ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ÚDRŽBA VEŘEJNÉ ZELENĚ A ÚKLID VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI BEDŘICHOV

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ÚDRŽBA VEŘEJNÉ ZELENĚ A ÚKLID VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI BEDŘICHOV"

Transkript

1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce malého rozsahu na služby: ÚDRŽBA VEŘEJNÉ ZELENĚ A ÚKLID VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI BEDŘICHOV ve smyslu 6 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) a v souladu se směrnicí zadavatele o zadávání veřejných zakázek Zadavatel: Obec Bedřichov Bedřichov 218 IČ: , DIČ: CZ tel.: , ID DS: 97abtyg obec@bedrichov.cz Strana 1 (celkem 9)

2 OBSAH ZADÁVACÍ DOKUMENTACE: I. Identifikační údaje zadavatele str. 3 II. Vymezení předmětu zakázky a předpokládaná hodnota str. 3 III. Doba a místo plnění zakázky str. 3 IV. Prokázání kvalifikace str. 4 V. Způsob zpracování nabídkové ceny str. 5 VI. Fakturace, platební podmínky, záruky a sankce str. 6 VII. Vzor smlouvy o dílo str. 6 VIII. Způsob hodnocení nabídek str. 6 IX. Lhůta a způsob podání a zpracování nabídek str. 7 X. Čas a místo otevírání obálek s nabídkami, zadávací lhůta str. 8 XI. Další informace dotazy, konzultace str. 8 XII. Další podmínky a vyhrazená práva zadavatele str. 8 Strana 2 (celkem 9)

3 I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele: Obec Bedřichov Sídlo: Bedřichov 218 IČ / DIČ: / CZ Bankovní spojení: / 0800 Kontakt: tel.: , ID DS: 97abtyg, obec@bedrichov.cz Kontaktní osoby zadavatele: Osobou oprávněnou k provádění právních úkonů ve věci předmětné veřejné zakázky je: Petr Holub, starosta obce tel.: , starosta@bedrichov.cz Osobou odpovědnou za zadavatele ve věci plnění veřejné zakázky: Petr Holub, starosta obce tel.: , starosta@bedrichov.cz II. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZAKÁZKY A PŘEDPOKLÁDANÁ HODNOTA Předmětem plnění veřejné zakázky je údržba vybraných ploch veřejné zeleně a úklid veřejných prostranství (dále jen zakázka ) v majetku obce Bedřichov a případně dalších ploch dle požadavku zadavatele. Přesné vymezení ploch a činností je uvedeno v Příloze č. 4 Pasport ploch údržby zeleně, v Příloze č. 5 Návrh smlouvy o dílo a v Příloze č. 6 Výkaz výměr a položkový rozpočet prací. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je ,- Kč bez DPH / 4 roky plnění zakázky. III. DOBA A MÍSTO PLNĚNÍ ZAKÁZKY Místo plnění: Předpokládaná doba plnění: Obec Bedřichov, PSČ , okres Jablonec nad Nisou od na dobu neurčitou; do lze smlouvu ukončit dohodou smluvních stran, zánikem činnosti zhotovitele nebo odstoupením ze strany objednatele pro její hrubé porušení zhotovitelem; od lze smlouvu ukončit dohodou smluvních stran, zánikem činnosti zhotovitele, odstoupením ze strany objednatele pro její hrubé porušení zhotovitelem nebo výpovědí bez udání důvodu kterékoliv smluvní strany s výpovědní lhůtou v délce 3 měsíce. Strana 3 (celkem 9)

