Zápis.09/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis.09/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly"

Transkript

1 Zápis.09/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva od hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta Ježková, Martina Volfová, Vladislav Horák, Robert Nešpor Omluven Zapisovatel Hana Jaegerová Zasedání Zastupitelstva obce ty koly bylo zahájeno v hodin starostou obce panem Št pánem Bencou (dále jen p edsedající ). edsedající sch ze konstatoval, že zasedání bylo ádn svoláno. edsedající sch ze dále dle prezen ní listiny p ítomných len zastupitelstva konstatoval, že je p ítomno 7 len zastupitelstva (z celkového po tu 7 všech len zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Schválení programu: edsedající seznámil p ítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou edanou len m zastupitelstva a v souladu s informací zve ejn nou na ú ední desce. P ed hlasováním dal p edsedající možnost vyjád it se len m zastupitelstva. edsedající dal hlasovat o návrhu programu. Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje následující program dnešního zasedání: 1. Zahájení 2. Jmenování zapisovatele 3. Jmenování ov ovatel 4. Kontrola pln ní úkol z minulého zasedání 5. Došlá pošta 6. Rozpo tové opat ení. 4/ Zprávy starosty, místostarosty a p edsed komisí a výbor 8. Ostatní r zné 9. Záv r Výsledek hlasování: Pro 7, Proti - 0, Zdržel se - 0 Usnesení. 1 bylo schváleno. Zapisovatel a ov ovatelé: edsedající navrhl ur it zapisovatelem zápisu p. Hanu Jaegerovou a ov ovateli p. Markétu Ježkovou a p. Roberta Nešpora. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Zastupitelstvo obce ty koly ur uje zapisovatelem zápisu p. Hanu Jaegerovou a ov ovateli p. Markétu Ježkovou a p. Roberta Nešpora. Výsledek hlasování: Pro 7, Proti - 0, Zdržel se - 0 Usnesení. 2 bylo schváleno.

2 Kontrola pln ní úkol z minulého zasedání: K.j. 175/2015- PONTEX, s.r.o. Mimo ádná prohlídka mostu ty koly-2, kamenný most p es železni ní tra. Na most p es železni ní tra je nutná oprava. Byly osloveny firmy, aby podaly cenovou nabídku na opravu mostu. Prozatím žádná firma nabídku na opravu nepodala. Došlá pošta: Byla projednána došlá pošta od. 254/2016- do. 294/2016. K.j. 254/2016 Okresní správa sociálního zabezpe ení Protokol o kontrole ze dne Výsledek kontroly nebyly zjišt ny chyby a nedostatky. K.j. 255/ M stský ú ad Benešov - Kolaudace rodinného dumu na poz.. 328/2 v katastrálním území ty koly. Bylo p id leno.p. 205 ve ty kolech. K.j. 256/ M stský ú ad Benešov Oznámení zahájení územního ízení umíst ní chodník se z ízením p echodu pro chodce, op rných zdí, deš ové kanalizace a ve ejného osv tlení podél silnice III/1096 ve ty kolech. Bylo zve ejn no na ú ední desce od do K.j. 257/ M stský ú ad v anech Ve ejná vyhláška Oznámení zahájení projednávání návrhu zadání Územního plánu Senohraby. Bylo zve ejn no na ú ední desce od do K.j. 263/ Katastrální ú ad Benešov Vyrozum ní o provedeném vkladu do katastru nemovitostí ve v ci sp. Zn. V-7335/ V cné b emeno pro elektrorozvodné za ízení pro pozemek 95/9 v katastrálním území ty koly. K.j. 264/ M stský ú ad Benešov sd lení o nabytí právní moci Územního rozhodnutí o umíst ní stavby vodovodního adu na pozemcích. parc. 757/2, 54/13, 54/7 a 42/5 vše v katastrálním území ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly bere na domí. K.j. 279/2016- RUAH, ops - nezisková spole nost - služby sociální a zdravotní pé e v domácím prost edí - žádost o finan ní p ísp vek. Vzhledem k tomu, že letošní rozpo et na p ísp vky je vy erpaný p ísp vek nebude id len. K.j. 280/ M stský ú ad Benešov - Kolaudace rodinného dumu na poz.. 98/58 v katastrálním území ty koly. Bylo p id leno.p. 88 v Javorníku. K.j. 286/2016 St edo eský kraj, Odbor kontroly Zápis z díl ího p ezkoumání hospoda ení obce ty koly za rok 2016 Výsledek díl ího p ezkoumání obce - Nebyly zjišt ny chyby a nedostatky.

