Všechny CANIDAE receptury jsou 100% vyvážené a 100% výborně stravitelné produkty

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Všechny CANIDAE receptury jsou 100% vyvážené a 100% výborně stravitelné produkty"

Transkript

1

2 Všechny CANIDAE receptury jsou 100% vyvážené a 100% výborně stravitelné produkty U veškerého krmiva CANIDAE Pet Foods se snažíme zajistit vám, našim váženým zákazníkům, a vašim domácím miláčkům maximální úroveň kvality a chutnosti a dosáhnout vaší plné spokojenosti. Pyšníme se tím, že vyrábíme výhradně krmiva nejvyšší kvality, plně přírodní s využitím nejkvalitnějších ingrediencí, která splňují, nebo i překračují nutriční požadavky AAFCO týkající se krmiva pro psy a kočky. Domníváme se, že srovnávání našich produktů s jinými značkami může být leckdy zkreslující nebo zavádějící. Proto si stojíme za zaručeným obsahem každého našeho výrobku a vyzýváme vás, abyste si sami ověřili u svých miláčků přednosti krmiv CANIDAE & FELIDAE All Natural Pet. Všechny naše produkty se vyrábějí metodou CANIDAE Way se špičkovou kvalitou v každém balení a každé konzervě, BEZ kukuřice, pšenice, sóji, obilných frakcí, výplní či vedlejších produktů. A přitom s přirozenou konzervací! Pokud nebudete s některým naším výrobkem plně spokojeni, vraťte laskavě nespotřebované krmivo spolu s účtenkou do obchodu, kde jste je koupili, a obdržíte zpět peníze nebo nový výrobek.

3 CANIDAE & FELIDAE PET FOOD význam a popis použitých surovin Kuřecí a krůtí masová moučka (prvotřídní kvalita) Neobsahuje hormony, antibiotika ani etoxyquin. Výhradně prvotřídní maso, svalová tkáň a kůže. Jehněčí masová moučka (prvotřídní kvalita) Nejlepší americké jehněčí, bez hormonů, antibiotik a etoxyquinu. Maso prvotřídní kvality. Rybí masová moučka ze sleďů (podléhá kontrole F.D.A.), (Omega 3) Maso je testováno, zda neobsahuje žádné zbytky ethoxyquinu. Hnědá rýže (U.S.D.A. stupeň # 1 určeno k lidské konzumaci) Rýže je testována, zda neobsahuje žádné zbytky pesticidů; obsahuje značnou dávku vitaminů B, a dále vápník, fosfor a železo. Bílá rýže (U.S.D.A. stupeň # 1 určeno k lidské konzumaci) Rýže je testována, zda neobsahuje žádné zbytky pesticidů; je velice výživná a ze všech obilovin je nejlépe stravitelná a nejméně způsobuje alergické reakce. Rýže zvířatům pomáhá zbavit se lupenky a má protirakovinné a protiprůjmové účinky. Napomáhá snižování hladiny cholesterolu a může také přispívat k předcházení vzniku ledvinových kamenů. Kuřecí tuk (Omega 6), (prvotřídní kvalita) Přirozeně konzervovaná se smíšenými tokoferoly a kyselinou askorbovou. Slunečnicový olej (Omega 6) Lisovaný za studena, přirozeně konzervovaný, bohatý na kyselinu linolovou; je známo, že vytváří krásnou kůži a srst, a také viditelný lesk. Mastné kyseliny Omega-6 a Omega-3 (poměr 5:1) Díky vyváženému poměru kyselin Omega se zkvalitňuje srst a omezují zanícená místa, snižuje vypadávání srsti a odstraňují problémy s alergií způsobené kousáním blech, neustálým lízáním a nevyvážeností tuků. Vejce Vynikající zdroj bílkovin, obsahují všechny důležité aminokyseliny. Moučka ze lněného semínka (Omega 3) Napomáhá pohybu stravy v zažívacím traktu. Len vyživuje a podporuje povlak žaludku a střev. Tato rostlina jako zdroj kyselin Omega-3 napomáhá zvyšování lesku srsti. Kyselina linolová (Omega 6) Důležitá kyselina pro zdravou kůži a srst. Lecitin Využívá se při trávení a absorbování tuků. Vojtěška Pomáhá léčit alergie, žaludeční potíže a potíže s dýcháním; čistí ledviny a odstraňuje z těla toxické látky; neutralizuje kyseliny; působí jako vynikající čistička krve; zvyšuje chuť k jídlu a pomáhá při asimilaci bílkovin, vápníku a dalších živin.

4 Šalvěj Posiluje duševní a koncentrační schopnosti; pomáhá léčit hnisající kůži a vyrážky a odstraňuje lupy. Používá se většinou při potížích se zažíváním a kvůli příjemné chuti. Rozmarýn Stimuluje oběhový systém, pomáhá při potížích s dýcháním a podněcuje kořínky srsti k novému růstu. Používá se ke zpříjemnění chuti. Klikva Zabraňuje šíření bakteriálních infekcí v ledvinách a v močovém traktu. Pomáhá při prevenci cysticidy Je bohatá na rozpustné vlákniny, pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi a normalizuje krevní cukr. Amarant Rostlina plná vitaminů, zklidňuje žaludek, snižuje zduření tkáně, odstraňuje červy a parazity z trávicího traktu. Chaluhy Bohaté na vitaminy, obsahuje 30 minerálů, kontrolují thyroid a regulují metabolismus, pomáhají tak při trávení potravy a spalování kalorií. Chaluhy zlepšují funkci mozku a nervů. Taurin Derivát aminokyseliny obsažený v mase, který chrání srdce před poškozením. Studie rovněž ukazují, že taurin může také prospívat při poruchách zraku, epilepsii a žlučových kamenech. Hraje důležitou úlohu jako neuropřenašeč, udržuje správné složení žluče a rozpustnost cholesterolu. Extrakt z yucca schidigera Slouží ke snížení zápachu jak dechu tak i stolice. Je to čisticí prostředek. Používali jej Indiáni na Jihozápadě při chorobách kůže, vyrážkách, a pomáhá předcházet zánětům. Psyllium Plně přírodní zdroj vláknin, napomáhá zažívání, přispívá ke střevnímu zdraví a působí ke snižování cholesterolu. Je to rovněž antikarcinogenní prostředek. Glukosamin Aminokyselinový cukr potřebný k výstavbě spojovací tkáně a zdravé chrupavky. Mezi prospěšné účinky patří prevence artritidy a zlepšení celkového zdraví. Chondroitin Přirozeně se nachází v chrupavce. V kombinaci s glukosaminem vytváří synergetický efekt a pomáhá předcházet artritidě a zlepšit celkové zdraví.

5 Prebiotika Inulin (z kořene čekanky), fruktooligosacharid (FOS) / rozpustné látky fermentace saccharomyces cerevisiae, mannan-oligosacharid (MOS) podporuje růst prospěšných a zdravých baktérií. Přednosti: Pomáhají předcházet rakovině a mají antimikrobiální účinky. Prebiotika mohou dále pomáhat při snižování triglyceridů, stabilizování hladiny krevní glukózy, podněcování imunitního systému zlepšování absorpce minerálů a odstraňování škodlivých mikroorganismů ze střev. Probiotika Fermentační produkty enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus pomáhají při udržování zdravé rovnováhy střevní flóry. Přednosti: Zlepšené zažívání, nižší hladina cholesterolu, zesílení imunitních systémů. Pomáhají při odstraňování zažívacích potíží. Probiotika také pomáhají předcházet nádorům, zánětlivým střevním chorobám, laktózní intoleranci, kvasným infekcím a rakovině tlustého střeva. Digestivní enzymy Fermentační extrakty aspergillus oryzae, bacillus subtilis, papája (obsahuje enzym papain), ananas (obsahuje enzym bromilian) - hydrolyzuje bílkoviny, tuky, oleje, škroby a uhlohydráty pro lepší trávení a absorbování výživných látek. Celuláza Digestivní enzym, který hydrolyzuje vlákninu pro lepší trávení a absorbování výživných látek. Canidae Pet Foods je znovu jedničkou při omezování ostré výživy tím, že jako první výrobce zařazuje osvědčenou enzymatickou aktivitu do našich produktů podpořenou vědeckými údaji a ověřenou metodologií pro zařazení celulázy. Saccharomyces cerevisiae Plně přírodní živá kultura. Působí stimulováním mikrobiální a enzymové populace v zažívacím systému zvířete. Zvyšuje tak účinnost a trávení krmiva. Vitaminy Kompletní vitaminy, včetně antioxidantů, vitamin A, Beta karoten, vitamin C, vitamin E, alfa tokoferoly. Minerály Kompletní vyvážené minerály obsahující chelátované minerály aminokyselin. Když jsou aminokyseliny vázány na minerály, produkují chelátované minerály, díky nimž lze 3krát až 10krát lépe asimilovat minerály. Co je bylina? Termín bylina se používá ve vztahu ke každé rostlině nebo její části, která má léčivé nebo chuťové vlastnosti. Byliny obsahují aktivní ingredience, které rostlině dodávají léčivé vlastnosti.

6 CANIDAE & FELIDAE Pet Foods 10 přísad pro zdravou srst a kůži Mastné kyseliny Omega-3, Omega-6 (poměr 5:1) Vyvážený poměr kyselin Omega pomáhá předcházet vzniku podráždění, vypadávání chlupů a problémům s alergií způsobeným štípáním blech a neustálým olizováním. Kuřecí tuk (Omega 6) Obsahuje základní mastné kyseliny, udržuje vodu v kožních buňkách a je snadno stravitelný. Rybí masová moučka (Omega 3) Obsahuje základní mastné kyseliny, působí proti zánětům kůže, pomáhá odstraňovat svědění a podráždění kůže. Lněné semínko (Omega 3) Obsahuje základní mastné kyseliny, omezuje problémy s alergií způsobené štípáním blech a dodává srsti lesklý vzhled. Slunečnicový olej (Omega 6) Obsahuje základní mastné kyseliny, zabraňuje vzniku nekvalitní, suché srsti a udržuje vodu v kožních buňkách. Lecitin Pomáhá emulgovat cholesterol a podporuje trávení a absorbování tuků, které vyživují srst. Kyselina linolová (Omega 6) Obsahuje základní mastné kyseliny, pomáhá předcházet úniku vody z buněk, který způsobuje šupinatou, suchou kůži a srst. Rozmarýn Stimuluje růst kořínků srsti. Šalvěj Pomáhá léčit boláky a vyrážku kůže a odstraňovat lupy. Vitamin E (smíšené tokoferoly) Vyživuje a léčí kůži. Biotin Podporuje růst srsti a její zdraví.

