OBEC BRATKOVICE A DOMINIKÁLNÍ PASEKY VÁS ZVE V PÁTEK 25.KVĚTNA OD 17HOD. DO SÁLU LIDOVÉHO DOMU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC BRATKOVICE A DOMINIKÁLNÍ PASEKY VÁS ZVE V PÁTEK 25.KVĚTNA OD 17HOD. DO SÁLU LIDOVÉHO DOMU"

Transkript

1 OBEC BRATKOVICE A DOMINIKÁLNÍ PASEKY VÁS ZVE V PÁTEK 25.KVĚTNA OD 17HOD. DO SÁLU LIDOVÉHO DOMU NA VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ OHLEDNĚ PROBLEMATIKY LIKVIDACE ODPADNÍCH VOD V OBCI Účast na veřejném zasedání přislíbili i projektant kanalizací a zástupce provozovatele příbramské čistírny, aby přítomné seznámili s problematikou výstavby a provozování kanalizace. Pro výběr jakéhokoliv řešení, které může být spojeno i s finanční dotací občanům je třeba znát Váš názor a především Váš požadavek na toto řešení. Bez Váší účasti to tedy nebude možné. Je potřeba zdůraznit, že obec naší velikosti nemá žádnou povinnost nabízet občanům řešení v oblasti vypouštění odpadních vod. Naopak existuje doporučení zachovat v malých obcích stávající způsob likvidace odpadních vod, který je však ve většině případů nelegální a vystavuje občany trestněprávním důsledkům.

2 Jak víte většina doposud užívaných způsobů likvidace odpadních vod ( nekonečně veliké žumpy, nezkolaudované septiky, odpadní roury vyvedené ze stavení do příkopu, přepady do dešťové kanalizace) je nelegální a může být počínaje rokem 2008 ohodnocena nemalou pokutou (spodní hranice Kč 118 zák. 254/2001 Sb.). Aby dotčení občané (patrně valná většina) mohli vypouštění svých odpadních vod zlegalizovat, čekají je nemalé investice (nové jímky a jejich následné vyvážení, rekonstrukce septiků nebo domovní čistírna). Obec má možnost nemalou část těchto nákladů krýt z obecních či státních dotací, podmínkou je však, aby výsledné řešení bylo co nejúčinnější při snesitelných nákladech obce i občanů. Je tedy třeba se pokusit dohodnout na jednotném způsobu, jak bude tato situace v obci řešena, aby nedocházelo ke zbytečným investicím ze strany obce (např. státní dotace na kanalizaci je závislá na počtu připojených občanů) nebo občanů (např. koupě nové jímky, která nebude příští rok potřeba). Ve zkratce zde budou uvedeny všechny možnosti legální likvidace odpadních vod, které v obci můžeme použít,a o kterých budeme na veřejném zasedání společně polemizovat. V případě centrálního čištění již byly provedeny studie nákladů na stavbu kanalizace, zakončené čistírnou odpadních vod (dále jen ČOV). Jsou k dispozici na OÚ včetně map se zákresy kanalizace. V případě kanalizace všechna povolení (stavební, vypouštění vod) vyřizuje obec a občan pouze uzavře s obcí smlouvu o odvádění odpadních vod. V úvahu přichází dva způsoby odkanalizování. Tlaková kanalizace Všechny nemovitosti by byly připojeny pomocí domovních čerpacích stanic (jímka + tlakové kalové čerpadlo) do tlakové kanalizace. Ta je vedena bez ohledu na spád potrubím malého průměru, takže je budována s menšími náklady. Náklady obce na kanalizaci: Náklady občanů na přípojku: Náklady občanů na provoz: přibližný odhad 17 mil.kč (+ 5,3 mil.kč za ČOV). Stávající jímka (je-li vodotěsná) či nová malá (max. 1m 3 ) jímka Kč. Tlakové čerpadlo na odpadní vodu dle typu až Kč. Pokládka samotného potrubí cca Kč (závisí na délce). El. energie cca Kč za rok. Stočné zatím odhadnuto na 30 Kč/m 3 tzn. cca Kč za rok pro jednu osobu. Výměna či repasování čerpadla jednou za 8 10 let.

3 Gravitační splašková kanalizace by byla provedena jako gravitační v maximálním možném rozsahu. Tlakovou kanalizací by byly vedeny pouze odpadní vody mezi Bratkovicemi a ČOV a od některých odlehlých nemovitostí. Eliminuje tak většině občanů náklady na přípojku, ale náklady na její vybudování jsou výrazně vyšší (velké průměry potrubí pro vedení odpadních vod samospádem, pokládané obzvláště v Dom. Pasekách na velké vzdálenosti). Náklady obce na kanalizaci: Náklady občanů na přípojku: přibližný odhad 28 mil.kč (+ 5,3 mil.kč za ČOV) Pokládka samotného potrubí cca Kč (závisí na délce přípojky) Náklady občanů na provoz: Stočné zatím odhadnuto na 30 Kč/m 3 tzn. cca Kč za rok pro jednu osobu Vybudování splaškové kanalizace může obec částečně hradit ze státních dotací. Jejich výše je ale závisí na počtu připojených obyvatel, takže rozhodnutí vybudovat kanalizaci bude občany zavazovat ku připojení se. V případě, že nebudou splněny limity počtu připojených obyvatel pro získání dotace, může obec využít oprávnění ze zákona ( 3 zák. 274/2001 Sb.) a nařídit vlastníkům nemovitostí připojit se na kanalizaci. Nevýhodou tohoto centrálního čištění je fakt, že odpadní voda, která dříve (ač byla třeba i nelegálně vypouštěna) zůstávala v místě a působila jako závlaha, bude nyní odvedena kanalizací a přes ČOV vypuštěna do Litavky. Z hlediska šetření s vodou a jejím dalším využíváním se jeví jako optimálnější řešení rekonstruované septiky a domovní čistírny tedy decentralizované čištění. Septik Septik má obvykle několik komor (dvě, nejčastěji tři) a funguje jako usazovací nádrž, ve které se odpadní vody předčistí tím, že dojde k usazení kalu, který je pak nutné jednou ročně odčerpat. Pakliže tedy vlastníte septik v tomto původním provedení, povolení k vypouštění přepadu do trativodu či do potoka Vám s největší pravděpodobností nebude uděleno ani prodlouženo (vyjímky tvoří naprosté samoty, využívané jako rekreační objekty). Samotný septik není dostatečně účinný a odpadní vody, které z něj vytékají je třeba ještě biologicky dočistit. Neznamená to ale, že si každý majitel septiku musí na výstup svého septiku zapojit domovní čistírnu odpadních vod. Většinou postačí doplnit septik o pískový filtr. Ceny zemních filtrů jsou dány jejich velikostí (asi Kč na jednoho obyvatele). Vhodně navržený septik ve spojení se zemním filtrem je téměř stejně účinný jako domovní čistírna. Biologickým dočištěním je např. i kořenová čistírna, která má ale velké nároky na plochu (minimálně 5m 2 na jednoho obyvatele).

