U P R A V E N Ý Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N Ý Z Á P I S"

Transkript

1 U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Uhlík, MUDr. Tyll (Ing. Hofmanová) Omluveni Ing. Gavlasz, pí Humpálová PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 36/13 39/13 2) Použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ Tomáše Šobra a ZŠ Edvarda Beneše 3) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací 4) Návrh na schválení aktualizace plánu investic a oprav 2013 na majetku města Písek pronajatém Teplárně Písek a.s. 5) Návrh zadání veřejné zakázky: Silnice I/20, připojovací pruh Hradiště Praha 6) Návrh zadání veřejné zakázky: Písek Chodník Putimská Vysoká 7) Návrh na schválení vítěze veřejné zakázky: Písek MKMS, rok ) Návrh na určení zhotovitele veřejné zakázky: Zateplení severní fasády obytného objektu čp. 450 V Portyči, Písek 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Zajištění dodávky systému radiofrekvenční identifikace a správy položek knihovního fondu (RFID) 10) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Revitalizace historického jádra města Písku III. etapa Fügnerovo náměstí 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Odbahnění, obnova a oprava hráze a břehů rybníka Karvašinský Jehnědno 12) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Intenzifikace ČOV Písek, II. etapa Zhotovitel projektové dokumentace 13) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Písek, Žižkova kasárna rekonstrukce vodovodu a kanalizace 14) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Oprava střechy objektu Putimská ) Dispozice s majetkem města

2 16) Věcná břemena 17) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 18) Návrh na pronájmy nebytových prostor 19) Platnost Dohody o poskytování Zimního stadionu v Písku 20) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 21) Návrh na řešení bytových záležitostí 22) Řešení nájemních vztahů k bytům 23) Dodatek o prodloužení platnosti Smlouvy o nájmu bytu v ulici Čelakovského 24 24) Schválení zavedení kauce do výběrových řízení při prodeji nemovitostí 25) Návrh změny pravidel pro poskytování bytů zvláštního určení zvlášť upravených pro bydlení osob se zdravotním postižením a bytů v domech s pečovatelskou službou 26) Organizační řád Městského úřadu Písek 27) Smlouva o dílo na zhotovení stavby TS kulturní dům Písek se společností SETERM CB a.s. 28) Veřejnoprávní smlouva na projednávání přestupků za obec Vráž 29) Dodatek mandátní smlouvy o zajištění činnosti administrátora výběrového řízení stavby Cyklostezka Písek Smrkovice se společností Stavební poradna spol. s r.o. 30) Žádosti o vydání souhlasu s umístěním mobilních reklamních zařízení na místních komunikacích 31) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 32) Informace z jednání komisí 33) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. Písemné materiály k jednotlivým bodům jsou přiloženy k originálu zápisu. Jednání rady města zahájil a řídil starosta JUDr. Ondřej Veselý, konstatoval, že je přítomno 7 členů rady města. Dále konstatoval, že zápis z minulého jednání rady města byl ověřen a do dnešního dne nepřišla žádná připomínka. starosta jako ověřovatele zápisu z dnešního jednání navrhuje: MUDr. Rudolfa Tylla Hlasování č. 1: pro 6, zdržel se 1 starosta navrhuje doplnit program bod 9) doplnění usnesení bod 12) stažení bodu bod 17) h) stažení bodu bod 31) doplnění materiálu o jeden bod 33a) Návrh změn v zadání veřejné zakázky: Okružní křižovatka na silnici III/1219 U obalovny v Písku 33b) Stanovení platu ředitelky Domovní a bytové správy města Písku 33c) Dodatek č. 5 pojistné smlouvy Hlasování č. 2 o programu jednání: stránka 2 (celkem 25)

3 Pro urychlení jednání jsou navrženy starostou ke sloučení a společnému projednání tyto body: 1)2)3)4)5)6)7)8)11)13)14)15)16)17)18)20)21)22)23)27)28)29)30)31)32) s tím, že ze sloučených bodů zaslaných před jednáním rady města bude vyřazen bod 29) na žádost pí místostarostky starosta - navrhuje do sloučených zařadit bod 9) Ing. Hofmanová v usneseních bude nahrazeno slovo souhlasí za schvaluje o těchto sloučených bodech usnesení dle návrhu předkladatele s tím, že slovo souhlasí je nahrazeno schvaluje 1)2)3)4)5)6)7)8)9)11)13)14)15)16)17)18)20)21)22)23)27)28)30)31)32) Účast úředníků města k bodu: k bodu 29) zpracovatel Ing. Matoušek, Ing. Hladíková k bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 36/13 39/13 U s n e s e n í č. 470/13 Rada města schvaluje návrh na rozpočtová opatření č. 36/13 39/13. Zodpovídá: Ing. Svoboda k bodu 2) Použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ Tomáše Šobra a ZŠ Edvarda Beneše U s n e s e n í č. 471/13 1) Rada města schvaluje použití finančních prostředků z investičního fondu Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek na pořízení a instalaci interaktivní tabule v hodnotě ,- Kč 2) Rada města schvaluje použití finančních prostředků z investičního fondu Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek na dofinancování akce Vybudování parkoviště před budovou 1. stupně ZŠ v částce ,- Kč a na realizaci akcí Rekonstrukce vnitřních prostor dodávka a montáž prosklených hliníkových stěn a dveří v hodnotě ,- Kč a Obnova tělocvičny ZŠ E. Beneše a MŠ Písek I. etapa dokončení v hodnotě ,- Kč. Zodpovídá: Ing. Svoboda k bodu 3) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 472/13 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 4) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek stránka 3 (celkem 25)