4 Smlouva nemůže být ze strany zhotovitele vypovězena v termínu, kdy by výpovědní lhůta vypršela v období od 1.5 do příslušného roku. IV. PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Předpokladem pro hodnocení nabídek podaných v rámci zakázky malého rozsahu je splnění kvalifikace. Každý dodavatel musí splnit: a) Základní kvalifikační předpoklady Dodavatel je povinen prokázat splnění základních kvalifikačních předpokladů formou čestného prohlášení v souladu s 53 odst. 1 zákona podepsaného osobou oprávněnou zastupovat uchazeče. Vzor čestného prohlášení je uveden v příloze č. 1 této zadávací dokumentace. b) Profesní kvalifikační předpoklady Dodavatel je povinen prokázat splnění profesních kvalifikačních předpokladů v souladu s 54 zákona v následujícím rozsahu předložením prosté kopie: - výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán, ne starším 90-ti dnů, - výpisu z živnostenského rejstříku s živnostenským oprávněním na Poskytování technických služeb nebo činností související s předmětem této veřejné zakázky. Dodavatel musí být držitelem živnostenského oprávnění s oborem činnosti Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost nebo Poskytování technických služeb ; případně v oboru souvisejícím s předmětem plnění zakázky. c) Technické kvalifikační předpoklady Dodavatel je povinen prokázat splnění technických kvalifikačních předpokladů v souladu s 56 zákona formou čestného prohlášení podepsaného osobou oprávněnou zastupovat uchazeče v následujícím rozsahu: - seznamem zakázek obdobného charakteru realizovaných uchazečem v posledních 3 letech s uvedením popisu plnění zakázky, místa a doby realizace, finančního objemu a kontaktu na objednatele. Vzor čestného prohlášení je uveden v příloze č. 1 této zadávací dokumentace. Zadavatel požaduje doložení minimálně 1 obdobné zakázky ve finančním objemu plnění min. 0,15 mil. Kč bez DPH / rok. - přehledem nástrojů, pomůcek, provozních a technických zařízení, které bude mít uchazeč k dispozici pro plnění zakázky. Vzor čestného prohlášení je uveden v příloze č. 1 této zadávací dokumentace. Zadavatel požaduje, aby uchazeč měl pro plnění zakázky po celou dobu trvání smlouvy k dispozici minimálně 1 ks traktůrek na sekání a mulčování trávy se Strana 4 (celkem 9)

5 sběrem trávy do koše, 1 ks ručně vedená sekačka na sekání a mulčování trávy se sběrem trávy do koše a 1 ks křovinořez. Další požadavky zadavatele: - Zadavatel požaduje v souladu s 44 odst. 6 zákona, aby zájemce v nabídce uvedl přehled subdodavatelů, s jejichž pomocí chce plnění veřejné zakázky uskutečnit. Vzor přehledu subdodavatelů je uveden v příloze č. 3 této zadávací dokumentace. V. ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY Uchazeč stanoví jednotkové ceny za provádění jednotlivých činností požadovaných zadavatelem a tyto doplní do Přílohy č. 6 Výkaz výměr a položkový rozpočet prací. Jednotkové ceny musí obsahovat veškeré náklady zajišťující řádné plnění předmětu plnění, včetně veškerých poplatků, které jsou platnými zákony, předpisy a nařízeními požadovány pro splnění smluvních závazků včetně plnění, která nejsou výslovně uvedena v zadávací dokumentaci, ale o kterých zhotovitel vzhledem ke svým odborným znalostem a s vynaložením veškeré odborné péče věděl, vědět měl, nebo vědět mohl. Jednotkové ceny budou uvedeny v příloze návrhu smlouvy o dílo a celková cena díla za 1 rok plnění zakázky na krycím listu nabídky a budou stanoveny jako ceny nejvýše přípustné v době podání nabídky. Podmínky pro změnu nabídkové ceny: Jednotkové ceny za provádění jednotlivých činností je možné upravit pouze v případě: - změny rozsahu, četnosti a kvality vykonávaných činností požadovaných zadavatelem; - změny míry inflace dle údajů Českého statistického úřadu (ČSÚ). K úpravě jednotkových cen může dojít pouze jedenkrát ročně vždy k 1.4 příslušného roku, přičemž rozhodným údajem pro výši úpravy jednotkových cen je údaj uvedený ČSÚ za předchozí kalendářní rok. - změny zákonných poplatků, plateb či daní stanovených právními předpisy, které mají vliv na jednotkové ceny. V takovém případě je zhotovitel oprávněn předložit objednateli návrh na úpravu jednotkových cen s cenovou kalkulací, ve které bude promítnuta změna zákonných poplatků, plateb či daní. Zhotoviteli vzniká nárok na uplatnění upravených jednotkových cen z výše uvedených důvodů pouze v případě odsouhlasení objednatelem a uzavření dodatku k této smlouvě. Pokud zhotovitel v určitém kalendářním roce nevyužije práva na úpravu jednotkových cen dle výše uvedených podmínek, pak mu toto právo nezaniká a je oprávněn tuto úpravu provést dodatečně při další úpravě jednotkových cen tzn. vlivy na změnu jednotkových cen lze mezi obdobími načítat, pokud nebyly již uplatněny. Jakékoliv jiné překročení jednotkových cen je nepřípustné Strana 5 (celkem 9)

