ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. I. Předmět úpravy. II. Vymezení pojmů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. I. Předmět úpravy. II. Vymezení pojmů"

Transkript

1 ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení Předmět úpravy Tato metodika stanoví smluvní ceny a způsoby zjištění cen a smluvních cen pro oceňování pozemků z majetku Města Nejdek pro pronájem a prodej. I Vymezení pojmů (1) Pronájem pozemků nesloužících podnikání se rozumí jakýkoliv jiný účel pronájmu za podmínky, že celý pozemek, nebo jeho část neslouží nájemci pro účely jakéhokoliv podnikání. (2) Pronájem pozemků sloužících podnikání se rozumí účel pronájmu v jakémkoliv oboru podnikatelské činnosti. (3) Oblastí se rozumí pozemky na katastrálním území města, dále jen "k.ú.", ohraničené místem nebo ulicí. (4) Stavebním pozemkem se rozumí pozemek specifikovaný v 9 odst. 1 a1), odst. 1 a2), odst. 1 a 3) zákona č. 151/1997 Sb. "o oceňování majetku, resp. v 6 vyhl.č.85/1976 Sb. ČÁST DRUHÁ Pronájem pozemků Pronájem pozemků nesloužících podnikání, oblasti a ceny (1) Oblast zahrnuje pozemky města, ohraničené těmito ulicemi: Nerudova, Nad Rolavou, Dvořákova, Žižkova, Čs.letců, Smetanova, Bratří Čapků, Závodu míru k vrátnici Metalisu, 9.května, Poštovní, Husova, U jeslí, Horní, Rooseveltova, Karlovarská, Jiráskova, Osvětimská po garáže naproti čp.1134, Bezručova, Lipová, B.Němcové, Jungmannova, Dukelská ke křižovatce s ul. Komenskou, Krátká, Zahradní, Komenského ke křižovatce u čp.446, Soudní, Nádražní, nám.karla IV. Smluvní cena za 1 m 2 za rok je 2,- Kč.

2 (2) Oblast I zahrnuje pozemky města, ohraničené těmito ulicemi: Závodu míru od vrátnice Metalisu, Dukelská od křižovatky s ul. Komenského směrem na Vysokou Jedli, Letná, Vítězná, Jiřího z Poděbrad, svahy: Žižkův a Křížový vrch, Nad Rolavou a Nerudova, Komenského od čp.446 směrem na Bernov, Chodovská, Osvětimská po LDN, Limnická, Údolní, Pod lesem, Luční, Na stráni, Nad tratí, Pod Šibeníkem, Mládežnická, Na kopečku, Švermova, Lidická, Kollárova, Kraslická po zastávku ČSAD. Smluvní cena za 1 m 2 za rok je 1,- Kč. (3) Oblast II zahrnuje ostatní pozemky města včetně částí Vysoká Štola, Pozorka u Nejdku, Suchá u Nejdku, Fojtov, Lužec u Nejdku, Oldřichov u Nejdku, Tisová u Nejdku, Bernov a Lesík. Smluvní cena za 1 m 2 za rok je 0,50 Kč. (4) Smluvní cena za pronájem pozemků za účelem sekání trávy, pastva činí 0,20 Kč za 1 m 2 za rok bez ohledu na polohu pozemku. (5) Smluvní cena za pronájem vodní nádrže činí 0,06 Kč za m 2 za rok. I Pronájem pozemků sloužících podnikání a ceny (1) Orientační rozpětí cen je od 20,- do 500,- Kč za m 2 za rok. (2) Doporučení na smluvní výši nájemného předkládá Městské radě pověřený pracovník Městského úřadu. (3) Pronájem pozemků k účelu provozování zemědělské výroby pro samostatně hospodařící rolníky činí 1% z průměrné ceny zemědělské půdy dle platné vyhlášky Ministerstva zemědělství, která stanovuje průměrnou cenu zemědělské půdy v příslušném k.ú. za 1 m 2. (4) Pronájem pozemků k účelu provozování atrakcí lidové zábavy( kolotoče, lunaparky, cirkusy apod.) činí 10,-Kč /m 2 za týden; za každý započatý den přes 1 týden přítomnosti na pozemku se nájemné navýší o 1/7 týdenního nájemného. Nájemné se započítává a je splatné ihned po převzetí pozemku a najetí na stanoviště. Postup při pronajímání pozemků a uzavírání nájemní smlouvy: 4.1. Oddělení SÚaŽP zveřejní vždy na začátku nového roku záměr pronajmout vytypované pozemky města k účelu provozování atrakcí lidové zábavy (kolotoče, cirkusy, lunaparky apod.) RM schválí, po zveřejnění záměru na úřední desce města, pronájem vytypovaných pozemků města k účelu provozování akcí lidové zábavy na celý rok tj. do běžného roku.