7 V čem spočívá reálný rozdíl pro vaše miláčky a pro vás? Maso (kuřecí a jehněčí obsahuje 70% vody a pouze 15% bílkovin) Nálepky na krmivu pro domácí zvířata prodávaném v obchodech a marketech s oblibou uvádějí Kuřecí nebo Jehněčí, jakoby toto krmivo obsahovalo skutečné maso. (Obsahuje 70% vody). Chtějí vás tak přesvědčit o tom, že příslušný produkt vychází z masa. Kuřecí nebo jehněčí maso je před vařením těžší než zrniny. Obsah vody v mase (70%) se po tepelném zpracování snižuje o dvě třetiny, takže celková formule po zpracování obsahuje převážně zrniny. Versus Moučka (kuřecí moučka a jehněčí moučka jsou suché a obsahují 50% až 65% bílkovin) masné bílkoviny! Krmivo Canidae Pet obsahuje kuřecí masovou moučku a krůtí masovou moučku jako základní ingredience. Kuřecí, krůtí a jehněčí masová moučka je suchá a má méně než 10% vody a obsahuje 50% - 65% masných bílkovin. Při zpracování se masová moučka nesráží pod úroveň hmotnosti zrnin, takže vytváří pro vaše masožravé miláčky krmivo založené skutečně na mase a proto Canidae moučka je vyráběna z masa (svalového vlákna) to se rovná stupni hodnot schválené k lidské konzumaci. Moučka neobsahuje žádné odpady, zobáky, peří, pařáty, střevy, kosti, atd. Při výrobě je použito vysoce kvalitních svalových vláken, které jsou dehydrovány na formu masové moučky. Tím je zajištěn kvalitní zdroj bílkovin pro vaše psy a kočky. Podle požadavků AAFCO na informace uváděné na štítkách musí být v úseku zaručených ingrediencí uváděn jejich obsah od největší složky postupně ke složce nejmenší (s obsahem vody nebo bez obsahu vody). Většina krmiv CANIDAE & FELIDAE před zpracováním po zpracování před zpracováním po zpracování Kuřecí maso (s obsahem vody) Zrniny (pšenice) Kuřecí (suché) Kuřecí (suché) Zrniny (pšenice) Kuřecí (suché) Rýže Rýže

8 Seznamte se CANIDAE & FELIDAE PLATINUM Určeno pro starší psy a kočky a pro zvířata s nadváhou Plně přírodní krmivo CANIDAE PLATINUM pro psy a FELIDAE PLATINUM pro kočky bylo specificky vyvinuto k uspokojení speciálních stravovacích potřeb vašich stárnoucích miláčků. Starším zvířatům a zvířatům s nadváhou i těm, která mají nedostatek pohybu, může velice prospět podávání těchto krmiv se špičkovou kvalitou na bázi masa, která jim dodávají snížené množství kalorií a méně tuků, aniž by přitom omezovalo dodávku důležitých vitaminů, minerálů a výživných látek, které jsou důležité pro udržení náležitého zdraví vašich miláčků. Můžete si být jisti tím, že vaši dospělí psi a kočky dostávají to nejlepší, co si zaslouží, u našich zcela přírodních krmiv, která obsahují jako hlavní ingredience 4 druhy masa bez antibiotik a hormonů, a dále obsahují celozrnnou rýži, vyvážený poměr mastných kyselin Omega 6 a 3, probiotika, trávicí enzymy, antioxidační vitaminy, chelátované minerály a celkem 10 přírodních kondicionérů kůže a srsti. A to vše bez použití alergické dráždivé kukuřice, pšenice, sóji či jiných levných obilných frakcí, výplňových látek nebo vedlejších produktů. S glukosaminem a chondroitinem na podporu celkového zdraví a s psyliem pro přísun vláknin na podporu trávení má krmivo CANIDAE PLATINUM a FELIDAE PLATINUM stejnou vynikající chuť jako naše formule pro všechny životní fáze a představuje plně přírodní stravu se sníženou kalorickou hodnotou pro lepší kontrolu a udržení váhy vašeho zvířete.

9 Seznamte se s CANIDAE & FELIDAE All Life Stage celoživotní fáze krmiva V CANIDAE Pet Foods jsme vytvořili formuli pro všechny životní fáze vašeho psa pod názvem CANIDAE a formuli pro všechny životní vaší kočky pod názvem FELIDAE. Obě formule jsou zaručeně plně přírodní, celoživotní typ krmiva, který poskytuje optimální výživu pro vaše miláčky. V přírodě by si vaši miláčkové nemohli volit mezi složením potravy pro štěňata, koťata či lehkou stravou, ale pouze stravu obsahující převážně maso a menší množství zrnin. Prostě jedí více nebo méně, v závislosti na věku a úrovni aktivity. CANIDAE a FELIDAE obsahují více než 50% prvotřídního masa. Doplnili jsme, také trávicí enzymy, které se velmi podobají enzymům nacházejícím se v přírodě. Kromě toho je CANIDAE Pet Foods prvním a jediným krmivem pro domácí zvířata obsahujícím vhodné mikroorganismy v rámci zaručeného obsahu, který je v současné době aktualizován v souladu s vládními předpisy. Štěňata budou potřebovat větší přísun kalorií než dospělé zvíře, a proto doporučujeme podávat štěňatům až do šesti měsíců věku dvojnásobné množství. Naše doporučená norma pro dospělého psa je 1 odměrka na každých 25 liber (12,5 kg) hmotnosti těla. Můžete spolehlivě počítat se kcal na jednu odměrku, vaše štěně bude dostávat více než nejběžnější krmivo pro štěňata na trhu. Myslíme také na vaše kočičky. S krmivem FELIDAE nabízíme kcal na jednu odměrku s doporučenou dávkou 1/4 odměrky na 5 liber (2,5 kg) hmotnosti těla. Zjistili jsme, že u koťat a kojících matek nejlépe působí volný výběr krmení. Můžete si být jisti tím, že vaši dospělí psi a kočky dostávají to nejlepší, co si zasluhují, v našem přírodním krmivu, které obsahuje; 4 druhy masa bez antibiotik a hormonů jako hlavní ingredience, k nimž dále patří celozrnná rýže, vyvážený poměr mastných kyselin Omega 6 a 3, probiotika, digestivní enzymy, antioxidační vitaminy, chelátované minerály a celkem 10 přirozených kondicionérů kůže a srsti. A to vše bez použití alergické dráždivé kukuřice, pšenice, sóji, nebo jiných levných obilných frakcí, výplňových látek nebo vedlejších produktů. Je to prostě dokonalá strava pro vaše psy nebo kočky. Psi a kočky s nadváhou nepotřebují k tomu, aby snížili váhu, nízkokvalitní ingredience, jako je například řepná dužina, otruby, lusky, mouku, či jiné levné výplně. Potřebují prostě vaši pomoc, abyste jim podali potřebné množství vysoce kvalitního krmiva CANIDAE resp. FELIDAE. Krmení nejméně dvakrát denně a přibližně o 50 % méně než udávají naše standardní krmná doporučení vám zajistí výsledky, o které se snažíte. Cvičení nejen podpoří kondici vašich miláčků, ale také vám umožní bližší styk s nimi!

10 Starší psi a kočky potřebují menší množství účinnějšího krmiva, jako je CANIDAE a FELIDAE, nikoli nadměrná množství levných nestravitelných výplní a vláknin. Střeva starších psů a koček pracují s menší účinností s rostoucím věkem a jsou méně schopna trávit a absorbovat potravu, a proto krmení nízkokvalitními vlákninami a tuky pro ně znamená i medvědí službu. CANIDAE a FELIDAE obsahují probiotika, digestivní enzymy a chelátované minerály pro lepší absorbování a využití masa, uhlohydrátů a tuků. Chovní a pracovní psi potřebují více kalorií bez nadměrného objemu. Chovatelé mohou rovněž ocenit skutečnost, že pro své psy a kočky dělají absolutně to nejlepší prostým zakoupením jedné formule pro svoji smečku. Při vrhu krmivo, které se nachází ve feně nebo kočce, produkuje vysoce výživné mléko, a proto pak nebudou vznikat žádné zažívací potíže, když toto krmivo začnete podávat štěňatům a koťatům. Pracovní psi potřebují větší přísun kalorií, a proto zvýšení množství potravy umožní zvýšený výkon zvládnout.