3 K.j. 287/2016 EXCON Facility, a.s. souhlas s bezúplatným p evodem pozemku parc v etn stavby a technického vybavení a pozemk parc.. 98/89 a parc.. 98/90, vše v katastrálním území ty koly do majetku obce. Firma ECCON Facility, a.s.žádá o zaslání darovací smlouvy. Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s bezúplatným p evodem pozemku parc v etn stavby a technického vybavení a pozemk parc.. 98/89 a parc.. 98/90, vše v katastrálním území ty koly do majetku obce. Obecní ú ad zajistí sepsání darovací smlouvy. Výsledek hlasování: Pro 7, Proti - 0, Zdržel se - 0 Usnesení. 3 bylo schváleno. K.j. 290/ M stský ú ad Benešov Územní rozhodnutí o umíst ní stavby chodník se z ízením p echodu pro chodce, op rných zdí, deš ové kanalizace a ve ejného osv tlení podél silnice III/1096 ve ty kolech. K.j. 293/ Mate ská škola Nespeky pod kování a vyú tování pen žního daru.p edloženy faktury za nákup piána a kolob žek pro d ti. Zprávy starosty p. Št pán Benca: Bylo podepsáno Rozhodnutí o poskytnutí dotace (zm na) ze dne Akce stavba Vodovod ty koly, dotace z Ministerstva zem lství. Jedná se o prodloužení termín : ukon ení do , p edložení dokumentace k záv re nému vyhodnocení akce do Finan ní výbor - p. Petr Beneš: Rozpo tové opat ením. 4/2016 Finan ní výbor p i OÚ ty koly p edkládá ke schválení rozpo tové opat ení. 4/2016: ,- K poštovné ,- K ve ejná prostranství nákup DHM ,- K oprava kanalizace ,- K nákup traktoru ,- K Správní poplatek za územní rozhodnutí - chodníky ,- K vodovod technický dozor ,- K vodovod proplacené projekty ,- K vodovod prodané šachty ,- K vodovod - právní služby Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje navržené rozpo tové opat ení. 04/2016. Usnesení. 4 bylo schváleno. edseda finan ního výboru vyzval všechny zastupitele k podání návrh do rozpo tu na rok Návrh rozpo tu bude p edložen na p íštím zasedání.

4 Ostatní r zné: istá eka Sázava Organizace POSÁZAVÍ, o.p.s. zaslala Záv re nou zprávu z projektu istá eka Sázava 2016, který se uskute nil ve dnech od 8. do 10. dubna Po et dobrovolník Množství sebraného odpadu v tunách 18,670 Sázava se istila od Kácova do Pikovic. Agenda nedostate ur it zapsaných osob v katastru nemovitostí (neznámý vlastník) zákona 256/2013 Sb., katastrální zákon. Seznam nedostate identifikovaných vlastník je zve ejn ný na www stránkách obce. Cesta na Baštírnu Žádost o posouzení možnosti zákazu vjezdu motorových vozidel na cestu vedoucí na Baštírnu. Obecní ú ad ty koly projedná s odborem dopravy a s Policií R možnost umíst ní zna ky Zákaz vjezdu motorových vozidel s výjimkou majitel objekt v této lokalit a zásobování. Usnesení. 5 bylo schváleno. Smlouva o užití Ortofota R S eským zem ickým ú adem byla uzav ena smlouva o bezplatném poskytnutí používat Ortofoto R v digitální form pro pot eby obce. Územní plán ty koly S vít zným uchaze em na zhotovení díla: Územní plán ty koly firmou Atelier Aurum, s.r.o. Jiráskova 21, Pardubice, I : bude k dnešnímu datu uzav ena Smlouva o dílo. 2016/08. Dále bude k dnešnímu dni podepsána obcí Smlouva o dílo s fyzickou osobu (p. Pavlou Bechy ovou) oprávn nou k výkonu územn plánovací innosti, která tímto zajistí Obecnímu ú adu ty koly spln ní kvalifika ních požadavk pro výkon územn plánovací innosti ve smyslu ustanovení 6 odst. 2 stavebního zákona. Podkladem pro uzav ení této smlouvy bylo usnesení ZO ty koly ze dne Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s podpisem výše jmenovaných smluv. Usnesení. 6 bylo schváleno.