4 5) Městské knihovny Písek 6) Pečovatelské služby a jeslí města Písku Zodpovídá: Ing. Svoboda k bodu 4) Návrh na schválení aktualizace plánu investic a oprav 2013 na majetku města Písek pronajatém Teplárně Písek a.s. U s n e s e n í č. 473/13 Rada města schvaluje aktualizaci č. 1 plánu investic a oprav pro rok 2013 na majetku města Písek pronajatém Teplárně Písek, a.s. Zodpovídá: p. Dušek k bodu 5) Návrh zadání veřejné zakázky: Silnice I/20, připojovací pruh Hradiště Praha U s n e s e n í č. 474/13 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Silnice I/20, připojovací pruh Hradiště - Praha 2. Rada města po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Náhradníci: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Ing. Michal Kovařík (odbor dopravy), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), člen JHK JUDr. Josef Knot (místostarosta), Ing. Václav Stejskal (odbor dopravy), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Ing. Roman Koc (odbor FI), člen JHK Zodpovídá: Ing. Kovařík k bodu 6) Návrh zadání veřejné zakázky: Písek Chodník Putimská Vysoká U s n e s e n í č. 475/13 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Písek Chodník Putimská Vysoká 2. Rada města po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Náhradníci: JUDr. Josef Knot (místostarosta), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), člen JHK Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Ing. Petr Jelínek (odbor RIMM), Ing. Roman Koc (odbor FI), člen JHK stránka 4 (celkem 25)

5 k bodu 7) Návrh na schválení vítěze veřejné zakázky: Písek MKMS, rok 2013 U s n e s e n í č. 476/13 Rada města schvaluje vítěze veřejné zakázky malého rozsahu na realizaci dvou digitálních kamerových bodů městského kamerového systému název: Písek - MKMS, rok 2013 firmu BaK systémy s.r.o., Purkratice 18, Písek, IČO: s nabídkovou cenou ,58 Kč včetně DPH a dále schvaluje návrh smlouvy o dílo na dodávku dvou digitálních kamerových bodů městského kamerového systému města Písek, název: Písek - MKMS, rok 2013 s firmu BaK systémy s.r.o., Purkratice 18, Písek, IČO: a zmocňuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Zodpovídá: p. Liška k bodu 8) Návrh na určení zhotovitele veřejné zakázky: Zateplení severní fasády obytného objektu čp. 450 V Portyči, Písek U s n e s e n í č. 477/13 Rada města po projednání schvaluje jako zhotovitele veřejné zakázky Zateplení severní fasády obytného objektu čp. 450 V Portyči, Písek - firmu Kučera-stavby s.r.o., Hněvkov 48, Blatná za nabídkovou cenu ,-Kč bez DPH a pověřuje ředitelku DBS města Písku k podpisu Smlouvy o dílo. - jako druhou v pořadí firmu Stavitelství-Ing. Pavel Šťástka, Legií 1241, Vodňany za nabídkovou cenu ,- Kč bez DPH - jako třetí v pořadí firmu Ing. Miroslav Suchan Stavební firma Suchan, Masarykovo nám. 21, Mirovice za nabídkovou cenu ,- Kč bez DPH. Zodpovídá: Bc. Houdek k bodu 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Zajištění dodávky systému radiofrekvenční identifikace a správy položek knihovního fondu (RFID) U s n e s e n í č. 478/13 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky malého rozsahu Zajištění dodávky systému radiofrekvenční identifikace a správy položek knihovního fondu (RFID), firmu 3M Česko, spol. s r. o., IČ , za cenu ,- Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje ředitele Městské knihovny Písek podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost LANius, s. r. o., za cenu ,- Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost Dytec, s. r. o., za cenu ,- Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 5 (celkem 25)

6 k bodu 10) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Revitalizace historického jádra města Písku III. etapa Fügnerovo náměstí Uvedl starosta. Navrhuje usnesení viz níže uvedeno U s n e s e n í č. 479/13 1. Rada města vylučuje ze zadávacího řízení následující společnosti: SWIETELSKY stavební s. r. o., odštěpný závod Dopravní stavby JIH, Pražská tř. 495/58, České Budějovice, IČ ; ZNAKON, a. s., Sousedovice 44, Strakonice, IČ ; BERGER BOHEMIA a. s., Klatovská 410, Plzeň, IČ Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky REVITALIZACE HISTORICKÉHO JÁDRA MĚSTA PÍSKU III. ETAPA FÜGNEROVO NÁMĚSTÍ, firmu Casta dopravní stavby s. r. o., Pražská 467, Písek, IČ , za cenu ,74 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost STRABAG a. s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, za cenu ,81 Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost ROBSTAV stavby k. s., Italská 1580/26, Praha 2, za cenu ,38 Kč bez DPH. Hlasování č. 4 k bodu 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Odbahnění, obnova a oprava hráze a břehů rybníka Karvašinský Jehnědno U s n e s e n í č. 480/13 1. Rada města vylučuje ze zadávacího řízení následující společnost: Casta dopravní stavby, s. r. o., Pražská 467, Písek, IČ Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Odbahnění, obnova a oprava hráze a břehů rybníka Karvašinský - Jehnědno, firmu ZVÁNOVEC a. s., Rudolfovská tř. 597, České Budějovice, IČ , za cenu ,- Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost Josef Jůn DŘEVO TRANS, Drahonice 46, Vodňany, za cenu ,- Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost Dřevotvar řemesla a stavby s. r. o., Slavníkovců 455, Chýnov, za cenu ,- Kč bez DPH. k bodu 12) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Intenzifikace ČOV Písek, II. etapa Zhotovitel projektové dokumentace Bod byl stažen. Zodpovídá: Ing. Honzík stránka 6 (celkem 25)

