Zápis. 06/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. 06/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly"

Transkript

1 Zápis. 06/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva od hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta Ježková, Martina Volfová, Vladislav Horák, Robert Nešpor Omluven Zapisovatel Hana Jaegerová Zasedání Zastupitelstva obce ty koly bylo zahájeno v hodin starostou obce panem Št pánem Bencou (dále jen p edsedající ). edsedající sch ze konstatoval, že zasedání bylo ádn svoláno. edsedající sch ze dále dle prezen ní listiny p ítomných len zastupitelstva konstatoval, že je p ítomno 7 len zastupitelstva (z celkového po tu 7 všech len zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Schválení programu: edsedající seznámil p ítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou edanou len m zastupitelstva a v souladu s informací zve ejn nou na ú ední desce. P ed hlasováním dal p edsedající možnost vyjád it se len m zastupitelstva. edsedající dal hlasovat o návrhu programu. Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje následující program dnešního zasedání: 1. Zahájení 2. Jmenování zapisovatele 3. Jmenování ov ovatel 4. Kontrola pln ní úkol z minulého zasedání 5. Došlá pošta 6. Rozpo tové opat ení. 2/ Schválení Záv re ného ú tu obce ty koly a Zprávy o výsledku hospoda ení obce ty koly za rok Schválení ú etní záv rky obce ty koly za rok Schválení Záv re ného ú tu P ivad Javorník Benešov, DSO a Zprávy o výsledku hospoda ení P ivad Benešov, DSO za rok Zprávy starosty, místostarosty a p edsed komisí a výbor 11. Ostatní r zné 12. Záv r Usnesení. 1 bylo schváleno.

2 Zapisovatel a ov ovatelé: edsedající navrhl ur it zapisovatelem zápisu p. Hanu Jaegerovou a ov ovateli p. Roberta Nešpora a p. Vladislava Horáka. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Zastupitelstvo obce ty koly ur uje zapisovatelem zápisu p. Hanu Jaegerovou a ov ovateli p. Roberta Nešpora a p. Vladislava Horáka Usnesení. 2 bylo schváleno. Kontrola pln ní úkol z minulého zasedání: K.j. 123/2016 Mate ská škola Nespeky žádost o finan ní i materiální dar. Starosta obce pan Št pán Benca osobn jednal s editelkou Mate ské školy v Nespeky o pot ebách školky. Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s poskytnutím finan ního daru ve výši 1.500,- na jednoho žáka z trvalým pobytem v katastru obce ty koly. V sou asné dob navšt vuje školku v Nespekách 6 d tí z naší obce, celkov bude poskytnut finan ní dar 9.000,- K. ZO ty koly pov uje starostu obce k podpisu Darovací smlouvy. Usnesení. 3 bylo schváleno. Došlá pošta: Byla projednána došlá pošta od. 147/2016 do. 169/2016. K.j. 149/ M stský ú ad Benešov ve ejná vyhláška- výzva k ú asti na záv re né kontrolní prohlídce stavba vodního díla Skupinový vodovod Benešov- Sedl any, výstavba vodovodu. Termín konání od 9.00 hodin na M Ú Benešov. Ú ast za obec - starosta p. Št pán Benca. K.j. 152/ M stský ú ad Benešov, Odbor výstavby a ÚP závazné stanovisko k územnímu ízení Chodník podél silnice II/1096 v obci ty koly. K.j. 154/2016- Krajský ú ad St edo eského kraje, Odbor kontroly Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení obce ty koly za rok Výsledek p ezkoumání hospoda ení: Byly zjišt ny následující chyby a nedostatky - byl porušen zákon 137/2006 Sb. o ve ejných zakázkách - obec zve ejnila Smlouvu o dílo na Profilu zadavatele uzav enou dne až dne Celá zpráva byla zve ejn na na ední desce obce od do Zastupitelstvo obce ty koly projednalo Zprávu o výsledku p ezkoumání hospoda ení obce ty koly za rok Nápravné opat ení: ZO ty koly pov uje zastupitele p. Roberta Nešpora k zajišt ní provozu Profilu zadavatele, tak, aby p íští smlouvy byly zve ejn ny dle zákona. Usnesení. 4 bylo schváleno.