5 Objekt zázemí u rodinného domu v Javorníku Zastupitelstvu obce ty koly byl p edložen projekt na stavbu garáže, technického zázemí a parkovacího stání na pozemku. parc. 319/10 v katastrálním území ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s navrženým projektem na stavbu garáže, technického zázemí a parkovacího stání na pozemku. parc. 319/10 v katastrálním území ty koly. Usnesení. 7 bylo schváleno. Novostavba stájí, seníku, jízdárny a p íst ešk Zastupitelstvu obce ty koly byl p edložen projekt na stavbu stájí, seníku, jízdárny a íst ešk na pozemcích p.. 456, 455/2, 754/8 vše v katastrálním území ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s navrženým projektem stájí, seníku, jízdárny a íst ešk na pozemcích p.. 456, 455/2, 754/8 vše v katastrálním území ty koly. Podmínka souhlasu je vázána výsadbou vyšší zelen podél hlavní silnice III/1096. Usnesení. 8 bylo schváleno. Odpojení Penzionu u erta od studny na pozemku OÚ ty koly Zastupitelstvo obce ty koly rozhodlo, že majitel Penzionu u erta bude písemn vyzván k odpojení ze studny na pozemku OÚ ty koly. Penzion má vlastní studnu a je napojen na obecní vodovod. Usnesení. 9 bylo schváleno. Oprava ástí cest (obecních pozemk ) Zastupitelstvo obce ty koly rozhodlo o oprav ástí cest: 1. Zatá ka u zrcadla, ást pozemku parc.. 80/3 k.ú. ty koly 2. Vjezd z hlavní silnice na poz. parc k.ú. ty koly (sm r Baštírna) 3. Stanovišt pod kontejnery na pozemku parc.. 217/6 k.ú. ty koly Obecní ú ad ty koly osloví potencionálního dodavatele k podání cenové nabídky. Usnesení. 10 bylo schváleno. Stavba p íst ešku pro traktor Zastupitelstvo obce ty koly rozhodlo o stavb p íst ešku na traktor na pozemku parc.. 96/2 k.ú. ty koly. P íst ešek by m l být v barvách budovy obecního ú adu. Obecní ú ad ty koly osloví potencionální dodavatele k podání cenové nabídky. Usnesení. 11 bylo schváleno.

6 Vodovod ty koly Zastupitelstvo obce ty koly vystavilo penaliza ní faktury za pozd odstran né závady realiza ní firm Trace Group Holld PLC (dle Smlouvy o dílo ). S penaliza ní fakturou byl odeslán dopis, kde obec ty koly navrhuje vzájemný zápo et. Do dnešního dne nebyla ze strany Trace Group Holld PLC žádná reakce. Zastupitelstvo obce ty koly vyzve Trace Group Holld PLC dalším dopisem k jednání. Usnesení. 12 bylo schváleno. Záv r: Starosta obce ty koly p.št pán Benca pod koval za ú ast a ve hodin dnešní zasedání ukon il. Další zasedání Zastupitelstva obce ty koly se bude konat ve st edu dne Ve ty kolech dne Hana Jaegerová - zapisovatel p. Robert Nešpor p. Markéta Ježková Ov ovatel zápisu Ov ovatel zápisu Št pán Benca Starosta obce ty koly

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 12.12.2012 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Martina Volfová,