7 k bodu 13) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Písek, Žižkova kasárna rekonstrukce vodovodu a kanalizace U s n e s e n í č. 481/13 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Písek, Žižkova kasárna rekonstrukce vodovodu a kanalizace, firmu Casta dopravní stavby s. r. o., Pražská 467, Písek, IČ , za cenu ,67 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost SWIETELSKY stavební s. r. o., Pražská tř. 495/58, České Budějovice, za cenu ,59 Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje firmu STRABAG a. s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, za cenu ,10 Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Honzík k bodu 14) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Oprava střechy objektu Putimská 155 U s n e s e n í č. 482/13 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Oprava střechy objektu Putimská 155, firmu Tesařství pokrývačství, Ctirad Urban, Harantova 2240/47, Písek, IČ za cenu ,93 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost InStaPro, s. r. o., Plzeňská 157/98, Praha 5, za cenu ,- Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje firmu JPT STAVBY s. r. o., Lannova 2061/8, Praha 1, za cenu ,- Kč bez DPH. k bodu 15) Dispozice s majetkem města d1) odkoupení hospodářského přejezdu na pozemku parc.č. 68/5 k.ú. Semice navýšení kupní ceny opakovaná žádost žadatele U s n e s e n í č. 483/13 Rada města po projednání trvá na svém původním usnesení č. 408/13 o odkoupení hospodářského přejezdu na pozemku parc. č. 68/5 k.ú. Semice u Písku od žadatele za cenu ,- Kč cena 1.000,- Kč/bm. stránka 7 (celkem 25)

8 k bodu 16) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: /002 Písek: Hradiště, p. Tominec kabelové vd NN U s n e s e n í č. 484/13 Rada města po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN s kabelovým pilířem na částech pozemků parc.č. 678/3 a 679/1 vše k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek Lesnická: NN rek. kab. U s n e s e n í č. 485/13 Rada města po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na části pozemku parc.č. 321/20 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek Lesnická, Bella Nova: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 486/13 Rada města po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na částech pozemků parc.č. 321/20 a 328/9 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 8 (celkem 25)

9 b4) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek Cihlářská, 9 RD: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 487/13 Rada města po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na části pozemku parc.č. 648/16 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b5) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek Cihlářská, Pošmourný: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 488/13 Rada města po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na části pozemku parc.č. 648/16 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b6) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce a.s. akce: Písek: U Lesního hřbitova kabelové vedení U s n e s e n í č. 489/13 Rada města po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na částech pozemků parc.č. 1883/3, 1883/2, 1883/13 vše k.ú. Písek, kabelové skříně na části pozemku parc.č. st k.ú. Písek a uzemnění na části poz. parc.č. 1883/7 k.ú. Písek ve prospěch E.ON Distribuce a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 9 (celkem 25)

10 b7) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce a.s. akce: Písek: Erbenova kabelové vedení NN U s n e s e n í č. 490/13 Rada města po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na částech pozemků parc.č. 2223/1 a 2224/3 vše k.ú. Písek ve prospěch E.ON Distribuce a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b8) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Písek P2097/2, U s n e s e n í č. 491/13 Rada města 1. ruší své usnesení č. 320/13 ze dne schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 2097/2 k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 500 Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b9) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Písek P318/5, 2145/4, /2 U s n e s e n í č. 492/13 Rada města 1. ruší své usnesení č. 318/13 ze dne schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 318/5 k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 500 Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 10 (celkem 25)

11 b10) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek akce: Kanalizační výtlak PE-DN přivaděč PE-DN 100 (napojený na vodovod v Semicích) U s n e s e n í č. 493/13 Rada města po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění stavby Kanalizační výtlak PE-DN přivaděč PE-DN 100 (napojený na vodovod v Semicích) na části pozemku parc.č. 785/37 k.ú. Nový Dvůr u Písku ve prospěch města. Smlouva o zřízení věcného břemene bude uzavřena mezi městem Písek jako stranou oprávněnou a Ředitelstvím silnic a dálnic ČR, IČ , se sídlem Na Pankráci 546/56, Praha 4 Nusle, za jednorázovou úhradu ve výši 203,- Kč. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady strany oprávněné. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b11) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek akce: Vodovod a kanalizace Nový Dvůr U s n e s e n í č. 494/13 Rada města po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění stavby Vodovod a kanalizace Nový Dvůr na části pozemku parc.č. 764/2 k.ú. Nový Dvůr u Písku ve prospěch města. Smlouva o zřízení věcného břemene bude uzavřena mezi městem Písek jako stranou oprávněnou a Jihočeským krajem Správou a údržbou silnic Jihočeského kraje, IČ , se sídlem Nemanická 2133/10, České Budějovice, bezúplatně. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady strany oprávněné. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b12) Odevzdání opuštěné věci kanalizace pozemek parc.č. st. 2357/1 k.ú. Písek, ve vlastnictví Pekárny Merkur s.r.o. U s n e s e n í č. 495/13 Rada města po projednání neschvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kanalizace na části pozemku parc.č. st. 2357/1 k.ú. Písek ve prospěch města Písek a převzetí této kanalizace jako opuštěné. b13) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch Jihočeského vodárenského svazu akce: Hradiště u Písku Předávací místo Putim U s n e s e n í č. 496/13 Rada města po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění a provozování stavby vodovodního řadu a technických zařízení s řadem související v rámci investiční akce Hradiště u Písku Předávací místo Putim na částech pozemků parc.č. stránka 11 (celkem 25)