3 II Úprava výše nájemného Městské zastupitelstvo může každý 3.rok rozhodnout o úpravě výše nájemného. ČÁST TŘETÍ Prodej pozemků Ceny stavebních pozemků (1) Smluvní cena stavebního pozemku, kromě pozemku pro podnikání, v k.ú. Nejdek se stanovuje v závislosti na možnost napojení na inženýrské sítě (el.energie, vodovod, kanalizace, plyn). (2) Není-li v místě možnost napojení na rozvod elektřiny nebo vzdálenost ke zdroji je více než 200 m činí základní cena stavebního pozemku v k.ú. Nejdek 50 Kč/ m 2. (3) S každou další možností napojení na jakoukoliv z inženýrských sítí se cena zvyšuje o 50 Kč/m 2. (4) Smluvní cena stavebního pozemku, kromě pozemku pro podnikání, v ostatních částech k.ú. (Vysoká Štola, Pozorka u Nejdku, Suchá u Nejdku, Fojtov, Lužec u Nejdku, Oldřichov u Nejdku, Tisová u Nejdku, Bernov, Lesík), je cena zjištěná ze znaleckého posudku dle Vyhlášky MF č. 279/1997 Sb. "o oceňování majetku", v platném znění ( dále jen "znalecký posudek"). (5) Smluvní ceny pozemků prodávaných pro podnikání se stanovují podle oblastí uvedených v Části Druhé - pronájem pozemků Oblast - smluvní cena 250,-Kč/ m 2 Oblast I - smluvní cena 150,-Kč/ m 2 Oblast II - smluvní cena 70,-Kč/ m 2 (6) Prodej stavebního pozemku bude realizován po vydání územního rozhodnutí. (7) Kupující zřizuje předkupní právo pro prodávajícího k pozemku prodávanému za účelem výstavby jako věcné právo, které, jako takové, bude zapsáno na jeho LV u Katastrálního úřadu v Karlových Varech. Předkupní právo zanikne zápisem rozestavěné budovy do Katastru nemovitostí dle 2 odst. 1, písm. d) zákona č. 344/1992 Sb. Kupující nabídne prodávajícímu prodávanou nemovitost za kupní cenu, za kterou sám prodávanou nemovitost od prodávajícího nabyl. Účastníci smlouvy se dohodli, že prodej nemovitosti se uskuteční do 4 měsíců od nabídky prodeje ( 605 Občanského zákoníku). Kupující se zavazuje, že bez souhlasu prodávajícího, po dobu předkupního práva, nezatíží pozemek a na něm budovanou stavbu právem třetí osoby (ručení, zástava apod.). (8) Minimální výměra pozemku pro výstavbu RD se stanovuje 300 m 2.

4 V případě, že z důvodů majetkoprávních nebo konfigurace terénu není možno dosáhnout této výměry, minimální výměra se sníží. I Ceny ostatních pozemků (1) Smluvní cena pozemku druh pozemku "zahrada" nebo "stavební pozemek" "ostatní plochastaveniště" a "komunikace" v jakékoliv části k.ú. města, přikupovaného k rodinnému domku, činí 100,-Kč/m 2. (2) Smluvní cena pozemku druh pozemku "trvalý travní porost" a "orná půda", přikupovaného ke stávajícím pozemkům u rodinného domku kupujícího, činí 20,- Kč/m 2. (3) Smluvní cena pozemku jiného druhu pozemku, než je uvedeno v odst. (1) a (2) - "neplodná, svah - skála, ostatní", apod., přikupovaného ke stávajícím pozemkům u rodinného domku kupujícího, činí 10,-Kč/m 2. (4) Smluvní cena pozemku jakéhokoliv druhu pozemku v kterékoliv části k.ú. města, přikupovaného k rekreačnímu objektu nebo k rekreačnímu účelu kupujícího činí 100,- Kč/m 2. (5) Cena pozemku jakéhokoliv druhu pozemku v kterékoliv části k.ú. města přikupovaného k rodinnému domku za účelem nápravy nezákonných stavů, je cena zjištěná dle znaleckého posudku. (6) Návrh na prodej pozemků dle odst.(5) podává pověřený pracovník Městského úřadu. II Vliv výměry na stanovení ceny (1) Cena pozemku pro výstavbu RD se stanovuje takto: Pozemek o výměře 300 m 2 bude prodáván za cenu uvedenou v Části Třetí oddíl odst.(1)-(4) (2) Každý další m 2 nad výměru uvedenou v odstavci (1) bude prodáván za ceny uvedené v Části Třetí, oddíl I odst.(1)-(3). (3) Ceny pozemků, uvedených v ČÁSTI TŘETÍ, odd.i - Ceny ostatních pozemků, odst.(1) až (3) platí do výměry: 1000 m 2 - pro rodinné domky s 1 bytovou jednotkou včetně zastavěné plochy a jiných pozemků, které k rod. domku náleží m 2 - pro rodinné domky se 2 bytovými jednotkami včetně zastavěné plochy a jiných pozemků, které k rod. domku náleží m 2 - (bez zastavěné plochy) pro objekty bydlení se 3 a více bytovými jednotkami včetně jiných pozemků, které k objektu náleží. (4) Ceny pozemků uvedených v ČÁSTI TŘETÍ odd.i - Ceny ostatních pozemků, odst. (4) a (5) - k rekreaci a při nápravě nezákonných stavů, platí do celkové výměry 500 m 2, (bez zastavěné plochy ).