6 VI. FAKTURACE A PLATEBNÍ PODMÍNKY Fakturace a platební podmínky: Faktury budou vystavovány dodavatelem vždy na konci příslušného měsíce po odsouhlasení soupisu provedených prací objednatelem. Doba splatnosti jednotlivých faktur rozdělených dle jednotlivých činností bude stanovena na 15 kalendářních dnů ode dne jejich doručení zadavateli. Platby budou probíhat výhradně v CZK a rovněž veškeré cenové údaje budou v této měně. Zadavatel nebude poskytovat zálohy. VII. VZOR SMLOUVY O DÍLO Závazný vzor smlouvy je uveden v Příloze č. 5 Vzor smlouvy o dílo. Dodavatel ve vzoru smlouvy doplní pouze podbarvená pole. Jakékoliv jiné změny provedené dodavatelem ve smlouvě jsou důvodem k vyřazení nabídky dodavatele z hodnocení nabídek. Návrh smlouvy musí být orazítkovaný (pokud dodavatel používá razítko) a podepsaný dodavatelem či statutárním orgánem dodavatele v souladu se způsobem podepisování za společnost uvedeném v obchodním rejstříku či osobou zmocněnou k takovému úkonu (originál nebo úředně ověřená kopie plné moci musí být v takovém případě součástí nabídky). Návrh smlouvy musí obsahovat Přílohu Výkaz výměr Položkový rozpočet prací. VIII. ZPŮSOB HODNOCENÍ NABÍDEK Všechny nabídky, které budou zadavateli včas doručeny, budou splňovat zákonné podmínky a podmínky uvedené v této zadávací dokumentaci, budou posouzeny a hodnoceny. Hodnocení nabídek bude provedeno v souladu s 78, odst. 1, písm. a) zákona podle ekonomické výhodnosti pomocí více kritérií hodnocení. Hodnocení se provede na základě váženého bodového systému v souladu se zákonem. Hodnotící kritéria jsou stanovena dle 78 zákona a jsou uvedena podle stupně významu, který jim zadavatel přisuzuje: Dílčí kritéria: Váha kritéria: 1. Cena bez DPH za 1 rok plnění zakázky váha kritéria: 80% 2. Doba nástupu k odstranění následků mimořádných situací tj. čas, za který je dodavatel od výzvy objednatele schopen v místě plnění zakázky zahájit odstraňování následků mimořádných situací (např. po větrné smršti, přívalovém dešti apod.) váha kritéria: 10% Strana 6 (celkem 9)

7 3. Doba nástupu k provedení víceprací tj. čas, za který je dodavatel od výzvy objednatele schopen v místě plnění zakázky zahájit vícepráce váha kritéria: 10% Popis způsobu hodnocení: Pro hodnocení nabídek bude použita bodovací stupnice v rozsahu 0 až 100 bodů. Každé jednotlivé nabídce bude přidělena bodová hodnota, která odráží úspěšnost předmětné nabídky v rámci dílčího kritéria. Pro číselně vyjádřitelná kritéria, pro která má nejvhodnější nabídka maximální hodnotu kritéria, získá hodnocená nabídka bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nabídky k hodnotě nejvhodnější nabídky. Pro číselně vyjádřitelná kritéria, pro která má nejvhodnější nabídka minimální hodnotu kritéria, získá hodnocená nabídka bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnocené nabídce. Hodnocení podle bodovací metody bude provedeno tak, že bodové hodnoty přiřazené v rámci jednotlivých kritérií budou násobeny příslušnou váhou. Na základě součtu výsledných hodnot u jednotlivých nabídek bude sestaveno konečné pořadí úspěšnosti nabídek, přičemž jako nejvýhodnější bude vyhodnocena nabídka s nejvyšším součtem bodů. IX. LHŮTA A ZPŮSOB PODÁNÍ A ZPRACOVÁNÍ NABÍDEK Lhůta pro podání nabídek končí ve 13:00 hodin. Nabídka bude předána osobně či doporučeně prostřednictvím držitele poštovní licence na adrese zadavatele: Obec Bedřichov, Bedřichov 218 v jednom písemném vyhotovení, v jedné uzavřené obálce označené názvem veřejné zakázky, nápisem NEOTVÍRAT a s adresou, na niž je možné nabídku vrátit v případě, že nabídka bude doručena po lhůtě pro podání nabídky (platí i pro nabídky doručené poštou). Nabídka bude zpracována dle formálních, technických a smluvních požadavků zadavatele uvedených v této zadávací dokumentaci. Nabídka i veškeré další doklady požadované zákonem a zadávacími podmínkami musí být předloženy v českém jazyce. Doklady, kterými zahraniční osoba prokazuje splnění kvalifikace, musí být předloženy v původním jazyce a též v úředně ověřeném překladu do českého jazyka; toto neplatí, pokud jde o doklady ve slovenském jazyce. Zjistí-li se rozdíl v obsahu, je rozhodující překlad v českém jazyce. Nabídka musí být datována a podepsána dodavatelem, resp. osobou oprávněnou k zastupování statutárního orgánu dodavatele v souladu se způsobem podepisování za společnost uvedeném v obchodním rejstříku, příp. osobou zmocněnou k takovému úkonu, v takovém případě doloží dodavatel v nabídce originál nebo úředně ověřenou kopii plné moci. Dodavatel podá svou nabídku s jednotlivě očíslovanými listy vzestupnou řadou (včetně dokladů k prokázání kvalifikace) zabezpečenými proti manipulaci, tj. provázané šňůrkou s přelepením volných konců a opatřené na přelepu podpisem příp. razítkem dodavatele. Pokud nabídka bude obsahovat nepovinné přílohy (fotografie, prospekty a další materiály), pak tyto přílohy budou neoddělitelně zařazeny až na konci za vlastní nabídkou dodavatele, Strana 7 (celkem 9)