11 KRMIVA PRO PSY

12 CANIDAE All Life Stage celoživtní fáze Dodává se v balení 5 liber (2,27 kg), 20 liber (9 kg) a 40 liber (18,2 kg). Plně přírodní, vyrobené metodou CANIDAE se špičkovou kvalitou v každém balení, bez kukuřičné, pšeničné, sójové, obilné frakce, výplní a vedlejších produktů, konzervováno přírodním způsobem! Formule CANIDAE All Life Stage (všechny životní fáze) je sestavena tak, aby splňovala nutriční požadavky pro psy stanovené organizací AAFCO pro všechny životní fáze. Přednosti Čtyři druhy masa v prvotřídní kvalitě kuře, krůta, jehněčí a ryba 10 přírodních kondicionérů kůže a srsti Vyvážený poměr mastných kyselin Omega 6 & 3 Digestivní enzymy, probiotika a výborná stravitelnost Zaručená aktivita enzymů Antioxidační vitaminy a chelátované minerály s aminokyselinami Výborné při problémech s kůží a alergiemi Holistické a bylinné prospěšné prvky Formulováno pro všechny životní fáze štěňata, dospělé psy, starší psy i pro psy s nadváhou Vynikající chutnost psi milují CANIDAE Zaručený obsah Surové bílkoviny (min.) 24,00 % Surový tuk (min.) 14,50 % Surová vláknina (max.) 4,00 % Obsah vody (min.) 10,00 % Kyselina linolová (Omega 6) (min.) 3,70 % Vitamin E (min.) 200,00 IU/kg Vápník (min.) 1,20 % Fosfor (min.) 0,90 % Kyselina alfalinolová (Omega 3) (min.) 0,60 % Kyselina askorbová (min.) 50,00 mg/kg Celuláza (a) (min.) 100 CMCU/kg Magnézium (min.) 0,14 % ph 6,0 (a) Jedna jednotka karboxymetylové celulózy(cmcu) je takové množství enzymu, které uvolní jeden mikromol redukčního cukru (vyjádřeno jako ekvivalenty glukózy) za jednu minutu za podmínek zkoušky. Pokyny pro krmení (Denní dávky) Hmotnost psa 2-10 liber 1-4,5 kg liber 4,5-11,3 kg liber 11,3-22,5 kg liber 22,5-33,8 kg liber 33,8-45kg Štěňata (do 6 měsíců věku) 1/2-1 1/2 odměrky gramů 1 1/2 odměrky gramů 2-4 odměrky gramů 4-5 odměrek gramů 5-6 odměrek gramů Dospělí (se cvičením) 1/2-3/4 odměrky gramů 3/4-1 odměrka gramů 1-2 odměrky gramů 2-3 odměrky gramů 3-4 odměrky gramů S nadváhou / Senioři 1/4-1/2 odměrky gramů 1/2-3/4 odměrky gramů 1/2-1 odměrka gramů 1-1 1/2 odměrky gramů 1 1/2-3 odměrky gramů Březím fenám je třeba podávat až o 50% více během poslední 3 týdnů březosti. Během laktace a štěňata do 6 měsíců věku vyžadují dvojnásobnou dávku krmiva ve srovnání s dospělými psy a je třeba je krmit 3krát až 4krát denně, štěňata od šesti měsíců do jednoho roku věku dvakrát denně. Starším psům a psům s nadváhou lze podávat menší množství krmiva v závislosti na hmotnosti psa a na úrovni jeho aktivity. Vypočítaný kalorický obsah ME (kcal/kg) 4125 ME (kcal/g) 4.13 ME (kcal/lb) 1875 ME (kcal/odměrka) 468 Plně přírodní ingredience Kuřecí maso, krůtí maso, hnědá rýže, bílá rýže, jehněčí maso, kuřecí tuk (konzervováno smíšenými tokoferoly), maso z ryb (sleďů), lněné semínko, moučka ze sušené vojtěšky, slunečnicový olej, kuře, lecitin, fosforečňan vápenný, chlorid draselný, chlorid cholinový, kyselina linolová, extrakt rozmarýnu, extrakt ze šalvěje, sušený enterococcus faecium, sušený produkt fermentace lactobacillus acidophilus, fermentační extrakt sušeného aspergillus oryzae, fermentační extrakt sušeného bacillus subtilis, inulin (z kořene čekanky), rozpustné látky z fermentace saccharomyces cerevisiae, extrakt z yucca schidigera, smíšené tokoferoly (zdroj vitaminu E), chelát aminokyseliny zinku, chelát aminokyseliny manganu, chelát aminokyseliny železa, chelát aminokyseliny mědi, chelát aminokyseliny kobaltu, doplněk vitaminu A, doplněk vitaminu D3, kyselina askorbová (zdroj vitaminu C), niacin, dusičňan thiaminový (vitamin B1), riboflavin (zdroj B2), karotén beta, pantothenát vápníku, hydrochlorid pyridoxinu (vitamin B6), jodičňan vápníku, kyselina listová, D-biotin, seleničitan sodný, papája, doplněk vitaminu B12.

13 CANIDAE PLATINUM Dodává se v balení o hmotnosti 5 liber (2,27 kg, 15 liber (7,5 kg) a 35 liber (15,75 kg) Plně přírodní formule s nízkým obsahem bílkovin a tuků a se sníženým množstvím kalorií vyrobená s glukosaminem a chondroitinem na podporu celkového zdraví a s psyliem pro přísun vlákniny na podporu trávení. Krmivo CANIDAE PLATINUM pro starší zvířata a zvířata s nadváhou je formulováno tak, aby splňovalo nutriční požadavky AAFCO na krmivo pro psy. Přednosti Vysoce kvalitní maso kuře, krůta, jehněčí a ryba Zdraví prospěšná výživná hnědá rýže 10 kondicionéřů kůže a srsti na podporu zdravé a kvalitní srsti Sulfát glukosaminu a chondroitinu Vláknina ze slupek přírodního psylia Vyvážený poměr mastných kyselin Omega 6 a Omega 3 Antioxidační vitaminy a chelátované minerály s obsahem aminokyselin Klikva Přidané vhodné mikroorganismy Inulin z kořene čekanky Zaručená aktivita enzymů Vynikající stravitelnost Výborná chutnost psi milují Love CANIDAE PLATINUM Zaručený obsah Surové bílkoviny (min.) 18,50% Surový tuk (min.) 8,50% Surová vláknina (max.) 4,00% Obsah vody (min.) 10,00% Kyselina linolová (Omega 6) (min.) 2,60% Kyselina alfalinolová Acid (Omega 3) (min.) 0,60% Vitamin E (min.) 500,00 IU/kg Glukosamin (min.) 525,00 mg/kg Sulfát chondroitinu 425,00 mg/kg Celulóza (a) (min.) 100,00 CMCU/kg Vápník (min.) 1,16% Fosfor (min.) 0,85% Magnézium (min.) 0,12% ph 6,5 (a) Jedna jednotka karboxymetylové celulózy (CMCU) je takové množství enzymu, které uvolní jeden mikromol redukčního cukru (vyjádřeno jako ekvivalenty glukózy) za jednu minutu za zkušebních podmínek. Pokyny pro krmení (Denní dávky) Následující hodnoty představují naše doporučení pro denní dávku krmiva u zvířat s nadváhou a u starších psů se sníženou úrovní aktivity a v případech, kdy je přibírání na váze problémem. Hmotnost psa Snížení hmotnosti Udržování hmotnosti Do 15 liber (7,5 kg) 1/3-3/4 odměrky 1/2-1 odměrky liber (7,5-12,5 kg) 3/4-1 1/3 odměrky 1-1 1/2 odměrky liber (12,5-25 kg) 1 1/3-2 odměrky 1 1/2-2 1/2 odměrky liber (25-37,5 kg) 2-3 odměrky 2 1/2-3 1/2 odměrky liber (37,5-50 kg) 2-3 odměrky 3 1/2-4 1/2 odměrky Standardní odměrka 8 uncí. K dosažení nejlepších výsledků rozdělte denní doporučené množství do dvou krmných dávek denně. Zajistěte neustále dostatek čerstvé vody a pravidelně navštěvujte zvěrolékaře pro kontrolu. Vypočítaný kalorický obsah ME (kcal/kg) 3520 ME (kcal/g) 3,52 ME (kcal/lb) 1600 ME (kcal/odměrka) 364 Plně přírodní ingredience Kuřecí maso, krůtí maso, hnědá rýže, bílá rýže, kuřecí tuk, (konzervace smíšenými tokoferoly), slunečnicový olej, (konzervace smíšenými tokoferoly), kuře, jehněčí maso,maso z ryb ( sleďů ), lněné semínko, slupka psyliového semínka, moučka ze sušené vojtěšky, norské chaluhy, lecitin, klikva, fosfát sodný, chlorid cholinový, extrakt z rozmarýnu, extrakt ze šalvěje, riboflavin (zdroj vitaminu B2), sušený produkt fermentace enterococcus faecium, sušený produkt lactobacillus acidophilus, sušený extrakt fermentace aspergillus oryzae, sušený extrakt fermentace bacillus subtilis, inulin (z kořene čekanky), sušené rozpustné látky fermentace saccharomyces cerevisiae, extrakt yucca schidigera, chelát aminokyseliny zinku, chelát aminokyseliny manganu, chelát aminokyseliny mědi, chelát aminokyseliny kobaltu, chelát aminokyseliny železa, přídavek vitaminu A, přídavek vitaminu D3, přídavek vitaminu E, kyselina askorbová (zdroj vitaminu C), karnitin L, chlorid cholinový, pantotenát vápníku, hydrochlorid pyridoxinu (vitamin B6), dusičňan tiaminový (vitamin B1), niacin, karoten beta, biotin D, hydrochlorid glukosaminu, sulfát chondroitinu, jodičňan vápníku, kyselina listová, seleničitan sodný, papája, ananas, přídavek vitaminu B12.