4 Výhodou septiku ze zemním filtrem či kořenovou čistírnou je oproti domovním čistírnám to, že nevyžadují nepřetržitý přítok odpadních vod. Kam se hodí: Cena za vývoz kalu: Povolení k vypouštění: Tam, kde není kanalizace, majitel domu nechce investovat do domovní čistírny nebo nechce platit za časté vyvážení žumpy, velmi vhodným řešením je v případě rekreačního objektu s přerušovaným provozem. okolo 1000 Kč, cca jednou ročně. Vyřizuje (i dodatečně) vodoprávní úřad. Správní poplatek 300 Kč Vyřizuje vodoprávní úřad (bez správního poplatku). Pakliže je septik již postavený na "černo" (patrně většina), bez jakýchkoliv dokladů či povolení, je třeba před podáním žádosti o povolení k vypouštění odpadních vod na vodoprávním úřadě zlegalizovat samotnou stavbu septiku žádostí o dodatečné povolení stavby. Poté je teprve potřeba vyřídit povolení k vypouštění odpadních vod ze septiku. Pozor! doposud uvedené způsoby čištění nelze kombinovat pakliže je v obci zbudována kanalizace, ukončená čistírnou odpadních vod, není dovoleno vypouštět do ní nadále odpadní vody přes septiky ( 18 zák. 274/2001 Sb.). Domovní čistírna odpadních vod (DČOV) Pro rozhodnutí pořídít si domovní čistírnu, je třeba znát počet osob na ni připojených a způsob využití vyčištěné vody. Možné jsou i DČOV až pro 50 připojených obyvatel, tedy pro více domů. Kam se hodí: Pořizovací cena: Provozní náklady: Tam, kde není kanalizace, objekt je užívaný k trvalému bydlení a majitel nechce platit za vyvážení žumpy. U rekreačních a přerušovaně užívaných objektů je potřeba brát zřetel na výběr speciální (dražší) technologie DČOV, která umožní takový provoz. Pro čtyři připojené obyvatele kolem Kč. Spotřeba elektrické energie (cca Kč ročně). Rozbor vyčištěné vody (vodoprávní úřad může vyžadovat až 4 rozbory ročně) asi 500 Kč za jeden rozbor. Nahromaděný kal (nutno vyčerpat jednou za 3 až 6 měsíců) lze kompostovat, tzn. bez dalších nákladů. Vyřizuje (i dodatečně) vodoprávní úřad. Správní poplatek 300 Kč.

5 Povolení k vypouštění: Je třeba. Vyřizuje vodoprávní úřad (bez správního poplatku). Vyčištěnou vodu lze vypouštět do vodotečí (s celoročním průtokem vody, evidované vodoprávním úřadem), do jednotné kanalizace zakončené do vodoteče (takto kolaudovanou kanalizaci však v obci zatím nemáme) nebo do zásaku; zde je potřeba posudek hydrogeologa (asi Kč; ušetřit lze hromadným posudkem celé oblasti, z důvodu ochrany podzemních vod však nelze povolit zásaky v celé obci). Vodu lze také jímat a používat k zalévání, ale kvůli zimnímu období je třeba mít od vodoprávního úřadu povolenou jednu z předchozích možností vypouštění (zásak, vodoteč, kanalizace), nebo vodu nechat vyvážet do čistírny (což je z hlediska nákladů ovšem nesmysl). V případě volby decentralizovaného čištění odpadů v obci bude samozřejmě diskutována možnost částečné kompenzace vysokých nákladů na pořízení technologie z obecního rozpočtu. Není-li možno vybudovat kanalizaci a občan nechce podstupovat povolování a provoz septiku či DČOV, zbývá jen klasická jímka žumpa. Žumpa Žumpa je vodotěsná jímka. Vodotěsnost musí být doložena certifikátem vodotěsnosti, který lze také dodatečně pořídit k již vybudovaným jímkám po provedení testu vodotěsnosti (cca Kč). Výhodou žumpy je, že k ní není třeba povolení k vypouštění odpadních vod. Určitou nevýhodou je nutnost zajistit pravidelné vyvážení žumpy fekálním vozem do čistírny odpadních vod. Kdy si pořídit žumpu: Pořizovací cena: Cena za vyvážení: Povolení k vypouštění: Tam kde není kanalizace, kde je problém získat povolení k vypouštění zejména do vod podzemních a u domů využívaných jen zřídka. Podmínkou je, aby k žumpě mohl zajet fekální vůz. Podle velikosti od cca 20 tis.kč za plastovou a od 30 tis.kč za betonovou jímku o objemu 5m 3. Od 1000 Kč za jeden odvoz cca 5m 3 (doporučuje se uschovávat doklady o vyvážení, poslouží jako doklad likvidace pro případnou kontrolu). Je třeba pouze ohlášení stavby stavebnímu úřadu na příslušném formuláři s připojenou dokumentací. Ohláška nepodléhá žádnému poplatku. Není třeba, v případě žumpy nejde o vypouštění odpadních vod, ale pouze o jejich shromažďování.

