U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců PROGRAM 1) Použití finančních prostředků z fondu investic Městského střediska sociálních služeb 2) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek 3) Přijetí daru pro ZŠ T. Šobra 4) Úprava směrnice upravující finanční a majetkové vztahy města 5) Centrální pojištění města Písek a jeho organizací a společností 6) Návrh na zrušení veřejné zakázky a návrh zadání veřejné zakázky Nákup nových osobních elektromobilů II 7) Návrh zadání veřejné zakázky Konzultační služby při výběru poskytovatele energetických služeb se zaručeným výsledkem pro vybranou soustavu veřejného osvětlení v majetku Města Písek či městské organizace Městské služby Písek, s.r.o. 8) Návrh na určení dodavatele veřejné zakázky Vybudování sběrného dvora Svatý Václav Písek 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Tribuna centrálního kurtu v areálu Tenisového klubu oprava 10) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města Písek; objekt č. 2 lávka pro cyklisty a pěší 11) Věcná břemena 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 14) Řešení nájemních vztahů k bytům 15) Návrh na řešení bytových záležitostí 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení

2 17) Návrh dalšího postupu akce Likvidace stavebních sutí a demolice stávajících objektů Žižkova kasárna II 18) Návrh na řešení soudního sporu s Římskokatolickou farností Písek 19) Postup implementace GDPR - ochrana osobních údajů 20) Smlouva o zpřístupnění databáze ochrany přírody s Agenturou ochrany přírody a krajiny České republiky 21) Servisní smlouvy k multifunkčním zařízením RICOH se zhotovitelem RICOH Czech Republic s. r. o. 22) Administrace žádosti o dotaci z IROP udělení plné moci a uzavření dodatku ke smlouvě o poskytování služeb se společností Píseckem, s. r. o. 23) Smlouva o používání uměleckého díla s Petrem Jirotkou MUSICPRODUCT, s. r. o. a Romanem Dragounem 24) Smlouva na pronájem sbírkových předmětů Národního technického muzea v Praze pro expozici v Městské vodní elektrárně 25) Dodatek a aktualizace příloh pojistné smlouvy s Českou pojišťovnou, a. s. 26) Dodatek ke smlouvě o zajištění zpětného odběru elektrozařízení se společností ASEKOL a. s. 27) Dodatek ke smlouvě o dílo se sdružením firem GK Plavec Michalec Geodetická kancelář s. r. o. a FACT s. r. o. úprava obsahu projekčních prací 28) Dodatek ke smlouvě o dílo na stavební úpravy a opravu fasády domu č. p. 1, Velké náměstí Písek se společností ANDAF-TIER s. r. o. 29) Dokument o přátelství mezi městy Písek a Jičín 30) Statut redakční rady Zpravodaje města Písku 31) Pravidelné přijetí účelové neinvestiční dotace na výdaje JSDH 32) Žádost o povolení vstupu do chodníku v křížení ulic Erbenova a Šafaříkova 33) Informace z jednání komisí 34) Kontrola plnění usnesení 35) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. k bodu 1) Použití finančních prostředků z fondu investic Městského střediska sociálních služeb U s n e s e n í č. 507/17 Rada města použití finančních prostředků z fondu investic Městského střediska sociálních služeb na úhradu projektové dokumentace noclehárny v hodnotě Kč schvaluje. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 2) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek U s n e s e n í č. 508/17 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek stránka 2 (celkem 17)