3 K.j. 155/ Státní fond životního prost edí úprava rozhodnutí o poskytnutí dotace. Dodatek. 1 ke smlouv o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prost edí R v rámci Opera ního programu Životního prost edí, který se týká navýšení dota ních prost edk na akci Zateplení budovy OÚ ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje dle 41 zákona.128/2000 Sb., o obcích, Dodatek. 1 ke smlouv o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prost edí R v rámci Opera ního programu Životního prost edí, který se týká navýšení finan ních prost edk na akci Zateplení budovy OÚ ty koly. Usnesení. 5 bylo schváleno. K.j. 156/ M stský ú ad Benešov, Odbor výstavby a ÚP - Oznámení zahájení územního ízení umíst ní stavby vodovodního adu 2-6 na pozemcích parc.. 757/2, 54/13, 54/7 v katastrálním území ty koly a vodovodního adu na pozemcích parc.. 54/7, 42/5 v katastrálním území ty koly. K.j. 158/2016 p. Kauer - žádost o p ipojení na vodovodní a kanaliza ní ad k pozemku parc.. 51/14 v k.ú. ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly - po zaplacení finan ních p ísp vk na vodovodní a kanaliza ní ad bude vystaveno povolení k p ipojení na obecní ad vodovodu a kanalizace. Usnesení. 6 bylo schváleno. K.j. 162/2016 M stský ú ad Benešov, silni ní správní ú ad pozvánka na místní šet ení, úprava dopravního zna ení na místní komunikaci - sch zka se konala dne na OÚ ty koly za ú asti zástupc silni ního správního ú adu, Krajského editelství policie St edo eského kraje a obce ty koly. Na míst byl sepsán protokol z ústního jednání. M stský ú ad Benešov, silni ní správní ú ad pošle písemné vyjád ení (zm na p ednosti v jízd v k ižovatce místní komunikace). K.j. 164/ p. Hesoun žádost o odkoupení ásti obecního pozemku parc.. 205/2 v katastrálním území ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly vyhlašuje zám r prodeje ásti obecního pozemku poz. 205/2 v k.ú. ty koly. Pozemek se nabízí k prodeji za 750,- K za 1m2 a za p edpokladu, že žadatel uhradí veškeré náklady s prodejem spojené (geometrické zam ení, sepsání kupní smlouvy, sepsání návrhu na vklad, uhrazení všech poplatk kolek na vklad, da a další ípadné náklady). Výsledek hlasování: Pro - 7, Proti - 0, Zdržel se - 0 Usnesení. 7 bylo schváleno. K.j. 166/2016 Krajské editelství Policie R-stanovisko k projektové dokumentaci akce Chodník podél silnice III/1096 v obci ty koly bez námitek.

4 K.j. 168/ Záv re ná zpráva a protokol z auditu pln ní Smlouvy o zajišt ní zp tného odb ru a využití odpad z obal. Záv r p i auditu nebyly shledány chyby a nedostatky. Zprávy starosty p. Št pán Benca: Záv re ný ú et Vodovodního p ivad e Javorník - Benešov, DSO za rok 2015 a Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení Vodovodní p ivad Javorník - Benešov, Dobrovolný svazek obcí za rok 2015 Zastupitelstvo obce ty koly bere na v domí Záv re ný ú et za rok 2015 a Zprávu o výsledku p ezkoumání hospoda ení pro svazek obcí Vodovodní p ivad Javorník - Benešov, DSO. Vodovodní p ivad Javorník - Benešov, DSO za rok Oba dokumenty jsou zve ejn ny na ú ední desce obce od Výsledek hlasování: Pro - 7, Proti - 0, Zdržel se - 0 Usnesení. 8 bylo schváleno. Finan ní výbor- p. Petr Beneš: Rozpo tové opat ením. 2/2016 Finan ní výbor p i OÚ ty koly p edkládá ke schválení rozpo tové opat ení. 2/2016. Finan ní výbor p i OÚ ty koly p edkládá ke schválení rozpo tové opat ení. 2/2016: ,- K poplatek. z ubytovací kapacity ,- K p íjem za odn tí p dy ze ZPF ,- K p ísp vky na plyn ,- vratka od finan ního ú adu ,- K licence na provoz www stránek ,- K SP-oprava hasi ského auta ,- K h išt -materiál ,- K SP- povolení- vodovod ,- K h išt -výroba a instalace zábradlí POL ,35 K ÚZ , NP 0545 doplatek dotace na zateplení OÚ ty koly z FS EU POL ,55 K ÚZ , NP 0541 doplatek dotace na zateplení OÚ ty koly z SF ŽP R Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje navržené rozpo tové opat ení. 02/2016. Výsledek hlasování: Pro 7, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 9 bylo schváleno. Záv re ný ú et obce ty koly za rok 2015 a Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení obce ty koly za rok 2015 Záv re ný ú et obce za rok 2015: Byl zve ejn n na ú ední desce i na www stránkách obce po dobu 15 dn od do Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení za rok 2015: Byla zve ejn na zve ejn n na ú ední desce i na www stránkách obce po dobu 15 dn od do