KANALIZACE A ČOV KŘTĚNOV

KANALIZACE A ČOV KŘTĚNOV VH atelier, spol. s r.o. PROJEKTOVÁ A INŽENÝRSKÁ ČINNOST Korespondenční adresa: Merhautova 1066/216, 613 00 Brno KANALIZACE A ČOV KŘTĚNOV Studie ------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

INFORMACE STAVEBNÍKŮM PŘED PROJEKTOVÁNÍM KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK. Kanalizace a ČOV obcí Oldřiš - Borová

INFORMACE STAVEBNÍKŮM PŘED PROJEKTOVÁNÍM KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK. Kanalizace a ČOV obcí Oldřiš - Borová INFORMACE STAVEBNÍKŮM PŘED PROJEKTOVÁNÍM KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK Kanalizace a ČOV obcí Oldřiš - Borová DNEŠNÍ ZAJIŠTĚNÍ ODPADNÍCH VOD U DOMÁCNOSTÍ Splaškové vody jsou odpadní vody z domácností, tj. vody

Více

Projekt. Kanalizace a ČOV obce Mouřínov

Projekt. Kanalizace a ČOV obce Mouřínov Projekt Kanalizace a ČOV obce Mouřínov je spolufinancován Evropskou unií. Poskytovatel: Dotační program: Oblast podpory: Ministerstvo životního prostředí Operační program Životní prostředí Prioritní osa:

Více

Splašková kanalizace a ČOV Mirošov

Splašková kanalizace a ČOV Mirošov Projektová dokumentace pro provádění stavby Splašková kanalizace a ČOV Zpracoval: Ing. Jakub Raček, Ing. Martin Baše Společnost: VH atelier spol. s r.o. květen 2013 1.Projektová dokumentace: Předmětem

Více

Způsoby likvidace domovních odpadních vod

Způsoby likvidace domovních odpadních vod Způsoby likvidace domovních odpadních vod 1. Žumpa - jímka na vyvážení odpadních vod. - Jde o vodotěsnou bezodtokou nádrž. - Stavbu této žumpy povoluje stavební úřad. - Předpokládá se, že žumpa je vyvážena

Více

Návod pro budování přípojek

Návod pro budování přípojek Návod pro budování přípojek Budování kanalizace se nám, jak všichni již dobře víte, chýlí ke svému závěru. Hlavní řad kanalizace by měl být dokončen v první polovině roku 2019. Nutností je, aby určitá

Více

První rozhodování. Jímka na vyvážení - žumpa. Žumpy. ČSN 75 6081 :2007 - Žumpy 14.10.2010

První rozhodování. Jímka na vyvážení - žumpa. Žumpy. ČSN 75 6081 :2007 - Žumpy 14.10.2010 4 B B 4.0.00 Přehled řešení odvádění odpadních vod z malých obytných objektů Ing. Karel Plotěný, Ing. Milan Uher, ASIO, spol s r.o. www.asio.cz První rozhodování Centrální ČOV pokud je v ekonomicky dostupné

Více

Neuměř - posouzení způsobu čištění OV

Neuměř - posouzení způsobu čištění OV Neuměř - posouzení způsobu čištění OV Ing. Jitka Kovaříková, Ing. Michaela Tanczošová 28. 5. 2016 Obsah: Popis současného stavu odvádění a čištění OV Návrh možných variant odvádění a čištění OV Porovnání

Více

VÍTÁME VÁS. Petr Vondrovic, starosta zastupitelstvo obce Korouhve

VÍTÁME VÁS. Petr Vondrovic, starosta zastupitelstvo obce Korouhve VÍTÁME VÁS Petr Vondrovic, starosta zastupitelstvo obce Korouhve záměr stavby Korouhev čistírna odpadních vod a kanalizace (setkání s obyvateli obce 20.2.2019 17:00 kulturní dům Korouhev) obec Korouhev

Více

Kód obce UIR: 17841. Základní sídelní jednotka Velká Jesenice (286 m n. m.) leží na katastrálním území Velká Jesenice (778419).

Kód obce UIR: 17841. Základní sídelní jednotka Velká Jesenice (286 m n. m.) leží na katastrálním území Velká Jesenice (778419). 1 Kód obce PRVK: 3605.5209.064.01 Kód obce UIR: 17841 Název obce: VELKÁ JESENICE 1. VELKÁ JESENICE číslo obce: IČZÚJ 574562 část obce (základní sídelní jednotka): Velká Jesenice Podklady: Dotazník k PRVK

Více

Vodohospodářská infrastruktura povinnosti provozovatele domovní a kořenové ČOV

Vodohospodářská infrastruktura povinnosti provozovatele domovní a kořenové ČOV Vodohospodářská infrastruktura povinnosti provozovatele domovní a kořenové ČOV 2 Porovnání zásobování pitnou vodou v roce 2015 dle krajů: Kraj Podíl obyvatel zásobovaných vodou (%) Hl. město Praha 100,0

Více

Mezi základní možnosti likvidace odpadních vod rozptýlených drobných znečišťovatelů patří:

Mezi základní možnosti likvidace odpadních vod rozptýlených drobných znečišťovatelů patří: KATALOG OPATŘENÍ ID_OPATŘENÍ 6 NÁZEV OPATŘENÍ Drobní znečišťovatelé DATUM ZPRACOVÁNÍ Prosinec 2005 1. POPIS PROBLÉMU V České republice v roce 2004 bydlelo cca 79 % obyvatel v domech připojených na kanalizaci

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Dražov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Dražov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.55.2 Název obce: Stanovice Kód obce (IČOB): 15364 (55555) Číslo ORP3 (ČSÚ): 413 (413) Název ORP3:

Více

Výstavba tlakové kanalizace Praskačka a gravitační kanalizace Vlčkovice

Výstavba tlakové kanalizace Praskačka a gravitační kanalizace Vlčkovice Výstavba tlakové kanalizace Praskačka a gravitační kanalizace Technické parametry stavby: Stavba bude sloužit k odvádění odpadních vod z obce Praskačka tlakovou kanalizací a z obce gravitační kanalizací

Více

Obec Suchdol - ČOV a stoková síť

Obec Suchdol - ČOV a stoková síť 15.-16.9.2017 PROVOD inženýrská společnost, s.r.o. Středisko Tišnov, Kukýrna 51 666 01 Tišnov Obec Suchdol - ČOV a stoková síť 1 / 36 ČOV a stoková síť Obec Suchdol směr Brodek u Konice směr Ptenský Dvorek

Více

ŽÁDOST O POVOLENÍ K VYPOUŠTĚNÍ ODPADNÍCH VOD DO VOD POVRCHOVÝCH NEBO PODZEMNÍCH *) PRO POTŘEBY JEDNOTLIVÝCH OBČANŮ (DOMÁCNOSTÍ)

ŽÁDOST O POVOLENÍ K VYPOUŠTĚNÍ ODPADNÍCH VOD DO VOD POVRCHOVÝCH NEBO PODZEMNÍCH *) PRO POTŘEBY JEDNOTLIVÝCH OBČANŮ (DOMÁCNOSTÍ) Příloha : Vyplněný formulář žádosti o povolení *) *) Adresa místně a věcně příslušného vodoprávního úřadu ŽÁDOST O POVOLENÍ K VYPOUŠTĚNÍ ODPADNÍCH VOD DO VOD POVRCHOVÝCH NEBO PODZEMNÍCH *) PRO POTŘEBY

Více

CZ051.3505.5105.0096 Dlouhý Most.0096.01 Dlouhý Most

CZ051.3505.5105.0096 Dlouhý Most.0096.01 Dlouhý Most CZ051.3505.5105.0096 Dlouhý Most.0096.01 Dlouhý Most Změna 2010 identifikační číslo obce 02666 kód obce 02666 PODKLADY 1. Údaje o počtu obyvatel obce ze sčítání lidu z r. 2001 ze Statistického úřadu 2.