3 5) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 6) Centra kultury města Písek 7) Městské knihovny Písek 8) Městského střediska sociálních služeb. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 3) Přijetí daru pro ZŠ T. Šobra U s n e s e n í č. 509/17 Rada města schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle přiložené darovací smlouvy, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070, Písek, IČO od společnosti Pomáháme školám k úspěchu o.p.s., Hvězdova 1716/2b, Nusle, Praha 4, IČO Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 4) Úprava směrnice upravující finanční a majetkové vztahy města Bod byl vypuštěn z programu. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 5) Centrální pojištění města Písek a jeho organizací a společností U s n e s e n í č. 510/17 Rada města odkládá své rozhodnutí. Postupuje materiál finančnímu výboru a žádá jej o sdělení stanoviska k připravenému materiálu. Po obdržení stanoviska finančního výboru, rada města rozhodne. Zodpovídá: Mgr. Hanus K bodu 6) Návrh na zrušení veřejné zakázky a návrh zadání veřejné zakázky Nákup nových osobních elektromobilů II U s n e s e n í č. 511/17 Rada města 1. schvaluje zrušení veřejné zakázky Nákup nových osobních elektromobilů a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o zrušení výběrového řízení; 2. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Nákup nových osobních elektromobilů II a pověřuje administrací této veřejné zakázky odbor správy majetku; 3. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Ing. Jiří Votýpka (odbor vnitřních věcí), Ing. Zdeňka Šartnerová (Domovní a bytová správa města Písku), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Fojtík (odbor vnitřních věcí), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku) Náhradníci: Ing. Vladimír Pokorný (odbor vnitřních věcí), Ing. Jan Hofman (Domovní a bytová stránka 3 (celkem 17)

4 správa města Písku), Ing. Petr Jelínek (odbor investic a rozvoje), Ing. Jan Veselý (odbor vnitřních věcí), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku) a pověřuje starostku města podpisem pověření komise k otevírání, posouzení a hodnocení nabídek; 4. schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o společném postupu zadavatelů a pověřuje starostku města podpisem tohoto dodatku. Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 7) Návrh zadání veřejné zakázky Konzultační služby při výběru poskytovatele energetických služeb se zaručeným výsledkem pro vybranou soustavu veřejného osvětlení v majetku Města Písek či městské organizace Městské služby Písek, s.r.o. U s n e s e n í č. 512/17 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky s názvem: Konzultační služby při výběru poskytovatele energetických služeb se zaručeným výsledkem pro vybranou soustavu veřejného osvětlení v majetku Města Písek či městské organizace Městské služby Písek, s.r.o. a pověřuje administrací veřejné zakázky odbor správy majetku. 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek ve složení: Členové: Náhradníci: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor IR), Ing. Michaela Michalcová (odbor SM), Petr Šejnoha (Městské služby Písek, s.r.o.), člen JHK Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Václav Sloup (odbor IR), Ing. Petr Kouřimský (odbor SM), Josef Hrádek (Městské služby Písek, s.r.o.), člen JHK. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 8) Návrh na určení dodavatele veřejné zakázky Vybudování sběrného dvora Svatý Václav Písek U s n e s e n í č. 513/17 Rada města schvaluje uchazeče ZNAKON, a.s., Sousedovice 44, Strakonice, IČO: za celkovou cenu ,29 Kč bez DPH dodavatelem veřejné zakázky Vybudování sběrného dvora Svatý Václav Písek a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo. Zodpovídá: Ing. Šatra K bodu 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Tribuna centrálního kurtu v areálu Tenisového klubu oprava U s n e s e n í č. 514/17 Rada města 1. schvaluje uchazeče KOČÍ a.s., se sídlem K Lipám 132 Písek, PSČ , IČO: , za nabídkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria stránka 4 (celkem 17)

5 nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Tribuna centrálního kurtu v areálu Tenisového klubu oprava a pověřuje starostku města podpisem smlouvy; 2. schvaluje uchazeče Milan Turek, s.r.o., se sídlem třída Národní svobody 33 Písek, PSČ , IČO: , jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 10) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města Písek; objekt č. 2 lávka pro cyklisty a pěší U s n e s e n í č. 515/17 Rada města 1. schvaluje účastníka Metrostav a.s., Koželužská 2450/4, Praha, IČO za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle dílčího hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města Písek; objekt č. 2 lávka pro cyklisty a pěší a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo a ukládá odboru investic a rozvoje města zahrnout částku ve výši Kč vč. DPH do návrhu rozpočtu města na rok 2018; 2. schvaluje účastníka SMP CZ, a.s., Vyskočilova 1566, Praha, IČO: jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 11) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Táborská, pí. Večeřová: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 516/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na částech pozemků parc. č. 1903/15 a parc.č. 1903/5 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek HEYCO WERK ČR: VN překládka vedení U s n e s e n í č. 517/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení VN a betonového stožáru s uzemněním na části pozemku parc. č. 2654/1 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové stránka 5 (celkem 17)