Více

Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 14.12.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.07/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.07/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.07/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 31.08.2016 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 05.10.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger,Vladislav

Více

Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 01.06.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Petr Beneš, Vladislav

Více

Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 20.04.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Petr Beneš, Vladislav

Více

Zápis.03/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.03/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.03/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.02.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.05/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.05/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.05/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 18.05.2016 od 19.30 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 26.10.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 17.02.2016 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger,

Více

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 21.10.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 02.10.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor,

Více

Zápis.13/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 30.10.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Martina

Více

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 23.09.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis. 06/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 06/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 06/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 15.06. 2016 od 20.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.09/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.09/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.09/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 05.09.2013 od 20.15 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor, Petr

Více

Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 05.11.2014 od 20.30 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 19.08.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 23.11.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

Zápis. 03/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 03/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 03/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 23.03.2016 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Markéta Ježková,

Více

Zápis.04/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 20.03.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Robert

Více

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 24.04.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor,

Více

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 29.01.2014 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Martina

Více

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519 Záv re ný ú et obce ty koly finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519 ( 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo, ve zn ní platných p edpis ) Údaje o obci : Adresa

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.03.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O:

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O: Záv re ný ú et obce ty koly finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O: 00508519 ( 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo, ve zn ní platných p edpis ) Zastupitelstvo obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Obec Popice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Popice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 07.08.2008 P ítomní lenové ZO: viz. prezen ní listina Omluveni: Svobodová Monika Hosté: viz. prezen ní listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 01. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne v sále Obecního ú adu Hnojice

Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne v sále Obecního ú adu Hnojice Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne 10.8.2010 v sále Obecního ú adu Hnojice P ítomni: Libor Kašpárek, Ji í Vrobel, Václav Adam,, Zden k Jurásek, Roman Knob, Petr

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též jako

Více

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání:

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání: Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Luděk Tůma, Kamil Zborovský od

Více

K navrţenému programu nebylo vzneseno ţádných připomínek ani podnětů.

K navrţenému programu nebylo vzneseno ţádných připomínek ani podnětů. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BŘEZÍ č. 3/2011 ze dne 7.3.2011 Přítomni: Oppl, Zdraţil,Šebek,Maňhalová,Breburdová, Omluveni: Kostial, Michálková Ověřovatele zápisu. Šebek,Breburdová Jednání zahájeno:

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 375/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 7

Více

ZÁPIS A P IJATÁ USNESENÍ Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ RUDOLTICE DNE V KANCELÁ I OBECNÍHO Ú ADU

ZÁPIS A P IJATÁ USNESENÍ Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ RUDOLTICE DNE V KANCELÁ I OBECNÍHO Ú ADU ZÁPIS A P IJATÁ USNESENÍ Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ RUDOLTICE DNE 24.8. 2005 V KANCELÁ I OBECNÍHO Ú ADU ítomni : R. Rajnochová, B. Kostiha, M. Glejtek, A. Jalamas, S. Zemba, D. Moravcová,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 25.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 138/2012, konaného

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27. ledna 2016 Přítomni : 6 /Vladimír Kubík, Eliška Sedláčková, Mgr. Martin Kozák, Marcela

Více

Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu Přítomni: Vojtěch Šín, Bc. Marek Karger, Ladislav Karn, Jiří Merta, Milan Mrázek, Libor

Více

Usnesení a Zápis č. 8/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 23. 09. 2014.

Usnesení a Zápis č. 8/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 23. 09. 2014. Usnesení a Zápis č. 8/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 23. 09. 2014. Přítomni: Mgr. Martin S. Charvát, Taťána Hurtová, Pavel Flieger, JUDr. Josef Hruška, Karel Freund, Petr Kulhavý,

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Č.j.:OZ 27-3/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Karolína Ortová,

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Bod č. 1 Technický bod

Bod č. 1 Technický bod ZÁPIS z jednání zastupitelstva obce Hnanice ze dne 11.3.2010 o 17.00 hod., číslo zápisu 115/2009, které se uskutečnilo v zasedací místnosti Obecního úřadu Hnanice. Bod č. 1 Technický bod Přítomni: Jiří