12 691/3, 155/12 a 155/16 vše k.ú. Hradiště u Písku ve prospěch Jihočeského vodárenského svazu, se sídlem S.K. Neumanna 19, České Budějovice, IČ , za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b14) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: /001 Písek Čechova, promenáda: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 497/13 Rada města po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN s kabelovým pilířem na části pozemku parc.č k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. k bodu 17) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Žádost o ukončení pronájmu části pozemku parc.č.st. 2521/2 k.ú. Písek dohodou a převedení pronájmu na nového nájemce (pozemek pod garáží ve vnitrobloku Dvořákova ulice) U s n e s e n í č. 498/13 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č.st. 2521/2 o výměře 16 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , pro žadatelku, bytem Písek, za podmínky převedení pronájmu na nového nájemce. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č.st. 2521/2 o výměře 16 m 2 k.ú. Písek, od , na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 100,- Kč/m 2 /rok, pro nového nájemce, bytem Písek. stránka 12 (celkem 25)

13 b) Žádost o výpůjčku části pozemku parc.č. 663/2 k.ú. Vrcovice U s n e s e n í č. 499/13 Rada města Písku po projednání schvaluje výpůjčku části pozemku parc.č. 663/2 k.ú. Vrcovice o výměře 50 m 2, za účelem umístění 20 ks včelích úlů, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, pro žadatele, bytem Písek. c) Monroe Café s.r.o. informace o výši nájemného za pronájem pozemku pro umístění předzahrádky U s n e s e n í č. 500/13 Rada města Písku po projednání bere na vědomí informaci o výši nájemného za pronájem části pozemku parc.č. 2090/3 o výměře 17 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před kavárnou Monroe Caffé v Heydukově ulici čp. 146 v Písku. Nájemné za pronájem městského pozemku pro umístění předzahrádky v této lokalitě činí 200 Kč/m 2 /rok dle Pravidel pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku. d) 2M INVEST PRO s.r.o. informace o změně sídla společnosti U s n e s e n í č. 501/13 Rada města Písku po projednání bere na vědomí informaci o změně sídla společnosti 2M INVEST PRO s.r.o., Chudenická 1059/30, Praha 10 Hostivař e) TJ Sokol Písek žádost o výpůjčku pozemku parc.č. 106/16 a části pozemku parc.č. 106/15 k.ú. Smrkovice U s n e s e n í č. 502/13 Rada města Písku po projednání schvaluje výpůjčku pozemku parc.č. 106/16 o výměře 7738 m 2 a části pozemku parc.č. 106/15 o výměře 486 m 2 vše k.ú. Smrkovice, za účelem tréninku oddílu frisbee 2x týdně (středa, pátek), na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, pro TJ Sokol Písek, IČ , se sídlem Písek, Tylova ulice sportovní hala Písek, za podmínky údržby výše uvedených pozemků. stránka 13 (celkem 25)

14 f) Prácheňské muzeum v Písku žádost o udělení souhlasu s osazením memoriální desky na městské hradby U s n e s e n í č. 503/13 Rada města Písku po projednání schvaluje osazení memoriální desky dle varianty A, uvedené v příloze materiálu, na hradby pod tzv. Rytířským sálem ulice Podskalí při příležitosti výročí 770 let města Písku za podmínky vydání souhlasného závazného stanoviska oddělení památkové péče. Náklady s pořízením desky a její instalací bude hradit Prácheňské muzeum v Písku. g) Žádosti o udělení výjimky z Tržního řádu prodloužení provozní doby restauračních předzahrádek U s n e s e n í č. 504/13 Rada města Písku po projednání žádostí o udělení výjimky z Nařízení č. 02/2009, kterým se vydává tržní řád, jak vyplývá ze změn provedených nařízením č. 03/2011, č. 07/2011 a č. 01/2012 dle přílohy č. 1 pro následující provozovny poskytující služby na restauračních předzahrádkách: 1) Kavárna Pontes, Fügnerovo náměstí 2428, Písek, žadatel PONTES Písek s.r.o., Fügnerovo náměstí 2428, Písek, v rozsahu od do hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek 2) Restaurace U dobré pohody, Bakaláře 147, Písek, žadatel BOHEMIA FOODS s.r.o., Bakaláře 147, Písek, v rozsahu od do hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek 3) Bar MONIKA, Heydukova 97, Písek, žadatel Helena Oroszová, Heydukova 97, Písek, v rozsahu od do hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek 4) Pizzeria San Marco, Velké náměstí 118, Písek, žadatel Pizzeria San Marco s.r.o., Velké náměstí 118, Písek, v rozsahu od do hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek 5) Restaurace U Reinerů, Heydukova 98, Písek, žadatel Jiří Marek, Heydukova 98, Písek, v rozsahu od do hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek 6) Café Restaurant u Kamenného mostu, Karlova 110, Písek, žadatel Tomáš Pokorný, Sovova 358, Vodňany, v rozsahu od do hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek 7) Cafe Spago, Čechova 499, Písek, žadatel Vojtěch Chládek, Otakara Jeremiáše 2239, Písek, v rozsahu od do hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek stránka 14 (celkem 25)