6 náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Zátavské nábřeží: NN překládka kab. U s n e s e n í č. 518/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na částech pozemků parc. č. 2098/1, 2098/5 a parc.č. st. 543/4 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) Zřízení služebnosti inženýrské sítě Jihočeský vodárenský svaz pozemek parc.č. 1164/5 k.ú. Boudy stavba: Zásobení severního Písecka II. etapa Čimelice, Mirovice U s n e s e n í č. 519/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě práva umístění vodovodního řadu na části pozemku parc.č. 1164/5 k.ú. Boudy a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby tohoto vedení ve prospěch Jihočeského vodárenského svazu, zájmového sdružení právnických osob, IČO , České Budějovice 7, SK Neumanna 19 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a.s. na parc.č.1799/1 k.ú. Písek U s n e s e n í č. 520/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení parovodu včetně obslužného zařízení na části pozemku parc.č. 1779/1 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby parovodu, dále provádět na parovodu za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch Teplárny Písek a.s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 6 (celkem 17)

7 b6) Dohoda vlastníků provozně souvisejících kanalizací mezi městem Písek a obcí Dobev U s n e s e n í č. 521/17 Rada města Písku po projednání schvaluje Dohodu vlastníků provozně souvisejících kanalizací mezi městem Písek jako vlastníkem kanalizace 1 a obcí Dobev jako vlastníkem kanalizace 2. Rada města pověřuje starostku města podpisem dohody vlastníků dle přílohy. K bodu 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Pronájem částí pozemku parc.č k.ú. Písek změna parcelního čísla (smlouvy na pronájem pozemku pod plechovými garážemi) U s n e s e n í č. 522/17 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č o výměře 9 x 20 m 2 v k.ú. Písek (ve smyslu provedené změny parcelního čísla, dříve parc.č.st. 2475/2 k.ú. Písek) na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce s nájemným ve výši 100 Kč/m 2 /rok pro stávající nájemce. Rada města pověřuje starostku města podpisem dodatků ke stávajícím nájemním smlouvám. b) GASTROCENTRUM-PÍSEK, s. r. o. žádost o prodloužení pronájmu pozemku parc.č.st k.ú. Písek (pozemek pod stánkem s občerstvením) U s n e s e n í č. 523/17 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č.st o výměře 22 m 2 v k.ú. Písek za účelem užívání jako pozemek pod stánkem s občerstvením na další 2 roky tj. do za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka, pro společnost GASTROCENTRUM-PÍSEK, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Na Pěníku 428. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. c) Návrh na vypovězení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1972/3 k.ú. Písek (zahrádka na Ptáčkovně) U s n e s e n í č. 524/17 Rada města Písku po projednání schvaluje podání výpovědi z nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1972/3 díl 8 o výměře 231 m 2 pro nájemkyni, bytem Písek z důvodu neplacení nájemného. Pokud dlužné nájemné nebude uhrazeno do termínu uplynutí výpovědní lhůty, nechť je tato pohledávka předána k vymáhání kanceláři úřadu. stránka 7 (celkem 17)