14 CANIDAE Lamb and Rice jehněčí maso s rýží K dostání v 2,27 kg (5 liber), 9,1 kg (20 liber) a 18,2 kg (40 liber) pytlích. Nově od CANIDAE! Skvělé nové složení jehněčí s rýží. Vyrobené jedinečným způsobem zajišťujícím perfektní kvalitu v každém balení, bez kukuřice, pšenice, sojových produktů, obilné frakce, mouky nebo drůbežích produktů! Krmivo Jehněčí s rýží od firmy CANIDAE je vytvořeno tak, aby splňovalo standardy stanovené organizací AAFCO pro výživu psů ve všech stádiích vývoje. Přednosti Vyrobeno z plnohodnotné celozrnné hnědé rýže potravinářské kvality Hypoalergenní složení - vynikající při problémech se srstí a alergiemi Čistá kanola (druh řepky) a slunečnicový olej potravinářské kvality Holistické a bylinné prospěšné prvky Přirozený kondicionér pro kůži a srst Vyvážené mastné kyseliny Omega 6 a 3 Zaručené prebiotické, probiotické a enzymatické účinky Obohacené o vitamíny s antioxidačním účinkem a aminokyseliny s chelátovými minerály Výborná stravitelnost psi milují chuť CANIDAE! Zaručený obsah Surové bílkoviny (min.) 21,00% Surový tuk (min.) 12,50% Surová vláknina (max.) 4,00% Obsah vody (max.) 10,00% Kyselina linolová (Omega 6) (min.) 3,55% Vitamin E (min.) 160,00 IU/kg Vápník (min.) 1,40% Fosfor (min.) 1,00% Zinek (min.) 260,00 mg/kg Železo (min.) 300,00 mg/kg Kyselina alfalinolová (Omega 3) (min.) 0,75% Kyselina askorbová (Vitamin C) (min.) 50,00 mg/kg Lactobacillus Acidophilus (min.) 100 million CFU/lb Celulóza (a) (min.) (min.) 100 CMCU/kg ph 6,0 (a) Jedna jednotka karboxymetylové celulózy(cmcu) je takové množství enzymu, které uvolní jeden mikromol redukčního cukru (vyjádřeno jako ekvivalenty glukózy) za jednu minutu za podmínek zkoušky. Pokyny pro krmení (Denní dávky) Hmotnost psa 2-10 liber 1-4,5 kg liber 4,5-11,3 kg liber 11,3-22,5 kg liber 22,5-33,8 kg liber 33,8-45kg Štěňata (do 6 měsíců věku) 1/2-1 1/2 odměrky gramů 1 1/2 odměrky gramů 2-4 odměrky gramů 4-5 odměrek gramů 5-6 odměrek gramů Dospělí (se cvičením) 1/2-3/4 odměrky gramů 3/4-1 odměrka gramů 1-2 odměrky gramů 2-3 odměrky gramů 3-4 odměrky gramů S nadváhou / Senioři 1/4-1/2 odměrky gramů 1/2-3/4 odměrky gramů 1/2-1 odměrka gramů 1-1 1/2 odměrky gramů 1 1/2-3 odměrky gramů Březím fenám je třeba podávat až o 50% více během poslední 3 týdnů březosti. Během laktace a štěňata do 6 měsíců věku vyžadují dvojnásobnou dávku krmiva ve srovnání s dospělými psy a je třeba je krmit 3krát až 4krát denně, štěňata od šesti měsíců do jednoho roku věku dvakrát denně. Starším psům a psům s nadváhou lze podávat menší množství krmiva v závislosti na hmotnosti psa a na úrovni jeho aktivity. Vypočítaný kalorický obsah ME (kcal/kg) 4022 ME (kcal/g) 4,03 ME (kcal/lb) 1828 ME (kcal/odměrka) 457 Plně přírodní ingredience Jehněčí maso, hnědá rýže, kanolový (druh řepky) olej (konzervovaný směsí tokoferolů), lněné semínko, moučka z vojtěšky sušené na slunci, slunečnicový olej, jehněčí, lecitin, chlorid draselný, chlorid cholinu, kyselina linolová, extrakt rozmarýnu, extrakt šalvěje, sušený produkt fermentace Enterococcus Faecium, sušený extrakt fermentace Lactobacillus Acidophilus, sušený extrakt fermentace Aspergillus Oryzae, sušený extrakt fermentace Bacillus Subtilis, inulin (z kořene čekanky), rozpustný extrakt z fermentace kvasinek Saccharomyces Cerevisiae, L-lysin, taurin, extrakt Yucca Schidigera, směs tokoferolů (zdroj Vitaminu E), chelát aminokyseliny zinku, chelát aminokyseliny mědi, chelát aminokyseliny manganu, chelát aminokyseliny železa, chelát aminokyseliny kobaltu, doplněk Vitamin A, doplněk Vitamin D3, kyselina askorbová (zdroj Vitaminu C), niacin, dusičnan thiaminový (Vitamin B1), riboflavin (zdroj vitaminu B2), beta karoten, pantothenan vápenatý, hydrochlorid pyridoxinu (Vitamin B6), jodičnan vápníku, kyselina listová, D-Biotin, organický selen, sušená papája, sušený ananas, doplněk vitamin B12.

15 CANIDAE Chicken and Rice kuřecí maso s rýží Dodává se v balení po 3 kg, 7 kg a 15 kg. Plně přírodní a vyrobené metodou CANIDAE se špičkovou kvalitou, bez kukuřice, pšenice, soji či obilných frakcí, výplní či vedlejších produktů a s přírodní konzervací! Plně přírodní formule z jednoho druhu masa je výborným krmivem pro citlivé psy, zvláště pro psy s kožními problémy a trpící alergiemi. Krmivo pro psy CANIDAE Chicken and Rice je formulováno tak, aby splňovalo nutriční požadavky AAFCO pro psy ve všech životních fázích. Přednosti Jeden zdroj bílkovin kuřecího masa a hnědé rýže Vynikající prostředek u problémů s kůží a alergiemi 10 přírodních kondicionérů kůže a srsti Vyvážený poměr mastných kyselin Omega 6 a Omega 3 Antioxidační vitaminy a chelátované minerály s aminokyselinami Zdraví prospěšné rostlinné a výživné látky ormulováno pro všechny fáze života štěňata, dospělé psy, starší psy a pro psy s nadváhou Vynikající chuť psi milují CANIDAE Zaručený obsah Surové bílkoviny (min.) 26,00% Surový tuk (min.) 15,50% Surová vláknina (max.) 4,00% Obsah vody (min.) 10,00% Kyselina linolová (Omega 6) (min.) 3,70% Vápník (min.) 1,20% Fosfor (min.) 0,90% Magnesium (min.) 0,14% Vitamin E (min.) 200,00 IU/kg Kyselina alfalinolová (Omega 3) (min.) 0,60% Kyselina absorbová (Vitamin C) 50,00 mg/kg ph?,?? (a) Jedna jednotka karboxymetylové celulózy(cmcu) je takové množství enzymu, které uvolní jeden mikromol redukčního cukru (vyjádřeno jako ekvivalenty glukózy) za jednu minutu za podmínek zkoušky. Pokyny pro krmení (Denní dávky) Hmotnost psa 2-10 liber 1-4,5 kg liber 4,5-11,3 kg liber 11,3-22,5 kg liber 22,5-33,8 kg liber 33,8-45kg Štěňata (do 6 měsíců věku) 1/2-1 1/2 odměrky gramů 1 1/2 odměrky gramů 2-4 odměrky gramů 4-5 odměrek gramů 5-6 odměrek gramů Dospělí (se cvičením) 1/2-3/4 odměrky gramů 3/4-1 odměrka gramů 1-2 odměrky gramů 2-3 odměrky gramů 3-4 odměrky gramů S nadváhou / Senioři 1/4-1/2 odměrky gramů 1/2-3/4 odměrky gramů 1/2-1 odměrka gramů 1-1 1/2 odměrky gramů 1 1/2-3 odměrky gramů Březím fenám podávejte až o 50 % větší dávku v posledních třech měsících březosti. V době kojení a štěňata až do 6 měsíců věku potřebují dvojnásobné množství potravy než dospělí psi a je třeba je krmit 3krát až 4krát denně; štěňata od šesti měsíců do jednoho roku dvakrát denně. Starším psům a psům s nadváhou lze podávat menší množství krmiva v závislosti na hmotnosti psa a na úrovni jeho aktivity. Vypočítaný kalorický obsah ME (kcal/kg) 4125 ME (kcal/g) 4,13 ME (kcal/lb) 1875 ME (kcal/odměrka) 468,75 Plně přírodní ingredience Kuřecí maso, hnědá rýže, bílá rýže, kuřecí tuk (konzervace smíšenými tokoferoly), lněné semínko, moučka ze sušené vojtěšky, slunečnicový olej, kuře, lecitin, fosforečňan vápenný, chlorid draselný, chlorid cholinový, kyselina linolová, extrakt z rozmarýnu, extrakt ze šalvěje, extrakt z yucca schidigera, smíšené tokoferoly (zdroj vitaminu E), chelát aminokyseliny zinku, chelát aminokyseliny manganu, chelát aminokyseliny železa, chelát aminokyseliny mědi, chelát aminokyseliny kobaltu, přídavek vitaminu A, přídavek vitaminu D3, kyselina askorbová (zdroj vitaminu C), niacin, dusičňan thiaminový (vitamin B1), riboflavin (zdroj B2), karoten beta, pantotenát vápníku, hydrochlorid pyridoxinu (vitamin B6), jodičňan vápníku, kyselina listová, D-biotin, seleničitan sodný, sušená papája, přídavek vitaminu B12.

16 DOPLŇKY STRAVY

17 The Original SNAP-BISCUIT lámací sušenka Dodává se v balení o hmotnosti 1libry (450g) a 4 libry (1,8 kg) a v krabicích o hmotnosti 20 liber (9 kg) Labužnické krmivo z několika druhů masa, plně přírodní zpracování Psi milují SNAP-BISCUITS! 4 sušenky v jedné Vynikající pro výcvik Obsahují mátu pro svěží dech Přednosti Obsahuje jehněčí a krůtí maso a celozrnné obilniny Cenné byliny, ovoce a zelenina Vyvážený poměr mastných kyselin Omega 6 a 3 Důležité vitaminy a chelátované minerály Přírodní kondicionéry kůže a srsti, přírodní konzervace! Zaručený obsah Surové bílkoviny (min.) 17,00% Surový tuk (min.) 9,00% Surová vláknina (max.) 3,50% Obsah vody (max.) 10,00% Kyselina linolová (Omega 6) (min.) 1,00% Kyselina alfalinolová (Omega 3) (min.) 0,20% Kyselina absorbová (vitamin C) (min.) 50 mg/kg Pokyny pro krmení (Denní dávky) Sušenky CANIDAE S Gourmet Snap-Biscuits jsou určeny pro psy všech velikostí. Snap-Biscuits jsou vyrobeny tak, že obsahují 4 dílčí sušenky. Každá sušenka Snap-Biscuit váží přibližně 36 gramů, takže každý díl váží přibližně 9 gramů. Hmotnost psa Malí psi (do 25 liber /12,5 kg) Střední psi (25-50 liber / 12,5 25 kg) Velcí psi ( liber / kg) Zvláště velcí psi (nad 100 liber / 50 kg) 1/4-2 sušenky 2-3 sušenky 3-4 sušenky 4-6 sušenek Při výcviku: SNAP-BISCUITS se rozlomí na 4 malé dílčí sušenky. Psi s nadváhou: Snižte objem suchého krmiva CANIDAE granule o 25% a podávejte denně 1/4-2 SNAP-BISCUITS. Množství sušenek denně Plně přírodní ingredience Kuřecí maso, krůtí maso, ječmen, hnědá rýže, tmavé žito, ovesná mouka, kuřecí tuk, (konzervace smíšenými tokoferoly), lněné semínko, moučka ze sušené vojtěšky, melasa, slunečnicový olej (konzervace smíšenými tokoferoly), norské chaluhy, extrakt z rozmarýnu, extrakt ze šalvěje, jablka, mrkev, vejce, ovesné vločky, česnek, petržel, máta, sušený produkt fermentace enterococcus faecium, sušený produkt fermentace lactobacillus acidophilus, sušený extrakt fermentace aspergillus oryzae, sušený extrakt fermentace bacillus, fruktooligosacharidy (FOS), sušené rozpustné látky fermentace saccharomyces cerevisiae, yucca schidigera, chelát aminokyseliny zinku, chelát aminokyseliny manganu, chelát aminokyseliny mědi, chelát aminokyseliny kobaltu, chelát aminokyseliny železa, přídavek vitaminu A, D-aktivovaný živočišný sterol (vitamin D3), přídavek vitaminu E, kyselina askorbová (zdroj vitaminu C), riboflavin (zdroj B2), chlorid cholinový, pantotenát vápníku, hydrochlorid pyridoxinu (vitamin B6), dusičňan thiaminový (zdroj B1), niacin, karoten beta, D-biotin, jodičňan vápenný, kyselina listová, seleničitan sodný, přídavek vitaminu B12.