Více

Název části obce. Počet bydlících obyvatel Albrechtice trvale bydlící. Bydlící obyvatelé Blažejovice trvale bydlící

Název části obce. Počet bydlících obyvatel Albrechtice trvale bydlící. Bydlící obyvatelé Blažejovice trvale bydlící A. OBEC Rozsochy Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 027 Kód obce PRVKUK 0615.001.027.00 Kód obce (IČOB) 14243 (596647) Číslo ORP (ČSÚ) 001 (6101) Název ORP Kód POU (ČSÚ) 61011 Název POU Bystřice nad Pernštejnem

Více

Název části obce. Bydlící obyvatelé Malý Budíkov trvale bydlící. Pusté Lhotsko trvale bydlící. přechodně bydlící celkem

Název části obce. Bydlící obyvatelé Malý Budíkov trvale bydlící. Pusté Lhotsko trvale bydlící. přechodně bydlící celkem A. OBEC Budíkov Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 103 Kód obce PRVKUK 0613.003.103.00 Kód obce (IČOB) 01535 (547638) Číslo ORP (ČSÚ) 003 (6103) Název ORP Humpolec Kód POU (ČSÚ) 61031 Název POU Humpolec

Více

Majitelé nevyhovujících septiků riskují pokutu

Majitelé nevyhovujících septiků riskují pokutu Majitelé nevyhovujících septiků riskují pokutu Až padesátitisícovou pokutu může dostat ten, kdo do 1. ledna 2008 neuvede svůj septik do souladu s požadavky vodního zákona. Se začátkem roku totiž zanikají

Více

Název části obce. Obec Vepříkov leží na severozápad od města Chotěboř. Obcí protéká Vepříkovský potok. Obec má místní části Miřátky a Vepříkov.

Název části obce. Obec Vepříkov leží na severozápad od města Chotěboř. Obcí protéká Vepříkovský potok. Obec má místní části Miřátky a Vepříkov. A. OBEC Vepříkov Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 155 Kód obce PRVKUK 0611.004.155.00 Kód obce (IČOB) 18004 (569674) Číslo ORP (ČSÚ) 004 (6104) Název ORP Chotěboř Kód POU (ČSÚ) 61041 Název POU Chotěboř

Více

Velké. problémy s odpadní vodou. zahrada zaměřeno na

Velké. problémy s odpadní vodou. zahrada zaměřeno na zahrada zaměřeno na Velké problémy s odpadní vodou Ne každý je napojený na obecní kanalizaci. A tak musí přemýšlet, co s odpadními vodami. Čističku, septik se zemním filtrem nebo jímku? Text: Jan Čech

Více

Nový Rychnov. Název části obce

Nový Rychnov. Název části obce A. OBEC Přehledová mapka Nový Rychnov Číslo obce PRVKUK 408 Kód obce PRVKUK 0613.010.408.00 Kód obce (IČOB) 10788 (548464) Číslo ORP (ČSÚ) 010 (6110) Název ORP Pelhřimov Kód POU (ČSÚ) 61102 Název POU Pelhřimov

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE. A.1 Členění obce B.1 ZÁKLADNÍ INFORMACE O OBCI B.2 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE. A.1 Členění obce B.1 ZÁKLADNÍ INFORMACE O OBCI B.2 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ A. NÁZEV OBCE Lidmaň Mapa A: Území obce Přehledová mapka Číslo obce PRVK: 400 Kód obce PRVK: 0613.010.400.00 Kód obce (IČOB): 08372 (561100) Číslo ORP3 (ČSÚ): 010 (6110) Název ORP3: Pelhřimov Kód OPOU2

Více

A. OBEC Brtnice B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj

A. OBEC Brtnice B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj A. OBEC Brtnice Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 164 Kód obce PRVKUK 612.5.164. Kód obce (IČOB) 1295 (586943) Číslo ORP (ČSÚ) 5 (615) Název ORP Jihlava Kód POU (ČSÚ) 6151 Název POU Jihlava Členění obce

Více

Název části obce. Bydlící obyvatelé Sedliště trvale bydlící. přechodně bydlící celkem

Název části obce. Bydlící obyvatelé Sedliště trvale bydlící. přechodně bydlící celkem A. OBEC Vyskytná Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 433 Kód obce PRVKUK 0613.010.433.00 Kód obce (IČOB) 18775 (549142) Číslo ORP (ČSÚ) 010 (6110) Název ORP Pelhřimov Kód POU (ČSÚ) 61102 Název POU Pelhřimov

Více

A. OBEC Horní Krupá B. CHARAKTERISTIKA OBCE C. VODOVODY. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj

A. OBEC Horní Krupá B. CHARAKTERISTIKA OBCE C. VODOVODY. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj A. OBEC Horní Krupá Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 059 Kód obce PRVKUK 0611.002.059.00 Kód obce (IČOB) 04315 (568708) Číslo ORP (ČSÚ) 002 (6102) Název ORP Kód POU (ČSÚ) 61022 Název POU Havlíčkův Brod

Více

14.10.2010 ČIŠTĚNÍ ODPADNÍCH VOD LIKVIDACE ODPADNÍCH VOD V LESNÍM NAKLÁDÁNÍ S ODPADNÍ VODOU BSK ČIŠTĚNÍ ODPADNÍ VODY PRINCIP ČIŠTĚNÍ ODPADNÍ VODY V

14.10.2010 ČIŠTĚNÍ ODPADNÍCH VOD LIKVIDACE ODPADNÍCH VOD V LESNÍM NAKLÁDÁNÍ S ODPADNÍ VODOU BSK ČIŠTĚNÍ ODPADNÍ VODY PRINCIP ČIŠTĚNÍ ODPADNÍ VODY V LIKVIDACE ODPADNÍCH VOD V LESNÍM PROSTŘEDÍ Michal Kriška, Jan Šálek ČIŠTĚNÍ ODPADNÍCH VOD U DECENTRALIZOVANÝCH STAVEB V LESNÍM PROSTŘEDÍ myslivny či hájovny turistické chaty restaurační zařízení rozhleden