5 ezkoumání hospoda ení obce ty koly provedl Krajský ú ad St edo eského kraje, Odbor finan ní kontroly. Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení obce ty koly za rok Záv r zprávy: P i p ezkoumání hospoda ení obce ty koly za rok 2015 byly shledány chyby a nedostatky, které nemají závažnost nedostatk uvedených pod písmenem c). Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje Záv re ný ú et obce ty koly za rok 2015 BEZ VÝHRAD spole se Zprávou o výsledku p ezkoumání hospoda ení obce za rok Nápravné opat ení: ZO ty koly pov uje zastupitele p. Roberta Nešpora k zajišt ní provozu Profilu zadavatele, tak, aby p íští smlouvy byly zve ejn ny dle zákona as a chyba neopakovala. Výsledek hlasování: Pro - 7, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 10 bylo schváleno. Schválení ú etní záv rky za rok 2015: Na základ novely zákona o ú etnictví. 239/2012 Sb., p edložil Finan ní výbor p i OÚ ty koly ke schválení ú etní záv rku za rok Byly p edloženy výkazy: - rozvaha - výkaz zisku a ztrát - p íloha k ú etní záv rce - výkaz FIN 2-12 pro hodnocení pln ní rozpo tu Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje ú etní záv rku za rok Výsledek hlasování: Pro - 7, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 11 bylo schváleno. Ostatní, r zné: Posázavský sportovní a trampský klub, Kališt - (revokace usnesení.8, ze dne ) Op tovná žádost o finan ní podporu na vydání publikace Osadní toulky. Spole s žádostí byly p edloženy materiály, které budou v knize zve ejn ny. V naší obci se jedná hlavn o osadu Údolí pstruh a osadu Tower-Mara on (dnes osada U dubu ). Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s p ísp vkem na publikaci Osadní toulky ve výši 1.000,- K. Finan ní p ísp vek bude vyplacen na základ podepsané darovací smlouvy. Výsledek hlasování: Pro p ísp vek - 4, Proti - 3, Zdržel se - 0 Usnesení. 12 bylo schváleno. Územní plán: Zastupitelstvo obce ty koly jmenovalo výb rovou komisi na zakázku Územní plán obce ty koly ve složení: Št pán Benca, Vladislav Horák a Hana Jaegerová. Výsledek hlasování: Pro - 7, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 13 bylo schváleno.