18 CANIDAE Lamb and Rice lámací sušenka Dodává se v balení o hmotnosti 1libry (450g) a 4 libry (1,8 kg) a v krabicích o hmotnosti 20 liber (9 kg) Labužnické krmivo s jedním druhem masa, plně přírodní zpracování Psi milují SNAP-BISCUITS! 4 sušenky v jedné Vynikající pro výcvik Obsahuje mátu pro svěží dech Přednosti Obsahuje jehněčí maso, hnědou rýži, ječmen, žito a ovesnou mouku Přírodní kondicionéry kůže a srsti pro citlivé psy Cenné byliny, ovoce a zelenina Přirozený vyvážený poměr mastných kyselin Omega 6 a Omega 3 v poměru 5:1 Důležité vitaminy, chelátované minerály, přirozená konzervace! Zaručený obsah Surové bílkoviny (min.) 17,00% Surový tuk (min.) 9,00% Surová vláknina (max.) 3,50% Obsah vody (max.) 10,00% Kyselina linolová (Omega 6) (min.) 1,00% Kyselina alfalinolová (Omega 3) (min.) 0,20% Kyselina askorbová (vitamin C) (min.) 50 mg/kg Pokyny pro krmení (Denní dávky) Sušenky CANIDAE S Gourmet Snap-Biscuits jsou určeny pro psy všech velikostí. Snap-Biscuits jsou vyrobeny tak, že obsahují 4 dílčí sušenky. Každá sušenka Snap-Biscuit váží přibližně 36 gramů, takže každý díl váží přibližně 9 gramů. Hmotnost psa Malí psi (do 25 liber /12,5 kg) Střední psi (25-50 liber / 12,5 25 kg) Velcí psi ( liber / kg) Zvláště velcí psi (nad 100 liber / 50 kg) 1/4-2 sušenky 2-3 sušenky 3-4 sušenky 4-6 sušenek Při výcviku: SNAP-BISCUITS se rozlomí na 4 malé dílčí sušenky. Psi s nadváhou: Snižte objem suchého krmiva CANIDAE Dry o 25% a podávejte denně 1/4-2 SNAP-BISCUITS. Množství sušenek denně Plně přírodní ingredience Jehněčí maso, hnědá rýže, ječmen, tmavé žito, ovesná mouka, lněné semínko, moučka ze sušené vojtěšky, melasa, slunečnicový olej, (konzervace smíšenými tokoferoly), norské chaluhy, extrakt z rozmarýnu, extrakt ze šalvěje, jablka, mrkev, vejce, ovesné vločky, česnek, petržel, máta, sušený produkt fermentace enterococcus faecium, sušený produkt fermentace lactobacillus acidophilus, sušený extrakt fermentace aspergillus oryzae, sušený extrakt fermentace bacillus, fruktooligosacharidy (FOS), sušené rozpustné látky fermentace saccharomyces cerevisiae, yucca schidigera, chelát aminokyseliny zinku, chelát aminokyseliny manganu, chelát aminokyseliny mědi, chelát aminokyseliny kobaltu, chelát aminokyseliny železa, přídavek vitaminu A, D-aktivovaný živočišný sterol (vitamin D3), přídavek vitaminu E, kyselina askorbová (zdroj vitaminu C), riboflavin (zdroj B2), chlorid cholinový, pantotenát vápníku, hydrochlorid pyridoxinu (vitamin B6), dusičňan thiaminový (zdroj B1), niacin, karoten beta, D-biotin, jodičňan vápenný, kyselina listová, seleničitan sodný, přídavek vitaminu B12.

19 CANIDAE PLATINUM lámací sušenka Dodává se v balení po 1 libře (0,450g) a 4 librách (1,8kg) a v krabicích po 20 librách (9 kg). Chutné nízkokalorické pamlsky pro starší psy a pro psy s nadváhou Psi milují sušenky SNAP-BISCUITS! 4 sušenky v jedné Vynikající pro výcvik Obsahuje mátu pro svěží dech Přednosti Nízký obsah bílkovin a tuků Glukosamin a chondroitin přispívají k celkovému zdraví Psylium pro příjem vlákniny napomáhající trávení Přirozené kondicionéry kůže a srsti Zaručený obsah Surové bílkoviny (min.) 16,50% Surový tuk (min.) 8,50% Surová vláknina (max.) 3,50% Obsah vody (max.) 10,00% Kyselina linolová (Omega 6) (min.) 1,00% Vitamin E (smíšené tokoferoly) (min.) 400,00 IU/kg Kyselina askorbová (vitamin C) (min.) 50 mg/kg Kyselina alfalinolová (Omega 3) (min.) 0,20% Karnitin L (min.) 50 mg/kg Glukosamin (min.) 525,00 mg/kg Síran chondroitinu (min.) 425,00 mg/kg Celulóza (min.) 100 CMC IU/K Pokyny pro krmení (Denní dávky) Sušenky CANIDAE S Gourmet Snap-Biscuits jsou určeny pro plemena všech velikostí. Snap-Biscuits obsahují čtyři jednotlivé sušenky. Každá sušenka Snap-Biscuit váží přibližně 36 gramů, takže každý díl váží přibližně 9 gramů. Hmotnost psa Malí psi (do 25 liber /12,5 kg) Střední psi (25-50 liber / 12,5 25 kg) Velcí psi ( liber / kg) Zvláště velcí psi (nad 100 liber / 50 kg) 1/4-2 sušenky 2-3 sušenky 3-4 sušenky 4-6 sušenek Při výcviku: SNAP-BISCUITS se rozlomí na 4 malé dílčí sušenky. Psi s nadváhou: Snižte objem suchého krmiva CANIDAE granule o 25% a podávejte denně 1/4-2 SNAP-BISCUITS. Množství sušenek denně Plně přírodní ingredience Kuřecí maso, krůtí maso, ječmen, tmavý ječmen, hnědá rýže, ovesná mouka, kuřecí tuk, (konzervace smíšenými tokoferoly), lněné semínko, psyliový lusk, moučka ze sušené vojtěšky, melasa, slunečnicový olej, (konzervace smíšenými tokoferoly), norské chaluhy, lecitin, extrakt z rozmarýnu, extrakt ze šalvěje, jablka, mrkev, vejce, ovesné vločky, česnek, petržel, máta peprná, sušený produkt fermentace enterococcus faecium, sušený produkt fermentace lactobacillus acidophilus, sušený extrakt fermentace aspergillus oryzae, sušený extrakt bacilové fermentace, fruktooligosacharid (FOS), sušené rozpustné látky fermentace saccharomyces cerevisiae, yucca schidigera, chelát aminokyseliny zinku, chelát aminokyseliny manganu, chelát aminokyseliny mědi, chelát aminokyseliny kobaltu, chelát aminokyseliny železa, přídavek vitaminu A, D-aktivovaný živočišný sterol (vitamin D3), přídavek vitaminu E, kyselina askorbová (zdroj vitaminu C), karnitin L, riboflavin (zdroj B2), chlorid cholinový, pantotenát vápníku, hydrochlorid pyridoxinu (vitamin B6), dusičňan thiaminový (vitamin B1), niacin, karoten beta, hydrochlorid glukosaminu, síran chondroitinu, jodid vápenatý, seleničitan sodný, papája, ananas, přídavek vitaminu B12.

20

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA NÍZKÝ OBSAH OBILOVIN

Více

Krmiva pro psy. Distributor ČR a SK: CANDY, s.r.o. Hradčanská 403, Pardubice 530 06 www.nutram.cz www.candy.cz email: candy@candy.cz tel.

Krmiva pro psy. Distributor ČR a SK: CANDY, s.r.o. Hradčanská 403, Pardubice 530 06 www.nutram.cz www.candy.cz email: candy@candy.cz tel. Krmiva pro psy NUTRAM Puppy - Pro štěňata menších a středních plemen... 2 NUTRAM Large Breed Puppy - Pro štěňata velkých plemen... 3 NUTRAM Adult - Pro dospělé psy... 4 NUTRAM Large Breed Adult - Pro dospělé

Více

Hill s Nature s Best produkty pro psy

Hill s Nature s Best produkty pro psy Hill s Nature s Best produkty pro psy Doporučené produkty Pro zdravé psy: ŠTĚŇATA ( DO 1 ROKU VĚKU ) Doporučené produkty Štěňata malých a středních plemen o i do 25 kg v dospělosti Štěňata velkých a obřích

Více

GRAIN FREE 75% 25% 0%

GRAIN FREE 75% 25% 0% 75% maso a ryby 25% 0% ovoce a zelenina bez obilovin HIGH MEAT Bezobilná krmiva s vysokým obsahem masa pro dospělé psy a štěňata všech plemen HIGH MEAT & Adult Turkey & Sweet Potatoes with Cranberry SUPER

Více

HIGH MEAT GLUTEN FREE

HIGH MEAT GLUTEN FREE HIGH MEAT Bezlepková krmiva s vysokým obsahem masa pro dospělé psy a štěňata všech plemen HIGH MEAT & Chicken & Rice HIGH MEAT & Lamb & Rice HIGH MEAT & SBT - Chicken Úvod HIGH MEAT & GRAIN FREE Chicken

Více

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření Novinka GARANCE 60% masa brambor a bylinek původu surovin Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření NOVÁ, VYLEPŠENÁ RECEPTURA! Puppy All Breeds Puppy Mini Chicken&Potatoes

Více

Premium quality Dry Dog

Premium quality Dry Dog ECOPET Premium quality Dry Dog Food Happy pet. Happy you. Puppy Formula ECOPET Alimento completo ed equilibrato per cuccioli e per cagne in gestazione o in allattamento Happy pet. Happy you. Farmina Pet

Více

MINI SUPER PREMIUM DOG FOOD

MINI SUPER PREMIUM DOG FOOD MINI SUPER PREMIUM DOG FOOD PREVENCE VÝŽIVOU PRO MALÉ VELKÉ LÁSKY KOMPLETNÍ SORTIMENT BEZ OBILOVIN NEODOLATELNÁ CHUŤ ČERSTVÉ JEHNĚČÍ, ČERSTVÝ LOSOS, TUŇÁK, KRÁLÍK A ZVĚŘINA PODPORA IMUNITY, ZDRAVÍ A KONDICE

Více

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium.