8 jednotlivé přílohy budou postupně číslovány a jednotlivé listy příloh budou rovněž očíslovány v návaznosti na číselnou řadu vlastní nabídky. Požaduje-li dodavatel, aby mu byly písemnosti dodávány na jinou adresu, než je sídlo uvedené v oprávnění k podnikání nebo obchodním rejstříku, je povinen tuto adresu, telefon, fax, kontaktní osoby a další identifikační údaje uvést ve své nabídce. Nebude-li na této adrese doporučená zásilka dodavatelem převzata, bude přesto považována za doručenou. Zadavatel požaduje předložit nabídky v tomto jednotném členění: A. Titulní list nabídky (obsahující identifikační údaje o uchazeči a hodnocená kritéria vzor viz. Příloha č. 2) B. Obsah nabídky (s uvedením čísel stránek u jednotlivých oddílů) C. Doklady k prokázání kvalifikace (vzory viz. Přílohy č. 1) D. Návrh smlouvy včetně cenové nabídky (vzor viz. Příloha č. 5 a č. 6) E. Přehled subdodavatelů (vzor viz. Příloha č. 3) F. Přílohy (nepovinné) X. ČAS A MÍSTO OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK S NABÍDKAMI, ZADÁVACÍ LHŮTA Otevírání obálek s nabídkami proběhne dne v 13:00 hodin v sídle zadavatele. Zadavatel stanovuje zadávací lhůtu v délce 60 dnů, po kterou je dodavatel svou nabídkou vázán. Zadávací lhůta začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek. XI. DALŠÍ INFORMACE DOTAZY, KONZULTACE Písemné dotazy: Pokud bude dodavatel k zadávací dokumentaci požadovat doplňující informace nebo vysvětlení, zašle své dotazy nejpozději 5 pracovních dnů před koncem lhůty pro podání nabídek na zadavatele a současně písemnou formou doporučeně prostřednictvím držitele poštovní licence na adresu zadavatele. Prohlídka místa plnění: Prohlídku místa plnění zadavatel neorganizuje místo plnění zakázky je veřejně přístupné. Zadávací dokumentace: Zadávací dokumentace je zveřejněna na úřední desce obce Bedřichov a v elektronické podobě na webových stránkách zadavatele na adrese: XII. DALŠÍ PODMÍNKY A VYHRAZENÁ PRÁVA ZADAVATELE Dodavatel může podat v zadávacím řízení pouze jednu nabídku. Dodavatel, který podal nabídku v zadávacím řízení, nesmí být současně subdodavatelem jiného dodavatele v Strana 8 (celkem 9)