6 Vodovodní p ivad Javorník Benešov, DSO, autorský dozor projektanta: Smlouva o dílo - Dodatek. 1. Jedná se o smlouvu mezi spole ností Vodovodním ivad em Javorník Benešov, DSO a Firmou Vodohospodá ský rozvoje a výstavba, a.s., kdy se prodlužuje autorský dozor projektanta od do Volby do Zastupitelstva St edo eského kraje: Informace o volbách do zastupitelstva St edo eského kraje. Volby se budou konat ve dnech 7. a 8. íjna Obecní ú ad obdržel Metodiku. 1 a Harmonogram úkol a lh t. Dopln ní usnesení. 16 ze dne (ve smyslu zák. 106/1999Sb., o svobodném p ístupu k informacím): Zastupitelstvo obce ty koly dopl uje ve smyslu zák. 106/1999Sb., o svobodném ístupu k informacím usnesení.16 ze dne ísp vek ve výši ,- K byl poskytnut jedinému zam stnanci OÚ ty koly p. Han Jaegerové - ú el na rekreaci. Paní Jaegerová nepobírá žádné další benefity od OÚ ty koly. Dodatek. 1 k P íkazní smlouv : Dodatek. 1 k P íkazní smlouv o výkonu funkce technického dozoru stavebníka a koordinátora BOZP na staveništi, akce Vodovod p ípolož ty koly, uzav ené mezi obcí ty koly a firmou Vodohospodá ský rozvoj a výstavba, a.s. Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s podpisem výše uvedeného Dodatku. 1 k P íkazní smlouv a pov uje starostu obce p. Št pána Bencu k podpisu. Výsledek hlasování: Pro - 7, Proti - 0, Zdržel se - 0 Usnesení. 14 bylo schváleno. Archa, církevní mate ská a základní škola Pozvánka na 20. výro í založení Církevní mate ské a základní školy ARCHA, které se koná dne v sále kulturního domu v Petroupimi. Ministerstvo životního prost edí Ve ejná vyhláška Opat ení obecné povahy - Program zlepšování kvality ovzduší zóna St ední echy-cz02. Celá vyhláška je od zve ejn na na ú ední desce obce ty koly a na ední desce Ministerstva životního prost edí. Odpis majetku: DHIM III/198 - fotopast (obci byla odcizena) DHIM III/186 - dopravní zrcadlo obdélníkové (rozbité vandaly) DHIM III/187 - dopravní zrcadlo kruhové (rozbité vandaly) DHIM III/212 - autobaterie do hasi ského auta (nefunk ní) DHIM III/213 - autobaterie do hasi ského auta (nefunk ní)

7 Zastupitelstvo obce ty koly souhlasí s odpisem výše uvedeného drobného majetku obce. Výsledek hlasování: Pro - 7, Proti - 0, Zdržel se - 0 Usnesení. 15 bylo schváleno. Vnit ní sm rnice Vnit ní sm rnice Pro zadávání ve ejných zakázek malého rozsahu - obec ty koly. Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje Vnit ní sm rnici Pro zadávání ve ejných zakázek malého rozsahu - obec ty koly. Výsledek hlasování: Pro 7, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 16 bylo schváleno. Umíst ní lavi ky v Javorníku: Starší ob ané z ásti obce Javorník žádají o umíst ní lavi ky u knihobudky v Javorníku. Zastupitelstvo obce ty koly rozhodlo o umíst ní lavi ky v ásti obce Javorník, u knihobudky na pozemku parc.. 217/3 v katastrálním území ty koly. Výsledek hlasování: Pro 7, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 17 bylo schváleno. Sazebník úhrad náklad za poskytování informací dle zákona.106/1999 Sb., o svobodném p ístupu k informacím v platném zn ní, Po ízení kopií a tisk vztahuje se na velikost originálu: A4/1,(jednostrann ), erno-bílá: 5,- K, barevná: 10,- K A4/2,(oboustrann ), erno-bílá: 10,- K, barevná: 20,- K Skenování A4/1,(jednostrann ): 4,- K A4/2,(oboustrann ): 8,- K Za poskytnutí kopie nebo tisku v jiném formátu bude ú tována skute ná cena za po ízení kopie u komer ního poskytovatele kopírovacích služeb, kterou obec ty koly za po ízení kopie bude u tohoto poskytovatele povinna uhradit. 2. Opat ení technických nosi 1 ks CD/DVD: 50,- K 3. Odeslání informací žadateli a balné Náklady na poštovní služby se ú tují dle platných tarif eské pošty, s. p. - listovní zásilky na dobírku/doporu ené - balíkové zásilky na dobírku/doporu ené - jiné Balné bude ú továno dle skute ných náklad na desky, karton, balicí papír a podobn. 4. Mimo ádn rozsáhlé vyhledávání informací V p ípad mimo ádn rozsáhlého vyhledání se stanoví sazba úhrady za každou i zapo atou hodinu jedním zam stnancem/pracovníkem ve výši 250,- K. V p ípad