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium. PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY www.mojecalibra.cz Calibra je řada velmi kvalitních granulovaných krmiv, jež obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků tak, aby plně zabezpečily

Více

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo.

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. TIENS DIGEST DOBRÉ ZINC and A ŠPATNÉ its influence BAKTERIE on V TRÁVICÍM human body SYSTÉMU Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. Špatné bakterie podporují chorobné

Více

Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016

Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016 Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016 exkluzivní formule ve dvou variantách Meat & Fish Fish bez obilovin pro všechny velikosti psů pro všechny věkové kategorie vyjímečně chutné a stravitelné

Více

Fitmin puppy kaše 3 kg. Fitmin puppy kaše 850g. KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY. Hmotnost: 3,000

Fitmin puppy kaše 3 kg. Fitmin puppy kaše 850g. KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY. Hmotnost: 3,000 KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY Fitmin puppy kaše 3 3,000 instantní doplňkové krmivo s probiotikem a antioxidanty pro odstavovaná štěňata všech plemen ve stáří 6-8 týdnů. Bílkoviny 15 %,

Více

SuperPremium quality Dry Dog

SuperPremium quality Dry Dog SuperPremium quality Dry Dog Food Happy pet. Happy you. Superpremium Quality Dry Dog Foods Happy Pet, Happy You! Happy pet. Happy you. Řada CIBAU tvoří kompletní řadu velice kvalitního krmiva pro psy všech

Více

Více rozmanitosti, více vitality

Více rozmanitosti, více vitality Více rozmanitosti, více vitality Happy life, den za dnem. Pro mého psa vybírám a kupuji jen to nejlepší. Obsahuje výborné drůbeží a jehněčí maso a k tomu denní porci ovoce a zeleniny. To se přece líbí

Více

for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky

for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky w w w. c a l i b r a - k r m i v o. c z Přednosti krmiv Calibra Kočky provázejí člověka tisíce let. Za tuto dobu se výrazně

Více

86% masa. Receptura Wild Instinct. Ultra Premium. Kočky a koťata všechna plemena

86% masa. Receptura Wild Instinct. Ultra Premium. Kočky a koťata všechna plemena Urinary care Urinary care con omega 3 y omega 6 Receptura Wild Instinct Ultra Premium Kočky a koťata všechna plemena 600 g/ 2 kg / 6 kg WILD INSTINCT- vynikající hypoalergenní receptura pro uspokojení

Více

1 a 2 v Irském Greyhound Derby 2010

1 a 2 v Irském Greyhound Derby 2010 1 a 2 v Irském Greyhound Derby 2010 PJ Fahy (vlastník) se synem Nigelem a Derby vítězem Tyrur Mcguigan a syn Conor (trenér) s druhým v Derby Tyrur Big Mike Tajemství úspěchu tkví v kvalitním odchovu- Puppy

Více

Příval energie v krmivech bez alergie

Příval energie v krmivech bez alergie www.calibra-krmivo.cz hypo-allergenic Superpremium dog food Příval energie v krmivech bez alergie lamb & rice chicken & rice salmon & potato SUROVINY A VÝŽIVOVÉ SLOŽKY Výživa psů a její vývoj zaznamenal

Více

Complete Food for Dogs

Complete Food for Dogs Complete Food for Dogs CD Healthy Line Delikan Na Kopečku 1431 751 31 Lipník nad Bečvou Tel/fax:+420 581 771 270 www.krmivo-pro-psy.blue4net.cz DELIKAN 16 let zkušeností v extruzi a výživě psů výroba krmiv

Více

Vhodný pro dospělé psy a štěňata všech plemen. exkluzivní formule ve dvou variantách Made in UK 02

Vhodný pro dospělé psy a štěňata všech plemen. exkluzivní formule ve dvou variantách Made in UK 02 75% maso a ryby 25% 0% ovoce a zelenina bez obilovin Vhodný pro dospělé psy a štěňata všech plemen Truline Meat & Fish Truline Fish Úvod Meat & Fish složení Meat & Fish složení Meat & Fish 75% maso a ryby

Více

CHicopee. Krmivo pro psy

CHicopee. Krmivo pro psy CHicopee Krmivo pro psy REJSTRÍK Naše společnost 4 Naše záruka 5 Správná volba 6 Analýza krmiva 8 Classic - Nature - Line 10 Speciální vlastnosti 12 Mini Puppy Lamb & Rice 14 Puppy Lamb & Rice 16 Maxi

Více

Premium krmivo pro psy

Premium krmivo pro psy Premium krmivo pro psy Formule krmiva Lone Star neobsahuje žádnou pšenici nebo balastní látky. Výrobky Lone Star jsou navrženy tak, aby poskytli vašim psům ideální nutriční hodnotu. Lone Star představuje

Více

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo 2019 KRMIVA PRO KOI KAPRY Plovoucí krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Obsahuje ACTIGEN Zvýrazňuje barevnost ryb Obsahuje Monmorillonit Vysoce atraktivní krmivo Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA...

JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA... JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA... P S Í K R M I V O L I S O V A N É Z A S T U D E N A Dali jste nám již "To se mi líbí" na Facebooku? FACEBOOK.COM/IMPRESSYOURDOG POZNEJTE DOBRÉ KRMIVO! Kompletní krmivo, může

Více

Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport

Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport OS65 /OS20 Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport Použití: sport, dostihy; intenzivní zátěž; koně se svalovými problémy Vlastnosti: pomáha při vytváření svalové hmoty a

Více

S ESENCIÁLNÍMI AMINOKYSELINAMI OMEGA 6 & 3 NENASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY REDUKUJE NADÝMÁNÍ S PŘÍRODNÍMI ANTIOXIDANTY S VÝŽIVOVĚ CENNÝMI MOŘSKÝMI ŘASAMI

S ESENCIÁLNÍMI AMINOKYSELINAMI OMEGA 6 & 3 NENASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY REDUKUJE NADÝMÁNÍ S PŘÍRODNÍMI ANTIOXIDANTY S VÝŽIVOVĚ CENNÝMI MOŘSKÝMI ŘASAMI OMEGA 6 & 3 NENASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY S PŘÍRODNÍMI ANTIOXIDANTY S VÝŽIVOVĚ CENNÝMI MOŘSKÝMI ŘASAMI S ESENCIÁLNÍMI AMINOKYSELINAMI REDUKUJE NADÝMÁNÍ PROSPÍVÁ TRÁVENÍ BEZ UMĚLÝCH BARVIV A ZCHUTŇOVADEL,

Více

STRANA 1: VŽDY O CHLUP NAPŘED STRANA 2: Monge Italská rodina

STRANA 1: VŽDY O CHLUP NAPŘED STRANA 2: Monge Italská rodina STRANA 1: VŽDY O CHLUP NAPŘED STRANA 2: Monge Italská rodina Uběhlo již více než 50 let, kdy si Baldassare Monge uvědomil potřebu poskytnout našit čtyřnohým mazlíčkům stravu uspokojující jejich specifické

Více

Vysoce kvalitní přírodní krmivo pro pro psy a kočky skutečně zdravou výživu

Vysoce kvalitní přírodní krmivo pro pro psy a kočky skutečně zdravou výživu Vysoce kvalitní přírodní krmivo pro pro psy a kočky skutečně zdravou výživu NÁŠ PŘÍBĚH Domácí mazlíčci byli vždycky důležitými členy naší rodiny a součástí našeho rodinného podnikání. UŽ PŘES ČTYŘICET

Více

CAT FOOD PREMIUM PREVENCE VÝŽIVOU. krmivo-brit.cz

CAT FOOD PREMIUM PREVENCE VÝŽIVOU. krmivo-brit.cz PREMIUM CAT FOOD PREVENCE VÝŽIVOU VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany 94, Rudná u Prahy Tel.: +420 257 952 141 Fax: +420 257 952 141 brit@brit-petfood.com krmivo-brit.cz PREMIUM QUALITY CAT FOOD PREMIUM QUALITY

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

Superprémiové krmivo pro vaše miláčky. lamb & rice chicken & rice salmon & potato.

Superprémiové krmivo pro vaše miláčky. lamb & rice chicken & rice salmon & potato. Superprémiové krmivo pro vaše miláčky lamb & rice chicken & rice salmon & potato www.mojecalibra.cz SUROVINY A VÝŽIVOVÉ SLOŽKY Výživa psů zaznamenala během posledních let neuvěřitelný posun vpřed. Již

Více

Příloha č. 1 Kupní smlouvy č. PPR-13552-32/ČJ-2012-990656 Specifikace krmiva

Příloha č. 1 Kupní smlouvy č. PPR-13552-32/ČJ-2012-990656 Specifikace krmiva Příloha č. 1 Kupní smlouvy č. PPR-13552-32/ČJ-2012-990656 Specifikace krmiva A.2.1. Granulované krmivo pro březí a kojící feny 1. Výrobce Royal Canin 2. Obchodní označení nabízeného krmiva Maxi Starter

Více

OBSAH PSI KOČKY KONĚ PTACTVO HLODAVCI AQUA. Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61

OBSAH PSI KOČKY KONĚ PTACTVO HLODAVCI AQUA. Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61 OBSAH Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61 KOČKY Kompletní suchá krmiva 86 Kompletní mokrá krmiva 93 Pochoutky 99 Doplňky pro kočky 101

Více

Značka Calibra. Obsah

Značka Calibra. Obsah www.mojecalibra.cz www.calibra-krmivo.cz Obsah Calibra Dog Superpremium 7 Calibra Dog Superpremium konzervy 31 Calibra Dog Premium 39 Calibra Dog Premium konzervy 47 Calibra Dog Joy 57 Calibra Cat Superpremium

Více

Složky potravy a vitamíny

Složky potravy a vitamíny Složky potravy a vitamíny Potrava musí být pestrá a vyvážená. Měla by obsahovat: základní živiny cukry (60%), tuky (25%) a bílkoviny (15%) vodu, minerální látky, vitaminy. Metabolismus: souhrn chemických

Více

Yucca extract Váže čpavek Rozkládá dusíkaté látky Chrání játra

Yucca extract Váže čpavek Rozkládá dusíkaté látky Chrání játra Yucca extract Váže čpavek Rozkládá dusíkaté látky Chrání játra Bramborová vláknina V extrudované podobě Velmi jemná Perfektní pročištění střev Pomalé uvolňování cukrů Rajčata Silný antioxidant Chrání buňky