9 tomtéž zadávacím řízení. Dodavatel, který nepodal nabídku v zadávacím řízení, však může být subdodavatelem více uchazečů v tomtéž zadávacím řízení. Pokud dodavatel podá více nabídek samostatně nebo společně s dalšími dodavateli, nebo podá nabídku a současně je subdodavatelem jiného dodavatele v tomtéž zadávacím řízení, zadavatel všechny nabídky podané takovým dodavatelem samostatně či společně s jinými dodavateli vyřadí. Zadavatel si vyhrazuje právo změnit, příp. upřesnit zadávací podmínky, před rozhodnutím o přidělení zakázky ověřit příp. vyjasnit informace a skutečnosti deklarované uchazečem v jeho nabídce, vyřadit nabídku uchazeče pokud překračuje předpokládanou hodnotu zakázky, zadávací řízení zrušit do doby uzavření smlouvy a nerealizovat zakázku v plném rozsahu. Uchazeči nemají právo na úhradu nákladů spojených s účastí v zadávacím řízení. Zadavatel nepřipouští variantní řešení. Zadavatel nevrací uchazečům jejich nabídky s výjimkou ukázek nebo vzorků, které budou vráceny po uzavření smlouvy nebo zrušení zadávacího řízení. Přílohou této zadávací dokumentace jsou přílohy: - Příloha č. 1 Vzor čestného prohlášení - Příloha č. 2 Vzor titulního listu nabídky - Příloha č. 3 Přehled subdodavatelů - Příloha č. 4 Pasport ploch údržby zeleně - Příloha č. 5 Vzor smlouvy o dílo - Příloha č. 6 Výkaz výměr a položkový rozpočet prací V Bedřichově dne Za zadavatele: Petr Holub starosta obce Obec Bedřichov Strana 9 (celkem 9)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZIMNÍ ÚDRŽBA KOMUNIKACÍ A PARKOVIŠŤ V OBCI BEDŘICHOV

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZIMNÍ ÚDRŽBA KOMUNIKACÍ A PARKOVIŠŤ V OBCI BEDŘICHOV ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce malého rozsahu na služby: ZIMNÍ ÚDRŽBA KOMUNIKACÍ A PARKOVIŠŤ V OBCI BEDŘICHOV ve smyslu 6 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Vzor zadávací dokumentace VZMR čl. II odst. 4, příp. odst. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle směrnice města č. 1/2017 a ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen

Více

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí Obec Hosty Hosty 84 37501 Týn nad Vltavou IČO: 00581348 Adr. datové schránky: ijbamr6 Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Chodník v obci Zašová Luhy Jedná se o zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona). Zadavatel

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na služby Odborné ošetření stromů Zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel veřejné zakázky Technické

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací Rekonstrukce rozběhové dráhy a doskočiště při ZŠ Velké Karlovice Zadavatel veřejné zakázky Základní škola Velké Karlovice,

Více

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Obec Radimovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) v rámci veřejné zakázky malého rozsahu PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE KOMUNIKACE

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle zákona č.

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 07.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 9/2016/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Obec Nedomice se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259. Výzva k podání nabídek

Obec Nedomice se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259. Výzva k podání nabídek se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259 V Nedomicích, 27. 6. 2013 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce dle 18 odst. 5 zákona o veřejných zakázkách Vážení,

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

Oprava a nátěr oken a parapetů v budově Gymnázia, Praha 2, Botičská 1

Oprava a nátěr oken a parapetů v budově Gymnázia, Praha 2, Botičská 1 Jednací číslo Vyřizuje V Praze GB207/2013 Kamila Pejčochová, tel.: 224 920 848 10. 5. 2013 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby: Oprava a nátěr oken a parapetů v budově

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. "Revitalizace centra obce Střítež"

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. Revitalizace centra obce Střítež VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu CZ.1.10/4.1.00/03.00600 "Revitalizace centra obce Střítež" Výzva k podání cenových nabídek byla zpracována

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách V Praze dne 2. 10. 2012 č.j.: FZU/THS 615/2012 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 79018/2016 Naše sp. zn.: 78999/2016 TAJ/PAKO *MUSPX01NDG7S* Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: zastoupený: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 40801 Rumburk IČ: 00261602, DIČ: CZ00261602 Darkem Švábem, místostarostou města Vyzývá uchazeče k předložení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

REKONSTRUKCE ATLETICKÉ DRÁHY Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, 100 00 Praha 10

REKONSTRUKCE ATLETICKÉ DRÁHY Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, 100 00 Praha 10 Středníí průmysllová školla ellektrotechniická Praha 10,, V Úžllabiině 320 Č.j.: SŠ-ŘŠ/000/2009 Vyřizuje/linka: Jetenský/213 Praha dne 15. dubna 2009 Věc : Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Starosta městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: ales.hanel@mc-zbraslav.cz VÝZVA k podání nabídky na plnění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce části střechy objektu prádelna