5 (5) Za každý další m 2 nad výměru uvedenou v ČÁSTI TŘETÍ odd.iii odst. (3) m 2 a odst. (4) 500 m 2, se cena zvyšuje o 150 %. ČÁST ČTVRTÁ Zajištění dokumentů potřebných k převodu nemovitosti a úhrada nákladů převodu Zajištění dokumentů (1) Město Nejdek (dále jen "prodávající") zajistí: a) návrh na vklad do katastru nemovitostí, b) výpis z usnesení městského zastupitelstva, c) potvrzení o splnění nabídkové povinnosti, d) ověření podpisu kupujícího na kupní smlouvě. (2) Kupující zajistí: a) výpis z katastru nemovitosti, b) geometrický plán, c) znalecký posudek. (3) Sepsání kupní smlouvy zajistí po vzájemné dohodě kupující nebo prodávající. I Úhrada nákladů převodu (1) Prodávající uhradí daň z převodu nemovitosti; v případě, že administrativní cena nemovitosti bude vyšší než smluvní cena nemovitosti dle této Metodiky, uhradí kupující daň z rozdílu shora uvedených cen a to při podpisu smlouvy na účet města. Účinnost dnem schválení v MěZ. (2) Kupující uhradí náklady spojené s obstaráním dokumentů, uvedených v ČÁSTI ČTVRTÉ, odd., odst.1 bod d), odst.2. bod a) až c) a v odst.(3). (3) Ceny, stanovené dle této metodiky za prodávané pozemky uhradí kupující spolu s úhradou za sepsání kupní smlouvy nejpozději v den podpisu kupní smlouvy. (4) Vyjímku z povinnosti dle předcházejícího bodu může povolit pouze Městské zastupitelstvo. ČÁST PÁTÁ Závěrečná ustanovení (1) Pozemky, jejichž způsob ocenění není touto metodikou řešen, budou prodávány za smluvní ceny s přihlédnutím ke znaleckým posudkům. (2) Při prodeji pozemků z majetku Města Nejdek bude zřízeno předkupní právo pro město - viz. Část třetí odst.i, bod 7. (3) Pokud se prodej pozemku neuskuteční z viny kupujícího do 9 měsíců ode dne vyrozumění o schválení prodeje v městském zastupitelstvu, bude pozemek znovu nabídnut k prodeji. U pozemků určených pro výstavbu se lhůta prodlužuje na 2 roky.

6 (4) Tato Metodika ruší usnesení Městského zastupitelstva ze dne bod III, odst.5; usnesení Městského zastupitelstva ze dne bod II, odst.1b; usnesení Městského zastupitelstva ze dne bod III, odst.2, písm.u); usnesení Městského zastupitelstva ze dne bod III, odst.2.2., písm.a). (5) Tuto "Metodiku" schválilo Zastupitelstvo města ve svém usnesení ze dne a doplnilo v usneseních ze dne , , , , , a V Nejdku dne

Podmínky pro stanovení kupní ceny:

Podmínky pro stanovení kupní ceny: Podmínky pro stanovení kupní ceny: Kupní cena převáděné jednotky bytového domu se vytvoří spolu s aplikací pravidel města ze zjištěné ceny jednotky dle znaleckého posudku, která je základem pro výpočet

Více

SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE

SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE Obec : Džbánice Adresa : Džbánice 50, 671 71 Hostěradice IČ : 00600334 Směrnici zpracoval : Roman Suttr - starosta

Více

Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice

Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice Část I. Čl. 1 Městské zastupitelstvo vydává zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku

Více

PRAVIDLA PRO PRONÁJEM/ZEMĚDĚLSKÝ PACHT/VÝPŮJČKU POZEMKŮ Z MAJETKU MĚSTA NEJDEK 08/2017

PRAVIDLA PRO PRONÁJEM/ZEMĚDĚLSKÝ PACHT/VÝPŮJČKU POZEMKŮ Z MAJETKU MĚSTA NEJDEK 08/2017 Město Nejdek náměstí Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Telefon 353 240 111 RADA MĚSTA PRAVIDLA PRO PRONÁJEM/ZEMĚDĚLSKÝ PACHT/VÝPŮJČKU POZEMKŮ Z MAJETKU MĚSTA NEJDEK 08/2017 Zpracoval Vydal Andrea Kadlecová,

Více

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit.