15 h) WIP Reklama s.r.o. nabídka na zřízení systému drobného výlepu na území města Písek bod byl stažen i) Žádost o pronájem části pozemku parc.č.st. 2475/2 k.ú. Písek (vnitroblok Kollárova ulice) U s n e s e n í č. 505/13 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č.st. 2475/2 o výměře 20 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění plechové garáže pro osobní automobil, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, pro žadatele, bytem Písek. k bodu 18) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Pronájem nebytových prostor č. 4A 411 v objektu čp. 449, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 506/13 Rada města schvaluje pronájem nebytových prostor č. 4A 411 v objektu čp. 449, Čechova ulice v Písku, o výměře 47,6 m 2, pro žadatele, za účelem provozování cukrárny - kavárny, za podmínky zajištění řádné rekolaudace nebytového prostoru, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 700,- Kč/m 2 /rok a pověřuje pověřeného zástupce DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o kauci na nebytový prostor. 2) Žádost o ukončení nájemního vztahu k nebytovému prostoru garáže č. 1 v objektu čp. 2023, Kollárova ul. v Písku, dohodou U s n e s e n í č. 507/13 Rada města neschvaluje ukončení nájemního vztahu dohodou ke dni k nebytovému prostoru garáže č. 1 v objektu čp. 2023, Kollárova ul. v Písku, s nájemcem. 3) Žádost o zpětvzetí výpovědi z nájmu nebytového prostoru v objektu čp. 57, Chelčického ul. v Písku stránka 15 (celkem 25)

16 U s n e s e n í č. 508/13 Rada města schvaluje zpětvzetí výpovědi z nájmu nebytového prostoru v objektu čp. 57, Chelčického ul. Písku (prodejna textilu), pro žadatele, podané z důvodu neplacení nájemného a plnění poskytovaných služeb s užíváním. k bodu 19) Platnost Dohody o poskytování Zimního stadionu v Písku Uvedl pan starosta. Vůlí zastupitelstva bylo dále podporovat hokejový klub. Hlavní problém byl s dobou nájmu. Proto navrhuje přijmout usnesení b) s doplňkem ve znění, které bude v souladu s usnesením ZM č. 5/13 a diskuse k němu Dále uvedl, že podmínky nové smlouvy by z větší části zachoval stejné tj. cenové podmínky, hodiny pro hokejový klub apod., pouze by upravil dobu nájmu a důvody výpovědi. Další rada města by jednala o nové smlouvě. JUDr. Knot toto usnesení nepodpoří. Navrhuje usnesení a). S usnesením b) by souhlasil pouze tehdy, kdyby byl konkrétně specifikovaný obsah dohody. Sponzor mládeže bude podporovat hokej pouze tehdy, pokud bude mít jistotu, která bude stanovena smlouvou. Ing. Bubník dlouhodobý pronájem by měla projednat sportovní a majetková komise. Navrhuje deklarovat podporu, ale v současné době nemá město partnera k vyjednávání výbor bude ustaven Navrhuje nechť RIMM jedná o podmínkách smlouvy s novým výborem IHC JUDr. Knot deklarace musí být za nějakých podmínek, pokud je problém s dobou pronájmu, doporučuje ji zkrátit např. o 20 let. Mgr. Rambousová na radě města není možné tvořit novou smlouvu. Při vyúčtování dřívějších příspěvků došlo k chybě jejich využití (příspěvky podle bodu III.e) na odměny trenérů. Nebylo projednáno s městem. JUDr. Knot zastupuje město, zatím není členem výboru. Zbytek výboru jednal s ním. Dále uvedl, že délka mandátu výboru je 4 roky starosta navrhuje usnesení b) + za stejných cenových podmínek jako jsou ve smlouvě stávající, s vymezenými výpovědními důvody. Smlouva nechť je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou minimálně 1 rok. JUDr. Knot navrhuje usnesení a) Hlasování č. 5 o návrhu JUDr. Knota: pro: 2, zdržel se 5 Hlasování č. 6 upravený b) U s n e s e n í č. 509/13 Rada města po projednání schvaluje ukončení Dohody o poskytování zimního stadionu v Písku k činnosti hokejového klubu a dohody o nájmu nebytových prostor ze dne uzavřené mezi městem Písek a IHC Písek o.s. z důvodu, že mužstvo dospělých přestalo hrát první, druhou nebo třetí soutěž ledního hokeje v České republice (sestoupilo ze třetí nejvyšší soutěže) a ukládá odboru RIMM připravit na další jednání rady města návrh nové Dohody o poskytování zimního stadionu v Písku za stejných cenových podmínek jako jsou ve smlouvě stávající, s vymezenými výpovědními důvody. Smlouva nechť je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou minimálně 1 rok. Hlasování č. 6 stránka 16 (celkem 25)