Více

Krmiva pro koi kapry '16/'17

Krmiva pro koi kapry '16/'17 Krmiva pro koi kapry '16/'17 Potápivé krmivo Obsahuje Actigen Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Prebiotické krmivo Obsahuje minerální jíl Obsahuje omega-3 mastné kyseliny Staple Nízký obsah energie

Více

TESTOVÁ PREZENTACE. Nutriční management psa a kočky. Katarína Kopálová Jiří Slavík

TESTOVÁ PREZENTACE. Nutriční management psa a kočky. Katarína Kopálová Jiří Slavík TESTOVÁ PREZENTACE Nutriční management psa a kočky Katarína Kopálová Jiří Slavík 1. Proč je zvýšený obsah hořčíku při kalcium-oxalátové urolitiáze? A) Váže se s oxaláty ve střevě a vznikají nevstřebatelné

Více

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Vysoce atraktivní krmivo DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE Inovativní

Více

Minette Culinesse Catelux NatureCat Marinesse SensiCat Léger Carismo. Bez přidání umělých barviv, aromatických a konzervačních látek

Minette Culinesse Catelux NatureCat Marinesse SensiCat Léger Carismo. Bez přidání umělých barviv, aromatických a konzervačních látek Minette Culinesse Catelux NatureCat Marinesse SensiCat Léger Carismo Bez přidání umělých barviv, aromatických a konzervačních látek JOSERA CHUŤ PŘÁTELSTVÍ JOSERA je rodinný podnik se sídlem v německém

Více

KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY

KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY KOMPLETNÍ ŘADA PRO PSY A KOČKY KONCEPT KRMIV SMARTY DOG Značka SMARTY přináší širokou škálu výrobků, které vynikají maximální ekonomickou výhodností. Z hlediska použitých vstupních surovin jsou však dodrženy

Více

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY 2019 KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Zvyšuje obranyschopnost Vysoká stravitelnost DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

Více

bez obilovin bez brambor & nove prichute

bez obilovin bez brambor & nove prichute bez obilovin bez brambor & nove prichute je kromě své lahodné chuti nejlepším zdrojem snadno stravitelných bílkovin a obsahuje živiny nejvyšší možné kvality. Fresh Meat DÝNĚ Dýně je přirozeným zdrojem

Více

from our vets to your pets superpremium

from our vets to your pets superpremium from our vets to your pets superpremium www.mojecalibra.cz Kočičí strava jako výživa Úloha koček ve společnosti se značně změnila. Z šelem se stali domácí mazlíčci, ale přesto si ponechali svoji osobitou,

Více

MEAT KATALOG PRODUKTŮ MEAT MEAT MEAT

MEAT KATALOG PRODUKTŮ MEAT MEAT MEAT PREMIUM PET FOOD 60 32 3 MEAT MEAT MEAT MEAT CZ KATALOG PRODUKTŮ Skutecné krmivo je Vám na dosah Visán, výrobce krmiv pro psy a kočky, představuje Visán Optima, novou řadu krmiv pro psy nejvyšší kvality.

Více

PŘEDSTAVUJEME NOVÝ KONCEPT VÝŽIVY PSŮ KVALITA KVALITA TECHNOLOGIE ROZDÍL VÝROBA NAŠICH KRMIV JE ZALOŽENA NA TŘECH ZÁKLADNÍCH PRINCIPECH:

PŘEDSTAVUJEME NOVÝ KONCEPT VÝŽIVY PSŮ KVALITA KVALITA TECHNOLOGIE ROZDÍL VÝROBA NAŠICH KRMIV JE ZALOŽENA NA TŘECH ZÁKLADNÍCH PRINCIPECH: PŘEDSTAVUJEME NOVÝ KONCEPT VÝŽIVY PSŮ NAŠE HODNOTY Naše společnost Visán vyrábí krmivo pro domácí zvířata už po několik desetiletí. V roce 2011 jsme otevřeli výrobní závod vybavený nejvyspělejší evropskou

Více

56% masa. Receptura Wild. Ultra Premium CEREALS

56% masa. Receptura Wild. Ultra Premium CEREALS Glucosamina y Condroitina Receptura Wild Ultra Premium Všechny věkové kategorie všechna plemena 2 kg / 12 kg RECEPTURA WILD - Výborná hypoalergenní receptura bez obilovin pro uspokojení nutričních potřeb

Více

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Nové Premixy a SUROVINY Vylepšený premix ve všech krmivech Coppens: BIO-MOS

Více

KRMIVA PRO KONĚ MEMBER OF ROYAL DE HEUS

KRMIVA PRO KONĚ MEMBER OF ROYAL DE HEUS KRMIV PRO KONĚ MMBR OF ROYL D HUS RLX Granulované krmivo pro koně v nízké zátěži Krmivo určeno především pro koně v nízké zátěži, pro hobby a provozní koně. Vhodná náhrada za oves u hůře zvladatelných

Více

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Colostrum ESSENS kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Co je colostrum? Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení

Více

Kompletní produktová řada ANF pro psy

Kompletní produktová řada ANF pro psy Kompletní produktová řada ANF pro psy Krmiva ANF jsou výjimečná je to 30 let zkušeností s výrobou vysoce kvalitních produktů formulovaných na vědeckém základě, dlouhá historie inovací a snaha o spokojenost

Více

Od roku 1965, inovace a tradice.

Od roku 1965, inovace a tradice. Od roku 1965, inovace a tradice. Společnost Morando SpA pokračuje v upevňování své vedoucí pozice na trhu se silnou konkurencí, kam odvětví zvířecích krmiv nepochybně patří. Italský úspěch se zrodil před

Více

Krmiva pro odchov lososa 2017

Krmiva pro odchov lososa 2017 Krmiva pro odchov lososa 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

from our vets to your pets superpremium

from our vets to your pets superpremium from our vets to your pets superpremium www.mojecalibra.cz Strava nemusí pouze nasytit! Výživa psů je velmi oblíbeným tématem nejen mezi profesionálními chovateli, ale i nadšenými páníčky. Jedná se o zcela

Více

Krmná doporučení pro chovná prasata

Krmná doporučení pro chovná prasata Krmná doporučení pro chovná prasata Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. 1 2 Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. 2016 3 Krmná doporučení pro chovná prasata V tomto dokumentu přinášíme základní krmná doporučení

Více

FOS Sirup. Buďte krásní zevně i uvnitř

FOS Sirup. Buďte krásní zevně i uvnitř FOS Sirup Buďte krásní zevně i uvnitř Jak zdravé je Vaše střevo evo? Střevo je největším imunitním orgánem ve Vašem těle. Více jak 70% imunitních buněk lidského těla se nachází ve střevní sliznici. Zdraví

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Řada doplňků výživy Canvit pro zdravá zvířata podporuje zdraví a předchází tak nejčastějším zdravotním problémům našich mazlíčků.

Řada doplňků výživy Canvit pro zdravá zvířata podporuje zdraví a předchází tak nejčastějším zdravotním problémům našich mazlíčků. HEALTHY PETS Řada doplňků výživy Canvit pro zdravá zvířata podporuje zdraví a předchází tak nejčastějším zdravotním problémům našich mazlíčků. Typická onemocnění zvířat, zejména pak tzv. civilizační choroby,

Více

CASA-FERA Puppy Štěně 3 KG 12,5 KG

CASA-FERA Puppy Štěně 3 KG 12,5 KG Puppy Štěně 12,5 KG CASA-FERA Puppy je přímo ušito na míru vysokým nárokům na živiny štěňat všech plemen: Malá plemena : od 4 do 21 týdnů Středně velká plemena: od 4 do 26 týdnů Velká plemena: od 4 do

Více

VLáKNINa. Růžena Krutilová

VLáKNINa. Růžena Krutilová VLáKNINa Růžena Krutilová Definice vlákniny AACC (2001): Vlákninu potravy tvoří jedlé části rostlin nebo analogické sacharidy, které jsou odolné vůči trávení a absorpci v lidském tenkém střevě a jsou zcela

Více

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčová slova: Metodika: Obor: Ročník: Autor: Zpracováno dne:

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčová slova: Metodika: Obor: Ročník: Autor: Zpracováno dne: ; Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_03 Název materiálu: Vitamíny. Tematická oblast: Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu nového učiva na téma Vitamíny. Očekávaný

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2019

Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí All-in-one Pure 365 doplněk stravy * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

S M L XL. krmivo-brit.cz facebook.com/britcare

S M L XL. krmivo-brit.cz facebook.com/britcare S M L XL VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany 94, Rudná u Prahy Česká republika Tel.: +420 257 952 141 Fax: +420 257 952 141 brit@brit-petfood.com krmivo-brit.cz facebook.com/britcare S L M XL NA VELIKOSTI ZÁLEŽÍ

Více

Zdravá výživa pro Vašeho nejlepšího přítele

Zdravá výživa pro Vašeho nejlepšího přítele Zdravá výživa pro Vašeho nejlepšího přítele OBSAH GUABI NATURAL Krmení pro štěnata 5 Krmení pro dospělé psy 6 Speciální verze: light a senior 7 Krmení pro kočky 8 Veterinární řada 9 GRAN PLUS Krmení pro

Více

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů Gerifit Doplněk stravy Energie plná zdraví na celý den! Kvalitní produkt z Dánska spojující: extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

Více

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Pond pellet Vyvážený poměr nutrinetů Lze krmit po celý rok Nízká úroveň

Více

Nyní více. selenu. z lásky ke koním

Nyní více. selenu. z lásky ke koním Nyní více selenu z lásky ke koním Standard Energys Standard (granule): Toto krmivo má vysoký podíl melasy, která slouží jako pohotový zdroj energie podporující rychlou regeneraci organismu a zchutňuje

Více

Science Plan TM Canine Adult a Canine Adult Mini. Adult. INDIKACE Stfiedn aktivní dosp lí psi malªch a stfiedních plemen od 1 roku do 7 let v ku

Science Plan TM Canine Adult a Canine Adult Mini. Adult. INDIKACE Stfiedn aktivní dosp lí psi malªch a stfiedních plemen od 1 roku do 7 let v ku Dosp lí psi malªch a stfiedních plemen Canine Chicken Science Plan TM Canine a Canine Mini Canine Savoury Chicken, Delicious Beef a Savoury Turkey: Karton 12 konzerv 415g INDIKACE Stfiedn aktivní dosp

Více

CHYTRÁ VÝŽIVA PRO BÁJEČNÝ ŽIVOT PRŮVODCE VÝŽIVOU KOČEK. S nadšením pro Vaše miláčky.

