIM.; a Odbor památkové péče. WIMPXPŠJOBAZ [ 253; : Oddělení státní správy památkové péče. I - dle rozdělovníku - l. Váš dopis

Více

NÁVRH OPRAVY. : Diagnostika stavu střechy bytové budovy č.p. 41, Píšťany. : Povodí Labe s.p., Víta Nejedlého 951, Hradec Králové

NÁVRH OPRAVY. : Diagnostika stavu střechy bytové budovy č.p. 41, Píšťany. : Povodí Labe s.p., Víta Nejedlého 951, Hradec Králové Akce Stavebník : Diagnostika stavu střechy bytové budovy č.p. 41, Píšťany : Povodí Labe s.p., Víta Nejedlého 951, Hradec Králové Zakázkové číslo : 16-568 NÁVRH OPRAVY V Děčíně, březen 2016 Vypracovala

Více

Informace k bytovy m domů m Sokolska 1790/56

Informace k bytovy m domů m Sokolska 1790/56 Sokolska 1790/56 SVJ Společenství vlastníků Sokolská 1790, Praha 2, Nové Město předseda: MUROM a.s. Správce: MIVA Praha Facility Management a.s. Měsíční příspěvek do domovního fondu je 20,-Kč/m2 Byt 1790/1

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ING. MILADA VLČKOVÁ KANCELÁŘ: DOLNÍ BRÁNA 47, 741 01 NOVÝ JIČÍN LUČNÍ 5, 741 01 NOVÝ JIČÍN IČ 06351409 MOBIL: 775 711 416 / E-MAIL: MILADAVLCKOVA@GMAIL.COM B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : Dětské hřiště

Více

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Územní studie 4 plocha Z14 Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Základní identifikační údaje: Název akce: Územní studie 4, Stará Lysá jih 1 Místo: k.ú. Stará Lysá Pozemky: 249/1, 220/7, 232, 231, 221/1, 221/2

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Renata Novotná, projektová a inženýrská kancelář Blahoslavova 93/17, 360 09 Karlovy Vary Mob.: 605 210 771, e-mail: rena.novotna@email.cz IČ: 61792829 PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zpracovatel

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKT STAVBY PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ A PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Datum: 11/2008 Vyhotovení: Vypracoval: Ing. Miloslav

Více

D1: SO Architektonické a stavebně technické řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA

D1: SO Architektonické a stavebně technické řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUACE STAVBY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST 1) Stavební objekty SO DEMOLICE OBJEKTU

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a Obsah: Strana: 1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 4 2.2.1 Urbanismus...

Více

DELTA Třinec, s.r.o. p r o j e k č n í a t e l i é r. Průvodní zpráva. ODSTRANĚNÍ NEPOUŽÍVANÉ STAVBY - bourací práce -

DELTA Třinec, s.r.o. p r o j e k č n í a t e l i é r. Průvodní zpráva. ODSTRANĚNÍ NEPOUŽÍVANÉ STAVBY - bourací práce - A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby ODSTRANĚNÍ NEPOUŽÍVANÉ STAVBY - bourací práce - b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla

Více

S T A V E B N Í Ú P R A V Y

S T A V E B N Í Ú P R A V Y 1 Příloha č. 5 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa, Barvířská 738, Česká Lípa. S T A V E B N Í Ú P R A V Y DOMU Č.P. 2868 2869, UL. BRATŘÍ ČAPKŮ, ČESKÁ LÍPA VÝMĚNA VCHODOVÝCH

Více

Oprava havarijního stavu střechy OOP Boršov nad Vltavou. KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE JIHOČESKÉHO KRAJE Lannova 193/26, České Budějovice

Oprava havarijního stavu střechy OOP Boršov nad Vltavou. KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE JIHOČESKÉHO KRAJE Lannova 193/26, České Budějovice Název akce : Investor: Zodp.projektant: Oprava havarijního stavu střechy OOP Boršov nad Vltavou KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE JIHOČESKÉHO KRAJE Lannova 193/26, 370 74 České Budějovice Jaroslav Hlávka DiS.,

Více

STŘEŠNÍ SYSTÉM BENDERS

STŘEŠNÍ SYSTÉM BENDERS STŘEŠNÍ SYSTÉM BENDERS Střešní systém Benders Ceník Ceník Platný od 1. 4. 2014 bendersdach.cz benders.cz 1 Příslušenství a bezpečnostní prvky Benders Hřebenáč rozdělovací křížový Hřebenáč pro snižující

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Hygienické zázemí fotbalového hřiště na st.p.č. 911 a p.p.č. 921, k.ú. Broumov

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Hygienické zázemí fotbalového hřiště na st.p.č. 911 a p.p.č. 921, k.ú. Broumov Průvodní zpráva (bourací práce) Broumovské stavební sdružení s.r.o. Zodpovědný projektant Vypracoval Kreslil Ing. Jaroslav Šlapka Ing. Radim Mach Ing. Radim Mach Místo stavby Broumov Úřad Broumov Stavebník:

Více

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A STAVEBNÍKA 1.1 Stavebník : název stavebníka adresa stavebníka : Obec Rájec : Rájec č. 89, 789 01 Zábřeh 1.2 Název stavby : název stavby :

Více

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. stavby terénních úprav zařízení. Věc:

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. stavby terénních úprav zařízení. Věc: Příloha č. 7 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:. Městský úřad Lipník nad Bečvou stavební úřad Ulice: náměstí T.G.Masaryka 89 (sídlo Bratrská 358-zámek) PSČ, obec: 751 31 Lipník nad

Více