8 d) p. Jiří Habich pronájem části pozemku parc.č. 9 k.ú. Písek (změna umístění vývěsky pohřební služby) U s n e s e n í č. 525/17 Rada města Písku po projednání schvaluje 1. ukončení smlouvy o užívání veřejného prostranství části pozemku parc.č. 9 o výměře 1 m 2 k.ú. Písek za účelem umístění vývěsky pohřební služby dohodou ke dni pro pana Jiřího Habicha, IČO , sídlem Písek, Jeronýmova 312/6, Bakaláře 147. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. pronájem části pozemku parc.č. 9 o výměře 1 m 2 k.ú. Písek za účelem umístění vývěsky pohřební služby od na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců za úplatu ve výši 600 Kč ročně pro pana Jiřího Habicha, IČO , sídlem Písek, Jeronýmova 312/6. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. f) Městské služby Písek, s. r. o. dodatek č. 2 ke smlouvě o nájmu U s n e s e n í č. 526/17 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu ze dne s Městskými službami Písek, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Pražská 372, kterým se ze smlouvy (z předmětu nájmu) s účinností od vyjímá pozemek parc.č.st k.ú. Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu. g) Wake Pond, s. r. o. žádost o pronájem vodní plochy na rybníce Šarlák za účelem provozování vodního vleku U s n e s e n í č. 527/17 Rada města Písku po projednání odkládá rozhodnutí o záměru provozování vodního vleku pro wakeboarding a vodní lyžování na Šarlatském rybníku do příštího zasedání a ukládá doplnit materiál o aktuální stanoviska odborů a společnosti Blatenská ryba. h) Nájem pozemku parc. č. 2704/116 k. ú. Písek od ČR Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových akce: cyklostezka Písek - Smrkovice U s n e s e n í č. 528/17 Rada města Písku po projednání schvaluje nájem pozemku parc. č. 2704/116 o výměře 98 m 2, ostatní plocha ostatní komunikace, k. ú. Písek ve výši Kč/rok od České republiky - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 na dobu určitou od a uzavření smlouvy o nájmu nemovité věci dle přílohy. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy. stránka 8 (celkem 17)

9 i) Lesy města Písku, s. r. o. souhlas s využitím části pozemku parc.č. 443/3 k.ú. Horní Ostrovec U s n e s e n í č. 529/17 Rada města Písku po projednání schvaluje využití části pozemku parc.č. 443/3 k.ú. Horní Ostrovec o výměře cca 1165 m 2 za účelem dočasného uskladnění vytěženého dřeva pro Lesy města Písku, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Flekačky K bodu 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 156, Putimská ulice v Písku U s n e s e n í č. 530/17 Rada města schvaluje pronájem prostor sloužících k podnikání č. 106 o výměře 9,12 m 2 a č. 107 o výměře 12,41 m 2 + poměrná část společ. prostor a WC v objektu čp. 156, Putimská ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 379 v k. ú. Písek, pro žadatele za účelem skladových prostor elektromateriálu a jiného materiálu, na dobu neurčitou, za úplatu ve výši 200 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití a pověřuje starostku města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. 2) Pronájem garážového stání č. 21 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 531/17 Rada města schvaluje pronájem garážového stání č. 21 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku o výměře 10,08 m 2, který je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, pro žadatele na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 700 Kč/m 2 a rok a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 3) Pronájem garážového stání č. 15 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 532/17 Rada města schvaluje pronájem garážového stání č. 15 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku o výměře 10,08 m 2, který je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, pro žadatelku na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 700 Kč/m 2 a rok a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. stránka 9 (celkem 17)