CHYTRÁ VÝŽIVA PRO BÁJEČNÝ ŽIVOT PRŮVODCE VÝŽIVOU KOČEK. S nadšením pro Vaše miláčky. CHYTRÁ VÝŽIVA PRO BÁJEČNÝ ŽIVOT PRŮVODCE VÝŽIVOU KOČEK S nadšením pro Vaše miláčky. PRŮVODCE VÝŽIVOU KOČEK OBSAH 18 Kotě O NÁS 4 Naše poslání Naše poslání 4 Naše historie 6 Naše přesvědčení 8 V čem se

Více

K ČEMU SLOUŽÍ VERSELE-LAGA UČEBNICE? studnice argumentů pro úspěšný prodej koncovému zákazníkovi

K ČEMU SLOUŽÍ VERSELE-LAGA UČEBNICE? studnice argumentů pro úspěšný prodej koncovému zákazníkovi K ČEMU SLOUŽÍ VERSELE-LAGA UČEBNICE? studnice argumentů pro úspěšný prodej koncovému zákazníkovi Vždy máme radost z toho, když se náš zákazník rozhodne pro některý z našich produktů. Touto radostí to ale

Více

S.I.N. Hellas Minerální lizy Speciální solné lizy pro koně a hospodářská zvířata ze Středomoří

S.I.N. Hellas Minerální lizy Speciální solné lizy pro koně a hospodářská zvířata ze Středomoří S.I.N. Hellas Minerální lizy Speciální solné lizy pro koně a hospodářská zvířata ze Středomoří EQUIBLOCK MINERÁLNÍ SOLNÝ LIZ PRO KONĚ S VITAMÍNY A ENZYMY Minerální doplňkové krmivo určené speciálně pro

Více

KRMIVA AGROBS. Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz

KRMIVA AGROBS. Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz KRMIVA AGROBS Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz KŮŇ A POTRAVA Kůň je stepní zvíře Trávy a byliny s nízkým obsahem bílkovin Bohatá biodiversita Velmi dobrá kvalita bez plísní Čistá potrava díky stálému

Více

KOMPLEXNÍ KRMIVO S PŘÍRODNÍMI INGREDIENCEMI www.masovegranule.cz 2 / NÁŠ PŘÍBĚH Eden Holistic Pet Foods je nezávislá rodinná společnost s kořeny na venkovském Stafforshiru. Jako nutriční specialista jsem

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí Včetně koenzymu Q10, luteinu a OPC * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ

KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ 5 tipů pro zdravou výživu v novém roce Velmi častým tématem různých novoročních předsevzetí bývá hubnutí a zdravá výživa. Nejen redukce

Více

C H i c o p e e D o g

C H i c o p e e D o g CHicopee Dog REJSTRÍK Naše společnost 4 Naše záruka 5 Správná volba Analýza krmiva 8 Holistic - Nature - Line Speciální vlastnosti Puppy Lamb & Potato 4 Adult Lamb & Potato 8 SOFT Adult Ostrich & Potato

Více

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo 2019 KRMIVA PRO TILAPIE Potápivé krmivo Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez proteinu ze suchozemských zvířat

Více

GDA navigace ve světě živin a kalorií, http://www.gda.cz/data/sharedfiles/brozura_gda.pdf, cit., 26.4. 2011

GDA navigace ve světě živin a kalorií, http://www.gda.cz/data/sharedfiles/brozura_gda.pdf, cit., 26.4. 2011 Předmět Přírodověda Třída 5. Autor Dagmar Šnajdarová Anotace Práce s textem týkající se živin a kalorií v potravinách. Soubor obsahuje 5 stran pro žáky a 4 strany pro učitele s řešením. Očekávaný výstup

Více

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika 57 Jakostní japonské krmení pro KOI FUJIYAMA - dietní základní krmení Teplota vody od 10 C Proteiny 30,0% Tuky 5,0% Vláknina 5,6% Popeloviny 6,9% Fosfát 0,7% Vápník 0,4% Balení v kg 5 / 10 A 10,000 jednotek/kg

Více

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek Využijte maximum díky pufrování Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem kvalita.

Více

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY Následující text podává informace o základních minerálních a stopových prvcích, jejich výskytu v potravinách, doporučených denních dávkách a jejich významu pro organismus. Význam

Více

Čerstvý sýr. Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže.

Čerstvý sýr. Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže. Čerstvý sýr 160,-Kč za 1 kilogram Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže. Složení: MLÉKO, mlékárenská kultura, syřidlo, chlorid

Více

PREVENTION BY NUTRITION SUPER PREMIUM DOG FOOD

PREVENTION BY NUTRITION SUPER PREMIUM DOG FOOD PREVENTION BY NUTRITION SUPER PREMIUM DOG FOOD Brit care Prevence výživou Psi jsou stejně citliví na negativní vlivy moderní civilizace jako lidé. Stres je častou příčinou mnoha vážných onemocnění jako

Více

Seznam krmiv / ceník

Seznam krmiv / ceník Seznam krmiv / ceník kód název balení cena cena pro členy BHA012000 PUPPY DAYS (Chicken & Salmon Puppy) 20 kg 2 252,00 1779,00 BHA011200 PUPPY DAYS (Chicken & Salmon Puppy) 12 kg 1 480,00 1169,00 BHA010600

Více

Doplňková krmiva LR koncept profesionálů

Doplňková krmiva LR koncept profesionálů Doplňková krmiva LR koncept profesionálů S obsahem kolostra: Všechny produkty řady Professional od LR obsahují přírodní látku kolostrum podporující zdraví! Vyvinuto zvěrolékaři: Receptury byly vyvinuty

Více

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP TIENS KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP Hlavní surovina Tiens Koncentrovaného datlového sirupu se připravuje z nejkvalitnějších plodů čínské datle jujuba, varieta Golden Silk. Je

Více

DOG N CAT INTERNATIONAL ZI 252 rue Ph Lamour 30600 Vauvert (France) - Tél + 33 (0)4 66 88 30 07 - Fax +33(0)4 66 88 81 11 - www.dogcatinter.

DOG N CAT INTERNATIONAL ZI 252 rue Ph Lamour 30600 Vauvert (France) - Tél + 33 (0)4 66 88 30 07 - Fax +33(0)4 66 88 81 11 - www.dogcatinter. Uspokojí Vaši chovatelskou vášeň DOG N CAT INTERNATIONAL ZI 252 rue Ph Lamour 30600 Vauvert (France) - Tél + 33 (0)4 66 88 30 07 - Fax +33(0)4 66 88 81 11 - www.dogcatinter.com Kompletní krmivo pro profesionální

Více

KVALITA NA NEJVYŠŠÍ ÚROVNI

KVALITA NA NEJVYŠŠÍ ÚROVNI K našemu nepřetržitému a neustálému úsilí o optimální kvalitu našich výrobků patří i jejich stálý a nepřetržitý vývoj. Při sestavování receptur je využíváno všech nejnovějších vědeckých poznatků a jejich

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2018

Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Chondroprotektiva. Aktivní život plný pohybu. Vše o kloubech...

Chondroprotektiva. Aktivní život plný pohybu. Vše o kloubech... hondroprotektiva Aktivní život plný pohybu Vše o kloubech... Bolesti kloubů u psů a koček Stárnutí je přirozené a nevyhnutelné. Bolesti kloubů jsou problémem pro mnoho psů a koček všeho věku. Zejména s

Více

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

MVDr. Horník František VÝŽIVA KONÍ

MVDr. Horník František VÝŽIVA KONÍ MVDr. Horník František VÝŽIVA KONÍ TRÁVICÍ FUNKCE U KONÍ nepřežvýkaví býložravci: trávení v kaud. části GIT tlusté střevo: 80-90l, mikroflóra, enzymy, fermentace kontinuální příjem a trávení množství krmiva

Více

VÝHRADNÍ DOVOZCE : TOMMI CZ S.R.O., ZA NÁDRAŽÍM 2569, CZ 397 01 PÍSEK - www.mastery.cz - info@tommi-tommi.cz

VÝHRADNÍ DOVOZCE : TOMMI CZ S.R.O., ZA NÁDRAŽÍM 2569, CZ 397 01 PÍSEK - www.mastery.cz - info@tommi-tommi.cz PROPSY Uspokojí Vaši chovatelskou vášeň VÝHRADNÍ DOVOZCE : TOMMI CZ S.R.O., ZA NÁDRAŽÍM 259, CZ 397 01 PÍSEK - www.mastery.cz - info@tommi-tommi.cz PROPSY Kompletní krmivo pro profesionální chovatele Milí

Více

Výživové údaje. Balení obsahuje 35 porcí. Počet porcí v sáčku = 5 Velikost porce (86 g prášku ml vody = 400 kcal)

Výživové údaje. Balení obsahuje 35 porcí. Počet porcí v sáčku = 5 Velikost porce (86 g prášku ml vody = 400 kcal) Origin Výživové údaje Balení obsahuje 35 porcí. Počet porcí v sáčku = 5 Velikost porce (86 g prášku + 300 ml vody = 400 kcal) 100 g %* 100g 1 porce %* 1 porce Energetická hodnota kj/kcal 1947 / 466 23%

Více

Pojem funkční potravina:

Pojem funkční potravina: Funkční potraviny Pojem funkční potravina: - výživová hodnota + příznivý vliv na zdraví konzumenta - vyrobena z přirozeně se vyskytujících složek - měla by být součástí každodenní stravy Tvoří přechod

Více

Katedra chemie FP TUL www.kch.tul.cz. Typy výživy

Katedra chemie FP TUL www.kch.tul.cz. Typy výživy Typy výživy 1. Dle energetických nároků (bazální metabolismus, typ práce, teplota okolí) 2. Dle potřeby živin (věk, zaměstnání, pohlaví) 3. Dle stravovacích zvyklostí, tradic, tělesného typu 4. Dle zdravotního

Více

cat Premium Plus vysoká kvalita / dobrá cena ... jejich kazdodenní pokušení! PA SS ION Přehled prémiových krmiv pro kočky OK Cat Passion

cat Premium Plus vysoká kvalita / dobrá cena ... jejich kazdodenní pokušení! PA SS ION Přehled prémiových krmiv pro kočky OK Cat Passion Přehled prémiových krmiv pro kočky OK Cat Passion S u c h á k r m i v a V l h k á k r m i v a P a m l s k y cat Inovovaná řada krmiv pro psy OK Cat Passion přináší nejen vyšší kvalitu a nádherný design,

Více