8 mimo ádn rozsáhlého vyhledání informací více zam stnanci/pracovníky bude úhrada dána sou tem ástek p ipadajících na každého zam stnance/pracovníka. 5. Forma úhrady Úhrada za poskytování informací je možná bu to hotov na obecním ú ad nebo bankovním p evodem. Celková výše úhrady je dána sou tem jednotlivých náklad spojených s poskytnutím požadovaných informací. Jestliže celková výše úhrady náklad nep esáhne 20,- K nebude úhrada požadována. Žadatel o informaci bude (v p ípad, kdy poskytovatel informace požaduje úhradu) edem seznámen s touto skute ností a p esnou výší úhrady za zpracování jeho žádosti o informaci, dle požadovaného rozsahu. Zastupitelstvo obce ty koly schvaluje výše uvedený Sazebník úhrad náklad za poskytování informací. Výsledek hlasování: Pro 7, Proti - 0, Zdržel se 0 Usnesení. 18 bylo schváleno. Záv r: Starosta obce ty koly p. Št pán Benca pod koval za ú ast a ve hodin dnešní zasedání ukon il. Další zasedání Zastupitelstva obce ty koly se bude konat ve st edu dne Ve ty kolech dne Hana Jaegerová - zapisovatel p. Robert Nešpor p. Vladislav Horák Ov ovatel zápisu Ov ovatel zápisu Št pán Benca Starosta obce ty koly

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 12.12.2012 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Martina Volfová,

Více

Zápis.05/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.05/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.05/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 18.05.2016 od 19.30 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.14/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 14.12.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.02/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 17.02.2016 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger,

Více

Zápis.03/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.03/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.03/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.02.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 05.10.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger,Vladislav

Více

Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 05/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 20.04.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Petr Beneš, Vladislav

Více

Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.07/2011 Ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 01.06.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Petr Beneš, Vladislav

Více

Zápis.09/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.09/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.09/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 05.10. 2016 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.03.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 23.09.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 21.10.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis. 03/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 03/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 03/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 23.03.2016 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Markéta Ježková,

Více

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 26.10.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 02.10.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor,

Více

Zápis.13/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 30.10.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Martina

Více

Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 23.11.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 19.08.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 05.11.2014 od 20.30 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Zápis.07/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.07/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.07/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 31.08.2016 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519 Záv re ný ú et obce ty koly finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519 ( 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo, ve zn ní platných p edpis ) Údaje o obci : Adresa

Více

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 29.01.2014 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Martina

Více

Zápis.04/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 20.03.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Robert

Více

Zápis.09/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.09/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.09/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 05.09.2013 od 20.15 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor, Petr

Více

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O:

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O: Záv re ný ú et obce ty koly finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O: 00508519 ( 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo, ve zn ní platných p edpis ) Zastupitelstvo obce

Více

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 24.04.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor,

Více

rozpo tu ve výši ,00 K V p íjmové ásti rozpo tu Ostatní neinv. p ijaté transfery ze SR ,00 K

rozpo tu ve výši ,00 K V p íjmové ásti rozpo tu Ostatní neinv. p ijaté transfery ze SR ,00 K Usnesení z 67. sch ze Rady M sta Budišova nad Budišovkou konané dne 11. ervna 2018 P ítomno : 5 len rady m sta Omluveno : 0 Neomluveno : 0 Další p ítomní : Ing. H. Dlouhá, M. Zatloukalová. M. Stránská,

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

Jednací ád výbor Zastupitelstva m styse erný D l

Jednací ád výbor Zastupitelstva m styse erný D l stys erný D l Zastupitelstvo m styse erný D l Jednací ád výbor Zastupitelstva m styse erný D l Zastupitelstvo m styse erný D l se usneslo vydat v souladu se zákonem. 128/2000 Sb., o obcích (obecní z ízení),

Více

Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne v sále Obecního ú adu Hnojice

Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne v sále Obecního ú adu Hnojice Zápis. 9/2010 z ve ejného zasedání Zastupitelstva obce Hnojice, konaného dne 10.8.2010 v sále Obecního ú adu Hnojice P ítomni: Libor Kašpárek, Ji í Vrobel, Václav Adam,, Zden k Jurásek, Roman Knob, Petr