17 k bodu 20) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení U s n e s e n í č. 510/13 1. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 8, Dvořákova ul za nájemné ve výši 3.807,- Kč/měs. 2. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 2, Jablonského ul za nájemné ve výši 5.697,- Kč/měs. a náhradníka za nájemné ve výši 4.500,- Kč/měs. 3. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 10, tř. Přátelství za nájemné ve výši 5.300,- Kč/měs. a náhradníka za nájemné ve výši 5.300,- Kč/měs. 4. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 9, nábř. 1. máje čp kk za nájemné ve výši 50,- Kč/m 2 a měs. k bodu 21) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 511/13 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: Harantova ul. čp. 2242, byt č Šafaříkova ul. čp. 1589, byt č Lesnická ul. čp. 288, byt č Otavská ul. čp. 1799, byt č Otavská ul. čp. 1814, byt č Čechova ul. čp. 448/8, byt č Třebízského ul. čp. 411, byt č ) Žádost o výměnu bytu U s n e s e n í č. 512/13 Rada města neschvaluje výměnu bytu č. 19 o velikosti 1+0 Svatoplukova ul. čp. 211 v Písku, žadatele, za prázdný byt č. 7 o velikosti 1+1 Svatoplukova ul. čp stránka 17 (celkem 25)

18 3) Žádost o výměnu bytu U s n e s e n í č. 513/13 Rada města neschvaluje výměnu bytu č. 5 Truhlářská ul. čp v Písku, o velikosti 3+1, žadatele, za byt na sídlišti Dukla. Pověřuje odbor RIMM ve spolupráci s DBS města Písku vytipováním vhodného bytu ve stejné lokalitě, kde v současné době žadatelka bydlí. 4) Žádost o povolení podnájmu bytu U s n e s e n í č. 514/13 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 1C Čechova ul. čp. 448/6, Písek, nájemců, na dobu 1 roku s možností prodloužení. k bodu 22) Řešení nájemních vztahů k bytům Byty v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 515/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 1, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek, o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 6, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek, o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 12, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek, o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 8, v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek, o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 10, v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek, o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 9, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek, o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 4, v čp. 1467, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1467, Písek, o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 4, v čp. 1468, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1468, Písek, o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 15, v čp. 1836, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1836, Písek, o 1 rok. stránka 18 (celkem 25)

19 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 13, v čp. 1849, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1849, Písek, o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 12, v čp. 211, Svatoplukova, Písek, pro žadatelku, Svatoplukova 211, Písek, o 1 rok. Zodpovídá: Bc. Houdek Byty přidělené na dobu určitou (1 rok) na zkoušku. U s n e s e n í č. 516/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 6, v čp. 336, Dvořákova, Písek, pro žadatelku, Dvořákova 336, Písek, o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 4, v čp. 450, Sedláčkova, Písek, pro žadatelku, Sedláčkova 450, Písek, o 1 rok. Zodpovídá: Bc. Houdek Byty s nájmem na dobu určitou po výpovědi prodloužení. U s n e s e n í č. 517/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 6, v čp. 383, Jablonského, Písek, pro žadatelku, Jablonského 383, Písek, o 1 rok. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 22, v čp. 400, Přemyslova, Písek, pro žadatelku, Přemyslova 400, Písek, o 1 rok. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy k bytu č. 6, v čp. 948, Jeronýmova, Písek, pro žadatele, Jeronýmova 948, Písek, po uhrazení poplatku z prodlení ve výši 995,- Kč, o 1 rok. Zodpovídá: Bc. Houdek k bodu 23) Dodatek o prodloužení platnosti Smlouvy o nájmu bytu v ulici Čelakovského 24 U s n e s e n í č. 518/13 Rada města schvaluje dodatek č. 2 o prodloužení platnosti Smlouvy o nájmu bytu v ulici Čelakovského 24 v Písku od do pro nájemce. Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 19 (celkem 25)

20 k bodu 24) Schválení zavedení kauce do výběrových řízení při prodeji nemovitostí Uvedl starosta Mgr. Rambousová navrhuje schválit bod 3) U s n e s e n í č. 519/13 Rada města po projednání schvaluje zavedení kauce při prodeji nemovitostí v majetku města Písku od hodnoty ,- Kč dle znaleckého posudku. Kauce bude stanovena ve výši ,- Kč v případě ceny nemovitosti dle ZP do ,- Kč. V případě vyšší ceny bude kauce navýšena vždy o ,- Kč za každý započatý ,- mil Kč dle ZP. Kauce musí být složena každým účastníkem výběrového řízení na účet města před podáním nabídky, nevybranému uchazeči se vrátí, vítězi se započte do kupní ceny a v případě jeho odstoupení propadne ve prospěch Města. Výše kauce bude odsouhlasena vždy při předložení záměru prodeje nemovitosti ZM. Uchazečům na dalším pořadí bude kauce vrácena po schválení výsledku výběrového řízení ZM. Kauce může být zvýšena ZM při schválení záměru prodeje vzhledem k lukrativnosti objektu. Hlasování č. 7 k bodu 25) Návrh změny pravidel pro poskytování bytů zvláštního určení zvlášť upravených pro bydlení osob se zdravotním postižením a bytů v domech s pečovatelskou službou Uvedla Mgr. Rambousová. - vysvětlila důvod změny pravidel. Navrhuje usnesení schvaluje U s n e s e n í č. 520/13 Rada města po projednání schvaluje změnu pravidel pro poskytování bytů zvláštního určení zvlášť upravených pro bydlení osob se zdravotním postižením a bytů v domech s pečovatelskou službou. Hlasování č. 8 Zodpovídá: Mgr. Baslerová k bodu 26) Organizační řád Městského úřadu Písek Uvedla Ing. Hofmanová. - informovala o hlavních změnách organizačního řádu. Doporučuje usnesení a). starosta jde převážně o technické připomínky, hlavní změnou je posílení odboru RIMM. Jde o strategický odbor Ing. Uhlík - čl. 16 str. 14 doplnění slova v tíživé životní situaci odrážka 3 odspoda Ing. Bubník preferuje spíše rozdělení odboru RIMM na dva odbory starosta navrhuje usnesení a) U s n e s e n í č. 521/13 Rada města schvaluje změnu Organizačního řádu Městského úřadu Písek s účinností od , která rozšiřuje odbor rozvoje, investic a majetku města o oddělení rozvoje. Hlasování č. 9 Zodpovídá: Ing. Hofmanová stránka 20 (celkem 25)