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit. a usnesením č. 394 Rady města Vimperk ze dne 19.4. 2010 záměr č. 41/16/10 pronájmu a případně i budoucího prodeje nemovitostí zapsaných u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a katastrální

Více

MĚSTO NEJDEK. Čl. 1. Úvodní ustanovení

MĚSTO NEJDEK. Čl. 1. Úvodní ustanovení MĚSTO NEJDEK OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA NEJDEK č. 08/2018, o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na

Více

Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků

Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků Směrnice č. 2/2013 Zastupitelstva města Vlašimi Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků Zastupitelstvo

Více

Obec SVOR IČO OO Svor 195. tel.: , mobil 725 O71 177,

Obec SVOR IČO OO Svor 195. tel.: , mobil 725 O71 177, Obec SVOR IČO OO261009 ------------------------------------------------------------------ 471 51 Svor 195 tel.: 487 751 522, mobil 725 O71 177, e-mail: ou.svor@quick.cz Směrnice č. 1/2011 k prodeji a oceňování

Více

MĚSTO PROSEČ. Pravidla pro pronajímání pozemků ve vlastnictví města Proseč. Elektronická verze: www.mestoprosec.cz

MĚSTO PROSEČ. Pravidla pro pronajímání pozemků ve vlastnictví města Proseč. Elektronická verze: www.mestoprosec.cz MĚSTO PROSEČ Pravidla pro pronajímání pozemků ve vlastnictví města Proseč Číslo: P/02/2012 Originál: Kancelář úřadu Elektronická verze: www.mestoprosec.cz Platnost od: 20. 12. 2012 Účinnost od: 1. 1. 2013

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 832 Rady města Vimperk ze dne 15.08.2018 záměr č. 36/20/2018 označeného jako část parcely parc. č. 2522/74 ostatní plocha, jiná plocha oddělená geometrickým plánem č. 2486-186/2018 a nově

Více

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 20 Zastupitelstva města Vimperk ze dne 13.12.2010 záměr č. 1/1/11 prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Zastupitelstvem obce Ostružná

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 854/1 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 854/1 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 3. 2019 Bod programu: 19 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 10. 2013 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

ZÁSADY č. 1/2015 I. ÚČEL

ZÁSADY č. 1/2015 I. ÚČEL ZÁSADY pro uzavírání smluv o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě při budování a rekonstrukcích inženýrských a jiných sítí a staveb na pozemcích ve vlastnictví Města Klecany dle usnesení

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

2. Žádost se podává písemně prostřednictvím podatelny. Formulář žádosti je příloha č. 2 těchto zásad. Každá žádost musí obsahovat:

2. Žádost se podává písemně prostřednictvím podatelny. Formulář žádosti je příloha č. 2 těchto zásad. Každá žádost musí obsahovat: Postup a zásady pronájmu pozemků ve vlastnictví statutárního města Děčín I. Žádosti 1. Žádosti o pronájmy pozemků ve vlastnictví statutárního města Děčín vyřizuje odbor místního hospodářství a majetku

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 1031 Rady města Vimperk ze dne 15.10.2018 záměr č. 50/24/2018 prodeje části pozemku vedeného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 447 Rady města Vimperk ze dne 23.05.2011 záměr č. 39/19/11 pronajmout nebytové prostory č. 2 v bloku AB v 1. pp v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, o celkové výměře 11,4 m 2 za

Více

Pravidla pro pronájem pozemků ve vlastnictví města Žamberka

Pravidla pro pronájem pozemků ve vlastnictví města Žamberka Pravidla pro pronájem pozemků ve vlastnictví města Žamberka Číslo dokumentu: SAM 3206 Vydání č.: 03 Výtisk č.: 01 Platnost od: 07.06.2013 Účinnost od : 22.06.2013 Platnost do: Zpracoval: JUDr..Kubová Dne:

Více

ČÁST I. CENA POZEMKU. zástavby - bez inž. sítí prodej více stavebních parcel

ČÁST I. CENA POZEMKU. zástavby - bez inž. sítí prodej více stavebních parcel Opatření obce č. 3/2009 Prodej pozemků ve vlastnictví Města Krnova Toto opatření vymezuje lokality a specifikuje cenová pásma na území města Krnova a stanovuje ceny a podmínky prodeje pozemků v majetku

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. Preambule: Tato pravidla navazují

Více

OBEC LIBOCHOVANY. Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) v rozvojové lokalitě obce Libochovany. /dále jen tato Pravidla či jen Pravidla )

OBEC LIBOCHOVANY. Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) v rozvojové lokalitě obce Libochovany. /dále jen tato Pravidla či jen Pravidla ) OBEC LIBOCHOVANY Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) v rozvojové lokalitě obce Libochovany /dále jen tato Pravidla či jen Pravidla ) PREAMBULE Tato Pravidla jsou zpracována pro jednotný postup

Více

MĚSTO KASEJOVICE se sídlem Kasejovice č.p. 98, 335 44 Kasejovice

MĚSTO KASEJOVICE se sídlem Kasejovice č.p. 98, 335 44 Kasejovice MĚSTO KASEJOVICE se sídlem Kasejovice č.p. 98, 335 44 Kasejovice oznamuje ve smyslu ustanovení 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení)ve znění pozdějších předpisů z á m ě r p r o n

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 11. 10. 2012 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 421 Rada města Vimperk ze dne 4.5.2009 záměr č. 43/18/09 prodeje pozemku zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro

Více

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi:

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi: Česká republika - Ministerstvo vnitra, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČO 00007064, zastoupená ředitelem Správy logistického zabezpečení Policejního prezidia ČR PhDr. Jaromírem Bischofem na základě

Více

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi:

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi: Česká republika - Ministerstvo vnitra, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČO 00007064, zastoupená ředitelem Správy logistického zabezpečení Policejního prezidia ČR PhDr. Jaromírem Bischofem na základě

Více

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r.

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r. a usnesením č. 825 Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 záměr č. 67/30/11 pronájmu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 23.11.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: OSM Termín konání: 06.12.2016 Věc: Návrh kupní smlouvy pan Konečný Projednáno a doporučeno: RM 22.11.2016

Více

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06 usnesením č. 1282 Rady města Vimperk ze dne 27.11.2006 záměr č. 117/36/06 pronajmout nebytové prostory č. 117 o celkové výměře 17,70 m 2 v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, zapsané u Katastrálního

Více

NOVÉ Zásady prodeje a oceňování pozemků ve vlastnictví obce Prysk.

NOVÉ Zásady prodeje a oceňování pozemků ve vlastnictví obce Prysk. NOVÉ Zásady prodeje a oceňování pozemků ve vlastnictví obce Prysk. Zastupitelstvo obce Prysk na svém zasedání dne 10.3.2010 schválilo tyto: Zásady prodeje a oceňování pozemku ve vlastnictví obce Prysk.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej pozemků v k.ú. Nový Hrozenkov

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej pozemků v k.ú. Nový Hrozenkov MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 29. 11. 2018 Bod programu: 25 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ. 12. schůze, datum konání od 08:30 do 11:45

RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ. 12. schůze, datum konání od 08:30 do 11:45 RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ 12. schůze, datum konání 12.04.2019 od 08:30 do 11:45 1. SCHVÁLENÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ Rada města usnesením č. RM/424/12/2019 schvaluje předložený program jednání doplněný

Více

MĚSTO PROSEČ. Pravidla pro pronajímání a propachtování pozemků ve vlastnictví města Proseč. Aktualizace 2

MĚSTO PROSEČ. Pravidla pro pronajímání a propachtování pozemků ve vlastnictví města Proseč. Aktualizace 2 MĚSTO PROSEČ Pravidla pro pronajímání a propachtování pozemků ve vlastnictví města Proseč Aktualizace 2 Číslo: P/01/2014 Originál: Kancelář úřadu Elektronická verze: www.mestoprosec.cz Platnost od: 14.

Více

Město Jirkov. Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) a budoucí výstavby rodinných domů v lokalitě Na Skalce

Město Jirkov. Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) a budoucí výstavby rodinných domů v lokalitě Na Skalce Město Jirkov Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) a budoucí výstavby rodinných domů v lokalitě Na Skalce /dále jen tato Pravidla či jen Pravidla ) PREAMBULE Tato Pravidla jsou zpracována pro

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE. I. Preambule

MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE. I. Preambule MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE I. Preambule Prodej bytových jednotek a prostor sloužících k podnikání ve vlastnictví města Lovosice

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 2/1 v k. ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 2/1 v k. ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 35 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc.