10 4) Žádost o pronájem vývěsní vitríny umístěné v průchodu objektem čp. 97 z Heydukovy ulice do Palackého sadů U s n e s e n í č. 533/17 Rada města schvaluje pronájem vývěsní vitríny o rozměru 1,25 x 1,50 m umístěné v průchodu objektu čp. 97 z Heydukovy ulice do Palackého sadů, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 122 k. ú. Písek, pro PRADDIS spol. s r. o., Horní 165, Prachatice, IČO , za účelem propagace Indické restaurace, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 měsíc, za úplatu ve výši 5 tis. Kč/rok a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o nájmu. 5) Žádost o pronájem vývěsní vitríny umístěné v průchodu objektem čp. 97 z Heydukovy ulice do Palackého sadů U s n e s e n í č. 534/17 Rada města schvaluje pronájem vývěsní vitríny o rozměru 1,25 x 1,50 m umístěné v průchodu objektu čp. 97 z Heydukovy ulice do Palackého sadů, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 122 k. ú. Písek, pro Cyklo Švec, z.s., Harantova 1317, Písek, IČO , za účelem prezentace informací o činnosti spolku, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 měsíc, za úplatu ve výši 5 tis. Kč/rok a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o nájmu. 6) Žádost o pronájem vývěsní vitríny umístěné v průchodu objektem čp. 97 z Heydukovy ulice do Palackého sadů U s n e s e n í č. 535/17 Rada města schvaluje pronájem vývěsní vitríny o rozměru 1,25 x 1,50 m umístěné v průchodu objektu čp. 97 z Heydukovy ulice do Palackého sadů, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 122 k. ú. Písek, pro žadatelku za účelem prezentace cestovní kanceláře, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 měsíc, za úplatu ve výši 5 tis. Kč/rok a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o nájmu. 7) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 536/17 Rada města schvaluje podnájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 1, Velké náměstí v Písku, jehož nájemcem je na základě nájemní smlouvy ze dne vč. dodatku č. 1 ze dne SENY Group Restaurant s.r.o., se sídlem Chemická 2093/1a, Ostrava Mariánské Hory, IČO , pro podnájemce p. Trung Thinh Ha, Harantova 1399/33, Písek, IČO stránka 10 (celkem 17)

11 K bodu 14) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 537/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 224, K Háječku, Písek pro žadatele, K Háječku 224, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 395, Jablonského, Písek pro žadatele, Jablonského 395, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 408, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 408, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 950, Erbenova, Písek pro žadatelku, Erbenova 950, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1575, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 1575, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 1628, Mírové náměstí, Písek pro žadatelku, Mírové náměstí 1628, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 1701, 17. listopadu, Písek pro žadatelku, 17. listopadu 1701, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 1962, Budějovická, Písek pro žadatele, Budějovická 1962, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 1992, třída Přátelství, Písek pro žadatele, třída Přátelství 1992, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13 v čp. 2241, Harantova, Písek pro žadatele, Harantova 2241, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 2287, třída Přátelství, Písek pro žadatelku, třída Přátelství 2287, Písek o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 328, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 328, Písek o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 332, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 332, Písek o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 409, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 409, Písek o 1 rok. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 12 měsíců za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek o 12 měsíců za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 331, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 331, Písek o 1 rok. stránka 11 (celkem 17)

12 18. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 15) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 538/17 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 4 o velikosti 1+1 v budově čp. 1801, Kollárova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 11 o velikosti 1+1 v budově čp. 410, ulice Třebízského v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 2 o velikosti 2+1 v budově čp. 2036, Kollárova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 834/1 v k. ú. Písek, č. 24 o velikosti 3+1 v budově čp. 432, ulice Na Pěníku v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 17 o velikosti 4+1 v budově čp. 437, ulice Jablonského v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. 2) Výběrové řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 539/17 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na přidělení bytů pro osoby v tíživé životní situaci: č. 9 o velikosti 1+0 v budově čp. 1363, ulice nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 4 o velikosti 1+1 v budově čp. 888, Kollárova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. K bodu 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 20, ul. Pražská čp. 346 v Písku U s n e s e n í č. 540/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 20 o velikosti 1+1 v budově čp. 346, ul. Pražská, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. stránka 12 (celkem 17)