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Vrbice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Vrbice. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_64_1) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.64.1 Název obce: Kód obce (IČOB): 18591 (566675) Číslo ORP3 (ČSÚ): 413

Více

Výstavba veřejné splaškové kanalizace Markvartovice

Výstavba veřejné splaškové kanalizace Markvartovice Výstavba veřejné splaškové kanalizace Markvartovice Otázky a odpovědi 1. Co se rozumí splašky? Splašky se rozumí veškeré odpadní vody, které odcházejí z domu. Tedy nejenom odpad z WC, ale i kuchyně, koupelny,

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ, odbor životního prostředí náměstí Československé armády čp. 16, PSČ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ, odbor životního prostředí náměstí Československé armády čp. 16, PSČ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ, odbor životního prostředí náměstí Československé armády čp. 16, PSČ 551 33 Vaše čj. /spis. zn.: Jaroměř 18.07.2018 Čj.: PDMUJA 23971/2018 Spis. zn.: OŽP-83-10/2018-Hř

Více

Obec Archlebov - ČOV a stoková síť

Obec Archlebov - ČOV a stoková síť PROVOD inženýrská společnost, s.r.o. Středisko Tišnov, Kukýrna 51 666 01 Tišnov Obec Archlebov - ČOV a stoková síť 1 / 32 ČOV a stoková síť Obec Archlebov 2 / 32 Harmonogram 1) Územní rozhodnutí 1.- 2.

Více

KATALOG OPATŘENÍ 1. POPIS PROBLÉMU 2. PRÁVNÍ ZÁKLAD 3. POPIS OPATŘENÍ. Výstavba kanalizace. Jednotná kanalizace ID_OPATŘENÍ 3 NÁZEV OPATŘENÍ

KATALOG OPATŘENÍ 1. POPIS PROBLÉMU 2. PRÁVNÍ ZÁKLAD 3. POPIS OPATŘENÍ. Výstavba kanalizace. Jednotná kanalizace ID_OPATŘENÍ 3 NÁZEV OPATŘENÍ KATALOG OPATŘENÍ ID_OPATŘENÍ 3 NÁZEV OPATŘENÍ Výstavba kanalizace DATUM ZPRACOVÁNÍ Prosinec 2005 1. POPIS PROBLÉMU Základním předpokladem pro zachycování a odvádění odpadních vod do příslušné čistírny

Více

Název části obce. Bydlící obyvatelé Lipina trvale bydlící. Jamné trvale bydlící přechodně bydlící celkem

Název části obce. Bydlící obyvatelé Lipina trvale bydlící. Jamné trvale bydlící přechodně bydlící celkem A. OBEC Jamné Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 184 Kód obce PRVKUK 0612.005.184.00 Kód obce (IČOB) 05661 (587249) Číslo ORP (ČSÚ) 005 (6105) Název ORP Jihlava Kód POU (ČSÚ) 61052 Název POU Polná Členění

Více

Název části obce. Bydlící obyvatelé přechodně bydlící celkem

Název části obce. Bydlící obyvatelé přechodně bydlící celkem A. OBEC Nížkov Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 700 Kód obce PRVKUK 0615.015.700.00 Kód obce (IČOB) 10472 (596205) Číslo ORP (ČSÚ) 015 (6115) Název ORP Kód POU (ČSÚ) 61151 Název POU Ţďár nad Sázavou

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Norberčany. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Norberčany. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancován pro Norberčany + Trhavice Norberčany Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_021_01_10477 Název obce: Norberčany Kód obce (IČOB):

Více

A. OBEC Kamenice B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj

A. OBEC Kamenice B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj A. OBEC Kamenice Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 192 Kód obce PRVKUK 0612.005.192.00 Kód obce (IČOB) 06255 (587346) Číslo ORP (ČSÚ) 005 (6105) Název ORP Jihlava Kód POU (ČSÚ) 61051 Název POU Jihlava

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Štědrá. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Štědrá. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ041_0058_01) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ041.3403.4103.0058.01 Název obce: Kód obce (IČOB): 16321 (555622) Číslo ORP3

Více

Horní Rápotice. Název části obce

Horní Rápotice. Název části obce A. OBEC Přehledová mapka Horní Rápotice Číslo obce PRVKUK 107 Kód obce PRVKUK 0613.003.107.00 Kód obce (IČOB) 04396 (551589) Číslo ORP (ČSÚ) 003 (6103) Název ORP Humpolec Kód POU (ČSÚ) 61031 Název POU

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Ratiboř. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Ratiboř. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_66_4) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.66.4 Název obce: Žlutice Kód obce (IČOB): 19776 (555762) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

Ing. Věra Jelínková. Zkoušení domovních čistíren odpadních vod a jejich specifika

Ing. Věra Jelínková. Zkoušení domovních čistíren odpadních vod a jejich specifika Ing. Věra Jelínková Zkoušení domovních čistíren odpadních vod a jejich specifika Domovní čistírny odpadních vod ČOV pro 5 50 EO Povinnost nakládat s odpadními vodami decentralizovaný způsob čištění odpadních

Více

Vyskytná nad Jihlavou

Vyskytná nad Jihlavou A. OBEC Přehledová mapka Vyskytná nad Jihlavou Číslo obce PRVKUK 231 Kód obce PRVKUK 0612.005.231.00 Kód obce (IČOB) 18777 (588172) Číslo ORP (ČSÚ) 005 (6105) Název ORP Jihlava Kód POU (ČSÚ) 61051 Název

Více

Celková situace stavby

Celková situace stavby Celková situace stavby Směr Zálesí Kostel Obecní úřad Směr Bítov Stoky Čerpací stanice Výtlak z ČS do ČOV Čistírna odpadních vod Souhrnný přehled o stavbě Stavba zahrnuje celkem: Čistírnu odpadních vod

Více

A. OBEC Těmice B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj

A. OBEC Těmice B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj A. OBEC Těmice Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 425 Kód obce PRVKUK 0613.010.425.00 Kód obce (IČOB) 16586 (548936) Číslo ORP (ČSÚ) 010 (6110) Název ORP Pelhřimov Kód POU (ČSÚ) 61101 Název POU Kamenice