Více

Obecně závazná vyhláška obce Strančice.../2016

Obecně závazná vyhláška obce Strančice.../2016 Obecně závazná vyhláška obce Strančice.../2016 o místním poplatku za zhodnocení stavebního pozemku možností jeho připojení na stavbu vodovodu nebo kanalizace Zastupitelstvo obce Strančice se na svém zasedání

Více

Zásady pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5

Zásady pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5 Zásady pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5 Základní pojmy Pro účely těchto Zásad pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5 (dále jen Zásady ) a v souladu se zákonem č. 89/2012

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 28 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 20 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 20 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 07.09.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 20 Předkládá: OSM Termín konání: 20.09.2016 Věc: Návrh kupní smlouvy manželé Külzer Projednáno a doporučeno: RM

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 4

MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 4 MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 4 DNE: 14. 3. 2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 4/2019/OP/6 NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle předložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Zastupitelstvo města po projednání schvaluje

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ 12. zasedání Zastupitelstva města Brtnice konaného dne 10. 8. 2016 Usnesení č. 287/16 ZM program 12. zasedání Zastupitelstva města Brtnice. Usnesení č. 288/16 ZM složení návrhové

Více

Příloha č. 01 ZASTUPITELSTVO MĚSTA SCHVALUJE: usnesení z 04. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 22. ledna 2015 I. ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ:

Příloha č. 01 ZASTUPITELSTVO MĚSTA SCHVALUJE: usnesení z 04. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 22. ledna 2015 I. ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ: Příloha č. 01 usnesení z 04. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 22. ledna 2015 ZASTUPITELSTVO MĚSTA SCHVALUJE: I. ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ: 01. záměr prodeje stav.p.č. 1419 o výměře 30 m 2 kat.území

Více

Článek 1 Výklad pojmů

Článek 1 Výklad pojmů P r o v á d ě c í p ř e d p i s, kterým se stanoví podmínky pro prodej a pronájem pozemků zastavěných bytovými domy, funkčně souvisejících pozemků a ostatních pozemků Článek 1 Výklad pojmů 1. Zastavěným

Více

MĚSTO KRÁLÍKY. Elektronická verze: BOX. Spis. značka: PP/186/P/2015 Originál: Kancelář úřadu

MĚSTO KRÁLÍKY. Elektronická verze: BOX. Spis. značka: PP/186/P/2015 Originál: Kancelář úřadu MĚSTO KRÁLÍKY P r a v i d l a p r o n a k l á d á n í s n e m o v i t ý m i v ě c m i ve v l a s t n i c t v í m ě s t a K r á l í k y Spis. značka: PP/186/P/2015 Originál: Kancelář úřadu Elektronická

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

O POSTUPU PŘI PŘEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU. I. Základní ustanovení

O POSTUPU PŘI PŘEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU. I. Základní ustanovení Obecně závazná vyhláška č. 01/2008 Zastupitelstvo města Stříbra vydalo dne 13. 03. 2008 v souladu s ustanovením 10 a 84 odst. 2 písm. h) zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) a zákona č. 72/1994

Více

ZÁSADY PRO PROJEDNÁVÁNÍ, SCHVALOVÁNÍ SMLUV A URČENÍ VÝŠE ÚPLATY ZA PRODEJ NEMOVITÝCH VĚCÍ (POZEMKU) OBCE Svojetice

ZÁSADY PRO PROJEDNÁVÁNÍ, SCHVALOVÁNÍ SMLUV A URČENÍ VÝŠE ÚPLATY ZA PRODEJ NEMOVITÝCH VĚCÍ (POZEMKU) OBCE Svojetice ZÁSADY PRO PROJEDNÁVÁNÍ, SCHVALOVÁNÍ SMLUV A URČENÍ VÝŠE ÚPLATY ZA PRODEJ NEMOVITÝCH VĚCÍ (POZEMKU) OBCE Svojetice Účinnost od 23.08.2016 Schválilo: Zastupitelstvo obce Svojetice pod svým Usnesením č.

Více

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 245/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 17. schůze rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

OSM 03. Název materiálu: Prodej bytových jednotek v domě čp. 81 Turnov, ul. Žižkova

OSM 03. Název materiálu: Prodej bytových jednotek v domě čp. 81 Turnov, ul. Žižkova Podklady na zasedání ZM dne: 28.01.2016 OSM 03. Název materiálu: Prodej bytových jednotek v domě čp. 81 Turnov, ul. Žižkova Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Růžena Jarošová Zúčastní se projednávání