13 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 15, ul. nábřeží 1. máje čp v Písku U s n e s e n í č. 541/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 15 o velikosti 2+1 v budově čp. 1849, ul. nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy na dobu určitou do bez použití inflační doložky a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 9, ul. Otavská čp v Písku U s n e s e n í č. 542/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 9 o velikosti 2+1 v budově čp. 1813, ul. Otavská, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 4. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 5, ul. Mírové náměstí čp v Písku U s n e s e n í č. 543/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 5 o velikosti 2+1 v budově čp. 1626, ul. Mírové náměstí, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 17) Návrh dalšího postupu akce Likvidace stavebních sutí a demolice stávajících objektů Žižkova kasárna II U s n e s e n í č. 544/17 Rada města 1. schvaluje uzavření Dodatku č. 3 ke Smlouvě o dílo mezi městem Písek a společností PB Scom s.r.o., IČO se sídlem Hranice I Město, Radniční, PSČ na akci Likvidace stavebních sutí a demolice stávajících objektů Žižkova kasárny II. spočívajícím zejména v prodloužení termínu do a navýšení ceny díla z důvodu větších objemových kubatur vyklizeného materiálu oproti výkazu výměr uvedenému v zadání zakázky o ,15 Kč bez DPH a ukládá odboru investic a rozvoje zahrnout částku ,15 Kč bez DPH do nejbližší rozpočtové změny a pověřuje starostku města podpisem dodatku č. 3 po schválení této rozpočtové změny 2. neschvaluje odstoupení od smlouvy o dílo mezi městem Písek a společností PB Scom s.r.o., IČO se sídlem Hranice I Město, Radniční, PSČ na stavební práce Likvidaci stavebních sutí a demolice stávajících objektů Žižkova kasárna II. ze dne dle odstavce 18.3 b) této smlouvy z důvodu provádění díla v rozporu s touto smlouvou, prodlení s řádným zhotovením díla po dobu delší než 25 dnů, opakovaného nedodržení technologických postupů a předpisů i přes upozornění ze strany dodavatele stránka 13 (celkem 17)

14 a neukládá odboru investic a rozvoje připravit návrh nového zadávacího řízení (včetně nového projektu prací) na dokončení této zakázky a předložit jej ke schválení radě města. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 18) Návrh na řešení soudního sporu s Římskokatolickou farností Písek U s n e s e n í č. 545/17 Rada města schvaluje bez připomínek uzavření dohody o narovnání v soudním sporu vedeném u Okresního soudu v Písku pod sp. zn. 10 C 359/2015 s Římskokatolickou farností Písek, IČO: , se sídlem Bakaláře 43/6, Písek. Zodpovídá: Mgr. Bc. Hanus K bodu 19) Postup implementace GDPR - ochrana osobních údajů U s n e s e n í č. 546/17 I. Rada města realizaci procesu implementace GDPR pouze v rámci městského úřadu (včetně Městské policie a Organizační složky SMART), bez účasti příspěvkových organizací (které budou zpracovávat implementaci GDPR odděleně, každá ve vlastní režii) neschvaluje. II. Rada města realizaci procesu implementace GDPR jednotně do prostředí městského úřadu (včetně Městské policie a Organizační složky SMART) i městem zřízených příspěvkových organizací, a to v režii městského úřadu, schvaluje. III. Rada města zajištění prvotní analýzy a plánu implementace ochrany osobních údajů externím zpracovatelem, který bude vybrán na základě poptávkového řízení, schvaluje. Zodpovídá: Ing. Svoboda K bodu 20) Smlouva o zpřístupnění databáze ochrany přírody s Agenturou ochrany přírody a krajiny České republiky U s n e s e n í č. 547/17 Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o zpřístupnění databáze mezi Agenturou ochrany případy a krajiny České republiky, Kaplanova 1931/1, Praha 11 Chodov, IČO: a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO: bez nároku na finanční prostředky z rozpočtu města. Zodpovídá: Ing. Šatra K bodu 21) Servisní smlouvy k multifunkčním zařízením RICOH se zhotovitelem RICOH Czech Republic s. r. o. U s n e s e n í č. 548/17 Rada města schvaluje servisní smlouvy číslo 00550/17/440, 00551/17/440, 00552/17/440 k multifunkčním zařízením RICOH se zhotovitelem RICOH Czech Republic s.r.o., Jihlavská 1558/21, Praha 4, IČO s předpokládanými servisními náklady za 60 měsíců ve výši Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Votýpka stránka 14 (celkem 17)