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brodek u Konice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brodek u Konice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Brodek u Konice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_002_01_01270 Název obce: Brodek u Konice Kód obce (IČOB): 589314 (589314) Číslo ORP3

Více

Změna CZ Benecko Dolní Štěpanice PODKLADY CHARAKTERISTIKA OBCE (MÍSTNÍ ČÁSTI) VODOVOD

Změna CZ Benecko Dolní Štěpanice PODKLADY CHARAKTERISTIKA OBCE (MÍSTNÍ ČÁSTI) VODOVOD CZ051. 3608.5104.0071 Benecko.0071.02 Dolní Štěpanice Změna 2008 identifikační číslo obce 00214 kód obce 00213 PODKLADY 1. Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresu Semily, PIK Vítek, 2000 2. Územní

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Niva. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Niva. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Niva Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_038_01_10466 Název obce: Niva Kód obce (IČOB): 589772 (589772) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108) Název

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Lesík. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Lesík. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.46.4 Název obce: Nejdek Kód obce (IČOB): 1262 (55538) Číslo ORP3 (ČSÚ): 413 (413) Název ORP3:

Více

Aglomerace Kopřivnice místní část Lubina, odkanalizování

Aglomerace Kopřivnice místní část Lubina, odkanalizování Aglomerace Kopřivnice místní část Lubina, odkanalizování Prezentace projektu 4.4.2011 Obecné informace Svazek obcí regionu Novojičínska Plnění úkolů strategického plánu Financování projektu 1 Svazek obcí

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Kladruby. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Kladruby. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_82_13) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.415.82.13 Název obce: Teplá Kód obce (IČOB): 16596 (555631) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

Název části obce. Počet bydlících obyvatel Česká Mez trvale bydlící. Bydlící obyvatelé přechodně bydlící celkem

Název části obce. Počet bydlících obyvatel Česká Mez trvale bydlící. Bydlící obyvatelé přechodně bydlící celkem A. OBEC Sázava Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 715 Kód obce PRVKUK 0615.015.715.00 Kód obce (IČOB) 14626 (596701) Číslo ORP (ČSÚ) 015 (6115) Název ORP Kód POU (ČSÚ) 61151 Název POU Žďár nad Sázavou

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Suchdol. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Suchdol. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Suchdol Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_020_01_15912 Název obce: Suchdol Kód obce (IČOB): 590088 (590088) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

Kód obce UIR: 17926. Základní sídelní jednotka Petrovice a Petrovičky (405 492 m n. m.) leží na katastrálním území Velké Petrovice (779261).

Kód obce UIR: 17926. Základní sídelní jednotka Petrovice a Petrovičky (405 492 m n. m.) leží na katastrálním území Velké Petrovice (779261). 1 + Kód obce PRVK: 3605.5209.065.01 1. PETROVICE Kód obce UIR: 17926 Název obce: PETROVICE číslo obce: IČZÚJ 574571 část obce (základní sídelní jednotka): Petrovice, Petrovičky Podklady: Dotazník k PRVK

Více

Název části obce. Bydlící obyvatelé. přechodně bydlící celkem. Počet připojených obyvatel Bystrá

Název části obce. Bydlící obyvatelé. přechodně bydlící celkem. Počet připojených obyvatel Bystrá A. OBEC Bystrá Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 104 Kód obce PRVKUK 0613.003.104.00 Kód obce (IČOB) 01662 (561801) Číslo ORP (ČSÚ) 003 (6103) Název ORP Humpolec Kód POU (ČSÚ) 61031 Název POU Humpolec

Více

Obec Veřovice jako zadavatel výše uvedeného zadávacího řízení tímto dle 85 ZVZ, vyhotovuje tuto PÍSEMNOU ZPRÁVU ZADAVATELE

Obec Veřovice jako zadavatel výše uvedeného zadávacího řízení tímto dle 85 ZVZ, vyhotovuje tuto PÍSEMNOU ZPRÁVU ZADAVATELE Zadavatel: Obec Veřovice Se sídlem Úřadu obce Veřovice: Veřovice 70, 742 73 Veřovice Země: Česká republika IČ: 00298531 DIČ: CZ00298531 Obec Veřovice, jednající starostou panem Ing. Břetislavem Piterákem

Více

Nová Cerekev. Název části obce

Nová Cerekev. Název části obce A. OBEC Přehledová mapka Nová Cerekev Číslo obce PRVKUK 407 Kód obce PRVKUK 0613.010.407.00 Kód obce (IČOB) 10501 (548456) Číslo ORP (ČSÚ) 010 (6110) Název ORP Pelhřimov Kód POU (ČSÚ) 61102 Název POU Pelhřimov

Více

A. OBEC Batelov B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj

A. OBEC Batelov B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj A. OBEC Batelov Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 16 Kód obce PRVKUK 612.5.16. Kód obce (IČOB) 114 (586862) Číslo ORP (ČSÚ) 5 (615) Název ORP Jihlava Kód POU (ČSÚ) 6153 Název POU Třešť Členění obce Úplný

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skřípov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skřípov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Skřípov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_018_01_14892 Název obce: Skřípov Kód obce (IČOB): 590002 (590002) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Krakořice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Krakořice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Krakořice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_017_04_00067 Název obce: Kód obce (IČOB): 505188 (505188) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110) Název

Více

1) Náplň revize vodních děl ohlášených podle 15a zákona o vodách

1) Náplň revize vodních děl ohlášených podle 15a zákona o vodách 1) Náplň revize vodních děl ohlášených podle 15a zákona o vodách Kontrola se skládá z následujících částí: A. Identifikace B. Kontrola dokumentace C. Technický stav D. Technologický stav E. Fotodokumentace

Více

Likvidace splaškových odpadních vod v místní části Mostiště Velké Meziříčí

Likvidace splaškových odpadních vod v místní části Mostiště Velké Meziříčí Likvidace splaškových odpadních vod v místní části Mostiště Velké Meziříčí STUDIE Tuřanka 1, 627 00 Brno Tel.: +420 548 428 117, +420 602 200 783 IČ 27699455 1. Popis stávajícího stavu 2. Výhled současný

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Květnová. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Květnová. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_97_8) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.416.97.8 Název obce: Ostrov Kód obce (IČOB): 11588 (555428) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

Název části obce. Bydlící obyvatelé přechodně bydlící celkem

Název části obce. Bydlící obyvatelé přechodně bydlící celkem A. OBEC Krucemburk Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 140 Kód obce PRVKUK 0611.004.140.00 Kód obce (IČOB) 07662 (568945) Číslo ORP (ČSÚ) 004 (6104) Název ORP Chotěboř Kód POU (ČSÚ) 61041 Název POU Chotěboř