Více

Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis. 14 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 07.08.2008 P ítomní lenové ZO: viz. prezen ní listina Omluveni: Svobodová Monika Hosté: viz. prezen ní listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení územního samosprávného celku Obec Mi kov za období od 1.1.2017 do 31.12.2017 Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení 1/6 I. VŠEOBECNÉ INFORMACE Název ÚSC: Obec

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též jako

Více

I O Úlice p.50, M sto Touškov Telefon, fax Mobil starosta íslo b žného ú tu /0100

I O Úlice p.50, M sto Touškov Telefon, fax Mobil starosta íslo b žného ú tu /0100 V souladu s 17 zákona íslo 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních, rozpo t, v platném zn ní, p edkládá obec Úlice záv re ný ú et obce za rok 2011 Údaje o obci: Název Obec Úlice I O 00258440 Adresa

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

OBEC TEPLICE NAD BE VOU

OBEC TEPLICE NAD BE VOU OBEC TEPLICE NAD BE VOU ZÁPIS. 5/2007 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Be vou, které se konalo dne 12. zá í 2007 v sále Hasi ské zbrojnice v Teplicích nad Be vou P ítomni: Ladislav Táborský

Více

O B E C D R Á C H O V

O B E C D R Á C H O V O B E C D R Á C H O V Zápis. 05/2008 ze sch ze obecního zastupitelstva ze dne 24.04.2008 ítomni: izváni: Ur ení ov ovatelé zápisu : p.paták, p.fousek, ing. Kopá ek, pí,podhrádská, p.peroutka, p.kolá, p.ivanšík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ

Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ Přítomni: Lenka Hasmanová,,, Eliška Ševicová, Petr Pospíšil Omluven: Tomáš Řechtáček

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Návrh ZÁV RE NÝ Ú ET ZA ROK Jezero Milada dobrovolný svazek obcí I

Návrh ZÁV RE NÝ Ú ET ZA ROK Jezero Milada dobrovolný svazek obcí I Návrh ZÁV RE NÝ Ú ET ZA ROK 2009 Jezero Milada dobrovolný svazek obcí I 71234772 Záv re ný ú et je zpracován v souladu se zákonem. 250/2000 Sb. o rozpo tových pravidlech územních rozpo t. 1. Údaje o pln

Více

Usnesení a Zápis č. 8/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 23. 09. 2014.

Usnesení a Zápis č. 8/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 23. 09. 2014. Usnesení a Zápis č. 8/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 23. 09. 2014. Přítomni: Mgr. Martin S. Charvát, Taťána Hurtová, Pavel Flieger, JUDr. Josef Hruška, Karel Freund, Petr Kulhavý,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 25.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce

Více

S M R N I C E. na základ zákona 106/1999Sb., o svobodném p ístupu k informacím (dále jen zákon)

S M R N I C E. na základ zákona 106/1999Sb., o svobodném p ístupu k informacím (dále jen zákon) S M R N I C E na základ zákona 106/1999Sb., o svobodném p ístupu k informacím (dále jen zákon) 1. Úvod - Právo svobodného p ístupu k informacím a stanovení základních podmínek, za nichž jsou informace

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 19:09 hodin přítomni:

Více

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu, dne 21.3.2012, v kanceláři obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva obce a

Více

Ve ejné zasedání zastupitelstva obce Borovnice 3/2014 ze dne 17. dubna 2014. Informace o konání sch ze: Program jednání:

Ve ejné zasedání zastupitelstva obce Borovnice 3/2014 ze dne 17. dubna 2014. Informace o konání sch ze: Program jednání: Ve ejné zasedání zastupitelstva obce Borovnice 3/2014 ze dne 17. dubna 2014 Informace o konání sch ze: Místo konání: Termín: ast: Nep ítomen: Zasedání ídil: Zapisoval: Ov ovatelé zápisu: Rájec spole enská

Více

Zápis.57. o lenské sch zi o.s. Bráni ánek konané v sobotu od 18:00 hod. v Hospod na Vodárn.