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 11 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013 Bod programu: 7 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

kat. území: Vratislavice nad Nisou pozemek p.č. 570/1, 585/1, 586, 587/1, 589, 594

kat. území: Vratislavice nad Nisou pozemek p.č. 570/1, 585/1, 586, 587/1, 589, 594 3. Prodej pozemků - investiční záměr 1. PRIVATIZACE NEMOVITOSTÍ kat. území: Vratislavice nad Nisou pozemek p.č. 570/1, 585/1, 586, 587/1, 589, 594 druh pozemku / využití: orná půda, zahrada, trvalý travní

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Komunikace Havlíčkova ulice - majetkoprávní vztahy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Komunikace Havlíčkova ulice - majetkoprávní vztahy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 21 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. v úplném znění Doplněk č. 1 ZM 25.4.2012

Více

z 64. schůze Rady města Rumburk, konané dne 3. května 2012

z 64. schůze Rady města Rumburk, konané dne 3. května 2012 z 64. schůze Rady města Rumburk, konané dne 3. května 2012 1. Schválení programu Usnesení č. 1055/2012 Rada města Rumburka projednala a schválila doplněný program 64. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 2442 v k. ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 2442 v k. ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

NÁVRH SMLOUVA KUPNÍ. číslo: /dále jen strana Kupující či smluvní strana /

NÁVRH SMLOUVA KUPNÍ. číslo: /dále jen strana Kupující či smluvní strana / uzavřená mezi smluvními stranami, jimiž jsou: NÁVRH SMLOUVA KUPNÍ číslo: 1. jako prodávající Obec Libochovany se sídlem Libochovany 5, 411 03 Libochovany IČ: 00263923 zastoupena starostkou Miroslavou Venclákovou

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 9. 2017 Bod programu: 2 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu: Kontrola

Více

Příloha č. 04. SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva )

Příloha č. 04. SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva ) Příloha č. 04 usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 25. května 2016 SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva ) uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení

Více

Zásady prodeje pozemků pro výstavbu 25ti rodinných domů v lokalitě Blovice-Hradiště

Zásady prodeje pozemků pro výstavbu 25ti rodinných domů v lokalitě Blovice-Hradiště Zásady prodeje pozemků pro výstavbu 25ti rodinných domů v lokalitě Blovice-Hradiště (dále jen Zásady ) I. Město Blovice, (dále jen město ), zpracovalo tyto zásady postupu přípravy a realizace prodeje pozemků

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 97/2012

K U P N Í S M L O U V A č. 97/2012 K U P N Í S M L O U V A č. 97/2012 o prodeji nemovitostí, jež jsou v majetku Města Česká Skalice, uzavřená dnešního dne mezi Městem Česká Skalice, IČ 00272591, Třída T.G.Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice,

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 23. 5. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 23. 5. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 23. 5. 2013 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

SMLOUVA KUPNÍ. číslo: uzavřená mezi smluvními stranami, jimiž jsou:

SMLOUVA KUPNÍ. číslo: uzavřená mezi smluvními stranami, jimiž jsou: SMLOUVA KUPNÍ číslo: uzavřená mezi smluvními stranami, jimiž jsou: 1. jako prodávající Obec Vědomice se sídlem Na Průhonu 270, 413 01 Vědomice IČ: 00264598 zastoupená starostkou obce Janou Salcmanovou

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne 17.07.2019 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací v souladu s článkem 5 Nařízení

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N.

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N. MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N. S T A R O S T A 7. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 16. 9. 2009 Bod pořadu jednání: 12. PRODEJ POZEMKŮ - INVESTIČNÍ

Více

Zásady postupu pro prodej bytových domů ve vlastnictví hl. m. Prahy, předaných do svěřené správy nemovitostí městské části Praha14.

Zásady postupu pro prodej bytových domů ve vlastnictví hl. m. Prahy, předaných do svěřené správy nemovitostí městské části Praha14. příloha č. 1 Zásady postupu pro prodej bytových domů ve vlastnictví hl. m. Prahy, předaných do svěřené správy nemovitostí městské části Praha14 (dále jen Zásady) Článek 1. Obecná ustanovení 1.1. Městská

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 5. 2014 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Rekonstrukce domu čp čp v ulici Husitská

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Rekonstrukce domu čp čp v ulici Husitská MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 6. 2018 Bod programu: 20 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc Ludmila

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 23. 6. 2016 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477)

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477) 1 U S N E S E N Í ze 44. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 11. července 2012, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení

Více

Název materiálu: Odkoupení pozemků parc.č. 863 a 870/2 k.ú. Daliměřice

Název materiálu: Odkoupení pozemků parc.č. 863 a 870/2 k.ú. Daliměřice Podklady na zasedání ZM dne: 30.05.2019 Název materiálu: Odkoupení pozemků parc.č. 863 a 870/2 k.ú. Daliměřice Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

Obec Dřevčice Obecně závazná vyhláška č. 1/2014

Obec Dřevčice Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 Obec Dřevčice Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 o místním poplatku za zhodnocení stavebního pozemku možností jeho připojení na stavbu vodovodu nebo kanalizace Zastupitelstvo obce Dřevčice se na svém zasedání

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE. Pravidla prodeje bytových domů č.p a 1370 na ulici Pod Bílou horou v Kopřivnici. se sídlem Štefánikova č. p.