Více

Odlehčovací komory. Tisková konference, , Praha STRANA 1. Telefon: , Fax:

Odlehčovací komory. Tisková konference, , Praha STRANA 1. Telefon: , Fax: Odlehčovací komory Ing. Oldřich Vlasák ředitel SOVAK ČR Ing. Miloslav Vostrý předseda představenstva SOVAK ČR Tisková konference, 30. 1. 2019, Praha STRANA 1 STRANA 2 Struktura vypouštěných odpadních vod

Více

ZPRÁVA o průběhu přípravných prací a realizace akce

ZPRÁVA o průběhu přípravných prací a realizace akce ZPRÁVA o průběhu přípravných prací a realizace akce České Meziříčí - kanalizace a ČOV 1. etapa 13. výzva OPŽP 1.1. Identifikační údaje Název projektu: České Meziříčí - kanalizace a ČOV 1. etapa Zadavatel:

Více

Název části obce. Obec Heřmanov se nachází východně od města Velké Meziříčí ve vzdálenosti cca 12 km. Rozsah zástavby je v rozmezí m n.m.

Název části obce. Obec Heřmanov se nachází východně od města Velké Meziříčí ve vzdálenosti cca 12 km. Rozsah zástavby je v rozmezí m n.m. A. OBEC Heřmanov Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 620 Kód obce PRVKUK 0615.014.620.00 Kód obce (IČOB) 03866 (595608) Číslo ORP (ČSÚ) 014 (6114) Název ORP Kód POU (ČSÚ) 61141 Název POU Velké Meziříčí

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Určice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Určice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Určice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_064_01_17472 Název obce: Určice Kód obce (IČOB): 590126 (590126) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

CZ Mírová pod Kozákovem Bělá Bukovina Chloumek Rohliny

CZ Mírová pod Kozákovem Bělá Bukovina Chloumek Rohliny CZ051.3608.5109.0182 Mírová pod Kozákovem.0182.01 Bělá.0182.02 Bukovina.0182.05 Chloumek.0182.10 Rohliny identifikační číslo obce 09557 identifikační číslo obce 09558 identifikační číslo obce 09561 identifikační

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Štarnov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Štarnov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Štarnov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_052_02_13466 Název obce: Přemyslovice Kód obce (IČOB): 589934 (589934) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Seloutky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Seloutky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Seloutky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_055_01_17471 Název obce: Seloutky Kód obce (IČOB): 506770 (506770) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

Městský úřad Čáslav odbor životního prostředí nám. Jana Žižky z Trocnova 1, 286 01 Čáslav Sídlo odboru: Gen. Eliáše 6, Čáslav ROZHODNUTÍ

Městský úřad Čáslav odbor životního prostředí nám. Jana Žižky z Trocnova 1, 286 01 Čáslav Sídlo odboru: Gen. Eliáše 6, Čáslav ROZHODNUTÍ 1 Městský úřad Čáslav odbor životního prostředí nám. Jana Žižky z Trocnova 1, 286 01 Čáslav Sídlo odboru: Gen. Eliáše 6, Čáslav Č. j.: ŽP/17321/12/Si Spis. zn.: 2837/12 Vyřizuje: Ing. Eva Sikstová Tel:

Více

Pacov. Název části obce

Pacov. Název části obce A. OBEC Pacov Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 355 Kód obce PRVKUK 0613.009.355.00 Kód obce (IČOB) 11721 (548511) Číslo ORP (ČSÚ) 009 (6109) Název ORP Pacov Kód POU (ČSÚ) 61091 Název POU Členění obce

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Chodov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Chodov. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_38_1) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.38.1 Název obce: Kód obce (IČOB): 5214 (57811) Číslo ORP3 (ČSÚ): 413

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Suchá. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Suchá. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_94_4) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.416.94.4 Název obce: Jáchymov Kód obce (IČOB): 5643 (555215) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

NPŽP. Domovní čistírny odpadních vod. Mgr. Leo Steiner ředitel sekce řízení Národních programů, Státní fond životního prostředí ČR

NPŽP. Domovní čistírny odpadních vod. Mgr. Leo Steiner ředitel sekce řízení Národních programů, Státní fond životního prostředí ČR NPŽP Domovní čistírny odpadních vod Mgr. Leo Steiner ředitel sekce řízení Národních programů, Státní fond životního prostředí ČR Základní informace Předmět podpory Výzva je zaměřena na podporu realizace

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Mírová. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Mírová. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_45_1) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.45.1 Název obce: Kód obce (IČOB): 9555 (537934) Číslo ORP3 (ČSÚ): 413

Více

A. OBEC Přibyslav B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj

A. OBEC Přibyslav B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj A. OBEC Přibyslav Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 083 Kód obce PRVKUK 0611.002.083.00 Kód obce (IČOB) 13569 (569321) Číslo ORP (ČSÚ) 002 (6102) Název ORP Kód POU (ČSÚ) 61023 Název POU Havlíčkův Brod

Více

Nová Ves u Chotěboře

Nová Ves u Chotěboře A. OBEC Přehledová mapka Nová Ves u Chotěboře Číslo obce PRVKUK 145 Kód obce PRVKUK 0611.004.145.00 Kód obce (IČOB) 10584 (569160) Číslo ORP (ČSÚ) 004 (6104) Název ORP Chotěboř Kód POU (ČSÚ) 61041 Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mrsklesy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mrsklesy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Mrsklesy Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_027_01_10015 Název obce: Mrsklesy Kód obce (IČOB): 554944 (554944) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. OBEC Strážek B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj

A. OBEC Strážek B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj A. OBEC Strážek Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 032 Kód obce PRVKUK 0615.001.032.00 Kód obce (IČOB) 15652 (596825) Číslo ORP (ČSÚ) 001 (6101) Název ORP Kód POU (ČSÚ) 61011 Název POU Bystřice nad Pernštejnem

Více

POZVÁNKA. na jednání o výstavbě stokové sítě v obci Pěnčín.