21 k bodu 27) Smlouva o dílo na zhotovení stavby TS Kulturní dům Písek se společností SETERM CB a.s. U s n e s e n í č. 522/13 Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o dílo dle návrhu se společností SETERM CB a.s., České Budějovice, IČ na zhotovení stavby TS Kulturní dům Písek a pověřuje starostu města podpisem této smlouvy. k bodu 28) Veřejnoprávní smlouva na projednávání přestupků za obec Vráž U s n e s e n í č. 523/13 Rada města schvaluje veřejnoprávní smlouvu na projednávání přestupků za obec Vráž, IČ: , se sídlem Stará Vráž 8, Vráž. Zodpovídá: Ing. Votýpka k bodu 29) Dodatek mandátní smlouvy o zajištění činnosti administrátora výběrového řízení stavby Cyklostezka Písek Smrkovice se společností Stavební poradna spol. s r.o. dotaz Mgr. Rambousová proč dochází ke změně, jde o dotace Ing. Matoušek ze Stavební poradny přišel dodatek ke smlouvě, dotace nebude ohrožena, konec akce nebude prodloužen. Důvodovou zprávu psal Ing. Jelínek, jde o nepřesnou interpretaci. Harmonogram bude upraven pouze v začátku, stavba bude zahájena v srpnu (pokud se nikdo neodvolá). Bude se muset sejít dvakrát rada města (v průběhu 1 měsíce). Konec stavby bude stejný. Ing. Bubník byla naúčtována sankce na to, že projektovou dokumentaci dodal projektant pozdě? Ing. Matoušek ve vztahu k objednávce nebyl projektant v prodlení. Objednávka obsahovala ujednání o termínu po dodání geodetických dat. Ty bohužel odbor dodal z digitální mapy, měření bylo nepřesné a museli jej dopřesnit, tím se dodávka těchto dat zdržela. Ing. Hofmanová poskytovatel dotace požaduje samostatně jednat o tom, zda někdo bude vyloučen z výběrového řízení či nikoli a poté znovu RM musí schválit vítěze. Předběžné jednání rady města by proběhlo a od 13:00 hodin Ing. Bubník navrhuje usnesení a) U s n e s e n í č. 524/13 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1/2013 mandátní smlouvy o zajištění činnosti administrátora výběrového řízení stavby Cyklostezka Písek - Smrkovice se společností Stavební poradna spol. s r.o., IČ , Průběžná 2521/48, České Budějovice a pověřuje starostu podpisem dodatku č.1/2013 mandátní smlouvy. Hlasování č. 10 pro: 6 (v té době přítomných) stránka 21 (celkem 25)

22 k bodu 30) Žádosti o vydání souhlasu s umístěním mobilních reklamních zařízení na místních komunikacích 1. Žádost paní Truyen Nguyen Thi U s n e s e n í č. 525/13 Rada města vydává s o u h l a s města Písek jako vlastníka dotčené pozemní komunikace s umístěním reklamního zařízení typu A v Jungmannově ulici, před domem č.p. 186 s platností od pro žadatelku Truyen Nguyen Thi a vydává souhlas s umístěním i v příštím období za předpokladu, že se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání souhlasu. Zodpovídá: Ing. Kovařík 2. Žadost pana Jaber Mahho U s n e s e n í č. 526/13 Rada města vydává s o u h l a s města Písek jako vlastníka dotčené pozemní komunikace s umístěním reklamního zařízení typu A pěší zóny ve Smetanově ulici, před domem č.p. 80 s platností od pro žadatele Jaber Mahho a vydává souhlas s umístěním i v příštím období za předpokladu, že se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání souhlasu. Zodpovídá: Ing. Kovařík 3. Žádost pana Nguyen Van Doan U s n e s e n í č. 527/13 Rada města vydává n e s o u h l a s města Písek jako vlastníka dotčené pozemní komunikace s umístěním reklamního zařízení - vystaveného zboží v Jungmannově ulici, před domem č.p. 30 pro žadatele Nguyen Van Doan. Zodpovídá: Ing. Kovařík k bodu 31) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 528/13 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku dle přílohy č. 1 pro provozovny: 1) Bar Monika, Heydukova 97, Písek, žadatel Helena Oroszová, Heydukova 97 Písek v rozsahu po-so do 02:00 hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek 2) MUSIC CLUB 80 v kulturním domě, nábřeží 1. máje 1605, Písek, žadatel Eduard Brousil, Budovatelská 1902, Písek v rozsahu po-ne do 05:00 hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek stránka 22 (celkem 25)