15 K bodu 22) Administrace žádosti o dotaci z IROP udělení plné moci a uzavření dodatku ke smlouvě o poskytování služeb se společností Píseckem, s. r. o. U s n e s e n í č. 549/17 Rada města 1. schvaluje udělení plné moci k zastupování Města Písku u projektu Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy prostřednictvím rozvoje využití a kvality systému IKT města Písek pro Michala Jánského, jednatele destinační společnosti Píseckem, s.r.o., v činnostech podepisování žádosti o podporu, podepisování žádosti o platbu, podepisování zprávy o realizaci, podepisování zprávy o udržitelnosti, podepisování žádosti o změnu, 2. schvaluje uzavření Dodatku č. 1 Smlouvy o poskytování služeb mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO a Píseckem, s.r.o., Karlova 108, Písek, IČO Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 23) Smlouva o používání uměleckého díla s Petrem Jirotkou MUSICPRODUCT, s. r. o. a Romanem Dragounem U s n e s e n í č. 550/17 Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o používání uměleckého díla mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO , Petrem Jirotkou - MUSICPRODUCT, s.r.o., Malenice, Na Bendov 216, , IČO a Romanem Dragounem, Slupenec 16, Český Krumlov, IČO dle předloženého návrhu. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 24) Smlouva na pronájem sbírkových předmětů Národního technického muzea v Praze pro expozici v Městské vodní elektrárně U s n e s e n í č. 551/17 Rada města schvaluje pronájem 54 ks historických předmětů ze sbírek Národního technického muzea v Praze, umístěných v expozici muzea osvětlovací techniky a elektrifikace v objektu Městské vodní elektrárny, na dobu určitou v trvání 24 měsíců s účinností od a pověřuje starostku města podpisem nájemní smlouvy. K bodu 25) Dodatek a aktualizace příloh pojistné smlouvy s Českou pojišťovnou, a. s. U s n e s e n í č. 552/17 Rada města schvaluje dodatek č. 4 a aktualizaci přílohy č. 1 nemovitosti nebytové, přílohy č. 2 nemovitosti bytové domy a přílohy č. MU-3 elektronická zařízení ve správě městského úřadu a městské policie pojistné smlouvy č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ: Zodpovídá: Mgr. Hanus stránka 15 (celkem 17)

16 K bodu 26) Dodatek ke smlouvě o zajištění zpětného odběru elektrozařízení se společností ASEKOL a. s. U s n e s e n í č. 553/17 Rada města schvaluje bez připomínek Dodatek č. 2 Smlouvy číslo /01/ZOZ/2007AK2 o zajištění zpětného odběru elektrozařízení se společností ASEKOL a.s., se sídlem Československého exilu 2062/8, Praha 4, PSČ , IČO: a pověřuje starostku města podpisem dodatku. Zodpovídá: Ing. Šatra K bodu 27) Dodatek ke smlouvě o dílo se sdružením firem GK Plavec Michalec Geodetická kancelář s. r. o. a FACT s. r. o. úprava obsahu projekčních prací U s n e s e n í č. 554/17 Rada města schvaluje dodatek ke smlouvě o dílo se sdružením firem GK Plavec Michalec Geodetická kancelář s. r. o., Budovcova 2530, Písek, IČO a FACT s. r. o., Podolská 401/20, Praha 4 Podolí, IČO , týkající se změny předmětu díla z úrovňového parkování na parkovací dům ve stupni dokumentace pro územní řízení. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 28) Dodatek ke smlouvě o dílo na stavební úpravy a opravu fasády domu č. p. 1, Velké náměstí Písek se společností ANDAF-TIER s. r. o. U s n e s e n í č. 555/17 Rada města schvaluje uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne stavby Stavební úpravy a oprava fasády domu č. p. 1, Velké náměstí Písek mezi městem Písek a společností ANDAF - TIER s.r.o., IČ , se sídlem Primátorská 296/38, Praha 8, Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 29) Dokument o přátelství mezi městy Písek a Jičín U s n e s e n í č. 556/17 Rada města schvaluje Dokument o přátelství mezi městy Písek a Jičín. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 30) Statut redakční rady Zpravodaje města Písku U s n e s e n í č. 557/17 Rada města 1) schvaluje Statut redakční rady Zpravodaje města Písku, 2) určuje tříčlennou redakční radu Zpravodaje města Písku, 3) jmenuje redakční radu Zpravodaje města Písku ve složení Mgr. Eva Vanžurová, Ing. Zlatuše Hofmanová, Mgr. Irena Malotová, a to s účinností od Zodpovídá: Mgr. Bc. Hanus stránka 16 (celkem 17)