Zápis.57. o lenské sch zi o.s. Bráni ánek konané v sobotu od 18:00 hod. v Hospod na Vodárn. Zápis.57 o lenské sch zi o.s. Bráni ánek konané v sobotu 20.03.2015 od 18:00 hod. v Hospod na Vodárn. ítomni (dle prezen ní listiny): erná Jana, Ing. erný Jan, erná Magda, Ing. Dužíková Petra (+1), Ing.

Více

Zápis z 41. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 26. 4. 2010

Zápis z 41. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 26. 4. 2010 Zápis z 41. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 26. 4. 2010 Starosta zahájil zasedání v 19:00 hodin a přivítal přítomné. Dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva. Omluven: p. Milan

Více

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015 Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: p. Miroslav Břenda, p. Jiří Kudrna, p. Martin Bednář a p. Tomáš Kukla, pí. Marie Šedivá,

Více

Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně.

Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Přítomni: Jana Chalupová, Mgr. Jana Línková, Alena Baboráková, Pavel Zedníček,

Více

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy.j.: MUVS-S 12409/2012/OÚPS -280.4/Mar- Vy izuje: Bc. Mare ek Libor Vsetín, dne VE EJNÁ VYHLÁŠKA Návrh opat ení obecné povahy M stský

Více

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz SpZn: J: Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení Obec Borovnice, I : 00274747 za rok 2012 ezkoumání se uskute nilo

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 9. prosince 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 6.11.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov.

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 6.11.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 6.11.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov. P ítomni : 7 zastupitel Omluveni : p.tibor Hanzlík, p.libor Masa ík Ov

Více

Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení obec Polevsko, I : za rok 2010

Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení obec Polevsko, I : za rok 2010 Krajský ú ad Libereckého kraje Odbor kontroly.j: LK - 0150/10/Vob Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení obec Polevsko, I : 00525405 za rok 2010 P ezkoumání se uskute nilo ve dnech: 14.2.2011 na základ

Více

Obec Mi kov. Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení. územního samosprávného celku. za období od do

Obec Mi kov. Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení. územního samosprávného celku. za období od do i! " # $ % & ' % ( ' ) % * & + #, - -. / $ 0 1 $ 2 3 4 5 6 2 7 2 8 9 : 5 ; : ; < = > % %? & ) @? A B C D E F G H I J K L M N O P Q = 2 R 4 S : T U T & & V W E X K L M N O P Y Z [ S U > \ 6 9 ] ^ _ ` a

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny Omluven: P. Karas - pracovní povinnosti Program:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Č.j.:OZ 25-1/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Obec Popice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Popice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Nová Ves. Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves

Obec Nová Ves. Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves Obec Nová Ves. j.: V Nové Vsi dne Zm na. 1, kterou se m ní Územní plán Nová Ves Zastupitelstvo obce Nová Ves, p íslu né podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Zápis z 50. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. dubna v 18.00 hod.

Zápis z 50. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. dubna v 18.00 hod. Zápis z 50. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. dubna v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl, Josef Adámek, Vladimír Vališ (příchod v 18.10),

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Č.j.: 222/15/Vl./3 Datum: 2015-06-29 Začátek: 18:30 hod Přítomno členů ZO: Ing. Václav Fink, p. Stanislav Drda, Mgr. Renata Štollová, p. Anna Kocourková,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 10.7.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov.

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 10.7.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov. Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Ko enov konaného dne 10.7.2006 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního ú adu Ko enov. P ítomni : 6 zastupitel, Omluveni : p. ev ík, p.hanzlík, pí.ku erová Ov

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: JUDr. Miroslav Stejskal, Věra Jandejsková,

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 01. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z Valné hromady DSO RTB konané dne v Pojedech od 16.00

Zápis z Valné hromady DSO RTB konané dne v Pojedech od 16.00 Zápis z Valné hromady DSO RTB konané dne 13. 6. 2017 v Pojedech od 16.00 P ítomni: viz prezenční listina 1. Zahájení Pan p edseda Milan Moc zahájil konání VH DSO RTB, p ivítal p ítomné a p izvané hosty