Více

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Přítomni: Petr Šváb, Jan Kadidlo, Luboš Kadidlo, Ing. Stanislav Urban,

Více

OBEC TEPLICE NAD BE VOU

OBEC TEPLICE NAD BE VOU OBEC TEPLICE NAD BE VOU ZÁPIS. 5/2007 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Be vou, které se konalo dne 12. zá í 2007 v sále Hasi ské zbrojnice v Teplicích nad Be vou P ítomni: Ladislav Táborský

Více

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í

V Ý P I S U S N E S E N Í Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou vypuštěny s ohledem na zákon o ochraně osobních údajů V Ý P I S U S N E S E N Í ze 7. zasedání Zastupitelstva města Klobouky u svolaného

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010 Poslanci: Fišer, Ing.Horák, Podval, Ing.Dubský, Urbanová Omluveni: Baloun, David Zapisovatel: Podval Ověřovatelé zápisu: Ing.Dubský, Urbanová

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 18. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 9. 3. 2016 Čas zasedání: 19:10 21:30 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 5/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 27.9.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 6 členů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Č.j.:OZ 25-1/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března 2014

Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března 2014 Obec Libotov 2014 Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 zsxa6xn Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března

Více

Jednací ád výbor Zastupitelstva m styse erný D l

Jednací ád výbor Zastupitelstva m styse erný D l stys erný D l Zastupitelstvo m styse erný D l Jednací ád výbor Zastupitelstva m styse erný D l Zastupitelstvo m styse erný D l se usneslo vydat v souladu se zákonem. 128/2000 Sb., o obcích (obecní z ízení),

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

OBEC K ESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 8/2008 obce K esetice, které se konalo dne

OBEC K ESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 8/2008 obce K esetice, které se konalo dne OBEC K ESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva 8/2008 obce K esetice, které se konalo dne 4.11.2008 P ítomni: Omluveni: 10 (p.komárková se dostavila po hlasování o programu) 1 (Brtek), Zahájení Starostka

Více

Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně.

Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Přítomni: Jana Chalupová, Mgr. Jana Línková, Alena Baboráková, Pavel Zedníček,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: JUDr. Miroslav Stejskal, Věra Jandejsková,

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby Termín konání: 30.1.2014 v 19.00 hod. ítomni: lenové zastupitelstva dle prezen ní listiny Nep ítomni: ing. Vl. ížek, Zd. Kaplan - omluveni 1. Jednání zahájil

Více

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.7.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah...1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele...2 2. Program

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zahájení zasedání zastupitelstva Schůzi zahájil starosta obce

Více

Zápis z 32. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice

Zápis z 32. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Zápis z 32. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Č.j.: 27/14/Vl./3 Datum: 2014-01-15 Začátek: 18:30 hod Přítomno členů ZO: Ing. Václav Fink, p. Anna Kocourková, p. Jiří Vlček, p. Stanislav Drda,

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5 Z Á P I S z 11. zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Lysolaje konaného dne 7. března 2012, od 18:00 hodin v budově Úřadu městské části Praha-Lysolaje, kancelář starosty (1. patro) Praha-Lysolaje,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ze 45. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 25. 9. 2014 od 18,00 hod. v sále pohostinství Na Nové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

rozpo tu ve výši ,00 K V p íjmové ásti rozpo tu Ostatní neinv. p ijaté transfery ze SR ,00 K

rozpo tu ve výši ,00 K V p íjmové ásti rozpo tu Ostatní neinv. p ijaté transfery ze SR ,00 K Usnesení z 67. sch ze Rady M sta Budišova nad Budišovkou konané dne 11. ervna 2018 P ítomno : 5 len rady m sta Omluveno : 0 Neomluveno : 0 Další p ítomní : Ing. H. Dlouhá, M. Zatloukalová. M. Stránská,

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Starosta Mgr. Jindřich Nožka zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Přítomno: 5 členů zastupitelstva / viz. prezence / Nepřítomno: Ing. Stanislav Němec - omluven Hosté: občané dle prezence