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce části střechy objektu prádelna Psychiatrická léčebna Podřipská 1, 411 85 Horní Beřkovice IČ: 00673552 tel.: 416 808 111 Strana 1 z 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu Rekonstrukce části střechy objektu

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁK.Č.137/2006 SB, 12 ODST.3 Název veřejné zakázky : ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Lhůta

Více

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Otevřené řízení Čl. I. Identifikace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ "

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ - 2017" I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní škola a mateřská

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: veřejný zadavatel Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným

Více

Obec Stružnice. Stružnice 188, Česká Lípa, kraj Liberecký

Obec Stružnice. Stružnice 188, Česká Lípa, kraj Liberecký Obec Stružnice Stružnice 188, 470 02 Česká Lípa, kraj Liberecký Obec Stružnice dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné

Více

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka Zajištění

Více

ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU. Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek a desek pro potřeby MPO

ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU. Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek a desek pro potřeby MPO ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem 1. Název veřejné zakázky Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Parkoviště nad kinem Identifikace zadavatele: Název: Město Bučovice Sídlo: Jiráskova 502, 685 01 Bučovice Jednající:

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 597 E-mail: Martin.Cech@sfzp.cz Datum: 05.03.2009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů :

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů : Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů : 1. Základní identifikační údaje Zadavatele Název Fakultní nemocnice

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 3. 2. 2015 Vyřizuje: Ing. Vladimír

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

"Rumburk - rekonstrukce povrchů místních komunikací"

Rumburk - rekonstrukce povrchů místních komunikací Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: zastoupený: Město Rumburk, se sídlem Tř. 9. května 1366/48, 40801 Rumburk IČ: 00261602, DIČ: CZ00261602 p. Darkem Švábem, místostarostou města Vyzývá uchazeče

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ Slezská 7, 120 56 Praha 2 227 010 111, 227 010 114 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍKŮ V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Vymezení předmětu zadávané zakázky Obchodní podmínky, včetně

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Pořízení softwaru pro podporu řízení lidských zdrojů a technická podpora po dobu realizace projektu Dodávka

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: Naše sp. zn.: 82483/2017 TAJ/PAKO *MUSPX01SAK6V * Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky V souladu

Více

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace Mateřská škola tel/fax.: 487872504, 731449176 Pražská 836 e-mail: moudra@msprazskadoksy.cz 472 01 Doksy příspěvková organizace IČO 70695369 MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace VÁŠ DOPIS

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Flotilové pojištění zákonné odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel a pracovních strojů pro město Nové Město nad Metují

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁKONA Č.

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu Lhůta pro podání nabídek: 4.5.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. s názvem Dodávka kancelářských potřeb

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. s názvem Dodávka kancelářských potřeb ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka kancelářských

Více

ČÍSLO ÚČTU: /0100 TEL:

ČÍSLO ÚČTU: /0100 TEL: IČ:00300268 DIČ:CZ00300268 BANK.SPOJENÍ:KB Praha 8 ČÍSLO ÚČTU:15730-081/0100 TEL:266106111 VÁŠ DOPIS ZNAČKY / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA PRAHA DNE SOŠ/Ř- 061/2009 Hampl / 565 5.8.2009 Věc: Výzva

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ŠANOV MÍSTNÍ KOMUNIKACE Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 p. Hrabětice 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim Zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Výzva) s názvem Stavební práce objekt č.

Více

Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320

Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320 Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

Gymnázium, Praha 9, Litoměřická 726

Gymnázium, Praha 9, Litoměřická 726 Č. j. Kh1115/2019 VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZoZVZ ),

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: veřejný zadavatel Právní forma: obec Název a sídlo zadavatele: Městys

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem V Praze dne 25. 4. 2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výměna oken v budově C, FZÚ Cukrovarnická 10

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Městys Opatov Opatov 149, 675 28 Opatov IČ: 00290068 vyzývá zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu 1/7 Výzva k podání nabídky

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

OBEC SLATINA. Slatina Slatina. Výzva k podání nabídky

OBEC SLATINA. Slatina Slatina. Výzva k podání nabídky Slatina 50 410 02 Slatina OBEC SLATINA Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo režim zákona, ve smyslu ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných

Více

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY VE SMYSLU ZÁKONA Č. 137/2006 SB. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: POSKYTNUTÍ DLOUHODOBÉHO ÚVĚRU VE VÝŠI 23,34 MIL.

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více