17 K bodu 31) Pravidelné přijetí účelové neinvestiční dotace na výdaje JSDH U s n e s e n í č. 558/17 Rada města schvaluje pravidelné přijetí účelové neinvestiční dotace na výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů zřízených městem Písek. Zodpovídá: Mgr. Bc. Michal Hanus K bodu 32) Žádost o povolení vstupu do chodníku v křížení ulic Erbenova a Šafaříkova U s n e s e n í č. 559/17 Rada města po projednání žádosti vstupu do chodníku v křížení ulic Erbenova a Šafaříkova uděluje výjimku pro vstup do chodníku v ochranném moratoriu Lidovému bytovému družstvu se sídlem v Českých Budějovicích, Rudolfovská 1995/9, České Budějovice, zastoupenému Ing. Janem Pincem, předsedou představenstva, za podmínek stanovených správcem komunikací Městskými službami Písek s.r.o. Zodpovídá: p. Hrádek K bodu 33) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 34) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 560/17 Rada města projednala materiál a vyřazuje ze sledování úkoly: 725/16, 176/17, 217/17, 312/17, 321/17, 333/17, 380/17, 483/17. Zodpovídá: Ing. Hofmanová K bodu 35) Různé V Písku 13. září 2017 stránka 17 (celkem 17)

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.03.2017 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí FO

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 03.01.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 59. zasedání Rady města Bučovice ze dne 5.2.2014 368/59/RM/2014 SZSS 01 - Prodloužení nájemní smlouvy bytu - U Škol 954 Eva Lišková,, bytem k bytu č. 8 v budově čp. 954 v Bučovicích na

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.06.2009 Usnesení č. 518 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25.05.2009 Usnesení č. 519 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo jejíž předmětem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 53. schůze Rady města konané dne 7.3.2017 893/53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. Hradiště program 53. schůze rady města. [Výsledek hlasování: Pro: 6, Proti:

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Výpis usnesení z 2. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 2. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2019/2/27 RM schvaluje program 2. schůze RM. 2019/2/28 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2019/1/2 do 6. 3. 2019. RM schvaluje záměr převodu věci nemovité,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2.

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2. U s n e s e n í z 5. jednání rady města ze dne 22.12.2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu. UR/5/1/2014 Schválení programu jednání 1. s c h v a l u j e program 5. jednání rady města Bod

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne 29. 4 2015 USNESENÍ PŘENESENÁ Z MINULÝCH ZASEDÁNÍ RM STÁLE TRVAJÍCÍ UR 54/9.1/2013 s uzavřením smlouvy o převodu správy majetku č. 01/2013 mezi městem a příspěvkovou

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.07.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 390/20/15 schvaluje program 20. schůze rady městského

Více

36. VÝPIS Z USNESENÍ

36. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 36. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 08.01.2008 1/2008-36. RM V s c h v a l u j e restrukturalizaci Městské policie Dvůr Králové nad Labem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.06.2009 Usnesení č. 628 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 629 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o přístupu do nálezové

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 19. 12. 2016 Dům s pečovatelskou službou a denním stacionářem podání žádosti o dotaci z MMR (mat. č. 464/2016) Usnesení č. 466/2016 I. Předkládá

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. ze 113. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 2162/113/ /113/18

MĚSTO FULNEK. Usnesení. ze 113. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 2162/113/ /113/18 MĚSTO FULNEK Usnesení ze 113. schůze Rady města Fulnek konané dne 28.08.2018 čís. 2162/113/18-2182/113/18 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů podle

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 10.10.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více