Přítomno: 5 členů zastupitelstva / viz. prezence / Nepřítomno: Ing. Stanislav Němec - omluven Hosté: občané dle prezence O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 13/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 26.11.2008 od 19:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 5 členů

Více

Zápis. Přítomni: Marie Prknová, Miloš ovák, Jana Cechová, Petr Matějů, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna

Zápis. Přítomni: Marie Prknová, Miloš ovák, Jana Cechová, Petr Matějů, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna Zápis z 7. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne 10.10. 2011 v 19,30 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Přítomni: Marie Prknová, Miloš ovák, Jana Cechová, Petr Matějů, Jitka Jacobsová, Ladislav

Více

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu, dne 21.3.2012, v kanceláři obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva obce a

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny Omluven: P. Karas - pracovní povinnosti Program:

Více

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy.j.: MUVS-S 12409/2012/OÚPS -280.4/Mar- Vy izuje: Bc. Mare ek Libor Vsetín, dne VE EJNÁ VYHLÁŠKA Návrh opat ení obecné povahy M stský

Více

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 3. zasedání ZO Bezkov v 16.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1. TECHNICKÝ

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 29.12.2006 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Jiří Kühnel, Miroslav Pilař, MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Pavel

Více

Zápis 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá, konaného dne 8. 11. 2012 v 18.30 hod. v kanceláři OÚ Libá.

Zápis 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá, konaného dne 8. 11. 2012 v 18.30 hod. v kanceláři OÚ Libá. Zápis 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá, konaného dne 8. 11. 2012 v 18.30 hod. v kanceláři OÚ Libá. Přítomní zastupitelé: K. Halla, J. Kühn, J. Najmanová, O. Semotánová, M. Sirakova, M. Vondrášek

Více

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 27. května 2014 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 27. května 2014 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 27. května 2014 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 Návrh programu: 1. Zahájení. 2. Kontrola zápisu z minulé schůze.

Více

U S N E S E N Í která byla p ijata na 16. zasedání rady m sta konaného dne 15.11. 2010

U S N E S E N Í která byla p ijata na 16. zasedání rady m sta konaného dne 15.11. 2010 U S N E S E N Í která byla p ijata na 16. zasedání rady m sta konaného dne 15.11. 2010 íslo usnesení vy izuje termín 342/10 Rada m sta bere na v domí provedenou p. B lonožník ihned kontrolu usnesení. 343/10

Více

Zastupitelstvo obce Chrást určuje ověřovateli zápisu paní Lenku Boudovou a paní Mgr. Petru Bednářovou a zapisovatele pana Jana Kokošku.

Zastupitelstvo obce Chrást určuje ověřovateli zápisu paní Lenku Boudovou a paní Mgr. Petru Bednářovou a zapisovatele pana Jana Kokošku. Zápis z 5. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.5.2015 od 18.00 hodin Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24)

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) Jedna se pouze o výpis z usnesení, dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015.

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Glaser, Lacina, Šťastná, Winzberger Omluven:

Více

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 6.11.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov.

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 6.11.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 6.11.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov. P ítomni : 7 zastupitel Omluveni : p.tibor Hanzlík, p.libor Masa ík Ov

Více

Usnesení ZO o schválení Dodatku č. 4 předložily obce: Kyje, Tatobity, Bradlecká Lhota, Železnice, Nová Ves nad Pop.

Usnesení ZO o schválení Dodatku č. 4 předložily obce: Kyje, Tatobity, Bradlecká Lhota, Železnice, Nová Ves nad Pop. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2013 Mikroregionu Tábor konaného dne 23. července 2013 od 15,00 hod. v Lomnici nad Popelkou v restauraci Na Pile ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000

Více

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014,

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014, Usnesení z 28. zasedání Zastupitelstva obce v Bolaticích, konaného dne 23. června 2014 v 18:00 hodin v Obřadní síni OÚ v Bolaticích OUBOL/1350/2014 89/28 Zastupitelstvo obce Bolatice po projednání bere

Více