Více

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Začátek jednání: 18:05 hodin Přítomni zastupitelé: 9 Omluveni zastupitelé: 0

Více

117D613 Euroklí Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2013 (dále jen Zásady podprogramu )

117D613 Euroklí Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2013 (dále jen Zásady podprogramu ) íloha. 1 RM. 155/2012-52 117D613 Euroklí Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2013 (dále jen Zásady podprogramu ) Správce podprogramu: Ur ená banka: Ministerstvo pro místní rozvoj (dále jen

Více

Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Pavel Churáček

Více

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin. Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Milan Mazel, Bedřich Zeman, Radek Kašík, Jaroslava Večeřová

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 29.12.2006 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Jiří Kühnel, Miroslav Pilař, MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Pavel

Více

U S N E S E N Í z 19. jednání Zastupitelstva obce Dobrá, konaného v ob adní síni budovy obecního ú adu.

U S N E S E N Í z 19. jednání Zastupitelstva obce Dobrá, konaného v ob adní síni budovy obecního ú adu. 1. Zahájení. U S N E S E N Í z 19. jednání Zastupitelstva obce Dobrá, konaného 28.12.2005 v ob adní síni budovy obecního ú adu. 1.1. v o l í návrhovou komisi ve složení: Radim Burger (KS M) Ing. Richard

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení metodiky a kontroly KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení metodiky a kontroly J: Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení obce Zelenecká Lhota, I : 00271829 za rok 2016 ezkoumání se uskute nilo ve

Více

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání:

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání: Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Luděk Tůma, Kamil Zborovský od

Více

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin OBEC ČAKOVIČKY Kojetická 32, pošta Mratín, PSČ: 250 63, okr. Mělník 315 682 286, 725 081 025, < ou.cakovicky@seznam.cz Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky Termín konání : 15. října 2008

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/71764/2011/KŘ-K/7346 Č.j.: KUOK 959/2012 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 9 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 12.11.2010 Číslo: 010/2010 Ověřovatelé: Ing. Petr SAMEK Martin JUKL Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 29.4.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 29.4.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 29.4.2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Ing. Helena Křížová, starostka Ing. František Kubelka, místostarosta Bc. Jaroslava Růžičková, členka zastupitelstva

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO

MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO Se sídlem: Městský úřad Chrastava, nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava Dobrovolný svazek obcí, IČ: 70908222 www.mikroregion.info Příloha č. 3 k Závěrečnému účtu za rok 2012

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Starosta Mgr. Jindřich Nožka zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce

Více

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2015

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2015 Obec Labuty, Labuty č. 30, 696 48 JEŽOV okres Hodonín KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2015 Obsah: 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 2. ROZPOČET ROKU 2015 3. ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ROKU 2015 4. ROZPOČOVÝ VÝHLED

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Č.j.:OZ 27-3/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malenovice, IČ 00576964 za rok 2015

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malenovice, IČ 00576964 za rok 2015 Elektronický podpis - 4.3.2016 KUMSX01M3GEL Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Ing. Eva Hubinková Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 26.7.2016 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory

Více

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Marie Mašová, Vladimír

Více

Z P R Á V A S T A T U T Á R N Í H O A U D I T O R A

Z P R Á V A S T A T U T Á R N Í H O A U D I T O R A len Komory auditor R.opr. 0139 Pr honek 1213/1 155 00 Praha 5-Stod lky tel.: ++ 420 603 205 178 tel../fax: ++ 420 251 625 686 e:mail: jbrtan@volny.cz Z P R Á V A S T A T U T Á R N Í H O A U D I T O R A

Více

Pravidla pro poskytování VFP pro kulturní spolky

Pravidla pro poskytování VFP pro kulturní spolky Pravidla pro poskytování VFP pro kulturní spolky lánek I. Ú el pravidel 1. Pravidla pro poskytování ve ejné finan ní podpory pro kulturní spolky (dále jen Pravidla) jsou ur ena k poskytování finan ních

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 12.10.2009 od 18.00 hod na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 12.10.2009 od 18.00 hod na OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 12.10.2009 od 18.00 hod na OÚ Přítomno:11 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Pazderka Ověřovatelé: p. Mrkvička, p. Sedlačík

Více