23 3) Restaurace Šumava, Burketova 120, Písek, žadatelka R. Dunková, Písek v rozsahu soboty do 04:00 hod neschvaluje udělení výjimky z vyhlášky č. 4/2012 o některých omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku čl. 3 odst. 2) pro pořádání veřejných hudebních produkcí dle čl. 2 odst. 2 písm. a) této vyhlášky, kdy platí časové omezení - lze je pořádat v době od 6:00 do 22:00 hodin, tedy mimo dobu nočního klidu. Důvodem neudělení výjimky je zjištění porušení obecně závazných právních předpisů v provozovně (narušování veřejného pořádku) v posledních 6 měsících. 4) Club 13 U Zlaté husy, Pražská 147, Písek, žadatel FASHION HAND s.r.o. zast. René Vachtou, Pražská 147, Písek v rozsahu po-ne do 02:00 hod schvaluje udělení výjimky bez připomínek k bodům 1-4 Dodatečný materiál Ing. Bubník navrhuje usnesení schvaluje 5) Akce rodinná oslava, nádvoří Sladovny Písek, Velké náměstí 113, Písek, venkovní prostor dne do 02:00 h, žadatel O. Veselý, Písek schvaluje udělení výjimky bez připomínek. Hlasování č. 11 pro: 6 (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 32) Informace z jednání komisí Rada města projednala informace z jednání komisí. Zodpovídá: Ing. Votýpka k bodu 33) Různé k bodu 33a) Návrh změn v zadání veřejné zakázky: Okružní křižovatka na silnici III/1219 U obalovny v Písku Uvedl starosta. Došlo ke změně výsledná cena stavby byla o třetinu nižší. Navrhuje usnesení a) U s n e s e n í č. 529/13 Rada města po projednání schvaluje bez připomínek návrh změn v zadání veřejné zakázky pod názvem Okružní křižovatka na silnici III/1219 U obalovny v Písku. Hlasování č. 12 k bodu 33b) Stanovení platu ředitelky Domovní a bytové správy města Písku starosta navrhuje usnesení viz níže uvedeno stránka 23 (celkem 25)

24 U s n e s e n í č. 530/13 Rada města stanoví od ředitelce organizace Domovní a bytová správa města Písku paní Ing. Zdeňce Šartnerové plat dle neveřejné přílohy a pověřuje starostu k zajištění veškerých souvisejících administrativních kroků. Hlasování č. 13 k bodu 33c) Dodatek č. 5 pojistné smlouvy starosta navrhuje usnesení schvaluje Ing. Bubník nebude problém s tím, že rada města tímto dodatkem navyšuje objem zakázky, nebude to v rozporu s původním výběrovým řízením? Ing. Hofmanová bylo konsultováno s Ing. Bláhou, dle jeho názoru by to neměl být problém U s n e s e n í č. 531/13 Rada města schvaluje dodatek č. 5 pojistné smlouvy č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ: Hlasování č. 14 Zodpovídá: Ing. Votýpka Interpelace starosta jednání rady města 18.7., mimořádné a řádné. Mgr. Rambousová optimalizace středních škol přečetla dopis pro Krajský úřad MUDr. Tyll navrhuje doplnit, že se jedná o území města a okresu Písek Mgr. Rambousová informovala o problému soužití škol T. Šobra a Svobodná. Výpůjčka bude projednána v materiálu v srpnu Ing. Kratochvíle v reakci na dopis paní ředitelky ZŠ T. Šobra, který obdrželi všichni radní, konstatoval, že paní ředitelka zneužívá slušnosti paní místostarostky Ing. Kratochvíle prověřit, zda v Semicích probíhá dětský tábor na pozemcích města a zda byl schválen pronájem MUDr. Tyll parkoviště u Nemocnice, jde o nejvyšší tarif parkování ve městě, 50,- Kč na den. Je to výhodné pro občany, kteří tam parkují celý den. RM chtěla podpořit krátkodobé parkování. Doporučuje 10,- Kč na hodinu Ing. Uhlík mezi Pískem a Smrkovicemi neustále někdo poškozuje dopravní značení starosta předá podnět městské policii Jednání rady města ukončil starosta ve 14:55 hodin. stránka 24 (celkem 25)

25 JUDr. Ondřej Veselý MUDr. Rudolf Tyll V Písku dne: starosta města ověřovatel zápisu V Písku dne: Zapsala:Lenka Hosnedlová stránka 25 (celkem 25)

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.07.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.07.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.08.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje budovy čp. 57 Chelčického ulice, Písek včetně

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.04.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.12.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.03.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.05.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Jednání Rady města Broumov č. 20 ze dne 19. srpna 2019

Jednání Rady města Broumov č. 20 ze dne 19. srpna 2019 Jednání Rady města Broumov č. 20 ze dne 19. srpna 2019 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, JUDr. Tomáš Blažek, MUDr. Miroslav Švábl, Ing. Eva Blažková, MPA tajemnice Omluveni: Mgr. Jiří Ringel,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.02.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.10.2012 Číslo 1436 Zodpovídá: OKS Termín: 22.10.2012 program schůze dne 22.10.2012 Číslo 1437 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.10.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, JUDr. J. Knot,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne 13. 6. 2017 od 17.00 hodin v sále sokolovny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.03.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.06.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.06.2009 Usnesení č. 518 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25.05.2009 Usnesení č. 519 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo jejíž předmětem

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne 13. 1. 2016 od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení RM č. 636/2016 Rada města Jablonné v Podještědí po projednání schvaluje program

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne 20. 3. 2017 (usnesení č. 58-73) USNESENÍ č. 58/05-17 R předložit na jednání zastupitelstva města návrh na prominutí pohledávky z titulu dlužného nájemného

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven: Pozdní

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 30. ČERVNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 116. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, p. Kaššák Hosté: 0 RM schvaluje

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2016/13/350 RM schvaluje program 13. schůze RM. 2016/13/351 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2015/9/251 do 31. 12. 2016. RM schvaluje uzavření kupní smlouvy

Více