MĚSTO KOPŘIVNICE. Pravidla prodeje bytových domů č.p a 1370 na ulici Pod Bílou horou v Kopřivnici. se sídlem Štefánikova č. p. MĚSTO KOPŘIVNICE se sídlem Štefánikova č. p. 1163, PSČ 742 21 Pravidla prodeje bytových domů č.p. 1369 a 1370 na ulici Pod Bílou horou v Kopřivnici Tato pravidla byla schválena usnesením č. 302 na 12.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku. Záměr na prodej parc. č. 1174/1 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku. Záměr na prodej parc. č. 1174/1 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 7 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a

SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a MMPr-SML/.../2016 SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ uzavřená podle ust. 1785 zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.06.2009 Usnesení č. 628 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 629 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o přístupu do nálezové

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.10.2010 Usnesení č. 1046 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 04.10.2010. Usnesení č. 1047 Rada města rozhodla uzavřít mandátní smlouvu, jejímž

Více

Pravidla o prodeji bytů ve vlastnictví města Žamberka

Pravidla o prodeji bytů ve vlastnictví města Žamberka ORGANIZAČNÍ SMĚRNICE Název : Pravidla o prodeji bytů ve vlastnictví města Žamberka Číslo dokumentu: SAM 3216 Vydání č.: 03 Výtisk č.: 01 Platnost od: 22.09.2010 Účinnost od : 22.09.2010 Platnost do: Zpracoval:

Více

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DZMYI* KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Se sídlem:, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ, DIČ: 00300535, CZ00300535 Číslo

Více

ZÁSADY PRODEJE POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ MĚSTA HRÁDKU NAD NISOU

ZÁSADY PRODEJE POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ MĚSTA HRÁDKU NAD NISOU MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU INTERNÍ PŘEDPIS MĚSTA HRÁDKU NAD NISOU ZÁSADY PRODEJE POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ MĚSTA HRÁDKU NAD NISOU Schválené usnesením zastupitelstva města č. 2/39/ZM/12 ze dne 22.2.2012, s účinností

Více

Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná

Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná Zastupitelstvo města Blatná usnesením č. 37/17 ze dne 17. 5. 2017 schválilo záměr

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 6. 2019 Bod programu: 24 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

Dodatek č. 1 ke znaleckému posudku č /2015

Dodatek č. 1 ke znaleckému posudku č /2015 Dodatek č. 1 ke znaleckému posudku č. 225-29/2015 o ceně nemovitých věcí: pozemků p. č. KN 4138 trvalý travní porost, p. č. KN 4139/1 trvalý travní porost a p. č. KN 4139/2 - trvalý travní porost v k.

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 20.09.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

OBEC MIROŠOVICE. Obecně závazná vyhláška Obce Mirošovice č. 2/2012

OBEC MIROŠOVICE. Obecně závazná vyhláška Obce Mirošovice č. 2/2012 OBEC MIROŠOVICE Obecně závazná vyhláška Obce Mirošovice č. 2/2012 o místním poplatku za zhodnocení stavebního pozemku možností jeho připojení na stavbu vodovodu nebo kanalizace Zastupitelstvo Obce Mirošovice

Více

záměr č. 81/21/07 Za Město Vimperk

záměr č. 81/21/07 Za Město Vimperk usnesením č. 712 Rady města Vimperk ze dne 28.6.2007 záměr č. 81/21/07 pronájmu nemovitosti v areálu bývalých kasáren U Sloupů zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013 Bod programu: 7 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí odboru

Více

IV. ROZLIŠENÍ POSTUPŮ PODLE TYPU STAVBY

IV. ROZLIŠENÍ POSTUPŮ PODLE TYPU STAVBY ZÁSAD Y č. 1/2008 r ZA SADY pro uzavírání smluv o zřízení věcného břemene při budování a rekonstrukcích inženýrských a jiných sítí a staveb na pozemcích ve vlastnictví a správě MČ Praha - Běchovice ve

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1573-6-018 NEMOVITÁ VĚC: Katastrální údaje : Adresa nemovité věci: Vlastník pozemku: Pozemky parc. č. 760 a 761 Kraj Hlavní město Praha, okres Hlavní město Praha,

Více