POZVÁNKA. na jednání o výstavbě stokové sítě v obci Pěnčín. POZVÁNKA na jednání o výstavbě stokové sítě v obci Pěnčín. Jednání proběhne ve dnech 30.9. až 1.10.2011 ve Sportovním areálu v Pěnčíně. Program viz. níže. Předmětem úvodního jednání s majiteli nemovitostí

Více

Kód obce UIR: 15854. číslo obce: IČZÚJ 574481 část obce (základní sídelní jednotka): Studnice, Bakov, Na Pastvišti, Řešetova Lhota

Kód obce UIR: 15854. číslo obce: IČZÚJ 574481 část obce (základní sídelní jednotka): Studnice, Bakov, Na Pastvišti, Řešetova Lhota 1 Kód obce PRVK: 3605.5209.058.01 1. STUDNICE Kód obce UIR: 15854 Název obce: STUDNICE číslo obce: IČZÚJ 574481 část obce (základní sídelní jednotka): Studnice, Bakov, Na Pastvišti, Řešetova Lhota Podklady:

Více

A. OBEC Lísek B. CHARAKTERISTIKA OBCE C. VODOVODY. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj

A. OBEC Lísek B. CHARAKTERISTIKA OBCE C. VODOVODY. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj A. OBEC Lísek Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 015 Kód obce PRVKUK 0615.001.015.00 Kód obce (IČOB) 08486 (596051) Číslo ORP (ČSÚ) 001 (6101) Název ORP Kód POU (ČSÚ) 61011 Název POU Bystřice nad Pernštejnem

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Komárov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Komárov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.6.7 Název obce: Toužim Kód obce (IČOB): 16794 (555657) Číslo ORP3 (ČSÚ): 413 (413) Název ORP3:

Více

KOŘENOVÉ ČISTÍRNY ODPADNÍCH VOD PRO OBCE. 17. února 2011

KOŘENOVÉ ČISTÍRNY ODPADNÍCH VOD PRO OBCE. 17. února 2011 KOŘENOVÉ ČISTÍRNY ODPADNÍCH VOD PRO OBCE 17. února 2011 TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Případová studie obec Horušany Ing. Jaroslava Roskotová Zadání vypracování studie 1) V územním plánu je určený prostor pro obecní

Více

Návrh na změnu PRVKÚK Středočeského kraje

Návrh na změnu PRVKÚK Středočeského kraje Návrh na změnu PRVKÚK Středočeského kraje Navrhovatel : Obec Vrátkov, Vrátkov 17, 282 01 Český Brod IČ 00639753 a ) Zdůvodnění návrhu změny Jedná se o změnu technického řešení návrhu investice kanalizace

Více

PROVOD - inženýrská společnost, s.r.o.

PROVOD - inženýrská společnost, s.r.o. Pracoviště Plzeň Barrandova 28 326 00 PLZEŇ Obec Hrádek u Sušice Váš dopis zn./ze dne naše značka vyřizuje/tel./mobil Datum Jiří Čech / 377519813 / 731572991 6.9.2012 e-mail: jiri.cech@provod.cz Věc: Akce:

Více

Pískový filtr řady ZIF

Pískový filtr řady ZIF řady ZIF POUŽITÍ Plastový zemní filtr řady ZIF slouží jako druhý stupeň čištění odpadních vod, který je zařazen za tří-komorovým septikem SEV. Filtr je navržen dle ČSN 756402, s účinností dle ČSN EN 12

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Vestec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Vestec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Vestec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 3605.5209.069.01 Název obce: Vestec Kód obce (IČOB): 08108 (547565) Číslo ORP3 (ČSÚ): 5209 (5209) Název

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Hluboký. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Hluboký. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_97_5) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.416.97.5 Název obce: Ostrov Kód obce (IČOB): 11588 (555428) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

Kamenice nad Lipou. Název části obce

Kamenice nad Lipou. Název části obce A. OBEC Přehledová mapka Kamenice nad Lipou Číslo obce PRVKUK 390 Kód obce PRVKUK 0613.010.390.00 Kód obce (IČOB) 06257 (548111) Číslo ORP (ČSÚ) 010 (6110) Název ORP Pelhřimov Kód POU (ČSÚ) 61101 Název

Více

Název části obce. Bydlící obyvatelé 2000. Stajiště trvale bydlící. Pavlov trvale bydlící. přechodně bydlící celkem

Název části obce. Bydlící obyvatelé 2000. Stajiště trvale bydlící. Pavlov trvale bydlící. přechodně bydlící celkem A. OBEC Pavlov Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 206 Kód obce PRVKUK 0612.005.206.00 Kód obce (IČOB) 11841 (587681) Číslo ORP (ČSÚ) 005 (6105) Název ORP Jihlava Kód POU (ČSÚ) 61053 Název POU Třešť Členění

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipník nad Bečvou VII-Trnávka Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipník nad Bečvou VII-Trnávka Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): VII-Trnávka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7104_009_05_41452 Název obce: Kód obce (IČOB): 514705 (514705) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1988 (7104) Název

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Budov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Budov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.63.2 Název obce: Verušičky Kód obce (IČOB): 1831 (555711) Číslo ORP3 (ČSÚ): 413 (413) Název ORP3:

Více

A. OBEC Třešť B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj

A. OBEC Třešť B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj A. OBEC Třešť Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 222 Kód obce PRVKUK 612.5.222. Kód obce (IČOB) 1776 (58832) Číslo ORP (ČSÚ) 5 (615) Název ORP Jihlava Kód POU (ČSÚ) 6153 Název POU Třešť Členění obce Úplný

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Návrší. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Návrší. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.342.412.24.3 Název obce: Tuřany Kód obce (IČOB): 17183 (539619) Číslo ORP3 (ČSÚ): 412 (412) Název ORP3:

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Vysoká Pec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Vysoká Pec. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_65_1) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.65.1 Název obce: Kód obce (IČOB): 1266 (57829) Číslo ORP3 (ČSÚ): 413

Více

Polná. Název části obce

Polná. Název části obce A. OBEC Polná Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 28 Kód obce PRVKUK 612.5.28. Kód obce (IČOB) 12549 (587711) Číslo ORP (ČSÚ) 5 (615) Název ORP Jihlava Kód POU (ČSÚ) 6152 Název POU Polná Členění obce Úplný

Více

A. OBEC Velká Bíteš B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj

A. OBEC Velká Bíteš B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj A. OBEC Velká Bíteš Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 673 Kód obce PRVKUK 0615.014.673.00 Kód obce (IČOB) 17821 (596973) Číslo ORP (ČSÚ) 014 (6114) Název ORP Kód POU (ČSÚ) 61141 Název POU Velké Meziříčí

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bochoř. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bochoř. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Bochoř Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_003_01_00672 Název obce: Bochoř Kód obce (IČOB): 512532 (512532) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více